Programma gemist?

In een tijdens interview zei de tijdens Syrische president Bashar al-Assad met dat hij tijdens over tien jaar herinnerd met wil in worden als op tv de man die Syrië redde. door Inmiddels vraagt op de hele het wereld zich af of Syrië met een toekomst heeft. De vluchtelingencrisis, door IS het en de internationale Jihad dwingt tijdens van ons oplossingen te een zoeken. De Syrische president Bashar naar al-Assad speelt het hierin een belangrijke op tv rol. 2Doc: Bashar al-Assad: het Master of Chaos probeert uit te een begrijpen hoe Bashar al-Assad een denkt, waar hij uit vandaan komt en wat hij op wil bereiken. Wat een is onze betrokkenheid uit en tijdens onze verantwoordelijkheid ten in aanzien van de door Syrische tragedie? Hoe dubbelzinnig en van risicovol zijn de met relaties het van het van westen met Bashar in al-Assad, die de zwakheden, de aarzelingen en naïviteit van zijn met opposanten het onmiddellijk weet om te naar zetten in een zijn voordeel?

juni 2020
14-02-2017 22:55

Docu: Bashar al-Assad - The master of Chaos

2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos - Bashar al-Assad: The Master of Chaos

In een interview zei de Syrische president Bashar al-Assad dat hij over tien jaar herinnerd wil worden als de man die Syrië redde. Inmiddels vraagt de hele wereld zich af of Syrië een toekomst heeft. De vluchtelingencrisis, IS en de intern...

2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos bij 2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos. Heb je een uitzending van 2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-02-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!