Programma gemist?

De Italiaanse protestbeweging tijdens Movimento 5 tijdens Stelle tijdens belooft haar publiek om het uit volk aan naar de macht te brengen. Een op tijdens intiem portret van vier tijdens senatoren tijdens hun de strijd voor een drempelloze democratie. op het De Italiaanse protestbeweging Movimento 5 Stelle naar belooft haar publiek met om in het volk aan het de macht te brengen. met Regisseur Lise op tv B. Pedersen maakte een de intiem portret van vier een naar senatoren en de eerste politieke uit jaren van Movimento een tijdens hun strijd tijdens voor een drempelloze democratie. door De in Italiaanse komiek en politiek activist een door Beppe Grillo is niet te zien op op tijdens de staatstelevisie en vermijdt het op tv media-imperium van de Berlusconi. Liever gaat hij door de straat tijdens op en naar bestrijdt hij politieke arrogantie met en corruptie via het een internet. Zijn een populaire protestbeweging, Movimento door 5 Stelle, belooft naar kiezers om alle politici de op tv naar huis te sturen een en het volk aan het de macht te brengen. naar uit Movimento wint in 2013 met de ruim 25 procent op tv van de stemmen een de op landelijke verkiezingen en van is met 163 volksvertegenwoordigers een de grootste op tv partij in Italië. Hoe de onervaren naar senatoren hun politieke tijdens idealen op en verkiezingsslogans zullen realiseren in het door de parlementaire werkelijkheid tijdens is echter nog met de vraag. Kun je compromisloos de en democratisch in tegelijk zijn? Wat gebeurt er tijdens met de van internetreferenda over naar Beppe Grillo's blog? de Bestaat drempelloze democratie? 'Tutti a naar Casa' laat van de verschuiving naar zien in het evenwicht met tussen 'het naar volk' en het 'de politieke macht.' Een de proces dat in heel Europa tijdens heeft een plaatsgevonden. Het naar vertrouwen in politici is van in veel landen de tot een dieptepunt uit gedaald en populistische naar partijen zijn steeds met meer in trek. De op documentaire biedt door door middel van unieke beelden uit achter een de schermen een intiem portret van tijdens van vier senatoren van en de eerste jaren van Movimento het naar in de politiek.

januari 2021
21-02-2017 22:55

2Doc: Tutti a casa - Power to the People?

2Doc: Tutti a casa - Power to the People? - 2Doc: Tutti a casa - Power to the People?

De Italiaanse protestbeweging Movimento 5 Stelle belooft haar publiek om het volk aan de macht te brengen. Een intiem portret van vier senatoren tijdens hun strijd voor een drempelloze democratie. De Italiaanse protestbeweging Movimento 5 S...

2Doc: Tutti a casa - Power to the People? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Tutti a casa - Power to the People? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Tutti a casa - Power to the People? bij 2Doc: Tutti a casa - Power to the People? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Tutti a casa - Power to the People?. Heb je een uitzending van 2Doc: Tutti a casa - Power to the People? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Tutti a casa - Power to the People? gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Tutti a casa - Power to the People?? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Tutti a casa - Power to the People? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-02-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!