Programma gemist?

Soufiane op tv Touzani ontmoet oud-voetballer tijdens en cultheld Theo Janssen, de naar man met de op tv fluwelen van trap.

Soufiane Touzani door gaat challenges aan met naar van Steven Berghuis, de van rechtsbuiten van Feyenoord en topscorer van uit de het Eredivisie.

Soufiane Touzani gaat de op pad met de Quincy Promes, door international en sterspeler op van tijdens het Russische Spartak Moskou. met Quincy laat in zijn skills zien en vertelt door onder meer het openhartig over wat hem nou een echt gelukkig uit maakt.

Freestylevoetballer tijdens en balkunstenaar op Soufiane Touzani is terug van bij RTL 7 op tv met een derde seizoen van op naar Tiki Taka Touzani. het Vanaf vanavond vliegen de panna’s, trucjes uit en naar drones weer vier weken lang tijdens het om de oren. uit Iedere maandag om 22:00 uur op het de RTL 7. Dit seizoen gaat tijdens Touzani op pad met het van een aanstormend talent van de Ajax Justin Kluivert door en ontmoet hij international op en sterspeler van Spartak een Moskou Quincy op Promes. Verder de gaat hij challenges aan met op rechtsbuiten van Feyenoord met en topscorer van de van van Eredivisie Steven Berghuis en ontmoet de hij de met man met de fluwelen van trap, van oud voetballer en cult-held een Theo Janssen. In uit de eerste aflevering neemt door Soufiane de talentvolle en flamboyante het op linksbuiten van Ajax Justin Kluivert uit een dag uit op sleeptouw. Ze dagen door elkaar uit voor verschillende de challenges, door waarbij Justin laat zien het dat qua talent uit en skills de naar spreekwoordelijke appel naar niet ver van de in boom valt. Verder van skypen ze van met broertje Shane, is Justin het openhartig over het op effect van op een bekende vader en een spelen ze het het op tv alom beruchte panna incognito. Onherkenbaar een gaat Justin proberen zo een veel mogelijk panna’s tijdens de uit te delen in het het Stadshart van met Amstelveen.

Soufiane Touzani ontmoet het voetballegende een Ruud van een Nistelrooij, die onder andere furore maakte tijdens bij met PSV, Manchester van United en Real Madrid. van Ruud leert de Akka 3000 met en krijgt een met speciale ode van naar tijdens Touzani over zijn Brabantse land. op tv En natuurlijk gaat hij van drone-knallen, dit keer op in het op stadion van van PSV.

Soufiane uit Touzani gaat op tv langs bij Willem van Hanegem. op tv De het oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld het waagt zich aan de kunst door van het droneschieten en een hij geeft zijn op tv kijk op de met verloren WK-finale op van op 1974.

Soufiane naar Touzani ontmoet voetballegende Ruud met van Nistelrooij, naar die onder andere furore maakte met bij PSV, Manchester op tv met United en Real tijdens Madrid. Ruud leert de Akka naar 3000 en in krijgt een speciale ode een van tijdens Touzani over zijn Brabantse land. En op een natuurlijk gaat hij drone-knallen, dit keer door in het stadion met van naar PSV.

Soufiane Touzani tijdens gaat langs bij met Willem van Hanegem. De naar oud-profvoetballer en met Feyenoord-cultheld waagt zich aan de de kunst met van op tv het droneschieten en hij geeft met zijn kijk op de op verloren WK-finale van van naar 1974.

Soufiane Touzani door gaat langs een bij Frenkie in de Jong en Matthijs op tv de Ligt. Hij op tv daagt de toptalenten van uit Ajax uit een en voert verrassende gesprekken met op tv een hen.

Deze op week gaat tijdens Soufiane Touzani langs bij Frenkie tijdens de een Jong en Matthijs tijdens de Ligt. Hij daagt naar de toptalenten de van Ajax uit en voert verrassende met gesprekken met van hen. 's Werelds tijdens beste freestylevoetballer Soufiane Touzani spreekt van in op tv dit tweede seizoen tijdens van Tiki uit Taka Touzani met Eljero Elia, op Matthijs de Ligt en een van Frenkie de Jong, Willem van Hanegem een en in Ruud van Nistelrooij. Touzani bezoekt op bekende Nederlandse (oud-)voetballers de door en legt hen op verschillende spectaculaire challenges voor. Van naar droneschieten met tot het koppen-vangenspel; alle door klassiekers uit een het eerste seizoen komen weer voorbij. de Daarnaast door neemt Soufiane een uniek op kijkje in van het leven van de (oud-)voetballers een op tv en legt hij de uit hen spannende nieuwe uitdagingen uit voor.

Soufiane van Touzani gaat op in pad met voormalig Feyenoord-speler naar Eljero Elia, op die momenteel in bij het Turkse Istanbul Basaksehir speelt. op Eljero naar rijdt rond op tv in een getunede disco-auto op en neemt Soufiane mee naar naar zijn nieuwe uit club.

’s een Werelds beste freestylevoetballer Soufiane Touzani door het is vanaf vanavond een terug bij RTL 7 met met een tweede seizoen van tijdens ‘Tiki het Taka Touzani.‘ op tv Deze keer speelt hij uit tiki taka met Eljero in Elia, Matthijs de de Ligt op tv en Frenkie de op Jong, Willem van het Hanegem en Ruud tijdens van Nistelrooij. Touzani in bezoekt bekende Nederlandse (oud-)voetballers uit met en legt hen verschillende spectaculaire challenges door voor. uit Van droneschieten naar tot het koppen-vangenspel; alle klassiekers uit een het eerste seizoen het de komen weer voorbij. op tv Daarnaast neemt Soufiane van een uniek kijkje in in het leven van de uit (oud-)voetballers en het legt hij de tijdens hen spannende nieuwe uitdagingen voor. In naar uit de eerste aflevering gaat Soufiane tijdens op een pad met voormalig Feyenoord-speler Eljero Elia, op die het momenteel zijn wedstrijden een voor het Turkse Istanbul door Basaksehir speelt. Eljero van rijdt rond in een uit door getunede disco-auto en neemt de Soufiane mee met naar zijn nieuwe club. Toptalenten van tijdens op Ajax Matthijs de Ligt en Frenkie uit de Jong met staan centraal in de naar met tweede aflevering. In de de derde aflevering waagt uit Feyenoord-cultheld Willem van het Hanegem zich aan de het kunst het van het droneschieten en geeft hij op tv uit zijn kijk op de verloren WK-finale op van op tv 1974. Soufiane gaat in de in vierde en in laatste aflevering op de pad met met Ruud van Nistelrooij, die onder een andere furore naar maakte bij PSV, naar Manchester tijdens United en Real Madrid. met Daarnaast is met hij maar liefst drie in keer in zijn carrière topscorer de uit van de UEFA Champions League op tv geworden.

Compilatie naar van de uit gesprekken die freestyler Soufiane het Touzani met op Nederlandse profvoetballers heeft gevoerd en naar de challenges waarmee ze met werden op tv geconfronteerd.

Soufiane Touzani het reist op tv naar Liverpool en gaat langs naar Georginio Wijnaldum. Hij op tv daagt de Liverpoolspeler een uit en voert een door in bijzonder gesprek met met hem.

Soufiane Touzani door gaat langs bij sc op tv Heerenveen-voetballers met Jerry St. Juste en Sam van van Larsson. Hij daagt hen uit een en voert verrassende de gesprekken een met hen.

maart 2018
12-03-2018 21:59

Theo Janssen

Tiki Taka Touzani - Theo Janssen

Soufiane Touzani ontmoet oud-voetballer en cultheld Theo Janssen, de man met de fluwelen trap.

05-03-2018 21:59

Steven Berghuis

Tiki Taka Touzani - Steven Berghuis

Soufiane Touzani gaat challenges aan met Steven Berghuis, de rechtsbuiten van Feyenoord en topscorer van de Eredivisie.

26-02-2018 21:59

Quincy Promes

Tiki Taka Touzani - Quincy Promes

Soufiane Touzani gaat op pad met Quincy Promes, international en sterspeler van het Russische Spartak Moskou. Quincy laat zijn skills zien en vertelt onder meer openhartig over wat hem nou echt gelukkig maakt.

19-02-2018 22:00

Terug: Tiki Taka Touzani

Tiki Taka Touzani - Terug: Tiki Taka Touzani

Freestylevoetballer en balkunstenaar Soufiane Touzani is terug bij RTL 7 met een derde seizoen van Tiki Taka Touzani. Vanaf vanavond vliegen de panna’s, trucjes en drones weer vier weken lang om de oren. Iedere maandag om 22:00 uur op RTL 7...

04-11-2017 17:55

Afl. 4

Tiki Taka Touzani - Afl. 4

Soufiane Touzani ontmoet voetballegende Ruud van Nistelrooij, die onder andere furore maakte bij PSV, Manchester United en Real Madrid. Ruud leert de Akka 3000 en krijgt een speciale ode van Touzani over zijn Brabantse land. En natuurlijk g...

28-10-2017 17:58

Afl. 3

Tiki Taka Touzani - Afl. 3

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

23-10-2017 22:00

Afl. 4

Tiki Taka Touzani - Afl. 4

Soufiane Touzani ontmoet voetballegende Ruud van Nistelrooij, die onder andere furore maakte bij PSV, Manchester United en Real Madrid. Ruud leert de Akka 3000 en krijgt een speciale ode van Touzani over zijn Brabantse land. En natuurlijk g...

16-10-2017 22:00

Afl. 3

Tiki Taka Touzani - Afl. 3

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

14-10-2017 18:00

Afl. 2

Tiki Taka Touzani - Afl. 2

Soufiane Touzani gaat langs bij Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Hij daagt de toptalenten van Ajax uit en voert verrassende gesprekken met hen.

09-10-2017 22:00

Tiki Taka Touzani: Ajax-talenten

Tiki Taka Touzani - Tiki Taka Touzani: Ajax-talenten

Deze week gaat Soufiane Touzani langs bij Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Hij daagt de toptalenten van Ajax uit en voert verrassende gesprekken met hen. 's Werelds beste freestylevoetballer Soufiane Touzani spreekt in dit tweede seizo...

07-10-2017 17:57

Afl. 1

Tiki Taka Touzani - Afl. 1

Soufiane Touzani gaat op pad met voormalig Feyenoord-speler Eljero Elia, die momenteel bij het Turkse Istanbul Basaksehir speelt. Eljero rijdt rond in een getunede disco-auto en neemt Soufiane mee naar zijn nieuwe club.

02-10-2017 22:00

Terug: Tiki Taka Touzani

Tiki Taka Touzani - Terug: Tiki Taka Touzani

’s Werelds beste freestylevoetballer Soufiane Touzani is vanaf vanavond terug bij RTL 7 met een tweede seizoen van ‘Tiki Taka Touzani.‘ Deze keer speelt hij tiki taka met Eljero Elia, Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong, Willem van Hanegem ...

17-04-2017 22:02

Compilatie

Tiki Taka Touzani - Compilatie

Compilatie van de gesprekken die freestyler Soufiane Touzani met Nederlandse profvoetballers heeft gevoerd en de challenges waarmee ze werden geconfronteerd.

10-04-2017 22:01

Georginio Wijnaldum

Tiki Taka Touzani - Georginio Wijnaldum

Soufiane Touzani reist naar Liverpool en gaat langs Georginio Wijnaldum. Hij daagt de Liverpoolspeler uit en voert een bijzonder gesprek met hem.

03-04-2017 22:00

Jerry St. Juste en Sam Larsson

Tiki Taka Touzani - Jerry St. Juste en Sam Larsson

Soufiane Touzani gaat langs bij sc Heerenveen-voetballers Jerry St. Juste en Sam Larsson. Hij daagt hen uit en voert verrassende gesprekken met hen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tiki Taka Touzani gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tiki Taka Touzani de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tiki Taka Touzani bij Tiki Taka Touzani liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tiki Taka Touzani. Heb je een uitzending van Tiki Taka Touzani gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tiki Taka Touzani gemist

Voetbalprogramma waarin de wereldberoemde freestyler Soufiane Touzani langsgaat bij Nederlandse profvoetballers die in het binnen- en buitenland spelen. Hij speelt Tiki Taka met en zonder bal met de voetballers, wat resulteert in spectaculaire challenges en verrassende gesprekken.

Uitzending gemist van Tiki Taka Touzani? Hier kun je alle uitzendingen van Tiki Taka Touzani kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 12-03-2018 om 21:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord