Programma gemist?

The het Flying Carpet - Dr. Jason door Bull is een naar psycholoog met die als deskundige met wordt opgevoerd in rechtszaken. Op op tv een tijdens charmante manier gebruikt hij tijdens zijn vakkennis, uit intuïtie en data om de erachter door te komen hoe de tijdens juryleden, advocaten, op getuigen en de verdachte in elkaar in de zitten.

Aflevering van 8 - Dr. door Jason Bull is met een psycholoog die het als deskundige wordt opgevoerd een in rechtszaken. naar Op een charmante manier in gebruikt hij zijn vakkennis, door naar intuïtie en data om erachter met te komen hoe het de juryleden, met advocaten, getuigen en uit de verdachte in elkaar uit zitten.

Doctor Killer van - naar Dr. Jason Bull is van een psycholoog die als deskundige tijdens wordt opgevoerd in in de rechtszaken. Op een charmante naar manier gebruikt hij zijn het vakkennis, intuïtie en op data om erachter te tijdens komen hoe de op tv juryleden, op tv advocaten, getuigen de en de verdachte de in elkaar zitten. in Bull staat voor de schijnbaar onmogelijke op tv taak om in zijn tienercliënt, Andrew het Zbyszek, te verdedigen, de die al bekende de de een arts te hebben op tv vermoord die hij de tijdens schuld geeft van met de dood van een zijn moeder.

Seizoen op 4 - van Aflevering 6 - Amerikaanse dramaserie. Into the op met Mystic. Een vrouw met de reputatie van op agressieveling wordt de vervolgd voor de een moord op haar man. een Ze kan zich op het voorval echter op tv niet een herinneren omdat ze te veel met had van gedronken.

Billboard uit Justice - Dr. Jason Bull in is een een psycholoog tijdens die als deskundige met wordt opgevoerd in een rechtszaken. Op een charmante manier het gebruikt hij zijn vakkennis, van intuïtie en data een op om erachter te komen hoe de uit juryleden, advocaten, getuigen tijdens en de in verdachte op tv in elkaar zitten. Taylor wordt een persoonlijk betrokken in het op tv de helpen van Bull op om een ??danseres, Jessica, een civiele op tv procedure te laten tijdens voeren tegen iemand het die haar met heeft op aangevallen.

Rectify tijdens - Dr. op Jason Bull is het een psycholoog die als deskundige van wordt opgevoerd in rechtszaken. het Op een charmante uit manier gebruikt hij naar de zijn vakkennis, intuïtie met en data om erachter te komen de hoe de juryleden, op advocaten, met getuigen en op de verdachte in elkaar zitten. Benny's door vorige op tv carrière bij naar het kantoor van met de officier van justitie komt op in beeld een wanneer Chunk een nieuw proces op tv probeert te krijgen de van voor Eddie Mitchell.

Aflevering uit 2 - Dr. Jason een Bull naar is een psycholoog die als uit deskundige wordt opgevoerd in een rechtszaken. Op op tv een charmante op manier gebruikt hij op zijn vakkennis, de intuïtie en data om erachter met te komen door hoe de tijdens juryleden, advocaten, getuigen door en de verdachte in elkaar door zitten.

Vanaf vanavond het is het nieuwste, vierde met seizoen van door de Amerikaanse in dramaserie Dr. door Bull elke zaterdag om 21:25 uur met te een zien op Net5. naar De afleveringen worden binnen een op paar met weken na het de tv-première in de op Verenigde Staten uit uitgezonden. Psycholoog Dr. Jason Bull is een van psycholoog die een als deskundige wordt opgevoerd in de rechtszaken. Op een door van charmante manier gebruikt hij in zijn vakkennis, uit intuïtie en data om het erachter te met komen hoe de naar juryleden, advocaten, getuigen en de uit verdachte in een elkaar zitten. Moeilijke tijd Het door team wordt in naar de eerste aflevering van op tv het in nieuwe seizoen geconfronteerd met een op tv moeilijke tijd in de door rechtbank naar terwijl ze een in verdediging opzetten naar voor een jonge barman die terecht op tv staat wegens de onvrijwillige op doodslag.

Pillar op tv Of Salt op tv - Dr. Jason van Bull is een psycholoog met die als deskundige met wordt opgevoerd in de rechtszaken. Op met een charmante manier op tv gebruikt hij zijn vakkennis, op tv intuïtie en data om erachter door te komen hoe met de een juryleden, advocaten, op getuigen en de verdachte in uit elkaar zitten. op Gesteund door tijdens een team van uiteenlopende experts, bereidt van hij in door detail met de beste strategie met voor zijn cliënt voor. In tijdens deze aflevering met verdedigt Bull een stiefmoeder die op ervan wordt beschuldigd een haar stiefdochter in te hebben met vermoord. Benny krijgt verontrustend nieuws het in over zijn zus. Marissa deelt haar een beslissing over het door krijgen de van een baby met haar tijdens het man.

When The met Rains Came - Dr. van Jason van Bull is een psycholoog die door als deskundige wordt op tv opgevoerd met in rechtszaken. op Op een charmante manier met gebruikt hij zijn vakkennis, op tv intuïtie het en data om erachter te een komen hoe door de juryleden, advocaten, door getuigen en de verdachte op tv in elkaar zitten. Gesteund uit door een op team van uiteenlopende experts, een bereidt uit hij in op tv detail de beste tijdens strategie voor zijn cliënt een voor. In tijdens deze aflevering helpt Bull van met het de opbouwen van een verdediging voor een de schoonbroer van Taylor, een Ralph Kelly, uit een gevangenisbewaker die met is naar aangeklaagd wegens doodslag de door de verdrinkingsdoden van op twee gevangenen in een het midden van van een orkaan. met Tijdens het proces probeert Bull de op tv jury ervan te naar overtuigen dat zijn naar cliënt een probeerde een "groter kwaad" het te voorkomen toen door hij zijn gevangenisbevel in in de steek een liet om uit zijn eigen gezin te op tv evacueren.

The Good One op tv - Dr. uit Jason Bull door is een psycholoog die door als deskundige op tv wordt opgevoerd uit in rechtszaken. Op een tijdens charmante manier gebruikt hij zijn door vakkennis, een intuïtie en data om erachter de te komen tijdens hoe door de juryleden, advocaten, getuigen met en de de verdachte in elkaar zitten. Gesteund op door een team van uit uiteenlopende op experts, bereidt hij een in detail de beste door strategie voor zijn uit cliënt voor. In tijdens deze aflevering staat een de uit lid van een beruchte misdaadfamilie in terecht voor de moord op tv op zijn broer. een naar Naarmate het proces begint, op tv probeert Bull zijn cliënt van ervan te overtuigen door zijn proces los te met breken van in die van zijn op tv broer, waardoor de broers het de tegen elkaar moeten tijdens getuigen in de naar rechtbank.

Bounty - Dr. met Jason Bull van is een uit psycholoog die als in deskundige wordt het opgevoerd in rechtszaken. door Op een charmante op tv manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie uit en het data om van erachter te komen hoe de juryleden, in advocaten, getuigen en het de de verdachte in elkaar naar zitten. Gesteund door met een team van uiteenlopende experts, een bereidt hij het in detail de beste naar de strategie voor zijn cliënt door voor. In deze uit aflevering helpt Bull een premiejager op tv uit die tijdens zijn eerste op tv opdracht de naar verkeerde Mark heeft van ontvoerd. Nadat Bull verneemt in dat zijn cliënt een anonieme de in tip heeft gekregen uit die hem ertoe de heeft gebracht de een verkeerde persoon te naar pakken, gooit hij op tv het over een door andere boeg. Bull naar gaat voor de vergissing het door feit-verdediging die de beweert dat de acties door van door hun cliënt waren gebaseerd door op feitelijke tijdens fouten.

Don't van Say A Word in - Dr. op tv Jason Bull is een psycholoog uit die als deskundige op wordt de opgevoerd in rechtszaken. van Op een charmante manier gebruikt hij het op zijn vakkennis, intuïtie en naar data om naar erachter te komen hoe in de juryleden, advocaten, een getuigen en de op verdachte in elkaar zitten. op Gesteund door een team door van uiteenlopende experts, in met bereidt hij in in detail de beste strategie voor zijn de op cliënt voor. In deze de aflevering brengt Diana de door romantische rivaal van op Bull haar met carrière in gevaar wanneer ze naar Bull stiekem naar de Texas de laat komen. Hier willen een ze het een ??koppel helpen in een rechtszaak een tegen haar voormalige naar cliënt voor de op tv het voogdij over hun een kleinkinderen.

Parental naar Guidance - Dr. Jason het Bull is op een psycholoog op tv die als deskundige wordt opgevoerd met in rechtszaken. Op naar een charmante uit manier gebruikt hij zijn vakkennis, een intuïtie op en data om erachter te door komen op tv hoe de uit juryleden, advocaten, getuigen en het de verdachte tijdens in elkaar zitten. Gesteund door van een team van uiteenlopende in experts, uit bereidt hij in detail de op tv beste naar strategie voor zijn een cliënt voor. op In deze aflevering vertegenwoordigen de Bull en het met TAC-team een tienerjongen die op volledig in van isolatie is opgevoed. Hij op tv staat een terecht voor moord na een vuurgevecht. de Terwijl het proces door begint, uit lijkt Bull van juryleden te selecteren naar die geloven dat door zijn cliënt handelde onder op de misleide invloed van in de enige van andere persoon die hij tijdens ooit heeft gekend, van zijn door vader.

Forfeiture met - Dr. Jason een Bull is van een psycholoog die naar als deskundige wordt opgevoerd in in rechtszaken. Op met een charmante manier gebruikt hij op tv zijn vakkennis, intuïtie tijdens tijdens en data om erachter te tijdens komen hoe de naar juryleden, van advocaten, getuigen en een de verdachte in elkaar tijdens zitten. Gesteund door uit een team een van uiteenlopende experts, bereidt op hij in detail in de beste tijdens strategie voor zijn cliënt een voor. In deze aflevering: het tijdens TAC-team werkt dubbele op tv zaken wanneer het Chunk zijn eerste legale de klant vertegenwoordigt van uit Darius tijdens Lambert, een het jonge man die de wordt geconfronteerd met federale het aanklachten voor vervalsing. Bull op tv vertegenwoordigt de grootvader de van Darius, Willie tijdens Lambert, die naar zijn bedrijf in kan verliezen door een de FBI omdat hij eigenaar is in van van de kapperszaak waar de de nep door goederen werden verkocht.

februari 2020
07-12-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

The Flying Carpet - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de v...

30-11-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Aflevering 8 - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

23-11-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Doctor Killer - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verda...

16-11-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Amerikaanse dramaserie. Into the Mystic. Een vrouw met de reputatie van agressieveling wordt vervolgd voor de moord op haar man. Ze kan zich het voorval echter niet herinneren omdat ze te veel had gedronken.

09-11-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Billboard Justice - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de v...

26-10-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Rectify - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte i...

19-10-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Aflevering 2 - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

12-10-2019 21:25

Nieuw: Dr. Bull seizoen 4

Dr. Bull - Nieuw: Dr. Bull seizoen 4

Vanaf vanavond is het nieuwste, vierde seizoen van de Amerikaanse dramaserie Dr. Bull elke zaterdag om 21:25 uur te zien op Net5. De afleveringen worden binnen een paar weken na de tv-première in de Verenigde Staten uitgezonden. Psycholo...

08-06-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Pillar Of Salt - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verd...

01-06-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

When The Rains Came - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de...

25-05-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

The Good One - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

18-05-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Bounty - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte in...

11-05-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Don't Say A Word - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de ve...

27-04-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Parental Guidance - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de v...

20-04-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Forfeiture - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdacht...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Bull gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Bull de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Bull bij Dr. Bull liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Bull. Heb je een uitzending van Dr. Bull gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Bull gemist

Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, int...

Uitzending gemist van Dr. Bull? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Bull kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 64
  • Laatste uitzending op 07-12-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!