Programma gemist?

In de in laatste aflevering van van Het geheime leven tijdens van op tv 4-jarigen zien we uit hoe belangrijk veiligheid is op binnen een op tv groep, en ook hoe uit lastig onderhandelen op tv kan zijn. Acht kleuters uit het alle windstreken een van ons land met kwamen naar deze bijzondere school tijdens waar camera’s en in door microfoons alles registreren. In de een serie van zien we vierjarigen zoals we uit ze nooit de zien als de we erbij zijn. Kleine mensen, die het met elkaar het omgaan, zoals volwassenen dat door met doen.

In deze aflevering uit naar zien we of jongens naar meer ruimtelijk inzicht hebben dan in uit meisjes en daardoor beter zijn het in constructie en het bouwwerken. door In deze aflevering zien we in of jongens meer ruimtelijk op inzicht hebben door dan op tv meisjes en daardoor beter zijn het in met constructie en bouwwerken. een En kunnen jongens net zo het goed hun impulsen onder op controle een houden als op tv meisjes?

In naar deze aflevering zien we op tv hoe moeilijk tijdens het is om een geheim naar te in bewaren, hoe kleuters al goed van weten uit hun charmes op te gebruiken en hoe uitdagend samenwerking uit het is.

In deze op tv aflevering zien we een hoe het uit geduld van naar de vierjarigen op tijdens de proef wordt gesteld de en hoe uit moeilijk het kan zijn om het aansluiting in te vinden binnen een het groep.

In deze met aflevering zien we hoe het er chaos de ontstaat zodra er op te veel door leiders opstaan, maar naar ook hoe uit conflicten uiteindelijk toch kunnen het leiden tot intense tijdens vriendschappen.

In uit deze aflevering op zien we hoe lastig met een samenwerking op tv verloopt zonder leider, op hoe een dode op tv vogel de groep even uit ontregelt en in hoe twee dames azen op dezelfde door met positie in de op groep.

mei 2021
27-03-2017 22:10

Slot: Het geheime leven van 4-jarigen

Het Geheime Leven van 4-jarigen - Het Geheime Leven van 4-jarigen

In de laatste aflevering van Het geheime leven van 4-jarigen zien we hoe belangrijk veiligheid is binnen een groep, en ook hoe lastig onderhandelen kan zijn. Acht kleuters uit alle windstreken van ons land kwamen naar deze bijzondere scho...

20-03-2017 22:10

Het Geheime Leven van 4-jarigen

Het Geheime Leven van 4-jarigen - Het Geheime Leven van 4-jarigen

In deze aflevering zien we of jongens meer ruimtelijk inzicht hebben dan meisjes en daardoor beter zijn in constructie en bouwwerken. In deze aflevering zien we of jongens meer ruimtelijk inzicht hebben dan meisjes en daardoor beter zijn in...

13-03-2017 22:10

Het Geheime Leven van 4-jarigen

Het Geheime Leven van 4-jarigen - Het Geheime Leven van 4-jarigen

In deze aflevering zien we hoe moeilijk het is om een geheim te bewaren, hoe kleuters al goed weten hun charmes te gebruiken en hoe uitdagend samenwerking is.

06-03-2017 22:10

Geduld (3/6)

Het Geheime Leven van 4-jarigen - Geduld (3/6)

In deze aflevering zien we hoe het geduld van de vierjarigen op de proef wordt gesteld en hoe moeilijk het kan zijn om aansluiting te vinden binnen een groep.

27-02-2017 22:10

Te veel leiders (2/6)

Het Geheime Leven van 4-jarigen - Te veel leiders (2/6)

In deze aflevering zien we hoe er chaos ontstaat zodra er te veel leiders opstaan, maar ook hoe conflicten uiteindelijk toch kunnen leiden tot intense vriendschappen.

20-02-2017 22:10

Zonder leider (1/6)

Het Geheime Leven van 4-jarigen - Zonder leider (1/6)

In deze aflevering zien we hoe lastig een samenwerking verloopt zonder leider, hoe een dode vogel de groep even ontregelt en hoe twee dames azen op dezelfde positie in de groep.

Het Geheime Leven van 4-jarigen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Geheime Leven van 4-jarigen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Geheime Leven van 4-jarigen bij Het Geheime Leven van 4-jarigen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Geheime Leven van 4-jarigen. Heb je een uitzending van Het Geheime Leven van 4-jarigen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Geheime Leven van 4-jarigen gemist

Uitzending gemist van Het Geheime Leven van 4-jarigen? Hier kun je alle uitzendingen van Het Geheime Leven van 4-jarigen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 24-07-2018 om 10:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!