Programma gemist?

Soufiane Touzani naar gaat langs op bij Feyenoord-spelers op Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi. de met Hij daagt hen uit en door voert verrassende gesprekken met met een hen.

Soufiane van Touzani gaat langs met bij ADO Den Haag-verdediger Tom de van Beugelsdijk. Tom neemt Soufiane een dag door mee het in zijn in leven.

Soufiane Touzani op tv gaat langs naar bij Willem van Hanegem. tijdens De oud-profvoetballer een en Feyenoord-cultheld waagt zich een aan de van kunst van het een droneschieten en hij geeft zijn door door kijk op de verloren WK-finale de van een 1974.

Soufiane op tv Touzani gaat langs bij Willem het van een Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld in waagt zich aan uit met de kunst van het droneschieten en tijdens een hij geeft zijn kijk op met de verloren een WK-finale van een 1974.

Soufiane naar Touzani ontmoet oud-voetballer op tv en cultheld Theo Janssen, de de man met tijdens de fluwelen de trap.

Soufiane het Touzani gaat challenges tijdens aan met Steven Berghuis, tijdens de rechtsbuiten van Feyenoord op tv en topscorer op van de op Eredivisie.

Soufiane tijdens Touzani gaat het op pad met op tv Quincy Promes, international en sterspeler tijdens van het Russische tijdens Spartak het Moskou. Quincy laat zijn skills op tv zien op en vertelt onder meer openhartig door over wat naar hem nou uit echt gelukkig maakt.

Freestylevoetballer op tv en balkunstenaar de Soufiane Touzani is terug door bij RTL 7 met een in derde seizoen van op tv Tiki Taka Touzani. een een Vanaf vanavond vliegen door de panna’s, trucjes en op drones weer vier het weken lang met om de oren. Iedere naar maandag om 22:00 met uur op RTL op tv 7. Dit seizoen gaat Touzani op met pad met het naar aanstormend talent naar van op tv Ajax Justin Kluivert en ontmoet hij een de international en sterspeler in van Spartak Moskou Quincy Promes. Verder tijdens gaat naar hij challenges aan in met rechtsbuiten van Feyenoord de en topscorer naar van de Eredivisie tijdens Steven Berghuis en ontmoet hij tijdens de man met de met de fluwelen trap, oud door voetballer en cult-held Theo de Janssen. In de eerste aflevering uit in neemt Soufiane de talentvolle naar en flamboyante linksbuiten uit van Ajax Justin van Kluivert een dag op het sleeptouw. met Ze dagen elkaar uit voor van verschillende een challenges, waarbij Justin laat zien dat op tv qua tijdens talent en skills de met spreekwoordelijke appel niet van ver van de met boom valt. Verder skypen op ze met op broertje uit Shane, is Justin openhartig over het door effect van een door bekende vader en door door spelen ze het alom op beruchte panna met incognito. Onherkenbaar gaat van Justin proberen zo veel mogelijk uit panna’s uit te van delen de in het Stadshart van op tv Amstelveen.

Soufiane Touzani de ontmoet voetballegende Ruud van in op Nistelrooij, die onder andere furore tijdens maakte op bij PSV, Manchester United en het Real door Madrid. Ruud leert de Akka in 3000 en krijgt een uit speciale ode van op tv Touzani een over zijn Brabantse land. op En natuurlijk gaat hij in drone-knallen, dit keer van van in het stadion op van PSV.

Soufiane Touzani gaat het langs op bij Willem in van Hanegem. De tijdens oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan tijdens op tv de kunst van het droneschieten uit en hij geeft door zijn kijk een op de tijdens verloren WK-finale van de 1974.

Soufiane de Touzani ontmoet voetballegende op Ruud van Nistelrooij, met die onder tijdens andere furore maakte bij PSV, in Manchester United en op Real Madrid. Ruud in leert de uit Akka 3000 en krijgt een een speciale ode van op tv Touzani over tijdens zijn de Brabantse land. En natuurlijk gaat door hij naar drone-knallen, dit keer in uit het stadion van het PSV.

Soufiane Touzani de gaat langs bij Willem door van Hanegem. tijdens De oud-profvoetballer en van Feyenoord-cultheld waagt zich op tv aan de kunst van de het droneschieten met en hij geeft in zijn kijk op de tijdens verloren WK-finale van op tv de 1974.

Soufiane Touzani uit gaat langs met bij Frenkie de Jong en de Matthijs van de Ligt. op Hij daagt de toptalenten het van Ajax in uit en voert verrassende gesprekken met in een hen.

Deze op tv week gaat in Soufiane Touzani langs bij Frenkie de in Jong en Matthijs door op de Ligt. Hij daagt de toptalenten door naar van Ajax uit en voert met verrassende gesprekken op met hen. 's door Werelds beste freestylevoetballer Soufiane Touzani het spreekt in door dit tweede seizoen van naar Tiki Taka Touzani met het in Eljero Elia, Matthijs de Ligt naar en Frenkie de Jong, door Willem uit van Hanegem en Ruud het van Nistelrooij. Touzani bezoekt met bekende Nederlandse de (oud-)voetballers de en legt hen verschillende spectaculaire tijdens challenges voor. in Van droneschieten tot het tijdens koppen-vangenspel; alle klassiekers uit een het eerste seizoen tijdens komen op tv weer voorbij. Daarnaast neemt naar Soufiane een uniek kijkje op in het leven met van de in (oud-)voetballers en door legt hij de uit hen spannende nieuwe uitdagingen op tv voor.

Soufiane op tv Touzani gaat naar op pad met voormalig op Feyenoord-speler Eljero uit Elia, die momenteel bij het met Turkse Istanbul de Basaksehir speelt. Eljero rijdt rond met in een getunede een op tv disco-auto en neemt tijdens Soufiane mee naar zijn nieuwe het club.

december 2019
19-04-2019 00:08

Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi

Tiki Taka Touzani - Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi

Soufiane Touzani gaat langs bij Feyenoord-spelers Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi. Hij daagt hen uit en voert verrassende gesprekken met hen.

18-04-2019 23:33

Tom Beugelsdijk

Tiki Taka Touzani - Tom Beugelsdijk

Soufiane Touzani gaat langs bij ADO Den Haag-verdediger Tom Beugelsdijk. Tom neemt Soufiane een dag mee in zijn leven.

17-02-2019 21:30

Willem van Hanegem

Tiki Taka Touzani - Willem van Hanegem

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

19-03-2018 22:00

Willem van Hanegem

Tiki Taka Touzani - Willem van Hanegem

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

12-03-2018 21:59

Theo Janssen

Tiki Taka Touzani - Theo Janssen

Soufiane Touzani ontmoet oud-voetballer en cultheld Theo Janssen, de man met de fluwelen trap.

05-03-2018 21:59

Steven Berghuis

Tiki Taka Touzani - Steven Berghuis

Soufiane Touzani gaat challenges aan met Steven Berghuis, de rechtsbuiten van Feyenoord en topscorer van de Eredivisie.

26-02-2018 21:59

Quincy Promes

Tiki Taka Touzani - Quincy Promes

Soufiane Touzani gaat op pad met Quincy Promes, international en sterspeler van het Russische Spartak Moskou. Quincy laat zijn skills zien en vertelt onder meer openhartig over wat hem nou echt gelukkig maakt.

19-02-2018 22:00

Terug: Tiki Taka Touzani

Tiki Taka Touzani - Terug: Tiki Taka Touzani

Freestylevoetballer en balkunstenaar Soufiane Touzani is terug bij RTL 7 met een derde seizoen van Tiki Taka Touzani. Vanaf vanavond vliegen de panna’s, trucjes en drones weer vier weken lang om de oren. Iedere maandag om 22:00 uur op RTL 7...

04-11-2017 17:55

Afl. 4

Tiki Taka Touzani - Afl. 4

Soufiane Touzani ontmoet voetballegende Ruud van Nistelrooij, die onder andere furore maakte bij PSV, Manchester United en Real Madrid. Ruud leert de Akka 3000 en krijgt een speciale ode van Touzani over zijn Brabantse land. En natuurlijk g...

28-10-2017 17:58

Afl. 3

Tiki Taka Touzani - Afl. 3

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

23-10-2017 22:00

Afl. 4

Tiki Taka Touzani - Afl. 4

Soufiane Touzani ontmoet voetballegende Ruud van Nistelrooij, die onder andere furore maakte bij PSV, Manchester United en Real Madrid. Ruud leert de Akka 3000 en krijgt een speciale ode van Touzani over zijn Brabantse land. En natuurlijk g...

16-10-2017 22:00

Afl. 3

Tiki Taka Touzani - Afl. 3

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

14-10-2017 18:00

Afl. 2

Tiki Taka Touzani - Afl. 2

Soufiane Touzani gaat langs bij Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Hij daagt de toptalenten van Ajax uit en voert verrassende gesprekken met hen.

09-10-2017 22:00

Tiki Taka Touzani: Ajax-talenten

Tiki Taka Touzani - Tiki Taka Touzani: Ajax-talenten

Deze week gaat Soufiane Touzani langs bij Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Hij daagt de toptalenten van Ajax uit en voert verrassende gesprekken met hen. 's Werelds beste freestylevoetballer Soufiane Touzani spreekt in dit tweede seizo...

07-10-2017 17:57

Afl. 1

Tiki Taka Touzani - Afl. 1

Soufiane Touzani gaat op pad met voormalig Feyenoord-speler Eljero Elia, die momenteel bij het Turkse Istanbul Basaksehir speelt. Eljero rijdt rond in een getunede disco-auto en neemt Soufiane mee naar zijn nieuwe club.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tiki Taka Touzani gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tiki Taka Touzani de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tiki Taka Touzani bij Tiki Taka Touzani liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tiki Taka Touzani. Heb je een uitzending van Tiki Taka Touzani gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tiki Taka Touzani gemist

Voetbalprogramma waarin de wereldberoemde freestyler Soufiane Touzani langsgaat bij Nederlandse profvoetballers die in het binnen- en buitenland spelen. Hij speelt Tiki Taka met en zonder bal met de voetballers, wat resulteert in spectaculaire challenges en verrassende gesprekken.

Uitzending gemist van Tiki Taka Touzani? Hier kun je alle uitzendingen van Tiki Taka Touzani kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 19-04-2019 om 00:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!