Programma gemist?

Wat gebeurt van er van als mensen worden herenigd met met de van wilde dieren waarvoor naar ze hebben gezorgd? In deze aflevering op tv is uit te zien dat uit het mogelijk is om een het vertrouwen van een uit op tv neushoorn te winnen. Een vrouw op die een groep wolven met opvoedde, de wordt door de dieren van nog steeds gezien als een 'een van hen'. tijdens het Een pinguïn die aanspoelde op uit een een strand komt ieder tijdens jaar terug om uit de man die hem redde tijdens te naar bezoeken.

Wat gebeurt op tv er als mensen worden een herenigd met de de wilde de dieren waarvoor ze een hebben gezorgd? uit Een surrogaatmoeder van op tv meer dan 300 apen het bezoekt er een aantal. Een een de heeft ze al met twintig jaar niet meer gezien. Wordt het ze herkend? Ook met is de hereniging tijdens te zien tussen van een van dierenverzorgster en een haai en naar bouwde het iemand een bijzondere naar vriendschap op uit met een cheeta.

Wat gebeurt door er als mensen een worden op tv herenigd met de wilde dieren waarvoor in ze hebben gezorgd? De in verzorgers van op een door olifantenwees bezoeken het inmiddels volwassen op dier in een in natuurpark het om te zien of van hun speciale band de de tand des van tijds heeft op tv weerstaan. Een vrouw die naar de moederrol speelde op voor een chimpansee op is benieuwd met hoe het dier in haar ontvangt en een wetenschapper wil een laten zien dat tijdens er een uit speciale de band kan ontstaan tussen mensen en het zwarte op tv beren.

oktober 2019
24-02-2017 20:32

Afl. 3

Wild Animal Reunions - Afl. 3

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? In deze aflevering is te zien dat het mogelijk is om het vertrouwen van een neushoorn te winnen. Een vrouw die een groep wolven opvoedde, wordt door d...

17-02-2017 21:29

Afl. 2

Wild Animal Reunions - Afl. 2

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? Een surrogaatmoeder van meer dan 300 apen bezoekt er een aantal. Een heeft ze al twintig jaar niet meer gezien. Wordt ze herkend? Ook is de hereniging...

17-02-2017 20:30

Afl. 1

Wild Animal Reunions - Afl. 1

Wat gebeurt er als mensen worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd? De verzorgers van een olifantenwees bezoeken het inmiddels volwassen dier in een natuurpark om te zien of hun speciale band de tand des tijds heeft w...

Wild Animal Reunions gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wild Animal Reunions de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wild Animal Reunions bij Wild Animal Reunions liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wild Animal Reunions. Heb je een uitzending van Wild Animal Reunions gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wild Animal Reunions gemist

Documentaireserie over mensen die worden herenigd met de wilde dieren waarvoor ze hebben gezorgd. De verzorgers bezoeken de beesten jaren later in de wildparken waar ze werden vrijgelaten. Worden ze nog steeds herkend? En wat is er over van de bijzondere band die de verzorgers met hen hadden?

Uitzending gemist van Wild Animal Reunions? Hier kun je alle uitzendingen van Wild Animal Reunions kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-06-2018 om 10:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!