Programma gemist?

De Stelling van met Nederland is terug; op tv naar ‘gewone Nederlanders’ discussiëren onder leiding van de presentator van Jort Kelder door over de stelling: in 'Wij moeten trots van zijn op onze taal, tradities een en van verleden'. De Stelling van Nederland op tv komt vanavond live vanuit een de Metaalkathedraal door in Utrecht. Kunnen naar we onze 'zeehelden' van toen op nog eren anno tijdens 2018? Mogen het kinderen nog naar wel cowboytje op tv en indiaantje spelen? En in moeten we op onze straten en scholen op nog wel vernoemen naar Jan door Pieterszoon Coen op tv en Michiel de uit Ruyter? De Stelling van uit uit Nederland is niet het zoveelste met debat tussen politici in en experts, van maar een confrontatie tussen op tv mensen uit alle tijdens lagen op tv van de samenleving naar over de heikele het thema’s van vandaag. Ongefilterd, want het uit naar programma is live. de Gijs Rademaker van het in EenVandaag Opiniepanel door peilt de meningen van in het land en geeft op daarmee van een stem aan op de Nederlanders die uit niet in de zaal aanwezig uit zijn.

Tussen Kunst in en Kitsch komt woensdag door te op vervallen vanwege de ingelaste uitzending door 'De Stelling van in Nederland'. De Stelling van in Nederland uit is terug; tijdens op de vooravond van het uit aantreden van het van nieuwe kabinet discussiëren ‘gewone de de Nederlanders’ onder leiding van presentator een Jort Kelder over de op tv stelling: ‘Het een kabinet Rutte op tv III is de beste regering de voor Nederland’. tijdens De uit Stelling van Nederland komt vanavond vanuit door een De Groene Engel de in Oss en wordt live in uitgezonden bij AVROTROS van op met NPO 1. De Stelling van op Nederland is niet met het in zoveelste debat tussen politici en het experts, maar een confrontatie op een tussen mensen uit alle lagen op van de naar samenleving over op tv de heikele thema’s door van vandaag. Ongefilterd, de want het programma naar is live. Gijs Rademaker in van het op tv EenVandaag Opiniepanel peilt de meningen naar in het land van en geeft daarmee een een stem aan in de Nederlanders met die niet in tijdens de zaal aanwezig met zijn.

Niet het door zoveelste debat de tussen politici en met experts, maar door een confrontatie tussen mensen naar uit alle lagen van de van samenleving van over de heikele thema’s van van op vandaag. In het nieuwe de tv-programma ‘De Stelling van de Nederland’, zet presentator het Jort Kelder de voor het door eerst zijn mobiele studio op tv op voor de een ‘townhall meeting’ in door het in veel met opzichten gespleten een Rotterdam. Politieke correctheid staat niet op op het in menu, wel op een ‘recht voor z’n raap’-gesprek met tijdens een pittige naar stelling als startpunt: door is naar dit mijn Nederland nog naar wel? De Stelling van Nederland naar wordt vanavond live op uitgezonden op NPO door 1. van Is dit mijn door Nederland nog wel? op Deze stelling het staat centraal in de met eerste uitzending van De in Stelling van door Nederland. Nederland op tv verkleurt en ‘islamiseert’ zelfs volgens op tv sommigen. Is dat tijdens wel het zo? Zo ja: is uit het erg en überhaupt te naar op voorkomen? Naast een handvol geselecteerde het gasten op de tijdens eerste rij het - van bestuurders tot opinieleiders op tv - komt in tijdens ‘De de Stelling’ vooral ‘het door volk’ aan het het woord. Ongefilterd, naar want het programma is live, door maar waar mogelijk met met een tijdens gedegen factcheck. Gijs Rademaker naar van het EenVandaag Opiniepanel naar een peilt de meningen het in het land op en geeft daarmee een tijdens stem aan de Nederlanders uit die op tv niet in de zaal aanwezig het zijn.

januari 2021
14-03-2018 20:35

Debatprogramma: De Stelling van Nederland

De Stelling van Nederland - Debatprogramma: De Stelling van Nederland

De Stelling van Nederland is terug; ‘gewone Nederlanders’ discussiëren onder leiding van presentator Jort Kelder over de stelling: 'Wij moeten trots zijn op onze taal, tradities en verleden'. De Stelling van Nederland komt vanavond live van...

25-10-2017 20:35

Live: De Stelling van Nederland

De Stelling van Nederland - Live: De Stelling van Nederland

Tussen Kunst en Kitsch komt woensdag te vervallen vanwege de ingelaste uitzending 'De Stelling van Nederland'. De Stelling van Nederland is terug; op de vooravond van het aantreden van het nieuwe kabinet discussiëren ‘gewone Nederlanders’ ...

01-03-2017 20:35

De Stelling van Nederland

De Stelling van Nederland - De Stelling van Nederland

Niet het zoveelste debat tussen politici en experts, maar een confrontatie tussen mensen uit alle lagen van de samenleving over de heikele thema’s van vandaag. In het nieuwe tv-programma ‘De Stelling van Nederland’, zet presentator Jort Kel...

De Stelling van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Stelling van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Stelling van Nederland bij De Stelling van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Stelling van Nederland. Heb je een uitzending van De Stelling van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Stelling van Nederland gemist

Uitzending gemist van De Stelling van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De Stelling van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 14-03-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!