Programma gemist?

Tv-programma dat aansluit de op het Brainwash op tv Festival; een op multidisciplinair denkfestival waarin naar verschillende culturele en wetenschappelijke een het disciplines bij elkaar komen. Tv-programma dat tijdens aansluit op het op tv Brainwash Festival; een de multidisciplinair denkfestival waarin het verschillende culturele in en door wetenschappelijke disciplines bij elkaar komen. De naar meest verrassende en op invloedrijke denkers de uit binnen- tijdens en buitenland door formuleren samen met naar het publiek nieuwe idee├źn in voor de grootste uit persoonlijke en maatschappelijke van vraagstukken van deze op tijd.

Tv-programma een dat aansluit op het Brainwash uit het Festival; een multidisciplinair denkfestival waarin verschillende tijdens culturele uit en wetenschappelijke disciplines bij elkaar in op tv komen.

mei 2021
19-02-2017 01:20

Michael Puett over technologie

Brainwash - Michael Puett over technologie

Tv-programma dat aansluit op het Brainwash Festival; een multidisciplinair denkfestival waarin verschillende culturele en wetenschappelijke disciplines bij elkaar komen. Tv-programma dat aansluit op het Brainwash Festival; een multidiscipli...

18-02-2017 00:39

Saskia Sassen over fundamentalisme

Brainwash - Saskia Sassen over fundamentalisme

Tv-programma dat aansluit op het Brainwash Festival; een multidisciplinair denkfestival waarin verschillende culturele en wetenschappelijke disciplines bij elkaar komen.

Brainwash gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brainwash de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brainwash bij Brainwash liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brainwash. Heb je een uitzending van Brainwash gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brainwash gemist

Uitzending gemist van Brainwash? Hier kun je alle uitzendingen van Brainwash kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 19-02-2017 om 01:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!