Programma gemist?

Sinds de de Zesdaagse uit Oorlog in 1967 hebben honderdduizenden Israëliërs van het huizen gebouwd in van de bezette gebieden aan de met Jordaanoever. Hoe is het het om uit te wonen naar op de breuklijnen van een eeuwenoud tijdens conflict? Sinds het de beslissende overwinning van een Israël tijdens tijdens de Zesdaagse Oorlog in door 1967 hebben honderdduizenden tijdens Israëlische burgers van huizen gebouwd in door de bezette gebieden uit van de Westelijke Jordaanoever. met tijdens Hoe is het om naar te wonen op de breuklijnen een van in een eeuwenoud de conflict? Voor de Zesdaagse Oorlog op woonden er geen Joden uit in het historische uit Joodse een hart van naar Judea en Samaria, maar nu in is het de thuisbasis een van honderdduizenden de Joodse kolonisten. een Zij zijn wat betreft hun tijdens opvattingen, afkomst, ideologieën de en sociaaleconomische door achtergronden bijna met net zo divers met als de Israëlische samenleving zelf. op tv De Israëlische nederzettingen een op de het Westelijke Jordaanoever tijdens kenmerken het moderne tijdens Israëlische leven. De steeds de ontwikkelende historische en met ideologische kracht achter de in steden en dorpen op die in de op tv loop der tijd een zijn ontstaan, het blijft vaak van onbesproken. Met deze het nederzettingen heeft Israël grip uit op met de Westelijke Jordaanoever. Dit uit vormt het op nieuwe kenmerk van een samenleving in die ooit was de gegrondvest op de tijdens idealen van seculier liberalisme uit met en gelijkheid. In door 2Doc: The Settlers staan de het radicalen, idealisten, van Messias-fanatici, ware gelovigen en politieke op opportunisten tegenover tijdens elkaar. Ze uit wonen op naar de breuklijnen van een een eeuwenoud conflict. tijdens De documentaire van Shimon door Dotan heeft ongekende toegang tot op tv door de pioniers van de nederzettings-beweging en het een op tv groep van hedendaags-religieuze het en seculiere kolonisten. Het een is van een uitgebreid onderzoek naar controversiële gemeenschappen uit die buitensporig uit veel invloed van uitoefenen op het in sociopolitieke lot van Israël tijdens en van Palestina.

april 2021
22-02-2017 22:55

2Doc: The Settlers

2Doc: The Settlers - 2Doc: The Settlers

Sinds de Zesdaagse Oorlog in 1967 hebben honderdduizenden Israëliërs huizen gebouwd in de bezette gebieden aan de Jordaanoever. Hoe is het om te wonen op de breuklijnen van een eeuwenoud conflict? Sinds de beslissende overwinning van Israël...

2Doc: The Settlers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Settlers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Settlers bij 2Doc: The Settlers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Settlers. Heb je een uitzending van 2Doc: The Settlers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Settlers gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Settlers? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Settlers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-02-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!