Programma gemist?

Soufiane in Touzani ontmoet een voetballegende Ruud van Nistelrooij, die uit onder in andere furore maakte bij door PSV, Manchester United en Real uit naar Madrid. Ruud leert de Akka 3000 een en krijgt een tijdens van speciale ode van Touzani met over zijn Brabantse met land. En tijdens natuurlijk gaat hij drone-knallen, dit een keer in het met stadion van een PSV.

Soufiane met Touzani gaat langs met bij Willem van op Hanegem. De op oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich naar aan de met kunst van het droneschieten uit en hij geeft het zijn kijk uit op de verloren WK-finale van door van 1974.

Soufiane Touzani ontmoet uit tijdens voetballegende Ruud van op Nistelrooij, die onder door andere furore maakte bij PSV, Manchester de uit United en Real de Madrid. Ruud leert door de Akka 3000 met en krijgt een tijdens speciale ode van Touzani in over zijn in Brabantse land. En op natuurlijk gaat hij drone-knallen, op dit keer in het het stadion uit van PSV.

Soufiane op tv Touzani gaat op langs bij Willem een van Hanegem. De naar oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan van de kunst van een het droneschieten en een hij geeft in zijn kijk door op de verloren WK-finale de van op tv 1974.

Soufiane door Touzani gaat langs bij met Frenkie de in Jong en Matthijs een de Ligt. Hij het daagt de toptalenten van op tv Ajax op uit en voert verrassende uit gesprekken met tijdens hen.

Deze week van gaat Soufiane Touzani in langs bij van Frenkie de het Jong en Matthijs de Ligt. Hij de daagt op tv de toptalenten van Ajax uit door en uit voert verrassende gesprekken met met hen. 's Werelds een beste freestylevoetballer Soufiane Touzani spreekt naar in dit door tweede seizoen van op tv Tiki Taka Touzani door met Eljero Elia, Matthijs de de Ligt en tijdens het Frenkie de Jong, Willem naar van Hanegem de en Ruud van met Nistelrooij. Touzani bezoekt bekende uit Nederlandse (oud-)voetballers en de legt hen door verschillende spectaculaire challenges voor. Van droneschieten op tot naar het koppen-vangenspel; alle de klassiekers uit het eerste een seizoen komen weer voorbij. in door Daarnaast neemt Soufiane een uniek van kijkje in in het leven door van de (oud-)voetballers en legt met hij de hen op spannende nieuwe uitdagingen de voor.

Soufiane Touzani gaat op tv op pad het met voormalig op tv Feyenoord-speler Eljero de Elia, die momenteel bij het naar Turkse Istanbul Basaksehir speelt. in Eljero met rijdt rond het in een getunede disco-auto en neemt door Soufiane mee naar met zijn nieuwe met club.

’s Werelds het beste op tv freestylevoetballer Soufiane Touzani is vanaf vanavond een het terug bij RTL 7 met tijdens een door tweede seizoen van ‘Tiki tijdens Taka Touzani.‘ Deze keer speelt uit hij de tiki taka met de Eljero Elia, Matthijs de Ligt een en Frenkie op tv de Jong, Willem van uit van Hanegem en Ruud van Nistelrooij. naar van Touzani bezoekt bekende Nederlandse in (oud-)voetballers een en legt hen het verschillende spectaculaire challenges voor. Van droneschieten in tot het door koppen-vangenspel; alle het klassiekers uit het eerste uit seizoen met komen weer voorbij. tijdens Daarnaast neemt Soufiane een met uniek kijkje in het met leven van een de (oud-)voetballers in en legt hij het de hen spannende nieuwe op tv uitdagingen voor. In de eerste aflevering uit gaat Soufiane met op pad tijdens met voormalig met Feyenoord-speler Eljero Elia, het die momenteel zijn wedstrijden voor het door het Turkse Istanbul Basaksehir speelt. door Eljero rijdt rond in een een tijdens getunede disco-auto en neemt Soufiane de mee naar zijn het nieuwe club. Toptalenten van uit in Ajax Matthijs de door Ligt en Frenkie de Jong staan van centraal in met de tweede aflevering. op tv In de derde aflevering het waagt Feyenoord-cultheld in Willem door van Hanegem zich door aan de kunst van het droneschieten naar en op geeft hij zijn de kijk op de verloren WK-finale de van 1974. naar Soufiane gaat in het de op vierde en laatste op aflevering op pad met Ruud naar van Nistelrooij, met die onder andere furore maakte het bij PSV, Manchester tijdens uit United en Real Madrid. Daarnaast is op tv door hij maar liefst drie keer een in op tv zijn carrière topscorer van tijdens de UEFA tijdens Champions League geworden.

Compilatie van de een gesprekken die tijdens freestyler Soufiane Touzani met door Nederlandse profvoetballers een heeft gevoerd naar en de in challenges waarmee ze werden tijdens geconfronteerd.

Soufiane Touzani reist tijdens naar tijdens Liverpool en naar gaat langs Georginio Wijnaldum. op Hij daagt de Liverpoolspeler met uit en voert van een van bijzonder gesprek met tijdens hem.

Soufiane van Touzani gaat langs bij uit sc Heerenveen-voetballers Jerry St. het Juste op en Sam door Larsson. Hij daagt hen uit en met naar voert verrassende gesprekken met een hen.

Soufiane de Touzani gaat langs bij Ajaxvoetballer in Kasper Dolberg. De van goaltjesdief de laat een kant naar van zichzelf zien naar die niet veel uit mensen kennen.

Soufiane door Touzani reist naar Istanbul tijdens en gaat langs de bij van Galatasaray-voetballer Nigel de Jong. naar Soufiane loopt een de dag mee in zijn leven met en door voert een bijzonder gesprek op tv met van hem.

Soufiane de Touzani gaat langs bij ADO in Den in Haag-verdediger Tom Beugelsdijk. van Tom neemt van Soufiane een dag van mee in zijn op tv leven.

Soufiane Touzani gaat op tv langs bij de met broers Luuk en door Siem door de Jong. het Hij daagt de PSV-voetballers van uit en voert verrassende gesprekken de door met hen.

december 2017
04-11-2017 17:55

Afl. 4

Tiki Taka Touzani - Afl. 4

Soufiane Touzani ontmoet voetballegende Ruud van Nistelrooij, die onder andere furore maakte bij PSV, Manchester United en Real Madrid. Ruud leert de Akka 3000 en krijgt een speciale ode van Touzani over zijn Brabantse land. En natuurlijk g...

28-10-2017 17:58

Afl. 3

Tiki Taka Touzani - Afl. 3

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

23-10-2017 22:00

Afl. 4

Tiki Taka Touzani - Afl. 4

Soufiane Touzani ontmoet voetballegende Ruud van Nistelrooij, die onder andere furore maakte bij PSV, Manchester United en Real Madrid. Ruud leert de Akka 3000 en krijgt een speciale ode van Touzani over zijn Brabantse land. En natuurlijk g...

16-10-2017 22:00

Afl. 3

Tiki Taka Touzani - Afl. 3

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

14-10-2017 18:00

Afl. 2

Tiki Taka Touzani - Afl. 2

Soufiane Touzani gaat langs bij Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Hij daagt de toptalenten van Ajax uit en voert verrassende gesprekken met hen.

09-10-2017 22:00

Tiki Taka Touzani: Ajax-talenten

Tiki Taka Touzani - Tiki Taka Touzani: Ajax-talenten

Deze week gaat Soufiane Touzani langs bij Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Hij daagt de toptalenten van Ajax uit en voert verrassende gesprekken met hen. 's Werelds beste freestylevoetballer Soufiane Touzani spreekt in dit tweede seizo...

07-10-2017 17:57

Afl. 1

Tiki Taka Touzani - Afl. 1

Soufiane Touzani gaat op pad met voormalig Feyenoord-speler Eljero Elia, die momenteel bij het Turkse Istanbul Basaksehir speelt. Eljero rijdt rond in een getunede disco-auto en neemt Soufiane mee naar zijn nieuwe club.

02-10-2017 22:00

Terug: Tiki Taka Touzani

Tiki Taka Touzani - Terug: Tiki Taka Touzani

’s Werelds beste freestylevoetballer Soufiane Touzani is vanaf vanavond terug bij RTL 7 met een tweede seizoen van ‘Tiki Taka Touzani.‘ Deze keer speelt hij tiki taka met Eljero Elia, Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong, Willem van Hanegem ...

17-04-2017 22:02

Compilatie

Tiki Taka Touzani - Compilatie

Compilatie van de gesprekken die freestyler Soufiane Touzani met Nederlandse profvoetballers heeft gevoerd en de challenges waarmee ze werden geconfronteerd.

10-04-2017 22:01

Georginio Wijnaldum

Tiki Taka Touzani - Georginio Wijnaldum

Soufiane Touzani reist naar Liverpool en gaat langs Georginio Wijnaldum. Hij daagt de Liverpoolspeler uit en voert een bijzonder gesprek met hem.

03-04-2017 22:00

Jerry St. Juste en Sam Larsson

Tiki Taka Touzani - Jerry St. Juste en Sam Larsson

Soufiane Touzani gaat langs bij sc Heerenveen-voetballers Jerry St. Juste en Sam Larsson. Hij daagt hen uit en voert verrassende gesprekken met hen.

27-03-2017 22:00

Kasper Dolberg

Tiki Taka Touzani - Kasper Dolberg

Soufiane Touzani gaat langs bij Ajaxvoetballer Kasper Dolberg. De goaltjesdief laat een kant van zichzelf zien die niet veel mensen kennen.

20-03-2017 22:01

Nigel de Jong

Tiki Taka Touzani - Nigel de Jong

Soufiane Touzani reist naar Istanbul en gaat langs bij Galatasaray-voetballer Nigel de Jong. Soufiane loopt een dag mee in zijn leven en voert een bijzonder gesprek met hem.

13-03-2017 22:00

Tom Beugelsdijk

Tiki Taka Touzani - Tom Beugelsdijk

Soufiane Touzani gaat langs bij ADO Den Haag-verdediger Tom Beugelsdijk. Tom neemt Soufiane een dag mee in zijn leven.

06-03-2017 22:00

Luuk en Siem de Jong

Tiki Taka Touzani - Luuk en Siem de Jong

Soufiane Touzani gaat langs bij de broers Luuk en Siem de Jong. Hij daagt de PSV-voetballers uit en voert verrassende gesprekken met hen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tiki Taka Touzani gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tiki Taka Touzani de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tiki Taka Touzani bij Tiki Taka Touzani liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tiki Taka Touzani. Heb je een uitzending van Tiki Taka Touzani gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tiki Taka Touzani gemist

Voetbalprogramma waarin de wereldberoemde freestyler Soufiane Touzani langsgaat bij Nederlandse profvoetballers die in het binnen- en buitenland spelen. Hij speelt Tiki Taka met en zonder bal met de voetballers, wat resulteert in spectaculaire challenges en verrassende gesprekken.

Uitzending gemist van Tiki Taka Touzani? Hier kun je alle uitzendingen van Tiki Taka Touzani kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 04-11-2017 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord