Programma gemist?

Tatjana tijdens en Mike uit hebben beiden heel andere seksbehoeften. door Als het aan het Mike ligt, gebeurt van het door drie keer op een dag, in terwijl Tatjana op tv een keer in in de twee weken in voldoende vindt. Dit zorgt een voor in veel spanning in de relatie. Seksuoloog het van Goedele Liekens helpt hen weer dichter het bij elkaar door te van komen door verschillende uit relatie- en seksopdrachten. op Deze worden uitgevoerd op op het zonnige in Bonaire.

Tatjana het en Mike een hebben beiden heel andere een seksbehoeften. Als het aan Mike het ligt, een gebeurt het drie keer op een een dag, van terwijl naar Tatjana een keer in in de twee weken voldoende vindt. met Dit op tv zorgt voor veel spanning door in in de relatie. Seksuoloog van Goedele Liekens helpt hen weer dichter van een bij elkaar te komen naar door verschillende relatie- en seksopdrachten. uit Deze naar worden uitgevoerd op tijdens het zonnige in Bonaire.

Sander het en Stephanie door hebben in de vier jaar door dat op ze een relatie hebben tijdens drie kinderen gekregen. Hun naar seksleven ging daardoor al naar snel bergafwaarts. Seksuoloog uit Goedele Liekens met gaat op na uitgebreide gesprekken tijdens en verschillende testen met ze aan met de het slag op het zonnige Bonaire. een Door uit middel van tijdens relatie- en seksopdrachten helpt Goedele door het de stel met het terugvinden naar van de naar passie tussen de op lakens.

Sander naar en Stephanie hebben in de de vier jaar op tv dat ze een relatie op tv hebben drie uit kinderen gekregen. op tv Hun seksleven ging daardoor al op snel met bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat de na uitgebreide gesprekken met en verschillende met testen met door ze aan in de slag op het op tv zonnige Bonaire. Door uit middel van relatie- op en seksopdrachten helpt Goedele het het stel met met het terugvinden op van de door passie tussen de naar lakens.

Na Michelles ziekte op met is het seksleven in van Danny en op Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny op is seks op tv momenteel niet meer dan het een een zaadlozing en Michelle met vindt hem lomp naar in bed. uit Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met een op het terugvinden van de passie op tv in hun relatie aan op de hand de van verschillende op tv opdrachten, die het door stel uitvoert op op tv het romantische het Bonaire.

Na Michelles ziekte met uit is het seksleven van uit Danny en Michelle niet meer van uit hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel de niet de meer dan een op tv zaadlozing en Michelle vindt uit hem lomp het in bed. Seksuoloog van Goedele Liekens helpt hen uit met het op terugvinden van de passie in door hun relatie op aan op de hand van verschillende opdrachten, tijdens die het stel in uitvoert op met het romantische de Bonaire.

Justine een is heel erg onzeker in met met bed, wat haar partner, Garyl, op tv absoluut niet aantrekkelijk met vindt. Ze schakelen met de van hulp in van seksuoloog Goedele Liekens tijdens om tijdens hun seksleven een boost te het geven. Goedele van en de het stel reizen af naar de het warme Bonaire, tijdens waar Justine van en Garyl verschillende opdrachten krijgen met om zo dichter in tot elkaar door te het komen.

Justine uit is heel erg onzeker in het bed, wat haar met partner, Garyl, absoluut een niet aantrekkelijk vindt. tijdens Ze schakelen een de hulp in naar van seksuoloog in Goedele Liekens om naar hun seksleven een boost tijdens te geven. op tv Goedele en het uit stel reizen af het naar het warme Bonaire, waar door Justine en het Garyl verschillende met opdrachten krijgen het om zo dichter tot tijdens elkaar te het komen.

Richard met en Andrea zijn tijdens negen jaar samen. Inmiddels op tv leven ze meer naar als door huisgenoten dan geliefden en uit zijn ze zeer ontevreden het over hun op tv seksleven. Seksuoloog de Goedele Liekens gaat na tijdens uitgebreide gesprekken en op tv verschillende testen, met Andrea door en Richard aan de naar slag de op het zonnige Bonaire. op Door middel op tv van relatie- en seksopdrachten tijdens probeert ze met het stel weer de dichter bij elkaar te het brengen.

Vanaf vanavond wordt met een Goedele On Top herhaald op RTL de 5. Hierin proberen een stellen onder leiding van van met Goedele Liekens hun seksleven een weer wat (nieuw) in leven in te de blazen. Iedere aflevering wordt het één koppel gevolgd, tijdens zowel thuis als naar op tv op Bonaire, waar de Goedele door middel van verschillende opdrachten tijdens op tv het koppel een op duwtje in de goede richting op tv geeft. Goedele van On Top wordt wekelijks naar om 22:30 uur herhaald door op RTL met 5. Nadat Goedele met de koppels thuis bezoekt op en confronteert op met naar de beelden die naar zijn gemaakt door observatiecamera’s in hun in woon- naar én slaapkamer, worden uit de partners ieder afzonderlijk onderzocht tijdens van in het 'sekslab'. Hier krijgen ze tijdens naar allerlei opdrachten en worden tegelijkertijd het gemonitord. Zo naar krijgen ze onder andere seksueel tijdens getinte filmfragmenten en uit foto’s te een zien van hun tijdens naakte partner. Ook een moeten ze de kiezen welke met standjes ze het de meeste aanspreken. Waar worden ze uit wel en niet in opgewonden van? Wat een zijn hun verborgen uit verlangens? de Op deze manier krijgt Goedele een in goed beeld met van op de vaak verschillende verlangens van het de partners. uit Vervolgens krijgen tijdens de stellen op op tv het tropische en naar romantische Bonaire privéles van het Goedele. Alles in de hoop een de een passie weer terug uit te brengen.

Bionda en Marco de van zitten niet op één lijn van wat betreft uit seks. Bionda op vouwt liever de was een dan dat ze seks van heeft uit met haar vriend. Haar op lustgevoelens zijn momenteel door ver te zoeken. Het naar stel schakelt de hulp tijdens in op tv van seksuoloog Goedele Liekens om het hun het seksleven weer spannend te maken. een de Goedele en het tijdens stel reizen af naar het warme tijdens Bonaire, naar waar Marco en met Bionda verschillende opdrachten krijgen het om zo dichter tot op elkaar te met komen.

Tatjana en Mike van hebben beiden heel met andere seksbehoeften. Als een op het aan Mike ligt, gebeurt het het uit drie keer op een dag, terwijl naar Tatjana een keer een in door de twee weken voldoende de vindt. met Dit zorgt voor van veel spanning in de relatie. tijdens Seksuoloog Goedele Liekens helpt op een hen weer dichter bij elkaar te in komen door op verschillende relatie- van en seksopdrachten. Deze tijdens worden uitgevoerd op het een zonnige tijdens Bonaire.

Sander en Stephanie naar hebben in op tv de de vier jaar dat ze het een relatie uit hebben drie kinderen in gekregen. Hun seksleven in ging daardoor al snel op bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens op gaat na uitgebreide op gesprekken en verschillende in testen met in ze aan de slag op naar het zonnige op tv Bonaire. tijdens Door middel van relatie- tijdens en seksopdrachten helpt Goedele het met stel tijdens met het een terugvinden van de passie tussen de op op tv lakens.

Na Michelles het ziekte uit is het seksleven van in Danny en Michelle niet met meer hetzelfde. Voor Danny in is op seks momenteel niet meer het dan een zaadlozing van en een Michelle vindt hem de lomp in bed. door Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met uit het terugvinden naar van naar de passie in de relatie naar aan de hand het van verschillende opdrachten, die tijdens het het stel uitvoert op het met romantische van Bonaire.

Justine is heel in tijdens erg onzeker in bed, wat naar haar partner Garyl door absoluut niet aantrekkelijk vindt. het uit Ze schakelen de hulp het in van seksuoloog Goedele op tv Liekens om hun seksleven een door een boost te geven en in minder voorspelbaar te met maken. een Goedele en het tijdens stel reizen af naar met het warme Bonaire, waar Justine naar en Garyl verschillende op opdrachten krijgen om op tv zo dichter het tot elkaar op tv te komen.

november 2020
19-08-2018 22:28

Afl. 5

Goedele On Top - Afl. 5

Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana een keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor veel spanning in de relatie. Seksuoloog Goedele Liek...

16-08-2018 22:25

Afl. 5

Goedele On Top - Afl. 5

Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana een keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor veel spanning in de relatie. Seksuoloog Goedele Liek...

12-08-2018 22:25

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

09-08-2018 22:26

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

05-08-2018 22:27

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

02-08-2018 22:26

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

29-07-2018 22:27

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner, Garyl, absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven. Goedele en het stel reizen af naar het warme Bonaire...

26-07-2018 22:28

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner, Garyl, absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven. Goedele en het stel reizen af naar het warme Bonaire...

22-07-2018 22:29

Afl. 1

Goedele On Top - Afl. 1

Richard en Andrea zijn negen jaar samen. Inmiddels leven ze meer als huisgenoten dan geliefden en zijn ze zeer ontevreden over hun seksleven. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen, met Andrea en R...

19-07-2018 22:24

Start herhalingen: Goedele On Top

Goedele On Top - Start herhalingen: Goedele On Top

Vanaf vanavond wordt Goedele On Top herhaald op RTL 5. Hierin proberen stellen onder leiding van Goedele Liekens hun seksleven weer wat (nieuw) leven in te blazen. Iedere aflevering wordt één koppel gevolgd, zowel thuis als op Bonaire, waar...

21-03-2017 21:31

Afl. 6

Goedele On Top - Afl. 6

Bionda en Marco zitten niet op één lijn wat betreft seks. Bionda vouwt liever de was dan dat ze seks heeft met haar vriend. Haar lustgevoelens zijn momenteel ver te zoeken. Het stel schakelt de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun ...

14-03-2017 21:32

Afl. 5

Goedele On Top - Afl. 5

Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana een keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor veel spanning in de relatie. Seksuoloog Goedele Liek...

07-03-2017 21:32

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

28-02-2017 21:30

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

21-02-2017 21:32

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner Garyl absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven en minder voorspelbaar te maken. Goedele en het stel re...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Goedele On Top gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Goedele On Top de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Goedele On Top bij Goedele On Top liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Goedele On Top. Heb je een uitzending van Goedele On Top gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Goedele On Top gemist

Hulpprogramma waarin stellen onder leiding van seksuoloog Goedele Liekens de passie weer terug proberen te brengen in hun seks- en relatieleven. In iedere aflevering wordt één koppel gevolgd. Goedele confronteert de stellen thuis met beelden die zijn gemaakt door observatiecamera's in woon- en slaapkamer. Vervolgens worden de partners ieder afzonderlijk onderzocht in het sekslab. Waar worden ze wel en niet opgewonden van? Wat zijn hun verborgen verlangens? Op het romantische Bonaire krijgen de stellen privéles van Goedele. Door middel van een aantal opdrachten probeert ze hen letterlijk en figuurlijk weer dichter bij elkaar te brengen.

Uitzending gemist van Goedele On Top? Hier kun je alle uitzendingen van Goedele On Top kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 19-08-2018 om 22:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!