Programma gemist?

A Redemption - uit Dr. Jason het Bull is een tijdens psycholoog naar die als deskundige naar wordt opgevoerd in op rechtszaken. Op een met charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, een intuïtie op en data om erachter uit te naar komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen een en de verdachte van in tijdens elkaar zitten. op tv Gesteund door een team van naar uiteenlopende experts, van bereidt hij in detail de tijdens van beste strategie voor zijn cliënt voor. op Bull helpt Jim op tv in Grayson. Hij was tijdens gearresteerd nadat hij uit zijn identiteit had veranderd na het een door fatale auto-ongeval.

Gag Order - op Dr. van Jason Bull is door een psycholoog die de als deskundige wordt op opgevoerd in rechtszaken. van Op een charmante manier op tv gebruikt hij zijn vakkennis, een intuïtie en data van om op erachter te komen door hoe de de juryleden, advocaten, getuigen en in de verdachte in elkaar door zitten. Gesteund door een tijdens team van uiteenlopende door experts, door bereidt hij op tv in detail de beste strategie door voor zijn cliënt de voor. Bull de helpt Chuncks dochter Anna als naar haar een lerares is door aangeklaagd vanwege het stelen van in data.

Absolution door - Dr. Jason Bull met is tijdens een psycholoog die als deskundige wordt met opgevoerd in de rechtszaken. Op een van charmante manier op gebruikt hij het zijn vakkennis, intuïtie en data op tv om erachter te komen de hoe uit de juryleden, advocaten, getuigen tijdens en de verdachte in uit elkaar van zitten. Gesteund door een uit team van uiteenlopende experts, in bereidt hij in door detail de naar beste strategie voor de zijn naar cliënt voor.

Witness for the de Prosecution - naar Dr. Jason Bull is van een psycholoog uit die als deskundige met wordt opgevoerd in de rechtszaken. Op van een charmante manier in gebruikt hij zijn vakkennis, uit intuïtie en data om de erachter uit te komen in hoe de juryleden, advocaten, getuigen uit en de verdachte in met elkaar zitten. uit Gesteund door naar een team van uiteenlopende door experts, bereidt hij een in detail uit de beste strategie de voor zijn cliënt voor. een De officier van justitie op tv huurt de Bull in om te helpen het bij de door veroordeling van in Hazel Diaz. Diaz is een de beruchte het drugsdealer die een politieagent uit heeft vermoord. Hij ontkomt in uit al jaren aan een gevangenisstraf, omdat door hij zegt naar dat hij schizofrenie op tv heeft.

Keep van Your Friends Close - tijdens Dr. Jason het Bull is uit een psycholoog die als een deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. een het Op een charmante van manier gebruikt hij zijn naar vakkennis, intuïtie in en data om van erachter te komen hoe de van juryleden, uit advocaten, getuigen en in de verdachte in elkaar zitten. een Gesteund uit door een team van uiteenlopende uit experts, bereidt hij in van detail in de beste strategie voor zijn tijdens in cliënt voor. Dr. het Bull wordt ingeschakeld uit door de FBI om een hacker het te het arresteren.

Kill een Shot - Dr. Jason een Bull is een tijdens psycholoog die op als deskundige wordt naar opgevoerd in rechtszaken. Op een tijdens charmante een manier gebruikt de hij zijn vakkennis, in intuïtie en data om erachter te door in komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen met door en de verdachte een in elkaar zitten. Gesteund door een door team van tijdens uiteenlopende experts, met bereidt hij in detail een de beste strategie tijdens voor zijn cliënt met voor. Een tijdens weduwe huurt het Dr. Bull in als de politie op denkt dat zij tijdens verantwoordelijk is voor door de dood van op haar een man.

Grey Areas - door Dr. Jason Bull naar door is een psycholoog die als deskundige in wordt opgevoerd op in op tv rechtszaken. Op een charmante manier met gebruikt hij zijn tijdens vakkennis, intuïtie het en data om erachter te op tv komen hoe de in juryleden, advocaten, van getuigen en de verdachte in het in elkaar zitten. de Gesteund door een team van naar uiteenlopende experts, de bereidt hij met in detail de beste strategie op voor zijn uit cliënt voor.

Survival uit Instincts - Dr. Jason op Bull uit is een psycholoog die als deskundige door wordt opgevoerd in van in rechtszaken. Op een charmante manier uit gebruikt hij met zijn vakkennis, intuïtie en data het om tijdens erachter te komen hoe van de juryleden, door advocaten, getuigen en de tijdens verdachte in elkaar zitten. in Gesteund door een op tv team van uiteenlopende op tv een experts, bereidt hij in detail de uit beste uit strategie voor zijn cliënt de voor.

Thanksgiving - Dr. van Jason tijdens Bull is een uit psycholoog die als deskundige naar wordt opgevoerd in rechtszaken. van Op een de charmante manier gebruikt hij het zijn naar vakkennis, intuïtie en data om naar erachter te komen een hoe op de juryleden, advocaten, van getuigen en de verdachte in in elkaar zitten. Gesteund op tv door in een team van uiteenlopende tijdens experts, bereidt hij in op detail de beste op tv strategie voor zijn met cliënt voor. Dr. door door Bull geeft zijn team vrij uit tijdens Thanksgiving, zodat een ze tijd kunnen van spenderen op met hun familie. Zelf werkt het hij aan tijdens een zaak, met waarin hij een bokser naar helpt die veroordeeld het is voor uit moord.

The Devil, op tv The Detail - Dr. door Jason Bull door is een psycholoog die het op tv als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. tijdens Op het een charmante manier gebruikt hij tijdens uit zijn vakkennis, intuïtie de en data om uit erachter te komen hoe de juryleden, van advocaten, het getuigen en de verdachte in het elkaar een zitten. Gesteund door op tv een team door van uiteenlopende experts, met bereidt hij in detail de beste tijdens strategie voor tijdens zijn cliënt met voor. Bull helpt de tijdens ouders in van een voormalig werknemer van een in geneesmiddelenbedrijf. Ze willen het de uit werkgever aanklagen, nadat hun op tv zoon zelfmoord op tv heeft gepleegd tijdens een het medicijnenproef.

No Good Deed op tv - van Dr. Jason door Bull is een van psycholoog die als deskundige wordt door opgevoerd in rechtszaken. Op het een een charmante manier gebruikt hij zijn naar vakkennis, intuïtie in en data om met erachter te komen hoe op de de juryleden, advocaten, naar getuigen en de verdachte door in elkaar door zitten. Gesteund door een team van de uiteenlopende experts, de bereidt hij in naar detail de beste tijdens strategie voor een zijn cliënt in voor.

The Exception to door the Rule door - Dr. Jason de Bull is door een psycholoog die als deskundige door het wordt opgevoerd in op tv rechtszaken. Op een charmante uit manier gebruikt hij zijn met vakkennis, door intuïtie en data een om erachter te komen hoe door de juryleden, advocaten, getuigen in uit en de verdachte in elkaar tijdens zitten. Gesteund op tv door een team van in uiteenlopende experts, bereidt hij tijdens in detail de de uit beste strategie voor zijn cliënt de voor. Dr. Bull op reist af naar naar een in klein dorpje om op zijn oude liefde Allison een te helpen.

Play een the Hand You're Dealt de - Dr. Jason op tv Bull is een psycholoog van die als tijdens deskundige wordt opgevoerd naar in rechtszaken. in Op een charmante de manier gebruikt hij zijn vakkennis, de intuïtie op en data om erachter te het komen hoe de uit juryleden, naar advocaten, getuigen en de verdachte uit in een elkaar zitten. de Gesteund door een team van uiteenlopende uit in experts, bereidt hij op in detail de beste strategie voor door zijn cliënt op tv voor.

The Illusion of met Control tijdens - Dr. Jason Bull is met een psycholoog die het als door deskundige wordt opgevoerd tijdens in rechtszaken. Op de een charmante manier met gebruikt hij zijn van vakkennis, intuïtie op tv en data om erachter te van komen hoe de juryleden, naar in advocaten, getuigen en de verdachte het in uit elkaar zitten. Gesteund door een door team van uiteenlopende experts, uit op tv bereidt hij in detail het de beste door strategie voor zijn een cliënt voor. Dr. een Bull huurt een excentrieke advocaat in naar op om het te vertegenwoordigen wanneer een van een beroemdheid hem aanklaagt nadat een zijn advies over haar de voogdijzaak is op mislukt.

A Business of tijdens Favors op - Dr. Jason uit Bull is een psycholoog met die als door deskundige wordt opgevoerd tijdens in rechtszaken. het Op een charmante manier het gebruikt hij zijn de vakkennis, intuïtie naar en data om erachter te komen met hoe de juryleden, uit advocaten, getuigen en op de verdachte een in tijdens elkaar zitten. Gesteund door een tijdens team van met uiteenlopende experts, bereidt hij in van detail door de beste strategie op voor zijn cliënt uit voor.

juni 2018
16-06-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

A Redemption - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

02-06-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Gag Order - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte...

26-05-2018 21:00

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Absolution - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdacht...

19-05-2018 21:00

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Witness for the Prosecution - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuig...

12-05-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Keep Your Friends Close - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen e...

05-05-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Kill Shot - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte...

28-04-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Grey Areas - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdacht...

21-04-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Survival Instincts - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de ...

07-04-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Thanksgiving - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

31-03-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

The Devil, The Detail - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en ...

24-03-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

No Good Deed - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

17-03-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

The Exception to the Rule - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen...

10-03-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Play the Hand You're Dealt - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuige...

03-03-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

The Illusion of Control - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen e...

24-02-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

A Business of Favors - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Bull gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Bull de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Bull bij Dr. Bull liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Bull. Heb je een uitzending van Dr. Bull gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Bull gemist

Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, int...

Uitzending gemist van Dr. Bull? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Bull kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 16-06-2018 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord