Programma gemist?

Chicago Fire gaat op tv over de heldhaftige een in brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In tijdens de serie van wordt het leven tijdens van de met brandweerlieden en paramedici op gevolgd. Zowel professioneel als privé op tv op krijgen we alles tijdens over hen te weten. de Hun acties kunnen het verschil een door maken tussen leven en dood. Severide uit is bang uit om de brandstichter erbij in te op betrekken. Clarke wordt nog steeds tijdens verdacht als de door het mol binnen de op brandweerkazerne.

Chicago naar Fire gaat van over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago met naar Firehouse 51. In de serie het wordt uit het leven van de brandweerlieden naar en paramedici in gevolgd. Zowel met professioneel als privé krijgen we een alles op over hen te naar weten. Hun acties op tv kunnen het verschil de maken tussen leven met en dood. Severide heeft sterke de ideeën over wie de door tijdens brandstichter is, maar hij moet van hiervoor op tv eerst bewijs vinden. naar Ondertussen past Casey zich aan een aan op zijn nieuwe levensstijl.

Chicago Fire gaat in over tijdens de heldhaftige brandweerlieden van Chicago in Firehouse met 51. In de serie wordt op uit het leven van de brandweerlieden op tv en paramedici gevolgd. Zowel het professioneel als door privé krijgen de we alles op tv over hen te weten. Hun tijdens acties kunnen het verschil een maken uit tussen leven en op tv dood. Na het incident van uit Heather door heeft Casey het moeilijk om op zijn nieuwe door verantwoordelijkheden een te verwerken. Nu de Renee terug is het van haar moeder, weet naar Severide dat hij haar moet met een confronteren.

Vanavond start op een tijdens Net5 het tweede seizoen van de naar Amerikaanse dramaserie van Chicago Fire, in over de heldhalftige brandweerlieden van met Chicago Firehouse op tv 51. In uit de serie door wordt het leven van de brandweerlieden de het en paramedici gevolgd. Zowel op professioneel als privé krijgen we op het alles over hen te weten. tijdens Hun door acties kunnen het verschil uit maken tussen leven en naar dood. naar Net5 zendt iedere woensdag de vanaf 21.30 uur dubbele het afleveringen van van Chicago Fire uit. Wanneer er tijdens vreemde aanwijzingen gevonden op worden bij naar een aangestoken woningbrand door en de wagen het van Kelly Severide even in later in tijdens lichterlaaie staat, in wijst alles erop naar dat hij geviseerd wordt door naar een het brandstichter. Ondertussen botst met het tussen korpschef van Eamonn Walker en Gail McLeod, een naar strenge consultant die de ervoor moet zorgen met dat de uitgaven met van op de brandweerkorpsen in de stad de met tien procent tijdens naar dalen en die ook op tv alle acties van op tv de brandweerlieden onder de naar loep op tv houdt.

Chicago Fire op gaat uit over de heldhalftige brandweerlieden van de Chicago Firehouse met 51. In door de serie wordt het naar leven van de brandweerlieden en tijdens paramedici gevolgd. Zowel op tv de professioneel als privé krijgen we tijdens alles over hen te naar de weten. Hun acties kunnen op tv het verschil maken tussen tijdens leven en van dood. Als het een oproep binnenkomt vanuit uit de gevangenis van tijdens Cook County, een komt het team uit in de problemen terecht. met Ze proberen op een escalerende situatie te ontwijken. in Ondertussen blijft Shay hoopvol met over haar uit dromen over baby?s. En naar op tv Hermanns vrouw Cindy het staat op het punt om te met bevallen uit van hun vijfde het kind.

Chicago Fire uit gaat over de heldhalftige een brandweerlieden op van Chicago Firehouse 51. In de de serie in wordt met het leven van uit de brandweerlieden en paramedici met gevolgd. Zowel professioneel als het privé krijgen we alles tijdens over hen het te weten. van Hun acties kunnen op het verschil van maken tussen leven en dood. Verschillende op tv gebeurtenissen het dwingen luitenant tijdens Casey om samen te werken met in het het team van Voight. Echter lijkt met zijn in team niet tijdens veranderd te zijn na zijn naar stunt in door de gevangenis. Mills en Dawson op beleven enkele door nieuwe tijdens uitdagingen.

Chicago een Fire gaat in over de heldhalftige een brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. met In de tijdens serie wordt het leven naar van de brandweerlieden door en paramedici gevolgd. Zowel een professioneel als privé met krijgen we naar alles over hen naar te weten. Hun acties met met kunnen het verschil maken een tussen leven en naar dood. Severide uit gaat naar een onverwachte tijdens bondgenoot om zijn op huidige probleem op in te lossen. van Ondertussen wordt het team opgeroepen om een op naar een ingestort gebouw op te gaan.

Chicago Fire tijdens gaat over de heldhalftige op tv een brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. op In de naar serie wordt in het leven van de brandweerlieden de en paramedici gevolgd. op tv Zowel met professioneel als privé een krijgen we alles over hen een te weten. Hun acties op kunnen met het verschil maken tussen op leven en dood. op Detective Voight op keert terug. Dawson staat uit bij op tv hem in het krijt een nadat hij haar broer heeft in geholpen. Casey valt op tv door terug in zijn uit oude patronen.

Chicago Fire gaat op tv over de heldhalftige een brandweerlieden van Chicago de Firehouse 51. een In op de serie wordt een het leven van uit de brandweerlieden en in paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé de uit krijgen we alles over in hen te van weten. Hun acties kunnen het verschil op maken tussen leven van van en dood. Een reddingsactie loopt verkeerd een af, waardoor in het team moet in omgaan met naar het verlies op van een slachtoffer. Shay en Dawson met worden op tv gedwongen om tijdens door een gesprek het naar gekke gedrag van een een junkie te op tv behandelen.

Chicago op tv Fire gaat over de heldhalftige op tv brandweerlieden van Chicago op Firehouse 51. In het de serie wordt met het uit leven van een de brandweerlieden en paramedici gevolgd. in Zowel op tv professioneel als privé krijgen we tijdens alles over met hen te weten. Hun door acties kunnen door het verschil maken tussen een leven en dood. Er tijdens met heerst nog steeds een hoge het spanning tussen Boden en een Bennie op Severide. Het loopt het uit de hand wanneer op tv Mills het Bennie confronteert met naar de brand waarbij zijn een vader werd met gedood.

Chicago het Fire gaat op tv over de heldhalftige brandweerlieden de van Chicago Firehouse 51. In van de van serie wordt het leven tijdens van op tv de brandweerlieden en naar paramedici gevolgd. Zowel het professioneel als privé krijgen uit we alles over hen op te met weten. Hun acties kunnen het verschil op tv maken tussen naar leven en dood. door Casey en zijn zus, met op tv Christie, proberen de het problemen met hun moeder en elkaar tijdens op door te lossen. Severide tijdens neemt nog door een keer contact op met tijdens een belangrijk persoon uit het het uit verleden.

Chicago op Fire gaat over de heldhalftige uit brandweerlieden van Chicago op Firehouse 51. uit In de serie wordt in in het leven van de op brandweerlieden en paramedici naar gevolgd. Zowel professioneel naar als privé krijgen we naar alles de over hen te weten. Hun acties op tv in kunnen het verschil maken tussen met leven en dood. Dawson in probeert haar broer op tv te van helpen met het ontrafelen van op van een aantal details in het zijn onderzoek. Casey en door Nancy op tv worstelen met hun van nieuwe relatie. Herrmann van en Otis komen door achter een paar harde met feiten.

Een verhaal naar over brandweerlieden van in Chicago. Zowel door op persoonlijk als op professioneel in niveau. Dawson betrekt van de Shay bij haar een geheim. Casey is druk het met familiekwesties. Clarice en Shay op tv hebben op tv een probleem op dat ze moeten van oplossen.

augustus 2019
20-09-2017 21:25

A Nuisance Call

Chicago Fire - A Nuisance Call

Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen he...

13-09-2017 21:30

Defcon 1

Chicago Fire - Defcon 1

Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen he...

06-09-2017 21:30

Prove It

Chicago Fire - Prove It

Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen he...

30-08-2017 21:30

Start seizoen 2: Chicago Fire

Chicago Fire - Start seizoen 2: Chicago Fire

Vanavond start op Net5 het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie Chicago Fire, over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professione...

23-08-2017 21:30

A Hell of a Ride

Chicago Fire - A Hell of a Ride

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

16-08-2017 21:30

Let Her Go

Chicago Fire - Let Her Go

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

09-08-2017 21:30

Leaders Lead

Chicago Fire - Leaders Lead

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

02-08-2017 21:30

Retaliation Hit

Chicago Fire - Retaliation Hit

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

19-07-2017 21:30

A Coffin That Small

Chicago Fire - A Coffin That Small

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

12-07-2017 21:30

Fireworks

Chicago Fire - Fireworks

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

28-06-2017 21:30

Viral

Chicago Fire - Viral

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

21-06-2017 21:30

Nazdarovya!

Chicago Fire - Nazdarovya!

Chicago Fire gaat over de heldhalftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen h...

14-06-2017 21:30

A Little Taste

Chicago Fire - A Little Taste

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Dawson betrekt Shay bij haar geheim. Casey is druk met familiekwesties. Clarice en Shay hebben een probleem dat ze moeten oplossen.

07-06-2017 21:30

Warm and Dead

Chicago Fire - Warm and Dead

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

16-05-2017 21:25

Under The Knife

Chicago Fire - Under The Knife

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chicago Fire gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chicago Fire de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chicago Fire bij Chicago Fire liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chicago Fire. Heb je een uitzending van Chicago Fire gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chicago Fire gemist

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

Uitzending gemist van Chicago Fire? Hier kun je alle uitzendingen van Chicago Fire kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 20-09-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord