Programma gemist?

Informatief van programma waarin naar de kijker wordt meegenomen in met de wereld van op tv transport, en dat in de de breedste zin tijdens van het de woord. De presentatrices doen een het bijvoorbeeld onderzoek naar hoe koffie de in de de supermarkt terechtkomt.

Informatief een programma waarin de kijker de wordt meegenomen in op tv de wereld van transport, uit en op tv dat in de breedste zin naar in van het woord. naar De presentatrices doen bijvoorbeeld door onderzoek naar hoe koffie in op tv de van supermarkt terechtkomt.

maart 2020
05-03-2017 15:32

Afl. 2

Onderweg Naar - Afl. 2

Informatief programma waarin de kijker wordt meegenomen in de wereld van transport, en dat in de breedste zin van het woord. De presentatrices doen bijvoorbeeld onderzoek naar hoe koffie in de supermarkt terechtkomt.

26-02-2017 15:23

Afl. 1

Onderweg Naar - Afl. 1

Informatief programma waarin de kijker wordt meegenomen in de wereld van transport, en dat in de breedste zin van het woord. De presentatrices doen bijvoorbeeld onderzoek naar hoe koffie in de supermarkt terechtkomt.

Onderweg Naar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onderweg Naar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onderweg Naar bij Onderweg Naar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onderweg Naar. Heb je een uitzending van Onderweg Naar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onderweg Naar gemist

Informatief programma waarin presentatrices Ilse de Wilde en Jolien van den Elsakker de kijker meenemen in de wereld van transport, en dat in de breedste zin van het woord. Zo begint Jolien bijvoorbeeld iedere ochtend haar dag met een kopje koffie, zoals waarschijnlijk veel Nederlanders. Maar waar komt deze koffie eigenlijk vandaan? En hoe komt deze in haar plaatselijke supermarkt terecht? Terwijl Jolien deze vragen beantwoordt, onderzoekt Ilse hoe onze Hollandse kazen bij onze oosterburen terechtkomen. Op informele wijze gaan Ilse en Jolien het gesprek aan om iedere week weer nieuwe vragen te beantwoorden.

Uitzending gemist van Onderweg Naar? Hier kun je alle uitzendingen van Onderweg Naar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-03-2017 om 15:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!