Programma gemist?

Informatief op programma waarin de het kijker wordt meegenomen op in de wereld van op transport, de en dat in de breedste op zin van het een woord. De presentatrices een doen bijvoorbeeld onderzoek op naar hoe met koffie in de supermarkt uit terechtkomt.

Informatief een programma waarin de kijker wordt van meegenomen de in de tijdens wereld van transport, en dat naar in de breedste zin in op tv van het woord. het De presentatrices doen bijvoorbeeld uit onderzoek naar hoe naar koffie in de tijdens supermarkt terechtkomt.

juli 2021
05-03-2017 15:32

Afl. 2

Onderweg Naar - Afl. 2

Informatief programma waarin de kijker wordt meegenomen in de wereld van transport, en dat in de breedste zin van het woord. De presentatrices doen bijvoorbeeld onderzoek naar hoe koffie in de supermarkt terechtkomt.

26-02-2017 15:23

Afl. 1

Onderweg Naar - Afl. 1

Informatief programma waarin de kijker wordt meegenomen in de wereld van transport, en dat in de breedste zin van het woord. De presentatrices doen bijvoorbeeld onderzoek naar hoe koffie in de supermarkt terechtkomt.

Onderweg Naar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onderweg Naar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onderweg Naar bij Onderweg Naar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onderweg Naar. Heb je een uitzending van Onderweg Naar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onderweg Naar gemist

Informatief programma waarin presentatrices Ilse de Wilde en Jolien van den Elsakker de kijker meenemen in de wereld van transport, en dat in de breedste zin van het woord. Zo begint Jolien bijvoorbeeld iedere ochtend haar dag met een kopje koffie, zoals waarschijnlijk veel Nederlanders. Maar waar komt deze koffie eigenlijk vandaan? En hoe komt deze in haar plaatselijke supermarkt terecht? Terwijl Jolien deze vragen beantwoordt, onderzoekt Ilse hoe onze Hollandse kazen bij onze oosterburen terechtkomen. Op informele wijze gaan Ilse en Jolien het gesprek aan om iedere week weer nieuwe vragen te beantwoorden.

Uitzending gemist van Onderweg Naar? Hier kun je alle uitzendingen van Onderweg Naar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-03-2017 om 15:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!