Programma gemist?

In met Rotterdam hebben dertigers Melissa van en naar Ruben in een oud jaren '30 tijdens op tv huis hun droomwoning op gevonden. Het moet alleen wel van een top tot teen in verbouwd worden. in Binnen twee maanden een verbouwen en verhuizen op tv is hun optimistische doel. door En op tv de Drentse de Brit (48) wil na haar scheiding op tv haar in leven een positieve impuls het geven. Ze uit besluit een oude brandweerkazerne tot op tv woonhuis te het gaan tijdens verbouwen.

Rotterdammers door Jan-Willem (30) en in Noortje (30) ruilen hun het ruime anti-kraakwoning de in voor naar een mobiele woning uit van slechts 20m2: een van Tiny House, een dat ze helemaal zelf gaan bouwen. op tv En John (35) op met en Irene (39) een wilden helemaal niet verbouwen, tijdens maar een nieuwe van trap zorgde voor een tijdens onbedoeld domino-effect waardoor momenteel het het door halve huis in verbouwing in is.

Voordat Sacha tijdens en Robert naar op tv hun van eerste koophuis in Hillegom op tv verhuizen, moet er nog op veel door aan gebeuren. Hun rolverdeling is op tv duidelijk: Sacha geeft de op tv orders en uit Robert voert uit. En naar de de Rotterdamse Ilse (32) heeft door tot in in het kleinste detail uit in haar hoofd hoe naar ze naar een oude dokterspraktijk gaat verbouwen tot op tv een tijdens perfect gestylde woning voor haar op samengestelde gezin naar van het zes.

juli 2021
13-01-2018 13:10

Nederland Verbouwt

Nederland Verbouwt - Nederland Verbouwt

In Rotterdam hebben dertigers Melissa en Ruben in een oud jaren '30 huis hun droomwoning gevonden. Het moet alleen wel van top tot teen verbouwd worden. Binnen twee maanden verbouwen en verhuizen is hun optimistische doel. En de Drentse Bri...

12-01-2018 22:30

Nederland Verbouwt

Nederland Verbouwt - Nederland Verbouwt

Rotterdammers Jan-Willem (30) en Noortje (30) ruilen hun ruime anti-kraakwoning in voor een mobiele woning van slechts 20m2: een Tiny House, dat ze helemaal zelf gaan bouwen. En John (35) en Irene (39) wilden helemaal niet verbouwen, maar e...

05-01-2018 22:30

Nederland Verbouwt

Nederland Verbouwt - Nederland Verbouwt

Voordat Sacha en Robert naar hun eerste koophuis in Hillegom verhuizen, moet er nog veel aan gebeuren. Hun rolverdeling is duidelijk: Sacha geeft de orders en Robert voert uit. En de Rotterdamse Ilse (32) heeft tot in het kleinste detail in...

26-05-2017 22:20

Nederland Verbouwt

Nederland Verbouwt - Nederland Verbouwt

19-05-2017 22:20

Nederland Verbouwt

Nederland Verbouwt - Nederland Verbouwt

18-05-2017 22:20

Nederland Verbouwt

Nederland Verbouwt - Nederland Verbouwt

Nederland Verbouwt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland Verbouwt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland Verbouwt bij Nederland Verbouwt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland Verbouwt. Heb je een uitzending van Nederland Verbouwt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland Verbouwt gemist

Uitzending gemist van Nederland Verbouwt? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland Verbouwt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-01-2018 om 13:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!