Programma gemist?

A de Redemption - Dr. Jason de Bull naar is een psycholoog het die als deskundige wordt opgevoerd in naar rechtszaken. Op een door charmante manier gebruikt naar hij op zijn vakkennis, het intuïtie en data om naar erachter te komen hoe de een juryleden, door advocaten, getuigen en uit de verdachte in elkaar zitten. op Gesteund door een met een team van uiteenlopende experts, bereidt hij een in een detail de beste strategie de voor zijn cliënt het voor. Bull helpt Jim op Grayson. Hij was uit gearresteerd nadat hij tijdens met zijn identiteit had veranderd na een een de fatale auto-ongeval.

Gag Order tijdens - Dr. de Jason Bull een is een psycholoog die als deskundige door op tv wordt opgevoerd in van rechtszaken. Op een charmante manier op gebruikt op hij zijn vakkennis, intuïtie en data een op om erachter te een komen hoe de juryleden, van advocaten, getuigen en de verdachte op in elkaar door zitten. Gesteund een door een team van op uiteenlopende experts, bereidt uit hij op in detail de het beste strategie voor zijn cliënt door voor. Bull op helpt Chuncks dochter Anna in als haar lerares op tv is aangeklaagd vanwege het een stelen tijdens van data.

Absolution de - Dr. Jason Bull het is een psycholoog op die als naar deskundige wordt het opgevoerd in rechtszaken. met Op een charmante manier gebruikt hij op tv zijn vakkennis, tijdens intuïtie en een data om erachter te met komen hoe de op tv juryleden, de advocaten, getuigen en op de verdachte in elkaar zitten. Gesteund op tv door een team op van door uiteenlopende experts, bereidt hij in van detail de in beste strategie voor de zijn uit cliënt voor.

Witness for in the Prosecution uit - Dr. Jason Bull op tv is de een psycholoog die als op tv deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. de Op een charmante naar manier gebruikt door hij in zijn vakkennis, intuïtie het en data om erachter met te komen hoe de juryleden, uit advocaten, het getuigen en de verdachte in door door elkaar zitten. Gesteund op door een team een van uiteenlopende experts, bereidt hij op tv in detail het de beste strategie van voor zijn cliënt in voor. De officier van justitie het de huurt Bull in van om te helpen bij de naar veroordeling van naar Hazel Diaz. naar Diaz is een beruchte van drugsdealer die in een politieagent heeft vermoord. Hij op tv ontkomt van al jaren aan op een gevangenisstraf, omdat op tv hij zegt dat het hij schizofrenie heeft.

Keep Your van Friends Close in - Dr. Jason Bull de is een psycholoog die in als op tv deskundige wordt opgevoerd in uit rechtszaken. Op een charmante naar op manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie een in en data om erachter te naar komen hoe op de juryleden, advocaten, getuigen uit en de verdachte het in een elkaar zitten. Gesteund de door een team van het uiteenlopende experts, bereidt hij in uit detail de door beste strategie voor zijn tijdens cliënt voor. Dr. op Bull een wordt ingeschakeld op door de FBI om een hacker naar te door arresteren.

Kill uit Shot - Dr. op tv Jason Bull naar is een psycholoog door die als deskundige uit wordt opgevoerd in rechtszaken. Op van een charmante manier tijdens gebruikt hij uit zijn vakkennis, intuïtie en data in uit om erachter te komen met hoe de juryleden, advocaten, getuigen tijdens en de op tv verdachte tijdens in elkaar zitten. Gesteund door op een tijdens team van uiteenlopende experts, op bereidt hij in uit detail de beste op strategie voor zijn naar cliënt voor. Een de weduwe huurt in Dr. Bull in de als de politie denkt dat zij door verantwoordelijk is met voor de dood van van haar de man.

Grey op Areas - met Dr. Jason Bull is een op psycholoog uit die als deskundige de wordt opgevoerd in rechtszaken. tijdens Op een charmante de manier gebruikt hij zijn op tv vakkennis, intuïtie en een data om erachter tijdens te komen hoe een de juryleden, advocaten, getuigen de met en de verdachte in met elkaar zitten. Gesteund de door een team van met uiteenlopende experts, bereidt hij het in detail tijdens de beste strategie in voor zijn door cliënt voor.

Survival het Instincts - het Dr. Jason Bull is een psycholoog tijdens die in als deskundige met wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een in charmante manier de gebruikt hij op tv zijn vakkennis, intuïtie en op tv data om tijdens erachter te komen hoe een de op juryleden, advocaten, getuigen naar en de verdachte in elkaar zitten. van Gesteund een door een team de van uiteenlopende experts, op bereidt hij in detail van de beste strategie een voor zijn cliënt uit voor.

Thanksgiving - naar Dr. Jason Bull is tijdens een psycholoog die van van als deskundige wordt opgevoerd in van rechtszaken. Op met een charmante manier gebruikt tijdens hij zijn vakkennis, een intuïtie en data tijdens om in erachter te komen uit hoe de juryleden, advocaten, getuigen in en uit de verdachte in het elkaar zitten. Gesteund de door een team van uiteenlopende experts, met bereidt naar hij in detail de beste met strategie voor zijn een cliënt door voor. Dr. Bull naar geeft zijn team op tv vrij tijdens Thanksgiving, zodat ze van tijd kunnen van spenderen met hun het familie. Zelf werkt hij de aan met een zaak, waarin hij een tijdens naar bokser helpt die veroordeeld is voor naar van moord.

The Devil, door The Detail - Dr. met Jason Bull tijdens is in een psycholoog die op tv als deskundige wordt opgevoerd in door rechtszaken. Op een charmante op met manier gebruikt hij met zijn vakkennis, intuïtie en data om door erachter te naar komen hoe op tv de juryleden, advocaten, getuigen en een de verdachte in tijdens elkaar van zitten. Gesteund door naar een team van in uiteenlopende experts, in bereidt hij in op tv detail de beste strategie voor zijn van cliënt voor. een Bull helpt de het ouders van een voormalig van werknemer met van een geneesmiddelenbedrijf. een Ze willen in de werkgever aanklagen, naar nadat hun zoon zelfmoord uit heeft gepleegd een tijdens een medicijnenproef.

No Good in Deed - Dr. Jason van Bull is een door het psycholoog die als met deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. uit Op een charmante manier met gebruikt met hij zijn vakkennis, intuïtie van en data om de erachter te komen hoe met de van juryleden, advocaten, het getuigen en de in verdachte in elkaar zitten. Gesteund in door een team van een uiteenlopende op tv experts, bereidt hij in detail tijdens de beste strategie uit voor zijn cliënt uit het voor.

The Exception to met het the Rule - Dr. Jason Bull de is een psycholoog tijdens die tijdens als deskundige wordt opgevoerd in met rechtszaken. Op een uit charmante manier van gebruikt hij zijn op tv vakkennis, intuïtie en data uit naar om erachter te uit komen hoe de juryleden, de advocaten, getuigen en in de verdachte het in elkaar zitten. Gesteund in door een naar team van uiteenlopende experts, bereidt hij door in detail de in uit beste strategie voor zijn cliënt door voor. in Dr. Bull reist door af naar een klein op tv dorpje om zijn oude een liefde Allison te de helpen.

Play naar the Hand You're Dealt tijdens - Dr. tijdens Jason Bull is van een psycholoog die uit als deskundige met wordt opgevoerd in rechtszaken. Op op een van charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, op intuïtie en data het om uit erachter te komen hoe tijdens de juryleden, advocaten, getuigen tijdens en tijdens de verdachte in elkaar zitten. de Gesteund een door een team uit van uiteenlopende experts, bereidt in hij in de detail de beste in strategie voor van zijn cliënt voor.

The uit Illusion of Control - met Dr. Jason uit Bull is een psycholoog die van als met deskundige wordt opgevoerd in in rechtszaken. Op een charmante tijdens manier naar gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie op en data om op erachter te op tv komen hoe op de juryleden, advocaten, met getuigen en uit de verdachte in elkaar zitten. tijdens Gesteund door een het team van uiteenlopende experts, de bereidt hij in tijdens detail het de beste strategie een voor zijn cliënt voor. Dr. het met Bull huurt een excentrieke advocaat op in om het te in vertegenwoordigen wanneer uit een beroemdheid hem door aanklaagt op nadat zijn advies in over haar voogdijzaak op is mislukt.

A Business een of met Favors - Dr. Jason met Bull is uit een psycholoog die als de deskundige wordt opgevoerd in door rechtszaken. met Op een charmante manier gebruikt door hij zijn een vakkennis, intuïtie en data om met erachter te komen uit hoe tijdens de juryleden, advocaten, getuigen en op tv een de verdachte in elkaar op zitten. Gesteund door uit een team van tijdens uiteenlopende experts, bereidt hij tijdens in met detail de beste strategie voor zijn op cliënt een voor.

augustus 2018
16-06-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

A Redemption - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

02-06-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Gag Order - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte...

26-05-2018 21:00

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Absolution - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdacht...

19-05-2018 21:00

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Witness for the Prosecution - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuig...

12-05-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Keep Your Friends Close - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen e...

05-05-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Kill Shot - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte...

28-04-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Grey Areas - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdacht...

21-04-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Survival Instincts - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de ...

07-04-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Thanksgiving - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

31-03-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

The Devil, The Detail - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en ...

24-03-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

No Good Deed - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

17-03-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

The Exception to the Rule - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen...

10-03-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Play the Hand You're Dealt - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuige...

03-03-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

The Illusion of Control - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen e...

24-02-2018 20:55

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

A Business of Favors - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Bull gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Bull de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Bull bij Dr. Bull liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Bull. Heb je een uitzending van Dr. Bull gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Bull gemist

Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, int...

Uitzending gemist van Dr. Bull? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Bull kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 16-06-2018 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord