Programma gemist?

Soufiane het Touzani gaat langs met bij Willem van het Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld met waagt zich aan uit de kunst van op in het droneschieten en hij geeft zijn de op tv kijk op de verloren WK-finale met van met 1974.

Soufiane op tv Touzani gaat uit langs bij Willem van Hanegem. De een oud-profvoetballer en een Feyenoord-cultheld waagt zich de aan de het kunst van het droneschieten en het hij geeft met zijn kijk van op de verloren WK-finale van de uit 1974.

Soufiane op Touzani ontmoet oud-voetballer en cultheld naar Theo het Janssen, de man met de naar fluwelen met trap.

Soufiane Touzani tijdens gaat challenges aan uit met Steven van Berghuis, de rechtsbuiten van door Feyenoord en topscorer van met de uit Eredivisie.

Soufiane in Touzani gaat op pad met de naar Quincy Promes, international van en sterspeler van door het Russische Spartak Moskou. Quincy een laat het zijn skills zien en vertelt een onder tijdens meer openhartig over op wat hem nou echt tijdens gelukkig maakt.

Freestylevoetballer op en balkunstenaar Soufiane door Touzani is terug bij de RTL 7 met naar een in derde seizoen van Tiki in Taka Touzani. Vanaf vanavond het vliegen de panna’s, trucjes van en drones met weer vier weken tijdens lang om de oren. door Iedere op tv maandag om uit 22:00 uur op van RTL 7. Dit seizoen gaat Touzani op op tv pad uit met het uit aanstormend talent van Ajax met Justin Kluivert door en ontmoet hij international een en sterspeler van Spartak Moskou uit Quincy Promes. Verder een gaat hij challenges de het aan met rechtsbuiten van tijdens Feyenoord en topscorer op van de Eredivisie Steven Berghuis op tv en ontmoet hij naar de man naar met de fluwelen op trap, oud de voetballer en cult-held Theo een Janssen. In de eerste de aflevering neemt Soufiane in de talentvolle tijdens en flamboyante naar linksbuiten van Ajax Justin Kluivert een van op dag op sleeptouw. uit Ze dagen elkaar uit tijdens voor verschillende van challenges, waarbij Justin laat zien dat tijdens qua talent en de skills de spreekwoordelijke op appel niet op tv ver van met de boom valt. naar Verder skypen ze met de broertje Shane, in is Justin openhartig over het een effect in van een bekende vader en naar spelen ze met het alom beruchte in panna incognito. van Onherkenbaar gaat Justin proberen zo op veel mogelijk op tv panna’s uit de te delen in het Stadshart in van de Amstelveen.

Soufiane de Touzani ontmoet voetballegende Ruud in van Nistelrooij, die onder met op andere furore maakte tijdens bij PSV, Manchester op United en Real Madrid. het Ruud leert van de Akka 3000 en krijgt een uit speciale uit ode van Touzani uit over zijn Brabantse land. op tv En natuurlijk gaat door hij drone-knallen, in dit keer in het de stadion van met PSV.

Soufiane naar Touzani gaat langs bij een Willem op tv van Hanegem. De oud-profvoetballer in en Feyenoord-cultheld waagt zich aan door de tijdens kunst van het droneschieten in en hij van geeft zijn kijk op een de verloren WK-finale op van een 1974.

Soufiane Touzani ontmoet van voetballegende Ruud van uit Nistelrooij, die het onder andere de furore maakte bij tijdens PSV, Manchester United en Real het Madrid. Ruud de leert de met Akka 3000 en krijgt een tijdens speciale ode tijdens van Touzani over zijn op Brabantse land. de En natuurlijk gaat hij met in drone-knallen, dit keer in het naar stadion van de PSV.

Soufiane Touzani de gaat uit langs bij Willem op van Hanegem. De oud-profvoetballer op tv en Feyenoord-cultheld waagt zich het aan de kunst met van door het droneschieten en hij geeft uit zijn met kijk op de naar verloren WK-finale van op tv 1974.

Soufiane Touzani gaat op tv langs bij Frenkie het de de Jong en door Matthijs de Ligt. Hij van daagt de van toptalenten van Ajax van uit en voert verrassende gesprekken met met op hen.

Deze uit week gaat Soufiane Touzani langs met bij Frenkie een de Jong en Matthijs met van de Ligt. Hij daagt de toptalenten naar naar van Ajax uit en in voert verrassende gesprekken met hen. 's van het Werelds beste freestylevoetballer naar Soufiane Touzani spreekt uit in dit tweede seizoen van naar Tiki Taka Touzani op tv met Eljero Elia, op tv Matthijs de Ligt en tijdens Frenkie op tv de Jong, Willem van van Hanegem in en Ruud van een Nistelrooij. Touzani bezoekt bekende op tv Nederlandse (oud-)voetballers en legt hen een verschillende door spectaculaire challenges voor. Van droneschieten in tijdens tot het koppen-vangenspel; alle klassiekers uit door het van eerste seizoen komen weer voorbij. met Daarnaast neemt op tv Soufiane op een uniek kijkje in het leven op tv van de (oud-)voetballers met en legt hij in de op tv hen spannende nieuwe uitdagingen met voor.

Soufiane door Touzani gaat op pad door met voormalig Feyenoord-speler van Eljero Elia, die momenteel op bij een het Turkse op Istanbul Basaksehir speelt. Eljero van rijdt rond van in een getunede disco-auto op en neemt Soufiane mee naar een zijn nieuwe naar club.

’s de Werelds beste freestylevoetballer het Soufiane Touzani is naar vanaf vanavond op tv terug bij RTL 7 met door een tweede seizoen tijdens van ‘Tiki Taka tijdens Touzani.‘ Deze keer de speelt hij tiki taka het met het Eljero Elia, Matthijs de naar Ligt en Frenkie de een van Jong, Willem van Hanegem tijdens en Ruud van met Nistelrooij. een Touzani bezoekt bekende in Nederlandse (oud-)voetballers en op tv legt hen verschillende spectaculaire challenges uit voor. Van droneschieten in van tot het koppen-vangenspel; een alle klassiekers uit het eerste op tv seizoen komen weer tijdens voorbij. Daarnaast neemt uit Soufiane een uniek kijkje een in op het leven van de van (oud-)voetballers en door legt hij de van hen spannende nieuwe het uitdagingen voor. In de eerste op tv aflevering gaat door Soufiane op pad het met voormalig Feyenoord-speler op tv Eljero Elia, die momenteel door zijn het wedstrijden voor het Turkse Istanbul op Basaksehir speelt. Eljero op tv rijdt rond de in een getunede disco-auto het en op tv neemt Soufiane mee naar zijn nieuwe in club. Toptalenten van de met Ajax Matthijs de Ligt en Frenkie tijdens naar de Jong staan centraal tijdens in de tweede van aflevering. In de van derde aflevering waagt Feyenoord-cultheld Willem van van Hanegem met zich aan de kunst op tv van door het droneschieten en geeft hij een zijn kijk van op de verloren WK-finale in van 1974. Soufiane met gaat in naar de vierde en in laatste aflevering van op pad met Ruud van de Nistelrooij, die onder het andere furore maakte de bij PSV, Manchester op tv United en Real op Madrid. Daarnaast is naar hij maar uit liefst drie keer in op zijn naar carrière topscorer van de uit UEFA Champions League door geworden.

Compilatie door van de gesprekken op tv die freestyler Soufiane Touzani tijdens met met Nederlandse profvoetballers heeft gevoerd en de naar challenges de waarmee ze werden de geconfronteerd.

maart 2019
17-02-2019 21:30

Willem van Hanegem

Tiki Taka Touzani - Willem van Hanegem

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

19-03-2018 22:00

Willem van Hanegem

Tiki Taka Touzani - Willem van Hanegem

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

12-03-2018 21:59

Theo Janssen

Tiki Taka Touzani - Theo Janssen

Soufiane Touzani ontmoet oud-voetballer en cultheld Theo Janssen, de man met de fluwelen trap.

05-03-2018 21:59

Steven Berghuis

Tiki Taka Touzani - Steven Berghuis

Soufiane Touzani gaat challenges aan met Steven Berghuis, de rechtsbuiten van Feyenoord en topscorer van de Eredivisie.

26-02-2018 21:59

Quincy Promes

Tiki Taka Touzani - Quincy Promes

Soufiane Touzani gaat op pad met Quincy Promes, international en sterspeler van het Russische Spartak Moskou. Quincy laat zijn skills zien en vertelt onder meer openhartig over wat hem nou echt gelukkig maakt.

19-02-2018 22:00

Terug: Tiki Taka Touzani

Tiki Taka Touzani - Terug: Tiki Taka Touzani

Freestylevoetballer en balkunstenaar Soufiane Touzani is terug bij RTL 7 met een derde seizoen van Tiki Taka Touzani. Vanaf vanavond vliegen de panna’s, trucjes en drones weer vier weken lang om de oren. Iedere maandag om 22:00 uur op RTL 7...

04-11-2017 17:55

Afl. 4

Tiki Taka Touzani - Afl. 4

Soufiane Touzani ontmoet voetballegende Ruud van Nistelrooij, die onder andere furore maakte bij PSV, Manchester United en Real Madrid. Ruud leert de Akka 3000 en krijgt een speciale ode van Touzani over zijn Brabantse land. En natuurlijk g...

28-10-2017 17:58

Afl. 3

Tiki Taka Touzani - Afl. 3

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

23-10-2017 22:00

Afl. 4

Tiki Taka Touzani - Afl. 4

Soufiane Touzani ontmoet voetballegende Ruud van Nistelrooij, die onder andere furore maakte bij PSV, Manchester United en Real Madrid. Ruud leert de Akka 3000 en krijgt een speciale ode van Touzani over zijn Brabantse land. En natuurlijk g...

16-10-2017 22:00

Afl. 3

Tiki Taka Touzani - Afl. 3

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

14-10-2017 18:00

Afl. 2

Tiki Taka Touzani - Afl. 2

Soufiane Touzani gaat langs bij Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Hij daagt de toptalenten van Ajax uit en voert verrassende gesprekken met hen.

09-10-2017 22:00

Tiki Taka Touzani: Ajax-talenten

Tiki Taka Touzani - Tiki Taka Touzani: Ajax-talenten

Deze week gaat Soufiane Touzani langs bij Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Hij daagt de toptalenten van Ajax uit en voert verrassende gesprekken met hen. 's Werelds beste freestylevoetballer Soufiane Touzani spreekt in dit tweede seizo...

07-10-2017 17:57

Afl. 1

Tiki Taka Touzani - Afl. 1

Soufiane Touzani gaat op pad met voormalig Feyenoord-speler Eljero Elia, die momenteel bij het Turkse Istanbul Basaksehir speelt. Eljero rijdt rond in een getunede disco-auto en neemt Soufiane mee naar zijn nieuwe club.

02-10-2017 22:00

Terug: Tiki Taka Touzani

Tiki Taka Touzani - Terug: Tiki Taka Touzani

’s Werelds beste freestylevoetballer Soufiane Touzani is vanaf vanavond terug bij RTL 7 met een tweede seizoen van ‘Tiki Taka Touzani.‘ Deze keer speelt hij tiki taka met Eljero Elia, Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong, Willem van Hanegem ...

17-04-2017 22:02

Compilatie

Tiki Taka Touzani - Compilatie

Compilatie van de gesprekken die freestyler Soufiane Touzani met Nederlandse profvoetballers heeft gevoerd en de challenges waarmee ze werden geconfronteerd.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tiki Taka Touzani gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tiki Taka Touzani de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tiki Taka Touzani bij Tiki Taka Touzani liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tiki Taka Touzani. Heb je een uitzending van Tiki Taka Touzani gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tiki Taka Touzani gemist

Voetbalprogramma waarin de wereldberoemde freestyler Soufiane Touzani langsgaat bij Nederlandse profvoetballers die in het binnen- en buitenland spelen. Hij speelt Tiki Taka met en zonder bal met de voetballers, wat resulteert in spectaculaire challenges en verrassende gesprekken.

Uitzending gemist van Tiki Taka Touzani? Hier kun je alle uitzendingen van Tiki Taka Touzani kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 17-02-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord