Programma gemist?

In de een Zuid-Italiaans opvangcentrum uit krijgt een klaslokaal op tv vol migranten een op tv spoedcursus asielproblematiek het voorgeschoteld. Eerst komt het van rechtse verhaal aan op bod, met uit wat ze ons kosten, naar gevolgd door het linkse, tijdens waarin naar ze tot slachtoffers worden gereduceerd. naar Tot slot de worden hun individuele verhalen getoetst in een aan de bestaande Nederlandse het toelatingsregels. Wie niet voldoet, moet een het het lokaal verlaten. Dat levert met geen nieuwe met inzichten op, maar met de technocratische toon maakt door wel de met machtsverhoudingen en onmenselijkheid uit van het Europese migratiedebat in voelbaar. Een nietsontziend filmessay de over de tijdens ambigue houding van Europa en door met de complexiteit van het migrantenvraagstuk. uit Dit de spraakmakende debuut was de openingsfilm in van IDFA 2016 en naar won de de Special een Jury Award voor beste Nederlandse naar documentaire.

Op nietsontziende op tv wijze, op het snijvlak door van documentaire de en fictie, onderzoekt op Stranger in Paradise de een machtsverhouding tussen Europeanen de in en vluchtelingen. In een Zuid-Italiaans in opvangcentrum krijgt een klaslokaal vol van op migranten een spoedcursus asielproblematiek de voorgeschoteld. Eerst komt het met rechtse verhaal aan bod, met met wat een ze ons door kosten, gevolgd door het naar linkse, op tv waarin ze tot slachtoffers worden gereduceerd. de In het derde op tv deel worden de hun uit individuele verhalen getoetst aan in de bestaande Nederlandse toelatingsregels. op tv Wie niet voldoet, moet door het lokaal tijdens verlaten. Dat levert op geen nieuwe inzichten op, uit tijdens maar de technocratische toon door maakt wel de machtsverhoudingen door en onmenselijkheid van in het Europese migratiedebat voelbaar. Dit door een spraakmakende debuut was op de openingsfilm van van IDFA 2016 en won door de Special Jury Award voor de beste Nederlandse een documentaire.

oktober 2020
20-06-2017 22:55

Docu: Stranger in Paradise

2Doc: Stranger in Paradise - Stranger in Paradise

In een Zuid-Italiaans opvangcentrum krijgt een klaslokaal vol migranten een spoedcursus asielproblematiek voorgeschoteld. Eerst komt het rechtse verhaal aan bod, met wat ze ons kosten, gevolgd door het linkse, waarin ze tot slachtoffers wor...

07-02-2017 22:55

Docu: Stranger in Paradise

2Doc: Stranger in Paradise - 2Doc: Stranger in Paradise

Op nietsontziende wijze, op het snijvlak van documentaire en fictie, onderzoekt Stranger in Paradise de machtsverhouding tussen Europeanen en vluchtelingen. In een Zuid-Italiaans opvangcentrum krijgt een klaslokaal vol migranten een spoedc...

2Doc: Stranger in Paradise gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Stranger in Paradise de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Stranger in Paradise bij 2Doc: Stranger in Paradise liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Stranger in Paradise. Heb je een uitzending van 2Doc: Stranger in Paradise gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Stranger in Paradise gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Stranger in Paradise? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Stranger in Paradise kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 20-06-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!