Programma gemist?

Need naar to Know - De door nieuwe partners door Murtaugh en Cole van proberen een stabiel op ritme te vinden op tv terwijl ze werken aan het met oplossen van de het moord op een het financieel door directeur.

Vanavond start het op tv met derde seizoen van de Amerikaanse in dramaserie Lethal Weapon. een De van nieuwe afleveringen zijn elke donderdag om met 21:25 op tv uur te zien het op Veronica. Dit seizoen is de de jonge hoofdrolspeler Martin naar Riggs tijdens om het leven door gekomen en heeft de oudere de detective Roger door Murtaugh van een nieuwe partner, door Wesley Cole, gespeeld door Sean door William door Scott (bekend als Stifler uit American uit door Pie). Voormalig CIA-agent Wesley op Cole keert terug door naar huis en een gaat aan de slag als politieagent naar met bij de LAPD terwijl hij zich tijdens aanpast van aan het leven in Los naar Angeles. Ondertussen zet naar Avery zijn uit campagne voor de gemeenteraad met het voort.

Aflevering 22 - het Nadat hij op zijn vrouw en ongeboren tijdens kind heeft verloren, de verhuist de in op tv en in verdrietige in de ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om uit daar als het detective aan de de slag te gaan bij het uit de Los Angeles Police Department. het Hier tijdens wordt hij gekoppeld met aan de ervaren Murtaugh, uit die nog herstellende is van van een hartaanval. van Riggs' roekeloze door gedrag en drang om de zich in de op vuurlinie te plaatsen, een botsen regelmatig met in het naar streven van Murtaugh om de dag tijdens stressvrij en volgens tijdens alle geldende regels tijdens door te komen. op tv De het samenwerking verloopt dan ook niet uit altijd het zonder slag of van stoot als ze met gezamenlijk de misdaad te lijf naar gaan. Elke tijdens week wacht hen met een nieuwe zaak op uit het door gebied van drugshandel, naar wapenhandel en in moord.

Family Ties met - Nadat op tv hij zijn vrouw en tijdens ongeboren kind in heeft verloren, verhuist de in door en in met verdrietige ex-Navy van SEAL Riggs naar op tv Californië om daar als detective met in aan de slag te gaan tijdens bij de Los op Angeles Police Department. uit Hier wordt de hij gekoppeld naar aan de ervaren de Murtaugh, die nog de herstellende is van een van hartaanval. Riggs' tijdens roekeloze gedrag en drang naar om zich in de vuurlinie tijdens te met plaatsen, botsen regelmatig met in het in streven van Murtaugh om de dag op tv stressvrij en op tv volgens de alle geldende regels door te in komen. De op tv samenwerking verloopt dan ook niet met altijd zonder tijdens slag of stoot de als ze gezamenlijk de de op tv misdaad te lijf gaan. Elke week in wacht hen een de het nieuwe zaak op het naar gebied van drugshandel, wapenhandel uit en uit moord.

Aflevering 20 - het Nadat hij het zijn vrouw en op tv ongeboren van kind heeft verloren, verhuist de in uit en in verdrietige het ex-Navy met SEAL Riggs naar de Californië om een daar als detective aan de slag naar te het gaan bij de Los tijdens Angeles de Police Department. Hier wordt hij het gekoppeld aan de op tv ervaren naar Murtaugh, die nog herstellende van is van een hartaanval. Riggs' het de roekeloze gedrag en door drang om zich in een de vuurlinie te plaatsen, een botsen regelmatig op met het streven van op tv Murtaugh om van de dag in stressvrij en volgens met alle geldende regels door te tijdens komen. De met samenwerking verloopt dan ook van niet uit altijd zonder slag of stoot van als uit ze gezamenlijk de misdaad te lijf met gaan. op Elke week wacht hen de een tijdens nieuwe zaak op tijdens het gebied van drugshandel, wapenhandel op tv en de moord.

Aflevering in 19 - op Nadat hij zijn vrouw en ongeboren met tijdens kind heeft verloren, verhuist de in het en in naar verdrietige de ex-Navy SEAL Riggs uit naar Californië om de daar als detective aan de slag het te gaan van bij de op tv Los Angeles Police Department. Hier op tv wordt naar hij gekoppeld aan de ervaren tijdens Murtaugh, die in nog herstellende is van op een hartaanval. Riggs' in roekeloze gedrag de en in drang om zich naar in de vuurlinie te plaatsen, botsen tijdens regelmatig een met het de streven van Murtaugh om de naar dag stressvrij naar en volgens alle geldende regels door door op tv te komen. De samenwerking een verloopt dan tijdens ook niet altijd het zonder slag het of stoot als ze op gezamenlijk de misdaad op te lijf gaan. Elke door week wacht hen uit een nieuwe zaak op met het tijdens gebied van naar drugshandel, wapenhandel en op moord.

Frankie Comes uit to Hollywood van - Nadat hij zijn tijdens vrouw door en ongeboren kind heeft op verloren, verhuist de in op tv en in verdrietige met ex-Navy SEAL Riggs naar naar Californië van om daar als detective de aan op de slag te op gaan bij de Los Angeles in Police Department. de Hier wordt hij gekoppeld aan op de ervaren tijdens Murtaugh, die nog herstellende door naar is van een hartaanval. in Riggs' roekeloze gedrag en op drang om zich in een de vuurlinie op tv te een plaatsen, botsen regelmatig met naar het streven door van Murtaugh om de dag stressvrij met en volgens alle van op tv geldende regels door te komen. De op samenwerking verloopt dan uit ook niet altijd de zonder het slag of tijdens stoot als ze gezamenlijk de de misdaad naar te lijf gaan. Elke de week wacht met hen een nieuwe met zaak op het gebied uit van drugshandel, wapenhandel in en moord.

Ruthless uit - Nadat hij zijn naar vrouw en uit ongeboren kind heeft verloren, op tv verhuist de op in en in in verdrietige ex-Navy tijdens SEAL Riggs naar Californië om met daar als detective een aan de slag te met gaan bij de op Los Angeles in Police Department. Hier wordt de hij gekoppeld aan naar de op tv ervaren Murtaugh, die nog herstellende het tijdens is van een hartaanval. Riggs' een roekeloze tijdens gedrag en drang om tijdens zich in de vuurlinie door te plaatsen, botsen met regelmatig met de het streven van Murtaugh om van de dag op stressvrij en met volgens alle geldende regels door in te tijdens komen. De een samenwerking verloopt dan ook niet het altijd zonder slag door of stoot tijdens als ze gezamenlijk de op tv misdaad te lijf gaan. door Elke week wacht een hen een nieuwe op tv zaak het op het op tv gebied van drugshandel, een wapenhandel en moord.

An door Inconvenient - het Nadat hij zijn vrouw en een ongeboren de kind heeft verloren, naar verhuist de in en uit in verdrietige van ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om door daar tijdens als detective aan de slag uit te gaan het bij met de Los Angeles Police Department. Hier van wordt hij gekoppeld het aan naar de ervaren Murtaugh, die de nog herstellende met is van een op hartaanval. Riggs' roekeloze uit gedrag en drang naar om zich in de het vuurlinie te plaatsen, botsen met regelmatig met uit het streven van naar Murtaugh de om de dag stressvrij en volgens op alle geldende regels een tijdens door te komen. De uit samenwerking verloopt dan ook in niet altijd op zonder slag of het stoot als ze het gezamenlijk de misdaad in te lijf in gaan. Elke week wacht hen een tijdens nieuwe zaak uit op het gebied in van drugshandel, wapenhandel tijdens en op tv moord.

Double op tv Shot of Baileys - Nadat uit hij zijn vrouw door en door ongeboren kind heeft verloren, een verhuist de het in en in verdrietige ex-Navy door SEAL naar Riggs naar Californië om daar van als detective tijdens aan de slag in te gaan in bij de Los Angeles Police met Department. Hier wordt van hij op tv gekoppeld aan de de ervaren Murtaugh, die in nog herstellende is van door een hartaanval. Riggs' roekeloze naar gedrag het en drang door om zich in de op vuurlinie te plaatsen, botsen regelmatig de een met het streven van van Murtaugh om door de dag stressvrij en volgens het alle geldende regels tijdens door te komen. De door door samenwerking verloopt dan van ook niet altijd zonder slag of het op stoot als ze gezamenlijk de misdaad naar het te lijf gaan. Elke week wacht het hen een met nieuwe zaak op het de gebied op van drugshandel, wapenhandel en het moord. De zus van door naar detective Bailey komt door in aanraking met een justitie. Bailey moet een beslissen hoe ver ze in gaat om haar familie te van op tv beschermen.

Better Living Through in door Chemistry - Nadat hij zijn vrouw het en ongeboren van kind heeft in verloren, verhuist de het in en op in verdrietige ex-Navy met SEAL Riggs naar Californië om in daar op tv als detective aan de door slag te gaan in bij de Los van Angeles Police Department. Hier wordt de hij gekoppeld op tv aan de ervaren Murtaugh, op die op nog herstellende is van een van hartaanval. Riggs' roekeloze door gedrag en drang op het om zich in de vuurlinie te met plaatsen, botsen naar regelmatig met op tv het streven met van Murtaugh om de door dag stressvrij van en volgens alle naar geldende regels door te komen. De de samenwerking de verloopt dan het ook niet altijd op tv zonder slag of stoot als ze op gezamenlijk de in misdaad te lijf op tv gaan. Elke week een wacht op tv hen een nieuwe zaak van op het gebied van drugshandel, naar wapenhandel door en moord. op tv Murtaugh en Riggs reageren op de in moord van een het ontsnapte patient de van uit Dr. Cahills. Het onderzoek brengt op tv een uit groot geheim aan het uit licht.

Diggin' de Up Dirt - een Nadat hij zijn naar vrouw en ongeboren op kind heeft de verloren, verhuist de in en tijdens in verdrietige een ex-Navy SEAL Riggs naar een Californië om daar als het detective aan uit de slag te een gaan een bij de Los Angeles Police een Department. Hier wordt in hij een gekoppeld aan de ervaren een Murtaugh, die nog uit herstellende is de van een hartaanval. Riggs' roekeloze de gedrag uit en drang om zich in op de vuurlinie te het plaatsen, op tv botsen regelmatig met het streven door van naar Murtaugh om de met dag stressvrij en volgens alle op geldende naar regels door te komen. De samenwerking van verloopt tijdens dan ook niet in altijd zonder slag of stoot van door als ze gezamenlijk de misdaad te de op tv lijf gaan. Elke de week wacht hen in een nieuwe zaak op het gebied het van drugshandel, een wapenhandel en naar moord. Riggs bezoekt met zijn schoonvader in in de gevangenis. tijdens Ze halen herinneren op waardoor een naar groot geheim over het zijn overleden vrouw met boven het water komt.

Funny door Money - door Nadat hij zijn vrouw met en ongeboren kind heeft in verloren, verhuist de in door uit en in verdrietige ex-Navy in SEAL Riggs naar Californië een om de daar als detective aan de in slag te gaan op tv bij tijdens de Los Angeles Police Department. een Hier wordt tijdens hij gekoppeld aan de de ervaren Murtaugh, die het nog herstellende op is van een hartaanval. een Riggs' roekeloze de gedrag en drang naar om zich in op de vuurlinie te plaatsen, op botsen regelmatig door met het streven naar van Murtaugh om de met dag stressvrij en volgens van alle geldende regels de door in te komen. een De samenwerking verloopt tijdens dan ook niet altijd een zonder slag of uit stoot als de ze gezamenlijk de misdaad te tijdens lijf op tv gaan. Elke week wacht hen een uit door nieuwe zaak op het gebied op van drugshandel, tijdens wapenhandel en uit moord. Riggs en op tv Murtaugh komen in de wereld van op vals geld terecht. uit Als door een groep tieners van per ongeluk betrokken van raakt, voelt Murtaugh op zich verantwoordelijk.

Wreck op tv the Halls uit - Nadat hij zijn uit vrouw en met ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in in en in het van verdrietige ex-Navy SEAL van Riggs naar Californië om met daar als een detective aan de slag te gaan op tv bij de van Los van Angeles Police Department. Hier wordt door hij gekoppeld aan de door ervaren Murtaugh, die uit nog in herstellende is op tv van een hartaanval. Riggs' uit roekeloze gedrag en drang op tv om zich in de in vuurlinie op tv te plaatsen, botsen regelmatig de met het het streven van Murtaugh om de in dag stressvrij en in uit volgens alle geldende regels door te op komen. De tijdens samenwerking de verloopt dan ook niet altijd zonder naar slag van of stoot als door ze gezamenlijk de misdaad van te de lijf gaan. Elke week naar wacht hen een nieuwe met zaak op tv op het gebied van drugshandel, wapenhandel naar en het moord. Het is kerst naar en de familie Murtaugh op tv reist af het naar Hawaii. De van vakantie is van korte van duur als op hij op tv en Riggs opgeroepen worden het om een moord tijdens op te op lossen. Het slachtoffer blijkt een oude naar op vriend te zijn.

Fools Rush het In - in Nadat hij in zijn vrouw en ongeboren kind heeft op tv op verloren, verhuist de in en uit in het verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar uit Californië naar om daar als detective aan de de slag te naar gaan bij naar de Los op Angeles Police Department. de Hier wordt hij gekoppeld aan door de ervaren Murtaugh, die van nog naar herstellende is met van een hartaanval. de Riggs' roekeloze gedrag en drang op tv om zich tijdens in de vuurlinie te van plaatsen, botsen regelmatig een met het streven van de Murtaugh om de een dag van stressvrij en van volgens alle geldende regels door met te komen. De in samenwerking verloopt het dan ook niet altijd zonder op tv slag of stoot door als ze naar gezamenlijk naar de misdaad te lijf gaan. het Elke week van wacht hen een nieuwe zaak met naar op het gebied van drugshandel, wapenhandel het en door moord. Riggs en Murtaugh in zijn verzeild geraakt op tv in op tv een wereld vol complottheorieen. met Ondertussen groeit de de relatie tussen Riggs en een Molly.

januari 2019
10-01-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Need to Know - De nieuwe partners Murtaugh en Cole proberen een stabiel ritme te vinden terwijl ze werken aan het oplossen van de moord op een financieel directeur.

03-01-2019 21:25

Nieuw: Lethal Weapon seizoen 3

Lethal Weapon - Nieuw: Lethal Weapon seizoen 3

Vanavond start het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie Lethal Weapon. De nieuwe afleveringen zijn elke donderdag om 21:25 uur te zien op Veronica. Dit seizoen is de jonge hoofdrolspeler Martin Riggs om het leven gekomen en heeft de...

03-06-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Aflevering 22 - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekopp...

27-05-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Family Ties - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppel...

20-05-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Aflevering 20 - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekopp...

13-05-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Aflevering 19 - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekopp...

06-05-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Frankie Comes to Hollywood - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wor...

22-04-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Ruthless - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppeld a...

15-04-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

An Inconvenient - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij geko...

08-04-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Double Shot of Baileys - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt h...

01-04-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Better Living Through Chemistry - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hie...

25-03-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Diggin' Up Dirt - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij geko...

18-03-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Funny Money - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppel...

11-03-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Wreck the Halls - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij geko...

04-03-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Fools Rush In - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekopp...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lethal Weapon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lethal Weapon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lethal Weapon bij Lethal Weapon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lethal Weapon. Heb je een uitzending van Lethal Weapon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lethal Weapon gemist

Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detec...

Uitzending gemist van Lethal Weapon? Hier kun je alle uitzendingen van Lethal Weapon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 10-01-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord