Programma gemist?

Ryanne van Dorst op tv vraagt zich af op tv het of Nederland wel klaar is voor met het een accepteren van een de 'derde sekse' oftewel, niet het man of vrouw, op tv maar iets daar tijdens tussenin. Ze spreekt hierover van met politicus Vera van Bergkamp, gaat winkelen de de in een genderneutrale kledingwinkel de en ontmoet de controversiële uit artiest van Genesis P. Orridge, die tijdens van gendervrij denken zijn tijdens levensfilosofie gemaakt in heeft.

Ryanne van een Dorst stelt zich de op vraag het of je je ook man op tv naar of vrouw kan het denken? Zit gender van tussen je oren? Ze een ontmoet hiphop-artiest naar Mykki Blanco, die zichzelf genderqueer noemt het en als man het in het vrouwenkleding loopt, tijdens ze gaat op bezoek van bij politicoloog Mounir Samuel die door onlangs op uit de kast op gekomen is het als man in een een vrouwenlichaam en de ze ontmoet de oudere van Eveline die op door late leeftijd zichzelf gevonden uit heeft op tv als vrouw in een met mannenlijf.

Het lichaam tijdens staat centraal. In door hoeverre bepaalt je lichaam de of je je naar van mannelijk of vrouwelijk voelt? op tv Om dit met te ontdekken doet Ryanne door met travestiet Snorella een door hormoontest, neemt ze op tv deel aan een op poseerclinic voor vrouwelijke bodybuilders op en ontmoet tijdens ze op tv een meisje met het een intersekse conditie, dat is een geboren naar met zowel mannelijke als op vrouwelijke geslachtsorganen.

Ryanne op van Dorst vraagt de zich af welke rol door gender speelt met in onze tijdens maatschappij. Waarom denken we met in de hokjes het man - vrouw en het zit er met nog wat in tussenin? Ze gaat op door zoek naar wat tijdens een man mannelijk op tv maakt en het een vrouw vrouwelijk. Zo ontmoet ze van ex-schoonmoeder Patricia uit Paay, in haar ogen een het toonbeeld van van vrouwelijkheid, het ondergaat ze in een baarmoederritueel om haar vrouwelijke kant een te ontdekken uit en ondervraagt ze een Maxim Hartman over tijdens zijn visie op naar de rol in van de man in naar onze een samenleving.

Transgenders, op mannelijke vrouwen, vrouwelijke met mannen, androgyne fotomodellen… op de media op tv staan er vol mee. op tv Maar wat maakt een man uit mannelijk met en een vrouw vrouwelijk? uit En hoe zit het in met de door groep uit mensen die zich niet per tijdens se mannelijk, maar het ook niet per de se vrouwelijk met voelt? In het naar nieuwe BNN-programma Geslacht! met onderzoekt Ryanne van Dorst, voorheen de bekend als op Elle Bandita, de door vervagende het grenzen tussen mannen en vrouwen. door Ryanne is niet in tijdens een tijdens hokje te plaatsen. Ze de ziet er tijdens niet uit als een doorsnee een vrouw en is op tv lang op niet de enige uit die zich niet op wil of kan conformeren aan tijdens de standaard rolpatronen. van in Tijdens haar ontdekkingstocht ontmoet Ryanne mannen door met en vrouwen die binnen de hokjes een op tv passen, of daar juist ook compleet naar buiten vallen. Wordt een het uit tijd om een derde sekse met te introduceren op tv in de Nederlandse tijdens samenleving of moeten van we de juist het denken in op tv hokjes als man/vrouw op tv helemaal loslaten? het In Geslacht! spreekt Ryanne onder andere op tv met wetenschappers, politici het in en haar ex-schoonmoeder een Patricia Paay, in haar ogen het door op tv toonbeeld van vrouwelijkheid. Ook in ondergaat ze een van baarmoederritueel in van een bijzondere workshop om door haar vrouwelijke kant te ontdekken. uit naar Ryanne schroomt daarbij nooit om door lastige vragen te door stellen en door dompelt zichzelf op originele in wijze op tv onder in de wereld uit van ‘gender’.

maart 2021
02-08-2018 22:55

Aflevering 4

Geslacht! - Aflevering 4

Ryanne van Dorst vraagt zich af of Nederland wel klaar is voor het accepteren van een 'derde sekse' oftewel, niet man of vrouw, maar iets daar tussenin. Ze spreekt hierover met politicus Vera Bergkamp, gaat winkelen in een genderneutrale kl...

26-07-2018 22:10

Aflevering 3

Geslacht! - Aflevering 3

Ryanne van Dorst stelt zich de vraag of je je ook man of vrouw kan denken? Zit gender tussen je oren? Ze ontmoet hiphop-artiest Mykki Blanco, die zichzelf genderqueer noemt en als man in vrouwenkleding loopt, ze gaat op bezoek bij politicol...

19-07-2018 22:35

Aflevering 2

Geslacht! - Aflevering 2

Het lichaam staat centraal. In hoeverre bepaalt je lichaam of je je mannelijk of vrouwelijk voelt? Om dit te ontdekken doet Ryanne met travestiet Snorella een hormoontest, neemt ze deel aan een poseerclinic voor vrouwelijke bodybuilders en ...

12-07-2018 22:10

Aflevering 1

Geslacht! - Aflevering 1

Ryanne van Dorst vraagt zich af welke rol gender speelt in onze maatschappij. Waarom denken we in de hokjes man - vrouw en zit er nog wat tussenin? Ze gaat op zoek naar wat een man mannelijk maakt en een vrouw vrouwelijk. Zo ontmoet ze ex-s...

28-02-2017 22:00

Geslacht!

Geslacht! - Geslacht!

22-02-2017 23:35

Geslacht!

Geslacht! - Geslacht!

21-02-2017 22:00

Geslacht!

Geslacht! - Geslacht!

14-02-2017 22:05

Geslacht!

Geslacht! - Geslacht!

07-02-2017 22:05

Geslacht!

Geslacht! - Geslacht!

Transgenders, mannelijke vrouwen, vrouwelijke mannen, androgyne fotomodellen… de media staan er vol mee. Maar wat maakt een man mannelijk en een vrouw vrouwelijk? En hoe zit het met de groep mensen die zich niet per se mannelijk, maar ook n...

Geslacht! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geslacht! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geslacht! bij Geslacht! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geslacht!. Heb je een uitzending van Geslacht! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geslacht! gemist

Uitzending gemist van Geslacht!? Hier kun je alle uitzendingen van Geslacht! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 02-08-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!