Programma gemist?

Tijs van den van Brink gaat in op op de strongholds van CDA, SGP en met ChristenUnie op naar zoek naar de toekomst naar door van de christelijke op tv politicus en zijn kiezer het Tijs van den op tv Brink gaat in door de strongholds van CDA, door SGP en tijdens ChristenUnie op zoek naar de op tv toekomst tijdens van de christelijke politicus en van het zijn kiezer.

Vroeger de was het leven in Bunschoten van heel eenduidig. Je op op ging naar de gereformeerd-vrijgemaakte op kerk, trouwde met door een partner een uit dezelfde kerk en met stemde op het GPV, naar een van de het twee partijen die door later opgingen in de in ChristenUnie. Maar met ook op in Bunschoten veranderen de op tv tijden. Vanzelfsprekendheden verdwijnen, ook in de het door stemhokje. Welke de gevolgen heeft dit voor de op ChristenUnie? In de driedelige het documentaire-reeks Bolwerk onderzoekt naar Tijs van den Brink op de toekomst in van van de christelijke politicus en een zijn kiezer. Samen met tijdens de lijsttrekkers van tijdens de drie christelijke door partijen bezoekt hij door hun bolwerken. Weten in deze politieke voormannen hun een aloude achterban in uit van Bergeijk (CDA), Bunschoten-Spakenburg (CU) door en Urk (SGP) het ook deze verkiezingen vast met te houden. Of dringt van door ook in deze op tv bastions de twijfel het stemhokje tijdens binnen..?

In een de driedelige documentaire-reeks Bolwerk door onderzoekt Tijs een van den naar Brink de toekomst van een de christelijke tijdens politicus en zijn kiezer. Tijs tijdens van de den Brink reist de met Sybrand Buma af naar van het CDA-bolwerk de Bergeijk.

juni 2021
10-03-2017 23:10

Bolwerk - SGP

Bolwerk - Bolwerk - SGP

Tijs van den Brink gaat in de strongholds van CDA, SGP en ChristenUnie op zoek naar de toekomst van de christelijke politicus en zijn kiezer Tijs van den Brink gaat in de strongholds van CDA, SGP en ChristenUnie op zoek naar de toekomst van...

03-03-2017 23:10

Reportage: Bolwerk, Bunschoten - ChristenUnie

Bolwerk - Bunschoten - ChristenUnie

Vroeger was het leven in Bunschoten heel eenduidig. Je ging naar de gereformeerd-vrijgemaakte kerk, trouwde met een partner uit dezelfde kerk en stemde op het GPV, een van de twee partijen die later opgingen in de ChristenUnie. Maar ook in ...

24-02-2017 22:55

Bergeijk - CDA

Bolwerk - Bergeijk - CDA

In de driedelige documentaire-reeks Bolwerk onderzoekt Tijs van den Brink de toekomst van de christelijke politicus en zijn kiezer. Tijs van den Brink reist met Sybrand Buma af naar het CDA-bolwerk Bergeijk.

Bolwerk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bolwerk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bolwerk bij Bolwerk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bolwerk. Heb je een uitzending van Bolwerk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bolwerk gemist

Uitzending gemist van Bolwerk? Hier kun je alle uitzendingen van Bolwerk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 10-03-2017 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!