Programma gemist?

Soufiane Touzani met gaat langs bij op Feyenoord-spelers een Tonny Vilhena en Karim El de Ahmadi. Hij daagt uit hen met uit en voert verrassende op gesprekken met naar hen.

Soufiane Touzani gaat tijdens langs een bij ADO Den Haag-verdediger Tom een op tv Beugelsdijk. Tom neemt Soufiane een dag door mee in uit zijn met leven.

Soufiane Touzani tijdens gaat langs bij op tv Willem van Hanegem. De een oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld de waagt zich uit aan van de kunst van naar het droneschieten en hij geeft zijn van kijk op de een verloren WK-finale op tv van op tv 1974.

Soufiane Touzani gaat het langs bij het Willem van Hanegem. De de oud-profvoetballer en op Feyenoord-cultheld waagt zich op tv aan de naar kunst van het uit droneschieten en hij geeft zijn een kijk op de naar verloren een WK-finale van naar 1974.

Soufiane tijdens Touzani ontmoet oud-voetballer uit en cultheld Theo Janssen, door de man met de het fluwelen het trap.

Soufiane uit Touzani gaat op tv challenges aan met Steven Berghuis, uit de rechtsbuiten uit van Feyenoord en topscorer op van de naar Eredivisie.

Soufiane Touzani gaat op op pad met door op Quincy Promes, international de en sterspeler van het de Russische Spartak naar Moskou. Quincy laat het zijn skills zien en vertelt uit onder meer openhartig van over wat uit hem nou echt uit gelukkig maakt.

Freestylevoetballer en op tv balkunstenaar Soufiane Touzani is met terug bij met RTL 7 met de een derde met seizoen van op Tiki Taka Touzani. Vanaf vanavond vliegen op de panna’s, trucjes op tv met en drones weer vier het weken lang om het de oren. Iedere maandag om uit 22:00 in uur op RTL 7. Dit tijdens seizoen gaat met Touzani op met pad met het het aanstormend talent van Ajax Justin het Kluivert de en ontmoet hij een international en sterspeler van in Spartak Moskou Quincy in Promes. Verder gaat hij challenges door aan het met rechtsbuiten van Feyenoord naar en topscorer van de tijdens Eredivisie Steven in Berghuis en van ontmoet hij tijdens de man met de fluwelen naar trap, op oud voetballer en uit cult-held Theo Janssen. In de op eerste aflevering neemt Soufiane op tv de met talentvolle en flamboyante een linksbuiten van Ajax Justin Kluivert een een dag het op sleeptouw. van Ze dagen elkaar een uit voor verschillende challenges, waarbij Justin op tv laat van zien dat het qua talent en skills uit de spreekwoordelijke de appel niet ver van de boom op tv valt. Verder de skypen ze met de broertje Shane, van is Justin openhartig over het op tv effect van een tijdens bekende vader en met spelen ze het tijdens alom beruchte op panna incognito. de Onherkenbaar gaat Justin in proberen zo veel uit mogelijk panna’s uit te op delen door in het Stadshart tijdens van Amstelveen.

Soufiane Touzani ontmoet door voetballegende Ruud in van Nistelrooij, die het onder andere furore maakte op bij PSV, een Manchester United en Real het Madrid. het Ruud leert de Akka 3000 uit en krijgt een een op tv speciale ode van een Touzani over zijn Brabantse land. naar En natuurlijk met gaat hij drone-knallen, dit op keer in op het stadion van op tv PSV.

Soufiane op Touzani gaat het langs bij Willem het van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld uit waagt naar zich aan de kunst van van op tv het droneschieten en hij met geeft zijn met kijk op de verloren WK-finale van naar tijdens 1974.

Soufiane Touzani ontmoet van voetballegende Ruud van door op Nistelrooij, die onder andere furore maakte door tijdens bij PSV, Manchester United en in Real het Madrid. Ruud leert op tv de Akka 3000 en in krijgt een speciale ode tijdens van Touzani uit over zijn uit Brabantse land. En natuurlijk op gaat hij tijdens drone-knallen, dit keer in een het stadion van de PSV.

Soufiane Touzani gaat een de langs bij Willem een van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld in waagt zich aan van de kunst van in het droneschieten en tijdens in hij geeft zijn kijk op in de verloren WK-finale op van op 1974.

Soufiane een Touzani gaat langs bij uit Frenkie de een Jong en Matthijs de de Ligt. Hij daagt de in toptalenten een van Ajax uit tijdens en voert verrassende gesprekken met een in hen.

Deze tijdens week gaat Soufiane in Touzani langs in bij Frenkie de Jong en naar Matthijs de Ligt. Hij door op tv daagt de toptalenten met van Ajax uit van en voert verrassende met gesprekken met hen. 's Werelds het beste freestylevoetballer Soufiane Touzani spreekt een in van dit tweede seizoen van Tiki door in Taka Touzani met Eljero van Elia, Matthijs de Ligt tijdens en Frenkie de Jong, het Willem van op Hanegem en door Ruud van Nistelrooij. Touzani naar bezoekt bekende Nederlandse door (oud-)voetballers het en legt hen verschillende in spectaculaire challenges voor. Van een droneschieten tot het een koppen-vangenspel; alle klassiekers uit uit het het eerste seizoen komen naar weer voorbij. Daarnaast neemt de Soufiane een uniek het kijkje door in het leven van het de (oud-)voetballers op en legt hij de hen van spannende het nieuwe uitdagingen voor.

Soufiane Touzani gaat op tv op pad met uit op voormalig Feyenoord-speler Eljero in Elia, die momenteel bij het een Turkse Istanbul Basaksehir naar speelt. Eljero rijdt rond een een in een getunede disco-auto en neemt tijdens Soufiane mee naar het zijn met nieuwe club.

maart 2021
19-04-2019 00:08

Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi

Tiki Taka Touzani - Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi

Soufiane Touzani gaat langs bij Feyenoord-spelers Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi. Hij daagt hen uit en voert verrassende gesprekken met hen.

18-04-2019 23:33

Tom Beugelsdijk

Tiki Taka Touzani - Tom Beugelsdijk

Soufiane Touzani gaat langs bij ADO Den Haag-verdediger Tom Beugelsdijk. Tom neemt Soufiane een dag mee in zijn leven.

17-02-2019 21:30

Willem van Hanegem

Tiki Taka Touzani - Willem van Hanegem

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

19-03-2018 22:00

Willem van Hanegem

Tiki Taka Touzani - Willem van Hanegem

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

12-03-2018 21:59

Theo Janssen

Tiki Taka Touzani - Theo Janssen

Soufiane Touzani ontmoet oud-voetballer en cultheld Theo Janssen, de man met de fluwelen trap.

05-03-2018 21:59

Steven Berghuis

Tiki Taka Touzani - Steven Berghuis

Soufiane Touzani gaat challenges aan met Steven Berghuis, de rechtsbuiten van Feyenoord en topscorer van de Eredivisie.

26-02-2018 21:59

Quincy Promes

Tiki Taka Touzani - Quincy Promes

Soufiane Touzani gaat op pad met Quincy Promes, international en sterspeler van het Russische Spartak Moskou. Quincy laat zijn skills zien en vertelt onder meer openhartig over wat hem nou echt gelukkig maakt.

19-02-2018 22:00

Terug: Tiki Taka Touzani

Tiki Taka Touzani - Terug: Tiki Taka Touzani

Freestylevoetballer en balkunstenaar Soufiane Touzani is terug bij RTL 7 met een derde seizoen van Tiki Taka Touzani. Vanaf vanavond vliegen de panna’s, trucjes en drones weer vier weken lang om de oren. Iedere maandag om 22:00 uur op RTL 7...

04-11-2017 17:55

Afl. 4

Tiki Taka Touzani - Afl. 4

Soufiane Touzani ontmoet voetballegende Ruud van Nistelrooij, die onder andere furore maakte bij PSV, Manchester United en Real Madrid. Ruud leert de Akka 3000 en krijgt een speciale ode van Touzani over zijn Brabantse land. En natuurlijk g...

28-10-2017 17:58

Afl. 3

Tiki Taka Touzani - Afl. 3

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

23-10-2017 22:00

Afl. 4

Tiki Taka Touzani - Afl. 4

Soufiane Touzani ontmoet voetballegende Ruud van Nistelrooij, die onder andere furore maakte bij PSV, Manchester United en Real Madrid. Ruud leert de Akka 3000 en krijgt een speciale ode van Touzani over zijn Brabantse land. En natuurlijk g...

16-10-2017 22:00

Afl. 3

Tiki Taka Touzani - Afl. 3

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

14-10-2017 18:00

Afl. 2

Tiki Taka Touzani - Afl. 2

Soufiane Touzani gaat langs bij Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Hij daagt de toptalenten van Ajax uit en voert verrassende gesprekken met hen.

09-10-2017 22:00

Tiki Taka Touzani: Ajax-talenten

Tiki Taka Touzani - Tiki Taka Touzani: Ajax-talenten

Deze week gaat Soufiane Touzani langs bij Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Hij daagt de toptalenten van Ajax uit en voert verrassende gesprekken met hen. 's Werelds beste freestylevoetballer Soufiane Touzani spreekt in dit tweede seizo...

07-10-2017 17:57

Afl. 1

Tiki Taka Touzani - Afl. 1

Soufiane Touzani gaat op pad met voormalig Feyenoord-speler Eljero Elia, die momenteel bij het Turkse Istanbul Basaksehir speelt. Eljero rijdt rond in een getunede disco-auto en neemt Soufiane mee naar zijn nieuwe club.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tiki Taka Touzani gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tiki Taka Touzani de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tiki Taka Touzani bij Tiki Taka Touzani liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tiki Taka Touzani. Heb je een uitzending van Tiki Taka Touzani gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tiki Taka Touzani gemist

Voetbalprogramma waarin de wereldberoemde freestyler Soufiane Touzani langsgaat bij Nederlandse profvoetballers die in het binnen- en buitenland spelen. Hij speelt Tiki Taka met en zonder bal met de voetballers, wat resulteert in spectaculaire challenges en verrassende gesprekken.

Uitzending gemist van Tiki Taka Touzani? Hier kun je alle uitzendingen van Tiki Taka Touzani kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 19-04-2019 om 00:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!