Programma gemist?

Soufiane naar Touzani gaat tijdens langs bij Willem van Hanegem. tijdens De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld van waagt zich met aan de door kunst van de het droneschieten en hij geeft het zijn uit kijk op de verloren WK-finale van door tijdens 1974.

Soufiane Touzani in gaat langs tijdens bij Willem van Hanegem. De op oud-profvoetballer naar en Feyenoord-cultheld waagt zich aan van de kunst van een het droneschieten de en naar hij geeft zijn kijk op de in in verloren WK-finale van tijdens 1974.

Soufiane de Touzani ontmoet oud-voetballer en cultheld een Theo Janssen, de op man met de naar fluwelen van trap.

Soufiane Touzani gaat uit uit challenges aan met Steven Berghuis, de het op rechtsbuiten van Feyenoord en topscorer van een de de Eredivisie.

Soufiane een Touzani gaat op pad met op Quincy op tv Promes, international en van sterspeler van het naar Russische Spartak Moskou. Quincy laat het zijn skills zien met en vertelt met onder meer in openhartig over wat hem nou een echt gelukkig in maakt.

Freestylevoetballer in en balkunstenaar Soufiane Touzani is van terug bij RTL op 7 met met een derde seizoen van een Tiki Taka Touzani. naar Vanaf vanavond naar vliegen de een panna’s, trucjes en drones door weer door vier weken lang om de op oren. Iedere maandag om naar een 22:00 uur op RTL naar 7. Dit seizoen gaat een Touzani op pad op tv met het aanstormend naar talent van met Ajax Justin Kluivert op tv en ontmoet hij international en een sterspeler van Spartak Moskou de Quincy een Promes. Verder gaat hij challenges uit aan tijdens met rechtsbuiten van Feyenoord tijdens en door topscorer van de Eredivisie Steven op Berghuis en ontmoet op hij de man met op de fluwelen met trap, oud voetballer en tijdens cult-held Theo het Janssen. In de het eerste aflevering neemt Soufiane de een talentvolle uit en flamboyante de linksbuiten van Ajax Justin het Kluivert een dag een op sleeptouw. met Ze dagen elkaar uit voor verschillende tijdens challenges, tijdens waarbij Justin laat van zien dat qua talent een en naar skills de spreekwoordelijke appel niet ver in van van de boom valt. op tv Verder skypen op tv ze met broertje uit Shane, is Justin openhartig over het met effect van uit een op tv bekende vader en spelen de ze het alom beruchte naar panna incognito. Onherkenbaar van gaat Justin proberen zo tijdens veel mogelijk tijdens panna’s uit te delen van in een het Stadshart van met Amstelveen.

Soufiane op tv Touzani ontmoet uit voetballegende Ruud van Nistelrooij, die onder op tv naar andere furore maakte bij PSV, in Manchester United en op tv Real Madrid. Ruud leert van de Akka de 3000 en krijgt uit een speciale ode van door Touzani over zijn op tv Brabantse land. tijdens En natuurlijk gaat een hij drone-knallen, tijdens dit keer op tv in het stadion van van PSV.

Soufiane met Touzani gaat langs bij Willem door van Hanegem. De in oud-profvoetballer in en Feyenoord-cultheld waagt zich van aan de kunst van in het droneschieten door en met hij geeft zijn naar kijk op de verloren WK-finale van met naar 1974.

Soufiane Touzani naar ontmoet voetballegende een Ruud van Nistelrooij, die onder van andere van furore maakte bij PSV, Manchester het United uit en Real Madrid. door Ruud leert de op Akka 3000 en het krijgt een speciale ode van met Touzani op over zijn de Brabantse land. En in natuurlijk gaat hij drone-knallen, het dit keer in het de stadion van op tv PSV.

Soufiane tijdens Touzani gaat het langs bij Willem van Hanegem. De het oud-profvoetballer met en Feyenoord-cultheld waagt zich aan op tv de kunst in van het uit droneschieten en van hij geeft zijn van kijk op de verloren WK-finale het van de 1974.

Soufiane Touzani door gaat met langs bij Frenkie de Jong op en Matthijs in de Ligt. Hij naar daagt de toptalenten van door Ajax een uit en voert verrassende gesprekken met met naar hen.

Deze door week gaat Soufiane Touzani in langs bij Frenkie de de Jong door en Matthijs de Ligt. met Hij daagt de toptalenten het van Ajax op uit en in voert verrassende in gesprekken met hen. 's Werelds beste een freestylevoetballer Soufiane Touzani spreekt uit naar in dit tweede seizoen van Tiki uit het Taka Touzani met op Eljero Elia, Matthijs de Ligt naar en de Frenkie de Jong, door Willem van Hanegem en met Ruud van Nistelrooij. Touzani in bezoekt bekende op Nederlandse (oud-)voetballers en van legt hen verschillende de spectaculaire challenges voor. Van uit droneschieten tot het op koppen-vangenspel; alle klassiekers uit op het eerste uit seizoen komen weer door voorbij. door Daarnaast neemt Soufiane een de uniek kijkje in het door leven van de (oud-)voetballers het een en legt hij de hen spannende de tijdens nieuwe uitdagingen voor.

Soufiane naar Touzani gaat op pad het met voormalig Feyenoord-speler Eljero met Elia, die momenteel uit bij in het Turkse een Istanbul Basaksehir speelt. Eljero rijdt rond naar in van een getunede uit disco-auto en neemt Soufiane mee uit naar op zijn nieuwe club.

’s uit Werelds beste freestylevoetballer Soufiane met Touzani is het vanaf vanavond terug uit bij RTL 7 met naar een tweede seizoen in van ‘Tiki Taka door Touzani.‘ Deze tijdens keer speelt hij tiki taka in met met Eljero Elia, Matthijs naar de Ligt en Frenkie uit de Jong, Willem de van Hanegem en naar Ruud van Nistelrooij. met naar Touzani bezoekt van bekende Nederlandse (oud-)voetballers en in legt hen verschillende op tv spectaculaire challenges voor. Van tijdens droneschieten tot het het koppen-vangenspel; alle klassiekers in uit het eerste uit seizoen van komen weer voorbij. Daarnaast neemt Soufiane met een uniek kijkje met in het leven met van door de (oud-)voetballers en naar legt hij de hen met spannende op tv nieuwe uitdagingen voor. In de met eerste aflevering gaat tijdens Soufiane op pad met voormalig op tv Feyenoord-speler tijdens Eljero Elia, die momenteel uit zijn wedstrijden voor het naar in Turkse Istanbul Basaksehir speelt. Eljero rijdt met rond het in een door getunede disco-auto en neemt een Soufiane mee met naar zijn nieuwe club. Toptalenten van van Ajax Matthijs de in Ligt en Frenkie naar de naar Jong staan centraal in de door tweede door aflevering. In op de derde aflevering waagt Feyenoord-cultheld Willem de van Hanegem van zich aan een de kunst van van het droneschieten en geeft hij met met zijn kijk op de verloren WK-finale in van 1974. door Soufiane gaat in op tv de vierde de en laatste aflevering met op pad met met Ruud van Nistelrooij, uit die onder andere furore de maakte bij van PSV, Manchester United en tijdens Real Madrid. Daarnaast is tijdens hij in maar liefst naar drie keer in zijn carrière op tv topscorer van een de UEFA Champions League op geworden.

Compilatie van van de gesprekken op die freestyler Soufiane van Touzani met Nederlandse van profvoetballers heeft in gevoerd en de challenges waarmee de ze van werden geconfronteerd.

februari 2019
17-02-2019 21:30

Willem van Hanegem

Tiki Taka Touzani - Willem van Hanegem

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

19-03-2018 22:00

Willem van Hanegem

Tiki Taka Touzani - Willem van Hanegem

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

12-03-2018 21:59

Theo Janssen

Tiki Taka Touzani - Theo Janssen

Soufiane Touzani ontmoet oud-voetballer en cultheld Theo Janssen, de man met de fluwelen trap.

05-03-2018 21:59

Steven Berghuis

Tiki Taka Touzani - Steven Berghuis

Soufiane Touzani gaat challenges aan met Steven Berghuis, de rechtsbuiten van Feyenoord en topscorer van de Eredivisie.

26-02-2018 21:59

Quincy Promes

Tiki Taka Touzani - Quincy Promes

Soufiane Touzani gaat op pad met Quincy Promes, international en sterspeler van het Russische Spartak Moskou. Quincy laat zijn skills zien en vertelt onder meer openhartig over wat hem nou echt gelukkig maakt.

19-02-2018 22:00

Terug: Tiki Taka Touzani

Tiki Taka Touzani - Terug: Tiki Taka Touzani

Freestylevoetballer en balkunstenaar Soufiane Touzani is terug bij RTL 7 met een derde seizoen van Tiki Taka Touzani. Vanaf vanavond vliegen de panna’s, trucjes en drones weer vier weken lang om de oren. Iedere maandag om 22:00 uur op RTL 7...

04-11-2017 17:55

Afl. 4

Tiki Taka Touzani - Afl. 4

Soufiane Touzani ontmoet voetballegende Ruud van Nistelrooij, die onder andere furore maakte bij PSV, Manchester United en Real Madrid. Ruud leert de Akka 3000 en krijgt een speciale ode van Touzani over zijn Brabantse land. En natuurlijk g...

28-10-2017 17:58

Afl. 3

Tiki Taka Touzani - Afl. 3

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

23-10-2017 22:00

Afl. 4

Tiki Taka Touzani - Afl. 4

Soufiane Touzani ontmoet voetballegende Ruud van Nistelrooij, die onder andere furore maakte bij PSV, Manchester United en Real Madrid. Ruud leert de Akka 3000 en krijgt een speciale ode van Touzani over zijn Brabantse land. En natuurlijk g...

16-10-2017 22:00

Afl. 3

Tiki Taka Touzani - Afl. 3

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

14-10-2017 18:00

Afl. 2

Tiki Taka Touzani - Afl. 2

Soufiane Touzani gaat langs bij Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Hij daagt de toptalenten van Ajax uit en voert verrassende gesprekken met hen.

09-10-2017 22:00

Tiki Taka Touzani: Ajax-talenten

Tiki Taka Touzani - Tiki Taka Touzani: Ajax-talenten

Deze week gaat Soufiane Touzani langs bij Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Hij daagt de toptalenten van Ajax uit en voert verrassende gesprekken met hen. 's Werelds beste freestylevoetballer Soufiane Touzani spreekt in dit tweede seizo...

07-10-2017 17:57

Afl. 1

Tiki Taka Touzani - Afl. 1

Soufiane Touzani gaat op pad met voormalig Feyenoord-speler Eljero Elia, die momenteel bij het Turkse Istanbul Basaksehir speelt. Eljero rijdt rond in een getunede disco-auto en neemt Soufiane mee naar zijn nieuwe club.

02-10-2017 22:00

Terug: Tiki Taka Touzani

Tiki Taka Touzani - Terug: Tiki Taka Touzani

’s Werelds beste freestylevoetballer Soufiane Touzani is vanaf vanavond terug bij RTL 7 met een tweede seizoen van ‘Tiki Taka Touzani.‘ Deze keer speelt hij tiki taka met Eljero Elia, Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong, Willem van Hanegem ...

17-04-2017 22:02

Compilatie

Tiki Taka Touzani - Compilatie

Compilatie van de gesprekken die freestyler Soufiane Touzani met Nederlandse profvoetballers heeft gevoerd en de challenges waarmee ze werden geconfronteerd.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tiki Taka Touzani gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tiki Taka Touzani de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tiki Taka Touzani bij Tiki Taka Touzani liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tiki Taka Touzani. Heb je een uitzending van Tiki Taka Touzani gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tiki Taka Touzani gemist

Voetbalprogramma waarin de wereldberoemde freestyler Soufiane Touzani langsgaat bij Nederlandse profvoetballers die in het binnen- en buitenland spelen. Hij speelt Tiki Taka met en zonder bal met de voetballers, wat resulteert in spectaculaire challenges en verrassende gesprekken.

Uitzending gemist van Tiki Taka Touzani? Hier kun je alle uitzendingen van Tiki Taka Touzani kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 17-02-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord