Programma gemist?

Ryanne van van Dorst door vraagt zich af tijdens of Nederland wel klaar op tv is voor van het accepteren van een met 'derde sekse' in oftewel, niet man of vrouw, maar op tijdens iets daar tussenin. Ze tijdens spreekt hierover met politicus de Vera door Bergkamp, gaat winkelen uit in een genderneutrale kledingwinkel en door ontmoet de controversiële met artiest Genesis naar P. Orridge, die van op gendervrij naar denken zijn levensfilosofie het gemaakt heeft.

Ryanne van Dorst de stelt naar zich de vraag op tv of je je ook man met of vrouw kan de denken? naar Zit gender tussen het je oren? Ze de ontmoet hiphop-artiest Mykki Blanco, door die zichzelf genderqueer naar noemt en als man het in met vrouwenkleding loopt, ze gaat tijdens op bezoek bij politicoloog de Mounir Samuel van die onlangs het uit de kast gekomen een is als tijdens man in uit een vrouwenlichaam en ze ontmoet de naar oudere Eveline die een op late leeftijd op zichzelf gevonden heeft met als vrouw in het een in mannenlijf.

Het lichaam staat door centraal. met In hoeverre bepaalt je tijdens lichaam of je je uit mannelijk of op tv vrouwelijk voelt? Om dit een te ontdekken doet van door Ryanne met travestiet uit Snorella een hormoontest, een neemt ze deel aan in een poseerclinic voor vrouwelijke bodybuilders naar en ontmoet ze een een tijdens meisje met een een intersekse conditie, uit dat is geboren met zowel mannelijke door als vrouwelijke van geslachtsorganen.

Ryanne in van Dorst vraagt uit zich af welke de rol gender speelt in onze door maatschappij. de Waarom denken we in uit de hokjes man een - vrouw naar en zit er nog de wat tussenin? Ze gaat een op zoek op naar van wat een man mannelijk maakt en de een vrouw op vrouwelijk. het Zo ontmoet ze van ex-schoonmoeder Patricia Paay, in haar van ogen het toonbeeld van het vrouwelijkheid, naar ondergaat ze tijdens een baarmoederritueel om haar de vrouwelijke kant te het ontdekken en ondervraagt ze Maxim door Hartman over zijn met een visie op de rol tijdens van de man in in onze een samenleving.

Transgenders, in mannelijke vrouwen, het vrouwelijke mannen, androgyne fotomodellen… het de media staan er in vol mee. Maar naar wat maakt een op man mannelijk en tijdens een vrouw vrouwelijk? op En hoe de zit het met de door groep mensen die op zich op tv niet per se door mannelijk, maar ook niet door per se vrouwelijk voelt? van In het nieuwe in BNN-programma Geslacht! met onderzoekt Ryanne van Dorst, voorheen met bekend op tv als Elle Bandita, de met vervagende grenzen tussen mannen van en in vrouwen. Ryanne is een niet in een hokje te tijdens plaatsen. een Ze ziet er de niet uit als door een doorsnee vrouw op en is lang niet in de een enige die zich niet wil of een kan uit conformeren aan door de standaard rolpatronen. Tijdens haar met ontdekkingstocht het ontmoet Ryanne mannen en van vrouwen die binnen de hokjes uit passen, of daar het juist ook compleet tijdens buiten vallen. Wordt uit het tijd door om een derde tijdens sekse te introduceren een in de Nederlandse samenleving het of uit moeten we door juist het denken in een hokjes als tijdens man/vrouw helemaal loslaten? In door Geslacht! spreekt Ryanne onder andere van met wetenschappers, het politici en de haar ex-schoonmoeder in Patricia Paay, in haar ogen het met toonbeeld van vrouwelijkheid. in Ook ondergaat op tv ze een baarmoederritueel in tijdens een bijzondere het workshop om de haar vrouwelijke kant van te ontdekken. Ryanne schroomt in daarbij nooit met om lastige vragen te van stellen en dompelt zichzelf het op uit originele wijze onder in de het wereld van door ‘gender’.

december 2019
02-08-2018 22:55

Aflevering 4

Geslacht! - Aflevering 4

Ryanne van Dorst vraagt zich af of Nederland wel klaar is voor het accepteren van een 'derde sekse' oftewel, niet man of vrouw, maar iets daar tussenin. Ze spreekt hierover met politicus Vera Bergkamp, gaat winkelen in een genderneutrale kl...

26-07-2018 22:10

Aflevering 3

Geslacht! - Aflevering 3

Ryanne van Dorst stelt zich de vraag of je je ook man of vrouw kan denken? Zit gender tussen je oren? Ze ontmoet hiphop-artiest Mykki Blanco, die zichzelf genderqueer noemt en als man in vrouwenkleding loopt, ze gaat op bezoek bij politicol...

19-07-2018 22:35

Aflevering 2

Geslacht! - Aflevering 2

Het lichaam staat centraal. In hoeverre bepaalt je lichaam of je je mannelijk of vrouwelijk voelt? Om dit te ontdekken doet Ryanne met travestiet Snorella een hormoontest, neemt ze deel aan een poseerclinic voor vrouwelijke bodybuilders en ...

12-07-2018 22:10

Aflevering 1

Geslacht! - Aflevering 1

Ryanne van Dorst vraagt zich af welke rol gender speelt in onze maatschappij. Waarom denken we in de hokjes man - vrouw en zit er nog wat tussenin? Ze gaat op zoek naar wat een man mannelijk maakt en een vrouw vrouwelijk. Zo ontmoet ze ex-s...

28-02-2017 22:00

Geslacht!

Geslacht! - Geslacht!

22-02-2017 23:35

Geslacht!

Geslacht! - Geslacht!

21-02-2017 22:00

Geslacht!

Geslacht! - Geslacht!

14-02-2017 22:05

Geslacht!

Geslacht! - Geslacht!

07-02-2017 22:05

Geslacht!

Geslacht! - Geslacht!

Transgenders, mannelijke vrouwen, vrouwelijke mannen, androgyne fotomodellen… de media staan er vol mee. Maar wat maakt een man mannelijk en een vrouw vrouwelijk? En hoe zit het met de groep mensen die zich niet per se mannelijk, maar ook n...

Geslacht! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geslacht! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geslacht! bij Geslacht! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geslacht!. Heb je een uitzending van Geslacht! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geslacht! gemist

Uitzending gemist van Geslacht!? Hier kun je alle uitzendingen van Geslacht! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 02-08-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!