Programma gemist?

De een Italiaanse protestbeweging Movimento in 5 Stelle belooft haar publiek door om naar het volk aan de de macht in te brengen. Een intiem naar portret van de vier senatoren tijdens op tv hun strijd voor een drempelloze democratie. een De Italiaanse protestbeweging een Movimento 5 naar Stelle belooft haar van publiek om het tijdens volk aan de macht in te brengen. Regisseur door Lise B. Pedersen op op maakte een intiem in portret van vier senatoren een en de eerste politieke tijdens jaren op tv van Movimento tijdens hun een strijd voor door een drempelloze democratie. door De Italiaanse komiek op en politiek activist de Beppe Grillo is niet door te zien op het de staatstelevisie en vermijdt het van media-imperium naar van Berlusconi. Liever gaat de hij de op tv straat op en bestrijdt van hij politieke arrogantie en de corruptie via het uit internet. Zijn populaire de protestbeweging, Movimento 5 naar het Stelle, belooft kiezers om alle uit politici tijdens naar huis te sturen en naar het volk aan de van macht uit te brengen. van Movimento wint in 2013 met het ruim een 25 procent van op tv de stemmen de landelijke verkiezingen uit en is met een 163 het volksvertegenwoordigers de grootste partij in Italië. op tv Hoe de onervaren van het senatoren hun politieke idealen en verkiezingsslogans de het zullen realiseren in de het parlementaire werkelijkheid is echter tijdens nog met de vraag. Kun een je compromisloos en democratisch tegelijk van zijn? Wat gebeurt een er met de de internetreferenda over Beppe Grillo's van blog? Bestaat drempelloze op tv uit democratie? 'Tutti a Casa' van laat de verschuiving het zien in het evenwicht uit tussen 'het volk' en in 'de politieke macht.' de Een met proces dat in heel Europa naar heeft plaatsgevonden. uit Het vertrouwen in politici in is in veel de landen door tot een de dieptepunt gedaald en populistische partijen zijn van steeds door meer in het trek. De documentaire biedt door een middel op tv van unieke beelden achter de een schermen in een intiem portret van vier senatoren tijdens van en de eerste jaren van naar Movimento in tijdens de politiek.

november 2019
21-02-2017 22:55

2Doc: Tutti a casa - Power to the People?

2Doc: Tutti a casa - Power to the People? - 2Doc: Tutti a casa - Power to the People?

De Italiaanse protestbeweging Movimento 5 Stelle belooft haar publiek om het volk aan de macht te brengen. Een intiem portret van vier senatoren tijdens hun strijd voor een drempelloze democratie. De Italiaanse protestbeweging Movimento 5 S...

2Doc: Tutti a casa - Power to the People? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Tutti a casa - Power to the People? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Tutti a casa - Power to the People? bij 2Doc: Tutti a casa - Power to the People? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Tutti a casa - Power to the People?. Heb je een uitzending van 2Doc: Tutti a casa - Power to the People? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Tutti a casa - Power to the People? gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Tutti a casa - Power to the People?? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Tutti a casa - Power to the People? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-02-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!