Programma gemist?

Marcel uit en Evelien wonen met hun het drie door jonge kinderen in de Belgische het Ardennen. Het gezin op het leeft ecologisch zeer verantwoord met en eenvoudig. Ze door gebruiken regenwater en door produceren nauwelijks afval. op De familie van Carl een en Veronika leeft volgens uit een futuristische visie. naar Robots zullen deel op een gaan uitmaken van de maatschappij en in horen daarom in ook in het het gezin, zoals door hun huisrobot. Op van het platteland in in Doorn wonen Daan en uit Corien met hun naar drie de kinderen en negen op honden. De honden worden uit gebruikt in de op opvoeding om de het kinderen lessen te in leren.

Marcel en Evelien op wonen met hun uit drie jonge kinderen op tv op tv in de Belgische Ardennen. Het gezin de in leeft ecologisch zeer verantwoord en uit eenvoudig. Ze de gebruiken regenwater en produceren naar nauwelijks afval. op De familie in van Carl en Veronika leeft door volgens een futuristische tijdens visie. Robots door zullen deel door gaan uitmaken van de maatschappij en de horen daarom ook op in van het gezin, zoals in hun huisrobot. Op de het platteland in Doorn tijdens wonen Daan en door Corien een met hun drie kinderen het en negen honden. De naar honden een worden gebruikt in in de opvoeding om de kinderen lessen een te in leren.

Op het platteland uit nabij in Almelo wonen Miriam en op Paul met hun van drie kinderen naar die ze van jongs af een een aan leren omgaan met messen, vuur tijdens en geweren. De van jacht neemt de een met belangrijke plaats in de bij hun opvoeding. Er wordt uitsluitend op tv gegeten de wat ze van zelf hebben geschoten. Mirije en Eddy hebben uit een eigen dansschool door in Amsterdam-Noord. tijdens Dochter Medy heeft naar hier vijf keer per van week dansles met met een haar vader. Eddy wil niets met liever dan dat Medy tijdens in zijn de voetsporen treedt en stijldanseres door wordt. In Friesland voedt op Lucy op haar twee tieners op van vanuit de visie een van Damanhur, op tv een spirituele, ecologische leefgemeenschap een in Noord-Italië. het Ze gelooft dat je van met tijdens positieve energie veel meer kunt op tv dan wordt het verondersteld.

Cathelijne en Bob in wonen in met een bos in de op buurt in van Zwolle, zonder verwarming een of de stromend water. Samen met uit hun 3-jarige dochter Lelie wonen met zij in een door de zelfvoorzienende leefgemeenschap. Lelie is een vrij om te doen op tv wat ze wil, krijgt op tv uit een antiautoritaire opvoeding. met Een groot contrast met hoe Mounira een en Alex uit naar Amsterdam uit hun 4-jarige zoon Noah en het dochter Nimra het van het acht maanden opvoeden. met Alles moet vooral groots en de uitbundig zijn, naar voorbeeld het van de van Kardashians. In op tv Helmond wonen Bas en in Joyce. Voor hen door staat door God centraal bij uit de opvoeding van een hun zes kinderen.

De kijker door maakt kennis met door het gezin de van Noah en Stanske door uit op tv Zuid-Limburg, dat hecht aan vaste rituelen. op naar Hun leven staat in het uit teken van van spiritualiteit. Carmen, voormalig Miss Nederland, het zet alles op van het alles om haar 4-jarige zoontje van een populaire profvoetballer te in laten worden. door Ze is met ervan overtuigd dat op tv haar zoontje uit alles mee heeft. In Rotterdam met wonen Patricia de en Paul. Hun kinderen gaan het tijdens niet naar school, maar krijgen thuis tijdens les van hun een ouders. Ook helpen met ze door mee in het een huishouden en bij het de naschoolse uit opvang die Patricia op en Paul runnen.

december 2020
13-12-2017 16:06

Afl. 4

Het Beste Voor Je Kind - Afl. 4

Marcel en Evelien wonen met hun drie jonge kinderen in de Belgische Ardennen. Het gezin leeft ecologisch zeer verantwoord en eenvoudig. Ze gebruiken regenwater en produceren nauwelijks afval. De familie van Carl en Veronika leeft volgens ee...

14-03-2017 21:32

Afl. 4

Het Beste Voor Je Kind - Afl. 4

Marcel en Evelien wonen met hun drie jonge kinderen in de Belgische Ardennen. Het gezin leeft ecologisch zeer verantwoord en eenvoudig. Ze gebruiken regenwater en produceren nauwelijks afval. De familie van Carl en Veronika leeft volgens ee...

07-03-2017 21:31

Afl. 3

Het Beste Voor Je Kind - Afl. 3

Op het platteland nabij Almelo wonen Miriam en Paul met hun drie kinderen die ze van jongs af aan leren omgaan met messen, vuur en geweren. De jacht neemt een belangrijke plaats in bij hun opvoeding. Er wordt uitsluitend gegeten wat ze zelf...

28-02-2017 21:30

Afl. 2

Het Beste Voor Je Kind - Afl. 2

Cathelijne en Bob wonen in een bos in de buurt van Zwolle, zonder verwarming of stromend water. Samen met hun 3-jarige dochter Lelie wonen zij in een zelfvoorzienende leefgemeenschap. Lelie is vrij om te doen wat ze wil, krijgt een antiauto...

21-02-2017 21:33

Afl. 1

Het Beste Voor Je Kind - Afl. 1

De kijker maakt kennis met het gezin van Noah en Stanske uit Zuid-Limburg, dat hecht aan vaste rituelen. Hun leven staat in het teken van spiritualiteit. Carmen, voormalig Miss Nederland, zet alles op alles om haar 4-jarige zoontje een popu...

Het Beste Voor Je Kind gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Beste Voor Je Kind de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Beste Voor Je Kind bij Het Beste Voor Je Kind liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Beste Voor Je Kind. Heb je een uitzending van Het Beste Voor Je Kind gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Beste Voor Je Kind gemist

Programma waarin ouders met een uitgesproken visie op de opvoeding van hun kind worden gevolgd. Zij hanteren bijzondere opvoedstijlen vanuit een levensvisie, geloofsovertuiging of vanuit hun keuze voor een bepaalde levensstijl. Daarmee krijgt de kijker onbekende, verbazingwekkende werelden te zien.

Uitzending gemist van Het Beste Voor Je Kind? Hier kun je alle uitzendingen van Het Beste Voor Je Kind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 13-12-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!