Programma gemist?

The het Spy Who van Loved Me - Voormalig naar CIA-agent Wesley Cole keert een terug naar huis het en gaat aan de naar slag in als politieagent op bij de LAPD terwijl hij tijdens zich aanpast aan door het leven in Los naar Angeles. in Ondertussen zet Avery het zijn campagne voor in gemeenteraad voort. In deze aflevering: tijdens wanneer Cole uit door uit de FBI wordt uit onderzocht, twijfelt Murtaugh op aan zijn loyaltiteit voor zijn de eigen partner. Ondertussen werkt met Cole aan een uit zaak waarbij Natalie's tijdens verloofde, Andrew, vlak uit voor hun trouwdag op tv in het naar vizier tijdens komt.

A Game Of met van Chicken - Voormalig CIA-agent uit Wesley Cole keert terug naar op tv huis en het gaat aan de een slag als naar politieagent bij de LAPD op tv terwijl hij zich in aanpast tijdens aan het leven in Los Angeles. het Ondertussen zet door Avery zijn campagne op tv voor gemeenteraad voort. In op tv deze aflevering: ondanks door het advies door van Murtaugh dringt de Cole uit aan om Tom Barnes door te helpen met op tv een zaak die dicht bij uit huis ligt. Hierdoor op wordt het partnerschap het van Murtaugh en tijdens Cole op uit de proef gesteld. op tv Ondertussen het bereidt Trish haar campagne voor officier met het van justitie voor.

Coyote het Ugly - Voormalig tijdens CIA-agent Wesley Cole een keert terug naar huis in en gaat aan met de slag door als politieagent bij de LAPD uit een terwijl hij zich aanpast op tv aan het tijdens leven in Los in Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne met voor tijdens gemeenteraad voort. In deze van aflevering keert Wesley tijdens Cole terug tijdens naar huis en gaat aan in de slag uit als politieagent bij met de LAPD naar terwijl hij zich aanpast aan met de het leven in in Los Angeles. Wanneer naar Cole en Murtaugh een zaak onderzoeken door waarbij een vader met en de een dochter een betrokken zijn voor op het oversteken van de op tv Mexicaanse grens, leggen een ze uiteindelijk een groot probleem door een bloot met California Boarder tijdens Patrol.

The door Roger and Me met - Voormalig CIA-agent Wesley Cole met keert terug de naar op huis en gaat aan de de slag uit als politieagent bij de op tv LAPD terwijl hij tijdens zich aanpast op aan het leven in tijdens Los Angeles. Ondertussen zet tijdens Avery zijn de campagne voor gemeenteraad door voort. In deze aflevering: op tv Murtaugh en Cole het onderzoeken de moord op tijdens een naar ondergrondse MMA-jager wanneer Murtaugh zich een de realiseert dat zijn vechtbewegingen niet zo op tv scherp tijdens zijn als ze ooit op waren. een Intussen is Trish niet vervuld in door haar praktijk met en overweegt hij door om het voor de staatsambt te gaan. Cole naar en Erica het proberen ook door dingen casual tijdens en ongecompliceerd te houden, met maar hun op plan werkt averechts wanneer uit Maya op een een negatieve manier reageert tijdens op haar op tv gezinsveranderingen.

Dial de M for Murtaugh - Nadat uit hij zijn vrouw door en ongeboren het kind heeft door verloren, verhuist de uit in en in het verdrietige ex-Navy de SEAL Riggs naar Californië met om daar als detective door aan de slag naar te gaan bij de tijdens Los Angeles de Police Department. Hier uit wordt hij met gekoppeld aan een de ervaren Murtaugh, die nog herstellende met is van met een hartaanval. Riggs' roekeloze met gedrag en door drang om uit zich in tijdens de vuurlinie te plaatsen, het botsen regelmatig met het streven tijdens van op Murtaugh om de tijdens dag stressvrij en volgens met alle geldende regels in door te van komen. De samenwerking door verloopt dan van ook niet altijd zonder van slag of stoot als naar ze gezamenlijk de misdaad de te de lijf gaan. Elke week wacht met hen tijdens een nieuwe op tv zaak op het gebied van drugshandel, door het wapenhandel en moord. Murtaugh het neemt een naar familievakantie, maar wordt weer van aan het werk uit gezet wanneer hij getuige is met naar van een vermeende naar ontvoering.

There naar Will Be Bud tijdens - Voormalig van CIA-agent Wesley Cole keert op terug naar huis door en gaat aan de een slag naar als politieagent bij de LAPD terwijl tijdens een hij zich aanpast aan door het leven in Los Angeles. een tijdens Ondertussen zet Avery zijn campagne een voor door gemeenteraad voort. In deze tijdens aflevering vind Cole zichzelf terug op in de het rebound op tv na Natalie's verloving, van en zijn nieuwe naar romantische interesse, Julie, heeft een naar onverwachte connectie met A.D.A. het Erica, op dingen compliceren tijdens op het werk. Ondertussen uit maakt Murtaugh door zich zorgen over het verband naar tussen de moord die een hij een aan het onderzoeken is uit en een in nieuwe kans voor Trish om het co-counsel het te zijn bij een spraakmakende in rechtszaak met Leo tijdens uit Getz.

Bad het Santas - Terwijl Cole al naar het in de vakantiesferen raakt de voor zijn een eerste kerst met Maya, op tv hoopt Murtaugh dat met hij RJ kan overtuigen door om terug tijdens te komen van Costa Rica een voor uit de feestdagen.

Bali - op tv Murtaugh wendt zich door tot Cole's voormalige de mentor, door Tom Barnes, voor hulp bij in een kartelzaak. de Ondertussen ontmoeten Murtaugh en het Trish Natalie een en Maya voor een de eerste in keer

Panama - Voormalig met CIA-agent Wesley Cole in uit keert terug naar een huis en gaat aan de slag in als politieagent tijdens bij de LAPD terwijl op tv hij zich aanpast naar aan het het leven door in Los Angeles. Ondertussen zet Avery op zijn op campagne voor gemeenteraad voort. van Cole van wordt confronteert met door zijn verleden wanneer zijn voormalige in mentor, de Tom Barnes, verontrustend nieuws van brengt

Get the van Picture - Murtaugh en in Cole onderzoeken op een overval met op een vrachtwagen die vol van zat met beeldende een kunst. Ondertussen tijdens chanteert Riana van Murtaugh om haar naar een naar een concert te laten gaan de nadat ze hem betrapt heeft door in een op tv leugen op tv die hij tegen Trish heeft naar gezegd.

Leo naar Getz Justice - Voormalig CIA-agent het Wesley op Cole keert een terug naar huis en gaat aan de de slag als de politieagent bij in de LAPD terwijl hij uit de zich aanpast aan het leven in uit Los het Angeles. Ondertussen op zet Avery zijn tijdens campagne voor gemeenteraad in voort. Cole denkt na over zijn met tijd voor van de CIA, tijdens omdat een persoon uit het het verleden een verrassende een terugkeer de maakt.

A van Whole Lotto Trouble - Voormalig tijdens CIA-agent Wesley Cole tijdens door keert terug naar huis en gaat door aan de met slag als politieagent een bij de LAPD van terwijl hij een zich aanpast aan in het leven in op tv Los Angeles. Ondertussen zet uit Avery zijn de campagne voor gemeenteraad voort. met In deze aflevering: het Cole jongleert in met de een realiteit van zijn werk en zijn op tv in plicht om een het goede ouder te het zijn, terwijl hij en met Murtaugh samenwerken een om een bende te op tv verslaan. Murtaugh tijdens maakt zich klaar om zijn 30-jarig door van jubileum te vieren met met de LAPD en krijgt een met een verrassingsbezoek van zijn competitieve schoonvader, het Don door Bennett.

Need to Know op tv - De nieuwe tijdens met partners Murtaugh en in Cole proberen een naar stabiel ritme te vinden op tv terwijl ze werken aan het een oplossen van op tv de moord op een op financieel uit directeur.

Vanavond een start het naar derde seizoen van het de Amerikaanse dramaserie Lethal Weapon. het De nieuwe afleveringen met zijn elke donderdag om naar 21:25 uur in te zien een op Veronica. Dit seizoen op tv is de jonge hoofdrolspeler Martin in Riggs op om het leven gekomen en de heeft met de oudere detective Roger door Murtaugh een nieuwe partner, het Wesley uit Cole, gespeeld door Sean William de Scott tijdens (bekend als Stifler uit uit American het Pie). Voormalig CIA-agent Wesley Cole op tv keert terug naar huis het en een gaat aan de slag van als politieagent bij de op tv LAPD terwijl het hij zich aanpast aan de het leven in van Los Angeles. Ondertussen zet uit Avery op zijn campagne voor van de gemeenteraad uit voort.

Aflevering 22 - een Nadat hij zijn een vrouw en ongeboren van kind heeft verloren, de verhuist de een in tijdens en in verdrietige ex-Navy SEAL uit Riggs naar Californië om een daar als de detective van aan de slag op tv te gaan bij de van Los Angeles Police Department. Hier tijdens wordt hij gekoppeld van aan de ervaren van Murtaugh, in die nog het herstellende is van een hartaanval. Riggs' door roekeloze door gedrag en drang in om zich in de vuurlinie van te plaatsen, botsen de regelmatig met het in een streven van Murtaugh om de dag op naar stressvrij en volgens alle naar geldende regels door te komen. op De samenwerking verloopt naar dan ook op niet het altijd zonder slag of stoot op tv als ze op gezamenlijk de op misdaad te lijf gaan. Elke het week wacht het hen een nieuwe zaak op met het gebied naar van tijdens drugshandel, wapenhandel en de moord.

september 2019
11-04-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

The Spy Who Loved Me - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort...

04-04-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

A Game Of Chicken - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. I...

28-03-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Coyote Ugly - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. In deze...

21-03-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

The Roger and Me - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. In...

14-03-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Dial M for Murtaugh - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij ...

07-03-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

There Will Be Bud - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. I...

28-02-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Bad Santas - Terwijl Cole al in de vakantiesferen raakt voor zijn eerste kerst met Maya, hoopt Murtaugh dat hij RJ kan overtuigen om terug te komen van Costa Rica voor de feestdagen.

14-02-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Bali - Murtaugh wendt zich tot Cole's voormalige mentor, Tom Barnes, voor hulp bij een kartelzaak. Ondertussen ontmoeten Murtaugh en Trish Natalie en Maya voor de eerste keer

07-02-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Panama - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. Cole wordt c...

31-01-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Get the Picture - Murtaugh en Cole onderzoeken een overval op een vrachtwagen die vol zat met beeldende kunst. Ondertussen chanteert Riana Murtaugh om haar naar een concert te laten gaan nadat ze hem betrapt heeft in een leugen die hij tege...

24-01-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Leo Getz Justice - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. Co...

17-01-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

A Whole Lotto Trouble - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voor...

10-01-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Need to Know - De nieuwe partners Murtaugh en Cole proberen een stabiel ritme te vinden terwijl ze werken aan het oplossen van de moord op een financieel directeur.

03-01-2019 21:25

Nieuw: Lethal Weapon seizoen 3

Lethal Weapon - Nieuw: Lethal Weapon seizoen 3

Vanavond start het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie Lethal Weapon. De nieuwe afleveringen zijn elke donderdag om 21:25 uur te zien op Veronica. Dit seizoen is de jonge hoofdrolspeler Martin Riggs om het leven gekomen en heeft de...

03-06-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Aflevering 22 - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekopp...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lethal Weapon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lethal Weapon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lethal Weapon bij Lethal Weapon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lethal Weapon. Heb je een uitzending van Lethal Weapon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lethal Weapon gemist

Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detec...

Uitzending gemist van Lethal Weapon? Hier kun je alle uitzendingen van Lethal Weapon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 11-04-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord