Programma gemist?

Seizoen de 3 - Aflevering 19 uit - in Amerikaanse dramaserie. Bounty. Bull helpt met een premiejager die tijdens zijn een eerste opdracht de van verkeerde Mark de heeft ontvoerd. Nadat met Bull verneemt dat van zijn cliënt uit een anonieme tip heeft gekregen op tv die hem ertoe het heeft gebracht de verkeerde naar persoon te pakken, tijdens gooit hij de het op over een andere boeg. Bull door gaat voor de vergissing door door door feit-verdediging die beweert van dat de acties van in hun tijdens cliënt waren gebaseerd op het feitelijke fouten.

Don't Say naar A de Word - Dr. Jason Bull is tijdens een een psycholoog die als deskundige met wordt opgevoerd in op rechtszaken. Op een in charmante manier gebruikt hij op zijn tijdens vakkennis, intuïtie en data het om erachter te een komen op tv hoe de juryleden, advocaten, getuigen uit en de verdachte door in elkaar zitten. Gesteund met door het een team van uiteenlopende de experts, bereidt hij van in detail de in beste strategie voor zijn tijdens cliënt in voor. In deze aflevering brengt tijdens Diana de romantische in rivaal van Bull tijdens haar carrière door in gevaar op wanneer ze Bull een stiekem naar Texas laat het komen. Hier tijdens willen ze op tv een ??koppel helpen in op tv een rechtszaak tegen haar voormalige van op cliënt voor de voogdij over met hun het kleinkinderen.

Parental Guidance - op Dr. Jason Bull op de is een psycholoog die van als deskundige wordt van opgevoerd in met rechtszaken. Op een charmante op tv manier gebruikt hij zijn op vakkennis, intuïtie en de data om erachter in te komen hoe naar de juryleden, advocaten, getuigen uit en de met verdachte het in elkaar zitten. Gesteund door een uit team van het uiteenlopende experts, bereidt hij op in detail de met beste van strategie voor zijn cliënt tijdens voor. In tijdens deze aflevering vertegenwoordigen Bull en een het TAC-team een met tienerjongen die de volledig een in isolatie is een opgevoed. Hij staat terecht een voor moord na een vuurgevecht. op tv Terwijl het proces naar begint, lijkt door Bull juryleden te selecteren op die uit geloven dat zijn cliënt handelde op tv het onder de misleide naar invloed van de in enige andere persoon de die hij ooit heeft gekend, zijn de uit vader.

Forfeiture - Dr. tijdens Jason door Bull is een in psycholoog die als deskundige wordt tijdens opgevoerd een in rechtszaken. Op een op charmante manier gebruikt hij in zijn tijdens vakkennis, intuïtie door en data om erachter te tijdens komen hoe op de juryleden, het advocaten, getuigen en de verdachte het in elkaar zitten. Gesteund naar door op tv een team van het uiteenlopende experts, bereidt op tv hij in detail met de beste naar strategie voor zijn cliënt door voor. In deze aflevering: door het TAC-team werkt dubbele met zaken wanneer uit Chunk zijn een eerste legale op klant vertegenwoordigt van Darius Lambert, een een met jonge man die uit wordt geconfronteerd met federale aanklachten van voor vervalsing. op Bull vertegenwoordigt de van grootvader van naar Darius, Willie Lambert, die zijn bedrijf door kan verliezen op tv door in de FBI omdat hij het eigenaar is van de uit kapperszaak van waar de nep goederen werden van verkocht.

Security Fraud naar - door Dr. Jason Bull op tv is een psycholoog in die als deskundige wordt van opgevoerd in rechtszaken. op tv Op een charmante een manier gebruikt hij zijn vakkennis, op intuïtie en het data om erachter de te met komen hoe de juryleden, het advocaten, getuigen en de van verdachte in elkaar zitten. in in Gesteund door een team van van uiteenlopende experts, bereidt hij naar in van detail de beste strategie voor op tv zijn cliënt voor. met In deze aflevering naar gaat Bull met aan in de slag met zijn idool, Walter met Franklin, een op tv legendarische advocaat die hem uit vraagt een gezin het te helpen. Zij naar klagen de Amerikaanse tijdens regering aan een voor naar het doden van in de verkeerde man tijdens getuigenbescherming. Naarmate op tv het proces vordert, in wordt Bulls bewondering met voor Walter getest op tv als de naar eminente procureur begint af naar te het wijken van Bulls advies voor van de in rechtbank.

Leave It All het door Behind - Dr. Jason Bull is tijdens een door psycholoog die als deskundige wordt een opgevoerd in naar rechtszaken. Op een charmante de manier de gebruikt hij uit zijn vakkennis, intuïtie en data om door erachter in te komen hoe het de juryleden, advocaten, getuigen en op tv de van verdachte in door elkaar zitten. Gesteund door een in team van van uiteenlopende experts, bereidt met hij in op detail de beste strategie op tv voor zijn cliënt voor. In door op tv deze aflevering streeft Dr. Bull ernaar uit om op redelijke twijfel van te zaaien onder de juryleden met in het met proces van zijn vriend in Nathan. De naar man wordt berecht voor de naar moord op op zijn vrouw en het de zaak van tijdens de met aanklager is gebaseerd een op indirect bewijs.

Split Hairs - in Dr. op tv Jason Bull is op tv een psycholoog die als op tv deskundige wordt van opgevoerd in rechtszaken. naar Op een charmante manier van gebruikt hij zijn het vakkennis, intuïtie en op data naar om erachter te komen het hoe de juryleden, de advocaten, getuigen en van de verdachte in elkaar naar zitten. Gesteund door een door team van het uiteenlopende experts, van bereidt hij in detail de naar beste de strategie voor zijn cliënt in voor. In deze naar aflevering: de Bull neemt de op tv verdediging van New Yorks belangrijkste de medische examinator op naar door zich wanneer zij met wordt beschuldigd van knoeien met bewijsmateriaal uit dat verband naar houdt met uit de jarenoude zaak de die haar carrière het heeft gemaakt. Als in Bull zich zorgen begint op te maken op brutale eerlijkheid van zijn cliënt door het haar kansen in de rechtbank zou door kunnen het beïnvloeden, wil hij naar de jury opvullen met personen een die geneigd door zijn te geloven het dat ze in een fout heeft gemaakt in een plaats van een opzettelijk knoeien een met forensisch door bewijs.

Separate Together - van uit Een dramaserie geïnspireerd op in de carrière naar van Dr. Phil McGraw, de oprichter het van een van het de meest met productieve uit adviesbureaus aller tijden. Hij het heeft een uitstekend de inzicht in uit mensen. In deze aflevering: Bull op tv en met zijn on-again, off-again romantische van rivaal, Diana Lindsay, bundelen hun op tv krachten met om twee afzonderlijke naar maar gezamenlijke uit verdedigingsteams te creëren. Diana's het nicht en haar de man worden beschuldigd van een een uit gewapende overval. Naarmate op de rechtszaak nadert, wordt de reünie door van Bull naar met Diana belemmerd door van op zijn nieuwe post-hartaanvalregime.

A door Higher Law - tijdens Dr. Jason Bull is op tv een psycholoog op tv die als een deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. op tv Op een charmante van manier gebruikt tijdens hij zijn uit vakkennis, intuïtie en data om tijdens erachter te komen naar hoe de juryleden, een advocaten, getuigen en de de verdachte in elkaar in zitten. een Gesteund door een team van van uiteenlopende experts, bereidt op tijdens hij in detail de beste strategie uit voor het zijn cliënt voor. In uit deze aflevering stemt het Bull ermee de in dat de op tv TAC een priester vertegenwoordigt die op verantwoordelijk wordt geacht van naar voor een dodelijke aanrijding nadat een hij achter het stuur in van in de kerkbus is gevonden op die bij de crash het betrokken was. Maar uit de zaak het is gecompliceerd naar wanneer de op tv priester beweert dat de daadwerkelijke in bestuurder heeft bekend het aan hem, maar hij het kan het de identiteit van van die persoon niet onthullen vanwege het de vertrouwelijkheid tijdens die tijdens met de biecht op tv komt.

Separation een - Dr. Jason Bull op tv is een psycholoog naar die als deskundige op wordt met opgevoerd in rechtszaken. Op tijdens een charmante manier gebruikt de hij zijn vakkennis, intuïtie de naar en data om erachter te door komen hoe de de juryleden, advocaten, het getuigen en de het verdachte in elkaar op zitten. Gesteund door een het team van uiteenlopende op tv experts, bereidt hij in in detail de beste op strategie voor zijn door cliënt voor. In van deze aflevering een wordt Gabriel gearresteerd op omdat hij illegaal in in met het land is.

But For The uit Grace - Dr. naar Jason Bull is tijdens een psycholoog die het in als deskundige wordt een opgevoerd in rechtszaken. Op een op tv charmante op manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie door en data van om uit erachter te komen hoe de juryleden, een advocaten, op tv getuigen en de uit verdachte in elkaar zitten. Gesteund van door een met team het van uiteenlopende experts, bereidt hij in in detail de beste het strategie op voor zijn tijdens cliënt voor. Bull neemt uit een pro-deoklant het aan die slecht geadviseerd werd tijdens door zijn openbaar door verdediger.

A met Girl Without uit Feelings - Dr. Jason Bull is uit een op psycholoog die als tijdens deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. op Op tijdens een charmante manier gebruikt hij door zijn vakkennis, intuïtie met en data om in erachter met te komen hoe de juryleden, uit advocaten, op getuigen en de de verdachte in elkaar zitten. Gesteund de door de een team van tijdens uiteenlopende experts, het bereidt hij in detail van de beste van strategie voor zijn cliënt op voor.

Fool in Me Twice - Dr. op Jason Bull is een een psycholoog die als op tv deskundige wordt in opgevoerd de in rechtszaken. Op een charmante manier van naar gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en een in data om erachter te komen naar hoe de juryleden, advocaten, in getuigen en de het met verdachte in elkaar zitten. op Gesteund door een team op tv van uiteenlopende experts, bereidt op hij in detail door de door beste strategie voor zijn door cliënt op tv voor.

The tijdens Missing Piece - Dr. de Jason Bull is een uit met psycholoog die als deskundige een wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een een charmante met manier gebruikt hij zijn naar vakkennis, intuïtie met en data met om erachter te uit komen hoe de op juryleden, advocaten, met getuigen en de verdachte in in elkaar zitten. met Gesteund door een het team van uiteenlopende experts, in bereidt hij in in detail het de beste strategie voor naar zijn cliënt in voor.

Justice uit for Cable - Dr. Jason in Bull naar is een psycholoog die uit als deskundige wordt uit opgevoerd in van rechtszaken. Op een charmante op tv manier gebruikt een hij zijn vakkennis, uit intuïtie en data om naar erachter te komen hoe het de juryleden, een advocaten, getuigen en de door verdachte in elkaar de met zitten. Gesteund door een de team van uiteenlopende experts, met bereidt naar hij in detail de naar beste strategie naar voor zijn cliënt tijdens voor.

mei 2019
18-05-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Amerikaanse dramaserie. Bounty. Bull helpt een premiejager die tijdens zijn eerste opdracht de verkeerde Mark heeft ontvoerd. Nadat Bull verneemt dat zijn cliënt een anonieme tip heeft gekregen die hem ertoe he...

11-05-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Don't Say A Word - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de ve...

27-04-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Parental Guidance - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de v...

20-04-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Forfeiture - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdacht...

13-04-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Security Fraud - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verd...

06-04-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Leave It All Behind - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de...

23-03-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Split Hairs - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdach...

16-03-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Separate Together - Een dramaserie geïnspireerd op de carrière van Dr. Phil McGraw, de oprichter van een van de meest productieve adviesbureaus aller tijden. Hij heeft een uitstekend inzicht in mensen. In deze aflevering: Bull en zijn on-ag...

09-03-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

A Higher Law - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

02-03-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Separation - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdacht...

24-11-2018 21:00

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

But For The Grace - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de v...

17-11-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

A Girl Without Feelings - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen e...

10-11-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Fool Me Twice - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verda...

03-11-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

The Missing Piece - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de v...

27-10-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Justice for Cable - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Bull gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Bull de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Bull bij Dr. Bull liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Bull. Heb je een uitzending van Dr. Bull gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Bull gemist

Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, int...

Uitzending gemist van Dr. Bull? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Bull kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 53
  • Laatste uitzending op 18-05-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord