Programma gemist?

The in Spy Who Loved Me uit - Voormalig uit CIA-agent Wesley Cole keert het terug naar huis een en gaat een aan de slag als politieagent het naar bij de LAPD terwijl hij zich met aanpast aan het het tijdens leven in Los naar Angeles. Ondertussen zet op Avery zijn campagne naar voor gemeenteraad voort. In deze met aflevering: wanneer Cole door door de FBI wordt van uit onderzocht, twijfelt Murtaugh aan op zijn loyaltiteit voor zijn eigen met partner. Ondertussen tijdens werkt de Cole aan een zaak waarbij een Natalie's verloofde, Andrew, uit vlak voor hun trouwdag van in in het vizier de komt.

A Game in Of Chicken - het Voormalig CIA-agent een Wesley Cole van keert terug naar huis en gaat een het aan de slag als politieagent bij de de het LAPD terwijl tijdens hij zich aanpast aan het leven in in Los Angeles. een naar Ondertussen zet Avery zijn campagne voor een gemeenteraad het voort. In deze aflevering: ondanks uit het door advies van Murtaugh dringt Cole op aan om Tom uit van Barnes te helpen met door een zaak die dicht bij tijdens op huis ligt. Hierdoor in wordt het partnerschap van Murtaugh een en Cole op de uit de proef gesteld. Ondertussen bereidt Trish haar uit campagne voor officier een van op tv justitie voor.

Coyote Ugly naar - Voormalig CIA-agent in Wesley tijdens Cole keert terug naar huis naar en gaat aan een de naar slag als politieagent in bij de LAPD terwijl hij op tv zich aanpast met aan het leven in uit Los van Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne in voor gemeenteraad voort. tijdens naar In deze aflevering keert Wesley een Cole terug naar huis in en naar gaat aan de slag als de het politieagent bij de LAPD op terwijl hij het zich aanpast aan het leven uit in Los Angeles. Wanneer uit Cole en op Murtaugh een zaak op onderzoeken waarbij in een vader op en een dochter betrokken zijn voor op het van oversteken van de Mexicaanse grens, door tijdens leggen ze uiteindelijk een in groot probleem van bloot met California uit Boarder Patrol.

The Roger op and Me - Voormalig een een CIA-agent Wesley Cole keert terug naar het door huis en gaat met aan de slag het als politieagent bij op de LAPD terwijl tijdens hij zich aanpast aan het van leven in uit Los Angeles. Ondertussen van zet Avery zijn tijdens campagne voor gemeenteraad op tv voort. In deze aflevering: op tv Murtaugh van en Cole onderzoeken de moord op van een ondergrondse MMA-jager een wanneer het Murtaugh zich realiseert dat door zijn vechtbewegingen niet op tv zo scherp zijn als met tijdens ze ooit waren. Intussen is Trish tijdens niet uit vervuld door haar tijdens praktijk en overweegt hij op tv om door voor de staatsambt te gaan. tijdens Cole een en Erica proberen naar ook dingen casual en ongecompliceerd te uit door houden, maar hun plan werkt in averechts wanneer Maya op door een uit negatieve manier reageert op op tv haar uit gezinsveranderingen.

Dial M for een Murtaugh - de Nadat hij door zijn vrouw en uit ongeboren kind de heeft verloren, verhuist met de in en van in verdrietige ex-Navy uit SEAL Riggs naar naar Californië om daar door als detective aan de het slag te gaan op bij de Los uit Angeles Police Department. Hier wordt door uit hij gekoppeld aan naar de ervaren Murtaugh, die uit nog herstellende is van een met hartaanval. Riggs' uit roekeloze gedrag op en drang met om zich in de vuurlinie te van plaatsen, van botsen regelmatig met in het streven van Murtaugh om met de dag stressvrij tijdens de en volgens alle geldende regels door het te op komen. De naar samenwerking verloopt dan ook niet tijdens altijd zonder het slag of stoot als ze naar gezamenlijk de het misdaad te lijf met gaan. Elke op tv week wacht hen een door nieuwe zaak op tv op het gebied van drugshandel, in wapenhandel en uit moord. Murtaugh de neemt een familievakantie, naar maar wordt weer aan op tv het werk gezet van wanneer hij getuige met is van een op tv vermeende op tv ontvoering.

There door Will Be Bud - in Voormalig CIA-agent Wesley met Cole keert terug met naar een huis en gaat met aan de slag als naar politieagent bij de LAPD terwijl met hij zich aanpast uit aan op tv het leven met in Los Angeles. Ondertussen zet in Avery op zijn campagne voor gemeenteraad voort. In op deze aflevering vind tijdens Cole uit zichzelf terug in de de rebound met na Natalie's verloving, de en zijn nieuwe het romantische interesse, Julie, heeft een tijdens onverwachte uit connectie met A.D.A. met Erica, dingen compliceren op het werk. op een Ondertussen maakt Murtaugh door zich zorgen over het naar verband tussen de moord die met naar hij aan het onderzoeken tijdens is en op een nieuwe kans naar voor Trish om co-counsel naar te zijn bij op tv een spraakmakende rechtszaak met een Leo de Getz.

Bad Santas - tijdens Terwijl Cole al op tv in de van vakantiesferen raakt tijdens voor zijn eerste kerst op tv met Maya, hoopt Murtaugh het een dat hij RJ kan overtuigen een om terug te komen tijdens van Costa Rica met een voor de feestdagen.

Bali - de Murtaugh uit wendt zich tot Cole's voormalige op mentor, Tom Barnes, op voor hulp bij op tv een kartelzaak. Ondertussen ontmoeten tijdens Murtaugh en Trish naar Natalie en op tv Maya de voor de eerste met keer

Panama een - Voormalig CIA-agent naar Wesley Cole keert terug naar in huis in en gaat met aan de slag als politieagent het bij de LAPD door terwijl hij zich aanpast op op aan het leven in Los uit Angeles. Ondertussen zet de Avery op zijn campagne voor gemeenteraad voort. Cole het het wordt confronteert met naar zijn verleden wanneer in zijn voormalige mentor, Tom Barnes, verontrustend een van nieuws brengt

Get door the Picture op tv - Murtaugh en Cole onderzoeken tijdens een overval op naar een vrachtwagen die vol van zat met een beeldende kunst. Ondertussen naar chanteert Riana Murtaugh een om haar naar van een concert te laten het gaan nadat in ze hem met betrapt heeft in een leugen in die de hij tegen naar Trish heeft gezegd.

Leo het Getz Justice - Voormalig CIA-agent het Wesley in Cole keert terug met naar huis en gaat naar aan de slag met als politieagent bij de de LAPD terwijl een hij uit zich aanpast aan het leven in naar Los Angeles. uit Ondertussen van zet Avery zijn tijdens campagne voor gemeenteraad voort. Cole denkt naar na het over zijn tijd voor de een op CIA, omdat een persoon uit met het van verleden een verrassende terugkeer van maakt.

A Whole de Lotto van Trouble - Voormalig door CIA-agent Wesley Cole keert terug op naar huis en uit gaat aan naar de slag als politieagent bij van met de LAPD terwijl van hij zich aanpast het aan het leven in Los Angeles. een Ondertussen zet met Avery zijn campagne voor in uit gemeenteraad voort. In met deze aflevering: Cole jongleert met met de realiteit de van zijn werk en op zijn van plicht om een goede ouder door te in zijn, terwijl hij en Murtaugh een samenwerken uit om een bende van te verslaan. Murtaugh maakt zich klaar met om zijn 30-jarig in jubileum te met vieren met de met LAPD en krijgt naar een verrassingsbezoek van de zijn competitieve door schoonvader, Don op Bennett.

Need to Know een - op tv De nieuwe partners door Murtaugh en Cole proberen een de stabiel op tv ritme te vinden terwijl uit ze werken aan de het oplossen van de door moord op naar een financieel een directeur.

Vanavond start naar het tijdens derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie het Lethal Weapon. de De nieuwe afleveringen zijn uit elke donderdag een om 21:25 uur te uit tijdens zien op Veronica. Dit het seizoen is de uit jonge hoofdrolspeler Martin Riggs om het een leven door gekomen en heeft van de oudere detective van Roger Murtaugh een een nieuwe partner, Wesley het Cole, gespeeld door Sean uit William Scott (bekend als door Stifler uit American op tv Pie). Voormalig CIA-agent Wesley het Cole keert het terug naar huis tijdens en gaat aan met de slag als politieagent het naar bij de LAPD terwijl in hij zich aanpast tijdens aan het leven op tv in Los Angeles. Ondertussen uit zet Avery naar zijn campagne voor de uit gemeenteraad de voort.

Aflevering door 22 - Nadat met hij zijn door vrouw en ongeboren kind van heeft verloren, verhuist op de in en in verdrietige in de ex-Navy SEAL Riggs naar tijdens Californië om daar een als detective aan de met slag te gaan bij door tijdens de Los Angeles Police Department. uit Hier wordt tijdens hij gekoppeld aan van de ervaren een Murtaugh, die nog herstellende is van het een hartaanval. Riggs' in op tv roekeloze gedrag en drang om naar zich in de vuurlinie met te plaatsen, uit botsen regelmatig met het uit streven van de Murtaugh een om de dag tijdens stressvrij en volgens alle geldende regels met door te een komen. op De samenwerking verloopt dan ook in niet altijd zonder met slag de of stoot als ze gezamenlijk het de met misdaad te lijf gaan. Elke week door het wacht hen een de nieuwe zaak op het in gebied van drugshandel, wapenhandel door en op moord.

september 2019
11-04-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

The Spy Who Loved Me - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort...

04-04-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

A Game Of Chicken - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. I...

28-03-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Coyote Ugly - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. In deze...

21-03-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

The Roger and Me - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. In...

14-03-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Dial M for Murtaugh - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij ...

07-03-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

There Will Be Bud - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. I...

28-02-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Bad Santas - Terwijl Cole al in de vakantiesferen raakt voor zijn eerste kerst met Maya, hoopt Murtaugh dat hij RJ kan overtuigen om terug te komen van Costa Rica voor de feestdagen.

14-02-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Bali - Murtaugh wendt zich tot Cole's voormalige mentor, Tom Barnes, voor hulp bij een kartelzaak. Ondertussen ontmoeten Murtaugh en Trish Natalie en Maya voor de eerste keer

07-02-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Panama - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. Cole wordt c...

31-01-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Get the Picture - Murtaugh en Cole onderzoeken een overval op een vrachtwagen die vol zat met beeldende kunst. Ondertussen chanteert Riana Murtaugh om haar naar een concert te laten gaan nadat ze hem betrapt heeft in een leugen die hij tege...

24-01-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Leo Getz Justice - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voort. Co...

17-01-2019 21:25

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

A Whole Lotto Trouble - Voormalig CIA-agent Wesley Cole keert terug naar huis en gaat aan de slag als politieagent bij de LAPD terwijl hij zich aanpast aan het leven in Los Angeles. Ondertussen zet Avery zijn campagne voor gemeenteraad voor...

10-01-2019 21:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Need to Know - De nieuwe partners Murtaugh en Cole proberen een stabiel ritme te vinden terwijl ze werken aan het oplossen van de moord op een financieel directeur.

03-01-2019 21:25

Nieuw: Lethal Weapon seizoen 3

Lethal Weapon - Nieuw: Lethal Weapon seizoen 3

Vanavond start het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie Lethal Weapon. De nieuwe afleveringen zijn elke donderdag om 21:25 uur te zien op Veronica. Dit seizoen is de jonge hoofdrolspeler Martin Riggs om het leven gekomen en heeft de...

03-06-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Aflevering 22 - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekopp...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lethal Weapon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lethal Weapon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lethal Weapon bij Lethal Weapon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lethal Weapon. Heb je een uitzending van Lethal Weapon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lethal Weapon gemist

Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detec...

Uitzending gemist van Lethal Weapon? Hier kun je alle uitzendingen van Lethal Weapon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 11-04-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord