Programma gemist?

Marcel en Evelien van het wonen met hun drie jonge kinderen door in de op tv Belgische een Ardennen. Het gezin leeft ecologisch het zeer verantwoord op tv en eenvoudig. Ze met gebruiken regenwater en van produceren nauwelijks op tv afval. De familie van Carl uit en Veronika leeft volgens op tv een futuristische visie. een Robots zullen deel in gaan uitmaken de van de maatschappij in en horen daarom ook in in het in gezin, zoals op hun huisrobot. op Op het platteland in het Doorn wonen Daan en op Corien met hun drie naar kinderen op en negen honden. het De honden worden uit gebruikt in de opvoeding uit om in de kinderen lessen te door leren.

Marcel en Evelien van wonen met hun uit drie de jonge kinderen in de Belgische op op tv Ardennen. Het gezin leeft tijdens ecologisch zeer tijdens verantwoord en eenvoudig. Ze een gebruiken regenwater en tijdens produceren nauwelijks afval. De een familie van Carl de en Veronika door leeft volgens de een futuristische visie. de Robots zullen deel gaan uitmaken van van de maatschappij en het horen daarom ook een uit in het gezin, de zoals hun huisrobot. in Op het platteland in door Doorn wonen Daan en Corien naar een met hun drie kinderen in en negen honden. De op tv honden worden gebruikt met in de door opvoeding om van de kinderen lessen door te leren.

Op het platteland een nabij met Almelo wonen op Miriam en Paul met van hun drie van kinderen die ze uit van jongs af aan leren omgaan naar met het messen, vuur in en geweren. De jacht door neemt een een belangrijke plaats in bij hun van opvoeding. Er uit wordt uitsluitend op gegeten wat ze zelf hebben geschoten. Mirije met naar en Eddy hebben een een eigen dansschool in Amsterdam-Noord. van Dochter Medy heeft op hier vijf keer naar per met week dansles met haar vader. Eddy in wil niets liever op dan dat Medy het in uit zijn voetsporen treedt en door stijldanseres wordt. In het Friesland voedt Lucy een haar twee tieners op vanuit een de visie van op Damanhur, een in spirituele, ecologische leefgemeenschap in het Noord-Italië. Ze gelooft uit dat je met het positieve energie een veel door meer kunt dan in wordt verondersteld.

Cathelijne op tv en Bob wonen door in een de bos in de buurt van Zwolle, de zonder verwarming of uit door stromend water. Samen met de hun 3-jarige dochter met Lelie wonen zij in van een zelfvoorzienende leefgemeenschap. een Lelie is vrij om van te doen wat een ze de wil, krijgt een met antiautoritaire opvoeding. Een de groot contrast het met hoe Mounira en Alex uit uit Amsterdam hun 4-jarige van zoon Noah naar en dochter op Nimra van op tv acht maanden opvoeden. op tv Alles moet vooral groots in en uitbundig met zijn, naar voorbeeld op tv van de Kardashians. In Helmond wonen op door Bas en Joyce. Voor hen staat het God centraal bij op tv de op tv opvoeding van hun zes tijdens kinderen.

De van kijker maakt kennis met het tijdens gezin van Noah een naar en Stanske uit het Zuid-Limburg, dat hecht aan vaste een rituelen. het Hun leven staat in het uit teken van spiritualiteit. Carmen, met voormalig Miss Nederland, de zet alles het op van alles om haar het 4-jarige zoontje een populaire profvoetballer een te laten het worden. Ze is ervan door overtuigd op dat haar zoontje op tv alles mee heeft. In Rotterdam wonen het van Patricia en Paul. een Hun kinderen gaan niet naar school, van maar krijgen thuis tijdens van les van hun uit ouders. Ook helpen ze mee met in het naar huishouden en bij tijdens de naschoolse opvang die uit Patricia en Paul een runnen.

maart 2020
13-12-2017 16:06

Afl. 4

Het Beste Voor Je Kind - Afl. 4

Marcel en Evelien wonen met hun drie jonge kinderen in de Belgische Ardennen. Het gezin leeft ecologisch zeer verantwoord en eenvoudig. Ze gebruiken regenwater en produceren nauwelijks afval. De familie van Carl en Veronika leeft volgens ee...

14-03-2017 21:32

Afl. 4

Het Beste Voor Je Kind - Afl. 4

Marcel en Evelien wonen met hun drie jonge kinderen in de Belgische Ardennen. Het gezin leeft ecologisch zeer verantwoord en eenvoudig. Ze gebruiken regenwater en produceren nauwelijks afval. De familie van Carl en Veronika leeft volgens ee...

07-03-2017 21:31

Afl. 3

Het Beste Voor Je Kind - Afl. 3

Op het platteland nabij Almelo wonen Miriam en Paul met hun drie kinderen die ze van jongs af aan leren omgaan met messen, vuur en geweren. De jacht neemt een belangrijke plaats in bij hun opvoeding. Er wordt uitsluitend gegeten wat ze zelf...

28-02-2017 21:30

Afl. 2

Het Beste Voor Je Kind - Afl. 2

Cathelijne en Bob wonen in een bos in de buurt van Zwolle, zonder verwarming of stromend water. Samen met hun 3-jarige dochter Lelie wonen zij in een zelfvoorzienende leefgemeenschap. Lelie is vrij om te doen wat ze wil, krijgt een antiauto...

21-02-2017 21:33

Afl. 1

Het Beste Voor Je Kind - Afl. 1

De kijker maakt kennis met het gezin van Noah en Stanske uit Zuid-Limburg, dat hecht aan vaste rituelen. Hun leven staat in het teken van spiritualiteit. Carmen, voormalig Miss Nederland, zet alles op alles om haar 4-jarige zoontje een popu...

Het Beste Voor Je Kind gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Beste Voor Je Kind de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Beste Voor Je Kind bij Het Beste Voor Je Kind liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Beste Voor Je Kind. Heb je een uitzending van Het Beste Voor Je Kind gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Beste Voor Je Kind gemist

Programma waarin ouders met een uitgesproken visie op de opvoeding van hun kind worden gevolgd. Zij hanteren bijzondere opvoedstijlen vanuit een levensvisie, geloofsovertuiging of vanuit hun keuze voor een bepaalde levensstijl. Daarmee krijgt de kijker onbekende, verbazingwekkende werelden te zien.

Uitzending gemist van Het Beste Voor Je Kind? Hier kun je alle uitzendingen van Het Beste Voor Je Kind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 13-12-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!