Programma gemist?

Soufiane Touzani het gaat een langs bij Feyenoord-spelers op tv Tonny Vilhena en tijdens Karim El Ahmadi. Hij daagt hen de uit en op tv voert op verrassende gesprekken met het hen.

Soufiane Touzani gaat een langs bij op tv ADO Den een Haag-verdediger Tom Beugelsdijk. Tom neemt het Soufiane een door dag mee in met zijn van leven.

Soufiane uit Touzani gaat langs een bij Willem van tijdens Hanegem. De oud-profvoetballer en naar Feyenoord-cultheld waagt een zich aan door de kunst van het droneschieten van en met hij geeft zijn een kijk op de tijdens verloren WK-finale van een 1974.

Soufiane Touzani gaat met de langs bij Willem van van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld het waagt naar zich aan de het kunst van het droneschieten en van hij van geeft zijn kijk op het de verloren door WK-finale van de 1974.

Soufiane Touzani uit ontmoet oud-voetballer en cultheld het Theo Janssen, de de man met naar de fluwelen het trap.

Soufiane een Touzani gaat een challenges aan met Steven Berghuis, op tv de rechtsbuiten in van Feyenoord op en topscorer van de van Eredivisie.

Soufiane Touzani gaat van op het pad met Quincy Promes, international uit met en sterspeler van van het Russische Spartak naar Moskou. Quincy laat een zijn skills zien de en vertelt onder meer het openhartig over wat hem nou op tv echt in gelukkig maakt.

Freestylevoetballer op en balkunstenaar Soufiane Touzani de is terug bij op RTL 7 op tv met een naar derde seizoen van Tiki Taka Touzani. tijdens Vanaf tijdens vanavond vliegen de naar panna’s, trucjes en drones door weer vier weken in lang om de oren. de Iedere door maandag om 22:00 uur naar op van RTL 7. Dit seizoen gaat Touzani op de pad met het in aanstormend op tv talent van Ajax Justin het Kluivert en ontmoet door hij een international en sterspeler van Spartak Moskou op de Quincy Promes. Verder gaat hij van challenges aan met met rechtsbuiten van met Feyenoord en topscorer van de het van Eredivisie Steven Berghuis en ontmoet door hij de in man met de fluwelen trap, in oud door voetballer en cult-held een Theo Janssen. In de eerste aflevering een neemt Soufiane de uit op talentvolle en flamboyante linksbuiten van de Ajax Justin een Kluivert een dag het op sleeptouw. Ze dagen naar elkaar uit voor van verschillende challenges, uit waarbij Justin laat zien op tv dat qua door talent en skills de spreekwoordelijke met appel niet door ver van door de boom valt. Verder door skypen ze met met broertje Shane, is het Justin openhartig op tv over het effect van een uit met bekende vader en het spelen ze het alom beruchte op tv panna in incognito. Onherkenbaar gaat Justin proberen op zo veel mogelijk een panna’s uit te met delen in het Stadshart van tijdens van Amstelveen.

Soufiane met Touzani ontmoet uit voetballegende Ruud van Nistelrooij, die onder de andere furore maakte van bij PSV, in Manchester United van en Real Madrid. Ruud leert naar de Akka op tv 3000 en krijgt op een speciale ode de van Touzani over van zijn Brabantse land. En een met natuurlijk gaat hij van drone-knallen, dit keer op tv in het stadion van uit PSV.

Soufiane de Touzani gaat langs bij Willem op tv van een Hanegem. De oud-profvoetballer en de Feyenoord-cultheld de waagt zich aan de kunst door van met het droneschieten en hij geeft door zijn het kijk op de met verloren WK-finale van in 1974.

Soufiane een Touzani ontmoet de voetballegende Ruud van Nistelrooij, die onder op andere furore maakte met bij PSV, uit Manchester United uit en Real op Madrid. Ruud leert naar de Akka 3000 en op tv krijgt een speciale door ode van Touzani over zijn door Brabantse met land. En natuurlijk op tv gaat hij drone-knallen, dit met keer de in het stadion van naar PSV.

Soufiane Touzani gaat tijdens langs met bij Willem van Hanegem. uit De oud-profvoetballer in en Feyenoord-cultheld waagt zich van aan de van kunst van met het droneschieten en hij geeft zijn op kijk op de de van verloren WK-finale van in 1974.

Soufiane op tv Touzani gaat langs bij Frenkie op de Jong en op Matthijs het de Ligt. met Hij daagt de de toptalenten van Ajax uit en in voert verrassende het gesprekken met een hen.

Deze het week gaat een Soufiane Touzani langs bij Frenkie de van met Jong en Matthijs door de Ligt. Hij daagt de toptalenten met van op Ajax uit en uit voert verrassende gesprekken met door hen. 's Werelds beste freestylevoetballer tijdens Soufiane Touzani spreekt op tv in dit tweede het seizoen van het Tiki Taka Touzani met de Eljero in Elia, Matthijs de een Ligt en Frenkie de Jong, in het Willem van Hanegem en Ruud van een naar Nistelrooij. Touzani bezoekt bekende Nederlandse (oud-)voetballers naar en naar legt hen verschillende spectaculaire op tv challenges voor. Van droneschieten een tot het koppen-vangenspel; de naar alle klassiekers uit het eerste seizoen in komen weer voorbij. met Daarnaast neemt Soufiane door een uniek een kijkje in een het leven van de op tv (oud-)voetballers naar en legt hij de het hen spannende nieuwe uitdagingen uit voor.

Soufiane Touzani uit gaat op pad met door uit voormalig Feyenoord-speler Eljero Elia, in die momenteel bij de het Turkse Istanbul Basaksehir op speelt. Eljero rijdt rond uit van in een getunede door disco-auto en neemt Soufiane mee naar in naar zijn nieuwe club.

juli 2020
19-04-2019 00:08

Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi

Tiki Taka Touzani - Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi

Soufiane Touzani gaat langs bij Feyenoord-spelers Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi. Hij daagt hen uit en voert verrassende gesprekken met hen.

18-04-2019 23:33

Tom Beugelsdijk

Tiki Taka Touzani - Tom Beugelsdijk

Soufiane Touzani gaat langs bij ADO Den Haag-verdediger Tom Beugelsdijk. Tom neemt Soufiane een dag mee in zijn leven.

17-02-2019 21:30

Willem van Hanegem

Tiki Taka Touzani - Willem van Hanegem

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

19-03-2018 22:00

Willem van Hanegem

Tiki Taka Touzani - Willem van Hanegem

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

12-03-2018 21:59

Theo Janssen

Tiki Taka Touzani - Theo Janssen

Soufiane Touzani ontmoet oud-voetballer en cultheld Theo Janssen, de man met de fluwelen trap.

05-03-2018 21:59

Steven Berghuis

Tiki Taka Touzani - Steven Berghuis

Soufiane Touzani gaat challenges aan met Steven Berghuis, de rechtsbuiten van Feyenoord en topscorer van de Eredivisie.

26-02-2018 21:59

Quincy Promes

Tiki Taka Touzani - Quincy Promes

Soufiane Touzani gaat op pad met Quincy Promes, international en sterspeler van het Russische Spartak Moskou. Quincy laat zijn skills zien en vertelt onder meer openhartig over wat hem nou echt gelukkig maakt.

19-02-2018 22:00

Terug: Tiki Taka Touzani

Tiki Taka Touzani - Terug: Tiki Taka Touzani

Freestylevoetballer en balkunstenaar Soufiane Touzani is terug bij RTL 7 met een derde seizoen van Tiki Taka Touzani. Vanaf vanavond vliegen de panna’s, trucjes en drones weer vier weken lang om de oren. Iedere maandag om 22:00 uur op RTL 7...

04-11-2017 17:55

Afl. 4

Tiki Taka Touzani - Afl. 4

Soufiane Touzani ontmoet voetballegende Ruud van Nistelrooij, die onder andere furore maakte bij PSV, Manchester United en Real Madrid. Ruud leert de Akka 3000 en krijgt een speciale ode van Touzani over zijn Brabantse land. En natuurlijk g...

28-10-2017 17:58

Afl. 3

Tiki Taka Touzani - Afl. 3

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

23-10-2017 22:00

Afl. 4

Tiki Taka Touzani - Afl. 4

Soufiane Touzani ontmoet voetballegende Ruud van Nistelrooij, die onder andere furore maakte bij PSV, Manchester United en Real Madrid. Ruud leert de Akka 3000 en krijgt een speciale ode van Touzani over zijn Brabantse land. En natuurlijk g...

16-10-2017 22:00

Afl. 3

Tiki Taka Touzani - Afl. 3

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

14-10-2017 18:00

Afl. 2

Tiki Taka Touzani - Afl. 2

Soufiane Touzani gaat langs bij Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Hij daagt de toptalenten van Ajax uit en voert verrassende gesprekken met hen.

09-10-2017 22:00

Tiki Taka Touzani: Ajax-talenten

Tiki Taka Touzani - Tiki Taka Touzani: Ajax-talenten

Deze week gaat Soufiane Touzani langs bij Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Hij daagt de toptalenten van Ajax uit en voert verrassende gesprekken met hen. 's Werelds beste freestylevoetballer Soufiane Touzani spreekt in dit tweede seizo...

07-10-2017 17:57

Afl. 1

Tiki Taka Touzani - Afl. 1

Soufiane Touzani gaat op pad met voormalig Feyenoord-speler Eljero Elia, die momenteel bij het Turkse Istanbul Basaksehir speelt. Eljero rijdt rond in een getunede disco-auto en neemt Soufiane mee naar zijn nieuwe club.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tiki Taka Touzani gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tiki Taka Touzani de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tiki Taka Touzani bij Tiki Taka Touzani liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tiki Taka Touzani. Heb je een uitzending van Tiki Taka Touzani gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tiki Taka Touzani gemist

Voetbalprogramma waarin de wereldberoemde freestyler Soufiane Touzani langsgaat bij Nederlandse profvoetballers die in het binnen- en buitenland spelen. Hij speelt Tiki Taka met en zonder bal met de voetballers, wat resulteert in spectaculaire challenges en verrassende gesprekken.

Uitzending gemist van Tiki Taka Touzani? Hier kun je alle uitzendingen van Tiki Taka Touzani kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 19-04-2019 om 00:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!