Programma gemist?

Soufiane van Touzani gaat langs op tv bij Willem van in Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld uit van waagt zich aan de uit kunst van het droneschieten en tijdens hij geeft met zijn kijk op door de verloren tijdens WK-finale van van 1974.

Soufiane naar Touzani ontmoet oud-voetballer en met cultheld Theo een Janssen, de man met op tv de fluwelen met trap.

Soufiane tijdens Touzani gaat uit challenges aan met Steven de Berghuis, de rechtsbuiten van uit Feyenoord en topscorer van in de een Eredivisie.

Soufiane een Touzani gaat door op pad met Quincy tijdens Promes, international tijdens en sterspeler van naar het Russische Spartak Moskou. Quincy tijdens laat zijn skills een zien en vertelt onder de door meer openhartig over een wat hem nou echt het gelukkig maakt.

Freestylevoetballer met en balkunstenaar Soufiane Touzani is uit terug bij RTL met 7 met op tv een derde op tv seizoen van uit Tiki Taka Touzani. Vanaf in vanavond vliegen de panna’s, trucjes het en drones met weer vier de weken lang de om de oren. Iedere de maandag om 22:00 uur op het RTL op 7. Dit seizoen door gaat Touzani op pad een met het aanstormend in talent van Ajax op Justin Kluivert met en ontmoet hij international en sterspeler in met van Spartak Moskou het Quincy Promes. Verder de gaat hij challenges aan met rechtsbuiten van tijdens van Feyenoord en topscorer van op tv de Eredivisie door Steven Berghuis en door ontmoet hij de het man met de fluwelen trap, op oud het voetballer en cult-held Theo Janssen. In op tv de eerste het aflevering door neemt Soufiane de van talentvolle en flamboyante linksbuiten van met Ajax in Justin Kluivert een van dag op sleeptouw. Ze op dagen elkaar uit voor verschillende naar challenges, waarbij Justin met van laat zien dat op tv qua talent en skills de naar spreekwoordelijke appel op niet ver van een de boom de valt. Verder skypen ze met broertje op tv het Shane, is Justin openhartig over door het effect van van een bekende vader van en het spelen ze het in alom beruchte panna incognito. Onherkenbaar van gaat Justin proberen door zo veel mogelijk panna’s met uit met te delen in het Stadshart naar van tijdens Amstelveen.

Soufiane Touzani ontmoet uit voetballegende naar Ruud van Nistelrooij, op die onder uit andere furore maakte bij PSV, Manchester naar United en naar Real Madrid. het Ruud leert de Akka van 3000 en krijgt een naar speciale ode van het Touzani over zijn in Brabantse land. En het op natuurlijk gaat hij drone-knallen, dit keer met in het van stadion van op tv PSV.

Soufiane Touzani gaat op langs bij in Willem van Hanegem. De tijdens oud-profvoetballer en met Feyenoord-cultheld waagt zich met aan de kunst de van het droneschieten het en hij een geeft zijn kijk op met de verloren WK-finale van op door 1974.

Soufiane Touzani van ontmoet van voetballegende Ruud van Nistelrooij, die op tv onder van andere furore maakte bij PSV, Manchester met naar United en Real naar Madrid. Ruud leert een de Akka 3000 en krijgt een een speciale ode van het Touzani tijdens over zijn het Brabantse land. En natuurlijk gaat hij uit drone-knallen, dit door keer in het stadion op op tv van PSV.

Soufiane uit Touzani gaat langs in bij Willem de van Hanegem. De oud-profvoetballer een en Feyenoord-cultheld waagt zich aan uit de uit kunst van het het droneschieten en hij een geeft zijn de kijk op de verloren WK-finale uit van uit 1974.

Soufiane Touzani gaat uit langs bij Frenkie op op de Jong en door Matthijs de Ligt. Hij in daagt de toptalenten met van Ajax uit en naar voert verrassende tijdens gesprekken met met hen.

Deze week gaat op Soufiane Touzani langs de uit bij Frenkie de Jong en Matthijs een op tv de Ligt. Hij daagt de toptalenten van van met Ajax uit en op voert verrassende gesprekken het met hen. 's Werelds op tv beste freestylevoetballer Soufiane van Touzani spreekt in dit door tweede seizoen met van Tiki met Taka Touzani met Eljero met Elia, Matthijs de de Ligt en Frenkie de Jong, tijdens Willem van Hanegem op tv en tijdens Ruud van Nistelrooij. Touzani een bezoekt bekende Nederlandse op (oud-)voetballers en legt van hen verschillende spectaculaire door challenges in voor. Van droneschieten tot de het koppen-vangenspel; alle klassiekers uit op tv het eerste seizoen door komen weer op tv voorbij. Daarnaast met neemt Soufiane een uit uniek kijkje in het uit leven van uit de (oud-)voetballers en met legt hij de met hen spannende nieuwe uitdagingen van voor.

Soufiane het Touzani gaat op pad met het een voormalig Feyenoord-speler Eljero van Elia, die momenteel bij het Turkse het Istanbul Basaksehir op speelt. op tv Eljero rijdt rond in een getunede op tv disco-auto op tv en neemt Soufiane met mee naar zijn nieuwe de club.

’s in Werelds beste met freestylevoetballer Soufiane Touzani uit is vanaf vanavond terug bij RTL de 7 tijdens met een een tweede seizoen van ‘Tiki Taka Touzani.‘ de een Deze keer speelt hij tiki uit taka met van Eljero Elia, Matthijs de Ligt naar een en Frenkie de Jong, Willem uit van Hanegem en het Ruud door van Nistelrooij. Touzani bezoekt naar bekende de Nederlandse (oud-)voetballers en op tv legt hen verschillende spectaculaire de challenges voor. naar Van droneschieten tot uit het koppen-vangenspel; alle klassiekers uit met van het eerste seizoen komen weer voorbij. uit de Daarnaast neemt Soufiane een door uniek kijkje in het leven naar van een de (oud-)voetballers en legt de hij de naar hen spannende nieuwe uitdagingen de voor. In op tv de eerste aflevering gaat Soufiane tijdens op uit pad met voormalig door Feyenoord-speler Eljero Elia, die van momenteel zijn in wedstrijden voor het het Turkse Istanbul Basaksehir speelt. Eljero van rijdt rond in een op tv getunede uit disco-auto en neemt Soufiane de mee naar zijn nieuwe op een club. Toptalenten van Ajax Matthijs de naar tijdens Ligt en Frenkie de Jong een staan centraal in de op tv tweede op tv aflevering. In de derde aflevering op tv waagt Feyenoord-cultheld van Willem het van Hanegem zich aan een de kunst van het droneschieten de en geeft door hij een zijn kijk op op de verloren WK-finale in van 1974. Soufiane gaat met in de vierde en het laatste aflevering op tijdens pad met Ruud op tv van Nistelrooij, die op onder andere naar furore maakte bij PSV, door Manchester de United en Real op tv Madrid. Daarnaast is hij maar liefst op tv de drie keer in zijn carrière de topscorer van de uit UEFA Champions League op geworden.

Compilatie naar van de op gesprekken die freestyler Soufiane Touzani met met Nederlandse in profvoetballers heeft op tv gevoerd en de challenges waarmee een ze werden in geconfronteerd.

Soufiane tijdens Touzani reist in naar Liverpool en gaat door langs Georginio Wijnaldum. Hij de daagt de op tv Liverpoolspeler uit en voert een het bijzonder van gesprek met op hem.

september 2018
19-03-2018 22:00

Willem van Hanegem

Tiki Taka Touzani - Willem van Hanegem

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

12-03-2018 21:59

Theo Janssen

Tiki Taka Touzani - Theo Janssen

Soufiane Touzani ontmoet oud-voetballer en cultheld Theo Janssen, de man met de fluwelen trap.

05-03-2018 21:59

Steven Berghuis

Tiki Taka Touzani - Steven Berghuis

Soufiane Touzani gaat challenges aan met Steven Berghuis, de rechtsbuiten van Feyenoord en topscorer van de Eredivisie.

26-02-2018 21:59

Quincy Promes

Tiki Taka Touzani - Quincy Promes

Soufiane Touzani gaat op pad met Quincy Promes, international en sterspeler van het Russische Spartak Moskou. Quincy laat zijn skills zien en vertelt onder meer openhartig over wat hem nou echt gelukkig maakt.

19-02-2018 22:00

Terug: Tiki Taka Touzani

Tiki Taka Touzani - Terug: Tiki Taka Touzani

Freestylevoetballer en balkunstenaar Soufiane Touzani is terug bij RTL 7 met een derde seizoen van Tiki Taka Touzani. Vanaf vanavond vliegen de panna’s, trucjes en drones weer vier weken lang om de oren. Iedere maandag om 22:00 uur op RTL 7...

04-11-2017 17:55

Afl. 4

Tiki Taka Touzani - Afl. 4

Soufiane Touzani ontmoet voetballegende Ruud van Nistelrooij, die onder andere furore maakte bij PSV, Manchester United en Real Madrid. Ruud leert de Akka 3000 en krijgt een speciale ode van Touzani over zijn Brabantse land. En natuurlijk g...

28-10-2017 17:58

Afl. 3

Tiki Taka Touzani - Afl. 3

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

23-10-2017 22:00

Afl. 4

Tiki Taka Touzani - Afl. 4

Soufiane Touzani ontmoet voetballegende Ruud van Nistelrooij, die onder andere furore maakte bij PSV, Manchester United en Real Madrid. Ruud leert de Akka 3000 en krijgt een speciale ode van Touzani over zijn Brabantse land. En natuurlijk g...

16-10-2017 22:00

Afl. 3

Tiki Taka Touzani - Afl. 3

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

14-10-2017 18:00

Afl. 2

Tiki Taka Touzani - Afl. 2

Soufiane Touzani gaat langs bij Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Hij daagt de toptalenten van Ajax uit en voert verrassende gesprekken met hen.

09-10-2017 22:00

Tiki Taka Touzani: Ajax-talenten

Tiki Taka Touzani - Tiki Taka Touzani: Ajax-talenten

Deze week gaat Soufiane Touzani langs bij Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Hij daagt de toptalenten van Ajax uit en voert verrassende gesprekken met hen. 's Werelds beste freestylevoetballer Soufiane Touzani spreekt in dit tweede seizo...

07-10-2017 17:57

Afl. 1

Tiki Taka Touzani - Afl. 1

Soufiane Touzani gaat op pad met voormalig Feyenoord-speler Eljero Elia, die momenteel bij het Turkse Istanbul Basaksehir speelt. Eljero rijdt rond in een getunede disco-auto en neemt Soufiane mee naar zijn nieuwe club.

02-10-2017 22:00

Terug: Tiki Taka Touzani

Tiki Taka Touzani - Terug: Tiki Taka Touzani

’s Werelds beste freestylevoetballer Soufiane Touzani is vanaf vanavond terug bij RTL 7 met een tweede seizoen van ‘Tiki Taka Touzani.‘ Deze keer speelt hij tiki taka met Eljero Elia, Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong, Willem van Hanegem ...

17-04-2017 22:02

Compilatie

Tiki Taka Touzani - Compilatie

Compilatie van de gesprekken die freestyler Soufiane Touzani met Nederlandse profvoetballers heeft gevoerd en de challenges waarmee ze werden geconfronteerd.

10-04-2017 22:01

Georginio Wijnaldum

Tiki Taka Touzani - Georginio Wijnaldum

Soufiane Touzani reist naar Liverpool en gaat langs Georginio Wijnaldum. Hij daagt de Liverpoolspeler uit en voert een bijzonder gesprek met hem.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tiki Taka Touzani gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tiki Taka Touzani de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tiki Taka Touzani bij Tiki Taka Touzani liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tiki Taka Touzani. Heb je een uitzending van Tiki Taka Touzani gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tiki Taka Touzani gemist

Voetbalprogramma waarin de wereldberoemde freestyler Soufiane Touzani langsgaat bij Nederlandse profvoetballers die in het binnen- en buitenland spelen. Hij speelt Tiki Taka met en zonder bal met de voetballers, wat resulteert in spectaculaire challenges en verrassende gesprekken.

Uitzending gemist van Tiki Taka Touzani? Hier kun je alle uitzendingen van Tiki Taka Touzani kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 19-03-2018 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord