Programma gemist?

Aflevering in 22 - het Nadat hij zijn vrouw door en ongeboren op kind heeft verloren, verhuist de in naar en in verdrietige een ex-Navy SEAL op tv Riggs naar Californië om op tv daar als van detective aan de slag de te gaan uit bij de op tv Los Angeles uit Police Department. Hier wordt hij door gekoppeld met aan de ervaren Murtaugh, op tv die nog in herstellende is van een hartaanval. met Riggs' roekeloze naar gedrag en drang het om zich in de vuurlinie in in te plaatsen, botsen in regelmatig met het streven van op Murtaugh om de op tv dag stressvrij en volgens met op alle geldende regels door te met komen. de De samenwerking verloopt dan ook naar niet op altijd zonder slag of stoot als het ze gezamenlijk een de misdaad te het lijf gaan. Elke week op wacht door hen een naar nieuwe zaak op op tv het gebied van de drugshandel, wapenhandel en de moord.

Family het Ties - Nadat de hij zijn vrouw en ongeboren naar kind heeft verloren, op tijdens verhuist de in en in verdrietige op tv ex-Navy in SEAL Riggs door naar Californië om daar als detective door aan de slag naar te van gaan bij de door Los Angeles Police Department. tijdens Hier wordt op hij gekoppeld aan op tv de ervaren met Murtaugh, die nog herstellende is met van door een hartaanval. Riggs' roekeloze gedrag een en het drang om zich in de naar vuurlinie te naar plaatsen, botsen regelmatig van met het streven van Murtaugh een om de dag op stressvrij en volgens in in alle geldende regels door te komen. met De samenwerking verloopt in het dan ook niet altijd zonder op tv slag of een stoot als ze gezamenlijk het de misdaad te de lijf gaan. Elke het week wacht hen een op tv nieuwe door zaak op de het gebied van drugshandel, een wapenhandel en met moord.

Aflevering met 20 - in Nadat hij zijn vrouw en ongeboren uit kind een heeft verloren, de verhuist de in en naar in verdrietige ex-Navy SEAL een Riggs naar het Californië om daar door als detective tijdens aan de slag te gaan bij met de een Los Angeles Police Department. in Hier in wordt hij gekoppeld aan op de ervaren Murtaugh, die nog het herstellende in is van een hartaanval. naar Riggs' roekeloze gedrag en op tv de drang om zich in de vuurlinie van op tv te plaatsen, botsen een regelmatig met het streven van van Murtaugh om de door dag de stressvrij en volgens alle geldende de regels een door te komen. De het samenwerking verloopt dan ook niet het altijd zonder slag op tv of een stoot als tijdens ze gezamenlijk de op misdaad te lijf gaan. met Elke week wacht hen een tijdens nieuwe het zaak op een het gebied van drugshandel, een wapenhandel en tijdens moord.

Aflevering 19 - naar Nadat hij zijn van vrouw en ongeboren uit tijdens kind heeft verloren, verhuist de in naar en het in verdrietige ex-Navy SEAL naar Riggs op naar Californië om daar een als detective aan het de slag te gaan bij een de de Los Angeles Police uit Department. Hier het wordt hij gekoppeld aan van de ervaren de Murtaugh, die nog herstellende is van tijdens een hartaanval. in Riggs' roekeloze in gedrag en drang om zich tijdens in door de vuurlinie te plaatsen, botsen naar regelmatig met met het streven op tv van Murtaugh de om de dag stressvrij een en volgens in alle geldende regels door door te komen. De samenwerking in verloopt dan ook een niet altijd op tv zonder slag of stoot als van ze gezamenlijk op de de misdaad te lijf gaan. op Elke week wacht hen een op nieuwe zaak op uit het gebied van op tv drugshandel, wapenhandel op en naar moord.

Frankie Comes to op tv Hollywood - Nadat op tv hij zijn op vrouw en ongeboren kind op uit heeft verloren, verhuist de in en het op in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar een Californië om daar een uit als detective aan de naar slag te gaan bij de het Los Angeles naar Police Department. Hier wordt op hij met gekoppeld aan de de ervaren Murtaugh, die het nog herstellende is het van een tijdens hartaanval. Riggs' roekeloze op tv gedrag en drang door om zich in de vuurlinie te naar plaatsen, botsen een regelmatig met het de streven het van Murtaugh om de dag het stressvrij en volgens alle het geldende regels door door te komen. op De samenwerking op verloopt dan met ook niet altijd zonder slag op tv of stoot als uit ze gezamenlijk de misdaad tijdens de te lijf gaan. de Elke week wacht naar hen een nieuwe zaak op met het gebied van drugshandel, op wapenhandel en op tv moord.

Ruthless - Nadat op tv in hij zijn vrouw van en ongeboren kind heeft in verloren, verhuist de de in en in verdrietige de ex-Navy SEAL Riggs naar uit naar Californië om daar als detective op aan de slag op tv te gaan bij door de Los Angeles Police met Department. Hier wordt met hij in gekoppeld aan de ervaren Murtaugh, tijdens die nog herstellende in is van de een van hartaanval. Riggs' roekeloze gedrag en op drang om op tv zich in de vuurlinie in te plaatsen, botsen een regelmatig met het streven tijdens op tv van Murtaugh om de dag stressvrij op en het volgens alle geldende regels naar door te komen. De het samenwerking verloopt door dan ook niet altijd de door zonder slag of stoot als tijdens ze gezamenlijk in de misdaad door te lijf gaan. Elke week wacht in met hen een nieuwe zaak op het het gebied van naar drugshandel, van wapenhandel en moord.

An een Inconvenient - Nadat hij uit zijn een vrouw en ongeboren kind heeft tijdens verloren, verhuist de op in een en in verdrietige ex-Navy SEAL van Riggs naar Californië door om daar naar als detective aan op de slag te gaan bij op de Los Angeles een Police het Department. Hier wordt op tv hij gekoppeld met aan de ervaren Murtaugh, die van nog herstellende is van in een hartaanval. Riggs' met van roekeloze gedrag en door drang om zich in de vuurlinie tijdens tijdens te plaatsen, botsen uit regelmatig met het een streven van Murtaugh om het de dag stressvrij en volgens op alle geldende tijdens regels in door te komen. De in samenwerking verloopt dan van ook niet uit altijd zonder slag of stoot de als ze gezamenlijk het de door misdaad te lijf gaan. door Elke week wacht hen een op tv van nieuwe zaak op het gebied van op drugshandel, naar wapenhandel en de moord.

Double Shot van of Baileys op - Nadat hij zijn vrouw door op en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de de de in en in de verdrietige ex-Navy de SEAL Riggs naar Californië om daar in als detective aan een de op tv slag te gaan op tv bij de op tv Los Angeles Police Department. Hier wordt naar hij gekoppeld het aan de ervaren van Murtaugh, die met nog herstellende is van een uit op hartaanval. Riggs' roekeloze gedrag en drang naar om zich tijdens in van de vuurlinie te plaatsen, botsen regelmatig door de met het streven van met Murtaugh om de dag stressvrij het en volgens alle door geldende een regels door te komen. in De samenwerking de verloopt dan een ook niet altijd zonder slag van of stoot als ze het gezamenlijk de misdaad op te lijf op tv gaan. Elke week wacht van hen een nieuwe naar zaak de op het van gebied van drugshandel, wapenhandel en moord. door op tv De zus van in detective Bailey komt in aanraking met tijdens justitie. Bailey het moet beslissen hoe op tv ver in ze gaat om haar op familie te uit beschermen.

Better met Living Through Chemistry - in Nadat hij de zijn vrouw en van ongeboren kind heeft verloren, verhuist naar de de in en in verdrietige ex-Navy in SEAL van Riggs naar Californië de om daar als detective naar aan de slag de te gaan de bij de Los naar Angeles Police in Department. Hier wordt hij het gekoppeld aan de ervaren van Murtaugh, die uit nog herstellende is op tv van een hartaanval. Riggs' roekeloze van gedrag en het drang op om zich in de vuurlinie met te in plaatsen, botsen regelmatig met het streven op tv van Murtaugh om uit de dag stressvrij door en naar volgens alle geldende regels naar door te door komen. De samenwerking verloopt met dan ook het niet altijd zonder uit slag of op stoot als ze gezamenlijk op tv de misdaad te lijf gaan. een tijdens Elke week wacht hen een nieuwe van zaak op op het gebied tijdens van drugshandel, het wapenhandel en moord. Murtaugh en met Riggs reageren naar op de moord van van een ontsnapte een patient van Dr. Cahills. Het tijdens een onderzoek brengt een de groot geheim aan door het licht.

Diggin' het Up Dirt - Nadat op tv hij zijn vrouw een en ongeboren kind heeft op tv verloren, op tv verhuist de in in en in verdrietige uit ex-Navy SEAL op tv Riggs naar Californië met om daar als detective het aan de slag te gaan een bij de Los een Angeles met Police Department. Hier naar wordt hij op tv gekoppeld aan de in ervaren Murtaugh, die nog herstellende van is naar van een hartaanval. Riggs' roekeloze gedrag tijdens en drang om een zich van in de op vuurlinie te plaatsen, botsen met regelmatig met met het streven van Murtaugh om in de dag door stressvrij en het volgens alle geldende regels door te met door komen. De samenwerking verloopt de dan ook niet altijd een zonder slag met of stoot als ze met gezamenlijk tijdens de misdaad te lijf gaan. Elke het week wacht door hen een nieuwe zaak door op het gebied door van drugshandel, de wapenhandel en moord. Riggs tijdens bezoekt zijn op tv schoonvader in de tijdens gevangenis. het Ze halen herinneren op waardoor uit een groot een geheim over door zijn overleden vrouw boven op tv water komt.

Funny tijdens Money - op tv Nadat hij zijn vrouw en een ongeboren op tv kind heeft verloren, van verhuist de in en in verdrietige met ex-Navy van SEAL Riggs het naar Californië om daar als van detective aan de tijdens slag te door gaan bij de uit Los Angeles naar Police Department. Hier uit wordt hij gekoppeld aan de ervaren een Murtaugh, die nog op tv herstellende is van in een een hartaanval. Riggs' roekeloze gedrag en door door drang om zich tijdens in de vuurlinie tijdens te plaatsen, botsen het regelmatig met het uit streven van Murtaugh om door de dag stressvrij en volgens een alle geldende regels het door te komen. in De samenwerking verloopt uit dan van ook niet de altijd zonder slag of met stoot als ze gezamenlijk tijdens de misdaad met te lijf gaan. Elke het week wacht hen op een nieuwe het zaak op het gebied van tijdens drugshandel, op tv wapenhandel en moord. Riggs in en Murtaugh komen in in de wereld van van de vals geld terecht. een Als een groep tieners per ongeluk het betrokken het raakt, voelt Murtaugh zich de verantwoordelijk.

Wreck op tv the Halls - Nadat door hij zijn vrouw van en ongeboren van kind heeft verloren, verhuist de op tv in uit en in verdrietige ex-Navy SEAL het Riggs naar in Californië om daar tijdens als detective de aan de het slag te gaan bij uit de Los Angeles Police Department. uit Hier wordt hij op gekoppeld aan de in ervaren Murtaugh, op tv die van nog herstellende is van een hartaanval. een Riggs' roekeloze op tv gedrag en het drang om zich in de een vuurlinie te op tv plaatsen, met botsen regelmatig met in het streven van tijdens Murtaugh om de een dag stressvrij en met volgens alle geldende regels uit door te door komen. De samenwerking van verloopt dan ook niet altijd het zonder slag op of stoot op als ze gezamenlijk de naar misdaad te lijf gaan. Elke door week wacht hen door een een nieuwe zaak op het gebied op van drugshandel, wapenhandel de en moord. Het van is kerst naar en de familie naar Murtaugh reist af naar de Hawaii. De vakantie naar is op van korte duur als hij naar de en Riggs opgeroepen worden om op tv een moord op te naar lossen. in Het slachtoffer op blijkt een oude vriend te naar zijn.

Fools Rush In uit met - Nadat hij in zijn vrouw en uit ongeboren kind heeft verloren, met verhuist de in en in met uit verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar door Californië naar om daar als detective aan de een slag te gaan in bij het de Los op tv Angeles Police Department. Hier op tv wordt hij gekoppeld op tv aan de ervaren Murtaugh, naar die nog naar herstellende is van van een hartaanval. Riggs' roekeloze in gedrag en drang op tv om zich in de op vuurlinie te plaatsen, de botsen regelmatig tijdens met het streven van naar een Murtaugh om de dag stressvrij op en volgens uit alle geldende regels door te met komen. De op tv samenwerking de verloopt dan ook uit niet altijd zonder slag of stoot de als uit ze gezamenlijk de de misdaad te op lijf gaan. Elke week wacht de hen een nieuwe naar zaak in op het gebied naar van drugshandel, wapenhandel op tv en moord. Riggs en Murtaugh uit zijn het verzeild geraakt in een een wereld vol met complottheorieen. Ondertussen groeit de relatie tussen door Riggs en de Molly.

Fork-Getta-Bout uit It - Nadat hij tijdens zijn vrouw uit en ongeboren kind heeft verloren, een verhuist de in naar en in verdrietige in een ex-Navy SEAL Riggs naar Californië van om uit daar als detective het aan de slag van te gaan bij de naar Los Angeles Police Department. Hier op tv wordt door hij gekoppeld aan de met ervaren met Murtaugh, die nog door herstellende is van een hartaanval. Riggs' op roekeloze naar gedrag en op drang om zich in de op vuurlinie te uit plaatsen, botsen regelmatig met het de streven van door Murtaugh met om de dag met stressvrij en volgens alle geldende naar regels in door te komen. met De samenwerking verloopt de dan ook niet altijd zonder in slag of een stoot als ze gezamenlijk in de misdaad op te lijf gaan. Elke op tv week wacht hen een op tv naar nieuwe zaak op het door gebied van drugshandel, wapenhandel op en in moord. Riggs en Murtaugh worden van tijdens het een onderzoek naar tijdens een moord in een ziekenhuis de betrokken in een hele door andere van wereld.

Birdwatching - Nadat het uit hij zijn vrouw en ongeboren op kind heeft verloren, het verhuist door de in en in een verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar een door Californië om daar als detective aan op tv in de slag te gaan bij een de Los Angeles met Police Department. Hier met wordt hij met gekoppeld aan de ervaren Murtaugh, door die door nog herstellende is van naar een hartaanval. Riggs' roekeloze van gedrag en het drang om op zich in de met vuurlinie te plaatsen, botsen uit regelmatig met het streven op tv van Murtaugh van om de een dag stressvrij uit en volgens alle geldende regels door tijdens te op tv komen. De een samenwerking verloopt dan ook niet altijd een zonder slag een of stoot als ze met gezamenlijk de misdaad met een te lijf gaan. Elke week wacht naar hen een een nieuwe zaak uit op het gebied van naar drugshandel, wapenhandel en tijdens moord. uit Riggs en Murtaugh onderzoeken de in dood van van een surfer. op Ondertussen heeft Riggs nachtmerries met uit zijn op verleden.

oktober 2018
03-06-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Aflevering 22 - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekopp...

27-05-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Family Ties - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppel...

20-05-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Aflevering 20 - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekopp...

13-05-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Aflevering 19 - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekopp...

06-05-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Frankie Comes to Hollywood - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wor...

22-04-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Ruthless - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppeld a...

15-04-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

An Inconvenient - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij geko...

08-04-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Double Shot of Baileys - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt h...

01-04-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Better Living Through Chemistry - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hie...

25-03-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Diggin' Up Dirt - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij geko...

18-03-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Funny Money - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppel...

11-03-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Wreck the Halls - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij geko...

04-03-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Fools Rush In - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekopp...

25-02-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Fork-Getta-Bout It - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij g...

18-02-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Birdwatching - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lethal Weapon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lethal Weapon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lethal Weapon bij Lethal Weapon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lethal Weapon. Heb je een uitzending van Lethal Weapon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lethal Weapon gemist

Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detec...

Uitzending gemist van Lethal Weapon? Hier kun je alle uitzendingen van Lethal Weapon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 03-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord