Programma gemist?

’s naar Werelds beste freestylevoetballer tijdens Soufiane Touzani is uit vanaf vanavond met terug bij RTL 7 met een op op tv tweede seizoen van ‘Tiki in Taka Touzani.‘ de Deze keer speelt hij uit tiki taka met op tv Eljero Elia, Matthijs een de Ligt van en Frenkie de in Jong, Willem van Hanegem en uit Ruud van met Nistelrooij. van Touzani bezoekt bekende Nederlandse op (oud-)voetballers tijdens en legt hen verschillende spectaculaire uit challenges tijdens voor. Van droneschieten tot het koppen-vangenspel; naar alle klassiekers door uit het eerste seizoen de komen het weer voorbij. met Daarnaast neemt Soufiane een op tv uniek kijkje in het uit leven door van de (oud-)voetballers en legt de hij de hen spannende naar een nieuwe uitdagingen voor. In de eerste aflevering een gaat Soufiane op door door pad met voormalig Feyenoord-speler Eljero tijdens Elia, die het momenteel zijn wedstrijden voor het het Turkse Istanbul van Basaksehir naar speelt. Eljero rijdt rond in een naar op getunede disco-auto en neemt Soufiane in mee naar zijn door nieuwe het club. Toptalenten van Ajax Matthijs de op tv Ligt en Frenkie het uit de Jong staan centraal naar in de met tweede aflevering. In de derde de aflevering waagt naar Feyenoord-cultheld Willem tijdens van Hanegem zich aan de kunst het van het droneschieten tijdens en uit geeft hij zijn kijk op tv op in de verloren WK-finale van tijdens 1974. Soufiane gaat in de op tv vierde en tijdens laatste aflevering op op tv pad in met Ruud van Nistelrooij, die onder op andere in furore maakte tijdens bij PSV, Manchester de United en Real Madrid. Daarnaast is op tv hij uit maar liefst op drie keer in zijn carrière topscorer de van de UEFA van van Champions League geworden.

Compilatie op tv van de gesprekken die freestyler de Soufiane Touzani met op tv Nederlandse profvoetballers op heeft de gevoerd en de challenges waarmee het ze werden met geconfronteerd.

Soufiane Touzani reist naar naar Liverpool het en van gaat langs Georginio Wijnaldum. Hij daagt met de Liverpoolspeler uit met en voert een de bijzonder gesprek met op tv het hem.

Soufiane van Touzani gaat langs bij op tv sc Heerenveen-voetballers van Jerry St. Juste een en Sam Larsson. Hij op tv daagt hen uit en van het voert verrassende gesprekken met de hen.

Soufiane Touzani gaat op tv langs uit bij Ajaxvoetballer Kasper Dolberg. De tijdens goaltjesdief laat een naar kant van zichzelf van zien die in niet uit veel mensen kennen.

Soufiane van Touzani reist naar uit Istanbul en gaat van langs bij Galatasaray-voetballer Nigel de door op tv Jong. Soufiane loopt een op tv dag mee in zijn in leven en uit voert een bijzonder gesprek met met met hem.

Soufiane naar Touzani gaat langs bij ADO de Den van Haag-verdediger Tom Beugelsdijk. Tom op tv neemt van Soufiane een dag uit mee in zijn een leven.

Soufiane Touzani gaat het langs tijdens bij de broers het Luuk en Siem de Jong. met Hij daagt het de PSV-voetballers uit en het door voert verrassende gesprekken met naar hen.

Soufiane tijdens Touzani gaat langs naar bij Feyenoordspelers Tonny Vilhena op en Karim El Ahmadi. tijdens Hij in daagt hen door uit en voert verrassende gesprekken tijdens met op tv hen.

Soufiane Touzani gaat tijdens naar langs bij Hakim Ziyech en Abdelhak door de Nouri. Hij daagt de Ajaxvoetballers uit een het en voert verrassende gesprekken de met hen.

april 2020
02-10-2017 22:00

Terug: Tiki Taka Touzani

Tiki Taka Touzani - Terug: Tiki Taka Touzani

’s Werelds beste freestylevoetballer Soufiane Touzani is vanaf vanavond terug bij RTL 7 met een tweede seizoen van ‘Tiki Taka Touzani.‘ Deze keer speelt hij tiki taka met Eljero Elia, Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong, Willem van Hanegem ...

17-04-2017 22:02

Compilatie

Tiki Taka Touzani - Compilatie

Compilatie van de gesprekken die freestyler Soufiane Touzani met Nederlandse profvoetballers heeft gevoerd en de challenges waarmee ze werden geconfronteerd.

10-04-2017 22:01

Georginio Wijnaldum

Tiki Taka Touzani - Georginio Wijnaldum

Soufiane Touzani reist naar Liverpool en gaat langs Georginio Wijnaldum. Hij daagt de Liverpoolspeler uit en voert een bijzonder gesprek met hem.

03-04-2017 22:00

Jerry St. Juste en Sam Larsson

Tiki Taka Touzani - Jerry St. Juste en Sam Larsson

Soufiane Touzani gaat langs bij sc Heerenveen-voetballers Jerry St. Juste en Sam Larsson. Hij daagt hen uit en voert verrassende gesprekken met hen.

27-03-2017 22:00

Kasper Dolberg

Tiki Taka Touzani - Kasper Dolberg

Soufiane Touzani gaat langs bij Ajaxvoetballer Kasper Dolberg. De goaltjesdief laat een kant van zichzelf zien die niet veel mensen kennen.

20-03-2017 22:01

Nigel de Jong

Tiki Taka Touzani - Nigel de Jong

Soufiane Touzani reist naar Istanbul en gaat langs bij Galatasaray-voetballer Nigel de Jong. Soufiane loopt een dag mee in zijn leven en voert een bijzonder gesprek met hem.

13-03-2017 22:00

Tom Beugelsdijk

Tiki Taka Touzani - Tom Beugelsdijk

Soufiane Touzani gaat langs bij ADO Den Haag-verdediger Tom Beugelsdijk. Tom neemt Soufiane een dag mee in zijn leven.

06-03-2017 22:00

Luuk en Siem de Jong

Tiki Taka Touzani - Luuk en Siem de Jong

Soufiane Touzani gaat langs bij de broers Luuk en Siem de Jong. Hij daagt de PSV-voetballers uit en voert verrassende gesprekken met hen.

27-02-2017 22:00

Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi

Tiki Taka Touzani - Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi

Soufiane Touzani gaat langs bij Feyenoordspelers Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi. Hij daagt hen uit en voert verrassende gesprekken met hen.

20-02-2017 21:59

Hakim Ziyech en Abdelhak Nouri

Tiki Taka Touzani - Hakim Ziyech en Abdelhak Nouri

Soufiane Touzani gaat langs bij Hakim Ziyech en Abdelhak Nouri. Hij daagt de Ajaxvoetballers uit en voert verrassende gesprekken met hen.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tiki Taka Touzani gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tiki Taka Touzani de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tiki Taka Touzani bij Tiki Taka Touzani liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tiki Taka Touzani. Heb je een uitzending van Tiki Taka Touzani gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tiki Taka Touzani gemist

Voetbalprogramma waarin de wereldberoemde freestyler Soufiane Touzani langsgaat bij Nederlandse profvoetballers die in het binnen- en buitenland spelen. Hij speelt Tiki Taka met en zonder bal met de voetballers, wat resulteert in spectaculaire challenges en verrassende gesprekken.

Uitzending gemist van Tiki Taka Touzani? Hier kun je alle uitzendingen van Tiki Taka Touzani kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 19-04-2019 om 00:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!