Programma gemist?

De Italiaanse uit protestbeweging op Movimento 5 Stelle in belooft haar publiek om op tv het volk aan van de macht te brengen. naar Een intiem portret het van vier senatoren tijdens uit hun strijd voor een een drempelloze op democratie. De Italiaanse protestbeweging met Movimento 5 uit Stelle belooft haar publiek het om het het volk aan door de macht te brengen. van Regisseur Lise B. Pedersen tijdens het maakte een intiem op tv portret van vier senatoren en een de naar eerste politieke jaren van Movimento in tijdens in hun strijd voor een drempelloze een democratie. De op Italiaanse komiek en politiek op activist Beppe Grillo een is niet te zien de tijdens op de staatstelevisie en vermijdt op tv het media-imperium naar van Berlusconi. naar Liever gaat hij de uit straat op de en bestrijdt hij politieke op arrogantie en op tv corruptie via het internet. naar Zijn populaire protestbeweging, Movimento 5 door Stelle, het belooft kiezers om alle op politici naar huis in te sturen en het naar naar volk aan de van macht te brengen. Movimento wint de in op tv 2013 met ruim door 25 procent van de de stemmen de landelijke verkiezingen naar en is met 163 tijdens de volksvertegenwoordigers de grootste in partij in Italië. Hoe de op onervaren senatoren hun het politieke idealen van en verkiezingsslogans in zullen realiseren in de op tv parlementaire werkelijkheid is echter nog van op de vraag. Kun je compromisloos op en democratisch tegelijk op zijn? Wat gebeurt uit er naar met de internetreferenda over Beppe Grillo's op tv blog? in Bestaat drempelloze democratie? 'Tutti a uit Casa' met laat de verschuiving zien van in het evenwicht tussen het 'het volk' en een 'de politieke van macht.' met Een proces dat op in heel Europa heeft het plaatsgevonden. Het vertrouwen op in politici is tijdens in veel van landen tot een dieptepunt naar gedaald en populistische partijen naar zijn steeds meer in het trek. De documentaire op uit biedt door middel van op unieke beelden achter de schermen van een het intiem portret van op tv vier senatoren de en de eerste jaren van Movimento op in de uit politiek.

juli 2021
21-02-2017 22:55

2Doc: Tutti a casa - Power to the People?

2Doc: Tutti a casa - Power to the People? - 2Doc: Tutti a casa - Power to the People?

De Italiaanse protestbeweging Movimento 5 Stelle belooft haar publiek om het volk aan de macht te brengen. Een intiem portret van vier senatoren tijdens hun strijd voor een drempelloze democratie. De Italiaanse protestbeweging Movimento 5 S...

2Doc: Tutti a casa - Power to the People? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Tutti a casa - Power to the People? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Tutti a casa - Power to the People? bij 2Doc: Tutti a casa - Power to the People? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Tutti a casa - Power to the People?. Heb je een uitzending van 2Doc: Tutti a casa - Power to the People? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Tutti a casa - Power to the People? gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Tutti a casa - Power to the People?? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Tutti a casa - Power to the People? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-02-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!