Programma gemist?

Real Never Waits een - Chicago het Fire gaat over de door door heldhaftige brandweerlieden van Chicago het Firehouse 51. In de serie in wordt het leven uit in van de brandweerlieden van en paramedici gevolgd. Zowel professioneel op tv als privé tijdens krijgen we alles over in hen te weten. Hun met acties kunnen een het op verschil maken tussen leven en uit dood. uit Een brand op een internaat schudt tijdens Lt. Severide; naar Lt. Casey probeert Dawson de met te helpen; Mills kijkt in het uit tijdens verleden van zijn door vader.

One More Shot in naar - Chicago Fire gaat over de op tv door heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse van 51. op In de serie tijdens wordt het leven naar van de brandweerlieden tijdens en paramedici gevolgd. Zowel professioneel de als privé krijgen we op alles over hen naar te in weten. Hun op acties kunnen het verschil maken naar tussen leven tijdens en dood. Met de de steun van iedereen bereidt op Dawson de van laatste voorbereidingen voor het het opnieuw afleggen het van het brandweermansexamen, maar de een telefoontje uit naar het veld op kan grote invloed door op haar plannen de hebben.

A tijdens Dark Day - Chicago Fire door gaat over naar de heldhaftige brandweerlieden van van Chicago Firehouse van 51. In het de serie wordt tijdens het leven het van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. tijdens met Zowel professioneel als privé naar krijgen we alles over met hen van te weten. Hun acties kunnen op het verschil maken de tussen leven van en dood. Een tijdens explosie in een ziekenhuis waar met Casey en Dawson met zich aanmelden voor naar tijdens een goed doel, brengt op tv chaos in tijdens Chicago.

Heavy door Weight - het Chicago Fire gaat over de heldhaftige in brandweerlieden van het Chicago Firehouse naar 51. In de serie uit wordt het leven in van de brandweerlieden en een een paramedici gevolgd. Zowel door professioneel als privé krijgen we op tv alles over tijdens hen te weten. op tv Hun acties tijdens kunnen het verschil maken tussen leven door en op tv dood. Een met zelfmoordbriefje wordt afgeleverd naar aan Dawson en Lt. Severide graaft een dieper in het een donkere verleden uit van het Bloom.

Until Your Feet met Leave the Ground op tv - Chicago Fire de gaat een over de op heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. op In uit de serie op wordt het leven de van de brandweerlieden door en paramedici gevolgd. Zowel professioneel in als privé krijgen we een alles over hen tijdens te weten. op tv Hun acties kunnen de het verschil maken tussen een door leven en dood. het Lt. Severide steekt zijn op nek uit van voor Dave Bloom, een op collega-brandweerman uit met Denver die last tijdens heeft van verslaving. Elders een verlaten Dawson tijdens en Shay de stad voor van een "meisjesweekend" uit in een hut in een het uit bos.

When van Things Got Rough - Chicago naar op tv Fire gaat over de heldhaftige een brandweerlieden van Chicago het Firehouse 51. In de de serie het wordt het leven de van de brandweerlieden en in paramedici gevolgd. in Zowel professioneel als privé krijgen in we een alles over hen te naar weten. in Hun acties kunnen het naar verschil maken tussen leven met en dood. Lt. met Severide naar wordt aan zijn eigen verleden herinnerd met van door een man die op hij redt van de een auto-ongeluk en van voelt zich gedwongen door hem te helpen. Elders op worstelen tijdens Lt. Casey en op tv Chief Boden met het een plaatsen een van Jones op bevel op tv van haar met vader.

Keep Your de Mouth Shut de - Chicago Fire gaat over met de heldhaftige brandweerlieden uit van naar Chicago Firehouse op 51. In de serie de wordt het leven van op de tijdens brandweerlieden en paramedici in gevolgd. Zowel professioneel als op privé krijgen naar we alles over hen de te weten. de Hun acties kunnen een het verschil maken tussen leven de en dood. Severide de wordt ongeduldig door bij de met politie terwijl Vince Keeler vrijuit loopt. door Ondertussen uit haalt het huis alles uit het van de kast om een uit ??meisje te redden dat gevangen op tv zit door in een donatiebak, ontdekt van Mouch dat Boden's tijdens secretaresse Connie niet iemand met is om van mee te een rotzooien en van de ploeg en vrachtwagen worden in opgeroepen tot een ernstige op tv een hoogbouw in een 20 een verdiepingen tellende binnenstad in kantoorgebouw.

Virgin Skin - het met Chicago Fire gaat over de op heldhaftige brandweerlieden van tijdens Chicago Firehouse 51. het In de serie van wordt het leven van de de brandweerlieden een en paramedici gevolgd. Zowel een professioneel als een privé krijgen we in alles over hen te een weten. Hun acties het kunnen het uit verschil maken tussen leven naar en een dood.

Tonight's tijdens the Night - Chicago in Fire gaat over een de heldhaftige op brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. op naar In de serie een wordt het leven van de op brandweerlieden en paramedici een gevolgd. Zowel professioneel een als privé in krijgen we alles een over hen de te weten. Hun acties op tv kunnen het met verschil maken tussen leven en op dood. door Als een dronken bestuurder tegen een het elektriciteitskast door aan rijdt, zit in de hele buurt zonder door stroom.

Out with a op tv Bang - Chicago het Fire gaat over het de in heldhaftige brandweerlieden in van Chicago Firehouse op tv 51. In de serie wordt met het van leven van de brandweerlieden en door paramedici gevolgd. Zowel uit professioneel als in privé krijgen we alles door over hen door te weten. Hun acties het kunnen uit het verschil maken tussen leven in en dood. Casey probeert het zichzelf en op iedereen ervan in te overtuigen dat hij een er in niks met hem aan de een hand op tv is na zijn bijna het doodervaring.

Shoved met in My Face met - Chicago Fire door gaat over de op tv heldhaftige brandweerlieden van Chicago van Firehouse 51. In de op tv op tv serie wordt het van leven van de uit brandweerlieden en paramedici gevolgd. een Zowel professioneel als privé tijdens krijgen we alles over naar hen te weten. de het Hun acties kunnen het verschil naar maken tussen leven naar en het dood. Dawson begint op haar training bij de naar Chicago Fire Academy. uit Clarke is het koppig en spreekt niet meer een met de op politie over de moord waar in uit hij de hoofdverdachte van een is.

Not Like This naar - Chicago tijdens Fire gaat het over de door heldhaftige brandweerlieden van in Chicago Firehouse 51. In de op serie uit wordt het leven van de brandweerlieden in en paramedici door gevolgd. Zowel professioneel uit als een privé krijgen we alles van over hen te weten. Hun in acties kunnen het uit verschil van maken tussen op leven en dood. uit Het onvermijdelijke is toch aangebroken, McLeod met tijdens heeft besloten om kazerne 51 van te sluiten. De op tv medewerkers en in de buurtbewoners besluiten om het naar het hierbij niet te laten en tijdens komen in door opstand.

You van Will Hurt naar Him - Chicago Fire gaat over het de heldhaftige brandweerlieden door op tv van Chicago Firehouse 51. naar In de serie wordt een het leven van de met op tv brandweerlieden en paramedici op tv gevolgd. Zowel professioneel als op tv privé krijgen we alles over op met hen te weten. Hun het acties kunnen het op tv verschil maken tussen op tv leven en dood. Boden bereidt op tv uit zich voor om zich te verdedigen een naar tegen McLeod in een laatste een poging om uit de kazerne het te redden van door een sluiting. Leon boekt vooruitgang in in het de moordonderzoek.

Rhymes with door South - Chicago Fire op gaat door over de heldhaftige van brandweerlieden van Chicago Firehouse met 51. een In de serie wordt van het leven van met de brandweerlieden en in paramedici gevolgd. Zowel in professioneel als privé krijgen op tv we alles met over hen door te weten. Hun tijdens acties kunnen het verschil een maken tussen op tv leven en dood. De strijd tijdens tussen Boden en McLeod op dreigt te escaleren. op door Isabella overtuigt Mills ervan op tv om mee te in gaan naar een het gala.

No in Regrets - Chicago Fire gaat uit met over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago uit Firehouse 51. de In de het serie wordt het met leven van de door brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel naar professioneel als uit privé het krijgen we alles over in hen te weten. tijdens Hun acties de kunnen het verschil maken tussen leven door en dood. Een het tanker heeft een door aanrijding met van een trein die in vervolgens van in een winkel naar botst. De brandweerlieden worden in opgeroepen om naar de een locatie te gaan . uit de Het evenwicht zit van tussen leven en een dood.

april 2021
26-02-2020 21:20

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Real Never Waits - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. H...

26-02-2020 20:30

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

One More Shot - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun ...

19-02-2020 21:25

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

A Dark Day - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun act...

19-02-2020 20:30

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Heavy Weight - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun a...

12-02-2020 21:25

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Until Your Feet Leave the Ground - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over...

12-02-2020 20:30

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

When Things Got Rough - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te wet...

05-02-2020 20:30

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Keep Your Mouth Shut - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te wete...

29-01-2020 21:25

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Virgin Skin - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun ac...

29-01-2020 20:30

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Tonight's the Night - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten...

22-01-2020 21:25

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Out with a Bang - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hu...

22-01-2020 20:30

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Shoved in My Face - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. ...

15-01-2020 21:25

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Not Like This - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun ...

15-01-2020 20:30

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

You Will Hurt Him - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. ...

08-01-2020 21:25

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Rhymes with South - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. ...

08-01-2020 20:30

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

No Regrets - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun act...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chicago Fire gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chicago Fire de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chicago Fire bij Chicago Fire liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chicago Fire. Heb je een uitzending van Chicago Fire gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chicago Fire gemist

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

Uitzending gemist van Chicago Fire? Hier kun je alle uitzendingen van Chicago Fire kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 26-02-2020 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!