Programma gemist?

Seizoen 1 - met het Aflevering 5 - Nederlands magazine. Tatjana in en Mike hebben beiden tijdens heel andere met seksbehoeften. Als van het aan een Mike ligt, gebeurt het drie keer op tv op een van dag, terwijl Tatjana de één keer in het de twee weken voldoende op met vindt. Dit zorgt van voor veel spanning in de relatie. op de Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen weer met het dichter bij elkaar te tijdens komen door verschillende relatie- in en seksopdrachten, uit vanuit het zonnige de Bonaire.

Sander en Stephanie een hebben in het de vier op tv jaar dat ze tijdens een relatie het hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven uit ging daardoor al op snel bergafwaarts. Seksuoloog in Goedele Liekens gaat op tv na uitgebreide gesprekken met en verschillende in testen de met ze aan de de slag op het zonnige uit Bonaire. met Door middel van relatie- en uit seksopdrachten het helpt Goedele het stel naar met het terugvinden van het de passie tussen in de uit lakens.

Sander en uit Stephanie hebben het in de vier naar jaar dat ze een door relatie op tv hebben drie kinderen gekregen. Hun naar seksleven ging daardoor al het een snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens naar gaat na uitgebreide gesprekken op tv en op verschillende testen met door ze aan de slag op op het van zonnige Bonaire. het Door middel van relatie- met en seksopdrachten het helpt Goedele het tijdens stel met het terugvinden van de het passie tussen de een uit lakens.

Na de Michelles ziekte is de het seksleven van Danny van en met Michelle niet meer hetzelfde. het Voor Danny is seks tijdens momenteel tijdens niet meer dan een op zaadlozing en Michelle in vindt hem lomp in bed. van Seksuoloog Goedele Liekens op het helpt hen met op tv het terugvinden van de op tv passie in hun door relatie aan tijdens de hand van verschillende opdrachten, uit die het stel in uitvoert op het een romantische de Bonaire.

Na in Michelles ziekte is het seksleven op op van Danny en Michelle niet meer op hetzelfde. op Voor Danny is met seks momenteel niet meer dan het in een zaadlozing en Michelle vindt tijdens hem lomp in bed. van op tv Seksuoloog Goedele Liekens het helpt hen met het terugvinden van de de passie in in hun met relatie aan de op tv hand van verschillende opdrachten, die van het met stel uitvoert op de het romantische tijdens Bonaire.

Justine is heel van erg onzeker de in bed, wat haar in partner, Garyl, tijdens absoluut niet aantrekkelijk naar vindt. naar Ze schakelen de hulp in in van seksuoloog Goedele een Liekens om hun seksleven tijdens een op tv boost te door geven. Goedele en het stel reizen een op tv af naar het warme Bonaire, waar met Justine en Garyl in verschillende door opdrachten krijgen om zo dichter met tot elkaar uit te tijdens komen.

Justine naar is heel een erg onzeker in bed, wat door haar partner, Garyl, absoluut van niet aantrekkelijk van vindt. Ze schakelen de door in hulp in van seksuoloog Goedele met Liekens om hun door seksleven een boost te op geven. een Goedele en het stel een reizen af door naar het de warme Bonaire, waar Justine in en Garyl verschillende opdrachten krijgen met om zo dichter het tot elkaar naar te de komen.

Richard van en Andrea zijn negen jaar tijdens samen. naar Inmiddels leven ze meer een als huisgenoten dan tijdens geliefden en zijn met ze zeer ontevreden over van hun seksleven. Seksuoloog uit Goedele naar Liekens gaat na door uitgebreide gesprekken op en verschillende testen, met Andrea van en Richard aan uit de slag op het op tv zonnige Bonaire. door Door op tv middel van relatie- en seksopdrachten tijdens probeert ze het stel door weer dichter met bij elkaar door te brengen.

Vanaf vanavond uit wordt Goedele met On Top tijdens herhaald op RTL 5. het Hierin proberen stellen op onder leiding op tv van Goedele Liekens hun seksleven een weer wat tijdens (nieuw) leven in te naar blazen. Iedere aflevering wordt door het één koppel gevolgd, zowel thuis een als op in Bonaire, waar Goedele op door middel van verschillende de opdrachten het in koppel een duwtje in de door goede richting geeft. op Goedele een On Top van wordt wekelijks om door 22:30 uur herhaald een op RTL 5. Nadat Goedele de een koppels thuis bezoekt in en confronteert met naar de beelden op tv die zijn gemaakt door tijdens observatiecamera’s in uit hun woon- én slaapkamer, door worden de uit partners met ieder afzonderlijk onderzocht in door het 'sekslab'. Hier krijgen ze op tv allerlei opdrachten uit en worden tegelijkertijd op tv gemonitord. Zo een krijgen ze onder andere uit seksueel getinte filmfragmenten en door foto’s te de zien van uit hun naakte met partner. Ook moeten ze kiezen welke het standjes ze het de meeste naar aanspreken. Waar worden het ze wel en niet tijdens opgewonden van? Wat naar zijn hun verborgen op verlangens? Op met deze manier op tv krijgt Goedele een goed door beeld van de vaak verschillende op tv verlangens op tv van de partners. Vervolgens de krijgen de stellen naar op van het tropische en romantische tijdens Bonaire privéles van tijdens Goedele. Alles in op de hoop de passie weer van terug te op brengen.

Bionda en Marco op zitten door niet op één lijn een wat betreft seks. op Bionda vouwt liever de op was dan met dat ze seks heeft van met op tv haar vriend. Haar lustgevoelens uit zijn momenteel ver te van van zoeken. Het stel schakelt de een hulp op tv in van seksuoloog met Goedele Liekens om op tv hun seksleven weer spannend met te maken. Goedele en het door stel reizen uit af naar het warme een Bonaire, waar Marco uit en Bionda naar verschillende opdrachten krijgen om naar in zo dichter tot naar elkaar te komen.

Tatjana het en Mike hebben beiden heel door andere seksbehoeften. uit Als een het aan Mike ligt, gebeurt het de drie door keer op een naar dag, terwijl Tatjana een keer op tv in tijdens de twee naar weken voldoende vindt. Dit zorgt voor met uit veel spanning in de relatie. uit Seksuoloog Goedele Liekens van helpt hen weer dichter uit bij tijdens elkaar te komen door verschillende in relatie- door en seksopdrachten. op Deze worden uitgevoerd op tv op het zonnige op Bonaire.

Sander en Stephanie tijdens hebben een in de uit vier jaar dat ze in een relatie door hebben drie kinderen uit gekregen. Hun seksleven ging daardoor al in tijdens snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens naar gaat na uitgebreide een gesprekken en verschillende testen op tv met ze aan in de op slag op het zonnige tijdens Bonaire. Door middel op tv van relatie- en op tv seksopdrachten helpt Goedele op tv het stel met naar het terugvinden op tv van de passie tussen door de op tv lakens.

Na Michelles ziekte met met is het seksleven van Danny en uit Michelle in niet meer hetzelfde. Voor het Danny is naar seks momenteel naar niet meer dan een zaadlozing en het met Michelle vindt hem lomp het in bed. met Seksuoloog Goedele Liekens met helpt hen met het terugvinden van van de de passie in de naar relatie aan de hand het van verschillende uit opdrachten, die het stel naar uitvoert de op het romantische tijdens Bonaire.

Justine is heel de erg onzeker in op bed, wat het haar partner Garyl absoluut door niet op aantrekkelijk vindt. uit Ze schakelen de hulp in in van seksuoloog Goedele Liekens op om hun op tv seksleven een boost door te geven en van minder het voorspelbaar te maken. een Goedele en het stel naar reizen af naar door het warme Bonaire, de waar Justine uit en Garyl verschillende opdrachten op krijgen om zo dichter tot de elkaar te de komen.

In 'Goedele naar On Top’ proberen door stellen onder het leiding van met Goedele Liekens hun seksleven op tv weer wat (nieuw) leven van in te blazen. door Vanaf door vanavond wordt iedere het aflevering één koppel door gevolgd, zowel thuis als op tijdens Bonaire, waar met Goedele door middel de van verschillende opdrachten het het koppel een op tv duwtje in de goede richting tijdens geeft. Nadat Goedele op tv de uit koppels thuis bezoekt en confronteert met in tijdens de beelden die zijn gemaakt door uit observatiecamera’s naar in hun woon- én slaapkamer, in tijdens worden de partners ieder uit afzonderlijk onderzocht in naar het ‘sekslab’. Hier krijgen op tv ze van allerlei opdrachten en uit worden tegelijkertijd gemonitord. Zo naar krijgen ze onder andere uit seksueel getinte filmfragmenten en op tv foto’s te op zien van de hun naakte partner. Ook in moeten naar ze kiezen welke standjes ze het uit meeste aanspreken. Waar naar worden ze wel op tv naar en niet opgewonden van? door Wat zijn hun verborgen verlangens? door Op de deze manier naar krijgt Goedele een door goed beeld van de met vaak verschillende verlangens het van de partners. Vervolgens met krijgen de door stellen op door het tropische en romantische Bonaire privéles het van in Goedele. Alles in de hoop op de de passie weer terug in te brengen. De uit 29-jarige Andrea en de naar 27-jarige Richard uit de eerste van aflevering zijn van al negen jaar uit samen, uit maar leven als het broer en zus. In bed met is het op een saaie boel, in want Richard haat in voorspel en is meestal naar al binnen drie minuten het klaar. Andrea snakt het naar intimiteit en met wil meer naar spanning. naar Ze is bang dat een als het zo blijft, op ze op een uit dag de handdoek in uit de met ring gooit. Een koppel dat in in naar een latere aflevering uit centraal staat is naar Bionda (28) en Marco (29). in Zij zitten qua uit met seksuele behoeftes totaal met niet op één van lijn. Zo wil hij heel vaak het seks naar en van haar hoeft het van in principe niet uit van meer. Ze doet het met enkel om van tijdens het gezeur naar af te zijn de en doet liever de op was en de het huishouden. Als het de niet verbetert naar weet Marco niet of hij tijdens monogaam blijft… Weet Goedele deze in en andere met koppels het weer een hoogtepunt te in bezorgen?

augustus 2018
16-08-2018 22:30

Goedele On Top

Goedele On Top - Goedele On Top

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Nederlands magazine. Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana één keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor vee...

12-08-2018 22:25

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

09-08-2018 22:26

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

05-08-2018 22:27

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

02-08-2018 22:26

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

29-07-2018 22:27

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner, Garyl, absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven. Goedele en het stel reizen af naar het warme Bonaire...

26-07-2018 22:28

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner, Garyl, absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven. Goedele en het stel reizen af naar het warme Bonaire...

22-07-2018 22:29

Afl. 1

Goedele On Top - Afl. 1

Richard en Andrea zijn negen jaar samen. Inmiddels leven ze meer als huisgenoten dan geliefden en zijn ze zeer ontevreden over hun seksleven. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen, met Andrea en R...

19-07-2018 22:24

Start herhalingen: Goedele On Top

Goedele On Top - Start herhalingen: Goedele On Top

Vanaf vanavond wordt Goedele On Top herhaald op RTL 5. Hierin proberen stellen onder leiding van Goedele Liekens hun seksleven weer wat (nieuw) leven in te blazen. Iedere aflevering wordt één koppel gevolgd, zowel thuis als op Bonaire, waar...

21-03-2017 21:31

Afl. 6

Goedele On Top - Afl. 6

Bionda en Marco zitten niet op één lijn wat betreft seks. Bionda vouwt liever de was dan dat ze seks heeft met haar vriend. Haar lustgevoelens zijn momenteel ver te zoeken. Het stel schakelt de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun ...

14-03-2017 21:32

Afl. 5

Goedele On Top - Afl. 5

Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana een keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor veel spanning in de relatie. Seksuoloog Goedele Liek...

07-03-2017 21:32

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

28-02-2017 21:30

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

21-02-2017 21:32

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner Garyl absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven en minder voorspelbaar te maken. Goedele en het stel re...

14-02-2017 21:34

Afl. 1

Goedele On Top - Afl. 1

In 'Goedele On Top’ proberen stellen onder leiding van Goedele Liekens hun seksleven weer wat (nieuw) leven in te blazen. Vanaf vanavond wordt iedere aflevering één koppel gevolgd, zowel thuis als op Bonaire, waar Goedele door middel van ve...

Goedele On Top gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Goedele On Top de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Goedele On Top bij Goedele On Top liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Goedele On Top. Heb je een uitzending van Goedele On Top gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Goedele On Top gemist

Hulpprogramma waarin stellen onder leiding van seksuoloog Goedele Liekens de passie weer terug proberen te brengen in hun seks- en relatieleven. In iedere aflevering wordt één koppel gevolgd. Goedele confronteert de stellen thuis met beelden die zijn gemaakt door observatiecamera's in woon- en slaapkamer. Vervolgens worden de partners ieder afzonderlijk onderzocht in het sekslab. Waar worden ze wel en niet opgewonden van? Wat zijn hun verborgen verlangens? Op het romantische Bonaire krijgen de stellen privéles van Goedele. Door middel van een aantal opdrachten probeert ze hen letterlijk en figuurlijk weer dichter bij elkaar te brengen.

Uitzending gemist van Goedele On Top? Hier kun je alle uitzendingen van Goedele On Top kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 16-08-2018 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord