Programma gemist?

Tijs van den het Brink met gaat in de strongholds op van CDA, SGP op en ChristenUnie op zoek in naar de op toekomst van de christelijke de politicus en de zijn kiezer Tijs van in den Brink gaat tijdens in uit de strongholds van CDA, SGP uit en ChristenUnie in op het zoek naar de het toekomst van de christelijke politicus en de zijn tijdens kiezer.

Vroeger van was het op tv leven in Bunschoten heel eenduidig. Je de ging naar de door gereformeerd-vrijgemaakte van kerk, trouwde met door een partner uit dezelfde kerk in en stemde op tv op het GPV, naar een van de met twee op partijen die later opgingen uit in de ChristenUnie. een Maar ook in Bunschoten naar veranderen de tijden. Vanzelfsprekendheden een verdwijnen, ook met in het stemhokje. Welke op gevolgen heeft dit van voor de de ChristenUnie? In met de driedelige documentaire-reeks Bolwerk onderzoekt Tijs uit van den op Brink de van toekomst van de christelijke van politicus en door zijn kiezer. Samen uit met de in lijsttrekkers van de drie christelijke partijen tijdens bezoekt hij tijdens hun bolwerken. Weten met deze politieke in voormannen hun aloude door achterban in de Bergeijk (CDA), Bunschoten-Spakenburg (CU) en naar Urk (SGP) de ook deze verkiezingen in vast te door houden. Of dringt ook in uit deze bastions tijdens de twijfel naar het stemhokje binnen..?

In de driedelige het documentaire-reeks Bolwerk onderzoekt van Tijs van met den een Brink de toekomst in van de christelijke de politicus en zijn kiezer. Tijs van tijdens den Brink reist met in met Sybrand Buma af naar naar het met CDA-bolwerk Bergeijk.

januari 2021
10-03-2017 23:10

Bolwerk - SGP

Bolwerk - Bolwerk - SGP

Tijs van den Brink gaat in de strongholds van CDA, SGP en ChristenUnie op zoek naar de toekomst van de christelijke politicus en zijn kiezer Tijs van den Brink gaat in de strongholds van CDA, SGP en ChristenUnie op zoek naar de toekomst van...

03-03-2017 23:10

Reportage: Bolwerk, Bunschoten - ChristenUnie

Bolwerk - Bunschoten - ChristenUnie

Vroeger was het leven in Bunschoten heel eenduidig. Je ging naar de gereformeerd-vrijgemaakte kerk, trouwde met een partner uit dezelfde kerk en stemde op het GPV, een van de twee partijen die later opgingen in de ChristenUnie. Maar ook in ...

24-02-2017 22:55

Bergeijk - CDA

Bolwerk - Bergeijk - CDA

In de driedelige documentaire-reeks Bolwerk onderzoekt Tijs van den Brink de toekomst van de christelijke politicus en zijn kiezer. Tijs van den Brink reist met Sybrand Buma af naar het CDA-bolwerk Bergeijk.

Bolwerk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bolwerk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bolwerk bij Bolwerk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bolwerk. Heb je een uitzending van Bolwerk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bolwerk gemist

Uitzending gemist van Bolwerk? Hier kun je alle uitzendingen van Bolwerk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 10-03-2017 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!