Programma gemist?

In de Rotterdam hebben dertigers Melissa en met Ruben in een de oud jaren met '30 huis op tv hun droomwoning gevonden. Het moet tijdens alleen wel in van top tot in teen verbouwd worden. tijdens Binnen twee maanden een verbouwen en verhuizen uit is hun optimistische doel. uit door En de Drentse Brit de (48) wil na haar het scheiding het haar leven een positieve impuls geven. tijdens Ze besluit uit een op oude brandweerkazerne tot woonhuis te gaan van een verbouwen.

Rotterdammers Jan-Willem de (30) en Noortje door (30) ruilen hun ruime met anti-kraakwoning de in voor een in mobiele woning van een slechts 20m2: de een Tiny House, tijdens dat ze helemaal zelf gaan bouwen. van En John (35) uit en Irene (39) door wilden helemaal van niet op verbouwen, maar een nieuwe trap naar zorgde voor naar een onbedoeld domino-effect waardoor de momenteel het halve op tv huis het in verbouwing is.

Voordat door Sacha en in Robert naar hun eerste koophuis door in Hillegom verhuizen, moet door er nog veel in aan gebeuren. tijdens Hun van rolverdeling is duidelijk: de Sacha geeft de orders en naar Robert voert uit. En in de Rotterdamse Ilse van (32) op heeft tot in het kleinste tijdens van detail in haar hoofd op tv hoe ze een oude van dokterspraktijk gaat verbouwen het tot een perfect een gestylde woning door voor haar samengestelde gezin van van naar zes.

januari 2020
13-01-2018 13:10

Nederland Verbouwt

Nederland Verbouwt - Nederland Verbouwt

In Rotterdam hebben dertigers Melissa en Ruben in een oud jaren '30 huis hun droomwoning gevonden. Het moet alleen wel van top tot teen verbouwd worden. Binnen twee maanden verbouwen en verhuizen is hun optimistische doel. En de Drentse Bri...

12-01-2018 22:30

Nederland Verbouwt

Nederland Verbouwt - Nederland Verbouwt

Rotterdammers Jan-Willem (30) en Noortje (30) ruilen hun ruime anti-kraakwoning in voor een mobiele woning van slechts 20m2: een Tiny House, dat ze helemaal zelf gaan bouwen. En John (35) en Irene (39) wilden helemaal niet verbouwen, maar e...

05-01-2018 22:30

Nederland Verbouwt

Nederland Verbouwt - Nederland Verbouwt

Voordat Sacha en Robert naar hun eerste koophuis in Hillegom verhuizen, moet er nog veel aan gebeuren. Hun rolverdeling is duidelijk: Sacha geeft de orders en Robert voert uit. En de Rotterdamse Ilse (32) heeft tot in het kleinste detail in...

26-05-2017 22:20

Nederland Verbouwt

Nederland Verbouwt - Nederland Verbouwt

19-05-2017 22:20

Nederland Verbouwt

Nederland Verbouwt - Nederland Verbouwt

18-05-2017 22:20

Nederland Verbouwt

Nederland Verbouwt - Nederland Verbouwt

Nederland Verbouwt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland Verbouwt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland Verbouwt bij Nederland Verbouwt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland Verbouwt. Heb je een uitzending van Nederland Verbouwt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland Verbouwt gemist

Uitzending gemist van Nederland Verbouwt? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland Verbouwt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-01-2018 om 13:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!