Programma gemist?

Soufiane een Touzani gaat uit langs bij Feyenoord-spelers Tonny Vilhena het en in Karim El Ahmadi. van Hij daagt hen het uit en voert verrassende naar gesprekken met een hen.

Soufiane Touzani door gaat met langs bij ADO Den van Haag-verdediger Tom van Beugelsdijk. Tom neemt Soufiane een dag op mee in een zijn in leven.

Soufiane door Touzani gaat langs bij het Willem van Hanegem. naar De op tv oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich door aan de de kunst van op tv het droneschieten en hij geeft op zijn kijk op de uit met verloren WK-finale van naar 1974.

Soufiane Touzani gaat tijdens langs het bij Willem van op tv Hanegem. De oud-profvoetballer door en Feyenoord-cultheld waagt het zich aan door de kunst van in het droneschieten en hij een geeft zijn kijk op de van verloren WK-finale met van in 1974.

Soufiane naar Touzani ontmoet met oud-voetballer en cultheld Theo uit Janssen, de man van met de fluwelen met trap.

Soufiane Touzani uit gaat challenges aan een met Steven Berghuis, op tv de een rechtsbuiten van Feyenoord en topscorer op van de in Eredivisie.

Soufiane tijdens Touzani gaat op uit pad met Quincy op Promes, international de en sterspeler van het Russische Spartak door door Moskou. Quincy laat zijn op skills zien en op vertelt onder meer op openhartig over wat hem de nou echt gelukkig van maakt.

Freestylevoetballer op tv en balkunstenaar de Soufiane Touzani is terug bij van RTL 7 met een uit derde seizoen uit van Tiki het Taka Touzani. Vanaf in vanavond vliegen in de panna’s, trucjes en het drones weer vier weken de lang op om de oren. Iedere maandag een om 22:00 uur op in RTL in 7. Dit seizoen van gaat Touzani op pad met van het door aanstormend talent van Ajax met Justin Kluivert en ontmoet hij in uit international en sterspeler van Spartak op Moskou Quincy Promes. Verder uit gaat hij challenges op tv aan de met rechtsbuiten van Feyenoord en van topscorer van naar de Eredivisie op tv Steven Berghuis een en ontmoet hij uit de man met de fluwelen trap, op oud in voetballer en cult-held een Theo Janssen. In de eerste de aflevering op neemt Soufiane de talentvolle de en flamboyante linksbuiten van van Ajax Justin naar Kluivert een dag uit op sleeptouw. Ze dagen uit elkaar met uit voor verschillende van challenges, waarbij Justin laat zien op tv dat qua talent de en tijdens skills de spreekwoordelijke tijdens appel niet ver van de boom met valt. Verder door skypen op ze met broertje Shane, het is Justin openhartig over het op tv effect van van een bekende naar vader en spelen van ze het alom beruchte panna naar incognito. Onherkenbaar gaat een Justin proberen door zo veel mogelijk het panna’s uit op tv te delen in het Stadshart naar van de Amstelveen.

Soufiane Touzani door ontmoet voetballegende Ruud van van Nistelrooij, de die onder andere furore maakte naar bij PSV, Manchester op tv United en Real het met Madrid. Ruud leert op de Akka 3000 en naar krijgt een speciale ode van tijdens op tv Touzani over zijn Brabantse door land. En natuurlijk gaat hij door drone-knallen, in dit keer in in het stadion van uit PSV.

Soufiane Touzani gaat uit langs tijdens bij Willem van door Hanegem. De oud-profvoetballer naar en Feyenoord-cultheld waagt zich aan naar op de kunst van het droneschieten en op tv hij geeft zijn naar kijk op de de verloren WK-finale de van uit 1974.

Soufiane op tv Touzani ontmoet voetballegende door Ruud van naar Nistelrooij, die onder andere furore in maakte van bij PSV, Manchester de United en Real een Madrid. Ruud leert de met Akka 3000 en krijgt een met speciale ode van in door Touzani over zijn Brabantse land. uit En natuurlijk gaat het hij drone-knallen, dit keer de in het stadion naar van de PSV.

Soufiane de Touzani gaat langs op tv bij Willem van Hanegem. op De met oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld uit waagt zich aan de op kunst van het droneschieten en op tv hij geeft zijn met kijk op naar de verloren van WK-finale van met 1974.

Soufiane Touzani gaat het door langs bij Frenkie de Jong het en Matthijs de Ligt. uit Hij daagt de de toptalenten van naar Ajax uit en een voert verrassende gesprekken met het op hen.

Deze week uit gaat Soufiane Touzani langs in bij Frenkie tijdens de Jong en met Matthijs de de Ligt. Hij daagt de toptalenten op tv met van Ajax uit in en voert verrassende gesprekken met het hen. 's Werelds een beste freestylevoetballer Soufiane met Touzani spreekt het in dit tweede seizoen van op tv Tiki Taka Touzani op tv met Eljero Elia, een Matthijs de de Ligt en Frenkie de Jong, met het Willem van Hanegem en een Ruud van Nistelrooij. van Touzani bezoekt bekende Nederlandse naar (oud-)voetballers en legt de hen verschillende een spectaculaire challenges voor. Van droneschieten het tot het koppen-vangenspel; tijdens alle klassiekers een uit het eerste naar seizoen komen tijdens weer voorbij. Daarnaast neemt uit Soufiane een uniek kijkje tijdens in het leven op tv van de in (oud-)voetballers en legt hij op de hen spannende in nieuwe uitdagingen tijdens voor.

Soufiane Touzani gaat tijdens een op pad met voormalig op tv Feyenoord-speler Eljero tijdens Elia, die momenteel bij het door Turkse Istanbul uit Basaksehir speelt. Eljero in rijdt rond in een getunede de disco-auto het en neemt Soufiane de mee naar zijn nieuwe op tv club.

november 2019
19-04-2019 00:08

Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi

Tiki Taka Touzani - Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi

Soufiane Touzani gaat langs bij Feyenoord-spelers Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi. Hij daagt hen uit en voert verrassende gesprekken met hen.

18-04-2019 23:33

Tom Beugelsdijk

Tiki Taka Touzani - Tom Beugelsdijk

Soufiane Touzani gaat langs bij ADO Den Haag-verdediger Tom Beugelsdijk. Tom neemt Soufiane een dag mee in zijn leven.

17-02-2019 21:30

Willem van Hanegem

Tiki Taka Touzani - Willem van Hanegem

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

19-03-2018 22:00

Willem van Hanegem

Tiki Taka Touzani - Willem van Hanegem

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

12-03-2018 21:59

Theo Janssen

Tiki Taka Touzani - Theo Janssen

Soufiane Touzani ontmoet oud-voetballer en cultheld Theo Janssen, de man met de fluwelen trap.

05-03-2018 21:59

Steven Berghuis

Tiki Taka Touzani - Steven Berghuis

Soufiane Touzani gaat challenges aan met Steven Berghuis, de rechtsbuiten van Feyenoord en topscorer van de Eredivisie.

26-02-2018 21:59

Quincy Promes

Tiki Taka Touzani - Quincy Promes

Soufiane Touzani gaat op pad met Quincy Promes, international en sterspeler van het Russische Spartak Moskou. Quincy laat zijn skills zien en vertelt onder meer openhartig over wat hem nou echt gelukkig maakt.

19-02-2018 22:00

Terug: Tiki Taka Touzani

Tiki Taka Touzani - Terug: Tiki Taka Touzani

Freestylevoetballer en balkunstenaar Soufiane Touzani is terug bij RTL 7 met een derde seizoen van Tiki Taka Touzani. Vanaf vanavond vliegen de panna’s, trucjes en drones weer vier weken lang om de oren. Iedere maandag om 22:00 uur op RTL 7...

04-11-2017 17:55

Afl. 4

Tiki Taka Touzani - Afl. 4

Soufiane Touzani ontmoet voetballegende Ruud van Nistelrooij, die onder andere furore maakte bij PSV, Manchester United en Real Madrid. Ruud leert de Akka 3000 en krijgt een speciale ode van Touzani over zijn Brabantse land. En natuurlijk g...

28-10-2017 17:58

Afl. 3

Tiki Taka Touzani - Afl. 3

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

23-10-2017 22:00

Afl. 4

Tiki Taka Touzani - Afl. 4

Soufiane Touzani ontmoet voetballegende Ruud van Nistelrooij, die onder andere furore maakte bij PSV, Manchester United en Real Madrid. Ruud leert de Akka 3000 en krijgt een speciale ode van Touzani over zijn Brabantse land. En natuurlijk g...

16-10-2017 22:00

Afl. 3

Tiki Taka Touzani - Afl. 3

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

14-10-2017 18:00

Afl. 2

Tiki Taka Touzani - Afl. 2

Soufiane Touzani gaat langs bij Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Hij daagt de toptalenten van Ajax uit en voert verrassende gesprekken met hen.

09-10-2017 22:00

Tiki Taka Touzani: Ajax-talenten

Tiki Taka Touzani - Tiki Taka Touzani: Ajax-talenten

Deze week gaat Soufiane Touzani langs bij Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Hij daagt de toptalenten van Ajax uit en voert verrassende gesprekken met hen. 's Werelds beste freestylevoetballer Soufiane Touzani spreekt in dit tweede seizo...

07-10-2017 17:57

Afl. 1

Tiki Taka Touzani - Afl. 1

Soufiane Touzani gaat op pad met voormalig Feyenoord-speler Eljero Elia, die momenteel bij het Turkse Istanbul Basaksehir speelt. Eljero rijdt rond in een getunede disco-auto en neemt Soufiane mee naar zijn nieuwe club.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tiki Taka Touzani gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tiki Taka Touzani de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tiki Taka Touzani bij Tiki Taka Touzani liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tiki Taka Touzani. Heb je een uitzending van Tiki Taka Touzani gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tiki Taka Touzani gemist

Voetbalprogramma waarin de wereldberoemde freestyler Soufiane Touzani langsgaat bij Nederlandse profvoetballers die in het binnen- en buitenland spelen. Hij speelt Tiki Taka met en zonder bal met de voetballers, wat resulteert in spectaculaire challenges en verrassende gesprekken.

Uitzending gemist van Tiki Taka Touzani? Hier kun je alle uitzendingen van Tiki Taka Touzani kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 19-04-2019 om 00:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!