Programma gemist?

De Italiaanse protestbeweging met Movimento tijdens 5 Stelle op tv belooft haar publiek om het volk in aan de naar macht te op tv brengen. Een intiem portret van uit vier senatoren tijdens op hun strijd tijdens voor een drempelloze een democratie. De Italiaanse op protestbeweging Movimento 5 Stelle door belooft uit haar publiek om het volk met aan naar de macht te brengen. een Regisseur Lise B. Pedersen naar de maakte een intiem portret de van vier met senatoren en de eerste uit politieke jaren van Movimento door tijdens hun de strijd voor een het drempelloze democratie. De Italiaanse komiek uit tijdens en politiek activist naar Beppe Grillo is de niet te zien op op de staatstelevisie en de vermijdt het media-imperium met van Berlusconi. de Liever gaat hij de straat naar op en bestrijdt hij tijdens tijdens politieke arrogantie en corruptie via het met internet. de Zijn populaire protestbeweging, op tv Movimento 5 Stelle, de belooft kiezers om met alle politici met naar huis te sturen uit en het volk naar aan de macht te tijdens brengen. Movimento wint in tijdens 2013 met uit ruim 25 procent van op tv de stemmen een de landelijke verkiezingen door en is met 163 uit volksvertegenwoordigers het de grootste tijdens partij in Italiƫ. Hoe de onervaren uit uit senatoren hun politieke idealen op en verkiezingsslogans zullen realiseren in het de parlementaire in werkelijkheid is echter nog uit de het vraag. Kun je compromisloos en naar een democratisch tegelijk zijn? Wat gebeurt er op tv met door de internetreferenda naar over Beppe Grillo's blog? Bestaat naar drempelloze democratie? 'Tutti a van Casa' laat een de verschuiving zien in naar tijdens het evenwicht tussen 'het met volk' en 'de politieke met macht.' op tv Een proces dat in in heel Europa van heeft plaatsgevonden. Het vertrouwen in politici van is in veel uit landen tot op tv een dieptepunt gedaald en van populistische partijen zijn in steeds meer door in uit trek. De documentaire biedt door door middel van unieke beelden van achter op tv de schermen een intiem portret uit van tijdens vier senatoren en in de eerste het jaren van Movimento in in de politiek.

september 2020
21-02-2017 22:55

2Doc: Tutti a casa - Power to the People?

2Doc: Tutti a casa - Power to the People? - 2Doc: Tutti a casa - Power to the People?

De Italiaanse protestbeweging Movimento 5 Stelle belooft haar publiek om het volk aan de macht te brengen. Een intiem portret van vier senatoren tijdens hun strijd voor een drempelloze democratie. De Italiaanse protestbeweging Movimento 5 S...

2Doc: Tutti a casa - Power to the People? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Tutti a casa - Power to the People? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Tutti a casa - Power to the People? bij 2Doc: Tutti a casa - Power to the People? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Tutti a casa - Power to the People?. Heb je een uitzending van 2Doc: Tutti a casa - Power to the People? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Tutti a casa - Power to the People? gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Tutti a casa - Power to the People?? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Tutti a casa - Power to the People? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-02-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!