Programma gemist?

Chicago de Fire gaat over met de heldhaftige brandweerlieden met van Chicago Firehouse 51. In door de de serie wordt het leven van uit de brandweerlieden van en paramedici de gevolgd. Zowel professioneel als privé op tv krijgen de we alles tijdens over hen te weten. de Hun acties met kunnen het verschil maken naar tussen leven met en dood. Severide is bang om in de brandstichter erbij in van te betrekken. Clarke wordt het nog steeds verdacht als een de mol binnen uit de uit brandweerkazerne.

Chicago met Fire gaat over de heldhaftige het brandweerlieden in van Chicago Firehouse op 51. In de serie wordt tijdens het leven van op de brandweerlieden naar en paramedici met gevolgd. Zowel professioneel als privé een krijgen op tv we alles over hen het te weten. Hun acties op tv kunnen het verschil een op tv maken tussen leven en dood. op Severide heeft op sterke ideeën over op tv wie de de brandstichter is, maar hij het moet hiervoor eerst bewijs op tv vinden. Ondertussen past Casey op tv zich aan in aan zijn nieuwe in levensstijl.

Chicago Fire uit gaat over op de heldhaftige brandweerlieden een van Chicago Firehouse van 51. In de serie in wordt het naar leven van de brandweerlieden de en tijdens paramedici gevolgd. Zowel een professioneel als privé in krijgen we alles over op tv hen te weten. naar Hun acties met kunnen het verschil uit maken tussen leven en een dood. Na het incident van op Heather heeft Casey in het moeilijk om naar zijn nieuwe verantwoordelijkheden op tv naar te verwerken. Nu een Renee terug is van haar moeder, van weet Severide dat op hij haar moet een op tv confronteren.

Vanavond start op de op Net5 het tweede seizoen van een de Amerikaanse dramaserie Chicago de van Fire, over de heldhalftige brandweerlieden met van naar Chicago Firehouse 51. In de tijdens serie wordt uit het leven van de brandweerlieden naar een en paramedici gevolgd. Zowel een professioneel als privé krijgen we naar alles op tv over hen te weten. naar Hun acties kunnen het met verschil maken in tussen leven en dood. van uit Net5 zendt iedere de woensdag vanaf 21.30 uur dubbele het afleveringen het van Chicago Fire uit. Wanneer er van vreemde aanwijzingen gevonden een worden uit bij een aangestoken woningbrand van en de wagen van Kelly van uit Severide even later in lichterlaaie staat, op tv op tv wijst alles erop dat hij het geviseerd wordt door op tv een brandstichter. Ondertussen botst door het in tussen korpschef Eamonn de Walker en Gail McLeod, een met strenge consultant die van ervoor moet een zorgen dat van de uitgaven van op de brandweerkorpsen in de in stad met tien naar procent dalen en die een ook alle acties naar tijdens van de brandweerlieden onder de loep een tijdens houdt.

Chicago Fire in gaat over met de heldhalftige brandweerlieden van Chicago een Firehouse 51. van In de serie door wordt het leven een van de brandweerlieden en met paramedici gevolgd. Zowel in professioneel als privé in krijgen van we alles over hen uit te weten. Hun een acties kunnen het verschil de maken tussen leven de en dood. Als met een oproep op binnenkomt vanuit met de gevangenis van Cook op tv County, komt het het team in de de problemen op tv terecht. Ze proberen door een escalerende situatie op te ontwijken. Ondertussen blijft van Shay hoopvol over in haar dromen over baby?s. met En tijdens Hermanns vrouw Cindy staat op tijdens het punt met om te bevallen uit van hun tijdens vijfde kind.

Chicago Fire tijdens gaat over de met heldhalftige brandweerlieden op tv van Chicago Firehouse 51. In een de serie op wordt door het leven van de brandweerlieden in en de paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé door krijgen we alles het op over hen te de weten. Hun acties kunnen het verschil van maken tussen leven naar en dood. op Verschillende gebeurtenissen dwingen uit luitenant Casey met om samen te werken met in het op team van Voight. door Echter lijkt zijn met team niet veranderd te zijn het na zijn met stunt in de gevangenis. van met Mills en Dawson beleven op enkele nieuwe in uitdagingen.

Chicago een Fire gaat over de tijdens heldhalftige brandweerlieden de van Chicago Firehouse 51. uit In het de serie wordt het leven van op tv de brandweerlieden en tijdens tijdens paramedici gevolgd. Zowel met professioneel als privé van krijgen we alles over in hen te weten. Hun acties uit kunnen door het verschil maken in tussen leven uit en dood. Severide gaat naar in een onverwachte bondgenoot om door het zijn huidige probleem met op te lossen. op tv Ondertussen wordt het team tijdens opgeroepen om naar een de ingestort gebouw op te gaan.

Chicago Fire in gaat over de tijdens heldhalftige brandweerlieden van Chicago in Firehouse 51. In een een de serie wordt op het leven van de brandweerlieden met en paramedici gevolgd. door Zowel professioneel als met privé krijgen we de alles op tv over hen te weten. Hun op tv acties in kunnen het verschil maken tussen leven door en dood. Detective naar het Voight keert terug. Dawson met staat bij hem uit in het krijt tijdens nadat hij haar broer tijdens heeft de geholpen. Casey valt terug uit in zijn op tv oude patronen.

Chicago Fire door gaat over de op tv heldhalftige brandweerlieden van in Chicago het Firehouse 51. In de serie in wordt het leven van met op tv de brandweerlieden en de paramedici gevolgd. Zowel tijdens professioneel als privé krijgen we naar alles uit over hen te weten. Hun acties door kunnen het verschil het in maken tussen leven en naar dood. Een reddingsactie loopt verkeerd het het af, waardoor het door team moet omgaan met het verlies van van een slachtoffer. een op tv Shay en Dawson worden gedwongen om door door tijdens een gesprek het gekke de gedrag van een junkie tijdens te met behandelen.

Chicago op tv Fire gaat over op de heldhalftige brandweerlieden van van Chicago Firehouse met 51. In de op serie wordt het leven van van in de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel tijdens de professioneel als privé krijgen we naar alles over hen te tijdens weten. het Hun acties kunnen het verschil de van maken tussen leven op tv en dood. Er heerst de nog steeds een een hoge spanning tussen van Boden en Bennie Severide. de Het op tv loopt uit de hand wanneer met Mills het Bennie confronteert met het de brand waarbij zijn vader werd het tijdens gedood.

Chicago op Fire gaat over op de heldhalftige brandweerlieden van op tv Chicago Firehouse 51. met In het de serie wordt het leven een van de in brandweerlieden en paramedici uit gevolgd. Zowel professioneel als privé van krijgen uit we alles over hen te door weten. Hun door acties tijdens kunnen het verschil maken op tv tussen leven en dood. naar Casey en zijn op tv zus, Christie, proberen een de uit problemen met hun moeder uit en elkaar op te tijdens lossen. Severide neemt op tv nog een van keer contact op met in een belangrijk met persoon uit het op verleden.

Chicago op Fire gaat door over de heldhalftige het brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In op de serie wordt naar het leven van van de brandweerlieden en door paramedici gevolgd. uit Zowel professioneel als privé naar krijgen op we alles over het hen te weten. Hun acties uit kunnen het verschil tijdens maken tussen door leven van en dood. Dawson probeert haar broer met door te helpen met het door ontrafelen van op tv een aantal details in de zijn onderzoek. Casey tijdens en Nancy uit worstelen met hun naar nieuwe relatie. Herrmann en Otis op komen in achter een paar harde de feiten.

Een verhaal over met brandweerlieden in Chicago. de Zowel de op persoonlijk met als op professioneel niveau. Dawson een betrekt Shay met bij haar op tv geheim. Casey is een druk met familiekwesties. Clarice en de Shay hebben een in probleem dat met ze moeten tijdens oplossen.

januari 2019
20-09-2017 21:25

A Nuisance Call

Chicago Fire - A Nuisance Call

Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen he...

13-09-2017 21:30

Defcon 1

Chicago Fire - Defcon 1

Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen he...

06-09-2017 21:30

Prove It

Chicago Fire - Prove It

Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen he...

30-08-2017 21:30

Start seizoen 2: Chicago Fire

Chicago Fire - Start seizoen 2: Chicago Fire

Vanavond start op Net5 het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie Chicago Fire, over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professione...

23-08-2017 21:30

A Hell of a Ride

Chicago Fire - A Hell of a Ride

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

16-08-2017 21:30

Let Her Go

Chicago Fire - Let Her Go

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

09-08-2017 21:30

Leaders Lead

Chicago Fire - Leaders Lead

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

02-08-2017 21:30

Retaliation Hit

Chicago Fire - Retaliation Hit

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

19-07-2017 21:30

A Coffin That Small

Chicago Fire - A Coffin That Small

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

12-07-2017 21:30

Fireworks

Chicago Fire - Fireworks

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

28-06-2017 21:30

Viral

Chicago Fire - Viral

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

21-06-2017 21:30

Nazdarovya!

Chicago Fire - Nazdarovya!

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

14-06-2017 21:30

A Little Taste

Chicago Fire - A Little Taste

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Dawson betrekt Shay bij haar geheim. Casey is druk met familiekwesties. Clarice en Shay hebben een probleem dat ze moeten oplossen.

07-06-2017 21:30

Warm and Dead

Chicago Fire - Warm and Dead

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

16-05-2017 21:25

Under The Knife

Chicago Fire - Under The Knife

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chicago Fire gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chicago Fire de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chicago Fire bij Chicago Fire liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chicago Fire. Heb je een uitzending van Chicago Fire gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chicago Fire gemist

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

Uitzending gemist van Chicago Fire? Hier kun je alle uitzendingen van Chicago Fire kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 20-09-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord