Programma gemist?

In een Zuid-Italiaans op tv opvangcentrum krijgt in een klaslokaal uit vol migranten een door spoedcursus asielproblematiek voorgeschoteld. op Eerst komt het rechtse verhaal door aan bod, naar met wat ze de ons kosten, op gevolgd door het linkse, van waarin ze de tot slachtoffers worden gereduceerd. uit Tot slot op worden hun individuele verhalen tijdens getoetst aan de bestaande naar in Nederlandse toelatingsregels. Wie niet voldoet, uit moet met het lokaal verlaten. Dat levert uit geen het nieuwe inzichten op, uit maar de technocratische toon maakt in wel de machtsverhoudingen en met onmenselijkheid van het van Europese de migratiedebat voelbaar. Een nietsontziend door filmessay over de ambigue houding van van Europa tijdens en de complexiteit met van het migrantenvraagstuk. uit Dit spraakmakende debuut van was de openingsfilm een van op tv IDFA 2016 en won de Special uit uit Jury Award voor beste op Nederlandse documentaire.

Op met nietsontziende wijze, op het snijvlak de van door documentaire en fictie, onderzoekt het Stranger in Paradise de naar machtsverhouding tussen in Europeanen en vluchtelingen. In op tv een op tv Zuid-Italiaans opvangcentrum krijgt een van klaslokaal vol migranten een spoedcursus op tv op tv asielproblematiek voorgeschoteld. Eerst komt het in rechtse verhaal met aan bod, met wat uit ze ons kosten, op gevolgd door het met linkse, waarin op ze tot slachtoffers de worden gereduceerd. In met het derde deel met worden hun individuele verhalen tijdens getoetst aan de het bestaande Nederlandse toelatingsregels. Wie de niet op tv voldoet, moet het lokaal uit verlaten. Dat levert geen met nieuwe inzichten op, uit maar de technocratische met toon maakt van wel de de machtsverhoudingen en onmenselijkheid in van het Europese migratiedebat voelbaar. Dit de spraakmakende een debuut was de door openingsfilm van IDFA het 2016 en won naar de Special Jury de Award voor op beste Nederlandse documentaire.

januari 2020
20-06-2017 22:55

Docu: Stranger in Paradise

2Doc: Stranger in Paradise - Stranger in Paradise

In een Zuid-Italiaans opvangcentrum krijgt een klaslokaal vol migranten een spoedcursus asielproblematiek voorgeschoteld. Eerst komt het rechtse verhaal aan bod, met wat ze ons kosten, gevolgd door het linkse, waarin ze tot slachtoffers wor...

07-02-2017 22:55

Docu: Stranger in Paradise

2Doc: Stranger in Paradise - 2Doc: Stranger in Paradise

Op nietsontziende wijze, op het snijvlak van documentaire en fictie, onderzoekt Stranger in Paradise de machtsverhouding tussen Europeanen en vluchtelingen. In een Zuid-Italiaans opvangcentrum krijgt een klaslokaal vol migranten een spoedc...

2Doc: Stranger in Paradise gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Stranger in Paradise de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Stranger in Paradise bij 2Doc: Stranger in Paradise liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Stranger in Paradise. Heb je een uitzending van 2Doc: Stranger in Paradise gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Stranger in Paradise gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Stranger in Paradise? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Stranger in Paradise kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 20-06-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!