Programma gemist?

A Redemption in - Dr. een Jason Bull is een psycholoog uit die als deskundige op tv wordt de opgevoerd in rechtszaken. Op uit een charmante naar manier gebruikt hij zijn vakkennis, een intuïtie naar en data van om erachter te komen de hoe de juryleden, advocaten, getuigen met en de verdachte het in in elkaar zitten. Gesteund door tijdens een team van uit uiteenlopende experts, naar bereidt hij in detail tijdens de uit beste strategie voor zijn op tv cliënt voor. Bull in helpt Jim Grayson. in Hij was gearresteerd nadat het hij van zijn identiteit had veranderd uit na een fatale het auto-ongeval.

Gag Order tijdens - tijdens Dr. Jason Bull is tijdens een psycholoog op die als deskundige wordt op opgevoerd in rechtszaken. Op een in charmante manier het gebruikt op hij zijn vakkennis, intuïtie en data op om erachter in te komen hoe in de juryleden, advocaten, getuigen op en van de verdachte in elkaar zitten. op Gesteund door een het team van het uiteenlopende experts, bereidt hij door in detail de een van beste strategie voor zijn de cliënt voor. op tv Bull helpt Chuncks dochter Anna als tijdens van haar lerares is aangeklaagd vanwege tijdens het stelen van uit data.

Absolution - op Dr. Jason Bull in is een uit psycholoog die als op deskundige wordt van opgevoerd in rechtszaken. Op in een charmante manier op gebruikt hij met zijn vakkennis, intuïtie en data met om uit erachter te komen hoe de juryleden, met advocaten, getuigen naar en naar de verdachte in uit elkaar zitten. Gesteund door door een team van uiteenlopende experts, op van bereidt hij in uit detail de beste strategie voor uit zijn een cliënt voor.

Witness for een the uit Prosecution - Dr. Jason op Bull is een psycholoog door die door als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. door Op een van charmante de manier gebruikt hij zijn door vakkennis, intuïtie en de data om erachter te op tv komen hoe de juryleden, op tv advocaten, op tv getuigen en de verdachte in naar elkaar zitten. uit Gesteund van door een team van uiteenlopende op tv experts, bereidt op tv hij in de detail de beste in strategie voor zijn een cliënt voor. De officier van justitie met huurt naar Bull in om een te helpen bij de een veroordeling van Hazel van Diaz. Diaz is met een uit beruchte drugsdealer die een politieagent in heeft vermoord. Hij uit ontkomt al van jaren aan een gevangenisstraf, het omdat met hij zegt dat hij op schizofrenie heeft.

Keep naar Your Friends Close uit - Dr. door Jason Bull is een psycholoog die door als van deskundige wordt tijdens opgevoerd in rechtszaken. Op door een charmante een manier gebruikt hij zijn vakkennis, in intuïtie van en data om erachter te komen met hoe de de juryleden, advocaten, getuigen in en de op tv verdachte in elkaar het zitten. Gesteund in door een team van tijdens uiteenlopende experts, bereidt hij een in detail op de beste strategie voor zijn op tv tijdens cliënt voor. Dr. Bull wordt tijdens ingeschakeld door de een FBI om naar een hacker te in arresteren.

Kill Shot - naar Dr. Jason van Bull is uit een psycholoog een die als deskundige het wordt opgevoerd in op rechtszaken. Op een charmante manier in gebruikt hij zijn naar vakkennis, intuïtie en door data van om erachter te komen hoe de tijdens juryleden, advocaten, tijdens getuigen en van de verdachte in elkaar op zitten. naar Gesteund door een het team van uiteenlopende tijdens experts, bereidt hij uit in detail de beste in strategie voor zijn cliënt voor. door op tv Een weduwe huurt Dr. een Bull in door als de politie op denkt dat zij verantwoordelijk is voor op de de dood van haar met man.

Grey Areas - tijdens Dr. Jason Bull een is een op psycholoog die als deskundige de van wordt opgevoerd in rechtszaken. Op naar een charmante manier gebruikt uit hij zijn van vakkennis, met intuïtie en data in om erachter te komen hoe de in juryleden, advocaten, getuigen door en de door verdachte in elkaar tijdens zitten. Gesteund door een op tv team van een uiteenlopende uit experts, bereidt hij in detail de een beste met strategie voor een zijn cliënt voor.

Survival de Instincts - Dr. Jason Bull met is uit een psycholoog een die als deskundige in wordt opgevoerd in rechtszaken. de Op een charmante op tv manier gebruikt hij op zijn vakkennis, intuïtie en data in uit om erachter te de komen hoe de juryleden, advocaten, van getuigen en de verdachte uit van in elkaar zitten. het Gesteund door een team op tv van uiteenlopende met experts, bereidt hij in op detail de beste strategie een voor zijn cliënt de voor.

Thanksgiving - Dr. een uit Jason Bull is naar een psycholoog die als deskundige door wordt opgevoerd de in rechtszaken. het Op een charmante manier tijdens gebruikt hij in zijn vakkennis, intuïtie en data de om erachter te op tv komen hoe op tv de juryleden, advocaten, getuigen in en de verdachte op tv in elkaar zitten. tijdens Gesteund door de een team van uiteenlopende naar experts, bereidt hij in in detail de beste de in strategie voor zijn cliënt voor. Dr. een Bull tijdens geeft zijn team een vrij tijdens Thanksgiving, zodat in ze van tijd kunnen spenderen met hun in familie. op Zelf werkt hij aan een uit zaak, waarin hij een in bokser de helpt die tijdens veroordeeld is voor op tv moord.

The uit Devil, The Detail - Dr. een Jason Bull op is een het psycholoog die op tv als deskundige wordt opgevoerd in uit rechtszaken. naar Op een charmante manier gebruikt tijdens hij zijn vakkennis, van intuïtie van en data om erachter tijdens te komen hoe de uit juryleden, advocaten, uit getuigen en de verdachte uit in de elkaar zitten. Gesteund door een de team van met uiteenlopende experts, bereidt hij in van tijdens detail de beste strategie voor zijn de cliënt het voor. Bull helpt de uit ouders van een voormalig het uit werknemer van een het geneesmiddelenbedrijf. Ze willen de werkgever op aanklagen, nadat uit hun zoon naar zelfmoord heeft gepleegd tijdens op tv een medicijnenproef.

No in Good Deed - Dr. het Jason Bull uit is een een psycholoog die als deskundige van wordt opgevoerd een in rechtszaken. Op een het charmante manier gebruikt hij uit zijn een vakkennis, intuïtie en data op om erachter te naar komen hoe de op juryleden, advocaten, getuigen en tijdens de verdachte in in elkaar naar zitten. Gesteund door een team van van het uiteenlopende experts, bereidt door hij in detail de beste met strategie tijdens voor zijn cliënt op voor.

The uit Exception to the Rule - uit Dr. op tv Jason Bull tijdens is een psycholoog die als met deskundige wordt opgevoerd in het rechtszaken. Op van een charmante manier gebruikt uit hij van zijn vakkennis, intuïtie en data op tv om naar erachter te komen hoe door de met juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte door in elkaar zitten. in Gesteund door naar een van team van uiteenlopende naar experts, bereidt hij in detail op tv de beste strategie in voor zijn cliënt in voor. Dr. Bull reist uit af op tv naar een klein dorpje om van zijn oude uit liefde Allison de te helpen.

Play het the Hand You're Dealt een - Dr. Jason met Bull is een psycholoog het die als door deskundige tijdens wordt opgevoerd in rechtszaken. Op van een charmante op tv manier gebruikt hij tijdens zijn vakkennis, met intuïtie en data om erachter te naar komen hoe uit de juryleden, het advocaten, getuigen een en de verdachte in elkaar zitten. in Gesteund door het een team van uiteenlopende van experts, bereidt in hij in detail in de het beste strategie voor zijn cliënt een voor.

The door Illusion of Control - het Dr. op tv Jason Bull is een psycholoog de die als naar deskundige wordt opgevoerd uit in rechtszaken. op Op een charmante manier op tv gebruikt hij zijn vakkennis, het intuïtie van en data om erachter te komen een hoe de juryleden, de advocaten, getuigen en op tv de naar verdachte in elkaar een zitten. Gesteund van door een team van op tv uiteenlopende experts, bereidt hij in in detail tijdens de beste de strategie voor zijn het cliënt voor. Dr. een Bull huurt een excentrieke advocaat op in om het te op vertegenwoordigen wanneer een met beroemdheid naar hem aanklaagt nadat zijn advies door over op haar voogdijzaak is met mislukt.

A Business of op Favors van - Dr. uit Jason Bull is een psycholoog die een als deskundige in wordt opgevoerd van in rechtszaken. Op een charmante het van manier gebruikt hij op zijn vakkennis, intuïtie tijdens en data om uit erachter te komen tijdens hoe de juryleden, advocaten, in getuigen en de in verdachte in elkaar het zitten. Gesteund op door een team van uiteenlopende experts, de bereidt uit hij in detail de een beste strategie een voor zijn cliënt tijdens voor.

juni 2018
16-06-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

A Redemption - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

02-06-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Gag Order - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte...

26-05-2018 21:00

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Absolution - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdacht...

19-05-2018 21:00

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Witness for the Prosecution - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuig...

12-05-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Keep Your Friends Close - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen e...

05-05-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Kill Shot - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte...

28-04-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Grey Areas - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdacht...

21-04-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Survival Instincts - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de ...

07-04-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Thanksgiving - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

31-03-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

The Devil, The Detail - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en ...

24-03-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

No Good Deed - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

17-03-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

The Exception to the Rule - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen...

10-03-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Play the Hand You're Dealt - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuige...

03-03-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

The Illusion of Control - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen e...

24-02-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

A Business of Favors - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Bull gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Bull de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Bull bij Dr. Bull liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Bull. Heb je een uitzending van Dr. Bull gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Bull gemist

Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, int...

Uitzending gemist van Dr. Bull? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Bull kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 16-06-2018 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord