Programma gemist?

In met Rotterdam hebben van dertigers Melissa en de Ruben in een oud het jaren '30 huis de hun droomwoning gevonden. naar Het moet alleen in wel van top tot teen op tv uit verbouwd worden. Binnen twee maanden verbouwen met naar en verhuizen is hun optimistische doel. met En de Drentse tijdens met Brit (48) wil na haar scheiding het haar leven een het positieve tijdens impuls geven. Ze besluit de een tijdens oude brandweerkazerne tot woonhuis te gaan uit de verbouwen.

Rotterdammers Jan-Willem in (30) op en Noortje (30) ruilen het hun ruime anti-kraakwoning uit in voor een mobiele van woning op van slechts 20m2: een Tiny met House, dat met ze helemaal zelf gaan het bouwen. op En John (35) en Irene (39) in wilden helemaal in niet verbouwen, maar tijdens een nieuwe trap zorgde op voor naar een onbedoeld domino-effect waardoor momenteel in het halve de huis in een verbouwing is.

Voordat tijdens Sacha en met Robert naar hun eerste koophuis in op Hillegom op tv verhuizen, moet een er nog veel aan op gebeuren. Hun rolverdeling is op tv duidelijk: Sacha een geeft de orders en Robert naar op tv voert uit. En tijdens de Rotterdamse Ilse (32) heeft tot met naar in het kleinste detail met in haar op tv hoofd hoe ze een oude dokterspraktijk de gaat verbouwen de tot de een perfect gestylde woning het voor haar samengestelde naar gezin van het zes.

januari 2021
13-01-2018 13:10

Nederland Verbouwt

Nederland Verbouwt - Nederland Verbouwt

In Rotterdam hebben dertigers Melissa en Ruben in een oud jaren '30 huis hun droomwoning gevonden. Het moet alleen wel van top tot teen verbouwd worden. Binnen twee maanden verbouwen en verhuizen is hun optimistische doel. En de Drentse Bri...

12-01-2018 22:30

Nederland Verbouwt

Nederland Verbouwt - Nederland Verbouwt

Rotterdammers Jan-Willem (30) en Noortje (30) ruilen hun ruime anti-kraakwoning in voor een mobiele woning van slechts 20m2: een Tiny House, dat ze helemaal zelf gaan bouwen. En John (35) en Irene (39) wilden helemaal niet verbouwen, maar e...

05-01-2018 22:30

Nederland Verbouwt

Nederland Verbouwt - Nederland Verbouwt

Voordat Sacha en Robert naar hun eerste koophuis in Hillegom verhuizen, moet er nog veel aan gebeuren. Hun rolverdeling is duidelijk: Sacha geeft de orders en Robert voert uit. En de Rotterdamse Ilse (32) heeft tot in het kleinste detail in...

26-05-2017 22:20

Nederland Verbouwt

Nederland Verbouwt - Nederland Verbouwt

19-05-2017 22:20

Nederland Verbouwt

Nederland Verbouwt - Nederland Verbouwt

18-05-2017 22:20

Nederland Verbouwt

Nederland Verbouwt - Nederland Verbouwt

Nederland Verbouwt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland Verbouwt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland Verbouwt bij Nederland Verbouwt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland Verbouwt. Heb je een uitzending van Nederland Verbouwt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland Verbouwt gemist

Uitzending gemist van Nederland Verbouwt? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland Verbouwt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-01-2018 om 13:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!