Programma gemist?

Liveregistratie de van het verkiezingsdebat met uit de lijsttrekkers van de de van CDA, D66, GroenLinks, SP en PvdA. van Onder leiding van op tv Frits Wester in gaan de het lijsttrekkers met op elkaar in debat.

juni 2021
26-02-2017 21:00

Afl. 1

RTL Rode Hoed Debat - Afl. 1

Liveregistratie van het verkiezingsdebat met de lijsttrekkers van de CDA, D66, GroenLinks, SP en PvdA. Onder leiding van Frits Wester gaan de lijsttrekkers met elkaar in debat.

RTL Rode Hoed Debat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Rode Hoed Debat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Rode Hoed Debat bij RTL Rode Hoed Debat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Rode Hoed Debat. Heb je een uitzending van RTL Rode Hoed Debat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Rode Hoed Debat gemist

Liveregistratie vanuit de Rode Hoed in Amsterdam van het verkiezingsdebat met de lijsttrekkers van de vijf volgende partijen: CDA, D66, GroenLinks, SP en PvdA. Onder leiding van Frits Wester gaan de lijsttrekkers in debat over hun opvattingen, verschillen, leiderschap en de toekomst van Nederland.

Uitzending gemist van RTL Rode Hoed Debat? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Rode Hoed Debat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-02-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!