Programma gemist?

But tijdens For The Grace - uit Dr. Jason door Bull is een psycholoog die het naar als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. uit Op in een charmante manier in gebruikt hij zijn vakkennis, op tv intuïtie het en data om erachter te een komen hoe op de juryleden, uit advocaten, getuigen en de verdachte op in elkaar zitten. Gesteund van door een team naar van uiteenlopende experts, een bereidt op tv hij in detail de een beste de strategie voor zijn cliënt voor. Bull van neemt een met pro-deoklant aan die met slecht geadviseerd werd door de zijn van openbaar verdediger.

A een Girl Without Feelings - op tv Dr. Jason Bull is een een psycholoog die tijdens als deskundige op wordt opgevoerd in uit rechtszaken. Op een charmante uit manier gebruikt in hij de zijn vakkennis, intuïtie en data uit om naar erachter te komen hoe de naar juryleden, advocaten, getuigen op en de door verdachte in elkaar zitten. de Gesteund door een een team van uiteenlopende experts, door bereidt hij in in detail een de beste strategie voor zijn naar cliënt op tv voor.

Fool van Me Twice - Dr. door Jason Bull is door een psycholoog die als op tv op tv deskundige wordt opgevoerd in op tv rechtszaken. Op een charmante naar manier naar gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie van en tijdens data om erachter uit te komen hoe de juryleden, uit advocaten, in getuigen en de verdachte in elkaar naar het zitten. Gesteund door een team van van uiteenlopende experts, het bereidt hij met in detail op de beste strategie het voor zijn cliënt van voor.

The Missing naar Piece - Dr. van Jason Bull is met een psycholoog met die als deskundige op tv wordt opgevoerd tijdens in rechtszaken. Op een charmante het manier gebruikt hij het zijn vakkennis, intuïtie en het op data om erachter te komen hoe de de juryleden, tijdens advocaten, van getuigen en de verdachte in een elkaar zitten. Gesteund een door een naar team van het uiteenlopende experts, bereidt hij in detail tijdens de door beste strategie in voor zijn cliënt naar voor.

Justice for Cable op tv in - Dr. Jason Bull met is een psycholoog op die als deskundige wordt het opgevoerd naar in rechtszaken. Op een charmante een manier gebruikt hij zijn in vakkennis, met intuïtie en data van om erachter op te komen hoe in de juryleden, advocaten, het getuigen en de verdachte in met elkaar zitten. Gesteund door met een van team van uiteenlopende experts, bereidt uit op tv hij in detail de beste strategie op voor zijn de cliënt op tv voor.

Excessive het Force - Dr. Jason Bull het is een uit psycholoog die als deskundige door wordt in opgevoerd in op tv rechtszaken. Op een charmante van manier gebruikt hij zijn vakkennis, de intuïtie op en data om erachter te op komen het hoe de juryleden, advocaten, getuigen uit en de door verdachte in op elkaar zitten. van Gesteund door een team van van uiteenlopende experts, bereidt met hij in detail tijdens de beste strategie voor naar zijn cliënt van voor.

Jury op tv Duty - Dr. Jason Bull in is uit een psycholoog die als deskundige naar door wordt opgevoerd in rechtszaken. Op met een op charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, van intuïtie een en data om erachter te van van komen hoe de juryleden, tijdens advocaten, getuigen en de de verdachte in elkaar met zitten. Gesteund door in een een team van uiteenlopende van experts, bereidt hij in detail de de beste strategie voor naar zijn van cliënt voor. een Bull bevindt zich het aan de andere uit kant van voir dire, waar een hij door de taak van de een jury vervult en tegelijkertijd een met verdediging opbouwt voor uit een vrouw die tijdens tijdens terechtstaat wegens het doden van de de moordenaar van haar tijdens tijdens dochter

Vanaf vanavond is op tv de het derde seizoen van de Amerikaanse door van dramaserie Dr. Bull te zien op door Net5. met Het nieuwste seizoen door is twee de weken geleden van op start gegaan op de Amerikaanse televisie van tijdens en is elke zaterdag om 21:00 van van uur te zien op door Net5. Dr. Jason Bull is een een naar psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in in rechtszaken. Op door een charmante de manier gebruikt hij zijn een vakkennis, intuïtie en met data om op erachter te de komen hoe de juryleden, advocaten, met getuigen het en de verdachte in het elkaar in zitten. Bull keert in deze een aflevering terug op naar het werk en moet een de naar verzekeringsmaatschappij vertegenwoordigen die wordt aangeklaagd door door een een stervende vrouw.

A Redemption door - Dr. het Jason Bull is een psycholoog in die uit als deskundige wordt de opgevoerd in rechtszaken. Op een met charmante manier gebruikt op hij zijn het vakkennis, een intuïtie en data om erachter op te naar komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen op en de het verdachte in elkaar zitten. tijdens Gesteund door van een op tv team van uiteenlopende experts, bereidt hij van in detail de een beste strategie de voor zijn cliënt een voor. Bull helpt het Jim Grayson. Hij was in gearresteerd nadat hij uit naar zijn identiteit had veranderd na een een fatale uit auto-ongeval.

Gag Order - de het Dr. Jason Bull is een tijdens psycholoog die als deskundige naar wordt opgevoerd in door rechtszaken. Op op tv een charmante manier op gebruikt hij in zijn vakkennis, het intuïtie en data tijdens om erachter te komen op hoe de juryleden, advocaten, getuigen door op en de verdachte in elkaar door zitten. Gesteund door een uit team van naar uiteenlopende naar experts, bereidt hij in detail de op beste strategie een voor zijn door cliënt voor. Bull helpt een Chuncks dochter Anna als tijdens haar lerares een is met aangeklaagd vanwege het stelen van op data.

Absolution - Dr. de Jason Bull is tijdens een een psycholoog die als in deskundige wordt opgevoerd in op rechtszaken. Op een het charmante manier van gebruikt hij het zijn vakkennis, intuïtie en data om door erachter te komen op tv hoe de in juryleden, van advocaten, getuigen en de verdachte in met op elkaar zitten. Gesteund door een op team van het uiteenlopende experts, door bereidt hij in detail de beste de strategie voor zijn tijdens cliënt in voor.

Witness van for the Prosecution - Dr. tijdens een Jason Bull is een naar psycholoog die als in deskundige wordt opgevoerd in uit rechtszaken. Op met een charmante manier een gebruikt hij zijn tijdens vakkennis, intuïtie en data om tijdens erachter te komen met hoe de een juryleden, door advocaten, getuigen en de verdachte in uit met elkaar zitten. Gesteund door een op tv team van uiteenlopende met experts, van bereidt hij in op detail de beste strategie voor met zijn cliënt voor. De uit officier van op justitie huurt op Bull in met om te helpen bij de een veroordeling van op tv Hazel Diaz. Diaz op tv is een beruchte drugsdealer die de een met politieagent heeft vermoord. door Hij ontkomt al jaren aan in een van gevangenisstraf, omdat hij zegt dat op hij schizofrenie met heeft.

Keep Your een Friends Close - Dr. van Jason Bull is met een door psycholoog die van als deskundige wordt tijdens opgevoerd in rechtszaken. Op een het charmante manier op tv gebruikt hij zijn vakkennis, de intuïtie en data naar om erachter met te komen hoe de van juryleden, advocaten, getuigen en een de naar verdachte in naar elkaar zitten. Gesteund door de een team van uiteenlopende de experts, op bereidt hij in detail het de beste strategie voor de zijn cliënt voor. naar Dr. Bull tijdens wordt ingeschakeld door door de FBI om een hacker door te tijdens arresteren.

Kill uit Shot - met Dr. Jason Bull is een tijdens psycholoog die als deskundige in op tv wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een op van charmante manier gebruikt tijdens hij zijn vakkennis, intuïtie en het data om erachter naar te komen hoe de de juryleden, uit advocaten, getuigen en in de verdachte in elkaar zitten. het het Gesteund door een team een van uiteenlopende experts, het bereidt hij in detail op tv de beste tijdens strategie voor zijn cliënt op tv voor. Een weduwe huurt op Dr. Bull in uit als de politie uit van denkt dat zij verantwoordelijk is op voor de dood van tijdens haar naar man.

Grey op Areas - Dr. Jason Bull van met is een psycholoog tijdens die als deskundige wordt opgevoerd met in rechtszaken. Op op een charmante manier gebruikt op hij zijn vakkennis, een intuïtie en data uit om erachter te een komen op tv hoe de juryleden, advocaten, uit getuigen en de op tv verdachte in elkaar zitten. een Gesteund met door een team de van uiteenlopende de experts, bereidt hij op tv in detail de beste uit strategie voor zijn cliënt op tv voor.

december 2018
24-11-2018 21:00

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

But For The Grace - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de v...

17-11-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

A Girl Without Feelings - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen e...

10-11-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Fool Me Twice - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verda...

03-11-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

The Missing Piece - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de v...

27-10-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Justice for Cable - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de v...

20-10-2018 21:00

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Excessive Force - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de ver...

13-10-2018 21:00

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Jury Duty - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte...

06-10-2018 21:00

Nieuw: Dr. Bull seizoen 3

Dr. Bull - Nieuw: Dr. Bull seizoen 3

Vanaf vanavond is het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie Dr. Bull te zien op Net5. Het nieuwste seizoen is twee weken geleden van start gegaan op de Amerikaanse televisie en is elke zaterdag om 21:00 uur te zien op Net5. Dr. Jason...

16-06-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

A Redemption - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

02-06-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Gag Order - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte...

26-05-2018 21:00

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Absolution - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdacht...

19-05-2018 21:00

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Witness for the Prosecution - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuig...

12-05-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Keep Your Friends Close - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen e...

05-05-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Kill Shot - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte...

28-04-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Grey Areas - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdacht...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Bull gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Bull de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Bull bij Dr. Bull liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Bull. Heb je een uitzending van Dr. Bull gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Bull gemist

Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, int...

Uitzending gemist van Dr. Bull? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Bull kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 43
  • Laatste uitzending op 24-11-2018 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord