Programma gemist?

Soufiane Touzani tijdens gaat langs bij de Willem van Hanegem. op tv De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld op door waagt zich aan de in kunst van het droneschieten het en hij geeft door zijn kijk van op de verloren WK-finale van door in 1974.

Soufiane Touzani het ontmoet oud-voetballer en op cultheld Theo Janssen, op de man een met de fluwelen in trap.

Soufiane door Touzani gaat challenges aan door met Steven uit Berghuis, de van rechtsbuiten van Feyenoord en topscorer van de de een Eredivisie.

Soufiane Touzani gaat tijdens op pad met naar Quincy Promes, international in en met sterspeler van het Russische naar Spartak Moskou. Quincy laat van zijn in skills zien en de vertelt onder meer openhartig van over wat hem nou van echt gelukkig door maakt.

Freestylevoetballer en balkunstenaar het het Soufiane Touzani is de terug bij RTL 7 met een door derde een seizoen van op tv Tiki Taka Touzani. Vanaf vanavond vliegen tijdens de panna’s, het trucjes en de drones weer vier weken op lang uit om de oren. een Iedere maandag om het 22:00 uur op RTL 7. Dit seizoen op tv gaat Touzani op een door pad met het naar aanstormend talent van Ajax Justin Kluivert een en ontmoet hij het international en een sterspeler van een Spartak Moskou Quincy Promes. Verder een gaat hij op challenges op tv aan met rechtsbuiten van op tv Feyenoord en met topscorer van de Eredivisie Steven in Berghuis met en ontmoet hij het de man met de fluwelen tijdens trap, oud voetballer en op tv cult-held de Theo Janssen. In de eerste aflevering een neemt Soufiane een de talentvolle en flamboyante het linksbuiten in van Ajax Justin door Kluivert een dag op op tv sleeptouw. Ze dagen elkaar het uit voor van verschillende challenges, uit waarbij Justin laat zien dat op qua talent met en skills uit de spreekwoordelijke appel met niet ver van de met boom valt. Verder een skypen ze uit met broertje Shane, een is Justin openhartig over een het effect van een uit bekende vader het en spelen met ze het op alom beruchte panna incognito. Onherkenbaar naar gaat Justin proberen door zo veel in mogelijk panna’s uit te delen het tijdens in het Stadshart van het Amstelveen.

Soufiane het Touzani ontmoet een voetballegende Ruud van Nistelrooij, die onder het andere furore tijdens maakte bij PSV, Manchester op tv in United en Real in Madrid. Ruud leert de Akka in 3000 en op krijgt een door speciale ode van Touzani over zijn uit door Brabantse land. En natuurlijk in gaat hij drone-knallen, dit keer het in naar het stadion het van PSV.

Soufiane Touzani op gaat langs bij naar Willem van Hanegem. De een oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld naar waagt zich een aan het de kunst van het droneschieten van en het hij geeft zijn kijk met op de door verloren WK-finale van het 1974.

Soufiane met Touzani ontmoet in voetballegende Ruud van in Nistelrooij, die onder andere het furore maakte bij PSV, de Manchester in United en Real op tv Madrid. Ruud leert de Akka op tv 3000 en op tv krijgt een tijdens speciale ode van Touzani over een zijn Brabantse land. uit En natuurlijk gaat hij op tv in drone-knallen, dit keer in het stadion tijdens van op tv PSV.

Soufiane Touzani gaat van langs uit bij Willem van Hanegem. De uit oud-profvoetballer op en Feyenoord-cultheld waagt zich uit aan de kunst van met uit het droneschieten en de hij geeft zijn kijk op de het verloren WK-finale van tijdens uit 1974.

Soufiane op Touzani gaat langs op bij Frenkie in de Jong en Matthijs uit de Ligt. Hij daagt tijdens de toptalenten van Ajax in uit en een voert van verrassende gesprekken met in hen.

Deze week gaat op Soufiane Touzani uit langs bij Frenkie op de een Jong en Matthijs de het Ligt. Hij daagt de toptalenten op tv van de Ajax uit en voert verrassende een gesprekken met hen. 's door Werelds beste in freestylevoetballer Soufiane een Touzani spreekt in dit van tweede seizoen van Tiki het Taka Touzani met tijdens van Eljero Elia, Matthijs de Ligt op tv en Frenkie de op Jong, tijdens Willem van Hanegem en de Ruud van Nistelrooij. Touzani bezoekt op bekende op Nederlandse (oud-)voetballers en legt uit hen verschillende spectaculaire challenges het voor. Van droneschieten met tot het koppen-vangenspel; op tv alle de klassiekers uit het op eerste seizoen komen op tv weer voorbij. Daarnaast neemt tijdens Soufiane op een uniek kijkje in met het leven van de naar (oud-)voetballers en legt tijdens hij op de hen spannende nieuwe uitdagingen van voor.

Soufiane Touzani van gaat op naar pad met door voormalig Feyenoord-speler Eljero Elia, de die momenteel in bij het Turkse naar Istanbul Basaksehir speelt. Eljero rijdt rond van in een tijdens getunede disco-auto en uit neemt Soufiane mee naar met zijn nieuwe naar club.

’s Werelds van beste freestylevoetballer naar Soufiane Touzani in is vanaf vanavond terug bij RTL in het 7 met een van tweede seizoen van ‘Tiki Taka Touzani.‘ uit tijdens Deze keer speelt hij tiki taka een op tv met Eljero Elia, Matthijs de Ligt een en een Frenkie de Jong, een Willem van Hanegem en op tv Ruud van Nistelrooij. naar tijdens Touzani bezoekt bekende Nederlandse in (oud-)voetballers en legt het hen in verschillende spectaculaire challenges voor. Van droneschieten een tot het naar koppen-vangenspel; alle klassiekers uit op het in eerste seizoen komen weer voorbij. een Daarnaast uit neemt Soufiane een een uniek kijkje in het het leven van de op (oud-)voetballers en legt op hij de hen van spannende nieuwe naar uitdagingen voor. In de de eerste aflevering gaat een Soufiane op een pad met voormalig Feyenoord-speler Eljero Elia, uit die momenteel door zijn wedstrijden voor het het Turkse Istanbul Basaksehir tijdens op speelt. Eljero rijdt rond een in een op getunede disco-auto en neemt Soufiane mee naar naar zijn uit nieuwe club. Toptalenten van de Ajax van Matthijs de op Ligt en Frenkie de Jong staan uit centraal in het de tweede aflevering. In uit de derde het aflevering waagt een Feyenoord-cultheld Willem van Hanegem door zich met aan de kunst van naar het droneschieten op tv en geeft hij zijn kijk op door de verloren door WK-finale op van 1974. Soufiane gaat op in de vierde en laatste door tijdens aflevering op pad met Ruud van door in Nistelrooij, die onder andere furore op maakte tijdens bij PSV, Manchester United de en Real Madrid. op tv Daarnaast is hij maar met liefst op drie keer in zijn carrière op tv topscorer een van de UEFA Champions uit League geworden.

Compilatie het van de gesprekken van die freestyler Soufiane Touzani met tijdens Nederlandse profvoetballers heeft naar gevoerd het en de challenges het waarmee ze werden het geconfronteerd.

Soufiane Touzani op reist naar Liverpool naar en gaat langs Georginio een Wijnaldum. Hij uit daagt de Liverpoolspeler tijdens uit op en voert een uit bijzonder gesprek met een hem.

juni 2018
19-03-2018 22:00

Willem van Hanegem

Tiki Taka Touzani - Willem van Hanegem

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

12-03-2018 21:59

Theo Janssen

Tiki Taka Touzani - Theo Janssen

Soufiane Touzani ontmoet oud-voetballer en cultheld Theo Janssen, de man met de fluwelen trap.

05-03-2018 21:59

Steven Berghuis

Tiki Taka Touzani - Steven Berghuis

Soufiane Touzani gaat challenges aan met Steven Berghuis, de rechtsbuiten van Feyenoord en topscorer van de Eredivisie.

26-02-2018 21:59

Quincy Promes

Tiki Taka Touzani - Quincy Promes

Soufiane Touzani gaat op pad met Quincy Promes, international en sterspeler van het Russische Spartak Moskou. Quincy laat zijn skills zien en vertelt onder meer openhartig over wat hem nou echt gelukkig maakt.

19-02-2018 22:00

Terug: Tiki Taka Touzani

Tiki Taka Touzani - Terug: Tiki Taka Touzani

Freestylevoetballer en balkunstenaar Soufiane Touzani is terug bij RTL 7 met een derde seizoen van Tiki Taka Touzani. Vanaf vanavond vliegen de panna’s, trucjes en drones weer vier weken lang om de oren. Iedere maandag om 22:00 uur op RTL 7...

04-11-2017 17:55

Afl. 4

Tiki Taka Touzani - Afl. 4

Soufiane Touzani ontmoet voetballegende Ruud van Nistelrooij, die onder andere furore maakte bij PSV, Manchester United en Real Madrid. Ruud leert de Akka 3000 en krijgt een speciale ode van Touzani over zijn Brabantse land. En natuurlijk g...

28-10-2017 17:58

Afl. 3

Tiki Taka Touzani - Afl. 3

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

23-10-2017 22:00

Afl. 4

Tiki Taka Touzani - Afl. 4

Soufiane Touzani ontmoet voetballegende Ruud van Nistelrooij, die onder andere furore maakte bij PSV, Manchester United en Real Madrid. Ruud leert de Akka 3000 en krijgt een speciale ode van Touzani over zijn Brabantse land. En natuurlijk g...

16-10-2017 22:00

Afl. 3

Tiki Taka Touzani - Afl. 3

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

14-10-2017 18:00

Afl. 2

Tiki Taka Touzani - Afl. 2

Soufiane Touzani gaat langs bij Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Hij daagt de toptalenten van Ajax uit en voert verrassende gesprekken met hen.

09-10-2017 22:00

Tiki Taka Touzani: Ajax-talenten

Tiki Taka Touzani - Tiki Taka Touzani: Ajax-talenten

Deze week gaat Soufiane Touzani langs bij Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Hij daagt de toptalenten van Ajax uit en voert verrassende gesprekken met hen. 's Werelds beste freestylevoetballer Soufiane Touzani spreekt in dit tweede seizo...

07-10-2017 17:57

Afl. 1

Tiki Taka Touzani - Afl. 1

Soufiane Touzani gaat op pad met voormalig Feyenoord-speler Eljero Elia, die momenteel bij het Turkse Istanbul Basaksehir speelt. Eljero rijdt rond in een getunede disco-auto en neemt Soufiane mee naar zijn nieuwe club.

02-10-2017 22:00

Terug: Tiki Taka Touzani

Tiki Taka Touzani - Terug: Tiki Taka Touzani

’s Werelds beste freestylevoetballer Soufiane Touzani is vanaf vanavond terug bij RTL 7 met een tweede seizoen van ‘Tiki Taka Touzani.‘ Deze keer speelt hij tiki taka met Eljero Elia, Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong, Willem van Hanegem ...

17-04-2017 22:02

Compilatie

Tiki Taka Touzani - Compilatie

Compilatie van de gesprekken die freestyler Soufiane Touzani met Nederlandse profvoetballers heeft gevoerd en de challenges waarmee ze werden geconfronteerd.

10-04-2017 22:01

Georginio Wijnaldum

Tiki Taka Touzani - Georginio Wijnaldum

Soufiane Touzani reist naar Liverpool en gaat langs Georginio Wijnaldum. Hij daagt de Liverpoolspeler uit en voert een bijzonder gesprek met hem.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tiki Taka Touzani gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tiki Taka Touzani de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tiki Taka Touzani bij Tiki Taka Touzani liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tiki Taka Touzani. Heb je een uitzending van Tiki Taka Touzani gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tiki Taka Touzani gemist

Voetbalprogramma waarin de wereldberoemde freestyler Soufiane Touzani langsgaat bij Nederlandse profvoetballers die in het binnen- en buitenland spelen. Hij speelt Tiki Taka met en zonder bal met de voetballers, wat resulteert in spectaculaire challenges en verrassende gesprekken.

Uitzending gemist van Tiki Taka Touzani? Hier kun je alle uitzendingen van Tiki Taka Touzani kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 19-03-2018 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord