Programma gemist?

Chicago tijdens Fire gaat over de uit heldhaftige brandweerlieden door van Chicago Firehouse 51. op tv In de serie wordt met het leven op van met de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel de professioneel tijdens als privé krijgen we naar alles over hen uit te weten. Hun een acties kunnen het door verschil de maken tussen leven en dood. Severide in is bang om van tijdens de brandstichter erbij te op betrekken. Clarke wordt nog op tv steeds verdacht als de tijdens naar mol binnen de het brandweerkazerne.

Chicago de Fire gaat over de tijdens heldhaftige brandweerlieden van van Chicago van Firehouse 51. In de serie tijdens wordt het leven van door de brandweerlieden en met paramedici in gevolgd. Zowel op tv professioneel als privé krijgen van we alles een over hen te weten. Hun uit acties kunnen tijdens het verschil maken tussen een leven en dood. Severide in heeft in sterke ideeën op tv over wie de een brandstichter is, maar hij op tv moet hiervoor op eerst bewijs vinden. Ondertussen de past Casey het zich aan aan zijn nieuwe door levensstijl.

Chicago naar Fire gaat in over de heldhaftige brandweerlieden van op Chicago Firehouse 51. uit In de serie wordt op het leven van van de tijdens brandweerlieden en paramedici in gevolgd. Zowel professioneel op tv als privé krijgen we alles van over van hen te weten. Hun acties in kunnen het uit verschil maken tussen op leven het en dood. Na het incident van een Heather heeft uit Casey het in moeilijk om zijn nieuwe in verantwoordelijkheden te verwerken. Nu het Renee op terug is de van haar moeder, weet van Severide dat hij haar met moet met confronteren.

Vanavond het start op Net5 het tweede uit seizoen een van de Amerikaanse dramaserie op tv Chicago Fire, door over de heldhalftige brandweerlieden van op Chicago in Firehouse 51. In een de serie wordt tijdens het leven van de tijdens brandweerlieden door en paramedici gevolgd. Zowel professioneel uit als een privé krijgen we alles in over hen te weten. Hun op tv acties kunnen een het verschil maken naar tussen leven en de dood. Net5 zendt van iedere woensdag vanaf 21.30 op tv een uur dubbele afleveringen van Chicago van Fire uit. Wanneer er vreemde uit aanwijzingen gevonden de worden in bij een aangestoken woningbrand en met de wagen met van Kelly Severide op tv even later in lichterlaaie staat, de wijst tijdens alles erop dat het hij geviseerd wordt door een een brandstichter. met Ondertussen botst het tussen door korpschef Eamonn Walker en met Gail tijdens McLeod, een een strenge consultant die ervoor moet naar zorgen dat naar de uitgaven van de door brandweerkorpsen in de stad naar met tien procent op dalen en die door ook door alle acties van van de brandweerlieden onder de naar loep op tv houdt.

Chicago Fire gaat naar over de op tv heldhalftige brandweerlieden van Chicago de van Firehouse 51. In in de serie wordt het leven op van de brandweerlieden het en paramedici naar gevolgd. Zowel een professioneel als privé de krijgen we alles op over hen te weten. Hun door acties kunnen het verschil op tv met maken tussen leven en de dood. Als een op tv oproep binnenkomt vanuit de uit gevangenis van Cook in County, komt het met team in de het problemen tijdens terecht. Ze proberen een naar escalerende situatie te ontwijken. het Ondertussen blijft Shay hoopvol van over haar in dromen over baby?s. En op Hermanns vrouw een Cindy staat een op het naar punt om te bevallen van hun tijdens vijfde door kind.

Chicago Fire gaat met over de met heldhalftige brandweerlieden van het Chicago Firehouse 51. In een op tv de serie wordt het leven naar van de naar brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel uit professioneel als naar privé krijgen tijdens we alles over hen te met weten. Hun acties het kunnen de het verschil in maken tussen leven en dood. Verschillende naar gebeurtenissen van dwingen luitenant uit Casey om samen de te werken met het team van van Voight. Echter lijkt naar zijn team niet op tv veranderd op te zijn na zijn van stunt in de gevangenis. naar Mills uit en Dawson beleven op enkele nieuwe een uitdagingen.

Chicago Fire op gaat over de heldhalftige tijdens brandweerlieden van Chicago een Firehouse naar 51. In de de serie wordt het het leven van de tijdens brandweerlieden en paramedici gevolgd. tijdens Zowel met professioneel als privé krijgen we uit alles over het hen te weten. Hun door acties kunnen tijdens het verschil maken tussen door leven en tijdens dood. Severide gaat tijdens naar een onverwachte het bondgenoot om van zijn huidige probleem naar op te lossen. Ondertussen het wordt het team opgeroepen om de naar naar een ingestort gebouw te tijdens gaan.

Chicago Fire tijdens gaat over de de heldhalftige brandweerlieden door van Chicago Firehouse 51. in In de serie uit wordt het leven naar van de brandweerlieden uit en paramedici gevolgd. naar Zowel professioneel als privé in krijgen we op tv alles over op tv hen te weten. door Hun acties de kunnen het verschil maken tussen leven de en dood. Detective tijdens Voight keert uit terug. op tv Dawson staat bij hem in het tijdens krijt nadat hij van haar broer heeft een geholpen. naar Casey valt terug op tv in zijn van oude patronen.

Chicago Fire gaat uit over het de heldhalftige brandweerlieden van op Chicago Firehouse het 51. In op de serie wordt uit het leven van de van brandweerlieden en paramedici het gevolgd. Zowel professioneel als een privé krijgen we naar alles over in hen te op tv weten. Hun acties het kunnen het verschil maken uit tussen leven tijdens en dood. Een reddingsactie loopt een verkeerd met af, waardoor het team moet omgaan een in met het verlies van het een slachtoffer. Shay en naar Dawson worden een gedwongen om tijdens een gesprek in het de gekke gedrag van tijdens een junkie te tijdens behandelen.

Chicago Fire op gaat over het de heldhalftige brandweerlieden met van Chicago Firehouse 51. op tv In de serie wordt het het van leven van de brandweerlieden en tijdens paramedici gevolgd. op tv Zowel professioneel als op privé krijgen we alles naar over hen de te weten. Hun acties met kunnen het op verschil maken tussen op leven en door dood. Er heerst nog steeds met een hoge uit spanning tussen uit Boden en Bennie Severide. Het in loopt de uit de een hand wanneer Mills Bennie confronteert met uit de brand waarbij in zijn vader op werd de gedood.

Chicago van Fire gaat door over de heldhalftige brandweerlieden van van Chicago op tv Firehouse 51. In de serie op wordt het leven op tv van de brandweerlieden en uit een paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé de krijgen we met alles over hen te op weten. Hun acties naar kunnen de het verschil maken tussen van leven en in dood. Casey een en zijn zus, Christie, uit proberen de problemen uit met hun moeder en tijdens elkaar op naar te lossen. Severide in neemt nog een keer door contact op van met een belangrijk het persoon uit het de verleden.

Chicago Fire gaat met over de in heldhalftige brandweerlieden van Chicago naar met Firehouse 51. In de serie naar wordt in het leven van in de brandweerlieden en paramedici gevolgd. op tv Zowel op tv professioneel als privé krijgen naar we alles tijdens over hen te weten. Hun in acties kunnen het in verschil maken op tussen leven en dood. Dawson met probeert haar tijdens broer te helpen met uit het ontrafelen van met een aantal het details in in zijn onderzoek. Casey en het Nancy worstelen op tv met hun nieuwe relatie. van Herrmann en door Otis komen achter een de paar harde van feiten.

Een op tv verhaal over brandweerlieden naar in Chicago. Zowel op op persoonlijk als op tv op professioneel niveau. Dawson betrekt een Shay op bij haar geheim. Casey is tijdens druk met familiekwesties. de Clarice door en Shay het hebben een probleem tijdens dat ze moeten door oplossen.

april 2021
20-09-2017 21:25

A Nuisance Call

Chicago Fire - A Nuisance Call

Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen he...

13-09-2017 21:30

Defcon 1

Chicago Fire - Defcon 1

Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen he...

06-09-2017 21:30

Prove It

Chicago Fire - Prove It

Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen he...

30-08-2017 21:30

Start seizoen 2: Chicago Fire

Chicago Fire - Start seizoen 2: Chicago Fire

Vanavond start op Net5 het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie Chicago Fire, over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professione...

23-08-2017 21:30

A Hell of a Ride

Chicago Fire - A Hell of a Ride

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

16-08-2017 21:30

Let Her Go

Chicago Fire - Let Her Go

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

09-08-2017 21:30

Leaders Lead

Chicago Fire - Leaders Lead

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

02-08-2017 21:30

Retaliation Hit

Chicago Fire - Retaliation Hit

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

19-07-2017 21:30

A Coffin That Small

Chicago Fire - A Coffin That Small

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

12-07-2017 21:30

Fireworks

Chicago Fire - Fireworks

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

28-06-2017 21:30

Viral

Chicago Fire - Viral

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

21-06-2017 21:30

Nazdarovya!

Chicago Fire - Nazdarovya!

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

14-06-2017 21:30

A Little Taste

Chicago Fire - A Little Taste

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Dawson betrekt Shay bij haar geheim. Casey is druk met familiekwesties. Clarice en Shay hebben een probleem dat ze moeten oplossen.

07-06-2017 21:30

Warm and Dead

Chicago Fire - Warm and Dead

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

16-05-2017 21:25

Under The Knife

Chicago Fire - Under The Knife

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chicago Fire gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chicago Fire de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chicago Fire bij Chicago Fire liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chicago Fire. Heb je een uitzending van Chicago Fire gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chicago Fire gemist

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

Uitzending gemist van Chicago Fire? Hier kun je alle uitzendingen van Chicago Fire kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 26-02-2020 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!