Programma gemist?

Chicago Fire gaat de het over de heldhaftige door brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. uit In naar de serie wordt het leven op van de brandweerlieden een en naar paramedici gevolgd. Zowel uit professioneel als privé krijgen we in alles over hen te een weten. Hun het acties kunnen het verschil in maken tussen leven een en dood. Severide tijdens met is bang om de brandstichter in erbij op te betrekken. Clarke wordt nog steeds in verdacht als tijdens de een mol binnen de van brandweerkazerne.

Chicago tijdens Fire gaat over uit de heldhaftige brandweerlieden op van Chicago Firehouse 51. het In de uit serie wordt het naar leven van met de brandweerlieden en de paramedici gevolgd. Zowel uit professioneel als privé tijdens krijgen we alles over hen te naar uit weten. Hun acties kunnen het tijdens verschil maken tussen op tv leven en dood. een Severide heeft sterke op ideeën over wie de van brandstichter is, maar een hij moet hiervoor met eerst bewijs vinden. naar Ondertussen past Casey door zich aan aan van zijn op nieuwe levensstijl.

Chicago Fire gaat de over de naar heldhaftige brandweerlieden van uit Chicago Firehouse 51. een In de serie wordt door het leven van met de in brandweerlieden en tijdens paramedici gevolgd. Zowel professioneel als het privé krijgen we met alles met over hen te weten. het Hun acties kunnen op tv het verschil maken tussen leven op naar en dood. Na het incident een van in Heather heeft Casey het moeilijk om op zijn het nieuwe verantwoordelijkheden te verwerken. Nu uit uit Renee terug is van haar naar moeder, weet op Severide dat tijdens hij haar moet op confronteren.

Vanavond met start op het Net5 het tweede seizoen van de de Amerikaanse dramaserie Chicago met Fire, over de tijdens heldhalftige op tv brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. op op tv In de serie wordt het uit leven van een de brandweerlieden en paramedici gevolgd. tijdens in Zowel professioneel als privé door krijgen we alles over hen op te van weten. Hun acties het kunnen het verschil maken tussen uit leven de en dood. Net5 zendt door iedere woensdag vanaf 21.30 een uur dubbele van afleveringen van Chicago met Fire op uit. Wanneer er vreemde de aanwijzingen gevonden worden bij een naar aangestoken woningbrand een en de op wagen van Kelly Severide in even later op tv in lichterlaaie staat, wijst alles erop op tv dat hij geviseerd op tv wordt door een op tv brandstichter. Ondertussen botst de de het tussen korpschef op Eamonn Walker en Gail McLeod, een een strenge consultant die naar ervoor moet zorgen op dat op de uitgaven van tijdens de brandweerkorpsen in de stad door in met tien procent dalen en die door ook alle in acties van de brandweerlieden een onder de loep in met houdt.

Chicago de Fire gaat over de heldhalftige tijdens brandweerlieden van door Chicago Firehouse met 51. In de serie wordt op tv met het leven van de op tv brandweerlieden en paramedici uit gevolgd. Zowel professioneel als het privé krijgen we alles in over naar hen te weten. Hun acties uit op tv kunnen het verschil maken in tussen leven op tv en dood. Als het een oproep binnenkomt vanuit de op gevangenis van Cook in County, komt het team op in de op tv problemen terecht. van Ze proberen een de escalerende situatie op te ontwijken. Ondertussen blijft Shay in hoopvol over op tv haar dromen over uit baby?s. En Hermanns vrouw Cindy de een staat op het tijdens punt om te bevallen van naar hun vijfde van kind.

Chicago het Fire gaat over de de heldhalftige brandweerlieden van Chicago tijdens Firehouse 51. In naar de het serie wordt het leven de van de brandweerlieden in en tijdens paramedici gevolgd. Zowel van professioneel als privé krijgen we het alles over in hen te weten. Hun een acties kunnen het verschil in maken een tussen leven en dood. Verschillende op tv gebeurtenissen van dwingen luitenant Casey tijdens om samen uit te werken met het team van door Voight. in Echter lijkt zijn team op niet op tv veranderd te zijn na zijn een stunt in de gevangenis. naar Mills het en Dawson op beleven enkele nieuwe van uitdagingen.

Chicago Fire gaat door over de heldhalftige op brandweerlieden van Chicago door in Firehouse 51. In de serie tijdens wordt het leven van van met de brandweerlieden en paramedici uit gevolgd. Zowel professioneel als privé naar van krijgen we alles over hen te door weten. Hun acties naar kunnen door het verschil met maken tussen leven en dood. van Severide op tv gaat naar een onverwachte bondgenoot om op een zijn huidige probleem op de te lossen. Ondertussen naar wordt het team uit opgeroepen om naar een tijdens ingestort gebouw te naar gaan.

Chicago tijdens Fire gaat over in de heldhalftige brandweerlieden van Chicago op van Firehouse 51. In in de serie wordt het tijdens leven van de van brandweerlieden en paramedici in gevolgd. Zowel professioneel als met privé krijgen we alles door tijdens over hen te weten. Hun acties een kunnen het van verschil maken tijdens tussen leven en dood. Detective van Voight keert in terug. Dawson op tv staat bij hem in het in krijt nadat hij uit haar broer heeft met geholpen. door Casey valt terug in zijn het het oude patronen.

Chicago Fire tijdens gaat over de heldhalftige tijdens van brandweerlieden van Chicago de Firehouse 51. In de serie wordt in van het leven van de brandweerlieden en naar het paramedici gevolgd. Zowel professioneel het als privé krijgen we een alles over hen tijdens te weten. Hun uit acties kunnen naar het verschil maken op tussen leven en dood. met Een het reddingsactie loopt verkeerd in af, waardoor het team moet met omgaan met het met verlies van van een slachtoffer. op Shay en Dawson worden gedwongen om door tijdens naar een gesprek het naar gekke gedrag van een op tv junkie van te behandelen.

Chicago de Fire gaat over de tijdens heldhalftige brandweerlieden naar van Chicago Firehouse tijdens 51. In door de serie wordt het tijdens leven van de brandweerlieden op tv en paramedici gevolgd. tijdens Zowel professioneel als van privé met krijgen we alles over in hen te weten. Hun door acties kunnen het verschil op maken tussen door leven en dood. met Er de heerst nog steeds een op tv hoge spanning door tussen Boden en Bennie Severide. tijdens Het loopt uit tijdens de door hand wanneer Mills Bennie confronteert met op de brand in waarbij zijn op vader werd het gedood.

Chicago Fire door gaat over de de heldhalftige op brandweerlieden van Chicago Firehouse naar 51. In uit de serie wordt het op leven van de naar brandweerlieden en naar paramedici gevolgd. Zowel professioneel door als privé krijgen we het alles over hen te een weten. Hun het acties kunnen het verschil van het maken tussen leven en dood. Casey op en zijn zus, uit Christie, proberen de naar problemen naar met hun moeder een en elkaar van op te lossen. door Severide neemt nog een keer van contact op met een de uit belangrijk persoon uit het door verleden.

Chicago uit Fire gaat over de de heldhalftige brandweerlieden van door Chicago een Firehouse 51. In de serie wordt door het leven op tv van de brandweerlieden met en paramedici gevolgd. door Zowel professioneel als privé de krijgen op tv we alles over het hen te weten. Hun een acties kunnen het verschil het maken van tussen leven tijdens en dood. Dawson probeert haar broer het uit te helpen met de het ontrafelen van een naar aantal details in zijn onderzoek. een Casey en Nancy uit worstelen met hun een nieuwe relatie. Herrmann naar een en Otis komen achter tijdens een paar harde in feiten.

Een de verhaal over brandweerlieden met in Chicago. Zowel op uit persoonlijk als op professioneel van op niveau. Dawson betrekt Shay bij haar het geheim. Casey is op tv naar druk met familiekwesties. Clarice en Shay het hebben een op tv probleem dat ze moeten met een oplossen.

oktober 2018
20-09-2017 21:25

A Nuisance Call

Chicago Fire - A Nuisance Call

Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen he...

13-09-2017 21:30

Defcon 1

Chicago Fire - Defcon 1

Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen he...

06-09-2017 21:30

Prove It

Chicago Fire - Prove It

Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen he...

30-08-2017 21:30

Start seizoen 2: Chicago Fire

Chicago Fire - Start seizoen 2: Chicago Fire

Vanavond start op Net5 het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie Chicago Fire, over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professione...

23-08-2017 21:30

A Hell of a Ride

Chicago Fire - A Hell of a Ride

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

16-08-2017 21:30

Let Her Go

Chicago Fire - Let Her Go

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

09-08-2017 21:30

Leaders Lead

Chicago Fire - Leaders Lead

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

02-08-2017 21:30

Retaliation Hit

Chicago Fire - Retaliation Hit

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

19-07-2017 21:30

A Coffin That Small

Chicago Fire - A Coffin That Small

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

12-07-2017 21:30

Fireworks

Chicago Fire - Fireworks

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

28-06-2017 21:30

Viral

Chicago Fire - Viral

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

21-06-2017 21:30

Nazdarovya!

Chicago Fire - Nazdarovya!

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

14-06-2017 21:30

A Little Taste

Chicago Fire - A Little Taste

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Dawson betrekt Shay bij haar geheim. Casey is druk met familiekwesties. Clarice en Shay hebben een probleem dat ze moeten oplossen.

07-06-2017 21:30

Warm and Dead

Chicago Fire - Warm and Dead

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

16-05-2017 21:25

Under The Knife

Chicago Fire - Under The Knife

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chicago Fire gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chicago Fire de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chicago Fire bij Chicago Fire liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chicago Fire. Heb je een uitzending van Chicago Fire gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chicago Fire gemist

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

Uitzending gemist van Chicago Fire? Hier kun je alle uitzendingen van Chicago Fire kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 20-09-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord