Programma gemist?

Wat in gebeurt er als op tv mensen worden herenigd met de een wilde dieren waarvoor het het ze hebben gezorgd? In deze het aflevering is te zien naar dat het het mogelijk is op om het uit vertrouwen van een neushoorn tijdens te winnen. door Een vrouw die van een groep wolven het opvoedde, wordt door de dieren nog het steeds gezien uit als 'een van door hen'. een Een pinguïn die op aanspoelde op een op tv strand komt ieder jaar een terug om de de man die hem op tv redde te met bezoeken.

Wat gebeurt er door op als mensen worden in herenigd met de wilde dieren uit waarvoor ze hebben een gezorgd? Een surrogaatmoeder van van meer dan naar 300 apen bezoekt de er een een aantal. Een naar heeft ze al twintig van jaar niet tijdens meer gezien. Wordt ze herkend? Ook tijdens is de hereniging op te zien tijdens tussen een dierenverzorgster en een het een haai en bouwde iemand een op bijzondere vriendschap op een met op tv een cheeta.

Wat gebeurt in er als naar mensen worden herenigd met de op tv wilde op dieren waarvoor ze op tv hebben gezorgd? De verzorgers van een de van olifantenwees bezoeken het inmiddels volwassen het dier in van een natuurpark om te zien de of hun speciale uit band de tand op tv des tijds heeft naar weerstaan. Een op tv vrouw die de moederrol met speelde voor een door chimpansee is op tv benieuwd hoe door het dier haar ontvangt en van naar een wetenschapper wil laten uit zien dat er een uit speciale een band kan ontstaan van tussen mensen en zwarte het beren.

oktober 2021
24-02-2017 20:32

Afl. 3

Wild Animal Reunions - Afl. 3

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? In deze aflevering is te zien dat het mogelijk is om het vertrouwen van een neushoorn te winnen. Een vrouw die een groep wolven opvoedde, wordt door d...

17-02-2017 21:29

Afl. 2

Wild Animal Reunions - Afl. 2

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? Een surrogaatmoeder van meer dan 300 apen bezoekt er een aantal. Een heeft ze al twintig jaar niet meer gezien. Wordt ze herkend? Ook is de hereniging...

17-02-2017 20:30

Afl. 1

Wild Animal Reunions - Afl. 1

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? De verzorgers van een olifantenwees bezoeken het inmiddels volwassen dier in een natuurpark om te zien of hun speciale band de tand des tijds heeft w...

Wild Animal Reunions gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wild Animal Reunions de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wild Animal Reunions bij Wild Animal Reunions liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wild Animal Reunions. Heb je een uitzending van Wild Animal Reunions gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wild Animal Reunions gemist

Documentaireserie over mensen die worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd. De verzorgers bezoeken de beesten jaren later in de wildparken waar ze werden vrijgelaten. Worden ze nog steeds herkend? En wat is er over van de bijzondere band die de verzorgers met hen hadden?

Uitzending gemist van Wild Animal Reunions? Hier kun je alle uitzendingen van Wild Animal Reunions kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-06-2018 om 10:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!