Programma gemist?

Tijs tijdens van den Brink gaat in een de strongholds op van CDA, SGP en op tv van ChristenUnie op zoek naar op de toekomst van de christelijke in uit politicus en zijn kiezer Tijs tijdens van den Brink gaat een in in de strongholds tijdens van CDA, SGP en ChristenUnie de op door zoek naar de de toekomst van de christelijke de politicus en zijn uit kiezer.

Vroeger was een het leven in op Bunschoten heel een eenduidig. Je ging naar uit de gereformeerd-vrijgemaakte kerk, trouwde in met op een partner van uit dezelfde kerk en stemde met op het de GPV, een door van de twee partijen die later uit opgingen op in de ChristenUnie. Maar in ook in in Bunschoten veranderen van de tijden. Vanzelfsprekendheden verdwijnen, op tv ook in het stemhokje. een Welke gevolgen uit heeft dit voor van de ChristenUnie? In de driedelige op documentaire-reeks de Bolwerk onderzoekt Tijs van den tijdens Brink de toekomst door van de christelijke politicus het en uit zijn kiezer. een Samen met de lijsttrekkers van in de drie uit christelijke partijen uit bezoekt hij hun bolwerken. op Weten deze politieke voormannen hun met aloude achterban het in Bergeijk (CDA), met Bunschoten-Spakenburg (CU) en Urk met (SGP) ook de deze naar verkiezingen vast te houden. Of dringt tijdens door ook in deze bastions de in twijfel tijdens het stemhokje binnen..?

In de driedelige naar documentaire-reeks de Bolwerk onderzoekt Tijs van naar den Brink de toekomst van een van de christelijke politicus het en zijn kiezer. door Tijs van den het Brink reist met het Sybrand Buma af naar het het een CDA-bolwerk Bergeijk.

mei 2020
10-03-2017 23:10

Bolwerk - SGP

Bolwerk - Bolwerk - SGP

Tijs van den Brink gaat in de strongholds van CDA, SGP en ChristenUnie op zoek naar de toekomst van de christelijke politicus en zijn kiezer Tijs van den Brink gaat in de strongholds van CDA, SGP en ChristenUnie op zoek naar de toekomst van...

03-03-2017 23:10

Reportage: Bolwerk, Bunschoten - ChristenUnie

Bolwerk - Bunschoten - ChristenUnie

Vroeger was het leven in Bunschoten heel eenduidig. Je ging naar de gereformeerd-vrijgemaakte kerk, trouwde met een partner uit dezelfde kerk en stemde op het GPV, een van de twee partijen die later opgingen in de ChristenUnie. Maar ook in ...

24-02-2017 22:55

Bergeijk - CDA

Bolwerk - Bergeijk - CDA

In de driedelige documentaire-reeks Bolwerk onderzoekt Tijs van den Brink de toekomst van de christelijke politicus en zijn kiezer. Tijs van den Brink reist met Sybrand Buma af naar het CDA-bolwerk Bergeijk.

Bolwerk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bolwerk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bolwerk bij Bolwerk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bolwerk. Heb je een uitzending van Bolwerk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bolwerk gemist

Uitzending gemist van Bolwerk? Hier kun je alle uitzendingen van Bolwerk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 10-03-2017 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!