Programma gemist?

Ryanne van op tv Dorst vraagt zich af tijdens of Nederland een wel klaar het is voor het de accepteren van een het 'derde sekse' oftewel, door niet man of vrouw, maar door de iets daar tussenin. Ze spreekt op tv hierover met de politicus Vera Bergkamp, door gaat winkelen in een uit genderneutrale kledingwinkel naar en ontmoet de controversiële artiest een Genesis door P. Orridge, op tv die van gendervrij door denken zijn levensfilosofie gemaakt in heeft.

Ryanne van naar Dorst stelt het zich de uit vraag of je je ook van man of vrouw kan uit uit denken? Zit gender tussen je naar oren? een Ze ontmoet hiphop-artiest Mykki Blanco, die uit met zichzelf genderqueer noemt van en als man met in vrouwenkleding loopt, in ze gaat op bezoek bij politicoloog naar Mounir met Samuel die onlangs uit met de kast gekomen door is als man in naar een vrouwenlichaam op en op tv ze ontmoet de oudere Eveline die op naar op late leeftijd zichzelf gevonden in heeft als vrouw tijdens in uit een mannenlijf.

Het tijdens lichaam staat centraal. In de hoeverre bepaalt je lichaam met of je je uit mannelijk of vrouwelijk de voelt? met Om dit te naar ontdekken doet Ryanne met travestiet door Snorella uit een hormoontest, neemt ze uit deel tijdens aan een poseerclinic voor vrouwelijke op tv bodybuilders en tijdens ontmoet ze een meisje met de een intersekse conditie, het dat is geboren door met het zowel mannelijke als de vrouwelijke geslachtsorganen.

Ryanne van uit Dorst vraagt zich tijdens af welke rol op tv gender van speelt in onze maatschappij. Waarom denken uit tijdens we in de uit hokjes man - vrouw en tijdens zit er op tv nog wat tussenin? Ze gaat tijdens op uit zoek naar wat een uit man uit mannelijk maakt en een vrouw naar vrouwelijk. de Zo ontmoet ze ex-schoonmoeder Patricia Paay, een tijdens in haar ogen het toonbeeld van tijdens vrouwelijkheid, ondergaat ze van een baarmoederritueel om door haar vrouwelijke kant in te het ontdekken en ondervraagt ze Maxim met Hartman met over zijn visie op de het rol tijdens van de man in op tv onze het samenleving.

Transgenders, mannelijke vrouwen, uit vrouwelijke mannen, de androgyne fotomodellen… tijdens de media de staan er vol mee. Maar door wat maakt naar een man het mannelijk en een vrouw vrouwelijk? met En hoe zit in het met met de groep mensen die zich de in niet per se mannelijk, maar het ook niet in per se naar vrouwelijk voelt? In het nieuwe van BNN-programma Geslacht! in onderzoekt Ryanne van Dorst, voorheen door bekend als Elle uit Bandita, een de vervagende grenzen tussen uit mannen naar en vrouwen. Ryanne is niet van in een hokje te het plaatsen. Ze ziet van op tv er niet uit als op een doorsnee op vrouw en is tijdens lang niet de enige die zich het met niet wil of kan een conformeren aan met de standaard rolpatronen. Tijdens op tv haar ontdekkingstocht van ontmoet Ryanne mannen en vrouwen uit die binnen de in hokjes passen, met of daar met juist ook compleet buiten vallen. de Wordt met het tijd om de een derde sekse te het introduceren in de Nederlandse tijdens samenleving of uit moeten we een juist het denken in hokjes naar als man/vrouw helemaal loslaten? de In Geslacht! het spreekt Ryanne onder met andere met van wetenschappers, politici de en haar ex-schoonmoeder Patricia Paay, de in haar ogen het naar toonbeeld een van vrouwelijkheid. in Ook ondergaat ze een baarmoederritueel de in een bijzondere van workshop om haar vrouwelijke op tv kant te op ontdekken. Ryanne het schroomt daarbij de nooit om lastige een vragen te stellen en dompelt zichzelf in op het originele wijze onder naar in de wereld van de ‘gender’.

oktober 2020
02-08-2018 22:55

Aflevering 4

Geslacht! - Aflevering 4

Ryanne van Dorst vraagt zich af of Nederland wel klaar is voor het accepteren van een 'derde sekse' oftewel, niet man of vrouw, maar iets daar tussenin. Ze spreekt hierover met politicus Vera Bergkamp, gaat winkelen in een genderneutrale kl...

26-07-2018 22:10

Aflevering 3

Geslacht! - Aflevering 3

Ryanne van Dorst stelt zich de vraag of je je ook man of vrouw kan denken? Zit gender tussen je oren? Ze ontmoet hiphop-artiest Mykki Blanco, die zichzelf genderqueer noemt en als man in vrouwenkleding loopt, ze gaat op bezoek bij politicol...

19-07-2018 22:35

Aflevering 2

Geslacht! - Aflevering 2

Het lichaam staat centraal. In hoeverre bepaalt je lichaam of je je mannelijk of vrouwelijk voelt? Om dit te ontdekken doet Ryanne met travestiet Snorella een hormoontest, neemt ze deel aan een poseerclinic voor vrouwelijke bodybuilders en ...

12-07-2018 22:10

Aflevering 1

Geslacht! - Aflevering 1

Ryanne van Dorst vraagt zich af welke rol gender speelt in onze maatschappij. Waarom denken we in de hokjes man - vrouw en zit er nog wat tussenin? Ze gaat op zoek naar wat een man mannelijk maakt en een vrouw vrouwelijk. Zo ontmoet ze ex-s...

28-02-2017 22:00

Geslacht!

Geslacht! - Geslacht!

22-02-2017 23:35

Geslacht!

Geslacht! - Geslacht!

21-02-2017 22:00

Geslacht!

Geslacht! - Geslacht!

14-02-2017 22:05

Geslacht!

Geslacht! - Geslacht!

07-02-2017 22:05

Geslacht!

Geslacht! - Geslacht!

Transgenders, mannelijke vrouwen, vrouwelijke mannen, androgyne fotomodellen… de media staan er vol mee. Maar wat maakt een man mannelijk en een vrouw vrouwelijk? En hoe zit het met de groep mensen die zich niet per se mannelijk, maar ook n...

Geslacht! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geslacht! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geslacht! bij Geslacht! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geslacht!. Heb je een uitzending van Geslacht! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geslacht! gemist

Uitzending gemist van Geslacht!? Hier kun je alle uitzendingen van Geslacht! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 02-08-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!