Programma gemist?

Chicago met Fire gaat over het de heldhaftige brandweerlieden de van Chicago Firehouse 51. In met de serie wordt door het leven van naar de brandweerlieden een en paramedici gevolgd. door Zowel van professioneel als privé krijgen een we alles over hen te tijdens weten. de Hun acties kunnen met het verschil maken tussen leven in en dood. met Severide is bang om in de brandstichter van erbij te betrekken. Clarke uit op wordt nog steeds verdacht naar als de mol binnen met de naar brandweerkazerne.

Chicago tijdens Fire gaat over de door heldhaftige brandweerlieden van het Chicago Firehouse 51. In een de serie op wordt tijdens het leven van van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel naar professioneel het als privé krijgen we naar alles het over hen te weten. Hun tijdens acties een kunnen het verschil maken tussen in leven tijdens en dood. Severide heeft sterke het ideeën uit over wie de brandstichter is, maar in hij uit moet hiervoor eerst op bewijs vinden. Ondertussen past in Casey in zich aan aan zijn nieuwe naar levensstijl.

Chicago in Fire gaat over door de heldhaftige met brandweerlieden van Chicago Firehouse naar 51. In de serie in wordt het leven van van de in brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel van professioneel als privé de krijgen we alles het over van hen te weten. naar Hun acties kunnen op tv het verschil van maken tussen leven en op dood. Na het door incident van Heather heeft uit Casey het moeilijk door om zijn door nieuwe verantwoordelijkheden te verwerken. op Nu tijdens Renee terug is van haar door moeder, weet op Severide dat in hij haar moet tijdens confronteren.

Vanavond door start op Net5 uit het tweede met seizoen van de Amerikaanse dramaserie door Chicago Fire, over de uit heldhalftige brandweerlieden van op uit Chicago Firehouse 51. In in de serie wordt met het leven van de met brandweerlieden en paramedici gevolgd. door Zowel in professioneel als privé met krijgen we alles over met hen te weten. een Hun acties de kunnen het verschil maken op tv tussen leven en een dood. het Net5 zendt iedere woensdag vanaf 21.30 tijdens door uur dubbele afleveringen van van Chicago Fire uit. Wanneer er vreemde naar het aanwijzingen gevonden worden bij een aangestoken op woningbrand en de uit op wagen van Kelly Severide even later uit een in lichterlaaie staat, wijst naar alles erop dat hij geviseerd de wordt door een een brandstichter. Ondertussen botst op tv het tussen korpschef uit met Eamonn Walker en Gail McLeod, een een strenge consultant uit die ervoor moet uit zorgen dat het de uitgaven van de brandweerkorpsen naar in de stad naar met tien naar procent dalen en tijdens die op tv ook alle acties van met de brandweerlieden onder de het loep met houdt.

Chicago op Fire gaat over de van heldhalftige brandweerlieden van van Chicago Firehouse 51. naar In met de serie wordt in het leven van de brandweerlieden naar en paramedici de gevolgd. Zowel uit professioneel als privé krijgen we de alles door over hen te weten. Hun acties met kunnen het door verschil maken tussen met leven en op dood. Als een oproep door binnenkomt vanuit de gevangenis door van naar Cook County, komt het door team in uit de problemen terecht. door Ze proberen op een escalerende situatie te op tv ontwijken. Ondertussen blijft de Shay hoopvol over door haar dromen over uit baby?s. En Hermanns vrouw een Cindy staat een op het op punt om te bevallen van hun naar vijfde van kind.

Chicago Fire gaat van over de op tv heldhalftige brandweerlieden op van Chicago Firehouse 51. op In de in serie wordt het leven tijdens van de brandweerlieden en tijdens op paramedici gevolgd. Zowel professioneel als de privé krijgen met we alles over hen het te een weten. Hun acties het kunnen het verschil maken tussen met leven en dood. uit Verschillende op gebeurtenissen dwingen luitenant Casey de om samen te werken met het het team een van Voight. Echter lijkt door zijn op tv team niet veranderd te zijn van na zijn stunt het in een de gevangenis. Mills en Dawson een beleven het enkele nieuwe de uitdagingen.

Chicago Fire gaat het over de de heldhalftige brandweerlieden met van Chicago Firehouse 51. het In de serie het wordt naar het leven van de brandweerlieden door en paramedici gevolgd. Zowel de professioneel als privé op tv een krijgen we alles over hen van te weten. Hun acties het op tv kunnen het verschil maken tussen leven door en dood. Severide op door gaat naar een onverwachte in bondgenoot om zijn huidige in probleem op te lossen. op uit Ondertussen wordt het team opgeroepen de om in naar een ingestort uit gebouw te gaan.

Chicago Fire op gaat over door de heldhalftige brandweerlieden door van Chicago Firehouse 51. In tijdens de van serie wordt het tijdens leven van de brandweerlieden de en paramedici tijdens gevolgd. Zowel professioneel als privé een krijgen we uit alles over hen op te weten. Hun met acties kunnen tijdens het verschil maken tussen uit leven en dood. Detective door Voight een keert terug. Dawson staat bij in hem op tv in het krijt nadat naar hij haar broer op heeft geholpen. tijdens Casey valt terug in zijn op tv oude een patronen.

Chicago op tv Fire gaat over de door heldhalftige brandweerlieden van naar Chicago Firehouse 51. In de de serie wordt de het naar leven van de de brandweerlieden en paramedici gevolgd. een Zowel professioneel als privé een krijgen we alles het over hen een te weten. Hun acties tijdens kunnen het verschil in maken tussen leven door in en dood. Een reddingsactie door loopt verkeerd het af, waardoor het uit team moet omgaan met met het verlies naar van een slachtoffer. Shay op en Dawson worden gedwongen om naar tijdens een naar gesprek het gekke op tv gedrag van een in junkie te met behandelen.

Chicago van Fire gaat het over de heldhalftige brandweerlieden met van Chicago Firehouse door 51. In de een serie wordt het leven van de de uit brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel de professioneel als privé van krijgen we naar alles over hen te op met weten. Hun acties kunnen het het verschil maken tussen met leven een en dood. Er heerst nog naar steeds de een hoge spanning tussen Boden en tijdens Bennie Severide. Het uit de loopt uit de hand wanneer Mills het Bennie de confronteert met een de brand waarbij naar zijn vader werd met gedood.

Chicago het Fire gaat over de heldhalftige een brandweerlieden van door Chicago Firehouse 51. in In de serie wordt met het leven op tv van uit de brandweerlieden en paramedici gevolgd. in Zowel professioneel als in privé uit krijgen we alles een over hen te weten. de Hun acties kunnen het van verschil maken door tussen leven van en dood. Casey en zijn zus, uit Christie, proberen in de problemen naar met hun moeder in en elkaar op naar te lossen. Severide op neemt nog een keer door contact door op met een belangrijk op tv persoon uit het naar verleden.

Chicago Fire op tv gaat over de heldhalftige een een brandweerlieden van Chicago Firehouse tijdens 51. In de serie wordt de het leven van naar de de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel van professioneel op als privé een krijgen we alles over hen te naar weten. het Hun acties kunnen het verschil naar maken een tussen leven en dood. de Dawson probeert haar broer op tv tijdens te helpen met het in ontrafelen van een aantal details het in de zijn onderzoek. Casey op en Nancy worstelen met hun het nieuwe relatie. een Herrmann met en Otis komen van achter een paar harde tijdens feiten.

Een de verhaal over brandweerlieden de in Chicago. Zowel op op persoonlijk als door op professioneel niveau. in Dawson betrekt Shay bij haar van geheim. het Casey is druk tijdens met familiekwesties. Clarice en Shay op tv hebben met een probleem dat ze moeten een op oplossen.

juni 2019
20-09-2017 21:25

A Nuisance Call

Chicago Fire - A Nuisance Call

Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen he...

13-09-2017 21:30

Defcon 1

Chicago Fire - Defcon 1

Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen he...

06-09-2017 21:30

Prove It

Chicago Fire - Prove It

Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen he...

30-08-2017 21:30

Start seizoen 2: Chicago Fire

Chicago Fire - Start seizoen 2: Chicago Fire

Vanavond start op Net5 het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie Chicago Fire, over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professione...

23-08-2017 21:30

A Hell of a Ride

Chicago Fire - A Hell of a Ride

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

16-08-2017 21:30

Let Her Go

Chicago Fire - Let Her Go

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

09-08-2017 21:30

Leaders Lead

Chicago Fire - Leaders Lead

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

02-08-2017 21:30

Retaliation Hit

Chicago Fire - Retaliation Hit

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

19-07-2017 21:30

A Coffin That Small

Chicago Fire - A Coffin That Small

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

12-07-2017 21:30

Fireworks

Chicago Fire - Fireworks

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

28-06-2017 21:30

Viral

Chicago Fire - Viral

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

21-06-2017 21:30

Nazdarovya!

Chicago Fire - Nazdarovya!

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

14-06-2017 21:30

A Little Taste

Chicago Fire - A Little Taste

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Dawson betrekt Shay bij haar geheim. Casey is druk met familiekwesties. Clarice en Shay hebben een probleem dat ze moeten oplossen.

07-06-2017 21:30

Warm and Dead

Chicago Fire - Warm and Dead

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

16-05-2017 21:25

Under The Knife

Chicago Fire - Under The Knife

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chicago Fire gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chicago Fire de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chicago Fire bij Chicago Fire liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chicago Fire. Heb je een uitzending van Chicago Fire gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chicago Fire gemist

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

Uitzending gemist van Chicago Fire? Hier kun je alle uitzendingen van Chicago Fire kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 20-09-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord