Programma gemist?

Real Never Waits door - Chicago op tv Fire gaat over een de uit heldhaftige brandweerlieden van Chicago op tv Firehouse 51. tijdens In de serie wordt het tijdens leven naar van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. het met Zowel professioneel als privé door krijgen we alles over hen het te naar weten. Hun acties kunnen van het met verschil maken tussen leven en dood. een Een brand op op tv een internaat naar schudt Lt. Severide; het Lt. Casey probeert Dawson op tv te het helpen; Mills kijkt van in het verleden van een zijn naar vader.

One op More Shot - Chicago van Fire gaat over uit de heldhaftige brandweerlieden een van Chicago Firehouse 51. uit in In de serie op tv wordt het leven van de door brandweerlieden en paramedici gevolgd. een Zowel professioneel de als het privé krijgen we alles over hen in te weten. op tv Hun acties kunnen het door verschil op maken tussen leven en van dood. Met op tv de steun van iedereen bereidt tijdens Dawson de op laatste voorbereidingen op voor het opnieuw afleggen van de het naar brandweermansexamen, maar een telefoontje op tv naar het in veld kan naar grote invloed op haar met plannen hebben.

A op Dark Day - tijdens Chicago Fire gaat over op tv de heldhaftige uit brandweerlieden van Chicago uit Firehouse 51. In van de serie wordt door het leven van van de brandweerlieden en paramedici op tv gevolgd. Zowel professioneel de als privé op krijgen we alles een over hen te weten. Hun met het acties kunnen het verschil maken in tussen leven en met dood. Een van explosie in een ziekenhuis uit waar Casey op en Dawson een zich aanmelden voor op tv een goed doel, brengt het chaos in naar Chicago.

Heavy naar Weight - door Chicago Fire gaat over de een heldhaftige de brandweerlieden van Chicago Firehouse uit 51. In de serie wordt op tv met het leven van op tv de brandweerlieden en paramedici gevolgd. van Zowel van professioneel als privé krijgen we alles van over hen te naar weten. Hun op tv acties door kunnen het verschil op maken tussen leven en dood. in Een door zelfmoordbriefje wordt afgeleverd op tv aan Dawson en Lt. uit Severide graaft dieper in op het donkere verleden van naar naar Bloom.

Until van Your Feet Leave the Ground het - Chicago door Fire gaat over tijdens de heldhaftige brandweerlieden van de op tv Chicago Firehouse 51. de In de serie wordt het leven de van de brandweerlieden op in en paramedici gevolgd. Zowel op professioneel als het privé krijgen we alles over hen met van te weten. Hun acties kunnen het de verschil maken in tussen leven en tijdens dood. Lt. door Severide steekt zijn nek op tv uit voor Dave Bloom, van een collega-brandweerman tijdens uit Denver die op tv last heeft van door verslaving. naar Elders verlaten Dawson en Shay in de stad voor een op tv "meisjesweekend" in op een hut in het op tv uit bos.

When van Things Got Rough - Chicago in Fire gaat op over op tv de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse het 51. van In de serie van wordt het leven op tv van de brandweerlieden en paramedici van gevolgd. Zowel tijdens professioneel als privé krijgen een we een alles over hen te weten. op tv Hun acties kunnen een het op tv verschil maken tussen leven en van dood. Lt. de Severide wordt aan van zijn eigen van verleden herinnerd door een de man naar die hij redt door van een auto-ongeluk en voelt naar zich het gedwongen hem te helpen. het Elders worstelen Lt. Casey en van Chief Boden tijdens uit met het plaatsen uit van Jones op bevel van haar op op vader.

Keep Your met Mouth van Shut - Chicago Fire in gaat over de op heldhaftige brandweerlieden van Chicago in Firehouse 51. In een de serie wordt door het leven de van de brandweerlieden en van paramedici gevolgd. tijdens Zowel professioneel als uit privé krijgen op we alles over hen te het weten. van Hun acties kunnen het met verschil maken tussen op tv leven en tijdens dood. Severide wordt ongeduldig in bij de politie terwijl Vince op Keeler uit vrijuit loopt. Ondertussen haalt tijdens het de huis alles uit uit de kast om op een ??meisje te uit redden dat gevangen zit in een naar tijdens donatiebak, ontdekt Mouch dat Boden's tijdens secretaresse Connie op niet iemand is om door mee te rotzooien in en de een ploeg en vrachtwagen worden opgeroepen naar tijdens tot een ernstige hoogbouw in een naar 20 verdiepingen tellende met binnenstad op kantoorgebouw.

Virgin Skin de - Chicago door Fire gaat over de van heldhaftige brandweerlieden van Chicago op Firehouse tijdens 51. In de serie in wordt het leven met van de brandweerlieden door en van paramedici gevolgd. Zowel professioneel het als privé krijgen we alles met over hen met te het weten. Hun acties kunnen het verschil in op tv maken tussen leven en uit dood.

Tonight's met the Night - Chicago Fire op tv gaat het over de op heldhaftige brandweerlieden van Chicago op tv Firehouse 51. de In de serie op wordt het leven van de uit brandweerlieden en van paramedici gevolgd. Zowel professioneel als het privé krijgen het we in alles over hen op te weten. Hun acties in kunnen het verschil maken een tussen leven en op tv dood. met Als een dronken bestuurder tegen een het tijdens elektriciteitskast aan rijdt, zit op tv de hele buurt zonder uit stroom.

Out with a van Bang - op tv Chicago tijdens Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden het van Chicago Firehouse tijdens naar 51. In de serie wordt in het leven een van de brandweerlieden met en paramedici een gevolgd. Zowel professioneel als privé op krijgen het we alles over in hen te weten. Hun op acties kunnen een het verschil maken tussen tijdens leven en dood. Casey tijdens probeert zichzelf en naar iedereen ervan te overtuigen met dat hij er een niks met met hem aan de in hand is na zijn tijdens op bijna doodervaring.

Shoved in een My Face - uit Chicago Fire de gaat over de heldhaftige een brandweerlieden van op tv Chicago Firehouse 51. In het de serie uit wordt het leven van de de brandweerlieden van en paramedici gevolgd. Zowel professioneel van als privé tijdens krijgen we alles over met hen uit te weten. Hun acties kunnen tijdens het verschil van maken tussen leven door en dood. Dawson tijdens begint uit haar training bij de Chicago Fire op tv Academy. Clarke van is koppig in en spreekt niet meer met tijdens de politie op over op tv de moord waar met hij de hoofdverdachte in van is.

Not op tv Like This door - Chicago Fire gaat naar over de met heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse de 51. In op de serie een wordt het leven door van de brandweerlieden en op paramedici gevolgd. Zowel van professioneel als privé krijgen we de met alles over hen te weten. in Hun tijdens acties kunnen het verschil maken tussen naar naar leven en dood. Het onvermijdelijke de is toch aangebroken, het McLeod heeft besloten door om kazerne 51 te in sluiten. de De medewerkers uit en de buurtbewoners door besluiten om het hierbij niet door te laten op tv en komen met in opstand.

You Will van Hurt in Him - Chicago Fire de gaat over de heldhaftige brandweerlieden van van een Chicago Firehouse 51. naar In de de serie wordt het leven op tv van de brandweerlieden en uit paramedici gevolgd. Zowel op professioneel als privé krijgen het we alles naar over hen van te weten. tijdens Hun acties kunnen het het verschil maken tijdens tussen leven en dood. Boden in bereidt zich voor om de zich te met verdedigen tegen met McLeod in een laatste poging uit om de uit kazerne te de redden van een sluiting. uit Leon op boekt vooruitgang in het uit moordonderzoek.

Rhymes op tv with South - Chicago tijdens Fire gaat uit over de heldhaftige brandweerlieden uit van Chicago een Firehouse 51. in In de serie wordt met het leven naar van de brandweerlieden en paramedici uit gevolgd. Zowel professioneel als een privé krijgen we tijdens naar alles over hen op te weten. Hun tijdens acties kunnen het verschil maken van tussen met leven en dood. De strijd tussen in Boden in en McLeod dreigt door te escaleren. Isabella overtuigt Mills naar ervan om mee uit op te gaan naar een naar gala.

No Regrets met - Chicago Fire uit gaat naar over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago in Firehouse door 51. In de serie het wordt het leven van op tv de brandweerlieden en tijdens paramedici gevolgd. naar Zowel een professioneel als privé uit krijgen we alles over hen te de weten. Hun acties door kunnen het verschil op maken door tussen leven en dood. Een met tanker heeft een een aanrijding met een naar in trein die vervolgens in op tv een winkel botst. De het brandweerlieden worden opgeroepen met om naar de locatie met in te gaan . Het met evenwicht zit tussen leven op en tijdens dood.

december 2020
26-02-2020 21:20

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Real Never Waits - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. H...

26-02-2020 20:30

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

One More Shot - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun ...

19-02-2020 21:25

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

A Dark Day - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun act...

19-02-2020 20:30

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Heavy Weight - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun a...

12-02-2020 21:25

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Until Your Feet Leave the Ground - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over...

12-02-2020 20:30

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

When Things Got Rough - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te wet...

05-02-2020 20:30

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Keep Your Mouth Shut - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te wete...

29-01-2020 21:25

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Virgin Skin - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun ac...

29-01-2020 20:30

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Tonight's the Night - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten...

22-01-2020 21:25

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Out with a Bang - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hu...

22-01-2020 20:30

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Shoved in My Face - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. ...

15-01-2020 21:25

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Not Like This - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun ...

15-01-2020 20:30

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

You Will Hurt Him - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. ...

08-01-2020 21:25

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

Rhymes with South - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. ...

08-01-2020 20:30

Chicago Fire

Chicago Fire - Chicago Fire

No Regrets - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun act...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chicago Fire gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chicago Fire de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chicago Fire bij Chicago Fire liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chicago Fire. Heb je een uitzending van Chicago Fire gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chicago Fire gemist

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

Uitzending gemist van Chicago Fire? Hier kun je alle uitzendingen van Chicago Fire kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 26-02-2020 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!