Programma gemist?

Wat door gebeurt er naar als mensen worden herenigd van met de wilde dieren waarvoor van ze hebben op gezorgd? In tijdens deze aflevering is te zien op dat het uit mogelijk is om het een vertrouwen van een uit neushoorn te op tv winnen. met Een vrouw die een groep wolven van opvoedde, wordt door een de dieren nog op tv steeds gezien op als 'een van op tv hen'. Een de pinguïn die aanspoelde op een het strand komt tijdens ieder jaar terug om de de man uit die hem het redde te een bezoeken.

Wat de gebeurt er als mensen door worden van herenigd met de wilde dieren in waarvoor ze het hebben gezorgd? met Een surrogaatmoeder van meer dan de 300 het apen bezoekt er een aantal. Een naar heeft ze van al twintig jaar met niet meer naar gezien. Wordt de ze herkend? Ook is de hereniging tijdens te op zien tussen in een dierenverzorgster en een haai naar en bouwde iemand een een bijzondere vriendschap op van een met een cheeta.

Wat op tv gebeurt er naar als mensen worden herenigd door met de door wilde dieren waarvoor in ze hebben gezorgd? De verzorgers op tv van in een olifantenwees bezoeken het een inmiddels volwassen dier in een op tv natuurpark om op te zien of hun de speciale band de uit tand op tv des tijds heeft uit doorstaan. Een vrouw tijdens die de naar moederrol speelde voor een chimpansee een is een benieuwd hoe het dier haar ontvangt. op En een met wetenschapper wil van laten zien door dat er een speciale het band kan het ontstaan tussen mensen en uit zwarte beren.

juni 2021
30-06-2018 10:28

Afl. 3

Wild Animal Reunions - Afl. 3

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? In deze aflevering is te zien dat het mogelijk is om het vertrouwen van een neushoorn te winnen. Een vrouw die een groep wolven opvoedde, wordt door d...

23-06-2018 10:29

Afl. 2

Wild Animal Reunions - Afl. 2

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? Een surrogaatmoeder van meer dan 300 apen bezoekt er een aantal. Een heeft ze al twintig jaar niet meer gezien. Wordt ze herkend? Ook is de hereniging...

16-06-2018 10:28

Afl. 1

Wild Animal Reunions - Afl. 1

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? De verzorgers van een olifantenwees bezoeken het inmiddels volwassen dier in een natuurpark om te zien of hun speciale band de tand des tijds heeft do...

Wild Animal Reunions gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wild Animal Reunions de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wild Animal Reunions bij Wild Animal Reunions liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wild Animal Reunions. Heb je een uitzending van Wild Animal Reunions gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wild Animal Reunions gemist

Documentaireserie over mensen die worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd. De verzorgers bezoeken de beesten jaren later in de wildparken waar ze werden vrijgelaten. Worden ze nog steeds herkend? En wat is er over van de bijzondere band die de verzorgers met hen hadden?

Uitzending gemist van Wild Animal Reunions? Hier kun je alle uitzendingen van Wild Animal Reunions kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-06-2018 om 10:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!