Programma gemist?

Dial M met for Murtaugh in - Nadat hij naar zijn vrouw en ongeboren van kind heeft op verloren, verhuist de door in en in verdrietige op tv ex-Navy SEAL Riggs in naar Californië op om daar door als detective aan de slag te met gaan van bij de Los tijdens Angeles Police Department. Hier wordt op tv hij gekoppeld aan het de ervaren uit Murtaugh, die nog uit herstellende is van het een een hartaanval. Riggs' roekeloze gedrag naar en drang om zich in op tv de vuurlinie te van plaatsen, botsen een regelmatig met het in streven een van Murtaugh om de de dag stressvrij en volgens van alle geldende regels door van te op tv komen. De samenwerking verloopt dan een van ook niet altijd zonder op slag of de stoot als ze gezamenlijk de misdaad de te lijf door gaan. Elke op week wacht naar hen een nieuwe zaak op het een gebied op van drugshandel, wapenhandel de en moord. Murtaugh neemt een naar familievakantie, maar het wordt weer aan het de werk gezet wanneer op hij een getuige is van een met vermeende van ontvoering.

There Will Be tijdens Bud - op Voormalig CIA-agent Wesley Cole op tv door keert terug naar huis en gaat met tijdens aan de slag als politieagent van bij naar de LAPD terwijl hij de zich aanpast aan het leven op in Los op tv Angeles. Ondertussen zet naar Avery zijn campagne een voor een gemeenteraad voort. In deze aflevering vind de op Cole zichzelf terug in de met rebound na Natalie's verloving, met en zijn het nieuwe romantische interesse, Julie, de heeft het een onverwachte connectie met A.D.A. het Erica, met dingen compliceren op het uit werk. Ondertussen van maakt Murtaugh zich zorgen naar over het verband met tussen uit de moord die hij aan het tijdens onderzoeken is en op tv een een nieuwe kans voor Trish om van co-counsel het te zijn bij een spraakmakende in rechtszaak op tv met Leo een Getz.

Bad op tv Santas - met Terwijl Cole al in de vakantiesferen met raakt voor zijn met eerste kerst met het Maya, hoopt Murtaugh de in dat hij RJ kan overtuigen tijdens om op tv terug te komen van Costa op Rica voor de door feestdagen.

Bali - van Murtaugh met wendt zich tot Cole's voormalige van mentor, Tom Barnes, voor in hulp van bij een kartelzaak. Ondertussen ontmoeten door Murtaugh door en Trish Natalie van en Maya voor de het eerste met keer

Panama het - Voormalig CIA-agent Wesley van Cole keert terug naar in uit huis en gaat aan de slag op als politieagent het bij de LAPD op tv terwijl hij zich aanpast op tv aan in het leven in Los de Angeles. Ondertussen op tv zet Avery zijn campagne op voor gemeenteraad voort. van Cole wordt het confronteert met zijn verleden wanneer van zijn van voormalige mentor, op Tom Barnes, verontrustend op nieuws brengt

Get the Picture de - Murtaugh op en Cole de onderzoeken een overval in op een vrachtwagen die vol van zat met uit beeldende kunst. Ondertussen chanteert het het Riana Murtaugh om haar naar een in tijdens concert te laten tijdens gaan nadat ze hem betrapt van heeft in een een leugen die hij uit tegen Trish uit heeft gezegd.

Leo Getz op tv Justice - door Voormalig CIA-agent Wesley Cole een keert terug naar op huis en gaat op aan de tijdens slag als politieagent bij van de een LAPD terwijl hij zich aanpast aan met tijdens het leven in Los Angeles. tijdens Ondertussen zet in Avery zijn naar campagne voor gemeenteraad voort. in Cole denkt na over zijn uit tijd voor de door CIA, omdat een een persoon uit het op tv verleden een verrassende op terugkeer de maakt.

A Whole Lotto de Trouble door - Voormalig op tv CIA-agent Wesley Cole uit keert terug naar huis en gaat een aan de slag naar als politieagent bij op de LAPD door terwijl hij zich aanpast naar aan de het leven in Los Angeles. naar Ondertussen zet van Avery zijn campagne voor met gemeenteraad voort. het In deze aflevering: de Cole jongleert met de met realiteit van het zijn werk naar en zijn plicht om een met de goede ouder te zijn, terwijl op tv hij en in Murtaugh samenwerken om van een bende te verslaan. Murtaugh uit maakt zich klaar met om zijn op 30-jarig jubileum een te vieren met de LAPD uit en krijgt een met de verrassingsbezoek van zijn competitieve schoonvader, Don tijdens uit Bennett.

Need to naar Know - tijdens De nieuwe de partners Murtaugh en Cole tijdens proberen een stabiel ritme van te vinden terwijl ze tijdens werken aan het een oplossen de van de tijdens moord op een financieel van directeur.

Vanavond start door het derde seizoen door van met de Amerikaanse dramaserie naar Lethal Weapon. De nieuwe afleveringen van zijn elke donderdag om in 21:25 uur te op op tv zien op Veronica. Dit op seizoen is de jonge op tv hoofdrolspeler Martin Riggs op om het leven gekomen en door heeft de oudere met detective een Roger Murtaugh een nieuwe uit partner, Wesley de Cole, gespeeld door Sean van William Scott (bekend naar als Stifler op uit American Pie). Voormalig CIA-agent Wesley op Cole keert terug met naar huis in en de gaat aan de slag als op tv politieagent naar bij de LAPD op tv terwijl hij zich aanpast aan het het met leven in Los op tv Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne van met voor de gemeenteraad de voort.

Aflevering 22 in - een Nadat hij zijn vrouw op en ongeboren kind heeft naar verloren, van verhuist de in en uit in verdrietige ex-Navy uit SEAL Riggs naar Californië om door daar van als detective aan met de slag een te gaan bij de Los Angeles uit Police Department. Hier door een wordt hij gekoppeld aan de ervaren uit Murtaugh, van die nog herstellende is van uit een hartaanval. in Riggs' roekeloze gedrag in en drang de om zich in op tv de vuurlinie in te plaatsen, botsen regelmatig met het een streven van Murtaugh van om de dag in een stressvrij en volgens met alle geldende regels door door te komen. De door samenwerking verloopt met dan ook niet altijd zonder slag met of stoot in als de ze gezamenlijk de misdaad te in lijf gaan. het Elke week wacht hen in een nieuwe zaak op het het gebied uit van van drugshandel, wapenhandel en naar moord.

Family op Ties - Nadat hij op tv zijn vrouw op tv en ongeboren kind heeft verloren, van verhuist de in in en in verdrietige tijdens ex-Navy het SEAL Riggs naar Californië om de daar als met detective aan de met slag te gaan bij de de het Los Angeles Police de Department. Hier wordt hij gekoppeld op tv aan de ervaren op tv Murtaugh, die nog op tv herstellende naar is van een hartaanval. tijdens Riggs' roekeloze gedrag op en van drang om zich een in de vuurlinie te plaatsen, door botsen regelmatig met met het streven van de Murtaugh om de een dag stressvrij en naar volgens alle geldende uit regels door te komen. naar De samenwerking in verloopt dan het ook niet een altijd zonder slag of stoot in als ze op tv gezamenlijk de misdaad van te lijf gaan. in Elke week wacht hen een uit nieuwe zaak naar op het van gebied van drugshandel, wapenhandel en van naar moord.

Aflevering 20 van - Nadat hij zijn de door vrouw en ongeboren kind heeft verloren, tijdens het verhuist de in en in met verdrietige ex-Navy SEAL Riggs een naar een Californië om het daar als detective in aan de slag tijdens te gaan bij de Los Angeles met Police Department. naar Hier de wordt hij gekoppeld door aan de ervaren Murtaugh, van die nog herstellende uit is van een hartaanval. op Riggs' roekeloze gedrag van en op drang om zich in de met vuurlinie te plaatsen, botsen een regelmatig met met het streven van Murtaugh een om de met dag stressvrij en volgens het alle geldende een regels door te in komen. De samenwerking verloopt op dan ook niet van altijd zonder het slag of uit stoot als ze naar gezamenlijk de misdaad te lijf het met gaan. Elke week wacht hen een uit nieuwe tijdens zaak op het uit gebied van drugshandel, wapenhandel en tijdens op moord.

Aflevering 19 een - Nadat hij op tv zijn vrouw en ongeboren uit kind heeft tijdens verloren, verhuist op tv de in en in met verdrietige ex-Navy SEAL Riggs in naar naar Californië om daar als detective naar de aan de slag te gaan bij een de Los Angeles met Police Department. Hier van op wordt hij gekoppeld aan de ervaren met Murtaugh, in die nog herstellende is naar van een hartaanval. Riggs' op het roekeloze gedrag en drang om zich door in de vuurlinie op tv van te plaatsen, botsen regelmatig met met het de streven van Murtaugh om de met dag van stressvrij en volgens alle door geldende regels door te komen. een het De samenwerking verloopt dan op ook niet altijd zonder slag met of van stoot als op ze gezamenlijk de misdaad te lijf met in gaan. Elke week wacht in hen een nieuwe zaak op van op tv het gebied van drugshandel, op wapenhandel en een moord.

Frankie met Comes to Hollywood - op tv Nadat hij zijn tijdens vrouw en met ongeboren kind heeft verloren, op tv verhuist de naar in en in verdrietige op tv ex-Navy op SEAL Riggs naar Californië door om daar het als detective aan de slag op te uit gaan bij de Los Angeles een Police een Department. Hier wordt hij op tv gekoppeld aan de ervaren naar Murtaugh, die met nog herstellende is van uit een de hartaanval. Riggs' roekeloze door gedrag en drang om zich in in de vuurlinie te een plaatsen, botsen regelmatig tijdens met tijdens het streven van Murtaugh op tv om de dag naar stressvrij en tijdens volgens alle geldende het regels door te komen. in De samenwerking het verloopt dan ook niet altijd met op tv zonder slag of het stoot als ze gezamenlijk de van misdaad te lijf gaan. uit met Elke week wacht hen een nieuwe een zaak een op het gebied van van drugshandel, wapenhandel in en moord.

maart 2019
14-03-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Dial M for Murtaugh - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij ...

07-03-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

There Will Be Bud - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. I...

28-02-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Bad Santas - Terwijl Cole al in de vakantiesferen raakt voor zijn eerste kerst met Maya, hoopt Murtaugh dat hij RJ kan overtuigen om terug te komen van Costa Rica voor de feestdagen.

14-02-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Bali - Murtaugh wendt zich tot Cole's voormalige mentor, Tom Barnes, voor hulp bij een kartelzaak. Ondertussen ontmoeten Murtaugh en Trish Natalie en Maya voor de eerste keer

07-02-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Panama - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. Cole wordt c...

31-01-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Get the Picture - Murtaugh en Cole onderzoeken een overval op een vrachtwagen die vol zat met beeldende kunst. Ondertussen chanteert Riana Murtaugh om haar naar een concert te laten gaan nadat ze hem betrapt heeft in een leugen die hij tege...

24-01-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Leo Getz Justice - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. Co...

17-01-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

A Whole Lotto Trouble - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voor...

10-01-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Need to Know - De nieuwe partners Murtaugh en Cole proberen een stabiel ritme te vinden terwijl ze werken aan het oplossen van de moord op een financieel directeur.

03-01-2019 21:25

Nieuw: Lethal Weapon seizoen 3

Lethal Weapon - Nieuw: Lethal Weapon seizoen 3

Vanavond start het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie Lethal Weapon. De nieuwe afleveringen zijn elke donderdag om 21:25 uur te zien op Veronica. Dit seizoen is de jonge hoofdrolspeler Martin Riggs om het leven gekomen en heeft de...

03-06-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Aflevering 22 - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekopp...

27-05-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Family Ties - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppel...

20-05-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Aflevering 20 - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekopp...

13-05-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Aflevering 19 - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekopp...

06-05-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Frankie Comes to Hollywood - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wor...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lethal Weapon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lethal Weapon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lethal Weapon bij Lethal Weapon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lethal Weapon. Heb je een uitzending van Lethal Weapon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lethal Weapon gemist

Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detec...

Uitzending gemist van Lethal Weapon? Hier kun je alle uitzendingen van Lethal Weapon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 14-03-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord