Programma gemist?

Tijs van uit den Brink gaat een in de de strongholds van CDA, SGP en uit ChristenUnie op van zoek naar door de toekomst van de op christelijke politicus en zijn op kiezer het Tijs van den het Brink gaat in de strongholds de van CDA, de SGP en ChristenUnie op van zoek op naar de toekomst van de door christelijke politicus op tv en zijn met kiezer.

Vroeger was het door leven naar in Bunschoten heel eenduidig. van Je ging naar de uit gereformeerd-vrijgemaakte door kerk, trouwde met een met partner uit dezelfde van kerk en naar stemde op het GPV, met een van de in twee het partijen die later opgingen in de in ChristenUnie. Maar van ook in Bunschoten het veranderen de tijden. door Vanzelfsprekendheden verdwijnen, ook uit in het stemhokje. Welke van gevolgen met heeft dit voor de op tv ChristenUnie? In tijdens de driedelige documentaire-reeks Bolwerk op tv onderzoekt Tijs van den Brink de de van toekomst van op de christelijke politicus en zijn het kiezer. Samen met in de lijsttrekkers van de het drie christelijke partijen tijdens bezoekt een hij hun op tv bolwerken. Weten deze politieke voormannen naar hun aloude achterban uit in op Bergeijk (CDA), Bunschoten-Spakenburg (CU) en Urk het (SGP) ook deze op tv uit verkiezingen vast te houden. Of een dringt ook de in deze bastions de twijfel naar het stemhokje tijdens binnen..?

In van de driedelige documentaire-reeks Bolwerk onderzoekt uit Tijs van het den Brink de toekomst door van de christelijke het politicus en zijn door kiezer. Tijs het van den Brink reist het met naar Sybrand Buma af naar met het de CDA-bolwerk Bergeijk.

oktober 2020
10-03-2017 23:10

Bolwerk - SGP

Bolwerk - Bolwerk - SGP

Tijs van den Brink gaat in de strongholds van CDA, SGP en ChristenUnie op zoek naar de toekomst van de christelijke politicus en zijn kiezer Tijs van den Brink gaat in de strongholds van CDA, SGP en ChristenUnie op zoek naar de toekomst van...

03-03-2017 23:10

Reportage: Bolwerk, Bunschoten - ChristenUnie

Bolwerk - Bunschoten - ChristenUnie

Vroeger was het leven in Bunschoten heel eenduidig. Je ging naar de gereformeerd-vrijgemaakte kerk, trouwde met een partner uit dezelfde kerk en stemde op het GPV, een van de twee partijen die later opgingen in de ChristenUnie. Maar ook in ...

24-02-2017 22:55

Bergeijk - CDA

Bolwerk - Bergeijk - CDA

In de driedelige documentaire-reeks Bolwerk onderzoekt Tijs van den Brink de toekomst van de christelijke politicus en zijn kiezer. Tijs van den Brink reist met Sybrand Buma af naar het CDA-bolwerk Bergeijk.

Bolwerk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bolwerk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bolwerk bij Bolwerk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bolwerk. Heb je een uitzending van Bolwerk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bolwerk gemist

Uitzending gemist van Bolwerk? Hier kun je alle uitzendingen van Bolwerk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 10-03-2017 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!