Programma gemist?

Joyriding - met Chicago het Fire gaat over met de heldhaftige brandweerlieden van Chicago door Firehouse 51. In van de serie wordt het het leven van het de brandweerlieden een en paramedici op gevolgd. Zowel professioneel van als privé krijgen we alles over het hen in te weten. Hun acties tijdens kunnen het verschil uit maken tussen uit leven en dood. Severide op komt aan op een op tv afgezonderde op en lege bouwplaats waar op tv hij een van jongen aantreft die gevangen zit in in een graafmachine. met Mouch en Greg tijdens Sullivan hebben een de debat naar over de in podcast van Otis.

A op Power Move - Chicago naar Fire gaat over met de heldhaftige brandweerlieden van naar Chicago Firehouse 51. in In de uit serie wordt het tijdens leven van op de brandweerlieden en op paramedici gevolgd. de Zowel professioneel als op tv privé krijgen we naar alles over hen op tv te weten. Hun acties in kunnen het verschil maken op tv tussen leven een en dood. door Bodens toekomst bij Firehouse tijdens 51 hangt aan in een zijden draadje door op de fouten die door hij uit heeft begaan in tijdens zijn verleden. Ondertussen wordt het steeds in uit meer duidelijk wie de met mol is.

mei 2020
01-01-2020 21:25

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Joyriding - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acti...

01-01-2020 20:30

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

A Power Move - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun a...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chicago Fire gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chicago Fire de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chicago Fire bij Chicago Fire liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chicago Fire. Heb je een uitzending van Chicago Fire gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chicago Fire gemist

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

Uitzending gemist van Chicago Fire? Hier kun je alle uitzendingen van Chicago Fire kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 26-02-2020 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!