Programma gemist?

Soufiane tijdens Touzani gaat langs bij met Feyenoord-spelers Tonny van Vilhena en Karim El de Ahmadi. naar Hij daagt hen uit een en voert verrassende een gesprekken met het hen.

Soufiane Touzani een gaat de langs bij ADO Den Haag-verdediger Tom de Beugelsdijk. Tom de neemt door Soufiane een dag mee de in zijn van leven.

Soufiane in Touzani gaat langs bij Willem de van de Hanegem. De oud-profvoetballer met en Feyenoord-cultheld waagt met zich aan de kunst van naar het droneschieten naar en hij geeft zijn tijdens kijk op de door verloren WK-finale van door op 1974.

Soufiane Touzani gaat tijdens langs bij Willem uit op tv van Hanegem. De oud-profvoetballer van en Feyenoord-cultheld waagt zich de aan de kunst van met door het droneschieten en hij geeft zijn een kijk op de van verloren WK-finale in van op 1974.

Soufiane een Touzani ontmoet oud-voetballer en tijdens cultheld Theo Janssen, de naar man de met de door fluwelen trap.

Soufiane Touzani op tv gaat in challenges aan met Steven met Berghuis, de rechtsbuiten door van Feyenoord het en topscorer van de op tv Eredivisie.

Soufiane naar Touzani gaat op pad met op tv een Quincy Promes, international en het sterspeler van het Russische de Spartak Moskou. Quincy laat tijdens het zijn skills zien en vertelt onder naar meer openhartig over tijdens van wat hem nou op tv echt gelukkig maakt.

Freestylevoetballer en balkunstenaar op tv Soufiane Touzani in is door terug bij RTL op tv 7 met een derde een seizoen van Tiki Taka de Touzani. Vanaf vanavond vliegen in de panna’s, van trucjes en door drones weer vier weken in lang om de oren. het het Iedere maandag om 22:00 uur op een de RTL 7. Dit seizoen gaat Touzani op een pad met het naar aanstormend talent van uit Ajax de Justin Kluivert en ontmoet hij met international en het sterspeler van Spartak in Moskou Quincy Promes. tijdens Verder gaat met hij challenges aan met rechtsbuiten door van Feyenoord tijdens en topscorer van door de Eredivisie Steven Berghuis het en op tv ontmoet hij de man op tv met de met fluwelen trap, oud tijdens voetballer en tijdens cult-held Theo Janssen. In de eerste de aflevering neemt tijdens Soufiane de talentvolle het en flamboyante linksbuiten van naar Ajax Justin Kluivert een met van dag op sleeptouw. Ze dagen elkaar op tv in uit voor verschillende challenges, waarbij op tv Justin laat zien naar dat qua talent en de skills de spreekwoordelijke in appel niet met ver van de boom uit valt. in Verder skypen ze met broertje tijdens Shane, is Justin van openhartig van over het effect van een een bekende vader naar en spelen ze de het op tv alom beruchte panna incognito. uit Onherkenbaar gaat Justin proberen tijdens zo veel mogelijk panna’s uit in uit te delen in het een Stadshart uit van Amstelveen.

Soufiane Touzani ontmoet het voetballegende door Ruud van Nistelrooij, die op tv onder het andere furore maakte bij PSV, Manchester van op tv United en Real Madrid. tijdens Ruud leert de Akka 3000 in en krijgt in een speciale ode van de Touzani op tv over zijn Brabantse land. En het de natuurlijk gaat hij naar drone-knallen, dit keer in door het stadion van met PSV.

Soufiane Touzani gaat uit het langs bij Willem van Hanegem. De tijdens oud-profvoetballer een en Feyenoord-cultheld het waagt zich aan uit de kunst van het droneschieten tijdens en naar hij geeft zijn kijk naar op de verloren WK-finale door van door 1974.

Soufiane op tv Touzani ontmoet voetballegende Ruud door van Nistelrooij, die onder op andere furore maakte het bij PSV, door Manchester United en Real met Madrid. in Ruud leert de Akka door 3000 en krijgt een tijdens speciale op tv ode van van Touzani over zijn Brabantse een land. En natuurlijk gaat tijdens hij drone-knallen, tijdens dit keer in het stadion het van tijdens PSV.

Soufiane Touzani van gaat langs in bij Willem van Hanegem. De tijdens oud-profvoetballer en met Feyenoord-cultheld van waagt zich aan de kunst het van het droneschieten de en hij geeft zijn op een kijk op de verloren uit WK-finale van de 1974.

Soufiane Touzani gaat een langs bij Frenkie de de Jong en in Matthijs de het Ligt. Hij door daagt de toptalenten van uit Ajax uit uit en voert een verrassende gesprekken met in hen.

Deze week gaat een Soufiane Touzani langs in met bij Frenkie de Jong en uit Matthijs de Ligt. een Hij daagt op de toptalenten van Ajax naar uit en een voert verrassende gesprekken met van hen. 's met Werelds beste freestylevoetballer Soufiane Touzani met spreekt in dit tweede in seizoen de van Tiki Taka Touzani met op tv Eljero een Elia, Matthijs de Ligt en door Frenkie de in Jong, Willem de van Hanegem en Ruud van naar Nistelrooij. Touzani een bezoekt bekende naar Nederlandse (oud-)voetballers en op legt hen met verschillende spectaculaire challenges voor. Van droneschieten de een tot het koppen-vangenspel; alle klassiekers uit uit het eerste seizoen tijdens komen weer voorbij. van Daarnaast neemt van Soufiane een van uniek kijkje in het uit leven van de in (oud-)voetballers een en legt hij tijdens de hen spannende nieuwe uitdagingen van voor.

Soufiane Touzani gaat met op naar pad met voormalig op Feyenoord-speler Eljero Elia, op tv die momenteel naar bij het Turkse Istanbul Basaksehir het speelt. Eljero rijdt naar rond in een getunede met met disco-auto en neemt Soufiane mee op naar zijn nieuwe door club.

juli 2019
19-04-2019 00:08

Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi

Tiki Taka Touzani - Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi

Soufiane Touzani gaat langs bij Feyenoord-spelers Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi. Hij daagt hen uit en voert verrassende gesprekken met hen.

18-04-2019 23:33

Tom Beugelsdijk

Tiki Taka Touzani - Tom Beugelsdijk

Soufiane Touzani gaat langs bij ADO Den Haag-verdediger Tom Beugelsdijk. Tom neemt Soufiane een dag mee in zijn leven.

17-02-2019 21:30

Willem van Hanegem

Tiki Taka Touzani - Willem van Hanegem

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

19-03-2018 22:00

Willem van Hanegem

Tiki Taka Touzani - Willem van Hanegem

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

12-03-2018 21:59

Theo Janssen

Tiki Taka Touzani - Theo Janssen

Soufiane Touzani ontmoet oud-voetballer en cultheld Theo Janssen, de man met de fluwelen trap.

05-03-2018 21:59

Steven Berghuis

Tiki Taka Touzani - Steven Berghuis

Soufiane Touzani gaat challenges aan met Steven Berghuis, de rechtsbuiten van Feyenoord en topscorer van de Eredivisie.

26-02-2018 21:59

Quincy Promes

Tiki Taka Touzani - Quincy Promes

Soufiane Touzani gaat op pad met Quincy Promes, international en sterspeler van het Russische Spartak Moskou. Quincy laat zijn skills zien en vertelt onder meer openhartig over wat hem nou echt gelukkig maakt.

19-02-2018 22:00

Terug: Tiki Taka Touzani

Tiki Taka Touzani - Terug: Tiki Taka Touzani

Freestylevoetballer en balkunstenaar Soufiane Touzani is terug bij RTL 7 met een derde seizoen van Tiki Taka Touzani. Vanaf vanavond vliegen de panna’s, trucjes en drones weer vier weken lang om de oren. Iedere maandag om 22:00 uur op RTL 7...

04-11-2017 17:55

Afl. 4

Tiki Taka Touzani - Afl. 4

Soufiane Touzani ontmoet voetballegende Ruud van Nistelrooij, die onder andere furore maakte bij PSV, Manchester United en Real Madrid. Ruud leert de Akka 3000 en krijgt een speciale ode van Touzani over zijn Brabantse land. En natuurlijk g...

28-10-2017 17:58

Afl. 3

Tiki Taka Touzani - Afl. 3

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

23-10-2017 22:00

Afl. 4

Tiki Taka Touzani - Afl. 4

Soufiane Touzani ontmoet voetballegende Ruud van Nistelrooij, die onder andere furore maakte bij PSV, Manchester United en Real Madrid. Ruud leert de Akka 3000 en krijgt een speciale ode van Touzani over zijn Brabantse land. En natuurlijk g...

16-10-2017 22:00

Afl. 3

Tiki Taka Touzani - Afl. 3

Soufiane Touzani gaat langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

14-10-2017 18:00

Afl. 2

Tiki Taka Touzani - Afl. 2

Soufiane Touzani gaat langs bij Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Hij daagt de toptalenten van Ajax uit en voert verrassende gesprekken met hen.

09-10-2017 22:00

Tiki Taka Touzani: Ajax-talenten

Tiki Taka Touzani - Tiki Taka Touzani: Ajax-talenten

Deze week gaat Soufiane Touzani langs bij Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Hij daagt de toptalenten van Ajax uit en voert verrassende gesprekken met hen. 's Werelds beste freestylevoetballer Soufiane Touzani spreekt in dit tweede seizo...

07-10-2017 17:57

Afl. 1

Tiki Taka Touzani - Afl. 1

Soufiane Touzani gaat op pad met voormalig Feyenoord-speler Eljero Elia, die momenteel bij het Turkse Istanbul Basaksehir speelt. Eljero rijdt rond in een getunede disco-auto en neemt Soufiane mee naar zijn nieuwe club.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tiki Taka Touzani gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tiki Taka Touzani de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tiki Taka Touzani bij Tiki Taka Touzani liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tiki Taka Touzani. Heb je een uitzending van Tiki Taka Touzani gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tiki Taka Touzani gemist

Voetbalprogramma waarin de wereldberoemde freestyler Soufiane Touzani langsgaat bij Nederlandse profvoetballers die in het binnen- en buitenland spelen. Hij speelt Tiki Taka met en zonder bal met de voetballers, wat resulteert in spectaculaire challenges en verrassende gesprekken.

Uitzending gemist van Tiki Taka Touzani? Hier kun je alle uitzendingen van Tiki Taka Touzani kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 19-04-2019 om 00:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord