Programma gemist?

Tatjana van en Mike hebben op beiden heel andere seksbehoeften. uit Als het het aan Mike uit ligt, gebeurt het drie keer het op een dag, terwijl in op tv Tatjana een keer in de op tv twee door weken voldoende vindt. met Dit zorgt voor veel van spanning in de relatie. Seksuoloog in in Goedele Liekens helpt hen weer dichter naar op bij elkaar te komen door naar verschillende relatie- en seksopdrachten. een op tv Deze worden uitgevoerd op het in zonnige op Bonaire.

Tatjana een en Mike hebben uit beiden heel andere op tv seksbehoeften. Als het aan Mike op tv ligt, tijdens gebeurt het drie keer de op een uit dag, terwijl Tatjana de een keer in de twee naar weken voldoende vindt. naar Dit op tv zorgt voor van veel spanning in de relatie. Seksuoloog een het Goedele Liekens helpt hen weer dichter met bij uit elkaar te komen van door verschillende relatie- en uit seksopdrachten. Deze uit worden uitgevoerd een op het zonnige een Bonaire.

Sander en van Stephanie hebben in de tijdens vier jaar door dat ze een van relatie door hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven van een ging daardoor al snel op tv bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat op tv op tv na uitgebreide gesprekken en verschillende testen tijdens in met ze aan de slag op het het van zonnige Bonaire. Door op tv middel van tijdens relatie- en seksopdrachten naar helpt Goedele het stel met het uit terugvinden van in de passie tussen de op tv op tv lakens.

Sander de en Stephanie hebben in het de vier jaar dat het ze uit een relatie hebben op tv drie kinderen gekregen. Hun van seksleven tijdens ging daardoor al snel bergafwaarts. door Seksuoloog Goedele Liekens de gaat na uitgebreide naar gesprekken met en verschillende testen met ze aan de naar de slag op het met zonnige Bonaire. Door middel van tijdens van relatie- en seksopdrachten van helpt Goedele het stel met het naar terugvinden van op tv de passie tussen de in het lakens.

Na Michelles op tv ziekte is op tv het seksleven van van Danny en Michelle niet meer door met hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel op niet meer dan in een zaadlozing naar en uit Michelle vindt hem door lomp in bed. Seksuoloog Goedele op tv Liekens helpt door hen met het terugvinden tijdens van de passie in naar van hun relatie aan de door hand van verschillende opdrachten, die naar met het stel uitvoert op het met romantische uit Bonaire.

Na Michelles een ziekte is het seksleven tijdens van Danny op en Michelle niet de meer hetzelfde. Voor tijdens Danny uit is seks momenteel niet meer dan de een de zaadlozing en Michelle op tv vindt hem lomp in bed. tijdens naar Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met in het terugvinden van een de passie in naar hun relatie een aan de hand tijdens van de verschillende opdrachten, die het met stel uitvoert op op het romantische naar Bonaire.

Justine naar is heel erg door onzeker in bed, tijdens wat haar partner, van Garyl, absoluut niet aantrekkelijk het vindt. uit Ze schakelen de hulp in van op tv seksuoloog Goedele het Liekens om uit hun seksleven naar een boost te geven. Goedele en op tv het stel reizen in af naar naar het warme Bonaire, tijdens waar Justine en een Garyl verschillende met opdrachten krijgen om zo het dichter tot elkaar tijdens te de komen.

Justine is heel op erg onzeker naar in bed, op wat haar op tv partner, Garyl, absoluut niet aantrekkelijk naar vindt. Ze schakelen tijdens de hulp door in van seksuoloog Goedele Liekens van om met hun seksleven een boost te naar geven. Goedele en met het stel reizen op tv op tv af naar het warme de Bonaire, waar van Justine en Garyl een verschillende opdrachten krijgen om naar zo dichter tot elkaar op tv te tijdens komen.

Richard en tijdens Andrea op zijn negen jaar samen. Inmiddels van leven ze meer als van huisgenoten dan geliefden de in en zijn ze in zeer ontevreden over met hun seksleven. Seksuoloog Goedele Liekens gaat met na uitgebreide uit gesprekken met en verschillende testen, met tijdens Andrea en Richard tijdens aan de slag op het de zonnige de Bonaire. Door middel van in relatie- en uit seksopdrachten probeert ze het van stel een weer dichter bij elkaar de te brengen.

Vanaf in vanavond wordt Goedele On op Top herhaald met op RTL 5. Hierin door proberen stellen onder leiding in van op Goedele Liekens hun seksleven weer van wat tijdens (nieuw) leven in te naar blazen. Iedere met aflevering wordt één koppel gevolgd, met op tv zowel thuis als op de Bonaire, waar op tv Goedele door middel van verschillende een opdrachten het met koppel een duwtje in naar de goede richting geeft. met Goedele On in Top wordt de wekelijks om op tv 22:30 uur herhaald op RTL het 5. Nadat Goedele op tv de koppels thuis bezoekt het en confronteert met door de in beelden die zijn naar gemaakt door observatiecamera’s de in hun woon- én op tv slaapkamer, worden de naar partners ieder afzonderlijk op tv onderzocht in het uit 'sekslab'. Hier met krijgen ze allerlei opdrachten met en tijdens worden tegelijkertijd gemonitord. Zo krijgen het ze van onder andere seksueel getinte tijdens filmfragmenten en foto’s op te zien van hun naakte in door partner. Ook moeten ze kiezen in welke standjes ze in het meeste aanspreken. Waar naar met worden ze wel op en niet opgewonden van? Wat zijn met hun verborgen de verlangens? Op deze manier tijdens krijgt Goedele een in goed door beeld van de vaak van verschillende op tv verlangens van de in partners. Vervolgens krijgen de stellen op met het tropische en op tv romantische de Bonaire privéles van Goedele. het Alles in de met hoop door de passie weer terug naar te brengen.

Bionda en van Marco zitten niet op door één op tv lijn wat het betreft seks. Bionda vouwt liever door de was een dan dat ze seks heeft op met de haar vriend. Haar lustgevoelens van zijn momenteel ver te met op zoeken. Het stel schakelt de hulp op tv in van in seksuoloog Goedele Liekens door om hun in seksleven weer spannend te een maken. Goedele een en het stel van reizen af de naar het warme op tv Bonaire, waar Marco en Bionda de verschillende opdrachten krijgen om het het zo dichter tot elkaar de te komen.

Tatjana naar en Mike hebben een beiden heel andere seksbehoeften. van Als het aan Mike een ligt, van gebeurt het drie keer op naar een dag, terwijl op tv Tatjana een een keer in de twee van weken voldoende vindt. in het Dit zorgt voor de veel spanning in de relatie. tijdens Seksuoloog Goedele tijdens Liekens helpt hen een weer dichter bij van elkaar te met komen door verschillende relatie- een en seksopdrachten. een Deze worden uitgevoerd op het van zonnige naar Bonaire.

Sander met en Stephanie hebben het in de vier een jaar dat door ze een relatie hebben drie kinderen op op tv gekregen. Hun seksleven ging een daardoor al snel tijdens bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat van van na uitgebreide gesprekken door en verschillende testen met ze van aan tijdens de slag op het uit zonnige Bonaire. Door met middel van op tv relatie- en seksopdrachten helpt Goedele naar het stel in met het terugvinden het van de naar passie tussen de op tv lakens.

Na met Michelles ziekte is op het seksleven van Danny op tv en op tv Michelle niet meer hetzelfde. Voor uit Danny is seks de momenteel niet meer de dan een zaadlozing naar en een Michelle vindt hem lomp in bed. op Seksuoloog met Goedele Liekens helpt hen naar met het de terugvinden van de passie in op tv de relatie aan op de hand van tijdens verschillende opdrachten, die van het stel het uitvoert naar op het romantische een Bonaire.

Justine is op heel erg onzeker de in op tv bed, wat haar de partner Garyl absoluut niet aantrekkelijk een vindt. Ze schakelen de uit hulp het in van seksuoloog Goedele op Liekens om hun seksleven een een boost tijdens te geven en uit minder voorspelbaar naar te maken. Goedele en naar het een stel reizen af naar het op warme Bonaire, waar naar Justine en op tv Garyl verschillende opdrachten krijgen om het zo dichter tot op tv uit elkaar te komen.

augustus 2020
19-08-2018 22:28

Afl. 5

Goedele On Top - Afl. 5

Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana een keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor veel spanning in de relatie. Seksuoloog Goedele Liek...

16-08-2018 22:25

Afl. 5

Goedele On Top - Afl. 5

Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana een keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor veel spanning in de relatie. Seksuoloog Goedele Liek...

12-08-2018 22:25

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

09-08-2018 22:26

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

05-08-2018 22:27

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

02-08-2018 22:26

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

29-07-2018 22:27

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner, Garyl, absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven. Goedele en het stel reizen af naar het warme Bonaire...

26-07-2018 22:28

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner, Garyl, absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven. Goedele en het stel reizen af naar het warme Bonaire...

22-07-2018 22:29

Afl. 1

Goedele On Top - Afl. 1

Richard en Andrea zijn negen jaar samen. Inmiddels leven ze meer als huisgenoten dan geliefden en zijn ze zeer ontevreden over hun seksleven. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen, met Andrea en R...

19-07-2018 22:24

Start herhalingen: Goedele On Top

Goedele On Top - Start herhalingen: Goedele On Top

Vanaf vanavond wordt Goedele On Top herhaald op RTL 5. Hierin proberen stellen onder leiding van Goedele Liekens hun seksleven weer wat (nieuw) leven in te blazen. Iedere aflevering wordt één koppel gevolgd, zowel thuis als op Bonaire, waar...

21-03-2017 21:31

Afl. 6

Goedele On Top - Afl. 6

Bionda en Marco zitten niet op één lijn wat betreft seks. Bionda vouwt liever de was dan dat ze seks heeft met haar vriend. Haar lustgevoelens zijn momenteel ver te zoeken. Het stel schakelt de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun ...

14-03-2017 21:32

Afl. 5

Goedele On Top - Afl. 5

Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana een keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor veel spanning in de relatie. Seksuoloog Goedele Liek...

07-03-2017 21:32

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

28-02-2017 21:30

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

21-02-2017 21:32

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner Garyl absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven en minder voorspelbaar te maken. Goedele en het stel re...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Goedele On Top gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Goedele On Top de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Goedele On Top bij Goedele On Top liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Goedele On Top. Heb je een uitzending van Goedele On Top gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Goedele On Top gemist

Hulpprogramma waarin stellen onder leiding van seksuoloog Goedele Liekens de passie weer terug proberen te brengen in hun seks- en relatieleven. In iedere aflevering wordt één koppel gevolgd. Goedele confronteert de stellen thuis met beelden die zijn gemaakt door observatiecamera's in woon- en slaapkamer. Vervolgens worden de partners ieder afzonderlijk onderzocht in het sekslab. Waar worden ze wel en niet opgewonden van? Wat zijn hun verborgen verlangens? Op het romantische Bonaire krijgen de stellen privéles van Goedele. Door middel van een aantal opdrachten probeert ze hen letterlijk en figuurlijk weer dichter bij elkaar te brengen.

Uitzending gemist van Goedele On Top? Hier kun je alle uitzendingen van Goedele On Top kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 19-08-2018 om 22:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!