Programma gemist?

Tatjana uit en Mike hebben beiden heel op andere op seksbehoeften. Als het op aan Mike ligt, gebeurt op tv het drie keer uit op op tv een dag, terwijl Tatjana door een keer in de twee tijdens weken voldoende vindt. naar Dit zorgt in voor in veel spanning in de relatie. Seksuoloog door Goedele het Liekens helpt van hen weer dichter bij elkaar op tv te komen door met verschillende van relatie- en seksopdrachten. Deze op worden uitgevoerd op tv op het zonnige met Bonaire.

Tatjana en op tv Mike van hebben beiden heel andere seksbehoeften. met Als het aan naar Mike door ligt, gebeurt het drie naar keer op een dag, van terwijl Tatjana naar een keer door in de twee weken voldoende vindt. de Dit zorgt het voor door veel spanning in de relatie. van Seksuoloog door Goedele Liekens helpt hen weer dichter op bij elkaar in te tijdens komen door verschillende door relatie- en seksopdrachten. Deze worden een uitgevoerd de op het zonnige van Bonaire.

Sander in en Stephanie het hebben in de vier jaar dat een ze een uit relatie hebben met drie kinderen gekregen. Hun seksleven in ging daardoor al tijdens snel bergafwaarts. Seksuoloog de Goedele Liekens gaat op op na uitgebreide gesprekken en verschillende testen de met met ze aan de op slag op naar het zonnige Bonaire. Door middel van tijdens relatie- en de seksopdrachten naar helpt Goedele het stel in met het terugvinden van de de passie tussen de een de lakens.

Sander en met Stephanie hebben in de het vier tijdens jaar dat door ze een relatie hebben naar drie kinderen gekregen. op tv Hun seksleven het ging daardoor al tijdens snel bergafwaarts. Seksuoloog door Goedele Liekens gaat na uitgebreide het gesprekken en verschillende in testen op met ze aan naar de slag op het zonnige Bonaire. de met Door middel van relatie- en een seksopdrachten helpt op tv Goedele het stel met uit het in terugvinden van de passie tussen de op tv het lakens.

Na van Michelles ziekte uit is het seksleven door van Danny en op tv Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny een is uit seks momenteel niet meer dan op tv een door zaadlozing en Michelle vindt hem op in lomp in bed. Seksuoloog Goedele het Liekens helpt hen met de het terugvinden op van de passie in de door hun relatie aan op de hand van verschillende van opdrachten, die het stel op tv uitvoert op een het romantische op Bonaire.

Na Michelles ziekte in is een het seksleven van Danny en op tv uit Michelle niet meer hetzelfde. Voor op Danny is uit seks momenteel tijdens niet meer dan een zaadlozing van en een Michelle vindt hem lomp uit in bed. Seksuoloog Goedele met Liekens helpt een hen met het het terugvinden van op tv de passie in hun relatie met aan de naar hand van verschillende naar opdrachten, die het stel in uitvoert op uit het romantische op tv Bonaire.

Justine is door heel een erg onzeker in bed, wat met haar partner, Garyl, absoluut op tv niet aantrekkelijk met vindt. op tv Ze schakelen de hulp in de van seksuoloog op Goedele Liekens uit om hun seksleven een boost te tijdens geven. Goedele van en het stel op reizen af naar het tijdens warme met Bonaire, waar Justine en Garyl tijdens verschillende uit opdrachten krijgen een om zo dichter tot elkaar naar te uit komen.

Justine is heel de erg onzeker in op tv van bed, wat haar partner, Garyl, in absoluut niet door aantrekkelijk vindt. Ze schakelen een de hulp door in van seksuoloog met Goedele Liekens om hun seksleven op tv een boost te het geven. Goedele van en het stel reizen naar af naar het het warme Bonaire, waar de Justine en Garyl naar door verschillende opdrachten krijgen om zo een dichter op tv tot elkaar te uit komen.

Richard van en Andrea zijn negen jaar uit naar samen. Inmiddels leven ze meer als met huisgenoten dan met geliefden en zijn ze de zeer ontevreden over tijdens hun seksleven. Seksuoloog van Goedele door Liekens gaat naar na uitgebreide gesprekken en verschillende testen, van met Andrea en op Richard aan de de slag op het naar zonnige Bonaire. in Door middel in van relatie- het en seksopdrachten probeert op tv ze het stel weer een dichter bij door elkaar te brengen.

Vanaf vanavond wordt op tv Goedele naar On Top herhaald op het RTL 5. Hierin op tv proberen het stellen onder leiding van Goedele tijdens Liekens hun van seksleven weer wat (nieuw) leven de in in te blazen. Iedere aflevering wordt met één een koppel gevolgd, uit zowel thuis als op Bonaire, met waar in Goedele door middel op tv van verschillende opdrachten het het koppel een duwtje een in de goede richting geeft. naar Goedele On Top tijdens wordt wekelijks om op tv 22:30 uur herhaald op tv op RTL 5. het Nadat met Goedele de koppels in thuis bezoekt en van confronteert met de beelden die op tijdens zijn gemaakt door observatiecamera’s in het hun woon- van én slaapkamer, tijdens worden de partners ieder afzonderlijk onderzocht de in het van 'sekslab'. Hier tijdens krijgen ze allerlei opdrachten en de van worden tegelijkertijd gemonitord. Zo krijgen ze op onder andere de seksueel getinte filmfragmenten en met foto’s te zien de van hun uit naakte partner. Ook uit moeten ze kiezen welke de standjes ze het met meeste op tv aanspreken. Waar op worden ze wel en niet opgewonden op tv van? uit Wat zijn hun een verborgen verlangens? van Op deze manier krijgt Goedele van een in goed beeld van tijdens de vaak verschillende verlangens een van de partners. Vervolgens krijgen tijdens de de stellen op de het tropische en romantische Bonaire op tv privéles van Goedele. Alles met in op tv de hoop de passie weer uit een terug te brengen.

Bionda op tv en Marco zitten niet op tijdens één lijn de wat het betreft seks. Bionda tijdens vouwt liever de uit was dan dat ze seks op tv heeft op met haar vriend. Haar lustgevoelens zijn het momenteel tijdens ver te zoeken. Het stel op tv schakelt de met hulp in van de seksuoloog Goedele Liekens op tv om van hun seksleven weer spannend te een maken. Goedele en het met stel reizen op tv af tijdens naar het warme op Bonaire, waar Marco en de Bionda verschillende opdrachten krijgen om op tv zo tijdens dichter tot op elkaar te komen.

Tatjana de en Mike hebben door beiden heel van andere seksbehoeften. Als het aan de Mike ligt, gebeurt de het drie keer met op een dag, terwijl door Tatjana de een keer in de twee met weken voldoende vindt. het Dit zorgt voor een van veel spanning in de relatie. Seksuoloog door Goedele Liekens van helpt hen weer van dichter bij elkaar het te komen door verschillende op tv relatie- en het seksopdrachten. Deze het worden uitgevoerd op het zonnige in in Bonaire.

Sander en naar Stephanie hebben door in de vier jaar dat naar uit ze een relatie hebben uit drie kinderen op gekregen. Hun seksleven ging daardoor al naar snel bergafwaarts. tijdens Seksuoloog een Goedele Liekens gaat na uitgebreide op gesprekken op tv en verschillende testen een met ze aan de door slag op van het zonnige Bonaire. Door middel van de relatie- en op seksopdrachten helpt Goedele het met stel een met het terugvinden door van de passie uit tussen de de lakens.

Na Michelles van ziekte is het van seksleven van Danny op en op tv Michelle niet meer hetzelfde. op tv Voor Danny in is seks momenteel niet meer door dan een zaadlozing het en Michelle vindt door hem lomp in bed. tijdens Seksuoloog Goedele uit Liekens helpt naar hen met het terugvinden met van uit de passie in de relatie aan door de hand uit van verschillende het opdrachten, die het stel in uitvoert op het het romantische door Bonaire.

Justine in is heel op tv erg onzeker in bed, wat haar van partner Garyl absoluut met niet aantrekkelijk op vindt. van Ze schakelen de hulp in van uit seksuoloog op tv Goedele Liekens om het hun seksleven een boost te met geven van en minder op voorspelbaar te maken. Goedele en het door op stel reizen af naar het het warme tijdens Bonaire, waar Justine en Garyl verschillende met opdrachten krijgen om naar in zo dichter tot elkaar te naar komen.

oktober 2019
19-08-2018 22:28

Afl. 5

Goedele On Top - Afl. 5

Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana een keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor veel spanning in de relatie. Seksuoloog Goedele Liek...

16-08-2018 22:25

Afl. 5

Goedele On Top - Afl. 5

Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana een keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor veel spanning in de relatie. Seksuoloog Goedele Liek...

12-08-2018 22:25

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

09-08-2018 22:26

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

05-08-2018 22:27

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

02-08-2018 22:26

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

29-07-2018 22:27

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner, Garyl, absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven. Goedele en het stel reizen af naar het warme Bonaire...

26-07-2018 22:28

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner, Garyl, absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven. Goedele en het stel reizen af naar het warme Bonaire...

22-07-2018 22:29

Afl. 1

Goedele On Top - Afl. 1

Richard en Andrea zijn negen jaar samen. Inmiddels leven ze meer als huisgenoten dan geliefden en zijn ze zeer ontevreden over hun seksleven. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen, met Andrea en R...

19-07-2018 22:24

Start herhalingen: Goedele On Top

Goedele On Top - Start herhalingen: Goedele On Top

Vanaf vanavond wordt Goedele On Top herhaald op RTL 5. Hierin proberen stellen onder leiding van Goedele Liekens hun seksleven weer wat (nieuw) leven in te blazen. Iedere aflevering wordt één koppel gevolgd, zowel thuis als op Bonaire, waar...

21-03-2017 21:31

Afl. 6

Goedele On Top - Afl. 6

Bionda en Marco zitten niet op één lijn wat betreft seks. Bionda vouwt liever de was dan dat ze seks heeft met haar vriend. Haar lustgevoelens zijn momenteel ver te zoeken. Het stel schakelt de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun ...

14-03-2017 21:32

Afl. 5

Goedele On Top - Afl. 5

Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana een keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor veel spanning in de relatie. Seksuoloog Goedele Liek...

07-03-2017 21:32

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

28-02-2017 21:30

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

21-02-2017 21:32

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner Garyl absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven en minder voorspelbaar te maken. Goedele en het stel re...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Goedele On Top gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Goedele On Top de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Goedele On Top bij Goedele On Top liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Goedele On Top. Heb je een uitzending van Goedele On Top gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Goedele On Top gemist

Hulpprogramma waarin stellen onder leiding van seksuoloog Goedele Liekens de passie weer terug proberen te brengen in hun seks- en relatieleven. In iedere aflevering wordt één koppel gevolgd. Goedele confronteert de stellen thuis met beelden die zijn gemaakt door observatiecamera's in woon- en slaapkamer. Vervolgens worden de partners ieder afzonderlijk onderzocht in het sekslab. Waar worden ze wel en niet opgewonden van? Wat zijn hun verborgen verlangens? Op het romantische Bonaire krijgen de stellen privéles van Goedele. Door middel van een aantal opdrachten probeert ze hen letterlijk en figuurlijk weer dichter bij elkaar te brengen.

Uitzending gemist van Goedele On Top? Hier kun je alle uitzendingen van Goedele On Top kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 19-08-2018 om 22:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!