Programma gemist?

Aflevering 22 op - de Nadat hij zijn vrouw en ongeboren op tv tijdens kind heeft verloren, op verhuist de in en in het verdrietige ex-Navy de SEAL Riggs naar door Californië om daar als detective tijdens aan de op tv slag te op tv gaan bij de Los Angeles een Police met Department. Hier wordt met hij gekoppeld naar aan de ervaren Murtaugh, het die nog herstellende is van uit in een hartaanval. Riggs' roekeloze de gedrag en drang met om zich in de vuurlinie naar te naar plaatsen, botsen regelmatig met het uit het streven van Murtaugh om op tv de dag stressvrij en volgens uit alle op geldende regels door te op komen. door De samenwerking verloopt in dan ook niet altijd zonder de slag of stoot de als ze naar gezamenlijk de met misdaad te lijf van gaan. Elke week wacht op hen een op nieuwe zaak op het gebied van het door drugshandel, wapenhandel en een moord.

Family Ties - op tv Nadat hij zijn tijdens vrouw een en ongeboren kind heeft de verloren, verhuist de met in op en in verdrietige een ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om in tijdens daar als detective aan met de slag te gaan bij op tv de Los een Angeles Police uit Department. Hier wordt op tv hij gekoppeld aan naar de ervaren een Murtaugh, die nog herstellende is van de een hartaanval. Riggs' het een roekeloze gedrag en drang om uit zich in de vuurlinie het een te plaatsen, botsen regelmatig van met het streven van de Murtaugh om de op tv dag in stressvrij en volgens alle geldende regels het door door te komen. De samenwerking door verloopt dan ook van niet naar altijd zonder slag of uit stoot als ze gezamenlijk de op tv misdaad te lijf tijdens met gaan. Elke week wacht op hen een nieuwe een zaak op het met gebied van drugshandel, wapenhandel een en van moord.

Aflevering 20 met - Nadat het hij zijn vrouw tijdens en ongeboren kind op heeft verloren, verhuist de in in en in verdrietige de ex-Navy een SEAL Riggs naar Californië om tijdens op tv daar als detective aan tijdens de slag tijdens te gaan bij de Los het Angeles Police tijdens Department. Hier wordt naar hij gekoppeld aan de uit ervaren naar Murtaugh, die nog herstellende door is van een uit hartaanval. Riggs' het roekeloze gedrag en de drang om zich de in de vuurlinie tijdens te plaatsen, botsen regelmatig met met het streven van op Murtaugh om de dag naar stressvrij en uit volgens het alle geldende regels door van te komen. De naar samenwerking verloopt dan ook niet uit altijd zonder slag uit in of stoot als in ze gezamenlijk de misdaad een te lijf gaan. in Elke week wacht hen een de nieuwe zaak de op uit het gebied van drugshandel, wapenhandel een en de moord.

Aflevering op tv 19 - Nadat hij zijn op vrouw en ongeboren op tv kind heeft in verloren, naar verhuist de in en in de verdrietige ex-Navy op SEAL Riggs naar met Californië om op daar als detective in aan de slag te gaan bij een de Los uit Angeles Police Department. de Hier door wordt hij gekoppeld aan de ervaren een Murtaugh, tijdens die nog herstellende is van van in een hartaanval. Riggs' roekeloze gedrag uit en drang de om zich in de uit vuurlinie te tijdens plaatsen, botsen regelmatig met het uit streven van in Murtaugh om de dag van op tv stressvrij en volgens het alle geldende regels door op te komen. De samenwerking verloopt een dan ook van niet op altijd zonder slag of door stoot als met ze gezamenlijk de de misdaad te lijf op gaan. Elke week wacht hen een op tv nieuwe zaak met op op het gebied van door drugshandel, wapenhandel en op moord.

Frankie Comes to van Hollywood - Nadat de tijdens hij zijn vrouw en in ongeboren kind heeft een verloren, verhuist de tijdens in en in verdrietige op tv ex-Navy SEAL tijdens Riggs naar Californië om op daar tijdens als detective aan de slag met te een gaan bij de Los op Angeles Police Department. met Hier wordt in hij gekoppeld aan de uit ervaren Murtaugh, die nog een herstellende is door van een hartaanval. Riggs' een roekeloze gedrag en drang in om zich de in het de vuurlinie te op tv plaatsen, botsen regelmatig het met het streven van Murtaugh om door de dag stressvrij door naar en volgens alle van geldende regels door te komen. De op samenwerking verloopt naar dan het ook niet altijd zonder slag of tijdens stoot als ze naar door gezamenlijk de misdaad door te lijf gaan. Elke week wacht op tv hen een de nieuwe zaak op het naar gebied in van drugshandel, naar wapenhandel en moord.

Ruthless de - Nadat hij zijn vrouw naar en ongeboren op tv kind heeft verloren, door verhuist de in en met in verdrietige ex-Navy van SEAL Riggs de naar Californië om daar de de als detective aan de tijdens slag te gaan bij de de van Los Angeles Police Department. van Hier wordt hij gekoppeld met aan de een ervaren Murtaugh, die nog herstellende op is van een op hartaanval. Riggs' roekeloze de gedrag en drang het om naar zich in de vuurlinie op tv te van plaatsen, botsen regelmatig met van het streven van Murtaugh om met de de dag stressvrij naar en volgens alle geldende regels door tijdens te tijdens komen. De samenwerking verloopt door dan ook naar niet altijd door zonder slag of stoot als ze een gezamenlijk de de misdaad op tv te lijf gaan. Elke week van wacht hen van een nieuwe zaak de op het gebied op van drugshandel, wapenhandel en het moord.

An Inconvenient - in Nadat hij door zijn vrouw en ongeboren de de kind heeft verloren, verhuist de in door en door in verdrietige ex-Navy SEAL op Riggs naar naar Californië om daar met als detective aan op de slag een te gaan bij de Los de Angeles Police Department. de Hier op wordt hij gekoppeld aan tijdens de ervaren uit Murtaugh, die nog herstellende is in van een hartaanval. een Riggs' roekeloze gedrag en tijdens drang om zich uit in de vuurlinie het te plaatsen, botsen de regelmatig met van het streven van Murtaugh een tijdens om de dag stressvrij en in volgens alle geldende in regels door te komen. op tv De een samenwerking verloopt dan door ook niet altijd zonder slag tijdens of op stoot als ze gezamenlijk de op misdaad het te lijf gaan. Elke week tijdens wacht hen een een nieuwe zaak op een het het gebied van met drugshandel, wapenhandel en tijdens moord.

Double op tv Shot of Baileys - op Nadat naar hij zijn vrouw en ongeboren kind uit heeft verloren, verhuist het de in en op in verdrietige naar ex-Navy SEAL Riggs naar op Californië tijdens om daar als uit detective aan de slag te naar gaan bij in de Los Angeles Police met Department. Hier wordt door hij gekoppeld een aan de ervaren door Murtaugh, die nog herstellende op door is van een hartaanval. Riggs' roekeloze naar gedrag van en drang om op tv zich in de vuurlinie te tijdens een plaatsen, botsen regelmatig met het streven het van Murtaugh om de de dag stressvrij in en van volgens alle geldende op regels door te komen. De het samenwerking de verloopt dan ook door niet altijd zonder met slag of uit stoot als ze in gezamenlijk de misdaad te lijf gaan. het Elke op tv week wacht hen een door nieuwe zaak op het de gebied door van drugshandel, wapenhandel de en moord. De op zus van detective Bailey komt op in aanraking met van een justitie. Bailey moet beslissen hoe met ver ze gaat om door haar met familie te in beschermen.

Better Living op tv Through Chemistry van - Nadat hij een zijn vrouw en ongeboren uit kind heeft verloren, verhuist tijdens de in en een in verdrietige ex-Navy uit SEAL Riggs met naar Californië om daar op als detective een aan naar de slag te gaan de bij de Los het Angeles Police Department. Hier wordt met hij in gekoppeld aan de in ervaren Murtaugh, die nog een herstellende is op van een hartaanval. het Riggs' roekeloze gedrag en drang de om uit zich in de naar vuurlinie te plaatsen, botsen regelmatig naar met in het streven van de Murtaugh om de het dag stressvrij en volgens alle op tv geldende een regels door te komen. uit De samenwerking verloopt dan op ook niet altijd tijdens zonder slag de of stoot als ze van een gezamenlijk de misdaad te op lijf gaan. Elke week wacht het tijdens hen een nieuwe zaak op een het gebied van drugshandel, van wapenhandel en op tv moord. Murtaugh en op tv Riggs reageren op tv op de moord tijdens van een een ontsnapte patient van Dr. uit Cahills. Het onderzoek brengt een naar op groot geheim aan het met licht.

Diggin' Up in Dirt - Nadat naar hij zijn het vrouw en ongeboren op kind heeft verloren, tijdens verhuist de in en in tijdens verdrietige van ex-Navy SEAL Riggs naar uit Californië om daar het als detective een aan de slag te gaan door bij de door Los in Angeles Police Department. Hier tijdens wordt hij naar gekoppeld aan de op ervaren Murtaugh, die nog herstellende het is van een hartaanval. uit Riggs' roekeloze met gedrag een en drang om zich door in de vuurlinie te een plaatsen, botsen regelmatig een met naar het streven van Murtaugh uit om de dag stressvrij en de van volgens alle geldende regels door een te komen. De samenwerking tijdens verloopt dan ook uit een niet altijd zonder slag van of stoot als ze gezamenlijk met de tijdens misdaad te lijf door gaan. Elke week wacht hen het een nieuwe zaak in op het het gebied van drugshandel, wapenhandel uit van en moord. Riggs bezoekt met zijn schoonvader in de gevangenis. naar Ze in halen herinneren in op waardoor een groot geheim over in zijn op overleden vrouw op tv boven water komt.

Funny op Money - Nadat hij zijn op vrouw en op tv ongeboren van kind heeft verloren, in verhuist de in en in op verdrietige met ex-Navy SEAL Riggs naar Californië van om daar een als detective aan de met slag te gaan bij een in de Los Angeles Police de Department. Hier wordt hij uit gekoppeld een aan de ervaren Murtaugh, op tv die nog herstellende op tv is van een hartaanval. Riggs' naar roekeloze gedrag de en drang om zich door in de op tv vuurlinie te plaatsen, op tv botsen regelmatig met het naar op streven van Murtaugh om van de dag stressvrij uit en volgens alle geldende regels naar door de te komen. de De samenwerking verloopt dan ook uit niet altijd zonder slag naar of stoot als tijdens ze gezamenlijk van de misdaad te lijf uit van gaan. Elke week wacht hen een een nieuwe zaak op in het gebied uit van drugshandel, op tv wapenhandel en moord. het Riggs en Murtaugh komen met in de wereld een van tijdens vals geld terecht. Als een naar groep tieners door per ongeluk van betrokken raakt, voelt Murtaugh van zich verantwoordelijk.

Wreck the Halls een - het Nadat hij zijn vrouw en het ongeboren kind heeft uit van verloren, verhuist de in uit en in verdrietige ex-Navy SEAL de Riggs een naar Californië om in daar als door detective aan de tijdens slag te gaan bij naar de Los Angeles een Police Department. Hier wordt met hij op tv gekoppeld aan de ervaren Murtaugh, in die tijdens nog herstellende is van een de hartaanval. Riggs' roekeloze in gedrag en drang naar om door zich in de vuurlinie te naar plaatsen, botsen regelmatig van met het streven met van Murtaugh om van de dag stressvrij door en volgens het alle geldende regels door te op komen. De samenwerking naar verloopt dan het ook niet op tv altijd zonder slag of stoot de als ze in gezamenlijk de tijdens misdaad te lijf gaan. Elke het week wacht hen een een uit nieuwe zaak op het op gebied een van drugshandel, wapenhandel en moord. Het door is kerst en door de familie Murtaugh tijdens reist af naar naar Hawaii. De met vakantie is van korte de duur als hij door en Riggs opgeroepen naar worden om een naar het moord op te lossen. Het slachtoffer uit blijkt tijdens een oude vriend door te zijn.

Fools op Rush In - in Nadat hij met zijn vrouw en ongeboren kind op tv heeft verloren, verhuist in de in en in tijdens verdrietige het ex-Navy SEAL Riggs naar Californië van om daar als een de detective aan de slag te gaan naar bij de Los uit tijdens Angeles Police Department. Hier het wordt hij gekoppeld aan een de ervaren Murtaugh, die op tv nog herstellende is door van tijdens een hartaanval. Riggs' in roekeloze gedrag op en drang om zich in de tijdens vuurlinie te plaatsen, in botsen regelmatig een met in het streven van Murtaugh om de in dag op stressvrij en volgens alle geldende op regels op door te komen. De door samenwerking op verloopt dan ook niet altijd uit zonder slag op tv of stoot als op ze gezamenlijk de misdaad te een lijf van gaan. Elke week wacht met hen een van nieuwe zaak op een het gebied met van drugshandel, wapenhandel en naar moord. Riggs en een Murtaugh zijn van verzeild geraakt in uit een wereld vol complottheorieen. Ondertussen het groeit het de relatie tussen Riggs en het Molly.

Fork-Getta-Bout It - het op tv Nadat hij zijn vrouw en ongeboren op kind op tv heeft verloren, naar verhuist de in en in verdrietige het ex-Navy SEAL in Riggs naar Californië een om de daar als detective aan de slag het te in gaan bij de met Los Angeles in Police Department. Hier wordt hij een gekoppeld aan de een ervaren Murtaugh, naar die nog herstellende is de van in een hartaanval. Riggs' roekeloze gedrag de en drang om zich tijdens in de in vuurlinie te plaatsen, naar botsen regelmatig met het op streven van Murtaugh in om de het dag stressvrij het en volgens alle geldende regels door door door te komen. De samenwerking verloopt met dan ook de niet altijd het zonder slag of stoot als op tv ze gezamenlijk een de uit misdaad te lijf gaan. Elke door week wacht hen een met nieuwe een zaak op het gebied uit van drugshandel, wapenhandel met en moord. Riggs een en Murtaugh op worden tijdens een onderzoek naar op een op moord in een ziekenhuis met betrokken in een tijdens hele andere naar wereld.

Birdwatching - op tv Nadat uit hij zijn vrouw en ongeboren kind een heeft met verloren, verhuist de in en naar tijdens in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar tijdens Californië om daar met als detective tijdens aan de slag te door gaan bij de van Los Angeles Police uit op tv Department. Hier wordt hij naar gekoppeld aan de ervaren in Murtaugh, die nog herstellende tijdens is van van een met hartaanval. Riggs' roekeloze gedrag van en drang om zich tijdens in de vuurlinie het te in plaatsen, botsen regelmatig met met het streven een van Murtaugh om de een dag stressvrij en volgens alle door geldende regels door een te met komen. De samenwerking uit verloopt dan ook niet naar altijd in zonder slag of stoot als ze een met gezamenlijk de misdaad te lijf gaan. door door Elke week wacht hen een tijdens nieuwe zaak van op het gebied door van drugshandel, wapenhandel en moord. naar een Riggs en Murtaugh onderzoeken de dood uit naar van een surfer. Ondertussen tijdens heeft Riggs nachtmerries uit zijn op tv een verleden.

augustus 2018
03-06-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Aflevering 22 - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekopp...

27-05-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Family Ties - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppel...

20-05-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Aflevering 20 - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekopp...

13-05-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Aflevering 19 - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekopp...

06-05-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Frankie Comes to Hollywood - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wor...

22-04-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Ruthless - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppeld a...

15-04-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

An Inconvenient - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij geko...

08-04-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Double Shot of Baileys - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt h...

01-04-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Better Living Through Chemistry - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hie...

25-03-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Diggin' Up Dirt - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij geko...

18-03-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Funny Money - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppel...

11-03-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Wreck the Halls - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij geko...

04-03-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Fools Rush In - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekopp...

25-02-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Fork-Getta-Bout It - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij g...

18-02-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Birdwatching - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lethal Weapon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lethal Weapon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lethal Weapon bij Lethal Weapon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lethal Weapon. Heb je een uitzending van Lethal Weapon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lethal Weapon gemist

Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detec...

Uitzending gemist van Lethal Weapon? Hier kun je alle uitzendingen van Lethal Weapon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 03-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord