Programma gemist?

Wat op tv gebeurt er als mensen worden tijdens herenigd met de naar op tv wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? naar In deze in aflevering door is te zien dat een het mogelijk is om naar het vertrouwen naar van een neushoorn te winnen. door Een vrouw op tv die een groep op tv wolven opvoedde, wordt door het de dieren nog een steeds gezien de als 'een een van hen'. Een met pinguïn die aanspoelde op een de strand de komt ieder jaar terug naar om de man die een door hem redde te op tv bezoeken.

Wat gebeurt een er naar als mensen worden herenigd met een de op wilde dieren waarvoor ze hebben met gezorgd? Een tijdens surrogaatmoeder van meer de dan 300 apen bezoekt in er een aantal. het Een uit heeft ze al twintig jaar naar niet meer gezien. de Wordt ze herkend? Ook een is de door hereniging te zien tussen met een dierenverzorgster en het op een haai en met bouwde iemand een bijzondere naar vriendschap op op tv met een cheeta.

Wat de gebeurt er als mensen worden met herenigd met de een wilde dieren uit waarvoor op ze hebben gezorgd? De verzorgers van naar een de olifantenwees bezoeken het uit inmiddels volwassen dier in een de natuurpark om te zien de of het hun speciale band de tand tijdens in des tijds heeft op weerstaan. Een vrouw die de de moederrol speelde voor een van chimpansee is met benieuwd hoe de het dier haar de ontvangt en een wetenschapper tijdens wil laten zien dat een er tijdens een speciale band kan door ontstaan door tussen mensen en zwarte door beren.

oktober 2020
24-02-2017 20:32

Afl. 3

Wild Animal Reunions - Afl. 3

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? In deze aflevering is te zien dat het mogelijk is om het vertrouwen van een neushoorn te winnen. Een vrouw die een groep wolven opvoedde, wordt door d...

17-02-2017 21:29

Afl. 2

Wild Animal Reunions - Afl. 2

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? Een surrogaatmoeder van meer dan 300 apen bezoekt er een aantal. Een heeft ze al twintig jaar niet meer gezien. Wordt ze herkend? Ook is de hereniging...

17-02-2017 20:30

Afl. 1

Wild Animal Reunions - Afl. 1

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? De verzorgers van een olifantenwees bezoeken het inmiddels volwassen dier in een natuurpark om te zien of hun speciale band de tand des tijds heeft w...

Wild Animal Reunions gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wild Animal Reunions de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wild Animal Reunions bij Wild Animal Reunions liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wild Animal Reunions. Heb je een uitzending van Wild Animal Reunions gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wild Animal Reunions gemist

Documentaireserie over mensen die worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd. De verzorgers bezoeken de beesten jaren later in de wildparken waar ze werden vrijgelaten. Worden ze nog steeds herkend? En wat is er over van de bijzondere band die de verzorgers met hen hadden?

Uitzending gemist van Wild Animal Reunions? Hier kun je alle uitzendingen van Wild Animal Reunions kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-06-2018 om 10:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!