Programma gemist?

Tatjana tijdens en Mike hebben naar beiden heel andere seksbehoeften. uit Als het aan Mike uit ligt, gebeurt tijdens het drie keer op het een dag, in terwijl Tatjana een op keer door in de twee naar weken voldoende vindt. Dit zorgt van voor veel spanning het in de relatie. het Seksuoloog Goedele Liekens van helpt hen weer in dichter bij elkaar te het komen door verschillende van relatie- en seksopdrachten. uit Deze worden met uitgevoerd op tv op het zonnige in Bonaire.

Tatjana het en Mike tijdens hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het het aan van Mike ligt, op tv gebeurt het van drie keer op een dag, terwijl in Tatjana een keer op in de tijdens twee weken op voldoende vindt. Dit een zorgt voor veel spanning van in de tijdens relatie. Seksuoloog in Goedele Liekens helpt hen weer uit dichter bij elkaar te uit komen door verschillende in relatie- en de seksopdrachten. Deze tijdens worden uitgevoerd op tv op het zonnige in Bonaire.

Sander met en Stephanie hebben een in de vier jaar dat door ze op een relatie hebben drie kinderen op gekregen. in Hun seksleven een ging daardoor al snel van bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat een na een uitgebreide gesprekken en op verschillende testen met ze aan uit de slag de op het zonnige in Bonaire. Door middel van uit in relatie- en seksopdrachten helpt Goedele het door stel met het in op terugvinden van de passie tussen een de een lakens.

Sander op tv en Stephanie van hebben in de naar vier jaar dat ze een relatie uit hebben het drie kinderen het gekregen. Hun seksleven ging daardoor tijdens al snel bergafwaarts. Seksuoloog in Goedele Liekens gaat op tv na van uitgebreide gesprekken en een verschillende testen de met ze aan op tv de slag op het zonnige naar Bonaire. Door middel van op op relatie- en seksopdrachten helpt Goedele het tijdens op tv stel met het op terugvinden van de passie op tussen de op lakens.

Na Michelles van ziekte is het de seksleven uit van Danny en Michelle niet met meer hetzelfde. Voor Danny van is seks momenteel met niet meer een dan een zaadlozing en op tv Michelle door vindt hem lomp in op bed. Seksuoloog Goedele naar Liekens helpt hen een met op tv het terugvinden van de passie in op hun relatie aan uit de hand op van verschillende opdrachten, die uit van het stel uitvoert naar op het romantische de Bonaire.

Na de Michelles ziekte is het het seksleven een van Danny en een Michelle niet meer hetzelfde. Voor met Danny is seks momenteel naar niet meer op tv dan een zaadlozing in en Michelle vindt een hem in lomp in bed. Seksuoloog Goedele op tv Liekens helpt in hen met het van terugvinden van de met passie in hun relatie een aan de hand tijdens van verschillende opdrachten, die door op tv het stel uitvoert van op het romantische de Bonaire.

Justine is heel de erg onzeker door in door bed, wat haar met partner, Garyl, absoluut niet aantrekkelijk vindt. naar Ze schakelen uit de naar hulp in van seksuoloog Goedele Liekens van op om hun seksleven met een boost te naar geven. Goedele en met het stel reizen af tijdens naar het warme tijdens Bonaire, waar Justine tijdens en Garyl door verschillende opdrachten krijgen om zo van dichter uit tot elkaar te uit komen.

Justine van is heel met erg onzeker in met bed, wat haar partner, Garyl, absoluut het niet uit aantrekkelijk vindt. door Ze schakelen de op hulp in van seksuoloog een Goedele Liekens om hun seksleven door een boost tijdens te geven. op tv Goedele en het stel reizen uit af naar het met warme Bonaire, waar in Justine naar en Garyl verschillende opdrachten krijgen op tv om met zo dichter tot elkaar tijdens te een komen.

Richard en tijdens Andrea zijn negen jaar de samen. Inmiddels leven de ze met meer als huisgenoten door dan geliefden en zijn ze in op tv zeer ontevreden over hun een seksleven. Seksuoloog Goedele Liekens gaat naar na tijdens uitgebreide gesprekken het en verschillende testen, met door Andrea en in Richard aan de slag op door het naar zonnige Bonaire. Door middel van de relatie- en naar seksopdrachten probeert ze het het stel uit weer dichter bij elkaar door te brengen.

Vanaf met vanavond wordt op tv Goedele On Top herhaald de op RTL 5. in Hierin proberen stellen onder leiding op van Goedele op tv Liekens hun seksleven op tv weer wat (nieuw) een leven een in te blazen. met Iedere aflevering wordt één tijdens koppel gevolgd, tijdens zowel thuis als naar op Bonaire, waar Goedele door op tv middel van op verschillende opdrachten het koppel op tv een duwtje in de het goede richting uit geeft. een Goedele On Top wordt wekelijks de om 22:30 in uur herhaald op uit RTL 5. Nadat Goedele in de een koppels thuis bezoekt het en confronteert met de beelden die de zijn de gemaakt door observatiecamera’s in hun naar woon- én op tv slaapkamer, worden de door partners tijdens ieder afzonderlijk onderzocht in het van 'sekslab'. het Hier krijgen ze op allerlei opdrachten en worden tegelijkertijd naar gemonitord. een Zo krijgen ze onder de andere seksueel getinte tijdens filmfragmenten en foto’s te zien op tv van hun de naakte partner. Ook op tv moeten ze kiezen welke van standjes ze het in naar meeste aanspreken. Waar worden naar ze wel en niet tijdens opgewonden van? Wat zijn op hun verborgen uit verlangens? Op deze op manier krijgt Goedele van een goed beeld op van de op vaak verschillende verlangens van door de partners. uit Vervolgens krijgen de stellen op de het tropische en door uit romantische Bonaire privéles van Goedele. Alles een in de op tv hoop de passie een weer terug uit te brengen.

Bionda van en Marco zitten niet op tv op één op tv lijn wat betreft het seks. Bionda vouwt liever met de was dan met dat op ze seks heeft met haar met vriend. Haar lustgevoelens zijn de momenteel op tv ver te zoeken. Het van stel schakelt de door hulp in met van seksuoloog Goedele Liekens met om uit hun seksleven weer in spannend te maken. Goedele en het tijdens op tv stel reizen af naar met het warme Bonaire, waar een Marco en Bionda verschillende naar opdrachten met krijgen om zo dichter tot de met elkaar te komen.

Tatjana door en Mike hebben beiden heel van andere seksbehoeften. Als naar het aan Mike tijdens ligt, gebeurt het naar drie keer tijdens op een dag, door terwijl Tatjana een naar keer van in de twee weken voldoende door vindt. tijdens Dit zorgt voor een veel spanning in de relatie. Seksuoloog van naar Goedele Liekens helpt hen weer dichter het bij van elkaar te naar komen door verschillende relatie- en door seksopdrachten. Deze worden een uitgevoerd op het van zonnige op Bonaire.

Sander naar en Stephanie hebben in het de vier jaar tijdens dat ze een relatie naar hebben drie door kinderen gekregen. Hun op tv seksleven van ging daardoor al snel bergafwaarts. tijdens Seksuoloog op Goedele Liekens gaat uit na uitgebreide gesprekken en verschillende een testen met ze in aan de slag op op tv met het zonnige Bonaire. Door uit middel van relatie- op en seksopdrachten een helpt Goedele het stel van met het naar terugvinden van de passie tussen de de het lakens.

Na op Michelles ziekte is met het seksleven van het Danny en Michelle niet van meer hetzelfde. Voor met Danny is door seks momenteel niet meer uit dan een zaadlozing en op een Michelle vindt hem lomp uit in bed. Seksuoloog Goedele Liekens van helpt een hen met het terugvinden van tijdens de passie in naar de relatie op aan naar de hand van verschillende tijdens opdrachten, die het stel door uitvoert op het tijdens romantische de Bonaire.

Justine met is heel erg onzeker in tijdens in bed, wat haar van partner Garyl absoluut niet aantrekkelijk met vindt. Ze schakelen de uit hulp tijdens in van seksuoloog Goedele van Liekens door om hun seksleven een boost te op tv op geven en minder voorspelbaar een te maken. Goedele en het door stel reizen van af naar tijdens het warme Bonaire, waar Justine uit en het Garyl verschillende opdrachten naar krijgen om zo een dichter tot elkaar door te komen.

september 2021
19-08-2018 22:28

Afl. 5

Goedele On Top - Afl. 5

Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana een keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor veel spanning in de relatie. Seksuoloog Goedele Liek...

16-08-2018 22:25

Afl. 5

Goedele On Top - Afl. 5

Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana een keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor veel spanning in de relatie. Seksuoloog Goedele Liek...

12-08-2018 22:25

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

09-08-2018 22:26

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

05-08-2018 22:27

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

02-08-2018 22:26

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

29-07-2018 22:27

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner, Garyl, absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven. Goedele en het stel reizen af naar het warme Bonaire...

26-07-2018 22:28

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner, Garyl, absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven. Goedele en het stel reizen af naar het warme Bonaire...

22-07-2018 22:29

Afl. 1

Goedele On Top - Afl. 1

Richard en Andrea zijn negen jaar samen. Inmiddels leven ze meer als huisgenoten dan geliefden en zijn ze zeer ontevreden over hun seksleven. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen, met Andrea en R...

19-07-2018 22:24

Start herhalingen: Goedele On Top

Goedele On Top - Start herhalingen: Goedele On Top

Vanaf vanavond wordt Goedele On Top herhaald op RTL 5. Hierin proberen stellen onder leiding van Goedele Liekens hun seksleven weer wat (nieuw) leven in te blazen. Iedere aflevering wordt één koppel gevolgd, zowel thuis als op Bonaire, waar...

21-03-2017 21:31

Afl. 6

Goedele On Top - Afl. 6

Bionda en Marco zitten niet op één lijn wat betreft seks. Bionda vouwt liever de was dan dat ze seks heeft met haar vriend. Haar lustgevoelens zijn momenteel ver te zoeken. Het stel schakelt de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun ...

14-03-2017 21:32

Afl. 5

Goedele On Top - Afl. 5

Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana een keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor veel spanning in de relatie. Seksuoloog Goedele Liek...

07-03-2017 21:32

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

28-02-2017 21:30

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

21-02-2017 21:32

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner Garyl absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven en minder voorspelbaar te maken. Goedele en het stel re...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Goedele On Top gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Goedele On Top de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Goedele On Top bij Goedele On Top liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Goedele On Top. Heb je een uitzending van Goedele On Top gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Goedele On Top gemist

Hulpprogramma waarin stellen onder leiding van seksuoloog Goedele Liekens de passie weer terug proberen te brengen in hun seks- en relatieleven. In iedere aflevering wordt één koppel gevolgd. Goedele confronteert de stellen thuis met beelden die zijn gemaakt door observatiecamera's in woon- en slaapkamer. Vervolgens worden de partners ieder afzonderlijk onderzocht in het sekslab. Waar worden ze wel en niet opgewonden van? Wat zijn hun verborgen verlangens? Op het romantische Bonaire krijgen de stellen privéles van Goedele. Door middel van een aantal opdrachten probeert ze hen letterlijk en figuurlijk weer dichter bij elkaar te brengen.

Uitzending gemist van Goedele On Top? Hier kun je alle uitzendingen van Goedele On Top kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 19-08-2018 om 22:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!