Programma gemist?

Tatjana met en Mike hebben beiden met heel uit andere seksbehoeften. Als het aan Mike in de ligt, gebeurt het drie op keer op met een dag, terwijl Tatjana een keer een in de een twee door weken voldoende vindt. Dit zorgt voor in veel door spanning in de relatie. tijdens Seksuoloog Goedele Liekens helpt met hen op tv weer dichter op bij elkaar te van komen door verschillende relatie- en seksopdrachten. tijdens Deze worden uitgevoerd met op op het zonnige tijdens Bonaire.

Tatjana en Mike met het hebben beiden heel andere seksbehoeften. tijdens Als het het aan Mike ligt, gebeurt de het uit drie keer op een dag, terwijl op een Tatjana een keer met in de twee weken tijdens voldoende vindt. Dit zorgt voor in op veel spanning in de relatie. Seksuoloog met het Goedele Liekens helpt hen weer dichter uit bij elkaar te op met komen door verschillende relatie- en seksopdrachten. uit Deze de worden uitgevoerd op het zonnige het met Bonaire.

Sander en uit Stephanie hebben in de op vier jaar van dat ze een relatie uit hebben het drie kinderen gekregen. Hun seksleven uit ging op tv daardoor al snel bergafwaarts. tijdens Seksuoloog een Goedele Liekens gaat in na uitgebreide gesprekken en uit verschillende testen met ze naar aan de slag op het het zonnige een Bonaire. Door middel door van relatie- en door seksopdrachten door helpt Goedele het stel door met het een terugvinden van de passie tijdens tussen de het lakens.

Sander en Stephanie naar hebben in de een vier jaar een dat ze een een relatie hebben naar drie kinderen gekregen. Hun seksleven op tv ging daardoor een al van snel bergafwaarts. Seksuoloog de Goedele Liekens gaat op na uitgebreide gesprekken en in verschillende testen met de ze aan de slag door op een het zonnige Bonaire. Door middel op van relatie- het en seksopdrachten helpt van Goedele het op stel met het met terugvinden van de van passie tussen de een lakens.

Na uit Michelles ziekte is het op seksleven van Danny uit en Michelle niet meer op hetzelfde. Voor Danny op tv is seks uit momenteel niet meer dan een een tijdens zaadlozing en Michelle door vindt hem lomp in tijdens bed. Seksuoloog Goedele op tv Liekens op tv helpt hen met het terugvinden naar van de een passie in hun een relatie aan met de hand van verschillende opdrachten, die op het stel uitvoert in op het de romantische met Bonaire.

Na met Michelles ziekte is het seksleven tijdens van een Danny en een Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny van in is seks momenteel niet meer van dan een zaadlozing en het Michelle vindt hem in lomp in een bed. Seksuoloog Goedele met Liekens naar helpt hen met het terugvinden naar van uit de passie in hun relatie aan het de op hand van verschillende opdrachten, een die het op stel uitvoert op op het romantische tijdens Bonaire.

Justine is heel de naar erg onzeker in bed, wat haar tijdens partner, Garyl, absoluut in niet aantrekkelijk door vindt. Ze van schakelen de hulp uit in van seksuoloog Goedele in Liekens om tijdens hun seksleven een boost op tv te geven. Goedele het en naar het stel reizen van af naar het warme Bonaire, naar waar Justine op tv en Garyl verschillende het opdrachten krijgen om zo dichter van tot elkaar van te het komen.

Justine is heel van het erg onzeker in bed, wat op haar van partner, Garyl, absoluut niet aantrekkelijk vindt. het de Ze schakelen de uit hulp in van seksuoloog Goedele Liekens met om hun van seksleven een naar boost te geven. Goedele op en het stel naar reizen af met naar het warme de Bonaire, waar Justine van en Garyl verschillende op tv opdrachten krijgen met om zo dichter tot een elkaar te met komen.

Richard op tv en Andrea zijn negen jaar de op samen. Inmiddels leven ze op tv meer als op huisgenoten dan geliefden en zijn in ze zeer ontevreden over naar tijdens hun seksleven. Seksuoloog op Goedele Liekens gaat uit na uitgebreide gesprekken en in verschillende testen, met een Andrea en Richard aan op tv de slag het op het op zonnige Bonaire. Door in middel van relatie- en een seksopdrachten probeert ze het stel het in weer dichter bij elkaar te van brengen.

Vanaf de vanavond wordt in Goedele On Top herhaald op RTL uit 5. Hierin proberen in stellen met onder leiding van op Goedele Liekens hun door seksleven weer met wat (nieuw) leven in te blazen. een Iedere aflevering wordt het een één koppel gevolgd, met zowel thuis als op door Bonaire, waar Goedele door middel tijdens van verschillende van opdrachten het koppel een een in duwtje in de goede uit richting geeft. Goedele On Top door wordt een wekelijks om 22:30 uur herhaald het op tijdens RTL 5. het Nadat Goedele de koppels uit thuis bezoekt en een confronteert met de op tv beelden die zijn gemaakt door naar in observatiecamera’s in hun woon- in én slaapkamer, worden door de partners ieder uit afzonderlijk onderzocht in het door 'sekslab'. Hier krijgen ze het allerlei opdrachten een en worden op tv tegelijkertijd gemonitord. in Zo krijgen ze onder op tv andere seksueel getinte filmfragmenten en in foto’s te zien uit op van hun naakte partner. Ook door moeten ze kiezen welke van standjes ze het het meeste aanspreken. Waar de worden ze met wel en door niet opgewonden op tv van? Wat zijn in hun verborgen verlangens? Op deze manier met de krijgt Goedele een op tv goed beeld van de vaak naar verschillende verlangens door van de partners. Vervolgens met krijgen de stellen op van het tropische door en romantische met Bonaire privéles van Goedele. het Alles in de hoop tijdens de op passie weer terug te een brengen.

Bionda en Marco door met zitten niet op één uit lijn wat betreft seks. op Bionda vouwt liever een de was dan dat naar ze met seks heeft met haar vriend. tijdens tijdens Haar lustgevoelens zijn momenteel ver door te zoeken. van Het stel een schakelt de hulp in op van seksuoloog in Goedele Liekens om hun seksleven weer het spannend de te maken. de Goedele en het stel uit reizen af naar het het warme Bonaire, door waar Marco en Bionda verschillende een opdrachten krijgen om een zo dichter tot van naar elkaar te komen.

Tatjana en in Mike hebben de beiden heel de andere seksbehoeften. Als het aan Mike de in ligt, gebeurt het drie keer op op naar een dag, terwijl Tatjana naar een keer in de twee op weken voldoende in vindt. Dit zorgt voor naar veel spanning in op de relatie. van Seksuoloog Goedele op tv Liekens helpt hen weer dichter naar bij van elkaar te naar komen door verschillende relatie- en de seksopdrachten. Deze worden uitgevoerd een op tijdens het zonnige op Bonaire.

Sander met en Stephanie hebben van in de vier op tv jaar dat ze een relatie op tv hebben drie kinderen uit gekregen. Hun door seksleven tijdens ging daardoor al snel bergafwaarts. de Seksuoloog een Goedele Liekens gaat naar na uitgebreide gesprekken en van verschillende testen met ze aan op door de slag op het zonnige Bonaire. in Door middel van in relatie- en seksopdrachten door helpt Goedele tijdens het stel met naar het tijdens terugvinden van de passie tussen op tv de het lakens.

Na Michelles ziekte door met is het seksleven van Danny en tijdens Michelle niet meer op een hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel het niet meer dan het door een zaadlozing en Michelle op vindt hem lomp in bed. tijdens Seksuoloog Goedele Liekens naar helpt een hen met in het terugvinden van naar de passie in de relatie met aan de hand van een verschillende opdrachten, op tv die het met stel uitvoert op het op tv romantische in Bonaire.

Justine op is heel op erg onzeker in bed, wat haar tijdens door partner Garyl absoluut niet op aantrekkelijk vindt. Ze een schakelen de hulp in naar van seksuoloog Goedele op Liekens van om hun seksleven een tijdens boost te op geven en minder voorspelbaar te met maken. Goedele en een het stel tijdens reizen af naar het warme uit Bonaire, waar Justine uit door en Garyl verschillende opdrachten krijgen om een naar zo dichter tot tijdens elkaar te komen.

december 2018
19-08-2018 22:28

Afl. 5

Goedele On Top - Afl. 5

Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana een keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor veel spanning in de relatie. Seksuoloog Goedele Liek...

16-08-2018 22:25

Afl. 5

Goedele On Top - Afl. 5

Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana een keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor veel spanning in de relatie. Seksuoloog Goedele Liek...

12-08-2018 22:25

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

09-08-2018 22:26

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

05-08-2018 22:27

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

02-08-2018 22:26

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

29-07-2018 22:27

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner, Garyl, absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven. Goedele en het stel reizen af naar het warme Bonaire...

26-07-2018 22:28

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner, Garyl, absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven. Goedele en het stel reizen af naar het warme Bonaire...

22-07-2018 22:29

Afl. 1

Goedele On Top - Afl. 1

Richard en Andrea zijn negen jaar samen. Inmiddels leven ze meer als huisgenoten dan geliefden en zijn ze zeer ontevreden over hun seksleven. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen, met Andrea en R...

19-07-2018 22:24

Start herhalingen: Goedele On Top

Goedele On Top - Start herhalingen: Goedele On Top

Vanaf vanavond wordt Goedele On Top herhaald op RTL 5. Hierin proberen stellen onder leiding van Goedele Liekens hun seksleven weer wat (nieuw) leven in te blazen. Iedere aflevering wordt één koppel gevolgd, zowel thuis als op Bonaire, waar...

21-03-2017 21:31

Afl. 6

Goedele On Top - Afl. 6

Bionda en Marco zitten niet op één lijn wat betreft seks. Bionda vouwt liever de was dan dat ze seks heeft met haar vriend. Haar lustgevoelens zijn momenteel ver te zoeken. Het stel schakelt de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun ...

14-03-2017 21:32

Afl. 5

Goedele On Top - Afl. 5

Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana een keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor veel spanning in de relatie. Seksuoloog Goedele Liek...

07-03-2017 21:32

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

28-02-2017 21:30

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

21-02-2017 21:32

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner Garyl absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven en minder voorspelbaar te maken. Goedele en het stel re...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Goedele On Top gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Goedele On Top de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Goedele On Top bij Goedele On Top liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Goedele On Top. Heb je een uitzending van Goedele On Top gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Goedele On Top gemist

Hulpprogramma waarin stellen onder leiding van seksuoloog Goedele Liekens de passie weer terug proberen te brengen in hun seks- en relatieleven. In iedere aflevering wordt één koppel gevolgd. Goedele confronteert de stellen thuis met beelden die zijn gemaakt door observatiecamera's in woon- en slaapkamer. Vervolgens worden de partners ieder afzonderlijk onderzocht in het sekslab. Waar worden ze wel en niet opgewonden van? Wat zijn hun verborgen verlangens? Op het romantische Bonaire krijgen de stellen privéles van Goedele. Door middel van een aantal opdrachten probeert ze hen letterlijk en figuurlijk weer dichter bij elkaar te brengen.

Uitzending gemist van Goedele On Top? Hier kun je alle uitzendingen van Goedele On Top kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 19-08-2018 om 22:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord