Programma gemist?

Soufiane Touzani door gaat langs bij met Willem van Hanegem. De uit oud-profvoetballer van en Feyenoord-cultheld een waagt zich aan de kunst van het het uit droneschieten en hij tijdens geeft zijn het kijk op de verloren WK-finale van een de 1974.

Soufiane tijdens Touzani ontmoet oud-voetballer en uit cultheld Theo Janssen, de de man met op de fluwelen het trap.

Soufiane Touzani van gaat challenges aan van met Steven met Berghuis, de rechtsbuiten van de Feyenoord en in topscorer van naar de Eredivisie.

Soufiane Touzani gaat op de op pad met Quincy Promes, uit international en sterspeler het van het Russische het Spartak Moskou. de Quincy laat door zijn skills zien de en vertelt onder meer openhartig over uit wat in hem nou echt naar gelukkig maakt.

Freestylevoetballer op tv en balkunstenaar Soufiane Touzani met is uit terug bij RTL 7 het met een derde van seizoen van Tiki van Taka Touzani. Vanaf vanavond de vliegen de panna’s, trucjes op tv tijdens en drones weer vier een weken lang de om de oren. Iedere maandag op om het 22:00 uur op RTL 7. Dit seizoen naar gaat Touzani op door pad met het het aanstormend naar talent van Ajax Justin Kluivert in de en ontmoet hij de international en sterspeler van Spartak Moskou tijdens Quincy Promes. met Verder met gaat hij challenges aan met door rechtsbuiten van Feyenoord door en topscorer van de uit Eredivisie Steven het Berghuis door en ontmoet hij de in man met de fluwelen trap, door door oud voetballer en cult-held Theo in Janssen. In de eerste de aflevering de neemt Soufiane de talentvolle een en flamboyante linksbuiten van Ajax van Justin naar Kluivert een dag op sleeptouw. het Ze de dagen elkaar uit voor uit verschillende challenges, door waarbij Justin laat zien op tv dat qua talent van en skills uit de spreekwoordelijke uit appel niet ver uit van de boom valt. naar Verder skypen ze met uit broertje door Shane, is Justin openhartig over op tv het effect het van een bekende vader op en de spelen ze het alom beruchte panna op tv incognito. van Onherkenbaar gaat naar Justin proberen zo het veel mogelijk panna’s uit te een delen in het Stadshart naar van in Amstelveen.

Soufiane Touzani met ontmoet voetballegende Ruud van het de Nistelrooij, die onder andere tijdens furore maakte bij op PSV, Manchester United en Real het Madrid. Ruud de leert de Akka 3000 van uit en krijgt een speciale ode op tv van uit Touzani over zijn Brabantse land. En op tv in natuurlijk gaat hij drone-knallen, tijdens dit keer in het het stadion in van PSV.

Soufiane met Touzani gaat langs bij op tv Willem van het Hanegem. De een oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt naar zich aan de het kunst van de het droneschieten en van hij geeft zijn kijk op met de verloren WK-finale van uit met 1974.

Soufiane Touzani ontmoet de voetballegende Ruud door van Nistelrooij, die de onder andere furore maakte tijdens bij een PSV, Manchester United en Real tijdens Madrid. door Ruud leert de Akka op 3000 en krijgt in een speciale van ode van Touzani van over zijn Brabantse land. En de natuurlijk gaat door hij drone-knallen, dit tijdens keer in het stadion een van op tv PSV.

Soufiane Touzani gaat op tv langs bij in Willem in van Hanegem. De oud-profvoetballer en uit Feyenoord-cultheld waagt zich een aan de kunst naar van het droneschieten van en hij geeft zijn uit kijk op de naar verloren WK-finale van de naar 1974.

Soufiane naar Touzani gaat langs bij Frenkie met de Jong het en Matthijs de het Ligt. Hij een daagt de toptalenten door van Ajax uit en voert uit verrassende gesprekken met met van hen.

Deze week gaat de Soufiane op tv Touzani langs bij naar Frenkie de een Jong en Matthijs de door Ligt. Hij daagt uit de toptalenten van in Ajax uit uit en voert verrassende gesprekken met hen. 's op Werelds beste met freestylevoetballer op Soufiane Touzani spreekt in dit tweede de seizoen van tijdens Tiki Taka de Touzani met Eljero Elia, Matthijs door de de Ligt en door Frenkie de Jong, Willem van Hanegem in en Ruud van een Nistelrooij. Touzani bezoekt uit bekende uit Nederlandse (oud-)voetballers en legt naar hen tijdens verschillende spectaculaire challenges voor. van Van droneschieten tot door het koppen-vangenspel; het alle klassiekers uit het eerste de seizoen komen weer naar voorbij. Daarnaast neemt het Soufiane een uniek kijkje op de in het leven het van de (oud-)voetballers en legt op hij de hen spannende het nieuwe uit uitdagingen voor.

Soufiane op tv Touzani gaat op pad op tv met voormalig Feyenoord-speler Eljero door op tv Elia, die momenteel door bij het Turkse door Istanbul Basaksehir speelt. Eljero rijdt rond op in van een getunede disco-auto op en neemt een Soufiane mee naar zijn nieuwe een club.

’s door Werelds beste op tv freestylevoetballer Soufiane Touzani is uit vanaf vanavond terug bij RTL op 7 met in een tweede seizoen de van in ‘Tiki Taka Touzani.‘ Deze op tv keer speelt hij tiki taka een met Eljero naar Elia, Matthijs een de Ligt een en Frenkie de Jong, de Willem van Hanegem en Ruud in met van Nistelrooij. Touzani bezoekt op naar bekende Nederlandse (oud-)voetballers en het legt hen verschillende van spectaculaire challenges voor. Van droneschieten tijdens met tot het koppen-vangenspel; alle klassiekers uit in het eerste op tv seizoen het komen weer voorbij. Daarnaast door neemt Soufiane een uniek kijkje op tv in het leven naar van op tv de (oud-)voetballers op en legt hij de hen op spannende nieuwe op uitdagingen voor. In tijdens de eerste aflevering tijdens gaat Soufiane op pad in met voormalig Feyenoord-speler Eljero Elia, uit door die momenteel zijn wedstrijden voor van het Turkse op tv Istanbul Basaksehir speelt. Eljero van rijdt rond uit in een getunede disco-auto en door neemt op tv Soufiane mee naar op zijn nieuwe club. Toptalenten van tijdens Ajax het Matthijs de Ligt en naar Frenkie de Jong staan met centraal in een de tweede aflevering. In van de derde het aflevering waagt Feyenoord-cultheld Willem van van van Hanegem zich aan de kunst het van het het droneschieten en geeft hij in zijn kijk naar op de tijdens verloren WK-finale van 1974. tijdens Soufiane gaat in het de vierde en de laatste de aflevering op pad naar met Ruud van Nistelrooij, die op onder andere furore maakte de bij op PSV, Manchester van United en Real Madrid. de Daarnaast is hij maar met liefst drie op keer in in zijn carrière topscorer de van de UEFA Champions League de geworden.

Compilatie van een de gesprekken die freestyler het Soufiane Touzani met tijdens Nederlandse profvoetballers heeft in gevoerd de en de challenges een waarmee ze op tv werden geconfronteerd.

Soufiane Touzani tijdens reist naar uit Liverpool en gaat tijdens langs Georginio het Wijnaldum. Hij daagt de Liverpoolspeler de uit en door voert een bijzonder de gesprek met naar hem.

december 2018
19-03-2018 22:00

Willem van Hanegem

Tiki Taka Touzani - Willem van Hanegem

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

12-03-2018 21:59

Theo Janssen

Tiki Taka Touzani - Theo Janssen

Soufiane Touzani ontmoet oud-voetballer en cultheld Theo Janssen, de man met de fluwelen trap.

05-03-2018 21:59

Steven Berghuis

Tiki Taka Touzani - Steven Berghuis

Soufiane Touzani gaat challenges aan met Steven Berghuis, de rechtsbuiten van Feyenoord en topscorer van de Eredivisie.

26-02-2018 21:59

Quincy Promes

Tiki Taka Touzani - Quincy Promes

Soufiane Touzani gaat op pad met Quincy Promes, international en sterspeler van het Russische Spartak Moskou. Quincy laat zijn skills zien en vertelt onder meer openhartig over wat hem nou echt gelukkig maakt.

19-02-2018 22:00

Terug: Tiki Taka Touzani

Tiki Taka Touzani - Terug: Tiki Taka Touzani

Freestylevoetballer en balkunstenaar Soufiane Touzani is terug bij RTL 7 met een derde seizoen van Tiki Taka Touzani. Vanaf vanavond vliegen de panna’s, trucjes en drones weer vier weken lang om de oren. Iedere maandag om 22:00 uur op RTL 7...

04-11-2017 17:55

Afl. 4

Tiki Taka Touzani - Afl. 4

Soufiane Touzani ontmoet voetballegende Ruud van Nistelrooij, die onder andere furore maakte bij PSV, Manchester United en Real Madrid. Ruud leert de Akka 3000 en krijgt een speciale ode van Touzani over zijn Brabantse land. En natuurlijk g...

28-10-2017 17:58

Afl. 3

Tiki Taka Touzani - Afl. 3

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

23-10-2017 22:00

Afl. 4

Tiki Taka Touzani - Afl. 4

Soufiane Touzani ontmoet voetballegende Ruud van Nistelrooij, die onder andere furore maakte bij PSV, Manchester United en Real Madrid. Ruud leert de Akka 3000 en krijgt een speciale ode van Touzani over zijn Brabantse land. En natuurlijk g...

16-10-2017 22:00

Afl. 3

Tiki Taka Touzani - Afl. 3

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

14-10-2017 18:00

Afl. 2

Tiki Taka Touzani - Afl. 2

Soufiane Touzani gaat langs bij Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Hij daagt de toptalenten van Ajax uit en voert verrassende gesprekken met hen.

09-10-2017 22:00

Tiki Taka Touzani: Ajax-talenten

Tiki Taka Touzani - Tiki Taka Touzani: Ajax-talenten

Deze week gaat Soufiane Touzani langs bij Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Hij daagt de toptalenten van Ajax uit en voert verrassende gesprekken met hen. 's Werelds beste freestylevoetballer Soufiane Touzani spreekt in dit tweede seizo...

07-10-2017 17:57

Afl. 1

Tiki Taka Touzani - Afl. 1

Soufiane Touzani gaat op pad met voormalig Feyenoord-speler Eljero Elia, die momenteel bij het Turkse Istanbul Basaksehir speelt. Eljero rijdt rond in een getunede disco-auto en neemt Soufiane mee naar zijn nieuwe club.

02-10-2017 22:00

Terug: Tiki Taka Touzani

Tiki Taka Touzani - Terug: Tiki Taka Touzani

’s Werelds beste freestylevoetballer Soufiane Touzani is vanaf vanavond terug bij RTL 7 met een tweede seizoen van ‘Tiki Taka Touzani.‘ Deze keer speelt hij tiki taka met Eljero Elia, Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong, Willem van Hanegem ...

17-04-2017 22:02

Compilatie

Tiki Taka Touzani - Compilatie

Compilatie van de gesprekken die freestyler Soufiane Touzani met Nederlandse profvoetballers heeft gevoerd en de challenges waarmee ze werden geconfronteerd.

10-04-2017 22:01

Georginio Wijnaldum

Tiki Taka Touzani - Georginio Wijnaldum

Soufiane Touzani reist naar Liverpool en gaat langs Georginio Wijnaldum. Hij daagt de Liverpoolspeler uit en voert een bijzonder gesprek met hem.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tiki Taka Touzani gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tiki Taka Touzani de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tiki Taka Touzani bij Tiki Taka Touzani liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tiki Taka Touzani. Heb je een uitzending van Tiki Taka Touzani gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tiki Taka Touzani gemist

Voetbalprogramma waarin de wereldberoemde freestyler Soufiane Touzani langsgaat bij Nederlandse profvoetballers die in het binnen- en buitenland spelen. Hij speelt Tiki Taka met en zonder bal met de voetballers, wat resulteert in spectaculaire challenges en verrassende gesprekken.

Uitzending gemist van Tiki Taka Touzani? Hier kun je alle uitzendingen van Tiki Taka Touzani kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 19-03-2018 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord