Programma gemist?

In een Zuid-Italiaans door opvangcentrum krijgt het een klaslokaal vol op tv migranten een naar spoedcursus asielproblematiek voorgeschoteld. Eerst de komt het rechtse verhaal met tijdens aan bod, met naar wat ze ons kosten, gevolgd door door het linkse, waarin de ze naar tot slachtoffers worden gereduceerd. Tot een slot worden van hun van individuele verhalen getoetst aan de op tv bestaande op Nederlandse toelatingsregels. Wie niet voldoet, moet op tv het uit lokaal verlaten. Dat levert geen de een nieuwe inzichten op, maar de door technocratische toon op maakt wel de machtsverhoudingen en op onmenselijkheid van op tv het Europese migratiedebat voelbaar. Een uit nietsontziend filmessay met over de ambigue naar houding van Europa en met de complexiteit een van het migrantenvraagstuk. naar Dit het spraakmakende debuut was de openingsfilm op van IDFA op tv 2016 en won de Special van Jury Award voor uit beste op tv Nederlandse documentaire.

Op nietsontziende wijze, op op het een snijvlak van documentaire tijdens en fictie, door onderzoekt Stranger in Paradise de een machtsverhouding tussen Europeanen naar en van vluchtelingen. In een tijdens Zuid-Italiaans opvangcentrum krijgt een klaslokaal vol een met migranten een spoedcursus asielproblematiek met voorgeschoteld. Eerst komt van het rechtse verhaal aan op tv bod, met op tv wat ze ons kosten, gevolgd tijdens door het linkse, van van waarin ze tot op tv slachtoffers worden gereduceerd. In tijdens het derde deel worden op hun individuele op verhalen getoetst de aan de bestaande een Nederlandse toelatingsregels. Wie niet voldoet, moet naar naar het lokaal verlaten. Dat een levert geen nieuwe met inzichten op, maar de een technocratische toon maakt wel met het de machtsverhoudingen en onmenselijkheid van tijdens het Europese migratiedebat voelbaar. Dit tijdens spraakmakende debuut was tijdens de openingsfilm van het IDFA de 2016 en met won de Special Jury Award voor van tijdens beste Nederlandse documentaire.

juni 2021
20-06-2017 22:55

Docu: Stranger in Paradise

2Doc: Stranger in Paradise - Stranger in Paradise

In een Zuid-Italiaans opvangcentrum krijgt een klaslokaal vol migranten een spoedcursus asielproblematiek voorgeschoteld. Eerst komt het rechtse verhaal aan bod, met wat ze ons kosten, gevolgd door het linkse, waarin ze tot slachtoffers wor...

07-02-2017 22:55

Docu: Stranger in Paradise

2Doc: Stranger in Paradise - 2Doc: Stranger in Paradise

Op nietsontziende wijze, op het snijvlak van documentaire en fictie, onderzoekt Stranger in Paradise de machtsverhouding tussen Europeanen en vluchtelingen. In een Zuid-Italiaans opvangcentrum krijgt een klaslokaal vol migranten een spoedc...

2Doc: Stranger in Paradise gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Stranger in Paradise de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Stranger in Paradise bij 2Doc: Stranger in Paradise liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Stranger in Paradise. Heb je een uitzending van 2Doc: Stranger in Paradise gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Stranger in Paradise gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Stranger in Paradise? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Stranger in Paradise kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 20-06-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!