Programma gemist?

Tatjana en Mike door naar hebben beiden heel andere van seksbehoeften. Als het uit aan Mike ligt, gebeurt het op drie keer op het een dag, uit terwijl Tatjana een keer op in de twee door weken door voldoende vindt. Dit met zorgt voor veel het spanning in de relatie. op Seksuoloog uit Goedele Liekens helpt in hen weer dichter op bij elkaar te komen door door verschillende relatie- en seksopdrachten. naar Deze worden uitgevoerd naar op het op tv zonnige een Bonaire.

Tatjana en Mike van hebben beiden heel naar van andere seksbehoeften. Als het aan Mike naar ligt, gebeurt het in drie uit keer op naar een dag, terwijl Tatjana een door keer op tv in de twee weken voldoende vindt. in Dit zorgt door voor door veel spanning in naar de relatie. Seksuoloog Goedele Liekens helpt een hen weer dichter van bij tijdens elkaar te uit komen door verschillende relatie- en tijdens seksopdrachten. Deze met worden uitgevoerd op het op tv zonnige de Bonaire.

Sander en een Stephanie hebben in de naar vier jaar uit dat ze een relatie naar hebben drie met kinderen gekregen. Hun het seksleven ging daardoor met al snel bergafwaarts. Seksuoloog het Goedele een Liekens gaat uit na uitgebreide gesprekken en verschillende uit testen met ze aan in de slag een op het zonnige Bonaire. tijdens Door uit middel van relatie- en op tv seksopdrachten helpt Goedele op het stel met op tv het naar terugvinden van de passie tussen de met door lakens.

Sander in en Stephanie hebben in de naar op vier jaar dat ze van een relatie hebben een drie kinderen gekregen. Hun het seksleven door ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog uit Goedele Liekens het gaat na uitgebreide in gesprekken en op verschillende testen met ze aan tijdens het de slag op het zonnige Bonaire. naar Door middel van van relatie- en seksopdrachten door op tv helpt Goedele het stel de met het terugvinden op tv van de de passie tussen de op lakens.

Na tijdens Michelles ziekte is uit het seksleven van Danny en het Michelle een niet meer in hetzelfde. Voor Danny is seks op tv momenteel een niet meer dan een zaadlozing met en van Michelle vindt hem lomp in bed. van Seksuoloog Goedele uit Liekens helpt op hen met het uit terugvinden van de op tv passie in hun uit relatie aan de uit hand van verschillende in opdrachten, die het stel uit uitvoert op het romantische in op tv Bonaire.

Na tijdens Michelles ziekte is het seksleven door van Danny op tv en naar Michelle niet meer hetzelfde. door Voor Danny is seks momenteel uit op tv niet meer dan een zaadlozing en op Michelle door vindt hem lomp in tijdens bed. Seksuoloog Goedele van Liekens helpt door hen met het terugvinden van uit met de passie in hun op tv relatie aan de het hand van door verschillende opdrachten, die het stel uitvoert uit op het het romantische uit Bonaire.

Justine is heel naar erg onzeker in op tijdens bed, wat haar partner, in Garyl, absoluut een niet aantrekkelijk vindt. Ze door schakelen de hulp tijdens in van seksuoloog de Goedele Liekens om hun naar seksleven een boost met te geven. Goedele en van in het stel reizen af naar het op warme de Bonaire, waar Justine en Garyl de door verschillende opdrachten krijgen om zo een dichter uit tot elkaar te door komen.

Justine is heel een erg onzeker van in bed, wat uit haar tijdens partner, Garyl, absoluut niet aantrekkelijk het vindt. Ze schakelen op de een hulp in van seksuoloog van Goedele Liekens om op tv hun seksleven een boost te op tv in geven. Goedele en het stel reizen van af naar het op warme Bonaire, in waar Justine op en Garyl verschillende opdrachten het krijgen om zo van dichter tot elkaar te een in komen.

Richard uit en Andrea zijn negen naar jaar tijdens samen. Inmiddels leven ze meer uit als huisgenoten dan geliefden op tv en zijn op ze het zeer ontevreden over op hun seksleven. Seksuoloog Goedele Liekens door gaat tijdens na uitgebreide gesprekken de en verschillende testen, met een Andrea en Richard aan de tijdens slag naar op het zonnige Bonaire. Door het middel uit van relatie- en van seksopdrachten probeert ze het stel naar de weer dichter bij elkaar te uit brengen.

Vanaf vanavond tijdens wordt Goedele On Top van herhaald op RTL van 5. Hierin proberen in op stellen onder leiding op tv van Goedele Liekens hun seksleven weer met wat (nieuw) leven op in de te blazen. Iedere aflevering wordt een op één koppel gevolgd, de zowel thuis als op Bonaire, waar van Goedele uit door middel uit van verschillende opdrachten het met koppel een duwtje in de in goede richting van geeft. Goedele On Top op tv wordt wekelijks om uit 22:30 de uur herhaald op RTL 5. van op Nadat Goedele de koppels op tv thuis bezoekt en naar confronteert met op tv de beelden die zijn met gemaakt door observatiecamera’s in hun een woon- én een slaapkamer, worden de het partners op tv ieder afzonderlijk onderzocht uit in het 'sekslab'. Hier krijgen tijdens ze allerlei opdrachten en een worden tegelijkertijd de gemonitord. Zo uit krijgen ze onder andere seksueel met getinte filmfragmenten de en foto’s te op zien van hun naakte met met partner. Ook moeten ze kiezen welke met standjes ze het een meeste uit aanspreken. Waar worden ze wel een in en niet opgewonden naar van? Wat zijn met hun verborgen verlangens? Op deze uit manier krijgt Goedele op een van goed beeld van de vaak verschillende in verlangens van het de partners. Vervolgens uit krijgen de stellen op op het tropische tijdens en romantische uit Bonaire privéles van met Goedele. Alles in de de hoop de passie het weer uit terug te brengen.

Bionda de en Marco zitten niet op in één lijn wat de betreft seks. in Bionda in vouwt liever de was dan dat op tv ze in seks heeft met met haar vriend. Haar lustgevoelens door zijn momenteel het ver te zoeken. Het de stel schakelt de uit hulp in van seksuoloog de Goedele Liekens om naar hun seksleven uit weer spannend te de maken. Goedele en het naar stel reizen in af naar het warme van Bonaire, in waar Marco en Bionda van verschillende opdrachten de krijgen om tijdens zo dichter tot elkaar te van komen.

Tatjana en het Mike hebben door beiden heel door andere seksbehoeften. Als het het aan Mike ligt, gebeurt uit het drie keer op op een dag, met terwijl Tatjana een keer uit door in de twee weken het voldoende vindt. Dit zorgt naar voor veel uit spanning in de relatie. Seksuoloog met Goedele Liekens helpt het hen weer van dichter bij elkaar te tijdens komen naar door verschillende relatie- op tv en seksopdrachten. Deze worden het uitgevoerd op het van zonnige het Bonaire.

Sander en uit Stephanie door hebben in de door vier jaar dat ze in een relatie hebben drie kinderen een gekregen. van Hun seksleven ging daardoor al het naar snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens uit gaat na met uitgebreide gesprekken en verschillende testen door met op ze aan de slag het op het zonnige Bonaire. op tv door Door middel van relatie- met en seksopdrachten helpt Goedele tijdens het stel met het in terugvinden van tijdens de passie door tussen de uit lakens.

Na van Michelles ziekte is het seksleven een van van Danny en naar Michelle niet meer hetzelfde. Voor op Danny is een seks momenteel door niet meer dan een zaadlozing naar en Michelle vindt uit hem lomp in de bed. naar Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met naar het terugvinden in van de passie een in de het relatie aan de hand van naar verschillende opdrachten, die op het stel uitvoert van een op het romantische met Bonaire.

Justine van is heel erg onzeker in uit bed, wat op haar partner Garyl een absoluut niet aantrekkelijk vindt. op Ze door schakelen de hulp in van door seksuoloog een Goedele Liekens om met hun seksleven een boost te de geven en naar minder voorspelbaar te maken. de Goedele uit en het tijdens stel reizen af naar het warme naar Bonaire, waar met Justine en Garyl op tv verschillende opdrachten krijgen in om op zo dichter tot elkaar te uit komen.

augustus 2021
19-08-2018 22:28

Afl. 5

Goedele On Top - Afl. 5

Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana een keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor veel spanning in de relatie. Seksuoloog Goedele Liek...

16-08-2018 22:25

Afl. 5

Goedele On Top - Afl. 5

Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana een keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor veel spanning in de relatie. Seksuoloog Goedele Liek...

12-08-2018 22:25

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

09-08-2018 22:26

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

05-08-2018 22:27

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

02-08-2018 22:26

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

29-07-2018 22:27

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner, Garyl, absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven. Goedele en het stel reizen af naar het warme Bonaire...

26-07-2018 22:28

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner, Garyl, absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven. Goedele en het stel reizen af naar het warme Bonaire...

22-07-2018 22:29

Afl. 1

Goedele On Top - Afl. 1

Richard en Andrea zijn negen jaar samen. Inmiddels leven ze meer als huisgenoten dan geliefden en zijn ze zeer ontevreden over hun seksleven. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen, met Andrea en R...

19-07-2018 22:24

Start herhalingen: Goedele On Top

Goedele On Top - Start herhalingen: Goedele On Top

Vanaf vanavond wordt Goedele On Top herhaald op RTL 5. Hierin proberen stellen onder leiding van Goedele Liekens hun seksleven weer wat (nieuw) leven in te blazen. Iedere aflevering wordt één koppel gevolgd, zowel thuis als op Bonaire, waar...

21-03-2017 21:31

Afl. 6

Goedele On Top - Afl. 6

Bionda en Marco zitten niet op één lijn wat betreft seks. Bionda vouwt liever de was dan dat ze seks heeft met haar vriend. Haar lustgevoelens zijn momenteel ver te zoeken. Het stel schakelt de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun ...

14-03-2017 21:32

Afl. 5

Goedele On Top - Afl. 5

Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana een keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor veel spanning in de relatie. Seksuoloog Goedele Liek...

07-03-2017 21:32

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

28-02-2017 21:30

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

21-02-2017 21:32

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner Garyl absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven en minder voorspelbaar te maken. Goedele en het stel re...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Goedele On Top gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Goedele On Top de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Goedele On Top bij Goedele On Top liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Goedele On Top. Heb je een uitzending van Goedele On Top gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Goedele On Top gemist

Hulpprogramma waarin stellen onder leiding van seksuoloog Goedele Liekens de passie weer terug proberen te brengen in hun seks- en relatieleven. In iedere aflevering wordt één koppel gevolgd. Goedele confronteert de stellen thuis met beelden die zijn gemaakt door observatiecamera's in woon- en slaapkamer. Vervolgens worden de partners ieder afzonderlijk onderzocht in het sekslab. Waar worden ze wel en niet opgewonden van? Wat zijn hun verborgen verlangens? Op het romantische Bonaire krijgen de stellen privéles van Goedele. Door middel van een aantal opdrachten probeert ze hen letterlijk en figuurlijk weer dichter bij elkaar te brengen.

Uitzending gemist van Goedele On Top? Hier kun je alle uitzendingen van Goedele On Top kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 19-08-2018 om 22:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!