Programma gemist?

Ryanne van Dorst het vraagt zich af de of het Nederland wel van klaar is voor in het accepteren van een 'derde sekse' door oftewel, niet man tijdens of van vrouw, maar iets daar met tussenin. Ze uit spreekt hierover met politicus Vera het Bergkamp, met gaat winkelen in een met genderneutrale kledingwinkel van en ontmoet de met controversiële artiest Genesis P. in Orridge, die van in gendervrij denken op zijn levensfilosofie gemaakt uit heeft.

Ryanne in van Dorst stelt zich op de vraag op of je de je ook man met of vrouw kan denken? Zit met gender een tussen je oren? het Ze ontmoet hiphop-artiest Mykki Blanco, die uit zichzelf genderqueer noemt het en tijdens als man in vrouwenkleding loopt, het ze een gaat op op tv bezoek bij politicoloog Mounir Samuel de die onlangs de uit de kast gekomen is het als man in op een naar vrouwenlichaam en ze ontmoet de tijdens van oudere Eveline die op op tv late leeftijd zichzelf gevonden heeft een als vrouw op in een op tv mannenlijf.

Het lichaam staat van in centraal. In hoeverre uit bepaalt je lichaam met of je je mannelijk door of vrouwelijk voelt? door Om dit het te ontdekken doet Ryanne tijdens met travestiet een Snorella een hormoontest, neemt op tv ze deel aan naar een poseerclinic voor vrouwelijke van bodybuilders en ontmoet ze het een meisje van met een intersekse van conditie, dat is met geboren met zowel mannelijke een tijdens als vrouwelijke geslachtsorganen.

Ryanne het van Dorst vraagt op tv zich af op welke rol gender speelt op in onze maatschappij. naar Waarom denken we in de door hokjes man - tijdens met vrouw en zit er nog wat een tussenin? Ze gaat van van op zoek naar met wat een man mannelijk maakt en door een vrouw vrouwelijk. de Zo ontmoet tijdens ze ex-schoonmoeder door Patricia Paay, in haar naar ogen het toonbeeld de van vrouwelijkheid, ondergaat ze uit een op baarmoederritueel om van haar vrouwelijke kant te ontdekken op tv en ondervraagt op ze Maxim Hartman over zijn het in visie op de uit rol van de man in onze in tijdens samenleving.

Transgenders, op tv mannelijke vrouwen, vrouwelijke mannen, naar androgyne fotomodellen… de media door met staan er vol in mee. Maar wat door maakt een man mannelijk en een op vrouw vrouwelijk? op En hoe zit het het met de het groep mensen die zich een niet per met se mannelijk, door maar ook niet op tv per se vrouwelijk voelt? In het het op nieuwe BNN-programma het Geslacht! onderzoekt Ryanne van in Dorst, voorheen bekend als met Elle Bandita, met de vervagende een grenzen tussen mannen en vrouwen. Ryanne tijdens is met niet in een hokje op te plaatsen. Ze ziet uit op tv er niet uit op tv als een doorsnee vrouw de en is lang niet de uit enige met die zich niet van wil of met kan conformeren aan de standaard het rolpatronen. Tijdens haar ontdekkingstocht tijdens ontmoet de Ryanne mannen en vrouwen op die naar binnen de hokjes passen, of op tv daar tijdens juist ook compleet buiten vallen. Wordt met tijdens het tijd om een derde sekse naar een te introduceren in de tijdens Nederlandse samenleving of het moeten we juist het naar denken in hokjes als in man/vrouw helemaal tijdens loslaten? In Geslacht! spreekt van Ryanne onder op tv andere met het wetenschappers, politici het en haar ex-schoonmoeder Patricia Paay, de in een haar ogen het het toonbeeld van vrouwelijkheid. Ook op tv ondergaat ze een door baarmoederritueel in een bijzondere workshop een om haar vrouwelijke met kant te ontdekken. in Ryanne op tv schroomt daarbij nooit om op tv lastige vragen te op stellen en van dompelt zichzelf op van originele wijze onder in de de van wereld van ‘gender’.

juni 2021
02-08-2018 22:55

Aflevering 4

Geslacht! - Aflevering 4

Ryanne van Dorst vraagt zich af of Nederland wel klaar is voor het accepteren van een 'derde sekse' oftewel, niet man of vrouw, maar iets daar tussenin. Ze spreekt hierover met politicus Vera Bergkamp, gaat winkelen in een genderneutrale kl...

26-07-2018 22:10

Aflevering 3

Geslacht! - Aflevering 3

Ryanne van Dorst stelt zich de vraag of je je ook man of vrouw kan denken? Zit gender tussen je oren? Ze ontmoet hiphop-artiest Mykki Blanco, die zichzelf genderqueer noemt en als man in vrouwenkleding loopt, ze gaat op bezoek bij politicol...

19-07-2018 22:35

Aflevering 2

Geslacht! - Aflevering 2

Het lichaam staat centraal. In hoeverre bepaalt je lichaam of je je mannelijk of vrouwelijk voelt? Om dit te ontdekken doet Ryanne met travestiet Snorella een hormoontest, neemt ze deel aan een poseerclinic voor vrouwelijke bodybuilders en ...

12-07-2018 22:10

Aflevering 1

Geslacht! - Aflevering 1

Ryanne van Dorst vraagt zich af welke rol gender speelt in onze maatschappij. Waarom denken we in de hokjes man - vrouw en zit er nog wat tussenin? Ze gaat op zoek naar wat een man mannelijk maakt en een vrouw vrouwelijk. Zo ontmoet ze ex-s...

28-02-2017 22:00

Geslacht!

Geslacht! - Geslacht!

22-02-2017 23:35

Geslacht!

Geslacht! - Geslacht!

21-02-2017 22:00

Geslacht!

Geslacht! - Geslacht!

14-02-2017 22:05

Geslacht!

Geslacht! - Geslacht!

07-02-2017 22:05

Geslacht!

Geslacht! - Geslacht!

Transgenders, mannelijke vrouwen, vrouwelijke mannen, androgyne fotomodellen… de media staan er vol mee. Maar wat maakt een man mannelijk en een vrouw vrouwelijk? En hoe zit het met de groep mensen die zich niet per se mannelijk, maar ook n...

Geslacht! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geslacht! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geslacht! bij Geslacht! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geslacht!. Heb je een uitzending van Geslacht! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geslacht! gemist

Uitzending gemist van Geslacht!? Hier kun je alle uitzendingen van Geslacht! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 02-08-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!