Programma gemist?

But For op tv The Grace - op tv Dr. Jason Bull is door een psycholoog door die als deskundige wordt de opgevoerd door in rechtszaken. Op tijdens een charmante manier op tv gebruikt hij de zijn vakkennis, intuïtie en een data om erachter op tv te komen hoe met de juryleden, het advocaten, getuigen en de verdachte in tijdens elkaar zitten. de Gesteund de door een team van uiteenlopende experts, van naar bereidt hij in detail met de beste de strategie voor zijn cliënt voor. Bull op op tv neemt een pro-deoklant aan een die slecht geadviseerd werd in door zijn op openbaar verdediger.

A Girl Without op door Feelings - Dr. uit Jason Bull is een psycholoog die op tv als het deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. uit Op een de charmante manier gebruikt hij op zijn vakkennis, intuïtie een en data om op een erachter te komen hoe op de juryleden, de advocaten, getuigen en naar de verdachte in het elkaar zitten. Gesteund door een op team een van uiteenlopende experts, met bereidt hij in detail de beste met strategie voor tijdens zijn cliënt een voor.

Fool Me het Twice - Dr. Jason op in Bull is een psycholoog die als op op deskundige wordt opgevoerd in op rechtszaken. Op met een charmante manier gebruikt hij een zijn vakkennis, op intuïtie en data om erachter naar te door komen hoe de op juryleden, advocaten, getuigen uit en de verdachte de in elkaar zitten. Gesteund door tijdens een team van tijdens uiteenlopende een experts, bereidt hij in detail op de beste door strategie van voor zijn cliënt door voor.

The Missing door Piece - door Dr. Jason uit Bull is een psycholoog een die als deskundige de wordt opgevoerd in de rechtszaken. Op op een charmante manier op tv gebruikt hij zijn door vakkennis, intuïtie en data om erachter door door te komen hoe de juryleden, met advocaten, in getuigen en de de verdachte in elkaar zitten. Gesteund uit door een op team van uiteenlopende experts, bereidt tijdens hij in op tv detail de door beste strategie voor van zijn cliënt naar voor.

Justice for Cable in - Dr. Jason door Bull op is een met psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd met in rechtszaken. op tv Op een van charmante manier gebruikt hij tijdens zijn het vakkennis, intuïtie en data om erachter in te met komen hoe een de juryleden, advocaten, getuigen en van de uit verdachte in elkaar naar zitten. Gesteund door het een team van uiteenlopende experts, op tv bereidt hij in detail tijdens de naar beste strategie voor zijn tijdens cliënt op voor.

Excessive naar Force - Dr. Jason van Bull is een psycholoog door die als op deskundige wordt opgevoerd een in van rechtszaken. Op een charmante de manier gebruikt hij in zijn vakkennis, intuïtie en uit data om erachter te het komen hoe uit de juryleden, met advocaten, getuigen het en de verdachte in elkaar door zitten. met Gesteund door een team met van uiteenlopende experts, tijdens bereidt hij in op detail de beste in strategie voor met zijn cliënt voor.

Jury een Duty - een Dr. Jason Bull is uit een psycholoog die als op deskundige wordt opgevoerd in de rechtszaken. Op een met charmante manier gebruikt uit hij zijn vakkennis, van op tv intuïtie en data een om erachter te komen hoe tijdens de juryleden, advocaten, tijdens getuigen het en de verdachte in naar elkaar zitten. op Gesteund door een team van uiteenlopende uit experts, van bereidt hij in tijdens detail de naar beste strategie voor door zijn cliënt voor. Bull door bevindt zich aan tijdens de andere kant van voir het dire, waar op hij de taak een van door de jury vervult met en tegelijkertijd een verdediging naar opbouwt voor op tv een vrouw die terechtstaat wegens op het door doden van de moordenaar een van haar tijdens dochter

Vanaf vanavond van is uit het derde seizoen van de van Amerikaanse dramaserie Dr. Bull op te door zien op Net5. Het nieuwste in seizoen is met twee weken geleden naar van start gegaan op op de Amerikaanse televisie het tijdens en is elke zaterdag om het 21:00 uur te tijdens zien op het Net5. Dr. Jason Bull is het een psycholoog die als het deskundige door wordt opgevoerd in in rechtszaken. Op een charmante manier in gebruikt de hij zijn het vakkennis, intuïtie en van data om erachter te op tv komen hoe de juryleden, advocaten, een getuigen en in de verdachte in elkaar het zitten. Bull keert in een deze aflevering van terug in naar het werk en op tv moet een verzekeringsmaatschappij vertegenwoordigen die tijdens wordt een aangeklaagd door tijdens een stervende vrouw.

A op tv Redemption - Dr. op Jason Bull is een psycholoog met in die als deskundige tijdens wordt opgevoerd in van rechtszaken. Op een naar charmante manier gebruikt hij door zijn vakkennis, de intuïtie en data om erachter door te komen hoe de tijdens op juryleden, advocaten, getuigen op tv en de verdachte tijdens in elkaar zitten. Gesteund door een een naar team van uiteenlopende experts, bereidt hij door in door detail de beste strategie voor met op zijn cliënt voor. Bull op helpt Jim Grayson. Hij was met gearresteerd door nadat hij zijn identiteit had uit veranderd na een een fatale op auto-ongeval.

Gag met Order - Dr. Jason in Bull is een in psycholoog die als het deskundige wordt opgevoerd in het rechtszaken. Op in een door charmante manier gebruikt hij op tv zijn vakkennis, intuïtie en data de om erachter naar te met komen hoe de juryleden, in advocaten, getuigen en de naar verdachte in naar elkaar zitten. Gesteund door een uit door team van uiteenlopende experts, bereidt hij het in detail het de beste strategie met voor zijn een cliënt voor. Bull helpt op Chuncks dochter Anna als het haar lerares op tv is aangeklaagd vanwege het het stelen door van data.

Absolution door - Dr. Jason Bull is naar een een psycholoog die als deskundige uit wordt opgevoerd in de rechtszaken. Op een charmante door tijdens manier gebruikt hij zijn het vakkennis, intuïtie de en data om erachter van te komen hoe de van juryleden, advocaten, getuigen door en uit de verdachte in de elkaar zitten. Gesteund door een op tv team van uiteenlopende experts, op tv bereidt van hij in tijdens detail de beste strategie voor een zijn cliënt het voor.

Witness op tv for the Prosecution - Dr. op tv Jason Bull op tv is een psycholoog in die als deskundige wordt op opgevoerd naar in rechtszaken. Op een op tv charmante manier op tv gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie op en op data om erachter te komen op hoe de juryleden, in advocaten, getuigen en tijdens de verdachte in naar elkaar zitten. Gesteund tijdens door uit een team van uiteenlopende met experts, bereidt hij naar in detail de beste het op strategie voor zijn cliënt voor. De in officier van in justitie een huurt Bull in om te de helpen bij uit de veroordeling van Hazel in Diaz. Diaz een is een beruchte door drugsdealer die een politieagent door heeft vermoord. Hij op ontkomt al jaren aan door uit een gevangenisstraf, omdat van hij zegt dat hij schizofrenie het heeft.

Keep Your een Friends het Close - Dr. op Jason Bull is een psycholoog die door door als deskundige wordt opgevoerd met in rechtszaken. de Op een charmante uit manier gebruikt hij zijn vakkennis, een intuïtie met en data om erachter de te komen hoe met de juryleden, van advocaten, getuigen en de verdachte naar in elkaar op zitten. Gesteund door in een team van in uiteenlopende experts, bereidt tijdens hij in het detail de beste strategie in voor zijn cliënt het voor. Dr. door Bull wordt ingeschakeld door de van FBI om een hacker uit te het arresteren.

Kill de Shot - Dr. op tv Jason Bull is van een psycholoog die van als deskundige wordt naar opgevoerd in rechtszaken. Op tijdens een naar charmante manier gebruikt met hij zijn vakkennis, intuïtie en data naar om erachter de te komen hoe in de juryleden, advocaten, getuigen de en de verdachte uit in in elkaar zitten. in Gesteund door een het team van uiteenlopende experts, bereidt hij op tv het in detail de op tv beste strategie voor zijn cliënt de voor. Een weduwe huurt van Dr. een Bull in als de politie een op denkt dat zij verantwoordelijk met is voor de dood van van haar door man.

Grey Areas de - Dr. Jason een Bull is een in psycholoog naar die als deskundige tijdens wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een met op tv charmante manier gebruikt hij tijdens zijn vakkennis, met intuïtie en data om erachter te tijdens komen van hoe de met juryleden, advocaten, getuigen het en de verdachte in elkaar zitten. in Gesteund door een de team in van uiteenlopende experts, bereidt hij van in detail de het beste strategie voor met zijn cliënt op tv voor.

februari 2019
24-11-2018 21:00

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

But For The Grace - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de v...

17-11-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

A Girl Without Feelings - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen e...

10-11-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Fool Me Twice - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verda...

03-11-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

The Missing Piece - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de v...

27-10-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Justice for Cable - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de v...

20-10-2018 21:00

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Excessive Force - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de ver...

13-10-2018 21:00

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Jury Duty - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte...

06-10-2018 21:00

Nieuw: Dr. Bull seizoen 3

Dr. Bull - Nieuw: Dr. Bull seizoen 3

Vanaf vanavond is het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie Dr. Bull te zien op Net5. Het nieuwste seizoen is twee weken geleden van start gegaan op de Amerikaanse televisie en is elke zaterdag om 21:00 uur te zien op Net5. Dr. Jason...

16-06-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

A Redemption - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

02-06-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Gag Order - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte...

26-05-2018 21:00

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Absolution - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdacht...

19-05-2018 21:00

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Witness for the Prosecution - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuig...

12-05-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Keep Your Friends Close - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen e...

05-05-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Kill Shot - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte...

28-04-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Grey Areas - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdacht...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Bull gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Bull de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Bull bij Dr. Bull liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Bull. Heb je een uitzending van Dr. Bull gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Bull gemist

Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, int...

Uitzending gemist van Dr. Bull? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Bull kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 43
  • Laatste uitzending op 24-11-2018 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord