Programma gemist?

Chicago tijdens Fire gaat over tijdens de heldhaftige brandweerlieden van uit Chicago Firehouse in 51. In de uit serie wordt het de leven van de brandweerlieden de en paramedici gevolgd. Zowel met professioneel als het privé krijgen op tv we alles over hen te een op weten. Hun acties het kunnen het verschil maken met tussen leven en dood. een Severide is bang in om de brandstichter erbij het te betrekken. door Clarke wordt nog op steeds verdacht als de met mol op tv binnen de een brandweerkazerne.

Chicago Fire gaat naar op over de heldhaftige brandweerlieden door van Chicago de Firehouse 51. In in de serie wordt het een leven van op tv de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel uit het professioneel als privé het krijgen we alles tijdens over hen te weten. Hun acties uit kunnen van het verschil maken tussen de leven en dood. Severide een heeft sterke ideeën met over wie door de brandstichter met is, maar hij moet naar hiervoor eerst in bewijs vinden. Ondertussen past Casey van zich met aan aan uit zijn nieuwe levensstijl.

Chicago op Fire gaat over de de heldhaftige van brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de uit de serie wordt het op leven van de het brandweerlieden en op paramedici gevolgd. Zowel professioneel het als privé naar krijgen we alles van over hen te weten. op Hun acties kunnen het in verschil uit maken tussen leven van en dood. Na het in incident van Heather op heeft Casey het in moeilijk om zijn nieuwe een verantwoordelijkheden van te verwerken. Nu Renee terug van is van naar haar moeder, weet Severide dat tijdens hij haar uit moet een confronteren.

Vanavond met start op Net5 het tijdens tweede seizoen van de in met Amerikaanse dramaserie Chicago op Fire, over de op tv heldhalftige brandweerlieden van Chicago in Firehouse 51. In de op serie wordt met het leven naar van de brandweerlieden een en paramedici gevolgd. Zowel op professioneel als uit privé krijgen we alles over uit hen te weten. Hun het acties kunnen de het verschil maken met tussen leven en uit dood. Net5 zendt in iedere woensdag vanaf 21.30 uit uur van dubbele afleveringen van de Chicago Fire uit. Wanneer er vreemde uit het aanwijzingen gevonden worden bij een met aangestoken op woningbrand en de van wagen van Kelly Severide even later het in van lichterlaaie staat, een wijst alles erop dat door hij geviseerd wordt door in een brandstichter. Ondertussen in botst het tussen korpschef op tv Eamonn op Walker en Gail McLeod, een op tv strenge consultant tijdens die door ervoor moet zorgen naar dat de uitgaven van de brandweerkorpsen naar in het de stad met uit tien procent dalen en die op ook alle een acties van de uit brandweerlieden onder de tijdens loep in houdt.

Chicago Fire gaat het over de van heldhalftige brandweerlieden van tijdens Chicago Firehouse op tv 51. In tijdens de serie wordt het naar leven van het de brandweerlieden en naar paramedici gevolgd. Zowel professioneel als door privé krijgen we alles op tv over een hen te weten. het Hun acties kunnen uit het verschil maken tussen van leven en uit dood. Als een oproep door binnenkomt vanuit uit de gevangenis van op tv Cook County, komt het team op tv in de problemen door terecht. Ze naar proberen een escalerende situatie van te naar ontwijken. Ondertussen blijft naar Shay hoopvol over haar dromen de over baby?s. naar En Hermanns vrouw Cindy door staat op de het op punt om te bevallen van hun op vijfde een kind.

Chicago van Fire gaat over de heldhalftige de brandweerlieden het van Chicago Firehouse 51. op tv In de het serie wordt het uit leven van de brandweerlieden de en paramedici gevolgd. Zowel op tv professioneel als naar privé krijgen de we alles over hen te uit weten. Hun acties in kunnen het in verschil maken op tv tussen leven en op dood. Verschillende van gebeurtenissen dwingen luitenant Casey op om samen te werken de met het team op tv van Voight. door Echter lijkt de zijn team niet veranderd te zijn tijdens na zijn stunt door in de gevangenis. op uit Mills en Dawson beleven enkele een nieuwe het uitdagingen.

Chicago naar Fire gaat van over de heldhalftige brandweerlieden van op tv Chicago Firehouse het 51. In de serie wordt op tv het leven van van de brandweerlieden de en paramedici gevolgd. naar Zowel professioneel als met privé krijgen we met alles over een hen te weten. door Hun acties kunnen het verschil de de maken tussen leven en op dood. Severide van gaat naar een onverwachte met bondgenoot om zijn huidige tijdens probleem op te de lossen. door Ondertussen wordt het van team opgeroepen om in naar een ingestort gebouw te op tv gaan.

Chicago in Fire gaat over de uit heldhalftige brandweerlieden van Chicago op uit Firehouse 51. In de het serie wordt op het leven van van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel tijdens professioneel als privé op tv krijgen we alles het over de hen te weten. Hun acties op kunnen het van verschil in maken tussen leven en dood. Detective van Voight keert terug. op tv op Dawson staat bij hem in het naar op krijt nadat hij haar de broer heeft geholpen. Casey op tv valt terug met in zijn op oude patronen.

Chicago Fire van gaat over de heldhalftige door brandweerlieden van Chicago uit Firehouse 51. In op tv de in serie wordt het leven een van naar de brandweerlieden en paramedici door gevolgd. Zowel professioneel als de privé krijgen we alles met over hen te naar weten. op Hun acties kunnen het verschil met maken tussen tijdens leven uit en dood. Een door reddingsactie loopt verkeerd af, op waardoor het team moet in omgaan op tv met het verlies van met een slachtoffer. Shay en van Dawson worden gedwongen het om de tijdens een gesprek het gekke gedrag door van een junkie de te de behandelen.

Chicago op Fire gaat over naar de heldhalftige brandweerlieden met van Chicago Firehouse 51. In in de uit serie wordt het leven met van de brandweerlieden en naar paramedici gevolgd. Zowel het professioneel op als privé van krijgen we alles tijdens over hen te weten. de Hun acties kunnen het in verschil maken tussen leven het door en dood. Er van heerst nog steeds een een hoge spanning tussen Boden en een de Bennie Severide. Het loopt naar uit de de hand wanneer Mills Bennie een confronteert met de brand door waarbij op zijn vader werd de gedood.

Chicago Fire gaat het over de op heldhalftige brandweerlieden van Chicago van Firehouse 51. In een de op tv serie wordt het leven van op het de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel met professioneel als uit privé krijgen we uit alles over hen te door weten. uit Hun acties kunnen het verschil door uit maken tussen leven en dood. Casey door en zijn een zus, uit Christie, proberen de problemen met met hun moeder en elkaar met op te in lossen. Severide neemt op tv nog op tv een keer contact van op met een belangrijk persoon uit van het naar verleden.

Chicago Fire door gaat over de de heldhalftige brandweerlieden op tv van Chicago Firehouse 51. naar In door de serie wordt het leven op tv van de het brandweerlieden en op tv paramedici gevolgd. Zowel professioneel als van privé krijgen we het alles over hen te in weten. met Hun acties kunnen het tijdens verschil maken tussen leven op tv en uit dood. Dawson probeert haar naar broer te helpen naar met het ontrafelen van op een aantal van details met in zijn onderzoek. Casey en de Nancy worstelen met met hun uit nieuwe relatie. Herrmann en Otis op komen achter van een paar harde de feiten.

Een verhaal de over het brandweerlieden in Chicago. door Zowel op persoonlijk als op professioneel uit niveau. Dawson door betrekt Shay bij haar in geheim. Casey op tv is tijdens druk met familiekwesties. Clarice en de Shay hebben een tijdens probleem dat ze met moeten van oplossen.

oktober 2019
20-09-2017 21:25

A Nuisance Call

Chicago Fire - A Nuisance Call

Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen he...

13-09-2017 21:30

Defcon 1

Chicago Fire - Defcon 1

Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen he...

06-09-2017 21:30

Prove It

Chicago Fire - Prove It

Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen he...

30-08-2017 21:30

Start seizoen 2: Chicago Fire

Chicago Fire - Start seizoen 2: Chicago Fire

Vanavond start op Net5 het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie Chicago Fire, over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professione...

23-08-2017 21:30

A Hell of a Ride

Chicago Fire - A Hell of a Ride

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

16-08-2017 21:30

Let Her Go

Chicago Fire - Let Her Go

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

09-08-2017 21:30

Leaders Lead

Chicago Fire - Leaders Lead

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

02-08-2017 21:30

Retaliation Hit

Chicago Fire - Retaliation Hit

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

19-07-2017 21:30

A Coffin That Small

Chicago Fire - A Coffin That Small

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

12-07-2017 21:30

Fireworks

Chicago Fire - Fireworks

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

28-06-2017 21:30

Viral

Chicago Fire - Viral

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

21-06-2017 21:30

Nazdarovya!

Chicago Fire - Nazdarovya!

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

14-06-2017 21:30

A Little Taste

Chicago Fire - A Little Taste

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Dawson betrekt Shay bij haar geheim. Casey is druk met familiekwesties. Clarice en Shay hebben een probleem dat ze moeten oplossen.

07-06-2017 21:30

Warm and Dead

Chicago Fire - Warm and Dead

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

16-05-2017 21:25

Under The Knife

Chicago Fire - Under The Knife

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chicago Fire gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chicago Fire de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chicago Fire bij Chicago Fire liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chicago Fire. Heb je een uitzending van Chicago Fire gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chicago Fire gemist

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

Uitzending gemist van Chicago Fire? Hier kun je alle uitzendingen van Chicago Fire kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 20-09-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!