Programma gemist?

Soufiane door Touzani gaat langs de bij Feyenoord-spelers Tonny Vilhena een en op Karim El Ahmadi. Hij daagt hen op tv uit en voert op op tv verrassende gesprekken met op tv hen.

Soufiane op Touzani gaat uit langs bij ADO Den met Haag-verdediger Tom Beugelsdijk. Tom in neemt Soufiane een een dag uit mee in zijn uit leven.

Soufiane het Touzani gaat langs bij op Willem van Hanegem. tijdens De de oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt in zich aan de op kunst van het droneschieten en naar hij geeft zijn tijdens kijk op op de in verloren WK-finale van in 1974.

Soufiane naar Touzani gaat langs bij Willem met van Hanegem. uit De oud-profvoetballer en tijdens Feyenoord-cultheld waagt zich met aan de kunst van naar het droneschieten en door tijdens hij geeft zijn kijk op de van verloren WK-finale van op tv naar 1974.

Soufiane Touzani uit ontmoet oud-voetballer en op tv cultheld Theo Janssen, de door man in met de fluwelen door trap.

Soufiane in Touzani gaat door challenges aan met Steven Berghuis, tijdens de rechtsbuiten van door Feyenoord uit en topscorer van de uit Eredivisie.

Soufiane op Touzani gaat de op pad met Quincy op tv Promes, international en sterspeler van een het op Russische Spartak Moskou. Quincy uit laat naar zijn skills zien en vertelt onder op meer openhartig van over van wat hem nou echt gelukkig op tv maakt.

Freestylevoetballer tijdens en balkunstenaar op Soufiane Touzani is terug door bij RTL 7 met een op derde seizoen van door op Tiki Taka Touzani. Vanaf vanavond van vliegen de panna’s, trucjes een en het drones weer tijdens vier weken lang om de de oren. Iedere het maandag om 22:00 van uur op RTL 7. Dit naar seizoen gaat Touzani van op in pad met het in aanstormend talent van Ajax uit Justin Kluivert en op tv ontmoet hij international en sterspeler het van tijdens Spartak Moskou Quincy Promes. Verder tijdens tijdens gaat hij challenges aan met rechtsbuiten op tv van Feyenoord en tijdens topscorer van de tijdens Eredivisie Steven Berghuis uit en ontmoet op hij de man op met de tijdens fluwelen trap, oud voetballer het en met cult-held Theo Janssen. In de eerste aflevering het neemt op tv Soufiane de talentvolle van en flamboyante linksbuiten van uit Ajax Justin Kluivert een op tv dag op tv op sleeptouw. Ze dagen uit elkaar uit van voor verschillende op tv challenges, waarbij Justin op laat zien dat in qua talent en skills tijdens de spreekwoordelijke appel niet uit ver van de boom naar door valt. Verder skypen ze met uit broertje met Shane, is Justin openhartig op tv over het effect de van een bekende vader uit en in spelen ze het alom beruchte een panna incognito. van Onherkenbaar gaat op tv Justin proberen zo veel mogelijk panna’s in de uit te delen in op tv het Stadshart van de Amstelveen.

Soufiane van Touzani ontmoet voetballegende Ruud van op tv Nistelrooij, die onder tijdens andere furore maakte van uit bij PSV, Manchester United tijdens en Real Madrid. naar Ruud leert met de Akka 3000 en krijgt een een speciale ode het van Touzani over een zijn Brabantse land. En op tijdens natuurlijk gaat hij uit drone-knallen, dit keer naar in het stadion van naar PSV.

Soufiane tijdens Touzani gaat langs bij een Willem van Hanegem. de De op tv oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich tijdens aan de het kunst van het droneschieten en met door hij geeft zijn een kijk op de verloren WK-finale van het uit 1974.

Soufiane Touzani de ontmoet op tv voetballegende Ruud van Nistelrooij, een die onder door andere furore maakte bij van PSV, Manchester naar United en Real Madrid. door Ruud leert de met Akka 3000 en krijgt op tv een speciale tijdens ode van Touzani de over zijn Brabantse land. door En natuurlijk gaat de hij drone-knallen, het dit keer door in het stadion van het PSV.

Soufiane Touzani gaat van langs van bij Willem van Hanegem. De met oud-profvoetballer in en Feyenoord-cultheld waagt zich aan met de op kunst van het droneschieten en tijdens hij geeft zijn met kijk in op de tijdens verloren WK-finale van naar 1974.

Soufiane Touzani gaat uit langs bij Frenkie het naar de Jong en Matthijs de Ligt. op Hij daagt op de toptalenten op tv van Ajax uit en op voert in verrassende gesprekken met naar hen.

Deze week gaat door Soufiane Touzani langs een met bij Frenkie de Jong en Matthijs het de Ligt. Hij op tv daagt een de toptalenten van Ajax uit naar en voert het verrassende gesprekken met het hen. 's Werelds in beste freestylevoetballer Soufiane van Touzani spreekt in dit uit tweede een seizoen van Tiki Taka Touzani met van Eljero Elia, met Matthijs de Ligt en een Frenkie de Jong, op Willem van een Hanegem uit en Ruud van Nistelrooij. Touzani bezoekt een door bekende Nederlandse (oud-)voetballers en legt in hen verschillende spectaculaire de challenges voor. Van droneschieten in tot het koppen-vangenspel; op tv een alle klassiekers uit het eerste tijdens seizoen komen weer op tv voorbij. Daarnaast neemt op Soufiane een uniek uit kijkje in het op leven van de (oud-)voetballers naar en legt met hij de hen spannende naar nieuwe uitdagingen op tv voor.

Soufiane het Touzani gaat op door pad met voormalig tijdens Feyenoord-speler Eljero Elia, die momenteel tijdens in bij het Turkse Istanbul Basaksehir speelt. tijdens Eljero uit rijdt rond tijdens in een getunede disco-auto en een neemt Soufiane mee naar het zijn nieuwe op club.

juni 2021
19-04-2019 00:08

Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi

Tiki Taka Touzani - Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi

Soufiane Touzani gaat langs bij Feyenoord-spelers Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi. Hij daagt hen uit en voert verrassende gesprekken met hen.

18-04-2019 23:33

Tom Beugelsdijk

Tiki Taka Touzani - Tom Beugelsdijk

Soufiane Touzani gaat langs bij ADO Den Haag-verdediger Tom Beugelsdijk. Tom neemt Soufiane een dag mee in zijn leven.

17-02-2019 21:30

Willem van Hanegem

Tiki Taka Touzani - Willem van Hanegem

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

19-03-2018 22:00

Willem van Hanegem

Tiki Taka Touzani - Willem van Hanegem

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

12-03-2018 21:59

Theo Janssen

Tiki Taka Touzani - Theo Janssen

Soufiane Touzani ontmoet oud-voetballer en cultheld Theo Janssen, de man met de fluwelen trap.

05-03-2018 21:59

Steven Berghuis

Tiki Taka Touzani - Steven Berghuis

Soufiane Touzani gaat challenges aan met Steven Berghuis, de rechtsbuiten van Feyenoord en topscorer van de Eredivisie.

26-02-2018 21:59

Quincy Promes

Tiki Taka Touzani - Quincy Promes

Soufiane Touzani gaat op pad met Quincy Promes, international en sterspeler van het Russische Spartak Moskou. Quincy laat zijn skills zien en vertelt onder meer openhartig over wat hem nou echt gelukkig maakt.

19-02-2018 22:00

Terug: Tiki Taka Touzani

Tiki Taka Touzani - Terug: Tiki Taka Touzani

Freestylevoetballer en balkunstenaar Soufiane Touzani is terug bij RTL 7 met een derde seizoen van Tiki Taka Touzani. Vanaf vanavond vliegen de panna’s, trucjes en drones weer vier weken lang om de oren. Iedere maandag om 22:00 uur op RTL 7...

04-11-2017 17:55

Afl. 4

Tiki Taka Touzani - Afl. 4

Soufiane Touzani ontmoet voetballegende Ruud van Nistelrooij, die onder andere furore maakte bij PSV, Manchester United en Real Madrid. Ruud leert de Akka 3000 en krijgt een speciale ode van Touzani over zijn Brabantse land. En natuurlijk g...

28-10-2017 17:58

Afl. 3

Tiki Taka Touzani - Afl. 3

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

23-10-2017 22:00

Afl. 4

Tiki Taka Touzani - Afl. 4

Soufiane Touzani ontmoet voetballegende Ruud van Nistelrooij, die onder andere furore maakte bij PSV, Manchester United en Real Madrid. Ruud leert de Akka 3000 en krijgt een speciale ode van Touzani over zijn Brabantse land. En natuurlijk g...

16-10-2017 22:00

Afl. 3

Tiki Taka Touzani - Afl. 3

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

14-10-2017 18:00

Afl. 2

Tiki Taka Touzani - Afl. 2

Soufiane Touzani gaat langs bij Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Hij daagt de toptalenten van Ajax uit en voert verrassende gesprekken met hen.

09-10-2017 22:00

Tiki Taka Touzani: Ajax-talenten

Tiki Taka Touzani - Tiki Taka Touzani: Ajax-talenten

Deze week gaat Soufiane Touzani langs bij Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Hij daagt de toptalenten van Ajax uit en voert verrassende gesprekken met hen. 's Werelds beste freestylevoetballer Soufiane Touzani spreekt in dit tweede seizo...

07-10-2017 17:57

Afl. 1

Tiki Taka Touzani - Afl. 1

Soufiane Touzani gaat op pad met voormalig Feyenoord-speler Eljero Elia, die momenteel bij het Turkse Istanbul Basaksehir speelt. Eljero rijdt rond in een getunede disco-auto en neemt Soufiane mee naar zijn nieuwe club.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tiki Taka Touzani gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tiki Taka Touzani de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tiki Taka Touzani bij Tiki Taka Touzani liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tiki Taka Touzani. Heb je een uitzending van Tiki Taka Touzani gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tiki Taka Touzani gemist

Voetbalprogramma waarin de wereldberoemde freestyler Soufiane Touzani langsgaat bij Nederlandse profvoetballers die in het binnen- en buitenland spelen. Hij speelt Tiki Taka met en zonder bal met de voetballers, wat resulteert in spectaculaire challenges en verrassende gesprekken.

Uitzending gemist van Tiki Taka Touzani? Hier kun je alle uitzendingen van Tiki Taka Touzani kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 19-04-2019 om 00:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!