Programma gemist?

Pillar met Of Salt - uit Dr. Jason Bull is tijdens een psycholoog die als tijdens deskundige wordt opgevoerd het tijdens in rechtszaken. Op de een charmante manier gebruikt hij zijn uit vakkennis, intuïtie en met een data om erachter te komen uit hoe op de juryleden, advocaten, getuigen en met de verdachte op in elkaar tijdens zitten. Gesteund door een team tijdens van uiteenlopende experts, op bereidt hij in detail een de met beste strategie voor zijn cliënt op tv het voor. In deze het aflevering verdedigt Bull een naar stiefmoeder die van ervan wordt beschuldigd haar stiefdochter te op hebben vermoord. Benny uit krijgt verontrustend nieuws naar over zijn door zus. Marissa op deelt haar beslissing over het met krijgen van een het van baby met haar de man.

When The Rains met Came door - Dr. Jason Bull is op een naar psycholoog die door als deskundige wordt opgevoerd op in rechtszaken. Op uit een charmante manier gebruikt hij van van zijn vakkennis, intuïtie naar en data om erachter in te komen hoe tijdens de juryleden, advocaten, getuigen en op tv de verdachte in de elkaar van zitten. Gesteund door van een team naar van uiteenlopende experts, bereidt hij in een detail de uit beste strategie voor met zijn cliënt voor. In een deze op tv aflevering helpt Bull met uit het opbouwen de van een verdediging voor het de schoonbroer van Taylor, op tv Ralph Kelly, op tv een gevangenisbewaker die op tv is door aangeklaagd wegens doodslag door de het verdrinkingsdoden van twee naar gevangenen in het midden op van een orkaan. naar Tijdens het proces tijdens probeert een Bull de jury ervan te tijdens de overtuigen dat zijn cliënt door probeerde een "groter kwaad" de te voorkomen toen hij op tv uit zijn gevangenisbevel in de in steek liet om zijn de eigen tijdens gezin te evacueren.

The Good een One - Dr. een Jason op tv Bull is een de psycholoog die als met deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. het Op een charmante in manier op gebruikt hij zijn vakkennis, met intuïtie en data om erachter naar te komen op hoe de tijdens juryleden, advocaten, getuigen tijdens en de verdachte in door elkaar zitten. Gesteund uit door een team van op uiteenlopende op experts, bereidt uit hij in detail de beste op tv strategie voor zijn cliënt naar voor. op tv In deze aflevering op tv staat een met lid van een beruchte misdaadfamilie terecht door voor de moord een op zijn broer. van naar Naarmate het proces begint, op probeert Bull zijn cliënt ervan een te overtuigen zijn van proces van los te breken van die uit van zijn broer, naar waardoor de naar broers op tegen elkaar moeten getuigen in door de door rechtbank.

Bounty - tijdens Dr. Jason Bull op is een naar psycholoog die als deskundige wordt de door opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante op manier gebruikt hij in de zijn vakkennis, intuïtie en naar data om erachter te een komen uit hoe de juryleden, advocaten, getuigen en door de verdachte in tijdens elkaar zitten. met Gesteund door een team op tv door van uiteenlopende experts, naar bereidt hij in detail de op tv beste strategie met voor zijn cliënt het voor. In deze het aflevering helpt Bull een door premiejager die met tijdens zijn op tv eerste opdracht de verkeerde uit Mark heeft ontvoerd. Nadat op tv Bull verneemt dat op zijn met cliënt een anonieme op tip heeft gekregen die hem van ertoe naar heeft gebracht de verkeerde door persoon te met pakken, gooit hij het over van een een andere boeg. Bull door gaat voor de de vergissing door feit-verdediging die door beweert dat de acties van van door hun cliënt waren gebaseerd op naar feitelijke door fouten.

Don't Say tijdens A met Word - Dr. Jason Bull is van een van psycholoog die als deskundige van wordt uit opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante een met manier gebruikt hij zijn naar vakkennis, intuïtie en data om het van erachter te komen hoe van de juryleden, advocaten, getuigen van en de op verdachte in elkaar zitten. in Gesteund door uit een team van uiteenlopende het experts, bereidt op hij in detail de beste in strategie voor uit zijn cliënt voor. naar In een deze aflevering brengt Diana de in romantische tijdens rivaal van Bull de haar carrière in uit gevaar wanneer ze Bull stiekem op tv naar Texas tijdens laat komen. Hier de willen ze een ??koppel door helpen in een rechtszaak met tegen op haar voormalige cliënt voor de op tv voogdij over hun een uit kleinkinderen.

Parental Guidance - tijdens Dr. Jason Bull naar op tv is een psycholoog naar die als deskundige wordt opgevoerd in van rechtszaken. Op een tijdens in charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, het intuïtie naar en data om erachter te uit komen hoe de het juryleden, advocaten, het getuigen en de verdachte op in elkaar tijdens zitten. Gesteund door van een team uit van uiteenlopende experts, bereidt door hij in op detail de beste met strategie voor zijn cliënt voor. tijdens In deze aflevering in vertegenwoordigen Bull op en van het TAC-team een tienerjongen die een volledig in isolatie is naar opgevoed. Hij in staat terecht voor het moord tijdens na een vuurgevecht. Terwijl het proces een begint, lijkt Bull tijdens juryleden te selecteren op die geloven het dat zijn cliënt tijdens handelde uit onder de misleide invloed van van de enige door andere persoon die in hij ooit heeft naar gekend, zijn de vader.

Forfeiture - op Dr. Jason Bull is op een op tv psycholoog die als deskundige tijdens wordt opgevoerd in rechtszaken. van Op een van charmante manier in gebruikt hij zijn op vakkennis, intuïtie in en data om erachter te op komen hoe met de juryleden, naar advocaten, getuigen en tijdens de verdachte in elkaar zitten. op tv Gesteund naar door een team met van uiteenlopende experts, bereidt hij in tijdens op tv detail de beste van strategie voor zijn van cliënt voor. In deze aflevering: met het TAC-team door werkt dubbele zaken wanneer Chunk de zijn eerste de legale klant vertegenwoordigt uit van Darius door Lambert, een jonge man met die wordt geconfronteerd op met uit federale aanklachten voor vervalsing. de Bull vertegenwoordigt op de grootvader van Darius, op Willie Lambert, die tijdens zijn bedrijf het kan verliezen door de naar FBI omdat hij eigenaar is op van de tijdens kapperszaak waar de de nep goederen werden van verkocht.

Security naar Fraud - Dr. Jason Bull op de is een psycholoog die als deskundige in wordt opgevoerd in op tv rechtszaken. Op het een charmante manier gebruikt de hij het zijn vakkennis, intuïtie en op tv data om het erachter te van komen hoe de juryleden, de advocaten, getuigen en de het verdachte in elkaar zitten. een Gesteund door een de tijdens team van uiteenlopende experts, bereidt hij door in op tv detail de beste strategie voor een zijn cliënt voor. op In deze een aflevering de gaat Bull aan de slag met op tv zijn met idool, Walter het Franklin, een legendarische advocaat op tv die hem vraagt een gezin uit te helpen. Zij het klagen de de Amerikaanse regering aan voor van het het doden van de op verkeerde man tijdens het getuigenbescherming. Naarmate het proces vordert, op wordt door Bulls bewondering voor Walter getest door de als de eminente procureur begint naar af op te wijken van Bulls met advies voor de de rechtbank.

Leave tijdens It All Behind - Dr. de het Jason Bull is van een psycholoog die als tijdens deskundige wordt opgevoerd in de rechtszaken. een Op een charmante manier gebruikt op tv hij zijn vakkennis, intuïtie het uit en data om naar erachter te komen hoe de in juryleden, het advocaten, getuigen en de tijdens verdachte in elkaar tijdens zitten. Gesteund door een uit team in van uiteenlopende experts, bereidt hij naar in in detail de beste uit strategie voor zijn cliënt voor. door In deze aflevering in streeft Dr. Bull ernaar uit om redelijke twijfel tijdens de te zaaien onder de op tv juryleden in het proces van met zijn een vriend Nathan. De man een wordt berecht voor de tijdens moord de op zijn vrouw en de het zaak van het de aanklager van is gebaseerd op indirect uit bewijs.

Split Hairs uit - naar Dr. Jason Bull is een psycholoog de die als deskundige de wordt opgevoerd in naar op tv rechtszaken. Op een charmante manier het gebruikt hij zijn vakkennis, het intuïtie en data van uit om erachter te komen de hoe de juryleden, naar advocaten, getuigen en een de verdachte in elkaar zitten. op Gesteund door tijdens een team van van uiteenlopende experts, bereidt hij een in detail de met beste strategie het voor zijn cliënt op voor. van In deze aflevering: de Bull neemt een de verdediging van New door Yorks belangrijkste op tv medische examinator op een zich wanneer zij wordt beschuldigd met van met knoeien met bewijsmateriaal op tv dat verband houdt met naar de jarenoude van zaak die haar carrière de heeft gemaakt. Als Bull zich tijdens zorgen begint te met maken brutale eerlijkheid een uit van zijn cliënt haar met kansen in de rechtbank zou de kunnen beïnvloeden, wil op tv het hij de jury opvullen in met personen die het geneigd zijn te tijdens geloven dat ze een uit fout heeft uit gemaakt in plaats van met opzettelijk knoeien in met forensisch op bewijs.

Separate Together - de Een dramaserie op geïnspireerd uit op de carrière van tijdens Dr. Phil McGraw, de oprichter op van een het van de meest van productieve uit adviesbureaus aller tijden. Hij heeft met een van uitstekend inzicht in mensen. In op tv deze aflevering: de Bull en uit zijn on-again, off-again door romantische rivaal, Diana Lindsay, bundelen hun door krachten om door twee van afzonderlijke maar gezamenlijke verdedigingsteams van te creëren. Diana's nicht en op in haar man worden beschuldigd het van een het gewapende overval. Naarmate de van rechtszaak nadert, wordt de tijdens reünie van Bull met van het Diana belemmerd door zijn nieuwe de post-hartaanvalregime.

A Higher het Law - Dr. de Jason met Bull is een psycholoog die als tijdens de deskundige wordt opgevoerd in van rechtszaken. Op een met charmante manier gebruikt naar hij zijn vakkennis, intuïtie en het data naar om erachter te komen hoe naar de juryleden, op tv advocaten, getuigen uit en de op verdachte in elkaar zitten. Gesteund uit door een team van in uiteenlopende door experts, bereidt door hij in detail de beste strategie met voor zijn cliënt van voor. In naar deze door aflevering stemt Bull ermee uit in dat de TAC de een priester door vertegenwoordigt die in verantwoordelijk wordt geacht voor een in dodelijke aanrijding uit nadat hij achter het uit stuur van in de kerkbus is gevonden op die bij de crash naar op betrokken was. Maar de zaak in is gecompliceerd op tv wanneer de priester beweert met dat de daadwerkelijke bestuurder een heeft de bekend aan hem, maar hij tijdens kan op de identiteit van die persoon op niet onthullen in vanwege de met vertrouwelijkheid die met op tv de biecht in komt.

Separation - Dr. uit op Jason Bull is van een psycholoog die als deskundige wordt het opgevoerd in rechtszaken. uit Op de een charmante manier gebruikt door hij zijn op tv vakkennis, intuïtie in en data om erachter op te komen hoe de van juryleden, advocaten, getuigen in en de verdachte uit in elkaar zitten. Gesteund een door de een team van in uiteenlopende experts, bereidt op tv hij in uit detail de beste strategie voor zijn de uit cliënt voor. In uit deze aflevering wordt Gabriel naar gearresteerd omdat hij een illegaal in het land door is.

But For uit The Grace - de Dr. Jason uit Bull is een psycholoog die van in als deskundige wordt een opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante tijdens tijdens manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie tijdens en een data om erachter een te komen hoe met de juryleden, advocaten, getuigen naar en tijdens de verdachte in uit elkaar zitten. Gesteund door tijdens een team van met uiteenlopende experts, uit bereidt hij in detail naar de beste strategie van voor zijn cliënt in voor. Bull neemt tijdens een pro-deoklant aan die het slecht met geadviseerd werd door op zijn openbaar verdediger.

A Girl het Without Feelings - met Dr. Jason Bull is het een psycholoog de die als deskundige wordt tijdens opgevoerd uit in rechtszaken. Op een charmante de manier gebruikt hij uit de zijn vakkennis, intuïtie en data van om erachter te komen door hoe de op juryleden, advocaten, getuigen en een de tijdens verdachte in elkaar van zitten. Gesteund met door een team van van uiteenlopende experts, uit bereidt hij in het detail de beste strategie op voor zijn cliënt de voor.

september 2019
08-06-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Pillar Of Salt - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verd...

01-06-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

When The Rains Came - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de...

25-05-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

The Good One - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

18-05-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Bounty - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte in...

11-05-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Don't Say A Word - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de ve...

27-04-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Parental Guidance - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de v...

20-04-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Forfeiture - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdacht...

13-04-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Security Fraud - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verd...

06-04-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Leave It All Behind - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de...

23-03-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Split Hairs - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdach...

16-03-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Separate Together - Een dramaserie geïnspireerd op de carrière van Dr. Phil McGraw, de oprichter van een van de meest productieve adviesbureaus aller tijden. Hij heeft een uitstekend inzicht in mensen. In deze aflevering: Bull en zijn on-ag...

09-03-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

A Higher Law - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

02-03-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Separation - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdacht...

24-11-2018 21:00

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

But For The Grace - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de v...

17-11-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

A Girl Without Feelings - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Bull gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Bull de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Bull bij Dr. Bull liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Bull. Heb je een uitzending van Dr. Bull gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Bull gemist

Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, int...

Uitzending gemist van Dr. Bull? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Bull kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 56
  • Laatste uitzending op 08-06-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord