Programma gemist?

But For van The Grace in - Dr. Jason Bull uit is een psycholoog die tijdens als deskundige wordt door opgevoerd de in rechtszaken. Op een in charmante tijdens manier gebruikt hij zijn de vakkennis, intuïtie en een data om erachter de te komen hoe op de juryleden, advocaten, op getuigen en de verdachte in met elkaar in zitten. Gesteund door met een team van uiteenlopende het experts, het bereidt hij in detail de naar beste strategie voor naar zijn cliënt door voor. Bull neemt een op pro-deoklant aan die slecht in geadviseerd werd op tv door zijn met openbaar verdediger.

A Girl een Without op tv Feelings - Dr. Jason Bull is de een psycholoog die uit een als deskundige wordt tijdens opgevoerd in rechtszaken. met Op een charmante manier gebruikt op tv hij zijn vakkennis, intuïtie het en data om het erachter tijdens te komen hoe naar de juryleden, het advocaten, getuigen en de tijdens verdachte in op elkaar zitten. Gesteund door een de team van uiteenlopende van experts, van bereidt hij in detail de in beste een strategie voor zijn cliënt door voor.

Fool Me Twice uit - Dr. Jason in door Bull is een psycholoog die als door deskundige uit wordt opgevoerd in rechtszaken. met Op een charmante de manier de gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en met data de om erachter te komen hoe naar de juryleden, op tv advocaten, getuigen het en de het verdachte in elkaar van zitten. Gesteund door een team van uit tijdens uiteenlopende experts, bereidt uit hij in detail door de beste strategie voor zijn een cliënt op tv voor.

The Missing Piece het - Dr. in Jason Bull is een op tijdens psycholoog die als deskundige wordt tijdens opgevoerd in rechtszaken. het Op een charmante in manier naar gebruikt hij zijn vakkennis, in intuïtie en data om door erachter te komen op hoe de juryleden, de advocaten, getuigen de en de verdachte het in elkaar zitten. Gesteund op tv door een team een van uiteenlopende in experts, bereidt hij in naar detail de naar beste strategie uit voor zijn cliënt op tv voor.

Justice for van Cable - op tv Dr. Jason met Bull is een psycholoog een die als uit deskundige wordt opgevoerd in op tv rechtszaken. Op een charmante uit manier gebruikt hij zijn de vakkennis, tijdens intuïtie en data om in erachter te op tv komen hoe de juryleden, het advocaten, getuigen de en de een verdachte in elkaar zitten. Gesteund op tv door een team van de uiteenlopende de experts, bereidt hij in op tv detail de tijdens beste strategie voor een zijn cliënt op tv voor.

Excessive het Force - Dr. met Jason Bull is een psycholoog het die als deskundige de wordt opgevoerd in van rechtszaken. een Op een charmante manier de gebruikt hij op zijn vakkennis, intuïtie en data in om erachter te op tv komen hoe in de juryleden, advocaten, getuigen naar en de verdachte van in elkaar zitten. de een Gesteund door een team het van uiteenlopende experts, bereidt met hij in detail tijdens de beste strategie het voor zijn in cliënt voor.

Jury op Duty - Dr. in Jason Bull is een met psycholoog die als deskundige in naar wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een op tv charmante manier gebruikt van naar hij zijn vakkennis, intuïtie en uit data om erachter het te komen hoe de op tv uit juryleden, advocaten, getuigen en op tv de verdachte in elkaar op zitten. naar Gesteund door een van team van uiteenlopende experts, de bereidt hij in detail met de het beste strategie voor zijn de cliënt voor. Bull bevindt zich van aan de andere van kant in van voir dire, het waar hij tijdens de taak van de jury op tv vervult en naar tegelijkertijd een verdediging van opbouwt voor een vrouw die uit terechtstaat wegens het een een doden van de op moordenaar van haar in dochter

Vanaf vanavond in is het derde tijdens seizoen in van de Amerikaanse in dramaserie Dr. Bull van te zien op de Net5. Het nieuwste seizoen op tv is twee weken geleden het van op start gegaan op de Amerikaanse door televisie en op tv is elke zaterdag met om 21:00 uur de te zien met op Net5. Dr. Jason Bull is een de op psycholoog die als deskundige in wordt opgevoerd in rechtszaken. Op de een een charmante manier gebruikt hij de zijn op tv vakkennis, intuïtie en data om erachter van te komen hoe op op de juryleden, advocaten, getuigen en met de verdachte in in elkaar zitten. Bull keert in naar deze aflevering terug van naar het op werk tijdens en moet een verzekeringsmaatschappij vertegenwoordigen tijdens die wordt aangeklaagd door een een uit stervende vrouw.

A het Redemption - Dr. Jason Bull van is een psycholoog naar die op tv als deskundige wordt opgevoerd uit in rechtszaken. Op het een charmante manier op tv gebruikt hij zijn vakkennis, het intuïtie en data een om erachter op te komen hoe op de juryleden, advocaten, op tv getuigen en de in verdachte in elkaar tijdens zitten. Gesteund door een een een team van uiteenlopende experts, bereidt een hij naar in detail de beste strategie voor van met zijn cliënt voor. Bull helpt naar Jim naar Grayson. Hij was gearresteerd op nadat hij zijn identiteit in had veranderd op tv na een door fatale auto-ongeval.

Gag tijdens Order - Dr. Jason op tv Bull is een naar psycholoog die het als deskundige wordt opgevoerd van in rechtszaken. met Op een charmante manier gebruikt een hij zijn vakkennis, op intuïtie en data op tv tijdens om erachter te komen hoe de op juryleden, advocaten, getuigen op op tv en de verdachte in elkaar zitten. met Gesteund in door een team van door uiteenlopende experts, door bereidt hij op tv in detail de beste strategie op tv voor zijn cliënt naar voor. Bull helpt Chuncks naar dochter Anna van als haar het lerares is aangeklaagd vanwege het door stelen van door data.

Absolution - uit Dr. met Jason Bull is een psycholoog op tv die als deskundige wordt op tv in opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante een manier gebruikt naar hij op tv zijn vakkennis, intuïtie en data op tv om erachter te op komen hoe de juryleden, tijdens advocaten, door getuigen en de verdachte in tijdens elkaar uit zitten. Gesteund door op een team de van uiteenlopende experts, bereidt hij in van detail naar de beste strategie voor naar zijn cliënt met voor.

Witness op for the uit Prosecution - Dr. Jason Bull op is een door psycholoog die in als deskundige wordt op opgevoerd in rechtszaken. Op een op charmante de manier gebruikt hij zijn in vakkennis, intuïtie en data op om erachter te komen tijdens hoe de juryleden, van advocaten, getuigen en tijdens tijdens de verdachte in elkaar een zitten. Gesteund door een team het van door uiteenlopende experts, bereidt hij in op detail de op beste door strategie voor zijn door cliënt voor. De officier van een justitie naar huurt Bull in om van te helpen bij de door veroordeling op tv van Hazel Diaz. Diaz is een op een beruchte drugsdealer die een naar politieagent heeft vermoord. Hij op ontkomt al in jaren aan een gevangenisstraf, op omdat hij zegt dat het hij naar schizofrenie heeft.

Keep Your met Friends Close op - Dr. de Jason Bull is een psycholoog die tijdens op tv als deskundige wordt opgevoerd tijdens in rechtszaken. Op een door charmante manier gebruikt op tv hij zijn de vakkennis, intuïtie en data van om van erachter te komen hoe de juryleden, op tv advocaten, getuigen op tv en de verdachte naar in elkaar zitten. Gesteund uit door door een team van uiteenlopende experts, naar de bereidt hij in detail de beste uit strategie voor zijn van cliënt de voor. Dr. Bull wordt ingeschakeld op door naar de FBI om een de hacker te uit arresteren.

Kill Shot in - de Dr. Jason Bull is een op tv psycholoog die als deskundige uit wordt een opgevoerd in rechtszaken. Op een in charmante van manier gebruikt hij zijn op tv vakkennis, intuïtie en tijdens data om erachter een te op tv komen hoe de de juryleden, advocaten, getuigen en de van verdachte op tv in elkaar zitten. met Gesteund door een een team van uiteenlopende experts, een bereidt hij het in detail de beste op strategie voor zijn cliënt voor. door Een weduwe de huurt Dr. Bull in een als de politie met denkt dat door zij verantwoordelijk de is voor het de dood van haar de man.

Grey Areas in - naar Dr. Jason Bull is een op psycholoog die als op deskundige wordt opgevoerd de in rechtszaken. tijdens Op een de charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, van met intuïtie en data het om erachter te komen op tv hoe de juryleden, advocaten, van getuigen op tv en de verdachte in elkaar zitten. met Gesteund door op een team van naar uiteenlopende experts, bereidt hij het door in detail de beste strategie tijdens voor zijn cliënt op tv voor.

januari 2019
24-11-2018 21:00

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

But For The Grace - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de v...

17-11-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

A Girl Without Feelings - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen e...

10-11-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Fool Me Twice - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verda...

03-11-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

The Missing Piece - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de v...

27-10-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Justice for Cable - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de v...

20-10-2018 21:00

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Excessive Force - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de ver...

13-10-2018 21:00

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Jury Duty - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte...

06-10-2018 21:00

Nieuw: Dr. Bull seizoen 3

Dr. Bull - Nieuw: Dr. Bull seizoen 3

Vanaf vanavond is het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie Dr. Bull te zien op Net5. Het nieuwste seizoen is twee weken geleden van start gegaan op de Amerikaanse televisie en is elke zaterdag om 21:00 uur te zien op Net5. Dr. Jason...

16-06-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

A Redemption - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

02-06-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Gag Order - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte...

26-05-2018 21:00

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Absolution - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdacht...

19-05-2018 21:00

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Witness for the Prosecution - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuig...

12-05-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Keep Your Friends Close - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen e...

05-05-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Kill Shot - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte...

28-04-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Grey Areas - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdacht...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Bull gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Bull de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Bull bij Dr. Bull liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Bull. Heb je een uitzending van Dr. Bull gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Bull gemist

Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, int...

Uitzending gemist van Dr. Bull? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Bull kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 43
  • Laatste uitzending op 24-11-2018 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord