Programma gemist?

Real Never naar Waits door - Chicago Fire gaat over de uit heldhaftige brandweerlieden van uit tijdens Chicago Firehouse 51. In de serie in op tv wordt het leven van de brandweerlieden een en tijdens paramedici gevolgd. het Zowel professioneel als privé krijgen naar we alles over hen uit te weten. Hun het acties kunnen het in verschil op maken tussen leven het en dood. Een brand op het een internaat schudt met uit Lt. Severide; Lt. Casey probeert van Dawson te helpen; de Mills kijkt in door het verleden van zijn in met vader.

One More door Shot naar - Chicago Fire gaat een over de heldhaftige brandweerlieden een van Chicago Firehouse naar 51. In naar de serie door wordt het leven van op tv de brandweerlieden en in paramedici gevolgd. Zowel professioneel als de privé krijgen we van alles over naar hen te weten. Hun de acties door kunnen het verschil tijdens maken tussen leven en de dood. Met met de steun het van iedereen bereidt Dawson van de laatste het voorbereidingen voor het tijdens opnieuw afleggen van het met brandweermansexamen, maar in een telefoontje naar de het veld kan grote het invloed op van haar plannen hebben.

A een Dark Day - Chicago Fire op gaat een over de heldhaftige het brandweerlieden van met Chicago Firehouse 51. In de serie het wordt de het leven op van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. naar uit Zowel professioneel als privé een krijgen we alles over de hen te weten. Hun van acties kunnen van het verschil door maken tussen leven en dood. op tv in Een explosie in naar een ziekenhuis waar Casey en Dawson van zich aanmelden voor een een goed doel, op brengt tijdens chaos in van Chicago.

Heavy Weight uit - Chicago Fire in gaat naar over de heldhaftige uit brandweerlieden van Chicago met Firehouse 51. In een de serie wordt het leven van in de brandweerlieden en van paramedici de gevolgd. Zowel professioneel als van privé krijgen we alles in over een hen te weten. Hun acties door kunnen het van verschil van maken tussen leven en met dood. Een zelfmoordbriefje wordt op tv afgeleverd aan met Dawson en met Lt. Severide graaft het dieper in het het donkere verleden van tijdens Bloom.

Until Your Feet in op Leave the Ground - naar Chicago Fire de gaat over de heldhaftige brandweerlieden door van naar Chicago Firehouse 51. In de de serie wordt door het leven van de brandweerlieden het en paramedici gevolgd. het de Zowel professioneel als privé krijgen een we alles over hen uit te weten. in Hun acties op tv kunnen het verschil naar maken tussen naar leven en dood. Lt. Severide tijdens steekt zijn naar nek uit voor Dave op Bloom, een collega-brandweerman uit de Denver die van last heeft van van verslaving. met Elders verlaten Dawson de en Shay de stad voor naar een "meisjesweekend" in op tv een hut in het met met bos.

When tijdens Things Got Rough - op tv Chicago Fire gaat over uit de heldhaftige op tv brandweerlieden op tv van Chicago Firehouse 51. In de van serie een wordt het leven het van de brandweerlieden en paramedici tijdens gevolgd. Zowel professioneel op het als privé krijgen we alles van over met hen te weten. Hun acties met kunnen het verschil maken een tussen leven en door dood. de Lt. Severide op wordt aan zijn het eigen verleden herinnerd door het een man die hij redt van van een met auto-ongeluk met en voelt zich tijdens gedwongen hem te helpen. van Elders worstelen het Lt. Casey en Chief Boden op met het door plaatsen van een Jones op bevel van het haar naar vader.

Keep de Your Mouth Shut - Chicago op tv Fire gaat over van de een heldhaftige brandweerlieden met van Chicago Firehouse 51. In het de serie met wordt het leven door van de brandweerlieden naar en paramedici met gevolgd. Zowel professioneel als een privé krijgen door we alles over hen te met weten. Hun het acties kunnen het verschil maken door tussen van leven en door dood. Severide wordt op tv ongeduldig bij de politie terwijl Vince op Keeler van vrijuit loopt. Ondertussen door haalt het huis alles uit uit naar de kast om in een ??meisje te redden dat in gevangen zit een in een donatiebak, op tv ontdekt Mouch dat Boden's secretaresse de Connie niet uit iemand met is om mee te rotzooien en van de ploeg naar en vrachtwagen worden de opgeroepen tot een ernstige de hoogbouw een in een 20 verdiepingen tellende op tv op binnenstad kantoorgebouw.

Virgin naar Skin - Chicago Fire gaat met over door de heldhaftige brandweerlieden van Chicago met op Firehouse 51. In de serie wordt het het op leven van naar de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel van professioneel als privé uit krijgen we alles van over hen het te weten. Hun acties tijdens uit kunnen het verschil maken tussen leven tijdens door en dood.

Tonight's van the Night - Chicago van Fire gaat over de naar heldhaftige brandweerlieden van de de Chicago Firehouse 51. In naar de serie wordt het leven uit van de op tv brandweerlieden met en paramedici gevolgd. Zowel professioneel op als privé krijgen we van alles over hen naar te weten. Hun uit naar acties kunnen het verschil met maken tussen leven op tv en dood. Als een een dronken bestuurder tegen met een elektriciteitskast aan rijdt, in zit op tv de hele buurt zonder de stroom.

Out met with a Bang met - Chicago Fire gaat tijdens over de de heldhaftige brandweerlieden met van Chicago Firehouse 51. In de de serie wordt het uit uit leven van de de brandweerlieden en paramedici gevolgd. met Zowel professioneel als privé van krijgen we alles over met hen te weten. in Hun door acties kunnen het met verschil maken tussen op leven en het dood. Casey probeert met zichzelf en iedereen ervan te overtuigen door dat hij er op tv niks de met hem aan de hand van is na van zijn bijna tijdens doodervaring.

Shoved in het My Face - Chicago naar Fire uit gaat over de op heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse door 51. de In de serie door wordt het leven tijdens van de brandweerlieden en het paramedici gevolgd. Zowel het professioneel als privé op krijgen we alles over in hen de te weten. Hun acties kunnen naar een het verschil maken tussen leven in en dood. op tv Dawson begint in haar training bij de Chicago Fire uit Academy. Clarke de is koppig en in spreekt niet meer de met de uit politie over de moord waar tijdens hij de hoofdverdachte het van van is.

Not Like This naar - Chicago naar Fire in gaat over de heldhaftige brandweerlieden van in de Chicago Firehouse 51. In de serie met wordt het door leven tijdens van de brandweerlieden met en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als op door privé krijgen we een alles over hen op tv te weten. Hun naar acties kunnen het naar verschil maken tussen op tv leven en dood. Het door onvermijdelijke is toch aangebroken, in McLeod heeft besloten tijdens om kazerne het 51 te sluiten. De het medewerkers en de buurtbewoners op besluiten om het van in hierbij niet te in laten en komen in het opstand.

You in Will Hurt Him - Chicago op tijdens Fire gaat over een de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse op tv 51. In op tv de serie wordt door het leven een van de brandweerlieden en de paramedici gevolgd. Zowel professioneel een als privé naar krijgen van we alles over hen te op weten. Hun acties kunnen in het in verschil maken tussen een leven en dood. Boden bereidt op tv zich voor om een van zich te verdedigen uit tegen McLeod in een laatste uit poging om in de kazerne te naar redden van een sluiting. naar Leon boekt vooruitgang in met het door moordonderzoek.

Rhymes with het South de - Chicago Fire gaat over de in op heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse het 51. In de naar serie wordt het leven van van de met brandweerlieden en paramedici gevolgd. uit Zowel professioneel als de privé krijgen op we alles over hen tijdens te weten. Hun met het acties kunnen het verschil maken op tv tussen leven op tv en dood. De strijd tussen door Boden en McLeod uit dreigt te escaleren. uit Isabella in overtuigt Mills ervan om met mee in te gaan naar een een gala.

No uit Regrets - Chicago Fire uit gaat over de heldhaftige tijdens brandweerlieden in van Chicago Firehouse 51. een In de serie wordt uit het leven met van uit de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel in professioneel als privé de krijgen we alles een van over hen te weten. Hun in acties kunnen op tv het verschil maken tussen leven de en uit dood. Een tanker heeft naar een aanrijding met een door trein die tijdens vervolgens in een winkel naar botst. De brandweerlieden van een worden opgeroepen om naar de locatie naar te gaan de . Het de evenwicht zit tussen leven in en in dood.

april 2020
26-02-2020 21:20

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Real Never Waits - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. H...

26-02-2020 20:30

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

One More Shot - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun ...

19-02-2020 21:25

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

A Dark Day - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun act...

19-02-2020 20:30

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Heavy Weight - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun a...

12-02-2020 21:25

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Until Your Feet Leave the Ground - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over...

12-02-2020 20:30

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

When Things Got Rough - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te wet...

05-02-2020 20:30

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Keep Your Mouth Shut - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te wete...

29-01-2020 21:25

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Virgin Skin - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun ac...

29-01-2020 20:30

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Tonight's the Night - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten...

22-01-2020 21:25

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Out with a Bang - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hu...

22-01-2020 20:30

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Shoved in My Face - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. ...

15-01-2020 21:25

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Not Like This - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun ...

15-01-2020 20:30

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

You Will Hurt Him - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. ...

08-01-2020 21:25

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Rhymes with South - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. ...

08-01-2020 20:30

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

No Regrets - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun act...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chicago Fire gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chicago Fire de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chicago Fire bij Chicago Fire liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chicago Fire. Heb je een uitzending van Chicago Fire gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chicago Fire gemist

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

Uitzending gemist van Chicago Fire? Hier kun je alle uitzendingen van Chicago Fire kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 26-02-2020 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!