Programma gemist?

Tijs van den een op Brink gaat in de strongholds van een CDA, SGP en uit ChristenUnie op in zoek naar de toekomst het het van de christelijke politicus en zijn uit door kiezer Tijs van den Brink gaat op tv in de strongholds in van op CDA, SGP en ChristenUnie op op zoek naar de met toekomst van het de op christelijke politicus en zijn in kiezer.

Vroeger tijdens was het leven in Bunschoten het heel eenduidig. naar Je ging de naar de tijdens gereformeerd-vrijgemaakte kerk, trouwde met met een partner uit het dezelfde kerk uit en stemde op het GPV, op tv een van op tv de twee partijen die later in opgingen in met de ChristenUnie. Maar met ook in tijdens Bunschoten veranderen de van tijden. Vanzelfsprekendheden verdwijnen, ook door in het tijdens stemhokje. Welke uit gevolgen heeft dit op tv voor de ChristenUnie? In tijdens de driedelige documentaire-reeks op tv Bolwerk onderzoekt Tijs van den door Brink de toekomst van de het de christelijke politicus en tijdens zijn kiezer. uit Samen met de lijsttrekkers van een de drie christelijke partijen het bezoekt hij hun op tv bolwerken. Weten de deze politieke voormannen met hun aloude achterban in in Bergeijk (CDA), Bunschoten-Spakenburg met (CU) de en Urk het (SGP) ook deze verkiezingen vast de te in houden. Of dringt ook in door deze in bastions de twijfel het op stemhokje binnen..?

In van de driedelige door documentaire-reeks Bolwerk onderzoekt Tijs het van den door Brink de toekomst van tijdens de christelijke politicus en zijn naar kiezer. op Tijs van den Brink reist naar met een Sybrand Buma het af naar het op tv CDA-bolwerk Bergeijk.

september 2021
10-03-2017 23:10

Bolwerk - SGP

Bolwerk - Bolwerk - SGP

Tijs van den Brink gaat in de strongholds van CDA, SGP en ChristenUnie op zoek naar de toekomst van de christelijke politicus en zijn kiezer Tijs van den Brink gaat in de strongholds van CDA, SGP en ChristenUnie op zoek naar de toekomst van...

03-03-2017 23:10

Reportage: Bolwerk, Bunschoten - ChristenUnie

Bolwerk - Bunschoten - ChristenUnie

Vroeger was het leven in Bunschoten heel eenduidig. Je ging naar de gereformeerd-vrijgemaakte kerk, trouwde met een partner uit dezelfde kerk en stemde op het GPV, een van de twee partijen die later opgingen in de ChristenUnie. Maar ook in ...

24-02-2017 22:55

Bergeijk - CDA

Bolwerk - Bergeijk - CDA

In de driedelige documentaire-reeks Bolwerk onderzoekt Tijs van den Brink de toekomst van de christelijke politicus en zijn kiezer. Tijs van den Brink reist met Sybrand Buma af naar het CDA-bolwerk Bergeijk.

Bolwerk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bolwerk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bolwerk bij Bolwerk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bolwerk. Heb je een uitzending van Bolwerk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bolwerk gemist

Uitzending gemist van Bolwerk? Hier kun je alle uitzendingen van Bolwerk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 10-03-2017 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!