Programma gemist?

Behind the Ivy een - met Dr. Jason Bull is een naar psycholoog die als door van deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op van uit een charmante manier gebruikt uit hij zijn vakkennis, intuïtie door en data om erachter het te de komen hoe de juryleden, van advocaten, getuigen in en de verdachte het in elkaar zitten. Reggie vraagt uit ??Bull om de de ouders van naar een atletiek-student te van helpen een onrechtmatige op tv doodsvordering tegen de school op tv in te stellen, op tv nadat met de tiener met plotseling sterft tijdens de een training.

Look uit Back in Anger een - Dr. Jason een Bull is een psycholoog die de als deskundige uit wordt door opgevoerd in rechtszaken. naar Op een charmante een manier gebruikt hij zijn door vakkennis, intuïtie op tv en data om erachter door te komen hoe de op tv juryleden, advocaten, getuigen en in de verdachte door in elkaar zitten. Bull met naar zoekt juryleden die zich uit kunnen inleven in het de behoefte van een persoon op wanneer uit hij Marissa's vriend helpt een op opmerkelijke zakenman aan uit te klagen uit omdat hij het hem als uit kind heeft misbruikt.

The op Flying Carpet - Dr. Jason op Bull uit is een psycholoog van die als deskundige de wordt opgevoerd in van rechtszaken. Op een een charmante manier gebruikt hij zijn op vakkennis, op tv intuïtie en data uit om erachter te komen hoe naar de juryleden, de advocaten, getuigen op en de verdachte in elkaar met door zitten.

Aflevering 8 uit - Dr. Jason op Bull is de een psycholoog die als het deskundige wordt opgevoerd in door naar rechtszaken. Op een van charmante manier gebruikt tijdens hij zijn vakkennis, intuïtie de en data het om erachter te komen tijdens hoe de de juryleden, advocaten, getuigen en de op tv verdachte in elkaar in zitten.

Doctor Killer het - Dr. Jason Bull door het is een psycholoog die de als deskundige een wordt opgevoerd in het rechtszaken. Op een charmante manier de gebruikt in hij zijn vakkennis, intuïtie en data op tv om erachter in te komen hoe de door juryleden, advocaten, getuigen op en de de verdachte in elkaar op zitten. Bull staat van voor de schijnbaar onmogelijke op taak het om zijn tienercliënt, op Andrew Zbyszek, te verdedigen, op die al bekende door de arts uit te hebben door vermoord die hij de uit schuld geeft van de dood in van zijn van moeder.

Seizoen naar 4 - naar Aflevering 6 - Amerikaanse dramaserie. Into in the op Mystic. Een vrouw met de met reputatie van agressieveling van wordt vervolgd voor naar de moord op haar man. uit op Ze kan zich het voorval de echter niet met herinneren omdat ze van te veel had door gedronken.

Billboard Justice - door Dr. Jason tijdens Bull door is een psycholoog die als in deskundige wordt opgevoerd naar in naar rechtszaken. Op een charmante naar manier gebruikt hij zijn op tv vakkennis, door intuïtie en data om erachter op tv te komen naar hoe de juryleden, de advocaten, getuigen en de de verdachte in elkaar tijdens zitten. tijdens Taylor wordt persoonlijk betrokken in het op tv helpen van in Bull om naar een ??danseres, Jessica, een door civiele procedure te laten een voeren tegen in iemand die haar op tv heeft de aangevallen.

Rectify uit - Dr. op Jason Bull is een psycholoog naar die als deskundige wordt op opgevoerd in naar rechtszaken. Op een uit charmante het manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie op tv tijdens en data om erachter de te komen hoe het de juryleden, advocaten, getuigen en tijdens de verdachte in op elkaar zitten. op Benny's vorige carrière bij met van het kantoor van in de officier van justitie komt in door beeld wanneer Chunk naar een nieuw proces uit probeert te krijgen naar voor naar Eddie Mitchell.

Aflevering door 2 - Dr. in Jason Bull is een een psycholoog tijdens die als deskundige wordt opgevoerd in door door rechtszaken. Op een charmante manier uit gebruikt hij zijn het vakkennis, intuïtie en op data om erachter te naar komen hoe het de juryleden, advocaten, getuigen op en de het verdachte in elkaar uit zitten.

Vanaf vanavond is het het op tv nieuwste, vierde seizoen op van de Amerikaanse dramaserie Dr. de de Bull elke zaterdag op tv om 21:25 uur te in zien op Net5. De afleveringen met worden op binnen een paar weken na naar de tv-première tijdens in de op Verenigde Staten uitgezonden. Psycholoog Dr. uit Jason Bull is naar een psycholoog in die als deskundige de wordt opgevoerd in een rechtszaken. Op een uit charmante manier gebruikt hij zijn met vakkennis, intuïtie en data uit op om erachter te komen hoe naar de op juryleden, advocaten, getuigen met en de verdachte in elkaar zitten. Moeilijke in tijd Het team wordt op de in de eerste aflevering door van het nieuwe seizoen geconfronteerd met met een moeilijke naar tijd in de naar op rechtbank terwijl ze naar een verdediging opzetten voor van een jonge barman die het terecht staat wegens onvrijwillige door naar doodslag.

Pillar tijdens Of Salt de - Dr. Jason Bull is een met psycholoog die als in deskundige wordt opgevoerd van van in rechtszaken. Op een charmante manier een gebruikt hij zijn uit vakkennis, tijdens intuïtie en data om erachter met te komen hoe door van de juryleden, advocaten, naar getuigen en de van verdachte in elkaar zitten. Gesteund door door in een team van op tv uiteenlopende experts, bereidt hij in van detail de beste op strategie voor zijn tijdens cliënt voor. een In deze uit aflevering verdedigt Bull een stiefmoeder die naar ervan uit wordt beschuldigd haar een stiefdochter te met hebben vermoord. Benny krijgt verontrustend de nieuws met over zijn zus. op tv Marissa deelt haar beslissing over het naar krijgen door van een uit baby met haar met man.

When The een Rains Came - Dr. het Jason Bull is de een psycholoog die in als deskundige wordt uit opgevoerd de in rechtszaken. Op een charmante tijdens manier gebruikt met hij zijn de vakkennis, intuïtie en data om de erachter van te komen hoe het de juryleden, een advocaten, getuigen en de verdachte met in het elkaar zitten. Gesteund door een op team van uiteenlopende op experts, de bereidt hij in detail de beste uit van strategie voor zijn cliënt voor. met In deze aflevering met helpt Bull door met het opbouwen het van een verdediging voor op tv de schoonbroer van naar Taylor, op tv Ralph Kelly, een gevangenisbewaker uit die is aangeklaagd wegens doodslag uit door de verdrinkingsdoden tijdens van twee uit gevangenen in het tijdens midden op tv van een orkaan. Tijdens naar het proces probeert Bull de op jury ervan te met overtuigen dat met zijn op tv cliënt probeerde een met "groter kwaad" te voorkomen naar toen hij zijn gevangenisbevel het in uit de steek liet met om zijn eigen gezin een te evacueren.

The de Good One - naar Dr. Jason Bull is tijdens een psycholoog met die als deskundige een wordt opgevoerd een in rechtszaken. Op een charmante op tv manier naar gebruikt hij zijn uit vakkennis, intuïtie en data om erachter met een te komen hoe de juryleden, op tv advocaten, getuigen en de in verdachte in op elkaar zitten. van Gesteund door een van team van uiteenlopende experts, bereidt van hij uit in detail de beste strategie uit naar voor zijn cliënt voor. In met deze aflevering staat het een op lid van een op tv beruchte misdaadfamilie terecht voor de een moord de op zijn broer. op tv Naarmate het proces in begint, probeert Bull door zijn cliënt ervan te overtuigen met zijn proces los te de breken van die het van zijn van broer, waardoor de door broers tegen elkaar van moeten getuigen in de van op rechtbank.

Bounty van - Dr. Jason door Bull is een naar psycholoog die als deskundige wordt uit opgevoerd een in rechtszaken. Op een de charmante manier gebruikt hij het zijn vakkennis, op intuïtie en data om in erachter te de komen hoe tijdens de juryleden, advocaten, naar getuigen en tijdens de verdachte in elkaar zitten. op tv Gesteund door een op team van uiteenlopende naar experts, bereidt hij in de detail van de beste strategie voor tijdens zijn cliënt voor. In door uit deze aflevering helpt Bull een premiejager van met die tijdens zijn eerste opdracht de van verkeerde Mark heeft naar de ontvoerd. Nadat Bull verneemt dat zijn door cliënt een anonieme het tip op heeft gekregen die een hem ertoe van heeft gebracht de verkeerde naar persoon te pakken, op tv gooit hij het over een de andere uit boeg. Bull gaat voor de naar vergissing door feit-verdediging naar uit die beweert dat de van acties van met hun cliënt waren door gebaseerd op feitelijke een fouten.

Don't de Say A Word door - Dr. op tv Jason Bull is een psycholoog die met als deskundige wordt met op opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante een manier een gebruikt hij zijn naar vakkennis, intuïtie en data om naar erachter te komen in hoe de juryleden, een advocaten, getuigen op tv en de verdachte met in elkaar zitten. Gesteund het uit door een team van op tv uiteenlopende experts, bereidt uit hij in een detail de beste strategie voor zijn tijdens cliënt voor. In een uit deze aflevering brengt Diana de op tv romantische rivaal de van Bull haar carrière naar in gevaar wanneer ze de Bull stiekem een naar Texas een laat komen. Hier willen met ze een van ??koppel helpen in een rechtszaak de op tegen haar voormalige op cliënt voor de voogdij over hun in uit kleinkinderen.

december 2021
07-03-2020 21:25

Bull

Dr. Bull - Bull

Behind the Ivy - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verd...

29-02-2020 21:25

Bull

Dr. Bull - Bull

Look Back in Anger - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de ...

07-12-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

The Flying Carpet - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de v...

30-11-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Aflevering 8 - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

23-11-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Doctor Killer - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verda...

16-11-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Amerikaanse dramaserie. Into the Mystic. Een vrouw met de reputatie van agressieveling wordt vervolgd voor de moord op haar man. Ze kan zich het voorval echter niet herinneren omdat ze te veel had gedronken.

09-11-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Billboard Justice - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de v...

26-10-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Rectify - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte i...

19-10-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Aflevering 2 - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

12-10-2019 21:25

Nieuw: Dr. Bull seizoen 4

Dr. Bull - Nieuw: Dr. Bull seizoen 4

Vanaf vanavond is het nieuwste, vierde seizoen van de Amerikaanse dramaserie Dr. Bull elke zaterdag om 21:25 uur te zien op Net5. De afleveringen worden binnen een paar weken na de tv-première in de Verenigde Staten uitgezonden. Psycholo...

08-06-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Pillar Of Salt - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verd...

01-06-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

When The Rains Came - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de...

25-05-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

The Good One - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

18-05-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Bounty - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte in...

11-05-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Don't Say A Word - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de ve...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Bull gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Bull de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Bull bij Dr. Bull liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Bull. Heb je een uitzending van Dr. Bull gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Bull gemist

Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, int...

Uitzending gemist van Dr. Bull? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Bull kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 66
  • Laatste uitzending op 07-03-2020 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!