Programma gemist?

Seizoen 3 tijdens - Aflevering 3 van - Amerikaanse dramaserie. Excessive Force. Een in de blanke, vrouwelijke politieofficier bevindt zich in in van de toiletten wanneer een van zwarte man haar wil beroven uit uit van haar wapen. Het komt door tot een vuurgevecht, op tv waarbij het de vrouw de naar man in de schouder op treft.

Jury Duty op - Dr. Jason Bull van is een tijdens psycholoog die als een deskundige wordt opgevoerd in in tijdens rechtszaken. Op een charmante het manier gebruikt hij tijdens zijn vakkennis, intuïtie uit en data door om erachter te komen hoe tijdens de het juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte op in elkaar zitten. op tv Gesteund een door een team van het uiteenlopende experts, bereidt het hij in in detail de beste in strategie voor in zijn cliënt voor. Bull bevindt uit zich aan de tijdens andere kant van voir een dire, waar hij een de taak van in de jury op vervult naar en tegelijkertijd een verdediging opbouwt voor het een vrouw die uit terechtstaat op tv wegens het doden van de een moordenaar van door haar in dochter

Vanaf een vanavond is tijdens het derde seizoen van de Amerikaanse naar dramaserie een Dr. Bull te een zien op Net5. Het een nieuwste van seizoen is twee weken de geleden van start door gegaan op op tv de Amerikaanse televisie en naar is elke zaterdag om door 21:00 uur te op tv zien op de Net5. Dr. Jason Bull met is een psycholoog die als in deskundige wordt het opgevoerd in rechtszaken. Op de een charmante manier op gebruikt in hij zijn het vakkennis, intuïtie en data om erachter op te komen hoe het het de juryleden, advocaten, getuigen en naar de verdachte een in elkaar zitten. Bull keert het in deze aflevering terug in naar naar het werk en moet uit een uit verzekeringsmaatschappij vertegenwoordigen die wordt aangeklaagd op door een stervende door vrouw.

A het Redemption - Dr. uit Jason Bull van is een psycholoog op die als deskundige door wordt opgevoerd in rechtszaken. Op tijdens een charmante manier gebruikt de hij tijdens zijn vakkennis, door intuïtie en data om erachter op tv te komen hoe de met juryleden, advocaten, getuigen op tv en de verdachte het door in elkaar zitten. Gesteund door een van team van een uiteenlopende experts, bereidt hij in in detail van de beste uit strategie voor zijn cliënt voor. met Bull naar helpt Jim Grayson. het Hij was gearresteerd nadat door hij een zijn identiteit had een veranderd na een fatale door auto-ongeval.

Gag Order - een Dr. Jason Bull het door is een psycholoog die als deskundige de wordt opgevoerd in het het rechtszaken. Op een charmante van manier gebruikt in hij zijn vakkennis, door intuïtie en data om op erachter te met komen hoe de juryleden, advocaten, door getuigen en op tv de verdachte in elkaar zitten. tijdens Gesteund door het een met team van uiteenlopende experts, bereidt naar hij in tijdens detail de beste strategie de voor zijn cliënt tijdens voor. Bull helpt Chuncks het dochter van Anna als haar lerares is naar aangeklaagd vanwege een het stelen van van data.

Absolution - het Dr. Jason Bull is tijdens een psycholoog die het door als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. het in Op een charmante manier gebruikt hij het zijn vakkennis, intuïtie een tijdens en data om erachter te komen naar hoe de juryleden, met advocaten, getuigen tijdens en de verdachte in in elkaar een zitten. Gesteund door een team de van uiteenlopende experts, op tv uit bereidt hij in detail op de beste strategie de voor zijn een cliënt voor.

Witness een for the Prosecution - naar Dr. Jason een Bull is in een psycholoog die als deskundige wordt op opgevoerd in met rechtszaken. Op een op charmante manier gebruikt hij tijdens met zijn vakkennis, intuïtie en data om door erachter te naar komen hoe met de juryleden, advocaten, getuigen en een de verdachte met in van elkaar zitten. Gesteund het door een team van uiteenlopende een experts, het bereidt hij in de detail de beste strategie voor het zijn cliënt voor. door De uit officier van justitie huurt een Bull in het om te helpen bij de naar veroordeling van Hazel in Diaz. een Diaz is een beruchte drugsdealer een die een politieagent door heeft vermoord. van Hij ontkomt een al jaren aan een gevangenisstraf, op omdat hij zegt van dat hij op tv schizofrenie heeft.

Keep Your Friends naar Close - naar Dr. Jason in Bull is door een psycholoog die met als deskundige wordt opgevoerd in in rechtszaken. Op een charmante tijdens met manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie van en data om door met erachter te komen hoe door de juryleden, van advocaten, getuigen en de op tv verdachte in een elkaar zitten. Gesteund in door een team van uit uiteenlopende experts, bereidt hij in op detail de beste door strategie voor tijdens zijn cliënt voor. op Dr. van Bull wordt ingeschakeld door de FBI in om een in hacker te tijdens arresteren.

Kill Shot in - Dr. Jason Bull in is een tijdens psycholoog op die als deskundige wordt opgevoerd in op tv tijdens rechtszaken. Op een charmante manier door gebruikt hij zijn op vakkennis, intuïtie van en data door om erachter te komen hoe de met juryleden, advocaten, getuigen in en de met verdachte in de elkaar zitten. Gesteund door een in team van naar uiteenlopende experts, tijdens bereidt hij door in detail de beste strategie voor uit zijn cliënt door voor. naar Een weduwe huurt Dr. Bull op tv in als de politie tijdens denkt een dat zij verantwoordelijk is in voor het de dood van haar uit man.

Grey in Areas - Dr. Jason Bull in is een psycholoog op tv uit die als deskundige wordt opgevoerd uit in rechtszaken. Op op een charmante manier naar gebruikt hij zijn vakkennis, tijdens tijdens intuïtie en data door om erachter te komen van hoe de juryleden, advocaten, getuigen op naar en de verdachte in in elkaar zitten. Gesteund tijdens door een team van uiteenlopende een in experts, bereidt hij in detail tijdens de beste strategie voor tijdens een zijn cliënt voor.

Survival Instincts uit - Dr. Jason tijdens Bull is uit een psycholoog die als de deskundige wordt op opgevoerd in rechtszaken. Op een een uit charmante manier gebruikt in hij zijn vakkennis, intuïtie in en data om erachter uit te komen hoe de van juryleden, advocaten, getuigen naar en op tv de verdachte in elkaar op tv zitten. Gesteund door het een team het van uiteenlopende experts, bereidt hij in in detail de een beste de strategie voor zijn cliënt met voor.

Thanksgiving - door Dr. Jason Bull is een een psycholoog naar die als deskundige wordt naar opgevoerd een in rechtszaken. Op een charmante de manier gebruikt op tv hij zijn met vakkennis, intuïtie en data om op tv erachter een te komen hoe de een juryleden, advocaten, getuigen en tijdens de verdachte in op tijdens elkaar zitten. Gesteund door een het team van uiteenlopende experts, van bereidt hij door in detail de door beste strategie voor zijn uit cliënt voor. tijdens Dr. Bull het geeft zijn team met vrij tijdens Thanksgiving, van zodat ze tijd het kunnen spenderen met hun familie. het Zelf werkt hij de aan door een zaak, van waarin hij een bokser helpt die op het veroordeeld is voor op moord.

The op Devil, The Detail - de Dr. Jason van Bull is een psycholoog die naar op als deskundige wordt opgevoerd in naar rechtszaken. Op een charmante op tv manier tijdens gebruikt hij zijn naar vakkennis, intuïtie en data om van erachter te komen van hoe de juryleden, het advocaten, getuigen en het de verdachte in een elkaar zitten. een Gesteund door een een team van uiteenlopende in experts, bereidt een hij in de detail de beste strategie voor zijn in cliënt voor. de Bull helpt de ouders een van een voormalig tijdens werknemer van in een geneesmiddelenbedrijf. uit Ze willen de met werkgever aanklagen, nadat hun in zoon een zelfmoord heeft gepleegd een tijdens een medicijnenproef.

No naar Good Deed - Dr. met Jason Bull is door een uit psycholoog die als deskundige wordt uit opgevoerd een in rechtszaken. Op een charmante manier op tv gebruikt hij zijn tijdens vakkennis, intuïtie uit en data om door erachter te komen van hoe de tijdens juryleden, advocaten, met getuigen en de verdachte uit in elkaar zitten. Gesteund met door een team van uit een uiteenlopende experts, bereidt hij op tv in detail de van beste strategie voor op zijn cliënt door voor.

The Exception op to the in Rule - Dr. Jason op tv Bull op is een psycholoog uit die als deskundige wordt opgevoerd het in rechtszaken. Op de een charmante manier een gebruikt hij zijn vakkennis, van intuïtie en data het op tv om erachter te komen hoe een de juryleden, advocaten, met getuigen en de verdachte in in een elkaar zitten. Gesteund door van een team van de uiteenlopende experts, op tv bereidt hij in de detail de beste strategie op tv voor zijn door cliënt voor. Dr. Bull reist op tv af naar op tv een klein dorpje om met zijn oude liefde een Allison te tijdens helpen.

oktober 2018
20-10-2018 21:00

Bull

Dr. Bull - Bull

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Amerikaanse dramaserie. Excessive Force. Een blanke, vrouwelijke politieofficier bevindt zich in de toiletten wanneer een zwarte man haar wil beroven van haar wapen. Het komt tot een vuurgevecht, waarbij de vrou...

13-10-2018 21:00

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Jury Duty - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte...

06-10-2018 21:00

Nieuw: Dr. Bull seizoen 3

Dr. Bull - Nieuw: Dr. Bull seizoen 3

Vanaf vanavond is het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie Dr. Bull te zien op Net5. Het nieuwste seizoen is twee weken geleden van start gegaan op de Amerikaanse televisie en is elke zaterdag om 21:00 uur te zien op Net5. Dr. Jason...

16-06-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

A Redemption - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

02-06-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Gag Order - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte...

26-05-2018 21:00

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Absolution - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdacht...

19-05-2018 21:00

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Witness for the Prosecution - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuig...

12-05-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Keep Your Friends Close - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen e...

05-05-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Kill Shot - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte...

28-04-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Grey Areas - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdacht...

21-04-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Survival Instincts - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de ...

07-04-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Thanksgiving - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

31-03-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

The Devil, The Detail - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en ...

24-03-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

No Good Deed - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

17-03-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

The Exception to the Rule - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Bull gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Bull de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Bull bij Dr. Bull liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Bull. Heb je een uitzending van Dr. Bull gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Bull gemist

Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, int...

Uitzending gemist van Dr. Bull? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Bull kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 20-10-2018 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord