Programma gemist?

Real Never Waits van - Chicago van Fire gaat over naar de heldhaftige brandweerlieden van met Chicago Firehouse 51. uit In het de serie tijdens wordt het leven van de brandweerlieden naar en het paramedici gevolgd. naar Zowel professioneel als privé krijgen we van alles door over hen te het weten. Hun op acties kunnen het verschil maken tussen tijdens leven en dood. door Een brand uit op een internaat het schudt Lt. tijdens Severide; Lt. Casey probeert Dawson een in te helpen; Mills kijkt in het de een verleden van zijn het vader.

One More naar Shot - Chicago naar Fire het gaat over de op heldhaftige brandweerlieden van tijdens Chicago Firehouse 51. In de serie met wordt naar het leven van van de brandweerlieden uit en paramedici gevolgd. Zowel professioneel een als privé krijgen tijdens we alles uit over hen te weten. Hun op tv door acties kunnen het verschil maken tijdens tussen door leven en dood. Met tijdens de steun van van iedereen bereidt Dawson uit de laatste voorbereidingen voor uit het het opnieuw afleggen van in het brandweermansexamen, maar een naar telefoontje naar het veld kan tijdens grote de invloed op haar door plannen hebben.

A Dark het Day - door Chicago Fire gaat over het de heldhaftige brandweerlieden naar van Chicago de Firehouse 51. In de uit serie het wordt het leven tijdens van de brandweerlieden en paramedici tijdens gevolgd. Zowel professioneel als een in privé krijgen we alles over hen de op te weten. Hun acties kunnen in het verschil maken het tussen het leven en dood. Een uit explosie in een op ziekenhuis waar door Casey en Dawson zich aanmelden een voor van een goed doel, brengt chaos in een de Chicago.

Heavy op tv Weight - Chicago Fire gaat met over van de heldhaftige brandweerlieden van op Chicago Firehouse 51. een In de serie door wordt het leven de van op de brandweerlieden en paramedici gevolgd. met Zowel professioneel als door privé krijgen we de alles tijdens over hen te weten. Hun acties in kunnen op tv het verschil maken met tussen leven en dood. Een met zelfmoordbriefje op tv wordt afgeleverd aan Dawson en door Lt. met Severide graaft dieper in uit het donkere de verleden van de Bloom.

Until van Your Feet Leave the van Ground - uit Chicago Fire naar gaat over de heldhaftige brandweerlieden een van Chicago Firehouse 51. uit met In de serie wordt een het leven van de naar brandweerlieden en paramedici gevolgd. tijdens de Zowel professioneel als privé krijgen uit we naar alles over hen te uit weten. Hun acties naar kunnen het verschil maken tussen tijdens leven het en dood. Lt. Severide steekt door zijn nek uit tijdens voor op tv Dave Bloom, een op collega-brandweerman uit Denver met die last heeft van een verslaving. in Elders verlaten Dawson en Shay de op stad voor op tv een "meisjesweekend" in tijdens een hut in met het met bos.

When naar Things Got Rough - uit Chicago het Fire gaat over de tijdens heldhaftige brandweerlieden van Chicago uit Firehouse 51. In met de serie een wordt het leven van op tv de met brandweerlieden en paramedici gevolgd. naar Zowel professioneel als privé met krijgen we met alles over hen te van weten. Hun een acties kunnen het naar verschil maken tussen een leven en dood. Lt. Severide het wordt aan van zijn eigen verleden op herinnerd door de een man die de hij redt van met een auto-ongeluk en de voelt zich gedwongen hem te van uit helpen. Elders worstelen Lt. op tv Casey en het Chief Boden met het plaatsen naar van in Jones op bevel van met haar door vader.

Keep op tv Your Mouth Shut - in Chicago Fire gaat over op tv de met heldhaftige brandweerlieden door van Chicago Firehouse de 51. In de serie wordt het van leven van de de op tv brandweerlieden en paramedici gevolgd. door Zowel professioneel als privé naar krijgen we met alles over met hen te weten. in Hun acties kunnen het verschil maken in tussen leven het en dood. een Severide wordt ongeduldig bij de op tv tijdens politie terwijl Vince Keeler vrijuit het loopt. Ondertussen haalt met het van huis alles uit op tv de kast om naar een ??meisje te met redden dat gevangen zit in een op tijdens donatiebak, ontdekt Mouch dat Boden's secretaresse tijdens Connie door niet iemand is met om mee te rotzooien op tv en de ploeg en naar vrachtwagen worden het opgeroepen tot van een ernstige hoogbouw in op tv een 20 verdiepingen naar tellende binnenstad op tv kantoorgebouw.

Virgin op Skin - Chicago in Fire gaat over de op heldhaftige uit brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In uit de serie met wordt tijdens het leven van de brandweerlieden uit en paramedici gevolgd. Zowel in professioneel als van privé krijgen we alles met over hen op te weten. van Hun acties naar kunnen het verschil door maken tussen leven de en dood.

Tonight's in the Night - Chicago Fire naar op gaat over de de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. op tv In de de serie het wordt het leven van met de brandweerlieden en paramedici gevolgd. op Zowel het professioneel als privé krijgen naar we alles over hen de te weten. het Hun acties kunnen het door verschil maken met tussen met leven en dood. op tv Als een dronken een bestuurder tegen een elektriciteitskast door aan rijdt, zit de hele op buurt naar zonder stroom.

Out with uit a Bang van - Chicago uit Fire gaat over de heldhaftige een brandweerlieden van Chicago tijdens Firehouse door 51. In de serie met wordt het in leven van de tijdens brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel een als privé krijgen het een we alles over hen naar te weten. de Hun acties kunnen naar het verschil maken tussen leven en tijdens dood. Casey probeert het zichzelf en op tv iedereen naar ervan te overtuigen dat hij er tijdens naar niks met hem op tv aan de hand is na zijn van bijna de doodervaring.

Shoved in een My op tv Face - Chicago Fire gaat over tijdens de heldhaftige brandweerlieden van van Chicago in Firehouse 51. met In de serie wordt het naar leven van de de brandweerlieden op tv en paramedici gevolgd. met Zowel professioneel als van privé krijgen we alles over op tv hen te weten. in op tv Hun acties kunnen tijdens het verschil maken tussen leven en het de dood. Dawson begint haar training naar bij de van Chicago Fire Academy. het Clarke is tijdens koppig en spreekt niet meer met met de op tv politie over tijdens de moord waar in hij de hoofdverdachte van in is.

Not uit Like This op - Chicago Fire gaat over de van uit heldhaftige brandweerlieden van door Chicago Firehouse 51. In de serie op tv wordt met het leven tijdens van de brandweerlieden een en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als de privé krijgen we een de alles over hen te weten. Hun in acties een kunnen het naar verschil maken tussen leven en uit dood. Het onvermijdelijke is in toch naar aangebroken, McLeod heeft op tv besloten om kazerne 51 te op tv in sluiten. De medewerkers en het de buurtbewoners besluiten om de het hierbij het niet te laten op tv en komen in de opstand.

You Will Hurt uit tijdens Him - Chicago Fire uit gaat over met de heldhaftige brandweerlieden in van Chicago Firehouse 51. In de de serie wordt het naar leven van tijdens de brandweerlieden en van paramedici gevolgd. uit Zowel professioneel van als privé krijgen we op alles over hen door te weten. Hun het acties kunnen het verschil maken een tussen leven en met dood. Boden tijdens bereidt zich uit voor om zich op tv te verdedigen tegen McLeod op in een laatste poging een om de uit kazerne te redden van door in een sluiting. Leon boekt vooruitgang in door het uit moordonderzoek.

Rhymes with naar South - Chicago Fire met op gaat over de heldhaftige in brandweerlieden van Chicago Firehouse van 51. tijdens In de serie wordt het een leven van de in brandweerlieden en paramedici gevolgd. van Zowel professioneel uit als in privé krijgen we alles het over hen te weten. een Hun acties door kunnen het het verschil maken tussen leven en in dood. door De strijd tussen Boden op tv en McLeod dreigt te het escaleren. Isabella een overtuigt Mills ervan op om mee met te gaan naar op een gala.

No door Regrets - Chicago Fire op tv gaat van over de heldhaftige naar brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. op In de serie op tv wordt het leven een van de de brandweerlieden en paramedici gevolgd. het Zowel op professioneel als privé krijgen we alles tijdens over hen tijdens te weten. Hun acties de kunnen het uit verschil maken tussen door leven en dood. Een door tanker heeft uit een aanrijding met de een trein die vervolgens uit in een winkel tijdens botst. De brandweerlieden het worden opgeroepen om van naar de locatie een de te gaan . naar Het evenwicht zit tussen uit leven en door dood.

december 2020
26-02-2020 21:20

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Real Never Waits - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. H...

26-02-2020 20:30

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

One More Shot - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun ...

19-02-2020 21:25

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

A Dark Day - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun act...

19-02-2020 20:30

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Heavy Weight - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun a...

12-02-2020 21:25

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Until Your Feet Leave the Ground - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over...

12-02-2020 20:30

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

When Things Got Rough - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te wet...

05-02-2020 20:30

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Keep Your Mouth Shut - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te wete...

29-01-2020 21:25

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Virgin Skin - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun ac...

29-01-2020 20:30

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Tonight's the Night - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten...

22-01-2020 21:25

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Out with a Bang - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hu...

22-01-2020 20:30

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Shoved in My Face - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. ...

15-01-2020 21:25

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Not Like This - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun ...

15-01-2020 20:30

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

You Will Hurt Him - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. ...

08-01-2020 21:25

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Rhymes with South - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. ...

08-01-2020 20:30

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

No Regrets - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun act...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chicago Fire gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chicago Fire de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chicago Fire bij Chicago Fire liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chicago Fire. Heb je een uitzending van Chicago Fire gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chicago Fire gemist

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

Uitzending gemist van Chicago Fire? Hier kun je alle uitzendingen van Chicago Fire kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 26-02-2020 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!