Programma gemist?

Behind the door Ivy - Dr. op Jason Bull is naar een van psycholoog die als deskundige wordt van opgevoerd in rechtszaken. Op op tv in een charmante manier gebruikt hij zijn naar naar vakkennis, intuïtie en data om erachter de te tijdens komen hoe de juryleden, op tv advocaten, getuigen een en de verdachte in in elkaar met zitten. Reggie vraagt tijdens ??Bull om de ouders van door een atletiek-student te door helpen uit een onrechtmatige doodsvordering tegen de school in uit in te stellen, op nadat de tiener plotseling sterft tijdens een een met training.

Look Back op tv in tijdens Anger - Dr. Jason Bull met is een psycholoog door die als deskundige van wordt opgevoerd in rechtszaken. naar Op een op charmante op manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie van naar en data om erachter te komen van hoe op de juryleden, advocaten, getuigen op tv en de verdachte met in elkaar uit zitten. Bull zoekt juryleden de die zich kunnen het inleven in door de behoefte tijdens van een persoon wanneer hij van Marissa's vriend een helpt een uit opmerkelijke zakenman aan te klagen van omdat hij hem op als kind heeft een misbruikt.

The naar Flying Carpet - door Dr. Jason Bull door is een psycholoog die als door een deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. het Op een charmante manier het gebruikt met hij zijn vakkennis, intuïtie en uit data de om erachter te komen hoe een de juryleden, advocaten, met getuigen in en de verdachte door in elkaar de zitten.

Aflevering 8 een - Dr. Jason het Bull is op tv een psycholoog die de als deskundige een wordt opgevoerd in rechtszaken. Op uit een charmante een manier gebruikt hij zijn met vakkennis, intuïtie en data de op tv om erachter te komen hoe het de juryleden, advocaten, getuigen op met en de verdachte door in elkaar zitten.

Doctor van Killer - Dr. Jason Bull tijdens op is een psycholoog die als tijdens deskundige wordt opgevoerd met in rechtszaken. Op op tv een een charmante manier gebruikt op tv hij zijn vakkennis, intuïtie naar en data om van erachter te komen hoe de de juryleden, advocaten, door getuigen en de de verdachte in uit elkaar zitten. tijdens Bull staat voor de schijnbaar uit onmogelijke taak om zijn in tienercliënt, Andrew Zbyszek, een te verdedigen, met die al bekende op de arts te hebben tijdens met vermoord die hij de door schuld geeft van het de dood van zijn naar moeder.

Seizoen 4 door - Aflevering van 6 - in Amerikaanse dramaserie. Into the Mystic. Een op tv vrouw met de reputatie uit van agressieveling tijdens wordt vervolgd naar voor de moord op haar de man. Ze kan op tv zich het voorval echter een de niet herinneren omdat ze te veel het had van gedronken.

Billboard op tv Justice - Dr. Jason Bull tijdens is een de psycholoog die als van deskundige een wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een op tv charmante door manier gebruikt hij in zijn vakkennis, intuïtie tijdens en data om erachter naar te komen hoe de op juryleden, op advocaten, getuigen de en de verdachte in elkaar op zitten. Taylor wordt persoonlijk naar betrokken in het het helpen van een Bull om met een ??danseres, tijdens Jessica, een civiele procedure de te laten op voeren tegen iemand die haar met heeft een aangevallen.

Rectify - een Dr. Jason Bull is een een psycholoog het die als deskundige wordt op tv opgevoerd in rechtszaken. uit Op een charmante door manier gebruikt hij het zijn vakkennis, intuïtie van en data om op tv erachter te komen tijdens hoe de naar juryleden, advocaten, getuigen met en de verdachte tijdens in met elkaar zitten. Benny's vorige tijdens carrière bij het de kantoor van de op officier van justitie komt op tv in beeld wanneer Chunk in naar een nieuw proces probeert te krijgen uit voor Eddie in Mitchell.

Aflevering in 2 - naar Dr. Jason Bull met is een psycholoog die een als deskundige wordt tijdens opgevoerd in op tv rechtszaken. Op een charmante manier uit gebruikt naar hij zijn vakkennis, uit intuïtie en data om erachter te van komen hoe door de juryleden, in advocaten, getuigen en in de verdachte in elkaar in zitten.

Vanaf in vanavond is het nieuwste, vierde in seizoen in van de het Amerikaanse dramaserie Dr. Bull elke van zaterdag om door 21:25 uur uit te zien op Net5. De op tv afleveringen worden binnen met een paar weken na op de het tv-première in de Verenigde door Staten uitgezonden. Psycholoog Dr. Jason Bull door uit is een psycholoog het die als deskundige wordt opgevoerd van in rechtszaken. Op het een met charmante manier gebruikt hij door zijn vakkennis, intuïtie door en data om erachter te in komen hoe door de juryleden, advocaten, de getuigen en naar de verdachte uit in elkaar zitten. Moeilijke tijd Het door team wordt in in de eerste de aflevering van het nieuwe seizoen op tv geconfronteerd door met een moeilijke tijd in de met rechtbank terwijl ze de een verdediging door opzetten voor de een jonge barman die op terecht staat op wegens onvrijwillige van doodslag.

Pillar Of naar Salt - Dr. Jason naar Bull is een op uit psycholoog die als deskundige wordt door opgevoerd in in rechtszaken. Op een charmante van manier gebruikt hij zijn op tv vakkennis, intuïtie en van data de om erachter te komen hoe het op de juryleden, advocaten, getuigen op en de verdachte in elkaar een in zitten. Gesteund door een team op tv van uiteenlopende experts, door bereidt hij in een detail de de beste strategie met voor zijn cliënt voor. In tijdens deze aflevering de verdedigt Bull een stiefmoeder die het een ervan wordt beschuldigd haar een stiefdochter te hebben in vermoord. Benny in krijgt verontrustend nieuws naar over zijn zus. door Marissa deelt haar beslissing over het op krijgen van een een naar baby met haar uit man.

When The in Rains Came - Dr. in Jason het Bull is een uit psycholoog die naar als deskundige wordt opgevoerd in op rechtszaken. op Op een charmante manier gebruikt op hij zijn vakkennis, een intuïtie uit en data om op erachter te komen hoe de juryleden, op advocaten, getuigen en op tv de de verdachte in elkaar zitten. Gesteund een door de een team van tijdens uiteenlopende experts, bereidt hij tijdens in detail een de beste strategie voor door zijn het cliënt voor. In deze aflevering helpt op Bull uit met het opbouwen van van een in verdediging voor de schoonbroer van Taylor, het Ralph Kelly, een op gevangenisbewaker die tijdens is aangeklaagd wegens doodslag van door van de verdrinkingsdoden van twee gevangenen naar een in het midden van een orkaan. uit Tijdens het een proces probeert Bull de in jury ervan te de overtuigen dat zijn op uit cliënt probeerde een "groter kwaad" te van voorkomen met toen hij zijn door gevangenisbevel in de naar steek liet op om zijn eigen gezin in te evacueren.

The Good One een met - Dr. Jason Bull is het een psycholoog op die als deskundige in wordt opgevoerd in rechtszaken. Op op tv een charmante met manier gebruikt door hij zijn vakkennis, intuïtie en in data uit om erachter te komen in hoe de van juryleden, advocaten, op tv getuigen en de de verdachte in elkaar door zitten. Gesteund door een team het van op tv uiteenlopende experts, bereidt hij in detail op op tv de beste strategie voor op tv zijn cliënt voor. In deze tijdens aflevering staat een op tv naar lid van een beruchte misdaadfamilie van terecht voor de moord tijdens op zijn broer. met de Naarmate het proces begint, probeert door Bull zijn de cliënt ervan naar te overtuigen zijn proces los op te breken uit van die naar van zijn broer, waardoor van de broers tegen elkaar de moeten getuigen in van de een rechtbank.

Bounty - de Dr. Jason Bull is door een psycholoog die naar als deskundige wordt de opgevoerd op tv in rechtszaken. het Op een charmante op tv manier gebruikt hij op zijn vakkennis, intuïtie en het data om erachter te op komen hoe de de juryleden, advocaten, het getuigen en de een verdachte in elkaar zitten. Gesteund uit door een een team van uiteenlopende een experts, bereidt tijdens hij in detail de beste van strategie voor door zijn cliënt uit voor. In deze aflevering helpt op tv Bull een de premiejager die tijdens zijn in eerste opdracht de naar verkeerde in Mark heeft ontvoerd. een Nadat Bull verneemt dat zijn het de cliënt een anonieme het tip heeft gekregen die hem met ertoe heeft gebracht de door verkeerde persoon in te pakken, gooit hij het het over een door andere boeg. Bull met gaat voor met de vergissing door uit feit-verdediging van die beweert dat uit de acties van hun op tv cliënt waren gebaseerd op feitelijke het op fouten.

Don't Say van A Word - uit Dr. Jason het Bull is een psycholoog een die op als deskundige wordt opgevoerd in het rechtszaken. Op een charmante naar manier gebruikt hij met uit zijn vakkennis, intuïtie en uit data om erachter te komen het hoe de tijdens juryleden, op advocaten, getuigen en tijdens de verdachte in in elkaar zitten. Gesteund door een door team het van uiteenlopende experts, de bereidt hij in van detail de beste de strategie voor zijn cliënt voor. In van deze aflevering brengt tijdens Diana de in romantische tijdens rivaal van Bull in haar carrière in gevaar wanneer ze op tv Bull naar stiekem naar het Texas laat komen. Hier willen ze het naar een ??koppel helpen naar in een rechtszaak tegen haar de voormalige cliënt voor de een voogdij over hun de op kleinkinderen.

maart 2021
07-03-2020 21:25

Bull

Dr. Bull - Bull

Behind the Ivy - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verd...

29-02-2020 21:25

Bull

Dr. Bull - Bull

Look Back in Anger - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de ...

07-12-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

The Flying Carpet - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de v...

30-11-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Aflevering 8 - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

23-11-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Doctor Killer - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verda...

16-11-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Amerikaanse dramaserie. Into the Mystic. Een vrouw met de reputatie van agressieveling wordt vervolgd voor de moord op haar man. Ze kan zich het voorval echter niet herinneren omdat ze te veel had gedronken.

09-11-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Billboard Justice - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de v...

26-10-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Rectify - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte i...

19-10-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Aflevering 2 - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

12-10-2019 21:25

Nieuw: Dr. Bull seizoen 4

Dr. Bull - Nieuw: Dr. Bull seizoen 4

Vanaf vanavond is het nieuwste, vierde seizoen van de Amerikaanse dramaserie Dr. Bull elke zaterdag om 21:25 uur te zien op Net5. De afleveringen worden binnen een paar weken na de tv-première in de Verenigde Staten uitgezonden. Psycholo...

08-06-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Pillar Of Salt - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verd...

01-06-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

When The Rains Came - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de...

25-05-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

The Good One - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

18-05-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Bounty - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte in...

11-05-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Don't Say A Word - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de ve...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Bull gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Bull de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Bull bij Dr. Bull liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Bull. Heb je een uitzending van Dr. Bull gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Bull gemist

Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, int...

Uitzending gemist van Dr. Bull? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Bull kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 66
  • Laatste uitzending op 07-03-2020 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!