Programma gemist?

In een interview door zei de Syrische van president het Bashar al-Assad dat het hij over op tv tien jaar herinnerd een wil worden als de man die tijdens Syrië redde. tijdens Inmiddels vraagt het de hele wereld met zich af of Syrië een de toekomst heeft. De het vluchtelingencrisis, IS en de het internationale met Jihad dwingt door ons oplossingen te zoeken. een De Syrische president uit Bashar al-Assad speelt hierin op tv een belangrijke rol. 2Doc: de Bashar al-Assad: Master van of Chaos probeert tijdens te begrijpen hoe Bashar in al-Assad denkt, waar een hij vandaan in komt door en wat hij wil een bereiken. Wat is naar onze betrokkenheid naar en onze verantwoordelijkheid ten aanzien van op de Syrische tragedie? de met Hoe dubbelzinnig en risicovol zijn op tv de relaties van het van westen met een Bashar al-Assad, die de in zwakheden, aarzelingen op tv en naïviteit door van zijn opposanten onmiddellijk een weet om van te zetten in zijn tijdens voordeel?

september 2020
14-02-2017 22:55

Docu: Bashar al-Assad - The master of Chaos

2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos - Bashar al-Assad: The Master of Chaos

In een interview zei de Syrische president Bashar al-Assad dat hij over tien jaar herinnerd wil worden als de man die Syrië redde. Inmiddels vraagt de hele wereld zich af of Syrië een toekomst heeft. De vluchtelingencrisis, IS en de intern...

2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos bij 2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos. Heb je een uitzending van 2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-02-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!