Programma gemist?

The met Spy Who Loved Me - de Voormalig CIA-agent op tv Wesley Cole keert terug het van naar huis en gaat aan de een op tv slag als politieagent bij de LAPD op terwijl op hij zich aanpast naar aan het door leven in Los Angeles. Ondertussen zet op tv de Avery zijn campagne voor gemeenteraad van voort. het In deze aflevering: wanneer van Cole door de een FBI wordt onderzocht, twijfelt op tv Murtaugh aan zijn een loyaltiteit voor zijn eigen een partner. Ondertussen op werkt Cole uit aan een zaak waarbij Natalie's van verloofde, Andrew, vlak van voor op hun trouwdag in het vizier uit uit komt.

A van Game Of op tv Chicken - Voormalig CIA-agent tijdens Wesley Cole keert terug naar naar huis en op gaat aan de slag in als politieagent bij in uit de LAPD terwijl hij zich aanpast het aan door het leven in Los uit Angeles. door Ondertussen zet Avery zijn campagne van voor gemeenteraad de voort. In deze door aflevering: ondanks het het advies van Murtaugh dringt Cole met aan om op Tom Barnes te naar helpen met een zaak op die dicht in bij naar huis ligt. Hierdoor wordt het met partnerschap tijdens van Murtaugh en Cole op van de proef gesteld. Ondertussen van bereidt op tv Trish haar campagne voor het officier met van justitie voor.

Coyote op Ugly - op Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert de terug naar huis en een met gaat aan de slag als met politieagent bij naar de LAPD terwijl hij zich de het aanpast aan het leven in Los op door Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne de voor gemeenteraad voort. de In deze aflevering met keert Wesley Cole op van terug naar huis en een gaat aan de slag als tijdens politieagent op bij de LAPD terwijl in hij zich een aanpast aan het leven een in tijdens Los Angeles. Wanneer Cole en Murtaugh tijdens een zaak van onderzoeken waarbij het een vader een en een dochter betrokken zijn voor de het op tv oversteken van het de Mexicaanse grens, tijdens leggen ze uiteindelijk een uit groot probleem het bloot met California Boarder in Patrol.

The Roger and op tv Me - Voormalig het CIA-agent Wesley Cole van een keert terug naar huis en door gaat aan de slag in als politieagent van bij tijdens de LAPD terwijl hij zich aanpast het aan het een leven in Los in Angeles. Ondertussen zet tijdens Avery door zijn campagne voor van gemeenteraad voort. In deze aflevering: van Murtaugh en Cole op tv onderzoeken de op moord op een ondergrondse MMA-jager met wanneer Murtaugh zich door het realiseert dat zijn vechtbewegingen niet zo in scherp zijn als naar door ze ooit waren. Intussen de is Trish niet vervuld uit door door haar praktijk en overweegt hij op tv om voor de de staatsambt te gaan. naar Cole en met Erica proberen ook dingen de casual en het ongecompliceerd te houden, maar hun van plan werkt averechts door met wanneer Maya op een negatieve de manier reageert op haar op tijdens gezinsveranderingen.

Dial in M for Murtaugh door - Nadat hij door zijn vrouw en de ongeboren kind heeft de verloren, verhuist door de in en in verdrietige door ex-Navy SEAL Riggs met naar Californië een om daar als met detective aan de door slag te gaan bij de in Los Angeles Police de Department. Hier wordt de een hij gekoppeld aan de ervaren Murtaugh, de die het nog herstellende is van een een hartaanval. Riggs' uit roekeloze gedrag en drang een om een zich in op tv de vuurlinie te op plaatsen, botsen regelmatig het met het streven van naar Murtaugh om de dag uit stressvrij en volgens tijdens alle geldende regels door in te komen. De een samenwerking verloopt op tv dan van ook niet altijd zonder slag met of stoot van als ze gezamenlijk de een misdaad de te lijf gaan. naar Elke week wacht uit hen een nieuwe zaak het op het een gebied van drugshandel, de wapenhandel en moord. Murtaugh tijdens neemt een familievakantie, maar wordt op weer aan in het het werk gezet wanneer hij uit getuige is van een in vermeende door ontvoering.

There het Will Be Bud op tv - Voormalig CIA-agent Wesley Cole op tv keert terug naar het huis op en gaat aan het de slag als op politieagent bij de LAPD op tv terwijl hij door zich aanpast aan het het leven de in Los Angeles. Ondertussen zet Avery op tv zijn campagne in voor gemeenteraad voort. tijdens In deze aflevering een vind Cole zichzelf terug in in de de rebound na Natalie's verloving, in en naar zijn nieuwe uit romantische interesse, Julie, naar heeft een onverwachte connectie met het A.D.A. van Erica, dingen compliceren op het een werk. Ondertussen tijdens maakt Murtaugh zich zorgen over het het het verband tussen de moord op die hij aan tijdens het onderzoeken is en tijdens een nieuwe met kans van voor Trish om co-counsel te op tv zijn bij een een spraakmakende rechtszaak met uit Leo in Getz.

Bad Santas de - Terwijl in Cole al in het de vakantiesferen raakt voor zijn met eerste kerst van met Maya, door hoopt Murtaugh dat hij in RJ kan overtuigen tijdens om door terug te komen van uit Costa Rica voor met de feestdagen.

Bali - Murtaugh de met wendt zich tot naar Cole's voormalige mentor, het Tom Barnes, voor naar hulp bij een kartelzaak. met Ondertussen ontmoeten Murtaugh en door Trish Natalie en in Maya op tv voor de eerste naar keer

Panama door - Voormalig van CIA-agent Wesley Cole keert terug naar naar huis en tijdens gaat aan op tv de slag als op politieagent bij de een LAPD terwijl hij zich aanpast door aan met het leven het in Los Angeles. Ondertussen zet Avery door zijn campagne een voor uit gemeenteraad voort. Cole wordt op tv confronteert met zijn verleden wanneer het zijn van voormalige mentor, Tom Barnes, met verontrustend op tv nieuws brengt

Get uit the Picture - Murtaugh en op tv Cole onderzoeken een het overval op een door vrachtwagen die uit vol zat op met beeldende kunst. Ondertussen tijdens chanteert Riana Murtaugh om op uit haar naar een door concert te laten gaan nadat door ze hem een betrapt heeft in een leugen op tv die hij tegen op tv de Trish heeft gezegd.

Leo Getz Justice met - Voormalig op tv CIA-agent Wesley Cole keert de terug een naar huis en het gaat aan de slag op tv als politieagent op bij de LAPD in terwijl hij zich aanpast aan van het leven van in door Los Angeles. Ondertussen het zet Avery zijn de campagne voor gemeenteraad voort. Cole uit denkt na over het zijn tijd voor de de CIA, op tv omdat een persoon uit het met verleden een verrassende het terugkeer op maakt.

A Whole op tv Lotto Trouble - de Voormalig CIA-agent Wesley uit Cole keert terug naar op tv huis het en gaat tijdens aan de slag naar als politieagent bij de LAPD terwijl een hij zich aanpast de aan op tv het leven in Los Angeles. uit Ondertussen zet Avery met zijn campagne voor op tv gemeenteraad voort. op tv In deze aflevering: de Cole jongleert het met de realiteit van zijn op tv werk op en zijn plicht tijdens om een goede tijdens ouder te zijn, terwijl in hij en uit Murtaugh samenwerken om een bende de te verslaan. Murtaugh het de maakt zich klaar om zijn 30-jarig naar jubileum te vieren met met het de LAPD een en krijgt een verrassingsbezoek van de zijn competitieve schoonvader, met Don in Bennett.

Need to Know op tv - De in nieuwe partners Murtaugh de en Cole op proberen een tijdens stabiel ritme te vinden terwijl ze uit werken in aan het oplossen van de uit met moord op een met financieel directeur.

Vanavond start van het derde seizoen van tijdens de Amerikaanse dramaserie op tv van Lethal Weapon. De nieuwe met afleveringen zijn elke donderdag om de 21:25 het uur te zien op Veronica. Dit een seizoen is de het naar jonge hoofdrolspeler Martin Riggs om de het leven gekomen en op heeft een de oudere uit detective Roger Murtaugh een nieuwe uit partner, op tv Wesley Cole, gespeeld door door Sean William Scott (bekend als op Stifler uit uit American Pie). Voormalig CIA-agent Wesley tijdens op Cole keert terug naar huis en het op tv gaat aan de op tv slag als politieagent bij de LAPD een tijdens terwijl hij zich aanpast aan het uit leven in Los tijdens Angeles. de Ondertussen zet Avery zijn campagne door voor de uit gemeenteraad op tv voort.

Aflevering in 22 - Nadat door hij zijn vrouw en op tv ongeboren de kind heeft verloren, verhuist de een in op tv en in verdrietige van ex-Navy SEAL Riggs naar Californië tijdens om daar van als detective aan van de slag het te gaan bij de Los Angeles tijdens Police Department. Hier met wordt het hij gekoppeld aan de een ervaren Murtaugh, die in nog de herstellende is van een het hartaanval. Riggs' de roekeloze gedrag en drang om zich met met in de vuurlinie tijdens te plaatsen, botsen regelmatig de met het streven een van Murtaugh om de dag een stressvrij het en volgens alle geldende regels tijdens op tv door te komen. De samenwerking een verloopt in dan ook niet in altijd zonder slag of op stoot als ze gezamenlijk tijdens de de misdaad te lijf gaan. Elke week tijdens van wacht hen een op tv nieuwe zaak op het gebied een van drugshandel, wapenhandel en van van moord.

mei 2019
11-04-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

The Spy Who Loved Me - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort...

04-04-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

A Game Of Chicken - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. I...

28-03-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Coyote Ugly - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. In deze...

21-03-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

The Roger and Me - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. In...

14-03-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Dial M for Murtaugh - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij ...

07-03-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

There Will Be Bud - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. I...

28-02-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Bad Santas - Terwijl Cole al in de vakantiesferen raakt voor zijn eerste kerst met Maya, hoopt Murtaugh dat hij RJ kan overtuigen om terug te komen van Costa Rica voor de feestdagen.

14-02-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Bali - Murtaugh wendt zich tot Cole's voormalige mentor, Tom Barnes, voor hulp bij een kartelzaak. Ondertussen ontmoeten Murtaugh en Trish Natalie en Maya voor de eerste keer

07-02-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Panama - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. Cole wordt c...

31-01-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Get the Picture - Murtaugh en Cole onderzoeken een overval op een vrachtwagen die vol zat met beeldende kunst. Ondertussen chanteert Riana Murtaugh om haar naar een concert te laten gaan nadat ze hem betrapt heeft in een leugen die hij tege...

24-01-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Leo Getz Justice - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. Co...

17-01-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

A Whole Lotto Trouble - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voor...

10-01-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Need to Know - De nieuwe partners Murtaugh en Cole proberen een stabiel ritme te vinden terwijl ze werken aan het oplossen van de moord op een financieel directeur.

03-01-2019 21:25

Nieuw: Lethal Weapon seizoen 3

Lethal Weapon - Nieuw: Lethal Weapon seizoen 3

Vanavond start het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie Lethal Weapon. De nieuwe afleveringen zijn elke donderdag om 21:25 uur te zien op Veronica. Dit seizoen is de jonge hoofdrolspeler Martin Riggs om het leven gekomen en heeft de...

03-06-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Aflevering 22 - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekopp...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lethal Weapon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lethal Weapon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lethal Weapon bij Lethal Weapon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lethal Weapon. Heb je een uitzending van Lethal Weapon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lethal Weapon gemist

Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detec...

Uitzending gemist van Lethal Weapon? Hier kun je alle uitzendingen van Lethal Weapon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 11-04-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord