Programma gemist?

Seizoen de 4 - Aflevering 6 door - Amerikaanse dramaserie. Into de the Mystic. Een op tv vrouw met de reputatie van van agressieveling wordt vervolgd uit voor de uit moord op op tv haar man. Ze kan zich op het voorval op tv echter niet herinneren omdat van ze naar te veel met had gedronken.

Billboard een Justice - Dr. Jason Bull in is een psycholoog naar naar die als deskundige wordt opgevoerd in met rechtszaken. met Op een charmante manier gebruikt naar hij zijn op tv vakkennis, intuïtie door en data om erachter te met tijdens komen hoe de juryleden, naar advocaten, getuigen en op de verdachte op tv in elkaar zitten. op tv Taylor wordt persoonlijk betrokken in in het helpen van Bull door op tv om een ??danseres, Jessica, de een civiele met procedure te laten voeren tegen iemand uit die haar heeft een tijdens aangevallen.

Rectify - Dr. het Jason Bull uit is een psycholoog in die als deskundige de wordt opgevoerd in rechtszaken. op Op met een charmante in manier gebruikt hij het zijn vakkennis, intuïtie en op tv data om erachter te komen van hoe het de juryleden, advocaten, getuigen op tv en de verdachte in op elkaar het zitten. Benny's vorige in carrière bij het kantoor van een de officier van de justitie in komt in beeld wanneer tijdens Chunk een nieuw door proces in probeert te krijgen voor van Eddie Mitchell.

Aflevering 2 - een Dr. op tv Jason Bull door is een psycholoog die als deskundige tijdens wordt in opgevoerd in rechtszaken. Op een met charmante tijdens manier gebruikt hij tijdens zijn vakkennis, intuïtie en naar data om erachter door te komen uit hoe de juryleden, advocaten, getuigen de en op tv de verdachte in elkaar een zitten.

Vanaf tijdens vanavond is het nieuwste, vierde door van seizoen van de in Amerikaanse dramaserie Dr. Bull elke een zaterdag in om 21:25 uur uit te zien op Net5. De afleveringen met tijdens worden binnen een in paar weken na de in tv-première in de Verenigde Staten tijdens uitgezonden. Psycholoog Dr. Jason het Bull van is een psycholoog die de als deskundige wordt uit opgevoerd in rechtszaken. Op een van charmante uit manier gebruikt hij zijn vakkennis, uit tijdens intuïtie en data om erachter uit te komen uit hoe de op tv juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte met in elkaar zitten. Moeilijke in op tv tijd Het team wordt in met de eerste op tv aflevering van het nieuwe seizoen uit geconfronteerd met een het moeilijke tijd met in de rechtbank met terwijl ze een uit verdediging opzetten voor een van jonge met barman die terecht tijdens staat wegens onvrijwillige het doodslag.

Pillar van Of Salt door - Dr. Jason Bull is door een psycholoog die uit als deskundige door wordt opgevoerd in op rechtszaken. Op tijdens een charmante manier gebruikt hij zijn naar naar vakkennis, intuïtie en data de om erachter een te komen hoe de het juryleden, advocaten, getuigen en de de verdachte in op tv elkaar zitten. Gesteund door tijdens een team door van uiteenlopende van experts, bereidt in hij in detail de beste strategie met de voor zijn cliënt met voor. In deze van aflevering verdedigt Bull een stiefmoeder die van ervan wordt de beschuldigd haar uit stiefdochter te hebben door vermoord. Benny door krijgt verontrustend nieuws over door zijn zus. Marissa deelt in haar beslissing uit over het krijgen van op tv een baby met door haar door man.

When The op Rains Came - naar Dr. Jason Bull het is van een psycholoog die als deskundige in wordt van opgevoerd in rechtszaken. Op een het charmante manier op gebruikt hij van zijn vakkennis, intuïtie en het data om erachter uit te komen hoe de van juryleden, advocaten, getuigen op tv en de op tv verdachte in elkaar zitten. in Gesteund door een van team van uiteenlopende op experts, bereidt de hij in detail de in beste strategie met voor zijn cliënt uit voor. In deze aflevering helpt in tijdens Bull met het opbouwen tijdens van een verdediging voor het de in schoonbroer van Taylor, Ralph Kelly, door een gevangenisbewaker die de is aangeklaagd op wegens doodslag door van de verdrinkingsdoden van met twee gevangenen in het midden met van een orkaan. uit Tijdens met het proces probeert Bull tijdens de jury de ervan te overtuigen dat het zijn cliënt probeerde tijdens een "groter tijdens kwaad" te op voorkomen toen hij zijn gevangenisbevel op tv in de op tv steek liet om met zijn eigen gezin uit te evacueren.

The Good van One - Dr. Jason tijdens het Bull is een psycholoog tijdens die als naar deskundige wordt opgevoerd in tijdens rechtszaken. Op een charmante manier op uit gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en van data om met erachter te tijdens komen hoe de juryleden, advocaten, een door getuigen en de verdachte in elkaar tijdens zitten. Gesteund tijdens door een team in van uiteenlopende experts, bereidt een hij in detail op tv de beste strategie het voor zijn cliënt op tv voor. van In deze aflevering staat door een lid op tv van een beruchte uit misdaadfamilie terecht voor door de moord op zijn de broer. Naarmate het op tv proces begint, de probeert Bull zijn van cliënt ervan te uit overtuigen zijn proces tijdens los te breken van de die het van zijn broer, waardoor de op tv broers een tegen elkaar moeten getuigen van in de op rechtbank.

Bounty - Dr. naar Jason Bull tijdens is een psycholoog die tijdens als deskundige uit wordt opgevoerd in rechtszaken. met Op een charmante het manier gebruikt hij met zijn vakkennis, een intuïtie en tijdens data om erachter de te komen hoe de uit juryleden, advocaten, getuigen en een de verdachte van in elkaar zitten. Gesteund de door een op tv team van uiteenlopende experts, met in bereidt hij in van detail de beste strategie voor zijn met cliënt voor. In op deze aflevering helpt een Bull een premiejager door die tijdens zijn van eerste de opdracht de verkeerde uit Mark heeft ontvoerd. Nadat Bull met verneemt de dat zijn cliënt door een anonieme door tip heeft gekregen naar die hem ertoe uit heeft gebracht de naar verkeerde persoon te tijdens pakken, gooit hij het over tijdens een andere boeg. met Bull van gaat voor de vergissing door op feit-verdediging die beweert door dat de naar acties van hun met cliënt waren gebaseerd op feitelijke op uit fouten.

Don't in Say A Word tijdens - Dr. met Jason Bull is in een psycholoog die het als deskundige wordt opgevoerd in van rechtszaken. op tv Op een charmante manier gebruikt het hij zijn het vakkennis, intuïtie een en data om erachter te komen een hoe de door juryleden, advocaten, getuigen tijdens en door de verdachte in met elkaar zitten. Gesteund door op tv een team van uiteenlopende experts, uit bereidt hij uit in detail de een beste de strategie voor zijn van cliënt voor. In deze aflevering brengt in door Diana de romantische rivaal tijdens van Bull haar carrière in uit gevaar wanneer ze op Bull van stiekem naar naar Texas laat komen. Hier willen ze uit een een ??koppel helpen in een rechtszaak een tegen naar haar voormalige cliënt voor de uit voogdij over hun met van kleinkinderen.

Parental Guidance het - op tv Dr. Jason Bull is een uit psycholoog die als de deskundige wordt opgevoerd in van door rechtszaken. Op een charmante manier in gebruikt hij zijn vakkennis, van intuïtie met en data om met erachter te komen hoe de naar juryleden, op tv advocaten, getuigen de en de verdachte door in elkaar zitten. Gesteund door een een team door van uiteenlopende experts, bereidt hij door in in detail de beste strategie op tv voor zijn cliënt het voor. In deze het aflevering vertegenwoordigen Bull uit en uit het TAC-team een tienerjongen door die volledig in in isolatie is opgevoed. door Hij staat terecht door voor moord na een vuurgevecht. de Terwijl op het proces begint, lijkt door Bull juryleden te selecteren van die geloven met dat zijn op cliënt handelde met onder de misleide invloed van de door enige andere persoon naar die van hij ooit heeft gekend, de zijn met vader.

Forfeiture door - Dr. Jason Bull is uit een op psycholoog die als door deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. door Op uit een charmante manier gebruikt hij op zijn het vakkennis, intuïtie en data van om erachter te in komen hoe de met juryleden, advocaten, getuigen en op tv naar de verdachte in elkaar zitten. met Gesteund door een op tv team van tijdens uiteenlopende experts, het bereidt hij in detail de beste een strategie op tv voor zijn cliënt het voor. In deze aflevering: het de uit TAC-team werkt dubbele zaken wanneer met Chunk zijn uit eerste legale klant vertegenwoordigt van uit Darius Lambert, het een de jonge man die op wordt geconfronteerd met federale door aanklachten voor met vervalsing. Bull vertegenwoordigt de grootvader met van Darius, Willie op tv Lambert, die van zijn bedrijf uit kan verliezen door de op tv FBI omdat hij uit eigenaar is van de kapperszaak tijdens waar de nep het goederen werden in verkocht.

Security door Fraud - met Dr. Jason Bull is een op tv psycholoog van die als deskundige wordt in opgevoerd in rechtszaken. naar Op een charmante met manier gebruikt hij door zijn vakkennis, de intuïtie en data op om erachter te op komen hoe de met juryleden, advocaten, getuigen en de het verdachte in de elkaar zitten. Gesteund door met een team van de uiteenlopende experts, bereidt uit hij van in detail de met beste strategie voor zijn op tv cliënt voor. In deze aflevering naar gaat in Bull aan de tijdens slag met zijn idool, Walter op Franklin, een met legendarische advocaat die hem de vraagt een een gezin te helpen. de Zij het klagen de Amerikaanse regering aan voor door het doden op tv van op tv de verkeerde man de tijdens getuigenbescherming. Naarmate met het proces vordert, van wordt Bulls bewondering een voor Walter getest als de een eminente van procureur begint af de te wijken van Bulls advies in voor de naar rechtbank.

Leave It All met Behind - met Dr. Jason Bull is op tv een psycholoog die op tv als deskundige wordt tijdens opgevoerd in een rechtszaken. Op uit een charmante manier op gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie een en data tijdens om erachter door te komen van hoe de juryleden, advocaten, met getuigen en de verdachte in van een elkaar zitten. Gesteund door de een team naar van uiteenlopende experts, bereidt naar hij in detail op tv de beste strategie voor door zijn cliënt voor. met In in deze aflevering streeft Dr. Bull naar ernaar om redelijke uit twijfel te zaaien naar onder de uit juryleden in met het proces van zijn naar vriend Nathan. De man wordt met naar berecht voor de moord door op zijn vrouw en de naar met zaak van de door aanklager is gebaseerd op indirect tijdens bewijs.

Split met Hairs - Dr. Jason de Bull is een de psycholoog die als deskundige het wordt op opgevoerd in met rechtszaken. Op een op tv charmante manier gebruikt hij het zijn vakkennis, intuïtie en data met om erachter te uit komen in hoe de op juryleden, advocaten, getuigen en de uit verdachte in elkaar tijdens zitten. Gesteund door in een team van in uiteenlopende experts, bereidt tijdens hij in van detail de beste strategie van voor zijn cliënt op tv voor. In deze aflevering: op tv op tv Bull neemt op tv de verdediging van New met Yorks belangrijkste medische examinator op een tijdens zich wanneer zij wordt beschuldigd van naar van knoeien met bewijsmateriaal dat verband houdt met met de door jarenoude de zaak die haar carrière heeft een gemaakt. Als Bull zich een zorgen begint te een maken brutale het eerlijkheid van zijn cliënt de haar tijdens kansen in naar de rechtbank zou kunnen beïnvloeden, het wil hij tijdens de jury opvullen op tv met personen die op geneigd zijn te geloven de dat ze een fout op heeft gemaakt in op plaats van opzettelijk een knoeien met forensisch de met bewijs.

november 2019
16-11-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Amerikaanse dramaserie. Into the Mystic. Een vrouw met de reputatie van agressieveling wordt vervolgd voor de moord op haar man. Ze kan zich het voorval echter niet herinneren omdat ze te veel had gedronken.

09-11-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Billboard Justice - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de v...

26-10-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Rectify - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte i...

19-10-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Aflevering 2 - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

12-10-2019 21:25

Nieuw: Dr. Bull seizoen 4

Dr. Bull - Nieuw: Dr. Bull seizoen 4

Vanaf vanavond is het nieuwste, vierde seizoen van de Amerikaanse dramaserie Dr. Bull elke zaterdag om 21:25 uur te zien op Net5. De afleveringen worden binnen een paar weken na de tv-première in de Verenigde Staten uitgezonden. Psycholo...

08-06-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Pillar Of Salt - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verd...

01-06-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

When The Rains Came - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de...

25-05-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

The Good One - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

18-05-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Bounty - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte in...

11-05-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Don't Say A Word - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de ve...

27-04-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Parental Guidance - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de v...

20-04-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Forfeiture - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdacht...

13-04-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Security Fraud - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verd...

06-04-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Leave It All Behind - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de...

23-03-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Split Hairs - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdach...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Bull gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Bull de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Bull bij Dr. Bull liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Bull. Heb je een uitzending van Dr. Bull gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Bull gemist

Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, int...

Uitzending gemist van Dr. Bull? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Bull kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 61
  • Laatste uitzending op 16-11-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!