Programma gemist?

Behind in the Ivy - met Dr. Jason met Bull is een psycholoog een die als deskundige wordt opgevoerd op in rechtszaken. Op door een in charmante manier gebruikt hij zijn uit vakkennis, tijdens intuïtie en het data om erachter het te komen hoe de juryleden, advocaten, in getuigen en in de het verdachte in elkaar zitten. van Reggie vraagt ??Bull met om de ouders tijdens van een naar atletiek-student te helpen een onrechtmatige naar doodsvordering tegen de school uit in te stellen, de nadat de in tiener de plotseling sterft tijdens door een training.

Look Back op tv in Anger - tijdens Dr. naar Jason Bull is een in psycholoog die uit als deskundige wordt opgevoerd op in rechtszaken. Op een charmante het manier gebruikt uit hij zijn vakkennis, intuïtie tijdens en data om op tv erachter te door komen hoe de juryleden, de advocaten, getuigen en de door de verdachte in tijdens elkaar zitten. Bull zoekt in juryleden die zich kunnen op inleven in de behoefte uit van een een persoon wanneer hij Marissa's door vriend tijdens helpt een naar opmerkelijke zakenman aan te klagen het omdat hij hem van als kind heeft naar misbruikt.

The Flying de Carpet tijdens - Dr. Jason in Bull is een in psycholoog die als deskundige wordt de opgevoerd in op rechtszaken. Op een met charmante manier gebruikt hij zijn uit vakkennis, intuïtie naar en op tv data om erachter te komen door hoe de de juryleden, advocaten, getuigen uit en de verdachte tijdens in elkaar naar zitten.

Aflevering 8 - op tv het Dr. Jason Bull naar is een psycholoog die als van deskundige een wordt opgevoerd in rechtszaken. van Op een charmante met manier gebruikt hij op tv zijn vakkennis, intuïtie op tv en data een om erachter te komen hoe de op juryleden, advocaten, getuigen op en op de verdachte de in elkaar zitten.

Doctor een Killer - Dr. Jason Bull uit is naar een psycholoog een die als deskundige wordt opgevoerd met in het rechtszaken. Op een charmante uit manier gebruikt hij zijn in vakkennis, op tv intuïtie en data om erachter te de komen naar hoe de juryleden, advocaten, getuigen in en de verdachte de de in elkaar zitten. Bull op staat voor de de schijnbaar onmogelijke taak om op tv zijn tienercliënt, van Andrew Zbyszek, te verdedigen, op tv die de al bekende de arts het te hebben vermoord die de hij de schuld geeft de van naar de dood van op zijn moeder.

Seizoen uit 4 - Aflevering 6 in - het Amerikaanse dramaserie. Into the Mystic. Een door vrouw met van de reputatie van agressieveling wordt vervolgd in voor van de moord op haar een man. Ze door kan zich het van voorval echter niet herinneren omdat het ze het te veel had een gedronken.

Billboard Justice - tijdens Dr. Jason Bull op is een psycholoog naar die als een deskundige wordt opgevoerd op tv in rechtszaken. Op het een charmante manier in gebruikt naar hij zijn vakkennis, intuïtie en data met om de erachter te komen hoe door de juryleden, tijdens advocaten, getuigen en de uit verdachte in elkaar van zitten. met Taylor wordt persoonlijk met betrokken in het de helpen van Bull naar om een ??danseres, Jessica, tijdens een civiele procedure van te laten voeren tegen iemand uit die uit haar heeft in aangevallen.

Rectify de - Dr. op tv Jason Bull is een in psycholoog die als een deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. een Op een een charmante manier uit gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie in en data om op tv erachter te komen de hoe uit de juryleden, advocaten, op tv getuigen en de verdachte in tijdens elkaar zitten. Benny's op vorige tijdens carrière bij het het kantoor van de officier de van van justitie komt in beeld wanneer met Chunk de een nieuw proces probeert te met krijgen voor met Eddie Mitchell.

Aflevering op tv 2 - Dr. Jason de Bull is het een psycholoog die als deskundige in uit wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een de charmante manier gebruikt het hij zijn vakkennis, de intuïtie en tijdens data om erachter door te op komen hoe de tijdens juryleden, advocaten, getuigen en de op tv verdachte de in elkaar zitten.

Vanaf vanavond op tv is het nieuwste, vierde het seizoen met van de uit Amerikaanse dramaserie Dr. Bull tijdens elke zaterdag om 21:25 uur met te zien op op Net5. tijdens De afleveringen door worden binnen een naar paar weken na de op tv-première in in de Verenigde Staten op tv uitgezonden. Psycholoog Dr. Jason Bull naar is een psycholoog die als deskundige uit wordt in opgevoerd in rechtszaken. op Op een in charmante manier gebruikt hij zijn een vakkennis, intuïtie en op data om erachter te uit komen in hoe de juryleden, advocaten, met getuigen en de verdachte door in elkaar zitten. Moeilijke uit tijd Het team op wordt met in de eerste aflevering de van het nieuwe seizoen geconfronteerd door met een op moeilijke uit tijd in de rechtbank terwijl naar ze een verdediging opzetten door voor een een jonge barman een die terecht staat wegens onvrijwillige in tijdens doodslag.

Pillar Of Salt van - Dr. Jason met Bull het is een psycholoog die als uit een deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op naar met een charmante manier gebruikt hij zijn door vakkennis, intuïtie en naar data om erachter van te komen hoe op tv de juryleden, advocaten, door getuigen en het de verdachte in op tv elkaar zitten. Gesteund door met een op tv team van tijdens uiteenlopende experts, bereidt in hij in detail de beste tijdens strategie voor zijn cliënt naar voor. In van deze aflevering naar verdedigt Bull een stiefmoeder op tv die ervan wordt beschuldigd naar haar stiefdochter te de hebben vermoord. tijdens Benny het krijgt verontrustend nieuws over zijn de zus. Marissa deelt met haar beslissing over in het krijgen op tv van een baby met een haar met man.

When tijdens The Rains op Came - Dr. naar Jason Bull is een psycholoog die een als de deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. op een Op een charmante naar manier gebruikt hij zijn naar vakkennis, intuïtie en data op tv om erachter te komen uit hoe de juryleden, het advocaten, getuigen tijdens en de in verdachte in elkaar met zitten. Gesteund door een team een van uiteenlopende experts, op tv bereidt het hij in detail een de beste strategie met voor zijn cliënt uit voor. In deze naar aflevering helpt Bull met een het opbouwen het van een verdediging voor met de schoonbroer van Taylor, uit Ralph Kelly, de een de gevangenisbewaker die is met aangeklaagd wegens doodslag door de in verdrinkingsdoden van de twee gevangenen van in het midden van een orkaan. op Tijdens het van proces probeert op Bull de een jury ervan te met overtuigen dat zijn cliënt probeerde van een "groter tijdens kwaad" te voorkomen naar toen hij zijn gevangenisbevel in op tv de steek een liet om tijdens zijn eigen gezin te op evacueren.

The Good One uit een - Dr. Jason uit Bull is een door psycholoog die als door deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op door uit een charmante manier gebruikt hij door zijn vakkennis, intuïtie op tv en data op om erachter uit te komen hoe door de juryleden, advocaten, getuigen tijdens en de verdachte in elkaar uit zitten. het Gesteund door een team tijdens van op tv uiteenlopende experts, bereidt hij in van detail de beste met strategie voor tijdens zijn cliënt naar voor. In deze van aflevering staat een lid van met een beruchte misdaadfamilie terecht naar voor de naar moord op zijn op tv broer. Naarmate het op tv proces begint, probeert Bull een de zijn cliënt ervan naar te overtuigen zijn naar proces los te met breken van die naar van zijn broer, tijdens waardoor de broers uit tegen elkaar moeten getuigen tijdens in de op rechtbank.

Bounty - Dr. met Jason uit Bull is een psycholoog op die als deskundige tijdens wordt naar opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante uit manier in gebruikt hij zijn vakkennis, de intuïtie en data om het erachter te met komen op hoe de juryleden, advocaten, naar getuigen en de verdachte in uit elkaar zitten. van Gesteund door een uit team op tv van uiteenlopende experts, bereidt hij in met detail de beste het strategie door voor zijn de cliënt voor. In deze aflevering helpt op tv Bull een het premiejager die tijdens zijn uit op eerste opdracht de verkeerde Mark van heeft ontvoerd. Nadat in Bull verneemt dat zijn met cliënt een door anonieme tip heeft gekregen de die met hem ertoe heeft het gebracht de verkeerde persoon te van met pakken, gooit hij het een over een andere op boeg. Bull gaat in voor de vergissing door met feit-verdediging die met beweert dat de het acties van hun cliënt van waren gebaseerd op een feitelijke de fouten.

Don't Say door A Word - Dr. in Jason naar Bull is naar een psycholoog die door als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. het Op een charmante met manier gebruikt door hij een zijn vakkennis, intuïtie en data om met erachter te komen van hoe de juryleden, naar advocaten, getuigen en een de tijdens verdachte in op elkaar zitten. Gesteund door in een team uit van uiteenlopende experts, bereidt hij in naar detail de een beste strategie voor zijn een naar cliënt voor. In deze op tv aflevering brengt Diana de uit romantische rivaal van naar Bull haar met carrière in gevaar wanneer op tv ze door Bull stiekem naar Texas laat de komen. van Hier willen ze een ??koppel het helpen in een een rechtszaak tegen haar voormalige door uit cliënt voor de voogdij over hun door met kleinkinderen.

april 2021
07-03-2020 21:25

Bull

Dr. Bull - Bull

Behind the Ivy - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verd...

29-02-2020 21:25

Bull

Dr. Bull - Bull

Look Back in Anger - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de ...

07-12-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

The Flying Carpet - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de v...

30-11-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Aflevering 8 - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

23-11-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Doctor Killer - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verda...

16-11-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Amerikaanse dramaserie. Into the Mystic. Een vrouw met de reputatie van agressieveling wordt vervolgd voor de moord op haar man. Ze kan zich het voorval echter niet herinneren omdat ze te veel had gedronken.

09-11-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Billboard Justice - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de v...

26-10-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Rectify - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte i...

19-10-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Aflevering 2 - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

12-10-2019 21:25

Nieuw: Dr. Bull seizoen 4

Dr. Bull - Nieuw: Dr. Bull seizoen 4

Vanaf vanavond is het nieuwste, vierde seizoen van de Amerikaanse dramaserie Dr. Bull elke zaterdag om 21:25 uur te zien op Net5. De afleveringen worden binnen een paar weken na de tv-première in de Verenigde Staten uitgezonden. Psycholo...

08-06-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Pillar Of Salt - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verd...

01-06-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

When The Rains Came - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de...

25-05-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

The Good One - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdac...

18-05-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Bounty - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte in...

11-05-2019 21:25

Dr. Bull

Dr. Bull - Dr. Bull

Don't Say A Word - Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de ve...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Bull gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Bull de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Bull bij Dr. Bull liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Bull. Heb je een uitzending van Dr. Bull gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Bull gemist

Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, int...

Uitzending gemist van Dr. Bull? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Bull kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 66
  • Laatste uitzending op 07-03-2020 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!