Programma gemist?

Behind the door Ivy - Dr. Jason in naar Bull is een van psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd de op in rechtszaken. Op met een charmante manier gebruikt hij zijn tijdens op vakkennis, intuïtie en data uit om erachter te komen het hoe de door juryleden, advocaten, de getuigen en de verdachte in op tv elkaar zitten. de Reggie vraagt ??Bull om de tijdens ouders van een van atletiek-student te helpen het een onrechtmatige tijdens doodsvordering tegen het de school in door te stellen, nadat de tiener met plotseling sterft tijdens van een uit training.

Look Back de in Anger naar - Dr. de Jason Bull is een psycholoog die door als deskundige wordt het opgevoerd in in rechtszaken. Op op tv een charmante manier gebruikt een hij zijn vakkennis, naar intuïtie en uit data om uit erachter te komen hoe de door juryleden, tijdens advocaten, getuigen en de met verdachte in op elkaar zitten. Bull de zoekt juryleden die tijdens zich kunnen inleven in de een behoefte van van een persoon wanneer hij Marissa's met vriend uit helpt een opmerkelijke zakenman het aan te het klagen omdat met hij hem als op kind heeft misbruikt.

The naar Flying Carpet - Dr. met Jason Bull is een een psycholoog die als de uit deskundige wordt opgevoerd van in rechtszaken. Op een charmante manier een gebruikt naar hij zijn vakkennis, tijdens intuïtie en door data om erachter te komen hoe de de juryleden, van advocaten, getuigen en uit de verdachte door in elkaar van zitten.

Aflevering 8 - naar Dr. tijdens Jason Bull is een met psycholoog die als door deskundige wordt opgevoerd tijdens in tijdens rechtszaken. Op een charmante tijdens manier gebruikt hij zijn vakkennis, naar tijdens intuïtie en data op om erachter te een komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen door en de verdachte een in elkaar met zitten.

Doctor Killer tijdens - Dr. Jason Bull het is een een psycholoog die als uit deskundige wordt opgevoerd het in rechtszaken. op tv Op een charmante op tv manier gebruikt hij zijn in vakkennis, intuïtie en data op om erachter te een door komen hoe de juryleden, de advocaten, getuigen en de op verdachte de in elkaar zitten. in Bull staat voor de schijnbaar van onmogelijke taak om naar zijn de tienercliënt, Andrew Zbyszek, een te verdedigen, die al een bekende de arts naar te hebben vermoord die hij uit de schuld naar geeft van de uit dood met van zijn moeder.

Seizoen 4 - naar Aflevering uit 6 - Amerikaanse de dramaserie. Into the Mystic. Een vrouw met de de van reputatie van agressieveling van wordt vervolgd op tv voor de moord op haar op man. door Ze kan zich het voorval op echter niet herinneren tijdens omdat ze te een veel had tijdens gedronken.

Billboard Justice in - in Dr. Jason Bull is een op tv psycholoog die met als deskundige met wordt opgevoerd in op tv rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt naar hij zijn in vakkennis, intuïtie en data tijdens om erachter te op tv komen hoe de naar juryleden, advocaten, een getuigen en de verdachte tijdens door in elkaar zitten. het Taylor wordt persoonlijk betrokken in door het helpen van naar Bull uit om een ??danseres, Jessica, uit een civiele met procedure te laten voeren uit tegen iemand die haar uit heeft door aangevallen.

Rectify - Dr. het op tv Jason Bull is een psycholoog die op tv als deskundige wordt een een opgevoerd in rechtszaken. met Op een charmante manier gebruikt hij tijdens zijn vakkennis, intuïtie op naar en data om erachter te op komen hoe het de juryleden, advocaten, getuigen naar en door de verdachte in elkaar zitten. door Benny's naar vorige carrière bij het kantoor door van de van officier van justitie van komt in beeld wanneer met Chunk een nieuw proces uit probeert naar te krijgen voor door Eddie Mitchell.

Aflevering 2 van - Dr. Jason de Bull in is een psycholoog die het als deskundige wordt tijdens opgevoerd in op tv rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt met een hij zijn vakkennis, intuïtie en data in om erachter te een komen hoe de tijdens het juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte in tijdens in elkaar zitten.

Vanaf vanavond is op tv het nieuwste, vierde door seizoen van van de Amerikaanse in dramaserie Dr. Bull elke zaterdag met om op 21:25 uur te naar zien op Net5. De een afleveringen naar worden binnen een paar de weken na de tv-première naar in de Verenigde uit Staten met uitgezonden. Psycholoog Dr. Jason Bull is een door psycholoog die uit als deskundige wordt opgevoerd met in rechtszaken. Op in een charmante manier gebruikt tijdens in hij zijn vakkennis, intuïtie en data op tv om erachter te het uit komen hoe de juryleden, advocaten, van getuigen en door de verdachte het in elkaar zitten. Moeilijke tijd Het team het wordt in de eerste van van aflevering van het het nieuwe seizoen geconfronteerd van met een moeilijke tijd in van de op tv rechtbank terwijl ze een een verdediging opzetten voor op een jonge barman die van terecht staat de wegens onvrijwillige tijdens doodslag.

Pillar Of Salt uit - Dr. Jason naar Bull is uit een psycholoog die als een in deskundige wordt opgevoerd in door rechtszaken. Op een charmante manier op gebruikt door hij zijn vakkennis, intuïtie de en data van om erachter op te komen hoe de juryleden, de advocaten, getuigen en van de een verdachte in elkaar zitten. het Gesteund door een op tv team van een uiteenlopende experts, bereidt in hij in detail de op beste strategie voor zijn het cliënt op voor. In deze aflevering met verdedigt Bull een stiefmoeder in die ervan uit wordt beschuldigd haar uit stiefdochter te hebben vermoord. tijdens Benny krijgt verontrustend nieuws uit over de zijn zus. Marissa deelt een haar door beslissing over het krijgen op tv van een baby het met haar in man.

When The op tv Rains Came uit - Dr. Jason naar Bull is een van psycholoog die als deskundige de wordt opgevoerd in rechtszaken. de Op het een charmante manier van gebruikt hij tijdens zijn vakkennis, intuïtie en een data om erachter te komen tijdens tijdens hoe de juryleden, advocaten, getuigen op tv en de verdachte het in elkaar zitten. van Gesteund door het een team van uiteenlopende het experts, bereidt het hij in detail door de beste strategie op voor zijn cliënt voor. In op door deze aflevering helpt van Bull met het opbouwen een van een verdediging voor de met schoonbroer uit van Taylor, op Ralph Kelly, een gevangenisbewaker die van is aangeklaagd wegens doodslag een door de het verdrinkingsdoden van van twee gevangenen in de het midden van een met orkaan. het Tijdens het proces probeert Bull de een op jury ervan te overtuigen dat zijn door met cliënt probeerde een "groter kwaad" op tv te naar voorkomen toen hij zijn gevangenisbevel in op de steek liet de om van zijn eigen door gezin te evacueren.

The een Good One tijdens - Dr. Jason Bull is van een psycholoog die als in deskundige wordt de opgevoerd in rechtszaken. in Op een naar charmante manier gebruikt het hij zijn vakkennis, in intuïtie en data om uit erachter te komen op tv hoe de juryleden, op advocaten, getuigen en uit de verdachte op in elkaar zitten. Gesteund uit door een team het van uiteenlopende experts, van bereidt uit hij in detail de beste door strategie met voor zijn cliënt voor. op In deze aflevering staat een door lid een van een beruchte misdaadfamilie terecht op naar voor de moord op zijn in broer. Naarmate het van proces tijdens begint, probeert Bull zijn een cliënt ervan te overtuigen het zijn in proces los te breken tijdens van die in van zijn broer, door waardoor de broers tegen door elkaar moeten getuigen op tv in de naar rechtbank.

Bounty - de Dr. door Jason Bull is een psycholoog die uit als deskundige wordt met opgevoerd naar in rechtszaken. Op een charmante uit manier van gebruikt hij zijn naar vakkennis, intuïtie het en data om erachter te tijdens komen hoe de op tv juryleden, advocaten, getuigen en van de verdachte in een elkaar zitten. Gesteund op door een team uit op tv van uiteenlopende experts, bereidt hij door in detail op tv de beste strategie op voor zijn cliënt voor. In tijdens het deze aflevering helpt op Bull een premiejager tijdens die tijdens zijn eerste opdracht van de uit verkeerde Mark heeft met ontvoerd. Nadat Bull verneemt dat zijn op tv cliënt een anonieme op tip heeft gekregen het die hem uit ertoe heeft gebracht op tv de verkeerde persoon te een de pakken, gooit hij tijdens het over een andere boeg. Bull de gaat voor op de vergissing door feit-verdediging in die beweert dat het de de acties van hun cliënt tijdens waren gebaseerd van op feitelijke door fouten.

Don't met Say A Word - Dr. tijdens op tv Jason Bull is een psycholoog op tv die als deskundige wordt door opgevoerd in rechtszaken. naar naar Op een charmante manier gebruikt het hij zijn vakkennis, intuïtie tijdens en op tv data om erachter te door komen hoe de juryleden, in advocaten, naar getuigen en de uit verdachte in elkaar zitten. Gesteund op tv door een team het op van uiteenlopende experts, met bereidt hij in een detail de beste van strategie voor zijn cliënt voor. In tijdens deze aflevering op brengt Diana in de romantische rivaal tijdens van Bull haar carrière in een gevaar wanneer op tv ze het Bull stiekem naar Texas laat met komen. door Hier willen ze een ??koppel door helpen in een rechtszaak de tegen haar voormalige op cliënt voor de de voogdij over hun de in kleinkinderen.

oktober 2020
07-03-2020 21:25

Bull

Dr. Bull - Bull

Behind the Ivy - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verd...

29-02-2020 21:25

Bull

Dr. Bull - Bull

Look Back in Anger - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de ...

07-12-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

The Flying Carpet - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de v...

30-11-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Aflevering 8 - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

23-11-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Doctor Killer - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verda...

16-11-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Amerikaanse dramaserie. Into the Mystic. Een vrouw met de reputatie van agressieveling wordt vervolgd voor de moord op haar man. Ze kan zich het voorval echter niet herinneren omdat ze te veel had gedronken.

09-11-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Billboard Justice - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de v...

26-10-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Rectify - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte i...

19-10-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Aflevering 2 - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

12-10-2019 21:25

Nieuw: Dr. Bull seizoen 4

Dr. Bull - Nieuw: Dr. Bull seizoen 4

Vanaf vanavond is het nieuwste, vierde seizoen van de Amerikaanse dramaserie Dr. Bull elke zaterdag om 21:25 uur te zien op Net5. De afleveringen worden binnen een paar weken na de tv-première in de Verenigde Staten uitgezonden. Psycholo...

08-06-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Pillar Of Salt - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verd...

01-06-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

When The Rains Came - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de...

25-05-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

The Good One - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

18-05-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Bounty - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte in...

11-05-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Don't Say A Word - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de ve...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Bull gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Bull de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Bull bij Dr. Bull liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Bull. Heb je een uitzending van Dr. Bull gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Bull gemist

Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, int...

Uitzending gemist van Dr. Bull? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Bull kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 66
  • Laatste uitzending op 07-03-2020 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!