Programma gemist?

In op een Zuid-Italiaans opvangcentrum krijgt uit een klaslokaal vol migranten door een het spoedcursus asielproblematiek voorgeschoteld. de Eerst komt van het rechtse verhaal aan uit bod, met wat ze uit ons kosten, naar gevolgd door het uit linkse, waarin ze tot de slachtoffers met worden gereduceerd. Tot slot worden uit hun individuele verhalen op tv getoetst door aan de bestaande Nederlandse toelatingsregels. naar Wie niet tijdens voldoet, moet uit het lokaal verlaten. Dat levert door geen in nieuwe inzichten op, maar de met technocratische toon maakt wel het de machtsverhoudingen naar en onmenselijkheid het van het Europese migratiedebat de voelbaar. Een nietsontziend filmessay op over de ambigue een houding van Europa en in uit de complexiteit van met het migrantenvraagstuk. Dit van spraakmakende debuut was de openingsfilm van op IDFA 2016 en uit won de tijdens Special Jury Award op voor naar beste Nederlandse documentaire.

Op het nietsontziende wijze, van op het snijvlak van de documentaire en fictie, van onderzoekt Stranger in de Paradise de machtsverhouding op tv tussen Europeanen en vluchtelingen. In naar een Zuid-Italiaans opvangcentrum krijgt tijdens een klaslokaal vol op tv met migranten een spoedcursus asielproblematiek voorgeschoteld. Eerst op tv komt met het rechtse de verhaal aan bod, met uit wat ze ons kosten, naar gevolgd door het het linkse, een waarin ze tot naar slachtoffers worden gereduceerd. In het het derde deel worden met hun individuele het verhalen getoetst aan uit de bestaande Nederlandse toelatingsregels. tijdens Wie niet voldoet, moet de het tijdens lokaal verlaten. Dat een levert geen nieuwe inzichten in op, maar in de technocratische toon naar maakt wel de machtsverhoudingen naar en onmenselijkheid uit van het Europese het migratiedebat voelbaar. Dit uit spraakmakende debuut was de openingsfilm van het IDFA tijdens 2016 en won de Special door Jury door Award voor op beste Nederlandse documentaire.

november 2021
20-06-2017 22:55

Docu: Stranger in Paradise

2Doc: Stranger in Paradise - Stranger in Paradise

In een Zuid-Italiaans opvangcentrum krijgt een klaslokaal vol migranten een spoedcursus asielproblematiek voorgeschoteld. Eerst komt het rechtse verhaal aan bod, met wat ze ons kosten, gevolgd door het linkse, waarin ze tot slachtoffers wor...

07-02-2017 22:55

Docu: Stranger in Paradise

2Doc: Stranger in Paradise - 2Doc: Stranger in Paradise

Op nietsontziende wijze, op het snijvlak van documentaire en fictie, onderzoekt Stranger in Paradise de machtsverhouding tussen Europeanen en vluchtelingen. In een Zuid-Italiaans opvangcentrum krijgt een klaslokaal vol migranten een spoedc...

2Doc: Stranger in Paradise gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Stranger in Paradise de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Stranger in Paradise bij 2Doc: Stranger in Paradise liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Stranger in Paradise. Heb je een uitzending van 2Doc: Stranger in Paradise gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Stranger in Paradise gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Stranger in Paradise? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Stranger in Paradise kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 20-06-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!