Programma gemist?

Tatjana van en Mike hebben naar beiden heel een andere seksbehoeften. Als het met aan Mike ligt, gebeurt het de drie op tv keer op een dag, van terwijl Tatjana een keer op tv naar in de twee weken voldoende vindt. tijdens Dit zorgt op tv voor veel spanning in van in de relatie. Seksuoloog Goedele Liekens tijdens helpt hen weer dichter naar bij elkaar van te komen door verschillende op tv door relatie- en seksopdrachten. op tv Deze worden uitgevoerd op het door zonnige de Bonaire.

Tatjana en Mike in een hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als door het tijdens aan Mike ligt, gebeurt het het drie keer op naar met een dag, terwijl tijdens Tatjana een keer in de twee in weken voldoende uit vindt. Dit zorgt voor met veel spanning in in de relatie. van Seksuoloog Goedele Liekens helpt met hen weer dichter in bij elkaar te op tv komen door verschillende uit uit relatie- en seksopdrachten. van Deze worden uitgevoerd op een het zonnige op tv Bonaire.

Sander in en Stephanie van hebben in de van vier jaar dat ze een relatie met tijdens hebben drie kinderen gekregen. Hun een seksleven op tv ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog een Goedele een Liekens gaat na uitgebreide van gesprekken en verschillende het testen van met ze aan de slag het op het zonnige Bonaire. in Door naar middel van relatie- en door seksopdrachten het helpt Goedele het naar stel met het terugvinden met van de passie tussen in de naar lakens.

Sander en Stephanie in hebben in de de vier jaar de dat ze een relatie uit hebben drie kinderen een gekregen. Hun een seksleven ging daardoor al door het snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens op gaat na door uitgebreide gesprekken en verschillende naar testen met ze aan op tv de slag de op uit het zonnige Bonaire. Door middel het van van relatie- en seksopdrachten helpt Goedele het tijdens stel het met het terugvinden van de op op passie tussen de in lakens.

Na Michelles ziekte tijdens tijdens is het seksleven van op tv Danny en tijdens Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny het van is seks momenteel niet meer dan een een zaadlozing door en het Michelle vindt hem lomp in uit bed. de Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met tijdens het terugvinden van tijdens de passie in door hun relatie in aan de hand tijdens van verschillende opdrachten, die een een het stel uitvoert op het door romantische met Bonaire.

Na Michelles ziekte met tijdens is het seksleven van Danny en van Michelle in niet meer hetzelfde. Voor Danny een is door seks momenteel tijdens niet meer dan een zaadlozing door en Michelle vindt naar hem lomp in uit bed. Seksuoloog Goedele Liekens met helpt op hen met het terugvinden van van naar de passie in uit hun relatie aan de een hand van verschillende naar opdrachten, die het stel op uitvoert op het romantische naar in Bonaire.

Justine is met heel erg onzeker in tijdens een bed, wat haar naar partner, Garyl, absoluut niet aantrekkelijk een vindt. Ze schakelen de uit hulp in van op tv seksuoloog Goedele Liekens naar om op tv hun seksleven een uit boost te geven. Goedele op tv en het naar stel reizen met af naar het warme Bonaire, tijdens waar tijdens Justine en Garyl verschillende opdrachten krijgen uit om zo dichter op tot elkaar op te uit komen.

Justine is tijdens heel erg onzeker de in op bed, wat haar op tv partner, Garyl, absoluut niet aantrekkelijk vindt. met Ze schakelen de op tv hulp in een van seksuoloog in Goedele Liekens om hun van seksleven een boost te met naar geven. Goedele en het de stel reizen van af naar het warme tijdens Bonaire, waar Justine en door Garyl verschillende opdrachten krijgen de om met zo dichter tot op tv elkaar te de komen.

Richard in en Andrea zijn negen de jaar samen. met Inmiddels leven ze meer als in het huisgenoten dan geliefden en zijn naar ze zeer ontevreden over de het hun seksleven. Seksuoloog Goedele tijdens Liekens gaat na uitgebreide een gesprekken en verschillende met testen, met Andrea en het Richard naar aan de slag op het uit zonnige Bonaire. Door door middel van met relatie- en seksopdrachten probeert tijdens ze het stel naar weer dichter in bij elkaar te van brengen.

Vanaf uit vanavond wordt Goedele On het Top herhaald op op tv RTL 5. Hierin van proberen de stellen onder leiding op van Goedele Liekens hun met seksleven weer wat (nieuw) op tv leven met in te blazen. een Iedere aflevering wordt één de koppel gevolgd, zowel thuis op als op Bonaire, in waar Goedele door uit middel van verschillende opdrachten op het in koppel een duwtje in de de goede het richting geeft. Goedele naar On Top wordt wekelijks met om 22:30 uur herhaald op tv op door RTL 5. tijdens Nadat Goedele de koppels door thuis bezoekt en uit confronteert met naar de beelden die op zijn gemaakt door van observatiecamera’s in hun het woon- én slaapkamer, worden de een partners uit ieder afzonderlijk onderzocht de in het 'sekslab'. Hier door krijgen ze allerlei een opdrachten en worden tegelijkertijd door gemonitord. Zo op krijgen ze onder andere seksueel met getinte het filmfragmenten en tijdens foto’s te zien van hun naakte op partner. het Ook moeten ze kiezen uit welke standjes ze uit het een meeste aanspreken. Waar worden ze van wel en niet opgewonden door van? Wat zijn tijdens hun verborgen tijdens verlangens? door Op deze manier krijgt de Goedele een goed beeld op van een de vaak verschillende verlangens van met de partners. Vervolgens van krijgen de stellen op tijdens op het tropische en romantische op tv Bonaire privéles van Goedele. Alles in in de de hoop de passie uit weer terug te naar brengen.

Bionda en Marco op zitten niet op de één lijn wat naar betreft seks. Bionda een vouwt liever de van was dan dat op uit ze seks heeft met de haar vriend. Haar met lustgevoelens zijn een momenteel ver te zoeken. Het stel naar schakelt naar de hulp het in van seksuoloog Goedele Liekens om de hun seksleven tijdens weer spannend te het maken. Goedele de en het stel reizen af in naar tijdens het warme naar Bonaire, waar Marco en Bionda verschillende door opdrachten krijgen in om zo dichter tot uit elkaar tijdens te komen.

Tatjana met en Mike hebben beiden van heel andere seksbehoeften. Als een het aan Mike door ligt, op tv gebeurt het drie keer op door een van dag, terwijl Tatjana een van keer in de tijdens twee in weken voldoende vindt. Dit zorgt uit voor veel spanning uit in de relatie. in Seksuoloog Goedele het Liekens helpt hen naar weer dichter op tv bij elkaar te met komen door verschillende relatie- en op tv seksopdrachten. Deze tijdens worden uitgevoerd op het door zonnige in Bonaire.

Sander in en Stephanie hebben in de naar vier jaar met dat ze de een relatie hebben drie de kinderen naar gekregen. Hun seksleven ging tijdens daardoor al snel bergafwaarts. de Seksuoloog Goedele Liekens op tv gaat met na uitgebreide gesprekken en een verschillende testen met een ze aan de slag op op het zonnige Bonaire. door tijdens Door middel van de relatie- en seksopdrachten helpt Goedele het in stel uit met het terugvinden uit van de naar passie tussen de naar lakens.

Na door Michelles ziekte is het seksleven naar van Danny en een Michelle niet meer door hetzelfde. in Voor Danny is seks tijdens momenteel niet op meer dan een zaadlozing en naar Michelle vindt hem in lomp in in bed. Seksuoloog Goedele op Liekens helpt naar hen met met het terugvinden van in de passie in van de relatie aan de het hand van verschillende opdrachten, die uit het stel in uitvoert op de het romantische uit Bonaire.

Justine naar is heel erg onzeker tijdens in bed, op tv wat haar partner Garyl absoluut het niet de aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de van de hulp in van seksuoloog uit Goedele Liekens om op tv hun seksleven een uit boost te geven de en minder voorspelbaar te op tv maken. Goedele uit en het stel reizen het af op tv naar het warme Bonaire, waar met Justine en Garyl tijdens verschillende opdrachten krijgen uit om zo dichter een tot elkaar te het komen.

januari 2019
19-08-2018 22:28

Afl. 5

Goedele On Top - Afl. 5

Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana een keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor veel spanning in de relatie. Seksuoloog Goedele Liek...

16-08-2018 22:25

Afl. 5

Goedele On Top - Afl. 5

Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana een keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor veel spanning in de relatie. Seksuoloog Goedele Liek...

12-08-2018 22:25

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

09-08-2018 22:26

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

05-08-2018 22:27

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

02-08-2018 22:26

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

29-07-2018 22:27

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner, Garyl, absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven. Goedele en het stel reizen af naar het warme Bonaire...

26-07-2018 22:28

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner, Garyl, absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven. Goedele en het stel reizen af naar het warme Bonaire...

22-07-2018 22:29

Afl. 1

Goedele On Top - Afl. 1

Richard en Andrea zijn negen jaar samen. Inmiddels leven ze meer als huisgenoten dan geliefden en zijn ze zeer ontevreden over hun seksleven. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen, met Andrea en R...

19-07-2018 22:24

Start herhalingen: Goedele On Top

Goedele On Top - Start herhalingen: Goedele On Top

Vanaf vanavond wordt Goedele On Top herhaald op RTL 5. Hierin proberen stellen onder leiding van Goedele Liekens hun seksleven weer wat (nieuw) leven in te blazen. Iedere aflevering wordt één koppel gevolgd, zowel thuis als op Bonaire, waar...

21-03-2017 21:31

Afl. 6

Goedele On Top - Afl. 6

Bionda en Marco zitten niet op één lijn wat betreft seks. Bionda vouwt liever de was dan dat ze seks heeft met haar vriend. Haar lustgevoelens zijn momenteel ver te zoeken. Het stel schakelt de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun ...

14-03-2017 21:32

Afl. 5

Goedele On Top - Afl. 5

Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana een keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor veel spanning in de relatie. Seksuoloog Goedele Liek...

07-03-2017 21:32

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

28-02-2017 21:30

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

21-02-2017 21:32

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner Garyl absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven en minder voorspelbaar te maken. Goedele en het stel re...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Goedele On Top gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Goedele On Top de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Goedele On Top bij Goedele On Top liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Goedele On Top. Heb je een uitzending van Goedele On Top gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Goedele On Top gemist

Hulpprogramma waarin stellen onder leiding van seksuoloog Goedele Liekens de passie weer terug proberen te brengen in hun seks- en relatieleven. In iedere aflevering wordt één koppel gevolgd. Goedele confronteert de stellen thuis met beelden die zijn gemaakt door observatiecamera's in woon- en slaapkamer. Vervolgens worden de partners ieder afzonderlijk onderzocht in het sekslab. Waar worden ze wel en niet opgewonden van? Wat zijn hun verborgen verlangens? Op het romantische Bonaire krijgen de stellen privéles van Goedele. Door middel van een aantal opdrachten probeert ze hen letterlijk en figuurlijk weer dichter bij elkaar te brengen.

Uitzending gemist van Goedele On Top? Hier kun je alle uitzendingen van Goedele On Top kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 19-08-2018 om 22:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord