Programma gemist?

In een tijdens Zuid-Italiaans een opvangcentrum krijgt een klaslokaal vol een migranten in een spoedcursus asielproblematiek voorgeschoteld. Eerst komt in door het rechtse verhaal aan de bod, met wat ze ons in naar kosten, gevolgd door het linkse, waarin op tijdens ze tot slachtoffers worden naar gereduceerd. Tot slot worden hun uit individuele op tv verhalen getoetst op aan de bestaande Nederlandse toelatingsregels. het Wie niet voldoet, moet van het door lokaal verlaten. Dat levert uit geen nieuwe tijdens inzichten op, maar de met technocratische van toon maakt wel de machtsverhoudingen en van onmenselijkheid van het naar Europese het migratiedebat voelbaar. Een op nietsontziend filmessay over de door ambigue houding van Europa door en de uit complexiteit van het op migrantenvraagstuk. Dit spraakmakende debuut naar was de openingsfilm van een IDFA 2016 en van won op tv de Special Jury Award voor naar beste Nederlandse de documentaire.

Op uit nietsontziende wijze, op het snijvlak op van door documentaire en fictie, onderzoekt in Stranger in van Paradise de machtsverhouding een tussen Europeanen een en vluchtelingen. In een Zuid-Italiaans opvangcentrum krijgt een een de klaslokaal vol migranten een spoedcursus van asielproblematiek voorgeschoteld. Eerst naar naar komt het rechtse de verhaal aan bod, met de wat ze ons kosten, op tv gevolgd door het linkse, op waarin ze tot van slachtoffers worden gereduceerd. op tv de In het derde deel worden hun op tv individuele een verhalen getoetst aan de bestaande de op tv Nederlandse toelatingsregels. Wie niet voldoet, moet naar een het lokaal verlaten. naar Dat levert geen nieuwe op tv inzichten op, maar in de technocratische toon de maakt wel uit de machtsverhoudingen en onmenselijkheid van het het Europese met migratiedebat voelbaar. Dit spraakmakende debuut in was de openingsfilm naar van IDFA van 2016 en een won de Special Jury Award het voor beste tijdens Nederlandse documentaire.

november 2020
20-06-2017 22:55

Docu: Stranger in Paradise

2Doc: Stranger in Paradise - Stranger in Paradise

In een Zuid-Italiaans opvangcentrum krijgt een klaslokaal vol migranten een spoedcursus asielproblematiek voorgeschoteld. Eerst komt het rechtse verhaal aan bod, met wat ze ons kosten, gevolgd door het linkse, waarin ze tot slachtoffers wor...

07-02-2017 22:55

Docu: Stranger in Paradise

2Doc: Stranger in Paradise - 2Doc: Stranger in Paradise

Op nietsontziende wijze, op het snijvlak van documentaire en fictie, onderzoekt Stranger in Paradise de machtsverhouding tussen Europeanen en vluchtelingen. In een Zuid-Italiaans opvangcentrum krijgt een klaslokaal vol migranten een spoedc...

2Doc: Stranger in Paradise gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Stranger in Paradise de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Stranger in Paradise bij 2Doc: Stranger in Paradise liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Stranger in Paradise. Heb je een uitzending van 2Doc: Stranger in Paradise gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Stranger in Paradise gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Stranger in Paradise? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Stranger in Paradise kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 20-06-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!