Programma gemist?

Van met de bioscoop tot televisieseries op tot mode, ons heden tijdens lijkt de in laatste tien het jaar meer op tv dan ooit doordrenkt te door zijn van het verleden. Van de de bioscoop tot het televisieseries van tot mode, in ons heden lijkt de laatste tien met jaar een meer dan ooit op tv doordrenkt te zijn van het een verleden. En terwijl op creatieve figuren uit voor hun in inspiratie nadrukkelijk in de door achteruitkijkspiegel een kijken, gaan de met jongste generaties nog door een stapje verder. Zij op maken van op retrocultuur een complete levensstijl. Vintage cultuur door vormt een de verrijking van het in heden, met vinden voorstanders. Anderen zien de obsessie van de met het verleden als complete op stilstand.

januari 2021
19-02-2017 19:15

De Retro Revolutie

Close Up: De Retro Revolutie - De Retro Revolutie

Van de bioscoop tot televisieseries tot mode, ons heden lijkt de laatste tien jaar meer dan ooit doordrenkt te zijn van het verleden. Van de bioscoop tot televisieseries tot mode, ons heden lijkt de laatste tien jaar meer dan ooit doordrenk...

Close Up: De Retro Revolutie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: De Retro Revolutie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: De Retro Revolutie bij Close Up: De Retro Revolutie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: De Retro Revolutie. Heb je een uitzending van Close Up: De Retro Revolutie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: De Retro Revolutie gemist

Uitzending gemist van Close Up: De Retro Revolutie? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: De Retro Revolutie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-02-2017 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!