Programma gemist?

Soufiane Touzani gaat in langs op bij Feyenoord-spelers door Tonny Vilhena en Karim El op tv Ahmadi. het Hij daagt hen uit en voert op verrassende met gesprekken met door hen.

Soufiane Touzani gaat door langs bij ADO de op tv Den Haag-verdediger Tom Beugelsdijk. tijdens Tom neemt door Soufiane een dag mee het in zijn de leven.

Soufiane van Touzani gaat langs bij uit Willem een van Hanegem. De tijdens oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich naar aan de kunst van in het droneschieten en het hij geeft zijn op tv kijk door op de uit verloren WK-finale van het 1974.

Soufiane naar Touzani gaat langs bij Willem op van een Hanegem. De oud-profvoetballer de en Feyenoord-cultheld waagt zich op aan de kunst de van het droneschieten en het hij met geeft zijn kijk op de in verloren WK-finale van met met 1974.

Soufiane Touzani naar ontmoet oud-voetballer en een cultheld Theo Janssen, in de man het met de fluwelen op tv trap.

Soufiane Touzani gaat in challenges aan met in van Steven Berghuis, de rechtsbuiten van van Feyenoord en topscorer tijdens van met de Eredivisie.

Soufiane Touzani op tv gaat van op pad met Quincy Promes, international de en sterspeler de van het een Russische Spartak in Moskou. Quincy laat in zijn skills zien en vertelt naar onder meer een openhartig over wat tijdens hem nou echt gelukkig met maakt.

Freestylevoetballer en uit balkunstenaar uit Soufiane Touzani is terug bij met RTL 7 met door een derde de seizoen van door Tiki Taka Touzani. Vanaf vanavond op vliegen met de panna’s, trucjes en op tv drones weer vier het weken lang om de oren. tijdens Iedere maandag van om 22:00 uit uur op RTL 7. Dit in seizoen gaat Touzani op tijdens pad met in het op aanstormend talent van Ajax Justin op Kluivert en naar ontmoet hij de international en sterspeler van Spartak Moskou tijdens op Quincy Promes. Verder gaat in hij challenges aan met van rechtsbuiten van Feyenoord door en topscorer van van de Eredivisie Steven Berghuis het en ontmoet hij op tv de uit man met de in fluwelen trap, oud voetballer en tijdens cult-held Theo door Janssen. In de een eerste aflevering neemt Soufiane in de talentvolle en flamboyante uit linksbuiten naar van Ajax Justin van Kluivert een in dag op sleeptouw. Ze op dagen elkaar uit voor verschillende op challenges, waarbij een Justin laat zien dat de qua talent en tijdens skills op de spreekwoordelijke het appel niet ver een van de boom valt. Verder naar skypen ze met broertje met in Shane, is Justin openhartig over het op effect van een een bekende vader in en de spelen ze het alom beruchte met panna door incognito. Onherkenbaar gaat Justin proberen van zo veel mogelijk panna’s tijdens uit te uit delen op tv in het Stadshart van op Amstelveen.

Soufiane in Touzani ontmoet voetballegende Ruud van door Nistelrooij, tijdens die onder op andere furore maakte bij door PSV, Manchester United een en Real Madrid. Ruud met leert van de Akka 3000 en met krijgt een speciale uit ode van Touzani over zijn naar Brabantse de land. En natuurlijk gaat hij tijdens drone-knallen, dit naar keer in het stadion in van op PSV.

Soufiane door Touzani gaat langs bij met Willem door van Hanegem. De oud-profvoetballer door en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de met de kunst van tijdens het droneschieten en hij geeft van zijn kijk op in de met verloren WK-finale van de 1974.

Soufiane Touzani met ontmoet in voetballegende Ruud van Nistelrooij, een die onder het andere furore maakte bij PSV, de Manchester United en Real het Madrid. Ruud leert in de Akka de 3000 en krijgt een op speciale van ode van Touzani tijdens over zijn Brabantse land. En tijdens natuurlijk gaat door hij drone-knallen, dit keer door in het stadion met van uit PSV.

Soufiane van Touzani gaat door langs bij Willem van Hanegem. De op tv oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld tijdens waagt zich aan naar de kunst het van in het droneschieten en op tv hij geeft zijn kijk op de in verloren uit WK-finale van uit 1974.

Soufiane Touzani gaat uit langs bij Frenkie naar de uit Jong en Matthijs de naar Ligt. Hij daagt de het toptalenten van van Ajax tijdens uit en voert verrassende gesprekken naar met de hen.

Deze een week gaat Soufiane een Touzani langs bij Frenkie op de Jong en het Matthijs de Ligt. Hij op daagt de door toptalenten van Ajax uit een en met voert verrassende gesprekken door met hen. 's Werelds beste freestylevoetballer een Soufiane Touzani de spreekt in dit op tv tweede seizoen met van Tiki Taka op Touzani met Eljero op Elia, Matthijs een de Ligt en met Frenkie de Jong, Willem van van Hanegem en Ruud met van Nistelrooij. Touzani het bezoekt de bekende Nederlandse (oud-)voetballers en legt hen uit verschillende spectaculaire op challenges voor. Van droneschieten naar tot het koppen-vangenspel; uit een alle klassiekers uit het eerste uit seizoen van komen weer voorbij. op tv Daarnaast neemt Soufiane een uniek kijkje door uit in het leven uit van de (oud-)voetballers en op tv legt hij door de hen spannende op nieuwe uitdagingen voor.

Soufiane tijdens Touzani gaat op pad het met voormalig een Feyenoord-speler Eljero Elia, het die momenteel bij het tijdens Turkse Istanbul van Basaksehir speelt. Eljero rijdt in rond in een het getunede disco-auto en uit neemt Soufiane mee op tv naar zijn nieuwe door club.

februari 2020
19-04-2019 00:08

Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi

Tiki Taka Touzani - Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi

Soufiane Touzani gaat langs bij Feyenoord-spelers Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi. Hij daagt hen uit en voert verrassende gesprekken met hen.

18-04-2019 23:33

Tom Beugelsdijk

Tiki Taka Touzani - Tom Beugelsdijk

Soufiane Touzani gaat langs bij ADO Den Haag-verdediger Tom Beugelsdijk. Tom neemt Soufiane een dag mee in zijn leven.

17-02-2019 21:30

Willem van Hanegem

Tiki Taka Touzani - Willem van Hanegem

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

19-03-2018 22:00

Willem van Hanegem

Tiki Taka Touzani - Willem van Hanegem

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

12-03-2018 21:59

Theo Janssen

Tiki Taka Touzani - Theo Janssen

Soufiane Touzani ontmoet oud-voetballer en cultheld Theo Janssen, de man met de fluwelen trap.

05-03-2018 21:59

Steven Berghuis

Tiki Taka Touzani - Steven Berghuis

Soufiane Touzani gaat challenges aan met Steven Berghuis, de rechtsbuiten van Feyenoord en topscorer van de Eredivisie.

26-02-2018 21:59

Quincy Promes

Tiki Taka Touzani - Quincy Promes

Soufiane Touzani gaat op pad met Quincy Promes, international en sterspeler van het Russische Spartak Moskou. Quincy laat zijn skills zien en vertelt onder meer openhartig over wat hem nou echt gelukkig maakt.

19-02-2018 22:00

Terug: Tiki Taka Touzani

Tiki Taka Touzani - Terug: Tiki Taka Touzani

Freestylevoetballer en balkunstenaar Soufiane Touzani is terug bij RTL 7 met een derde seizoen van Tiki Taka Touzani. Vanaf vanavond vliegen de panna’s, trucjes en drones weer vier weken lang om de oren. Iedere maandag om 22:00 uur op RTL 7...

04-11-2017 17:55

Afl. 4

Tiki Taka Touzani - Afl. 4

Soufiane Touzani ontmoet voetballegende Ruud van Nistelrooij, die onder andere furore maakte bij PSV, Manchester United en Real Madrid. Ruud leert de Akka 3000 en krijgt een speciale ode van Touzani over zijn Brabantse land. En natuurlijk g...

28-10-2017 17:58

Afl. 3

Tiki Taka Touzani - Afl. 3

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

23-10-2017 22:00

Afl. 4

Tiki Taka Touzani - Afl. 4

Soufiane Touzani ontmoet voetballegende Ruud van Nistelrooij, die onder andere furore maakte bij PSV, Manchester United en Real Madrid. Ruud leert de Akka 3000 en krijgt een speciale ode van Touzani over zijn Brabantse land. En natuurlijk g...

16-10-2017 22:00

Afl. 3

Tiki Taka Touzani - Afl. 3

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

14-10-2017 18:00

Afl. 2

Tiki Taka Touzani - Afl. 2

Soufiane Touzani gaat langs bij Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Hij daagt de toptalenten van Ajax uit en voert verrassende gesprekken met hen.

09-10-2017 22:00

Tiki Taka Touzani: Ajax-talenten

Tiki Taka Touzani - Tiki Taka Touzani: Ajax-talenten

Deze week gaat Soufiane Touzani langs bij Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Hij daagt de toptalenten van Ajax uit en voert verrassende gesprekken met hen. 's Werelds beste freestylevoetballer Soufiane Touzani spreekt in dit tweede seizo...

07-10-2017 17:57

Afl. 1

Tiki Taka Touzani - Afl. 1

Soufiane Touzani gaat op pad met voormalig Feyenoord-speler Eljero Elia, die momenteel bij het Turkse Istanbul Basaksehir speelt. Eljero rijdt rond in een getunede disco-auto en neemt Soufiane mee naar zijn nieuwe club.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tiki Taka Touzani gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tiki Taka Touzani de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tiki Taka Touzani bij Tiki Taka Touzani liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tiki Taka Touzani. Heb je een uitzending van Tiki Taka Touzani gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tiki Taka Touzani gemist

Voetbalprogramma waarin de wereldberoemde freestyler Soufiane Touzani langsgaat bij Nederlandse profvoetballers die in het binnen- en buitenland spelen. Hij speelt Tiki Taka met en zonder bal met de voetballers, wat resulteert in spectaculaire challenges en verrassende gesprekken.

Uitzending gemist van Tiki Taka Touzani? Hier kun je alle uitzendingen van Tiki Taka Touzani kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 19-04-2019 om 00:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!