Programma gemist?

The Spy Who een Loved met Me - op Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug van naar huis en door op tv gaat aan de slag als een politieagent bij de LAPD een tijdens terwijl hij zich aanpast aan uit het leven uit in Los Angeles. Ondertussen in zet Avery zijn campagne op tv de voor gemeenteraad voort. In deze aflevering: tijdens van wanneer Cole door de FBI in wordt onderzocht, twijfelt naar Murtaugh aan door zijn loyaltiteit voor zijn door eigen partner. Ondertussen tijdens werkt de Cole aan een tijdens zaak waarbij Natalie's naar verloofde, Andrew, vlak een voor hun trouwdag in het vizier met door komt.

A Game op Of Chicken in - Voormalig op tv CIA-agent Wesley Cole keert terug het naar huis en met gaat aan in de slag als politieagent bij van de de LAPD terwijl hij zich aanpast op een aan het leven de in Los Angeles. Ondertussen zet Avery uit zijn op campagne voor gemeenteraad naar voort. In deze het aflevering: ondanks met het advies van het Murtaugh dringt Cole aan om Tom een het Barnes te helpen met het een zaak een die dicht bij in huis ligt. Hierdoor wordt het partnerschap in van een Murtaugh en Cole op de op tijdens proef gesteld. Ondertussen tijdens bereidt Trish haar de campagne voor officier van de justitie voor.

Coyote Ugly - naar Voormalig CIA-agent door Wesley Cole keert terug het uit naar huis en op tv gaat aan de slag als het politieagent een bij de LAPD terwijl hij zich in aanpast aan het van leven uit in Los Angeles. Ondertussen zet op tv uit Avery zijn campagne voor de gemeenteraad voort. In deze aflevering de uit keert Wesley Cole terug naar van huis en met gaat aan de slag als naar uit politieagent bij de LAPD terwijl uit hij met zich aanpast aan het leven in met Los in Angeles. Wanneer op tv Cole en Murtaugh een van zaak onderzoeken waarbij uit een vader en een uit dochter betrokken het zijn voor het oversteken het van de Mexicaanse tijdens grens, uit leggen ze uiteindelijk een groot probleem uit bloot met in California Boarder uit Patrol.

The naar Roger and Me - Voormalig naar CIA-agent Wesley Cole naar keert terug het naar op huis en gaat aan de tijdens slag naar als politieagent bij de LAPD terwijl tijdens uit hij zich aanpast aan tijdens het leven in Los Angeles. de Ondertussen met zet Avery zijn het campagne voor gemeenteraad voort. een In deze op tv aflevering: Murtaugh en Cole onderzoeken op tv met de moord op een op ondergrondse MMA-jager wanneer Murtaugh zich van realiseert dat zijn op tv vechtbewegingen niet zo van scherp zijn naar als ze ooit het waren. door Intussen is Trish niet vervuld door een uit haar praktijk en van overweegt hij om voor de staatsambt uit naar te gaan. Cole en naar Erica proberen ook dingen naar casual en ongecompliceerd in te op tv houden, maar hun een plan werkt averechts uit wanneer Maya op een naar negatieve manier reageert op door haar door gezinsveranderingen.

Dial een M for naar Murtaugh - Nadat hij op tv zijn vrouw naar en ongeboren kind naar heeft verloren, verhuist de in het en in verdrietige met ex-Navy SEAL Riggs in naar Californië om een daar als detective een aan de tijdens slag te gaan bij op tv de Los Angeles het Police het Department. Hier wordt hij gekoppeld aan het de het ervaren Murtaugh, die een nog herstellende tijdens is van een hartaanval. Riggs' roekeloze het gedrag en drang door om zich het in de uit vuurlinie te plaatsen, botsen regelmatig tijdens met het van streven van van Murtaugh om de dag stressvrij door en volgens alle de geldende regels door op tv te komen. De de samenwerking verloopt dan in ook met niet altijd zonder slag of op van stoot als ze gezamenlijk de misdaad uit te lijf in gaan. van Elke week wacht hen een door nieuwe het zaak op het gebied van op tv drugshandel, op tv wapenhandel en moord. Murtaugh op neemt een van familievakantie, maar wordt weer aan in het werk op tv gezet wanneer hij van getuige is van een vermeende naar van ontvoering.

There van Will Be het Bud - Voormalig CIA-agent Wesley Cole op tv keert terug naar een huis en in gaat aan de slag uit als politieagent bij door het de LAPD terwijl hij van zich aanpast op aan het leven de in Los Angeles. Ondertussen op tv zet Avery zijn campagne voor door de gemeenteraad voort. In het deze aflevering vind Cole op tv zichzelf terug in de rebound de na naar Natalie's verloving, van en zijn nieuwe romantische interesse, Julie, door heeft een onverwachte van connectie met met A.D.A. tijdens Erica, dingen compliceren in op het werk. Ondertussen maakt Murtaugh door op tv zich zorgen over het verband op tv tussen de in moord die door hij aan het van onderzoeken is en een nieuwe uit kans voor Trish uit om co-counsel te zijn een bij tijdens een spraakmakende rechtszaak op met Leo tijdens Getz.

Bad op tv Santas - Terwijl Cole in al op tv in de vakantiesferen raakt naar voor zijn eerste kerst uit met Maya, uit hoopt Murtaugh op tv dat hij RJ kan overtuigen om uit terug te op tv komen een van Costa Rica voor de de feestdagen.

Bali op - Murtaugh de wendt zich tot Cole's voormalige mentor, met Tom op Barnes, voor van hulp bij een door kartelzaak. Ondertussen ontmoeten Murtaugh door en Trish Natalie en in Maya voor de eerste het door keer

Panama uit - Voormalig CIA-agent naar Wesley Cole keert terug door naar huis en gaat in aan de uit slag als politieagent bij naar de LAPD uit terwijl in hij zich aanpast door aan het leven in Los Angeles. van Ondertussen zet een Avery zijn campagne voor van gemeenteraad voort. de Cole door wordt confronteert met zijn verleden door wanneer zijn uit voormalige mentor, Tom Barnes, naar verontrustend nieuws tijdens brengt

Get uit the Picture - van Murtaugh en Cole onderzoeken in een op tv overval op een vrachtwagen die de vol zat met het beeldende kunst. Ondertussen chanteert tijdens Riana op tv Murtaugh om haar naar een tijdens concert door te laten gaan het nadat ze op tv hem betrapt heeft in op tv een leugen die hij door tegen de Trish heeft gezegd.

Leo Getz de Justice - Voormalig het CIA-agent Wesley de Cole keert tijdens terug naar huis en gaat aan met de op slag als tijdens politieagent bij de op tv LAPD terwijl hij het zich aanpast aan op het leven in door Los Angeles. Ondertussen zet met Avery zijn campagne voor gemeenteraad van voort. Cole tijdens denkt na van over zijn tijd voor de naar in CIA, omdat een persoon uit het de tijdens verleden een verrassende terugkeer met maakt.

A Whole een Lotto Trouble - Voormalig met CIA-agent het Wesley Cole door keert terug naar huis een en gaat met aan de slag de als politieagent bij tijdens de LAPD terwijl naar hij zich aanpast aan het naar leven in in Los Angeles. Ondertussen met zet Avery zijn campagne voor het van gemeenteraad voort. In deze aflevering: op Cole jongleert met de uit realiteit door van zijn de werk en zijn plicht om met een goede ouder te op zijn, terwijl door hij en Murtaugh samenwerken op tv om een bende een te verslaan. op tv Murtaugh maakt zich op klaar in om zijn 30-jarig de jubileum te vieren met de de LAPD op tv en krijgt een het verrassingsbezoek van zijn competitieve de schoonvader, Don met Bennett.

Need to Know het - met De nieuwe een partners Murtaugh en Cole proberen een in stabiel het ritme te vinden op tv terwijl ze op tv werken aan het uit oplossen van de moord op een de van financieel directeur.

Vanavond start naar het derde seizoen van tijdens het de Amerikaanse dramaserie door Lethal Weapon. De nieuwe afleveringen op zijn elke donderdag om het 21:25 op tv uur te zien naar op Veronica. Dit de seizoen is de jonge hoofdrolspeler Martin de Riggs om het door leven gekomen en van heeft de op tv oudere detective de Roger Murtaugh een nieuwe op partner, Wesley Cole, een gespeeld door Sean van William Scott (bekend als in de Stifler uit American Pie). Voormalig CIA-agent Wesley op tv Cole de keert terug naar huis tijdens en gaat aan de de slag als de politieagent bij de LAPD door terwijl hij zich uit aanpast het aan het leven in uit Los naar Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne in op tv voor de gemeenteraad door voort.

Aflevering 22 - door Nadat hij zijn met vrouw met en ongeboren kind heeft op verloren, verhuist de naar in en in tijdens verdrietige ex-Navy SEAL met Riggs de naar Californië om daar als op tv detective aan met de slag te gaan op bij de Los Angeles een Police Department. van Hier naar wordt hij gekoppeld aan de in ervaren van Murtaugh, die nog herstellende in is van een hartaanval. met Riggs' met roekeloze gedrag en drang om met zich in de met vuurlinie op te plaatsen, botsen regelmatig met het in streven van Murtaugh door de om de dag stressvrij en volgens tijdens de alle geldende regels een door te komen. De samenwerking verloopt tijdens dan ook niet door een altijd zonder slag of stoot met als ze gezamenlijk met de misdaad te lijf het gaan. uit Elke week wacht hen een op nieuwe zaak uit op het gebied in van op drugshandel, wapenhandel en met moord.

december 2020
11-04-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

The Spy Who Loved Me - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort...

04-04-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

A Game Of Chicken - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. I...

28-03-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Coyote Ugly - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. In deze...

21-03-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

The Roger and Me - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. In...

14-03-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Dial M for Murtaugh - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij ...

07-03-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

There Will Be Bud - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. I...

28-02-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Bad Santas - Terwijl Cole al in de vakantiesferen raakt voor zijn eerste kerst met Maya, hoopt Murtaugh dat hij RJ kan overtuigen om terug te komen van Costa Rica voor de feestdagen.

14-02-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Bali - Murtaugh wendt zich tot Cole's voormalige mentor, Tom Barnes, voor hulp bij een kartelzaak. Ondertussen ontmoeten Murtaugh en Trish Natalie en Maya voor de eerste keer

07-02-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Panama - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. Cole wordt c...

31-01-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Get the Picture - Murtaugh en Cole onderzoeken een overval op een vrachtwagen die vol zat met beeldende kunst. Ondertussen chanteert Riana Murtaugh om haar naar een concert te laten gaan nadat ze hem betrapt heeft in een leugen die hij tege...

24-01-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Leo Getz Justice - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. Co...

17-01-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

A Whole Lotto Trouble - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voor...

10-01-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Need to Know - De nieuwe partners Murtaugh en Cole proberen een stabiel ritme te vinden terwijl ze werken aan het oplossen van de moord op een financieel directeur.

03-01-2019 21:25

Nieuw: Lethal Weapon seizoen 3

Lethal Weapon - Nieuw: Lethal Weapon seizoen 3

Vanavond start het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie Lethal Weapon. De nieuwe afleveringen zijn elke donderdag om 21:25 uur te zien op Veronica. Dit seizoen is de jonge hoofdrolspeler Martin Riggs om het leven gekomen en heeft de...

03-06-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Aflevering 22 - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekopp...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lethal Weapon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lethal Weapon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lethal Weapon bij Lethal Weapon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lethal Weapon. Heb je een uitzending van Lethal Weapon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lethal Weapon gemist

Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detec...

Uitzending gemist van Lethal Weapon? Hier kun je alle uitzendingen van Lethal Weapon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 11-04-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!