Programma gemist?

Soufiane Touzani in gaat langs tijdens bij Willem van tijdens Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld het waagt zich naar aan de op tv kunst van het droneschieten op tv en hij geeft zijn naar naar kijk op de naar verloren WK-finale van uit 1974.

Soufiane de Touzani ontmoet oud-voetballer en cultheld het Theo Janssen, de het naar man met de fluwelen naar trap.

Soufiane met Touzani gaat challenges aan van met Steven Berghuis, de de door rechtsbuiten van Feyenoord en uit topscorer van door de Eredivisie.

Soufiane Touzani een gaat de op pad met Quincy Promes, een international en sterspeler van van van het Russische Spartak Moskou. Quincy laat van zijn skills zien op de en vertelt onder meer openhartig over door wat hem nou de echt gelukkig tijdens maakt.

Freestylevoetballer in en balkunstenaar Soufiane een Touzani is terug naar bij RTL 7 op tv met een derde in seizoen van op tv Tiki Taka Touzani. Vanaf vanavond van vliegen door de panna’s, trucjes en drones van weer vier weken lang in in om de oren. Iedere maandag om van 22:00 naar uur op RTL 7. Dit uit seizoen gaat Touzani op tijdens pad naar met het tijdens aanstormend talent van Ajax Justin met Kluivert en ontmoet hij van international met en sterspeler van van Spartak Moskou naar Quincy Promes. Verder gaat hij door challenges aan tijdens met rechtsbuiten uit van Feyenoord en topscorer van naar de Eredivisie Steven Berghuis in en met ontmoet hij de man met tijdens de fluwelen trap, de oud op voetballer en cult-held Theo Janssen. In op de tijdens eerste aflevering neemt Soufiane de in talentvolle en naar flamboyante linksbuiten een van Ajax Justin Kluivert tijdens een op tv dag op sleeptouw. Ze op tv dagen elkaar uit op tv voor verschillende challenges, een waarbij Justin laat zien van dat qua talent en naar een skills de spreekwoordelijke appel niet ver uit op van de boom valt. een Verder skypen ze met broertje het Shane, is uit Justin de openhartig over het effect naar van een bekende vader op en spelen het ze het alom beruchte panna naar incognito. Onherkenbaar gaat in Justin het proberen zo met veel mogelijk panna’s uit te in delen in de het Stadshart van in Amstelveen.

Soufiane Touzani een ontmoet in voetballegende Ruud van met Nistelrooij, die onder andere furore maakte in bij in PSV, Manchester United met en Real Madrid. Ruud met leert de de Akka 3000 en krijgt een van speciale ode van van Touzani over zijn op Brabantse land. En op natuurlijk naar gaat hij drone-knallen, de dit keer in het uit stadion van tijdens PSV.

Soufiane Touzani op tv gaat langs bij op tv Willem van Hanegem. in De oud-profvoetballer tijdens en Feyenoord-cultheld waagt naar zich aan de van kunst van op het droneschieten en het hij geeft zijn kijk op naar de verloren WK-finale van de op tv 1974.

Soufiane het Touzani ontmoet uit voetballegende Ruud van Nistelrooij, die de onder andere furore maakte de bij PSV, tijdens Manchester naar United en Real een Madrid. Ruud leert de door Akka 3000 het en krijgt een speciale in ode van Touzani over zijn uit Brabantse land. En met natuurlijk het gaat hij drone-knallen, uit dit keer op tv in het stadion van het PSV.

Soufiane Touzani door gaat de langs bij Willem van met Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld de uit waagt zich aan de kunst van op het door droneschieten en hij geeft zijn een kijk op naar de verloren WK-finale uit van naar 1974.

Soufiane Touzani gaat een langs bij Frenkie op tv de Jong op tv en Matthijs de Ligt. de Hij daagt een de tijdens toptalenten van Ajax uit de en voert verrassende van gesprekken met uit hen.

Deze week gaat op Soufiane het Touzani langs bij Frenkie de van de Jong en Matthijs op de Ligt. Hij op tv daagt de toptalenten van Ajax uit de met en voert verrassende gesprekken van met hen. 's op Werelds beste freestylevoetballer Soufiane Touzani spreekt de in op tv dit tweede seizoen de van Tiki een Taka Touzani met Eljero Elia, uit Matthijs de Ligt naar en naar Frenkie de Jong, Willem met van Hanegem en Ruud de van Nistelrooij. Touzani van bezoekt bekende door Nederlandse (oud-)voetballers en legt hen met de verschillende spectaculaire challenges voor. in Van droneschieten tot naar het koppen-vangenspel; door alle klassiekers uit het in eerste seizoen komen weer op tv voorbij. een Daarnaast neemt Soufiane een door uniek kijkje met in het leven van de uit (oud-)voetballers en legt hij in de hen spannende op nieuwe uitdagingen van voor.

Soufiane het Touzani gaat op pad met op voormalig Feyenoord-speler Eljero van de Elia, die momenteel bij naar het Turkse Istanbul op tv Basaksehir speelt. naar Eljero rijdt rond in een getunede op disco-auto en van neemt Soufiane met mee naar het zijn nieuwe club.

’s Werelds met beste freestylevoetballer Soufiane Touzani op is vanaf een vanavond terug bij RTL een 7 tijdens met een tweede met seizoen van ‘Tiki het Taka Touzani.‘ Deze keer het speelt van hij tiki taka met Eljero een Elia, Matthijs de Ligt tijdens uit en Frenkie de Jong, Willem van op Hanegem en in Ruud van in Nistelrooij. Touzani bezoekt op tv op bekende Nederlandse (oud-)voetballers uit en legt hen in verschillende spectaculaire challenges naar voor. Van droneschieten tot het het koppen-vangenspel; een alle klassiekers uit het van eerste seizoen komen uit weer voorbij. Daarnaast in neemt Soufiane een uniek naar kijkje tijdens in het leven van de (oud-)voetballers een het en legt hij de hen uit spannende de nieuwe uitdagingen voor. In van de eerste aflevering gaat Soufiane uit op de pad met voormalig Feyenoord-speler Eljero Elia, door met die momenteel zijn wedstrijden het voor het Turkse Istanbul Basaksehir tijdens het speelt. Eljero rijdt rond in de een getunede disco-auto het en neemt Soufiane mee van naar zijn op tv nieuwe club. Toptalenten tijdens van Ajax met Matthijs de Ligt en Frenkie naar de uit Jong staan centraal in op de tweede tijdens aflevering. In de derde in aflevering waagt Feyenoord-cultheld van Willem van een Hanegem zich aan op de kunst van het op tv droneschieten en geeft hij tijdens naar zijn kijk op de op verloren WK-finale met van 1974. Soufiane gaat in in de vierde en laatste het aflevering op pad uit met op Ruud van van Nistelrooij, die onder andere het furore maakte op bij PSV, Manchester United en Real met Madrid. Daarnaast is een hij het maar liefst door drie keer in zijn door carrière topscorer op tv van de UEFA Champions League de geworden.

Compilatie uit van de gesprekken die freestyler op tv Soufiane Touzani met op tv Nederlandse profvoetballers in heeft gevoerd een en de challenges waarmee op ze in werden geconfronteerd.

Soufiane op Touzani reist naar tijdens Liverpool en gaat langs op Georginio een Wijnaldum. Hij daagt de met Liverpoolspeler uit van en voert een bijzonder de gesprek met met hem.

januari 2019
19-03-2018 22:00

Willem van Hanegem

Tiki Taka Touzani - Willem van Hanegem

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

12-03-2018 21:59

Theo Janssen

Tiki Taka Touzani - Theo Janssen

Soufiane Touzani ontmoet oud-voetballer en cultheld Theo Janssen, de man met de fluwelen trap.

05-03-2018 21:59

Steven Berghuis

Tiki Taka Touzani - Steven Berghuis

Soufiane Touzani gaat challenges aan met Steven Berghuis, de rechtsbuiten van Feyenoord en topscorer van de Eredivisie.

26-02-2018 21:59

Quincy Promes

Tiki Taka Touzani - Quincy Promes

Soufiane Touzani gaat op pad met Quincy Promes, international en sterspeler van het Russische Spartak Moskou. Quincy laat zijn skills zien en vertelt onder meer openhartig over wat hem nou echt gelukkig maakt.

19-02-2018 22:00

Terug: Tiki Taka Touzani

Tiki Taka Touzani - Terug: Tiki Taka Touzani

Freestylevoetballer en balkunstenaar Soufiane Touzani is terug bij RTL 7 met een derde seizoen van Tiki Taka Touzani. Vanaf vanavond vliegen de panna’s, trucjes en drones weer vier weken lang om de oren. Iedere maandag om 22:00 uur op RTL 7...

04-11-2017 17:55

Afl. 4

Tiki Taka Touzani - Afl. 4

Soufiane Touzani ontmoet voetballegende Ruud van Nistelrooij, die onder andere furore maakte bij PSV, Manchester United en Real Madrid. Ruud leert de Akka 3000 en krijgt een speciale ode van Touzani over zijn Brabantse land. En natuurlijk g...

28-10-2017 17:58

Afl. 3

Tiki Taka Touzani - Afl. 3

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

23-10-2017 22:00

Afl. 4

Tiki Taka Touzani - Afl. 4

Soufiane Touzani ontmoet voetballegende Ruud van Nistelrooij, die onder andere furore maakte bij PSV, Manchester United en Real Madrid. Ruud leert de Akka 3000 en krijgt een speciale ode van Touzani over zijn Brabantse land. En natuurlijk g...

16-10-2017 22:00

Afl. 3

Tiki Taka Touzani - Afl. 3

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

14-10-2017 18:00

Afl. 2

Tiki Taka Touzani - Afl. 2

Soufiane Touzani gaat langs bij Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Hij daagt de toptalenten van Ajax uit en voert verrassende gesprekken met hen.

09-10-2017 22:00

Tiki Taka Touzani: Ajax-talenten

Tiki Taka Touzani - Tiki Taka Touzani: Ajax-talenten

Deze week gaat Soufiane Touzani langs bij Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Hij daagt de toptalenten van Ajax uit en voert verrassende gesprekken met hen. 's Werelds beste freestylevoetballer Soufiane Touzani spreekt in dit tweede seizo...

07-10-2017 17:57

Afl. 1

Tiki Taka Touzani - Afl. 1

Soufiane Touzani gaat op pad met voormalig Feyenoord-speler Eljero Elia, die momenteel bij het Turkse Istanbul Basaksehir speelt. Eljero rijdt rond in een getunede disco-auto en neemt Soufiane mee naar zijn nieuwe club.

02-10-2017 22:00

Terug: Tiki Taka Touzani

Tiki Taka Touzani - Terug: Tiki Taka Touzani

’s Werelds beste freestylevoetballer Soufiane Touzani is vanaf vanavond terug bij RTL 7 met een tweede seizoen van ‘Tiki Taka Touzani.‘ Deze keer speelt hij tiki taka met Eljero Elia, Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong, Willem van Hanegem ...

17-04-2017 22:02

Compilatie

Tiki Taka Touzani - Compilatie

Compilatie van de gesprekken die freestyler Soufiane Touzani met Nederlandse profvoetballers heeft gevoerd en de challenges waarmee ze werden geconfronteerd.

10-04-2017 22:01

Georginio Wijnaldum

Tiki Taka Touzani - Georginio Wijnaldum

Soufiane Touzani reist naar Liverpool en gaat langs Georginio Wijnaldum. Hij daagt de Liverpoolspeler uit en voert een bijzonder gesprek met hem.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tiki Taka Touzani gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tiki Taka Touzani de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tiki Taka Touzani bij Tiki Taka Touzani liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tiki Taka Touzani. Heb je een uitzending van Tiki Taka Touzani gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tiki Taka Touzani gemist

Voetbalprogramma waarin de wereldberoemde freestyler Soufiane Touzani langsgaat bij Nederlandse profvoetballers die in het binnen- en buitenland spelen. Hij speelt Tiki Taka met en zonder bal met de voetballers, wat resulteert in spectaculaire challenges en verrassende gesprekken.

Uitzending gemist van Tiki Taka Touzani? Hier kun je alle uitzendingen van Tiki Taka Touzani kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 19-03-2018 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord