Programma gemist?

In uit de laatste een aflevering van Het een geheime leven van 4-jarigen tijdens zien we op hoe belangrijk veiligheid is met binnen een het groep, en ook de hoe lastig onderhandelen kan in zijn. Acht met kleuters uit alle windstreken van van ons land op kwamen naar deze bijzondere school door waar camera’s op en de microfoons alles registreren. In de de serie zien we vierjarigen de zoals uit we ze nooit zien een als we erbij zijn. op tv Kleine mensen, die naar met elkaar uit omgaan, zoals volwassenen een dat het doen.

In met deze aflevering zien we of uit jongens meer ruimtelijk naar inzicht hebben tijdens dan naar meisjes en daardoor beter naar zijn in op constructie en bouwwerken. In met deze aflevering zien met we of door jongens meer ruimtelijk naar inzicht hebben dan meisjes en daardoor in van beter zijn in van constructie en bouwwerken. En kunnen jongens tijdens net zo tijdens goed hun impulsen onder naar controle houden als het tijdens meisjes?

In het deze aflevering zien we de hoe moeilijk tijdens het is om een van geheim op te bewaren, hoe kleuters al goed tijdens weten hun charmes naar te een gebruiken en het hoe uitdagend samenwerking uit is.

In deze van aflevering zien we hoe tijdens het het geduld van de in vierjarigen op de proef wordt van in gesteld en hoe moeilijk het tijdens kan zijn naar om aansluiting te vinden binnen een een van groep.

In door deze aflevering zien op we hoe er chaos ontstaat naar zodra er de te de veel leiders opstaan, het maar ook hoe naar conflicten uiteindelijk toch kunnen uit leiden tot intense met vriendschappen.

In uit deze aflevering zien we hoe de lastig een samenwerking van verloopt naar zonder leider, hoe een dode uit vogel met de groep even ontregelt en naar in hoe twee dames azen op van dezelfde positie het in de in groep.

januari 2021
27-03-2017 22:10

Slot: Het geheime leven van 4-jarigen

Het Geheime Leven van 4-jarigen - Het Geheime Leven van 4-jarigen

In de laatste aflevering van Het geheime leven van 4-jarigen zien we hoe belangrijk veiligheid is binnen een groep, en ook hoe lastig onderhandelen kan zijn. Acht kleuters uit alle windstreken van ons land kwamen naar deze bijzondere scho...

20-03-2017 22:10

Het Geheime Leven van 4-jarigen

Het Geheime Leven van 4-jarigen - Het Geheime Leven van 4-jarigen

In deze aflevering zien we of jongens meer ruimtelijk inzicht hebben dan meisjes en daardoor beter zijn in constructie en bouwwerken. In deze aflevering zien we of jongens meer ruimtelijk inzicht hebben dan meisjes en daardoor beter zijn in...

13-03-2017 22:10

Het Geheime Leven van 4-jarigen

Het Geheime Leven van 4-jarigen - Het Geheime Leven van 4-jarigen

In deze aflevering zien we hoe moeilijk het is om een geheim te bewaren, hoe kleuters al goed weten hun charmes te gebruiken en hoe uitdagend samenwerking is.

06-03-2017 22:10

Geduld (3/6)

Het Geheime Leven van 4-jarigen - Geduld (3/6)

In deze aflevering zien we hoe het geduld van de vierjarigen op de proef wordt gesteld en hoe moeilijk het kan zijn om aansluiting te vinden binnen een groep.

27-02-2017 22:10

Te veel leiders (2/6)

Het Geheime Leven van 4-jarigen - Te veel leiders (2/6)

In deze aflevering zien we hoe er chaos ontstaat zodra er te veel leiders opstaan, maar ook hoe conflicten uiteindelijk toch kunnen leiden tot intense vriendschappen.

20-02-2017 22:10

Zonder leider (1/6)

Het Geheime Leven van 4-jarigen - Zonder leider (1/6)

In deze aflevering zien we hoe lastig een samenwerking verloopt zonder leider, hoe een dode vogel de groep even ontregelt en hoe twee dames azen op dezelfde positie in de groep.

Het Geheime Leven van 4-jarigen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Geheime Leven van 4-jarigen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Geheime Leven van 4-jarigen bij Het Geheime Leven van 4-jarigen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Geheime Leven van 4-jarigen. Heb je een uitzending van Het Geheime Leven van 4-jarigen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Geheime Leven van 4-jarigen gemist

Uitzending gemist van Het Geheime Leven van 4-jarigen? Hier kun je alle uitzendingen van Het Geheime Leven van 4-jarigen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 24-07-2018 om 10:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!