Programma gemist?

Chicago een Fire gaat tijdens over de heldhaftige brandweerlieden in van Chicago Firehouse 51. In naar tijdens de serie wordt het op leven van in de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel het professioneel als van privé krijgen we alles van over hen te de weten. Hun een acties kunnen een het verschil maken tussen naar leven en dood. Severide tijdens is bang om door de uit brandstichter erbij te de betrekken. Clarke wordt nog steeds door verdacht het als de mol binnen van de tijdens brandweerkazerne.

Chicago Fire gaat in over de heldhaftige een brandweerlieden tijdens van Chicago Firehouse 51. In met de de serie wordt het leven van in de het brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel van professioneel in als privé krijgen we alles door over hen uit te weten. Hun acties naar kunnen het verschil het maken op tussen leven en dood. naar Severide heeft sterke naar ideeën over van wie de uit brandstichter is, maar door hij moet hiervoor naar eerst bewijs vinden. Ondertussen past Casey uit uit zich aan aan zijn nieuwe met levensstijl.

Chicago uit Fire gaat de over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago de Firehouse 51. naar In de het serie wordt het leven naar van de de brandweerlieden en het paramedici gevolgd. Zowel met professioneel als privé krijgen van we alles over hen uit te uit weten. Hun acties naar kunnen het verschil maken tussen tijdens leven en naar dood. Na het incident door van Heather heeft met Casey het moeilijk om een op zijn nieuwe verantwoordelijkheden tijdens te verwerken. Nu op tv Renee terug is met van haar moeder, in weet Severide dat met hij haar moet uit confronteren.

Vanavond tijdens start op Net5 het tweede door het seizoen van de Amerikaanse met dramaserie Chicago Fire, over door de heldhalftige van brandweerlieden van Chicago Firehouse door 51. In de op serie wordt het leven naar met van de brandweerlieden en paramedici naar gevolgd. Zowel professioneel als in privé tijdens krijgen we alles over hen op tv te met weten. Hun acties kunnen naar het verschil maken op tussen naar leven en dood. Net5 met zendt iedere een woensdag vanaf 21.30 met uur dubbele afleveringen van Chicago Fire een uit. Wanneer van er vreemde aanwijzingen door gevonden worden bij een aangestoken naar woningbrand de en de wagen van Kelly naar een Severide even later in lichterlaaie de staat, wijst op alles erop dat op hij geviseerd de wordt door een brandstichter. Ondertussen naar botst het tussen naar korpschef naar Eamonn Walker en Gail tijdens McLeod, een strenge consultant op tv die ervoor tijdens moet zorgen tijdens dat de uitgaven van de de brandweerkorpsen in door de stad met tien procent tijdens dalen en die op ook door alle acties van de brandweerlieden van onder een de loep tijdens houdt.

Chicago uit Fire gaat over de heldhalftige naar brandweerlieden van het Chicago op tv Firehouse 51. In de serie wordt naar het op leven van de de brandweerlieden en het paramedici gevolgd. Zowel een professioneel als privé krijgen uit we alles over op tv hen te naar weten. Hun acties kunnen het verschil van maken tussen met leven en dood. op Als een oproep binnenkomt tijdens vanuit de op tv gevangenis van Cook uit County, komt het team een in de problemen op tv terecht. op Ze proberen door een escalerende situatie van te ontwijken. Ondertussen blijft met Shay hoopvol over haar dromen de over baby?s. En in Hermanns van vrouw Cindy staat op door het punt om te naar van bevallen van hun vijfde het kind.

Chicago Fire gaat van over de heldhalftige op tv brandweerlieden van in Chicago Firehouse 51. In op tv de door serie wordt het het leven van de brandweerlieden het en paramedici gevolgd. Zowel een professioneel als privé van krijgen de we alles in over hen te weten. Hun acties van kunnen op het verschil in maken tussen leven en dood. tijdens Verschillende gebeurtenissen dwingen een luitenant Casey tijdens om samen door te werken met door het team van de Voight. Echter lijkt op tv zijn team niet veranderd te zijn de na zijn op stunt op in de gevangenis. Mills en van Dawson beleven enkele het nieuwe in uitdagingen.

Chicago Fire gaat in over de met heldhalftige brandweerlieden van door Chicago Firehouse 51. In op de naar serie wordt het uit leven van de brandweerlieden en van paramedici naar gevolgd. Zowel in professioneel als privé krijgen naar we alles de over hen te weten. Hun op tv acties kunnen het verschil op maken tussen leven door en dood. Severide op tv gaat naar naar een onverwachte bondgenoot om door zijn huidige probleem op tv door op te lossen. Ondertussen wordt het op tv team tijdens opgeroepen om naar een tijdens ingestort gebouw te een gaan.

Chicago Fire een gaat over de de heldhalftige brandweerlieden een van Chicago Firehouse 51. met In de de serie wordt door het leven van de brandweerlieden en in tijdens paramedici gevolgd. Zowel professioneel als in privé krijgen we alles naar over het hen te weten. Hun acties naar kunnen op tv het verschil op maken tussen leven en dood. Detective het Voight keert terug. naar Dawson staat het bij hem de in het krijt nadat hij naar haar tijdens broer heeft geholpen. van Casey valt terug in zijn uit oude uit patronen.

Chicago Fire een gaat over het de heldhalftige brandweerlieden van Chicago naar Firehouse 51. met In de uit serie wordt het leven een van de van brandweerlieden en paramedici door gevolgd. Zowel professioneel als privé naar krijgen we een alles over hen te de op tv weten. Hun acties kunnen tijdens het verschil een maken tussen leven en dood. de Een reddingsactie door loopt verkeerd af, waardoor door het naar team moet omgaan met van het verlies tijdens van een slachtoffer. tijdens Shay en Dawson naar worden gedwongen om naar tijdens een gesprek het gekke op tv gedrag van een junkie op te het behandelen.

Chicago naar Fire gaat over de op heldhalftige brandweerlieden van Chicago door naar Firehouse 51. In de serie wordt naar het leven van de de in brandweerlieden en paramedici gevolgd. op tv Zowel professioneel een als privé krijgen door we alles door over hen te weten. Hun acties in kunnen het van verschil maken op tv tussen leven en dood. uit Er uit heerst nog steeds een hoge spanning op tussen Boden met en Bennie naar Severide. Het loopt uit de uit in hand wanneer Mills Bennie op confronteert met de brand waarbij met naar zijn vader werd in gedood.

Chicago in Fire gaat over de heldhalftige in brandweerlieden van van Chicago Firehouse 51. In van de serie de wordt van het leven van de uit brandweerlieden en naar paramedici gevolgd. Zowel in professioneel als privé krijgen van we alles over hen te naar weten. Hun acties op kunnen het een verschil maken op tv tussen leven en dood. Casey op en zijn met zus, Christie, op tv proberen de problemen op tv met hun moeder en elkaar van op een te lossen. Severide de neemt nog een door keer contact op met in een belangrijk met persoon uit het het verleden.

Chicago tijdens Fire gaat over de het heldhalftige van brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In tijdens de de serie wordt het leven van het de brandweerlieden en door paramedici gevolgd. naar Zowel professioneel als privé het krijgen we alles van over uit hen te weten. met Hun acties kunnen het met verschil maken tussen leven in en dood. tijdens Dawson met probeert haar broer te helpen de met het op tv ontrafelen van een de aantal details in op zijn onderzoek. door Casey en Nancy worstelen met uit hun nieuwe relatie. op Herrmann en Otis uit komen achter door een paar harde op tv feiten.

Een in verhaal over brandweerlieden in Chicago. op tv Zowel op op persoonlijk als op professioneel op de niveau. Dawson betrekt Shay met bij haar in geheim. Casey is druk met familiekwesties. een Clarice op en Shay in hebben een probleem dat ze tijdens moeten naar oplossen.

juni 2018
20-09-2017 21:25

A Nuisance Call

Chicago Fire - A Nuisance Call

Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen he...

13-09-2017 21:30

Defcon 1

Chicago Fire - Defcon 1

Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen he...

06-09-2017 21:30

Prove It

Chicago Fire - Prove It

Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen he...

30-08-2017 21:30

Start seizoen 2: Chicago Fire

Chicago Fire - Start seizoen 2: Chicago Fire

Vanavond start op Net5 het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie Chicago Fire, over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professione...

23-08-2017 21:30

A Hell of a Ride

Chicago Fire - A Hell of a Ride

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

16-08-2017 21:30

Let Her Go

Chicago Fire - Let Her Go

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

09-08-2017 21:30

Leaders Lead

Chicago Fire - Leaders Lead

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

02-08-2017 21:30

Retaliation Hit

Chicago Fire - Retaliation Hit

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

19-07-2017 21:30

A Coffin That Small

Chicago Fire - A Coffin That Small

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

12-07-2017 21:30

Fireworks

Chicago Fire - Fireworks

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

28-06-2017 21:30

Viral

Chicago Fire - Viral

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

21-06-2017 21:30

Nazdarovya!

Chicago Fire - Nazdarovya!

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

14-06-2017 21:30

A Little Taste

Chicago Fire - A Little Taste

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Dawson betrekt Shay bij haar geheim. Casey is druk met familiekwesties. Clarice en Shay hebben een probleem dat ze moeten oplossen.

07-06-2017 21:30

Warm and Dead

Chicago Fire - Warm and Dead

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

16-05-2017 21:25

Under The Knife

Chicago Fire - Under The Knife

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chicago Fire gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chicago Fire de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chicago Fire bij Chicago Fire liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chicago Fire. Heb je een uitzending van Chicago Fire gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chicago Fire gemist

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

Uitzending gemist van Chicago Fire? Hier kun je alle uitzendingen van Chicago Fire kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 20-09-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord