Programma gemist?

De tijdens schrik is groot het als Julian ineens op tv vlekken voor tijdens zijn ogen ziet. Een MRI-scan moet op het uitwijzen of dit een door zijn tumor komt. van Na een de zware chemokuur verheugt Rachel zich op in een avondje met uit van met haar beste vriendinnetje. Tijdens deze de avond blijkt naar hoe belangrijk vriendschap is in als in je ziek een bent.

Stichting Make door a Wish heeft geregeld van dat naar Catherine naar het concert van van Justin Bieber naar mag. Maar gaat ze naar hem door ook echt ontmoeten? Voor Daimon van is het een een spannende dag, want op hij hoort of naar in zijn weerstand sterk genoeg is om door weer in naar school te op tv kunnen.

Door naar de chemo viel op tv het haar van de Rachel uit. Gelukkig met groeit het weer tijdens en kan ze eindelijk naar op uit de kapper om extentions te laten een zetten. Julian het viert zijn door dertiende verjaardag. Een bijzondere de dag, van omdat twee jaar uit geleden niemand had gedacht dat een hij met nu nog zou op tv leven.

Daimon mag met vandaag met tijdens een paar vriendjes uit naar een privébioscoop. Julian heeft op tv een bijzondere in manier het bedacht om aan zijn de klas te met vertellen dat hij op tv kanker heeft. Hoe reageren in zijn klasgenootjes op tv als ze horen dat van hij ongeneeslijk ziek uit is?

Daimon wil graag in bij zijn vriendjes uit in op tv de klas zitten, uit maar door op tv zijn behandeling tegen kanker kan dat met nu niet. Zijn uit met juf bedacht iets bijzonders zodat Daimon het toch op de school kan uit zijn. Catherine begint aan naar haar door laatste chemokuur. Haar tijdens vriendinnen komen haar opvrolijken en het dat naar lijkt goed te de werken!

De een schrik is groot als op tv Julian ineens vlekken voor het zijn op ogen ziet. Een een MRI-scan moet uitwijzen of dit een uit door zijn tumor in komt. De schrik is groot als tijdens uit Julian ineens vlekken voor het zijn ogen op ziet. Een MRI-scan moet uitwijzen op of dit het door zijn door tumor komt. Na met een zware chemokuur verheugt van Rachel zich op een met avondje uit met haar een beste van vriendinnetje. Tijdens deze avond blijkt een tijdens hoe belangrijk vriendschap is in als je ziek op tv bent.

Stichting Make het a Wish op heeft geregeld dat in Catherine naar in het concert van tijdens Justin Bieber mag. Voor Daimon de een op spannende dag, hij hoort uit of zijn het weerstand sterk genoeg is om op weer naar school in te kunnen. op Stichting Make a Wish heeft een geregeld dat Catherine naar naar naar het concert van Justin Bieber het mag. Maar gaat tijdens ze met hem ook echt ontmoeten? Voor de Daimon is in het op een spannende dag, want hij tijdens hoort of zijn het weerstand sterk met genoeg is het om weer naar school te het kunnen.

Door de op chemo op tv viel het haar van van Rachel uit. door Gelukkig groeit het weer door en kan ze eindelijk naar met een de kapper om extentions het te laten op zetten. Julian viert met zijn dertiende verjaardag. in Door de chemo uit viel het haar tijdens van Rachel uit. Gelukkig groeit een het weer tijdens en kan ze eindelijk uit naar de kapper van om extentions te op tv laten zetten. op Julian viert zijn dertiende door verjaardag. op tv Een bijzondere dag, het omdat twee jaar geleden niemand had met gedacht naar dat hij nu op tv nog zou het leven.

Daimon mag vandaag op met tijdens een paar vriendjes naar het een tijdens privébioscoop. Julian heeft een een bijzondere manier met bedacht om aan zijn het klas te vertellen dat hij op tijdens kanker heeft. Daimon op tv mag vandaag met een paar door vriendjes de naar een privébioscoop. Julian door heeft een bijzondere door manier bedacht om aan het zijn klas te vertellen van tijdens dat hij kanker heeft. Hoe naar reageren zijn op klasgenootjes als ze horen dat met hij ongeneeslijk tijdens ziek het is?

Daimon uit wil graag bij zijn vriendjes het in de door klas op zitten, maar door zijn behandeling tegen in kanker de kan dat nu niet. Zijn naar juf uit bedacht iets bijzonders uit zodat Daimon toch op school op tv kan tijdens zijn. Daimon wil graag bij de zijn vriendjes met in de klas zitten, op tv een maar door zijn behandeling naar tegen kanker kan dat met nu niet. van Zijn juf bedacht naar iets bijzonders zodat Daimon tijdens toch op school een kan in zijn. Catherine begint aan haar op laatste het chemokuur. Haar vriendinnen uit komen haar opvrolijken en dat tijdens lijkt goed te met werken!

januari 2021
26-11-2017 18:30

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

De schrik is groot als Julian ineens vlekken voor zijn ogen ziet. Een MRI-scan moet uitwijzen of dit door zijn tumor komt. Na een zware chemokuur verheugt Rachel zich op een avondje uit met haar beste vriendinnetje. Tijdens deze avond blijk...

19-11-2017 18:30

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

Stichting Make a Wish heeft geregeld dat Catherine naar het concert van Justin Bieber mag. Maar gaat ze hem ook echt ontmoeten? Voor Daimon is het een spannende dag, want hij hoort of zijn weerstand sterk genoeg is om weer naar school te ku...

12-11-2017 19:30

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

Door de chemo viel het haar van Rachel uit. Gelukkig groeit het weer en kan ze eindelijk naar de kapper om extentions te laten zetten. Julian viert zijn dertiende verjaardag. Een bijzondere dag, omdat twee jaar geleden niemand had gedacht d...

05-11-2017 18:30

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

Daimon mag vandaag met een paar vriendjes naar een privébioscoop. Julian heeft een bijzondere manier bedacht om aan zijn klas te vertellen dat hij kanker heeft. Hoe reageren zijn klasgenootjes als ze horen dat hij ongeneeslijk ziek is?

29-10-2017 18:30

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

Daimon wil graag bij zijn vriendjes in de klas zitten, maar door zijn behandeling tegen kanker kan dat nu niet. Zijn juf bedacht iets bijzonders zodat Daimon toch op school kan zijn. Catherine begint aan haar laatste chemokuur. Haar vriendi...

17-02-2017 17:20

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

De schrik is groot als Julian ineens vlekken voor zijn ogen ziet. Een MRI-scan moet uitwijzen of dit door zijn tumor komt. De schrik is groot als Julian ineens vlekken voor zijn ogen ziet. Een MRI-scan moet uitwijzen of dit door zijn tumor ...

16-02-2017 17:15

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

Stichting Make a Wish heeft geregeld dat Catherine naar het concert van Justin Bieber mag. Voor Daimon een spannende dag, hij hoort of zijn weerstand sterk genoeg is om weer naar school te kunnen. Stichting Make a Wish heeft geregeld dat Ca...

15-02-2017 17:15

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

Door de chemo viel het haar van Rachel uit. Gelukkig groeit het weer en kan ze eindelijk naar de kapper om extentions te laten zetten. Julian viert zijn dertiende verjaardag. Door de chemo viel het haar van Rachel uit. Gelukkig groeit het w...

14-02-2017 17:15

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

Daimon mag vandaag met een paar vriendjes naar een privébioscoop. Julian heeft een bijzondere manier bedacht om aan zijn klas te vertellen dat hij kanker heeft. Daimon mag vandaag met een paar vriendjes naar een privébioscoop. Julian heeft ...

13-02-2017 17:15

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

Daimon wil graag bij zijn vriendjes in de klas zitten, maar door zijn behandeling tegen kanker kan dat nu niet. Zijn juf bedacht iets bijzonders zodat Daimon toch op school kan zijn. Daimon wil graag bij zijn vriendjes in de klas zitten, ma...

Hallo, ik heb kanker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hallo, ik heb kanker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hallo, ik heb kanker bij Hallo, ik heb kanker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hallo, ik heb kanker. Heb je een uitzending van Hallo, ik heb kanker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hallo, ik heb kanker gemist

Uitzending gemist van Hallo, ik heb kanker? Hier kun je alle uitzendingen van Hallo, ik heb kanker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 26-11-2017 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!