Programma gemist?

Wat in gebeurt er in als mensen worden op herenigd met de wilde dieren een waarvoor ze op tv hebben gezorgd? In uit deze aflevering is te in zien dat het tijdens mogelijk met is om het vertrouwen van een met tijdens neushoorn te winnen. Een vrouw die de een groep wolven een opvoedde, tijdens wordt door op de dieren nog steeds tijdens gezien als met 'een van hen'. Een pinguïn door die aanspoelde op een in strand komt een ieder in jaar terug om de man die in in hem redde te op bezoeken.

Wat uit gebeurt er als mensen worden uit met herenigd met de wilde dieren uit waarvoor uit ze hebben gezorgd? Een surrogaatmoeder van met het meer dan 300 apen bezoekt uit er een aantal. Een tijdens heeft ze van al twintig naar jaar niet meer naar gezien. Wordt ze herkend? Ook een met is de hereniging te zien tijdens tussen een uit dierenverzorgster en een uit haai en bouwde iemand een op bijzondere vriendschap het op in met een cheeta.

Wat gebeurt er met als van mensen worden herenigd met de het wilde naar dieren waarvoor ze hebben tijdens gezorgd? De verzorgers op van een olifantenwees het bezoeken het inmiddels op tv volwassen dier tijdens in een natuurpark uit om te zien de of hun speciale band door de tand des in tijds heeft weerstaan. Een het vrouw naar die de moederrol speelde voor een op tv chimpansee is naar benieuwd hoe het dier van haar ontvangt en de een wetenschapper wil met laten op tv zien dat de er een speciale band kan ontstaan in tussen mensen van en zwarte met beren.

februari 2020
24-02-2017 20:32

Afl. 3

Wild Animal Reunions - Afl. 3

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? In deze aflevering is te zien dat het mogelijk is om het vertrouwen van een neushoorn te winnen. Een vrouw die een groep wolven opvoedde, wordt door d...

17-02-2017 21:29

Afl. 2

Wild Animal Reunions - Afl. 2

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? Een surrogaatmoeder van meer dan 300 apen bezoekt er een aantal. Een heeft ze al twintig jaar niet meer gezien. Wordt ze herkend? Ook is de hereniging...

17-02-2017 20:30

Afl. 1

Wild Animal Reunions - Afl. 1

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? De verzorgers van een olifantenwees bezoeken het inmiddels volwassen dier in een natuurpark om te zien of hun speciale band de tand des tijds heeft w...

Wild Animal Reunions gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wild Animal Reunions de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wild Animal Reunions bij Wild Animal Reunions liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wild Animal Reunions. Heb je een uitzending van Wild Animal Reunions gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wild Animal Reunions gemist

Documentaireserie over mensen die worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd. De verzorgers bezoeken de beesten jaren later in de wildparken waar ze werden vrijgelaten. Worden ze nog steeds herkend? En wat is er over van de bijzondere band die de verzorgers met hen hadden?

Uitzending gemist van Wild Animal Reunions? Hier kun je alle uitzendingen van Wild Animal Reunions kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-06-2018 om 10:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!