Programma gemist?

In een een interview zei de naar Syrische president de Bashar al-Assad dat hij over op tv tien uit jaar herinnerd wil worden als uit in de man die uit Syrië redde. Inmiddels vraagt de hele in wereld naar zich af of van Syrië een toekomst op heeft. De vluchtelingencrisis, IS tijdens en de internationale Jihad tijdens dwingt ons oplossingen door te zoeken. De door Syrische president Bashar door al-Assad speelt hierin de een naar belangrijke rol. 2Doc: Bashar al-Assad: Master of van Chaos het probeert te begrijpen hoe Bashar naar tijdens al-Assad denkt, waar hij vandaan de komt en in wat hij wil bereiken. Wat door is onze met betrokkenheid op en onze verantwoordelijkheid tijdens ten aanzien van een de Syrische tragedie? Hoe dubbelzinnig en de de risicovol zijn de relaties van op tv het westen naar met Bashar de al-Assad, die de zwakheden, aarzelingen en van tijdens naïviteit van zijn opposanten onmiddellijk weet tijdens om te de zetten in zijn door voordeel?

januari 2021
14-02-2017 22:55

Docu: Bashar al-Assad - The master of Chaos

2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos - Bashar al-Assad: The Master of Chaos

In een interview zei de Syrische president Bashar al-Assad dat hij over tien jaar herinnerd wil worden als de man die Syrië redde. Inmiddels vraagt de hele wereld zich af of Syrië een toekomst heeft. De vluchtelingencrisis, IS en de intern...

2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos bij 2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos. Heb je een uitzending van 2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-02-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!