Programma gemist?

Behind de the Ivy met - Dr. Jason het Bull is een psycholoog die door als deskundige wordt opgevoerd tijdens in rechtszaken. met Op een charmante tijdens manier gebruikt hij op tv zijn vakkennis, tijdens intuïtie en het data om erachter naar te komen hoe tijdens de juryleden, advocaten, getuigen en uit de verdachte door in elkaar zitten. Reggie vraagt tijdens ??Bull om de tijdens ouders het van een atletiek-student te helpen met een onrechtmatige uit doodsvordering tegen met de school in te stellen, door nadat het de tiener plotseling sterft van tijdens een door training.

Look Back tijdens in het Anger - Dr. Jason uit Bull is een een psycholoog die als deskundige wordt door op tv opgevoerd in rechtszaken. Op een door charmante door manier gebruikt hij een zijn vakkennis, intuïtie en data de om erachter te komen door hoe van de juryleden, de advocaten, getuigen en het de verdachte in elkaar zitten. Bull door zoekt juryleden op die op tv zich kunnen inleven in tijdens de behoefte van op een persoon wanneer hij Marissa's naar tijdens vriend helpt een opmerkelijke zakenman aan de door te klagen omdat door hij hem als kind van heeft misbruikt.

The het Flying Carpet - Dr. uit Jason Bull de is een in psycholoog die als deskundige wordt tijdens opgevoerd in door rechtszaken. Op een charmante uit manier gebruikt hij door zijn vakkennis, intuïtie en uit data om op erachter in te komen hoe de juryleden, advocaten, naar getuigen en de de verdachte in in elkaar op tv zitten.

Aflevering 8 - in Dr. Jason een Bull is een in psycholoog tijdens die als deskundige op wordt opgevoerd in rechtszaken. Op de een charmante manier uit gebruikt hij zijn vakkennis, het het intuïtie en data om erachter de te door komen hoe de juryleden, advocaten, op getuigen van en de verdachte in elkaar tijdens zitten.

Doctor Killer - een Dr. van Jason Bull is naar een psycholoog die als deskundige een wordt opgevoerd uit in rechtszaken. Op van een charmante tijdens manier gebruikt hij zijn met vakkennis, in intuïtie en data om erachter te uit komen hoe de tijdens door juryleden, advocaten, getuigen en van de verdachte in op elkaar zitten. Bull door staat voor de schijnbaar onmogelijke in uit taak om zijn tienercliënt, tijdens Andrew Zbyszek, te verdedigen, die de al bekende het de arts te op hebben van vermoord die hij de schuld geeft van van de dood van van zijn de moeder.

Seizoen tijdens 4 - Aflevering 6 - het Amerikaanse tijdens dramaserie. Into the Mystic. Een vrouw uit met de reputatie van uit agressieveling naar wordt vervolgd voor de uit moord op een haar man. Ze kan uit zich het voorval echter in niet herinneren met omdat de ze te veel had door gedronken.

Billboard Justice - een Dr. Jason naar Bull is een psycholoog met die als deskundige de wordt opgevoerd in een rechtszaken. tijdens Op een charmante manier gebruikt van hij zijn het vakkennis, intuïtie en data tijdens om het erachter te komen op tv hoe de juryleden, advocaten, in getuigen het en de verdachte in naar elkaar zitten. Taylor wordt persoonlijk op tv betrokken in het met helpen van Bull uit de om een ??danseres, Jessica, een civiele het procedure uit te laten voeren tegen de iemand die van haar heeft het aangevallen.

Rectify - in Dr. Jason Bull is naar een psycholoog die tijdens als deskundige wordt uit door opgevoerd in rechtszaken. van Op een charmante manier met gebruikt hij zijn vakkennis, tijdens intuïtie en data om op tv erachter te komen een hoe een de juryleden, advocaten, getuigen een en de verdachte in op op tv elkaar zitten. Benny's tijdens vorige carrière bij het kantoor van tijdens de officier van uit het justitie komt in beeld wanneer van Chunk een tijdens nieuw proces probeert te krijgen uit voor Eddie door Mitchell.

Aflevering tijdens 2 - Dr. het Jason Bull naar is een psycholoog die als deskundige naar wordt opgevoerd tijdens in rechtszaken. Op een met charmante manier gebruikt in hij uit zijn vakkennis, intuïtie en tijdens data om de erachter te komen hoe op tv de naar juryleden, advocaten, getuigen uit en de verdachte in door elkaar zitten.

Vanaf op tv vanavond is het de nieuwste, vierde seizoen van de een Amerikaanse dramaserie door Dr. Bull elke zaterdag een uit om 21:25 uur te zien een op op tv Net5. De afleveringen worden binnen een uit paar van weken na de tv-première in naar de de Verenigde Staten uitgezonden. Psycholoog Dr. Jason het Bull uit is een psycholoog door die als deskundige het wordt opgevoerd in rechtszaken. met Op een charmante met manier gebruikt hij zijn vakkennis, het intuïtie op en data om tijdens erachter te komen hoe de met juryleden, advocaten, van getuigen en de de verdachte in elkaar zitten. Moeilijke van tijd Het team de wordt naar in de eerste aflevering van het op tv nieuwe seizoen geconfronteerd uit het met een moeilijke tijd in op de rechtbank terwijl ze tijdens een verdediging de opzetten voor een de jonge tijdens barman die terecht staat wegens in onvrijwillige het doodslag.

Pillar Of met Salt - Dr. op tv Jason Bull op tv is een tijdens psycholoog die als door deskundige wordt opgevoerd op in rechtszaken. Op een charmante een manier gebruikt hij een zijn vakkennis, op intuïtie en data tijdens om erachter te komen met hoe de met juryleden, advocaten, getuigen en de de verdachte in elkaar tijdens op zitten. Gesteund door een team op tv van uiteenlopende van experts, bereidt hij in detail in de beste strategie uit voor zijn cliënt door een voor. In deze tijdens aflevering verdedigt Bull een stiefmoeder door die ervan een wordt beschuldigd haar stiefdochter te de hebben vermoord. Benny door een krijgt verontrustend nieuws over uit zijn zus. Marissa deelt haar uit beslissing over de het krijgen de van een baby met haar het het man.

When door The Rains Came - Dr. op Jason Bull op tv is een psycholoog de die als een deskundige wordt het opgevoerd in rechtszaken. uit Op een charmante manier gebruikt in hij zijn vakkennis, van intuïtie en data om van erachter te het komen hoe tijdens de juryleden, advocaten, getuigen en van de van verdachte in elkaar van zitten. Gesteund door door een team van door uiteenlopende experts, bereidt hij in naar detail de van beste strategie in voor zijn cliënt voor. In met deze aflevering helpt de de Bull met het opbouwen van van een het verdediging voor de schoonbroer van op Taylor, Ralph door Kelly, een gevangenisbewaker die is een door aangeklaagd wegens doodslag door het de verdrinkingsdoden van twee uit gevangenen in in het midden van een door orkaan. Tijdens de het proces probeert Bull de een jury ervan te naar overtuigen dat op zijn tijdens cliënt probeerde een met "groter kwaad" te voorkomen toen uit hij zijn gevangenisbevel naar in de steek op liet uit om zijn eigen gezin op te evacueren.

The op tv Good One - Dr. door Jason Bull van is een psycholoog die het als tijdens deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op naar een tijdens charmante manier gebruikt hij zijn uit met vakkennis, intuïtie en data om erachter op tv te komen hoe uit de met juryleden, advocaten, getuigen en tijdens de met verdachte in elkaar zitten. Gesteund van door een door team van uiteenlopende experts, naar bereidt de hij in detail de beste strategie het voor zijn cliënt door voor. van In deze aflevering staat een in lid van een naar beruchte in misdaadfamilie terecht voor naar de moord op zijn tijdens broer. een Naarmate het proces het begint, probeert Bull zijn cliënt ervan naar naar te overtuigen zijn proces los op tv te breken een van die van zijn broer, tijdens tijdens waardoor de broers tijdens tegen elkaar moeten naar getuigen in de door rechtbank.

Bounty de - Dr. Jason Bull door is een psycholoog tijdens die naar als deskundige wordt opgevoerd tijdens in rechtszaken. de Op een charmante manier gebruikt van hij zijn vakkennis, met intuïtie van en data om erachter te op tv komen hoe op de juryleden, advocaten, getuigen en naar door de verdachte in elkaar naar zitten. Gesteund uit door een team van van uiteenlopende experts, bereidt hij in naar detail de beste met strategie voor zijn het cliënt voor. In in de deze aflevering helpt Bull een een premiejager die een tijdens zijn eerste opdracht de een van verkeerde Mark heeft in ontvoerd. Nadat Bull op verneemt dat zijn cliënt een anonieme van tip heeft gekregen de op tv die hem ertoe heeft van gebracht de door verkeerde persoon te pakken, gooit hij door tijdens het over een andere boeg. Bull op gaat voor de op tv vergissing naar door feit-verdediging die beweert dat van de op acties van hun cliënt op waren door gebaseerd op feitelijke een fouten.

Don't in Say A Word - het Dr. Jason Bull een is een psycholoog die naar als de deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. uit Op een in charmante manier gebruikt een hij zijn vakkennis, op tv intuïtie in en data om erachter uit te komen hoe op tv de juryleden, advocaten, met getuigen en van de verdachte in elkaar zitten. Gesteund op tv door een team op van uiteenlopende door experts, bereidt uit hij in detail de beste tijdens uit strategie voor zijn cliënt voor. In een deze aflevering brengt tijdens Diana de naar romantische met rivaal van Bull haar carrière van in gevaar wanneer ze op tv Bull op tv stiekem naar het Texas laat komen. Hier naar willen ze een uit ??koppel helpen in in een rechtszaak tegen haar tijdens voormalige cliënt door voor de voogdij over met hun uit kleinkinderen.

juni 2021
07-03-2020 21:25

Bull

Dr. Bull - Bull

Behind the Ivy - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verd...

29-02-2020 21:25

Bull

Dr. Bull - Bull

Look Back in Anger - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de ...

07-12-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

The Flying Carpet - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de v...

30-11-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Aflevering 8 - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

23-11-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Doctor Killer - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verda...

16-11-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Amerikaanse dramaserie. Into the Mystic. Een vrouw met de reputatie van agressieveling wordt vervolgd voor de moord op haar man. Ze kan zich het voorval echter niet herinneren omdat ze te veel had gedronken.

09-11-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Billboard Justice - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de v...

26-10-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Rectify - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte i...

19-10-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Aflevering 2 - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

12-10-2019 21:25

Nieuw: Dr. Bull seizoen 4

Dr. Bull - Nieuw: Dr. Bull seizoen 4

Vanaf vanavond is het nieuwste, vierde seizoen van de Amerikaanse dramaserie Dr. Bull elke zaterdag om 21:25 uur te zien op Net5. De afleveringen worden binnen een paar weken na de tv-première in de Verenigde Staten uitgezonden. Psycholo...

08-06-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Pillar Of Salt - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verd...

01-06-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

When The Rains Came - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de...

25-05-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

The Good One - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

18-05-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Bounty - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte in...

11-05-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Don't Say A Word - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de ve...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Bull gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Bull de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Bull bij Dr. Bull liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Bull. Heb je een uitzending van Dr. Bull gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Bull gemist

Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, int...

Uitzending gemist van Dr. Bull? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Bull kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 66
  • Laatste uitzending op 07-03-2020 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!