Programma gemist?

De schrik op is groot tijdens als Julian ineens vlekken de voor zijn ogen op tv ziet. Een van MRI-scan moet uitwijzen of dit op door zijn naar tumor komt. uit Na een zware chemokuur op verheugt van Rachel zich op een avondje een uit met haar op tv beste vriendinnetje. Tijdens deze een avond blijkt van hoe belangrijk de vriendschap is als een je ziek naar bent.

Stichting naar Make a Wish heeft geregeld van door dat Catherine naar tijdens het concert van op tv Justin Bieber mag. Maar van gaat ze hem ook in echt ontmoeten? Voor Daimon een in is het een spannende dag, een want hij hoort van of zijn op tv weerstand sterk genoeg is de om met weer naar school te tijdens kunnen.

Door uit de chemo viel het de haar van in Rachel uit. Gelukkig groeit met het van weer en kan ze de eindelijk naar de kapper om de extentions met te laten zetten. Julian viert een zijn dertiende een verjaardag. Een een bijzondere dag, omdat met twee jaar geleden uit niemand had gedacht dat in hij nu nog het zou op leven.

Daimon de mag vandaag met een op paar vriendjes naar een de privébioscoop. Julian op tv heeft een bijzondere manier de tijdens bedacht om aan op zijn klas te vertellen tijdens dat hij tijdens kanker heeft. Hoe op tv reageren zijn klasgenootjes als ze tijdens horen dat hij ongeneeslijk de ziek van is?

Daimon wil graag met bij zijn op tv vriendjes in de de klas zitten, maar op door zijn behandeling met tegen kanker kan naar dat nu niet. Zijn in juf door bedacht iets bijzonders zodat van Daimon op toch op school kan het zijn. Catherine begint aan van haar laatste van chemokuur. Haar het vriendinnen komen haar opvrolijken in en dat lijkt goed uit te uit werken!

De schrik uit is groot als Julian het ineens vlekken naar voor naar zijn ogen ziet. Een op MRI-scan moet uit uitwijzen of dit het door zijn tumor komt. De op schrik het is groot als tijdens Julian ineens vlekken voor zijn ogen op tijdens ziet. Een MRI-scan moet een uitwijzen of de dit door zijn tumor uit komt. Na een zware chemokuur een van verheugt Rachel zich op door een avondje uit met haar met beste vriendinnetje. van Tijdens deze avond blijkt op tijdens hoe belangrijk vriendschap in is als je ziek de bent.

Stichting het Make a Wish heeft tijdens geregeld dat Catherine in naar het concert door van Justin Bieber met mag. van Voor Daimon een spannende dag, hij het uit hoort of zijn weerstand de sterk genoeg is de om weer van naar school te kunnen. Stichting Make door a het Wish heeft geregeld dat tijdens Catherine van naar het concert de van Justin Bieber mag. Maar uit gaat op tv ze hem ook echt ontmoeten? Voor op Daimon van is het een spannende dag, op want op hij hoort of op zijn weerstand sterk genoeg is op om weer naar op met school te kunnen.

Door door de chemo viel het tijdens haar van Rachel uit. van de Gelukkig groeit het weer en kan op tv op ze eindelijk naar de kapper om door extentions te laten met zetten. Julian viert in zijn op tv dertiende verjaardag. tijdens Door de chemo viel het op haar van Rachel een uit. de Gelukkig groeit het weer en kan de ze eindelijk naar uit een de kapper om met extentions te laten zetten. van Julian viert zijn dertiende van verjaardag. Een bijzondere dag, op tv omdat twee tijdens jaar een geleden niemand had door gedacht dat hij op nu nog zou het leven.

Daimon in mag vandaag uit met een paar vriendjes van naar een privébioscoop. een Julian heeft een tijdens bijzondere manier bedacht op om aan zijn op klas te in vertellen dat hij kanker naar heeft. Daimon mag vandaag met een een paar door vriendjes naar een een privébioscoop. Julian door heeft een bijzondere de manier bedacht de om aan zijn klas te vertellen met van dat hij kanker door heeft. Hoe reageren zijn klasgenootjes als van ze horen dat op tv hij ongeneeslijk ziek de tijdens is?

Daimon wil graag tijdens bij een zijn vriendjes in met de klas zitten, maar door met zijn behandeling tegen uit uit kanker kan dat nu niet. Zijn op tv van juf bedacht iets bijzonders zodat Daimon de door toch op school kan met zijn. Daimon wil graag met bij uit zijn vriendjes in de op tv klas zitten, maar door zijn met behandeling tegen met kanker kan dat nu op niet. het Zijn juf bedacht iets bijzonders uit uit zodat Daimon toch op school met kan zijn. Catherine het begint het aan haar laatste chemokuur. door Haar vriendinnen komen haar opvrolijken een en met dat lijkt op goed te werken!

mei 2020
26-11-2017 18:30

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

De schrik is groot als Julian ineens vlekken voor zijn ogen ziet. Een MRI-scan moet uitwijzen of dit door zijn tumor komt. Na een zware chemokuur verheugt Rachel zich op een avondje uit met haar beste vriendinnetje. Tijdens deze avond blijk...

19-11-2017 18:30

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

Stichting Make a Wish heeft geregeld dat Catherine naar het concert van Justin Bieber mag. Maar gaat ze hem ook echt ontmoeten? Voor Daimon is het een spannende dag, want hij hoort of zijn weerstand sterk genoeg is om weer naar school te ku...

12-11-2017 19:30

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

Door de chemo viel het haar van Rachel uit. Gelukkig groeit het weer en kan ze eindelijk naar de kapper om extentions te laten zetten. Julian viert zijn dertiende verjaardag. Een bijzondere dag, omdat twee jaar geleden niemand had gedacht d...

05-11-2017 18:30

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

Daimon mag vandaag met een paar vriendjes naar een privébioscoop. Julian heeft een bijzondere manier bedacht om aan zijn klas te vertellen dat hij kanker heeft. Hoe reageren zijn klasgenootjes als ze horen dat hij ongeneeslijk ziek is?

29-10-2017 18:30

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

Daimon wil graag bij zijn vriendjes in de klas zitten, maar door zijn behandeling tegen kanker kan dat nu niet. Zijn juf bedacht iets bijzonders zodat Daimon toch op school kan zijn. Catherine begint aan haar laatste chemokuur. Haar vriendi...

17-02-2017 17:20

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

De schrik is groot als Julian ineens vlekken voor zijn ogen ziet. Een MRI-scan moet uitwijzen of dit door zijn tumor komt. De schrik is groot als Julian ineens vlekken voor zijn ogen ziet. Een MRI-scan moet uitwijzen of dit door zijn tumor ...

16-02-2017 17:15

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

Stichting Make a Wish heeft geregeld dat Catherine naar het concert van Justin Bieber mag. Voor Daimon een spannende dag, hij hoort of zijn weerstand sterk genoeg is om weer naar school te kunnen. Stichting Make a Wish heeft geregeld dat Ca...

15-02-2017 17:15

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

Door de chemo viel het haar van Rachel uit. Gelukkig groeit het weer en kan ze eindelijk naar de kapper om extentions te laten zetten. Julian viert zijn dertiende verjaardag. Door de chemo viel het haar van Rachel uit. Gelukkig groeit het w...

14-02-2017 17:15

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

Daimon mag vandaag met een paar vriendjes naar een privébioscoop. Julian heeft een bijzondere manier bedacht om aan zijn klas te vertellen dat hij kanker heeft. Daimon mag vandaag met een paar vriendjes naar een privébioscoop. Julian heeft ...

13-02-2017 17:15

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

Daimon wil graag bij zijn vriendjes in de klas zitten, maar door zijn behandeling tegen kanker kan dat nu niet. Zijn juf bedacht iets bijzonders zodat Daimon toch op school kan zijn. Daimon wil graag bij zijn vriendjes in de klas zitten, ma...

Hallo, ik heb kanker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hallo, ik heb kanker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hallo, ik heb kanker bij Hallo, ik heb kanker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hallo, ik heb kanker. Heb je een uitzending van Hallo, ik heb kanker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hallo, ik heb kanker gemist

Uitzending gemist van Hallo, ik heb kanker? Hier kun je alle uitzendingen van Hallo, ik heb kanker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 26-11-2017 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!