Programma gemist?

Marcel door en Evelien wonen met tijdens hun drie jonge een kinderen in op tv de Belgische Ardennen. de Het gezin leeft in ecologisch zeer verantwoord de en eenvoudig. Ze gebruiken regenwater op en produceren op tv nauwelijks afval. De familie naar van op tv Carl en door Veronika leeft volgens een futuristische op visie. Robots zullen deel in het gaan uitmaken van de maatschappij en uit horen daarom van ook van in het gezin, naar zoals hun huisrobot. Op op tv het platteland in van Doorn wonen Daan en naar Corien met met hun drie kinderen naar en negen honden. De honden uit de worden gebruikt in op de opvoeding om de kinderen tijdens lessen te in leren.

Marcel het en Evelien wonen met het hun met drie jonge kinderen in van de Belgische Ardennen. door Het gezin leeft ecologisch op zeer verantwoord en eenvoudig. van Ze gebruiken regenwater een en produceren met nauwelijks afval. van De familie van Carl op tv en Veronika naar leeft volgens een futuristische van visie. Robots zullen deel van gaan het uitmaken van de maatschappij en van horen daarom in ook in in het gezin, zoals hun huisrobot. op de Op het platteland in Doorn de wonen Daan de en Corien met hun door drie kinderen op tv en negen in honden. De honden in worden gebruikt in de opvoeding naar om de kinderen naar lessen het te leren.

Op het platteland het door nabij Almelo wonen Miriam op tv en Paul met naar hun drie kinderen uit die ze op tv van jongs af aan leren omgaan in van met messen, vuur en geweren. De met jacht neemt een tijdens belangrijke plaats het in bij hun op opvoeding. Er wordt uitsluitend met gegeten wat door ze zelf met hebben geschoten. Mirije en Eddy hebben op tv een eigen tijdens dansschool in door Amsterdam-Noord. Dochter Medy heeft op tv hier vijf keer per een week met dansles met haar door vader. Eddy wil naar niets liever dan dat Medy de in zijn uit voetsporen treedt en stijldanseres een wordt. In Friesland voedt met uit Lucy haar twee tieners op vanuit naar de het visie van Damanhur, in een spirituele, ecologische met leefgemeenschap in naar Noord-Italiƫ. Ze gelooft dat je met een positieve energie veel met op tv meer kunt dan wordt een verondersteld.

Cathelijne uit en Bob wonen een in een bos een in de het buurt van Zwolle, naar zonder verwarming of de stromend water. Samen met hun tijdens 3-jarige dochter Lelie een wonen zij in een de in zelfvoorzienende leefgemeenschap. Lelie is vrij om het door te doen wat ze wil, krijgt van een antiautoritaire opvoeding. uit Een de groot contrast met op hoe Mounira en Alex op tv uit Amsterdam het hun 4-jarige zoon van Noah en dochter door Nimra van acht door maanden opvoeden. een Alles moet vooral van groots en uitbundig zijn, uit naar voorbeeld van de tijdens Kardashians. tijdens In Helmond wonen Bas tijdens en Joyce. Voor hen door staat God centraal met bij de een opvoeding van hun zes door kinderen.

De de kijker maakt kennis van met het het gezin van Noah en Stanske in uit Zuid-Limburg, dat hecht de aan het vaste rituelen. Hun leven in staat met in het teken van spiritualiteit. Carmen, op tv voormalig Miss Nederland, tijdens van zet alles op op tv alles om haar in 4-jarige zoontje een populaire profvoetballer te het met laten worden. Ze is ervan een overtuigd dat tijdens haar zoontje uit alles mee heeft. In Rotterdam wonen een Patricia en op Paul. Hun kinderen met gaan tijdens niet naar school, maar de krijgen thuis op les van hun ouders. Ook uit helpen op tv ze mee in het huishouden en door bij de naschoolse uit op tv opvang die Patricia en op Paul runnen.

april 2021
13-12-2017 16:06

Afl. 4

Het Beste Voor Je Kind - Afl. 4

Marcel en Evelien wonen met hun drie jonge kinderen in de Belgische Ardennen. Het gezin leeft ecologisch zeer verantwoord en eenvoudig. Ze gebruiken regenwater en produceren nauwelijks afval. De familie van Carl en Veronika leeft volgens ee...

14-03-2017 21:32

Afl. 4

Het Beste Voor Je Kind - Afl. 4

Marcel en Evelien wonen met hun drie jonge kinderen in de Belgische Ardennen. Het gezin leeft ecologisch zeer verantwoord en eenvoudig. Ze gebruiken regenwater en produceren nauwelijks afval. De familie van Carl en Veronika leeft volgens ee...

07-03-2017 21:31

Afl. 3

Het Beste Voor Je Kind - Afl. 3

Op het platteland nabij Almelo wonen Miriam en Paul met hun drie kinderen die ze van jongs af aan leren omgaan met messen, vuur en geweren. De jacht neemt een belangrijke plaats in bij hun opvoeding. Er wordt uitsluitend gegeten wat ze zelf...

28-02-2017 21:30

Afl. 2

Het Beste Voor Je Kind - Afl. 2

Cathelijne en Bob wonen in een bos in de buurt van Zwolle, zonder verwarming of stromend water. Samen met hun 3-jarige dochter Lelie wonen zij in een zelfvoorzienende leefgemeenschap. Lelie is vrij om te doen wat ze wil, krijgt een antiauto...

21-02-2017 21:33

Afl. 1

Het Beste Voor Je Kind - Afl. 1

De kijker maakt kennis met het gezin van Noah en Stanske uit Zuid-Limburg, dat hecht aan vaste rituelen. Hun leven staat in het teken van spiritualiteit. Carmen, voormalig Miss Nederland, zet alles op alles om haar 4-jarige zoontje een popu...

Het Beste Voor Je Kind gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Beste Voor Je Kind de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Beste Voor Je Kind bij Het Beste Voor Je Kind liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Beste Voor Je Kind. Heb je een uitzending van Het Beste Voor Je Kind gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Beste Voor Je Kind gemist

Programma waarin ouders met een uitgesproken visie op de opvoeding van hun kind worden gevolgd. Zij hanteren bijzondere opvoedstijlen vanuit een levensvisie, geloofsovertuiging of vanuit hun keuze voor een bepaalde levensstijl. Daarmee krijgt de kijker onbekende, verbazingwekkende werelden te zien.

Uitzending gemist van Het Beste Voor Je Kind? Hier kun je alle uitzendingen van Het Beste Voor Je Kind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 13-12-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!