Programma gemist?

The Spy op Who de Loved Me - Voormalig CIA-agent door Wesley tijdens Cole keert terug naar huis het en gaat naar aan de slag van als politieagent bij de tijdens LAPD terwijl in hij zich aanpast aan in het leven op in Los de Angeles. Ondertussen zet Avery naar zijn campagne voor op gemeenteraad voort. In tijdens deze aflevering: wanneer Cole uit door een de FBI wordt onderzocht, twijfelt Murtaugh tijdens aan zijn met loyaltiteit voor uit zijn eigen partner. Ondertussen in werkt een Cole aan een uit zaak waarbij Natalie's door verloofde, Andrew, vlak voor een hun trouwdag in het door vizier tijdens komt.

A uit Game Of Chicken - in Voormalig CIA-agent Wesley Cole het keert terug naar op huis uit en gaat aan de met slag van als politieagent bij op tv de LAPD terwijl de hij zich aanpast aan het leven de in een Los Angeles. Ondertussen zet van Avery een zijn campagne voor gemeenteraad voort. in In deze op tv aflevering: ondanks het advies van van Murtaugh in dringt Cole aan om Tom op tv op tv Barnes te helpen met een zaak tijdens de die dicht bij huis ligt. het Hierdoor wordt het partnerschap door van Murtaugh en door Cole op de van proef naar gesteld. Ondertussen in bereidt Trish haar naar campagne voor officier van justitie door voor.

Coyote op tv Ugly - Voormalig CIA-agent Wesley uit Cole keert terug uit naar met huis en gaat aan de de het slag als politieagent bij het de LAPD met terwijl hij zich aanpast aan het een het leven in Los Angeles. Ondertussen een zet Avery naar zijn campagne voor door gemeenteraad voort. In in deze aflevering keert Wesley Cole het terug naar huis het met en gaat aan de slag in als politieagent bij in de door LAPD terwijl hij zich aanpast aan een het door leven in Los Angeles. Wanneer naar Cole en met Murtaugh een zaak onderzoeken met waarbij een naar vader en een van dochter een betrokken zijn voor het oversteken van op het de Mexicaanse grens, leggen naar ze uiteindelijk een uit groot probleem bloot met California naar de Boarder Patrol.

The Roger and de op Me - Voormalig CIA-agent Wesley Cole tijdens keert terug het naar huis in en gaat aan de slag met als naar politieagent bij de in LAPD terwijl hij zich aanpast uit door aan het leven in Los Angeles. het Ondertussen zet door Avery zijn campagne een voor gemeenteraad voort. het In deze aflevering: met Murtaugh uit en Cole onderzoeken de moord op op een ondergrondse door MMA-jager in wanneer Murtaugh zich realiseert dat zijn op op vechtbewegingen niet zo scherp naar zijn als ze ooit van waren. Intussen is uit Trish niet vervuld de door haar uit praktijk en overweegt van hij om voor de staatsambt het te gaan. tijdens Cole op tv en Erica proberen ook op tv dingen casual en ongecompliceerd te op houden, maar het hun uit plan werkt averechts wanneer Maya op op tv in een negatieve manier reageert op haar tijdens van gezinsveranderingen.

Dial M naar for Murtaugh - de Nadat hij van zijn vrouw naar en ongeboren kind heeft verloren, tijdens verhuist de in van en in verdrietige ex-Navy in op tv SEAL Riggs naar Californië om tijdens daar als detective aan de de uit slag te gaan bij de naar naar Los Angeles Police Department. Hier wordt de hij gekoppeld aan uit de ervaren Murtaugh, op die tijdens nog herstellende is van een naar het hartaanval. Riggs' roekeloze gedrag naar en drang om zich in in een de vuurlinie te de plaatsen, botsen regelmatig met het streven de uit van Murtaugh om de dag stressvrij naar en volgens op alle een geldende regels door te in komen. De samenwerking verloopt dan de ook niet altijd naar zonder tijdens slag of stoot een als ze van gezamenlijk de misdaad te lijf het gaan. Elke op tv week wacht hen een een nieuwe zaak op naar het gebied van in drugshandel, in wapenhandel en moord. Murtaugh op tv neemt een familievakantie, tijdens maar wordt naar weer aan het werk uit gezet wanneer met hij getuige is van een uit vermeende van ontvoering.

There op tv Will Be Bud naar - Voormalig op CIA-agent Wesley Cole keert terug naar in huis naar en gaat op aan de slag als politieagent bij van de de LAPD terwijl een hij zich aanpast uit aan het leven in Los de Angeles. Ondertussen op tv zet Avery zijn campagne door voor gemeenteraad voort. door In deze aflevering vind met naar Cole zichzelf terug in door de rebound door na Natalie's verloving, op tv en zijn nieuwe romantische de interesse, Julie, heeft een met onverwachte connectie met A.D.A. op Erica, naar dingen compliceren op de het werk. Ondertussen maakt Murtaugh uit naar zich zorgen over het verband tussen in de moord die tijdens hij uit aan het de onderzoeken is en tijdens een nieuwe kans voor Trish om naar co-counsel een te zijn bij tijdens een spraakmakende rechtszaak met Leo op tv op tv Getz.

Bad uit Santas - Terwijl een Cole al op tv in de vakantiesferen raakt voor zijn met eerste tijdens kerst met Maya, de hoopt Murtaugh dat door hij RJ kan overtuigen om het terug te komen op het van Costa Rica voor de met feestdagen.

Bali - Murtaugh op wendt zich op tot naar Cole's voormalige mentor, Tom naar Barnes, voor hulp bij op tv een het kartelzaak. Ondertussen ontmoeten een Murtaugh en Trish Natalie en van Maya voor de eerste het een keer

Panama - met Voormalig de CIA-agent Wesley Cole keert terug naar op huis en uit gaat aan de slag op tv als politieagent op tv bij met de LAPD terwijl hij zich aanpast tijdens aan het leven uit in Los Angeles. met Ondertussen door zet Avery zijn campagne van voor gemeenteraad voort. Cole het wordt confronteert op tv met naar zijn verleden wanneer tijdens zijn voormalige mentor, de Tom Barnes, verontrustend nieuws op brengt

Get een the Picture op tv - Murtaugh en Cole onderzoeken in een op overval op een vrachtwagen die de vol zat uit met beeldende van kunst. Ondertussen chanteert uit Riana Murtaugh om haar naar tijdens een concert te laten op gaan nadat op ze hem betrapt heeft een in een tijdens leugen die een hij tegen Trish heeft een gezegd.

Leo de Getz Justice op - Voormalig CIA-agent de Wesley Cole keert terug het naar huis en gaat op tv aan de slag als met politieagent bij uit de LAPD op tv terwijl hij zich aanpast op aan het leven in in uit Los Angeles. Ondertussen zet Avery tijdens zijn door campagne voor gemeenteraad voort. met Cole denkt na over zijn tijdens tijd voor op tv de CIA, een omdat een persoon de uit het op verleden een verrassende terugkeer uit maakt.

A door Whole Lotto Trouble - Voormalig uit CIA-agent Wesley van Cole keert op terug naar huis en met gaat aan de slag de als politieagent bij van de uit LAPD terwijl hij zich aanpast het aan op het leven in Los Angeles. met Ondertussen door zet Avery zijn campagne op voor gemeenteraad voort. naar In op deze aflevering: Cole jongleert met de een realiteit van zijn door werk tijdens en zijn door plicht om een goede tijdens ouder te zijn, uit terwijl hij en Murtaugh het samenwerken om een bende op tv te verslaan. de Murtaugh maakt zich klaar de om zijn naar 30-jarig jubileum te het vieren op met de LAPD en krijgt door een op verrassingsbezoek van zijn competitieve schoonvader, van Don op tv Bennett.

Need naar to Know tijdens - De nieuwe partners door Murtaugh en Cole proberen een op tv stabiel ritme te uit op vinden terwijl ze werken aan de het oplossen tijdens van de moord op een op financieel uit directeur.

Vanavond start het uit derde seizoen op tv van de Amerikaanse door dramaserie Lethal van Weapon. De nieuwe afleveringen zijn op elke donderdag het om 21:25 op uur te zien op een Veronica. Dit seizoen is de het jonge met hoofdrolspeler Martin Riggs om het in leven gekomen en op tv het heeft de oudere detective de Roger Murtaugh een nieuwe door partner, Wesley Cole, het gespeeld door in Sean William in Scott (bekend als van Stifler uit American Pie). Voormalig CIA-agent van Wesley Cole in keert terug naar in huis en in gaat aan de slag als de politieagent bij de LAPD in terwijl door hij zich aanpast tijdens aan het een leven in Los Angeles. Ondertussen naar zet Avery op tv zijn campagne voor de met gemeenteraad tijdens voort.

Aflevering 22 - op Nadat in hij zijn vrouw een en ongeboren kind heeft verloren, tijdens uit verhuist de in tijdens en in verdrietige ex-Navy SEAL in Riggs in naar Californië om daar als detective op aan de slag in de te gaan bij tijdens de Los Angeles Police in Department. Hier wordt met hij gekoppeld aan de de ervaren Murtaugh, die nog in herstellende is naar van een hartaanval. Riggs' door de roekeloze gedrag en drang om zich van in de vuurlinie op te plaatsen, botsen de de regelmatig met het streven op van Murtaugh om de dag met stressvrij en uit volgens alle van geldende regels door met te komen. met De samenwerking verloopt het dan ook niet altijd het zonder slag of stoot uit als ze uit gezamenlijk de van misdaad te lijf gaan. Elke uit week wacht hen een uit nieuwe met zaak op het gebied van door drugshandel, wapenhandel en uit met moord.

augustus 2020
11-04-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

The Spy Who Loved Me - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort...

04-04-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

A Game Of Chicken - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. I...

28-03-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Coyote Ugly - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. In deze...

21-03-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

The Roger and Me - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. In...

14-03-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Dial M for Murtaugh - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij ...

07-03-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

There Will Be Bud - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. I...

28-02-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Bad Santas - Terwijl Cole al in de vakantiesferen raakt voor zijn eerste kerst met Maya, hoopt Murtaugh dat hij RJ kan overtuigen om terug te komen van Costa Rica voor de feestdagen.

14-02-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Bali - Murtaugh wendt zich tot Cole's voormalige mentor, Tom Barnes, voor hulp bij een kartelzaak. Ondertussen ontmoeten Murtaugh en Trish Natalie en Maya voor de eerste keer

07-02-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Panama - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. Cole wordt c...

31-01-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Get the Picture - Murtaugh en Cole onderzoeken een overval op een vrachtwagen die vol zat met beeldende kunst. Ondertussen chanteert Riana Murtaugh om haar naar een concert te laten gaan nadat ze hem betrapt heeft in een leugen die hij tege...

24-01-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Leo Getz Justice - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. Co...

17-01-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

A Whole Lotto Trouble - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voor...

10-01-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Need to Know - De nieuwe partners Murtaugh en Cole proberen een stabiel ritme te vinden terwijl ze werken aan het oplossen van de moord op een financieel directeur.

03-01-2019 21:25

Nieuw: Lethal Weapon seizoen 3

Lethal Weapon - Nieuw: Lethal Weapon seizoen 3

Vanavond start het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie Lethal Weapon. De nieuwe afleveringen zijn elke donderdag om 21:25 uur te zien op Veronica. Dit seizoen is de jonge hoofdrolspeler Martin Riggs om het leven gekomen en heeft de...

03-06-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Aflevering 22 - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekopp...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lethal Weapon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lethal Weapon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lethal Weapon bij Lethal Weapon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lethal Weapon. Heb je een uitzending van Lethal Weapon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lethal Weapon gemist

Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detec...

Uitzending gemist van Lethal Weapon? Hier kun je alle uitzendingen van Lethal Weapon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 11-04-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!