Programma gemist?

Tv-programma uit dat aansluit op het Brainwash door de Festival; een multidisciplinair denkfestival waarin verschillende uit culturele de en wetenschappelijke disciplines bij elkaar de komen. Tv-programma dat van aansluit op het tijdens Brainwash Festival; een met het multidisciplinair denkfestival waarin verschillende culturele op en in wetenschappelijke disciplines bij elkaar op tv komen. De meest verrassende en door invloedrijke denkers tijdens uit op binnen- en buitenland formuleren samen door met het publiek nieuwe op tv ideeën voor door de op grootste persoonlijke en maatschappelijke op tv vraagstukken van deze met tijd.

Tv-programma dat aansluit een op het Brainwash in Festival; een multidisciplinair uit naar denkfestival waarin verschillende culturele van en wetenschappelijke disciplines bij elkaar in op tv komen.

januari 2021
19-02-2017 01:20

Michael Puett over technologie

Brainwash - Michael Puett over technologie

Tv-programma dat aansluit op het Brainwash Festival; een multidisciplinair denkfestival waarin verschillende culturele en wetenschappelijke disciplines bij elkaar komen. Tv-programma dat aansluit op het Brainwash Festival; een multidiscipli...

18-02-2017 00:39

Saskia Sassen over fundamentalisme

Brainwash - Saskia Sassen over fundamentalisme

Tv-programma dat aansluit op het Brainwash Festival; een multidisciplinair denkfestival waarin verschillende culturele en wetenschappelijke disciplines bij elkaar komen.

Brainwash gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brainwash de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brainwash bij Brainwash liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brainwash. Heb je een uitzending van Brainwash gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brainwash gemist

Uitzending gemist van Brainwash? Hier kun je alle uitzendingen van Brainwash kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 19-02-2017 om 01:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!