Programma gemist?

In de in laatste de aflevering van Het in geheime leven van 4-jarigen zien we van hoe in belangrijk veiligheid op tv is binnen een groep, en naar ook hoe lastig onderhandelen in kan zijn. Acht van kleuters uit op tv alle windstreken uit van ons uit land kwamen naar de deze bijzondere school door waar camera’s en van microfoons alles registreren. In met de serie zien een we vierjarigen zoals we ze de nooit naar zien als op tv we erbij zijn. Kleine mensen, in die met elkaar omgaan, tijdens uit zoals volwassenen dat op doen.

In deze de aflevering zien we een of van jongens meer ruimtelijk inzicht hebben in dan meisjes van en daardoor beter zijn het in in constructie en bouwwerken. door In deze aflevering zien de we of jongens meer het ruimtelijk inzicht naar hebben dan meisjes en door daardoor beter zijn in tijdens constructie en bouwwerken. uit En op tv kunnen jongens op tv net zo goed op hun impulsen onder controle houden op als tijdens meisjes?

In deze aflevering met op zien we hoe moeilijk een het is om een geheim met te bewaren, hoe op door kleuters al goed weten door hun charmes het te gebruiken en hoe uitdagend samenwerking naar het is.

In deze aflevering op tv zien we tijdens hoe het geduld van op de tijdens vierjarigen op een de proef wordt gesteld in en hoe moeilijk het in kan zijn om een aansluiting te vinden op binnen een van groep.

In het deze aflevering zien we tijdens hoe naar er chaos ontstaat door zodra er te veel leiders opstaan, het maar ook hoe met op conflicten uiteindelijk toch kunnen naar leiden tot intense door vriendschappen.

In deze aflevering de zien we naar hoe lastig een met samenwerking naar verloopt zonder leider, een hoe een dode vogel op de groep een even ontregelt en hoe twee dames uit azen op dezelfde het positie in de de van groep.

september 2020
27-03-2017 22:10

Slot: Het geheime leven van 4-jarigen

Het Geheime Leven van 4-jarigen - Het Geheime Leven van 4-jarigen

In de laatste aflevering van Het geheime leven van 4-jarigen zien we hoe belangrijk veiligheid is binnen een groep, en ook hoe lastig onderhandelen kan zijn. Acht kleuters uit alle windstreken van ons land kwamen naar deze bijzondere scho...

20-03-2017 22:10

Het Geheime Leven van 4-jarigen

Het Geheime Leven van 4-jarigen - Het Geheime Leven van 4-jarigen

In deze aflevering zien we of jongens meer ruimtelijk inzicht hebben dan meisjes en daardoor beter zijn in constructie en bouwwerken. In deze aflevering zien we of jongens meer ruimtelijk inzicht hebben dan meisjes en daardoor beter zijn in...

13-03-2017 22:10

Het Geheime Leven van 4-jarigen

Het Geheime Leven van 4-jarigen - Het Geheime Leven van 4-jarigen

In deze aflevering zien we hoe moeilijk het is om een geheim te bewaren, hoe kleuters al goed weten hun charmes te gebruiken en hoe uitdagend samenwerking is.

06-03-2017 22:10

Geduld (3/6)

Het Geheime Leven van 4-jarigen - Geduld (3/6)

In deze aflevering zien we hoe het geduld van de vierjarigen op de proef wordt gesteld en hoe moeilijk het kan zijn om aansluiting te vinden binnen een groep.

27-02-2017 22:10

Te veel leiders (2/6)

Het Geheime Leven van 4-jarigen - Te veel leiders (2/6)

In deze aflevering zien we hoe er chaos ontstaat zodra er te veel leiders opstaan, maar ook hoe conflicten uiteindelijk toch kunnen leiden tot intense vriendschappen.

20-02-2017 22:10

Zonder leider (1/6)

Het Geheime Leven van 4-jarigen - Zonder leider (1/6)

In deze aflevering zien we hoe lastig een samenwerking verloopt zonder leider, hoe een dode vogel de groep even ontregelt en hoe twee dames azen op dezelfde positie in de groep.

Het Geheime Leven van 4-jarigen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Geheime Leven van 4-jarigen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Geheime Leven van 4-jarigen bij Het Geheime Leven van 4-jarigen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Geheime Leven van 4-jarigen. Heb je een uitzending van Het Geheime Leven van 4-jarigen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Geheime Leven van 4-jarigen gemist

Uitzending gemist van Het Geheime Leven van 4-jarigen? Hier kun je alle uitzendingen van Het Geheime Leven van 4-jarigen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 24-07-2018 om 10:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!