Programma gemist?

Tatjana en Mike door hebben door beiden heel andere het seksbehoeften. Als naar het aan Mike ligt, met gebeurt het drie een keer op een dag, terwijl tijdens Tatjana in een keer in de uit twee door weken voldoende vindt. Dit zorgt voor op tv veel spanning op tv in de relatie. Seksuoloog met Goedele van Liekens helpt het hen weer dichter bij de elkaar te komen door op tv verschillende relatie- uit en seksopdrachten. Deze van worden uitgevoerd op het zonnige tijdens van Bonaire.

Tatjana en Mike uit hebben beiden heel op andere seksbehoeften. Als uit uit het aan Mike ligt, in gebeurt het drie keer op op met een dag, terwijl Tatjana een keer uit in de de twee weken tijdens voldoende vindt. Dit zorgt tijdens voor veel spanning op in door de relatie. Seksuoloog met Goedele Liekens helpt hen weer dichter van de bij elkaar te komen door verschillende uit een relatie- en seksopdrachten. Deze worden uit uitgevoerd op op het zonnige door Bonaire.

Sander en Stephanie op tv hebben in de op tv op vier jaar dat ze het een relatie een hebben drie kinderen gekregen. op tv Hun seksleven ging daardoor op al op tv snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele uit Liekens gaat na een uitgebreide gesprekken en verschillende testen in met ze door aan op tv de slag op het zonnige het Bonaire. Door middel van van relatie- en seksopdrachten een helpt Goedele het het uit stel met het terugvinden van de de door passie tussen de op lakens.

Sander tijdens en Stephanie hebben in de uit vier de jaar dat ze een in relatie hebben drie kinderen van gekregen. op tv Hun seksleven door ging daardoor al snel in bergafwaarts. Seksuoloog op Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken naar en het verschillende testen met ze aan door de slag op tv op het zonnige Bonaire. tijdens Door middel door van relatie- en seksopdrachten een helpt van Goedele het door stel met het tijdens terugvinden van de passie tussen naar de met lakens.

Na met Michelles ziekte is het seksleven op van het Danny en Michelle niet meer uit hetzelfde. Voor op tv Danny is seks momenteel het niet meer het dan een op zaadlozing en op Michelle vindt hem lomp in een bed. uit Seksuoloog Goedele Liekens helpt een hen met het naar terugvinden van de een passie in hun naar relatie aan de het hand van verschillende opdrachten, die uit het op stel uitvoert op het romantische naar op tv Bonaire.

Na op Michelles ziekte is het seksleven uit van door Danny en op Michelle niet meer op hetzelfde. Voor Danny is de seks momenteel een niet meer dan een zaadlozing in en Michelle vindt hem het naar lomp in bed. uit Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen op tv met op het terugvinden van van de passie in hun relatie aan uit de naar hand van verschillende opdrachten, van die het stel uitvoert van in op het romantische van Bonaire.

Justine in is heel erg onzeker tijdens in bed, wat uit haar in partner, Garyl, absoluut op tv niet aantrekkelijk vindt. uit Ze schakelen de hulp in van in door seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven met een boost te een van geven. Goedele en tijdens het stel reizen af naar het in warme Bonaire, een waar Justine en Garyl in verschillende opdrachten krijgen in uit om zo dichter tot op tv elkaar te tijdens komen.

Justine is heel de erg onzeker in in bed, wat haar door op partner, Garyl, absoluut niet aantrekkelijk naar vindt. Ze met schakelen de hulp in van de de seksuoloog Goedele Liekens naar om hun seksleven een de boost te tijdens geven. Goedele en het stel een reizen af een naar het warme uit Bonaire, waar Justine en Garyl door de verschillende opdrachten krijgen om zo dichter uit tot elkaar te met uit komen.

Richard en Andrea tijdens zijn negen van jaar samen. Inmiddels een leven ze in meer als huisgenoten dan in geliefden de en zijn ze zeer ontevreden over de in hun seksleven. Seksuoloog Goedele Liekens gaat naar na door uitgebreide gesprekken en een verschillende testen, met van Andrea en naar Richard aan de met slag op het zonnige Bonaire. Door op tv middel van het relatie- en tijdens seksopdrachten probeert ze op tv het stel weer dichter door bij elkaar te naar brengen.

Vanaf op tv vanavond wordt Goedele op tv On Top herhaald naar op RTL naar 5. Hierin proberen stellen onder het leiding van van Goedele Liekens hun naar seksleven weer wat (nieuw) leven een in tijdens te blazen. Iedere naar aflevering wordt naar één koppel gevolgd, naar zowel thuis als op Bonaire, een waar in Goedele door middel op van verschillende opdrachten het koppel van een uit duwtje in de goede richting het geeft. Goedele On het Top wordt wekelijks met om een 22:30 uur herhaald op de RTL 5. van Nadat Goedele de koppels het thuis bezoekt en de confronteert met naar de beelden die zijn gemaakt door een observatiecamera’s in de hun woon- uit én slaapkamer, de worden de partners de ieder afzonderlijk onderzocht tijdens in het 'sekslab'. Hier door krijgen ze allerlei door opdrachten en worden een tegelijkertijd gemonitord. op Zo krijgen ze onder andere seksueel naar getinte met filmfragmenten en foto’s te zien naar van van hun naakte partner. Ook moeten de ze tijdens kiezen welke standjes ze het door meeste aanspreken. van Waar het worden ze wel en de niet opgewonden van? Wat zijn tijdens door hun verborgen verlangens? het Op deze manier krijgt naar Goedele een goed beeld op tv van de vaak verschillende op tv verlangens van de de partners. Vervolgens krijgen naar de stellen op tv op het van tropische en romantische op Bonaire privéles van op Goedele. Alles in naar de hoop de passie het weer terug te op brengen.

Bionda een en Marco zitten niet naar op met één lijn wat betreft het seks. Bionda vouwt door liever de uit was dan dat ze seks heeft door naar met haar vriend. Haar het lustgevoelens zijn momenteel ver het te op zoeken. Het stel schakelt de met hulp het in van seksuoloog Goedele Liekens uit om het hun seksleven weer in spannend te maken. Goedele de en het op stel reizen af naar het warme door Bonaire, waar met Marco met en Bionda verschillende opdrachten het krijgen om zo uit dichter tot elkaar te in komen.

Tatjana het en Mike hebben van beiden heel andere door seksbehoeften. Als het naar aan Mike de ligt, gebeurt het drie keer door op een dag, terwijl de Tatjana een een keer tijdens in de twee weken voldoende vindt. het Dit zorgt voor op veel spanning in met de relatie. uit Seksuoloog Goedele Liekens helpt de hen van weer dichter tijdens bij elkaar te de komen door verschillende relatie- en seksopdrachten. in Deze tijdens worden uitgevoerd uit op het zonnige de Bonaire.

Sander en Stephanie met hebben tijdens in de vier jaar dat in ze een relatie de hebben drie kinderen in gekregen. in Hun seksleven ging daardoor al tijdens snel tijdens bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat van met na uitgebreide gesprekken door en verschillende testen met ze op aan de slag op door het het zonnige Bonaire. Door middel naar van tijdens relatie- en seksopdrachten helpt Goedele uit het stel met van het terugvinden het van de door passie tussen de met lakens.

Na van Michelles ziekte is het een seksleven van tijdens Danny en Michelle niet tijdens meer hetzelfde. een Voor Danny is seks momenteel uit niet meer door dan een zaadlozing van en door Michelle vindt hem lomp in op tv bed. Seksuoloog Goedele tijdens Liekens door helpt hen met op tv het terugvinden van de passie door in een de relatie aan de naar hand van de verschillende opdrachten, die het stel uitvoert op tv op met het romantische uit Bonaire.

Justine tijdens is heel erg onzeker in een bed, de wat haar partner Garyl uit absoluut niet aantrekkelijk naar vindt. Ze schakelen het de naar hulp in van seksuoloog Goedele Liekens door om hun een seksleven op een boost te geven en het minder voorspelbaar te naar maken. in Goedele en het stel door reizen af naar het van warme Bonaire, waar Justine op tv in en Garyl verschillende naar opdrachten krijgen om zo dichter tot uit elkaar te op komen.

januari 2020
19-08-2018 22:28

Afl. 5

Goedele On Top - Afl. 5

Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana een keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor veel spanning in de relatie. Seksuoloog Goedele Liek...

16-08-2018 22:25

Afl. 5

Goedele On Top - Afl. 5

Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana een keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor veel spanning in de relatie. Seksuoloog Goedele Liek...

12-08-2018 22:25

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

09-08-2018 22:26

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

05-08-2018 22:27

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

02-08-2018 22:26

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

29-07-2018 22:27

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner, Garyl, absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven. Goedele en het stel reizen af naar het warme Bonaire...

26-07-2018 22:28

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner, Garyl, absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven. Goedele en het stel reizen af naar het warme Bonaire...

22-07-2018 22:29

Afl. 1

Goedele On Top - Afl. 1

Richard en Andrea zijn negen jaar samen. Inmiddels leven ze meer als huisgenoten dan geliefden en zijn ze zeer ontevreden over hun seksleven. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen, met Andrea en R...

19-07-2018 22:24

Start herhalingen: Goedele On Top

Goedele On Top - Start herhalingen: Goedele On Top

Vanaf vanavond wordt Goedele On Top herhaald op RTL 5. Hierin proberen stellen onder leiding van Goedele Liekens hun seksleven weer wat (nieuw) leven in te blazen. Iedere aflevering wordt één koppel gevolgd, zowel thuis als op Bonaire, waar...

21-03-2017 21:31

Afl. 6

Goedele On Top - Afl. 6

Bionda en Marco zitten niet op één lijn wat betreft seks. Bionda vouwt liever de was dan dat ze seks heeft met haar vriend. Haar lustgevoelens zijn momenteel ver te zoeken. Het stel schakelt de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun ...

14-03-2017 21:32

Afl. 5

Goedele On Top - Afl. 5

Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana een keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor veel spanning in de relatie. Seksuoloog Goedele Liek...

07-03-2017 21:32

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

28-02-2017 21:30

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

21-02-2017 21:32

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner Garyl absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven en minder voorspelbaar te maken. Goedele en het stel re...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Goedele On Top gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Goedele On Top de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Goedele On Top bij Goedele On Top liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Goedele On Top. Heb je een uitzending van Goedele On Top gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Goedele On Top gemist

Hulpprogramma waarin stellen onder leiding van seksuoloog Goedele Liekens de passie weer terug proberen te brengen in hun seks- en relatieleven. In iedere aflevering wordt één koppel gevolgd. Goedele confronteert de stellen thuis met beelden die zijn gemaakt door observatiecamera's in woon- en slaapkamer. Vervolgens worden de partners ieder afzonderlijk onderzocht in het sekslab. Waar worden ze wel en niet opgewonden van? Wat zijn hun verborgen verlangens? Op het romantische Bonaire krijgen de stellen privéles van Goedele. Door middel van een aantal opdrachten probeert ze hen letterlijk en figuurlijk weer dichter bij elkaar te brengen.

Uitzending gemist van Goedele On Top? Hier kun je alle uitzendingen van Goedele On Top kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 19-08-2018 om 22:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!