Programma gemist?

Wat gebeurt uit er op tv als mensen worden herenigd met tijdens de wilde tijdens dieren waarvoor van ze hebben gezorgd? In door deze aflevering is te zien naar dat met het mogelijk een is om het vertrouwen van een het in neushoorn te winnen. Een vrouw die het een uit groep wolven opvoedde, wordt door het de dieren door nog steeds gezien als tijdens 'een van hen'. met Een op tv pinguïn die aanspoelde op een tijdens strand de komt ieder jaar terug in om op tv de man die hem op tv redde te tijdens bezoeken.

Wat gebeurt door er als mensen worden een herenigd in met de wilde dieren waarvoor door ze hebben gezorgd? in Een surrogaatmoeder het van meer dan op 300 apen door bezoekt er een aantal. de Een heeft ze al naar in twintig jaar niet van meer gezien. Wordt in ze herkend? Ook is de op hereniging te zien tussen een een dierenverzorgster naar en een door haai en bouwde iemand een van bijzondere uit vriendschap op met een uit cheeta.

Wat uit gebeurt er als in mensen worden door herenigd met de tijdens wilde dieren waarvoor ze hebben van gezorgd? De verzorgers van tijdens een olifantenwees bezoeken een het inmiddels volwassen de dier in in een natuurpark om te op tv zien of hun met uit speciale band de tand des de tijds heeft doorstaan. door Een vrouw met die de in moederrol speelde voor een chimpansee is door benieuwd hoe uit het dier haar uit ontvangt. En een wetenschapper een wil laten een zien dat er uit een door speciale band kan naar ontstaan tussen mensen en zwarte een beren.

november 2020
30-06-2018 10:28

Afl. 3

Wild Animal Reunions - Afl. 3

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? In deze aflevering is te zien dat het mogelijk is om het vertrouwen van een neushoorn te winnen. Een vrouw die een groep wolven opvoedde, wordt door d...

23-06-2018 10:29

Afl. 2

Wild Animal Reunions - Afl. 2

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? Een surrogaatmoeder van meer dan 300 apen bezoekt er een aantal. Een heeft ze al twintig jaar niet meer gezien. Wordt ze herkend? Ook is de hereniging...

16-06-2018 10:28

Afl. 1

Wild Animal Reunions - Afl. 1

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? De verzorgers van een olifantenwees bezoeken het inmiddels volwassen dier in een natuurpark om te zien of hun speciale band de tand des tijds heeft do...

Wild Animal Reunions gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wild Animal Reunions de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wild Animal Reunions bij Wild Animal Reunions liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wild Animal Reunions. Heb je een uitzending van Wild Animal Reunions gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wild Animal Reunions gemist

Documentaireserie over mensen die worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd. De verzorgers bezoeken de beesten jaren later in de wildparken waar ze werden vrijgelaten. Worden ze nog steeds herkend? En wat is er over van de bijzondere band die de verzorgers met hen hadden?

Uitzending gemist van Wild Animal Reunions? Hier kun je alle uitzendingen van Wild Animal Reunions kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-06-2018 om 10:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!