Programma gemist?

In op een interview zei de een Syrische president Bashar al-Assad naar dat hij over de tien jaar herinnerd op wil het worden als het de man die Syrië redde. van Inmiddels vraagt de op tv hele wereld zich uit af of op tv Syrië een toekomst heeft. De vluchtelingencrisis, uit IS en de de het internationale Jihad dwingt ons oplossingen het te in zoeken. De Syrische president Bashar op al-Assad uit speelt hierin een belangrijke naar rol. 2Doc: Bashar al-Assad: Master in of Chaos tijdens probeert te begrijpen hoe uit Bashar al-Assad denkt, op tv waar uit hij vandaan komt en wat uit hij wil een bereiken. Wat is de onze betrokkenheid en de onze verantwoordelijkheid met ten aanzien van de Syrische tragedie? een Hoe een dubbelzinnig en risicovol zijn de door relaties op van het westen de met Bashar al-Assad, die de de uit zwakheden, aarzelingen en naïviteit van een zijn opposanten onmiddellijk in weet om te met zetten in zijn door voordeel?

september 2021
14-02-2017 22:55

Docu: Bashar al-Assad - The master of Chaos

2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos - Bashar al-Assad: The Master of Chaos

In een interview zei de Syrische president Bashar al-Assad dat hij over tien jaar herinnerd wil worden als de man die Syrië redde. Inmiddels vraagt de hele wereld zich af of Syrië een toekomst heeft. De vluchtelingencrisis, IS en de intern...

2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos bij 2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos. Heb je een uitzending van 2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-02-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!