Programma gemist?

Chicago de Fire gaat over de op tv heldhaftige brandweerlieden van Chicago door een Firehouse 51. In de in serie wordt het leven tijdens van de brandweerlieden en door het paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé de krijgen we in alles over een hen te weten. Hun acties van kunnen het met verschil maken tussen leven met en dood. Severide de is tijdens bang om de brandstichter erbij de te in betrekken. Clarke wordt een nog steeds verdacht als het de mol de binnen de de brandweerkazerne.

Chicago op tv Fire gaat over de heldhaftige in op brandweerlieden van Chicago een Firehouse 51. In de serie wordt een het leven het van de brandweerlieden en in paramedici door gevolgd. Zowel professioneel uit als privé krijgen we tijdens alles uit over hen te weten. Hun acties de kunnen met het verschil maken tussen leven door en dood. Severide op heeft op tv sterke ideeën door over wie de brandstichter is, uit maar door hij moet hiervoor eerst bewijs vinden. de Ondertussen past het Casey zich van aan aan zijn nieuwe uit levensstijl.

Chicago van Fire gaat over met de heldhaftige brandweerlieden op van Chicago door Firehouse 51. In de serie tijdens wordt het de leven van de brandweerlieden van en tijdens paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé op krijgen naar we alles over van hen te weten. Hun van acties kunnen op tv het verschil maken tussen leven de door en dood. Na het incident de van van Heather heeft Casey het moeilijk op tv om zijn nieuwe verantwoordelijkheden tijdens te op verwerken. Nu Renee terug is naar van haar moeder, met weet op tv Severide dat de hij haar moet op confronteren.

Vanavond door start op Net5 het op tweede seizoen uit van de Amerikaanse van dramaserie Chicago Fire, over uit de heldhalftige een brandweerlieden van Chicago Firehouse tijdens 51. In de serie uit wordt het leven een van de brandweerlieden naar en paramedici een gevolgd. Zowel professioneel als met met privé krijgen we alles over hen op tv te weten. Hun tijdens acties kunnen het in verschil maken op tv tussen leven en de dood. Net5 zendt iedere de woensdag het vanaf 21.30 uur naar dubbele afleveringen van Chicago de Fire op uit. Wanneer er vreemde aanwijzingen op gevonden worden het bij een aangestoken woningbrand en de tijdens wagen een van Kelly Severide even op later in lichterlaaie een staat, wijst in alles erop met dat hij geviseerd wordt door een tijdens op tv brandstichter. Ondertussen botst het in tussen korpschef naar Eamonn Walker en in Gail McLeod, een strenge uit consultant die ervoor moet op zorgen dat de van uitgaven van de tijdens brandweerkorpsen in de de stad met tien procent de dalen en die de ook alle acties naar van uit de brandweerlieden onder naar de loep tijdens houdt.

Chicago uit Fire gaat over uit de heldhalftige brandweerlieden door van Chicago Firehouse 51. In tijdens de serie een wordt op het leven van met de brandweerlieden en paramedici de gevolgd. Zowel de professioneel als privé van krijgen we alles over hen door te weten. uit Hun acties door kunnen het verschil op tv maken tussen leven tijdens en dood. Als een oproep een binnenkomt vanuit de gevangenis een in van Cook County, uit komt het team in de problemen van terecht. Ze proberen op een escalerende naar situatie te ontwijken. Ondertussen tijdens van blijft Shay hoopvol over op tv haar dromen over baby?s. En van Hermanns een vrouw Cindy staat op het van tijdens punt om te bevallen op tv van hun vijfde op kind.

Chicago Fire gaat in door over de heldhalftige brandweerlieden uit van Chicago Firehouse de 51. In de serie de wordt uit het leven van de brandweerlieden tijdens en paramedici de gevolgd. Zowel professioneel als tijdens privé krijgen we uit alles over op hen te weten. Hun door acties kunnen het in verschil maken door tussen leven en de dood. Verschillende gebeurtenissen op dwingen luitenant Casey naar om samen met te werken met uit het team van het Voight. Echter lijkt zijn team niet een veranderd te zijn een na naar zijn stunt in op de gevangenis. Mills en op Dawson beleven enkele nieuwe door in uitdagingen.

Chicago in Fire gaat over op tv de heldhalftige brandweerlieden van door Chicago Firehouse tijdens 51. In de door serie wordt het leven tijdens van de brandweerlieden het en uit paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé een krijgen we alles de over hen te tijdens op tv weten. Hun acties kunnen het verschil tijdens naar maken tussen leven en dood. op tv Severide gaat naar naar een onverwachte naar bondgenoot om zijn huidige uit probleem op te lossen. op tv Ondertussen wordt het het met team opgeroepen om naar een op ingestort het gebouw te gaan.

Chicago Fire op gaat over de heldhalftige op tv brandweerlieden van Chicago in uit Firehouse 51. In de serie tijdens wordt het leven tijdens van op tv de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel door professioneel als het privé de krijgen we alles over het hen te weten. Hun het acties kunnen in het verschil in maken tussen leven van en dood. Detective Voight in keert terug. Dawson staat bij het hem in het het krijt nadat met hij haar het broer heeft de geholpen. Casey valt in terug in zijn oude het patronen.

Chicago Fire gaat met van over de heldhalftige brandweerlieden uit van Chicago Firehouse 51. In op de serie wordt een tijdens het leven van de op tv brandweerlieden en paramedici gevolgd. tijdens Zowel tijdens professioneel als privé krijgen we alles tijdens over van hen te weten. op Hun acties kunnen uit het verschil maken van tussen leven met en dood. Een reddingsactie loopt een verkeerd af, waardoor naar het team van moet omgaan met van het verlies het van een slachtoffer. Shay en Dawson het worden uit gedwongen om met tijdens een gesprek tijdens het gekke gedrag van tijdens een junkie te op behandelen.

Chicago Fire gaat uit van over de heldhalftige brandweerlieden van uit Chicago het Firehouse 51. In de het serie wordt het leven naar van de brandweerlieden en tijdens paramedici gevolgd. tijdens Zowel professioneel in als privé krijgen op tv we alles over door hen te weten. een Hun acties kunnen het verschil uit maken tussen leven uit en dood. Er het heerst nog tijdens steeds een hoge in spanning tussen Boden een en met Bennie Severide. Het loopt het uit de tijdens hand wanneer Mills Bennie confronteert van met de brand waarbij uit een zijn vader werd op gedood.

Chicago met Fire gaat over de heldhalftige met brandweerlieden van uit Chicago in Firehouse 51. In de serie met wordt het leven door van het de brandweerlieden en op paramedici gevolgd. Zowel tijdens professioneel als privé het krijgen we alles over hen te de naar weten. Hun acties kunnen het op verschil op tv maken tussen leven en met dood. Casey met en zijn zus, Christie, proberen door de in problemen met hun moeder en met elkaar op met te lossen. Severide neemt een nog een keer op contact door op met een belangrijk persoon door uit het van verleden.

Chicago naar Fire gaat over de heldhalftige op door brandweerlieden van Chicago uit Firehouse 51. In de uit serie wordt het leven van door de brandweerlieden de en paramedici gevolgd. Zowel de in professioneel als privé het krijgen we alles over hen te van in weten. Hun acties kunnen het een verschil maken tussen leven het en dood. de Dawson probeert haar broer door te helpen het met het ontrafelen de van een met aantal details in het zijn onderzoek. Casey en in Nancy naar worstelen met hun nieuwe relatie. met Herrmann en Otis komen uit met achter een paar harde met feiten.

Een tijdens verhaal over brandweerlieden de in Chicago. Zowel op persoonlijk op als op tv op professioneel niveau. tijdens Dawson betrekt door Shay bij haar met geheim. Casey is druk met met familiekwesties. Clarice en Shay uit hebben een van probleem dat de ze moeten naar oplossen.

december 2018
20-09-2017 21:25

A Nuisance Call

Chicago Fire - A Nuisance Call

Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen he...

13-09-2017 21:30

Defcon 1

Chicago Fire - Defcon 1

Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen he...

06-09-2017 21:30

Prove It

Chicago Fire - Prove It

Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen he...

30-08-2017 21:30

Start seizoen 2: Chicago Fire

Chicago Fire - Start seizoen 2: Chicago Fire

Vanavond start op Net5 het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie Chicago Fire, over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professione...

23-08-2017 21:30

A Hell of a Ride

Chicago Fire - A Hell of a Ride

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

16-08-2017 21:30

Let Her Go

Chicago Fire - Let Her Go

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

09-08-2017 21:30

Leaders Lead

Chicago Fire - Leaders Lead

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

02-08-2017 21:30

Retaliation Hit

Chicago Fire - Retaliation Hit

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

19-07-2017 21:30

A Coffin That Small

Chicago Fire - A Coffin That Small

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

12-07-2017 21:30

Fireworks

Chicago Fire - Fireworks

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

28-06-2017 21:30

Viral

Chicago Fire - Viral

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

21-06-2017 21:30

Nazdarovya!

Chicago Fire - Nazdarovya!

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

14-06-2017 21:30

A Little Taste

Chicago Fire - A Little Taste

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Dawson betrekt Shay bij haar geheim. Casey is druk met familiekwesties. Clarice en Shay hebben een probleem dat ze moeten oplossen.

07-06-2017 21:30

Warm and Dead

Chicago Fire - Warm and Dead

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

16-05-2017 21:25

Under The Knife

Chicago Fire - Under The Knife

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chicago Fire gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chicago Fire de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chicago Fire bij Chicago Fire liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chicago Fire. Heb je een uitzending van Chicago Fire gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chicago Fire gemist

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

Uitzending gemist van Chicago Fire? Hier kun je alle uitzendingen van Chicago Fire kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 20-09-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord