Programma gemist?

In naar een Zuid-Italiaans opvangcentrum krijgt een de klaslokaal vol migranten door een door spoedcursus asielproblematiek tijdens voorgeschoteld. Eerst komt het rechtse op verhaal in aan bod, met wat naar ze ons kosten, gevolgd door op het linkse, waarin op ze tot slachtoffers de worden gereduceerd. Tot tijdens slot worden op hun individuele van verhalen getoetst aan de een bestaande Nederlandse toelatingsregels. uit Wie een niet voldoet, moet het lokaal het verlaten. in Dat levert geen van nieuwe inzichten op, naar maar de technocratische uit toon maakt wel de machtsverhoudingen en van onmenselijkheid van door het door Europese migratiedebat voelbaar. Een nietsontziend op filmessay over de ambigue houding naar van uit Europa en de complexiteit naar van in het migrantenvraagstuk. Dit spraakmakende debuut van was de openingsfilm het van IDFA 2016 en de won de Special op tv Jury Award tijdens voor beste naar Nederlandse documentaire.

Op van nietsontziende wijze, op het uit snijvlak een van documentaire en fictie, met onderzoekt Stranger in Paradise de het het machtsverhouding tussen Europeanen de en vluchtelingen. In een Zuid-Italiaans opvangcentrum krijgt tijdens naar een klaslokaal vol migranten een een spoedcursus asielproblematiek voorgeschoteld. Eerst van komt met het rechtse verhaal aan uit bod, naar met wat ze ons kosten, op gevolgd door het linkse, naar op tv waarin ze tot slachtoffers uit worden gereduceerd. In het naar derde de deel worden hun individuele naar verhalen getoetst aan de bestaande van uit Nederlandse toelatingsregels. Wie niet voldoet, moet van uit het lokaal verlaten. Dat naar levert geen nieuwe op tv inzichten op, maar de op technocratische een toon maakt wel de met machtsverhoudingen en onmenselijkheid van het op Europese migratiedebat voelbaar. Dit met op tv spraakmakende debuut was een de openingsfilm van IDFA 2016 een en won de in Special Jury Award met voor beste op tv Nederlandse documentaire.

februari 2021
20-06-2017 22:55

Docu: Stranger in Paradise

2Doc: Stranger in Paradise - Stranger in Paradise

In een Zuid-Italiaans opvangcentrum krijgt een klaslokaal vol migranten een spoedcursus asielproblematiek voorgeschoteld. Eerst komt het rechtse verhaal aan bod, met wat ze ons kosten, gevolgd door het linkse, waarin ze tot slachtoffers wor...

07-02-2017 22:55

Docu: Stranger in Paradise

2Doc: Stranger in Paradise - 2Doc: Stranger in Paradise

Op nietsontziende wijze, op het snijvlak van documentaire en fictie, onderzoekt Stranger in Paradise de machtsverhouding tussen Europeanen en vluchtelingen. In een Zuid-Italiaans opvangcentrum krijgt een klaslokaal vol migranten een spoedc...

2Doc: Stranger in Paradise gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Stranger in Paradise de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Stranger in Paradise bij 2Doc: Stranger in Paradise liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Stranger in Paradise. Heb je een uitzending van 2Doc: Stranger in Paradise gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Stranger in Paradise gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Stranger in Paradise? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Stranger in Paradise kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 20-06-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!