Programma gemist?

In de een laatste aflevering van Het de geheime leven op tv van 4-jarigen zien met we hoe belangrijk op veiligheid is binnen naar een groep, en in ook hoe het lastig onderhandelen kan van zijn. Acht kleuters tijdens uit alle windstreken in van ons land tijdens kwamen naar deze bijzondere naar school waar camera’s een en op microfoons alles registreren. In tijdens de serie op tv zien we vierjarigen zoals met we ze nooit zien als van we erbij zijn. uit Kleine mensen, die de met van elkaar omgaan, zoals volwassenen dat op tv op doen.

In deze naar aflevering van zien we of jongens meer ruimtelijk met op tv inzicht hebben dan op meisjes en daardoor beter een zijn in constructie en de bouwwerken. In deze op aflevering zien door we of jongens meer met ruimtelijk inzicht hebben tijdens dan meisjes en van daardoor beter met zijn in constructie en bouwwerken. een En kunnen jongens in net op tv zo goed hun naar impulsen onder controle houden als in tijdens meisjes?

In naar deze aflevering zien we hoe door moeilijk het van is een om een geheim te bewaren, op hoe kleuters op al goed van weten hun charmes te gebruiken de en op hoe uitdagend samenwerking uit is.

In tijdens deze aflevering zien op we hoe het op geduld van de vierjarigen op op de de proef wordt gesteld en tijdens hoe moeilijk het tijdens kan zijn om naar aansluiting te vinden binnen het het een groep.

In een deze aflevering zien we de hoe er chaos uit ontstaat van zodra er te op tv veel leiders opstaan, maar ook hoe uit conflicten tijdens uiteindelijk toch op kunnen leiden tot door intense vriendschappen.

In op tv deze aflevering zien we het hoe lastig een tijdens samenwerking verloopt met zonder leider, in hoe een dode vogel de het groep even van ontregelt en een hoe twee dames azen op dezelfde een positie in het de tijdens groep.

november 2019
27-03-2017 22:10

Slot: Het geheime leven van 4-jarigen

Het Geheime Leven van 4-jarigen - Het Geheime Leven van 4-jarigen

In de laatste aflevering van Het geheime leven van 4-jarigen zien we hoe belangrijk veiligheid is binnen een groep, en ook hoe lastig onderhandelen kan zijn. Acht kleuters uit alle windstreken van ons land kwamen naar deze bijzondere scho...

20-03-2017 22:10

Het Geheime Leven van 4-jarigen

Het Geheime Leven van 4-jarigen - Het Geheime Leven van 4-jarigen

In deze aflevering zien we of jongens meer ruimtelijk inzicht hebben dan meisjes en daardoor beter zijn in constructie en bouwwerken. In deze aflevering zien we of jongens meer ruimtelijk inzicht hebben dan meisjes en daardoor beter zijn in...

13-03-2017 22:10

Het Geheime Leven van 4-jarigen

Het Geheime Leven van 4-jarigen - Het Geheime Leven van 4-jarigen

In deze aflevering zien we hoe moeilijk het is om een geheim te bewaren, hoe kleuters al goed weten hun charmes te gebruiken en hoe uitdagend samenwerking is.

06-03-2017 22:10

Geduld (3/6)

Het Geheime Leven van 4-jarigen - Geduld (3/6)

In deze aflevering zien we hoe het geduld van de vierjarigen op de proef wordt gesteld en hoe moeilijk het kan zijn om aansluiting te vinden binnen een groep.

27-02-2017 22:10

Te veel leiders (2/6)

Het Geheime Leven van 4-jarigen - Te veel leiders (2/6)

In deze aflevering zien we hoe er chaos ontstaat zodra er te veel leiders opstaan, maar ook hoe conflicten uiteindelijk toch kunnen leiden tot intense vriendschappen.

20-02-2017 22:10

Zonder leider (1/6)

Het Geheime Leven van 4-jarigen - Zonder leider (1/6)

In deze aflevering zien we hoe lastig een samenwerking verloopt zonder leider, hoe een dode vogel de groep even ontregelt en hoe twee dames azen op dezelfde positie in de groep.

Het Geheime Leven van 4-jarigen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Geheime Leven van 4-jarigen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Geheime Leven van 4-jarigen bij Het Geheime Leven van 4-jarigen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Geheime Leven van 4-jarigen. Heb je een uitzending van Het Geheime Leven van 4-jarigen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Geheime Leven van 4-jarigen gemist

Uitzending gemist van Het Geheime Leven van 4-jarigen? Hier kun je alle uitzendingen van Het Geheime Leven van 4-jarigen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 24-07-2018 om 10:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!