Programma gemist?

In een op Zuid-Italiaans opvangcentrum met krijgt een klaslokaal een vol migranten een spoedcursus asielproblematiek uit voorgeschoteld. Eerst op komt het rechtse van verhaal aan naar bod, met wat ze van ons de kosten, gevolgd door het tijdens linkse, waarin ze door tot slachtoffers worden op tv gereduceerd. Tot het slot worden hun individuele verhalen een getoetst tijdens aan de bestaande van Nederlandse toelatingsregels. Wie de niet voldoet, moet op het lokaal verlaten. een Dat levert geen nieuwe het inzichten op, maar de technocratische met toon in maakt wel uit de machtsverhoudingen en op onmenselijkheid van het tijdens Europese migratiedebat voelbaar. Een nietsontziend filmessay over naar de ambigue tijdens houding van Europa met en op tv de complexiteit van naar het migrantenvraagstuk. Dit spraakmakende door debuut was de tijdens openingsfilm van IDFA 2016 en een won de tijdens Special Jury Award in voor op beste Nederlandse documentaire.

Op nietsontziende wijze, een op het met snijvlak van documentaire in en op fictie, onderzoekt Stranger in Paradise naar de machtsverhouding tussen Europeanen de en vluchtelingen. In in een Zuid-Italiaans met opvangcentrum krijgt uit een klaslokaal vol migranten een een spoedcursus asielproblematiek voorgeschoteld. Eerst door komt het door rechtse verhaal tijdens aan bod, met wat ze tijdens de ons kosten, gevolgd door het het linkse, het waarin ze tot slachtoffers worden gereduceerd. de In het derde een deel worden van hun door individuele verhalen getoetst aan de bestaande het Nederlandse toelatingsregels. op tv Wie een niet voldoet, moet het lokaal verlaten. een Dat levert geen de nieuwe door inzichten op, een maar de technocratische door toon maakt wel de van machtsverhoudingen en onmenselijkheid van uit het Europese migratiedebat voelbaar. Dit het spraakmakende debuut van was de op openingsfilm van het IDFA 2016 en won de naar Special Jury Award voor van beste Nederlandse uit documentaire.

juli 2020
20-06-2017 22:55

Docu: Stranger in Paradise

2Doc: Stranger in Paradise - Stranger in Paradise

In een Zuid-Italiaans opvangcentrum krijgt een klaslokaal vol migranten een spoedcursus asielproblematiek voorgeschoteld. Eerst komt het rechtse verhaal aan bod, met wat ze ons kosten, gevolgd door het linkse, waarin ze tot slachtoffers wor...

07-02-2017 22:55

Docu: Stranger in Paradise

2Doc: Stranger in Paradise - 2Doc: Stranger in Paradise

Op nietsontziende wijze, op het snijvlak van documentaire en fictie, onderzoekt Stranger in Paradise de machtsverhouding tussen Europeanen en vluchtelingen. In een Zuid-Italiaans opvangcentrum krijgt een klaslokaal vol migranten een spoedc...

2Doc: Stranger in Paradise gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Stranger in Paradise de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Stranger in Paradise bij 2Doc: Stranger in Paradise liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Stranger in Paradise. Heb je een uitzending van 2Doc: Stranger in Paradise gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Stranger in Paradise gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Stranger in Paradise? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Stranger in Paradise kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 20-06-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!