Programma gemist?

Tatjana en van Mike hebben beiden door heel andere in seksbehoeften. Als het door aan Mike ligt, het gebeurt het de drie keer op een dag, terwijl het Tatjana een in keer in de twee het weken voldoende tijdens vindt. Dit zorgt voor uit veel het spanning in de relatie. op tv Seksuoloog Goedele de Liekens helpt in hen weer dichter bij elkaar van te op komen door verschillende relatie- en seksopdrachten. tijdens Deze worden op tv uitgevoerd op tijdens het zonnige het Bonaire.

Tatjana het en Mike hebben beiden uit heel andere seksbehoeften. Als uit het uit aan Mike van ligt, gebeurt het drie van keer op een dag, terwijl tijdens Tatjana uit een keer in de twee in weken voldoende vindt. de Dit het zorgt voor tijdens veel spanning in de van relatie. Seksuoloog Goedele een Liekens helpt hen weer dichter in bij elkaar te het met komen door verschillende relatie- het en seksopdrachten. Deze worden het uitgevoerd in op het zonnige naar Bonaire.

Sander in en Stephanie hebben in tijdens de vier jaar dat de ze een relatie op hebben van drie kinderen uit gekregen. Hun seksleven ging daardoor al de een snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat tijdens na uitgebreide gesprekken een de en verschillende testen met ze aan in de de slag op op tv het zonnige Bonaire. Door van middel van relatie- en door seksopdrachten de helpt Goedele het stel met op het op tv terugvinden van de passie tussen het de in lakens.

Sander en op tv Stephanie op tv hebben in de vier jaar dat van naar ze een relatie hebben van drie kinderen tijdens gekregen. Hun seksleven ging daardoor de al snel bergafwaarts. in Seksuoloog Goedele Liekens gaat de na uitgebreide de gesprekken en verschillende testen tijdens met ze uit aan de op slag op het zonnige van Bonaire. Door middel van naar relatie- en seksopdrachten een helpt Goedele het van stel tijdens met het terugvinden van de het passie tussen op tv de een lakens.

Na van Michelles ziekte is door het seksleven van Danny met en Michelle een niet meer hetzelfde. Voor Danny van is seks met momenteel niet meer dan van in een zaadlozing en Michelle naar vindt hem lomp in bed. van Seksuoloog Goedele een Liekens helpt hen met een het terugvinden van uit de passie in op tv hun relatie tijdens aan de hand naar van verschillende uit opdrachten, die met het stel uitvoert op het romantische uit door Bonaire.

Na Michelles ziekte in een is het seksleven van Danny een en Michelle niet met meer hetzelfde. Voor de Danny is seks momenteel uit niet meer het dan een de zaadlozing en Michelle vindt hem op lomp in uit bed. Seksuoloog het Goedele Liekens helpt hen tijdens met het met terugvinden van de het passie in hun naar relatie aan de de hand van verschillende opdrachten, naar die door het stel uitvoert op het romantische de tijdens Bonaire.

Justine tijdens is heel in erg onzeker in bed, uit wat haar partner, met Garyl, absoluut niet aantrekkelijk van vindt. Ze schakelen de uit hulp met in van seksuoloog Goedele Liekens door om in hun seksleven een boost te op geven. Goedele door en het op stel reizen af naar het in warme Bonaire, het waar een Justine en Garyl verschillende opdrachten krijgen van om in zo dichter tot elkaar te een met komen.

Justine het is heel erg op onzeker in bed, wat haar met van partner, Garyl, absoluut uit niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen het de hulp in van op uit seksuoloog Goedele Liekens om hun tijdens seksleven een boost een te geven. met Goedele en het uit stel reizen af naar het van warme Bonaire, de waar Justine en Garyl op verschillende opdrachten krijgen op tv uit om zo dichter tot elkaar een te met komen.

Richard in en Andrea zijn negen in jaar samen. Inmiddels uit leven ze naar meer als van huisgenoten dan geliefden en zijn ze uit zeer de ontevreden over hun op tv seksleven. Seksuoloog Goedele Liekens het gaat na uitgebreide op tv gesprekken en op tv verschillende testen, met door Andrea en Richard aan de een slag op op het zonnige Bonaire. op Door middel van op tv relatie- en seksopdrachten probeert naar op tv ze het stel de weer dichter bij elkaar te uit brengen.

Vanaf het vanavond wordt Goedele de On Top herhaald op RTL door 5. Hierin in proberen stellen in onder leiding van Goedele Liekens het hun uit seksleven weer wat een (nieuw) leven in op te blazen. op Iedere aflevering wordt één koppel gevolgd, tijdens in zowel thuis als op een Bonaire, waar Goedele in door middel van verschillende op tv opdrachten tijdens het koppel een duwtje in de op goede richting geeft. tijdens Goedele On naar Top wordt op tv wekelijks om 22:30 op tv uur herhaald op RTL 5. in door Nadat Goedele de koppels thuis bezoekt uit en confronteert op met uit de beelden die zijn gemaakt door door observatiecamera’s in tijdens hun van woon- én slaapkamer, worden de de partners ieder afzonderlijk in onderzocht in op het 'sekslab'. Hier krijgen ze naar allerlei van opdrachten en naar worden tegelijkertijd gemonitord. Zo krijgen een ze onder andere seksueel van uit getinte filmfragmenten en naar foto’s te zien van in hun naakte partner. Ook moeten door ze het kiezen welke standjes ze van het de meeste aanspreken. Waar op worden ze wel tijdens en niet opgewonden van? door Wat zijn hun verborgen op tv verlangens? tijdens Op deze manier krijgt door Goedele een goed beeld in van de vaak verschillende uit in verlangens van de partners. Vervolgens een krijgen de stellen op op tv een het tropische en romantische op Bonaire privéles van met Goedele. Alles in de hoop met met de passie weer terug te op tv brengen.

Bionda en tijdens Marco zitten niet op tv op één naar lijn wat betreft seks. op Bionda vouwt liever in de was dan dat het ze seks heeft naar het met haar vriend. Haar lustgevoelens zijn met momenteel ver te uit zoeken. Het tijdens stel schakelt door de hulp in van tijdens seksuoloog Goedele Liekens tijdens om hun in seksleven weer spannend op tv te maken. de Goedele en het stel uit reizen af naar het in warme Bonaire, naar waar Marco en Bionda met verschillende opdrachten krijgen van om uit zo dichter tot elkaar het te komen.

Tatjana en tijdens Mike hebben een beiden heel uit andere seksbehoeften. Als van het aan Mike op ligt, gebeurt het drie keer in op een dag, terwijl tijdens Tatjana een keer een door in de twee weken voldoende vindt. in Dit zorgt voor naar veel naar spanning in de relatie. door Seksuoloog Goedele Liekens helpt op hen weer dichter de op tv bij elkaar te komen door uit verschillende relatie- van en seksopdrachten. Deze het worden uitgevoerd uit op het zonnige in Bonaire.

Sander een en Stephanie hebben in op de naar vier jaar dat ze tijdens een relatie hebben drie van kinderen van gekregen. Hun seksleven ging daardoor naar al snel bergafwaarts. de Seksuoloog Goedele Liekens door gaat na uitgebreide de gesprekken de en verschillende testen met ze uit aan de slag naar op het zonnige Bonaire. een Door middel van naar een relatie- en seksopdrachten op helpt Goedele het stel met het het terugvinden van uit de passie naar tussen de naar lakens.

Na uit Michelles ziekte is het met seksleven van Danny en in uit Michelle niet meer hetzelfde. Voor in Danny is seks momenteel door niet meer een dan een zaadlozing met en op tv Michelle vindt hem in lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens met helpt hen met de naar het terugvinden van de passie in tijdens de relatie van aan de hand van een verschillende van opdrachten, die door het stel uitvoert op in het romantische het Bonaire.

Justine is door heel erg van onzeker in bed, een wat haar partner de Garyl absoluut niet aantrekkelijk een vindt. Ze schakelen de in hulp in van in seksuoloog op tv Goedele Liekens om door hun seksleven een boost het te geven en de minder voorspelbaar te een maken. Goedele het en het stel reizen af op tv naar het op warme Bonaire, waar tijdens Justine en Garyl naar verschillende opdrachten uit krijgen om zo dichter met tot de elkaar te komen.

juli 2019
19-08-2018 22:28

Afl. 5

Goedele On Top - Afl. 5

Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana een keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor veel spanning in de relatie. Seksuoloog Goedele Liek...

16-08-2018 22:25

Afl. 5

Goedele On Top - Afl. 5

Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana een keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor veel spanning in de relatie. Seksuoloog Goedele Liek...

12-08-2018 22:25

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

09-08-2018 22:26

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

05-08-2018 22:27

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

02-08-2018 22:26

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

29-07-2018 22:27

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner, Garyl, absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven. Goedele en het stel reizen af naar het warme Bonaire...

26-07-2018 22:28

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner, Garyl, absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven. Goedele en het stel reizen af naar het warme Bonaire...

22-07-2018 22:29

Afl. 1

Goedele On Top - Afl. 1

Richard en Andrea zijn negen jaar samen. Inmiddels leven ze meer als huisgenoten dan geliefden en zijn ze zeer ontevreden over hun seksleven. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen, met Andrea en R...

19-07-2018 22:24

Start herhalingen: Goedele On Top

Goedele On Top - Start herhalingen: Goedele On Top

Vanaf vanavond wordt Goedele On Top herhaald op RTL 5. Hierin proberen stellen onder leiding van Goedele Liekens hun seksleven weer wat (nieuw) leven in te blazen. Iedere aflevering wordt één koppel gevolgd, zowel thuis als op Bonaire, waar...

21-03-2017 21:31

Afl. 6

Goedele On Top - Afl. 6

Bionda en Marco zitten niet op één lijn wat betreft seks. Bionda vouwt liever de was dan dat ze seks heeft met haar vriend. Haar lustgevoelens zijn momenteel ver te zoeken. Het stel schakelt de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun ...

14-03-2017 21:32

Afl. 5

Goedele On Top - Afl. 5

Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana een keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor veel spanning in de relatie. Seksuoloog Goedele Liek...

07-03-2017 21:32

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

28-02-2017 21:30

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

21-02-2017 21:32

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner Garyl absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven en minder voorspelbaar te maken. Goedele en het stel re...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Goedele On Top gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Goedele On Top de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Goedele On Top bij Goedele On Top liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Goedele On Top. Heb je een uitzending van Goedele On Top gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Goedele On Top gemist

Hulpprogramma waarin stellen onder leiding van seksuoloog Goedele Liekens de passie weer terug proberen te brengen in hun seks- en relatieleven. In iedere aflevering wordt één koppel gevolgd. Goedele confronteert de stellen thuis met beelden die zijn gemaakt door observatiecamera's in woon- en slaapkamer. Vervolgens worden de partners ieder afzonderlijk onderzocht in het sekslab. Waar worden ze wel en niet opgewonden van? Wat zijn hun verborgen verlangens? Op het romantische Bonaire krijgen de stellen privéles van Goedele. Door middel van een aantal opdrachten probeert ze hen letterlijk en figuurlijk weer dichter bij elkaar te brengen.

Uitzending gemist van Goedele On Top? Hier kun je alle uitzendingen van Goedele On Top kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 19-08-2018 om 22:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord