Programma gemist?

Bounty een - Dr. Jason Bull is de een met psycholoog die als deskundige wordt op opgevoerd in in rechtszaken. Op een charmante een manier gebruikt hij op tv zijn het vakkennis, intuïtie naar en data om in erachter te komen hoe de met juryleden, advocaten, getuigen het en de verdachte in in elkaar zitten. Gesteund in door door een team van uiteenlopende experts, door uit bereidt hij in detail de op tv beste naar strategie voor zijn met cliënt voor. In van deze aflevering helpt naar Bull een premiejager die tijdens uit zijn eerste opdracht de de verkeerde Mark naar heeft ontvoerd. Nadat naar Bull verneemt dat zijn de tijdens cliënt een anonieme tip heeft gekregen van die hem ertoe in heeft gebracht tijdens de de verkeerde persoon te pakken, gooit hij de het het over een andere de boeg. Bull gaat voor op tv de vergissing op tv door feit-verdediging die beweert dat in de acties van uit hun cliënt uit waren het gebaseerd op feitelijke het fouten.

Don't Say in A naar Word - Dr. Jason Bull is in het een psycholoog die als door deskundige wordt opgevoerd in op rechtszaken. Op een een charmante de manier gebruikt hij met zijn vakkennis, intuïtie en de data om erachter met te komen hoe van de juryleden, advocaten, getuigen en de de verdachte het in elkaar uit zitten. Gesteund door op tv een team op van uiteenlopende experts, bereidt hij een in detail de een beste strategie van voor zijn cliënt voor. In in het deze aflevering brengt Diana de romantische het rivaal van Bull het haar carrière in de gevaar wanneer ze door Bull stiekem naar het Texas op tv laat komen. Hier willen op tv ze uit een ??koppel helpen in het een rechtszaak met tegen haar voormalige cliënt voor de op voogdij over op tv hun tijdens kleinkinderen.

Parental Guidance - op tv Dr. tijdens Jason Bull een is een psycholoog die als op tv deskundige wordt opgevoerd in uit rechtszaken. Op een in charmante manier gebruikt tijdens hij zijn met vakkennis, naar intuïtie en data om met erachter te komen de hoe de juryleden, advocaten, door getuigen en de verdachte met in elkaar uit zitten. Gesteund op tv door een team van uiteenlopende op experts, bereidt met hij door in detail de op beste strategie voor zijn cliënt tijdens voor. In deze in aflevering met vertegenwoordigen Bull en tijdens het TAC-team een tienerjongen die een volledig in isolatie is de met opgevoed. Hij staat terecht voor moord het na van een vuurgevecht. op tv Terwijl het proces begint, op lijkt Bull juryleden te selecteren door in die geloven dat zijn cliënt naar handelde het onder de misleide invloed op van de enige andere persoon het van die hij ooit heeft gekend, zijn op de vader.

Forfeiture - Dr. tijdens Jason Bull op tv is een psycholoog in die als in deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. op tv Op een charmante met het manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie tijdens en op data om erachter te op komen hoe in de juryleden, advocaten, getuigen naar en een de verdachte in elkaar zitten. Gesteund in door in een team van van uiteenlopende experts, bereidt hij op tv in detail de naar beste strategie voor zijn op tv cliënt naar voor. In deze van aflevering: het TAC-team werkt tijdens dubbele op tv zaken wanneer Chunk zijn eerste van legale klant vertegenwoordigt uit van Darius een Lambert, een jonge man tijdens die wordt geconfronteerd met het federale aanklachten van voor vervalsing. het Bull vertegenwoordigt de grootvader van van Darius, Willie Lambert, op die zijn van bedrijf op kan verliezen door de FBI omdat van hij uit eigenaar is van de kapperszaak uit waar de de nep goederen werden het verkocht.

Security Fraud uit - Dr. Jason Bull op is op een psycholoog het die als deskundige op tv wordt opgevoerd in uit rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt door hij zijn vakkennis, met het intuïtie en data om erachter tijdens te komen hoe de uit op juryleden, advocaten, getuigen uit en de verdachte in elkaar zitten. van Gesteund door een een team van op tv uiteenlopende in experts, bereidt hij in detail de uit op tv beste strategie voor met zijn cliënt voor. In deze aflevering naar gaat Bull naar aan de slag in met zijn idool, tijdens Walter Franklin, een legendarische de advocaat die hem van vraagt een met gezin tijdens te helpen. Zij klagen op tv de Amerikaanse regering tijdens aan voor het op doden van de van verkeerde man tijdens getuigenbescherming. een Naarmate het proces vordert, met op tv wordt Bulls bewondering door voor Walter getest als door de eminente procureur op begint af te wijken van uit Bulls de advies voor de de rechtbank.

Leave It All op Behind - Dr. een Jason Bull tijdens is een met psycholoog die als deskundige op wordt opgevoerd tijdens in rechtszaken. Op door een charmante door manier gebruikt hij zijn met vakkennis, intuïtie en data met om naar erachter te komen hoe de juryleden, de advocaten, het getuigen en de verdachte met in op tv elkaar zitten. Gesteund door in een team van uiteenlopende van experts, bereidt hij naar in detail de op beste strategie voor zijn een cliënt van voor. In deze aflevering streeft in Dr. Bull ernaar uit om redelijke op tv twijfel te zaaien op onder op de juryleden in het de proces van zijn op vriend Nathan. De op tv man wordt berecht voor tijdens de tijdens moord op zijn met vrouw en de zaak uit van de aanklager is op gebaseerd in op indirect bewijs.

Split Hairs - de de Dr. Jason Bull naar is een psycholoog die als deskundige met wordt opgevoerd in van rechtszaken. Op een een een charmante manier gebruikt door hij zijn vakkennis, intuïtie en op tv data om erachter te uit op tv komen hoe de op juryleden, advocaten, getuigen en de naar verdachte in elkaar tijdens zitten. Gesteund door een de team van uit uiteenlopende experts, bereidt op hij in het detail de de beste strategie voor zijn cliënt voor. van In deze aflevering: tijdens Bull neemt uit de in verdediging van New Yorks van belangrijkste medische examinator een op zich op tv wanneer zij wordt beschuldigd tijdens van knoeien met bewijsmateriaal de dat verband houdt uit met de jarenoude naar zaak de die haar carrière heeft gemaakt. het Als tijdens Bull zich zorgen begint met te maken brutale eerlijkheid op van zijn uit cliënt haar op tv kansen in de rechtbank tijdens zou op tv kunnen beïnvloeden, wil hij een de jury opvullen de met personen die geneigd zijn een op te geloven dat naar ze een fout heeft een gemaakt in tijdens plaats van opzettelijk knoeien op met forensisch het bewijs.

Separate Together - met naar Een dramaserie geïnspireerd op de carrière op uit van Dr. Phil McGraw, het de oprichter van een van op de meest productieve naar de adviesbureaus aller tijden. Hij heeft een op in uitstekend inzicht in mensen. de In deze uit aflevering: Bull en zijn naar on-again, off-again romantische rivaal, Diana tijdens Lindsay, bundelen hun een krachten om twee door uit afzonderlijke maar gezamenlijke verdedigingsteams te met creëren. in Diana's nicht en haar man worden het beschuldigd van naar een gewapende van overval. Naarmate de van rechtszaak nadert, wordt tijdens de reünie van Bull de met Diana belemmerd naar door in zijn nieuwe post-hartaanvalregime.

A met Higher Law - Dr. Jason met Bull is een uit psycholoog in die als deskundige de wordt opgevoerd in rechtszaken. Op uit een charmante het manier gebruikt de hij zijn het vakkennis, intuïtie en data om naar erachter te komen naar hoe de juryleden, advocaten, in getuigen en de de verdachte in elkaar uit door zitten. Gesteund door van een team van uiteenlopende het experts, bereidt hij in detail uit de beste het strategie voor op tv zijn cliënt de voor. In deze het aflevering stemt Bull door ermee in dat door de TAC een priester vertegenwoordigt van die van verantwoordelijk wordt geacht voor een dodelijke naar tijdens aanrijding nadat hij achter het tijdens stuur van van de kerkbus is gevonden naar die op bij de crash betrokken was. in Maar de met zaak is gecompliceerd op wanneer de priester beweert dat een de daadwerkelijke in bestuurder heeft op bekend aan hem, maar hij de kan op tv de identiteit een van die persoon niet onthullen het vanwege de het vertrouwelijkheid die met de biecht in door komt.

Separation - door Dr. Jason Bull op is in een psycholoog die als deskundige uit wordt opgevoerd in rechtszaken. door op tv Op een charmante de manier gebruikt hij zijn in vakkennis, intuïtie en data om van het erachter te komen hoe de op tv juryleden, advocaten, naar getuigen en de het verdachte in elkaar zitten. Gesteund in door op een team de van uiteenlopende experts, naar bereidt hij in detail de van beste strategie van voor zijn cliënt voor. In het deze aflevering wordt in Gabriel gearresteerd omdat naar hij illegaal een in het land in is.

But door For The Grace - Dr. het met Jason Bull is een de psycholoog die in als deskundige wordt opgevoerd met in rechtszaken. Op een charmante tijdens de manier gebruikt hij zijn vakkennis, op tv intuïtie en data om op tv erachter te naar komen tijdens hoe de juryleden, op tv advocaten, getuigen en de met verdachte in elkaar zitten. Gesteund tijdens door naar een team van uit uiteenlopende experts, bereidt hij in door detail op de beste strategie voor uit zijn cliënt in voor. Bull neemt in een pro-deoklant naar aan die slecht geadviseerd werd door door een zijn openbaar verdediger.

A in Girl Without Feelings - Dr. door Jason Bull is de een psycholoog die op tv als het deskundige wordt opgevoerd in de rechtszaken. op tv Op een charmante van manier gebruikt hij het zijn vakkennis, intuïtie en data met om erachter te op tv komen hoe de een juryleden, het advocaten, getuigen en de verdachte door in elkaar zitten. Gesteund het door op tv een team van uiteenlopende door experts, bereidt hij in met op tv detail de beste strategie het voor zijn uit cliënt voor.

Fool Me Twice het - de Dr. Jason Bull is een op tv psycholoog die als op tv deskundige wordt opgevoerd met in rechtszaken. de Op een charmante manier van gebruikt hij met zijn uit vakkennis, intuïtie en op data om erachter te komen hoe naar de juryleden, advocaten, een getuigen op tv en de door verdachte in elkaar zitten. Gesteund naar door het een team van uiteenlopende experts, bereidt van hij van in detail met de beste strategie voor zijn een cliënt de voor.

The van Missing Piece - Dr. Jason met Bull is uit een psycholoog die als een deskundige wordt op opgevoerd in in rechtszaken. Op een uit charmante manier gebruikt hij op tv zijn vakkennis, intuïtie met en data om erachter uit te komen in hoe de met juryleden, advocaten, naar getuigen en de verdachte in van elkaar met zitten. Gesteund door door een team van naar uiteenlopende experts, bereidt op hij in detail van de beste strategie voor zijn de cliënt op voor.

Justice van for Cable op - Dr. Jason Bull is met een psycholoog die als van deskundige wordt opgevoerd uit in rechtszaken. Op tijdens een charmante het manier gebruikt uit hij zijn vakkennis, intuïtie en uit in data om erachter te komen hoe in de juryleden, een advocaten, uit getuigen en de verdachte uit in elkaar zitten. het Gesteund door een team op tv van uiteenlopende experts, bereidt op hij het in detail de beste in strategie van voor zijn cliënt tijdens voor.

mei 2019
18-05-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Bounty - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte in...

11-05-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Don't Say A Word - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de ve...

27-04-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Parental Guidance - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de v...

20-04-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Forfeiture - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdacht...

13-04-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Security Fraud - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verd...

06-04-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Leave It All Behind - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de...

23-03-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Split Hairs - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdach...

16-03-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Separate Together - Een dramaserie geïnspireerd op de carrière van Dr. Phil McGraw, de oprichter van een van de meest productieve adviesbureaus aller tijden. Hij heeft een uitstekend inzicht in mensen. In deze aflevering: Bull en zijn on-ag...

09-03-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

A Higher Law - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

02-03-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Separation - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdacht...

24-11-2018 21:00

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

But For The Grace - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de v...

17-11-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

A Girl Without Feelings - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen e...

10-11-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Fool Me Twice - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verda...

03-11-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

The Missing Piece - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de v...

27-10-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Justice for Cable - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Bull gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Bull de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Bull bij Dr. Bull liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Bull. Heb je een uitzending van Dr. Bull gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Bull gemist

Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, int...

Uitzending gemist van Dr. Bull? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Bull kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 53
  • Laatste uitzending op 18-05-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord