Programma gemist?

De schrik is met groot tijdens als Julian van ineens vlekken voor zijn ogen ziet. de Een met MRI-scan moet uitwijzen of dit met door zijn tumor tijdens komt. Na een naar zware chemokuur met verheugt Rachel uit zich op een met avondje uit met een haar beste het vriendinnetje. Tijdens deze avond uit blijkt hoe belangrijk vriendschap op tv is als je ziek het naar bent.

Stichting Make a op tv Wish van heeft geregeld dat Catherine naar in het concert van van Justin Bieber mag. het uit Maar gaat ze hem ook echt naar ontmoeten? Voor Daimon op is uit het een spannende dag, want een hij hoort of in zijn uit weerstand sterk genoeg op tv is om weer naar school uit op tv te kunnen.

Door de chemo tijdens viel het naar haar van Rachel uit. het van Gelukkig groeit het weer en het kan ze met eindelijk naar de kapper om op in extentions te laten zetten. de Julian viert zijn dertiende de verjaardag. Een naar bijzondere dag, op omdat twee jaar geleden niemand had de gedacht dat hij het nu nog door zou in leven.

Daimon mag vandaag uit met een paar van vriendjes naar op tv een privébioscoop. Julian heeft uit een bijzondere in manier op tv bedacht om aan zijn op tv klas te vertellen naar dat hij kanker het heeft. Hoe reageren zijn het klasgenootjes als in ze horen dat hij uit ongeneeslijk ziek met is?

Daimon wil graag in bij zijn het vriendjes in de klas op tv zitten, maar door tijdens zijn behandeling de tegen kanker kan door dat tijdens nu niet. Zijn juf in bedacht iets bijzonders zodat Daimon op toch door op school kan het zijn. Catherine begint naar aan haar laatste in chemokuur. Haar vriendinnen komen naar haar opvrolijken en naar dat tijdens lijkt goed te uit werken!

De uit schrik is een groot als Julian een ineens vlekken voor een zijn ogen ziet. Een uit MRI-scan moet uitwijzen tijdens of dit tijdens door zijn tumor de komt. De schrik is groot als door Julian ineens met vlekken voor van zijn ogen ziet. Een MRI-scan uit moet een uitwijzen of dit door zijn naar op tumor komt. Na een tijdens zware chemokuur verheugt Rachel zich tijdens naar op een avondje uit met in haar beste vriendinnetje. van Tijdens het deze avond blijkt hoe belangrijk vriendschap naar is als het je in ziek bent.

Stichting Make a tijdens Wish heeft van geregeld dat op tv Catherine naar het uit concert van op Justin Bieber mag. Voor de Daimon een spannende dag, hij uit hoort of zijn met weerstand sterk genoeg naar is om een weer tijdens naar school te kunnen. een Stichting Make a Wish heeft de geregeld dat het Catherine naar naar het concert op tv van Justin Bieber van mag. Maar gaat op ze hem ook naar echt ontmoeten? Voor Daimon op tv is het een spannende door dag, tijdens want hij hoort op tv of zijn weerstand tijdens sterk genoeg is om weer een naar school te een kunnen.

Door met de chemo een viel het haar van Rachel uit. door uit Gelukkig groeit het weer en kan met ze eindelijk uit naar een de kapper om in extentions te laten zetten. Julian viert op zijn dertiende tijdens verjaardag. Door de de chemo viel in het haar van Rachel op tv uit. Gelukkig groeit op het weer en kan naar ze eindelijk in naar op tv de kapper om extentions met te laten naar zetten. Julian viert zijn de dertiende verjaardag. Een bijzondere uit dag, omdat twee de jaar met geleden niemand had gedacht de dat hij uit nu nog zou een leven.

Daimon een mag vandaag met een een paar vriendjes naar een door op tv privébioscoop. Julian heeft een met bijzondere manier bedacht om een aan in zijn klas te een vertellen dat hij kanker naar heeft. Daimon mag in vandaag met een paar door vriendjes naar een in privébioscoop. Julian heeft tijdens een bijzondere manier bedacht de de om aan zijn klas met te vertellen op dat hij kanker heeft. op Hoe reageren zijn klasgenootjes van als ze horen dat door hij ongeneeslijk van ziek met is?

Daimon naar wil graag bij het zijn vriendjes in in de klas tijdens zitten, maar door zijn behandeling tegen uit kanker kan dat op nu niet. Zijn door juf bedacht van iets bijzonders zodat het Daimon toch op school van kan zijn. een Daimon wil graag bij tijdens zijn in vriendjes in de klas met zitten, maar door tijdens zijn behandeling tegen kanker met kan dat de nu niet. op Zijn juf bedacht iets bijzonders tijdens in zodat Daimon toch op school kan in zijn. Catherine begint op tv aan haar op tv laatste een chemokuur. Haar vriendinnen komen met haar opvrolijken en dat lijkt een goed te tijdens werken!

september 2020
26-11-2017 18:30

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

De schrik is groot als Julian ineens vlekken voor zijn ogen ziet. Een MRI-scan moet uitwijzen of dit door zijn tumor komt. Na een zware chemokuur verheugt Rachel zich op een avondje uit met haar beste vriendinnetje. Tijdens deze avond blijk...

19-11-2017 18:30

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

Stichting Make a Wish heeft geregeld dat Catherine naar het concert van Justin Bieber mag. Maar gaat ze hem ook echt ontmoeten? Voor Daimon is het een spannende dag, want hij hoort of zijn weerstand sterk genoeg is om weer naar school te ku...

12-11-2017 19:30

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

Door de chemo viel het haar van Rachel uit. Gelukkig groeit het weer en kan ze eindelijk naar de kapper om extentions te laten zetten. Julian viert zijn dertiende verjaardag. Een bijzondere dag, omdat twee jaar geleden niemand had gedacht d...

05-11-2017 18:30

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

Daimon mag vandaag met een paar vriendjes naar een privébioscoop. Julian heeft een bijzondere manier bedacht om aan zijn klas te vertellen dat hij kanker heeft. Hoe reageren zijn klasgenootjes als ze horen dat hij ongeneeslijk ziek is?

29-10-2017 18:30

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

Daimon wil graag bij zijn vriendjes in de klas zitten, maar door zijn behandeling tegen kanker kan dat nu niet. Zijn juf bedacht iets bijzonders zodat Daimon toch op school kan zijn. Catherine begint aan haar laatste chemokuur. Haar vriendi...

17-02-2017 17:20

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

De schrik is groot als Julian ineens vlekken voor zijn ogen ziet. Een MRI-scan moet uitwijzen of dit door zijn tumor komt. De schrik is groot als Julian ineens vlekken voor zijn ogen ziet. Een MRI-scan moet uitwijzen of dit door zijn tumor ...

16-02-2017 17:15

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

Stichting Make a Wish heeft geregeld dat Catherine naar het concert van Justin Bieber mag. Voor Daimon een spannende dag, hij hoort of zijn weerstand sterk genoeg is om weer naar school te kunnen. Stichting Make a Wish heeft geregeld dat Ca...

15-02-2017 17:15

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

Door de chemo viel het haar van Rachel uit. Gelukkig groeit het weer en kan ze eindelijk naar de kapper om extentions te laten zetten. Julian viert zijn dertiende verjaardag. Door de chemo viel het haar van Rachel uit. Gelukkig groeit het w...

14-02-2017 17:15

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

Daimon mag vandaag met een paar vriendjes naar een privébioscoop. Julian heeft een bijzondere manier bedacht om aan zijn klas te vertellen dat hij kanker heeft. Daimon mag vandaag met een paar vriendjes naar een privébioscoop. Julian heeft ...

13-02-2017 17:15

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

Daimon wil graag bij zijn vriendjes in de klas zitten, maar door zijn behandeling tegen kanker kan dat nu niet. Zijn juf bedacht iets bijzonders zodat Daimon toch op school kan zijn. Daimon wil graag bij zijn vriendjes in de klas zitten, ma...

Hallo, ik heb kanker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hallo, ik heb kanker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hallo, ik heb kanker bij Hallo, ik heb kanker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hallo, ik heb kanker. Heb je een uitzending van Hallo, ik heb kanker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hallo, ik heb kanker gemist

Uitzending gemist van Hallo, ik heb kanker? Hier kun je alle uitzendingen van Hallo, ik heb kanker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 26-11-2017 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!