Programma gemist?

The de Spy Who Loved Me tijdens - Voormalig CIA-agent Wesley de Cole keert van terug naar huis en met gaat aan de van uit slag als politieagent bij de LAPD in terwijl hij door zich in aanpast aan het het leven in Los Angeles. van Ondertussen zet Avery in zijn campagne voor gemeenteraad voort. van In deze het aflevering: met wanneer Cole door de FBI wordt het onderzocht, twijfelt Murtaugh in aan tijdens zijn loyaltiteit naar voor zijn eigen partner. Ondertussen werkt uit Cole aan een op zaak waarbij op tv Natalie's verloofde, naar Andrew, vlak voor naar hun trouwdag door in het vizier naar komt.

A Game Of van Chicken - Voormalig tijdens CIA-agent door Wesley Cole keert terug naar een huis in en gaat aan de slag de als politieagent naar bij de LAPD terwijl op tv hij zich aanpast de aan het leven naar in in Los Angeles. Ondertussen zet Avery door zijn campagne de voor gemeenteraad voort. In naar door deze aflevering: ondanks het advies op tv van door Murtaugh dringt Cole aan om Tom van Barnes door te helpen op met een zaak die dicht naar bij huis ligt. uit Hierdoor wordt van het partnerschap van op Murtaugh en Cole op de in proef gesteld. van Ondertussen bereidt uit Trish haar campagne voor naar officier van op justitie voor.

Coyote Ugly met - op Voormalig CIA-agent Wesley Cole op tv keert terug naar huis in en tijdens gaat aan de slag als politieagent door bij de LAPD het terwijl hij door zich aanpast aan het uit in leven in Los Angeles. op tv Ondertussen zet Avery zijn campagne met voor gemeenteraad tijdens voort. In deze in aflevering tijdens keert Wesley Cole terug van naar huis en gaat van aan de slag naar als een politieagent bij de LAPD terwijl van hij zich aanpast met aan het leven door in Los Angeles. Wanneer op tv een Cole en Murtaugh een door zaak onderzoeken op waarbij een vader en een dochter tijdens een betrokken zijn voor het in oversteken van van de Mexicaanse grens, leggen met ze uiteindelijk op tv een groot probleem bloot met uit California Boarder tijdens Patrol.

The op Roger and Me - met Voormalig CIA-agent Wesley Cole het keert terug tijdens naar huis een en gaat aan door de slag als politieagent bij uit de op LAPD terwijl hij naar zich aanpast aan de het leven in het Los Angeles. Ondertussen zet Avery de door zijn campagne voor gemeenteraad voort. de In het deze aflevering: Murtaugh en Cole uit onderzoeken de moord op op tv een ondergrondse MMA-jager een het wanneer Murtaugh zich met realiseert dat zijn vechtbewegingen door niet zo scherp zijn met als een ze ooit waren. door Intussen is Trish van niet vervuld door haar tijdens praktijk en overweegt uit hij om voor in de staatsambt te tijdens gaan. Cole het en Erica proberen ook dingen casual tijdens en een ongecompliceerd te op tv houden, maar hun plan werkt averechts op tv wanneer Maya tijdens op een negatieve manier tijdens reageert op haar het tijdens gezinsveranderingen.

Dial de M for Murtaugh - het Nadat hij het zijn vrouw en door ongeboren kind heeft tijdens verloren, verhuist de tijdens in en door in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs op naar Californië om daar een als detective aan door de naar slag te gaan bij uit de Los op Angeles Police op Department. Hier wordt uit hij gekoppeld aan de ervaren tijdens Murtaugh, die tijdens nog herstellende is door van een hartaanval. Riggs' roekeloze naar gedrag een en drang om in zich in de vuurlinie te uit plaatsen, van botsen regelmatig met het de streven van Murtaugh uit om de in dag stressvrij en volgens op tv alle met geldende regels door te komen. De naar samenwerking een verloopt dan ook in niet altijd zonder de slag of stoot naar als ze gezamenlijk de in misdaad te lijf gaan. het Elke op week wacht hen uit een nieuwe zaak het op het gebied van de drugshandel, wapenhandel en moord. tijdens op tv Murtaugh neemt een familievakantie, maar wordt tijdens weer tijdens aan het werk met gezet wanneer hij getuige is uit van een op tv vermeende door ontvoering.

There Will Be met Bud een - Voormalig CIA-agent Wesley Cole naar keert door terug naar huis en uit gaat aan de slag met als politieagent door bij uit de LAPD terwijl hij zich met aanpast aan tijdens het leven in Los Angeles. in Ondertussen het zet Avery zijn campagne voor uit gemeenteraad de voort. In door deze aflevering vind het Cole zichzelf terug in de van rebound na Natalie's verloving, in en zijn nieuwe het romantische interesse, Julie, de heeft een op onverwachte de connectie met A.D.A. Erica, de dingen compliceren door op het werk. Ondertussen maakt Murtaugh op tv zich zorgen uit over het op verband tussen de het moord die hij in aan het onderzoeken is een en een nieuwe van kans voor Trish op om co-counsel te de zijn tijdens bij een spraakmakende rechtszaak met Leo door door Getz.

Bad op tv Santas - Terwijl Cole al een in de vakantiesferen naar uit raakt voor zijn eerste kerst door met Maya, hoopt Murtaugh uit op tv dat hij RJ van kan overtuigen om op tv terug te komen tijdens van Costa Rica voor op de feestdagen.

Bali met - Murtaugh wendt in zich tot door Cole's voormalige mentor, Tom Barnes, voor naar in hulp bij een kartelzaak. van Ondertussen ontmoeten Murtaugh en Trish op tv Natalie de en Maya voor de naar eerste naar keer

Panama - uit Voormalig een CIA-agent Wesley Cole in keert terug naar huis uit en gaat aan de slag van als politieagent bij uit de LAPD terwijl door hij zich aanpast de aan het leven naar in tijdens Los Angeles. met Ondertussen zet Avery zijn op tv campagne voor gemeenteraad voort. Cole naar de wordt confronteert met zijn verleden wanneer in zijn voormalige een mentor, een Tom Barnes, verontrustend nieuws van brengt

Get door the Picture - Murtaugh een en Cole onderzoeken op tv een overval op een tijdens vrachtwagen die vol op zat met op tv beeldende kunst. Ondertussen uit chanteert tijdens Riana Murtaugh om haar naar op tv een een concert te laten gaan van nadat ze uit hem betrapt heeft in in een leugen tijdens die hij tegen Trish naar heeft gezegd.

Leo op Getz Justice het - Voormalig CIA-agent Wesley het Cole keert terug de naar huis en gaat aan van de slag uit als politieagent bij op de LAPD terwijl het hij het zich aanpast aan het in leven in Los Angeles. op tv Ondertussen zet met Avery zijn campagne voor gemeenteraad van voort. Cole naar denkt na met over zijn met tijd voor de CIA, omdat de een persoon uit het de verleden een van verrassende terugkeer in maakt.

A door Whole Lotto Trouble - Voormalig het tijdens CIA-agent Wesley Cole in keert terug naar huis en door gaat aan door de slag als politieagent bij tijdens de op LAPD terwijl hij zich naar aanpast aan het leven het in Los Angeles. op Ondertussen het zet Avery naar zijn campagne voor gemeenteraad voort. op In deze aflevering: met Cole jongleert met het de realiteit van op zijn werk en op tv zijn plicht om het een goede ouder naar te tijdens zijn, terwijl hij van en Murtaugh samenwerken tijdens om een bende te verslaan. Murtaugh tijdens maakt zich een klaar tijdens om zijn 30-jarig jubileum te vieren op met tijdens de LAPD een en krijgt een verrassingsbezoek van op zijn competitieve schoonvader, tijdens Don op tv Bennett.

Need tijdens to Know - De nieuwe met partners het Murtaugh en in Cole proberen een tijdens stabiel ritme te vinden terwijl met ze werken aan naar het oplossen van de tijdens moord door op een financieel met directeur.

Vanavond het start het derde de seizoen van de Amerikaanse dramaserie op naar Lethal Weapon. De de nieuwe afleveringen zijn elke donderdag op om 21:25 uur te door zien op naar Veronica. Dit seizoen is van de jonge van hoofdrolspeler Martin Riggs om het een leven van gekomen en heeft de de oudere detective Roger van Murtaugh een nieuwe partner, met Wesley Cole, tijdens gespeeld door uit Sean William Scott (bekend als door in Stifler uit American Pie). Voormalig uit CIA-agent Wesley Cole keert op terug naar huis de en gaat aan de uit slag in als politieagent bij de met LAPD terwijl hij zich door aanpast aan het in op leven in Los Angeles. Ondertussen zet naar Avery zijn door campagne voor een de gemeenteraad de voort.

Aflevering een 22 - Nadat door hij zijn naar vrouw en ongeboren kind van heeft verloren, verhuist de op tv in en in met verdrietige ex-Navy SEAL van Riggs naar Californië met om daar als detective van aan de slag het te met gaan bij de van Los Angeles Police Department. Hier uit wordt op hij gekoppeld aan de op tv ervaren Murtaugh, in die nog herstellende is van de een op tv hartaanval. Riggs' roekeloze gedrag van en drang de om zich in de op vuurlinie naar te plaatsen, botsen regelmatig op tv met het streven van tijdens Murtaugh om naar de dag stressvrij en volgens in van alle geldende regels in door te komen. De samenwerking tijdens verloopt dan ook door niet de altijd zonder slag een of stoot als van ze gezamenlijk de misdaad te lijf uit gaan. uit Elke week wacht de hen een naar nieuwe zaak op tijdens het gebied van drugshandel, wapenhandel en op naar moord.

januari 2020
11-04-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

The Spy Who Loved Me - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort...

04-04-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

A Game Of Chicken - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. I...

28-03-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Coyote Ugly - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. In deze...

21-03-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

The Roger and Me - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. In...

14-03-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Dial M for Murtaugh - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij ...

07-03-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

There Will Be Bud - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. I...

28-02-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Bad Santas - Terwijl Cole al in de vakantiesferen raakt voor zijn eerste kerst met Maya, hoopt Murtaugh dat hij RJ kan overtuigen om terug te komen van Costa Rica voor de feestdagen.

14-02-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Bali - Murtaugh wendt zich tot Cole's voormalige mentor, Tom Barnes, voor hulp bij een kartelzaak. Ondertussen ontmoeten Murtaugh en Trish Natalie en Maya voor de eerste keer

07-02-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Panama - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. Cole wordt c...

31-01-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Get the Picture - Murtaugh en Cole onderzoeken een overval op een vrachtwagen die vol zat met beeldende kunst. Ondertussen chanteert Riana Murtaugh om haar naar een concert te laten gaan nadat ze hem betrapt heeft in een leugen die hij tege...

24-01-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Leo Getz Justice - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. Co...

17-01-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

A Whole Lotto Trouble - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voor...

10-01-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Need to Know - De nieuwe partners Murtaugh en Cole proberen een stabiel ritme te vinden terwijl ze werken aan het oplossen van de moord op een financieel directeur.

03-01-2019 21:25

Nieuw: Lethal Weapon seizoen 3

Lethal Weapon - Nieuw: Lethal Weapon seizoen 3

Vanavond start het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie Lethal Weapon. De nieuwe afleveringen zijn elke donderdag om 21:25 uur te zien op Veronica. Dit seizoen is de jonge hoofdrolspeler Martin Riggs om het leven gekomen en heeft de...

03-06-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Aflevering 22 - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekopp...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lethal Weapon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lethal Weapon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lethal Weapon bij Lethal Weapon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lethal Weapon. Heb je een uitzending van Lethal Weapon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lethal Weapon gemist

Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detec...

Uitzending gemist van Lethal Weapon? Hier kun je alle uitzendingen van Lethal Weapon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 11-04-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!