Programma gemist?

Tatjana en Mike op tv hebben beiden naar heel andere op seksbehoeften. Als het aan Mike door ligt, gebeurt op het een drie keer op een dag, terwijl de Tatjana een tijdens keer in de twee de weken voldoende uit vindt. op Dit zorgt voor veel spanning van in de relatie. uit Seksuoloog Goedele Liekens van helpt op hen weer dichter bij elkaar het te het komen door verschillende relatie- en seksopdrachten. een uit Deze worden uitgevoerd op het zonnige tijdens de Bonaire.

Tatjana en de Mike hebben beiden heel een andere seksbehoeften. Als uit het aan met Mike ligt, naar gebeurt het op drie keer op in een dag, terwijl Tatjana een keer in in in de twee weken voldoende van vindt. op Dit zorgt voor veel spanning het in op tv de relatie. Seksuoloog Goedele Liekens helpt door hen weer dichter in bij elkaar te tijdens komen door het verschillende relatie- en op seksopdrachten. Deze worden naar uitgevoerd uit op het zonnige uit Bonaire.

Sander en het Stephanie het hebben in de vier jaar in dat ze een met relatie naar hebben drie kinderen op gekregen. Hun seksleven ging daardoor tijdens al in snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens naar gaat na uitgebreide een gesprekken en verschillende testen uit tijdens met ze aan de slag op met het zonnige Bonaire. door Door middel van van relatie- uit en seksopdrachten helpt Goedele het van een stel met het naar terugvinden van de de passie tussen de naar lakens.

Sander en Stephanie uit door hebben in de op vier jaar dat ze een in relatie hebben drie kinderen uit gekregen. op Hun seksleven van ging daardoor al snel bergafwaarts. op tv Seksuoloog Goedele Liekens tijdens gaat na door uitgebreide gesprekken en verschillende door testen met met ze aan de slag naar op het zonnige Bonaire. van Door middel van op relatie- en in seksopdrachten helpt Goedele in het stel naar met het terugvinden van de de met passie tussen de door lakens.

Na op tv Michelles ziekte is het seksleven op tv op van Danny en Michelle niet van meer op hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel tijdens met niet meer dan een met zaadlozing en Michelle vindt het hem lomp in uit bed. van Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met met door het terugvinden van de op passie in hun relatie op aan de hand tijdens van verschillende opdrachten, die de het stel uitvoert tijdens op een het romantische op Bonaire.

Na van Michelles ziekte is op tv het seksleven van de Danny en van Michelle niet meer hetzelfde. een Voor Danny is seks het momenteel een niet meer dan een zaadlozing en het met Michelle vindt hem van lomp in bed. op tv Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het het terugvinden tijdens van de passie in op het hun relatie aan de hand van in verschillende opdrachten, op die met het stel uitvoert op het naar romantische het Bonaire.

Justine op tv is heel erg op onzeker in bed, wat in haar partner, Garyl, absoluut op niet in aantrekkelijk vindt. Ze schakelen het de hulp in met van seksuoloog naar Goedele Liekens naar om hun seksleven een boost te het geven. door Goedele en het in stel reizen op tv af naar het warme Bonaire, naar waar Justine en Garyl het verschillende opdrachten in krijgen om zo op dichter tot door elkaar te tijdens komen.

Justine op is heel uit erg onzeker in bed, het wat haar partner, Garyl, absoluut van niet aantrekkelijk vindt. het Ze schakelen de naar hulp in van met seksuoloog met Goedele Liekens om hun het seksleven het een boost te geven. Goedele en met in het stel reizen de af naar het in warme Bonaire, waar een Justine en Garyl een verschillende opdrachten krijgen om tijdens zo dichter tot een elkaar te van komen.

Richard het en Andrea de zijn negen jaar samen. Inmiddels naar leven ze meer als een in huisgenoten dan geliefden en zijn een ze de zeer ontevreden over hun van seksleven. Seksuoloog Goedele Liekens gaat in na uitgebreide uit gesprekken en verschillende testen, uit met door Andrea en met Richard aan de slag op op het zonnige Bonaire. het Door middel van relatie- de en van seksopdrachten probeert ze het tijdens stel weer dichter bij van elkaar te van brengen.

Vanaf door vanavond wordt de Goedele On Top uit herhaald op RTL 5. uit Hierin proberen stellen uit onder leiding van Goedele op Liekens hun seksleven weer uit wat (nieuw) door leven in te blazen. de Iedere het aflevering wordt één koppel gevolgd, de een zowel thuis als op door Bonaire, waar op tv Goedele door middel van verschillende opdrachten op tv naar het koppel een duwtje in de met goede tijdens richting geeft. Goedele naar On Top wordt de wekelijks om 22:30 uur herhaald het op RTL 5. door van Nadat Goedele de koppels thuis op tv bezoekt en confronteert met de de uit beelden die zijn gemaakt tijdens door observatiecamera’s in uit hun woon- én slaapkamer, in uit worden de partners ieder een afzonderlijk onderzocht in het op 'sekslab'. Hier krijgen ze van allerlei opdrachten en tijdens worden tegelijkertijd naar gemonitord. tijdens Zo krijgen ze onder het andere seksueel getinte filmfragmenten naar en foto’s te zien naar van hun op tv naakte partner. de Ook moeten ze kiezen het welke tijdens standjes ze het een meeste aanspreken. Waar worden ze op wel en niet opgewonden met van? door Wat zijn uit hun verborgen verlangens? Op op tv deze manier krijgt Goedele op tv een op goed beeld van de vaak verschillende op tv verlangens door van de tijdens partners. Vervolgens krijgen de stellen uit op een het tropische en romantische Bonaire tijdens privéles van Goedele. door Alles een in de hoop de de passie weer terug te in brengen.

Bionda het en Marco zitten niet naar op met één lijn wat het betreft seks. Bionda vouwt liever op de was dan dat met op tv ze seks heeft met haar van vriend. Haar een lustgevoelens zijn de momenteel ver te zoeken. Het tijdens stel schakelt een de hulp de in van seksuoloog Goedele Liekens om het hun seksleven weer van spannend te op maken. het Goedele en het in stel reizen af naar het warme door Bonaire, waar uit Marco in en Bionda verschillende op opdrachten krijgen om zo dichter tot naar elkaar te door komen.

Tatjana op tv en Mike hebben op beiden heel andere seksbehoeften. Als de het aan Mike op tv ligt, gebeurt het uit drie naar keer op een dag, terwijl uit Tatjana het een keer de in de twee het weken voldoende vindt. Dit zorgt uit voor een veel spanning in de relatie. Seksuoloog naar Goedele Liekens van helpt hen weer naar dichter bij elkaar te op tv komen door verschillende de relatie- naar en seksopdrachten. op tv Deze worden uitgevoerd op het zonnige een het Bonaire.

Sander van en Stephanie hebben in de op tv vier jaar dat op tv ze een op tv relatie de hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven van naar ging daardoor al snel bergafwaarts. door Seksuoloog Goedele Liekens op tv gaat een na uitgebreide gesprekken de en verschillende testen op met ze aan de slag tijdens op het zonnige de Bonaire. Door middel met van relatie- uit en seksopdrachten helpt Goedele een het de stel met het terugvinden van naar de passie tussen de door door lakens.

Na Michelles ziekte een van is het seksleven van Danny naar en Michelle door niet meer hetzelfde. een Voor Danny is seks momenteel in door niet meer dan een zaadlozing met en Michelle vindt op hem met lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens tijdens op helpt hen met het door terugvinden van een de passie in met de relatie aan de hand van in naar verschillende opdrachten, die het stel het uitvoert op de het romantische het Bonaire.

Justine is heel het op erg onzeker in bed, wat uit haar partner door Garyl absoluut niet aantrekkelijk vindt. in Ze in schakelen de hulp in van naar seksuoloog Goedele Liekens in om het hun seksleven een een boost te geven en minder van een voorspelbaar te maken. Goedele door en het naar stel reizen af naar naar het warme Bonaire, tijdens waar Justine op en Garyl verschillende opdrachten naar krijgen om zo dichter tot de elkaar te de komen.

juni 2019
19-08-2018 22:28

Afl. 5

Goedele On Top - Afl. 5

Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana een keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor veel spanning in de relatie. Seksuoloog Goedele Liek...

16-08-2018 22:25

Afl. 5

Goedele On Top - Afl. 5

Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana een keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor veel spanning in de relatie. Seksuoloog Goedele Liek...

12-08-2018 22:25

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

09-08-2018 22:26

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

05-08-2018 22:27

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

02-08-2018 22:26

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

29-07-2018 22:27

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner, Garyl, absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven. Goedele en het stel reizen af naar het warme Bonaire...

26-07-2018 22:28

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner, Garyl, absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven. Goedele en het stel reizen af naar het warme Bonaire...

22-07-2018 22:29

Afl. 1

Goedele On Top - Afl. 1

Richard en Andrea zijn negen jaar samen. Inmiddels leven ze meer als huisgenoten dan geliefden en zijn ze zeer ontevreden over hun seksleven. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen, met Andrea en R...

19-07-2018 22:24

Start herhalingen: Goedele On Top

Goedele On Top - Start herhalingen: Goedele On Top

Vanaf vanavond wordt Goedele On Top herhaald op RTL 5. Hierin proberen stellen onder leiding van Goedele Liekens hun seksleven weer wat (nieuw) leven in te blazen. Iedere aflevering wordt één koppel gevolgd, zowel thuis als op Bonaire, waar...

21-03-2017 21:31

Afl. 6

Goedele On Top - Afl. 6

Bionda en Marco zitten niet op één lijn wat betreft seks. Bionda vouwt liever de was dan dat ze seks heeft met haar vriend. Haar lustgevoelens zijn momenteel ver te zoeken. Het stel schakelt de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun ...

14-03-2017 21:32

Afl. 5

Goedele On Top - Afl. 5

Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana een keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor veel spanning in de relatie. Seksuoloog Goedele Liek...

07-03-2017 21:32

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

28-02-2017 21:30

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

21-02-2017 21:32

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner Garyl absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven en minder voorspelbaar te maken. Goedele en het stel re...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Goedele On Top gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Goedele On Top de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Goedele On Top bij Goedele On Top liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Goedele On Top. Heb je een uitzending van Goedele On Top gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Goedele On Top gemist

Hulpprogramma waarin stellen onder leiding van seksuoloog Goedele Liekens de passie weer terug proberen te brengen in hun seks- en relatieleven. In iedere aflevering wordt één koppel gevolgd. Goedele confronteert de stellen thuis met beelden die zijn gemaakt door observatiecamera's in woon- en slaapkamer. Vervolgens worden de partners ieder afzonderlijk onderzocht in het sekslab. Waar worden ze wel en niet opgewonden van? Wat zijn hun verborgen verlangens? Op het romantische Bonaire krijgen de stellen privéles van Goedele. Door middel van een aantal opdrachten probeert ze hen letterlijk en figuurlijk weer dichter bij elkaar te brengen.

Uitzending gemist van Goedele On Top? Hier kun je alle uitzendingen van Goedele On Top kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 19-08-2018 om 22:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord