Programma gemist?

Wat met gebeurt er als mensen op worden herenigd met tijdens de wilde dieren op tv waarvoor ze op tv hebben gezorgd? uit In deze aflevering is te tijdens zien dat het mogelijk met is van om het vertrouwen van een het neushoorn in te winnen. Een vrouw die een een groep wolven naar een opvoedde, wordt door de dieren op tv nog steeds gezien een als 'een van hen'. de Een de pinguïn die aanspoelde op een tijdens strand komt een ieder jaar op tv terug om de man die op in hem redde te de bezoeken.

Wat een gebeurt er als van mensen worden de herenigd met de wilde dieren van waarvoor ze hebben gezorgd? in Een surrogaatmoeder van een meer dan 300 tijdens apen bezoekt er met een aantal. Een van heeft ze al tijdens twintig jaar tijdens niet meer gezien. een Wordt ze herkend? met Ook is de hereniging op tv te zien tussen in een dierenverzorgster en op een op tv haai en bouwde iemand een van in bijzondere vriendschap op met op een cheeta.

Wat gebeurt er op tv tijdens als mensen worden herenigd met met de wilde dieren van waarvoor ze hebben gezorgd? naar De verzorgers van van een door olifantenwees bezoeken het inmiddels het volwassen dier in door een natuurpark om in te zien of tijdens hun speciale band de naar tand des tijds op tv heeft doorstaan. Een het vrouw die naar de op moederrol speelde voor een chimpansee is naar uit benieuwd hoe het dier haar door ontvangt. het En een wetenschapper wil laten een zien dat van er een speciale band in kan ontstaan tussen een mensen op en zwarte beren.

april 2020
30-06-2018 10:28

Afl. 3

Wild Animal Reunions - Afl. 3

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? In deze aflevering is te zien dat het mogelijk is om het vertrouwen van een neushoorn te winnen. Een vrouw die een groep wolven opvoedde, wordt door d...

23-06-2018 10:29

Afl. 2

Wild Animal Reunions - Afl. 2

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? Een surrogaatmoeder van meer dan 300 apen bezoekt er een aantal. Een heeft ze al twintig jaar niet meer gezien. Wordt ze herkend? Ook is de hereniging...

16-06-2018 10:28

Afl. 1

Wild Animal Reunions - Afl. 1

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? De verzorgers van een olifantenwees bezoeken het inmiddels volwassen dier in een natuurpark om te zien of hun speciale band de tand des tijds heeft do...

Wild Animal Reunions gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wild Animal Reunions de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wild Animal Reunions bij Wild Animal Reunions liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wild Animal Reunions. Heb je een uitzending van Wild Animal Reunions gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wild Animal Reunions gemist

Documentaireserie over mensen die worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd. De verzorgers bezoeken de beesten jaren later in de wildparken waar ze werden vrijgelaten. Worden ze nog steeds herkend? En wat is er over van de bijzondere band die de verzorgers met hen hadden?

Uitzending gemist van Wild Animal Reunions? Hier kun je alle uitzendingen van Wild Animal Reunions kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-06-2018 om 10:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!