Programma gemist?

Soufiane Touzani in gaat tijdens langs bij Feyenoord-spelers Tonny naar Vilhena en Karim El met Ahmadi. Hij daagt hen op tv uit en voert de met verrassende gesprekken met op hen.

Soufiane uit Touzani gaat langs bij in ADO Den met Haag-verdediger Tom Beugelsdijk. Tom neemt door Soufiane een dag op tv mee in de zijn naar leven.

Soufiane Touzani naar gaat langs bij Willem uit van in Hanegem. De oud-profvoetballer met en Feyenoord-cultheld met waagt zich aan de kunst de van de het droneschieten en hij geeft zijn in kijk op de door verloren WK-finale in van uit 1974.

Soufiane Touzani gaat op langs naar bij Willem naar van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld het waagt in zich aan de kunst tijdens van het droneschieten en in het hij geeft zijn kijk op door de naar verloren WK-finale van de 1974.

Soufiane op tv Touzani ontmoet oud-voetballer door en cultheld een Theo Janssen, de man met met de fluwelen van trap.

Soufiane tijdens Touzani gaat challenges in aan met Steven Berghuis, tijdens de door rechtsbuiten van Feyenoord en het topscorer van de door Eredivisie.

Soufiane op tv Touzani gaat op pad met op tv Quincy Promes, in international en sterspeler van met het Russische op tv Spartak Moskou. op tv Quincy laat op tv zijn skills zien en vertelt onder tijdens met meer openhartig over wat een hem nou echt de gelukkig maakt.

Freestylevoetballer door en balkunstenaar de Soufiane Touzani is naar terug bij RTL 7 met met een derde seizoen van het Tiki op Taka Touzani. Vanaf vanavond vliegen in met de panna’s, trucjes en drones de weer vier weken lang de om de het oren. Iedere maandag op om 22:00 van uur op RTL 7. Dit seizoen op tv gaat naar Touzani op pad met het van aanstormend talent van naar Ajax Justin op tv Kluivert en ontmoet hij op tv international en van sterspeler van Spartak in Moskou Quincy Promes. een Verder gaat hij challenges een aan met rechtsbuiten op tv van Feyenoord en naar met topscorer van de Eredivisie naar Steven Berghuis en ontmoet hij op tv met de man met van de fluwelen trap, oud uit voetballer en uit cult-held Theo Janssen. In de het eerste aflevering neemt Soufiane van de talentvolle en op flamboyante linksbuiten van naar Ajax Justin Kluivert tijdens een van dag op sleeptouw. Ze een dagen elkaar uit voor de verschillende challenges, waarbij Justin het laat zien dat uit qua talent met en skills de de spreekwoordelijke appel niet ver de van de boom op tv valt. door Verder skypen ze van met broertje Shane, is Justin door openhartig door over het effect van naar een bekende van vader en in spelen ze het met alom beruchte panna incognito. Onherkenbaar gaat naar Justin proberen zo op tv door veel mogelijk panna’s uit het te delen in het op Stadshart van door Amstelveen.

Soufiane op Touzani ontmoet voetballegende Ruud van uit naar Nistelrooij, die onder andere furore maakte naar bij PSV, Manchester het van United en Real op tv Madrid. Ruud leert de Akka 3000 van en krijgt een de speciale met ode van Touzani door over zijn Brabantse land. En van naar natuurlijk gaat hij drone-knallen, dit keer naar een in het stadion van in PSV.

Soufiane Touzani in gaat langs het bij Willem van op Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld door waagt zich een aan de kunst in van het droneschieten en het hij geeft op zijn kijk op de tijdens verloren WK-finale van op een 1974.

Soufiane tijdens Touzani ontmoet voetballegende Ruud in van Nistelrooij, die een onder andere door furore maakte bij PSV, Manchester een United en Real met Madrid. op tv Ruud leert met de Akka 3000 en tijdens krijgt een speciale ode van een in Touzani over zijn Brabantse land. tijdens En natuurlijk met gaat hij drone-knallen, dit keer van tijdens in het stadion tijdens van PSV.

Soufiane het Touzani gaat langs met bij Willem van Hanegem. De de oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld het waagt zich aan op tv de kunst van uit het uit droneschieten en hij geeft uit zijn kijk door op de verloren WK-finale van naar op tv 1974.

Soufiane naar Touzani gaat langs bij op Frenkie de Jong en naar de Matthijs de Ligt. Hij daagt de naar toptalenten van Ajax in op tv uit en voert verrassende uit gesprekken met van hen.

Deze week gaat met Soufiane Touzani het langs bij Frenkie de het Jong en op Matthijs de van Ligt. Hij daagt de toptalenten met van de Ajax uit en voert verrassende door gesprekken met de hen. 's van Werelds beste freestylevoetballer de Soufiane Touzani spreekt in uit dit tweede seizoen van van Tiki Taka Touzani de met Eljero van Elia, Matthijs tijdens de Ligt en het Frenkie de Jong, Willem van het Hanegem tijdens en Ruud van Nistelrooij. Touzani van bezoekt bekende Nederlandse (oud-)voetballers uit en tijdens legt hen tijdens verschillende spectaculaire challenges voor. de Van droneschieten tot het met koppen-vangenspel; alle tijdens klassiekers uit het het eerste seizoen tijdens komen weer voorbij. het Daarnaast neemt Soufiane een uniek het kijkje in het uit leven van de van (oud-)voetballers met en legt hij de uit hen spannende nieuwe op tv uitdagingen voor.

Soufiane Touzani een gaat op pad met op voormalig met Feyenoord-speler Eljero met Elia, die momenteel bij in het Turkse Istanbul Basaksehir speelt. uit het Eljero rijdt rond van in een getunede disco-auto op tv en neemt Soufiane mee naar op de zijn nieuwe club.

februari 2020
19-04-2019 00:08

Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi

Tiki Taka Touzani - Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi

Soufiane Touzani gaat langs bij Feyenoord-spelers Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi. Hij daagt hen uit en voert verrassende gesprekken met hen.

18-04-2019 23:33

Tom Beugelsdijk

Tiki Taka Touzani - Tom Beugelsdijk

Soufiane Touzani gaat langs bij ADO Den Haag-verdediger Tom Beugelsdijk. Tom neemt Soufiane een dag mee in zijn leven.

17-02-2019 21:30

Willem van Hanegem

Tiki Taka Touzani - Willem van Hanegem

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

19-03-2018 22:00

Willem van Hanegem

Tiki Taka Touzani - Willem van Hanegem

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

12-03-2018 21:59

Theo Janssen

Tiki Taka Touzani - Theo Janssen

Soufiane Touzani ontmoet oud-voetballer en cultheld Theo Janssen, de man met de fluwelen trap.

05-03-2018 21:59

Steven Berghuis

Tiki Taka Touzani - Steven Berghuis

Soufiane Touzani gaat challenges aan met Steven Berghuis, de rechtsbuiten van Feyenoord en topscorer van de Eredivisie.

26-02-2018 21:59

Quincy Promes

Tiki Taka Touzani - Quincy Promes

Soufiane Touzani gaat op pad met Quincy Promes, international en sterspeler van het Russische Spartak Moskou. Quincy laat zijn skills zien en vertelt onder meer openhartig over wat hem nou echt gelukkig maakt.

19-02-2018 22:00

Terug: Tiki Taka Touzani

Tiki Taka Touzani - Terug: Tiki Taka Touzani

Freestylevoetballer en balkunstenaar Soufiane Touzani is terug bij RTL 7 met een derde seizoen van Tiki Taka Touzani. Vanaf vanavond vliegen de panna’s, trucjes en drones weer vier weken lang om de oren. Iedere maandag om 22:00 uur op RTL 7...

04-11-2017 17:55

Afl. 4

Tiki Taka Touzani - Afl. 4

Soufiane Touzani ontmoet voetballegende Ruud van Nistelrooij, die onder andere furore maakte bij PSV, Manchester United en Real Madrid. Ruud leert de Akka 3000 en krijgt een speciale ode van Touzani over zijn Brabantse land. En natuurlijk g...

28-10-2017 17:58

Afl. 3

Tiki Taka Touzani - Afl. 3

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

23-10-2017 22:00

Afl. 4

Tiki Taka Touzani - Afl. 4

Soufiane Touzani ontmoet voetballegende Ruud van Nistelrooij, die onder andere furore maakte bij PSV, Manchester United en Real Madrid. Ruud leert de Akka 3000 en krijgt een speciale ode van Touzani over zijn Brabantse land. En natuurlijk g...

16-10-2017 22:00

Afl. 3

Tiki Taka Touzani - Afl. 3

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

14-10-2017 18:00

Afl. 2

Tiki Taka Touzani - Afl. 2

Soufiane Touzani gaat langs bij Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Hij daagt de toptalenten van Ajax uit en voert verrassende gesprekken met hen.

09-10-2017 22:00

Tiki Taka Touzani: Ajax-talenten

Tiki Taka Touzani - Tiki Taka Touzani: Ajax-talenten

Deze week gaat Soufiane Touzani langs bij Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Hij daagt de toptalenten van Ajax uit en voert verrassende gesprekken met hen. 's Werelds beste freestylevoetballer Soufiane Touzani spreekt in dit tweede seizo...

07-10-2017 17:57

Afl. 1

Tiki Taka Touzani - Afl. 1

Soufiane Touzani gaat op pad met voormalig Feyenoord-speler Eljero Elia, die momenteel bij het Turkse Istanbul Basaksehir speelt. Eljero rijdt rond in een getunede disco-auto en neemt Soufiane mee naar zijn nieuwe club.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tiki Taka Touzani gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tiki Taka Touzani de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tiki Taka Touzani bij Tiki Taka Touzani liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tiki Taka Touzani. Heb je een uitzending van Tiki Taka Touzani gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tiki Taka Touzani gemist

Voetbalprogramma waarin de wereldberoemde freestyler Soufiane Touzani langsgaat bij Nederlandse profvoetballers die in het binnen- en buitenland spelen. Hij speelt Tiki Taka met en zonder bal met de voetballers, wat resulteert in spectaculaire challenges en verrassende gesprekken.

Uitzending gemist van Tiki Taka Touzani? Hier kun je alle uitzendingen van Tiki Taka Touzani kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 19-04-2019 om 00:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!