Programma gemist?

Sinds de van Zesdaagse Oorlog een in 1967 op hebben honderdduizenden Israëliërs huizen gebouwd naar in de tijdens bezette gebieden aan de de Jordaanoever. Hoe is in het om te van wonen op tijdens de breuklijnen van een eeuwenoud tijdens het conflict? Sinds de het beslissende overwinning van Israël op tijdens de uit Zesdaagse Oorlog in 1967 in hebben honderdduizenden Israëlische burgers huizen op tv gebouwd in een de bezette gebieden met van de Westelijke Jordaanoever. de Hoe is in het om te wonen tijdens op de breuklijnen het het van een eeuwenoud conflict? Voor een de Zesdaagse Oorlog tijdens woonden er uit geen Joden in het uit historische Joodse met hart van Judea een en Samaria, maar nu is door het een de thuisbasis van honderdduizenden uit Joodse kolonisten. Zij uit zijn met wat betreft hun met opvattingen, afkomst, ideologieën en sociaaleconomische door achtergronden een bijna net zo divers als de uit tijdens Israëlische samenleving zelf. op tv De Israëlische nederzettingen op de Westelijke op op Jordaanoever kenmerken het moderne Israëlische leven. tijdens het De steeds ontwikkelende historische en ideologische in de kracht achter de steden en dorpen op het die in de loop tijdens der tijd een zijn ontstaan, blijft vaak een onbesproken. Met deze nederzettingen heeft op Israël grip in op de in Westelijke Jordaanoever. Dit vormt het een van nieuwe kenmerk van de een samenleving die ooit was gegrondvest de op door de idealen van een seculier liberalisme in en gelijkheid. In 2Doc: The Settlers van staan uit de radicalen, idealisten, met Messias-fanatici, ware gelovigen naar en politieke opportunisten tegenover met elkaar. tijdens Ze wonen op de tijdens breuklijnen van een van eeuwenoud conflict. in De documentaire van Shimon Dotan heeft tijdens op ongekende toegang tot de met pioniers van de nederzettings-beweging en door een groep van met hedendaags-religieuze en door seculiere kolonisten. Het is tijdens in een uitgebreid onderzoek naar controversiële naar gemeenschappen die op buitensporig veel invloed in uitoefenen op het het sociopolitieke lot van Israël op tv en naar Palestina.

januari 2021
22-02-2017 22:55

2Doc: The Settlers

2Doc: The Settlers - 2Doc: The Settlers

Sinds de Zesdaagse Oorlog in 1967 hebben honderdduizenden Israëliërs huizen gebouwd in de bezette gebieden aan de Jordaanoever. Hoe is het om te wonen op de breuklijnen van een eeuwenoud conflict? Sinds de beslissende overwinning van Israël...

2Doc: The Settlers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Settlers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Settlers bij 2Doc: The Settlers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Settlers. Heb je een uitzending van 2Doc: The Settlers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Settlers gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Settlers? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Settlers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-02-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!