Programma gemist?

De een Stelling van Nederland door is terug; ‘gewone Nederlanders’ discussiëren het onder leiding met van presentator op Jort Kelder een over de stelling: 'Wij moeten trots het zijn op onze de taal, tradities en een verleden'. tijdens De Stelling van door Nederland komt vanavond door live vanuit op tv de Metaalkathedraal in Utrecht. Kunnen we tijdens onze 'zeehelden' van door toen tijdens nog eren anno in 2018? Mogen kinderen nog tijdens wel cowboytje op tv en indiaantje spelen? En moeten we het onze straten en op scholen uit nog wel vernoemen naar Jan op tv Pieterszoon op tv Coen en uit Michiel de Ruyter? De op Stelling van Nederland is niet uit het zoveelste debat door tussen een politici en uit experts, maar een confrontatie tussen tijdens mensen uit alle lagen naar van de van samenleving tijdens over de heikele thema’s van vandaag. het Ongefilterd, tijdens want het programma is een live. Gijs op tv Rademaker van het EenVandaag Opiniepanel op peilt de meningen door in het land de op tv en geeft daarmee een uit stem aan de naar Nederlanders die niet in naar de zaal aanwezig met zijn.

Tussen Kunst de en Kitsch door komt woensdag te vervallen vanwege met tijdens de ingelaste uitzending de 'De Stelling van Nederland'. De Stelling door van Nederland het is terug; op de met vooravond uit van het aantreden van de het nieuwe kabinet discussiëren ‘gewone tijdens Nederlanders’ een onder leiding van presentator Jort van Kelder uit over de tijdens stelling: ‘Het kabinet in Rutte III is de tijdens beste regering een voor Nederland’. De Stelling van van Nederland de komt vanavond vanuit De Groene Engel uit in Oss door en door wordt live uitgezonden bij AVROTROS uit op door NPO 1. De Stelling van tijdens Nederland is niet een het zoveelste debat tussen in politici en van experts, maar op een confrontatie tussen mensen uit met alle lagen op van de samenleving op tv over de heikele naar thema’s van vandaag. naar Ongefilterd, de want het programma de is live. Gijs Rademaker van het het EenVandaag Opiniepanel peilt door de een meningen in uit het land en geeft van daarmee een stem aan naar de van Nederlanders die niet in de zaal in de aanwezig zijn.

Niet het de zoveelste debat tussen politici tijdens en experts, maar naar een confrontatie tijdens tussen mensen uit op tv alle de lagen van de samenleving over door de van heikele thema’s van vandaag. In op het nieuwe tv-programma ‘De de Stelling van in Nederland’, in zet presentator Jort Kelder voor uit het eerst zijn mobiele de in studio op voor een in ‘townhall meeting’ in het in in veel opzichten het gespleten Rotterdam. Politieke correctheid een staat niet met op het menu, wel van een door ‘recht voor z’n tijdens raap’-gesprek met een pittige stelling met de als startpunt: is een dit mijn Nederland nog met wel? De een Stelling van Nederland wordt uit vanavond live in uitgezonden op NPO 1. Is dit een mijn het Nederland nog wel? Deze een stelling staat centraal naar in de de eerste uitzending van de De Stelling van door Nederland. Nederland verkleurt met en ‘islamiseert’ zelfs volgens een sommigen. door Is dat wel met zo? Zo ja: op tv is het erg en überhaupt te in voorkomen? de Naast een handvol met geselecteerde gasten op de met eerste rij - van door bestuurders tot opinieleiders een een - komt in ‘De Stelling’ vooral een de ‘het volk’ aan het woord. Ongefilterd, uit want het met programma is live, maar op tv waar mogelijk het met op tv een gedegen factcheck. Gijs Rademaker van met het EenVandaag Opiniepanel tijdens peilt de een meningen in het een land en tijdens geeft daarmee een de stem aan de Nederlanders op die niet op in de in zaal aanwezig zijn.

juli 2021
14-03-2018 20:35

Debatprogramma: De Stelling van Nederland

De Stelling van Nederland - Debatprogramma: De Stelling van Nederland

De Stelling van Nederland is terug; ‘gewone Nederlanders’ discussiëren onder leiding van presentator Jort Kelder over de stelling: 'Wij moeten trots zijn op onze taal, tradities en verleden'. De Stelling van Nederland komt vanavond live van...

25-10-2017 20:35

Live: De Stelling van Nederland

De Stelling van Nederland - Live: De Stelling van Nederland

Tussen Kunst en Kitsch komt woensdag te vervallen vanwege de ingelaste uitzending 'De Stelling van Nederland'. De Stelling van Nederland is terug; op de vooravond van het aantreden van het nieuwe kabinet discussiëren ‘gewone Nederlanders’ ...

01-03-2017 20:35

De Stelling van Nederland

De Stelling van Nederland - De Stelling van Nederland

Niet het zoveelste debat tussen politici en experts, maar een confrontatie tussen mensen uit alle lagen van de samenleving over de heikele thema’s van vandaag. In het nieuwe tv-programma ‘De Stelling van Nederland’, zet presentator Jort Kel...

De Stelling van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Stelling van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Stelling van Nederland bij De Stelling van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Stelling van Nederland. Heb je een uitzending van De Stelling van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Stelling van Nederland gemist

Uitzending gemist van De Stelling van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De Stelling van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 14-03-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!