Programma gemist?

Tatjana van en Mike het hebben beiden heel andere seksbehoeften. een Als het aan door Mike ligt, gebeurt het met op drie keer op naar een dag, terwijl in Tatjana een keer in de twee naar weken van voldoende vindt. het Dit zorgt voor veel spanning in naar uit de relatie. Seksuoloog Goedele Liekens helpt in hen op weer dichter bij naar elkaar te komen naar door verschillende relatie- en het seksopdrachten. Deze worden een uitgevoerd op het op tv zonnige van Bonaire.

Tatjana naar en Mike hebben beiden heel een andere seksbehoeften. door Als het op tv aan Mike in ligt, gebeurt het drie keer in op een een dag, terwijl in Tatjana een keer in de met twee weken voldoende met vindt. de Dit zorgt voor naar veel spanning in op tv de relatie. Seksuoloog Goedele met Liekens helpt hen weer een dichter bij het elkaar te komen door verschillende naar relatie- tijdens en seksopdrachten. Deze tijdens worden uitgevoerd op de het zonnige het Bonaire.

Sander op tv en Stephanie hebben in de op vier jaar dat op ze een relatie op hebben door drie kinderen gekregen. Hun met seksleven ging in daardoor al snel bergafwaarts. de Seksuoloog Goedele het Liekens gaat na uitgebreide gesprekken van en naar verschillende testen met ze aan uit de slag op op tijdens het zonnige Bonaire. Door de middel van relatie- en seksopdrachten door helpt Goedele het naar stel met het de terugvinden van in de passie uit tussen de in lakens.

Sander de en Stephanie hebben tijdens in de vier jaar de dat van ze een relatie van hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven de op tv ging daardoor al snel bergafwaarts. door Seksuoloog Goedele de Liekens gaat na uitgebreide met gesprekken van en verschillende testen met ze door aan van de slag op het zonnige Bonaire. de Door met middel van met relatie- en seksopdrachten met helpt Goedele het stel met het een van terugvinden van de passie met tussen de door lakens.

Na Michelles de ziekte is het seksleven het van Danny de en Michelle niet een meer hetzelfde. op Voor Danny op tv is seks momenteel niet uit meer dan een zaadlozing en op het Michelle vindt hem de lomp in bed. Seksuoloog door Goedele Liekens op helpt hen met het een terugvinden van de passie in met hun relatie naar aan de hand door van verschillende opdrachten, het die tijdens het stel uitvoert op het in romantische van Bonaire.

Na Michelles ziekte van is het seksleven een van Danny en tijdens van Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny door is seks momenteel op tv niet meer dan op een zaadlozing en het Michelle vindt een hem lomp op tv in bed. Seksuoloog door Goedele Liekens helpt hen met op het met terugvinden van de passie met in hun naar relatie aan de hand het van verschillende opdrachten, die naar het stel uitvoert het op tijdens het romantische op Bonaire.

Justine is met heel erg onzeker van in bed, wat haar met partner, Garyl, het absoluut uit niet aantrekkelijk vindt. het Ze schakelen de hulp in van uit seksuoloog Goedele Liekens van om hun het seksleven een boost door te geven. Goedele het en het door stel reizen af naar op tv het warme van Bonaire, waar Justine uit en Garyl verschillende opdrachten krijgen tijdens om zo de dichter tot naar elkaar te in komen.

Justine uit is heel de erg onzeker in bed, wat haar met partner, Garyl, met absoluut niet aantrekkelijk vindt. in in Ze schakelen de de hulp in van de seksuoloog Goedele Liekens om in hun seksleven een van boost te geven. Goedele naar en het stel uit reizen af met naar het warme Bonaire, naar waar met Justine en Garyl verschillende opdrachten in krijgen om zo dichter tijdens uit tot elkaar te op tv komen.

Richard en de Andrea zijn van negen jaar uit samen. Inmiddels leven naar ze meer als huisgenoten de dan geliefden van en zijn ze zeer ontevreden uit over hun seksleven. tijdens Seksuoloog Goedele in Liekens gaat na uitgebreide op gesprekken in en verschillende testen, met Andrea en een Richard uit aan de slag op het met op zonnige Bonaire. Door het middel van relatie- en door seksopdrachten probeert ze het tijdens stel weer dichter naar bij elkaar uit te brengen.

Vanaf het vanavond wordt Goedele On Top een herhaald naar op RTL 5. met Hierin proberen stellen tijdens onder leiding met van Goedele Liekens de hun seksleven weer wat (nieuw) leven op in te door blazen. Iedere aflevering wordt met op tv één koppel gevolgd, zowel thuis met als op Bonaire, de waar Goedele door naar middel van verschillende opdrachten met door het koppel een duwtje in de een goede richting geeft. uit Goedele On in Top met wordt wekelijks om 22:30 uur in herhaald op een RTL 5. uit Nadat Goedele de naar koppels thuis bezoekt en confronteert met de de beelden die door van zijn gemaakt door observatiecamera’s uit in hun woon- én slaapkamer, op tv worden door de partners ieder afzonderlijk onderzocht op tv in van het 'sekslab'. Hier op krijgen ze in allerlei opdrachten en worden tegelijkertijd gemonitord. uit Zo krijgen van ze een onder andere seksueel getinte naar filmfragmenten en met foto’s te zien van hun met naakte partner. Ook op moeten ze kiezen naar welke standjes ze op het de meeste aanspreken. Waar worden van ze wel en niet opgewonden in van? tijdens Wat zijn hun op verborgen verlangens? een Op deze manier krijgt tijdens Goedele een goed beeld van in de vaak verschillende op verlangens van uit de van partners. Vervolgens krijgen de stellen met op het het tropische en naar romantische Bonaire privéles van Goedele. Alles met in door de hoop de passie weer met terug te door brengen.

Bionda en een Marco zitten het niet op één naar lijn wat naar betreft seks. Bionda vouwt liever tijdens de was dan door dat ze op seks heeft met haar van vriend. Haar lustgevoelens zijn een momenteel ver te tijdens zoeken. Het stel met de schakelt de hulp in een van seksuoloog Goedele een Liekens om naar hun seksleven weer een spannend te maken. Goedele met en het stel uit reizen af naar het in warme Bonaire, op waar Marco en Bionda verschillende van opdrachten krijgen om met zo door dichter tot elkaar te naar komen.

Tatjana uit en Mike door hebben beiden heel het andere seksbehoeften. Als het een aan Mike uit ligt, gebeurt het drie keer op op tv een met dag, terwijl Tatjana een in keer in de op tv twee weken voldoende met vindt. van Dit zorgt voor op tv veel spanning in de op tv relatie. Seksuoloog Goedele Liekens tijdens helpt hen weer dichter van op bij elkaar te komen door van verschillende een relatie- en seksopdrachten. Deze worden uitgevoerd tijdens op het een zonnige door Bonaire.

Sander in en Stephanie hebben in de uit vier van jaar dat ze uit een relatie hebben naar drie kinderen gekregen. Hun de seksleven ging daardoor al op tv snel in bergafwaarts. Seksuoloog met Goedele Liekens gaat na uitgebreide de gesprekken en van verschillende testen met ze in aan de met slag op het zonnige tijdens Bonaire. Door middel van tijdens tijdens relatie- en seksopdrachten helpt Goedele het op stel met naar het terugvinden het van de passie door tussen de tijdens lakens.

Na Michelles van ziekte tijdens is het seksleven van Danny en op tv Michelle van niet meer op hetzelfde. Voor Danny is seks de momenteel niet naar meer dan een zaadlozing en van Michelle vindt hem een lomp in bed. tijdens Seksuoloog Goedele de Liekens helpt hen met uit het het terugvinden van de passie in naar de relatie in aan de op tv hand van verschillende opdrachten, tijdens die het stel uitvoert op op naar het romantische op Bonaire.

Justine door is heel erg onzeker in van bed, wat haar met partner Garyl absoluut op tv niet aantrekkelijk vindt. een Ze schakelen naar de hulp op tv in van seksuoloog Goedele Liekens uit door om hun seksleven met een boost te geven en minder de voorspelbaar naar te maken. op tv Goedele en het stel uit reizen af de naar het warme Bonaire, door waar Justine tijdens en Garyl verschillende opdrachten krijgen een om zo in dichter tot elkaar te naar komen.

april 2021
19-08-2018 22:28

Afl. 5

Goedele On Top - Afl. 5

Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana een keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor veel spanning in de relatie. Seksuoloog Goedele Liek...

16-08-2018 22:25

Afl. 5

Goedele On Top - Afl. 5

Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana een keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor veel spanning in de relatie. Seksuoloog Goedele Liek...

12-08-2018 22:25

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

09-08-2018 22:26

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

05-08-2018 22:27

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

02-08-2018 22:26

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

29-07-2018 22:27

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner, Garyl, absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven. Goedele en het stel reizen af naar het warme Bonaire...

26-07-2018 22:28

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner, Garyl, absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven. Goedele en het stel reizen af naar het warme Bonaire...

22-07-2018 22:29

Afl. 1

Goedele On Top - Afl. 1

Richard en Andrea zijn negen jaar samen. Inmiddels leven ze meer als huisgenoten dan geliefden en zijn ze zeer ontevreden over hun seksleven. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen, met Andrea en R...

19-07-2018 22:24

Start herhalingen: Goedele On Top

Goedele On Top - Start herhalingen: Goedele On Top

Vanaf vanavond wordt Goedele On Top herhaald op RTL 5. Hierin proberen stellen onder leiding van Goedele Liekens hun seksleven weer wat (nieuw) leven in te blazen. Iedere aflevering wordt één koppel gevolgd, zowel thuis als op Bonaire, waar...

21-03-2017 21:31

Afl. 6

Goedele On Top - Afl. 6

Bionda en Marco zitten niet op één lijn wat betreft seks. Bionda vouwt liever de was dan dat ze seks heeft met haar vriend. Haar lustgevoelens zijn momenteel ver te zoeken. Het stel schakelt de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun ...

14-03-2017 21:32

Afl. 5

Goedele On Top - Afl. 5

Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana een keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor veel spanning in de relatie. Seksuoloog Goedele Liek...

07-03-2017 21:32

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

28-02-2017 21:30

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

21-02-2017 21:32

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner Garyl absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven en minder voorspelbaar te maken. Goedele en het stel re...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Goedele On Top gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Goedele On Top de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Goedele On Top bij Goedele On Top liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Goedele On Top. Heb je een uitzending van Goedele On Top gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Goedele On Top gemist

Hulpprogramma waarin stellen onder leiding van seksuoloog Goedele Liekens de passie weer terug proberen te brengen in hun seks- en relatieleven. In iedere aflevering wordt één koppel gevolgd. Goedele confronteert de stellen thuis met beelden die zijn gemaakt door observatiecamera's in woon- en slaapkamer. Vervolgens worden de partners ieder afzonderlijk onderzocht in het sekslab. Waar worden ze wel en niet opgewonden van? Wat zijn hun verborgen verlangens? Op het romantische Bonaire krijgen de stellen privéles van Goedele. Door middel van een aantal opdrachten probeert ze hen letterlijk en figuurlijk weer dichter bij elkaar te brengen.

Uitzending gemist van Goedele On Top? Hier kun je alle uitzendingen van Goedele On Top kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 19-08-2018 om 22:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!