Programma gemist?

Soufiane Touzani met gaat langs bij met Feyenoord-spelers een Tonny Vilhena en in Karim El Ahmadi. Hij daagt tijdens hen uit en van voert verrassende van gesprekken met tijdens hen.

Soufiane een Touzani gaat langs bij van ADO het Den Haag-verdediger Tom met Beugelsdijk. Tom neemt een Soufiane een dag mee in zijn naar uit leven.

Soufiane met Touzani gaat langs op tv bij Willem naar van Hanegem. De met oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de de kunst van van op tv het droneschieten en de hij geeft zijn kijk uit op de verloren door WK-finale van uit 1974.

Soufiane Touzani gaat tijdens langs bij Willem een van van Hanegem. De het oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan het met de kunst van het een droneschieten en door hij geeft zijn op kijk op de door verloren WK-finale van met 1974.

Soufiane de Touzani ontmoet de oud-voetballer en cultheld Theo Janssen, de de man met de door uit fluwelen trap.

Soufiane naar Touzani gaat challenges aan met op Steven Berghuis, uit de rechtsbuiten van Feyenoord het en op tv topscorer van de uit Eredivisie.

Soufiane Touzani een gaat tijdens op pad met naar Quincy Promes, international en van sterspeler van het naar Russische Spartak Moskou. Quincy laat een van zijn skills zien en vertelt onder een meer openhartig in over wat hem nou op echt gelukkig naar maakt.

Freestylevoetballer door en balkunstenaar Soufiane Touzani is de terug op tv bij RTL uit 7 met een derde naar seizoen van Tiki Taka Touzani. van Vanaf de vanavond vliegen de panna’s, trucjes met en drones weer tijdens een vier weken lang in om de oren. Iedere maandag de om 22:00 uur op op tv RTL 7. Dit seizoen uit gaat Touzani op in pad met het door op tv aanstormend talent van naar Ajax Justin Kluivert en ontmoet met hij op tv international en sterspeler van Spartak Moskou door het Quincy Promes. Verder op gaat hij challenges aan met door rechtsbuiten van tijdens Feyenoord en topscorer uit van de Eredivisie Steven op tv Berghuis en ontmoet hij tijdens de een man met de fluwelen door trap, oud voetballer en in cult-held Theo Janssen. In op de de eerste aflevering neemt Soufiane op tv de door talentvolle en flamboyante linksbuiten van Ajax op tijdens Justin Kluivert een dag op sleeptouw. op naar Ze dagen elkaar uit een voor verschillende challenges, waarbij van Justin een laat zien dat qua talent en op skills naar de spreekwoordelijke op tv appel niet ver het van de boom valt. Verder skypen op ze het met broertje uit Shane, is Justin de openhartig over het effect op van een bekende vader en uit spelen ze tijdens het alom beruchte panna op uit incognito. Onherkenbaar gaat Justin proberen zo op veel met mogelijk panna’s uit te delen op tv in tijdens het Stadshart van op tv Amstelveen.

Soufiane de Touzani ontmoet een voetballegende Ruud van Nistelrooij, die de onder andere furore uit maakte bij PSV, Manchester op tv United het en Real Madrid. een Ruud leert de Akka het 3000 de en krijgt een speciale in ode van Touzani op tv over zijn Brabantse land. En naar natuurlijk gaat hij met drone-knallen, op dit keer van in het stadion van door PSV.

Soufiane het Touzani gaat langs naar bij Willem van Hanegem. De in oud-profvoetballer en een Feyenoord-cultheld waagt zich naar aan de door kunst van het uit droneschieten en hij op geeft zijn kijk op op de verloren WK-finale tijdens van op 1974.

Soufiane naar Touzani ontmoet naar voetballegende Ruud van Nistelrooij, die de onder door andere furore maakte naar bij PSV, Manchester United en Real naar Madrid. Ruud leert op tv op de Akka 3000 en krijgt op een speciale ode van op Touzani het over zijn Brabantse tijdens land. En natuurlijk gaat door hij drone-knallen, dit keer uit in het stadion in van de PSV.

Soufiane tijdens Touzani gaat op langs bij Willem van Hanegem. tijdens De oud-profvoetballer op tv en Feyenoord-cultheld waagt op tv zich aan de kunst het van het droneschieten en in hij tijdens geeft zijn kijk op tijdens de verloren WK-finale in van door 1974.

Soufiane Touzani naar gaat langs van bij Frenkie de tijdens Jong en in Matthijs de Ligt. Hij daagt van de toptalenten van door Ajax de uit en voert op verrassende gesprekken met door hen.

Deze week gaat op Soufiane Touzani op langs bij naar Frenkie de Jong in en Matthijs de van Ligt. Hij daagt de toptalenten de van Ajax uit het en voert verrassende in gesprekken in met hen. 's Werelds door beste freestylevoetballer Soufiane Touzani spreekt tijdens in van dit tweede seizoen op tv van Tiki Taka Touzani in met Eljero Elia, Matthijs tijdens de op Ligt en Frenkie de de Jong, Willem van Hanegem door en op Ruud van Nistelrooij. in Touzani bezoekt bekende Nederlandse tijdens (oud-)voetballers en legt hen naar verschillende het spectaculaire challenges voor. met Van droneschieten tot het tijdens koppen-vangenspel; de alle klassiekers uit het eerste seizoen de komen weer voorbij. met Daarnaast neemt Soufiane uit door een uniek kijkje in het leven het van de (oud-)voetballers op en door legt hij de met hen spannende nieuwe uitdagingen met voor.

Soufiane in Touzani gaat op pad met in voormalig door Feyenoord-speler Eljero Elia, die het momenteel bij het Turkse uit Istanbul Basaksehir in speelt. Eljero tijdens rijdt rond van in een getunede disco-auto en op neemt Soufiane mee naar op uit zijn nieuwe club.

oktober 2021
19-04-2019 00:08

Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi

Tiki Taka Touzani - Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi

Soufiane Touzani gaat langs bij Feyenoord-spelers Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi. Hij daagt hen uit en voert verrassende gesprekken met hen.

18-04-2019 23:33

Tom Beugelsdijk

Tiki Taka Touzani - Tom Beugelsdijk

Soufiane Touzani gaat langs bij ADO Den Haag-verdediger Tom Beugelsdijk. Tom neemt Soufiane een dag mee in zijn leven.

17-02-2019 21:30

Willem van Hanegem

Tiki Taka Touzani - Willem van Hanegem

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

19-03-2018 22:00

Willem van Hanegem

Tiki Taka Touzani - Willem van Hanegem

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

12-03-2018 21:59

Theo Janssen

Tiki Taka Touzani - Theo Janssen

Soufiane Touzani ontmoet oud-voetballer en cultheld Theo Janssen, de man met de fluwelen trap.

05-03-2018 21:59

Steven Berghuis

Tiki Taka Touzani - Steven Berghuis

Soufiane Touzani gaat challenges aan met Steven Berghuis, de rechtsbuiten van Feyenoord en topscorer van de Eredivisie.

26-02-2018 21:59

Quincy Promes

Tiki Taka Touzani - Quincy Promes

Soufiane Touzani gaat op pad met Quincy Promes, international en sterspeler van het Russische Spartak Moskou. Quincy laat zijn skills zien en vertelt onder meer openhartig over wat hem nou echt gelukkig maakt.

19-02-2018 22:00

Terug: Tiki Taka Touzani

Tiki Taka Touzani - Terug: Tiki Taka Touzani

Freestylevoetballer en balkunstenaar Soufiane Touzani is terug bij RTL 7 met een derde seizoen van Tiki Taka Touzani. Vanaf vanavond vliegen de panna’s, trucjes en drones weer vier weken lang om de oren. Iedere maandag om 22:00 uur op RTL 7...

04-11-2017 17:55

Afl. 4

Tiki Taka Touzani - Afl. 4

Soufiane Touzani ontmoet voetballegende Ruud van Nistelrooij, die onder andere furore maakte bij PSV, Manchester United en Real Madrid. Ruud leert de Akka 3000 en krijgt een speciale ode van Touzani over zijn Brabantse land. En natuurlijk g...

28-10-2017 17:58

Afl. 3

Tiki Taka Touzani - Afl. 3

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

23-10-2017 22:00

Afl. 4

Tiki Taka Touzani - Afl. 4

Soufiane Touzani ontmoet voetballegende Ruud van Nistelrooij, die onder andere furore maakte bij PSV, Manchester United en Real Madrid. Ruud leert de Akka 3000 en krijgt een speciale ode van Touzani over zijn Brabantse land. En natuurlijk g...

16-10-2017 22:00

Afl. 3

Tiki Taka Touzani - Afl. 3

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

14-10-2017 18:00

Afl. 2

Tiki Taka Touzani - Afl. 2

Soufiane Touzani gaat langs bij Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Hij daagt de toptalenten van Ajax uit en voert verrassende gesprekken met hen.

09-10-2017 22:00

Tiki Taka Touzani: Ajax-talenten

Tiki Taka Touzani - Tiki Taka Touzani: Ajax-talenten

Deze week gaat Soufiane Touzani langs bij Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Hij daagt de toptalenten van Ajax uit en voert verrassende gesprekken met hen. 's Werelds beste freestylevoetballer Soufiane Touzani spreekt in dit tweede seizo...

07-10-2017 17:57

Afl. 1

Tiki Taka Touzani - Afl. 1

Soufiane Touzani gaat op pad met voormalig Feyenoord-speler Eljero Elia, die momenteel bij het Turkse Istanbul Basaksehir speelt. Eljero rijdt rond in een getunede disco-auto en neemt Soufiane mee naar zijn nieuwe club.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tiki Taka Touzani gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tiki Taka Touzani de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tiki Taka Touzani bij Tiki Taka Touzani liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tiki Taka Touzani. Heb je een uitzending van Tiki Taka Touzani gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tiki Taka Touzani gemist

Voetbalprogramma waarin de wereldberoemde freestyler Soufiane Touzani langsgaat bij Nederlandse profvoetballers die in het binnen- en buitenland spelen. Hij speelt Tiki Taka met en zonder bal met de voetballers, wat resulteert in spectaculaire challenges en verrassende gesprekken.

Uitzending gemist van Tiki Taka Touzani? Hier kun je alle uitzendingen van Tiki Taka Touzani kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 19-04-2019 om 00:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!