Programma gemist?

Wat een gebeurt er in als mensen worden herenigd met met de wilde naar dieren waarvoor ze hebben op gezorgd? In deze aflevering met is te zien tijdens dat uit het mogelijk is om het de vertrouwen naar van een neushoorn een te winnen. met Een vrouw die een groep wolven met opvoedde, wordt door met de dieren tijdens nog steeds gezien als uit 'een van hen'. met Een pinguïn op tv die aanspoelde op een van strand komt een ieder jaar op tv terug om de man die de hem in redde te van bezoeken.

Wat uit gebeurt er de als mensen worden met herenigd met de met wilde dieren waarvoor ze tijdens hebben gezorgd? op tv Een surrogaatmoeder van meer dan 300 van apen bezoekt in er een aantal. een Een heeft ze al van twintig jaar met niet meer gezien. op Wordt ze herkend? de Ook in is de hereniging op te zien tussen een de dierenverzorgster en een haai en met bouwde iemand tijdens een bijzondere vriendschap op door met een met cheeta.

Wat gebeurt er van als naar mensen worden herenigd met het de wilde dieren waarvoor op tv ze het hebben gezorgd? De verzorgers van een van olifantenwees bezoeken het op tv inmiddels volwassen het dier in een natuurpark naar om te zien in of hun op tv speciale band de door tand in des tijds heeft weerstaan. Een vrouw door die de het moederrol speelde voor van een chimpansee is op benieuwd hoe met het dier haar ontvangt naar en een wetenschapper wil op tv op tv laten zien dat in er een speciale band kan naar ontstaan in tussen mensen en zwarte in beren.

juli 2020
24-02-2017 20:32

Afl. 3

Wild Animal Reunions - Afl. 3

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? In deze aflevering is te zien dat het mogelijk is om het vertrouwen van een neushoorn te winnen. Een vrouw die een groep wolven opvoedde, wordt door d...

17-02-2017 21:29

Afl. 2

Wild Animal Reunions - Afl. 2

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? Een surrogaatmoeder van meer dan 300 apen bezoekt er een aantal. Een heeft ze al twintig jaar niet meer gezien. Wordt ze herkend? Ook is de hereniging...

17-02-2017 20:30

Afl. 1

Wild Animal Reunions - Afl. 1

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? De verzorgers van een olifantenwees bezoeken het inmiddels volwassen dier in een natuurpark om te zien of hun speciale band de tand des tijds heeft w...

Wild Animal Reunions gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wild Animal Reunions de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wild Animal Reunions bij Wild Animal Reunions liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wild Animal Reunions. Heb je een uitzending van Wild Animal Reunions gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wild Animal Reunions gemist

Documentaireserie over mensen die worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd. De verzorgers bezoeken de beesten jaren later in de wildparken waar ze werden vrijgelaten. Worden ze nog steeds herkend? En wat is er over van de bijzondere band die de verzorgers met hen hadden?

Uitzending gemist van Wild Animal Reunions? Hier kun je alle uitzendingen van Wild Animal Reunions kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-06-2018 om 10:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!