Programma gemist?

Sinds het de Zesdaagse Oorlog in 1967 door hebben honderdduizenden Israëliërs naar tijdens huizen gebouwd in de op bezette gebieden van aan de Jordaanoever. Hoe is het met om te door wonen op de de breuklijnen van de een eeuwenoud conflict? Sinds de op op tv beslissende overwinning van Israël tijdens de het Zesdaagse op Oorlog in 1967 de hebben honderdduizenden Israëlische burgers het huizen gebouwd in uit de bezette op gebieden van de Westelijke de Jordaanoever. door Hoe is het om te wonen door op tv op de breuklijnen van een eeuwenoud door conflict? Voor de in Zesdaagse Oorlog woonden in door er geen Joden in het door historische Joodse op hart van tijdens Judea en Samaria, maar nu het is het op de thuisbasis van honderdduizenden uit Joodse kolonisten. Zij in zijn het wat betreft hun opvattingen, op afkomst, ideologieën en een sociaaleconomische achtergronden van bijna net zo divers als de uit Israëlische de samenleving zelf. De Israëlische uit nederzettingen op de Westelijke uit de Jordaanoever kenmerken het moderne Israëlische leven. op tv De steeds ontwikkelende het in historische en ideologische van kracht achter de steden op en dorpen die in het de loop der tijd door zijn ontstaan, de blijft op tv vaak onbesproken. Met deze nederzettingen heeft tijdens tijdens Israël grip op de het Westelijke Jordaanoever. Dit vormt uit het nieuwe naar kenmerk van een samenleving die een ooit door was gegrondvest op op de idealen van seculier liberalisme met en van gelijkheid. In 2Doc: The door Settlers staan de een radicalen, idealisten, Messias-fanatici, op tv ware gelovigen en politieke met op opportunisten tegenover elkaar. uit Ze wonen op de van breuklijnen van een met eeuwenoud conflict. De documentaire van uit Shimon naar Dotan heeft van ongekende toegang tot de pioniers van uit de nederzettings-beweging met en een groep met van een hedendaags-religieuze en seculiere kolonisten. een Het is een uitgebreid met onderzoek naar controversiële gemeenschappen een die buitensporig met veel invloed uitoefenen op van van het sociopolitieke lot van op Israël en tijdens Palestina.

februari 2020
22-02-2017 22:55

2Doc: The Settlers

2Doc: The Settlers - 2Doc: The Settlers

Sinds de Zesdaagse Oorlog in 1967 hebben honderdduizenden Israëliërs huizen gebouwd in de bezette gebieden aan de Jordaanoever. Hoe is het om te wonen op de breuklijnen van een eeuwenoud conflict? Sinds de beslissende overwinning van Israël...

2Doc: The Settlers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Settlers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Settlers bij 2Doc: The Settlers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Settlers. Heb je een uitzending van 2Doc: The Settlers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Settlers gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Settlers? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Settlers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-02-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!