Programma gemist?

In in 'Goedele On de Top’ proberen stellen de onder leiding van Goedele op tv Liekens hun seksleven weer wat van (nieuw) leven in van te blazen. Vanaf op met vanavond wordt iedere tijdens aflevering één koppel gevolgd, het zowel thuis als een op Bonaire, waar een Goedele door door middel van verschillende met opdrachten het koppel een duwtje in uit de goede richting het geeft. Nadat Goedele de op tv koppels uit thuis bezoekt en op tv confronteert met de uit beelden die met zijn gemaakt door observatiecamera’s in naar hun woon- een én slaapkamer, worden tijdens de partners ieder afzonderlijk onderzocht uit in het ‘sekslab’. met Hier krijgen ze in allerlei opdrachten de en worden tegelijkertijd gemonitord. een Zo krijgen van ze onder op andere seksueel in getinte filmfragmenten en foto’s tijdens te zien door van hun naakte partner. Ook moeten op op ze kiezen welke in standjes ze het meeste aanspreken. het Waar worden ze uit wel en niet uit opgewonden tijdens van? Wat zijn hun verborgen uit verlangens? Op deze een manier door krijgt Goedele een goed met beeld van de vaak door verschillende verlangens van uit de door partners. Vervolgens krijgen de een stellen op het tropische door en romantische de Bonaire privéles de van Goedele. Alles in de naar hoop de passie weer uit terug te brengen. De uit 29-jarige Andrea en van de 27-jarige Richard door uit de eerste uit aflevering zijn een al negen jaar door samen, maar op leven als broer van en zus. In bed in is het een naar saaie boel, want Richard in haat op voorspel en naar is meestal al binnen drie minuten het klaar. Andrea met snakt naar intimiteit en het door wil meer spanning. Ze is bang op dat als het een met zo blijft, ze op een dag op tv het de handdoek in de de ring gooit. Een koppel dat met in in een latere aflevering centraal staat door is naar Bionda (28) en Marco (29). een Zij zitten qua op tv seksuele behoeftes totaal met niet naar op één lijn. Zo de wil hij heel vaak met seks en van op tv haar hoeft tijdens het in principe niet een meer. een Ze doet het enkel door om van het gezeur van af van te zijn en uit doet liever door de was en het huishouden. Als tijdens het een niet verbetert weet Marco niet op tv of hij met monogaam blijft… Weet het Goedele deze uit en andere koppels weer op een hoogtepunt te tijdens bezorgen?

november 2019
14-02-2017 21:34

Nieuw: Goedele On Top

Goedele On Top - Afl. 1

In 'Goedele On Top’ proberen stellen onder leiding van Goedele Liekens hun seksleven weer wat (nieuw) leven in te blazen. Vanaf vanavond wordt iedere aflevering één koppel gevolgd, zowel thuis als op Bonaire, waar Goedele door middel van ve...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Goedele On Top gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Goedele On Top de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Goedele On Top bij Goedele On Top liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Goedele On Top. Heb je een uitzending van Goedele On Top gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Goedele On Top gemist

Hulpprogramma waarin stellen onder leiding van seksuoloog Goedele Liekens de passie weer terug proberen te brengen in hun seks- en relatieleven. In iedere aflevering wordt één koppel gevolgd. Goedele confronteert de stellen thuis met beelden die zijn gemaakt door observatiecamera's in woon- en slaapkamer. Vervolgens worden de partners ieder afzonderlijk onderzocht in het sekslab. Waar worden ze wel en niet opgewonden van? Wat zijn hun verborgen verlangens? Op het romantische Bonaire krijgen de stellen privéles van Goedele. Door middel van een aantal opdrachten probeert ze hen letterlijk en figuurlijk weer dichter bij elkaar te brengen.

Uitzending gemist van Goedele On Top? Hier kun je alle uitzendingen van Goedele On Top kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 19-08-2018 om 22:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!