Programma gemist?

Chicago de Fire gaat over in de heldhaftige brandweerlieden van een Chicago Firehouse uit 51. In op de serie wordt het leven een van de brandweerlieden tijdens en paramedici gevolgd. Zowel tijdens tijdens professioneel als privé krijgen we het alles naar over hen te weten. Hun acties door kunnen het een verschil maken tussen leven de en dood. Severide tijdens is bang om de de brandstichter erbij naar op tv te betrekken. Clarke een wordt nog steeds door verdacht als de mol binnen de door uit brandweerkazerne.

Chicago het Fire gaat over de het heldhaftige brandweerlieden van op tv Chicago Firehouse 51. In in de serie wordt naar tijdens het leven van de brandweerlieden het en paramedici gevolgd. Zowel op tv uit professioneel als privé met krijgen we alles over hen te naar weten. Hun acties met kunnen met het verschil maken tussen leven naar en dood. Severide met op heeft sterke ideeën het over wie de brandstichter is, met maar hij met moet hiervoor eerst bewijs vinden. in Ondertussen past Casey van tijdens zich aan aan door zijn nieuwe levensstijl.

Chicago Fire gaat met uit over de heldhaftige brandweerlieden naar van Chicago Firehouse 51. In het op tv de serie wordt het leven van tijdens de op tv brandweerlieden en paramedici gevolgd. naar Zowel professioneel als op privé krijgen we met alles door over hen te tijdens weten. Hun acties kunnen het verschil op maken tussen tijdens leven en dood. Na naar een het incident van Heather heeft met Casey het moeilijk om uit zijn nieuwe op verantwoordelijkheden te verwerken. van Nu Renee het terug is naar van haar moeder, op weet Severide dat tijdens hij haar moet van confronteren.

Vanavond van start op op tv Net5 het tweede op seizoen van de uit Amerikaanse dramaserie Chicago Fire, over de in heldhalftige brandweerlieden met van Chicago Firehouse 51. door In uit de serie wordt de het leven uit van de brandweerlieden en op tv paramedici gevolgd. Zowel professioneel als uit privé naar krijgen we alles over hen met tijdens te weten. Hun acties op tv kunnen het verschil maken tussen uit leven en een dood. Net5 op tv zendt iedere woensdag de vanaf 21.30 uur van dubbele afleveringen een van Chicago Fire uit. Wanneer er vreemde met aanwijzingen gevonden naar worden bij een een aangestoken woningbrand tijdens en de wagen van Kelly het op tv Severide even later in lichterlaaie door staat, wijst door alles erop dat hij geviseerd door wordt door een uit de brandstichter. Ondertussen botst het op tv tussen korpschef Eamonn een Walker en Gail McLeod, een de strenge consultant door die ervoor uit moet zorgen dat de op tv uitgaven van van de brandweerkorpsen in de stad de met in tien procent een dalen en die ook tijdens alle acties van de brandweerlieden van uit onder de loep een houdt.

Chicago met Fire gaat over de heldhalftige tijdens brandweerlieden van van Chicago Firehouse 51. In een de in serie wordt van het leven van de brandweerlieden van en paramedici een gevolgd. Zowel professioneel tijdens als privé krijgen we tijdens alles in over hen te weten. Hun acties door uit kunnen het verschil maken tussen leven op en dood. Als tijdens een oproep binnenkomt tijdens vanuit de op gevangenis van Cook County, op tv het komt het team in de van problemen terecht. naar Ze proberen een escalerende situatie op te ontwijken. van Ondertussen blijft op tv Shay hoopvol over haar op tv dromen over baby?s. En met Hermanns vrouw het Cindy staat op het met punt van om te bevallen van de hun vijfde de kind.

Chicago Fire gaat naar in over de heldhalftige in brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. uit In de door serie wordt uit het leven van de brandweerlieden en uit paramedici gevolgd. Zowel door professioneel als privé op naar krijgen we alles uit over hen te op weten. Hun acties de kunnen het verschil maken het tussen leven en uit dood. Verschillende gebeurtenissen dwingen luitenant tijdens uit Casey om samen door te werken met op tv het team van Voight. Echter lijkt op tv zijn in team niet veranderd te zijn door na van zijn stunt in de het gevangenis. Mills een en Dawson het beleven enkele nieuwe met uitdagingen.

Chicago naar Fire gaat over de heldhalftige met brandweerlieden op van Chicago Firehouse op 51. In op de serie wordt het leven van op het de brandweerlieden en paramedici op gevolgd. Zowel professioneel als een privé door krijgen we alles over hen te uit weten. Hun acties het met kunnen het verschil maken op tussen leven en dood. Severide een tijdens gaat naar een onverwachte bondgenoot uit om zijn huidige de probleem op te tijdens lossen. met Ondertussen wordt het team tijdens opgeroepen om naar een ingestort door gebouw met te gaan.

Chicago Fire uit gaat over van de heldhalftige brandweerlieden in van Chicago de Firehouse 51. In de de serie wordt het op leven van de brandweerlieden en een een paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé op op tv krijgen we alles over in hen te een weten. Hun acties kunnen het verschil door maken tussen leven naar en dood. in Detective Voight keert het terug. Dawson staat op bij een hem in het krijt nadat het hij haar van broer heeft in geholpen. Casey valt terug het in zijn tijdens oude patronen.

Chicago Fire gaat tijdens het over de heldhalftige tijdens brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In met het de serie wordt het leven van een de brandweerlieden uit en paramedici gevolgd. naar Zowel professioneel als op tv privé krijgen uit we alles uit over hen te op weten. Hun acties de kunnen het verschil maken tussen leven met en dood. Een met door reddingsactie loopt verkeerd af, waardoor het de team moet met omgaan met het de verlies van een slachtoffer. het in Shay en Dawson het worden gedwongen om tijdens naar een gesprek met het gekke gedrag van op een junkie uit te behandelen.

Chicago Fire gaat tijdens over de op heldhalftige brandweerlieden van een Chicago Firehouse 51. het In naar de serie wordt het leven van tijdens de uit brandweerlieden en door paramedici gevolgd. Zowel het professioneel als privé de krijgen we alles over een hen te weten. van Hun acties kunnen tijdens het verschil maken tussen leven door op tv en dood. Er een heerst nog steeds een door hoge spanning tussen tijdens Boden en Bennie Severide. Het de het loopt uit de hand uit wanneer Mills Bennie confronteert met een door de brand waarbij zijn tijdens vader werd van gedood.

Chicago Fire naar gaat over de heldhalftige het brandweerlieden van Chicago de Firehouse 51. In naar de tijdens serie wordt naar het leven van de tijdens brandweerlieden en van paramedici gevolgd. Zowel professioneel het als privé krijgen we op alles over hen in te weten. een Hun acties een kunnen het verschil maken tussen leven door en dood. tijdens Casey uit en zijn zus, op Christie, proberen de problemen met hun met moeder en elkaar naar op te op tv lossen. Severide op tv neemt nog een keer door contact op het met een belangrijk in persoon uit het van verleden.

Chicago Fire gaat van over op de heldhalftige brandweerlieden het van Chicago Firehouse 51. een In de de serie wordt naar het leven van de van brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel met een professioneel als privé krijgen we alles op tv over uit hen te tijdens weten. Hun acties kunnen de het verschil het maken tussen leven en met dood. Dawson probeert haar een broer te helpen de met een het ontrafelen van een aantal details van in zijn naar onderzoek. Casey en op Nancy worstelen met op tv hun nieuwe met relatie. Herrmann op en Otis komen van achter een paar harde in feiten.

Een verhaal over in brandweerlieden uit in Chicago. Zowel op persoonlijk de als in op professioneel niveau. uit Dawson betrekt Shay bij haar op geheim. van Casey is de druk met familiekwesties. op tv Clarice en Shay hebben een het probleem dat ze op tv moeten het oplossen.

februari 2019
20-09-2017 21:25

A Nuisance Call

Chicago Fire - A Nuisance Call

Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen he...

13-09-2017 21:30

Defcon 1

Chicago Fire - Defcon 1

Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen he...

06-09-2017 21:30

Prove It

Chicago Fire - Prove It

Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen he...

30-08-2017 21:30

Start seizoen 2: Chicago Fire

Chicago Fire - Start seizoen 2: Chicago Fire

Vanavond start op Net5 het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie Chicago Fire, over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professione...

23-08-2017 21:30

A Hell of a Ride

Chicago Fire - A Hell of a Ride

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

16-08-2017 21:30

Let Her Go

Chicago Fire - Let Her Go

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

09-08-2017 21:30

Leaders Lead

Chicago Fire - Leaders Lead

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

02-08-2017 21:30

Retaliation Hit

Chicago Fire - Retaliation Hit

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

19-07-2017 21:30

A Coffin That Small

Chicago Fire - A Coffin That Small

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

12-07-2017 21:30

Fireworks

Chicago Fire - Fireworks

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

28-06-2017 21:30

Viral

Chicago Fire - Viral

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

21-06-2017 21:30

Nazdarovya!

Chicago Fire - Nazdarovya!

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

14-06-2017 21:30

A Little Taste

Chicago Fire - A Little Taste

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Dawson betrekt Shay bij haar geheim. Casey is druk met familiekwesties. Clarice en Shay hebben een probleem dat ze moeten oplossen.

07-06-2017 21:30

Warm and Dead

Chicago Fire - Warm and Dead

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

16-05-2017 21:25

Under The Knife

Chicago Fire - Under The Knife

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chicago Fire gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chicago Fire de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chicago Fire bij Chicago Fire liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chicago Fire. Heb je een uitzending van Chicago Fire gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chicago Fire gemist

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

Uitzending gemist van Chicago Fire? Hier kun je alle uitzendingen van Chicago Fire kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 20-09-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord