Programma gemist?

The op tv Spy Who Loved Me naar - in Voormalig CIA-agent Wesley een Cole keert terug naar door huis en gaat aan de op tv op slag als politieagent bij van de LAPD terwijl hij het zich aanpast aan het het leven in Los in Angeles. Ondertussen het zet Avery zijn campagne in voor gemeenteraad van voort. een In deze aflevering: op wanneer Cole door de FBI wordt op tv onderzocht, twijfelt op Murtaugh met aan zijn loyaltiteit voor een zijn eigen partner. naar Ondertussen werkt Cole aan uit een uit zaak waarbij Natalie's verloofde, Andrew, in vlak voor hun trouwdag van in het het vizier op komt.

A Game uit Of Chicken het - Voormalig CIA-agent Wesley Cole in keert terug naar de huis en het gaat tijdens aan de slag als politieagent in bij een de LAPD terwijl hij zich aanpast door aan het leven de in Los Angeles. met Ondertussen zet door Avery zijn tijdens campagne voor gemeenteraad met voort. In deze aflevering: op ondanks het het advies van Murtaugh dringt door Cole aan om Tom op tv Barnes uit te helpen met met een zaak die dicht bij de huis op tv ligt. Hierdoor wordt met het partnerschap van Murtaugh en met Cole op de met proef gesteld. uit Ondertussen bereidt op Trish haar campagne voor de officier van justitie de voor.

Coyote op tv Ugly - Voormalig CIA-agent naar Wesley Cole door keert terug naar een huis en gaat in aan de slag als de politieagent bij naar de LAPD de terwijl hij zich aanpast aan het het leven naar in Los de Angeles. Ondertussen zet Avery zijn in campagne voor gemeenteraad voort. uit naar In deze aflevering op keert Wesley Cole terug naar huis de van en gaat aan de slag het als politieagent bij met de LAPD uit terwijl hij zich aanpast aan het het leven door in Los Angeles. van Wanneer Cole en Murtaugh op tv de een zaak onderzoeken een waarbij een vader en een op tv dochter betrokken zijn voor op het oversteken het van de tijdens Mexicaanse grens, leggen ze uiteindelijk op een met groot probleem bloot met uit California Boarder op Patrol.

The Roger and uit Me - Voormalig naar CIA-agent door Wesley Cole keert terug het naar huis met en gaat aan de op tv slag het als politieagent bij de LAPD terwijl op hij het zich aanpast aan het leven uit in Los met Angeles. Ondertussen zet de Avery zijn van campagne voor in gemeenteraad voort. In deze aflevering: Murtaugh tijdens en Cole onderzoeken met de de moord op een ondergrondse MMA-jager de van wanneer Murtaugh zich realiseert dat het zijn van vechtbewegingen niet zo scherp zijn van als tijdens ze ooit waren. Intussen op tv is Trish niet tijdens vervuld door haar praktijk op tv en overweegt hij door om voor de het staatsambt te gaan. Cole in en Erica op proberen ook dingen een casual en van ongecompliceerd te houden, door maar hun plan werkt van averechts wanneer Maya op van een negatieve op manier het reageert op haar het gezinsveranderingen.

Dial M tijdens for Murtaugh op tv - Nadat hij zijn vrouw van en ongeboren kind van heeft de verloren, verhuist tijdens de in en in verdrietige door ex-Navy SEAL Riggs naar van Californië om daar in als detective aan van het de slag te gaan bij op tv de op Los Angeles Police Department. Hier wordt het hij op tv gekoppeld aan de ervaren een Murtaugh, die in nog herstellende is van een een uit hartaanval. Riggs' roekeloze op gedrag en drang op tv om zich in de vuurlinie te naar plaatsen, botsen regelmatig uit een met het streven van door Murtaugh om door de dag stressvrij en van volgens alle geldende regels door op te komen. in De uit samenwerking verloopt dan ook tijdens niet altijd zonder slag of van met stoot als ze gezamenlijk door de misdaad door te lijf gaan. Elke week op wacht hen een nieuwe de zaak op tv op het gebied van drugshandel, een wapenhandel de en moord. Murtaugh neemt een uit familievakantie, op tv maar wordt weer naar aan het werk gezet op tv wanneer hij in getuige is van van een vermeende op ontvoering.

There tijdens Will Be door Bud - Voormalig CIA-agent Wesley op tv Cole naar keert terug naar door huis en gaat met aan de slag als politieagent bij uit het de LAPD terwijl hij zich met aanpast aan door het leven in het Los Angeles. een Ondertussen zet Avery met zijn campagne voor gemeenteraad met voort. In deze aflevering vind op Cole zichzelf het terug uit in de rebound naar na Natalie's verloving, op en zijn nieuwe het romantische interesse, Julie, uit heeft een onverwachte connectie op tv met A.D.A. Erica, dingen door compliceren op het werk. op tv in Ondertussen maakt Murtaugh zich op tv zorgen over het verband het tussen de moord die met hij aan het op tv onderzoeken is met en de een nieuwe kans met voor Trish om co-counsel te zijn het bij een het spraakmakende rechtszaak uit met Leo door Getz.

Bad op Santas - Terwijl Cole al met in de naar vakantiesferen raakt voor zijn tijdens eerste van kerst met Maya, hoopt Murtaugh de dat hij RJ op in kan overtuigen om terug het te komen van van Costa Rica voor de in feestdagen.

Bali door - Murtaugh wendt het zich tot Cole's van voormalige mentor, Tom Barnes, op tv voor hulp bij door een het kartelzaak. Ondertussen ontmoeten met Murtaugh en Trish op tv Natalie en Maya voor op de eerste een keer

Panama - door Voormalig CIA-agent Wesley Cole op uit keert terug naar huis en gaat van aan een de slag op tv als politieagent bij de op LAPD terwijl hij op tv zich aanpast aan het het leven in Los uit Angeles. Ondertussen zet Avery met op tv zijn campagne voor gemeenteraad voort. op Cole wordt met confronteert met van zijn verleden wanneer zijn naar voormalige mentor, Tom Barnes, op verontrustend nieuws met brengt

Get the Picture op - van Murtaugh en Cole uit onderzoeken een overval op een het vrachtwagen die vol van naar zat met beeldende kunst. op Ondertussen chanteert Riana met Murtaugh om een haar naar een concert te door laten gaan nadat door ze hem betrapt de heeft in het een leugen die hij uit tegen op Trish heeft gezegd.

Leo tijdens Getz Justice - Voormalig CIA-agent op Wesley Cole op tv keert op terug naar huis tijdens en gaat aan de slag op als politieagent bij het de LAPD terwijl hij een zich aanpast aan uit het leven door in Los Angeles. naar Ondertussen tijdens zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad met voort. op tv Cole denkt na naar over zijn tijd voor met de CIA, naar omdat een persoon op uit het verleden een het verrassende terugkeer van maakt.

A Whole Lotto het Trouble - Voormalig uit CIA-agent een Wesley Cole keert terug van naar huis en tijdens gaat door aan de slag als politieagent een bij de LAPD terwijl op tv hij zich de aanpast aan het leven in naar in Los Angeles. Ondertussen het zet Avery zijn campagne voor van van gemeenteraad voort. In deze aflevering: Cole uit op jongleert met de een realiteit van zijn werk en met zijn door plicht om een goede ouder op tv te met zijn, terwijl hij en Murtaugh samenwerken tijdens om een bende van het te verslaan. Murtaugh maakt zich klaar naar om naar zijn 30-jarig jubileum te vieren van met de LAPD met en door krijgt een verrassingsbezoek van zijn naar competitieve schoonvader, Don van door Bennett.

Need door to Know uit - De nieuwe op tv partners Murtaugh en Cole van proberen een stabiel ritme te op tv vinden terwijl ze uit werken aan uit het oplossen van door de moord op een op met financieel directeur.

Vanavond de start het derde seizoen van door de Amerikaanse dramaserie de Lethal op Weapon. De nieuwe afleveringen de zijn elke donderdag op om 21:25 uur te op tv zien op Veronica. Dit op seizoen is uit de jonge hoofdrolspeler op Martin de Riggs om het leven gekomen op tv en heeft de oudere het detective Roger Murtaugh in van een nieuwe partner, Wesley naar Cole, gespeeld door Sean William op Scott tijdens (bekend als Stifler uit het American op tv Pie). Voormalig CIA-agent Wesley de Cole keert terug naar naar huis en gaat aan de tijdens slag als op politieagent bij de de LAPD tijdens terwijl hij zich aanpast aan het in leven in de Los Angeles. Ondertussen zet het Avery zijn uit campagne het voor de gemeenteraad naar voort.

Aflevering uit 22 - Nadat hij zijn uit vrouw de en ongeboren kind in heeft verloren, de verhuist de in en naar in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs door naar naar Californië om daar als op detective aan de slag op te een gaan bij van de Los Angeles tijdens Police Department. Hier wordt in hij gekoppeld aan het de ervaren in Murtaugh, die nog op herstellende is van een hartaanval. met Riggs' roekeloze gedrag en op drang om zich in in de vuurlinie van te plaatsen, botsen in regelmatig tijdens met het met streven van Murtaugh om tijdens de dag op tv stressvrij en volgens alle geldende de regels door te komen. de uit De samenwerking verloopt de dan ook niet altijd van zonder slag of op tv stoot als ze gezamenlijk de op misdaad te lijf op gaan. in Elke week wacht de hen een nieuwe zaak in op op het gebied van drugshandel, wapenhandel naar en de moord.

maart 2020
11-04-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

The Spy Who Loved Me - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort...

04-04-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

A Game Of Chicken - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. I...

28-03-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Coyote Ugly - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. In deze...

21-03-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

The Roger and Me - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. In...

14-03-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Dial M for Murtaugh - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij ...

07-03-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

There Will Be Bud - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. I...

28-02-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Bad Santas - Terwijl Cole al in de vakantiesferen raakt voor zijn eerste kerst met Maya, hoopt Murtaugh dat hij RJ kan overtuigen om terug te komen van Costa Rica voor de feestdagen.

14-02-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Bali - Murtaugh wendt zich tot Cole's voormalige mentor, Tom Barnes, voor hulp bij een kartelzaak. Ondertussen ontmoeten Murtaugh en Trish Natalie en Maya voor de eerste keer

07-02-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Panama - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. Cole wordt c...

31-01-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Get the Picture - Murtaugh en Cole onderzoeken een overval op een vrachtwagen die vol zat met beeldende kunst. Ondertussen chanteert Riana Murtaugh om haar naar een concert te laten gaan nadat ze hem betrapt heeft in een leugen die hij tege...

24-01-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Leo Getz Justice - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. Co...

17-01-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

A Whole Lotto Trouble - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voor...

10-01-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Need to Know - De nieuwe partners Murtaugh en Cole proberen een stabiel ritme te vinden terwijl ze werken aan het oplossen van de moord op een financieel directeur.

03-01-2019 21:25

Nieuw: Lethal Weapon seizoen 3

Lethal Weapon - Nieuw: Lethal Weapon seizoen 3

Vanavond start het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie Lethal Weapon. De nieuwe afleveringen zijn elke donderdag om 21:25 uur te zien op Veronica. Dit seizoen is de jonge hoofdrolspeler Martin Riggs om het leven gekomen en heeft de...

03-06-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Aflevering 22 - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekopp...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lethal Weapon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lethal Weapon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lethal Weapon bij Lethal Weapon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lethal Weapon. Heb je een uitzending van Lethal Weapon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lethal Weapon gemist

Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detec...

Uitzending gemist van Lethal Weapon? Hier kun je alle uitzendingen van Lethal Weapon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 11-04-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!