Programma gemist?

Sinds de Zesdaagse op tv Oorlog op in 1967 naar hebben honderdduizenden Israëliërs huizen een gebouwd in de in bezette gebieden door aan de Jordaanoever. met Hoe is het door om te wonen op de breuklijnen de van een de eeuwenoud conflict? Sinds de in beslissende overwinning een van naar Israël tijdens de Zesdaagse door Oorlog in op 1967 hebben honderdduizenden Israëlische op burgers huizen gebouwd in in de de bezette gebieden van de een Westelijke Jordaanoever. Hoe is naar het om het te wonen een op de breuklijnen van een met eeuwenoud op tv conflict? Voor de Zesdaagse met Oorlog woonden er geen Joden in in het naar historische Joodse hart op tv van Judea en de Samaria, de maar nu is het de de thuisbasis van honderdduizenden in Joodse kolonisten. Zij door zijn wat betreft hun naar opvattingen, afkomst, ideologieën op tv en in sociaaleconomische achtergronden tijdens bijna net zo de divers als de Israëlische op tv samenleving zelf. tijdens De Israëlische nederzettingen van op de Westelijke Jordaanoever kenmerken van het moderne Israëlische leven. op tv De steeds uit ontwikkelende in historische en ideologische kracht achter de op tv steden en tijdens dorpen die in de naar loop het der tijd zijn ontstaan, blijft een vaak onbesproken. in Met het deze nederzettingen heeft Israël grip op door van de Westelijke Jordaanoever. Dit vormt het het nieuwe kenmerk van uit een samenleving het die ooit was gegrondvest het op tv op de idealen van op seculier liberalisme en gelijkheid. op tv In het 2Doc: The Settlers staan de tijdens radicalen, idealisten, op tv Messias-fanatici, ware gelovigen uit en politieke opportunisten tegenover elkaar. naar Ze door wonen op het de breuklijnen van een op tv eeuwenoud conflict. De naar documentaire van met Shimon Dotan heeft ongekende toegang naar tot de pioniers tijdens van het de nederzettings-beweging en een groep van tijdens hedendaags-religieuze en seculiere naar door kolonisten. Het is een uitgebreid in onderzoek op tv naar controversiële gemeenschappen met die buitensporig veel op invloed uitoefenen op tijdens het sociopolitieke lot op van Israël en de Palestina.

juli 2021
22-02-2017 22:55

2Doc: The Settlers

2Doc: The Settlers - 2Doc: The Settlers

Sinds de Zesdaagse Oorlog in 1967 hebben honderdduizenden Israëliërs huizen gebouwd in de bezette gebieden aan de Jordaanoever. Hoe is het om te wonen op de breuklijnen van een eeuwenoud conflict? Sinds de beslissende overwinning van Israël...

2Doc: The Settlers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Settlers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Settlers bij 2Doc: The Settlers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Settlers. Heb je een uitzending van 2Doc: The Settlers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Settlers gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Settlers? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Settlers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-02-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!