Programma gemist?

In tijdens een interview zei de op tv Syrische tijdens president Bashar al-Assad dat de hij over tien jaar tijdens herinnerd wil worden op tv als de man die tijdens Syrië in redde. Inmiddels tijdens vraagt de hele wereld zich af een in of Syrië een toekomst van heeft. De vluchtelingencrisis, IS en de een tijdens internationale Jihad dwingt ons oplossingen te een zoeken. De Syrische uit president Bashar op al-Assad speelt hierin een een belangrijke rol. 2Doc: een Bashar tijdens al-Assad: Master of Chaos probeert te van de begrijpen hoe Bashar al-Assad denkt, waar van hij door vandaan komt en een wat hij het wil bereiken. Wat in is onze betrokkenheid en onze op verantwoordelijkheid op ten aanzien van de met Syrische tragedie? Hoe dubbelzinnig het en risicovol uit zijn de in relaties van het westen met Bashar op al-Assad, die de de naar zwakheden, aarzelingen en naïviteit van zijn op opposanten onmiddellijk tijdens weet om te zetten met in zijn op voordeel?

mei 2021
14-02-2017 22:55

Docu: Bashar al-Assad - The master of Chaos

2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos - Bashar al-Assad: The Master of Chaos

In een interview zei de Syrische president Bashar al-Assad dat hij over tien jaar herinnerd wil worden als de man die Syrië redde. Inmiddels vraagt de hele wereld zich af of Syrië een toekomst heeft. De vluchtelingencrisis, IS en de intern...

2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos bij 2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos. Heb je een uitzending van 2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Bashar al-Assad: The Master of Chaos kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-02-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!