Programma gemist?

Behind the van Ivy op - Dr. Jason Bull is met een psycholoog die de als deskundige tijdens wordt opgevoerd in door rechtszaken. Op een charmante manier de gebruikt op hij zijn vakkennis, intuïtie en uit tijdens data om erachter te komen hoe op tv de juryleden, advocaten, met getuigen de en de verdachte in met elkaar uit zitten. Reggie vraagt ??Bull om de het ouders van door een atletiek-student te met helpen een onrechtmatige doodsvordering tijdens tegen de door school door in te stellen, op nadat de tiener in plotseling sterft tijdens een op tv training.

Look Back in met Anger met - Dr. Jason Bull met is naar een psycholoog die als op deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. op tv Op een charmante van manier gebruikt hij het zijn in vakkennis, intuïtie en op data om een erachter te komen hoe het de juryleden, advocaten, getuigen en op tv met de verdachte in elkaar zitten. uit Bull zoekt juryleden die een op zich kunnen inleven in op de behoefte op tv van een persoon het wanneer hij Marissa's in vriend helpt een opmerkelijke op zakenman aan in te klagen omdat hij met hem als een kind heeft misbruikt.

The van Flying Carpet een - Dr. Jason Bull is een in psycholoog die van als deskundige wordt opgevoerd naar uit in rechtszaken. Op op een charmante manier gebruikt in hij zijn vakkennis, intuïtie en op data om erachter met te komen het hoe door de juryleden, advocaten, getuigen uit en de verdachte in elkaar de door zitten.

Aflevering op 8 - Dr. Jason het Bull is een van psycholoog die als deskundige met wordt op opgevoerd in de rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt naar hij zijn vakkennis, van intuïtie en data van om erachter op te komen hoe de van het juryleden, advocaten, getuigen een en de verdachte in elkaar de zitten.

Doctor uit Killer - Dr. Jason het Bull is een met psycholoog die als deskundige tijdens wordt tijdens opgevoerd in rechtszaken. Op een tijdens charmante manier in gebruikt hij zijn op tv vakkennis, intuïtie en de data om erachter te door komen hoe de de juryleden, op advocaten, getuigen en tijdens de verdachte in elkaar op tv zitten. Bull door staat voor in de schijnbaar onmogelijke taak met om zijn tienercliënt, de Andrew Zbyszek, te verdedigen, die uit al bekende de de arts de te hebben vermoord die met hij de door schuld geeft tijdens van de dood door van zijn moeder.

Seizoen op tv 4 - Aflevering 6 het - Amerikaanse dramaserie. Into the naar uit Mystic. Een vrouw met de reputatie van op tv agressieveling wordt het vervolgd voor de moord in op haar tijdens man. Ze de kan zich het voorval echter een niet herinneren omdat uit uit ze te veel het had gedronken.

Billboard Justice - uit Dr. Jason Bull het is in een psycholoog die als deskundige op wordt opgevoerd in op tv rechtszaken. Op een uit tijdens charmante manier gebruikt hij zijn het vakkennis, naar intuïtie en data om van erachter te komen in hoe de juryleden, uit advocaten, getuigen en in de verdachte een in elkaar zitten. Taylor wordt persoonlijk met betrokken de in het naar helpen van Bull met om een ??danseres, Jessica, een het civiele van procedure te laten voeren tegen iemand het naar die haar heeft op aangevallen.

Rectify het - Dr. Jason naar Bull is een psycholoog die door als uit deskundige wordt naar opgevoerd in rechtszaken. Op in een charmante manier de gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie op tv een en data om erachter de te komen hoe van de juryleden, advocaten, getuigen en het de het verdachte in een elkaar zitten. Benny's vorige met carrière bij het kantoor van een de officier van naar justitie komt tijdens in beeld op wanneer Chunk een nieuw proces uit een probeert te krijgen voor in Eddie Mitchell.

Aflevering 2 - een Dr. met Jason Bull is een uit psycholoog die als deskundige het wordt de opgevoerd in rechtszaken. met Op een charmante manier gebruikt een hij zijn vakkennis, op intuïtie op tv en data om erachter een te komen hoe door de juryleden, met advocaten, getuigen en op de verdachte in op elkaar zitten.

Vanaf vanavond is van het op nieuwste, vierde seizoen van de uit Amerikaanse de dramaserie Dr. Bull elke zaterdag met om met 21:25 uur te met zien op Net5. uit De afleveringen worden binnen een in paar weken na de tijdens de tv-première in in de Verenigde Staten uitgezonden. Psycholoog Dr. Jason Bull van is een psycholoog in tijdens die als deskundige door wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een met charmante manier op gebruikt de hij zijn vakkennis, een intuïtie en data om erachter van te komen hoe de een juryleden, op advocaten, getuigen en de naar verdachte in uit elkaar zitten. Moeilijke tijd Het team het wordt in naar de eerste aflevering in van het nieuwe naar seizoen geconfronteerd met een van moeilijke tijd door in de rechtbank terwijl ze in een verdediging opzetten op tv het voor een jonge barman die van terecht staat wegens onvrijwillige de in doodslag.

Pillar Of op tv Salt op - Dr. Jason Bull is een met psycholoog op die als deskundige wordt in opgevoerd in rechtszaken. op Op een de charmante manier op tv gebruikt hij zijn op tv vakkennis, intuïtie en data om naar erachter te naar komen hoe de juryleden, advocaten, op getuigen en de op tijdens verdachte in elkaar zitten. het Gesteund door in een team van met uiteenlopende experts, bereidt hij in detail op de met beste strategie naar voor zijn cliënt voor. de In deze naar aflevering verdedigt Bull een stiefmoeder die een ervan het wordt beschuldigd uit haar stiefdochter te hebben vermoord. Benny de krijgt verontrustend het nieuws over zijn tijdens zus. Marissa door deelt haar door beslissing over het krijgen van een met baby met haar op tv met man.

When The Rains tijdens Came - door Dr. Jason Bull van is een van psycholoog die met als deskundige wordt opgevoerd uit in rechtszaken. Op naar een charmante manier gebruikt hij op tv zijn vakkennis, intuïtie een en data om op erachter te met komen op tv hoe de juryleden, advocaten, uit getuigen en de verdachte de in een elkaar zitten. Gesteund uit door een team in van uiteenlopende experts, bereidt hij de in detail in de beste strategie de voor zijn cliënt van voor. In deze het aflevering helpt Bull uit met het opbouwen van naar een het verdediging voor de schoonbroer in van Taylor, het Ralph Kelly, een gevangenisbewaker op die is de aangeklaagd wegens doodslag door de met verdrinkingsdoden van twee tijdens gevangenen in het op midden van een orkaan. naar Tijdens het proces in in probeert Bull de jury ervan door te overtuigen van dat zijn cliënt probeerde een van "groter kwaad" te in voorkomen op tv toen hij zijn gevangenisbevel in van het de steek liet om zijn naar eigen gezin te uit evacueren.

The Good uit One - Dr. op Jason Bull is op tv een psycholoog die op als deskundige wordt van opgevoerd in rechtszaken. Op van een charmante manier van gebruikt hij zijn de vakkennis, intuïtie van en door data om erachter door te komen hoe op tv de juryleden, advocaten, in getuigen en de verdachte in in elkaar zitten. naar Gesteund door uit een team van uiteenlopende het experts, bereidt een hij in detail de beste op strategie voor zijn cliënt een door voor. In deze aflevering op tv staat een door lid van een op beruchte misdaadfamilie terecht met voor de moord tijdens op zijn broer. Naarmate het tijdens proces begint, probeert door Bull zijn cliënt ervan op tv te overtuigen de zijn proces los te met uit breken van die van uit zijn broer, het waardoor de broers tegen elkaar op moeten getuigen in de op op rechtbank.

Bounty - Dr. uit met Jason Bull is een psycholoog die in als deskundige wordt door opgevoerd in rechtszaken. in op tv Op een charmante uit manier gebruikt hij zijn vakkennis, door intuïtie uit en data om naar erachter te komen hoe het de juryleden, advocaten, van getuigen en de de verdachte in elkaar in zitten. Gesteund door een team op tv van uiteenlopende experts, een bereidt het hij in detail de een beste strategie voor zijn naar cliënt in voor. In deze op aflevering helpt Bull de een premiejager die van tijdens zijn eerste opdracht de uit met verkeerde Mark heeft ontvoerd. Nadat Bull van verneemt dat zijn naar naar cliënt een anonieme naar tip heeft gekregen de die hem ertoe heeft tijdens gebracht de naar verkeerde persoon te pakken, van gooit hij het over een naar andere op boeg. Bull gaat naar voor de vergissing door feit-verdediging in die van beweert dat de van acties van hun cliënt waren met uit gebaseerd op feitelijke de fouten.

Don't naar Say A Word het - Dr. met Jason Bull is een psycholoog die in als deskundige wordt op tv opgevoerd in van rechtszaken. Op op een charmante in manier gebruikt hij zijn het vakkennis, intuïtie en data om tijdens in erachter te komen hoe naar de juryleden, advocaten, getuigen door en de verdachte uit in met elkaar zitten. Gesteund van door een team van het uiteenlopende experts, bereidt op hij in detail op tv de beste in strategie voor zijn een cliënt voor. In deze aflevering van brengt Diana de uit romantische op tv rivaal van Bull haar carrière in van gevaar wanneer ze uit Bull stiekem in naar Texas de laat komen. tijdens Hier willen ze een met ??koppel helpen in een rechtszaak een tegen in haar voormalige van cliënt voor de voogdij over hun door door kleinkinderen.

april 2020
07-03-2020 21:25

Bull

Dr. Bull - Bull

Behind the Ivy - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verd...

29-02-2020 21:25

Bull

Dr. Bull - Bull

Look Back in Anger - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de ...

07-12-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

The Flying Carpet - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de v...

30-11-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Aflevering 8 - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

23-11-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Doctor Killer - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verda...

16-11-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Amerikaanse dramaserie. Into the Mystic. Een vrouw met de reputatie van agressieveling wordt vervolgd voor de moord op haar man. Ze kan zich het voorval echter niet herinneren omdat ze te veel had gedronken.

09-11-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Billboard Justice - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de v...

26-10-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Rectify - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte i...

19-10-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Aflevering 2 - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

12-10-2019 21:25

Nieuw: Dr. Bull seizoen 4

Dr. Bull - Nieuw: Dr. Bull seizoen 4

Vanaf vanavond is het nieuwste, vierde seizoen van de Amerikaanse dramaserie Dr. Bull elke zaterdag om 21:25 uur te zien op Net5. De afleveringen worden binnen een paar weken na de tv-première in de Verenigde Staten uitgezonden. Psycholo...

08-06-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Pillar Of Salt - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verd...

01-06-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

When The Rains Came - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de...

25-05-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

The Good One - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

18-05-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Bounty - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte in...

11-05-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Don't Say A Word - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de ve...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Bull gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Bull de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Bull bij Dr. Bull liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Bull. Heb je een uitzending van Dr. Bull gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Bull gemist

Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, int...

Uitzending gemist van Dr. Bull? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Bull kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 66
  • Laatste uitzending op 07-03-2020 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!