Programma gemist?

Bali - een Murtaugh wendt zich tot naar met Cole's voormalige mentor, Tom het Barnes, voor hulp de bij een kartelzaak. Ondertussen ontmoeten op Murtaugh en de Trish Natalie en Maya uit voor uit de eerste op keer

Panama - de Voormalig van CIA-agent Wesley Cole naar keert terug naar huis het en gaat aan een de slag als politieagent door bij de LAPD de terwijl hij de zich aanpast naar aan het leven door in Los Angeles. Ondertussen uit zet Avery met zijn campagne voor gemeenteraad naar voort. Cole wordt naar confronteert met zijn verleden wanneer een zijn met voormalige mentor, Tom Barnes, verontrustend naar nieuws in brengt

Get the Picture met naar - Murtaugh en Cole onderzoeken een door uit overval op een vrachtwagen die de vol zat met met beeldende kunst. Ondertussen chanteert door Riana Murtaugh in om haar naar een uit concert een te laten gaan van nadat ze hem betrapt op tv heeft in een in leugen die hij tegen naar Trish heeft naar gezegd.

Leo Getz door Justice - Voormalig door CIA-agent met Wesley Cole keert het terug naar huis door en gaat aan de slag als met op politieagent bij de LAPD terwijl hij met zich aanpast van aan het leven in in Los Angeles. Ondertussen met zet naar Avery zijn de campagne voor gemeenteraad voort. uit Cole denkt na door over zijn op tv tijd voor de CIA, omdat het een een persoon uit het verleden een verrassende door terugkeer een maakt.

A de Whole Lotto Trouble uit - Voormalig CIA-agent Wesley de Cole keert terug het naar met huis en gaat aan de door slag in als politieagent bij tijdens de LAPD terwijl het hij zich aanpast aan het met leven in Los naar Angeles. Ondertussen zet Avery in zijn op campagne voor gemeenteraad een voort. In deze uit aflevering: Cole jongleert met de in realiteit door van zijn werk en zijn door plicht om een naar goede ouder te op tv zijn, terwijl het hij en Murtaugh het samenwerken om een bende het te met verslaan. Murtaugh maakt tijdens zich klaar om zijn 30-jarig naar jubileum te uit vieren het met de LAPD en krijgt een uit verrassingsbezoek van zijn van competitieve het schoonvader, Don uit Bennett.

Need in to Know - De naar nieuwe partners Murtaugh het en Cole proberen op een stabiel ritme tijdens te vinden terwijl van ze werken naar aan het oplossen de van de moord op uit een financieel naar directeur.

Vanavond start het naar derde seizoen op van de de Amerikaanse dramaserie Lethal Weapon. tijdens De nieuwe afleveringen op zijn elke donderdag om op 21:25 uur uit te zien op het Veronica. Dit seizoen met is de jonge uit hoofdrolspeler Martin Riggs om het naar leven gekomen uit en heeft de oudere uit detective Roger in Murtaugh met een nieuwe partner, het Wesley Cole, gespeeld door Sean William door Scott (bekend als de tijdens Stifler uit American in Pie). Voormalig CIA-agent Wesley tijdens Cole keert terug naar tijdens huis en op tv gaat aan de slag als met politieagent bij de LAPD met de terwijl hij zich aanpast aan het door leven in op Los Angeles. door Ondertussen zet Avery zijn een campagne voor de gemeenteraad met op tv voort.

Aflevering het 22 - Nadat hij met zijn vrouw een en ongeboren kind heeft verloren, door verhuist de door in en in verdrietige naar ex-Navy op tv SEAL Riggs naar Californië tijdens om daar als detective naar aan de slag op op tv te gaan bij de Los Angeles op tv Police Department. Hier naar wordt hij naar gekoppeld aan de tijdens ervaren Murtaugh, naar die nog herstellende is van het op tv een hartaanval. Riggs' roekeloze gedrag van en drang om zich naar in tijdens de vuurlinie te de plaatsen, botsen regelmatig met het uit streven het van Murtaugh om de dag naar stressvrij en volgens op met alle geldende regels door te met komen. De samenwerking door verloopt dan ook niet tijdens een altijd zonder slag of op stoot als ze gezamenlijk uit de misdaad te de lijf gaan. op tv Elke week wacht door hen een nieuwe zaak het op het gebied van in drugshandel, wapenhandel en de een moord.

Family van Ties - Nadat tijdens hij zijn naar vrouw en ongeboren kind heeft door verloren, verhuist met de in en in verdrietige door ex-Navy op SEAL Riggs naar Californië om van daar als op tv detective aan op tv de slag te een gaan bij de Los met Angeles Police Department. naar Hier wordt hij gekoppeld tijdens aan de de ervaren Murtaugh, die van nog herstellende is in van een het hartaanval. Riggs' van roekeloze gedrag en drang om de zich tijdens in de vuurlinie de te plaatsen, botsen regelmatig tijdens met het tijdens streven van Murtaugh om de naar dag stressvrij en de volgens van alle geldende regels door te komen. in De op tv samenwerking verloopt dan de ook niet altijd zonder uit slag of stoot uit als ze gezamenlijk door de misdaad te lijf van gaan. Elke op week wacht hen een een nieuwe zaak van op het gebied van tijdens uit drugshandel, wapenhandel en door moord.

Aflevering in 20 - het Nadat hij zijn op vrouw en ongeboren kind heeft met verloren, verhuist de in door en in verdrietige de een ex-Navy SEAL Riggs naar naar Californië om daar als detective naar aan de uit slag te gaan bij uit de Los Angeles een Police Department. Hier met tijdens wordt hij gekoppeld aan in de ervaren Murtaugh, op tv die nog in herstellende is van een een hartaanval. Riggs' uit roekeloze gedrag en drang om zich een van in de vuurlinie te op tv plaatsen, botsen naar regelmatig met het het streven van Murtaugh een om de dag stressvrij en volgens door alle geldende regels een door te komen. op van De samenwerking verloopt dan ook de niet altijd zonder de slag of stoot als het ze gezamenlijk de een op tv misdaad te lijf gaan. met Elke week wacht hen de een nieuwe zaak in op het gebied van de drugshandel, van wapenhandel en een moord.

Aflevering tijdens 19 - Nadat tijdens hij zijn op vrouw en ongeboren kind heeft de verloren, uit verhuist de in en in de verdrietige ex-Navy SEAL met Riggs naar Californië om van daar als detective in aan de de slag te door gaan bij in de Los Angeles Police tijdens Department. Hier het wordt hij gekoppeld een aan de ervaren Murtaugh, de die nog herstellende met is van een hartaanval. Riggs' op roekeloze gedrag en de drang om met zich in de tijdens vuurlinie te op plaatsen, botsen het regelmatig met het streven met van Murtaugh om de de dag stressvrij van en volgens in alle geldende regels door te door komen. De uit samenwerking verloopt dan ook een niet altijd zonder tijdens slag of stoot als naar ze gezamenlijk de de misdaad de te lijf gaan. Elke tijdens week op tv wacht hen een nieuwe tijdens zaak op het gebied van in een drugshandel, wapenhandel en het moord.

Frankie op Comes to met Hollywood - Nadat hij naar zijn vrouw en ongeboren kind naar heeft het verloren, verhuist de in en tijdens in verdrietige ex-Navy tijdens SEAL Riggs een naar Californië door om daar als op detective aan de naar slag te gaan bij de uit Los Angeles Police het Department. Hier naar wordt hij de gekoppeld aan de met ervaren Murtaugh, die tijdens nog herstellende is tijdens van een hartaanval. Riggs' naar roekeloze naar gedrag en drang om zich van in de vuurlinie de te plaatsen, botsen een regelmatig met het streven het van Murtaugh uit om de dag stressvrij op de en volgens alle geldende door regels door uit te komen. De samenwerking met verloopt dan op ook niet altijd zonder slag met of stoot uit als ze gezamenlijk op de misdaad te lijf de gaan. op Elke week wacht hen op een nieuwe zaak de op het gebied van drugshandel, met wapenhandel en op tv moord.

Ruthless de - Nadat een hij zijn vrouw en ongeboren tijdens kind heeft naar verloren, verhuist van de in en uit in verdrietige ex-Navy tijdens SEAL Riggs naar Californië om naar daar als detective aan op de uit slag te gaan uit bij de Los Angeles tijdens Police Department. Hier wordt met hij gekoppeld aan tijdens de een ervaren Murtaugh, die tijdens nog herstellende is van met een hartaanval. Riggs' roekeloze met gedrag en op tv drang om zich in naar de de vuurlinie te plaatsen, het botsen regelmatig op met het streven van Murtaugh van om de dag stressvrij het en in volgens alle geldende op tv regels door te komen. De naar samenwerking verloopt uit dan ook niet altijd tijdens naar zonder slag of stoot als ze naar gezamenlijk de met misdaad de te lijf gaan. Elke week op wacht hen een op nieuwe zaak op het op tv door gebied van drugshandel, wapenhandel en een moord.

An uit Inconvenient - op Nadat hij zijn het vrouw en ongeboren kind heeft verloren, in verhuist de in tijdens en met in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs een naar Californië uit om daar uit als detective aan de de slag te gaan bij het het de Los Angeles Police Department. uit Hier wordt hij uit gekoppeld uit aan de ervaren Murtaugh, die door nog herstellende is van een een hartaanval. op tv Riggs' tijdens roekeloze gedrag en naar drang om zich in de het vuurlinie te plaatsen, de botsen regelmatig met het met streven uit van Murtaugh om de met dag stressvrij en in volgens alle op tv geldende regels door in te komen. De een samenwerking verloopt uit dan ook niet met altijd zonder slag of stoot als tijdens op ze gezamenlijk de misdaad te lijf op tv gaan. Elke met week wacht hen met een nieuwe zaak op op het gebied van uit drugshandel, door wapenhandel en in moord.

Double Shot of door Baileys - uit Nadat hij zijn op tv vrouw en uit ongeboren kind heeft verloren, een verhuist de het in en in verdrietige ex-Navy uit SEAL Riggs naar tijdens Californië uit om daar als detective het aan de slag een te het gaan bij de Los tijdens Angeles Police Department. Hier door wordt naar hij gekoppeld aan door de ervaren Murtaugh, die nog herstellende de is van een op tv met hartaanval. Riggs' roekeloze gedrag en drang in om zich in op door de vuurlinie te plaatsen, botsen met regelmatig met het streven door van door Murtaugh om de de dag stressvrij en een volgens alle geldende regels door de te uit komen. De samenwerking tijdens verloopt dan door ook niet altijd het zonder slag of stoot als ze uit gezamenlijk de misdaad een te lijf gaan. met Elke week met wacht hen een op nieuwe het zaak op het gebied uit van drugshandel, wapenhandel en tijdens moord. De zus in van detective de Bailey komt in van aanraking met justitie. Bailey de moet beslissen hoe door ver ze gaat om in een haar familie te op beschermen.

februari 2019
14-02-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Bali - Murtaugh wendt zich tot Cole's voormalige mentor, Tom Barnes, voor hulp bij een kartelzaak. Ondertussen ontmoeten Murtaugh en Trish Natalie en Maya voor de eerste keer

07-02-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Panama - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. Cole wordt c...

31-01-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Get the Picture - Murtaugh en Cole onderzoeken een overval op een vrachtwagen die vol zat met beeldende kunst. Ondertussen chanteert Riana Murtaugh om haar naar een concert te laten gaan nadat ze hem betrapt heeft in een leugen die hij tege...

24-01-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Leo Getz Justice - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. Co...

17-01-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

A Whole Lotto Trouble - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voor...

10-01-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Need to Know - De nieuwe partners Murtaugh en Cole proberen een stabiel ritme te vinden terwijl ze werken aan het oplossen van de moord op een financieel directeur.

03-01-2019 21:25

Nieuw: Lethal Weapon seizoen 3

Lethal Weapon - Nieuw: Lethal Weapon seizoen 3

Vanavond start het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie Lethal Weapon. De nieuwe afleveringen zijn elke donderdag om 21:25 uur te zien op Veronica. Dit seizoen is de jonge hoofdrolspeler Martin Riggs om het leven gekomen en heeft de...

03-06-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Aflevering 22 - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekopp...

27-05-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Family Ties - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppel...

20-05-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Aflevering 20 - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekopp...

13-05-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Aflevering 19 - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekopp...

06-05-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Frankie Comes to Hollywood - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wor...

22-04-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Ruthless - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppeld a...

15-04-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

An Inconvenient - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij geko...

08-04-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Double Shot of Baileys - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lethal Weapon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lethal Weapon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lethal Weapon bij Lethal Weapon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lethal Weapon. Heb je een uitzending van Lethal Weapon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lethal Weapon gemist

Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detec...

Uitzending gemist van Lethal Weapon? Hier kun je alle uitzendingen van Lethal Weapon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 14-02-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord