Programma gemist?

Chicago Fire met gaat uit over de heldhaftige brandweerlieden op van Chicago Firehouse 51. In door op de serie wordt het tijdens leven van de van brandweerlieden en uit paramedici gevolgd. Zowel een professioneel als privé krijgen we tijdens alles over hen te naar op weten. Hun acties van kunnen het verschil maken tussen leven door in en dood. Severide is tijdens bang om de tijdens brandstichter erbij te van betrekken. Clarke wordt nog de steeds verdacht het als de op tv mol binnen de op tv brandweerkazerne.

Chicago Fire met gaat uit over de heldhaftige van brandweerlieden van Chicago Firehouse een 51. In op de serie wordt het op tv leven van van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel door professioneel van als privé krijgen we alles van over hen in te weten. in Hun acties kunnen het verschil tijdens maken een tussen leven op tv en dood. Severide in heeft sterke ideeën over door wie de uit brandstichter is, maar op hij moet hiervoor op eerst bewijs vinden. Ondertussen past Casey de zich aan aan uit met zijn nieuwe levensstijl.

Chicago de Fire gaat over door de heldhaftige het brandweerlieden van Chicago Firehouse op tv 51. In de serie wordt uit het het leven van de tijdens brandweerlieden en paramedici gevolgd. in Zowel met professioneel als privé krijgen het we alles over hen uit te weten. het Hun acties kunnen op het verschil maken op tv tussen leven en dood. Na op door het incident van Heather heeft Casey in een het moeilijk om zijn nieuwe verantwoordelijkheden naar uit te verwerken. Nu Renee terug met is van op haar moeder, weet Severide met dat hij haar uit moet in confronteren.

Vanavond een start op de Net5 het tweede seizoen van de de Amerikaanse door dramaserie Chicago Fire, met over de heldhalftige brandweerlieden door van Chicago Firehouse uit 51. In de door serie wordt het uit leven van de van brandweerlieden naar en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als naar privé op tv krijgen we alles over op hen te van weten. Hun acties kunnen het een verschil maken tussen op leven en dood. op tv Net5 van zendt iedere op tv woensdag vanaf 21.30 uur dubbele afleveringen door op van Chicago Fire uit. Wanneer een er vreemde aanwijzingen in gevonden worden door bij een aangestoken woningbrand en een de uit wagen van Kelly Severide uit even later in naar lichterlaaie staat, wijst alles erop door dat in hij geviseerd wordt door in een brandstichter. in Ondertussen botst het tussen met korpschef Eamonn Walker en een Gail op McLeod, een strenge consultant die door ervoor moet zorgen de dat de van uitgaven van de brandweerkorpsen in in de stad het met tien door procent dalen op en die ook alle acties de van de door brandweerlieden onder op tv de loep de houdt.

Chicago Fire gaat de op over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago het Firehouse uit 51. In een de serie wordt naar het leven van de brandweerlieden en uit paramedici van gevolgd. Zowel tijdens professioneel als privé krijgen we met alles over hen te op tv weten. Hun acties met kunnen het verschil door maken door tussen leven tijdens en dood. Als een oproep uit binnenkomt op vanuit de gevangenis van Cook County, een komt het met team in de de problemen terecht. Ze proberen tijdens een escalerende situatie naar in te ontwijken. Ondertussen tijdens blijft Shay hoopvol over haar uit dromen over baby?s. een En Hermanns vrouw Cindy van staat op het op punt om in te bevallen door van hun vijfde met kind.

Chicago Fire gaat op het over de heldhalftige brandweerlieden een van Chicago Firehouse 51. In in de serie wordt met het de leven van de door brandweerlieden en paramedici gevolgd. door Zowel professioneel als met privé krijgen we alles door op over hen te een weten. Hun acties kunnen het verschil op tv maken tussen leven uit en dood. op tv Verschillende door gebeurtenissen dwingen luitenant Casey om naar samen te werken met door het team van van Voight. Echter de lijkt zijn team met niet veranderd het te zijn in na zijn stunt een in de gevangenis. Mills en Dawson door beleven enkele tijdens nieuwe van uitdagingen.

Chicago de Fire gaat tijdens over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago uit Firehouse 51. In tijdens de serie een wordt het leven een van de brandweerlieden en het paramedici gevolgd. Zowel een van professioneel als privé krijgen door we alles in over hen te weten. Hun uit acties naar kunnen het verschil een maken tussen leven door en dood. Severide tijdens gaat naar een onverwachte bondgenoot om op tv zijn huidige probleem naar op met te lossen. Ondertussen wordt het de team opgeroepen tijdens om naar een met ingestort gebouw te met gaan.

Chicago het Fire gaat het over de heldhalftige brandweerlieden van van Chicago Firehouse tijdens 51. In de serie in wordt het op tv leven van de brandweerlieden en van paramedici gevolgd. Zowel naar professioneel als privé een krijgen een we alles tijdens over hen te weten. de Hun acties op kunnen het verschil de maken tussen leven en uit dood. Detective tijdens Voight keert terug. Dawson staat van bij hem in de het krijt nadat op tv hij naar haar broer heeft geholpen. met Casey valt terug op in zijn oude met patronen.

Chicago Fire tijdens gaat in over de heldhalftige naar brandweerlieden van Chicago Firehouse de 51. In de van serie wordt het leven van met de brandweerlieden naar en paramedici gevolgd. naar Zowel professioneel als in privé krijgen we alles op tv over naar hen te van weten. Hun acties kunnen het verschil van maken tussen leven in en een dood. Een reddingsactie loopt verkeerd tijdens af, waardoor een het op team moet omgaan met het verlies van van een het slachtoffer. Shay en Dawson in worden naar gedwongen om uit tijdens een gesprek het gekke gedrag tijdens tijdens van een junkie te uit behandelen.

Chicago Fire het gaat over de heldhalftige naar brandweerlieden van Chicago op Firehouse door 51. In de serie wordt door het leven van met de brandweerlieden op en paramedici de gevolgd. Zowel professioneel als het privé krijgen we alles in over hen te door weten. in Hun acties kunnen het verschil de maken door tussen leven en dood. door Er heerst een nog steeds een de hoge spanning tussen de Boden en Bennie Severide. Het in loopt uit naar de hand een wanneer Mills Bennie confronteert in met de brand op tv waarbij zijn vader uit werd in gedood.

Chicago een Fire gaat over de naar heldhalftige brandweerlieden van van Chicago Firehouse 51. In door de serie tijdens wordt het leven van door de brandweerlieden het en met paramedici gevolgd. Zowel professioneel op als privé krijgen in we alles over hen op tv te weten. Hun door acties kunnen het het verschil maken op tussen leven en dood. op Casey en op tv zijn zus, Christie, proberen de uit naar problemen met hun moeder en met elkaar op te lossen. op tijdens Severide neemt nog een keer door contact op met naar een belangrijk uit persoon uit het uit verleden.

Chicago Fire van gaat over de op heldhalftige brandweerlieden van Chicago op tv Firehouse 51. met In de de serie wordt het leven van door de brandweerlieden en naar in paramedici gevolgd. Zowel professioneel door als privé krijgen we alles op tv de over hen te weten. Hun acties op kunnen van het verschil het maken tussen leven een en dood. Dawson op tv probeert haar broer te helpen met door naar het ontrafelen van een met aantal details op tv in zijn onderzoek. Casey en in Nancy in worstelen met hun nieuwe relatie. Herrmann van door en Otis komen het achter een paar harde door feiten.

Een verhaal in over brandweerlieden in Chicago. tijdens Zowel de op persoonlijk als op op professioneel niveau. Dawson op tv betrekt Shay bij een haar geheim. in Casey is druk met van familiekwesties. Clarice en Shay naar hebben een op tv probleem dat ze moeten een tijdens oplossen.

december 2020
20-09-2017 21:25

A Nuisance Call

Chicago Fire - A Nuisance Call

Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen he...

13-09-2017 21:30

Defcon 1

Chicago Fire - Defcon 1

Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen he...

06-09-2017 21:30

Prove It

Chicago Fire - Prove It

Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen he...

30-08-2017 21:30

Start seizoen 2: Chicago Fire

Chicago Fire - Start seizoen 2: Chicago Fire

Vanavond start op Net5 het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie Chicago Fire, over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professione...

23-08-2017 21:30

A Hell of a Ride

Chicago Fire - A Hell of a Ride

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

16-08-2017 21:30

Let Her Go

Chicago Fire - Let Her Go

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

09-08-2017 21:30

Leaders Lead

Chicago Fire - Leaders Lead

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

02-08-2017 21:30

Retaliation Hit

Chicago Fire - Retaliation Hit

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

19-07-2017 21:30

A Coffin That Small

Chicago Fire - A Coffin That Small

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

12-07-2017 21:30

Fireworks

Chicago Fire - Fireworks

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

28-06-2017 21:30

Viral

Chicago Fire - Viral

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

21-06-2017 21:30

Nazdarovya!

Chicago Fire - Nazdarovya!

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

14-06-2017 21:30

A Little Taste

Chicago Fire - A Little Taste

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Dawson betrekt Shay bij haar geheim. Casey is druk met familiekwesties. Clarice en Shay hebben een probleem dat ze moeten oplossen.

07-06-2017 21:30

Warm and Dead

Chicago Fire - Warm and Dead

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

16-05-2017 21:25

Under The Knife

Chicago Fire - Under The Knife

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chicago Fire gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chicago Fire de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chicago Fire bij Chicago Fire liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chicago Fire. Heb je een uitzending van Chicago Fire gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chicago Fire gemist

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

Uitzending gemist van Chicago Fire? Hier kun je alle uitzendingen van Chicago Fire kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 26-02-2020 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!