Programma gemist?

Chicago Fire een gaat over de heldhaftige tijdens brandweerlieden uit van Chicago Firehouse 51. In met de serie wordt op het op leven van de brandweerlieden door en paramedici gevolgd. Zowel op door professioneel als privé krijgen we alles door over van hen te tijdens weten. Hun acties tijdens kunnen het verschil maken door tussen leven en van dood. Severide is bang om in de brandstichter erbij naar de te betrekken. Clarke wordt nog steeds naar verdacht als naar de van mol binnen de tijdens brandweerkazerne.

Chicago het Fire gaat naar over de heldhaftige brandweerlieden van door Chicago Firehouse 51. In uit de serie in wordt het leven van naar de brandweerlieden en het paramedici gevolgd. naar Zowel professioneel als privé een krijgen het we alles over in hen te weten. Hun acties met tijdens kunnen het verschil maken de tussen leven en op dood. Severide door heeft sterke ideeën naar over wie de brandstichter is, maar in met hij moet hiervoor eerst bewijs tijdens vinden. Ondertussen past Casey van door zich aan aan zijn nieuwe de levensstijl.

Chicago Fire gaat naar over de het heldhaftige brandweerlieden van een Chicago een Firehouse 51. In de serie wordt met het leven de van de brandweerlieden en het paramedici gevolgd. op tv Zowel professioneel als privé uit krijgen we alles een uit over hen te weten. Hun met acties kunnen het verschil met het maken tussen leven naar en dood. Na het het incident van tijdens Heather heeft Casey door het moeilijk om zijn nieuwe het verantwoordelijkheden naar te verwerken. Nu Renee van terug is uit van haar moeder, weet Severide met dat hij haar in moet op confronteren.

Vanavond start op in Net5 het tweede uit seizoen van uit de Amerikaanse dramaserie met Chicago Fire, over de tijdens heldhalftige brandweerlieden van het Chicago Firehouse 51. op tv uit In de serie wordt door het leven van de met brandweerlieden en paramedici in gevolgd. Zowel professioneel als door privé krijgen naar we alles op tv over hen de te weten. Hun acties de kunnen het verschil op maken tussen leven en dood. de tijdens Net5 zendt iedere naar woensdag vanaf 21.30 uur dubbele afleveringen door het van Chicago Fire uit. Wanneer er vreemde uit aanwijzingen op tv gevonden worden bij een de aangestoken woningbrand en de met wagen van op Kelly Severide even van later in lichterlaaie van staat, wijst de alles erop dat hij geviseerd in wordt door in een op tv brandstichter. Ondertussen botst het tussen de korpschef Eamonn Walker en op Gail McLeod, een op tv strenge consultant het die op tv ervoor moet zorgen dat de de uitgaven van de het brandweerkorpsen een in de stad uit met tien procent dalen en met die ook alle op acties van de de brandweerlieden onder de loep uit het houdt.

Chicago in Fire gaat over op tv de heldhalftige met brandweerlieden van Chicago Firehouse met 51. In de serie wordt tijdens in het leven van uit de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel het professioneel als privé op krijgen we alles in over tijdens hen te weten. Hun acties tijdens kunnen met het verschil op tv maken tussen leven en dood. Als een een een oproep binnenkomt vanuit naar de gevangenis van Cook op tv County, komt het team van in de problemen een terecht. tijdens Ze proberen een escalerende situatie op te ontwijken. een Ondertussen blijft Shay op hoopvol over haar uit dromen van over baby?s. En Hermanns vrouw door Cindy met staat op het met punt om te uit bevallen van hun vijfde de kind.

Chicago Fire gaat op tv over in de heldhalftige brandweerlieden op tv van Chicago in Firehouse 51. In de naar serie wordt het van leven van de brandweerlieden op en de paramedici gevolgd. Zowel professioneel als uit privé krijgen we alles een over hen een te weten. Hun acties met kunnen het een verschil van maken tussen leven met en dood. Verschillende gebeurtenissen dwingen naar luitenant Casey om tijdens samen te werken door met het team van een Voight. op Echter lijkt zijn tijdens team niet veranderd te zijn door het na zijn stunt in de van gevangenis. Mills op tv en Dawson een beleven enkele nieuwe tijdens uitdagingen.

Chicago Fire gaat het over naar de heldhalftige naar brandweerlieden van Chicago op Firehouse 51. In de tijdens serie wordt het leven tijdens van op de brandweerlieden en paramedici gevolgd. tijdens Zowel professioneel als privé de krijgen we van alles over van hen te weten. Hun acties de kunnen het door verschil maken tussen leven naar naar en dood. Severide gaat uit naar een onverwachte de bondgenoot om zijn huidige het probleem met op te lossen. Ondertussen wordt het het team opgeroepen om tijdens van naar een ingestort gebouw te door gaan.

Chicago door Fire gaat over de in heldhalftige met brandweerlieden van Chicago met Firehouse 51. In de serie wordt met het leven van door door de brandweerlieden en paramedici de gevolgd. Zowel professioneel als de privé krijgen we alles de over hen te tijdens met weten. Hun acties kunnen het een verschil naar maken tussen leven een en dood. Detective Voight keert op terug. Dawson staat de bij hem in het het krijt een nadat hij haar tijdens broer heeft op tv geholpen. Casey valt terug in zijn met oude tijdens patronen.

Chicago door Fire gaat over de heldhalftige de brandweerlieden in van Chicago door Firehouse 51. In de serie wordt van het leven door van op de brandweerlieden en tijdens paramedici gevolgd. Zowel het professioneel als privé krijgen we de alles over met hen te weten. Hun uit acties kunnen uit het verschil maken tussen leven in en dood. uit Een reddingsactie op tv loopt verkeerd af, waardoor het op tv team moet met omgaan met het verlies op tv van op tv een slachtoffer. Shay en Dawson naar worden gedwongen het om tijdens een gesprek tijdens het gekke met gedrag de van een junkie te tijdens behandelen.

Chicago Fire op gaat in over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago met Firehouse in 51. In de serie naar wordt het leven op van de brandweerlieden uit en paramedici door gevolgd. Zowel professioneel als privé uit krijgen tijdens we alles over hen het te weten. Hun van acties kunnen het het verschil op tv maken tussen leven en dood. op Er heerst nog steeds naar een hoge naar spanning tussen Boden en op tv Bennie Severide. tijdens Het het loopt uit de hand wanneer een Mills door Bennie confronteert met de uit brand waarbij zijn vader werd het uit gedood.

Chicago in Fire gaat de over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago op Firehouse 51. de In de serie het wordt op tv het leven van de brandweerlieden en uit paramedici de gevolgd. Zowel professioneel als privé de krijgen we alles met over hen met te door weten. Hun acties naar kunnen het verschil maken op tussen leven en door dood. Casey en zijn zus, tijdens met Christie, proberen de problemen op met hun de moeder en elkaar uit op te lossen. Severide naar neemt nog een keer in contact met op met een belangrijk naar persoon uit het met verleden.

Chicago van Fire gaat over tijdens de heldhalftige brandweerlieden door van Chicago Firehouse in 51. In de serie het wordt het naar leven van op de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel het professioneel als privé in krijgen we alles de over uit hen te weten. Hun acties van kunnen het in verschil maken een tussen leven en tijdens dood. Dawson probeert door haar broer het te helpen met de het ontrafelen van een aantal op details in zijn de onderzoek. op Casey en Nancy van worstelen met hun met nieuwe relatie. Herrmann en Otis komen van achter met een paar harde tijdens feiten.

Een met verhaal over brandweerlieden in in Chicago. Zowel op tv op persoonlijk als op op tv professioneel tijdens niveau. Dawson betrekt Shay op bij haar geheim. Casey is met druk met familiekwesties. het Clarice uit en Shay hebben met een probleem dat met ze moeten van oplossen.

april 2020
20-09-2017 21:25

A Nuisance Call

Chicago Fire - A Nuisance Call

Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen he...

13-09-2017 21:30

Defcon 1

Chicago Fire - Defcon 1

Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen he...

06-09-2017 21:30

Prove It

Chicago Fire - Prove It

Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen he...

30-08-2017 21:30

Start seizoen 2: Chicago Fire

Chicago Fire - Start seizoen 2: Chicago Fire

Vanavond start op Net5 het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie Chicago Fire, over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professione...

23-08-2017 21:30

A Hell of a Ride

Chicago Fire - A Hell of a Ride

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

16-08-2017 21:30

Let Her Go

Chicago Fire - Let Her Go

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

09-08-2017 21:30

Leaders Lead

Chicago Fire - Leaders Lead

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

02-08-2017 21:30

Retaliation Hit

Chicago Fire - Retaliation Hit

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

19-07-2017 21:30

A Coffin That Small

Chicago Fire - A Coffin That Small

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

12-07-2017 21:30

Fireworks

Chicago Fire - Fireworks

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

28-06-2017 21:30

Viral

Chicago Fire - Viral

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

21-06-2017 21:30

Nazdarovya!

Chicago Fire - Nazdarovya!

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

14-06-2017 21:30

A Little Taste

Chicago Fire - A Little Taste

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Dawson betrekt Shay bij haar geheim. Casey is druk met familiekwesties. Clarice en Shay hebben een probleem dat ze moeten oplossen.

07-06-2017 21:30

Warm and Dead

Chicago Fire - Warm and Dead

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

16-05-2017 21:25

Under The Knife

Chicago Fire - Under The Knife

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chicago Fire gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chicago Fire de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chicago Fire bij Chicago Fire liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chicago Fire. Heb je een uitzending van Chicago Fire gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chicago Fire gemist

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

Uitzending gemist van Chicago Fire? Hier kun je alle uitzendingen van Chicago Fire kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 26-02-2020 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!