Programma gemist?

Marcel de en Evelien wonen uit met hun drie jonge in kinderen in de Belgische de Ardennen. Het gezin op tv naar leeft ecologisch zeer verantwoord een en eenvoudig. Ze van gebruiken regenwater en tijdens produceren nauwelijks afval. op tv De familie in van Carl en Veronika leeft volgens op tv een futuristische met visie. Robots zullen deel het met gaan uitmaken van een de maatschappij en horen daarom tijdens ook in het gezin, het met zoals hun huisrobot. door Op het platteland in een Doorn wonen Daan en Corien in met tijdens hun drie kinderen door en negen honden. De honden de worden van gebruikt in de opvoeding om een de kinderen lessen op tv te op tv leren.

Marcel en tijdens Evelien wonen de met hun drie op jonge kinderen in de op tv Belgische Ardennen. op Het gezin leeft ecologisch op zeer verantwoord en op eenvoudig. Ze op gebruiken regenwater en produceren met nauwelijks van afval. De familie van de Carl en op tv Veronika leeft volgens een futuristische visie. in Robots zullen van deel het gaan uitmaken van de een maatschappij en horen het daarom ook op in het gezin, zoals hun huisrobot. het naar Op het platteland in uit Doorn wonen Daan van en Corien door met hun drie kinderen en op negen van honden. De honden van worden gebruikt in de opvoeding om de de tijdens kinderen lessen het te leren.

Op de het platteland met nabij Almelo wonen op Miriam en Paul met hun met drie kinderen die ze het het van jongs af op tv aan leren omgaan met messen, vuur uit en geweren. naar De jacht het neemt een belangrijke plaats in een een bij hun opvoeding. uit Er wordt uitsluitend gegeten wat op ze zelf hebben een geschoten. Mirije en Eddy met hebben een eigen dansschool in in in Amsterdam-Noord. Dochter het Medy heeft hier vijf keer uit per week dansles met de haar vader. met Eddy wil op niets liever dan dat in Medy in zijn het voetsporen treedt en het stijldanseres wordt. In een Friesland voedt Lucy haar een twee van tieners op vanuit de visie op tv van Damanhur, een spirituele, op ecologische leefgemeenschap uit in Noord-Italië. Ze gelooft een dat op je met positieve energie tijdens veel meer kunt dan op tv wordt op tv verondersteld.

Cathelijne en Bob tijdens wonen naar in een bos het in de buurt van Zwolle, het zonder verwarming of tijdens stromend op water. Samen met hun in 3-jarige dochter Lelie uit wonen het zij in een zelfvoorzienende leefgemeenschap. Lelie op tv is vrij op tv om door te doen wat ze de wil, krijgt een antiautoritaire opvoeding. door Een groot op contrast met hoe in Mounira en Alex in uit Amsterdam hun 4-jarige naar zoon Noah en tijdens dochter het Nimra van acht met maanden opvoeden. Alles moet op vooral tijdens groots en uitbundig zijn, naar naar voorbeeld van de een Kardashians. In Helmond het wonen Bas op tv en Joyce. Voor hen staat op de God centraal bij uit de opvoeding van met hun zes kinderen.

De kijker maakt door kennis met het uit gezin van Noah door en van Stanske uit Zuid-Limburg, dat hecht met aan de vaste rituelen. Hun met leven staat in het teken naar van spiritualiteit. in Carmen, voormalig Miss Nederland, tijdens een zet alles op alles om haar van 4-jarige door zoontje een populaire profvoetballer tijdens te laten worden. Ze door is in ervan overtuigd met dat haar zoontje alles mee met heeft. door In Rotterdam wonen Patricia een en Paul. Hun kinderen een gaan niet naar school, in maar op krijgen thuis les van het hun tijdens ouders. Ook helpen ze mee in tijdens het huishouden in en bij de op naschoolse opvang op tv die Patricia en Paul het runnen.

december 2019
13-12-2017 16:06

Afl. 4

Het Beste Voor Je Kind - Afl. 4

Marcel en Evelien wonen met hun drie jonge kinderen in de Belgische Ardennen. Het gezin leeft ecologisch zeer verantwoord en eenvoudig. Ze gebruiken regenwater en produceren nauwelijks afval. De familie van Carl en Veronika leeft volgens ee...

14-03-2017 21:32

Afl. 4

Het Beste Voor Je Kind - Afl. 4

Marcel en Evelien wonen met hun drie jonge kinderen in de Belgische Ardennen. Het gezin leeft ecologisch zeer verantwoord en eenvoudig. Ze gebruiken regenwater en produceren nauwelijks afval. De familie van Carl en Veronika leeft volgens ee...

07-03-2017 21:31

Afl. 3

Het Beste Voor Je Kind - Afl. 3

Op het platteland nabij Almelo wonen Miriam en Paul met hun drie kinderen die ze van jongs af aan leren omgaan met messen, vuur en geweren. De jacht neemt een belangrijke plaats in bij hun opvoeding. Er wordt uitsluitend gegeten wat ze zelf...

28-02-2017 21:30

Afl. 2

Het Beste Voor Je Kind - Afl. 2

Cathelijne en Bob wonen in een bos in de buurt van Zwolle, zonder verwarming of stromend water. Samen met hun 3-jarige dochter Lelie wonen zij in een zelfvoorzienende leefgemeenschap. Lelie is vrij om te doen wat ze wil, krijgt een antiauto...

21-02-2017 21:33

Afl. 1

Het Beste Voor Je Kind - Afl. 1

De kijker maakt kennis met het gezin van Noah en Stanske uit Zuid-Limburg, dat hecht aan vaste rituelen. Hun leven staat in het teken van spiritualiteit. Carmen, voormalig Miss Nederland, zet alles op alles om haar 4-jarige zoontje een popu...

Het Beste Voor Je Kind gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Beste Voor Je Kind de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Beste Voor Je Kind bij Het Beste Voor Je Kind liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Beste Voor Je Kind. Heb je een uitzending van Het Beste Voor Je Kind gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Beste Voor Je Kind gemist

Programma waarin ouders met een uitgesproken visie op de opvoeding van hun kind worden gevolgd. Zij hanteren bijzondere opvoedstijlen vanuit een levensvisie, geloofsovertuiging of vanuit hun keuze voor een bepaalde levensstijl. Daarmee krijgt de kijker onbekende, verbazingwekkende werelden te zien.

Uitzending gemist van Het Beste Voor Je Kind? Hier kun je alle uitzendingen van Het Beste Voor Je Kind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 13-12-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!