Programma gemist?

De Italiaanse met protestbeweging Movimento 5 Stelle een belooft uit haar publiek een om het volk op aan de macht te brengen. de Een intiem portret van uit op vier senatoren tijdens van hun strijd voor op tv een drempelloze democratie. De tijdens Italiaanse protestbeweging Movimento het 5 Stelle belooft haar door publiek om van het volk aan de macht in te brengen. Regisseur het met Lise B. Pedersen van maakte een intiem portret een van vier senatoren en de op eerste politieke jaren op van Movimento tijdens op hun strijd in voor een uit drempelloze democratie. De Italiaanse uit komiek en op tv politiek activist Beppe Grillo is door niet door te zien op de op tv staatstelevisie en tijdens vermijdt het media-imperium van Berlusconi. de Liever gaat tijdens hij op tv de straat op en bestrijdt hij met politieke naar arrogantie en corruptie via het van internet. Zijn populaire op tv het protestbeweging, Movimento 5 Stelle, door belooft kiezers om met alle politici naar huis te op tv tijdens sturen en het volk aan de een macht naar te brengen. Movimento van wint in 2013 het met ruim met 25 procent van de stemmen op de tijdens landelijke verkiezingen en is in met 163 volksvertegenwoordigers de grootste het partij van in Italië. Hoe de met onervaren uit senatoren hun politieke idealen en van verkiezingsslogans door zullen realiseren in tijdens de parlementaire werkelijkheid is echter nog door de vraag. Kun tijdens door je compromisloos en democratisch in tegelijk zijn? Wat gebeurt op tv er met op de internetreferenda over het Beppe Grillo's blog? naar Bestaat drempelloze met democratie? 'Tutti a Casa' laat een de verschuiving door zien in het op tv evenwicht tussen 'het volk' in en uit 'de politieke macht.' Een proces dat het in heel met Europa heeft plaatsgevonden. het Het vertrouwen in met politici is in veel uit uit landen tot een dieptepunt gedaald en uit populistische partijen zijn naar steeds meer in naar trek. De van documentaire biedt door uit middel van unieke beelden de uit achter de schermen een tijdens intiem portret uit van vier senatoren en de eerste een jaren in van Movimento door in de politiek.

april 2021
21-02-2017 22:55

2Doc: Tutti a casa - Power to the People?

2Doc: Tutti a casa - Power to the People? - 2Doc: Tutti a casa - Power to the People?

De Italiaanse protestbeweging Movimento 5 Stelle belooft haar publiek om het volk aan de macht te brengen. Een intiem portret van vier senatoren tijdens hun strijd voor een drempelloze democratie. De Italiaanse protestbeweging Movimento 5 S...

2Doc: Tutti a casa - Power to the People? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Tutti a casa - Power to the People? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Tutti a casa - Power to the People? bij 2Doc: Tutti a casa - Power to the People? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Tutti a casa - Power to the People?. Heb je een uitzending van 2Doc: Tutti a casa - Power to the People? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Tutti a casa - Power to the People? gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Tutti a casa - Power to the People?? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Tutti a casa - Power to the People? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-02-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!