Programma gemist?

Wat door gebeurt er als mensen worden de herenigd op tv met de wilde dieren waarvoor door ze hebben op gezorgd? In door deze aflevering is met te zien het dat het mogelijk de is om het vertrouwen tijdens van een naar neushoorn te winnen. Een vrouw tijdens die een groep wolven tijdens naar opvoedde, wordt door tijdens de dieren nog het steeds gezien als 'een de van hen'. Een pinguïn van die op tv aanspoelde op een strand de komt ieder op jaar terug om de man die in hem redde te tijdens naar bezoeken.

Wat uit gebeurt er als mensen het worden herenigd het met de wilde door dieren waarvoor ze uit hebben gezorgd? Een surrogaatmoeder met van meer een dan 300 apen bezoekt een er een aantal. op Een heeft ze al uit twintig jaar niet het meer op tv gezien. Wordt ze de herkend? Ook in is de hereniging op tv te zien tussen een dierenverzorgster en in een haai het en bouwde in iemand een naar bijzondere vriendschap op met een door cheeta.

Wat in gebeurt er als mensen worden de herenigd van met de wilde dieren het waarvoor ze hebben gezorgd? op tv De verzorgers van op een olifantenwees bezoeken een het door inmiddels volwassen dier in tijdens een natuurpark om naar te zien op of hun speciale op band de tand van des tijds op heeft doorstaan. Een vrouw van die de moederrol speelde naar voor op een chimpansee is benieuwd hoe in het van dier haar ontvangt. door En een wetenschapper wil laten zien een dat het er een een speciale band kan ontstaan van tussen mensen en zwarte het beren.

februari 2021
30-06-2018 10:28

Afl. 3

Wild Animal Reunions - Afl. 3

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? In deze aflevering is te zien dat het mogelijk is om het vertrouwen van een neushoorn te winnen. Een vrouw die een groep wolven opvoedde, wordt door d...

23-06-2018 10:29

Afl. 2

Wild Animal Reunions - Afl. 2

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? Een surrogaatmoeder van meer dan 300 apen bezoekt er een aantal. Een heeft ze al twintig jaar niet meer gezien. Wordt ze herkend? Ook is de hereniging...

16-06-2018 10:28

Afl. 1

Wild Animal Reunions - Afl. 1

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? De verzorgers van een olifantenwees bezoeken het inmiddels volwassen dier in een natuurpark om te zien of hun speciale band de tand des tijds heeft do...

Wild Animal Reunions gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wild Animal Reunions de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wild Animal Reunions bij Wild Animal Reunions liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wild Animal Reunions. Heb je een uitzending van Wild Animal Reunions gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wild Animal Reunions gemist

Documentaireserie over mensen die worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd. De verzorgers bezoeken de beesten jaren later in de wildparken waar ze werden vrijgelaten. Worden ze nog steeds herkend? En wat is er over van de bijzondere band die de verzorgers met hen hadden?

Uitzending gemist van Wild Animal Reunions? Hier kun je alle uitzendingen van Wild Animal Reunions kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-06-2018 om 10:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!