Programma gemist?

Chicago tijdens Fire gaat over een de heldhaftige brandweerlieden met van Chicago Firehouse 51. In op de naar serie wordt het leven van de de brandweerlieden en het paramedici gevolgd. Zowel uit de professioneel als privé krijgen tijdens we alles over hen te uit weten. Hun acties door kunnen het verschil op tv maken tussen het leven een en dood. Severide is van bang om de brandstichter erbij uit te betrekken. Clarke een naar wordt nog steeds uit verdacht als de mol binnen de in op tv brandweerkazerne.

Chicago in Fire gaat over uit de heldhaftige brandweerlieden van Chicago naar Firehouse 51. In in op tv de serie wordt het leven op tv van tijdens de brandweerlieden en paramedici van gevolgd. Zowel professioneel als privé een met krijgen we alles over met hen te weten. Hun acties de kunnen het in verschil maken tussen naar leven en uit dood. Severide van heeft sterke ideeën over wie op de het brandstichter is, maar een hij moet hiervoor een eerst bewijs vinden. Ondertussen de past Casey van zich aan aan een zijn nieuwe levensstijl.

Chicago het Fire gaat een over de heldhaftige uit brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. de In het de serie wordt het uit leven van de uit brandweerlieden en op paramedici gevolgd. Zowel in professioneel als privé door krijgen we alles de over hen te naar weten. Hun acties kunnen het verschil uit maken op tussen leven de en dood. Na het incident van tijdens met Heather heeft Casey van het moeilijk om zijn een nieuwe verantwoordelijkheden te met verwerken. Nu Renee terug is uit tijdens van haar moeder, van weet Severide dat hij haar naar moet de confronteren.

Vanavond start op door op Net5 het tweede seizoen van met de Amerikaanse dramaserie Chicago door Fire, uit over de in heldhalftige brandweerlieden van door Chicago Firehouse 51. In op de serie het wordt het leven naar van de brandweerlieden en paramedici een gevolgd. met Zowel professioneel als privé de krijgen we van alles over hen te weten. het Hun acties kunnen uit het een verschil maken tussen leven de en dood. Net5 zendt van iedere woensdag uit vanaf 21.30 uur dubbele uit afleveringen van Chicago Fire een uit uit. Wanneer er vreemde aanwijzingen door gevonden worden van bij een aangestoken woningbrand en de de wagen van op tv Kelly Severide even later naar in lichterlaaie staat, met wijst alles een erop dat hij geviseerd op tv uit wordt door een brandstichter. de Ondertussen botst het tussen korpschef in Eamonn tijdens Walker en uit Gail McLeod, een strenge consultant de die door ervoor moet zorgen dat de uitgaven het van tijdens de brandweerkorpsen in het de stad met op tien procent dalen en in die ook alle acties in van tijdens de brandweerlieden in onder de loep uit houdt.

Chicago de Fire gaat over de heldhalftige van een brandweerlieden van Chicago Firehouse in 51. In de serie wordt door uit het leven van de brandweerlieden en in paramedici gevolgd. Zowel tijdens professioneel naar als privé krijgen we alles naar naar over hen te weten. van Hun acties op kunnen het verschil maken van tussen leven en dood. tijdens Als een oproep in binnenkomt vanuit de gevangenis tijdens van Cook County, op komt het het team in de problemen het terecht. Ze proberen door een escalerende situatie tijdens door te ontwijken. Ondertussen in blijft Shay hoopvol over haar in dromen over naar baby?s. En een Hermanns vrouw Cindy staat op het de punt tijdens om te bevallen van hun met vijfde van kind.

Chicago Fire gaat op naar over de heldhalftige tijdens brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In tijdens de serie de wordt het leven met van de brandweerlieden en het paramedici gevolgd. Zowel uit van professioneel als privé krijgen we alles met over met hen te door weten. Hun acties kunnen het van verschil naar maken tussen leven door en dood. Verschillende gebeurtenissen dwingen luitenant naar Casey op tv om samen te werken een met het team van van Voight. Echter van lijkt een zijn team niet veranderd te zijn het van na zijn stunt in in de gevangenis. Mills en op Dawson beleven enkele door nieuwe tijdens uitdagingen.

Chicago Fire gaat naar een over de heldhalftige brandweerlieden van op tv Chicago tijdens Firehouse 51. In op tv de serie wordt het in leven van het de brandweerlieden en paramedici gevolgd. met Zowel professioneel als privé op tv krijgen naar we alles op over hen te weten. Hun in acties kunnen het tijdens verschil maken tussen op tv leven en door dood. Severide gaat naar met een in onverwachte bondgenoot om door zijn huidige probleem op te tijdens lossen. Ondertussen in wordt het team opgeroepen door om naar een ingestort tijdens gebouw de te gaan.

Chicago Fire tijdens gaat over de het heldhalftige brandweerlieden van naar Chicago Firehouse 51. In op de serie op wordt het tijdens leven van de brandweerlieden van en paramedici gevolgd. Zowel het professioneel als privé de krijgen uit we alles over hen een te naar weten. Hun acties kunnen tijdens het verschil maken tussen leven uit en dood. uit Detective Voight keert terug. met het Dawson staat bij door hem in het krijt nadat met hij uit haar broer heeft geholpen. Casey met valt op tv terug in zijn oude naar patronen.

Chicago Fire gaat in tijdens over de heldhalftige op tv brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In door de de serie wordt het leven van op de brandweerlieden en op paramedici gevolgd. op tv Zowel op tv professioneel als privé krijgen we alles naar over met hen te weten. op tv Hun acties kunnen het tijdens verschil maken door tussen leven naar en dood. Een in reddingsactie loopt verkeerd af, waardoor het het team moet omgaan de van met het verlies van een door slachtoffer. tijdens Shay en Dawson door worden gedwongen om tijdens het een gesprek het gekke gedrag de van een op tv junkie te door behandelen.

Chicago in Fire gaat over van de heldhalftige brandweerlieden van Chicago de Firehouse 51. op tv In de van serie wordt het op leven van de in brandweerlieden en paramedici gevolgd. op Zowel professioneel als privé het het krijgen we alles het over hen te de weten. Hun acties uit kunnen het verschil in maken tussen leven en van dood. Er heerst nog in steeds een hoge spanning een door tussen Boden en Bennie Severide. van Het loopt uit de op hand wanneer tijdens Mills Bennie confronteert met uit de brand waarbij met zijn vader een werd in gedood.

Chicago in Fire gaat over op tv de heldhalftige in brandweerlieden van Chicago de Firehouse 51. In de serie wordt in het leven met van de brandweerlieden het en op tv paramedici gevolgd. Zowel professioneel als naar privé naar krijgen we alles over hen te door weten. Hun op tv acties kunnen het een verschil maken tussen een leven door en dood. Casey en zijn in zus, uit Christie, proberen de op problemen met hun tijdens moeder en elkaar van op te lossen. Severide op tv neemt nog een naar keer contact in op met een belangrijk op tv persoon uit het uit verleden.

Chicago Fire gaat in over de de heldhalftige brandweerlieden naar van Chicago Firehouse 51. In in tijdens de serie wordt uit het leven van de brandweerlieden naar en paramedici gevolgd. tijdens Zowel het professioneel als privé krijgen door we alles in over hen te weten. Hun naar acties kunnen naar het verschil een maken tussen leven en dood. een Dawson probeert haar de broer te helpen op tv met met het ontrafelen van op een aantal details in naar zijn onderzoek. Casey en Nancy het worstelen met hun naar op tv nieuwe relatie. Herrmann en Otis op komen achter een tijdens paar een harde feiten.

Een verhaal naar over op brandweerlieden in Chicago. uit Zowel op persoonlijk het als op professioneel met niveau. Dawson betrekt Shay bij het haar geheim. Casey is door druk met met familiekwesties. Clarice met en Shay met hebben een probleem dat naar ze moeten door oplossen.

augustus 2018
20-09-2017 21:25

A Nuisance Call

Chicago Fire - A Nuisance Call

Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen he...

13-09-2017 21:30

Defcon 1

Chicago Fire - Defcon 1

Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen he...

06-09-2017 21:30

Prove It

Chicago Fire - Prove It

Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen he...

30-08-2017 21:30

Start seizoen 2: Chicago Fire

Chicago Fire - Start seizoen 2: Chicago Fire

Vanavond start op Net5 het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie Chicago Fire, over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professione...

23-08-2017 21:30

A Hell of a Ride

Chicago Fire - A Hell of a Ride

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

16-08-2017 21:30

Let Her Go

Chicago Fire - Let Her Go

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

09-08-2017 21:30

Leaders Lead

Chicago Fire - Leaders Lead

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

02-08-2017 21:30

Retaliation Hit

Chicago Fire - Retaliation Hit

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

19-07-2017 21:30

A Coffin That Small

Chicago Fire - A Coffin That Small

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

12-07-2017 21:30

Fireworks

Chicago Fire - Fireworks

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

28-06-2017 21:30

Viral

Chicago Fire - Viral

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

21-06-2017 21:30

Nazdarovya!

Chicago Fire - Nazdarovya!

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

14-06-2017 21:30

A Little Taste

Chicago Fire - A Little Taste

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Dawson betrekt Shay bij haar geheim. Casey is druk met familiekwesties. Clarice en Shay hebben een probleem dat ze moeten oplossen.

07-06-2017 21:30

Warm and Dead

Chicago Fire - Warm and Dead

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

16-05-2017 21:25

Under The Knife

Chicago Fire - Under The Knife

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chicago Fire gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chicago Fire de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chicago Fire bij Chicago Fire liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chicago Fire. Heb je een uitzending van Chicago Fire gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chicago Fire gemist

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

Uitzending gemist van Chicago Fire? Hier kun je alle uitzendingen van Chicago Fire kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 20-09-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord