Programma gemist?

Aflevering naar 22 - Nadat hij zijn tijdens vrouw en een ongeboren kind heeft verloren, op verhuist de in van op tv en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs van naar de Californië om daar in als detective aan de een slag te gaan bij de de met Los Angeles Police Department. met Hier wordt hij uit gekoppeld aan de de ervaren in Murtaugh, die nog in herstellende is van een door hartaanval. Riggs' roekeloze naar gedrag en drang in om zich naar in de vuurlinie te op plaatsen, botsen regelmatig een met het door streven van Murtaugh om in de dag naar stressvrij en volgens alle geldende regels uit door te komen. tijdens naar De samenwerking verloopt dan ook de niet de altijd zonder slag of stoot als op ze gezamenlijk met de misdaad een te lijf gaan. Elke uit week wacht hen een het nieuwe zaak op op een het gebied van drugshandel, wapenhandel van en uit moord.

Family Ties een - door Nadat hij zijn vrouw en een ongeboren in kind heeft verloren, verhuist uit de in en de in verdrietige ex-Navy met SEAL Riggs naar Californië door om daar als detective van aan tijdens de slag te gaan bij met de in Los Angeles met Police Department. Hier wordt hij gekoppeld de in aan de ervaren in Murtaugh, die nog herstellende is van de een hartaanval. Riggs' op tv van roekeloze gedrag en drang om zich de van in de vuurlinie te naar plaatsen, botsen van regelmatig met het streven van Murtaugh door om van de dag van stressvrij en volgens alle in geldende regels door met te komen. op De samenwerking verloopt tijdens dan ook niet in altijd zonder slag of van stoot als van ze gezamenlijk de misdaad op tv te lijf van gaan. Elke week wacht hen op een met nieuwe zaak op het gebied op van drugshandel, met wapenhandel en in moord.

Aflevering 20 naar - Nadat hij door zijn naar vrouw en ongeboren met kind heeft verloren, verhuist de in door en in verdrietige de tijdens ex-Navy SEAL Riggs naar Californië uit om daar als detective uit een aan de slag te gaan met bij de Los Angeles tijdens Police Department. Hier op wordt hij gekoppeld door aan de de ervaren Murtaugh, die nog in uit herstellende is van een hartaanval. Riggs' uit roekeloze met gedrag en drang uit om zich in op de vuurlinie te met plaatsen, botsen regelmatig met het het streven van Murtaugh op tv om de de dag stressvrij en volgens naar van alle geldende regels door te komen. in De samenwerking in verloopt dan ook niet naar altijd van zonder slag een of stoot als ze met gezamenlijk de misdaad te lijf de gaan. Elke week in wacht hen een het nieuwe tijdens zaak op met het gebied van de drugshandel, wapenhandel en op tv moord.

Aflevering op tv 19 - Nadat hij zijn in vrouw en ongeboren op tv kind heeft tijdens verloren, uit verhuist de in uit en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs met naar in Californië om daar als de detective aan de een slag de te gaan bij de Los Angeles van Police Department. door Hier wordt hij door gekoppeld aan een de ervaren in Murtaugh, die nog met herstellende is van naar een hartaanval. Riggs' het roekeloze gedrag en drang op om zich in van de vuurlinie te plaatsen, tijdens botsen regelmatig met tijdens het op tv streven van Murtaugh om de dag de stressvrij en volgens naar alle een geldende regels door te komen. door De samenwerking verloopt met dan ook een niet een altijd zonder slag in of stoot als ze door gezamenlijk de een misdaad te lijf met gaan. Elke week wacht hen de een nieuwe zaak tijdens op het gebied van met drugshandel, wapenhandel naar en een moord.

Frankie Comes to het het Hollywood - Nadat op tv hij zijn vrouw en ongeboren kind door heeft verloren, verhuist naar de tijdens in en in verdrietige uit ex-Navy op tv SEAL Riggs naar Californië om met daar op tv als detective aan de slag te naar gaan bij de op tv Los Angeles Police de Department. op tv Hier wordt hij gekoppeld aan uit de ervaren Murtaugh, tijdens een die nog herstellende is van tijdens een hartaanval. met Riggs' roekeloze gedrag en drang naar om zich in een de vuurlinie te door naar plaatsen, botsen regelmatig met de het streven van Murtaugh om door de dag stressvrij met en tijdens volgens alle geldende regels het door te komen. tijdens De samenwerking verloopt naar dan ook de niet altijd zonder slag of van stoot als ze door gezamenlijk de naar misdaad tijdens te lijf gaan. in Elke week wacht op hen een nieuwe zaak op het van van gebied van drugshandel, wapenhandel en van moord.

Ruthless - Nadat in hij op tv zijn vrouw en ongeboren kind op heeft verloren, verhuist op tv de de in en in verdrietige van ex-Navy SEAL op Riggs naar Californië om van daar een als detective aan de slag door te gaan bij de de Los Angeles Police van Department. door Hier wordt hij tijdens gekoppeld aan de ervaren Murtaugh, uit de die nog herstellende naar is van een hartaanval. met Riggs' roekeloze gedrag en drang uit om de zich in van de vuurlinie te plaatsen, botsen regelmatig tijdens met het van streven van Murtaugh om op tv de het dag stressvrij en naar volgens alle geldende regels door in te komen. De de samenwerking verloopt de dan van ook niet altijd zonder slag uit of stoot op als ze gezamenlijk de misdaad tijdens te op lijf gaan. Elke week in wacht de hen een nieuwe zaak op het op tv gebied van drugshandel, tijdens wapenhandel tijdens en moord.

An Inconvenient het - op Nadat hij zijn de vrouw en ongeboren door kind heeft verloren, verhuist het de in en in het verdrietige ex-Navy SEAL tijdens Riggs van naar Californië om daar als door detective aan de slag door te naar gaan bij de Los Angeles tijdens Police Department. van Hier uit wordt hij gekoppeld aan de op tv ervaren tijdens Murtaugh, die nog van herstellende is van een hartaanval. door Riggs' met roekeloze gedrag en drang het om zich in de door vuurlinie uit te plaatsen, botsen regelmatig naar met het streven van Murtaugh tijdens om van de dag de stressvrij en volgens alle geldende de regels door te komen. van De samenwerking op verloopt dan ook niet door altijd van zonder slag of stoot als de met ze gezamenlijk de misdaad met te lijf gaan. Elke met week op tv wacht hen een nieuwe zaak op door het de gebied van drugshandel, wapenhandel het en van moord.

Double Shot van of Baileys - de Nadat hij door zijn vrouw en ongeboren met kind heeft verloren, verhuist de de in tijdens en in verdrietige ex-Navy tijdens op SEAL Riggs naar Californië om op daar naar als detective aan de in slag te uit gaan bij de Los met Angeles Police naar Department. Hier wordt hij gekoppeld in aan de ervaren Murtaugh, een die nog in herstellende is van tijdens een hartaanval. op tv Riggs' roekeloze gedrag en tijdens drang om zich in tijdens de op tv vuurlinie te naar plaatsen, botsen regelmatig met naar het streven op van Murtaugh om de dag naar stressvrij op en volgens alle uit geldende regels door te komen. De met samenwerking verloopt een dan door ook niet altijd zonder slag of een stoot een als ze gezamenlijk de misdaad een te lijf gaan. in Elke week door wacht hen van een nieuwe zaak op het door gebied in van drugshandel, wapenhandel met en moord. De zus op tv van detective Bailey komt van het in aanraking met door justitie. Bailey moet beslissen hoe ver een ze gaat naar om met haar familie te uit beschermen.

Better met Living Through Chemistry door - Nadat op tv hij zijn vrouw van en ongeboren kind heeft naar verloren, verhuist de in en tijdens in verdrietige ex-Navy in SEAL een Riggs naar Californië om daar uit als op detective aan de slag te door gaan bij de van Los Angeles de Police Department. Hier in wordt hij een gekoppeld aan de ervaren het Murtaugh, die nog met herstellende is van een een hartaanval. naar Riggs' roekeloze gedrag en op drang om zich in van de de vuurlinie te plaatsen, botsen de regelmatig met het tijdens streven van Murtaugh om het de dag van stressvrij naar en volgens alle geldende tijdens regels door te op tv komen. De samenwerking door verloopt dan ook niet altijd in zonder slag of door stoot als uit ze gezamenlijk op de misdaad te lijf gaan. een Elke op week wacht hen met een nieuwe zaak op tv op het gebied een van drugshandel, op wapenhandel en moord. Murtaugh en Riggs in door reageren op de moord met van een van ontsnapte patient van het Dr. Cahills. Het onderzoek brengt een uit groot geheim een aan een het licht.

Diggin' Up Dirt in op - Nadat hij zijn vrouw tijdens en ongeboren kind heeft in verloren, verhuist de de in tijdens en in tijdens verdrietige ex-Navy SEAL een Riggs naar Californië om daar als een detective aan naar de slag te gaan uit bij de Los van Angeles Police Department. van Hier wordt door hij op tv gekoppeld aan de ervaren Murtaugh, met die nog herstellende tijdens is van van een hartaanval. Riggs' roekeloze gedrag door en drang om in zich naar in de vuurlinie te van plaatsen, botsen regelmatig naar met het van streven van door Murtaugh om de dag tijdens stressvrij en volgens alle van geldende van regels door te in komen. De samenwerking verloopt dan in ook niet altijd zonder in slag een of stoot als ze gezamenlijk op tv de misdaad in te lijf gaan. uit Elke week wacht hen het een nieuwe zaak met op het het gebied van van drugshandel, wapenhandel en moord. tijdens Riggs uit bezoekt zijn schoonvader in uit de gevangenis. Ze halen herinneren de op waardoor van een groot geheim over van uit zijn overleden vrouw boven water de komt.

Funny Money - met Nadat hij zijn tijdens vrouw en uit ongeboren kind in heeft verloren, verhuist de in in de en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs op tv naar in Californië om daar als het detective aan een de slag te gaan bij naar naar de Los Angeles Police Department. Hier op tv wordt de hij gekoppeld op aan de ervaren Murtaugh, de die nog herstellende is de van een van hartaanval. Riggs' de roekeloze gedrag en drang om een zich de in de vuurlinie te plaatsen, botsen het regelmatig op met het streven van Murtaugh uit om een de dag stressvrij en volgens het alle tijdens geldende regels door te op komen. De samenwerking verloopt een uit dan ook niet altijd zonder op slag in of stoot als ze gezamenlijk de tijdens naar misdaad te lijf gaan. Elke week een wacht hen een naar nieuwe zaak door op het op gebied van een drugshandel, wapenhandel en moord. Riggs naar en Murtaugh komen op tv in de een wereld van vals met geld terecht. uit Als een groep van tieners per ongeluk in betrokken raakt, voelt op Murtaugh zich verantwoordelijk.

Wreck the uit Halls - naar Nadat hij zijn vrouw op en ongeboren kind uit heeft verloren, verhuist de op tv de in en in verdrietige ex-Navy SEAL in Riggs naar met Californië om daar naar als detective aan de op tv slag te op gaan de bij de Los Angeles Police het Department. Hier het wordt hij gekoppeld aan in de ervaren op Murtaugh, die nog herstellende uit is het van een hartaanval. op Riggs' roekeloze gedrag en drang om op zich in de uit vuurlinie te plaatsen, met een botsen regelmatig met het in streven van Murtaugh van om de dag stressvrij en een volgens op alle geldende regels door door te komen. De samenwerking naar door verloopt dan ook niet altijd op zonder slag of uit stoot tijdens als ze gezamenlijk de misdaad uit te lijf door gaan. Elke week met wacht hen een nieuwe een zaak op het met gebied van drugshandel, wapenhandel het en moord. Het het uit is kerst en door de familie Murtaugh reist de af naar Hawaii. De vakantie van is naar van korte duur als het hij tijdens en Riggs opgeroepen uit worden om een moord op te naar lossen. Het op tv slachtoffer blijkt een oude het vriend te in zijn.

Fools het Rush In - Nadat naar hij in zijn vrouw en ongeboren op tv kind heeft verloren, uit verhuist de in en het in verdrietige ex-Navy de SEAL Riggs de naar Californië om in daar als detective aan naar de slag te op gaan bij de uit Los Angeles in Police Department. Hier wordt hij in een gekoppeld aan de ervaren Murtaugh, die naar nog herstellende is door van een in hartaanval. Riggs' naar roekeloze gedrag en op tv drang om zich tijdens in de uit vuurlinie te plaatsen, botsen regelmatig door met door het streven van Murtaugh op om de dag op tv stressvrij en op tv volgens alle geldende regels op tv door te komen. De op samenwerking verloopt dan ook in niet een altijd zonder slag uit of stoot als ze het gezamenlijk de misdaad te tijdens lijf gaan. Elke uit naar week wacht hen van een nieuwe zaak op het gebied op tv van drugshandel, tijdens wapenhandel en moord. Riggs naar en Murtaugh zijn uit verzeild geraakt in in in een wereld vol complottheorieen. Ondertussen op tv groeit de relatie tussen op Riggs door en Molly.

Fork-Getta-Bout It uit - Nadat van hij zijn vrouw en op ongeboren met kind heeft verloren, verhuist een de in uit en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs op tv naar Californië om op op daar als detective aan de uit slag te tijdens gaan bij de een Los Angeles Police Department. in Hier uit wordt hij gekoppeld aan de van ervaren Murtaugh, naar die nog herstellende het is van een hartaanval. Riggs' door tijdens roekeloze gedrag en drang om op tv zich uit in de vuurlinie te op plaatsen, botsen regelmatig door met het uit streven van Murtaugh van om de dag stressvrij en volgens de een alle geldende regels door te naar komen. De samenwerking de verloopt dan ook niet op tv altijd zonder op tv slag of stoot als van ze gezamenlijk uit de misdaad de te lijf gaan. Elke door week uit wacht hen een nieuwe zaak op door het gebied op tv van een drugshandel, wapenhandel en moord. Riggs en uit door Murtaugh worden tijdens een onderzoek een naar een uit moord in een ziekenhuis betrokken op tv in op tv een hele andere de wereld.

Birdwatching een - Nadat hij op zijn vrouw en ongeboren uit kind heeft verloren, verhuist van de in in en in verdrietige van ex-Navy SEAL Riggs naar door Californië om op daar als het detective aan de slag uit te naar gaan bij de Los Angeles Police naar Department. Hier wordt op tv hij gekoppeld aan uit de ervaren Murtaugh, tijdens op tv die nog herstellende is door van een hartaanval. Riggs' op roekeloze gedrag de en drang om zich op tv in de met vuurlinie te plaatsen, botsen door regelmatig op tv met het streven de van Murtaugh om de op tv dag stressvrij en volgens met alle geldende regels door met in te komen. De samenwerking op tv verloopt dan ook niet in altijd tijdens zonder slag of stoot als de ze gezamenlijk op de misdaad te een lijf gaan. Elke week in wacht op tv hen een nieuwe zaak op het naar gebied het van drugshandel, wapenhandel en moord. op tv Riggs en de Murtaugh onderzoeken de dood in van een naar surfer. Ondertussen heeft Riggs naar door nachtmerries uit zijn met verleden.

december 2018
03-06-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Aflevering 22 - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekopp...

27-05-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Family Ties - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppel...

20-05-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Aflevering 20 - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekopp...

13-05-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Aflevering 19 - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekopp...

06-05-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Frankie Comes to Hollywood - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wor...

22-04-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Ruthless - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppeld a...

15-04-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

An Inconvenient - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij geko...

08-04-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Double Shot of Baileys - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt h...

01-04-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Better Living Through Chemistry - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hie...

25-03-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Diggin' Up Dirt - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij geko...

18-03-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Funny Money - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppel...

11-03-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Wreck the Halls - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij geko...

04-03-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Fools Rush In - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekopp...

25-02-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Fork-Getta-Bout It - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij g...

18-02-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Birdwatching - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lethal Weapon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lethal Weapon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lethal Weapon bij Lethal Weapon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lethal Weapon. Heb je een uitzending van Lethal Weapon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lethal Weapon gemist

Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detec...

Uitzending gemist van Lethal Weapon? Hier kun je alle uitzendingen van Lethal Weapon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 03-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord