Programma gemist?

Real op tv Never Waits - het Chicago Fire gaat over de de heldhaftige brandweerlieden naar van met Chicago Firehouse 51. In de uit serie wordt een het leven van het de brandweerlieden en paramedici gevolgd. van in Zowel professioneel als het privé krijgen we alles over de hen te een weten. Hun acties kunnen het naar verschil maken tussen uit leven door en dood. in Een brand op met een internaat schudt het Lt. Severide; Lt. tijdens Casey probeert Dawson te op tv helpen; Mills kijkt op in het verleden van in zijn een vader.

One More met Shot naar - Chicago Fire gaat de over de heldhaftige een brandweerlieden van van Chicago Firehouse 51. In de serie tijdens wordt van het leven het van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. van tijdens Zowel professioneel als privé de krijgen we alles over hen op tv te weten. op Hun acties kunnen het op tv verschil maken tussen tijdens leven en door dood. Met op de steun van iedereen bereidt tijdens Dawson op tv de laatste de voorbereidingen voor het tijdens opnieuw afleggen van het brandweermansexamen, de maar een telefoontje naar een het veld kan het grote invloed op op haar de plannen hebben.

A op Dark Day - door Chicago Fire gaat over naar de heldhaftige brandweerlieden van de Chicago Firehouse 51. een In de serie in wordt het van leven van een de brandweerlieden en paramedici uit gevolgd. Zowel professioneel als tijdens privé krijgen op we alles over met hen te weten. het Hun acties op kunnen het verschil maken tussen een leven en het dood. Een explosie in op tv een ziekenhuis waar tijdens Casey en Dawson tijdens zich de aanmelden voor een goed doel, op tv het brengt chaos in een Chicago.

Heavy door Weight - een Chicago Fire gaat het over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago op tv Firehouse 51. In van de serie wordt het het met leven van de met brandweerlieden en paramedici gevolgd. de Zowel professioneel als privé naar krijgen we uit alles over het hen te weten. Hun acties een kunnen met het verschil maken tussen in leven en een dood. Een zelfmoordbriefje wordt afgeleverd uit in aan Dawson en van Lt. Severide graaft in dieper in het donkere naar verleden van tijdens Bloom.

Until Your Feet een Leave tijdens the Ground - Chicago Fire op gaat over de tijdens tijdens heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse naar 51. In de serie tijdens uit wordt het leven van de van brandweerlieden en paramedici tijdens gevolgd. Zowel professioneel met als op privé krijgen we alles over uit hen te weten. op Hun acties een kunnen het verschil van maken tussen leven en naar dood. Lt. op Severide steekt zijn de nek uit voor Dave het Bloom, een naar collega-brandweerman uit Denver de die last op tv heeft van verslaving. Elders verlaten Dawson met de en Shay de stad tijdens voor een de "meisjesweekend" in een hut in in het van bos.

When Things Got met Rough - Chicago uit Fire gaat op over van de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse op tv 51. In de in van serie wordt het leven het van de brandweerlieden en het paramedici uit gevolgd. Zowel professioneel als door privé krijgen we alles over het hen te weten. van Hun uit acties kunnen het verschil maken op tv door tussen leven en dood. Lt. Severide naar wordt uit aan zijn eigen op verleden herinnerd door op een man die hij redt op van een met auto-ongeluk en voelt van zich gedwongen de hem te helpen. Elders tijdens worstelen Lt. op tv Casey en Chief door Boden met het op plaatsen van Jones tijdens op met bevel van haar van vader.

Keep Your Mouth het Shut - de Chicago Fire door gaat over de een heldhaftige brandweerlieden van Chicago een Firehouse 51. door In de serie door wordt het leven op tv van de brandweerlieden en paramedici op tv gevolgd. het Zowel professioneel het als privé krijgen we alles de over hen te weten. het Hun acties kunnen tijdens het verschil maken van tussen leven en op een dood. Severide wordt ongeduldig in bij de door politie terwijl Vince Keeler uit vrijuit loopt. van Ondertussen haalt het huis van alles uit de kast om een een ??meisje te uit redden dat gevangen op tv zit tijdens in een donatiebak, ontdekt Mouch in tijdens dat Boden's secretaresse Connie niet iemand in is om mee met te rotzooien en uit de in ploeg en vrachtwagen worden opgeroepen een tot een met ernstige met hoogbouw in een naar 20 verdiepingen tellende binnenstad tijdens kantoorgebouw.

Virgin Skin naar - de Chicago Fire gaat over uit de heldhaftige brandweerlieden van Chicago naar Firehouse de 51. In de uit serie wordt het het leven van tijdens de brandweerlieden en de paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé door krijgen door we alles over hen met te door weten. Hun acties het kunnen het verschil maken tussen leven door en naar dood.

Tonight's op the Night - Chicago Fire de gaat over de tijdens heldhaftige de brandweerlieden van van Chicago Firehouse 51. In de de serie wordt het tijdens leven van de de brandweerlieden en door paramedici gevolgd. Zowel professioneel in als het privé krijgen we alles over op hen te weten. Hun de acties in kunnen het verschil maken tussen van leven en uit dood. uit Als een dronken met bestuurder tegen een op elektriciteitskast aan rijdt, door zit de hele buurt op zonder stroom.

Out op tv with a Bang op tv - Chicago Fire gaat over van de heldhaftige een brandweerlieden in van Chicago Firehouse met 51. In de het serie wordt het leven het van de brandweerlieden en paramedici in uit gevolgd. Zowel professioneel als van privé krijgen we door alles over hen naar te weten. Hun op acties kunnen het op verschil maken tussen met leven en dood. het Casey probeert zichzelf en in iedereen ervan te overtuigen het dat hij tijdens er niks het met hem aan de een hand door is na zijn bijna het doodervaring.

Shoved door in My Face op - Chicago Fire gaat over op de in heldhaftige brandweerlieden van Chicago uit Firehouse 51. met In de serie wordt het het van leven van de brandweerlieden en paramedici tijdens gevolgd. Zowel naar professioneel als op privé krijgen we alles uit over hen tijdens te weten. Hun acties kunnen tijdens in het verschil maken met tussen leven en dood. door Dawson begint haar training uit bij met de Chicago Fire Academy. het Clarke is koppig uit en spreekt uit niet meer met de politie over een de moord waar tijdens uit hij de hoofdverdachte uit van is.

Not Like This op tv - Chicago Fire in gaat door over de heldhaftige brandweerlieden van in Chicago Firehouse 51. op uit In de serie wordt het uit leven met van de brandweerlieden en paramedici het gevolgd. van Zowel professioneel als privé krijgen uit we alles op over hen te weten. Hun op tv acties kunnen het een verschil op tv maken tussen leven en van dood. Het onvermijdelijke van is toch aangebroken, de McLeod heeft besloten van om kazerne 51 te van sluiten. met De medewerkers en het de buurtbewoners besluiten om het door hierbij niet te op laten en komen een in op opstand.

You Will Hurt tijdens Him - Chicago de door Fire gaat over de heldhaftige uit brandweerlieden op van Chicago Firehouse de 51. In de serie wordt het uit leven naar van de brandweerlieden op tv en paramedici gevolgd. Zowel door professioneel tijdens als privé krijgen tijdens we alles over hen te op tv weten. Hun acties door kunnen het verschil door maken tussen leven en een dood. Boden een bereidt zich voor op om zich te verdedigen door tegen in McLeod in met een laatste poging van om de kazerne te redden van tijdens een een sluiting. Leon op tv boekt vooruitgang in uit het moordonderzoek.

Rhymes with de South - op Chicago Fire gaat over de het heldhaftige van brandweerlieden van van Chicago Firehouse 51. In de de serie wordt op tv het leven van de op tv brandweerlieden en paramedici op tv gevolgd. Zowel professioneel als het privé krijgen we door alles in over hen te weten. naar Hun acties kunnen het in verschil maken tussen naar leven en dood. tijdens De strijd tussen door Boden en met McLeod dreigt te in escaleren. Isabella overtuigt het Mills naar ervan om mee te gaan de naar een door gala.

No op tv Regrets - uit Chicago Fire gaat over tijdens de heldhaftige brandweerlieden van tijdens Chicago Firehouse uit 51. In de serie wordt tijdens het naar leven van de brandweerlieden van en paramedici het gevolgd. Zowel op tv professioneel als privé krijgen we alles van over een hen te weten. op tv Hun acties van kunnen het verschil maken een tussen leven een en dood. Een tanker een heeft een aanrijding met in een trein die een vervolgens in het een winkel botst. op tv De brandweerlieden een worden opgeroepen om naar de in locatie te gaan . tijdens het Het evenwicht zit tussen leven en van in dood.

augustus 2020
26-02-2020 21:20

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Real Never Waits - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. H...

26-02-2020 20:30

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

One More Shot - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun ...

19-02-2020 21:25

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

A Dark Day - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun act...

19-02-2020 20:30

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Heavy Weight - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun a...

12-02-2020 21:25

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Until Your Feet Leave the Ground - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over...

12-02-2020 20:30

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

When Things Got Rough - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te wet...

05-02-2020 20:30

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Keep Your Mouth Shut - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te wete...

29-01-2020 21:25

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Virgin Skin - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun ac...

29-01-2020 20:30

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Tonight's the Night - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten...

22-01-2020 21:25

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Out with a Bang - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hu...

22-01-2020 20:30

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Shoved in My Face - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. ...

15-01-2020 21:25

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Not Like This - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun ...

15-01-2020 20:30

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

You Will Hurt Him - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. ...

08-01-2020 21:25

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Rhymes with South - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. ...

08-01-2020 20:30

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

No Regrets - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun act...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chicago Fire gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chicago Fire de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chicago Fire bij Chicago Fire liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chicago Fire. Heb je een uitzending van Chicago Fire gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chicago Fire gemist

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

Uitzending gemist van Chicago Fire? Hier kun je alle uitzendingen van Chicago Fire kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 26-02-2020 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!