Programma gemist?

Wat gebeurt er op als op tv mensen worden herenigd met het de het wilde dieren waarvoor het ze hebben gezorgd? In uit deze aflevering is te zien van door dat het mogelijk is om een het vertrouwen van een op tv neushoorn te de winnen. Een vrouw de die een groep op tv wolven op opvoedde, wordt door uit de dieren nog van steeds gezien als 'een van hen'. een Een pinguïn naar die het aanspoelde op een strand komt ieder met jaar tijdens terug om de man het die hem redde op te in bezoeken.

Wat op gebeurt er als mensen op worden van herenigd met de wilde dieren waarvoor naar ze tijdens hebben gezorgd? Een surrogaatmoeder van het meer dan met 300 apen bezoekt er tijdens een aantal. het Een heeft ze al door twintig tijdens jaar niet meer gezien. Wordt door naar ze herkend? Ook is met de hereniging te zien tussen uit een de dierenverzorgster en een de haai en op bouwde iemand een bijzondere vriendschap op tijdens met een het cheeta.

Wat gebeurt er door als mensen op worden herenigd op met de wilde dieren waarvoor het ze hebben gezorgd? De uit verzorgers met van een door olifantenwees bezoeken het inmiddels volwassen de dier door in een natuurpark om te in zien of hun speciale tijdens band de van tand des tijds heeft uit weerstaan. Een een vrouw die de tijdens moederrol speelde op voor een chimpansee is benieuwd naar hoe het de dier haar ontvangt en een een in wetenschapper wil door laten zien dat op er een speciale band kan op ontstaan tussen mensen en naar zwarte in beren.

juni 2021
24-02-2017 20:32

Afl. 3

Wild Animal Reunions - Afl. 3

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? In deze aflevering is te zien dat het mogelijk is om het vertrouwen van een neushoorn te winnen. Een vrouw die een groep wolven opvoedde, wordt door d...

17-02-2017 21:29

Afl. 2

Wild Animal Reunions - Afl. 2

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? Een surrogaatmoeder van meer dan 300 apen bezoekt er een aantal. Een heeft ze al twintig jaar niet meer gezien. Wordt ze herkend? Ook is de hereniging...

17-02-2017 20:30

Afl. 1

Wild Animal Reunions - Afl. 1

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? De verzorgers van een olifantenwees bezoeken het inmiddels volwassen dier in een natuurpark om te zien of hun speciale band de tand des tijds heeft w...

Wild Animal Reunions gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wild Animal Reunions de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wild Animal Reunions bij Wild Animal Reunions liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wild Animal Reunions. Heb je een uitzending van Wild Animal Reunions gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wild Animal Reunions gemist

Documentaireserie over mensen die worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd. De verzorgers bezoeken de beesten jaren later in de wildparken waar ze werden vrijgelaten. Worden ze nog steeds herkend? En wat is er over van de bijzondere band die de verzorgers met hen hadden?

Uitzending gemist van Wild Animal Reunions? Hier kun je alle uitzendingen van Wild Animal Reunions kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-06-2018 om 10:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!