Programma gemist?

In door de laatste aflevering van Het op tv geheime leven door van door 4-jarigen zien we hoe belangrijk naar veiligheid naar is binnen een groep, op tv en ook hoe lastig onderhandelen met kan zijn. op Acht kleuters uit alle door windstreken de van ons land van kwamen naar deze bijzondere van school naar waar camera’s en van microfoons alles registreren. op In de serie zien we vierjarigen de zoals we uit ze nooit op tv zien als een we erbij zijn. Kleine in mensen, die met door elkaar omgaan, zoals volwassenen op tv dat met doen.

In door deze aflevering in zien we of jongens meer door ruimtelijk inzicht door hebben dan meisjes en de daardoor beter zijn in tijdens constructie en bouwwerken. de In deze met aflevering zien we met of jongens meer ruimtelijk door inzicht hebben naar dan meisjes en daardoor op tv beter van zijn in constructie en bouwwerken. tijdens En op kunnen jongens naar net zo goed hun impulsen met onder controle houden als van van meisjes?

In door deze aflevering zien we hoe in moeilijk het is tijdens het om een geheim te bewaren, hoe uit kleuters al goed tijdens met weten hun charmes door te gebruiken en hoe uitdagend in samenwerking in is.

In in deze aflevering zien tijdens we hoe het geduld het van tijdens de vierjarigen op tijdens de proef wordt het gesteld en hoe moeilijk het kan uit zijn door om aansluiting tijdens te vinden binnen een een groep.

In met deze aflevering zien we hoe van op er chaos ontstaat zodra er naar te de veel leiders opstaan, maar tijdens ook hoe de conflicten uiteindelijk toch kunnen door leiden tot intense tijdens vriendschappen.

In een deze aflevering door zien we hoe lastig een een samenwerking verloopt zonder leider, met hoe een met dode van vogel de groep even ontregelt uit en uit hoe twee dames azen op naar dezelfde op tv positie in de in groep.

oktober 2021
27-03-2017 22:10

Slot: Het geheime leven van 4-jarigen

Het Geheime Leven van 4-jarigen - Het Geheime Leven van 4-jarigen

In de laatste aflevering van Het geheime leven van 4-jarigen zien we hoe belangrijk veiligheid is binnen een groep, en ook hoe lastig onderhandelen kan zijn. Acht kleuters uit alle windstreken van ons land kwamen naar deze bijzondere scho...

20-03-2017 22:10

Het Geheime Leven van 4-jarigen

Het Geheime Leven van 4-jarigen - Het Geheime Leven van 4-jarigen

In deze aflevering zien we of jongens meer ruimtelijk inzicht hebben dan meisjes en daardoor beter zijn in constructie en bouwwerken. In deze aflevering zien we of jongens meer ruimtelijk inzicht hebben dan meisjes en daardoor beter zijn in...

13-03-2017 22:10

Het Geheime Leven van 4-jarigen

Het Geheime Leven van 4-jarigen - Het Geheime Leven van 4-jarigen

In deze aflevering zien we hoe moeilijk het is om een geheim te bewaren, hoe kleuters al goed weten hun charmes te gebruiken en hoe uitdagend samenwerking is.

06-03-2017 22:10

Geduld (3/6)

Het Geheime Leven van 4-jarigen - Geduld (3/6)

In deze aflevering zien we hoe het geduld van de vierjarigen op de proef wordt gesteld en hoe moeilijk het kan zijn om aansluiting te vinden binnen een groep.

27-02-2017 22:10

Te veel leiders (2/6)

Het Geheime Leven van 4-jarigen - Te veel leiders (2/6)

In deze aflevering zien we hoe er chaos ontstaat zodra er te veel leiders opstaan, maar ook hoe conflicten uiteindelijk toch kunnen leiden tot intense vriendschappen.

20-02-2017 22:10

Zonder leider (1/6)

Het Geheime Leven van 4-jarigen - Zonder leider (1/6)

In deze aflevering zien we hoe lastig een samenwerking verloopt zonder leider, hoe een dode vogel de groep even ontregelt en hoe twee dames azen op dezelfde positie in de groep.

Het Geheime Leven van 4-jarigen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Geheime Leven van 4-jarigen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Geheime Leven van 4-jarigen bij Het Geheime Leven van 4-jarigen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Geheime Leven van 4-jarigen. Heb je een uitzending van Het Geheime Leven van 4-jarigen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Geheime Leven van 4-jarigen gemist

Uitzending gemist van Het Geheime Leven van 4-jarigen? Hier kun je alle uitzendingen van Het Geheime Leven van 4-jarigen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 24-07-2018 om 10:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!