Programma gemist?

Soufiane naar Touzani gaat langs bij Feyenoord-spelers tijdens tijdens Tonny Vilhena en Karim El van Ahmadi. Hij op daagt hen uit en in voert van verrassende gesprekken met een hen.

Soufiane Touzani naar gaat de langs bij ADO Den Haag-verdediger Tom het in Beugelsdijk. Tom neemt Soufiane tijdens een dag mee naar in zijn door leven.

Soufiane op Touzani gaat langs bij uit Willem het van Hanegem. De een oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt in zich aan de tijdens kunst van naar het droneschieten en hij geeft van zijn kijk in op de verloren op tv WK-finale van op 1974.

Soufiane Touzani op gaat langs bij Willem door met van Hanegem. De van oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich een aan de met kunst van het droneschieten de en hij geeft met zijn op kijk op de verloren WK-finale op tv van uit 1974.

Soufiane met Touzani ontmoet oud-voetballer en cultheld uit Theo Janssen, met de man met de de een fluwelen trap.

Soufiane het Touzani gaat tijdens challenges aan met het Steven Berghuis, de rechtsbuiten van Feyenoord van en topscorer door van in de Eredivisie.

Soufiane Touzani gaat het het op pad met Quincy Promes, met international en sterspeler tijdens van het van Russische Spartak Moskou. van Quincy laat zijn skills de zien en vertelt op onder meer in openhartig over wat hem van nou echt gelukkig door maakt.

Freestylevoetballer uit en balkunstenaar op tv Soufiane Touzani is terug bij de RTL 7 met van een derde op tv seizoen van Tiki Taka Touzani. naar Vanaf vanavond vliegen van de panna’s, trucjes uit en drones weer tijdens vier weken de lang om de oren. de tijdens Iedere maandag om een 22:00 uur op een RTL 7. Dit seizoen gaat Touzani met op op pad met het op aanstormend talent van van Ajax Justin Kluivert en door ontmoet hij international van en sterspeler de van Spartak Moskou een Quincy Promes. Verder van gaat hij challenges de aan met rechtsbuiten tijdens van Feyenoord en topscorer van de met uit Eredivisie Steven Berghuis en ontmoet in hij de man de met de de fluwelen trap, uit oud voetballer en cult-held Theo naar Janssen. In de eerste aflevering het neemt Soufiane de uit talentvolle in en flamboyante linksbuiten van Ajax uit Justin op Kluivert een dag in op sleeptouw. Ze uit dagen elkaar uit voor verschillende op challenges, door waarbij Justin laat zien van dat qua talent de en skills de spreekwoordelijke op appel niet ver tijdens van de met boom valt. op tv Verder skypen ze met in broertje Shane, is Justin van in openhartig over het effect van een in bekende vader naar en het spelen ze het alom in beruchte panna incognito. op Onherkenbaar gaat Justin proberen zo van veel mogelijk uit panna’s het uit te delen in het naar Stadshart van op Amstelveen.

Soufiane Touzani ontmoet van voetballegende in Ruud van Nistelrooij, die van onder andere furore maakte uit bij PSV, Manchester naar United tijdens en Real Madrid. Ruud de leert de Akka 3000 uit en van krijgt een speciale ode van naar een Touzani over zijn uit Brabantse land. En op natuurlijk gaat hij drone-knallen, dit het keer in het stadion door van het PSV.

Soufiane het Touzani gaat langs een bij Willem een van Hanegem. De oud-profvoetballer en van Feyenoord-cultheld waagt zich aan een de kunst met van het droneschieten en van hij geeft zijn een kijk een op de verloren WK-finale tijdens van tijdens 1974.

Soufiane een Touzani ontmoet voetballegende in Ruud van Nistelrooij, die onder tijdens andere furore van maakte bij PSV, Manchester door United met en Real Madrid. Ruud op leert met de Akka 3000 en krijgt tijdens een speciale ode van door Touzani over de zijn Brabantse land. de En natuurlijk naar gaat hij drone-knallen, dit met keer in het het stadion van in PSV.

Soufiane Touzani van gaat langs bij van Willem van Hanegem. de De oud-profvoetballer het en Feyenoord-cultheld waagt in zich aan de op tv kunst van het de droneschieten en hij geeft zijn naar kijk op op de de verloren WK-finale van door 1974.

Soufiane Touzani gaat van langs door bij Frenkie de het Jong en uit Matthijs de Ligt. van Hij daagt de toptalenten het van Ajax uit en door voert verrassende gesprekken met van het hen.

Deze met week gaat Soufiane het Touzani langs bij in Frenkie de Jong uit en Matthijs de een Ligt. Hij daagt de toptalenten het van Ajax tijdens uit en een voert verrassende gesprekken met hen. 's tijdens Werelds beste freestylevoetballer tijdens Soufiane van Touzani spreekt in dit tweede het seizoen van op Tiki Taka Touzani met van Eljero Elia, Matthijs uit de Ligt en met Frenkie de op tv Jong, Willem naar van Hanegem door en Ruud van Nistelrooij. tijdens Touzani bezoekt de bekende Nederlandse (oud-)voetballers door en legt hen tijdens verschillende spectaculaire challenges voor. het Van droneschieten tot het tijdens koppen-vangenspel; alle het klassiekers uit het eerste het seizoen komen weer voorbij. van Daarnaast neemt Soufiane van een de uniek kijkje in het door leven het van de (oud-)voetballers met en legt hij de uit hen spannende van nieuwe uitdagingen voor.

Soufiane Touzani van gaat op pad door met voormalig Feyenoord-speler Eljero in Elia, die een momenteel op tv bij het Turkse Istanbul Basaksehir door speelt. Eljero rijdt de rond in een een getunede disco-auto met en neemt Soufiane naar mee naar zijn nieuwe het club.

oktober 2020
19-04-2019 00:08

Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi

Tiki Taka Touzani - Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi

Soufiane Touzani gaat langs bij Feyenoord-spelers Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi. Hij daagt hen uit en voert verrassende gesprekken met hen.

18-04-2019 23:33

Tom Beugelsdijk

Tiki Taka Touzani - Tom Beugelsdijk

Soufiane Touzani gaat langs bij ADO Den Haag-verdediger Tom Beugelsdijk. Tom neemt Soufiane een dag mee in zijn leven.

17-02-2019 21:30

Willem van Hanegem

Tiki Taka Touzani - Willem van Hanegem

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

19-03-2018 22:00

Willem van Hanegem

Tiki Taka Touzani - Willem van Hanegem

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

12-03-2018 21:59

Theo Janssen

Tiki Taka Touzani - Theo Janssen

Soufiane Touzani ontmoet oud-voetballer en cultheld Theo Janssen, de man met de fluwelen trap.

05-03-2018 21:59

Steven Berghuis

Tiki Taka Touzani - Steven Berghuis

Soufiane Touzani gaat challenges aan met Steven Berghuis, de rechtsbuiten van Feyenoord en topscorer van de Eredivisie.

26-02-2018 21:59

Quincy Promes

Tiki Taka Touzani - Quincy Promes

Soufiane Touzani gaat op pad met Quincy Promes, international en sterspeler van het Russische Spartak Moskou. Quincy laat zijn skills zien en vertelt onder meer openhartig over wat hem nou echt gelukkig maakt.

19-02-2018 22:00

Terug: Tiki Taka Touzani

Tiki Taka Touzani - Terug: Tiki Taka Touzani

Freestylevoetballer en balkunstenaar Soufiane Touzani is terug bij RTL 7 met een derde seizoen van Tiki Taka Touzani. Vanaf vanavond vliegen de panna’s, trucjes en drones weer vier weken lang om de oren. Iedere maandag om 22:00 uur op RTL 7...

04-11-2017 17:55

Afl. 4

Tiki Taka Touzani - Afl. 4

Soufiane Touzani ontmoet voetballegende Ruud van Nistelrooij, die onder andere furore maakte bij PSV, Manchester United en Real Madrid. Ruud leert de Akka 3000 en krijgt een speciale ode van Touzani over zijn Brabantse land. En natuurlijk g...

28-10-2017 17:58

Afl. 3

Tiki Taka Touzani - Afl. 3

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

23-10-2017 22:00

Afl. 4

Tiki Taka Touzani - Afl. 4

Soufiane Touzani ontmoet voetballegende Ruud van Nistelrooij, die onder andere furore maakte bij PSV, Manchester United en Real Madrid. Ruud leert de Akka 3000 en krijgt een speciale ode van Touzani over zijn Brabantse land. En natuurlijk g...

16-10-2017 22:00

Afl. 3

Tiki Taka Touzani - Afl. 3

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

14-10-2017 18:00

Afl. 2

Tiki Taka Touzani - Afl. 2

Soufiane Touzani gaat langs bij Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Hij daagt de toptalenten van Ajax uit en voert verrassende gesprekken met hen.

09-10-2017 22:00

Tiki Taka Touzani: Ajax-talenten

Tiki Taka Touzani - Tiki Taka Touzani: Ajax-talenten

Deze week gaat Soufiane Touzani langs bij Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Hij daagt de toptalenten van Ajax uit en voert verrassende gesprekken met hen. 's Werelds beste freestylevoetballer Soufiane Touzani spreekt in dit tweede seizo...

07-10-2017 17:57

Afl. 1

Tiki Taka Touzani - Afl. 1

Soufiane Touzani gaat op pad met voormalig Feyenoord-speler Eljero Elia, die momenteel bij het Turkse Istanbul Basaksehir speelt. Eljero rijdt rond in een getunede disco-auto en neemt Soufiane mee naar zijn nieuwe club.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tiki Taka Touzani gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tiki Taka Touzani de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tiki Taka Touzani bij Tiki Taka Touzani liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tiki Taka Touzani. Heb je een uitzending van Tiki Taka Touzani gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tiki Taka Touzani gemist

Voetbalprogramma waarin de wereldberoemde freestyler Soufiane Touzani langsgaat bij Nederlandse profvoetballers die in het binnen- en buitenland spelen. Hij speelt Tiki Taka met en zonder bal met de voetballers, wat resulteert in spectaculaire challenges en verrassende gesprekken.

Uitzending gemist van Tiki Taka Touzani? Hier kun je alle uitzendingen van Tiki Taka Touzani kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 19-04-2019 om 00:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!