Programma gemist?

Sinds de de Zesdaagse uit Oorlog in 1967 hebben door honderdduizenden Israëliërs huizen van gebouwd in de bezette tijdens gebieden aan de op Jordaanoever. Hoe in is het om te van wonen met op de breuklijnen van een uit eeuwenoud uit conflict? Sinds de beslissende overwinning tijdens van tijdens Israël tijdens de met Zesdaagse Oorlog in 1967 hebben naar honderdduizenden door Israëlische burgers huizen van gebouwd in de bezette gebieden van met van de Westelijke Jordaanoever. Hoe op tv is het om te wonen tijdens op het de breuklijnen van het een eeuwenoud met conflict? Voor de Zesdaagse in Oorlog woonden er geen Joden op tv van in het historische Joodse hart van uit Judea en Samaria, uit maar nu is naar naar het de thuisbasis van de honderdduizenden Joodse kolonisten. Zij met zijn naar wat betreft hun opvattingen, afkomst, van ideologieën en sociaaleconomische in achtergronden bijna net in zo divers als naar de Israëlische samenleving op zelf. De Israëlische nederzettingen op op op de Westelijke Jordaanoever kenmerken op tv het van moderne Israëlische leven. De steeds tijdens ontwikkelende historische het en ideologische kracht uit achter de steden en in dorpen die in tijdens de een loop der tijd zijn door ontstaan, blijft vaak op tv onbesproken. Met deze nederzettingen het heeft door Israël grip op de een Westelijke Jordaanoever. Dit vormt het uit met nieuwe kenmerk van een samenleving die de ooit was gegrondvest uit tijdens op de idealen naar van seculier liberalisme en gelijkheid. door In 2Doc: The het Settlers staan de radicalen, op tv idealisten, Messias-fanatici, een ware gelovigen en met politieke opportunisten in tegenover elkaar. Ze naar wonen op de breuklijnen van naar een in eeuwenoud conflict. uit De documentaire van Shimon Dotan heeft de ongekende in toegang tot de pioniers naar van de een nederzettings-beweging en een door groep van op tv hedendaags-religieuze en seculiere het kolonisten. Het is een in uitgebreid onderzoek het naar controversiële gemeenschappen die buitensporig door veel tijdens invloed uitoefenen op het met sociopolitieke lot van in Israël en door Palestina.

mei 2020
22-02-2017 22:55

2Doc: The Settlers

2Doc: The Settlers - 2Doc: The Settlers

Sinds de Zesdaagse Oorlog in 1967 hebben honderdduizenden Israëliërs huizen gebouwd in de bezette gebieden aan de Jordaanoever. Hoe is het om te wonen op de breuklijnen van een eeuwenoud conflict? Sinds de beslissende overwinning van Israël...

2Doc: The Settlers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Settlers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Settlers bij 2Doc: The Settlers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Settlers. Heb je een uitzending van 2Doc: The Settlers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Settlers gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Settlers? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Settlers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-02-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!