Programma gemist?

Ryanne van van Dorst vraagt zich het af of tijdens Nederland wel klaar een is voor het accepteren door van een 'derde sekse' op tv oftewel, op tv niet man uit of vrouw, maar iets met daar tussenin. door Ze spreekt hierover met met politicus Vera Bergkamp, gaat in winkelen een in een genderneutrale kledingwinkel en ontmoet tijdens de controversiële artiest tijdens met Genesis P. Orridge, die van van gendervrij door denken zijn levensfilosofie gemaakt een heeft.

Ryanne van Dorst het stelt zich de door vraag of van je in je ook man of vrouw kan de denken? Zit gender met tussen tijdens je oren? Ze ontmoet uit hiphop-artiest het Mykki Blanco, die zichzelf genderqueer noemt naar naar en als man in vrouwenkleding loopt, het ze gaat op de bezoek bij politicoloog uit van Mounir Samuel die onlangs een uit de naar kast gekomen is als op man in een in vrouwenlichaam en ze ontmoet de de oudere tijdens Eveline die op late leeftijd van zichzelf gevonden op heeft als het vrouw in een tijdens mannenlijf.

Het lichaam het staat centraal. In een hoeverre bepaalt met je lichaam of je met je mannelijk uit of vrouwelijk voelt? Om het dit te ontdekken naar doet Ryanne met tijdens travestiet Snorella een het hormoontest, neemt op tv ze deel uit aan een poseerclinic voor vrouwelijke bodybuilders het de en ontmoet ze een meisje op met een intersekse door conditie, dat is op geboren met zowel door mannelijke de als vrouwelijke geslachtsorganen.

Ryanne van een Dorst vraagt door zich af welke in rol gender speelt door in onze maatschappij. de Waarom denken uit we in de naar hokjes man - vrouw en naar zit er nog wat het tussenin? Ze gaat de op zoek uit naar wat een man met mannelijk maakt en naar in een vrouw vrouwelijk. Zo ontmoet ze uit het ex-schoonmoeder Patricia Paay, in haar ogen in het het toonbeeld van op vrouwelijkheid, ondergaat ze een een baarmoederritueel om haar vrouwelijke van kant door te ontdekken en ondervraagt van ze Maxim Hartman naar over zijn visie op met de rol een van de naar man in onze op samenleving.

Transgenders, met mannelijke vrouwen, vrouwelijke de mannen, androgyne fotomodellen… de tijdens media staan er uit vol mee. Maar naar wat maakt een met man mannelijk en een met vrouw vrouwelijk? naar En hoe tijdens zit het met het de groep uit mensen die zich niet het per se mannelijk, op tv maar ook tijdens niet per se de vrouwelijk voelt? In het op nieuwe BNN-programma van Geslacht! onderzoekt Ryanne van Dorst, uit voorheen bekend als Elle het Bandita, de vervagende op tv grenzen tussen mannen met en vrouwen. Ryanne tijdens is op niet in een met hokje te plaatsen. Ze ziet uit er niet met uit tijdens als een doorsnee een vrouw en is lang een niet de tijdens enige die zich niet wil in of kan een conformeren aan de standaard rolpatronen. op Tijdens haar een ontdekkingstocht ontmoet een Ryanne mannen en vrouwen van die in binnen de hokjes van passen, of daar juist de ook compleet buiten vallen. Wordt uit van het tijd om een op derde sekse te het introduceren in de Nederlandse samenleving het of moeten in we juist het een denken de in hokjes als man/vrouw helemaal loslaten? uit In Geslacht! naar spreekt Ryanne onder andere tijdens met wetenschappers, politici van op tv en haar ex-schoonmoeder Patricia naar Paay, in haar van ogen het toonbeeld het van vrouwelijkheid. Ook tijdens ondergaat ze een baarmoederritueel in op tv een een bijzondere workshop om haar de vrouwelijke kant te ontdekken. door Ryanne schroomt daarbij tijdens naar nooit om lastige vragen te stellen op tv van en dompelt zichzelf op in originele wijze onder op in de wereld op van ‘gender’.

mei 2020
02-08-2018 22:55

Aflevering 4

Geslacht! - Aflevering 4

Ryanne van Dorst vraagt zich af of Nederland wel klaar is voor het accepteren van een 'derde sekse' oftewel, niet man of vrouw, maar iets daar tussenin. Ze spreekt hierover met politicus Vera Bergkamp, gaat winkelen in een genderneutrale kl...

26-07-2018 22:10

Aflevering 3

Geslacht! - Aflevering 3

Ryanne van Dorst stelt zich de vraag of je je ook man of vrouw kan denken? Zit gender tussen je oren? Ze ontmoet hiphop-artiest Mykki Blanco, die zichzelf genderqueer noemt en als man in vrouwenkleding loopt, ze gaat op bezoek bij politicol...

19-07-2018 22:35

Aflevering 2

Geslacht! - Aflevering 2

Het lichaam staat centraal. In hoeverre bepaalt je lichaam of je je mannelijk of vrouwelijk voelt? Om dit te ontdekken doet Ryanne met travestiet Snorella een hormoontest, neemt ze deel aan een poseerclinic voor vrouwelijke bodybuilders en ...

12-07-2018 22:10

Aflevering 1

Geslacht! - Aflevering 1

Ryanne van Dorst vraagt zich af welke rol gender speelt in onze maatschappij. Waarom denken we in de hokjes man - vrouw en zit er nog wat tussenin? Ze gaat op zoek naar wat een man mannelijk maakt en een vrouw vrouwelijk. Zo ontmoet ze ex-s...

28-02-2017 22:00

Geslacht!

Geslacht! - Geslacht!

22-02-2017 23:35

Geslacht!

Geslacht! - Geslacht!

21-02-2017 22:00

Geslacht!

Geslacht! - Geslacht!

14-02-2017 22:05

Geslacht!

Geslacht! - Geslacht!

07-02-2017 22:05

Geslacht!

Geslacht! - Geslacht!

Transgenders, mannelijke vrouwen, vrouwelijke mannen, androgyne fotomodellen… de media staan er vol mee. Maar wat maakt een man mannelijk en een vrouw vrouwelijk? En hoe zit het met de groep mensen die zich niet per se mannelijk, maar ook n...

Geslacht! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geslacht! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geslacht! bij Geslacht! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geslacht!. Heb je een uitzending van Geslacht! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geslacht! gemist

Uitzending gemist van Geslacht!? Hier kun je alle uitzendingen van Geslacht! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 02-08-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!