Programma gemist?

Wat naar gebeurt er als mensen worden op de herenigd met de een wilde dieren waarvoor ze hebben met gezorgd? In deze aflevering een is op te zien dat in het mogelijk een is om het vertrouwen de van een neushoorn te winnen. naar Een het vrouw die een groep wolven met opvoedde, met wordt door het de dieren nog steeds de gezien als tijdens 'een van hen'. tijdens Een pinguïn die in aanspoelde op een strand door komt ieder jaar terug om op tv de tijdens man die hem redde te van op tv bezoeken.

Wat gebeurt er op tv het als mensen worden herenigd met door de uit wilde dieren waarvoor uit ze hebben gezorgd? Een surrogaatmoeder van van meer een dan 300 apen bezoekt door er een een aantal. Een uit heeft ze al naar twintig jaar niet uit meer gezien. Wordt ze herkend? uit Ook is de uit hereniging in te zien tussen een dierenverzorgster en een een haai uit en een bouwde iemand een op tv bijzondere vriendschap op op met een cheeta.

Wat gebeurt van er door als mensen worden herenigd met het de wilde dieren waarvoor een op ze hebben gezorgd? door De verzorgers van een olifantenwees bezoeken op het inmiddels volwassen van dier in de een natuurpark om te in zien of hun uit speciale band de het tand des op tijds heeft doorstaan. met Een vrouw die op de door moederrol speelde voor een chimpansee de is naar benieuwd hoe het dier haar ontvangt. het En met een wetenschapper wil laten zien naar dat van er een speciale op tv band kan ontstaan tussen in mensen en zwarte met beren.

maart 2020
30-06-2018 10:28

Afl. 3

Wild Animal Reunions - Afl. 3

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? In deze aflevering is te zien dat het mogelijk is om het vertrouwen van een neushoorn te winnen. Een vrouw die een groep wolven opvoedde, wordt door d...

23-06-2018 10:29

Afl. 2

Wild Animal Reunions - Afl. 2

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? Een surrogaatmoeder van meer dan 300 apen bezoekt er een aantal. Een heeft ze al twintig jaar niet meer gezien. Wordt ze herkend? Ook is de hereniging...

16-06-2018 10:28

Afl. 1

Wild Animal Reunions - Afl. 1

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? De verzorgers van een olifantenwees bezoeken het inmiddels volwassen dier in een natuurpark om te zien of hun speciale band de tand des tijds heeft do...

Wild Animal Reunions gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wild Animal Reunions de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wild Animal Reunions bij Wild Animal Reunions liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wild Animal Reunions. Heb je een uitzending van Wild Animal Reunions gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wild Animal Reunions gemist

Documentaireserie over mensen die worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd. De verzorgers bezoeken de beesten jaren later in de wildparken waar ze werden vrijgelaten. Worden ze nog steeds herkend? En wat is er over van de bijzondere band die de verzorgers met hen hadden?

Uitzending gemist van Wild Animal Reunions? Hier kun je alle uitzendingen van Wild Animal Reunions kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-06-2018 om 10:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!