Programma gemist?

Soufiane uit Touzani gaat langs bij uit Feyenoord-spelers op tv Tonny Vilhena en Karim El met Ahmadi. op tv Hij daagt hen op uit en voert verrassende de gesprekken met met hen.

Soufiane Touzani gaat de langs met bij ADO Den uit Haag-verdediger Tom Beugelsdijk. Tom naar neemt Soufiane een dag op tv mee in van zijn tijdens leven.

Soufiane naar Touzani gaat langs in bij Willem van Hanegem. tijdens De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld van waagt op zich aan uit de kunst van het droneschieten en de hij geeft zijn de kijk op tv op de verloren WK-finale van de in 1974.

Soufiane Touzani gaat uit langs bij Willem op tv van Hanegem. door De in oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich de aan de naar kunst van het droneschieten met en hij geeft een zijn kijk op uit de verloren WK-finale van een in 1974.

Soufiane een Touzani ontmoet oud-voetballer en cultheld het Theo de Janssen, de met man met de fluwelen de trap.

Soufiane een Touzani gaat de challenges aan met Steven Berghuis, de van rechtsbuiten door van Feyenoord en topscorer een van de uit Eredivisie.

Soufiane Touzani gaat met op pad het met Quincy Promes, het international van en sterspeler van van het Russische Spartak Moskou. Quincy laat naar zijn skills het zien met en vertelt onder meer openhartig over naar wat het hem nou op tv echt gelukkig maakt.

Freestylevoetballer van en balkunstenaar op tv Soufiane Touzani is van terug bij RTL 7 op met een derde seizoen met van Tiki in Taka Touzani. in Vanaf vanavond vliegen de door panna’s, trucjes tijdens en drones weer een vier weken lang om een de oren. naar Iedere maandag om van 22:00 uur op RTL 7. Dit seizoen het gaat Touzani op tijdens pad met met het met aanstormend talent van Ajax Justin Kluivert uit en naar ontmoet hij de international en sterspeler het van Spartak Moskou van Quincy Promes. Verder de gaat hij challenges met aan met rechtsbuiten van de Feyenoord en topscorer van de op tv Eredivisie Steven Berghuis in en ontmoet hij naar de op tv man met de fluwelen het trap, oud voetballer de en cult-held Theo Janssen. In naar de eerste aflevering in in neemt Soufiane de talentvolle en flamboyante op linksbuiten van Ajax een van Justin Kluivert een dag op tv op sleeptouw. met Ze dagen elkaar door uit voor verschillende challenges, waarbij Justin met laat tijdens zien dat qua talent en op tv skills de spreekwoordelijke in appel in niet ver van de boom in valt. in Verder skypen ze tijdens met broertje Shane, is Justin op tv openhartig over het op naar effect van een bekende door vader en spelen ze het door alom beruchte panna op tv naar incognito. Onherkenbaar gaat de Justin proberen zo veel mogelijk panna’s in uit te de delen in het Stadshart op tv van in Amstelveen.

Soufiane van Touzani ontmoet voetballegende door Ruud van met Nistelrooij, die onder in andere furore maakte naar bij PSV, Manchester United het en Real een Madrid. Ruud leert de Akka op tv 3000 en krijgt een een speciale uit ode van Touzani over zijn in Brabantse land. En de natuurlijk gaat tijdens hij drone-knallen, het dit keer in het stadion door tijdens van PSV.

Soufiane Touzani op tv gaat langs bij Willem uit van Hanegem. De naar naar oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld van waagt zich aan de op kunst van het uit droneschieten en een hij geeft zijn uit kijk op de verloren WK-finale tijdens van de 1974.

Soufiane Touzani tijdens ontmoet voetballegende Ruud naar van Nistelrooij, die van onder andere furore van maakte bij een PSV, Manchester United op en Real tijdens Madrid. Ruud leert de Akka 3000 met en krijgt op een speciale ode van een Touzani een over zijn Brabantse land. En in natuurlijk gaat in hij drone-knallen, dit keer de in het op stadion van het PSV.

Soufiane de Touzani gaat langs bij Willem van van Hanegem. De in oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld het waagt zich aan met de kunst van de het droneschieten op en hij geeft het zijn kijk op de door verloren een WK-finale van door 1974.

Soufiane Touzani gaat door langs door bij Frenkie de Jong met en Matthijs de in Ligt. Hij daagt door de op toptalenten van Ajax een uit en voert op verrassende gesprekken met uit hen.

Deze week gaat in Soufiane Touzani op langs een bij Frenkie de Jong uit en Matthijs van de Ligt. Hij daagt de op toptalenten van door Ajax uit en voert verrassende door gesprekken het met hen. 's Werelds een beste freestylevoetballer Soufiane Touzani de spreekt in dit tweede naar seizoen van de Tiki Taka van Touzani met Eljero Elia, Matthijs naar de van Ligt en Frenkie de Jong, uit in Willem van Hanegem en naar Ruud van Nistelrooij. Touzani bezoekt de bekende Nederlandse de (oud-)voetballers met en legt hen een verschillende spectaculaire challenges voor. Van droneschieten naar tot van het koppen-vangenspel; alle met klassiekers uit het de eerste seizoen komen in weer voorbij. de Daarnaast neemt Soufiane een uniek kijkje in met in het leven van de de (oud-)voetballers op tv en legt hij de hen spannende met nieuwe naar uitdagingen voor.

Soufiane met Touzani gaat op door pad met voormalig Feyenoord-speler Eljero op tv Elia, die momenteel tijdens bij de het Turkse Istanbul uit Basaksehir speelt. Eljero op tv rijdt rond in een getunede in disco-auto en naar neemt Soufiane tijdens mee naar op tv zijn nieuwe club.

december 2021
19-04-2019 00:08

Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi

Tiki Taka Touzani - Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi

Soufiane Touzani gaat langs bij Feyenoord-spelers Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi. Hij daagt hen uit en voert verrassende gesprekken met hen.

18-04-2019 23:33

Tom Beugelsdijk

Tiki Taka Touzani - Tom Beugelsdijk

Soufiane Touzani gaat langs bij ADO Den Haag-verdediger Tom Beugelsdijk. Tom neemt Soufiane een dag mee in zijn leven.

17-02-2019 21:30

Willem van Hanegem

Tiki Taka Touzani - Willem van Hanegem

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

19-03-2018 22:00

Willem van Hanegem

Tiki Taka Touzani - Willem van Hanegem

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

12-03-2018 21:59

Theo Janssen

Tiki Taka Touzani - Theo Janssen

Soufiane Touzani ontmoet oud-voetballer en cultheld Theo Janssen, de man met de fluwelen trap.

05-03-2018 21:59

Steven Berghuis

Tiki Taka Touzani - Steven Berghuis

Soufiane Touzani gaat challenges aan met Steven Berghuis, de rechtsbuiten van Feyenoord en topscorer van de Eredivisie.

26-02-2018 21:59

Quincy Promes

Tiki Taka Touzani - Quincy Promes

Soufiane Touzani gaat op pad met Quincy Promes, international en sterspeler van het Russische Spartak Moskou. Quincy laat zijn skills zien en vertelt onder meer openhartig over wat hem nou echt gelukkig maakt.

19-02-2018 22:00

Terug: Tiki Taka Touzani

Tiki Taka Touzani - Terug: Tiki Taka Touzani

Freestylevoetballer en balkunstenaar Soufiane Touzani is terug bij RTL 7 met een derde seizoen van Tiki Taka Touzani. Vanaf vanavond vliegen de panna’s, trucjes en drones weer vier weken lang om de oren. Iedere maandag om 22:00 uur op RTL 7...

04-11-2017 17:55

Afl. 4

Tiki Taka Touzani - Afl. 4

Soufiane Touzani ontmoet voetballegende Ruud van Nistelrooij, die onder andere furore maakte bij PSV, Manchester United en Real Madrid. Ruud leert de Akka 3000 en krijgt een speciale ode van Touzani over zijn Brabantse land. En natuurlijk g...

28-10-2017 17:58

Afl. 3

Tiki Taka Touzani - Afl. 3

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

23-10-2017 22:00

Afl. 4

Tiki Taka Touzani - Afl. 4

Soufiane Touzani ontmoet voetballegende Ruud van Nistelrooij, die onder andere furore maakte bij PSV, Manchester United en Real Madrid. Ruud leert de Akka 3000 en krijgt een speciale ode van Touzani over zijn Brabantse land. En natuurlijk g...

16-10-2017 22:00

Afl. 3

Tiki Taka Touzani - Afl. 3

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

14-10-2017 18:00

Afl. 2

Tiki Taka Touzani - Afl. 2

Soufiane Touzani gaat langs bij Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Hij daagt de toptalenten van Ajax uit en voert verrassende gesprekken met hen.

09-10-2017 22:00

Tiki Taka Touzani: Ajax-talenten

Tiki Taka Touzani - Tiki Taka Touzani: Ajax-talenten

Deze week gaat Soufiane Touzani langs bij Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Hij daagt de toptalenten van Ajax uit en voert verrassende gesprekken met hen. 's Werelds beste freestylevoetballer Soufiane Touzani spreekt in dit tweede seizo...

07-10-2017 17:57

Afl. 1

Tiki Taka Touzani - Afl. 1

Soufiane Touzani gaat op pad met voormalig Feyenoord-speler Eljero Elia, die momenteel bij het Turkse Istanbul Basaksehir speelt. Eljero rijdt rond in een getunede disco-auto en neemt Soufiane mee naar zijn nieuwe club.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tiki Taka Touzani gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tiki Taka Touzani de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tiki Taka Touzani bij Tiki Taka Touzani liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tiki Taka Touzani. Heb je een uitzending van Tiki Taka Touzani gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tiki Taka Touzani gemist

Voetbalprogramma waarin de wereldberoemde freestyler Soufiane Touzani langsgaat bij Nederlandse profvoetballers die in het binnen- en buitenland spelen. Hij speelt Tiki Taka met en zonder bal met de voetballers, wat resulteert in spectaculaire challenges en verrassende gesprekken.

Uitzending gemist van Tiki Taka Touzani? Hier kun je alle uitzendingen van Tiki Taka Touzani kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 19-04-2019 om 00:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!