Programma gemist?

Behind de the Ivy door - Dr. Jason Bull is het een psycholoog die het als deskundige wordt opgevoerd door in door rechtszaken. Op een een charmante manier gebruikt hij zijn door vakkennis, intuïtie en door data om erachter met uit te komen hoe de juryleden, advocaten, uit getuigen van en de verdachte in elkaar naar zitten. Reggie met vraagt ??Bull om de door op ouders van een atletiek-student te naar helpen een van onrechtmatige doodsvordering tegen door de school op in te stellen, nadat de van tiener plotseling sterft op tv tijdens een een training.

Look Back in een Anger - tijdens Dr. een Jason Bull is een psycholoog die in als deskundige wordt de opgevoerd in rechtszaken. op door Op een charmante manier in gebruikt hij op zijn vakkennis, intuïtie en een data om met erachter te komen hoe de juryleden, door advocaten, naar getuigen en de verdachte door in elkaar een zitten. Bull uit zoekt juryleden die zich een kunnen inleven in de behoefte door van een persoon door wanneer hij van Marissa's vriend helpt een door opmerkelijke zakenman een aan te klagen omdat door hij hem tijdens als naar kind heeft misbruikt.

The van Flying Carpet - Dr. met Jason Bull is een in psycholoog een die als deskundige met wordt opgevoerd in rechtszaken. Op uit een charmante manier een gebruikt hij een zijn vakkennis, intuïtie door en data om erachter uit te komen hoe met de tijdens juryleden, advocaten, getuigen op en de verdachte in in elkaar een zitten.

Aflevering een 8 - op tv Dr. Jason Bull is van een psycholoog die als deskundige in wordt opgevoerd door in een rechtszaken. Op een op charmante manier gebruikt hij zijn de vakkennis, intuïtie en data op om op tv erachter te van komen hoe de juryleden, uit advocaten, getuigen en de naar verdachte een in elkaar zitten.

Doctor tijdens Killer - Dr. Jason uit Bull is de een psycholoog die een als deskundige tijdens wordt opgevoerd in rechtszaken. Op uit een op tv charmante manier gebruikt hij zijn met vakkennis, intuïtie en data de om erachter te met op komen hoe de juryleden, advocaten, het getuigen en de verdachte op tv op in elkaar zitten. Bull tijdens staat voor op de schijnbaar onmogelijke taak om zijn tijdens tienercliënt, van Andrew Zbyszek, te verdedigen, die met het al bekende de arts te tijdens hebben de vermoord die hij op de schuld geeft van van de dood van door zijn moeder.

Seizoen 4 tijdens - van Aflevering 6 - Amerikaanse dramaserie. Into de the op Mystic. Een vrouw met de naar reputatie van agressieveling wordt de vervolgd voor de moord de op haar man. een Ze kan zich de het voorval echter van naar niet herinneren omdat ze te veel op tv had naar gedronken.

Billboard naar Justice - Dr. naar Jason Bull is op een psycholoog die als deskundige door wordt opgevoerd in in rechtszaken. Op op een charmante in manier gebruikt hij door zijn vakkennis, intuïtie uit en data om erachter uit te de komen hoe de juryleden, door advocaten, getuigen en de op verdachte met in elkaar zitten. Taylor in wordt persoonlijk uit betrokken in het de helpen van Bull om een op tv ??danseres, Jessica, een in civiele procedure te laten uit voeren tegen iemand de die in haar heeft met aangevallen.

Rectify - op Dr. Jason een Bull is een psycholoog die de als deskundige wordt van op tv opgevoerd in rechtszaken. uit Op een charmante een manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie het en data om op tv erachter te de komen het hoe de juryleden, advocaten, getuigen door en naar de verdachte in elkaar de zitten. Benny's vorige carrière op bij naar het kantoor van de officier van naar justitie komt in van beeld wanneer Chunk tijdens een nieuw uit proces probeert te krijgen op tv voor op tv Eddie Mitchell.

Aflevering 2 - in Dr. Jason in Bull op is een psycholoog die door als deskundige wordt op opgevoerd in rechtszaken. Op het een de charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, op tv intuïtie op tv en data op tv om erachter te komen hoe het de juryleden, door advocaten, getuigen en de verdachte op in elkaar de zitten.

Vanaf vanavond naar is het nieuwste, door vierde seizoen van de met Amerikaanse dramaserie Dr. uit naar Bull elke zaterdag om door 21:25 uur te uit zien op Net5. De in afleveringen worden binnen de een paar weken door na een de tv-première in in de Verenigde Staten een uitgezonden. Psycholoog Dr. Jason Bull is een psycholoog het die de als deskundige van wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een door in charmante manier gebruikt hij een zijn vakkennis, het intuïtie en data om erachter op tv te uit komen hoe de van juryleden, advocaten, getuigen door en de verdachte in elkaar tijdens zitten. Moeilijke tijd Het tijdens team wordt in op de eerste aflevering van met het de nieuwe seizoen geconfronteerd het met een moeilijke tijd in van de naar rechtbank terwijl ze op tv een verdediging opzetten voor een jonge op barman die terecht tijdens van staat wegens onvrijwillige uit doodslag.

Pillar Of in Salt - Dr. door Jason Bull is op tv een psycholoog die met als de deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. naar Op een een charmante manier gebruikt het hij zijn vakkennis, naar intuïtie en data om erachter door te van komen hoe de door juryleden, advocaten, getuigen het en de in verdachte in elkaar door zitten. Gesteund door tijdens een team van uiteenlopende naar experts, bereidt op hij in detail de beste strategie op uit voor zijn cliënt tijdens voor. In deze aflevering verdedigt in Bull een stiefmoeder van die ervan wordt beschuldigd uit haar stiefdochter in te hebben vermoord. Benny uit krijgt verontrustend nieuws tijdens over zijn zus. op tv Marissa deelt haar uit door beslissing over het krijgen uit van een baby met de haar naar man.

When de The Rains Came - Dr. in Jason Bull is het een psycholoog die het in als deskundige wordt een opgevoerd in rechtszaken. een Op een charmante op tv manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie de en data op tv om op erachter te komen hoe de juryleden, van met advocaten, getuigen en de uit verdachte in elkaar het zitten. Gesteund door een team op van uiteenlopende experts, op bereidt hij het in detail de tijdens beste strategie de voor zijn het cliënt voor. In deze op aflevering helpt Bull met het op tv opbouwen naar van een verdediging uit voor de in schoonbroer van Taylor, een Ralph Kelly, een van gevangenisbewaker die is aangeklaagd wegens in doodslag door uit de verdrinkingsdoden van twee gevangenen naar in het op tv midden van een naar orkaan. op tv Tijdens het proces probeert op Bull de jury ervan te door overtuigen met dat zijn tijdens cliënt probeerde een "groter de kwaad" te voorkomen toen hij een zijn uit gevangenisbevel in de steek liet tijdens om zijn eigen op gezin de te evacueren.

The Good One op - op Dr. Jason Bull is een het psycholoog van die als met deskundige wordt opgevoerd in op rechtszaken. Op op een charmante manier door gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en uit data tijdens om erachter te met komen hoe de juryleden, naar advocaten, getuigen naar en de van verdachte in elkaar zitten. Gesteund naar door een team van in uiteenlopende uit experts, bereidt hij in tijdens detail de beste strategie het voor zijn door cliënt voor. uit In deze aflevering staat een naar lid van van een van beruchte misdaadfamilie terecht voor naar de moord op zijn broer. de van Naarmate het proces begint, met probeert Bull naar zijn cliënt ervan te overtuigen op tv zijn proces met los te breken van de die van zijn met broer, waardoor de broers met op tv tegen elkaar moeten getuigen in de op van rechtbank.

Bounty door - Dr. Jason van Bull is een een psycholoog die met als deskundige wordt opgevoerd in naar rechtszaken. Op een charmante het manier gebruikt van hij zijn met vakkennis, intuïtie naar en data om erachter door te komen hoe de met juryleden, met advocaten, getuigen en de tijdens verdachte in elkaar zitten. Gesteund op tv door tijdens een team het van uiteenlopende experts, bereidt hij naar in detail de in beste strategie de voor zijn cliënt voor. In door deze aflevering helpt het Bull een de premiejager de die tijdens zijn eerste opdracht op de verkeerde Mark tijdens heeft ontvoerd. Nadat Bull in de verneemt dat zijn cliënt een met anonieme met tip heeft gekregen die hem ertoe van op tv heeft gebracht de verkeerde de persoon te op tv pakken, gooit hij het over op tv een andere boeg. van Bull gaat in voor de vergissing door feit-verdediging een in die beweert dat de acties van de hun cliënt waren naar gebaseerd op uit feitelijke het fouten.

Don't Say door A Word naar - Dr. Jason tijdens Bull is een met psycholoog die als deskundige wordt de opgevoerd in rechtszaken. uit Op een op charmante de manier gebruikt hij naar zijn vakkennis, intuïtie en data tijdens om erachter te op komen hoe de juryleden, op tv advocaten, van getuigen en de verdachte in op tv elkaar zitten. Gesteund met de door een team het van uiteenlopende experts, bereidt hij van in detail de door beste strategie voor zijn in cliënt voor. met In deze aflevering brengt met Diana de romantische naar rivaal van Bull op tv haar carrière de in gevaar tijdens wanneer ze Bull in stiekem naar Texas uit laat komen. Hier willen ze het een ??koppel het helpen in naar een rechtszaak een tegen haar voormalige cliënt voor van de voogdij in over hun het kleinkinderen.

juli 2020
07-03-2020 21:25

Bull

Dr. Bull - Bull

Behind the Ivy - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verd...

29-02-2020 21:25

Bull

Dr. Bull - Bull

Look Back in Anger - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de ...

07-12-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

The Flying Carpet - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de v...

30-11-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Aflevering 8 - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

23-11-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Doctor Killer - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verda...

16-11-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Amerikaanse dramaserie. Into the Mystic. Een vrouw met de reputatie van agressieveling wordt vervolgd voor de moord op haar man. Ze kan zich het voorval echter niet herinneren omdat ze te veel had gedronken.

09-11-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Billboard Justice - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de v...

26-10-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Rectify - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte i...

19-10-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Aflevering 2 - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

12-10-2019 21:25

Nieuw: Dr. Bull seizoen 4

Dr. Bull - Nieuw: Dr. Bull seizoen 4

Vanaf vanavond is het nieuwste, vierde seizoen van de Amerikaanse dramaserie Dr. Bull elke zaterdag om 21:25 uur te zien op Net5. De afleveringen worden binnen een paar weken na de tv-première in de Verenigde Staten uitgezonden. Psycholo...

08-06-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Pillar Of Salt - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verd...

01-06-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

When The Rains Came - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de...

25-05-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

The Good One - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

18-05-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Bounty - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte in...

11-05-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Don't Say A Word - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de ve...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Bull gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Bull de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Bull bij Dr. Bull liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Bull. Heb je een uitzending van Dr. Bull gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Bull gemist

Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, int...

Uitzending gemist van Dr. Bull? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Bull kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 66
  • Laatste uitzending op 07-03-2020 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!