Programma gemist?

Aflevering 22 - uit naar Nadat hij zijn vrouw een en ongeboren op tv kind heeft verloren, van verhuist de in en in het verdrietige ex-Navy SEAL Riggs het naar door Californië om daar als detective van het aan de slag te gaan bij de de Los in Angeles Police Department. Hier met wordt in hij gekoppeld aan tijdens de ervaren Murtaugh, die met nog herstellende is van het een de hartaanval. Riggs' in roekeloze gedrag en van drang om zich in de vuurlinie op uit te plaatsen, botsen op tv regelmatig met het door streven van Murtaugh om de dag van stressvrij en volgens uit alle geldende het regels door te de komen. De samenwerking uit verloopt dan van ook niet altijd een zonder slag of stoot uit als ze het gezamenlijk de misdaad te het lijf gaan. Elke op week door wacht hen een nieuwe met zaak op het een gebied van drugshandel, uit wapenhandel en de moord.

Family het Ties - met Nadat hij zijn een vrouw en ongeboren kind heeft met verloren, verhuist tijdens de in en in naar verdrietige ex-Navy de SEAL Riggs naar naar Californië om daar uit als detective aan de naar slag te gaan in bij de Los het Angeles Police uit Department. Hier de wordt hij gekoppeld in aan de ervaren Murtaugh, die door nog herstellende een is van een hartaanval. Riggs' de roekeloze gedrag de en drang om zich een in het de vuurlinie te plaatsen, botsen het regelmatig uit met het streven uit van Murtaugh om de op dag stressvrij de en volgens alle het geldende regels door te komen. op tv De op tv samenwerking verloopt dan ook van niet altijd van zonder slag of stoot als de ze uit gezamenlijk de misdaad tijdens te lijf gaan. Elke met week wacht hen met een nieuwe zaak op naar een het gebied van drugshandel, wapenhandel en met het moord.

Aflevering 20 - uit Nadat in hij zijn de vrouw en ongeboren kind heeft verloren, een in verhuist de in op tv en in verdrietige ex-Navy uit SEAL Riggs naar van Californië om daar op tv als detective aan de slag op tv te gaan in bij de Los het Angeles in Police Department. Hier wordt hij in gekoppeld op tv aan de ervaren Murtaugh, die op nog herstellende is van door op een hartaanval. Riggs' roekeloze gedrag en de drang om de zich op tv in de vuurlinie te plaatsen, botsen tijdens regelmatig met het de naar streven van Murtaugh om de van dag stressvrij en het volgens in alle geldende regels door door te komen. De samenwerking van verloopt dan de ook niet de altijd zonder slag of tijdens stoot als ze gezamenlijk van de misdaad te tijdens lijf gaan. de Elke week de wacht hen een nieuwe door zaak op het gebied naar van het drugshandel, wapenhandel en met moord.

Aflevering 19 van - Nadat hij zijn in vrouw en door ongeboren kind heeft verloren, met verhuist de in op tv en in verdrietige de ex-Navy SEAL Riggs van naar Californië de om daar in als detective tijdens aan de slag de te gaan bij de Los Angeles door Police Department. van Hier wordt hij tijdens gekoppeld het aan de ervaren Murtaugh, die op nog herstellende is van van een op hartaanval. Riggs' naar roekeloze gedrag en drang naar om zich in de met vuurlinie te naar plaatsen, botsen regelmatig met met het streven van Murtaugh een om de dag de stressvrij en door volgens alle geldende regels tijdens door te op tv komen. De samenwerking verloopt van dan de ook niet van altijd zonder slag of naar stoot als ze gezamenlijk van de misdaad uit te lijf gaan. de Elke week wacht naar hen een nieuwe tijdens zaak op op het gebied van drugshandel, wapenhandel en door met moord.

Frankie uit Comes to Hollywood - de Nadat in hij zijn vrouw en ongeboren in kind heeft een verloren, verhuist de een in en in verdrietige op tv ex-Navy SEAL Riggs door naar Californië om daar het als detective het aan de slag uit te gaan tijdens bij de Los Angeles naar Police Department. Hier wordt met het hij gekoppeld aan uit de ervaren Murtaugh, die op tv nog herstellende is van een met hartaanval. Riggs' met roekeloze gedrag en op drang op om zich in de vuurlinie met te plaatsen, tijdens botsen regelmatig uit met het streven van Murtaugh door om de dag stressvrij door en op volgens alle geldende regels door door te door komen. De samenwerking verloopt in dan ook van niet altijd zonder slag op of de stoot als ze gezamenlijk de in misdaad te lijf door gaan. Elke week wacht in naar hen een nieuwe zaak op het op gebied van drugshandel, naar wapenhandel en naar moord.

Ruthless - Nadat op hij zijn vrouw van en uit ongeboren kind heeft verloren, tijdens verhuist de in een en in verdrietige ex-Navy in SEAL op tv Riggs naar Californië tijdens om daar als de detective aan de op slag te gaan bij de uit op Los Angeles Police Department. Hier wordt het hij gekoppeld aan het de van ervaren Murtaugh, die nog herstellende op tv naar is van een hartaanval. Riggs' roekeloze tijdens gedrag en drang de om zich de in een de vuurlinie te plaatsen, botsen door regelmatig met het naar streven van naar Murtaugh om de dag op tv stressvrij tijdens en volgens alle met geldende regels door de te komen. De tijdens samenwerking verloopt dan het ook niet altijd zonder slag naar of stoot als ze naar gezamenlijk de een misdaad te lijf uit gaan. Elke door week wacht hen een nieuwe op zaak op op het gebied van een drugshandel, wapenhandel en door moord.

An Inconvenient - een Nadat op tv hij zijn vrouw en door ongeboren kind heeft een verloren, verhuist tijdens de in en in een verdrietige ex-Navy SEAL van Riggs naar Californië om door daar als op detective aan de slag met te gaan uit bij op de Los Angeles Police het Department. Hier wordt het hij gekoppeld aan de ervaren op tv Murtaugh, die door nog door herstellende is van een hartaanval. een Riggs' roekeloze gedrag tijdens en drang om zich het in met de vuurlinie met te plaatsen, botsen door regelmatig met het streven op van Murtaugh uit om de dag stressvrij van en volgens door alle geldende regels door op te komen. met De samenwerking verloopt dan ook niet in altijd zonder slag het met of stoot als ze uit gezamenlijk de misdaad met te lijf gaan. Elke week van van wacht hen een nieuwe het zaak op het gebied op tv van op tv drugshandel, wapenhandel en de moord.

Double Shot met of in Baileys - Nadat hij zijn het vrouw en met ongeboren kind heeft uit verloren, verhuist de in en op tv in naar verdrietige ex-Navy SEAL Riggs tijdens naar Californië om naar daar als detective aan uit de van slag te gaan bij in de in Los Angeles Police Department. tijdens Hier wordt hij gekoppeld tijdens aan de van ervaren Murtaugh, die nog naar herstellende is van een op tv hartaanval. Riggs' tijdens roekeloze gedrag en drang uit uit om zich in de vuurlinie uit te plaatsen, botsen regelmatig in met het streven naar op van Murtaugh om de dag op stressvrij en volgens alle door geldende de regels door uit te komen. De samenwerking verloopt dan op tv ook de niet altijd zonder door slag of stoot de als ze gezamenlijk de misdaad de te lijf op gaan. Elke tijdens week wacht door hen een nieuwe zaak op op het gebied op tv van drugshandel, wapenhandel tijdens en moord. De zus met van detective Bailey komt op in aanraking met van justitie. Bailey moet een op tv beslissen hoe ver ze gaat op om haar op tv familie te in beschermen.

Better op tv Living Through Chemistry - Nadat de het hij zijn vrouw op tv en ongeboren kind heeft naar verloren, verhuist de in en in in verdrietige uit ex-Navy SEAL Riggs met naar Californië om op daar uit als detective aan de slag te met gaan bij een de Los naar Angeles Police Department. Hier van wordt hij gekoppeld met aan de ervaren van Murtaugh, die het nog herstellende tijdens is van een tijdens hartaanval. Riggs' roekeloze gedrag een en drang om de zich in de een vuurlinie te plaatsen, het botsen regelmatig met het streven naar van Murtaugh om tijdens de met dag stressvrij en de volgens alle op geldende regels door te het komen. De een samenwerking verloopt dan tijdens ook niet altijd tijdens zonder slag of stoot in als ze uit gezamenlijk de misdaad te op tv lijf gaan. Elke naar week wacht een hen een nieuwe zaak de op het gebied van drugshandel, op met wapenhandel en moord. Murtaugh met en Riggs reageren op in de van moord van een het ontsnapte patient van tijdens Dr. Cahills. Het onderzoek naar brengt een groot uit geheim aan op het licht.

Diggin' uit Up Dirt - Nadat in hij zijn vrouw en op tv ongeboren kind heeft door tijdens verloren, verhuist de in op tv en in verdrietige ex-Navy SEAL tijdens het Riggs naar Californië van om daar als detective op tv aan de in slag te gaan bij de Los uit een Angeles Police Department. Hier wordt door hij gekoppeld aan van de ervaren Murtaugh, die op nog uit herstellende is van een hartaanval. op tv Riggs' op roekeloze gedrag en drang om een zich de in de vuurlinie te plaatsen, een botsen door regelmatig met een het streven van Murtaugh om de uit dag stressvrij en het volgens alle geldende op regels een door te op tv komen. De samenwerking op verloopt dan ook op niet altijd zonder slag of stoot van als met ze gezamenlijk een de misdaad te lijf gaan. Elke door week wacht hen het naar een nieuwe zaak op tv op het gebied van op drugshandel, wapenhandel en moord. Riggs uit bezoekt zijn schoonvader tijdens in de gevangenis. door Ze halen herinneren door op tv op waardoor een groot geheim over op tv zijn van overleden vrouw uit boven water komt.

Funny Money - het Nadat hij naar zijn vrouw en ongeboren met kind in heeft verloren, verhuist de in op en naar in verdrietige ex-Navy SEAL naar Riggs naar tijdens Californië om daar naar als detective met aan de slag de te gaan bij de Los Angeles in Police Department. door Hier naar wordt hij gekoppeld aan de een ervaren Murtaugh, op die nog herstellende is in van het een hartaanval. Riggs' tijdens roekeloze gedrag en op drang om zich in tijdens de vuurlinie te plaatsen, botsen van regelmatig met het van streven op van Murtaugh om het de dag stressvrij en in volgens alle tijdens geldende regels door de te komen. De samenwerking verloopt uit dan ook op niet tijdens altijd zonder slag of stoot als de ze gezamenlijk de uit misdaad naar te lijf gaan. Elke van week wacht hen een met in nieuwe zaak op het uit gebied van drugshandel, wapenhandel en in moord. Riggs en uit Murtaugh komen in een de wereld op van vals op tv geld terecht. Als een groep de tieners in per ongeluk betrokken door raakt, voelt Murtaugh het zich verantwoordelijk.

Wreck op tv the Halls - tijdens Nadat hij zijn vrouw uit en ongeboren kind de heeft in verloren, verhuist de in en uit in uit verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar van Californië om daar tijdens als detective aan tijdens de slag te de gaan in bij de Los tijdens Angeles Police Department. op Hier wordt hij gekoppeld aan met de ervaren tijdens Murtaugh, die nog herstellende van is op van een hartaanval. Riggs' in roekeloze gedrag met en drang om zich in het de op vuurlinie te plaatsen, botsen uit regelmatig met het streven van met het Murtaugh om de tijdens dag stressvrij en tijdens volgens alle geldende een regels door te tijdens komen. De samenwerking het verloopt dan ook in niet altijd zonder slag of stoot op de als ze gezamenlijk de misdaad te op tv tijdens lijf gaan. Elke een week wacht hen uit een nieuwe zaak op het van gebied van de drugshandel, wapenhandel en moord. in Het is kerst op tv en de in familie Murtaugh reist op tv af naar Hawaii. De vakantie een is van de korte duur als hij een en Riggs uit opgeroepen worden een om een moord op in te op tv lossen. Het slachtoffer de blijkt een oude vriend te door zijn.

Fools Rush In met naar - Nadat hij zijn tijdens vrouw en ongeboren uit kind heeft verloren, verhuist de tijdens in en in van verdrietige ex-Navy naar SEAL door Riggs naar Californië om daar in als detective een aan de slag te het gaan bij de in Los Angeles Police tijdens Department. door Hier wordt hij gekoppeld aan het de de ervaren Murtaugh, die nog herstellende is op tv van een het hartaanval. in Riggs' roekeloze gedrag en uit drang om het zich in de vuurlinie te plaatsen, met botsen regelmatig met de het streven van naar Murtaugh het om de dag op stressvrij en volgens alle geldende uit tijdens regels door te met komen. De samenwerking verloopt op dan ook niet altijd zonder een slag of stoot naar als ze op tv gezamenlijk de het misdaad te lijf door gaan. Elke week wacht hen het door een nieuwe zaak op het met gebied van drugshandel, op tv wapenhandel en het moord. Riggs en een Murtaugh zijn verzeild geraakt uit in in een wereld vol complottheorieen. Ondertussen groeit naar met de relatie tussen Riggs en in Molly.

Fork-Getta-Bout It met - Nadat hij zijn de vrouw door en ongeboren op tv kind heeft verloren, verhuist de in de en in verdrietige uit ex-Navy SEAL met Riggs naar Californië door om daar op als detective aan de in slag tijdens te gaan bij de Los Angeles tijdens Police van Department. Hier wordt in hij gekoppeld de aan de ervaren Murtaugh, die naar nog herstellende is van het een naar hartaanval. Riggs' uit roekeloze gedrag en op tv drang om zich in de vuurlinie tijdens te tijdens plaatsen, botsen regelmatig met het op streven van Murtaugh tijdens om met de dag stressvrij en op tv volgens alle geldende regels van door het te komen. met De samenwerking verloopt dan ook in niet een altijd zonder slag door of stoot als op ze gezamenlijk de een misdaad te lijf gaan. Elke week op wacht hen een een op nieuwe zaak op het gebied in van drugshandel, wapenhandel de en moord. op tv Riggs en Murtaugh worden tijdens op een een onderzoek naar een moord op in van een ziekenhuis betrokken in een hele tijdens andere op tv wereld.

Birdwatching - Nadat op van hij zijn vrouw en de ongeboren kind heeft verloren, naar verhuist de in en tijdens in verdrietige ex-Navy naar SEAL van Riggs naar Californië in om daar als detective van aan de in slag te gaan bij een de Los Angeles naar Police Department. Hier wordt op tv hij gekoppeld door aan een de ervaren Murtaugh, die een nog herstellende is van het een hartaanval. op Riggs' roekeloze gedrag en drang in om zich in tijdens de uit vuurlinie te plaatsen, botsen regelmatig tijdens met de het streven van Murtaugh om van de dag stressvrij in en een volgens alle geldende regels door het te uit komen. De samenwerking verloopt naar dan ook niet een altijd zonder slag met of met stoot als ze gezamenlijk de misdaad op tv tijdens te lijf gaan. van Elke week wacht hen een nieuwe uit zaak op naar het van gebied van drugshandel, wapenhandel en naar moord. Riggs naar en Murtaugh de onderzoeken de dood uit van een surfer. met Ondertussen heeft Riggs nachtmerries uit op tv zijn in verleden.

juni 2018
03-06-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Aflevering 22 - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekopp...

27-05-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Family Ties - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppel...

20-05-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Aflevering 20 - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekopp...

13-05-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Aflevering 19 - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekopp...

06-05-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Frankie Comes to Hollywood - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wor...

22-04-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Ruthless - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppeld a...

15-04-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

An Inconvenient - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij geko...

08-04-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Double Shot of Baileys - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt h...

01-04-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Better Living Through Chemistry - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hie...

25-03-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Diggin' Up Dirt - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij geko...

18-03-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Funny Money - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppel...

11-03-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Wreck the Halls - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij geko...

04-03-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Fools Rush In - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekopp...

25-02-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Fork-Getta-Bout It - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij g...

18-02-2018 20:30

Lethal Weapon

Lethal Weapon - Lethal Weapon

Birdwatching - Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lethal Weapon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lethal Weapon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lethal Weapon bij Lethal Weapon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lethal Weapon. Heb je een uitzending van Lethal Weapon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lethal Weapon gemist

Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detec...

Uitzending gemist van Lethal Weapon? Hier kun je alle uitzendingen van Lethal Weapon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 03-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord