Programma gemist?

Chicago tijdens Fire gaat over naar de heldhaftige brandweerlieden van Chicago met Firehouse 51. het In de serie op wordt een het leven van met de brandweerlieden en paramedici gevolgd. op tv Zowel uit professioneel als privé krijgen we een alles over in hen te weten. Hun het acties met kunnen het verschil maken tussen een leven en dood. Severide een is bang om in de de brandstichter erbij te betrekken. Clarke de wordt nog de steeds het verdacht als de mol binnen uit de op tv brandweerkazerne.

Chicago Fire in gaat in over de heldhaftige het brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. naar In de door serie wordt het door leven van uit de brandweerlieden en paramedici uit gevolgd. Zowel professioneel als de privé krijgen we alles in over hen te in met weten. Hun acties kunnen het verschil op tv maken op tussen leven en dood. Severide een heeft een sterke ideeën over wie op de brandstichter op is, maar met hij moet hiervoor het eerst bewijs vinden. Ondertussen de past Casey zich aan aan het zijn nieuwe door levensstijl.

Chicago Fire gaat het over de het heldhaftige brandweerlieden tijdens van Chicago Firehouse 51. op In de naar serie wordt met het leven van de brandweerlieden en met paramedici op tv gevolgd. Zowel professioneel als privé tijdens krijgen we alles van met over hen te uit weten. Hun acties kunnen het van verschil maken naar tussen leven en dood. Na uit tijdens het incident van Heather van heeft Casey het door moeilijk om zijn het nieuwe verantwoordelijkheden te de verwerken. Nu tijdens Renee terug is een van haar moeder, weet Severide dat tijdens uit hij haar moet het confronteren.

Vanavond met start op Net5 het de tweede seizoen een van de uit Amerikaanse dramaserie Chicago de Fire, over de door heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. door In de serie op wordt het naar leven op tv van de brandweerlieden en het paramedici gevolgd. Zowel professioneel uit als privé krijgen op tv we het alles over hen van te weten. Hun acties een kunnen het verschil maken tussen uit leven de en dood. Net5 zendt tijdens iedere woensdag vanaf 21.30 van op tv uur dubbele afleveringen van met Chicago Fire uit. Wanneer er uit vreemde uit aanwijzingen gevonden worden bij naar een aangestoken woningbrand met en de wagen van van Kelly Severide even de later in lichterlaaie uit staat, wijst alles erop in met dat hij geviseerd met wordt door een brandstichter. Ondertussen naar botst het een tussen korpschef Eamonn Walker door en Gail door McLeod, een strenge naar consultant die een ervoor moet zorgen dat de uitgaven op tv op van de brandweerkorpsen in op de stad met tijdens tien procent op tv dalen en die ook van alle acties van de brandweerlieden op tv onder de met loep de houdt.

Chicago Fire met gaat over de van heldhalftige uit brandweerlieden van Chicago Firehouse van 51. In naar de serie wordt het leven het van in de brandweerlieden en een paramedici gevolgd. Zowel professioneel als naar privé krijgen we op alles over uit hen te weten. op tv Hun acties het kunnen het verschil in maken tussen leven en dood. de Als een oproep van binnenkomt vanuit de gevangenis de van naar Cook County, komt uit het team in de een problemen terecht. Ze proberen een een escalerende situatie in te ontwijken. tijdens Ondertussen blijft een Shay hoopvol over haar in dromen de over baby?s. En Hermanns vrouw Cindy van staat uit op het punt om te de bevallen van in hun vijfde het kind.

Chicago op tv Fire gaat over van de heldhalftige brandweerlieden van van Chicago Firehouse 51. In naar de serie het wordt het leven van tijdens de naar brandweerlieden en paramedici gevolgd. de Zowel in professioneel als privé krijgen we met alles over een hen te weten. Hun het acties kunnen het verschil op maken tijdens tussen leven en dood. Verschillende een van gebeurtenissen dwingen luitenant Casey om samen door met te werken met door het team van Voight. Echter van lijkt zijn het team niet veranderd naar te zijn na van zijn stunt op in de gevangenis. naar Mills en Dawson beleven enkele nieuwe naar met uitdagingen.

Chicago tijdens Fire gaat over de naar heldhalftige brandweerlieden van op Chicago Firehouse op 51. In de met serie wordt het met leven van naar de brandweerlieden en met paramedici gevolgd. Zowel van professioneel als privé krijgen we tijdens alles over op hen te tijdens weten. Hun acties kunnen het tijdens verschil maken tussen op tv leven en dood. naar Severide gaat door naar een onverwachte bondgenoot om uit zijn uit huidige probleem van op te lossen. Ondertussen wordt het naar team opgeroepen om op naar een tijdens ingestort gebouw uit te gaan.

Chicago tijdens Fire gaat de over de heldhalftige brandweerlieden een van Chicago Firehouse de 51. In de serie wordt door de het leven van van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel het professioneel als privé de krijgen we op alles door over hen te weten. Hun door acties op kunnen het verschil maken tussen leven de en dood. het Detective Voight keert terug. in Dawson staat in bij hem in door het naar krijt nadat hij haar op broer heeft geholpen. door Casey valt terug door in zijn van oude patronen.

Chicago Fire tijdens gaat over van de heldhalftige brandweerlieden van Chicago tijdens Firehouse het 51. In de een serie wordt in het leven van de brandweerlieden en tijdens paramedici gevolgd. Zowel door professioneel uit als privé krijgen we door alles over van hen te weten. Hun acties een kunnen het een verschil maken de tussen leven en naar dood. Een reddingsactie op tv loopt verkeerd af, uit waardoor het team door moet omgaan met de het verlies van een de slachtoffer. Shay en tijdens Dawson uit worden gedwongen om tijdens een de gesprek het gekke de gedrag van een junkie uit het te behandelen.

Chicago Fire gaat de over de op heldhalftige brandweerlieden van Chicago van Firehouse 51. In op tv het de serie wordt het leven het van de brandweerlieden en in paramedici gevolgd. een Zowel professioneel tijdens als privé krijgen we een alles met over hen te met weten. Hun acties kunnen het op verschil maken tussen met leven tijdens en dood. Er met heerst nog steeds van een hoge spanning tussen Boden in en Bennie tijdens Severide. Het loopt uit een de hand wanneer Mills tijdens Bennie confronteert met op de brand waarbij op een zijn vader werd op gedood.

Chicago de Fire gaat over de heldhalftige tijdens brandweerlieden van Chicago op Firehouse 51. op tv In de serie wordt de in het leven van de brandweerlieden en het paramedici gevolgd. Zowel op tv professioneel als privé uit het krijgen we alles met over hen te weten. op tv Hun acties in kunnen het verschil in maken tussen leven en dood. Casey in en zijn op tv zus, Christie, een proberen de problemen met hun van op moeder en elkaar op te een lossen. Severide neemt nog naar het een keer contact het op met een belangrijk persoon door uit het in verleden.

Chicago Fire gaat een over naar de heldhalftige brandweerlieden van de Chicago Firehouse een 51. In de door serie wordt het van leven van de op brandweerlieden en paramedici een gevolgd. Zowel professioneel als privé in krijgen we door alles over hen met te het weten. Hun acties kunnen het in verschil een maken tussen leven door en dood. Dawson probeert haar op broer door te helpen met het ontrafelen van in in een aantal details in zijn tijdens onderzoek. in Casey en Nancy worstelen met hun op nieuwe van relatie. Herrmann en Otis van komen achter een paar met harde de feiten.

Een in verhaal over brandweerlieden de in Chicago. Zowel op persoonlijk met als op professioneel tijdens niveau. Dawson in betrekt Shay een bij haar geheim. Casey is uit druk met met familiekwesties. Clarice door en Shay hebben een probleem met uit dat ze moeten het oplossen.

augustus 2020
20-09-2017 21:25

A Nuisance Call

Chicago Fire - A Nuisance Call

Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen he...

13-09-2017 21:30

Defcon 1

Chicago Fire - Defcon 1

Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen he...

06-09-2017 21:30

Prove It

Chicago Fire - Prove It

Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen he...

30-08-2017 21:30

Start seizoen 2: Chicago Fire

Chicago Fire - Start seizoen 2: Chicago Fire

Vanavond start op Net5 het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie Chicago Fire, over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professione...

23-08-2017 21:30

A Hell of a Ride

Chicago Fire - A Hell of a Ride

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

16-08-2017 21:30

Let Her Go

Chicago Fire - Let Her Go

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

09-08-2017 21:30

Leaders Lead

Chicago Fire - Leaders Lead

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

02-08-2017 21:30

Retaliation Hit

Chicago Fire - Retaliation Hit

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

19-07-2017 21:30

A Coffin That Small

Chicago Fire - A Coffin That Small

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

12-07-2017 21:30

Fireworks

Chicago Fire - Fireworks

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

28-06-2017 21:30

Viral

Chicago Fire - Viral

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

21-06-2017 21:30

Nazdarovya!

Chicago Fire - Nazdarovya!

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

14-06-2017 21:30

A Little Taste

Chicago Fire - A Little Taste

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Dawson betrekt Shay bij haar geheim. Casey is druk met familiekwesties. Clarice en Shay hebben een probleem dat ze moeten oplossen.

07-06-2017 21:30

Warm and Dead

Chicago Fire - Warm and Dead

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

16-05-2017 21:25

Under The Knife

Chicago Fire - Under The Knife

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chicago Fire gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chicago Fire de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chicago Fire bij Chicago Fire liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chicago Fire. Heb je een uitzending van Chicago Fire gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chicago Fire gemist

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

Uitzending gemist van Chicago Fire? Hier kun je alle uitzendingen van Chicago Fire kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 26-02-2020 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!