Programma gemist?

In een Zuid-Italiaans in opvangcentrum uit krijgt een tijdens klaslokaal vol migranten naar een spoedcursus asielproblematiek voorgeschoteld. Eerst komt op de het rechtse verhaal naar aan bod, met op wat ze ons door kosten, gevolgd door op het linkse, waarin ze tot slachtoffers op worden gereduceerd. naar Tot slot uit worden hun individuele verhalen door getoetst aan de bestaande de Nederlandse toelatingsregels. Wie op tv niet voldoet, in moet het van lokaal verlaten. Dat levert een geen nieuwe inzichten op, van maar in de technocratische toon een maakt wel de machtsverhoudingen uit en onmenselijkheid van uit het Europese migratiedebat voelbaar. Een door nietsontziend in filmessay over met de ambigue houding van van Europa en uit de complexiteit van het migrantenvraagstuk. door Dit spraakmakende het debuut was de openingsfilm het van IDFA 2016 op en won de Special de door Jury Award voor beste Nederlandse naar documentaire.

Op nietsontziende wijze, een een op het snijvlak van op tv documentaire en het fictie, onderzoekt Stranger het in Paradise de machtsverhouding tussen Europeanen op tv op en vluchtelingen. In een Zuid-Italiaans met opvangcentrum krijgt een klaslokaal op tv vol migranten een uit spoedcursus asielproblematiek voorgeschoteld. Eerst op op komt het rechtse verhaal door aan bod, met wat uit ze het ons kosten, gevolgd door het naar linkse, het waarin ze tot door slachtoffers worden gereduceerd. In de het derde met deel worden hun individuele verhalen getoetst tijdens aan tijdens de bestaande Nederlandse op toelatingsregels. Wie niet voldoet, op tv moet het de lokaal verlaten. Dat levert geen de nieuwe inzichten op, op tv het maar de technocratische van toon maakt wel de tijdens machtsverhoudingen en onmenselijkheid van van het in Europese migratiedebat voelbaar. Dit spraakmakende naar debuut was de openingsfilm in van IDFA op tv 2016 en won de Special door Jury tijdens Award voor beste op tv Nederlandse documentaire.

augustus 2020
20-06-2017 22:55

Docu: Stranger in Paradise

2Doc: Stranger in Paradise - Stranger in Paradise

In een Zuid-Italiaans opvangcentrum krijgt een klaslokaal vol migranten een spoedcursus asielproblematiek voorgeschoteld. Eerst komt het rechtse verhaal aan bod, met wat ze ons kosten, gevolgd door het linkse, waarin ze tot slachtoffers wor...

07-02-2017 22:55

Docu: Stranger in Paradise

2Doc: Stranger in Paradise - 2Doc: Stranger in Paradise

Op nietsontziende wijze, op het snijvlak van documentaire en fictie, onderzoekt Stranger in Paradise de machtsverhouding tussen Europeanen en vluchtelingen. In een Zuid-Italiaans opvangcentrum krijgt een klaslokaal vol migranten een spoedc...

2Doc: Stranger in Paradise gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Stranger in Paradise de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Stranger in Paradise bij 2Doc: Stranger in Paradise liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Stranger in Paradise. Heb je een uitzending van 2Doc: Stranger in Paradise gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Stranger in Paradise gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Stranger in Paradise? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Stranger in Paradise kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 20-06-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!