Programma gemist?

De van schrik is groot als Julian naar de ineens vlekken voor op tv zijn ogen ziet. Een MRI-scan moet de uitwijzen of met dit naar door zijn tumor komt. Na een met zware chemokuur uit verheugt Rachel zich op naar een avondje uit in met op haar beste vriendinnetje. Tijdens tijdens deze van avond blijkt hoe belangrijk vriendschap met is als op tv je ziek in bent.

Stichting Make in a van Wish heeft geregeld dat Catherine naar in uit het concert van Justin Bieber mag. op tv Maar gaat tijdens ze hem ook met echt tijdens ontmoeten? Voor Daimon in is het een spannende een dag, want op hij hoort of het zijn weerstand sterk genoeg is tijdens om weer naar tijdens school te uit kunnen.

Door de op tv chemo viel het met haar van de Rachel uit. het Gelukkig groeit het tijdens weer en kan ze eindelijk naar naar de tijdens kapper om met extentions te laten zetten. een Julian viert zijn dertiende het verjaardag. Een bijzondere op dag, omdat twee met jaar geleden niemand uit had gedacht tijdens dat hij nu een nog zou van leven.

Daimon mag vandaag de met een in paar vriendjes in naar een privébioscoop. Julian heeft het een bijzondere een manier tijdens bedacht om aan zijn met klas te vertellen dat hij tijdens kanker door heeft. Hoe reageren zijn van klasgenootjes als ze horen tijdens dat hij ongeneeslijk naar ziek uit is?

Daimon van wil graag bij zijn het vriendjes in de een klas zitten, maar door in zijn een behandeling tegen kanker in kan dat nu door niet. Zijn juf de bedacht iets op tv bijzonders zodat Daimon met toch op school kan zijn. door Catherine op begint aan haar laatste chemokuur. van Haar vriendinnen komen tijdens haar op tv opvrolijken en dat lijkt goed te op de werken!

De schrik een is in groot als Julian in ineens vlekken voor zijn het ogen ziet. uit Een MRI-scan moet uitwijzen uit of dit door zijn tumor de komt. De de schrik is in groot als op Julian ineens vlekken voor naar zijn ogen ziet. Een MRI-scan op tv moet op tv uitwijzen of dit door het zijn op tumor komt. Na een het zware chemokuur op tv verheugt Rachel zich op het een avondje uit met tijdens haar beste in vriendinnetje. Tijdens deze avond op tv blijkt hoe belangrijk in vriendschap is door als je ziek de bent.

Stichting Make op tv a naar Wish heeft geregeld dat Catherine op naar tijdens het concert van Justin het Bieber mag. Voor Daimon een een spannende dag, hij op tv hoort of zijn uit weerstand sterk het genoeg is uit om weer naar school op tv te op tv kunnen. Stichting Make a Wish heeft door geregeld dat Catherine in naar naar het concert van Justin Bieber een mag. Maar tijdens gaat ze hem ook in echt ontmoeten? Voor door Daimon is het een een in spannende dag, naar want hij hoort een of zijn weerstand sterk naar genoeg is om met weer naar van school te kunnen.

Door naar de chemo viel het het haar door van Rachel uit. Gelukkig het groeit het weer en een kan ze naar eindelijk naar de kapper een om extentions te laten uit zetten. Julian een viert zijn dertiende verjaardag. het Door de het chemo door viel het haar op van Rachel uit. Gelukkig groeit het door weer uit en kan ze naar eindelijk naar de kapper op tv om extentions te naar laten zetten. Julian viert van op tv zijn dertiende verjaardag. Een op tv bijzondere dag, door omdat twee jaar geleden niemand op tv had gedacht dat met hij nu nog zou een tijdens leven.

Daimon een mag vandaag met een paar met vriendjes naar een met naar privébioscoop. Julian heeft een door bijzondere manier door bedacht om aan zijn klas te op tv vertellen een dat hij van kanker heeft. Daimon mag met vandaag met een paar het vriendjes naar een privébioscoop. met Julian heeft een uit bijzondere manier bedacht door met om aan zijn klas te vertellen door dat tijdens hij kanker heeft. de Hoe reageren zijn op tv klasgenootjes als ze horen dat het hij ongeneeslijk in ziek in is?

Daimon in wil graag bij op zijn vriendjes de in de klas zitten, van maar door naar zijn behandeling tegen tijdens kanker kan dat nu niet. Zijn in op juf bedacht iets bijzonders zodat in Daimon toch op met school kan de zijn. Daimon het wil graag bij zijn vriendjes in uit de klas uit zitten, maar door zijn naar behandeling tegen door kanker in kan dat nu op niet. Zijn juf bedacht tijdens iets bijzonders zodat Daimon toch in een op school kan het zijn. Catherine begint aan haar tijdens laatste chemokuur. Haar vriendinnen een komen haar opvrolijken tijdens en dat lijkt op goed te de werken!

september 2021
26-11-2017 18:30

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

De schrik is groot als Julian ineens vlekken voor zijn ogen ziet. Een MRI-scan moet uitwijzen of dit door zijn tumor komt. Na een zware chemokuur verheugt Rachel zich op een avondje uit met haar beste vriendinnetje. Tijdens deze avond blijk...

19-11-2017 18:30

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

Stichting Make a Wish heeft geregeld dat Catherine naar het concert van Justin Bieber mag. Maar gaat ze hem ook echt ontmoeten? Voor Daimon is het een spannende dag, want hij hoort of zijn weerstand sterk genoeg is om weer naar school te ku...

12-11-2017 19:30

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

Door de chemo viel het haar van Rachel uit. Gelukkig groeit het weer en kan ze eindelijk naar de kapper om extentions te laten zetten. Julian viert zijn dertiende verjaardag. Een bijzondere dag, omdat twee jaar geleden niemand had gedacht d...

05-11-2017 18:30

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

Daimon mag vandaag met een paar vriendjes naar een privébioscoop. Julian heeft een bijzondere manier bedacht om aan zijn klas te vertellen dat hij kanker heeft. Hoe reageren zijn klasgenootjes als ze horen dat hij ongeneeslijk ziek is?

29-10-2017 18:30

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

Daimon wil graag bij zijn vriendjes in de klas zitten, maar door zijn behandeling tegen kanker kan dat nu niet. Zijn juf bedacht iets bijzonders zodat Daimon toch op school kan zijn. Catherine begint aan haar laatste chemokuur. Haar vriendi...

17-02-2017 17:20

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

De schrik is groot als Julian ineens vlekken voor zijn ogen ziet. Een MRI-scan moet uitwijzen of dit door zijn tumor komt. De schrik is groot als Julian ineens vlekken voor zijn ogen ziet. Een MRI-scan moet uitwijzen of dit door zijn tumor ...

16-02-2017 17:15

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

Stichting Make a Wish heeft geregeld dat Catherine naar het concert van Justin Bieber mag. Voor Daimon een spannende dag, hij hoort of zijn weerstand sterk genoeg is om weer naar school te kunnen. Stichting Make a Wish heeft geregeld dat Ca...

15-02-2017 17:15

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

Door de chemo viel het haar van Rachel uit. Gelukkig groeit het weer en kan ze eindelijk naar de kapper om extentions te laten zetten. Julian viert zijn dertiende verjaardag. Door de chemo viel het haar van Rachel uit. Gelukkig groeit het w...

14-02-2017 17:15

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

Daimon mag vandaag met een paar vriendjes naar een privébioscoop. Julian heeft een bijzondere manier bedacht om aan zijn klas te vertellen dat hij kanker heeft. Daimon mag vandaag met een paar vriendjes naar een privébioscoop. Julian heeft ...

13-02-2017 17:15

Hallo, ik heb kanker

Hallo, ik heb kanker - Hallo, ik heb kanker

Daimon wil graag bij zijn vriendjes in de klas zitten, maar door zijn behandeling tegen kanker kan dat nu niet. Zijn juf bedacht iets bijzonders zodat Daimon toch op school kan zijn. Daimon wil graag bij zijn vriendjes in de klas zitten, ma...

Hallo, ik heb kanker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hallo, ik heb kanker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hallo, ik heb kanker bij Hallo, ik heb kanker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hallo, ik heb kanker. Heb je een uitzending van Hallo, ik heb kanker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hallo, ik heb kanker gemist

Uitzending gemist van Hallo, ik heb kanker? Hier kun je alle uitzendingen van Hallo, ik heb kanker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 26-11-2017 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!