Programma gemist?

De schrik is tijdens groot als het Julian ineens vlekken voor door het zijn ogen ziet. op Een MRI-scan moet in uitwijzen of dit door door zijn tumor komt. Na een met met zware chemokuur verheugt Rachel zich op met een avondje uit de met haar beste tijdens vriendinnetje. van Tijdens deze avond blijkt naar hoe van belangrijk vriendschap is uit als je ziek met bent.

Stichting Make naar a op Wish heeft geregeld dat door Catherine naar het concert een van Justin Bieber mag. met een Maar gaat ze hem naar ook echt het ontmoeten? Voor Daimon is het een een spannende dag, want door naar hij hoort of van zijn weerstand sterk genoeg van is om weer naar op tv school te op tv kunnen.

Door de de chemo op tv viel het haar van Rachel naar uit. Gelukkig met groeit het weer uit en kan ze de eindelijk naar uit de kapper om extentions uit te laten zetten. de Julian viert uit zijn dertiende verjaardag. uit Een bijzondere dag, de omdat twee jaar met geleden niemand had gedacht dat hij naar nu nog met zou de leven.

Daimon mag vandaag het met een paar van vriendjes van naar een privébioscoop. Julian heeft naar een bijzondere op manier bedacht om van aan zijn klas te uit vertellen op dat hij kanker heeft. Hoe het reageren zijn uit klasgenootjes een als ze horen dat hij ongeneeslijk op tv ziek in is?

Daimon het wil graag bij zijn tijdens vriendjes in de klas naar zitten, maar door op zijn behandeling uit tegen met kanker kan dat nu niet. met Zijn juf bedacht iets door bijzonders zodat Daimon een toch op in school kan zijn. op Catherine begint aan haar op tv laatste chemokuur. Haar op van vriendinnen komen haar opvrolijken en dat uit lijkt op tv goed te met werken!

De schrik is naar groot als tijdens Julian ineens vlekken voor van zijn ogen ziet. tijdens Een MRI-scan moet met uitwijzen of een dit door zijn tumor door komt. uit De schrik is groot als van tijdens Julian ineens vlekken voor zijn van ogen ziet. Een het MRI-scan moet uitwijzen met of dit door zijn uit tumor de komt. Na een zware chemokuur een verheugt Rachel naar zich op een door avondje uit met een haar beste op tv vriendinnetje. Tijdens deze avond op blijkt hoe belangrijk vriendschap een is op tv als je ziek uit bent.

Stichting de Make a Wish heeft geregeld tijdens dat van Catherine naar het concert van tijdens Justin op tv Bieber mag. Voor door Daimon een spannende op tv dag, hij tijdens hoort of zijn weerstand op sterk genoeg is met om weer naar school te uit de kunnen. Stichting Make a Wish uit heeft geregeld tijdens dat Catherine naar het uit concert van Justin met Bieber mag. Maar gaat een in ze hem ook echt ontmoeten? op Voor Daimon is het door een spannende het dag, want hij het hoort of zijn weerstand van met sterk genoeg is door om weer naar school te het kunnen.

Door tijdens de chemo viel van het haar van Rachel uit. van Gelukkig groeit van het de weer en kan ze eindelijk in naar de kapper om door extentions te uit laten het zetten. Julian viert op tv zijn dertiende verjaardag. Door de het chemo viel de het haar van in Rachel uit. Gelukkig van groeit het weer van en kan de ze eindelijk naar de kapper de om extentions te laten het zetten. op Julian viert zijn dertiende verjaardag. met Een bijzondere dag, tijdens het omdat twee jaar geleden op tv niemand had op gedacht dat hij nu nog zou met uit leven.

Daimon mag vandaag naar tijdens met een paar vriendjes naar een de in privébioscoop. Julian heeft een bijzondere in manier bedacht om op tv aan door zijn klas te een vertellen dat hij kanker met heeft. Daimon mag vandaag met van een uit paar vriendjes naar een privébioscoop. uit Julian heeft een uit in bijzondere manier bedacht om van aan zijn klas in te vertellen naar dat hij kanker heeft. tijdens Hoe reageren van zijn klasgenootjes als ze horen dat uit hij ongeneeslijk ziek met naar is?

Daimon op tv wil graag bij zijn van vriendjes een in de klas zitten, maar door naar zijn behandeling tegen in het kanker kan dat nu uit niet. Zijn juf naar bedacht iets bijzonders zodat Daimon het een toch op school kan zijn. uit Daimon in wil graag bij zijn in vriendjes in het de klas zitten, maar naar door zijn behandeling tegen kanker in kan in dat nu niet. met Zijn juf bedacht iets bijzonders de uit zodat Daimon toch op school kan van zijn. Catherine naar begint aan haar uit laatste chemokuur. het Haar vriendinnen komen haar opvrolijken door van en dat lijkt goed te op tv werken!

mei 2021
26-11-2017 18:30

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

De schrik is groot als Julian ineens vlekken voor zijn ogen ziet. Een MRI-scan moet uitwijzen of dit door zijn tumor komt. Na een zware chemokuur verheugt Rachel zich op een avondje uit met haar beste vriendinnetje. Tijdens deze avond blijk...

19-11-2017 18:30

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

Stichting Make a Wish heeft geregeld dat Catherine naar het concert van Justin Bieber mag. Maar gaat ze hem ook echt ontmoeten? Voor Daimon is het een spannende dag, want hij hoort of zijn weerstand sterk genoeg is om weer naar school te ku...

12-11-2017 19:30

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

Door de chemo viel het haar van Rachel uit. Gelukkig groeit het weer en kan ze eindelijk naar de kapper om extentions te laten zetten. Julian viert zijn dertiende verjaardag. Een bijzondere dag, omdat twee jaar geleden niemand had gedacht d...

05-11-2017 18:30

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

Daimon mag vandaag met een paar vriendjes naar een privébioscoop. Julian heeft een bijzondere manier bedacht om aan zijn klas te vertellen dat hij kanker heeft. Hoe reageren zijn klasgenootjes als ze horen dat hij ongeneeslijk ziek is?

29-10-2017 18:30

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

Daimon wil graag bij zijn vriendjes in de klas zitten, maar door zijn behandeling tegen kanker kan dat nu niet. Zijn juf bedacht iets bijzonders zodat Daimon toch op school kan zijn. Catherine begint aan haar laatste chemokuur. Haar vriendi...

17-02-2017 17:20

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

De schrik is groot als Julian ineens vlekken voor zijn ogen ziet. Een MRI-scan moet uitwijzen of dit door zijn tumor komt. De schrik is groot als Julian ineens vlekken voor zijn ogen ziet. Een MRI-scan moet uitwijzen of dit door zijn tumor ...

16-02-2017 17:15

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

Stichting Make a Wish heeft geregeld dat Catherine naar het concert van Justin Bieber mag. Voor Daimon een spannende dag, hij hoort of zijn weerstand sterk genoeg is om weer naar school te kunnen. Stichting Make a Wish heeft geregeld dat Ca...

15-02-2017 17:15

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

Door de chemo viel het haar van Rachel uit. Gelukkig groeit het weer en kan ze eindelijk naar de kapper om extentions te laten zetten. Julian viert zijn dertiende verjaardag. Door de chemo viel het haar van Rachel uit. Gelukkig groeit het w...

14-02-2017 17:15

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

Daimon mag vandaag met een paar vriendjes naar een privébioscoop. Julian heeft een bijzondere manier bedacht om aan zijn klas te vertellen dat hij kanker heeft. Daimon mag vandaag met een paar vriendjes naar een privébioscoop. Julian heeft ...

13-02-2017 17:15

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

Daimon wil graag bij zijn vriendjes in de klas zitten, maar door zijn behandeling tegen kanker kan dat nu niet. Zijn juf bedacht iets bijzonders zodat Daimon toch op school kan zijn. Daimon wil graag bij zijn vriendjes in de klas zitten, ma...

Hallo, ik heb kanker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hallo, ik heb kanker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hallo, ik heb kanker bij Hallo, ik heb kanker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hallo, ik heb kanker. Heb je een uitzending van Hallo, ik heb kanker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hallo, ik heb kanker gemist

Uitzending gemist van Hallo, ik heb kanker? Hier kun je alle uitzendingen van Hallo, ik heb kanker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 26-11-2017 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!