Programma gemist?

The de Spy Who Loved Me - op tijdens Voormalig CIA-agent Wesley Cole een keert terug naar huis op tv en gaat aan naar de slag van als politieagent bij de LAPD de op tv terwijl hij zich op tv aanpast aan het van leven in Los uit Angeles. Ondertussen zet Avery van zijn campagne voor gemeenteraad voort. naar naar In deze aflevering: wanneer Cole door door het de FBI wordt van onderzocht, twijfelt Murtaugh het aan zijn loyaltiteit naar voor zijn eigen partner. Ondertussen uit werkt Cole aan een een naar zaak waarbij Natalie's verloofde, Andrew, vlak uit een voor hun trouwdag in op het vizier in komt.

A Game op tv Of Chicken - door Voormalig CIA-agent Wesley de Cole keert terug naar het huis en naar gaat uit aan de slag als politieagent naar bij de LAPD het terwijl hij de zich aanpast uit aan het leven in Los een Angeles. Ondertussen tijdens zet Avery van zijn campagne voor gemeenteraad voort. door In naar deze aflevering: ondanks een het advies van Murtaugh dringt door Cole aan met om Tom Barnes met te helpen met een zaak door die dicht op tv bij huis ligt. Hierdoor het wordt het tijdens partnerschap van op Murtaugh en Cole het op de proef de gesteld. Ondertussen bereidt door Trish haar campagne voor door officier van op justitie voor.

Coyote Ugly tijdens - Voormalig CIA-agent op Wesley een Cole keert terug naar huis uit en gaat in aan de het slag als politieagent bij de LAPD met terwijl hij zich met aanpast de aan het leven in op tv Los Angeles. Ondertussen zet naar Avery zijn op tv campagne voor gemeenteraad voort. uit In deze aflevering tijdens keert Wesley Cole in terug de naar huis en een gaat aan de slag als het politieagent tijdens bij de LAPD terwijl uit hij zich naar aanpast aan op het leven in Los van Angeles. Wanneer Cole en Murtaugh met een zaak op tv onderzoeken waarbij een vader op tv en door een dochter uit betrokken zijn voor het oversteken van door door de Mexicaanse grens, leggen ze uiteindelijk op uit een groot probleem op tv bloot met California Boarder de Patrol.

The Roger and naar Me - Voormalig de CIA-agent Wesley in Cole keert terug naar van van huis en gaat aan de de slag als het politieagent bij de LAPD terwijl in met hij zich aanpast aan het uit leven naar in Los Angeles. het Ondertussen zet Avery zijn campagne voor door van gemeenteraad voort. In deze aflevering: tijdens Murtaugh en Cole door onderzoeken de moord op op tv een uit ondergrondse MMA-jager wanneer door Murtaugh zich realiseert dat zijn een vechtbewegingen niet zo een tijdens scherp zijn als ze door ooit waren. Intussen op tv is Trish niet vervuld door de haar praktijk en op tv overweegt hij uit om voor het de staatsambt op tv te gaan. Cole en tijdens Erica proberen ook tijdens dingen casual en tijdens ongecompliceerd te houden, maar tijdens hun plan op werkt averechts wanneer Maya in op een negatieve manier met reageert op tijdens haar naar gezinsveranderingen.

Dial door M for Murtaugh - op tv Nadat hij met zijn vrouw en naar ongeboren kind heeft verloren, verhuist naar een de in en op tv in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar van Californië om daar op tv met als detective aan de slag te op tv gaan bij uit de Los Angeles Police met Department. Hier door wordt hij door gekoppeld aan de ervaren met Murtaugh, die de nog herstellende is tijdens van een hartaanval. Riggs' door roekeloze gedrag en drang op om uit zich in een de vuurlinie te plaatsen, botsen regelmatig in naar met het streven van uit Murtaugh om de dag uit stressvrij en volgens op tv alle uit geldende regels door te door komen. De samenwerking verloopt van dan ook niet altijd met zonder slag met of stoot een als ze gezamenlijk de van misdaad te lijf uit gaan. Elke week wacht in hen uit een nieuwe zaak het op het gebied van drugshandel, de in wapenhandel en moord. Murtaugh neemt door een familievakantie, maar wordt door weer aan een het werk gezet in wanneer hij een getuige is van een vermeende de met ontvoering.

There door Will Be door Bud - Voormalig CIA-agent Wesley Cole de keert terug tijdens naar huis en het gaat aan de de slag als politieagent door bij de LAPD met terwijl hij tijdens zich aanpast aan in het leven door in Los Angeles. Ondertussen met zet Avery zijn campagne door voor gemeenteraad voort. door In een deze aflevering vind uit Cole zichzelf terug in de rebound in na Natalie's verloving, naar en uit zijn nieuwe romantische interesse, tijdens Julie, de heeft een onverwachte connectie met tijdens A.D.A. Erica, dingen compliceren van op naar het werk. Ondertussen maakt een Murtaugh zich in zorgen over het verband van tussen tijdens de moord die hij aan op tv het onderzoeken is en in een nieuwe kans op tv voor Trish door om co-counsel te door zijn bij het een spraakmakende rechtszaak tijdens met Leo van Getz.

Bad naar Santas - Terwijl Cole al tijdens in uit de vakantiesferen raakt voor zijn met eerste kerst in met Maya, hoopt met Murtaugh uit dat hij RJ kan uit overtuigen om terug het te komen van Costa op tv Rica voor de naar feestdagen.

Bali tijdens - Murtaugh wendt zich tot een Cole's voormalige op mentor, Tom door Barnes, voor hulp bij een een kartelzaak. Ondertussen met ontmoeten uit Murtaugh en Trish Natalie en door Maya voor uit de eerste naar keer

Panama - op Voormalig CIA-agent Wesley Cole de keert terug naar in huis in en gaat aan de slag in als politieagent bij op tv de de LAPD terwijl hij zich in aanpast in aan het leven op tv in Los Angeles. met Ondertussen zet Avery zijn uit campagne voor gemeenteraad voort. Cole op wordt confronteert met uit zijn verleden het wanneer zijn voormalige in mentor, op Tom Barnes, verontrustend nieuws uit brengt

Get the Picture van - Murtaugh de en Cole tijdens onderzoeken een overval op van een vrachtwagen het die vol zat met beeldende naar kunst. het Ondertussen chanteert in Riana Murtaugh om in haar naar een concert te met laten gaan nadat van ze hem betrapt tijdens heeft in van een leugen die hij de tegen Trish heeft met gezegd.

Leo op Getz Justice een - Voormalig CIA-agent Wesley met Cole keert naar terug naar huis een en gaat aan de in slag als politieagent de bij de LAPD terwijl een hij zich met aanpast aan een het leven in Los Angeles. Ondertussen door zet Avery tijdens zijn campagne voor gemeenteraad een door voort. Cole denkt het na over zijn tijd voor de op tv CIA, omdat een in persoon de uit het verleden een door verrassende door terugkeer maakt.

A het Whole Lotto de Trouble - Voormalig CIA-agent uit Wesley Cole keert terug naar de huis en de gaat naar aan de slag als in politieagent bij de LAPD op terwijl naar hij zich aanpast aan het leven in in Los van Angeles. Ondertussen zet Avery een zijn campagne op tv voor gemeenteraad voort. In door in deze aflevering: Cole jongleert met de naar realiteit door van zijn werk tijdens en zijn naar plicht om een door goede ouder te in zijn, terwijl hij naar en Murtaugh samenwerken om een bende in te verslaan. Murtaugh in maakt zich klaar het om zijn 30-jarig op in jubileum te vieren met de LAPD op tv en de krijgt een verrassingsbezoek op tv van zijn competitieve van schoonvader, Don door Bennett.

Need to een Know in - De nieuwe partners in Murtaugh en met Cole proberen een stabiel uit ritme te vinden terwijl ze door met werken aan het een oplossen van de met moord op een financieel het directeur.

Vanavond naar start het naar derde seizoen van tijdens de Amerikaanse dramaserie Lethal Weapon. De op tv nieuwe afleveringen van zijn elke op donderdag om 21:25 uur tijdens te zien op Veronica. Dit door seizoen is de in jonge hoofdrolspeler Martin de Riggs uit om het leven op gekomen en heeft uit de oudere detective naar Roger Murtaugh een nieuwe de partner, Wesley door Cole, gespeeld door Sean een William Scott (bekend als de Stifler uit American op Pie). Voormalig CIA-agent Wesley een Cole naar keert terug naar een huis en gaat op aan de slag als tijdens politieagent bij de het LAPD terwijl hij zich met aanpast aan tijdens het het leven in Los Angeles. op tv Ondertussen zet Avery zijn van campagne op tv voor de gemeenteraad in voort.

Aflevering de 22 - naar Nadat hij zijn naar vrouw en ongeboren kind op heeft verloren, verhuist de op in en in verdrietige op tijdens ex-Navy SEAL Riggs naar Californië tijdens om daar als een detective aan uit de slag in te gaan bij de Los Angeles van Police Department. Hier in wordt hij gekoppeld uit aan op tv de ervaren Murtaugh, die nog naar herstellende uit is van een hartaanval. Riggs' van roekeloze het gedrag en het drang om zich in de op vuurlinie te de plaatsen, botsen regelmatig met op het de streven van Murtaugh om de dag de met stressvrij en volgens alle geldende de regels door te komen. op De naar samenwerking verloopt dan de ook niet altijd zonder slag het van of stoot als ze op tv gezamenlijk de misdaad naar te lijf gaan. in Elke week wacht met hen een nieuwe zaak op de het gebied de van drugshandel, wapenhandel en op op tv moord.

juli 2021
11-04-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

The Spy Who Loved Me - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort...

04-04-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

A Game Of Chicken - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. I...

28-03-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Coyote Ugly - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. In deze...

21-03-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

The Roger and Me - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. In...

14-03-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Dial M for Murtaugh - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij ...

07-03-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

There Will Be Bud - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. I...

28-02-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Bad Santas - Terwijl Cole al in de vakantiesferen raakt voor zijn eerste kerst met Maya, hoopt Murtaugh dat hij RJ kan overtuigen om terug te komen van Costa Rica voor de feestdagen.

14-02-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Bali - Murtaugh wendt zich tot Cole's voormalige mentor, Tom Barnes, voor hulp bij een kartelzaak. Ondertussen ontmoeten Murtaugh en Trish Natalie en Maya voor de eerste keer

07-02-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Panama - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. Cole wordt c...

31-01-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Get the Picture - Murtaugh en Cole onderzoeken een overval op een vrachtwagen die vol zat met beeldende kunst. Ondertussen chanteert Riana Murtaugh om haar naar een concert te laten gaan nadat ze hem betrapt heeft in een leugen die hij tege...

24-01-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Leo Getz Justice - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. Co...

17-01-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

A Whole Lotto Trouble - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voor...

10-01-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Need to Know - De nieuwe partners Murtaugh en Cole proberen een stabiel ritme te vinden terwijl ze werken aan het oplossen van de moord op een financieel directeur.

03-01-2019 21:25

Nieuw: Lethal Weapon seizoen 3

Lethal Weapon - Nieuw: Lethal Weapon seizoen 3

Vanavond start het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie Lethal Weapon. De nieuwe afleveringen zijn elke donderdag om 21:25 uur te zien op Veronica. Dit seizoen is de jonge hoofdrolspeler Martin Riggs om het leven gekomen en heeft de...

03-06-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Aflevering 22 - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekopp...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lethal Weapon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lethal Weapon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lethal Weapon bij Lethal Weapon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lethal Weapon. Heb je een uitzending van Lethal Weapon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lethal Weapon gemist

Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detec...

Uitzending gemist van Lethal Weapon? Hier kun je alle uitzendingen van Lethal Weapon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 11-04-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!