Programma gemist?

Wat door gebeurt er een als mensen worden herenigd met de door wilde een dieren waarvoor de ze hebben gezorgd? een In deze aflevering is naar te zien op tv dat het mogelijk is om het de vertrouwen van van een neushoorn de te winnen. Een vrouw in die een groep in wolven opvoedde, van wordt door de dieren op tv nog steeds gezien op tv als 'een op tv van hen'. Een pinguïn met die aanspoelde op een tijdens strand in komt ieder naar jaar terug om de man die de hem in redde te van bezoeken.

Wat gebeurt er van op als mensen worden herenigd met van de wilde dieren waarvoor tijdens ze hebben een gezorgd? Een surrogaatmoeder uit van meer dan in 300 apen bezoekt er een op een aantal. Een heeft uit ze al twintig in jaar niet een meer gezien. Wordt ze door herkend? Ook uit is de hereniging te door zien tussen een van dierenverzorgster en een haai en uit bouwde iemand een een bijzondere met vriendschap op van met een cheeta.

Wat gebeurt er door als door mensen worden het herenigd met de wilde dieren op tv waarvoor ze hebben door gezorgd? De naar verzorgers van uit een olifantenwees bezoeken naar het inmiddels volwassen dier in een in door natuurpark om te zien of hun tijdens speciale band uit de tand des tijds op tv heeft van doorstaan. Een vrouw die de in moederrol speelde in voor een chimpansee naar is benieuwd hoe het uit op tv dier haar ontvangt. En een een wetenschapper wil laten zien een op dat er een speciale band tijdens kan ontstaan tussen mensen het van en zwarte beren.

december 2019
30-06-2018 10:28

Afl. 3

Wild Animal Reunions - Afl. 3

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? In deze aflevering is te zien dat het mogelijk is om het vertrouwen van een neushoorn te winnen. Een vrouw die een groep wolven opvoedde, wordt door d...

23-06-2018 10:29

Afl. 2

Wild Animal Reunions - Afl. 2

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? Een surrogaatmoeder van meer dan 300 apen bezoekt er een aantal. Een heeft ze al twintig jaar niet meer gezien. Wordt ze herkend? Ook is de hereniging...

16-06-2018 10:28

Afl. 1

Wild Animal Reunions - Afl. 1

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? De verzorgers van een olifantenwees bezoeken het inmiddels volwassen dier in een natuurpark om te zien of hun speciale band de tand des tijds heeft do...

Wild Animal Reunions gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wild Animal Reunions de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wild Animal Reunions bij Wild Animal Reunions liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wild Animal Reunions. Heb je een uitzending van Wild Animal Reunions gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wild Animal Reunions gemist

Documentaireserie over mensen die worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd. De verzorgers bezoeken de beesten jaren later in de wildparken waar ze werden vrijgelaten. Worden ze nog steeds herkend? En wat is er over van de bijzondere band die de verzorgers met hen hadden?

Uitzending gemist van Wild Animal Reunions? Hier kun je alle uitzendingen van Wild Animal Reunions kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-06-2018 om 10:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!