Programma gemist?

Tijs een van den Brink gaat in op de op tv strongholds van CDA, SGP en naar ChristenUnie op zoek tijdens naar de van toekomst met van de christelijke de politicus en zijn kiezer Tijs van naar den Brink gaat door in een de strongholds van CDA, SGP op en ChristenUnie op op zoek op naar de toekomst van de van christelijke tijdens politicus en zijn de kiezer.

Vroeger van was het leven in op tv Bunschoten heel eenduidig. Je naar door ging naar de gereformeerd-vrijgemaakte kerk, naar trouwde met een partner door uit dezelfde tijdens kerk en op tv stemde op het GPV, een tijdens van de de twee partijen die later een opgingen uit in de een ChristenUnie. Maar ook uit in Bunschoten veranderen de de tijden. Vanzelfsprekendheden verdwijnen, tijdens ook in het door stemhokje. Welke gevolgen heeft dit in voor de ChristenUnie? In naar de van driedelige documentaire-reeks Bolwerk onderzoekt naar Tijs uit van den Brink de tijdens toekomst van de christelijke de politicus en zijn kiezer. uit Samen op met de lijsttrekkers op tv van de drie christelijke partijen met bezoekt de hij hun bolwerken. door Weten deze politieke voormannen tijdens hun aloude achterban op in Bergeijk (CDA), Bunschoten-Spakenburg tijdens (CU) en in Urk een (SGP) ook deze verkiezingen vast door te door houden. Of dringt ook in deze uit bastions de twijfel op tv het stemhokje door binnen..?

In de driedelige op tv documentaire-reeks Bolwerk van onderzoekt op Tijs van den Brink de een toekomst van de de christelijke politicus en zijn op kiezer. Tijs het van den Brink in reist met Sybrand Buma door af naar op het CDA-bolwerk naar Bergeijk.

oktober 2019
10-03-2017 23:10

Bolwerk - SGP

Bolwerk - Bolwerk - SGP

Tijs van den Brink gaat in de strongholds van CDA, SGP en ChristenUnie op zoek naar de toekomst van de christelijke politicus en zijn kiezer Tijs van den Brink gaat in de strongholds van CDA, SGP en ChristenUnie op zoek naar de toekomst van...

03-03-2017 23:10

Reportage: Bolwerk, Bunschoten - ChristenUnie

Bolwerk - Bunschoten - ChristenUnie

Vroeger was het leven in Bunschoten heel eenduidig. Je ging naar de gereformeerd-vrijgemaakte kerk, trouwde met een partner uit dezelfde kerk en stemde op het GPV, een van de twee partijen die later opgingen in de ChristenUnie. Maar ook in ...

24-02-2017 22:55

Bergeijk - CDA

Bolwerk - Bergeijk - CDA

In de driedelige documentaire-reeks Bolwerk onderzoekt Tijs van den Brink de toekomst van de christelijke politicus en zijn kiezer. Tijs van den Brink reist met Sybrand Buma af naar het CDA-bolwerk Bergeijk.

Bolwerk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bolwerk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bolwerk bij Bolwerk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bolwerk. Heb je een uitzending van Bolwerk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bolwerk gemist

Uitzending gemist van Bolwerk? Hier kun je alle uitzendingen van Bolwerk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 10-03-2017 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!