Programma gemist?

Wat op tv gebeurt er naar als mensen worden herenigd met met de in wilde dieren waarvoor ze de hebben gezorgd? In deze aflevering naar is met te zien dat uit het mogelijk is om op het vertrouwen van een de neushoorn tijdens te winnen. een Een vrouw die een groep wolven het opvoedde, het wordt door de een dieren nog steeds gezien uit als 'een van een hen'. Een pinguïn die door aanspoelde op een een strand komt ieder van jaar terug om tijdens de man met die hem de redde te het bezoeken.

Wat van gebeurt er als mensen op tv worden met herenigd met de wilde met dieren waarvoor door ze hebben gezorgd? Een surrogaatmoeder van de door meer dan 300 apen bezoekt de er in een aantal. Een heeft ze op tv al twintig jaar op niet op meer gezien. Wordt ze herkend? Ook een is de hereniging door te zien naar tussen een dierenverzorgster en tijdens een naar haai en bouwde iemand een van een bijzondere vriendschap op met in een cheeta.

Wat op tv gebeurt er als mensen worden van herenigd een met de een wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? De een verzorgers tijdens van een olifantenwees bezoeken het het inmiddels volwassen dier op tv in een met natuurpark om op te zien of op hun speciale op band de tand des naar tijds heeft weerstaan. Een met vrouw van die de moederrol speelde voor door een chimpansee van is benieuwd hoe het tijdens dier een haar ontvangt en naar een wetenschapper wil laten zien dat het er met een speciale band kan met ontstaan tussen mensen uit en zwarte op beren.

februari 2021
24-02-2017 20:32

Afl. 3

Wild Animal Reunions - Afl. 3

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? In deze aflevering is te zien dat het mogelijk is om het vertrouwen van een neushoorn te winnen. Een vrouw die een groep wolven opvoedde, wordt door d...

17-02-2017 21:29

Afl. 2

Wild Animal Reunions - Afl. 2

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? Een surrogaatmoeder van meer dan 300 apen bezoekt er een aantal. Een heeft ze al twintig jaar niet meer gezien. Wordt ze herkend? Ook is de hereniging...

17-02-2017 20:30

Afl. 1

Wild Animal Reunions - Afl. 1

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? De verzorgers van een olifantenwees bezoeken het inmiddels volwassen dier in een natuurpark om te zien of hun speciale band de tand des tijds heeft w...

Wild Animal Reunions gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wild Animal Reunions de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wild Animal Reunions bij Wild Animal Reunions liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wild Animal Reunions. Heb je een uitzending van Wild Animal Reunions gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wild Animal Reunions gemist

Documentaireserie over mensen die worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd. De verzorgers bezoeken de beesten jaren later in de wildparken waar ze werden vrijgelaten. Worden ze nog steeds herkend? En wat is er over van de bijzondere band die de verzorgers met hen hadden?

Uitzending gemist van Wild Animal Reunions? Hier kun je alle uitzendingen van Wild Animal Reunions kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-06-2018 om 10:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!