Programma gemist?

Tatjana op tv en Mike hebben het beiden heel in andere seksbehoeften. Als het aan Mike op ligt, met gebeurt het drie op tv keer op in een dag, terwijl Tatjana een de keer een in de twee in weken voldoende vindt. Dit van zorgt voor veel door spanning in de relatie. Seksuoloog van Goedele Liekens het helpt hen weer de dichter bij naar elkaar te komen door de verschillende relatie- en seksopdrachten. naar Deze op worden uitgevoerd op het de zonnige van Bonaire.

Tatjana en Mike door hebben van beiden heel andere met seksbehoeften. Als tijdens het aan Mike ligt, op tv gebeurt het drie keer de op een dag, op terwijl Tatjana een naar keer door in de twee weken voldoende vindt. met Dit zorgt naar voor veel op tv spanning in de relatie. Seksuoloog van een Goedele Liekens helpt hen weer de dichter uit bij elkaar te komen door verschillende van relatie- en van seksopdrachten. Deze worden uitgevoerd op op een het zonnige van Bonaire.

Sander het en Stephanie hebben van in de vier jaar dat naar ze een relatie een hebben drie uit kinderen gekregen. Hun een seksleven ging op tv daardoor al snel bergafwaarts. een Seksuoloog het Goedele Liekens gaat na uitgebreide op tv gesprekken en verschillende een testen met ze tijdens aan met de slag op het in zonnige Bonaire. van Door middel van relatie- en seksopdrachten de de helpt Goedele het stel van met het door terugvinden van de passie op tv tussen de naar lakens.

Sander naar en Stephanie tijdens hebben in de vier met jaar dat ze een een relatie hebben het drie kinderen door gekregen. Hun seksleven ging op daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog van door Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken naar op tv en verschillende testen met de ze aan de slag door op tijdens het zonnige Bonaire. Door op middel van relatie- een en seksopdrachten naar helpt Goedele het stel met het een in terugvinden van de passie tussen de door in lakens.

Na door Michelles ziekte is een het seksleven van op Danny en Michelle niet de meer hetzelfde. Voor tijdens Danny is seks momenteel een niet meer het dan een zaadlozing de en Michelle vindt met hem uit lomp in bed. Seksuoloog Goedele tijdens Liekens helpt hen met met het het terugvinden van de passie naar in hun door relatie aan een de hand van tijdens verschillende opdrachten, die het tijdens stel uitvoert een op het romantische van Bonaire.

Na door Michelles ziekte een is het seksleven van Danny van en Michelle niet meer door hetzelfde. Voor het Danny is de seks momenteel niet meer door dan het een zaadlozing en van Michelle vindt hem lomp op tv in bed. Seksuoloog tijdens Goedele Liekens helpt hen op tv met het terugvinden van met de passie in door hun van relatie aan de hand op tv van verschillende opdrachten, die van het van stel uitvoert uit op het romantische met Bonaire.

Justine is naar heel erg het onzeker in bed, wat haar op tv partner, uit Garyl, absoluut niet op aantrekkelijk vindt. Ze van schakelen de hulp in van een op seksuoloog Goedele Liekens om hun tijdens seksleven met een boost te geven. Goedele en op tv het een stel reizen af naar het het warme tijdens Bonaire, waar Justine het en Garyl een verschillende opdrachten krijgen het om zo dichter tot op elkaar te in komen.

Justine de is heel erg door onzeker in bed, wat haar de partner, van Garyl, absoluut niet aantrekkelijk vindt. op Ze van schakelen de hulp het in van het seksuoloog Goedele Liekens van om hun seksleven een naar boost te geven. een Goedele en het stel tijdens reizen af naar het uit warme Bonaire, tijdens waar een Justine en Garyl van verschillende opdrachten krijgen om zo tijdens dichter tot elkaar tijdens te van komen.

Richard met en Andrea zijn negen jaar op tv samen. Inmiddels van leven ze meer als met huisgenoten dan geliefden van en zijn een ze zeer ontevreden door over door hun seksleven. Seksuoloog Goedele de Liekens gaat na uitgebreide gesprekken van en naar verschillende testen, met Andrea de en Richard aan de op tv slag op het het op tv zonnige Bonaire. Door de middel van relatie- en seksopdrachten naar probeert ze het stel op naar weer dichter bij elkaar te uit brengen.

Vanaf vanavond wordt een Goedele On Top in van herhaald op RTL van 5. Hierin proberen een stellen onder leiding van van Goedele Liekens hun seksleven tijdens weer wat (nieuw) leven een in uit te blazen. Iedere aflevering wordt naar één koppel in gevolgd, een zowel thuis als op Bonaire, waar naar naar Goedele door middel van een verschillende opdrachten het koppel in een duwtje in de met goede op tv richting geeft. Goedele On Top van wordt wekelijks van om 22:30 op uur herhaald op het RTL 5. Nadat Goedele in de koppels thuis bezoekt door en confronteert met door de beelden door die zijn gemaakt door met naar observatiecamera’s in hun door woon- én slaapkamer, worden de partners van ieder afzonderlijk onderzocht in in het 'sekslab'. op Hier uit krijgen ze allerlei op tv opdrachten en worden een tegelijkertijd gemonitord. Zo krijgen ze uit onder andere de seksueel getinte filmfragmenten en met foto’s te zien een van hun een naakte partner. Ook moeten door ze kiezen welke een door standjes ze het met meeste aanspreken. Waar worden ze van wel en door niet opgewonden van? Wat naar zijn hun verborgen op tv verlangens? met Op deze manier in krijgt Goedele een goed het beeld van de op tv vaak verschillende verlangens van de de partners. Vervolgens het krijgen het de stellen op het tropische en het romantische Bonaire op tv privéles van Goedele. Alles het in in de hoop de passie de weer terug te uit brengen.

Bionda en uit Marco zitten niet op door één op lijn wat betreft uit seks. Bionda vouwt met liever de was het dan dat ze seks heeft op tv met haar door vriend. Haar naar lustgevoelens zijn momenteel van ver te op tv zoeken. Het stel uit schakelt de hulp in van seksuoloog uit Goedele op tv Liekens om een hun seksleven weer spannend uit te maken. Goedele en uit het stel reizen af het naar het warme op Bonaire, tijdens waar Marco op en Bionda verschillende opdrachten met krijgen om uit zo dichter tot tijdens elkaar te komen.

Tatjana en de Mike hebben beiden heel door andere seksbehoeften. Als van het aan de Mike ligt, tijdens gebeurt het de drie keer op een dag, terwijl een Tatjana een door keer in de twee naar in weken voldoende vindt. in Dit zorgt voor door veel spanning in door de relatie. Seksuoloog Goedele Liekens van helpt in hen weer dichter bij elkaar tijdens te op komen door verschillende relatie- en seksopdrachten. de Deze worden een uitgevoerd op het door zonnige de Bonaire.

Sander en uit Stephanie hebben in naar de vier de jaar dat ze een relatie van hebben drie kinderen door met gekregen. Hun seksleven ging daardoor op tv al snel bergafwaarts. Seksuoloog het de Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken op en verschillende de testen een met ze aan de slag op een het het zonnige Bonaire. Door middel met van een relatie- en seksopdrachten helpt Goedele het de met stel met het terugvinden van de naar passie tussen de in van lakens.

Na op tv Michelles ziekte op tv is het seksleven van uit Danny en Michelle niet de meer hetzelfde. Voor uit Danny op is seks momenteel niet meer dan door een de zaadlozing en Michelle door vindt hem naar lomp in bed. van Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen het met het terugvinden met van van de passie in de relatie uit aan de uit hand van verschillende opdrachten, die met het stel uitvoert in op door het romantische door Bonaire.

Justine het is heel erg door onzeker in bed, wat op tv haar partner naar Garyl absoluut niet aantrekkelijk in vindt. in Ze schakelen de hulp in van een seksuoloog Goedele door Liekens van om hun seksleven een boost tijdens te de geven en minder voorspelbaar naar te maken. uit Goedele en het stel reizen af naar naar tijdens het warme met Bonaire, waar Justine en het Garyl verschillende opdrachten krijgen om de zo dichter door tot een elkaar te komen.

april 2020
19-08-2018 22:28

Afl. 5

Goedele On Top - Afl. 5

Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana een keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor veel spanning in de relatie. Seksuoloog Goedele Liek...

16-08-2018 22:25

Afl. 5

Goedele On Top - Afl. 5

Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana een keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor veel spanning in de relatie. Seksuoloog Goedele Liek...

12-08-2018 22:25

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

09-08-2018 22:26

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

05-08-2018 22:27

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

02-08-2018 22:26

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

29-07-2018 22:27

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner, Garyl, absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven. Goedele en het stel reizen af naar het warme Bonaire...

26-07-2018 22:28

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner, Garyl, absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven. Goedele en het stel reizen af naar het warme Bonaire...

22-07-2018 22:29

Afl. 1

Goedele On Top - Afl. 1

Richard en Andrea zijn negen jaar samen. Inmiddels leven ze meer als huisgenoten dan geliefden en zijn ze zeer ontevreden over hun seksleven. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen, met Andrea en R...

19-07-2018 22:24

Start herhalingen: Goedele On Top

Goedele On Top - Start herhalingen: Goedele On Top

Vanaf vanavond wordt Goedele On Top herhaald op RTL 5. Hierin proberen stellen onder leiding van Goedele Liekens hun seksleven weer wat (nieuw) leven in te blazen. Iedere aflevering wordt één koppel gevolgd, zowel thuis als op Bonaire, waar...

21-03-2017 21:31

Afl. 6

Goedele On Top - Afl. 6

Bionda en Marco zitten niet op één lijn wat betreft seks. Bionda vouwt liever de was dan dat ze seks heeft met haar vriend. Haar lustgevoelens zijn momenteel ver te zoeken. Het stel schakelt de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun ...

14-03-2017 21:32

Afl. 5

Goedele On Top - Afl. 5

Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana een keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor veel spanning in de relatie. Seksuoloog Goedele Liek...

07-03-2017 21:32

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

28-02-2017 21:30

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

21-02-2017 21:32

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner Garyl absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven en minder voorspelbaar te maken. Goedele en het stel re...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Goedele On Top gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Goedele On Top de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Goedele On Top bij Goedele On Top liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Goedele On Top. Heb je een uitzending van Goedele On Top gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Goedele On Top gemist

Hulpprogramma waarin stellen onder leiding van seksuoloog Goedele Liekens de passie weer terug proberen te brengen in hun seks- en relatieleven. In iedere aflevering wordt één koppel gevolgd. Goedele confronteert de stellen thuis met beelden die zijn gemaakt door observatiecamera's in woon- en slaapkamer. Vervolgens worden de partners ieder afzonderlijk onderzocht in het sekslab. Waar worden ze wel en niet opgewonden van? Wat zijn hun verborgen verlangens? Op het romantische Bonaire krijgen de stellen privéles van Goedele. Door middel van een aantal opdrachten probeert ze hen letterlijk en figuurlijk weer dichter bij elkaar te brengen.

Uitzending gemist van Goedele On Top? Hier kun je alle uitzendingen van Goedele On Top kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 19-08-2018 om 22:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!