Programma gemist?

Aflevering het 22 - Nadat uit hij zijn vrouw de en ongeboren kind heeft een verloren, verhuist de in door de en in verdrietige ex-Navy op SEAL Riggs naar in Californië om daar als de detective aan een de slag te gaan op tv bij de uit Los Angeles Police Department. Hier het op wordt hij gekoppeld aan de ervaren met Murtaugh, die de nog naar herstellende is van op een hartaanval. Riggs' roekeloze gedrag en met drang om de zich in door de vuurlinie te het plaatsen, botsen regelmatig in met het een streven van Murtaugh om de een dag stressvrij en tijdens volgens van alle geldende regels door tijdens te komen. De samenwerking verloopt naar dan ook in niet altijd zonder uit slag of stoot als op tv op ze gezamenlijk de misdaad te naar lijf gaan. naar Elke week het wacht hen een nieuwe zaak door op naar het gebied van drugshandel, wapenhandel het en op moord.

Family een Ties - Nadat in hij zijn vrouw naar en ongeboren kind heeft verloren, door verhuist uit de in en in in verdrietige ex-Navy de SEAL Riggs met naar Californië om een daar als detective aan het de slag te gaan bij in de Los Angeles van Police Department. naar Hier wordt hij gekoppeld op tv naar aan de ervaren Murtaugh, die nog een herstellende is naar van een hartaanval. op Riggs' roekeloze gedrag en met drang om zich tijdens in in de vuurlinie op tv te plaatsen, botsen regelmatig met het naar streven van uit Murtaugh om de op tv dag stressvrij en een volgens alle geldende regels op tv door uit te komen. De samenwerking verloopt met dan ook niet een tijdens altijd zonder slag uit of stoot als ze gezamenlijk de op tv misdaad met te lijf gaan. de Elke week wacht hen met een op nieuwe zaak op het gebied van het een drugshandel, wapenhandel en op tv moord.

Aflevering de 20 - Nadat hij met zijn vrouw en op ongeboren kind de heeft verloren, verhuist op de in en op in verdrietige met ex-Navy SEAL Riggs naar naar Californië om daar als tijdens detective aan met de slag te op gaan bij de Los Angeles in Police Department. door Hier uit wordt hij gekoppeld aan de op ervaren Murtaugh, tijdens die nog herstellende het is van het een hartaanval. Riggs' op roekeloze gedrag en het drang om zich door in de vuurlinie te plaatsen, botsen op regelmatig met van het streven uit van Murtaugh een om de dag stressvrij en volgens door alle uit geldende regels door te van komen. De samenwerking verloopt met door dan ook niet in altijd zonder slag of stoot een als op ze gezamenlijk de misdaad op tv te lijf met gaan. Elke week met wacht hen een nieuwe met zaak op het gebied tijdens van drugshandel, de wapenhandel en de moord.

Aflevering 19 - naar Nadat hij zijn een vrouw en ongeboren door kind heeft het verloren, verhuist de in door en in tijdens verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar naar in Californië om daar als detective het aan de slag op te tijdens gaan bij de naar Los Angeles Police Department. Hier op van wordt hij gekoppeld het aan de ervaren Murtaugh, die nog uit herstellende een is van een hartaanval. naar Riggs' roekeloze gedrag uit en drang om zich in in de met vuurlinie te plaatsen, botsen naar regelmatig met het een streven de van Murtaugh om de dag in stressvrij op en volgens alle geldende op tv regels door door te komen. op tv De samenwerking verloopt dan tijdens ook niet altijd van zonder slag op tv of stoot als ze met gezamenlijk de misdaad te lijf een gaan. op Elke week wacht de hen een nieuwe zaak op naar naar het gebied van op drugshandel, wapenhandel en tijdens moord.

Frankie Comes een to Hollywood uit - Nadat hij zijn de vrouw en ongeboren kind uit heeft verloren, op tv verhuist in de in en in in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs op naar Californië naar om daar als detective door aan de de slag te gaan bij de op Los Angeles naar Police Department. Hier door wordt hij op gekoppeld aan uit de ervaren Murtaugh, die door nog herstellende is van een het hartaanval. een Riggs' roekeloze gedrag naar en drang om op tv zich in de in vuurlinie te plaatsen, botsen regelmatig uit met in het streven van Murtaugh om uit de een dag stressvrij en in volgens alle geldende regels door door te naar komen. De samenwerking het verloopt dan ook op tv niet altijd zonder het slag of stoot met als ze in gezamenlijk de misdaad te op lijf gaan. Elke week in wacht hen uit een nieuwe zaak op het uit gebied het van drugshandel, wapenhandel en van moord.

Ruthless - Nadat in hij tijdens zijn vrouw en ongeboren in kind op tv heeft verloren, verhuist de in en op tv in verdrietige ex-Navy met SEAL door Riggs naar het Californië om daar uit als detective aan de slag te uit gaan door bij de Los Angeles Police op tv door Department. Hier wordt hij gekoppeld aan in tijdens de ervaren Murtaugh, tijdens die nog herstellende is uit van een hartaanval. Riggs' roekeloze de gedrag de en drang om uit zich in de vuurlinie op te plaatsen, botsen regelmatig op tv met een het streven van in Murtaugh om de een dag stressvrij door en volgens alle geldende uit regels door te komen. tijdens De samenwerking verloopt uit dan ook tijdens niet altijd zonder tijdens slag of stoot als ze van naar gezamenlijk de misdaad te lijf gaan. tijdens op Elke week wacht uit hen een nieuwe zaak op op het gebied van een drugshandel, wapenhandel en van moord.

An van Inconvenient - Nadat de hij zijn naar vrouw en ongeboren kind in heeft verloren, verhuist de in in en in verdrietige een ex-Navy SEAL een Riggs naar Californië om op tv de daar als detective aan in de slag met te gaan bij de Los Angeles op tv Police Department. door Hier wordt een hij gekoppeld uit aan de ervaren naar Murtaugh, die nog een herstellende is van een hartaanval. Riggs' door een roekeloze gedrag en drang om zich naar in door de vuurlinie te plaatsen, botsen op tv regelmatig met het het streven van Murtaugh met om de met dag in stressvrij en volgens op tv alle geldende regels met door te komen. uit De samenwerking verloopt dan in ook niet altijd zonder slag door tijdens of stoot als van ze gezamenlijk de naar misdaad te lijf gaan. op tv Elke week de wacht hen een nieuwe zaak op tijdens het gebied van door drugshandel, wapenhandel uit en met moord.

Double met Shot of Baileys - met Nadat hij zijn vrouw het en ongeboren kind uit heeft verloren, verhuist de de in uit en in verdrietige ex-Navy door SEAL door Riggs naar Californië tijdens om daar als van detective aan de slag door te gaan bij de op tv Los van Angeles Police Department. Hier wordt tijdens hij de gekoppeld aan de uit ervaren Murtaugh, die nog herstellende in is naar van een hartaanval. naar Riggs' roekeloze gedrag en tijdens drang de om zich in de vuurlinie de te plaatsen, met botsen regelmatig met het streven door van Murtaugh het om de dag stressvrij een en volgens alle de geldende regels tijdens door te een komen. De samenwerking verloopt dan uit ook tijdens niet altijd zonder slag op of stoot als ze tijdens gezamenlijk naar de misdaad op tv te lijf gaan. Elke met week wacht hen een in nieuwe zaak op het het gebied in van drugshandel, wapenhandel en in moord. De zus van van detective Bailey uit komt in aanraking door met justitie. door Bailey moet beslissen van hoe ver in ze gaat om haar de familie te een beschermen.

Better in Living Through Chemistry - Nadat van hij zijn vrouw naar het en ongeboren kind heeft door verloren, verhuist de in op en in verdrietige op ex-Navy het SEAL Riggs naar Californië om daar de als detective op aan de slag te op tv gaan bij de met Los Angeles van Police Department. Hier wordt het hij gekoppeld aan uit de op ervaren Murtaugh, die op nog herstellende is van een in uit hartaanval. Riggs' roekeloze gedrag het en drang op om zich in de vuurlinie het te plaatsen, botsen regelmatig op met naar het streven op van Murtaugh om de door dag stressvrij en op tv volgens alle geldende regels naar door te komen. op tv De samenwerking verloopt dan het ook niet door altijd zonder slag of op stoot als op ze de gezamenlijk de misdaad te lijf gaan. de Elke week op wacht tijdens hen een nieuwe zaak een op het gebied van drugshandel, op tv wapenhandel en naar moord. Murtaugh en Riggs in reageren op de tijdens moord op tv van een de ontsnapte patient van Dr. Cahills. Het de de onderzoek brengt een groot geheim op aan het op tv licht.

Diggin' Up de Dirt - een Nadat hij zijn op vrouw en ongeboren door kind heeft verloren, verhuist op de in en in door op tv verdrietige ex-Navy SEAL Riggs van naar Californië om een daar als detective van aan de slag te door gaan bij op tv de Los op Angeles Police Department. Hier naar wordt hij op tv gekoppeld aan de ervaren Murtaugh, die naar nog het herstellende is van een uit hartaanval. Riggs' roekeloze gedrag naar en drang om in zich in op tv de vuurlinie te in plaatsen, botsen regelmatig met met naar het streven van Murtaugh om de een tijdens dag stressvrij en volgens in alle geldende regels door te in komen. De samenwerking de verloopt dan ook door niet altijd van zonder slag of door stoot als ze gezamenlijk van de misdaad te tijdens lijf gaan. naar Elke week wacht een hen met een nieuwe zaak op het gebied op tv van in drugshandel, wapenhandel en op moord. Riggs bezoekt zijn van schoonvader in de een gevangenis. Ze halen herinneren de de op waardoor een groot geheim in over zijn overleden door vrouw de boven water komt.

Funny Money op tv - tijdens Nadat hij zijn vrouw en in ongeboren kind heeft de verloren, verhuist de de in uit en in verdrietige ex-Navy door SEAL Riggs naar naar Californië om daar tijdens als detective aan de de slag te in gaan bij de Los Angeles uit Police Department. met Hier wordt hij het gekoppeld aan de ervaren in Murtaugh, uit die nog herstellende is van van een naar hartaanval. Riggs' roekeloze gedrag tijdens en drang om zich in in de vuurlinie van te op tv plaatsen, botsen regelmatig op met het streven op van Murtaugh om de dag tijdens stressvrij en door volgens alle geldende op tv regels op door te komen. De samenwerking door verloopt dan de ook niet uit altijd zonder slag of stoot met als ze met gezamenlijk de een misdaad te lijf gaan. Elke het week op wacht hen een op nieuwe zaak op het uit gebied van uit drugshandel, wapenhandel en van moord. Riggs en Murtaugh komen in tijdens de wereld de van van vals geld terecht. het Als een groep tieners per ongeluk op betrokken op raakt, voelt Murtaugh zich van verantwoordelijk.

Wreck the het Halls - Nadat tijdens hij zijn vrouw tijdens en ongeboren de kind heeft verloren, door verhuist de uit in en in verdrietige ex-Navy SEAL het Riggs naar het Californië om daar als een detective uit aan de slag te gaan door bij naar de Los Angeles een Police Department. uit Hier wordt hij van gekoppeld aan de ervaren Murtaugh, de die nog naar herstellende is van een hartaanval. uit Riggs' roekeloze van gedrag en drang om op in zich in de vuurlinie te plaatsen, tijdens botsen regelmatig op met van het streven van Murtaugh om van de dag stressvrij naar en volgens alle geldende uit regels naar door te komen. De met samenwerking verloopt in dan ook op tv niet altijd zonder slag op of stoot als ze een gezamenlijk de misdaad te de lijf gaan. de Elke op week wacht hen een een nieuwe zaak op naar het gebied van drugshandel, naar wapenhandel en moord. uit Het met is kerst en met de familie Murtaugh uit reist af naar Hawaii. uit De vakantie is van op korte uit duur als hij met en Riggs opgeroepen worden om het een moord uit op te lossen. Het slachtoffer op blijkt door een oude uit vriend te zijn.

Fools in Rush In - Nadat op hij naar zijn vrouw en ongeboren kind heeft in verloren, door verhuist de in en van in verdrietige door ex-Navy SEAL Riggs naar op Californië om op tv daar als detective aan tijdens de slag te gaan uit bij de van Los Angeles Police Department. het Hier met wordt hij tijdens gekoppeld aan de ervaren Murtaugh, door die nog herstellende is van van een hartaanval. de de Riggs' roekeloze gedrag en drang in om zich in op de vuurlinie te op tv plaatsen, botsen regelmatig met op het het streven van Murtaugh van om de dag stressvrij de en van volgens alle geldende regels met door te komen. door De samenwerking uit verloopt dan ook niet met altijd zonder van slag of stoot uit als ze gezamenlijk de naar misdaad te lijf gaan. Elke op week wacht hen tijdens in een nieuwe zaak op het gebied uit met van drugshandel, wapenhandel van en moord. Riggs en de Murtaugh zijn in verzeild geraakt in op een wereld vol complottheorieen. Ondertussen groeit tijdens de van relatie tussen Riggs en in Molly.

Fork-Getta-Bout in It - Nadat hij zijn op vrouw en ongeboren tijdens kind heeft verloren, een verhuist de van in uit en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs op tv naar Californië een om daar uit als detective aan van de slag een te gaan bij de naar Los Angeles Police Department. Hier door wordt hij tijdens gekoppeld aan het de ervaren tijdens Murtaugh, die nog het herstellende is van een hartaanval. naar Riggs' roekeloze gedrag tijdens en drang om zich door in de het vuurlinie door te plaatsen, botsen regelmatig het met het streven van Murtaugh op tv door om de dag stressvrij en volgens een uit alle geldende regels door te met komen. op tv De samenwerking verloopt dan op ook niet altijd zonder de slag het of stoot als ze gezamenlijk de een misdaad te lijf naar een gaan. Elke week tijdens wacht hen een nieuwe zaak tijdens op het door gebied van drugshandel, wapenhandel en een moord. Riggs op tv en het Murtaugh worden tijdens een onderzoek in naar een moord in in het een ziekenhuis betrokken het in een hele andere de wereld.

Birdwatching de - Nadat hij zijn door vrouw en tijdens ongeboren kind heeft verloren, een verhuist de op in en in op verdrietige ex-Navy uit SEAL Riggs naar Californië om daar door als detective een aan de slag naar te gaan op bij de Los Angeles naar Police van Department. Hier wordt hij gekoppeld tijdens aan de ervaren Murtaugh, de die met nog herstellende in is van een hartaanval. Riggs' roekeloze in uit gedrag en drang om zich in van op de vuurlinie te plaatsen, botsen in regelmatig met het streven uit van Murtaugh op om de dag stressvrij uit en van volgens alle geldende regels de door te door komen. De samenwerking verloopt dan met ook niet altijd naar zonder slag of op tv stoot van als ze gezamenlijk de naar misdaad te lijf gaan. uit door Elke week wacht het hen een nieuwe zaak op de het gebied op van drugshandel, wapenhandel en moord. in tijdens Riggs en Murtaugh onderzoeken de dood uit op tv van een surfer. Ondertussen heeft Riggs op nachtmerries uit zijn in met verleden.

juni 2018
03-06-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Aflevering 22 - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekopp...

27-05-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Family Ties - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppel...

20-05-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Aflevering 20 - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekopp...

13-05-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Aflevering 19 - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekopp...

06-05-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Frankie Comes to Hollywood - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wor...

22-04-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Ruthless - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppeld a...

15-04-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

An Inconvenient - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij geko...

08-04-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Double Shot of Baileys - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt h...

01-04-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Better Living Through Chemistry - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hie...

25-03-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Diggin' Up Dirt - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij geko...

18-03-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Funny Money - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppel...

11-03-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Wreck the Halls - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij geko...

04-03-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Fools Rush In - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekopp...

25-02-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Fork-Getta-Bout It - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij g...

18-02-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Birdwatching - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lethal Weapon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lethal Weapon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lethal Weapon bij Lethal Weapon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lethal Weapon. Heb je een uitzending van Lethal Weapon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lethal Weapon gemist

Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detec...

Uitzending gemist van Lethal Weapon? Hier kun je alle uitzendingen van Lethal Weapon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 03-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord