Programma gemist?

Real Never Waits van - Chicago Fire tijdens gaat met over de op heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. een In de serie de wordt het op tv leven van de brandweerlieden op tv en van paramedici gevolgd. Zowel professioneel als op tv privé van krijgen we alles met over hen te weten. uit Hun tijdens acties kunnen het verschil uit maken tussen een leven en dood. naar Een brand op een internaat schudt op tv Lt. in Severide; Lt. Casey probeert uit Dawson te helpen; tijdens Mills kijkt in tijdens het verleden tijdens van zijn tijdens vader.

One More van Shot naar - Chicago Fire gaat door over de op tv heldhaftige brandweerlieden van uit Chicago Firehouse 51. In met de serie wordt het op leven tijdens van de brandweerlieden en door paramedici gevolgd. tijdens Zowel professioneel als op tv privé krijgen we alles over hen naar te weten. op Hun acties kunnen het in met verschil maken tussen leven en van dood. Met uit de steun in van iedereen bereidt Dawson naar de laatste voorbereidingen voor uit het opnieuw uit afleggen van het brandweermansexamen, maar met een telefoontje van naar het naar veld kan grote op invloed op haar plannen naar hebben.

A Dark in Day - Chicago van Fire gaat door over de heldhaftige door brandweerlieden van naar Chicago Firehouse 51. tijdens In de serie wordt het leven van van op tv de brandweerlieden en paramedici gevolgd. tijdens het Zowel professioneel als privé krijgen naar we alles over hen een te tijdens weten. Hun acties kunnen het op tv verschil maken tussen op tv leven en dood. op Een een explosie in een de ziekenhuis waar Casey van en Dawson zich aanmelden met voor een goed doel, op tv brengt chaos in uit door Chicago.

Heavy Weight - door Chicago het Fire gaat over de heldhaftige uit brandweerlieden op van Chicago in Firehouse 51. In de serie op tv wordt het leven van van tijdens de brandweerlieden en paramedici gevolgd. de Zowel de professioneel als privé krijgen het we alles over hen uit te weten. met Hun acties kunnen van het verschil maken tussen de leven en dood. in Een zelfmoordbriefje in wordt afgeleverd op aan Dawson en Lt. tijdens Severide graaft dieper naar in het het donkere verleden van het Bloom.

Until Your de Feet met Leave the Ground - Chicago het Fire met gaat over de heldhaftige brandweerlieden van van Chicago met Firehouse 51. In de een serie wordt de het leven tijdens van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. tijdens Zowel professioneel naar als privé krijgen een we alles over op tv hen te weten. uit Hun acties kunnen in het verschil maken tussen in leven en de dood. Lt. Severide een steekt zijn een nek uit voor een Dave Bloom, een collega-brandweerman de uit het Denver die last een heeft van verslaving. Elders verlaten Dawson een en Shay de het stad in voor een "meisjesweekend" in het een hut in de het op tv bos.

When van Things Got Rough uit - Chicago Fire een gaat over de heldhaftige brandweerlieden een van een Chicago Firehouse 51. het In de serie wordt het tijdens leven van in de brandweerlieden en met paramedici gevolgd. Zowel professioneel op tv als tijdens privé krijgen we alles van over met hen te weten. Hun acties met kunnen het verschil maken een tussen leven en tijdens dood. Lt. de Severide wordt het aan zijn eigen met verleden herinnerd door een met man die het hij redt van een met auto-ongeluk op tv en voelt zich gedwongen hem op te helpen. van Elders worstelen Lt. Casey en uit Chief Boden een op tv met het plaatsen van Jones door op bevel van haar tijdens de vader.

Keep op Your Mouth Shut - Chicago van van Fire gaat over de heldhaftige een brandweerlieden van Chicago naar Firehouse uit 51. In de naar serie wordt het leven van de naar brandweerlieden en door paramedici gevolgd. de Zowel professioneel als op tv privé krijgen we alles over op tv naar hen te weten. Hun acties door kunnen het met verschil maken tussen op tv leven en dood. Severide wordt een uit ongeduldig bij de politie terwijl Vince met Keeler vrijuit uit loopt. Ondertussen haalt het het huis alles uit uit in de kast om een ??meisje tijdens te een redden dat gevangen zit in op een donatiebak, op tv ontdekt Mouch dat Boden's secretaresse het Connie op tv niet iemand is door om mee te met rotzooien en van de ploeg en vrachtwagen tijdens worden opgeroepen tot tijdens een ernstige hoogbouw in in een op 20 verdiepingen tellende binnenstad naar kantoorgebouw.

Virgin in Skin - Chicago van Fire gaat over van de heldhaftige brandweerlieden van Chicago door naar Firehouse 51. In de serie wordt tijdens het leven door van de brandweerlieden en uit paramedici gevolgd. van Zowel professioneel als in privé krijgen we met alles over hen op tv te de weten. Hun acties op kunnen het verschil door maken tussen leven en met dood.

Tonight's in the Night - Chicago Fire de gaat van over de heldhaftige brandweerlieden van uit Chicago Firehouse 51. tijdens In met de serie wordt het leven uit van de het brandweerlieden en paramedici door gevolgd. Zowel naar professioneel als privé krijgen de we alles over hen met te het weten. Hun acties kunnen het naar verschil maken tussen van op tv leven en dood. Als een dronken de bestuurder tegen een de de elektriciteitskast aan rijdt, zit de tijdens hele buurt een zonder stroom.

Out van with a Bang de - Chicago Fire gaat van over de een heldhaftige brandweerlieden van van Chicago Firehouse 51. In de op serie met wordt het leven een van de uit brandweerlieden en paramedici in gevolgd. Zowel professioneel als met privé krijgen op we alles over het hen te weten. Hun in acties kunnen het verschil maken het door tussen leven en het dood. Casey probeert zichzelf en de iedereen ervan de te overtuigen dat hij er op niks met op tv hem aan de op hand op is na zijn bijna van doodervaring.

Shoved met in My met Face - Chicago uit Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden in van de Chicago Firehouse 51. In naar de naar serie wordt het naar leven van de op brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel een een als privé krijgen in we alles over hen te de weten. Hun acties naar kunnen het verschil maken tijdens tussen het leven en dood. met Dawson begint haar training bij uit de naar Chicago Fire Academy. Clarke in is koppig tijdens en spreekt niet meer met een de op politie over de moord op tv waar een hij de hoofdverdachte op tv van is.

Not een Like This - Chicago op tv Fire tijdens gaat over de op heldhaftige brandweerlieden van op tv Chicago Firehouse 51. In de serie uit wordt het leven van op tv van de brandweerlieden op en paramedici gevolgd. op tv Zowel professioneel als privé krijgen een we alles over hen op tv te op weten. Hun acties kunnen het een verschil door maken tussen leven en de dood. Het op tv onvermijdelijke is toch aangebroken, van McLeod heeft besloten om een kazerne op 51 te sluiten. De medewerkers het en de door buurtbewoners besluiten om door het hierbij op niet te laten en met komen in naar opstand.

You Will tijdens Hurt op tv Him - Chicago Fire gaat over op tv van de heldhaftige brandweerlieden op tv van Chicago Firehouse 51. In de door serie wordt het een leven van uit de brandweerlieden door en paramedici gevolgd. Zowel de professioneel als uit privé krijgen we alles naar over met hen te weten. Hun op acties kunnen de het verschil maken tussen leven het en dood. Boden in bereidt zich voor om van een zich te verdedigen tegen McLeod op in een laatste van poging om door de kazerne uit te redden van een sluiting. Leon met het boekt vooruitgang in het met moordonderzoek.

Rhymes een with South - tijdens Chicago Fire gaat over de het heldhaftige brandweerlieden uit van een Chicago Firehouse 51. In op de serie wordt het naar leven van de de brandweerlieden en de paramedici gevolgd. Zowel in professioneel als privé krijgen we in een alles over hen te weten. Hun de acties uit kunnen het verschil het maken tussen leven op tv en dood. naar De strijd tussen Boden het en McLeod tijdens dreigt te escaleren. naar Isabella overtuigt Mills ervan om mee naar te gaan naar door een met gala.

No door Regrets - Chicago op tv Fire gaat over de door heldhaftige brandweerlieden uit van Chicago tijdens Firehouse 51. In de het serie wordt de het leven van de brandweerlieden en een paramedici gevolgd. Zowel tijdens professioneel als privé een krijgen we alles van het over hen te tijdens weten. Hun acties kunnen op tv het verschil maken tussen het leven en op dood. Een uit tanker heeft een aanrijding met een de trein die van vervolgens in een in winkel botst. De brandweerlieden op naar worden opgeroepen om naar de tijdens locatie te de gaan . Het het evenwicht zit tussen het leven en op tv dood.

april 2020
26-02-2020 21:20

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Real Never Waits - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. H...

26-02-2020 20:30

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

One More Shot - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun ...

19-02-2020 21:25

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

A Dark Day - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun act...

19-02-2020 20:30

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Heavy Weight - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun a...

12-02-2020 21:25

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Until Your Feet Leave the Ground - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over...

12-02-2020 20:30

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

When Things Got Rough - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te wet...

05-02-2020 20:30

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Keep Your Mouth Shut - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te wete...

29-01-2020 21:25

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Virgin Skin - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun ac...

29-01-2020 20:30

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Tonight's the Night - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten...

22-01-2020 21:25

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Out with a Bang - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hu...

22-01-2020 20:30

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Shoved in My Face - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. ...

15-01-2020 21:25

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Not Like This - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun ...

15-01-2020 20:30

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

You Will Hurt Him - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. ...

08-01-2020 21:25

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Rhymes with South - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. ...

08-01-2020 20:30

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

No Regrets - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun act...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chicago Fire gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chicago Fire de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chicago Fire bij Chicago Fire liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chicago Fire. Heb je een uitzending van Chicago Fire gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chicago Fire gemist

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

Uitzending gemist van Chicago Fire? Hier kun je alle uitzendingen van Chicago Fire kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 26-02-2020 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!