Programma gemist?

Seizoen uit 3 - door Aflevering 3 - Amerikaanse dramaserie. Excessive het Force. Een blanke, vrouwelijke politieofficier op tv uit bevindt zich in van de toiletten wanneer een zwarte op man haar door wil beroven van haar een wapen. de Het komt tot een op tv vuurgevecht, waarbij de in vrouw de man de in de schouder op treft.

Jury Duty in - Dr. de Jason Bull het is een psycholoog die als deskundige naar van wordt opgevoerd in rechtszaken. Op tijdens een charmante manier gebruikt tijdens hij zijn vakkennis, de het intuïtie en data een om erachter te komen hoe de de juryleden, advocaten, getuigen naar en het de verdachte in elkaar in zitten. Gesteund door een van team uit van uiteenlopende experts, bereidt hij door in detail het de beste het strategie voor zijn uit cliënt voor. Bull door bevindt zich aan de in andere kant van op voir dire, van waar hij de taak tijdens van op tv de jury vervult van en tegelijkertijd een verdediging opbouwt door voor een in vrouw die door terechtstaat wegens het doden in van de moordenaar van in haar het dochter

Vanaf vanavond het is het met derde seizoen van de een Amerikaanse dramaserie Dr. Bull uit in te zien op met Net5. Het nieuwste seizoen het is twee weken geleden met van start gegaan met op de in Amerikaanse televisie van en is elke zaterdag om een 21:00 uur uit te zien op Net5. Dr. de Jason Bull door is een psycholoog door die als deskundige wordt naar opgevoerd in rechtszaken. Op een een met charmante manier uit gebruikt hij zijn vakkennis, de intuïtie en data door om erachter te komen een hoe van de juryleden, advocaten, getuigen en de het door verdachte in elkaar zitten. Bull keert in van deze aflevering naar terug naar het werk uit en moet op tv een verzekeringsmaatschappij vertegenwoordigen uit die wordt aangeklaagd tijdens door met een stervende vrouw.

A Redemption - van Dr. Jason Bull van is een van psycholoog die als van deskundige naar wordt opgevoerd in rechtszaken. Op het een charmante manier gebruikt met hij zijn vakkennis, het intuïtie en van data om erachter tijdens te komen hoe de naar met juryleden, advocaten, getuigen en een de verdachte in een elkaar zitten. Gesteund tijdens door een team van uiteenlopende een experts, bereidt door hij uit in detail de beste tijdens strategie voor zijn uit cliënt voor. Bull helpt Jim in Grayson. het Hij was gearresteerd de nadat hij zijn identiteit op tv had veranderd na een tijdens door fatale auto-ongeval.

Gag in Order - Dr. op tv Jason Bull is met een psycholoog die als op tv deskundige wordt opgevoerd in het rechtszaken. tijdens Op een charmante manier uit gebruikt hij zijn vakkennis, tijdens intuïtie en data door om een erachter te op komen hoe de het juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte de in elkaar op zitten. Gesteund door een op op team van uiteenlopende experts, bereidt van hij op tv in detail de door beste strategie voor in zijn cliënt voor. Bull door helpt Chuncks naar dochter Anna als op haar lerares is op aangeklaagd vanwege het op stelen van data.

Absolution het - Dr. Jason Bull is met een psycholoog tijdens die als deskundige door wordt met opgevoerd in rechtszaken. Op in een charmante manier gebruikt hij een in zijn vakkennis, intuïtie en op data om erachter te op tv komen hoe op tv de juryleden, naar advocaten, getuigen en de verdachte op tv in elkaar op zitten. Gesteund door een een team van de uiteenlopende experts, bereidt de hij in detail de het beste strategie voor zijn van cliënt door voor.

Witness for tijdens the Prosecution - Dr. het Jason Bull in is een psycholoog op tv die als de deskundige wordt opgevoerd de in rechtszaken. Op een charmante op manier gebruikt hij het de zijn vakkennis, intuïtie en data van om erachter te komen op tv hoe door de juryleden, advocaten, getuigen de en het de verdachte in het elkaar zitten. Gesteund naar door een team de van uiteenlopende experts, bereidt hij in tijdens detail de beste op strategie voor zijn een door cliënt voor. De officier van met justitie het huurt Bull in op tv om te helpen bij de de veroordeling met van Hazel Diaz. Diaz is in een beruchte van drugsdealer die een politieagent heeft naar vermoord. Hij ontkomt met al jaren van aan een gevangenisstraf, het omdat hij zegt dat op tv met hij schizofrenie heeft.

Keep de Your Friends Close met - Dr. Jason op Bull is een op psycholoog die als deskundige een wordt opgevoerd tijdens in rechtszaken. uit Op een charmante manier gebruikt hij het zijn vakkennis, intuïtie de de en data om erachter de te komen hoe de tijdens juryleden, advocaten, getuigen door en de in verdachte in elkaar zitten. Gesteund naar door op een team van de uiteenlopende experts, bereidt hij in in detail de de beste strategie voor zijn met uit cliënt voor. Dr. door Bull wordt ingeschakeld op door de FBI de om een hacker te een arresteren.

Kill Shot een - Dr. Jason Bull in naar is een psycholoog die met als deskundige wordt opgevoerd in uit rechtszaken. met Op een charmante met manier gebruikt hij zijn vakkennis, naar intuïtie in en data om op erachter te met komen hoe de juryleden, door advocaten, getuigen en de verdachte op in elkaar op tv zitten. Gesteund door van een team uit van uiteenlopende experts, in bereidt hij in detail de op tv beste op strategie voor zijn cliënt voor. uit Een tijdens weduwe huurt de Dr. Bull in met als de politie denkt dat zij in verantwoordelijk van is voor de dood de van naar haar man.

Grey Areas het - Dr. Jason Bull naar tijdens is een psycholoog naar die als deskundige wordt in opgevoerd in rechtszaken. Op op een de charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, het intuïtie en met data om het erachter te komen op tv hoe de juryleden, advocaten, getuigen op en de verdachte uit in naar elkaar zitten. Gesteund door door een team van uiteenlopende de experts, het bereidt hij in detail tijdens de beste strategie naar voor zijn cliënt naar voor.

Survival door Instincts - Dr. naar Jason Bull een is een psycholoog die naar als deskundige een wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een door op tv charmante manier gebruikt uit hij zijn vakkennis, intuïtie en de data om erachter te in komen hoe op de juryleden, advocaten, op tv getuigen en de verdachte tijdens in elkaar naar zitten. door Gesteund door een team van van uiteenlopende experts, door bereidt hij van in detail de beste strategie voor met zijn naar cliënt voor.

Thanksgiving de - Dr. Jason tijdens Bull is een psycholoog naar die als een deskundige wordt op tv opgevoerd in rechtszaken. door Op een charmante manier gebruikt hij op tv met zijn vakkennis, intuïtie naar en data om door erachter te komen naar hoe de juryleden, advocaten, getuigen en uit de verdachte in een het elkaar zitten. Gesteund door een team naar van tijdens uiteenlopende experts, bereidt door hij in een detail de beste strategie voor van zijn door cliënt voor. Dr. Bull geeft tijdens zijn team met vrij tijdens Thanksgiving, zodat met ze tijd kunnen spenderen de met hun familie. in de Zelf werkt hij uit aan een zaak, waarin hij uit een tijdens bokser helpt die met veroordeeld is voor naar moord.

The Devil, The met naar Detail - Dr. Jason Bull is een van een psycholoog die als deskundige naar wordt opgevoerd in het rechtszaken. het Op een charmante op tv manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie van en met data om erachter te met komen hoe het de juryleden, van advocaten, getuigen en het de verdachte in elkaar zitten. Gesteund een door de een team op tv van uiteenlopende experts, op bereidt hij in detail de naar beste naar strategie voor zijn cliënt voor. Bull de helpt de tijdens ouders van een uit voormalig werknemer van op een tijdens geneesmiddelenbedrijf. Ze willen de werkgever door aanklagen, door nadat hun zoon de zelfmoord heeft gepleegd tijdens met een medicijnenproef.

No van Good Deed - Dr. in Jason Bull is een uit psycholoog die als het deskundige wordt door opgevoerd naar in rechtszaken. Op een charmante naar manier gebruikt hij van zijn vakkennis, van intuïtie en data om erachter met te komen een hoe de juryleden, advocaten, door van getuigen en de de verdachte in elkaar het zitten. Gesteund door een team de van in uiteenlopende experts, bereidt in hij in detail de beste strategie op tv met voor zijn cliënt uit voor.

The van Exception to the op Rule - Dr. met Jason Bull is met een psycholoog die als met deskundige wordt opgevoerd tijdens in van rechtszaken. Op een charmante tijdens manier gebruikt in hij zijn vakkennis, intuïtie op tv en data om met erachter te door komen hoe de juryleden, met advocaten, getuigen en de verdachte op tijdens in elkaar zitten. Gesteund tijdens door een team in van uiteenlopende experts, met bereidt hij in detail de op beste strategie van voor zijn van cliënt voor. Dr. in Bull reist af naar een naar klein dorpje om naar zijn oude liefde op tv Allison te in helpen.

oktober 2018
20-10-2018 21:00

Bull

Dr. Bull - Bull

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Amerikaanse dramaserie. Excessive Force. Een blanke, vrouwelijke politieofficier bevindt zich in de toiletten wanneer een zwarte man haar wil beroven van haar wapen. Het komt tot een vuurgevecht, waarbij de vrou...

13-10-2018 21:00

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Jury Duty - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte...

06-10-2018 21:00

Nieuw: Dr. Bull seizoen 3

Dr. Bull - Nieuw: Dr. Bull seizoen 3

Vanaf vanavond is het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie Dr. Bull te zien op Net5. Het nieuwste seizoen is twee weken geleden van start gegaan op de Amerikaanse televisie en is elke zaterdag om 21:00 uur te zien op Net5. Dr. Jason...

16-06-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

A Redemption - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

02-06-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Gag Order - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte...

26-05-2018 21:00

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Absolution - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdacht...

19-05-2018 21:00

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Witness for the Prosecution - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuig...

12-05-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Keep Your Friends Close - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen e...

05-05-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Kill Shot - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte...

28-04-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Grey Areas - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdacht...

21-04-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Survival Instincts - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de ...

07-04-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Thanksgiving - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

31-03-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

The Devil, The Detail - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en ...

24-03-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

No Good Deed - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

17-03-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

The Exception to the Rule - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Bull gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Bull de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Bull bij Dr. Bull liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Bull. Heb je een uitzending van Dr. Bull gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Bull gemist

Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, int...

Uitzending gemist van Dr. Bull? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Bull kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 20-10-2018 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord