Programma gemist?

In met Rotterdam hebben dertigers de Melissa en Ruben de in een oud jaren '30 in huis hun droomwoning het gevonden. Het moet uit van alleen wel van door top tot teen tijdens verbouwd worden. Binnen twee maanden het verbouwen en verhuizen is door hun optimistische uit doel. En het de Drentse Brit (48) wil van na haar scheiding naar een haar leven een een positieve impuls geven. Ze van besluit een oude naar brandweerkazerne tot woonhuis te de gaan van verbouwen.

Rotterdammers Jan-Willem (30) van en uit Noortje (30) ruilen hun ruime naar anti-kraakwoning in voor op een mobiele met woning van slechts 20m2: naar een een Tiny House, naar dat ze helemaal zelf in gaan bouwen. de En John (35) en Irene (39) op tv de wilden helemaal niet op verbouwen, maar een naar nieuwe trap zorgde voor met een onbedoeld domino-effect waardoor momenteel het met het halve huis in verbouwing van is.

Voordat naar Sacha en de Robert naar hun eerste in koophuis in Hillegom verhuizen, moet met er nog van veel het aan gebeuren. Hun rolverdeling is duidelijk: door Sacha geeft de in orders op tv en Robert voert met uit. En de Rotterdamse Ilse op (32) heeft uit tot in van het kleinste uit detail in haar hoofd hoe van ze tijdens een oude dokterspraktijk gaat met verbouwen tot een een perfect gestylde door woning voor haar samengestelde gezin op van uit zes.

september 2020
13-01-2018 13:10

Nederland Verbouwt

Nederland Verbouwt - Nederland Verbouwt

In Rotterdam hebben dertigers Melissa en Ruben in een oud jaren '30 huis hun droomwoning gevonden. Het moet alleen wel van top tot teen verbouwd worden. Binnen twee maanden verbouwen en verhuizen is hun optimistische doel. En de Drentse Bri...

12-01-2018 22:30

Nederland Verbouwt

Nederland Verbouwt - Nederland Verbouwt

Rotterdammers Jan-Willem (30) en Noortje (30) ruilen hun ruime anti-kraakwoning in voor een mobiele woning van slechts 20m2: een Tiny House, dat ze helemaal zelf gaan bouwen. En John (35) en Irene (39) wilden helemaal niet verbouwen, maar e...

05-01-2018 22:30

Nederland Verbouwt

Nederland Verbouwt - Nederland Verbouwt

Voordat Sacha en Robert naar hun eerste koophuis in Hillegom verhuizen, moet er nog veel aan gebeuren. Hun rolverdeling is duidelijk: Sacha geeft de orders en Robert voert uit. En de Rotterdamse Ilse (32) heeft tot in het kleinste detail in...

26-05-2017 22:20

Nederland Verbouwt

Nederland Verbouwt - Nederland Verbouwt

19-05-2017 22:20

Nederland Verbouwt

Nederland Verbouwt - Nederland Verbouwt

18-05-2017 22:20

Nederland Verbouwt

Nederland Verbouwt - Nederland Verbouwt

Nederland Verbouwt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland Verbouwt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland Verbouwt bij Nederland Verbouwt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland Verbouwt. Heb je een uitzending van Nederland Verbouwt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland Verbouwt gemist

Uitzending gemist van Nederland Verbouwt? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland Verbouwt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-01-2018 om 13:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!