Programma gemist?

Wat uit gebeurt er als het mensen worden herenigd met op tv de wilde op tv dieren waarvoor op tv ze hebben gezorgd? In deze aflevering uit door is te zien dat het mogelijk de is met om het vertrouwen van een het neushoorn te winnen. op Een vrouw uit die een groep wolven met opvoedde, wordt door naar de met dieren nog steeds gezien op tv als 'een tijdens van hen'. Een op tv pinguïn die aanspoelde op een het strand naar komt ieder naar jaar terug om van de man die hem redde te op tv met bezoeken.

Wat in gebeurt er als mensen worden het herenigd met de op wilde het dieren waarvoor ze een hebben gezorgd? Een surrogaatmoeder naar van in meer dan 300 apen bezoekt er een een aantal. Een van heeft ze door al twintig uit jaar niet meer gezien. Wordt van ze naar herkend? Ook is de tijdens hereniging te zien tussen uit een uit dierenverzorgster en het een haai en bouwde iemand tijdens een van bijzondere vriendschap op met met een cheeta.

Wat een gebeurt er een als mensen worden herenigd met de op tv wilde dieren waarvoor van ze hebben gezorgd? de De in verzorgers van een een olifantenwees bezoeken het het inmiddels volwassen dier op tv in een door natuurpark om te met zien of hun speciale tijdens band de tand des op tv tijds heeft een doorstaan. Een vrouw die de de moederrol op tv speelde voor een uit chimpansee is benieuwd tijdens hoe het dier haar ontvangt. uit En op een wetenschapper wil laten van zien dat naar er een speciale de band kan op ontstaan tussen mensen en op zwarte beren.

december 2021
30-06-2018 10:28

Afl. 3

Wild Animal Reunions - Afl. 3

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? In deze aflevering is te zien dat het mogelijk is om het vertrouwen van een neushoorn te winnen. Een vrouw die een groep wolven opvoedde, wordt door d...

23-06-2018 10:29

Afl. 2

Wild Animal Reunions - Afl. 2

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? Een surrogaatmoeder van meer dan 300 apen bezoekt er een aantal. Een heeft ze al twintig jaar niet meer gezien. Wordt ze herkend? Ook is de hereniging...

16-06-2018 10:28

Afl. 1

Wild Animal Reunions - Afl. 1

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? De verzorgers van een olifantenwees bezoeken het inmiddels volwassen dier in een natuurpark om te zien of hun speciale band de tand des tijds heeft do...

Wild Animal Reunions gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wild Animal Reunions de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wild Animal Reunions bij Wild Animal Reunions liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wild Animal Reunions. Heb je een uitzending van Wild Animal Reunions gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wild Animal Reunions gemist

Documentaireserie over mensen die worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd. De verzorgers bezoeken de beesten jaren later in de wildparken waar ze werden vrijgelaten. Worden ze nog steeds herkend? En wat is er over van de bijzondere band die de verzorgers met hen hadden?

Uitzending gemist van Wild Animal Reunions? Hier kun je alle uitzendingen van Wild Animal Reunions kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-06-2018 om 10:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!