Programma gemist?

A Redemption door - uit Dr. Jason Bull tijdens is een psycholoog die als deskundige van de wordt opgevoerd in rechtszaken. van Op een charmante manier gebruikt op naar hij zijn vakkennis, intuïtie en in data om erachter door te door komen hoe de tijdens juryleden, advocaten, getuigen het en de verdachte in elkaar de zitten. Gesteund in door een tijdens team van uiteenlopende in experts, bereidt hij in detail de van beste strategie van voor zijn cliënt voor. door uit Bull helpt Jim Grayson. Hij tijdens was gearresteerd nadat de hij in zijn identiteit had veranderd na een uit fatale van auto-ongeval.

Gag Order - een Dr. Jason door Bull door is een psycholoog die uit als deskundige wordt tijdens opgevoerd in rechtszaken. Op een een charmante manier gebruikt tijdens hij op tv zijn vakkennis, intuïtie in en data de om erachter te komen hoe een de juryleden, advocaten, op getuigen en de verdachte van in elkaar in zitten. Gesteund door naar een team in van uiteenlopende experts, bereidt hij de in een detail de beste strategie met voor zijn in cliënt voor. Bull helpt Chuncks op op tv dochter Anna als haar het lerares is aangeklaagd vanwege het tijdens stelen van op tv data.

Absolution - Dr. tijdens Jason Bull is van een psycholoog die van als deskundige wordt op tv naar opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante een een manier gebruikt hij zijn de vakkennis, intuïtie en data om naar een erachter te komen met hoe de juryleden, advocaten, naar getuigen en de verdachte naar in elkaar op tv zitten. Gesteund door een team het een van uiteenlopende experts, bereidt hij in de detail de beste met strategie voor zijn op tv cliënt een voor.

Witness for the tijdens Prosecution - tijdens Dr. op tv Jason Bull is een psycholoog het die als deskundige op wordt tijdens opgevoerd in rechtszaken. Op een tijdens charmante manier gebruikt hij de in zijn vakkennis, intuïtie en een data om erachter op te komen hoe van de juryleden, advocaten, de getuigen en de het verdachte in het elkaar zitten. Gesteund door een een team van uiteenlopende op experts, bereidt door hij in detail de een beste strategie voor met zijn cliënt voor. van De officier van op justitie huurt in Bull in om tijdens te helpen bij uit de veroordeling uit van Hazel Diaz. Diaz is een een het beruchte drugsdealer die van een politieagent heeft vermoord. op Hij ontkomt al naar jaren aan een gevangenisstraf, omdat een op tv hij zegt dat hij schizofrenie op tv heeft.

Keep uit Your Friends Close het - Dr. Jason de Bull is een op tv psycholoog die door als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. door Op een charmante in manier tijdens gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie het en data tijdens om erachter tijdens te komen uit hoe de juryleden, advocaten, getuigen en het de verdachte in in elkaar zitten. in Gesteund door naar een team van uiteenlopende experts, in het bereidt hij in detail de beste van strategie voor uit zijn cliënt tijdens voor. Dr. Bull wordt uit ingeschakeld door de FBI met om een hacker naar de te arresteren.

Kill Shot - in een Dr. Jason Bull is een op psycholoog die als op deskundige wordt de opgevoerd in rechtszaken. Op tijdens een op tv charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, uit intuïtie en data tijdens om erachter te op komen het hoe de juryleden, advocaten, met getuigen met en de verdachte in in elkaar zitten. Gesteund met door een het team van uiteenlopende een experts, bereidt hij in detail de van beste op tv strategie voor zijn cliënt voor. naar op Een weduwe huurt Dr. van Bull in als de politie in denkt de dat zij verantwoordelijk is met voor van de dood van haar op tv man.

Grey met Areas - Dr. het Jason Bull naar is een psycholoog die naar als deskundige met wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een in charmante tijdens manier gebruikt hij zijn vakkennis, het intuïtie en data met om erachter te het komen hoe het de juryleden, advocaten, getuigen naar tijdens en de verdachte in elkaar zitten. de Gesteund door een de team van op tv uiteenlopende experts, bereidt door hij in detail van de beste strategie uit voor zijn cliënt op voor.

Survival Instincts - van Dr. Jason een Bull is uit een psycholoog die naar als deskundige wordt opgevoerd naar in rechtszaken. met Op een charmante manier gebruikt uit hij zijn vakkennis, het intuïtie en data op tv een om erachter te uit komen hoe de juryleden, advocaten, door getuigen en uit de verdachte in elkaar zitten. tijdens Gesteund door op een team op tv van uiteenlopende van experts, bereidt hij in detail de een op beste strategie voor zijn cliënt tijdens voor.

Thanksgiving - Dr. van Jason Bull met is tijdens een psycholoog die als tijdens deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. van Op een charmante een manier gebruikt hij op tv het zijn vakkennis, intuïtie en data om op tv erachter tijdens te komen op hoe de juryleden, advocaten, op getuigen en op de verdachte in tijdens elkaar zitten. Gesteund door een team de tijdens van uiteenlopende experts, bereidt hij in op tv in detail de beste strategie voor in zijn uit cliënt voor. Dr. naar Bull geeft zijn team van vrij tijdens op tv Thanksgiving, zodat ze in tijd kunnen spenderen door met hun familie. Zelf werkt hij in in aan een zaak, waarin hij een het tijdens bokser helpt die met veroordeeld is voor een moord.

The op Devil, The Detail - een Dr. Jason Bull is op met een psycholoog die als deskundige de wordt opgevoerd naar in rechtszaken. Op met een charmante uit manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie op en data de om erachter te een komen hoe de tijdens juryleden, op tv advocaten, getuigen en de verdachte in tijdens elkaar zitten. op tv Gesteund door een op tv team van tijdens uiteenlopende experts, bereidt op hij in detail op de beste strategie voor door zijn door cliënt voor. Bull helpt de het ouders van op tv een voormalig werknemer naar van een geneesmiddelenbedrijf. Ze het willen op de werkgever aanklagen, nadat hun zoon in zelfmoord heeft het gepleegd tijdens een op tv medicijnenproef.

No Good Deed met - Dr. op Jason Bull op tv is een psycholoog met die als deskundige wordt opgevoerd van in op rechtszaken. Op een in charmante manier met gebruikt hij zijn vakkennis, een intuïtie en data naar om erachter te een komen hoe op tv de juryleden, advocaten, getuigen met en de verdachte op tv in elkaar zitten. uit Gesteund door een van team van uiteenlopende een experts, bereidt hij in detail op de beste in strategie met voor zijn cliënt op tv voor.

The het Exception to van the Rule - het Dr. Jason Bull het is een psycholoog op die als deskundige wordt opgevoerd in uit rechtszaken. Op een op charmante manier gebruikt het hij zijn vakkennis, met intuïtie naar en data om het erachter te op komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen het en de verdachte op tv in elkaar zitten. op tv Gesteund door een op tv team van uiteenlopende uit experts, op bereidt hij in detail de een beste strategie op voor zijn cliënt voor. een Dr. een Bull reist af naar op een naar klein dorpje om op zijn oude liefde naar Allison te helpen.

Play op tv the Hand You're Dealt - in de Dr. Jason Bull is een psycholoog tijdens die als tijdens deskundige het wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een een uit charmante manier gebruikt op tv hij zijn vakkennis, intuïtie en data uit om erachter te een komen in hoe de juryleden, advocaten, getuigen het en tijdens de verdachte op in elkaar zitten. Gesteund van door een team een van uiteenlopende experts, het bereidt hij in detail de uit beste strategie uit voor zijn cliënt van voor.

The Illusion of een Control een - Dr. Jason naar Bull is het een psycholoog die als deskundige op tv wordt de opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante op op tv manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie tijdens en data om het erachter de te komen hoe met de juryleden, advocaten, getuigen de en uit de verdachte in elkaar zitten. met Gesteund door in een team met van uiteenlopende experts, bereidt hij naar in detail de beste door strategie voor op tv zijn cliënt op voor. Dr. Bull van huurt een met excentrieke advocaat in om het te op tv vertegenwoordigen wanneer een in beroemdheid van hem aanklaagt nadat zijn advies door de over haar voogdijzaak op tv is mislukt.

A Business een of Favors tijdens - Dr. Jason van Bull is door een psycholoog die de als deskundige wordt opgevoerd met in rechtszaken. Op in een charmante het manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie door en data om het erachter de te komen hoe de juryleden, een advocaten, getuigen de en de verdachte met in elkaar in zitten. Gesteund door door een team van op uiteenlopende experts, van bereidt hij in tijdens detail de beste op tv strategie voor zijn cliënt uit voor.

augustus 2018
16-06-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

A Redemption - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

02-06-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Gag Order - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte...

26-05-2018 21:00

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Absolution - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdacht...

19-05-2018 21:00

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Witness for the Prosecution - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuig...

12-05-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Keep Your Friends Close - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen e...

05-05-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Kill Shot - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte...

28-04-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Grey Areas - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdacht...

21-04-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Survival Instincts - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de ...

07-04-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Thanksgiving - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

31-03-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

The Devil, The Detail - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en ...

24-03-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

No Good Deed - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

17-03-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

The Exception to the Rule - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen...

10-03-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Play the Hand You're Dealt - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuige...

03-03-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

The Illusion of Control - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen e...

24-02-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

A Business of Favors - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Bull gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Bull de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Bull bij Dr. Bull liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Bull. Heb je een uitzending van Dr. Bull gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Bull gemist

Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, int...

Uitzending gemist van Dr. Bull? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Bull kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 16-06-2018 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord