Programma gemist?

Chicago met Fire gaat over de in heldhaftige brandweerlieden van Chicago uit op Firehouse 51. In de serie naar wordt het leven van op tv naar de brandweerlieden en paramedici het gevolgd. Zowel professioneel naar als privé krijgen we alles naar over hen te tijdens het weten. Hun acties kunnen het uit verschil maken tussen leven een en dood. Severide naar uit is bang om de tijdens brandstichter erbij te betrekken. tijdens Clarke wordt nog op steeds verdacht als in de mol uit binnen de tijdens brandweerkazerne.

Chicago Fire gaat tijdens naar over de heldhaftige brandweerlieden op tv van Chicago Firehouse 51. In met de serie wordt naar het met leven van de brandweerlieden uit en paramedici gevolgd. door Zowel professioneel als privé met krijgen we alles een door over hen te weten. een Hun acties kunnen uit het verschil maken tussen leven uit naar en dood. Severide heeft tijdens sterke ideeën op tv over wie de brandstichter is, het maar hij moet een hiervoor eerst in bewijs vinden. Ondertussen past Casey naar op zich aan aan het zijn nieuwe levensstijl.

Chicago Fire gaat door over op tv de heldhaftige brandweerlieden van van Chicago Firehouse 51. In naar de serie het wordt het leven van met de met brandweerlieden en paramedici gevolgd. het Zowel professioneel als op tv privé krijgen we naar alles over een hen te weten. een Hun acties kunnen het tijdens verschil maken tussen leven op tv en dood. op tv Na het incident uit van Heather heeft op tv Casey het moeilijk om in zijn naar nieuwe verantwoordelijkheden te verwerken. door Nu Renee terug is tijdens van door haar moeder, uit weet Severide dat op hij haar moet een confronteren.

Vanavond start op uit Net5 het met tweede door seizoen van de Amerikaanse dramaserie Chicago een door Fire, over de het heldhalftige brandweerlieden van Chicago tijdens Firehouse 51. In door de serie wordt uit het leven van de van brandweerlieden en in paramedici gevolgd. Zowel professioneel door als privé in krijgen we alles door over hen te weten. Hun tijdens acties van kunnen het verschil maken tussen op leven en dood. een Net5 in zendt iedere uit woensdag vanaf 21.30 in uur dubbele afleveringen een van Chicago Fire uit. Wanneer in er vreemde aanwijzingen de gevonden worden bij een van aangestoken woningbrand uit en de wagen van de Kelly Severide even uit later in lichterlaaie het staat, wijst alles erop op dat hij geviseerd het wordt door een naar brandstichter. Ondertussen in botst het tussen in korpschef Eamonn Walker van en Gail op McLeod, een naar strenge consultant die ervoor moet zorgen tijdens dat de van uitgaven van op de brandweerkorpsen in de stad het met tien procent door dalen en die uit ook alle acties de door van de brandweerlieden onder de van loep van houdt.

Chicago tijdens Fire gaat over de naar heldhalftige brandweerlieden uit van Chicago Firehouse in 51. In de uit serie wordt het uit leven van de brandweerlieden de en paramedici gevolgd. met Zowel professioneel als op privé van krijgen we alles over hen op tv te weten. Hun acties de kunnen het verschil in maken tussen uit leven en dood. Als naar tijdens een oproep binnenkomt op vanuit de gevangenis de van Cook County, komt het de team in van de problemen terecht. Ze op proberen in een escalerende situatie te ontwijken. uit Ondertussen blijft Shay hoopvol naar over haar tijdens dromen over tijdens baby?s. En de Hermanns vrouw Cindy het staat op het punt om de te bevallen van hun van vijfde op tv kind.

Chicago uit Fire gaat over de met heldhalftige brandweerlieden een van Chicago Firehouse naar 51. In door de serie wordt het leven van een de met brandweerlieden en paramedici op gevolgd. Zowel professioneel in als privé krijgen we alles op tv over op tv hen te weten. Hun tijdens acties kunnen naar het verschil door maken tussen leven en dood. de Verschillende gebeurtenissen dwingen luitenant op Casey om samen naar te naar werken met het op tv team van Voight. Echter lijkt een zijn op tv team niet de veranderd te zijn na zijn stunt door in de door gevangenis. Mills op en Dawson in beleven enkele nieuwe tijdens uitdagingen.

Chicago Fire gaat tijdens over een de heldhalftige brandweerlieden van op Chicago Firehouse de 51. In de met serie wordt het leven van tijdens de brandweerlieden door en paramedici gevolgd. Zowel op tv professioneel met als privé van krijgen we alles in over hen te weten. Hun een acties op tv kunnen het verschil in maken tussen leven en op tv dood. Severide gaat naar een een met onverwachte bondgenoot om zijn tijdens huidige probleem op van te lossen. op tv Ondertussen wordt het een team opgeroepen om naar met een ingestort gebouw met te gaan.

Chicago Fire het gaat over de heldhalftige op tv brandweerlieden de van Chicago Firehouse op 51. In de serie het wordt op het leven van de brandweerlieden op tv en op tv paramedici gevolgd. Zowel professioneel als tijdens privé krijgen we alles op over hen op te de weten. Hun acties kunnen het verschil het een maken tussen leven en de dood. Detective Voight keert in terug. door Dawson staat bij hem in het het krijt een nadat hij door haar broer heeft geholpen. Casey valt in terug in zijn naar oude in patronen.

Chicago Fire uit gaat over de heldhalftige van brandweerlieden van Chicago met Firehouse 51. In met de serie op wordt het leven van in de brandweerlieden en uit paramedici in gevolgd. Zowel door professioneel als privé krijgen op we alles over hen tijdens te weten. Hun acties het kunnen het naar verschil maken het tussen leven de en dood. Een reddingsactie loopt verkeerd het af, waardoor tijdens het team moet de omgaan met het verlies op tv op tv van een slachtoffer. Shay uit en Dawson worden gedwongen op om tijdens een gesprek uit het gekke het gedrag van een tijdens junkie te in behandelen.

Chicago Fire gaat tijdens op tv over de heldhalftige brandweerlieden de van Chicago Firehouse 51. In het de serie uit wordt het het leven van de de brandweerlieden en van paramedici gevolgd. Zowel professioneel van als privé krijgen we alles tijdens over hen te door weten. Hun acties met kunnen het verschil tijdens naar maken tussen leven en dood. Er in heerst nog steeds van een met hoge spanning tussen Boden op en Bennie Severide. op Het loopt uit de de hand de wanneer Mills Bennie de confronteert met de brand door waarbij zijn vader de werd het gedood.

Chicago Fire gaat naar over de heldhalftige met de brandweerlieden van Chicago Firehouse naar 51. In de serie door wordt uit het leven van de brandweerlieden op tv en paramedici gevolgd. Zowel met uit professioneel als privé krijgen we alles door het over hen te weten. Hun acties in kunnen het verschil uit maken tussen naar leven en dood. Casey naar en zijn zus, op Christie, proberen van de problemen met een hun moeder en elkaar het van op te lossen. Severide een neemt nog een keer contact van op met op tv een belangrijk persoon op uit het het verleden.

Chicago Fire tijdens gaat van over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago de Firehouse uit 51. In de serie naar wordt het leven in van de brandweerlieden door en paramedici de gevolgd. Zowel professioneel door als privé krijgen we uit alles over het hen te weten. Hun tijdens acties kunnen op het verschil maken op tussen leven en door dood. Dawson probeert haar de broer te helpen een met het het ontrafelen van een aantal details op op in zijn onderzoek. door Casey en Nancy uit worstelen met hun op tv nieuwe relatie. Herrmann in en Otis komen achter een paar met harde met feiten.

Een verhaal met over een brandweerlieden in Chicago. met Zowel op persoonlijk met als op professioneel naar niveau. Dawson betrekt Shay naar bij haar geheim. tijdens Casey is druk met familiekwesties. een Clarice en met Shay met hebben een probleem dat ze op moeten op oplossen.

november 2018
20-09-2017 21:25

A Nuisance Call

Chicago Fire - A Nuisance Call

Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen he...

13-09-2017 21:30

Defcon 1

Chicago Fire - Defcon 1

Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen he...

06-09-2017 21:30

Prove It

Chicago Fire - Prove It

Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen he...

30-08-2017 21:30

Start seizoen 2: Chicago Fire

Chicago Fire - Start seizoen 2: Chicago Fire

Vanavond start op Net5 het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie Chicago Fire, over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professione...

23-08-2017 21:30

A Hell of a Ride

Chicago Fire - A Hell of a Ride

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

16-08-2017 21:30

Let Her Go

Chicago Fire - Let Her Go

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

09-08-2017 21:30

Leaders Lead

Chicago Fire - Leaders Lead

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

02-08-2017 21:30

Retaliation Hit

Chicago Fire - Retaliation Hit

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

19-07-2017 21:30

A Coffin That Small

Chicago Fire - A Coffin That Small

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

12-07-2017 21:30

Fireworks

Chicago Fire - Fireworks

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

28-06-2017 21:30

Viral

Chicago Fire - Viral

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

21-06-2017 21:30

Nazdarovya!

Chicago Fire - Nazdarovya!

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

14-06-2017 21:30

A Little Taste

Chicago Fire - A Little Taste

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Dawson betrekt Shay bij haar geheim. Casey is druk met familiekwesties. Clarice en Shay hebben een probleem dat ze moeten oplossen.

07-06-2017 21:30

Warm and Dead

Chicago Fire - Warm and Dead

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

16-05-2017 21:25

Under The Knife

Chicago Fire - Under The Knife

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chicago Fire gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chicago Fire de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chicago Fire bij Chicago Fire liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chicago Fire. Heb je een uitzending van Chicago Fire gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chicago Fire gemist

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

Uitzending gemist van Chicago Fire? Hier kun je alle uitzendingen van Chicago Fire kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 20-09-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord