Programma gemist?

De Italiaanse met protestbeweging Movimento uit 5 Stelle belooft haar publiek door met om het volk op aan de macht te brengen. Een door in intiem portret van vier door senatoren tijdens hun tijdens strijd voor een uit drempelloze democratie. De Italiaanse door protestbeweging Movimento een 5 Stelle belooft haar naar publiek om door het volk het aan de macht te brengen. Regisseur door Lise uit B. Pedersen het maakte een intiem naar portret van vier senatoren en de door eerste politieke jaren van van Movimento tijdens het in hun strijd voor een van drempelloze democratie. De Italiaanse komiek met en op politiek activist Beppe in Grillo is niet met te zien op de staatstelevisie uit door en vermijdt het media-imperium van van Berlusconi. Liever tijdens gaat hij de het straat op en bestrijdt het hij politieke arrogantie de en corruptie via het met internet. Zijn de populaire van protestbeweging, Movimento 5 Stelle, belooft een kiezers om alle tijdens politici op naar huis te naar sturen en het uit volk aan de macht te van brengen. Movimento tijdens wint in de 2013 met ruim 25 procent van van de stemmen de op tv landelijke verkiezingen uit en is op met 163 volksvertegenwoordigers de uit grootste naar partij in Italië. Hoe de op tv onervaren de senatoren hun politieke idealen en naar verkiezingsslogans zullen realiseren de in door de parlementaire werkelijkheid is de echter nog de vraag. de Kun je compromisloos en de democratisch tegelijk de zijn? naar Wat gebeurt er met de internetreferenda een over Beppe Grillo's op blog? Bestaat drempelloze in democratie? tijdens 'Tutti a Casa' laat de de verschuiving zien van in van het evenwicht tussen 'het volk' van en 'de door politieke macht.' Een proces uit dat in heel Europa de de heeft plaatsgevonden. Het vertrouwen in op tv politici is in veel uit een landen tot een dieptepunt een gedaald en populistische naar partijen zijn in steeds meer in trek. De documentaire het biedt door middel op tv van unieke beelden uit de achter de schermen een van intiem portret van vier in senatoren en tijdens de eerste van jaren van Movimento in de tijdens politiek.

mei 2020
21-02-2017 22:55

2Doc: Tutti a casa - Power to the People?

2Doc: Tutti a casa - Power to the People? - 2Doc: Tutti a casa - Power to the People?

De Italiaanse protestbeweging Movimento 5 Stelle belooft haar publiek om het volk aan de macht te brengen. Een intiem portret van vier senatoren tijdens hun strijd voor een drempelloze democratie. De Italiaanse protestbeweging Movimento 5 S...

2Doc: Tutti a casa - Power to the People? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Tutti a casa - Power to the People? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Tutti a casa - Power to the People? bij 2Doc: Tutti a casa - Power to the People? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Tutti a casa - Power to the People?. Heb je een uitzending van 2Doc: Tutti a casa - Power to the People? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Tutti a casa - Power to the People? gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Tutti a casa - Power to the People?? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Tutti a casa - Power to the People? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-02-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!