Programma gemist?

In het Rotterdam hebben dertigers Melissa met en Ruben in de een oud jaren in '30 huis op hun droomwoning gevonden. Het tijdens moet alleen wel tijdens van tijdens top tot teen verbouwd worden. Binnen door twee maanden in verbouwen en verhuizen is met hun van optimistische doel. En de in Drentse Brit de (48) wil na een haar scheiding in haar leven een positieve met impuls geven. Ze besluit het een oude in brandweerkazerne tot woonhuis te door gaan op verbouwen.

Rotterdammers Jan-Willem door (30) de en Noortje (30) ruilen met hun ruime de anti-kraakwoning in voor een mobiele op woning van slechts 20m2: tijdens een een Tiny House, met dat ze helemaal zelf uit gaan bouwen. En John met (35) en Irene (39) met van wilden helemaal niet verbouwen, maar een uit op nieuwe trap zorgde voor een een onbedoeld het domino-effect waardoor momenteel het van halve huis in verbouwing uit is.

Voordat het Sacha en Robert naar hun met uit eerste koophuis in Hillegom verhuizen, moet een door er nog veel aan gebeuren. Hun op rolverdeling is van duidelijk: Sacha op tv geeft de orders en Robert een voert uit. door En op tv de Rotterdamse Ilse (32) heeft tijdens tot in het kleinste door detail op in haar hoofd hoe op ze een de oude dokterspraktijk gaat verbouwen het tot een perfect gestylde de woning voor haar in samengestelde een gezin van een zes.

mei 2021
13-01-2018 13:10

Nederland Verbouwt

Nederland Verbouwt - Nederland Verbouwt

In Rotterdam hebben dertigers Melissa en Ruben in een oud jaren '30 huis hun droomwoning gevonden. Het moet alleen wel van top tot teen verbouwd worden. Binnen twee maanden verbouwen en verhuizen is hun optimistische doel. En de Drentse Bri...

12-01-2018 22:30

Nederland Verbouwt

Nederland Verbouwt - Nederland Verbouwt

Rotterdammers Jan-Willem (30) en Noortje (30) ruilen hun ruime anti-kraakwoning in voor een mobiele woning van slechts 20m2: een Tiny House, dat ze helemaal zelf gaan bouwen. En John (35) en Irene (39) wilden helemaal niet verbouwen, maar e...

05-01-2018 22:30

Nederland Verbouwt

Nederland Verbouwt - Nederland Verbouwt

Voordat Sacha en Robert naar hun eerste koophuis in Hillegom verhuizen, moet er nog veel aan gebeuren. Hun rolverdeling is duidelijk: Sacha geeft de orders en Robert voert uit. En de Rotterdamse Ilse (32) heeft tot in het kleinste detail in...

26-05-2017 22:20

Nederland Verbouwt

Nederland Verbouwt - Nederland Verbouwt

19-05-2017 22:20

Nederland Verbouwt

Nederland Verbouwt - Nederland Verbouwt

18-05-2017 22:20

Nederland Verbouwt

Nederland Verbouwt - Nederland Verbouwt

Nederland Verbouwt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland Verbouwt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland Verbouwt bij Nederland Verbouwt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland Verbouwt. Heb je een uitzending van Nederland Verbouwt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland Verbouwt gemist

Uitzending gemist van Nederland Verbouwt? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland Verbouwt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-01-2018 om 13:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!