Programma gemist?

In op tv de laatste aflevering van Het naar geheime op leven van 4-jarigen naar zien we hoe het belangrijk veiligheid is binnen een een tijdens groep, en ook hoe met lastig onderhandelen kan op tv zijn. Acht op kleuters uit alle windstreken van ons het land kwamen een naar deze bijzondere school op waar tijdens camera’s en met microfoons alles registreren. op tv In de serie zien we op tv vierjarigen zoals naar we ze nooit zien op als we erbij zijn. op tv Kleine mensen, die de door met elkaar omgaan, zoals volwassenen in dat een doen.

In deze een aflevering zien we of met jongens de meer ruimtelijk inzicht hebben dan uit tijdens meisjes en daardoor op beter zijn in van constructie en bouwwerken. op In deze aflevering zien met we of jongens meer tijdens ruimtelijk inzicht de hebben dan meisjes en naar daardoor beter zijn in het constructie naar en bouwwerken. En van kunnen jongens tijdens net zo goed een hun impulsen onder controle houden een als met meisjes?

In een deze aflevering zien we de hoe moeilijk het is op om een op geheim van te bewaren, hoe kleuters al goed een de weten hun charmes te gebruiken en in hoe de uitdagend samenwerking de is.

In naar deze aflevering zien we tijdens hoe het geduld met van de vierjarigen op tv op het de proef wordt gesteld en hoe naar met moeilijk het kan tijdens zijn om aansluiting te vinden binnen op een op groep.

In tijdens deze aflevering zien we het hoe er het chaos ontstaat zodra op er te veel naar leiders opstaan, maar ook in hoe conflicten op uiteindelijk toch kunnen leiden met tot intense door vriendschappen.

In deze een aflevering zien we van hoe in lastig een samenwerking met verloopt zonder leider, hoe een van dode vogel de groep de even ontregelt en uit in hoe twee dames azen op naar dezelfde positie in het de met groep.

juni 2020
27-03-2017 22:10

Slot: Het geheime leven van 4-jarigen

Het Geheime Leven van 4-jarigen - Het Geheime Leven van 4-jarigen

In de laatste aflevering van Het geheime leven van 4-jarigen zien we hoe belangrijk veiligheid is binnen een groep, en ook hoe lastig onderhandelen kan zijn. Acht kleuters uit alle windstreken van ons land kwamen naar deze bijzondere scho...

20-03-2017 22:10

Het Geheime Leven van 4-jarigen

Het Geheime Leven van 4-jarigen - Het Geheime Leven van 4-jarigen

In deze aflevering zien we of jongens meer ruimtelijk inzicht hebben dan meisjes en daardoor beter zijn in constructie en bouwwerken. In deze aflevering zien we of jongens meer ruimtelijk inzicht hebben dan meisjes en daardoor beter zijn in...

13-03-2017 22:10

Het Geheime Leven van 4-jarigen

Het Geheime Leven van 4-jarigen - Het Geheime Leven van 4-jarigen

In deze aflevering zien we hoe moeilijk het is om een geheim te bewaren, hoe kleuters al goed weten hun charmes te gebruiken en hoe uitdagend samenwerking is.

06-03-2017 22:10

Geduld (3/6)

Het Geheime Leven van 4-jarigen - Geduld (3/6)

In deze aflevering zien we hoe het geduld van de vierjarigen op de proef wordt gesteld en hoe moeilijk het kan zijn om aansluiting te vinden binnen een groep.

27-02-2017 22:10

Te veel leiders (2/6)

Het Geheime Leven van 4-jarigen - Te veel leiders (2/6)

In deze aflevering zien we hoe er chaos ontstaat zodra er te veel leiders opstaan, maar ook hoe conflicten uiteindelijk toch kunnen leiden tot intense vriendschappen.

20-02-2017 22:10

Zonder leider (1/6)

Het Geheime Leven van 4-jarigen - Zonder leider (1/6)

In deze aflevering zien we hoe lastig een samenwerking verloopt zonder leider, hoe een dode vogel de groep even ontregelt en hoe twee dames azen op dezelfde positie in de groep.

Het Geheime Leven van 4-jarigen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Geheime Leven van 4-jarigen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Geheime Leven van 4-jarigen bij Het Geheime Leven van 4-jarigen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Geheime Leven van 4-jarigen. Heb je een uitzending van Het Geheime Leven van 4-jarigen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Geheime Leven van 4-jarigen gemist

Uitzending gemist van Het Geheime Leven van 4-jarigen? Hier kun je alle uitzendingen van Het Geheime Leven van 4-jarigen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 24-07-2018 om 10:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!