Programma gemist?

Marcel tijdens en Evelien de wonen met hun drie jonge kinderen een van in de Belgische de Ardennen. Het gezin van leeft ecologisch zeer verantwoord en eenvoudig. uit Ze op gebruiken regenwater en produceren nauwelijks het op tv afval. De familie van Carl en in Veronika leeft op volgens een futuristische een visie. door Robots zullen deel gaan uitmaken van een uit de maatschappij en horen daarom ook in door in het gezin, zoals hun huisrobot. op tv Op het platteland een in Doorn wonen de Daan en op tv Corien met hun drie uit een kinderen en negen honden. uit De honden worden gebruikt in door de opvoeding door om de kinderen een lessen te van leren.

Marcel en een Evelien wonen op met hun drie naar jonge kinderen in naar de Belgische Ardennen. Het op gezin leeft met ecologisch zeer verantwoord met en eenvoudig. Ze naar gebruiken regenwater en op produceren nauwelijks op afval. De familie van op Carl en Veronika leeft volgens van een futuristische visie. tijdens Robots zullen in deel een gaan uitmaken van de op maatschappij en horen daarom ook op tv in het gezin, uit zoals op tv hun huisrobot. Op het platteland uit op tv in Doorn wonen Daan en Corien het met hun drie op tv op kinderen en negen honden. op tv De honden worden gebruikt in op tv de opvoeding naar om door de kinderen lessen te een leren.

Op met het platteland van nabij Almelo wonen Miriam en in Paul met hun naar drie uit kinderen die ze van jongs af een aan leren omgaan op met in messen, vuur en het geweren. De jacht door neemt een belangrijke plaats van in uit bij hun opvoeding. op tv Er wordt uitsluitend gegeten wat ze tijdens zelf hebben in geschoten. Mirije met en Eddy hebben een eigen een dansschool in door Amsterdam-Noord. Dochter Medy op heeft hier vijf keer per met week dansles met met haar door vader. Eddy wil niets op tv liever door dan dat Medy in op zijn voetsporen treedt het en stijldanseres op tv wordt. In Friesland voedt Lucy uit haar twee tieners op met vanuit met de visie van Damanhur, door een spirituele, in ecologische leefgemeenschap in Noord-Italië. Ze gelooft het dat van je met positieve energie veel met van meer kunt dan wordt op verondersteld.

Cathelijne de en Bob in wonen in een bos in de op tv buurt van Zwolle, uit tijdens zonder verwarming of stromend water. naar Samen uit met hun 3-jarige naar dochter Lelie wonen zij van in een zelfvoorzienende leefgemeenschap. Lelie van is vrij om tijdens te doen wat een ze wil, krijgt een een met antiautoritaire opvoeding. Een groot op tv contrast het met hoe Mounira en Alex met uit Amsterdam door hun 4-jarige door zoon Noah en dochter Nimra van door acht maanden door opvoeden. Alles moet vooral een groots en van uitbundig zijn, met naar voorbeeld van naar de Kardashians. In Helmond wonen door tijdens Bas en Joyce. Voor het hen staat God centraal een bij de opvoeding het van de hun zes kinderen.

De kijker maakt met kennis tijdens met het gezin van Noah met uit en Stanske uit Zuid-Limburg, het dat hecht aan vaste het rituelen. Hun uit leven staat in het teken de van spiritualiteit. naar Carmen, voormalig Miss Nederland, de zet alles uit op alles op tv om haar 4-jarige door zoontje een door populaire profvoetballer te laten worden. Ze het is ervan het overtuigd in dat haar zoontje door alles mee heeft. In door Rotterdam wonen op tv Patricia en Paul. Hun kinderen gaan door niet naar op tv school, maar krijgen een thuis het les van hun ouders. Ook helpen tijdens op ze mee in het huishouden en de bij de van naschoolse opvang die Patricia de en Paul het runnen.

augustus 2020
13-12-2017 16:06

Afl. 4

Het Beste Voor Je Kind - Afl. 4

Marcel en Evelien wonen met hun drie jonge kinderen in de Belgische Ardennen. Het gezin leeft ecologisch zeer verantwoord en eenvoudig. Ze gebruiken regenwater en produceren nauwelijks afval. De familie van Carl en Veronika leeft volgens ee...

14-03-2017 21:32

Afl. 4

Het Beste Voor Je Kind - Afl. 4

Marcel en Evelien wonen met hun drie jonge kinderen in de Belgische Ardennen. Het gezin leeft ecologisch zeer verantwoord en eenvoudig. Ze gebruiken regenwater en produceren nauwelijks afval. De familie van Carl en Veronika leeft volgens ee...

07-03-2017 21:31

Afl. 3

Het Beste Voor Je Kind - Afl. 3

Op het platteland nabij Almelo wonen Miriam en Paul met hun drie kinderen die ze van jongs af aan leren omgaan met messen, vuur en geweren. De jacht neemt een belangrijke plaats in bij hun opvoeding. Er wordt uitsluitend gegeten wat ze zelf...

28-02-2017 21:30

Afl. 2

Het Beste Voor Je Kind - Afl. 2

Cathelijne en Bob wonen in een bos in de buurt van Zwolle, zonder verwarming of stromend water. Samen met hun 3-jarige dochter Lelie wonen zij in een zelfvoorzienende leefgemeenschap. Lelie is vrij om te doen wat ze wil, krijgt een antiauto...

21-02-2017 21:33

Afl. 1

Het Beste Voor Je Kind - Afl. 1

De kijker maakt kennis met het gezin van Noah en Stanske uit Zuid-Limburg, dat hecht aan vaste rituelen. Hun leven staat in het teken van spiritualiteit. Carmen, voormalig Miss Nederland, zet alles op alles om haar 4-jarige zoontje een popu...

Het Beste Voor Je Kind gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Beste Voor Je Kind de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Beste Voor Je Kind bij Het Beste Voor Je Kind liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Beste Voor Je Kind. Heb je een uitzending van Het Beste Voor Je Kind gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Beste Voor Je Kind gemist

Programma waarin ouders met een uitgesproken visie op de opvoeding van hun kind worden gevolgd. Zij hanteren bijzondere opvoedstijlen vanuit een levensvisie, geloofsovertuiging of vanuit hun keuze voor een bepaalde levensstijl. Daarmee krijgt de kijker onbekende, verbazingwekkende werelden te zien.

Uitzending gemist van Het Beste Voor Je Kind? Hier kun je alle uitzendingen van Het Beste Voor Je Kind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 13-12-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!