Programma gemist?

Tatjana en op Mike hebben tijdens beiden heel andere seksbehoeften. Als uit het aan Mike een ligt, gebeurt het met drie een keer op een dag, terwijl tijdens Tatjana een in keer in de twee een weken voldoende met vindt. van Dit zorgt voor veel in spanning in de met relatie. Seksuoloog Goedele Liekens op tv helpt in hen weer dichter bij van elkaar te komen naar door verschillende relatie- en op seksopdrachten. Deze worden uitgevoerd de op het zonnige in tijdens Bonaire.

Tatjana en Mike op een hebben beiden heel andere een seksbehoeften. Als het aan een Mike ligt, tijdens gebeurt het uit drie keer op uit een dag, terwijl het Tatjana een keer in op tv de twee weken voldoende in vindt. tijdens Dit zorgt voor veel spanning in uit de de relatie. Seksuoloog op Goedele Liekens helpt het hen weer dichter naar bij elkaar te komen door in verschillende relatie- en door seksopdrachten. Deze uit worden uitgevoerd in op het zonnige uit Bonaire.

Sander op tv en Stephanie hebben door in de tijdens vier jaar dat het ze een relatie hebben drie de kinderen gekregen. Hun seksleven uit ging daardoor met al uit snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat naar na uitgebreide gesprekken op en verschillende op testen op met ze aan de de slag op het zonnige Bonaire. de Door middel van op relatie- de en seksopdrachten tijdens helpt Goedele het de stel met het terugvinden van de naar passie op tussen de op tv lakens.

Sander en Stephanie van hebben in de door vier jaar dat in ze een relatie van hebben drie van kinderen gekregen. het Hun seksleven ging op daardoor al uit snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele op Liekens gaat na uitgebreide gesprekken op en verschillende testen uit op tv met ze aan een de slag op op tv het zonnige Bonaire. Door middel van op tv een relatie- en seksopdrachten helpt Goedele het op tv stel met het uit terugvinden van de met passie tussen naar de op lakens.

Na Michelles ziekte een is het uit seksleven van in Danny en een Michelle niet meer hetzelfde. uit Voor Danny is seks momenteel naar niet meer het dan tijdens een zaadlozing en Michelle vindt hem met lomp een in bed. Seksuoloog Goedele Liekens de helpt hen met op het het terugvinden van de passie van in hun relatie aan op tv de hand het van verschillende opdrachten, het die het stel uitvoert van naar op het romantische van Bonaire.

Na uit Michelles ziekte uit is het seksleven uit van Danny en Michelle niet tijdens meer de hetzelfde. Voor Danny is naar seks momenteel niet meer een dan een de zaadlozing en Michelle in vindt hem lomp de in bed. de Seksuoloog Goedele Liekens door helpt hen met het terugvinden van tijdens de de passie in hun met relatie aan de hand van het in verschillende opdrachten, die het stel in uitvoert op het het romantische uit Bonaire.

Justine uit is heel erg onzeker door in bed, tijdens wat haar partner, Garyl, tijdens absoluut van niet aantrekkelijk vindt. tijdens Ze schakelen de het hulp in van seksuoloog op Goedele Liekens om op hun seksleven een boost van te geven. met Goedele en van het stel reizen af naar het in warme naar Bonaire, waar Justine en van Garyl verschillende in opdrachten krijgen om zo dichter door tot elkaar tijdens te naar komen.

Justine is in heel erg onzeker in uit bed, wat een haar partner, Garyl, op tv absoluut niet het aantrekkelijk vindt. Ze het schakelen de hulp de in van seksuoloog Goedele Liekens naar om op tv hun seksleven het een boost te geven. Goedele een en het stel reizen op door af naar het warme Bonaire, tijdens waar op tv Justine en Garyl verschillende opdrachten in krijgen om zo in dichter tot elkaar te op tijdens komen.

Richard uit en Andrea zijn uit negen jaar samen. Inmiddels leven uit ze het meer als in huisgenoten dan geliefden en tijdens zijn ze zeer ontevreden over op hun seksleven. de Seksuoloog tijdens Goedele Liekens gaat na de uitgebreide gesprekken uit en verschillende testen, met in Andrea en Richard aan de op slag op een het zonnige Bonaire. Door door middel van relatie- een en seksopdrachten op probeert door ze het stel naar weer dichter bij elkaar op tv te brengen.

Vanaf vanavond wordt met Goedele On Top in herhaald met op RTL 5. Hierin op proberen stellen onder uit leiding van Goedele Liekens het met hun seksleven weer wat de (nieuw) leven in de te blazen. op Iedere aflevering wordt op één koppel gevolgd, zowel thuis als tijdens op op Bonaire, waar Goedele door middel een van naar verschillende opdrachten het koppel een een duwtje uit in de goede richting geeft. de Goedele On Top een wordt wekelijks het om 22:30 uur herhaald uit op RTL op tv 5. Nadat Goedele de een koppels tijdens thuis bezoekt en confronteert door met de door beelden die zijn gemaakt in door observatiecamera’s in in hun woon- én tijdens slaapkamer, worden de partners tijdens ieder afzonderlijk een onderzocht de in het 'sekslab'. Hier in krijgen ze allerlei opdrachten op tv en worden tegelijkertijd gemonitord. tijdens tijdens Zo krijgen ze uit onder andere seksueel getinte filmfragmenten uit en foto’s te zien uit door van hun naakte partner. Ook moeten met ze kiezen welke in uit standjes ze het met meeste aanspreken. Waar worden ze wel uit en naar niet opgewonden van? Wat het zijn hun verborgen een verlangens? Op deze op tv manier krijgt Goedele de een het goed beeld van de door vaak verschillende verlangens van het de partners. Vervolgens krijgen tijdens de op tv stellen op het een tropische en romantische op tv Bonaire privéles van op Goedele. Alles in de hoop van een de passie weer terug te door brengen.

Bionda en Marco met het zitten niet op één op tv lijn wat betreft seks. het Bionda vouwt het liever de was de dan dat ze seks heeft met met haar vriend. het Haar lustgevoelens zijn op momenteel het ver te het zoeken. Het stel schakelt een de hulp in van in seksuoloog Goedele van Liekens om uit hun seksleven weer spannend een te maken. Goedele en op het stel reizen af op naar het warme een Bonaire, naar waar Marco en Bionda verschillende tijdens opdrachten krijgen om in met zo dichter tot elkaar op te komen.

Tatjana en Mike met hebben beiden heel met andere seksbehoeften. in Als het aan Mike tijdens ligt, gebeurt uit het drie keer door op een dag, uit terwijl de Tatjana een keer in de twee op weken voldoende vindt. de Dit zorgt voor een veel spanning in naar de relatie. de Seksuoloog Goedele op Liekens helpt hen weer naar dichter bij elkaar op tv te komen tijdens door verschillende relatie- en seksopdrachten. een Deze worden uitgevoerd het in op het zonnige naar Bonaire.

Sander en Stephanie met hebben in de op vier van jaar dat ze een relatie naar hebben drie kinderen tijdens gekregen. Hun seksleven met door ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog het op Goedele Liekens gaat na uitgebreide het gesprekken en verschillende tijdens testen met op tv ze aan met de slag op de het zonnige Bonaire. tijdens Door middel van relatie- in en seksopdrachten helpt Goedele het tijdens met stel met het het terugvinden van de passie naar tussen de uit lakens.

Na Michelles ziekte met is het uit seksleven van Danny de en Michelle niet in meer hetzelfde. Voor Danny de is seks op tv momenteel niet met meer dan een uit zaadlozing en Michelle in vindt hem lomp in bed. het Seksuoloog Goedele Liekens in helpt hen met van het het terugvinden van de passie van in een de relatie aan de hand de van verschillende tijdens opdrachten, die het stel uitvoert door op het romantische naar tijdens Bonaire.

Justine is heel de erg onzeker het in bed, door wat haar partner Garyl uit absoluut niet op aantrekkelijk vindt. in Ze schakelen de hulp in van tijdens seksuoloog naar Goedele Liekens om hun seksleven met het een boost te de geven en minder voorspelbaar te het maken. in Goedele en het stel met reizen af naar het het warme op tv Bonaire, waar Justine en Garyl van verschillende opdrachten naar krijgen om in zo dichter tot elkaar te in komen.

februari 2019
19-08-2018 22:28

Afl. 5

Goedele On Top - Afl. 5

Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana een keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor veel spanning in de relatie. Seksuoloog Goedele Liek...

16-08-2018 22:25

Afl. 5

Goedele On Top - Afl. 5

Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana een keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor veel spanning in de relatie. Seksuoloog Goedele Liek...

12-08-2018 22:25

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

09-08-2018 22:26

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

05-08-2018 22:27

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

02-08-2018 22:26

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

29-07-2018 22:27

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner, Garyl, absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven. Goedele en het stel reizen af naar het warme Bonaire...

26-07-2018 22:28

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner, Garyl, absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven. Goedele en het stel reizen af naar het warme Bonaire...

22-07-2018 22:29

Afl. 1

Goedele On Top - Afl. 1

Richard en Andrea zijn negen jaar samen. Inmiddels leven ze meer als huisgenoten dan geliefden en zijn ze zeer ontevreden over hun seksleven. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen, met Andrea en R...

19-07-2018 22:24

Start herhalingen: Goedele On Top

Goedele On Top - Start herhalingen: Goedele On Top

Vanaf vanavond wordt Goedele On Top herhaald op RTL 5. Hierin proberen stellen onder leiding van Goedele Liekens hun seksleven weer wat (nieuw) leven in te blazen. Iedere aflevering wordt één koppel gevolgd, zowel thuis als op Bonaire, waar...

21-03-2017 21:31

Afl. 6

Goedele On Top - Afl. 6

Bionda en Marco zitten niet op één lijn wat betreft seks. Bionda vouwt liever de was dan dat ze seks heeft met haar vriend. Haar lustgevoelens zijn momenteel ver te zoeken. Het stel schakelt de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun ...

14-03-2017 21:32

Afl. 5

Goedele On Top - Afl. 5

Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana een keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor veel spanning in de relatie. Seksuoloog Goedele Liek...

07-03-2017 21:32

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

28-02-2017 21:30

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

21-02-2017 21:32

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner Garyl absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven en minder voorspelbaar te maken. Goedele en het stel re...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Goedele On Top gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Goedele On Top de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Goedele On Top bij Goedele On Top liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Goedele On Top. Heb je een uitzending van Goedele On Top gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Goedele On Top gemist

Hulpprogramma waarin stellen onder leiding van seksuoloog Goedele Liekens de passie weer terug proberen te brengen in hun seks- en relatieleven. In iedere aflevering wordt één koppel gevolgd. Goedele confronteert de stellen thuis met beelden die zijn gemaakt door observatiecamera's in woon- en slaapkamer. Vervolgens worden de partners ieder afzonderlijk onderzocht in het sekslab. Waar worden ze wel en niet opgewonden van? Wat zijn hun verborgen verlangens? Op het romantische Bonaire krijgen de stellen privéles van Goedele. Door middel van een aantal opdrachten probeert ze hen letterlijk en figuurlijk weer dichter bij elkaar te brengen.

Uitzending gemist van Goedele On Top? Hier kun je alle uitzendingen van Goedele On Top kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 19-08-2018 om 22:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord