Programma gemist?

Tijs van den van Brink gaat op in de strongholds een van CDA, SGP en de ChristenUnie op zoek de naar de toekomst een van van de christelijke politicus en met zijn van kiezer Tijs van den Brink gaat op tv naar in de strongholds van CDA, SGP de tijdens en ChristenUnie op op zoek naar de toekomst van door de christelijke van politicus en zijn de kiezer.

Vroeger op was het het leven in Bunschoten de heel eenduidig. Je ging de naar de gereformeerd-vrijgemaakte kerk, trouwde op tv met in een partner uit op dezelfde kerk en het stemde op het GPV, op tv een een van de twee partijen tijdens die later naar opgingen in de met ChristenUnie. Maar ook in Bunschoten een veranderen de tijden. naar Vanzelfsprekendheden verdwijnen, ook in tijdens uit het stemhokje. Welke gevolgen heeft dit het voor uit de ChristenUnie? In de driedelige documentaire-reeks in op tv Bolwerk onderzoekt Tijs van den Brink naar in de toekomst van de de christelijke politicus en de zijn kiezer. in Samen met de lijsttrekkers uit van de drie in christelijke partijen bezoekt hij hun in bolwerken. Weten van deze politieke voormannen hun door aloude op tv achterban in Bergeijk het (CDA), Bunschoten-Spakenburg (CU) het en Urk (SGP) ook deze op tv verkiezingen vast te met houden. Of door dringt het ook in deze bastions de in twijfel het naar stemhokje binnen..?

In de driedelige op tv documentaire-reeks Bolwerk onderzoekt tijdens uit Tijs van den tijdens Brink de toekomst van tijdens de christelijke politicus een en zijn kiezer. Tijs van op den naar Brink reist met Sybrand Buma naar af naar naar het CDA-bolwerk naar Bergeijk.

mei 2021
10-03-2017 23:10

Bolwerk - SGP

Bolwerk - Bolwerk - SGP

Tijs van den Brink gaat in de strongholds van CDA, SGP en ChristenUnie op zoek naar de toekomst van de christelijke politicus en zijn kiezer Tijs van den Brink gaat in de strongholds van CDA, SGP en ChristenUnie op zoek naar de toekomst van...

03-03-2017 23:10

Reportage: Bolwerk, Bunschoten - ChristenUnie

Bolwerk - Bunschoten - ChristenUnie

Vroeger was het leven in Bunschoten heel eenduidig. Je ging naar de gereformeerd-vrijgemaakte kerk, trouwde met een partner uit dezelfde kerk en stemde op het GPV, een van de twee partijen die later opgingen in de ChristenUnie. Maar ook in ...

24-02-2017 22:55

Bergeijk - CDA

Bolwerk - Bergeijk - CDA

In de driedelige documentaire-reeks Bolwerk onderzoekt Tijs van den Brink de toekomst van de christelijke politicus en zijn kiezer. Tijs van den Brink reist met Sybrand Buma af naar het CDA-bolwerk Bergeijk.

Bolwerk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bolwerk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bolwerk bij Bolwerk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bolwerk. Heb je een uitzending van Bolwerk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bolwerk gemist

Uitzending gemist van Bolwerk? Hier kun je alle uitzendingen van Bolwerk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 10-03-2017 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!