Programma gemist?

’s tijdens Werelds beste freestylevoetballer de Soufiane Touzani is vanaf vanavond een terug bij RTL tijdens 7 met op een een tweede seizoen van uit ‘Tiki Taka Touzani.‘ Deze keer op speelt hij op tiki taka met Eljero Elia, naar Matthijs de tijdens Ligt en Frenkie de de uit Jong, Willem van tijdens Hanegem en Ruud van Nistelrooij. de Touzani een bezoekt bekende een Nederlandse (oud-)voetballers door en legt hen verschillende op spectaculaire challenges voor. Van droneschieten op tot het het koppen-vangenspel; een alle klassiekers uit naar het eerste seizoen komen naar weer voorbij. Daarnaast neemt tijdens Soufiane een uniek uit kijkje in het een leven van de een (oud-)voetballers en met legt hij de hen spannende door nieuwe uitdagingen voor. In met de eerste aflevering de gaat van Soufiane op pad met naar voormalig Feyenoord-speler Eljero naar Elia, in die momenteel zijn wedstrijden het voor het Turkse een Istanbul Basaksehir door speelt. Eljero rijdt rond in in een getunede disco-auto en met neemt Soufiane met mee naar de zijn nieuwe club. Toptalenten naar van Ajax Matthijs de van Ligt een en Frenkie de Jong staan op tv centraal in de het tweede aflevering. In met de de derde aflevering waagt door Feyenoord-cultheld Willem van Hanegem met zich aan de kunst uit van van het droneschieten en een geeft hij zijn kijk door op uit de verloren WK-finale van 1974. op Soufiane een gaat in de vierde en laatste tijdens van aflevering op pad met Ruud in van van Nistelrooij, die onder met andere furore maakte bij PSV, Manchester tijdens United en Real de Madrid. tijdens Daarnaast is op tv hij maar liefst drie op tv keer in met zijn carrière topscorer van met de UEFA Champions met League geworden.

Compilatie van de op tv gesprekken die uit freestyler Soufiane Touzani tijdens met Nederlandse naar profvoetballers heeft een gevoerd en de door challenges waarmee ze het werden geconfronteerd.

Soufiane Touzani reist in naar naar Liverpool en naar gaat langs Georginio op Wijnaldum. Hij daagt de met Liverpoolspeler uit en voert op tv een uit bijzonder gesprek met in hem.

Soufiane het Touzani gaat langs naar bij sc Heerenveen-voetballers Jerry St. op Juste en Sam op tv op tv Larsson. Hij daagt hen tijdens uit en voert verrassende de gesprekken met het hen.

Soufiane tijdens Touzani gaat langs bij een Ajaxvoetballer Kasper in Dolberg. De de goaltjesdief laat een kant het van zichzelf een zien die niet uit veel mensen kennen.

Soufiane Touzani in reist naar Istanbul en het gaat langs in bij Galatasaray-voetballer tijdens Nigel de het Jong. Soufiane loopt een dag mee van in van zijn leven en voert een een bijzonder door gesprek met van hem.

Soufiane een Touzani gaat langs bij ADO van Den Haag-verdediger met Tom Beugelsdijk. Tom in neemt Soufiane een het dag mee in de zijn de leven.

Soufiane Touzani gaat de langs bij de de in broers Luuk en Siem de Jong. op tv met Hij daagt de PSV-voetballers uit de en voert in verrassende gesprekken naar met hen.

Soufiane in Touzani gaat door langs bij Feyenoordspelers Tonny door Vilhena en Karim El van Ahmadi. Hij van daagt hen uit en tijdens voert in verrassende gesprekken met met hen.

Soufiane Touzani in gaat langs bij van Hakim Ziyech en Abdelhak van op Nouri. Hij daagt de Ajaxvoetballers uit tijdens en voert verrassende met tijdens gesprekken met hen.

januari 2020
02-10-2017 22:00

Terug: Tiki Taka Touzani

Tiki Taka Touzani - Terug: Tiki Taka Touzani

’s Werelds beste freestylevoetballer Soufiane Touzani is vanaf vanavond terug bij RTL 7 met een tweede seizoen van ‘Tiki Taka Touzani.‘ Deze keer speelt hij tiki taka met Eljero Elia, Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong, Willem van Hanegem ...

17-04-2017 22:02

Compilatie

Tiki Taka Touzani - Compilatie

Compilatie van de gesprekken die freestyler Soufiane Touzani met Nederlandse profvoetballers heeft gevoerd en de challenges waarmee ze werden geconfronteerd.

10-04-2017 22:01

Georginio Wijnaldum

Tiki Taka Touzani - Georginio Wijnaldum

Soufiane Touzani reist naar Liverpool en gaat langs Georginio Wijnaldum. Hij daagt de Liverpoolspeler uit en voert een bijzonder gesprek met hem.

03-04-2017 22:00

Jerry St. Juste en Sam Larsson

Tiki Taka Touzani - Jerry St. Juste en Sam Larsson

Soufiane Touzani gaat langs bij sc Heerenveen-voetballers Jerry St. Juste en Sam Larsson. Hij daagt hen uit en voert verrassende gesprekken met hen.

27-03-2017 22:00

Kasper Dolberg

Tiki Taka Touzani - Kasper Dolberg

Soufiane Touzani gaat langs bij Ajaxvoetballer Kasper Dolberg. De goaltjesdief laat een kant van zichzelf zien die niet veel mensen kennen.

20-03-2017 22:01

Nigel de Jong

Tiki Taka Touzani - Nigel de Jong

Soufiane Touzani reist naar Istanbul en gaat langs bij Galatasaray-voetballer Nigel de Jong. Soufiane loopt een dag mee in zijn leven en voert een bijzonder gesprek met hem.

13-03-2017 22:00

Tom Beugelsdijk

Tiki Taka Touzani - Tom Beugelsdijk

Soufiane Touzani gaat langs bij ADO Den Haag-verdediger Tom Beugelsdijk. Tom neemt Soufiane een dag mee in zijn leven.

06-03-2017 22:00

Luuk en Siem de Jong

Tiki Taka Touzani - Luuk en Siem de Jong

Soufiane Touzani gaat langs bij de broers Luuk en Siem de Jong. Hij daagt de PSV-voetballers uit en voert verrassende gesprekken met hen.

27-02-2017 22:00

Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi

Tiki Taka Touzani - Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi

Soufiane Touzani gaat langs bij Feyenoordspelers Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi. Hij daagt hen uit en voert verrassende gesprekken met hen.

20-02-2017 21:59

Hakim Ziyech en Abdelhak Nouri

Tiki Taka Touzani - Hakim Ziyech en Abdelhak Nouri

Soufiane Touzani gaat langs bij Hakim Ziyech en Abdelhak Nouri. Hij daagt de Ajaxvoetballers uit en voert verrassende gesprekken met hen.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tiki Taka Touzani gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tiki Taka Touzani de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tiki Taka Touzani bij Tiki Taka Touzani liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tiki Taka Touzani. Heb je een uitzending van Tiki Taka Touzani gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tiki Taka Touzani gemist

Voetbalprogramma waarin de wereldberoemde freestyler Soufiane Touzani langsgaat bij Nederlandse profvoetballers die in het binnen- en buitenland spelen. Hij speelt Tiki Taka met en zonder bal met de voetballers, wat resulteert in spectaculaire challenges en verrassende gesprekken.

Uitzending gemist van Tiki Taka Touzani? Hier kun je alle uitzendingen van Tiki Taka Touzani kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 19-04-2019 om 00:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!