Programma gemist?

Sinds de op tv Zesdaagse Oorlog in van 1967 hebben op honderdduizenden Israëliërs door huizen gebouwd in de bezette gebieden tijdens aan de op Jordaanoever. Hoe is een het om te tijdens wonen op de breuklijnen in van een naar eeuwenoud conflict? op Sinds de beslissende naar overwinning van Israël het tijdens de Zesdaagse in Oorlog in tijdens 1967 hebben honderdduizenden Israëlische burgers huizen het gebouwd door in de bezette van gebieden van de Westelijke een Jordaanoever. door Hoe is het om te van wonen in op de breuklijnen op van een eeuwenoud conflict? Voor de door Zesdaagse op tv Oorlog woonden er van geen Joden in het historische op tv Joodse de hart van op tv Judea en Samaria, maar nu is een het de naar thuisbasis van honderdduizenden Joodse door kolonisten. Zij met zijn wat betreft het hun de opvattingen, afkomst, ideologieën en sociaaleconomische het achtergronden bijna net naar zo het divers als de Israëlische samenleving zelf. de De Israëlische van nederzettingen de op de Westelijke tijdens Jordaanoever kenmerken het moderne Israëlische op tv leven. De steeds ontwikkelende het historische door en ideologische kracht de achter de door steden en dorpen die in uit de loop de der tijd zijn ontstaan, in blijft een vaak onbesproken. Met deze nederzettingen door heeft Israël grip in op de op tv Westelijke Jordaanoever. Dit vormt het op tv nieuwe kenmerk op tv van een uit samenleving die het ooit was gegrondvest op naar de idealen van seculier liberalisme door en gelijkheid. In op 2Doc: The Settlers tijdens staan de radicalen, uit idealisten, de Messias-fanatici, ware gelovigen en met politieke de opportunisten tegenover elkaar. Ze wonen naar op de breuklijnen een van een eeuwenoud op tv conflict. De door documentaire van Shimon op Dotan heeft ongekende op tv toegang tot de pioniers tijdens van op de nederzettings-beweging en een groep van in hedendaags-religieuze op tv en seculiere kolonisten. op Het is een uitgebreid onderzoek op naar in controversiële gemeenschappen die buitensporig door veel invloed uitoefenen de op het sociopolitieke met lot van Israël en een op tv Palestina.

november 2020
22-02-2017 22:55

2Doc: The Settlers

2Doc: The Settlers - 2Doc: The Settlers

Sinds de Zesdaagse Oorlog in 1967 hebben honderdduizenden Israëliërs huizen gebouwd in de bezette gebieden aan de Jordaanoever. Hoe is het om te wonen op de breuklijnen van een eeuwenoud conflict? Sinds de beslissende overwinning van Israël...

2Doc: The Settlers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Settlers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Settlers bij 2Doc: The Settlers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Settlers. Heb je een uitzending van 2Doc: The Settlers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Settlers gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Settlers? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Settlers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-02-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!