Programma gemist?

In Rotterdam naar hebben dertigers Melissa en met Ruben tijdens in een op oud jaren '30 naar huis hun droomwoning gevonden. Het het moet op alleen wel van top tot met teen verbouwd worden. tijdens Binnen twee maanden tijdens verbouwen en verhuizen is met met hun optimistische doel. En de naar Drentse Brit (48) wil met op tv na haar scheiding haar van leven een positieve de impuls geven. Ze besluit een op tv oude brandweerkazerne een tot woonhuis te op tv gaan het verbouwen.

Rotterdammers op Jan-Willem (30) en Noortje op tv (30) op ruilen hun ruime anti-kraakwoning in op tv voor een mobiele woning met van een slechts 20m2: een op tv Tiny House, dat door ze helemaal zelf van gaan bouwen. En John in (35) van en Irene (39) wilden helemaal niet op tv verbouwen, maar in een nieuwe trap van zorgde voor een uit onbedoeld door domino-effect waardoor momenteel het halve in huis met in verbouwing is.

Voordat Sacha en naar Robert tijdens naar hun eerste koophuis in van naar Hillegom verhuizen, moet er een nog veel met aan gebeuren. Hun rolverdeling naar is duidelijk: de Sacha geeft de van orders en Robert door voert uit. En de tijdens Rotterdamse Ilse (32) heeft tot uit in het met kleinste detail van in haar hoofd hoe in ze een door oude dokterspraktijk gaat verbouwen uit tot tijdens een perfect gestylde woning voor haar naar samengestelde naar gezin van van zes.

juni 2020
13-01-2018 13:10

Nederland Verbouwt

Nederland Verbouwt - Nederland Verbouwt

In Rotterdam hebben dertigers Melissa en Ruben in een oud jaren '30 huis hun droomwoning gevonden. Het moet alleen wel van top tot teen verbouwd worden. Binnen twee maanden verbouwen en verhuizen is hun optimistische doel. En de Drentse Bri...

12-01-2018 22:30

Nederland Verbouwt

Nederland Verbouwt - Nederland Verbouwt

Rotterdammers Jan-Willem (30) en Noortje (30) ruilen hun ruime anti-kraakwoning in voor een mobiele woning van slechts 20m2: een Tiny House, dat ze helemaal zelf gaan bouwen. En John (35) en Irene (39) wilden helemaal niet verbouwen, maar e...

05-01-2018 22:30

Nederland Verbouwt

Nederland Verbouwt - Nederland Verbouwt

Voordat Sacha en Robert naar hun eerste koophuis in Hillegom verhuizen, moet er nog veel aan gebeuren. Hun rolverdeling is duidelijk: Sacha geeft de orders en Robert voert uit. En de Rotterdamse Ilse (32) heeft tot in het kleinste detail in...

26-05-2017 22:20

Nederland Verbouwt

Nederland Verbouwt - Nederland Verbouwt

19-05-2017 22:20

Nederland Verbouwt

Nederland Verbouwt - Nederland Verbouwt

18-05-2017 22:20

Nederland Verbouwt

Nederland Verbouwt - Nederland Verbouwt

Nederland Verbouwt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland Verbouwt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland Verbouwt bij Nederland Verbouwt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland Verbouwt. Heb je een uitzending van Nederland Verbouwt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland Verbouwt gemist

Uitzending gemist van Nederland Verbouwt? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland Verbouwt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-01-2018 om 13:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!