Programma gemist?

Soufiane een Touzani gaat langs op bij Feyenoord-spelers Tonny Vilhena uit en Karim El Ahmadi. naar Hij daagt hen naar uit en in voert van verrassende gesprekken met naar hen.

Soufiane door Touzani gaat langs in bij ADO naar Den Haag-verdediger Tom Beugelsdijk. Tom neemt met uit Soufiane een dag mee tijdens in zijn van leven.

Soufiane Touzani gaat het langs bij op tv Willem van Hanegem. naar De oud-profvoetballer en op Feyenoord-cultheld waagt uit zich aan het de kunst van het droneschieten en een hij geeft zijn een kijk op de op tv verloren WK-finale van een in 1974.

Soufiane Touzani gaat het langs in bij Willem van Hanegem. naar De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld naar naar waagt zich aan de kunst van van het droneschieten het en de hij geeft zijn kijk op de de verloren door WK-finale van uit 1974.

Soufiane van Touzani ontmoet oud-voetballer met en cultheld Theo Janssen, de uit tijdens man met de fluwelen naar trap.

Soufiane in Touzani gaat op tv challenges aan met Steven door Berghuis, de uit rechtsbuiten van Feyenoord en topscorer van uit de naar Eredivisie.

Soufiane Touzani uit gaat een op pad met een Quincy Promes, international en sterspeler van naar het tijdens Russische Spartak Moskou. het Quincy laat zijn tijdens skills zien op tv en vertelt onder meer in openhartig over wat hem nou tijdens echt gelukkig een maakt.

Freestylevoetballer en balkunstenaar in met Soufiane Touzani is het terug bij RTL 7 met een door derde seizoen van door Tiki Taka uit Touzani. Vanaf vanavond met vliegen het de panna’s, trucjes en drones de weer van vier weken lang om door de oren. Iedere maandag om door 22:00 uur in op RTL 7. Dit een seizoen gaat in Touzani op pad met het een aanstormend het talent van Ajax Justin Kluivert naar en ontmoet hij door international naar en sterspeler van Spartak Moskou op Quincy op tv Promes. Verder gaat hij challenges het aan met rechtsbuiten de van Feyenoord het en topscorer van van de een Eredivisie Steven Berghuis en ontmoet het hij de man met op tv het de fluwelen trap, oud door voetballer en cult-held Theo Janssen. In de de eerste aflevering op tv neemt de Soufiane de talentvolle en flamboyante van linksbuiten de van Ajax Justin Kluivert een door dag het op sleeptouw. met Ze dagen elkaar uit voor in verschillende challenges, waarbij Justin op laat zien dat naar qua talent en met skills de een spreekwoordelijke appel niet ver op van de de boom valt. Verder skypen met ze met op tv broertje Shane, een is Justin een openhartig over het effect van een de met bekende vader en spelen ze het de alom uit beruchte panna op tv incognito. Onherkenbaar gaat Justin proberen zo de van veel mogelijk panna’s uit in te delen tijdens in het Stadshart van van Amstelveen.

Soufiane Touzani op tv ontmoet voetballegende Ruud met van Nistelrooij, die het onder in andere furore maakte naar bij PSV, Manchester United en een Real een Madrid. Ruud leert de Akka de 3000 en krijgt een uit speciale ode een van Touzani in over zijn Brabantse land. En op tv uit natuurlijk gaat hij drone-knallen, dit keer door in het stadion tijdens van naar PSV.

Soufiane van Touzani gaat langs bij met Willem door van Hanegem. De op tv oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich uit aan de kunst in van het droneschieten de en in hij geeft zijn kijk op door de verloren WK-finale op tv van op 1974.

Soufiane uit Touzani ontmoet voetballegende op Ruud van Nistelrooij, die met onder andere furore de maakte bij PSV, Manchester uit naar United en Real op Madrid. Ruud leert de Akka 3000 op tv en krijgt uit een een speciale ode van Touzani over zijn het Brabantse land. naar En natuurlijk tijdens gaat hij drone-knallen, dit naar keer in het stadion een van van PSV.

Soufiane Touzani uit gaat langs bij met Willem van uit Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld naar de waagt zich aan met de kunst van het droneschieten en op tv hij geeft tijdens zijn kijk met op de verloren op tv WK-finale van door 1974.

Soufiane Touzani de gaat langs het bij Frenkie de Jong en uit Matthijs de Ligt. op tv Hij daagt naar de toptalenten van Ajax naar door uit en voert door verrassende gesprekken met naar hen.

Deze week gaat naar door Soufiane Touzani langs een bij Frenkie de een Jong en Matthijs de met Ligt. Hij een daagt de toptalenten van van Ajax uit en de voert verrassende gesprekken met uit hen. 's tijdens Werelds beste freestylevoetballer Soufiane Touzani van spreekt in dit een tweede seizoen op tv van Tiki Taka Touzani met met Eljero Elia, tijdens Matthijs de Ligt het en in Frenkie de Jong, Willem op van Hanegem en naar Ruud van Nistelrooij. Touzani met bezoekt bekende de Nederlandse (oud-)voetballers en op tv legt hen verschillende in spectaculaire challenges voor. Van droneschieten op tot het op tv koppen-vangenspel; tijdens alle klassiekers uit het het eerste seizoen op komen weer voorbij. van Daarnaast neemt Soufiane een uniek kijkje van in het het leven van de (oud-)voetballers een naar en legt hij de hen tijdens spannende nieuwe uitdagingen met voor.

Soufiane een Touzani gaat op pad met de voormalig Feyenoord-speler Eljero van Elia, door die momenteel bij met het Turkse Istanbul Basaksehir speelt. een Eljero rijdt rond met in tijdens een getunede disco-auto en het neemt Soufiane mee naar met zijn nieuwe met club.

juli 2019
19-04-2019 00:08

Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi

Tiki Taka Touzani - Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi

Soufiane Touzani gaat langs bij Feyenoord-spelers Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi. Hij daagt hen uit en voert verrassende gesprekken met hen.

18-04-2019 23:33

Tom Beugelsdijk

Tiki Taka Touzani - Tom Beugelsdijk

Soufiane Touzani gaat langs bij ADO Den Haag-verdediger Tom Beugelsdijk. Tom neemt Soufiane een dag mee in zijn leven.

17-02-2019 21:30

Willem van Hanegem

Tiki Taka Touzani - Willem van Hanegem

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

19-03-2018 22:00

Willem van Hanegem

Tiki Taka Touzani - Willem van Hanegem

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

12-03-2018 21:59

Theo Janssen

Tiki Taka Touzani - Theo Janssen

Soufiane Touzani ontmoet oud-voetballer en cultheld Theo Janssen, de man met de fluwelen trap.

05-03-2018 21:59

Steven Berghuis

Tiki Taka Touzani - Steven Berghuis

Soufiane Touzani gaat challenges aan met Steven Berghuis, de rechtsbuiten van Feyenoord en topscorer van de Eredivisie.

26-02-2018 21:59

Quincy Promes

Tiki Taka Touzani - Quincy Promes

Soufiane Touzani gaat op pad met Quincy Promes, international en sterspeler van het Russische Spartak Moskou. Quincy laat zijn skills zien en vertelt onder meer openhartig over wat hem nou echt gelukkig maakt.

19-02-2018 22:00

Terug: Tiki Taka Touzani

Tiki Taka Touzani - Terug: Tiki Taka Touzani

Freestylevoetballer en balkunstenaar Soufiane Touzani is terug bij RTL 7 met een derde seizoen van Tiki Taka Touzani. Vanaf vanavond vliegen de panna’s, trucjes en drones weer vier weken lang om de oren. Iedere maandag om 22:00 uur op RTL 7...

04-11-2017 17:55

Afl. 4

Tiki Taka Touzani - Afl. 4

Soufiane Touzani ontmoet voetballegende Ruud van Nistelrooij, die onder andere furore maakte bij PSV, Manchester United en Real Madrid. Ruud leert de Akka 3000 en krijgt een speciale ode van Touzani over zijn Brabantse land. En natuurlijk g...

28-10-2017 17:58

Afl. 3

Tiki Taka Touzani - Afl. 3

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

23-10-2017 22:00

Afl. 4

Tiki Taka Touzani - Afl. 4

Soufiane Touzani ontmoet voetballegende Ruud van Nistelrooij, die onder andere furore maakte bij PSV, Manchester United en Real Madrid. Ruud leert de Akka 3000 en krijgt een speciale ode van Touzani over zijn Brabantse land. En natuurlijk g...

16-10-2017 22:00

Afl. 3

Tiki Taka Touzani - Afl. 3

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

14-10-2017 18:00

Afl. 2

Tiki Taka Touzani - Afl. 2

Soufiane Touzani gaat langs bij Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Hij daagt de toptalenten van Ajax uit en voert verrassende gesprekken met hen.

09-10-2017 22:00

Tiki Taka Touzani: Ajax-talenten

Tiki Taka Touzani - Tiki Taka Touzani: Ajax-talenten

Deze week gaat Soufiane Touzani langs bij Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Hij daagt de toptalenten van Ajax uit en voert verrassende gesprekken met hen. 's Werelds beste freestylevoetballer Soufiane Touzani spreekt in dit tweede seizo...

07-10-2017 17:57

Afl. 1

Tiki Taka Touzani - Afl. 1

Soufiane Touzani gaat op pad met voormalig Feyenoord-speler Eljero Elia, die momenteel bij het Turkse Istanbul Basaksehir speelt. Eljero rijdt rond in een getunede disco-auto en neemt Soufiane mee naar zijn nieuwe club.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tiki Taka Touzani gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tiki Taka Touzani de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tiki Taka Touzani bij Tiki Taka Touzani liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tiki Taka Touzani. Heb je een uitzending van Tiki Taka Touzani gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tiki Taka Touzani gemist

Voetbalprogramma waarin de wereldberoemde freestyler Soufiane Touzani langsgaat bij Nederlandse profvoetballers die in het binnen- en buitenland spelen. Hij speelt Tiki Taka met en zonder bal met de voetballers, wat resulteert in spectaculaire challenges en verrassende gesprekken.

Uitzending gemist van Tiki Taka Touzani? Hier kun je alle uitzendingen van Tiki Taka Touzani kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 19-04-2019 om 00:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord