Programma gemist?

’s het Werelds beste freestylevoetballer Soufiane een Touzani is vanaf vanavond op terug bij een RTL met 7 met een door tweede seizoen van ‘Tiki Taka het Touzani.‘ door Deze keer speelt hij een tiki taka met het Eljero Elia, met Matthijs de Ligt en Frenkie van de Jong, naar Willem van Hanegem en Ruud van van Nistelrooij. op de Touzani bezoekt in bekende Nederlandse (oud-)voetballers en legt op hen verschillende naar spectaculaire challenges voor. met Van droneschieten op tv tot het koppen-vangenspel; in alle klassiekers uit het het eerste seizoen komen weer op voorbij. in Daarnaast neemt Soufiane een in uniek kijkje door in het leven van naar de (oud-)voetballers het en legt hij de een hen spannende nieuwe uitdagingen voor. In van de eerste aflevering het gaat Soufiane op door pad op tv met voormalig Feyenoord-speler Eljero Elia, de die momenteel tijdens zijn wedstrijden met voor het op tv Turkse Istanbul Basaksehir speelt. Eljero van rijdt in rond in een getunede disco-auto op en neemt Soufiane mee door naar op zijn nieuwe club. tijdens Toptalenten van Ajax Matthijs door de Ligt en op tv Frenkie de Jong staan naar centraal het in de naar tweede aflevering. In in de derde aflevering waagt Feyenoord-cultheld uit Willem van Hanegem zich een het aan de kunst van van het droneschieten en tijdens geeft hij op tv zijn kijk op de verloren de WK-finale van 1974. Soufiane met door gaat in de vierde van en laatste aflevering op pad uit met door Ruud van tijdens Nistelrooij, die onder andere van furore maakte bij PSV, met Manchester United en met Real Madrid. op Daarnaast is hij maar met liefst drie op keer in zijn carrière van topscorer van de naar UEFA Champions League door geworden.

Compilatie van in de gesprekken die freestyler in Soufiane door Touzani met uit Nederlandse profvoetballers heeft gevoerd naar en de uit challenges waarmee ze werden in geconfronteerd.

Soufiane door Touzani reist het naar Liverpool en met gaat langs Georginio Wijnaldum. Hij door daagt de Liverpoolspeler uit de en voert een op tv tijdens bijzonder gesprek met op tv hem.

Soufiane op tv Touzani gaat langs bij sc het Heerenveen-voetballers Jerry St. tijdens de Juste en Sam Larsson. Hij tijdens daagt hen uit en door voert verrassende gesprekken met met een hen.

Soufiane Touzani gaat op langs bij de Ajaxvoetballer Kasper door Dolberg. De goaltjesdief laat in een op tv kant van zichzelf in zien die niet veel mensen door kennen.

Soufiane tijdens Touzani reist het naar Istanbul en in gaat langs bij Galatasaray-voetballer Nigel de naar Jong. Soufiane loopt door een dag mee het in zijn tijdens leven en door voert een bijzonder gesprek een met uit hem.

Soufiane Touzani gaat met langs het bij ADO Den Haag-verdediger Tom het Beugelsdijk. Tom neemt door het Soufiane een dag mee het in zijn het leven.

Soufiane de Touzani gaat langs van bij de tijdens broers Luuk en Siem op tv de Jong. op tv Hij daagt de PSV-voetballers tijdens uit en voert verrassende een gesprekken met naar hen.

Soufiane Touzani de gaat langs bij van Feyenoordspelers Tonny Vilhena en van Karim tijdens El Ahmadi. Hij daagt van hen van uit en voert verrassende gesprekken met van van hen.

Soufiane in Touzani gaat langs bij Hakim van Ziyech en door Abdelhak een Nouri. Hij daagt de Ajaxvoetballers uit de en voert in verrassende gesprekken in met hen.

december 2021
02-10-2017 22:00

Terug: Tiki Taka Touzani

Tiki Taka Touzani - Terug: Tiki Taka Touzani

’s Werelds beste freestylevoetballer Soufiane Touzani is vanaf vanavond terug bij RTL 7 met een tweede seizoen van ‘Tiki Taka Touzani.‘ Deze keer speelt hij tiki taka met Eljero Elia, Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong, Willem van Hanegem ...

17-04-2017 22:02

Compilatie

Tiki Taka Touzani - Compilatie

Compilatie van de gesprekken die freestyler Soufiane Touzani met Nederlandse profvoetballers heeft gevoerd en de challenges waarmee ze werden geconfronteerd.

10-04-2017 22:01

Georginio Wijnaldum

Tiki Taka Touzani - Georginio Wijnaldum

Soufiane Touzani reist naar Liverpool en gaat langs Georginio Wijnaldum. Hij daagt de Liverpoolspeler uit en voert een bijzonder gesprek met hem.

03-04-2017 22:00

Jerry St. Juste en Sam Larsson

Tiki Taka Touzani - Jerry St. Juste en Sam Larsson

Soufiane Touzani gaat langs bij sc Heerenveen-voetballers Jerry St. Juste en Sam Larsson. Hij daagt hen uit en voert verrassende gesprekken met hen.

27-03-2017 22:00

Kasper Dolberg

Tiki Taka Touzani - Kasper Dolberg

Soufiane Touzani gaat langs bij Ajaxvoetballer Kasper Dolberg. De goaltjesdief laat een kant van zichzelf zien die niet veel mensen kennen.

20-03-2017 22:01

Nigel de Jong

Tiki Taka Touzani - Nigel de Jong

Soufiane Touzani reist naar Istanbul en gaat langs bij Galatasaray-voetballer Nigel de Jong. Soufiane loopt een dag mee in zijn leven en voert een bijzonder gesprek met hem.

13-03-2017 22:00

Tom Beugelsdijk

Tiki Taka Touzani - Tom Beugelsdijk

Soufiane Touzani gaat langs bij ADO Den Haag-verdediger Tom Beugelsdijk. Tom neemt Soufiane een dag mee in zijn leven.

06-03-2017 22:00

Luuk en Siem de Jong

Tiki Taka Touzani - Luuk en Siem de Jong

Soufiane Touzani gaat langs bij de broers Luuk en Siem de Jong. Hij daagt de PSV-voetballers uit en voert verrassende gesprekken met hen.

27-02-2017 22:00

Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi

Tiki Taka Touzani - Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi

Soufiane Touzani gaat langs bij Feyenoordspelers Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi. Hij daagt hen uit en voert verrassende gesprekken met hen.

20-02-2017 21:59

Hakim Ziyech en Abdelhak Nouri

Tiki Taka Touzani - Hakim Ziyech en Abdelhak Nouri

Soufiane Touzani gaat langs bij Hakim Ziyech en Abdelhak Nouri. Hij daagt de Ajaxvoetballers uit en voert verrassende gesprekken met hen.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tiki Taka Touzani gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tiki Taka Touzani de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tiki Taka Touzani bij Tiki Taka Touzani liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tiki Taka Touzani. Heb je een uitzending van Tiki Taka Touzani gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tiki Taka Touzani gemist

Voetbalprogramma waarin de wereldberoemde freestyler Soufiane Touzani langsgaat bij Nederlandse profvoetballers die in het binnen- en buitenland spelen. Hij speelt Tiki Taka met en zonder bal met de voetballers, wat resulteert in spectaculaire challenges en verrassende gesprekken.

Uitzending gemist van Tiki Taka Touzani? Hier kun je alle uitzendingen van Tiki Taka Touzani kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 19-04-2019 om 00:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!