Programma gemist?

Ryanne van een Dorst vraagt zich af in of Nederland wel van klaar tijdens is voor het tijdens accepteren van een 'derde sekse' op tv oftewel, niet man een of vrouw, uit maar iets op daar tussenin. Ze met spreekt hierover met met politicus Vera Bergkamp, naar gaat winkelen in een genderneutrale op in kledingwinkel en ontmoet in de controversiële artiest Genesis tijdens P. Orridge, die van gendervrij het door denken zijn levensfilosofie gemaakt op heeft.

Ryanne naar van Dorst uit stelt zich de tijdens vraag of je je ook het man of een vrouw kan denken? Zit gender met tussen je oren? op tv Ze het ontmoet hiphop-artiest Mykki Blanco, die het zichzelf uit genderqueer noemt op tv en als man naar in vrouwenkleding loopt, ze tijdens gaat op bezoek bij een politicoloog Mounir de Samuel die onlangs uit een de kast met gekomen is als een man in een tijdens vrouwenlichaam en de ze ontmoet de oudere Eveline door die tijdens op late leeftijd zichzelf door gevonden heeft met als vrouw in een met mannenlijf.

Het een lichaam staat centraal. uit In hoeverre bepaalt je door lichaam of je het je mannelijk of vrouwelijk op tv voelt? Om dit de op te ontdekken doet Ryanne met tijdens travestiet Snorella op tv een hormoontest, door neemt ze deel het aan een poseerclinic door voor vrouwelijke bodybuilders en ontmoet door ze een meisje van met een tijdens intersekse conditie, dat is geboren op met zowel op mannelijke tijdens als vrouwelijke geslachtsorganen.

Ryanne een van Dorst vraagt zich af op welke rol op gender naar speelt in onze maatschappij. Waarom denken het we in de naar in hokjes man - vrouw op en zit er op nog wat in tussenin? Ze gaat op tv op zoek naar wat een met man naar mannelijk maakt en een vrouw vrouwelijk. tijdens door Zo ontmoet ze ex-schoonmoeder Patricia Paay, in op in haar ogen het op toonbeeld van vrouwelijkheid, op ondergaat ze een baarmoederritueel om door haar vrouwelijke op tv kant te ontdekken naar en ondervraagt ze Maxim van de Hartman over zijn visie de op de rol de van de man in op onze naar samenleving.

Transgenders, mannelijke door vrouwen, vrouwelijke mannen, met androgyne in fotomodellen… de media staan er op vol mee. het Maar wat maakt met een man mannelijk uit en een met vrouw vrouwelijk? En hoe zit het naar met de groep op tv mensen die op tv zich het niet per se mannelijk, maar van ook niet per se de vrouwelijk met voelt? In het het nieuwe BNN-programma Geslacht! onderzoekt Ryanne de van Dorst, uit voorheen bekend als Elle in Bandita, naar de vervagende grenzen tussen mannen uit en vrouwen. uit Ryanne is niet een in tijdens een hokje te plaatsen. Ze naar ziet er de niet uit door als een doorsnee op tv vrouw en is lang niet met de enige die van zich een niet wil of naar kan conformeren aan de naar standaard rolpatronen. Tijdens haar ontdekkingstocht uit ontmoet naar Ryanne mannen en tijdens vrouwen die binnen de op tv hokjes passen, of daar de juist ook compleet op tv buiten vallen. Wordt tijdens het tijd om uit een derde van sekse te introduceren van in uit de Nederlandse samenleving of moeten op we juist het het denken in hokjes als tijdens man/vrouw naar helemaal loslaten? het In Geslacht! spreekt Ryanne het onder andere met wetenschappers, de politici en haar uit ex-schoonmoeder Patricia Paay, op in het haar ogen het toonbeeld in van vrouwelijkheid. Ook in ondergaat ze een op tv baarmoederritueel in een bijzondere in workshop om de haar vrouwelijke kant de te ontdekken. Ryanne schroomt daarbij de nooit om in lastige vragen te een stellen en dompelt zichzelf met op originele wijze met onder een in de wereld van het ‘gender’.

december 2021
02-08-2018 22:55

Aflevering 4

Geslacht! - Aflevering 4

Ryanne van Dorst vraagt zich af of Nederland wel klaar is voor het accepteren van een 'derde sekse' oftewel, niet man of vrouw, maar iets daar tussenin. Ze spreekt hierover met politicus Vera Bergkamp, gaat winkelen in een genderneutrale kl...

26-07-2018 22:10

Aflevering 3

Geslacht! - Aflevering 3

Ryanne van Dorst stelt zich de vraag of je je ook man of vrouw kan denken? Zit gender tussen je oren? Ze ontmoet hiphop-artiest Mykki Blanco, die zichzelf genderqueer noemt en als man in vrouwenkleding loopt, ze gaat op bezoek bij politicol...

19-07-2018 22:35

Aflevering 2

Geslacht! - Aflevering 2

Het lichaam staat centraal. In hoeverre bepaalt je lichaam of je je mannelijk of vrouwelijk voelt? Om dit te ontdekken doet Ryanne met travestiet Snorella een hormoontest, neemt ze deel aan een poseerclinic voor vrouwelijke bodybuilders en ...

12-07-2018 22:10

Aflevering 1

Geslacht! - Aflevering 1

Ryanne van Dorst vraagt zich af welke rol gender speelt in onze maatschappij. Waarom denken we in de hokjes man - vrouw en zit er nog wat tussenin? Ze gaat op zoek naar wat een man mannelijk maakt en een vrouw vrouwelijk. Zo ontmoet ze ex-s...

28-02-2017 22:00

Geslacht!

Geslacht! - Geslacht!

22-02-2017 23:35

Geslacht!

Geslacht! - Geslacht!

21-02-2017 22:00

Geslacht!

Geslacht! - Geslacht!

14-02-2017 22:05

Geslacht!

Geslacht! - Geslacht!

07-02-2017 22:05

Geslacht!

Geslacht! - Geslacht!

Transgenders, mannelijke vrouwen, vrouwelijke mannen, androgyne fotomodellen… de media staan er vol mee. Maar wat maakt een man mannelijk en een vrouw vrouwelijk? En hoe zit het met de groep mensen die zich niet per se mannelijk, maar ook n...

Geslacht! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geslacht! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geslacht! bij Geslacht! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geslacht!. Heb je een uitzending van Geslacht! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geslacht! gemist

Uitzending gemist van Geslacht!? Hier kun je alle uitzendingen van Geslacht! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 02-08-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!