Programma gemist?

Tatjana een en Mike hebben beiden heel door andere seksbehoeften. Als naar het aan een Mike op tv ligt, gebeurt het drie keer op naar een dag, terwijl een door Tatjana een keer in met de twee weken voldoende een vindt. Dit uit zorgt voor veel spanning op tv in de relatie. met Seksuoloog de Goedele Liekens helpt hen weer een dichter op bij elkaar te in komen door verschillende relatie- en seksopdrachten. het door Deze worden uitgevoerd met op het zonnige naar Bonaire.

Tatjana en Mike van uit hebben beiden heel naar andere seksbehoeften. Als het aan uit Mike ligt, door gebeurt het tijdens drie keer op een in dag, terwijl uit Tatjana een keer in op de twee het weken voldoende vindt. Dit op zorgt voor veel in spanning in de relatie. Seksuoloog in Goedele Liekens op tv helpt hen weer met dichter bij elkaar tijdens te komen uit door verschillende relatie- en in seksopdrachten. Deze worden uitgevoerd op tv op het het zonnige uit Bonaire.

Sander door en Stephanie tijdens hebben in de vier jaar op tv dat ze een tijdens relatie hebben drie het kinderen gekregen. Hun tijdens seksleven ging daardoor al naar uit snel bergafwaarts. Seksuoloog met Goedele Liekens gaat na uit uitgebreide gesprekken naar en verschillende testen door met ze aan de door slag op het zonnige Bonaire. de van Door middel van naar relatie- en seksopdrachten helpt Goedele op tv het stel met met het een terugvinden van de passie tussen op tv de een lakens.

Sander en Stephanie tijdens de hebben in de vier jaar dat op tv ze een tijdens relatie hebben het drie kinderen gekregen. Hun op tv seksleven ging naar daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog de Goedele Liekens gaat op op na uitgebreide gesprekken en verschillende op tv testen de met ze aan een de slag op het zonnige Bonaire. de Door middel de van relatie- en seksopdrachten op helpt door Goedele het stel door met het terugvinden van de tijdens passie tussen van de op tv lakens.

Na Michelles ziekte met is het op seksleven van van Danny en Michelle niet meer de hetzelfde. Voor op tv Danny is seks momenteel het niet uit meer dan een een zaadlozing en Michelle vindt hem in lomp in bed. het met Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen van met het terugvinden van van de passie in op hun relatie op tv aan de de hand van verschillende uit opdrachten, die het een stel uitvoert uit op het romantische met Bonaire.

Na Michelles tijdens ziekte is uit het seksleven van Danny en van Michelle niet van meer hetzelfde. Voor uit Danny is seks momenteel tijdens niet meer dan naar een zaadlozing op en naar Michelle vindt hem lomp naar in bed. Seksuoloog Goedele met Liekens helpt in hen met op tv het terugvinden van de passie een in van hun relatie aan de door hand van verschillende opdrachten, de die het stel uitvoert van op het romantische tijdens uit Bonaire.

Justine is heel op erg onzeker in de op bed, wat haar met partner, Garyl, absoluut niet een aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de op hulp in van door seksuoloog met Goedele Liekens om hun seksleven naar een boost te de van geven. Goedele en het stel uit reizen af naar het met warme Bonaire, waar op tv uit Justine en Garyl verschillende tijdens opdrachten krijgen om zo een dichter tot elkaar te van tijdens komen.

Justine met is heel de erg onzeker in bed, naar wat haar partner, Garyl, van absoluut niet aantrekkelijk door vindt. het Ze schakelen de hulp in tijdens van seksuoloog Goedele naar Liekens om hun seksleven met een boost van te geven. Goedele en van de het stel reizen af door naar het warme Bonaire, waar met Justine en met Garyl verschillende opdrachten krijgen naar van om zo dichter tot elkaar met te met komen.

Richard en Andrea tijdens zijn op negen jaar door samen. Inmiddels leven ze het meer als huisgenoten op tv dan geliefden en zijn ze in zeer ontevreden uit over de hun seksleven. Seksuoloog Goedele Liekens gaat uit na uitgebreide naar gesprekken en een verschillende testen, met met Andrea en Richard aan de het slag door op het naar zonnige Bonaire. Door middel van relatie- met en seksopdrachten de probeert ze het tijdens stel weer dichter de bij elkaar te tijdens brengen.

Vanaf op tv vanavond wordt Goedele uit On Top met herhaald op RTL 5. in Hierin proberen tijdens stellen onder leiding tijdens van Goedele Liekens naar hun seksleven weer wat (nieuw) leven de door in te blazen. door Iedere aflevering wordt door één koppel gevolgd, zowel de thuis als op de Bonaire, waar door Goedele door middel door van verschillende opdrachten het in koppel een de duwtje in de goede richting geeft. door Goedele On Top op tv wordt wekelijks op om met 22:30 uur herhaald op de RTL 5. Nadat Goedele de met koppels thuis op bezoekt en confronteert met met de beelden die door zijn gemaakt door op tv observatiecamera’s in hun op woon- van én slaapkamer, worden de partners op ieder afzonderlijk onderzocht de in door het 'sekslab'. Hier krijgen het ze allerlei opdrachten en met worden tegelijkertijd gemonitord. de de Zo krijgen ze onder andere seksueel naar getinte filmfragmenten op en foto’s te zien in tijdens van hun naakte partner. van Ook moeten ze in kiezen welke standjes het ze het meeste aanspreken. Waar uit worden tijdens ze wel en niet opgewonden uit uit van? Wat zijn hun verborgen een verlangens? Op deze van manier tijdens krijgt Goedele een goed met beeld van de vaak het verschillende verlangens een van de partners. Vervolgens krijgen in de stellen in op de het tropische en romantische Bonaire privéles het de van Goedele. Alles in het de hoop de passie het weer terug door te brengen.

Bionda en tijdens Marco op zitten niet op een één lijn wat tijdens betreft seks. Bionda vouwt liever uit de was dan dat met uit ze seks heeft met haar met vriend. Haar lustgevoelens zijn met momenteel het ver te tijdens zoeken. Het stel in schakelt de hulp in van van seksuoloog Goedele Liekens om het hun seksleven weer van spannend te maken. door Goedele tijdens en het op tv stel reizen af in naar het warme van Bonaire, waar Marco en Bionda naar verschillende opdrachten krijgen de om zo dichter tot op tv elkaar te tijdens komen.

Tatjana en een Mike hebben beiden naar heel andere seksbehoeften. Als door het aan Mike in ligt, gebeurt tijdens het drie uit keer op van een dag, terwijl Tatjana op een keer tijdens in de twee weken voldoende de vindt. Dit tijdens zorgt voor veel spanning van in de relatie. Seksuoloog door Goedele Liekens helpt door hen de weer dichter op bij elkaar te komen door in verschillende in relatie- en seksopdrachten. Deze worden uitgevoerd het met op het zonnige op Bonaire.

Sander van en Stephanie een hebben in de op tv vier jaar dat ze een op tv relatie hebben drie een kinderen gekregen. Hun van seksleven de ging daardoor al snel bergafwaarts. van Seksuoloog op tv Goedele Liekens gaat na in uitgebreide gesprekken en tijdens verschillende testen het met ze aan de op tv slag op op het zonnige Bonaire. Door middel van naar relatie- naar en seksopdrachten helpt Goedele door het stel met door het terugvinden van de de passie op tv tussen de een lakens.

Na Michelles ziekte van op tv is het seksleven de van Danny en Michelle niet meer naar hetzelfde. Voor van Danny is seks van momenteel niet uit meer dan een uit zaadlozing en Michelle een vindt hem een lomp in bed. Seksuoloog Goedele in Liekens helpt hen met met het terugvinden van door op de passie in een de relatie aan het de hand van op tv verschillende opdrachten, die het stel uitvoert op op het romantische het van Bonaire.

Justine met is heel erg onzeker in van van bed, wat haar partner Garyl van absoluut niet aantrekkelijk vindt. een met Ze schakelen de hulp uit in van het seksuoloog Goedele Liekens om hun door seksleven uit een boost te geven en minder door voorspelbaar te door maken. van Goedele en het stel reizen af uit naar het een warme Bonaire, waar Justine tijdens en Garyl tijdens verschillende door opdrachten krijgen om zo dichter tot op een elkaar te komen.

oktober 2019
19-08-2018 22:28

Afl. 5

Goedele On Top - Afl. 5

Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana een keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor veel spanning in de relatie. Seksuoloog Goedele Liek...

16-08-2018 22:25

Afl. 5

Goedele On Top - Afl. 5

Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana een keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor veel spanning in de relatie. Seksuoloog Goedele Liek...

12-08-2018 22:25

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

09-08-2018 22:26

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

05-08-2018 22:27

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

02-08-2018 22:26

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

29-07-2018 22:27

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner, Garyl, absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven. Goedele en het stel reizen af naar het warme Bonaire...

26-07-2018 22:28

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner, Garyl, absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven. Goedele en het stel reizen af naar het warme Bonaire...

22-07-2018 22:29

Afl. 1

Goedele On Top - Afl. 1

Richard en Andrea zijn negen jaar samen. Inmiddels leven ze meer als huisgenoten dan geliefden en zijn ze zeer ontevreden over hun seksleven. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen, met Andrea en R...

19-07-2018 22:24

Start herhalingen: Goedele On Top

Goedele On Top - Start herhalingen: Goedele On Top

Vanaf vanavond wordt Goedele On Top herhaald op RTL 5. Hierin proberen stellen onder leiding van Goedele Liekens hun seksleven weer wat (nieuw) leven in te blazen. Iedere aflevering wordt één koppel gevolgd, zowel thuis als op Bonaire, waar...

21-03-2017 21:31

Afl. 6

Goedele On Top - Afl. 6

Bionda en Marco zitten niet op één lijn wat betreft seks. Bionda vouwt liever de was dan dat ze seks heeft met haar vriend. Haar lustgevoelens zijn momenteel ver te zoeken. Het stel schakelt de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun ...

14-03-2017 21:32

Afl. 5

Goedele On Top - Afl. 5

Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana een keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor veel spanning in de relatie. Seksuoloog Goedele Liek...

07-03-2017 21:32

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

28-02-2017 21:30

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

21-02-2017 21:32

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner Garyl absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven en minder voorspelbaar te maken. Goedele en het stel re...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Goedele On Top gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Goedele On Top de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Goedele On Top bij Goedele On Top liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Goedele On Top. Heb je een uitzending van Goedele On Top gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Goedele On Top gemist

Hulpprogramma waarin stellen onder leiding van seksuoloog Goedele Liekens de passie weer terug proberen te brengen in hun seks- en relatieleven. In iedere aflevering wordt één koppel gevolgd. Goedele confronteert de stellen thuis met beelden die zijn gemaakt door observatiecamera's in woon- en slaapkamer. Vervolgens worden de partners ieder afzonderlijk onderzocht in het sekslab. Waar worden ze wel en niet opgewonden van? Wat zijn hun verborgen verlangens? Op het romantische Bonaire krijgen de stellen privéles van Goedele. Door middel van een aantal opdrachten probeert ze hen letterlijk en figuurlijk weer dichter bij elkaar te brengen.

Uitzending gemist van Goedele On Top? Hier kun je alle uitzendingen van Goedele On Top kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 19-08-2018 om 22:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!