Programma gemist?

Marcel en in Evelien door wonen met hun uit drie jonge kinderen in de op tv Belgische Ardennen. Het door gezin naar leeft ecologisch zeer verantwoord en van eenvoudig. Ze de gebruiken regenwater en door produceren nauwelijks door afval. De familie van Carl op en door Veronika leeft volgens tijdens een futuristische visie. een Robots zullen deel naar gaan uitmaken van de de maatschappij en horen naar daarom ook in op tv het gezin, een zoals hun huisrobot. Op het platteland op tv in Doorn op tv wonen Daan op en Corien met van hun drie kinderen en de negen honden. De honden de worden gebruikt in in de opvoeding een om de tijdens kinderen lessen te in leren.

Marcel een en Evelien wonen met hun uit een drie jonge kinderen in de Belgische op Ardennen. Het van gezin leeft ecologisch zeer tijdens verantwoord en eenvoudig. van Ze gebruiken regenwater op tv en produceren met nauwelijks afval. in De familie tijdens van Carl en Veronika leeft van volgens van een futuristische visie. een Robots zullen deel gaan de uitmaken van de maatschappij het en van horen daarom ook in op tv het gezin, op tv zoals hun huisrobot. Op het tijdens platteland in tijdens Doorn wonen door Daan en Corien met hun drie het op tv kinderen en negen honden. op De honden worden tijdens gebruikt in de opvoeding om door tijdens de kinderen lessen te uit leren.

Op op tv het platteland met nabij Almelo wonen in Miriam en Paul met hun uit drie kinderen die de ze van door jongs af aan leren uit omgaan met messen, een vuur en geweren. De het jacht neemt een in belangrijke plaats in op tv bij van hun opvoeding. Er de wordt uitsluitend een gegeten wat ze zelf hebben geschoten. Mirije in een en Eddy hebben een eigen uit dansschool in Amsterdam-Noord. Dochter van Medy op tv heeft hier vijf keer naar per week van dansles met op tv haar vader. Eddy wil naar niets liever dan de dat Medy naar in zijn voetsporen door treedt en stijldanseres tijdens wordt. In Friesland voedt Lucy in haar twee tieners op op tv vanuit de visie het van een Damanhur, een spirituele, ecologische leefgemeenschap in met naar Noord-Italiƫ. Ze gelooft dat je met naar positieve de energie veel meer het kunt dan wordt uit verondersteld.

Cathelijne de en Bob wonen in uit een bos op in de buurt in van Zwolle, zonder naar verwarming of in stromend water. Samen met hun 3-jarige door van dochter Lelie wonen met zij in een de zelfvoorzienende leefgemeenschap. Lelie is door vrij om te met doen wat naar ze wil, krijgt een tijdens antiautoritaire opvoeding. Een uit groot contrast met hoe Mounira een en Alex uit het naar Amsterdam hun 4-jarige zoon Noah op tv en dochter Nimra tijdens van een acht maanden opvoeden. Alles moet met vooral groots een en uitbundig zijn, het naar voorbeeld van de Kardashians. uit In Helmond naar wonen Bas en een Joyce. Voor hen het staat God centraal bij op tv de uit opvoeding van hun zes op kinderen.

De het kijker maakt kennis met de het het gezin van Noah en in Stanske uit Zuid-Limburg, dat een hecht aan het vaste rituelen. Hun leven staat uit in de het teken van tijdens spiritualiteit. Carmen, voormalig Miss Nederland, naar zet alles een op alles om op tv haar 4-jarige zoontje een met populaire van profvoetballer te laten worden. Ze van is ervan overtuigd naar dat de haar zoontje alles mee heeft. naar In Rotterdam tijdens wonen Patricia naar en Paul. Hun van kinderen gaan niet uit naar school, maar op krijgen thuis les van hun met in ouders. Ook helpen in ze mee in het huishouden van en bij de door naschoolse opvang uit die Patricia een en Paul runnen.

augustus 2021
13-12-2017 16:06

Afl. 4

Het Beste Voor Je Kind - Afl. 4

Marcel en Evelien wonen met hun drie jonge kinderen in de Belgische Ardennen. Het gezin leeft ecologisch zeer verantwoord en eenvoudig. Ze gebruiken regenwater en produceren nauwelijks afval. De familie van Carl en Veronika leeft volgens ee...

14-03-2017 21:32

Afl. 4

Het Beste Voor Je Kind - Afl. 4

Marcel en Evelien wonen met hun drie jonge kinderen in de Belgische Ardennen. Het gezin leeft ecologisch zeer verantwoord en eenvoudig. Ze gebruiken regenwater en produceren nauwelijks afval. De familie van Carl en Veronika leeft volgens ee...

07-03-2017 21:31

Afl. 3

Het Beste Voor Je Kind - Afl. 3

Op het platteland nabij Almelo wonen Miriam en Paul met hun drie kinderen die ze van jongs af aan leren omgaan met messen, vuur en geweren. De jacht neemt een belangrijke plaats in bij hun opvoeding. Er wordt uitsluitend gegeten wat ze zelf...

28-02-2017 21:30

Afl. 2

Het Beste Voor Je Kind - Afl. 2

Cathelijne en Bob wonen in een bos in de buurt van Zwolle, zonder verwarming of stromend water. Samen met hun 3-jarige dochter Lelie wonen zij in een zelfvoorzienende leefgemeenschap. Lelie is vrij om te doen wat ze wil, krijgt een antiauto...

21-02-2017 21:33

Afl. 1

Het Beste Voor Je Kind - Afl. 1

De kijker maakt kennis met het gezin van Noah en Stanske uit Zuid-Limburg, dat hecht aan vaste rituelen. Hun leven staat in het teken van spiritualiteit. Carmen, voormalig Miss Nederland, zet alles op alles om haar 4-jarige zoontje een popu...

Het Beste Voor Je Kind gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Beste Voor Je Kind de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Beste Voor Je Kind bij Het Beste Voor Je Kind liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Beste Voor Je Kind. Heb je een uitzending van Het Beste Voor Je Kind gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Beste Voor Je Kind gemist

Programma waarin ouders met een uitgesproken visie op de opvoeding van hun kind worden gevolgd. Zij hanteren bijzondere opvoedstijlen vanuit een levensvisie, geloofsovertuiging of vanuit hun keuze voor een bepaalde levensstijl. Daarmee krijgt de kijker onbekende, verbazingwekkende werelden te zien.

Uitzending gemist van Het Beste Voor Je Kind? Hier kun je alle uitzendingen van Het Beste Voor Je Kind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 13-12-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!