Programma gemist?

In met een interview zei de van Syrische president Bashar de al-Assad dat hij over tijdens in tien jaar herinnerd wil worden uit als de man door die Syrië redde. met Inmiddels op vraagt de hele het wereld zich af of op Syrië een toekomst heeft. De een vluchtelingencrisis, IS en de naar de internationale Jihad dwingt ons op oplossingen te zoeken. door De Syrische president Bashar het al-Assad speelt met hierin een belangrijke rol. 2Doc: op Bashar al-Assad: Master een of Chaos een probeert te met begrijpen hoe Bashar al-Assad met denkt, waar hij vandaan komt naar en wat op tv hij wil op bereiken. Wat is onze tijdens betrokkenheid en onze verantwoordelijkheid de ten door aanzien van de op tv Syrische tragedie? van Hoe dubbelzinnig en risicovol uit zijn de relaties van door het westen met Bashar het al-Assad, die op tv de het zwakheden, aarzelingen en naïviteit de van zijn opposanten onmiddellijk weet het om te zetten door in het zijn voordeel?

november 2019
14-02-2017 22:55

Docu: Bashar al-Assad - The master of Chaos

2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos - Bashar al-Assad: The Master of Chaos

In een interview zei de Syrische president Bashar al-Assad dat hij over tien jaar herinnerd wil worden als de man die Syrië redde. Inmiddels vraagt de hele wereld zich af of Syrië een toekomst heeft. De vluchtelingencrisis, IS en de intern...

2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos bij 2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos. Heb je een uitzending van 2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-02-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!