Programma gemist?

De tijdens Stelling van tijdens Nederland is terug; ‘gewone door Nederlanders’ discussiëren onder leiding tijdens van presentator Jort een Kelder over de van stelling: 'Wij moeten trots door zijn door op onze door taal, tradities en verleden'. in De Stelling van Nederland een komt door vanavond live vanuit de Metaalkathedraal in in Utrecht. Kunnen we onze een 'zeehelden' van toen van nog het eren anno van 2018? Mogen kinderen van nog wel cowboytje en indiaantje de spelen? En moeten we van onze in straten en tijdens scholen nog wel vernoemen naar Jan door van Pieterszoon Coen en Michiel naar de Ruyter? De Stelling van van Nederland is niet op het zoveelste debat tijdens tussen het politici en door experts, maar een confrontatie tussen mensen met uit de alle lagen van de samenleving naar over van de heikele thema’s uit van vandaag. Ongefilterd, met want het programma is live. in Gijs Rademaker naar van de het EenVandaag Opiniepanel een peilt de meningen in het de land tijdens en geeft daarmee uit een stem aan in de Nederlanders die een niet in de uit zaal aanwezig zijn.

Tussen het Kunst en Kitsch komt op woensdag te vervallen de vanwege de ingelaste uitzending een 'De Stelling van tijdens Nederland'. De Stelling van met Nederland de is terug; op op de vooravond door van het aantreden van naar het nieuwe kabinet discussiëren ‘gewone op Nederlanders’ onder door leiding van de presentator Jort naar Kelder over de stelling: een ‘Het kabinet Rutte door III is van de beste regering voor op tv Nederland’. De de Stelling van Nederland komt het vanavond vanuit De Groene de Engel het in Oss en wordt live op uitgezonden in bij AVROTROS op NPO 1. De met Stelling van op Nederland een is niet het zoveelste debat de tussen politici en experts, de maar een tijdens confrontatie tussen op mensen uit alle door lagen van de de samenleving over de heikele met thema’s van het vandaag. Ongefilterd, tijdens want het programma is live. Gijs door Rademaker een van het EenVandaag de Opiniepanel peilt de meningen door in uit het land en een geeft daarmee een stem aan van de Nederlanders uit die niet in de een zaal aanwezig naar zijn.

Niet tijdens het zoveelste debat tussen een politici tijdens en experts, maar tijdens een confrontatie tussen mensen uit op tv alle lagen van op de samenleving over de in tijdens heikele thema’s van vandaag. In het in nieuwe tv-programma ‘De door Stelling door van Nederland’, zet van presentator Jort Kelder op voor het eerst zijn mobiele op tv studio op uit voor naar een ‘townhall meeting’ in het tijdens in naar veel opzichten gespleten Rotterdam. Politieke correctheid door staat niet naar op de het menu, wel door een ‘recht voor z’n raap’-gesprek met het een pittige stelling een als startpunt: uit is dit het mijn Nederland nog wel? het De Stelling van Nederland een wordt op tv vanavond live uitgezonden tijdens op NPO 1. Is dit naar mijn Nederland uit nog wel? Deze stelling met een staat centraal in de eerste door uitzending van De Stelling door van een Nederland. Nederland van verkleurt en ‘islamiseert’ zelfs volgens uit sommigen. Is tijdens dat wel door zo? Zo ja: tijdens is het erg en überhaupt te het voorkomen? Naast op een handvol geselecteerde gasten de op de in eerste rij naar - van bestuurders tot de opinieleiders - komt in een ‘De van Stelling’ vooral ‘het volk’ van aan het naar woord. Ongefilterd, want het programma uit de is live, maar de waar mogelijk met de een gedegen factcheck. Gijs Rademaker van op tv de het EenVandaag Opiniepanel peilt de meningen op tv in door het land en in geeft daarmee op een stem aan de tijdens Nederlanders die in niet in de zaal van aanwezig zijn.

september 2020
14-03-2018 20:35

Debatprogramma: De Stelling van Nederland

De Stelling van Nederland - Debatprogramma: De Stelling van Nederland

De Stelling van Nederland is terug; ‘gewone Nederlanders’ discussiëren onder leiding van presentator Jort Kelder over de stelling: 'Wij moeten trots zijn op onze taal, tradities en verleden'. De Stelling van Nederland komt vanavond live van...

25-10-2017 20:35

Live: De Stelling van Nederland

De Stelling van Nederland - Live: De Stelling van Nederland

Tussen Kunst en Kitsch komt woensdag te vervallen vanwege de ingelaste uitzending 'De Stelling van Nederland'. De Stelling van Nederland is terug; op de vooravond van het aantreden van het nieuwe kabinet discussiëren ‘gewone Nederlanders’ ...

01-03-2017 20:35

De Stelling van Nederland

De Stelling van Nederland - De Stelling van Nederland

Niet het zoveelste debat tussen politici en experts, maar een confrontatie tussen mensen uit alle lagen van de samenleving over de heikele thema’s van vandaag. In het nieuwe tv-programma ‘De Stelling van Nederland’, zet presentator Jort Kel...

De Stelling van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Stelling van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Stelling van Nederland bij De Stelling van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Stelling van Nederland. Heb je een uitzending van De Stelling van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Stelling van Nederland gemist

Uitzending gemist van De Stelling van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De Stelling van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 14-03-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!