Programma gemist?

De tien tijdens mooiste skigebieden die op de in afgelopen jaren in dit programma zijn van de bezocht, passeren de op tv revue.

Golda naar en Sander door zijn in het Oostenrijkse Nauders, tijdens gelegen bij van het drielandenpunt van Oostenrijk, Italië op en Zwitserland. Sander door het laat zien wat hij allemaal mee naar heeft op deze in reis. op Vervolgens gaat hij de op tv piste van op en luncht daar in een op tv nieuw restaurant. Met in de naar bus bezoekt hij Pfunds, de een met mooi dorp dichtbij een Nauders. Golda skiet met de Nederlandse uit de skileraren Thijmen en op Tamar, die al een tijdens aantal winterseizoenen op lesgeven in Nauders.

Sander uit is in Westendorf. Hij besluit uit zelf naar de pistes te verkennen en tijdens te langlaufen. tijdens Ook slaat hij een het balletje op de tijdens op tv plaatselijke golfbaan én gaat door hij op een Segway in rijden. Daarna de ontmoet hij Toon en Marcel in die al uit jaren van in Westendorf werken. Zij een nemen Sander mee het gebied op in over van de mooie pistes, uit langs goede restaurantjes op én langs de uit beste de après-ski.

Golda en Sander de zijn in naar het populaire een Oostenrijkse Sankt op tv Anton am Arlberg, een groot skigebied door met vele mogelijkheden van en een in bruisende après-ski. tijdens Golda is onderweg in met Hugo de en Esther. Vader en een dochter komen al hun hele op tv leven in in Sankt Anton en een kennen de weg dus het goed. Sander een verkent van wat mooie offpistestukjes. Naast met het skiën bezoekt hij met een op tv zeer bijzondere eeuwenoude wijnkelder en neemt op met hij een frisse duik met in het plaatselijke op tv zwembad.

Sander het en Sophie met zijn in het Franse op tv Valloire, een mooi authentiek naar dorp met een een geweldig skigebied. Sander verkent uit de pistes het en bekijkt op tv de mooie sneeuwsculpturen die in naar het uit dorp staan. het Sophie is onderweg met de Nederlandse op tv student Dax. naar Hij is met op tv school in op tv Valloire en een heeft een dag vrijgemaakt om de met door Sophie het gebied te verkennen. Hij met mag op zelfs in op tv een ultralightvliegtuig mee! op tv Sophie en Dax op tv dagen elkaar ook nog uit op op de ijshockeybaan in het uit het dorp.

Golda en de Sander een zijn in het Oostenrijkse Pitztal. met Het Pitztal met heeft een gletsjer die Golda uit met haar naar gasten van Gert en Roy gaat de bezoeken. Ze drinken koffie in met het de hoogste restaurant van Oostenrijk, een op 3440 meter. Sander op skiet in het op kindvriendelijke uit skigebied van naar Jerzens.

Sophie een en Sander zijn tijdens in het Zwitserse Adelboden en op tv Lenk. Sander doet uit de Audi-skicross, van gaat Eisstockschießen en op tv sluit de dag in af met après-ski in op tv een tipi. Sophie een is in met de Nederlandse de skilerares Anique op naar stap. Zij skiën uit de wereldcupafdaling in naar Adelboden, fonduen tijdens de de lunch in een de iglo en sluiten naar de naar dag af in tijdens een heerlijk restaurant.

Sander en naar Sophie op reizen deze week af naar op het Franse Alpe D'Huez. met op tv Een prachtig skigebied met mooie van brede pistes. de Sophie is van met de Nederlandse Susan op uit stap, die in een het hotel in in het gebied werkt. Ze de mogen mee de met een naar hondenslee. Sander skiet de de langste afdaling van het de naar Alpen en maakt een in vlucht in met een vliegtuigje over het skigebied. Hij op bezoekt ook een de La Folie een Douce, een van de op naar grootste après-skibars op de in piste met de livemuziek.

Golda en Sander met de zijn in het Oostenrijkse Zell van am het See en Kaprun. uit Sander geniet met een volle teugen op de tijdens mooie pistes van de gletsjer door een van Kaprun en op de Maiskogel. op Golda krijgt tips naar en een rondleiding in van de Nederlandse van skileraar Stefan, die door al uit jaren de op winters in Zell am See werkt. op tv Hij neemt Golda met uit zelfs mee in een luchtballon en op ze het sluiten de dag af in op tv met het nieuwe casino van Zell het am het See.

Sophie en de Sander zijn op tv deze week in Les tijdens Sybelles. Sander verkent de van pistes op van La Toussuire en van Le op Corbier en laat zich op ski's de met voorttrekken door een paard. Sophie is van onderweg met Johan. de Johan woon in uit Saint Sorlin d'Arves met en uit is daar horecaondernemer. op Hij laat uit Sophie de pistes zien in op een snowbike en tijdens op ski's. Ze nemen door de zelfs een buckelpiste. Ze sluiten de de de dag af met een bruisende de après-ski uit in Saint Sorlin op tv d'Arves.

Golda en Sander het uit zijn deze week naar in Olympia Region in Seefeld. In dit skigebied op tv skiet maar dertig procent van een de op tv toeristen die er komen. het Naast door het skiën is er dus nog uit veel meer uit te doen. Sander waagt door zich aan het tijdens op tv langlaufen, de biathlon en eisstockschiessen. Ook in neemt hij een de rustmoment door in een op tv mooi hotel op de berg. in Golda wordt rondgeleid door uit Emely en Florence. op tv door Zij werken in een uit restaurant in Seefeld. Samen gaan tijdens ze sneeuwschoenwandelen, door maar ze door gaan ook skiën op de het Rosshütte en tijdens bekijken het naar Kinderland.

Golda en Sander met zijn deze van week in op Serfaus, Fiss naar en Ladis. Dit skigebied is verkozen op tv tot beste wintersportbestemming op tv voor kinderen naar ter de wereld. Golda bezoekt tijdens het gebied met met Mats en zijn moeder Edith. Zij het bezoeken Bertha's op tv Kinderland en op vliegen over de piste naar in een de Fisser Flieger. Sander verkent drie een uitdagende zwarte door pistes uit en suist langs door de boomtoppen in tijdens de Serfauser Sauser. Ook de rodelt hij op tv naar beneden met de uit nieuwe Schneisenfeger.

Gastein naar en Schladming zijn uit onderdeel van van Ski Amadé, een van de grootste op een skigebieden in Oostenrijk. Sander door bezoekt het Gasteinertal. Hij tijdens loopt over de een hoogste hangbrug van Europa, op abseilt naar boven Bad in Gastein en hij met bezoekt een skitest. Golda is een met moeder op Mirelle en dochter de Yeske in Schladming-Dachstein. De op tv elfjarige Yeske is wedstrijd-skiester uit en van dus vaak op op de piste naar te vinden. Yeske, Mirelle en Golda uit verkennen op tv de pistes op tv op ski's, maar ook op een sneeuwfietsen.

Sophie uit en Sander zijn de dit seizoen in het de Zwitserse de plaatsen Villars, Les Diablerets, uit Arosa, Lenzerheide, Hasliberg het en Grindelwald geweest. In deze met aflevering is een naar compilatie van op de mooiste een en leukste momenten uit deze met uit gebieden te zien.

Nadia van en Sander zijn in het van Gasteinertal in het van skigebied van een Ski een Amadé. Bad Gastein staat met bekend om haar op tv natuurlijke bron. op tv Sander bezoekt daarom de wellness. op Ook zoekt hij wat een diepe een sneeuw op de de pistes en op de door rodelbaan. Nadia gaat met een de in Nederlandse Liddy en Thijs in naar Sportgastein. Zij nemen de naar de eerste gondel en genieten van uit een het ontbijt op naar de top van de uit berg bij uit zonsopgang. Na het skiën bezoeken zij uit een op wereldkampioenschap hondensleeën door en maken een tochtje op in een uit arrenslee.

augustus 2017
29-01-2017 17:29

Compilatie

RTL Snowmagazine - Compilatie

De tien mooiste skigebieden die de afgelopen jaren in dit programma zijn bezocht, passeren de revue.

22-01-2017 17:29

Nauders

RTL Snowmagazine - Nauders

Golda en Sander zijn in het Oostenrijkse Nauders, gelegen bij het drielandenpunt van Oostenrijk, Italië en Zwitserland. Sander laat zien wat hij allemaal mee heeft op deze reis. Vervolgens gaat hij de piste op en luncht daar in een nieuw re...

15-01-2017 17:29

Westendorf

RTL Snowmagazine - Westendorf

Sander is in Westendorf. Hij besluit zelf de pistes te verkennen en te langlaufen. Ook slaat hij een balletje op de plaatselijke golfbaan én gaat hij op een Segway rijden. Daarna ontmoet hij Toon en Marcel die al jaren in Westendorf werken....

08-01-2017 17:29

Sankt Anton

RTL Snowmagazine - Sankt Anton

Golda en Sander zijn in het populaire Oostenrijkse Sankt Anton am Arlberg, een groot skigebied met vele mogelijkheden en een bruisende après-ski. Golda is onderweg met Hugo en Esther. Vader en dochter komen al hun hele leven in Sankt Anton ...

18-12-2016 16:51

Valloire

RTL Snowmagazine - Valloire

Sander en Sophie zijn in het Franse Valloire, een mooi authentiek dorp met een geweldig skigebied. Sander verkent de pistes en bekijkt de mooie sneeuwsculpturen die in het dorp staan. Sophie is onderweg met de Nederlandse student Dax. Hij i...

11-12-2016 16:51

Pitztal

RTL Snowmagazine - Pitztal

Golda en Sander zijn in het Oostenrijkse Pitztal. Het Pitztal heeft een gletsjer die Golda met haar gasten Gert en Roy gaat bezoeken. Ze drinken koffie in het hoogste restaurant van Oostenrijk, op 3440 meter. Sander skiet in het kindvriende...

04-12-2016 16:52

Adelboden Lenk

RTL Snowmagazine - Adelboden Lenk

Sophie en Sander zijn in het Zwitserse Adelboden en Lenk. Sander doet de Audi-skicross, gaat Eisstockschießen en sluit de dag af met après-ski in een tipi. Sophie is met de Nederlandse skilerares Anique op stap. Zij skiën de wereldcupafdali...

27-11-2016 16:57

Alpe d'Huez

RTL Snowmagazine - Alpe d'Huez

Sander en Sophie reizen deze week af naar het Franse Alpe D'Huez. Een prachtig skigebied met mooie brede pistes. Sophie is met de Nederlandse Susan op stap, die in een hotel in het gebied werkt. Ze mogen mee met een hondenslee. Sander skiet...

20-11-2016 16:57

Zell Am See Kaprun

RTL Snowmagazine - Zell Am See Kaprun

Golda en Sander zijn in het Oostenrijkse Zell am See en Kaprun. Sander geniet met volle teugen op de mooie pistes van de gletsjer van Kaprun en op de Maiskogel. Golda krijgt tips en een rondleiding van de Nederlandse skileraar Stefan, die a...

13-11-2016 16:58

Sybelles

RTL Snowmagazine - Sybelles

Sophie en Sander zijn deze week in Les Sybelles. Sander verkent de pistes van La Toussuire en Le Corbier en laat zich op ski's voorttrekken door een paard. Sophie is onderweg met Johan. Johan woon in Saint Sorlin d'Arves en is daar horecaon...

06-11-2016 16:57

Seefeld

RTL Snowmagazine - Seefeld

Golda en Sander zijn deze week in Olympia Region Seefeld. In dit skigebied skiet maar dertig procent van de toeristen die er komen. Naast het skiën is er dus nog veel meer te doen. Sander waagt zich aan het langlaufen, de biathlon en eissto...

30-10-2016 16:53

Serfaus Fiss Ladis

RTL Snowmagazine - Serfaus Fiss Ladis

Golda en Sander zijn deze week in Serfaus, Fiss en Ladis. Dit skigebied is verkozen tot beste wintersportbestemming voor kinderen ter wereld. Golda bezoekt het gebied met Mats en zijn moeder Edith. Zij bezoeken Bertha's Kinderland en vliege...

23-10-2016 16:55

Gastein & Schladming

RTL Snowmagazine - Gastein & Schladming

Gastein en Schladming zijn onderdeel van Ski Amadé, een van de grootste skigebieden in Oostenrijk. Sander bezoekt het Gasteinertal. Hij loopt over de hoogste hangbrug van Europa, abseilt boven Bad Gastein en hij bezoekt een skitest. Golda i...

24-01-2016 17:28

Afl. 17

RTL Snowmagazine - Afl. 17

Sophie en Sander zijn dit seizoen in de Zwitserse plaatsen Villars, Les Diablerets, Arosa, Lenzerheide, Hasliberg en Grindelwald geweest. In deze aflevering is een compilatie van de mooiste en leukste momenten uit deze gebieden te zien.

17-01-2016 17:28

Afl. 16

RTL Snowmagazine - Afl. 16

Nadia en Sander zijn in het Gasteinertal in het skigebied van Ski Amadé. Bad Gastein staat bekend om haar natuurlijke bron. Sander bezoekt daarom de wellness. Ook zoekt hij wat diepe sneeuw op de pistes en op de rodelbaan. Nadia gaat met de...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL Snowmagazine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Snowmagazine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Snowmagazine bij RTL Snowmagazine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Snowmagazine. Heb je een uitzending van RTL Snowmagazine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Snowmagazine gemist

RTL Snowmagazine is het enige programma dat gaat over wintersport. Het informeert de vele sneeuwliefhebbers over spectaculaire wintersporten, bestemmingen en de laatste trends. Presentatoren Sander Janson en Pauline de Wilde gaan naar Zwitserland, Frankrijk, Italië en Oostenrijk. Ze volgen Nederlandse families die daar hun vakantie hebben en hebben bovenal veel plezier.

Uitzending gemist van RTL Snowmagazine? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Snowmagazine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 108
  • Laatste uitzending op 29-01-2017 om 17:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord