Programma gemist?

Wat gebeurt door er als op mensen worden herenigd met uit de door wilde dieren waarvoor ze hebben op tv gezorgd? In op deze aflevering is te met zien dat het mogelijk door is om het tijdens vertrouwen van het een neushoorn naar te winnen. tijdens Een vrouw die een groep wolven een opvoedde, wordt door door een de dieren nog door steeds gezien als 'een de van hen'. de Een pinguïn die aanspoelde op een uit een strand komt ieder jaar op tv terug om naar de man die hem in redde te tijdens bezoeken.

Wat gebeurt er uit naar als mensen worden herenigd met door de in wilde dieren waarvoor ze op hebben gezorgd? Een op tv surrogaatmoeder van meer dan tijdens 300 op tv apen bezoekt er door een aantal. Een heeft ze tijdens al twintig jaar van niet meer gezien. met Wordt ze herkend? Ook uit is op tv de hereniging te zien tussen het een dierenverzorgster en met een op haai en bouwde iemand een in bijzondere vriendschap naar op uit met een cheeta.

Wat met gebeurt er als mensen worden met herenigd met de uit wilde in dieren waarvoor ze hebben gezorgd? van De verzorgers het van op een olifantenwees bezoeken het inmiddels volwassen tijdens dier in een in natuurpark om te naar zien of de hun speciale band de in tand naar des tijds heeft doorstaan. Een met op vrouw die de moederrol speelde tijdens voor een chimpansee door is benieuwd naar hoe het met dier haar ontvangt. En een een wetenschapper naar wil laten zien naar dat er een speciale band kan de ontstaan tussen mensen naar en zwarte tijdens beren.

oktober 2019
30-06-2018 10:28

Afl. 3

Wild Animal Reunions - Afl. 3

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? In deze aflevering is te zien dat het mogelijk is om het vertrouwen van een neushoorn te winnen. Een vrouw die een groep wolven opvoedde, wordt door d...

23-06-2018 10:29

Afl. 2

Wild Animal Reunions - Afl. 2

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? Een surrogaatmoeder van meer dan 300 apen bezoekt er een aantal. Een heeft ze al twintig jaar niet meer gezien. Wordt ze herkend? Ook is de hereniging...

16-06-2018 10:28

Afl. 1

Wild Animal Reunions - Afl. 1

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? De verzorgers van een olifantenwees bezoeken het inmiddels volwassen dier in een natuurpark om te zien of hun speciale band de tand des tijds heeft do...

Wild Animal Reunions gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wild Animal Reunions de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wild Animal Reunions bij Wild Animal Reunions liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wild Animal Reunions. Heb je een uitzending van Wild Animal Reunions gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wild Animal Reunions gemist

Documentaireserie over mensen die worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd. De verzorgers bezoeken de beesten jaren later in de wildparken waar ze werden vrijgelaten. Worden ze nog steeds herkend? En wat is er over van de bijzondere band die de verzorgers met hen hadden?

Uitzending gemist van Wild Animal Reunions? Hier kun je alle uitzendingen van Wild Animal Reunions kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-06-2018 om 10:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!