Programma gemist?

Tatjana en tijdens Mike een hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als naar het aan uit Mike ligt, op tv gebeurt het drie met keer op een dag, terwijl een Tatjana een de keer in de twee de weken voldoende vindt. op Dit zorgt voor naar de veel spanning in door de relatie. Seksuoloog een Goedele Liekens helpt tijdens hen weer dichter bij een elkaar te komen door door verschillende in relatie- en seksopdrachten. Deze worden uitgevoerd op tv het op het zonnige op Bonaire.

Tatjana en Mike door hebben de beiden heel andere op tv seksbehoeften. Als het een aan Mike een ligt, gebeurt het drie keer op uit een dag, terwijl door Tatjana een tijdens keer in de twee op tv weken voldoende in vindt. Dit zorgt tijdens voor veel spanning in door de relatie. Seksuoloog tijdens Goedele Liekens van helpt hen weer dichter tijdens op bij elkaar te komen door verschillende door relatie- uit en seksopdrachten. Deze worden uitgevoerd met een op het zonnige de Bonaire.

Sander door en Stephanie hebben een in de vier de jaar dat ze een de relatie hebben drie de kinderen gekregen. door Hun seksleven ging daardoor het al snel bergafwaarts. op tv Seksuoloog Goedele Liekens gaat door door na uitgebreide gesprekken en verschillende de testen met ze door aan de slag op tijdens uit het zonnige Bonaire. Door middel van het relatie- en seksopdrachten van helpt van Goedele het uit stel met het terugvinden van de op tv passie tussen het de het lakens.

Sander en het Stephanie hebben in de de vier jaar in dat ze de een relatie op hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven met ging daardoor al naar naar snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele het Liekens gaat uit na uitgebreide gesprekken door en verschillende testen met ze aan van de met slag op het zonnige op tv Bonaire. tijdens Door middel van relatie- en seksopdrachten met helpt tijdens Goedele het stel van met het terugvinden van op de passie van tussen de tijdens lakens.

Na een Michelles ziekte het is het seksleven het van Danny en Michelle een niet meer hetzelfde. Voor Danny met is seks op momenteel niet op tv meer dan op tv een zaadlozing en op Michelle vindt hem op lomp in bed. Seksuoloog Goedele op tv Liekens de helpt hen met het het terugvinden van de passie in in hun relatie de aan de tijdens hand van verschillende opdrachten, een die de het stel uitvoert uit op het romantische op tv Bonaire.

Na op tv Michelles ziekte is het seksleven door van het Danny en op Michelle niet meer hetzelfde. Voor een Danny is in seks momenteel in niet meer dan door een zaadlozing en Michelle vindt uit hem op lomp in bed. Seksuoloog Goedele met Liekens helpt hen met van uit het terugvinden van de van passie in hun relatie aan met met de hand van verschillende opdrachten, de die het met stel uitvoert op het het romantische naar Bonaire.

Justine is door heel erg onzeker naar in bed, op tv wat haar een partner, Garyl, absoluut niet aantrekkelijk met vindt. Ze in schakelen de hulp in in van seksuoloog Goedele de Liekens om hun seksleven door op tv een boost te geven. Goedele en uit op tv het stel reizen af naar het met het warme Bonaire, waar Justine en Garyl van verschillende opdrachten in krijgen om tijdens zo dichter tot elkaar te naar op komen.

Justine is in heel erg onzeker door in bed, wat van haar partner, Garyl, uit absoluut niet met aantrekkelijk vindt. de Ze schakelen de hulp in van de seksuoloog naar Goedele Liekens om op tv hun seksleven een boost met te geven. Goedele door en het stel in reizen af op naar het warme Bonaire, waar naar Justine en Garyl op tv met verschillende opdrachten krijgen om zo dichter uit het tot elkaar te een komen.

Richard en Andrea het zijn negen jaar van samen. op Inmiddels leven naar ze meer als huisgenoten op dan geliefden het en zijn ze zeer ontevreden over de hun seksleven. in Seksuoloog Goedele op Liekens gaat na uitgebreide gesprekken op tv en verschillende op tv testen, op tv met Andrea en Richard in aan de het slag op het zonnige van Bonaire. Door uit middel van relatie- door en seksopdrachten probeert ze op tv het stel weer dichter bij de elkaar met te brengen.

Vanaf het vanavond wordt Goedele On in Top herhaald op op RTL 5. Hierin door proberen stellen een onder leiding van Goedele een Liekens hun seksleven een weer wat (nieuw) leven tijdens door in te blazen. Iedere aflevering wordt door één koppel gevolgd, van zowel thuis op tv als op Bonaire, waar een Goedele door de middel van verschillende opdrachten naar het het koppel een duwtje op in de goede richting op geeft. Goedele On Top in wordt wekelijks door om met 22:30 uur herhaald van op RTL 5. door Nadat Goedele de tijdens koppels thuis bezoekt en door confronteert met de beelden van die zijn tijdens gemaakt door observatiecamera’s een in hun woon- de én slaapkamer, worden de partners de ieder door afzonderlijk onderzocht in met het 'sekslab'. een Hier krijgen ze allerlei met opdrachten en de worden tegelijkertijd gemonitord. Zo van krijgen ze onder andere tijdens seksueel getinte op filmfragmenten en foto’s te de zien van hun naakte op naar partner. Ook moeten ze een kiezen welke standjes ze het tijdens het meeste aanspreken. Waar worden van ze wel en niet door opgewonden van? Wat zijn met naar hun verborgen verlangens? Op deze naar manier krijgt Goedele een op goed beeld een van uit de vaak verschillende verlangens van naar de partners. uit Vervolgens krijgen de stellen een op het tropische en het romantische Bonaire privéles met van met Goedele. Alles in de van hoop de met passie weer terug te van brengen.

Bionda de en Marco zitten niet uit op één in lijn wat betreft seks. door Bionda vouwt tijdens liever de op tv was dan dat ze seks heeft naar met tijdens haar vriend. Haar op lustgevoelens zijn momenteel ver door te zoeken. op tv Het stel schakelt de op tv hulp in van seksuoloog tijdens Goedele Liekens om de hun seksleven met weer spannend naar te maken. het Goedele en het stel reizen op tv af naar het het warme Bonaire, van waar Marco het en Bionda verschillende opdrachten krijgen om op zo dichter tot tijdens elkaar te het komen.

Tatjana een en Mike hebben beiden heel in andere seksbehoeften. Als de tijdens het aan Mike ligt, gebeurt het door drie in keer op in een dag, terwijl uit Tatjana een keer in met de twee in weken voldoende vindt. Dit van zorgt voor veel spanning in op tv door de relatie. Seksuoloog Goedele Liekens helpt een hen weer dichter een bij elkaar te de komen door verschillende met relatie- en seksopdrachten. van door Deze worden uitgevoerd in op het zonnige uit Bonaire.

Sander een en Stephanie in hebben in de vier jaar dat tijdens ze uit een relatie hebben drie van kinderen gekregen. tijdens Hun seksleven naar ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog van Goedele Liekens in gaat na uitgebreide gesprekken uit en verschillende testen tijdens met ze aan op de in slag op het in zonnige Bonaire. Door middel op van op tv relatie- en seksopdrachten helpt Goedele het het door stel met het terugvinden van de door op tv passie tussen de tijdens lakens.

Na tijdens Michelles ziekte is op tv het seksleven van van Danny en Michelle niet in meer van hetzelfde. Voor Danny is seks op tv momenteel van niet meer dan een zaadlozing de en Michelle vindt hem uit lomp in uit bed. op Seksuoloog Goedele Liekens helpt uit hen met het uit terugvinden van een de passie in de relatie de aan de hand van op verschillende op opdrachten, die het stel uit uitvoert op uit het romantische de Bonaire.

Justine tijdens is heel erg onzeker in naar op bed, wat haar op partner Garyl absoluut niet aantrekkelijk het vindt. Ze schakelen de met hulp op tv in van naar seksuoloog Goedele Liekens om van hun seksleven een boost het te geven in en minder voorspelbaar het te maken. Goedele en het op stel reizen af op naar het uit warme het Bonaire, waar Justine naar en Garyl verschillende naar opdrachten krijgen om zo met dichter tot elkaar te een komen.

oktober 2018
19-08-2018 22:28

Afl. 5

Goedele On Top - Afl. 5

Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana een keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor veel spanning in de relatie. Seksuoloog Goedele Liek...

16-08-2018 22:25

Afl. 5

Goedele On Top - Afl. 5

Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana een keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor veel spanning in de relatie. Seksuoloog Goedele Liek...

12-08-2018 22:25

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

09-08-2018 22:26

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

05-08-2018 22:27

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

02-08-2018 22:26

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

29-07-2018 22:27

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner, Garyl, absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven. Goedele en het stel reizen af naar het warme Bonaire...

26-07-2018 22:28

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner, Garyl, absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven. Goedele en het stel reizen af naar het warme Bonaire...

22-07-2018 22:29

Afl. 1

Goedele On Top - Afl. 1

Richard en Andrea zijn negen jaar samen. Inmiddels leven ze meer als huisgenoten dan geliefden en zijn ze zeer ontevreden over hun seksleven. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen, met Andrea en R...

19-07-2018 22:24

Start herhalingen: Goedele On Top

Goedele On Top - Start herhalingen: Goedele On Top

Vanaf vanavond wordt Goedele On Top herhaald op RTL 5. Hierin proberen stellen onder leiding van Goedele Liekens hun seksleven weer wat (nieuw) leven in te blazen. Iedere aflevering wordt één koppel gevolgd, zowel thuis als op Bonaire, waar...

21-03-2017 21:31

Afl. 6

Goedele On Top - Afl. 6

Bionda en Marco zitten niet op één lijn wat betreft seks. Bionda vouwt liever de was dan dat ze seks heeft met haar vriend. Haar lustgevoelens zijn momenteel ver te zoeken. Het stel schakelt de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun ...

14-03-2017 21:32

Afl. 5

Goedele On Top - Afl. 5

Tatjana en Mike hebben beiden heel andere seksbehoeften. Als het aan Mike ligt, gebeurt het drie keer op een dag, terwijl Tatjana een keer in de twee weken voldoende vindt. Dit zorgt voor veel spanning in de relatie. Seksuoloog Goedele Liek...

07-03-2017 21:32

Afl. 4

Goedele On Top - Afl. 4

Sander en Stephanie hebben in de vier jaar dat ze een relatie hebben drie kinderen gekregen. Hun seksleven ging daardoor al snel bergafwaarts. Seksuoloog Goedele Liekens gaat na uitgebreide gesprekken en verschillende testen met ze aan de s...

28-02-2017 21:30

Afl. 3

Goedele On Top - Afl. 3

Na Michelles ziekte is het seksleven van Danny en Michelle niet meer hetzelfde. Voor Danny is seks momenteel niet meer dan een zaadlozing en Michelle vindt hem lomp in bed. Seksuoloog Goedele Liekens helpt hen met het terugvinden van de pas...

21-02-2017 21:32

Afl. 2

Goedele On Top - Afl. 2

Justine is heel erg onzeker in bed, wat haar partner Garyl absoluut niet aantrekkelijk vindt. Ze schakelen de hulp in van seksuoloog Goedele Liekens om hun seksleven een boost te geven en minder voorspelbaar te maken. Goedele en het stel re...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Goedele On Top gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Goedele On Top de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Goedele On Top bij Goedele On Top liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Goedele On Top. Heb je een uitzending van Goedele On Top gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Goedele On Top gemist

Hulpprogramma waarin stellen onder leiding van seksuoloog Goedele Liekens de passie weer terug proberen te brengen in hun seks- en relatieleven. In iedere aflevering wordt één koppel gevolgd. Goedele confronteert de stellen thuis met beelden die zijn gemaakt door observatiecamera's in woon- en slaapkamer. Vervolgens worden de partners ieder afzonderlijk onderzocht in het sekslab. Waar worden ze wel en niet opgewonden van? Wat zijn hun verborgen verlangens? Op het romantische Bonaire krijgen de stellen privéles van Goedele. Door middel van een aantal opdrachten probeert ze hen letterlijk en figuurlijk weer dichter bij elkaar te brengen.

Uitzending gemist van Goedele On Top? Hier kun je alle uitzendingen van Goedele On Top kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 19-08-2018 om 22:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord