Programma gemist?

The Spy in Who Loved op tv Me - in Voormalig CIA-agent Wesley Cole met keert terug naar op tv huis en gaat aan uit de slag uit als politieagent uit bij de LAPD in terwijl hij zich aanpast aan het in leven in Los door op tv Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne een voor uit gemeenteraad voort. een In deze aflevering: wanneer Cole uit door tijdens de FBI wordt op tv onderzocht, twijfelt Murtaugh aan het zijn loyaltiteit voor uit zijn eigen partner. Ondertussen werkt tijdens Cole aan een van zaak waarbij Natalie's het verloofde, Andrew, een vlak voor hun naar trouwdag in het vizier van tijdens komt.

A de Game Of op Chicken - Voormalig CIA-agent Wesley Cole door keert terug naar met huis door en gaat het aan de slag als politieagent bij door de door LAPD terwijl op tv hij zich aanpast aan het leven door in Los Angeles. op Ondertussen uit zet Avery zijn campagne het voor uit gemeenteraad voort. In deze uit aflevering: ondanks het een advies van Murtaugh het dringt Cole aan om door Tom met Barnes te helpen naar met een zaak die met dicht bij huis op ligt. Hierdoor wordt het partnerschap tijdens op van Murtaugh en de Cole op de proef gesteld. Ondertussen in bereidt Trish haar van campagne de voor officier van justitie tijdens voor.

Coyote Ugly - met het Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert met terug naar huis door en gaat aan de uit een slag als politieagent bij de tijdens LAPD terwijl hij zich op aanpast tijdens aan het leven naar in Los Angeles. uit Ondertussen zet Avery zijn campagne naar voor in gemeenteraad voort. In deze uit aflevering keert Wesley met Cole terug naar van huis met en gaat aan de met slag als van politieagent bij de met LAPD terwijl hij zich aanpast de aan het op leven in Los Angeles. op tv Wanneer Cole en een Murtaugh een uit zaak onderzoeken waarbij tijdens een vader en een dochter een betrokken het zijn voor met het oversteken van de Mexicaanse door grens, naar leggen ze uiteindelijk het een groot probleem het bloot met California Boarder het Patrol.

The uit Roger and Me - door Voormalig CIA-agent Wesley door Cole keert in terug naar huis en uit gaat aan de slag een als politieagent het bij de LAPD op terwijl hij zich aanpast een uit aan het leven in Los Angeles. het Ondertussen zet van Avery zijn campagne tijdens voor de gemeenteraad voort. In deze een aflevering: Murtaugh en Cole van onderzoeken van de moord op een ondergrondse MMA-jager van een wanneer Murtaugh zich realiseert in dat zijn vechtbewegingen van niet zo scherp een zijn als ze ooit waren. op Intussen is Trish van niet vervuld door het haar praktijk en de een overweegt hij om voor door de staatsambt te gaan. Cole in en Erica door proberen in ook dingen casual en tijdens ongecompliceerd te houden, in maar hun op plan werkt averechts wanneer Maya op op een negatieve manier met reageert op haar van het gezinsveranderingen.

Dial M for op Murtaugh - de Nadat hij een zijn vrouw met en ongeboren kind heeft het verloren, verhuist de door in en in verdrietige ex-Navy uit op tv SEAL Riggs naar van Californië om daar als uit detective aan de slag te uit gaan bij door de Los Angeles Police de Department. Hier uit wordt hij gekoppeld op aan de ervaren een Murtaugh, die nog door herstellende is op tv van een uit hartaanval. Riggs' roekeloze gedrag het en drang om van zich in in de vuurlinie te plaatsen, met botsen regelmatig met van het streven van een Murtaugh om van de dag stressvrij en volgens alle door geldende regels uit door op te komen. De samenwerking verloopt dan tijdens ook niet altijd een zonder op tv slag of stoot als uit ze gezamenlijk de misdaad met te op tv lijf gaan. Elke week door wacht hen van een nieuwe zaak op het het gebied door van drugshandel, wapenhandel en het moord. Murtaugh neemt een uit op tv familievakantie, maar wordt weer een aan het werk een gezet wanneer hij getuige is met van een vermeende uit tijdens ontvoering.

There naar Will Be Bud - van Voormalig CIA-agent een Wesley Cole keert terug door naar huis en gaat op tv de aan de slag als politieagent bij op tv de op tv LAPD terwijl hij zich aanpast in aan het tijdens leven in Los het Angeles. Ondertussen in zet Avery van zijn campagne voor gemeenteraad voort. de In met deze aflevering vind naar Cole zichzelf terug in het de rebound na het Natalie's verloving, en zijn nieuwe tijdens romantische interesse, een Julie, heeft een het onverwachte connectie met A.D.A. de Erica, uit dingen compliceren op uit het werk. Ondertussen maakt Murtaugh in zich tijdens zorgen over het in verband tussen de de moord die een hij aan het onderzoeken is en op een nieuwe de kans voor Trish om naar door co-counsel te zijn bij naar een spraakmakende uit rechtszaak met Leo de Getz.

Bad Santas een - Terwijl Cole het al met in de vakantiesferen raakt een voor zijn eerste in kerst met Maya, naar hoopt Murtaugh dat van hij RJ kan overtuigen uit om terug door te komen van Costa op tv Rica voor op tv de feestdagen.

Bali op tv - Murtaugh wendt van zich tot Cole's voormalige met mentor, Tom tijdens Barnes, voor hulp op bij een met kartelzaak. Ondertussen ontmoeten Murtaugh een en Trish op tv Natalie en Maya voor van de eerste de keer

Panama - van Voormalig CIA-agent Wesley naar Cole keert terug naar op tv op tv huis en gaat aan de met slag het als politieagent bij de LAPD terwijl door hij zich met aanpast aan het leven met in Los met Angeles. Ondertussen met zet Avery het zijn campagne voor uit gemeenteraad voort. Cole wordt confronteert op met zijn verleden tijdens wanneer uit zijn voormalige mentor, Tom naar Barnes, verontrustend nieuws een brengt

Get door the Picture - Murtaugh naar en Cole onderzoeken een van overval op een met door vrachtwagen die vol zat op tv met beeldende kunst. Ondertussen chanteert op tv met Riana Murtaugh om haar met naar een de concert te laten gaan nadat op tv ze op hem betrapt heeft in naar een leugen die hij tegen het Trish heeft het gezegd.

Leo Getz Justice de het - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert in terug door naar huis en gaat naar aan naar de slag als het politieagent bij de LAPD terwijl hij op zich het aanpast aan het leven in in Los Angeles. Ondertussen het zet Avery naar zijn naar campagne voor gemeenteraad voort. Cole denkt naar na over op zijn tijd van voor de CIA, omdat een op tv persoon tijdens uit het verleden een met verrassende terugkeer uit maakt.

A uit Whole Lotto Trouble een - Voormalig CIA-agent op Wesley Cole keert met terug naar huis en door gaat aan tijdens de slag als het politieagent bij de LAPD terwijl naar hij zich door aanpast aan het leven een in Los in Angeles. Ondertussen zet een Avery het zijn campagne voor gemeenteraad op voort. In door deze aflevering: Cole jongleert met van de realiteit van op zijn werk en zijn een plicht om een op tv goede ouder te naar zijn, terwijl een hij en Murtaugh samenwerken op op tv om een bende te verslaan. op tv Murtaugh maakt zich op klaar om zijn 30-jarig in jubileum door te vieren met de in LAPD en de krijgt een in verrassingsbezoek van zijn competitieve schoonvader, Don op tv tijdens Bennett.

Need to Know op - op De nieuwe in partners Murtaugh en het Cole proberen een op tv stabiel ritme te vinden terwijl op ze werken met aan het naar oplossen van de moord op een een financieel door directeur.

Vanavond van start het derde van seizoen van de Amerikaanse in dramaserie Lethal uit Weapon. De nieuwe afleveringen zijn de elke donderdag om door door 21:25 uur te zien op op Veronica. Dit uit seizoen is de in jonge hoofdrolspeler Martin Riggs het om het leven met gekomen en heeft het de oudere detective Roger een Murtaugh een nieuwe een partner, met Wesley Cole, gespeeld tijdens door Sean William Scott (bekend als het Stifler uit American het Pie). Voormalig CIA-agent Wesley het Cole keert terug van naar de huis en gaat aan de de slag als politieagent door door bij de LAPD terwijl tijdens hij zich een aanpast aan het leven met in Los Angeles. Ondertussen op zet Avery zijn campagne op voor de gemeenteraad het de voort.

Aflevering het 22 - uit Nadat hij zijn vrouw op tv en ongeboren naar kind heeft verloren, op verhuist de in op tv en in verdrietige naar ex-Navy SEAL Riggs naar Californië het om daar als detective met aan een de slag te gaan in bij van de Los Angeles Police in Department. Hier wordt hij gekoppeld van aan uit de ervaren Murtaugh, die nog met herstellende is van het naar een hartaanval. Riggs' op tv roekeloze gedrag en drang om zich van met in de vuurlinie te plaatsen, botsen op regelmatig met het naar op tv streven van Murtaugh het om de dag stressvrij in en volgens alle geldende het regels door te naar komen. in De samenwerking verloopt dan ook niet naar altijd tijdens zonder slag of stoot een als in ze gezamenlijk de door misdaad te lijf gaan. Elke tijdens week wacht een hen een uit nieuwe zaak op het van gebied van drugshandel, wapenhandel en een naar moord.

april 2021
11-04-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

The Spy Who Loved Me - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort...

04-04-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

A Game Of Chicken - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. I...

28-03-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Coyote Ugly - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. In deze...

21-03-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

The Roger and Me - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. In...

14-03-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Dial M for Murtaugh - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij ...

07-03-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

There Will Be Bud - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. I...

28-02-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Bad Santas - Terwijl Cole al in de vakantiesferen raakt voor zijn eerste kerst met Maya, hoopt Murtaugh dat hij RJ kan overtuigen om terug te komen van Costa Rica voor de feestdagen.

14-02-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Bali - Murtaugh wendt zich tot Cole's voormalige mentor, Tom Barnes, voor hulp bij een kartelzaak. Ondertussen ontmoeten Murtaugh en Trish Natalie en Maya voor de eerste keer

07-02-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Panama - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. Cole wordt c...

31-01-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Get the Picture - Murtaugh en Cole onderzoeken een overval op een vrachtwagen die vol zat met beeldende kunst. Ondertussen chanteert Riana Murtaugh om haar naar een concert te laten gaan nadat ze hem betrapt heeft in een leugen die hij tege...

24-01-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Leo Getz Justice - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. Co...

17-01-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

A Whole Lotto Trouble - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voor...

10-01-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Need to Know - De nieuwe partners Murtaugh en Cole proberen een stabiel ritme te vinden terwijl ze werken aan het oplossen van de moord op een financieel directeur.

03-01-2019 21:25

Nieuw: Lethal Weapon seizoen 3

Lethal Weapon - Nieuw: Lethal Weapon seizoen 3

Vanavond start het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie Lethal Weapon. De nieuwe afleveringen zijn elke donderdag om 21:25 uur te zien op Veronica. Dit seizoen is de jonge hoofdrolspeler Martin Riggs om het leven gekomen en heeft de...

03-06-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Aflevering 22 - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekopp...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lethal Weapon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lethal Weapon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lethal Weapon bij Lethal Weapon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lethal Weapon. Heb je een uitzending van Lethal Weapon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lethal Weapon gemist

Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detec...

Uitzending gemist van Lethal Weapon? Hier kun je alle uitzendingen van Lethal Weapon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 11-04-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!