Programma gemist?

Wat het gebeurt er als mensen worden op herenigd met de met wilde dieren waarvoor een ze van hebben gezorgd? In deze aflevering van is te zien door dat het mogelijk het op is om het het vertrouwen van een neushoorn op te winnen. op Een vrouw die een groep door wolven opvoedde, wordt naar door op de dieren nog van steeds gezien als 'een van hen'. door Een tijdens pinguïn die op tv aanspoelde op een strand komt van ieder jaar naar terug om met de man die hem het redde te een bezoeken.

Wat in gebeurt er op als mensen worden herenigd van met de naar wilde dieren waarvoor ze hebben op tv gezorgd? een Een surrogaatmoeder van de meer dan 300 apen uit bezoekt er een door aantal. Een heeft ze al in twintig van jaar niet door meer gezien. Wordt ze een herkend? Ook naar is de hereniging te zien tussen op tv in een dierenverzorgster en een haai op tv en naar bouwde iemand een bijzondere vriendschap op in met een de cheeta.

Wat gebeurt in er als mensen worden door herenigd met naar de wilde van dieren waarvoor ze door hebben gezorgd? van De verzorgers van een olifantenwees bezoeken door uit het inmiddels volwassen dier in een tijdens natuurpark om de te op zien of hun speciale band van de tand des tijds door heeft doorstaan. het Een vrouw die de van moederrol speelde naar voor een uit chimpansee is benieuwd hoe met het dier de haar ontvangt. door En een wetenschapper wil laten zien een dat tijdens er een speciale band kan de ontstaan tussen mensen op en zwarte uit beren.

april 2021
30-06-2018 10:28

Afl. 3

Wild Animal Reunions - Afl. 3

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? In deze aflevering is te zien dat het mogelijk is om het vertrouwen van een neushoorn te winnen. Een vrouw die een groep wolven opvoedde, wordt door d...

23-06-2018 10:29

Afl. 2

Wild Animal Reunions - Afl. 2

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? Een surrogaatmoeder van meer dan 300 apen bezoekt er een aantal. Een heeft ze al twintig jaar niet meer gezien. Wordt ze herkend? Ook is de hereniging...

16-06-2018 10:28

Afl. 1

Wild Animal Reunions - Afl. 1

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? De verzorgers van een olifantenwees bezoeken het inmiddels volwassen dier in een natuurpark om te zien of hun speciale band de tand des tijds heeft do...

Wild Animal Reunions gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wild Animal Reunions de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wild Animal Reunions bij Wild Animal Reunions liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wild Animal Reunions. Heb je een uitzending van Wild Animal Reunions gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wild Animal Reunions gemist

Documentaireserie over mensen die worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd. De verzorgers bezoeken de beesten jaren later in de wildparken waar ze werden vrijgelaten. Worden ze nog steeds herkend? En wat is er over van de bijzondere band die de verzorgers met hen hadden?

Uitzending gemist van Wild Animal Reunions? Hier kun je alle uitzendingen van Wild Animal Reunions kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-06-2018 om 10:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!