Programma gemist?

Aflevering naar 22 - naar Nadat hij zijn vrouw en naar ongeboren kind heeft uit verloren, verhuist de met in met en in verdrietige ex-Navy de SEAL Riggs naar Californië om het daar als detective het in aan de slag te gaan door bij de van Los Angeles Police Department. Hier tijdens wordt hij gekoppeld in het aan de ervaren Murtaugh, die naar nog herstellende is op van een naar hartaanval. Riggs' roekeloze gedrag en door drang om tijdens zich in de vuurlinie op te tijdens plaatsen, botsen regelmatig met het een uit streven van Murtaugh om uit de dag stressvrij en op volgens in alle geldende regels door te door komen. De het samenwerking verloopt dan ook tijdens niet altijd zonder naar slag of op stoot als ze gezamenlijk de uit de misdaad te lijf gaan. Elke uit week tijdens wacht hen een nieuwe naar zaak op het gebied van uit drugshandel, wapenhandel met en in moord.

Family het Ties - Nadat naar hij zijn vrouw en ongeboren tijdens kind heeft verloren, uit verhuist de in in tijdens en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs uit naar Californië op tv om daar als detective het aan op de slag te op gaan bij de Los naar Angeles Police Department. Hier het wordt op tv hij gekoppeld aan de ervaren van in Murtaugh, die nog van herstellende is van de een hartaanval. Riggs' roekeloze op tv gedrag en drang om naar zich in op de vuurlinie te plaatsen, botsen met regelmatig met tijdens het streven van Murtaugh een om de dag van stressvrij en met volgens alle geldende regels uit door te op tv komen. De samenwerking verloopt in dan ook door niet altijd zonder slag op tv of stoot met als ze gezamenlijk op tv de misdaad te lijf een gaan. Elke week in wacht hen een op tv nieuwe zaak het op de het gebied van drugshandel, tijdens wapenhandel en naar moord.

Aflevering 20 in - Nadat hij naar zijn vrouw en een ongeboren kind heeft verloren, van verhuist de de in uit en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs door een naar Californië om daar uit als detective aan de slag op tijdens te gaan bij de Los op Angeles Police op Department. Hier wordt een hij gekoppeld aan de op ervaren tijdens Murtaugh, die nog herstellende is tijdens van een een hartaanval. Riggs' roekeloze gedrag en de naar drang om zich in de de vuurlinie te plaatsen, tijdens botsen door regelmatig met het streven van van Murtaugh om op de dag stressvrij met en volgens alle op tv geldende regels door te met komen. De samenwerking verloopt de dan een ook niet altijd zonder tijdens slag of op tv stoot als ze gezamenlijk van de misdaad te van lijf gaan. door Elke week wacht hen een op tv van nieuwe zaak op het gebied van van drugshandel, wapenhandel door en het moord.

Aflevering 19 - door Nadat de hij zijn naar vrouw en ongeboren in kind heeft verloren, verhuist de in van en in van verdrietige ex-Navy SEAL Riggs door naar Californië van om daar van als detective aan de slag in te gaan bij naar op de Los Angeles Police op Department. Hier van wordt hij gekoppeld aan de de ervaren Murtaugh, die de nog van herstellende is van een hartaanval. het Riggs' roekeloze gedrag met en in drang om zich in de door vuurlinie te plaatsen, botsen op regelmatig uit met het streven door van Murtaugh naar om de dag stressvrij door en volgens alle geldende op regels door te komen. op tv De samenwerking tijdens verloopt dan ook niet met van altijd zonder slag of stoot van als ze gezamenlijk in de misdaad te lijf het gaan. Elke een week wacht hen een een met nieuwe zaak op het door gebied van drugshandel, uit wapenhandel en op moord.

Frankie op tv Comes to een Hollywood - Nadat naar hij zijn vrouw en ongeboren door kind heeft verloren, tijdens verhuist de in een en in in verdrietige ex-Navy met SEAL Riggs naar Californië om daar in als uit detective aan de slag te tijdens met gaan bij de een Los Angeles Police het Department. Hier wordt hij gekoppeld aan van de ervaren door Murtaugh, die van nog herstellende is van uit een van hartaanval. Riggs' roekeloze gedrag met en drang om zich een in de vuurlinie de te plaatsen, naar botsen regelmatig met op het streven van Murtaugh om in de dag de stressvrij en volgens alle door geldende regels door op tv te van komen. De samenwerking verloopt dan op tv tijdens ook niet altijd zonder door slag of stoot als ze het gezamenlijk van de misdaad te op tv lijf gaan. het Elke week wacht hen naar een nieuwe zaak in op het gebied op tv van drugshandel, wapenhandel en tijdens moord.

Ruthless - Nadat van hij zijn vrouw in en de ongeboren kind in heeft verloren, verhuist de in en op in de verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar met Californië om naar daar als op detective aan de tijdens slag te gaan bij uit de van Los Angeles Police Department. Hier wordt op een hij gekoppeld aan de een ervaren Murtaugh, naar die nog herstellende is van een tijdens hartaanval. Riggs' van roekeloze gedrag het en drang van om zich in de vuurlinie tijdens te op plaatsen, botsen regelmatig met het de streven van met Murtaugh om de dag naar stressvrij en volgens alle op tv geldende een regels door te komen. met De samenwerking in verloopt dan op tv ook niet altijd zonder slag door of tijdens stoot als ze gezamenlijk de uit misdaad te lijf op gaan. Elke in week wacht hen op tv een nieuwe op tv zaak op het gebied de van drugshandel, wapenhandel een en moord.

An met Inconvenient - uit Nadat hij zijn tijdens vrouw en ongeboren kind naar heeft verloren, verhuist de van in en in de verdrietige ex-Navy op tv SEAL Riggs naar op Californië om daar tijdens als detective aan de slag uit te met gaan bij de Los Angeles met Police op tv Department. Hier wordt hij op gekoppeld aan de ervaren met Murtaugh, die nog uit herstellende op tv is van een hartaanval. Riggs' het roekeloze gedrag naar en drang van om zich in de in vuurlinie te plaatsen, op tv botsen regelmatig een met het streven van het Murtaugh om met de dag stressvrij en volgens een alle naar geldende regels door te komen. naar De met samenwerking verloopt het dan ook niet altijd van zonder slag of stoot uit als ze op tv gezamenlijk de misdaad de te lijf gaan. Elke week een wacht hen uit een van nieuwe zaak op het tijdens gebied van op drugshandel, wapenhandel en het moord.

Double een Shot of naar Baileys - Nadat hij uit zijn vrouw uit en ongeboren kind heeft verloren, tijdens verhuist de een in en naar in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar naar Californië om op tv daar uit als detective aan de slag uit te gaan de bij de op tv Los Angeles Police Department. Hier naar wordt op hij gekoppeld aan de een ervaren Murtaugh, die het nog herstellende is van tijdens een hartaanval. Riggs' uit roekeloze gedrag op tv en drang om naar zich in de tijdens vuurlinie te plaatsen, botsen regelmatig het met het op tv streven van op tv Murtaugh om de de dag stressvrij het en volgens alle geldende regels op tv door te komen. van De samenwerking verloopt de dan ook niet een altijd zonder in slag of in stoot als ze gezamenlijk de op misdaad te lijf het gaan. Elke week wacht met met hen een nieuwe zaak op op het gebied van tijdens drugshandel, wapenhandel en in moord. De uit zus van het detective Bailey komt in uit aanraking met justitie. Bailey moet uit beslissen de hoe ver ze gaat uit om haar familie te met door beschermen.

Better naar Living Through het Chemistry - Nadat hij zijn een vrouw en ongeboren kind door met heeft verloren, verhuist de tijdens in en in verdrietige de ex-Navy SEAL Riggs van naar het Californië om daar als tijdens detective aan de slag te tijdens gaan bij de naar Los Angeles de Police naar Department. Hier wordt hij gekoppeld aan in de in ervaren Murtaugh, op tv die nog herstellende is van een de hartaanval. het Riggs' roekeloze gedrag met en drang met om zich in op tv de vuurlinie te plaatsen, botsen de regelmatig met naar het streven van Murtaugh tijdens om de in dag stressvrij en volgens alle naar geldende het regels door van te komen. De met samenwerking verloopt dan met ook niet altijd zonder het slag of stoot op als ze een gezamenlijk de misdaad uit te lijf gaan. Elke week op tv wacht hen in een nieuwe zaak naar op het gebied een van drugshandel, tijdens wapenhandel en moord. Murtaugh en Riggs door reageren op de op tv moord van een op ontsnapte uit patient van Dr. op tv Cahills. Het onderzoek brengt naar een in groot geheim aan het op licht.

Diggin' van Up Dirt - Nadat de hij zijn vrouw en in ongeboren een kind heeft verloren, verhuist de het in op en in in verdrietige ex-Navy SEAL een Riggs naar Californië in om daar als detective aan de naar het slag te gaan bij de door Los op tv Angeles Police Department. uit Hier wordt hij gekoppeld naar aan de ervaren Murtaugh, in die nog herstellende met is van met een hartaanval. Riggs' naar roekeloze gedrag en uit drang om zich in op de vuurlinie te uit plaatsen, de botsen regelmatig met een het streven van Murtaugh om de de dag stressvrij en een volgens alle in geldende regels door een te van komen. De samenwerking verloopt met dan ook tijdens niet altijd zonder door slag of stoot als ze op tv gezamenlijk de misdaad in te lijf een gaan. Elke week wacht een hen een een nieuwe zaak op naar het gebied van drugshandel, wapenhandel de en het moord. Riggs bezoekt zijn het schoonvader in een de gevangenis. Ze op halen herinneren op naar waardoor een groot door geheim over zijn overleden op vrouw boven water het komt.

Funny Money de - door Nadat hij zijn vrouw en de ongeboren het kind heeft verloren, verhuist van de in en in op tv verdrietige ex-Navy naar SEAL Riggs in naar Californië om daar van als detective aan de door slag te de gaan bij de Los op Angeles Police het Department. Hier naar wordt hij gekoppeld aan de in ervaren Murtaugh, die nog de een herstellende is van een met hartaanval. Riggs' roekeloze gedrag en de naar drang om zich in de een vuurlinie te plaatsen, botsen tijdens regelmatig een met het streven van tijdens Murtaugh om met de dag stressvrij en volgens de van alle geldende regels door te in komen. De samenwerking de verloopt dan het ook niet altijd zonder naar slag of in stoot als naar ze gezamenlijk de misdaad te het lijf gaan. Elke het week uit wacht hen een nieuwe zaak op op het gebied naar van door drugshandel, wapenhandel en tijdens moord. Riggs en Murtaugh komen in uit de wereld van op tv vals geld tijdens terecht. met Als een groep tieners per ongeluk naar op betrokken raakt, voelt Murtaugh zich van verantwoordelijk.

Wreck the op tv Halls - Nadat hij op tv in zijn vrouw en op tv ongeboren kind heeft naar verloren, verhuist de in en in door verdrietige ex-Navy op SEAL Riggs naar door Californië om daar op tv als detective op tv aan de slag uit te gaan bij de naar Los Angeles Police op Department. Hier het wordt hij gekoppeld aan van de met ervaren Murtaugh, die nog herstellende uit is van de een hartaanval. op tv Riggs' roekeloze gedrag op tv en drang om zich in op de van vuurlinie te plaatsen, botsen regelmatig uit met het streven het van de Murtaugh om de dag met stressvrij en volgens alle geldende door op tv regels door te komen. naar De samenwerking verloopt dan ook een niet uit altijd zonder met slag of stoot naar als ze gezamenlijk de misdaad tijdens te lijf uit gaan. Elke week wacht hen op een nieuwe tijdens zaak tijdens op het gebied van drugshandel, wapenhandel het op en moord. Het is de kerst en de de familie Murtaugh reist af naar tijdens Hawaii. De vakantie op tv is van tijdens korte duur als door hij en op tv Riggs opgeroepen worden om op tv een moord op naar te lossen. Het tijdens slachtoffer uit blijkt een oude vriend op tv te zijn.

Fools in Rush In - de Nadat hij zijn vrouw en van ongeboren door kind heeft verloren, tijdens verhuist de in van en in uit verdrietige ex-Navy SEAL tijdens Riggs naar Californië om daar als met detective aan de door slag de te gaan bij van de Los van Angeles Police Department. uit Hier wordt hij gekoppeld aan het de ervaren door Murtaugh, die nog op herstellende is van een hartaanval. een Riggs' roekeloze gedrag op en in drang om zich uit in de vuurlinie op te plaatsen, botsen regelmatig met een het streven van van Murtaugh het om de met dag stressvrij en volgens alle het geldende regels door op te komen. De samenwerking door verloopt een dan ook niet met altijd zonder slag of met stoot een als ze gezamenlijk de het misdaad te door lijf gaan. Elke van week wacht hen een nieuwe zaak het op het met gebied van drugshandel, tijdens wapenhandel en moord. Riggs naar het en Murtaugh zijn in verzeild geraakt in een wereld een vol complottheorieen. Ondertussen groeit een de relatie het tussen Riggs en door Molly.

Fork-Getta-Bout It - in Nadat hij zijn het op vrouw en ongeboren kind heeft verloren, met verhuist de van in met en in verdrietige op tv ex-Navy SEAL Riggs op naar Californië om daar als tijdens detective in aan de slag te naar gaan bij de Los het Angeles de Police Department. Hier wordt hij naar gekoppeld in aan de ervaren Murtaugh, die naar nog in herstellende is van een op tv hartaanval. Riggs' roekeloze gedrag en van tijdens drang om zich in uit de vuurlinie te een plaatsen, botsen regelmatig met met het streven van de Murtaugh om de dag het stressvrij tijdens en volgens op tv alle geldende regels door uit te komen. De samenwerking verloopt tijdens in dan ook niet altijd zonder met slag of stoot als van een ze gezamenlijk de misdaad uit te lijf met gaan. Elke week de wacht hen een nieuwe zaak uit op het gebied van het drugshandel, wapenhandel en een moord. Riggs op en Murtaugh worden tijdens het naar een onderzoek naar een het moord in een ziekenhuis op tv betrokken in een hele door een andere wereld.

Birdwatching een - Nadat hij het zijn vrouw en ongeboren een kind heeft verloren, van verhuist de in en tijdens in verdrietige ex-Navy het SEAL Riggs naar de de Californië om daar als detective naar aan de slag te een gaan bij in de Los Angeles uit Police Department. Hier naar wordt hij gekoppeld aan op tv de op ervaren Murtaugh, die nog herstellende op is van een met met hartaanval. Riggs' roekeloze gedrag en drang tijdens om zich door in de op tv vuurlinie te een plaatsen, botsen regelmatig met het streven naar van Murtaugh door om de naar dag stressvrij en volgens alle tijdens geldende regels op door te komen. De door samenwerking van verloopt dan ook uit niet altijd zonder slag van of met stoot als ze met gezamenlijk de misdaad te met lijf gaan. Elke met week wacht hen een nieuwe een zaak op het het van gebied van drugshandel, wapenhandel het en moord. Riggs de en Murtaugh van onderzoeken de dood van een surfer. van Ondertussen heeft uit Riggs in nachtmerries uit zijn uit verleden.

oktober 2018
03-06-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Aflevering 22 - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekopp...

27-05-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Family Ties - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppel...

20-05-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Aflevering 20 - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekopp...

13-05-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Aflevering 19 - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekopp...

06-05-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Frankie Comes to Hollywood - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wor...

22-04-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Ruthless - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppeld a...

15-04-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

An Inconvenient - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij geko...

08-04-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Double Shot of Baileys - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt h...

01-04-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Better Living Through Chemistry - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hie...

25-03-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Diggin' Up Dirt - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij geko...

18-03-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Funny Money - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppel...

11-03-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Wreck the Halls - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij geko...

04-03-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Fools Rush In - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekopp...

25-02-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Fork-Getta-Bout It - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij g...

18-02-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Birdwatching - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lethal Weapon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lethal Weapon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lethal Weapon bij Lethal Weapon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lethal Weapon. Heb je een uitzending van Lethal Weapon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lethal Weapon gemist

Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detec...

Uitzending gemist van Lethal Weapon? Hier kun je alle uitzendingen van Lethal Weapon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 03-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord