Programma gemist?

Sinds de van Zesdaagse Oorlog in 1967 de hebben honderdduizenden op tv Israëliërs huizen met gebouwd in de bezette gebieden van aan een de Jordaanoever. Hoe is het een naar om te wonen op de door breuklijnen van een de eeuwenoud naar conflict? Sinds de beslissende overwinning van in met Israël tijdens de uit Zesdaagse Oorlog in 1967 hebben op honderdduizenden het Israëlische burgers huizen gebouwd van in de bezette gebieden van tijdens de Westelijke Jordaanoever. naar Hoe door is het om te wonen door een op de breuklijnen van op een eeuwenoud naar conflict? Voor de Zesdaagse Oorlog woonden het er het geen Joden het in het historische Joodse met hart van Judea en Samaria, naar maar op tv nu is het de thuisbasis met van honderdduizenden Joodse op kolonisten. een Zij zijn wat betreft naar hun opvattingen, een afkomst, ideologieën en sociaaleconomische achtergronden met bijna net naar zo naar divers als de Israëlische samenleving zelf. het De Israëlische nederzettingen op op de Westelijke naar Jordaanoever kenmerken het uit door moderne Israëlische leven. De steeds uit ontwikkelende historische en ideologische tijdens kracht naar achter de steden en met dorpen die in in de een loop der tijd zijn ontstaan, met blijft vaak onbesproken. het Met deze de nederzettingen heeft naar Israël grip op de naar Westelijke Jordaanoever. Dit vormt het in nieuwe kenmerk van tijdens een van samenleving die naar ooit was gegrondvest de op de idealen de van seculier liberalisme en gelijkheid. In naar 2Doc: The uit Settlers staan de in radicalen, idealisten, Messias-fanatici, op tv ware gelovigen en op politieke opportunisten tegenover op tv elkaar. tijdens Ze wonen op de breuklijnen van van een eeuwenoud conflict. het De in documentaire van Shimon naar Dotan heeft ongekende toegang tot van de de pioniers van naar de nederzettings-beweging en een groep van van van hedendaags-religieuze en seculiere een kolonisten. Het is een uitgebreid onderzoek met naar controversiële gemeenschappen door die buitensporig veel op invloed uitoefenen op met door het sociopolitieke lot het van Israël en van Palestina.

september 2020
22-02-2017 22:55

2Doc: The Settlers

2Doc: The Settlers - 2Doc: The Settlers

Sinds de Zesdaagse Oorlog in 1967 hebben honderdduizenden Israëliërs huizen gebouwd in de bezette gebieden aan de Jordaanoever. Hoe is het om te wonen op de breuklijnen van een eeuwenoud conflict? Sinds de beslissende overwinning van Israël...

2Doc: The Settlers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Settlers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Settlers bij 2Doc: The Settlers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Settlers. Heb je een uitzending van 2Doc: The Settlers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Settlers gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Settlers? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Settlers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-02-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!