Programma gemist?

Wat op gebeurt er als mensen worden het herenigd de met de wilde dieren waarvoor een ze hebben gezorgd? op tv In deze aflevering met is op tv te zien dat uit het mogelijk is met om het vertrouwen op van een uit neushoorn te winnen. de Een vrouw die een van groep wolven de opvoedde, wordt door met de dieren nog steeds gezien op tv als 'een van door hen'. naar Een pinguïn die aanspoelde op een de strand komt ieder van jaar terug om de de door man die hem redde te door op tv bezoeken.

Wat van gebeurt er als van mensen worden herenigd met het de wilde dieren waarvoor door door ze hebben gezorgd? Een surrogaatmoeder naar van meer dan 300 op tv door apen bezoekt er in een aantal. Een heeft ze van al met twintig jaar niet meer gezien. in Wordt ze herkend? Ook door het is de hereniging te zien tussen de een dierenverzorgster uit en een een haai en bouwde tijdens iemand een bijzondere vriendschap op de met een met cheeta.

Wat gebeurt er door als mensen een worden herenigd met de het wilde de dieren waarvoor ze door hebben gezorgd? De door verzorgers van een olifantenwees op bezoeken het inmiddels volwassen met dier in een naar natuurpark naar om te zien of hun op speciale band de tijdens tand des tijds een heeft doorstaan. door Een vrouw die de naar moederrol speelde voor de met een chimpansee is benieuwd door hoe het het dier haar ontvangt. met En een wetenschapper wil laten zien naar van dat er een speciale in band kan ontstaan een tussen mensen en door zwarte beren.

augustus 2020
30-06-2018 10:28

Afl. 3

Wild Animal Reunions - Afl. 3

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? In deze aflevering is te zien dat het mogelijk is om het vertrouwen van een neushoorn te winnen. Een vrouw die een groep wolven opvoedde, wordt door d...

23-06-2018 10:29

Afl. 2

Wild Animal Reunions - Afl. 2

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? Een surrogaatmoeder van meer dan 300 apen bezoekt er een aantal. Een heeft ze al twintig jaar niet meer gezien. Wordt ze herkend? Ook is de hereniging...

16-06-2018 10:28

Afl. 1

Wild Animal Reunions - Afl. 1

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? De verzorgers van een olifantenwees bezoeken het inmiddels volwassen dier in een natuurpark om te zien of hun speciale band de tand des tijds heeft do...

Wild Animal Reunions gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wild Animal Reunions de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wild Animal Reunions bij Wild Animal Reunions liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wild Animal Reunions. Heb je een uitzending van Wild Animal Reunions gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wild Animal Reunions gemist

Documentaireserie over mensen die worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd. De verzorgers bezoeken de beesten jaren later in de wildparken waar ze werden vrijgelaten. Worden ze nog steeds herkend? En wat is er over van de bijzondere band die de verzorgers met hen hadden?

Uitzending gemist van Wild Animal Reunions? Hier kun je alle uitzendingen van Wild Animal Reunions kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-06-2018 om 10:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!