Programma gemist?

Chicago Fire de gaat tijdens over de heldhaftige brandweerlieden met van Chicago Firehouse 51. in In de serie in wordt het leven op tv van de brandweerlieden en de paramedici naar gevolgd. Zowel op tv professioneel als privé krijgen tijdens we alles over hen te in weten. Hun op acties kunnen het verschil in maken tussen leven op en dood. het Severide op is bang om de tijdens brandstichter erbij te betrekken. met Clarke wordt de nog steeds verdacht als uit de mol binnen de op tv uit brandweerkazerne.

Chicago van Fire gaat over de heldhaftige uit brandweerlieden van tijdens Chicago Firehouse van 51. In van de serie wordt naar het leven van de op tv brandweerlieden en een paramedici gevolgd. Zowel van professioneel als privé krijgen met we alles over van hen te weten. een Hun acties kunnen het verschil op tv door maken tussen leven op en dood. Severide heeft sterke ideeën op over wie de tijdens op brandstichter is, maar hij moet van hiervoor eerst op bewijs vinden. Ondertussen past door Casey met zich aan aan in zijn nieuwe levensstijl.

Chicago het Fire gaat over de heldhaftige in met brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In naar de serie een wordt het van leven van de brandweerlieden op tv en paramedici gevolgd. Zowel door professioneel als uit privé de krijgen we alles over hen met te weten. Hun acties uit kunnen door het verschil maken naar tussen leven en tijdens dood. Na het incident van in door Heather heeft Casey het moeilijk tijdens om zijn nieuwe het verantwoordelijkheden te verwerken. Nu een Renee terug naar is van haar tijdens moeder, weet het Severide dat een hij haar moet in confronteren.

Vanavond de start op Net5 met het tweede seizoen van de de Amerikaanse dramaserie Chicago een Fire, over de op tv heldhalftige brandweerlieden op tv van het Chicago Firehouse 51. In de door serie wordt een het leven van van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. op tv Zowel professioneel met als privé krijgen naar we alles over hen een te de weten. Hun acties kunnen het de verschil maken tussen uit leven en dood. de Net5 zendt met iedere woensdag tijdens vanaf 21.30 uur dubbele tijdens afleveringen van naar Chicago Fire van uit. Wanneer er vreemde aanwijzingen gevonden door worden tijdens bij een aangestoken woningbrand en de in wagen het van Kelly Severide even op tv later in een lichterlaaie staat, wijst alles met erop op tv dat hij geviseerd wordt door een tijdens brandstichter. Ondertussen op botst het tussen tijdens korpschef Eamonn Walker tijdens en tijdens Gail McLeod, een strenge consultant die van ervoor een moet zorgen dat de uit uitgaven van de brandweerkorpsen van in naar de stad met tien met procent dalen naar en die ook alle acties met van de brandweerlieden het met onder de loep met houdt.

Chicago Fire door gaat over uit de heldhalftige brandweerlieden van door Chicago het Firehouse 51. In de het serie wordt het leven een van de de brandweerlieden en paramedici gevolgd. uit Zowel professioneel als privé de krijgen we uit alles over de hen te weten. Hun de acties kunnen het tijdens verschil maken tussen leven het op tv en dood. Als een oproep de binnenkomt vanuit de een gevangenis van Cook in County, met komt het team door in de problemen terecht. tijdens Ze proberen een escalerende naar situatie te ontwijken. Ondertussen van blijft door Shay hoopvol over uit haar dromen over met baby?s. En Hermanns een vrouw Cindy staat op door het in punt om te bevallen op van hun op tv vijfde kind.

Chicago tijdens Fire gaat over tijdens de heldhalftige brandweerlieden de van Chicago Firehouse op tv 51. In de serie wordt van het van leven van door de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel een professioneel als privé naar krijgen we alles uit over hen te het in weten. Hun acties kunnen het verschil in maken tussen leven uit en naar dood. Verschillende gebeurtenissen dwingen op luitenant een Casey om samen een te werken met het team van naar van Voight. Echter lijkt tijdens zijn team niet veranderd te het zijn na in zijn stunt in de gevangenis. een in Mills en Dawson het beleven enkele nieuwe op tv uitdagingen.

Chicago Fire gaat tijdens over tijdens de heldhalftige brandweerlieden door van Chicago Firehouse 51. In van de serie tijdens wordt het leven van op tv de brandweerlieden en op tv paramedici door gevolgd. Zowel professioneel een als privé krijgen we het alles over van hen te weten. Hun op acties van kunnen het verschil maken tussen leven naar en dood. Severide tijdens tijdens gaat naar een onverwachte bondgenoot om op tv zijn huidige probleem met het op te lossen. Ondertussen wordt in het team uit opgeroepen om naar op tv een ingestort gebouw te een gaan.

Chicago Fire tijdens gaat over de heldhalftige naar brandweerlieden de van Chicago Firehouse 51. In met de serie naar wordt het op leven van de brandweerlieden en door paramedici gevolgd. Zowel op professioneel in als privé een krijgen we alles uit over hen te weten. Hun naar acties door kunnen het verschil maken tijdens tussen leven en dood. Detective op Voight keert terug. tijdens Dawson staat bij een hem in het de krijt nadat de hij haar broer heeft uit uit geholpen. Casey valt terug op in zijn oude met patronen.

Chicago Fire in gaat over op de heldhalftige brandweerlieden van uit Chicago Firehouse op tv 51. In de serie wordt op tv het leven van op door de brandweerlieden en paramedici gevolgd. naar Zowel professioneel als privé een krijgen op we alles het over hen te weten. Hun acties van kunnen het verschil naar maken tussen door leven en dood. een Een reddingsactie naar loopt verkeerd af, waardoor het een team moet op omgaan naar met het verlies van een slachtoffer. naar Shay en Dawson het worden gedwongen om een tijdens een uit gesprek op tv het gekke gedrag van een naar junkie met te behandelen.

Chicago Fire gaat met over de heldhalftige in brandweerlieden van Chicago door Firehouse 51. in In door de serie wordt het leven van uit de de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel het op professioneel als privé krijgen we alles met over hen te op weten. naar Hun acties kunnen het op verschil met maken tussen leven en dood. Er de op heerst nog steeds op een hoge spanning tussen Boden en tijdens Bennie Severide. op tv Het in loopt uit de hand door wanneer Mills Bennie confronteert op met de brand waarbij het van zijn vader werd op gedood.

Chicago met Fire gaat over de heldhalftige met tijdens brandweerlieden van Chicago van Firehouse 51. In de het serie wordt het leven naar van de brandweerlieden en de paramedici gevolgd. Zowel op tv professioneel op tv als privé krijgen we alles tijdens door over hen te van weten. Hun acties de kunnen het verschil op tv maken tussen leven en dood. Casey op tv in en zijn zus, Christie, proberen de op tv problemen met hun op tv door moeder en elkaar op te van lossen. Severide neemt een nog door een keer contact van op met een belangrijk de persoon uit het met verleden.

Chicago Fire op tv gaat over met de heldhalftige brandweerlieden op tv van Chicago Firehouse tijdens 51. In naar de serie wordt op het leven van in de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel het het professioneel als privé krijgen op we alles over door hen te weten. Hun acties op tv kunnen het met verschil het maken tussen leven en dood. Dawson de probeert haar naar broer te het helpen met in het ontrafelen van een aantal details uit in in zijn onderzoek. Casey en Nancy in op tv worstelen met hun nieuwe op tv relatie. Herrmann op tv en Otis komen achter een in paar harde met feiten.

Een het verhaal over in brandweerlieden in Chicago. Zowel op tv op persoonlijk als op professioneel in met niveau. Dawson betrekt het Shay bij haar geheim. Casey is van druk met van familiekwesties. Clarice en Shay met hebben een probleem uit dat ze moeten in een oplossen.

september 2021
20-09-2017 21:25

A Nuisance Call

Chicago Fire - A Nuisance Call

Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen he...

13-09-2017 21:30

Defcon 1

Chicago Fire - Defcon 1

Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen he...

06-09-2017 21:30

Prove It

Chicago Fire - Prove It

Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen he...

30-08-2017 21:30

Start seizoen 2: Chicago Fire

Chicago Fire - Start seizoen 2: Chicago Fire

Vanavond start op Net5 het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie Chicago Fire, over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professione...

23-08-2017 21:30

A Hell of a Ride

Chicago Fire - A Hell of a Ride

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

16-08-2017 21:30

Let Her Go

Chicago Fire - Let Her Go

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

09-08-2017 21:30

Leaders Lead

Chicago Fire - Leaders Lead

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

02-08-2017 21:30

Retaliation Hit

Chicago Fire - Retaliation Hit

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

19-07-2017 21:30

A Coffin That Small

Chicago Fire - A Coffin That Small

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

12-07-2017 21:30

Fireworks

Chicago Fire - Fireworks

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

28-06-2017 21:30

Viral

Chicago Fire - Viral

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

21-06-2017 21:30

Nazdarovya!

Chicago Fire - Nazdarovya!

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

14-06-2017 21:30

A Little Taste

Chicago Fire - A Little Taste

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Dawson betrekt Shay bij haar geheim. Casey is druk met familiekwesties. Clarice en Shay hebben een probleem dat ze moeten oplossen.

07-06-2017 21:30

Warm and Dead

Chicago Fire - Warm and Dead

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

16-05-2017 21:25

Under The Knife

Chicago Fire - Under The Knife

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chicago Fire gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chicago Fire de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chicago Fire bij Chicago Fire liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chicago Fire. Heb je een uitzending van Chicago Fire gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chicago Fire gemist

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

Uitzending gemist van Chicago Fire? Hier kun je alle uitzendingen van Chicago Fire kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 26-02-2020 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!