Programma gemist?

Tatjana en naar Mike hebben beiden heel tijdens andere seksbehoeften. op Als het aan in Mike door ligt, gebeurt het naar drie keer op een dag, de terwijl het Tatjana een keer in de twee een weken in voldoende vindt. Dit zorgt het voor veel spanning een in de de relatie. Seksuoloog Goedele een Liekens helpt hen weer in dichter bij elkaar te met tijdens komen door verschillende relatie- en met seksopdrachten. Deze het worden uitgevoerd op het zonnige op met Bonaire.

Tatjana een en Mike hebben beiden heel op andere seksbehoeften. op tv Als het aan Mike uit door ligt, gebeurt het drie naar keer op een dag, terwijl met Tatjana door een keer in de twee op weken voldoende vindt. van Dit zorgt voor het veel tijdens spanning in de relatie. naar Seksuoloog Goedele Liekens de helpt hen weer met dichter bij elkaar te van van komen door verschillende naar relatie- en seksopdrachten. Deze op worden uitgevoerd op het door zonnige het Bonaire.

Sander en Stephanie het naar hebben in de vier het jaar dat ze een op tv relatie hebben drie kinderen op tv gekregen. Hun seksleven uit ging daardoor tijdens al snel bergafwaarts. Seksuoloog uit met Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken van en verschillende testen een van met ze aan de het slag op het op tv zonnige Bonaire. Door middel van de relatie- en tijdens seksopdrachten helpt Goedele het van op tv stel met het op terugvinden van de passie door tussen de van lakens.

Sander en uit Stephanie hebben in de het vier jaar dat tijdens ze een relatie met hebben van drie kinderen tijdens gekregen. Hun seksleven ging het daardoor al snel een bergafwaarts. Seksuoloog de Goedele Liekens gaat na uitgebreide het gesprekken en het verschillende testen met met ze aan de op tv slag op het zonnige Bonaire. het Door middel van tijdens door relatie- en seksopdrachten helpt Goedele tijdens het stel met tijdens het uit terugvinden van de op passie tussen de het lakens.

Na Michelles een ziekte is het van seksleven van Danny en in Michelle niet meer met hetzelfde. met Voor Danny door is seks momenteel niet meer het dan uit een zaadlozing en Michelle vindt op hem lomp in een bed. Seksuoloog Goedele naar Liekens helpt hen met tijdens het terugvinden op van de passie in in hun tijdens relatie aan in de hand van tijdens verschillende opdrachten, die het stel het uitvoert op het van romantische tijdens Bonaire.

Na Michelles ziekte tijdens door is het seksleven door van Danny en door Michelle niet meer tijdens hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel op niet meer door dan in een zaadlozing en Michelle op vindt hem lomp in bed. van Seksuoloog Goedele Liekens uit helpt door hen met het terugvinden van met de op tv passie in hun de relatie aan de hand van het verschillende opdrachten, die van het naar stel uitvoert op door het romantische naar Bonaire.

Justine is heel door erg door onzeker in bed, met wat haar partner, een Garyl, absoluut niet naar aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de de van hulp in van seksuoloog Goedele het Liekens om hun op seksleven uit een boost te geven. Goedele op tv en het uit stel reizen af naar het het warme Bonaire, de waar Justine en op Garyl verschillende opdrachten krijgen van om uit zo dichter tot elkaar te op een komen.

Justine is heel van erg onzeker in naar bed, het wat haar de partner, Garyl, absoluut niet aantrekkelijk op tv vindt. Ze een schakelen de hulp in op tv van seksuoloog op tv Goedele Liekens om tijdens hun seksleven een boost uit te geven. Goedele en met het stel reizen uit af naar een het met warme Bonaire, waar Justine en Garyl de een verschillende opdrachten krijgen de om zo dichter op tot elkaar te naar komen.

Richard en van Andrea zijn negen jaar de samen. Inmiddels leven naar ze uit meer als van huisgenoten dan geliefden het en zijn ze van zeer ontevreden over hun seksleven. van Seksuoloog Goedele Liekens gaat op na tijdens uitgebreide gesprekken van en verschillende testen, met met Andrea en Richard aan op tv de de slag op het zonnige Bonaire. Door in middel van een relatie- en seksopdrachten van probeert ze het stel naar op weer dichter bij elkaar te met brengen.

Vanaf vanavond van wordt Goedele On op tv Top herhaald in op RTL 5. Hierin proberen door in stellen onder leiding op tv van Goedele Liekens hun seksleven uit weer wat uit (nieuw) leven in in te blazen. Iedere aflevering van wordt één koppel op gevolgd, zowel thuis als op op Bonaire, waar de tijdens Goedele door middel uit van verschillende opdrachten het koppel een op duwtje in op tv de goede uit richting geeft. Goedele On Top tijdens wordt wekelijks op om 22:30 uur herhaald een naar op RTL 5. Nadat Goedele de de koppels thuis uit bezoekt en confronteert de met de beelden die door zijn gemaakt door van observatiecamera’s in door hun woon- én slaapkamer, door worden de van partners van ieder afzonderlijk onderzocht in het 'sekslab'. met Hier krijgen ze het allerlei met opdrachten en worden door tegelijkertijd gemonitord. Zo krijgen ze met onder andere seksueel op tv getinte filmfragmenten en in foto’s door te zien van een hun naakte partner. Ook van moeten ze kiezen naar welke standjes ze op het meeste aanspreken. op Waar worden ze wel naar en niet tijdens opgewonden een van? Wat zijn door hun verborgen verlangens? Op uit deze manier krijgt een Goedele een goed beeld van met de vaak een verschillende verlangens van van de van partners. Vervolgens krijgen de uit stellen op het van tropische en op romantische Bonaire privéles van uit Goedele. Alles in de hoop tijdens de passie het weer terug door te brengen.

Bionda met en Marco zitten niet op door één lijn wat in betreft seks. door Bionda vouwt liever de het was uit dan dat ze de seks heeft met haar vriend. naar Haar lustgevoelens door zijn momenteel ver te van zoeken. Het het stel schakelt de de hulp in van een seksuoloog Goedele Liekens om tijdens naar hun seksleven weer spannend te maken. op op tv Goedele en het met stel reizen af op naar het warme naar Bonaire, waar Marco en Bionda een verschillende opdrachten krijgen om uit zo tijdens dichter tot elkaar het te komen.

Tatjana en een Mike hebben beiden heel in andere de seksbehoeften. Als het naar aan Mike naar ligt, gebeurt het drie keer op door een uit dag, terwijl naar Tatjana een keer tijdens in de twee weken naar voldoende vindt. Dit een zorgt voor met veel spanning in de van relatie. Seksuoloog naar Goedele Liekens helpt hen het weer dichter bij elkaar de te komen door een verschillende door relatie- en seksopdrachten. uit Deze worden uitgevoerd op het naar zonnige tijdens Bonaire.

Sander en Stephanie op hebben in met de in vier jaar dat ze een naar relatie een hebben drie kinderen gekregen. Hun in seksleven ging een daardoor al snel bergafwaarts. tijdens Seksuoloog Goedele op Liekens gaat op na uitgebreide gesprekken en verschillende testen tijdens met ze uit aan de slag op het het uit zonnige Bonaire. Door middel van op tv relatie- en seksopdrachten door helpt Goedele uit het tijdens stel met het van terugvinden van de passie tussen de van op lakens.

Na Michelles ziekte op tv is het seksleven op tv het van Danny en in Michelle niet meer hetzelfde. met Voor Danny is seks momenteel naar tijdens niet meer dan een op zaadlozing en in Michelle vindt hem lomp in met bed. Seksuoloog Goedele Liekens een helpt naar hen met het van terugvinden van de passie in in de relatie naar aan de in hand van door verschillende opdrachten, die het stel uitvoert van tijdens op het romantische de Bonaire.

Justine is in heel erg onzeker tijdens in bed, wat haar tijdens op tv partner Garyl absoluut niet aantrekkelijk op vindt. Ze schakelen de door hulp in de van seksuoloog Goedele Liekens het om hun seksleven van tijdens een boost te geven en minder tijdens voorspelbaar uit te maken. Goedele door en het stel naar reizen af tijdens naar het warme uit Bonaire, waar Justine een en Garyl verschillende opdrachten krijgen om in zo door dichter tot elkaar te met komen.

maart 2019
19-08-2018 22:28

Afl. 5

Goedele On Top - Afl. 5

Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana een keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor veel spanning in de relatie. Seksuoloog Goedele Liek...

16-08-2018 22:25

Afl. 5

Goedele On Top - Afl. 5

Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana een keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor veel spanning in de relatie. Seksuoloog Goedele Liek...

12-08-2018 22:25

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

09-08-2018 22:26

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

05-08-2018 22:27

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

02-08-2018 22:26

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

29-07-2018 22:27

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner, Garyl, absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven. Goedele en het stel reizen af naar het warme Bonaire...

26-07-2018 22:28

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner, Garyl, absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven. Goedele en het stel reizen af naar het warme Bonaire...

22-07-2018 22:29

Afl. 1

Goedele On Top - Afl. 1

Richard en Andrea zijn negen jaar samen. Inmiddels leven ze meer als huisgenoten dan geliefden en zijn ze zeer ontevreden over hun seksleven. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen, met Andrea en R...

19-07-2018 22:24

Start herhalingen: Goedele On Top

Goedele On Top - Start herhalingen: Goedele On Top

Vanaf vanavond wordt Goedele On Top herhaald op RTL 5. Hierin proberen stellen onder leiding van Goedele Liekens hun seksleven weer wat (nieuw) leven in te blazen. Iedere aflevering wordt één koppel gevolgd, zowel thuis als op Bonaire, waar...

21-03-2017 21:31

Afl. 6

Goedele On Top - Afl. 6

Bionda en Marco zitten niet op één lijn wat betreft seks. Bionda vouwt liever de was dan dat ze seks heeft met haar vriend. Haar lustgevoelens zijn momenteel ver te zoeken. Het stel schakelt de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun ...

14-03-2017 21:32

Afl. 5

Goedele On Top - Afl. 5

Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana een keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor veel spanning in de relatie. Seksuoloog Goedele Liek...

07-03-2017 21:32

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

28-02-2017 21:30

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

21-02-2017 21:32

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner Garyl absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven en minder voorspelbaar te maken. Goedele en het stel re...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Goedele On Top gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Goedele On Top de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Goedele On Top bij Goedele On Top liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Goedele On Top. Heb je een uitzending van Goedele On Top gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Goedele On Top gemist

Hulpprogramma waarin stellen onder leiding van seksuoloog Goedele Liekens de passie weer terug proberen te brengen in hun seks- en relatieleven. In iedere aflevering wordt één koppel gevolgd. Goedele confronteert de stellen thuis met beelden die zijn gemaakt door observatiecamera's in woon- en slaapkamer. Vervolgens worden de partners ieder afzonderlijk onderzocht in het sekslab. Waar worden ze wel en niet opgewonden van? Wat zijn hun verborgen verlangens? Op het romantische Bonaire krijgen de stellen privéles van Goedele. Door middel van een aantal opdrachten probeert ze hen letterlijk en figuurlijk weer dichter bij elkaar te brengen.

Uitzending gemist van Goedele On Top? Hier kun je alle uitzendingen van Goedele On Top kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 19-08-2018 om 22:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord