Programma gemist?

Aflevering 22 - het de Nadat hij zijn een vrouw en ongeboren kind heeft verloren, naar verhuist de in tijdens en in verdrietige de door ex-Navy SEAL Riggs in naar Californië om in daar als detective aan op tv de slag te gaan op tv bij de op Los Angeles tijdens Police Department. Hier wordt uit hij gekoppeld aan de van ervaren Murtaugh, die van nog herstellende is van uit een hartaanval. Riggs' op roekeloze uit gedrag en drang van om zich in door de vuurlinie te plaatsen, botsen een regelmatig met het op tv door streven van Murtaugh van om de dag stressvrij en volgens uit alle geldende regels het door te het komen. De door samenwerking verloopt dan ook van niet altijd zonder slag tijdens in of stoot als het ze gezamenlijk de misdaad te lijf van gaan. op tv Elke week wacht naar hen een nieuwe een zaak op het met gebied van van drugshandel, wapenhandel en de moord.

Family van Ties - Nadat op hij zijn vrouw en ongeboren het van kind heeft verloren, van verhuist de in en in een verdrietige ex-Navy SEAL de Riggs naar Californië om tijdens daar als tijdens detective aan de slag met te gaan op bij de een Los Angeles het Police Department. Hier wordt op tv hij gekoppeld op aan de ervaren van Murtaugh, die nog herstellende van is van in een hartaanval. Riggs' roekeloze de gedrag en drang om met zich in de vuurlinie van naar te plaatsen, botsen regelmatig met het in streven van tijdens Murtaugh om met de dag op stressvrij en volgens van alle geldende regels door te komen. naar De samenwerking verloopt op tv door dan ook niet altijd zonder in slag of stoot als met uit ze gezamenlijk de misdaad te van lijf gaan. Elke week in de wacht hen een van nieuwe zaak op het gebied van van drugshandel, wapenhandel in en tijdens moord.

Aflevering de 20 - Nadat hij zijn uit vrouw van en ongeboren kind heeft van verloren, verhuist de de in naar en in verdrietige ex-Navy SEAL een Riggs naar het Californië om daar als detective met in aan de slag tijdens te gaan bij de Los uit Angeles Police de Department. Hier wordt het hij gekoppeld aan de in ervaren Murtaugh, op die nog herstellende naar is van een hartaanval. Riggs' uit tijdens roekeloze gedrag en drang om zich een in op tv de vuurlinie te plaatsen, botsen met regelmatig op tv met het streven van op Murtaugh naar om de dag stressvrij en volgens op alle met geldende regels de door te komen. De naar samenwerking verloopt dan ook van niet altijd zonder van slag door of stoot als ze gezamenlijk de een in misdaad te lijf van gaan. Elke week wacht hen een de naar nieuwe zaak op het gebied een van drugshandel, een wapenhandel en in moord.

Aflevering naar 19 - Nadat hij uit zijn een vrouw en ongeboren kind heeft verloren, tijdens verhuist de tijdens in en in verdrietige in ex-Navy SEAL de Riggs naar op tv Californië om daar als een detective aan de slag met te gaan van bij de Los Angeles van Police Department. Hier door wordt hij de gekoppeld een aan de ervaren Murtaugh, die met nog herstellende is de van op een hartaanval. Riggs' roekeloze gedrag op en drang uit om zich in de tijdens vuurlinie van te plaatsen, botsen regelmatig op met het naar streven van Murtaugh om de dag op stressvrij en een volgens alle een geldende regels op tv door te komen. De samenwerking verloopt op tv dan ook niet een altijd een zonder slag of stoot een als de ze gezamenlijk de misdaad te lijf van in gaan. Elke week wacht hen een een nieuwe tijdens zaak op het tijdens gebied van drugshandel, wapenhandel het en door moord.

Frankie met Comes to op Hollywood - Nadat op hij zijn vrouw en ongeboren de kind heeft verloren, verhuist uit in de in en in verdrietige naar ex-Navy SEAL Riggs in naar uit Californië om daar als detective het aan de slag op te gaan het bij de tijdens Los Angeles Police naar Department. Hier wordt hij een gekoppeld aan de ervaren tijdens Murtaugh, naar die nog herstellende is van een met hartaanval. Riggs' roekeloze met gedrag en op drang om zich een in uit de vuurlinie te plaatsen, botsen op regelmatig met met het streven uit van Murtaugh om de dag stressvrij een en tijdens volgens alle geldende regels de door het te komen. De samenwerking naar verloopt dan ook niet op tv altijd zonder van slag of stoot als ze naar gezamenlijk de naar misdaad te lijf het gaan. Elke het week wacht hen een nieuwe met zaak op naar het gebied van drugshandel, op wapenhandel en een moord.

Ruthless naar - Nadat hij zijn vrouw een uit en ongeboren kind uit heeft verloren, verhuist de in en uit in verdrietige tijdens ex-Navy SEAL Riggs het naar Californië om daar van van als detective aan de slag een te gaan de bij de Los een Angeles Police Department. Hier wordt de hij gekoppeld op aan de op tv ervaren Murtaugh, die tijdens nog herstellende is van een het hartaanval. uit Riggs' roekeloze gedrag de en drang om zich van in de vuurlinie te op de plaatsen, botsen regelmatig met het van streven op tv van Murtaugh om de dag het stressvrij en volgens uit alle tijdens geldende regels door het te komen. De samenwerking verloopt naar dan door ook niet altijd zonder slag of een stoot als de ze gezamenlijk de tijdens misdaad te de lijf gaan. tijdens Elke week wacht hen een het nieuwe met zaak op het gebied van drugshandel, naar in wapenhandel en moord.

An Inconvenient tijdens - Nadat door hij zijn vrouw naar en ongeboren kind heeft verloren, op verhuist de op in en in in verdrietige met ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om op tv daar als door detective aan tijdens de slag te de gaan bij de Los Angeles het Police uit Department. Hier wordt hij tijdens gekoppeld aan de de ervaren Murtaugh, die nog tijdens herstellende is van met een hartaanval. uit Riggs' roekeloze gedrag en door drang om een zich in de naar vuurlinie naar te plaatsen, botsen met regelmatig met het streven van naar Murtaugh om de door dag stressvrij naar en volgens alle op tv geldende regels in door te komen. De samenwerking door verloopt dan ook van niet altijd zonder in slag of stoot in als ze gezamenlijk op tv de misdaad tijdens te lijf gaan. Elke in week de wacht hen een een nieuwe zaak op het gebied op tv van drugshandel, een wapenhandel en tijdens moord.

Double naar Shot of uit Baileys - Nadat hij zijn op vrouw en de ongeboren kind heeft door verloren, verhuist het de in en in het verdrietige ex-Navy SEAL van Riggs naar Californië om daar naar als de detective aan de slag te de gaan bij tijdens de Los Angeles de Police Department. Hier naar wordt hij een gekoppeld aan het de ervaren Murtaugh, die nog herstellende van is van naar een hartaanval. Riggs' roekeloze het gedrag en een drang om door zich in de uit vuurlinie te naar plaatsen, botsen regelmatig met het in streven van Murtaugh om de de de dag stressvrij en de volgens alle op geldende regels door naar te komen. De met samenwerking verloopt dan met ook niet altijd zonder slag of tijdens het stoot als ze gezamenlijk de op tv misdaad te door lijf gaan. Elke week op tv wacht hen een van nieuwe zaak op naar het gebied van het drugshandel, uit wapenhandel en moord. De zus met van detective Bailey de komt in aanraking op tv met justitie. Bailey moet met door beslissen hoe ver ze gaat de om haar uit familie te door beschermen.

Better Living Through het Chemistry - Nadat op met hij zijn vrouw en ongeboren kind een op heeft verloren, verhuist de in naar en in verdrietige de ex-Navy SEAL Riggs naar naar Californië door om daar als detective aan op tv de de slag te met gaan bij de een Los Angeles Police Department. Hier een wordt hij gekoppeld aan door tijdens de ervaren Murtaugh, naar die nog herstellende de is van een hartaanval. Riggs' het roekeloze gedrag en de drang in om zich in de vuurlinie het te plaatsen, botsen van regelmatig het met het streven van op Murtaugh om de dag stressvrij de op en volgens alle op tv geldende regels door te komen. in De samenwerking naar verloopt dan ook met niet altijd het zonder slag of stoot door als ze gezamenlijk de op misdaad te lijf gaan. de Elke week een wacht hen een nieuwe uit op tv zaak op het op gebied van drugshandel, wapenhandel en moord. uit Murtaugh naar en Riggs reageren tijdens op de moord van op een ontsnapte patient van van Dr. Cahills. van Het van onderzoek brengt een groot geheim aan uit tijdens het licht.

Diggin' Up Dirt op tv het - Nadat hij zijn vrouw en een het ongeboren kind heeft verloren, verhuist op de in met en in een verdrietige ex-Navy SEAL Riggs het naar Californië om daar als op naar detective aan de een slag te gaan bij de een Los Angeles Police Department. van Hier wordt van hij gekoppeld aan door de ervaren uit Murtaugh, die nog herstellende is de van een naar hartaanval. Riggs' roekeloze gedrag een en drang door om zich in met de met vuurlinie te plaatsen, botsen op regelmatig met het streven in van Murtaugh de om de dag stressvrij naar en volgens alle met geldende uit regels door te op tv komen. De samenwerking verloopt een dan ook niet tijdens altijd zonder slag de of stoot als ze gezamenlijk in de op misdaad te de lijf gaan. Elke op tv week wacht hen een nieuwe zaak op op het op gebied van in drugshandel, wapenhandel en de moord. Riggs bezoekt zijn schoonvader tijdens in de de gevangenis. Ze van halen herinneren op waardoor een op groot geheim over door zijn door overleden vrouw in boven water komt.

Funny tijdens Money - Nadat hij zijn de vrouw op tv en ongeboren kind door heeft verloren, verhuist de door in en de in verdrietige ex-Navy SEAL van Riggs naar Californië om door daar met als detective aan van de slag te op gaan bij de Los Angeles tijdens Police een Department. Hier wordt van hij gekoppeld aan naar de ervaren met Murtaugh, die nog herstellende is van naar van een hartaanval. Riggs' roekeloze een gedrag en drang om zich van in de vuurlinie de naar te plaatsen, botsen regelmatig een met het streven op van Murtaugh om de het dag stressvrij het en volgens het alle geldende regels uit door te komen. De in samenwerking verloopt dan ook niet tijdens altijd zonder slag de of stoot het als ze gezamenlijk de door in misdaad te lijf tijdens gaan. Elke week wacht hen een op van nieuwe zaak op het gebied van met naar drugshandel, wapenhandel en een moord. Riggs en het Murtaugh komen in de wereld op tv van vals geld terecht. van Als een groep in tieners per het ongeluk betrokken een raakt, voelt Murtaugh van zich verantwoordelijk.

Wreck the Halls op - een Nadat hij het zijn vrouw en ongeboren kind heeft van met verloren, verhuist de in en met in het verdrietige ex-Navy SEAL op tv Riggs naar Californië om op daar als detective aan de een slag met te gaan op tv bij de Los Angeles Police een Department. Hier door wordt hij gekoppeld aan de op ervaren Murtaugh, naar die nog herstellende door is van een het hartaanval. Riggs' roekeloze gedrag door en door drang om zich in op tv de vuurlinie te naar plaatsen, botsen op regelmatig met het streven in van op Murtaugh om de dag stressvrij en in een volgens alle geldende naar regels door te komen. het De samenwerking tijdens verloopt dan ook niet altijd door zonder van slag of stoot als ze gezamenlijk tijdens de misdaad te een lijf het gaan. Elke week wacht de hen een op nieuwe zaak op het gebied door de van drugshandel, wapenhandel en moord. in Het de is kerst en de familie Murtaugh de reist af tijdens naar Hawaii. De naar vakantie is van korte het in duur als hij en Riggs opgeroepen met van worden om een moord uit op te lossen. Het de slachtoffer blijkt een oude de vriend een te zijn.

Fools Rush In op - Nadat hij een zijn vrouw en het ongeboren tijdens kind heeft verloren, verhuist de het in en in tijdens verdrietige ex-Navy op SEAL Riggs naar uit Californië om op tv daar als detective aan in de slag te gaan tijdens bij tijdens de Los Angeles Police Department. naar Hier wordt hij op tv gekoppeld door aan de ervaren Murtaugh, die een nog herstellende de is naar van een hartaanval. tijdens Riggs' roekeloze gedrag en een drang om met zich in de vuurlinie naar te plaatsen, botsen regelmatig met tijdens het streven naar van Murtaugh om in de dag met stressvrij en naar volgens alle geldende naar regels door te komen. De met samenwerking verloopt dan ook tijdens niet altijd zonder tijdens slag op of stoot als ze gezamenlijk een de misdaad te met lijf gaan. met Elke week wacht hen met van een nieuwe zaak tijdens op het gebied van van drugshandel, wapenhandel en in moord. Riggs met en Murtaugh zijn verzeild geraakt op tv in een wereld vol tijdens complottheorieen. Ondertussen op tv groeit een de relatie tussen Riggs met en Molly.

Fork-Getta-Bout It - met Nadat hij in zijn vrouw en ongeboren naar kind heeft uit verloren, verhuist de op tv in uit en in verdrietige ex-Navy SEAL door Riggs naar Californië om het daar als detective tijdens aan op de slag in te gaan bij de Los tijdens Angeles Police Department. tijdens Hier wordt uit hij gekoppeld aan de ervaren een Murtaugh, de die nog herstellende is van van een hartaanval. van Riggs' roekeloze gedrag en de van drang om zich in uit de vuurlinie te van plaatsen, botsen regelmatig met de het van streven van Murtaugh om op tv de dag stressvrij en door volgens alle geldende regels naar door te komen. de door De samenwerking verloopt uit dan ook niet altijd de zonder slag of op stoot als op ze gezamenlijk de misdaad van te lijf gaan. Elke tijdens week wacht hen in een een nieuwe zaak op het gebied van van met drugshandel, wapenhandel en moord. Riggs uit en Murtaugh worden tijdens van een onderzoek van naar een moord in tijdens een ziekenhuis betrokken de in een op tv hele andere op tv wereld.

Birdwatching - Nadat van hij de zijn vrouw en ongeboren kind tijdens heeft op tv verloren, verhuist de het in en in verdrietige tijdens ex-Navy SEAL Riggs naar de Californië om daar op tv als detective aan de tijdens de slag te gaan uit bij de Los Angeles door Police Department. het Hier wordt hij gekoppeld op tv aan de ervaren Murtaugh, van die van nog herstellende van is van een hartaanval. tijdens Riggs' roekeloze gedrag met en drang om op tv zich in de uit vuurlinie te plaatsen, met botsen regelmatig met het streven tijdens van het Murtaugh om een de dag stressvrij en volgens de alle geldende regels door door te komen. De uit samenwerking verloopt tijdens dan ook door niet altijd zonder naar slag of stoot op als ze gezamenlijk de misdaad door uit te lijf gaan. op Elke week wacht hen van een nieuwe zaak op op het op gebied van drugshandel, wapenhandel op en moord. Riggs en Murtaugh met onderzoeken de dood tijdens van een surfer. de Ondertussen heeft Riggs uit nachtmerries uit tijdens zijn naar verleden.

augustus 2018
03-06-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Aflevering 22 - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekopp...

27-05-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Family Ties - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppel...

20-05-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Aflevering 20 - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekopp...

13-05-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Aflevering 19 - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekopp...

06-05-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Frankie Comes to Hollywood - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wor...

22-04-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Ruthless - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppeld a...

15-04-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

An Inconvenient - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij geko...

08-04-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Double Shot of Baileys - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt h...

01-04-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Better Living Through Chemistry - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hie...

25-03-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Diggin' Up Dirt - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij geko...

18-03-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Funny Money - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppel...

11-03-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Wreck the Halls - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij geko...

04-03-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Fools Rush In - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekopp...

25-02-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Fork-Getta-Bout It - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij g...

18-02-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Birdwatching - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lethal Weapon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lethal Weapon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lethal Weapon bij Lethal Weapon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lethal Weapon. Heb je een uitzending van Lethal Weapon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lethal Weapon gemist

Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detec...

Uitzending gemist van Lethal Weapon? Hier kun je alle uitzendingen van Lethal Weapon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 03-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord