Programma gemist?

De Stelling op tv van Nederland is de terug; ‘gewone Nederlanders’ discussiëren op onder leiding van met in presentator Jort Kelder over de stelling: uit uit 'Wij moeten trots door zijn op onze van taal, tradities en verleden'. De Stelling de tijdens van Nederland komt vanavond naar live vanuit de met Metaalkathedraal in met Utrecht. Kunnen we onze 'zeehelden' in van toen de nog eren anno tijdens 2018? Mogen kinderen nog op wel cowboytje en indiaantje op tv spelen? En de moeten we onze straten en in het scholen nog wel vernoemen naar Jan tijdens in Pieterszoon Coen en Michiel de de Ruyter? De Stelling door van Nederland is naar niet tijdens het zoveelste debat een tussen politici en experts, op maar een confrontatie in tussen mensen uit alle lagen door van de door samenleving op tv over de heikele thema’s van tijdens vandaag. het Ongefilterd, want het programma is live. in Gijs Rademaker tijdens van een het EenVandaag Opiniepanel peilt de van meningen in door het land en op geeft daarmee een stem aan de de Nederlanders de die het niet in de zaal het aanwezig zijn.

Tussen Kunst de en Kitsch komt van woensdag te op tv vervallen vanwege de ingelaste uitzending op tv van 'De Stelling van Nederland'. De tijdens Stelling van Nederland naar is terug; op in de vooravond van het aantreden op tv van van het nieuwe kabinet discussiëren ‘gewone uit Nederlanders’ onder leiding het van presentator Jort het Kelder het over de stelling: naar ‘Het kabinet van Rutte III is uit de beste regering voor met Nederland’. De Stelling door van Nederland komt vanavond op tv vanuit met De Groene Engel in Oss en de wordt live uitgezonden uit bij AVROTROS met op op tv NPO 1. De Stelling van van Nederland is niet het op zoveelste op debat tussen politici en de experts, maar een tijdens confrontatie tussen het mensen uit alle lagen een van de het samenleving over de heikele thema’s naar van vandaag. tijdens Ongefilterd, want door het programma is live. met Gijs naar Rademaker van het EenVandaag Opiniepanel van peilt de het meningen in van het land en geeft het daarmee een stem aan een de Nederlanders die niet de in de zaal in aanwezig uit zijn.

Niet uit het zoveelste debat tussen politici van en met experts, maar een confrontatie het tussen mensen uit alle van door lagen van de samenleving over de met heikele thema’s van uit vandaag. In uit het nieuwe een tv-programma ‘De Stelling uit van Nederland’, zet presentator Jort naar Kelder voor het de eerst zijn mobiele het studio op een voor een op tv ‘townhall meeting’ in het de in veel opzichten op tv gespleten de Rotterdam. Politieke correctheid staat op tv niet op het door menu, wel een ‘recht op voor z’n raap’-gesprek uit met het een pittige stelling als startpunt: is op dit mijn Nederland uit naar nog wel? De Stelling van Nederland de wordt uit vanavond live uitgezonden op NPO op tv 1. de Is dit tijdens mijn Nederland nog wel? Deze door stelling staat centraal in naar de eerste uitzending in van de De Stelling van een Nederland. Nederland op verkleurt en ‘islamiseert’ op zelfs volgens sommigen. Is het dat wel zo? Zo het ja: op tv is het erg en überhaupt te op tv voorkomen? Naast een van handvol geselecteerde uit gasten van op de eerste rij - tijdens van tijdens bestuurders tot opinieleiders - van komt in ‘De Stelling’ vooral tijdens ‘het volk’ tijdens aan het woord. Ongefilterd, in want tijdens het programma is live, op tv maar waar mogelijk met tijdens een gedegen op tv factcheck. in Gijs Rademaker van het EenVandaag met Opiniepanel peilt de de meningen in het op tv land en geeft uit daarmee een stem tijdens aan de Nederlanders op tv die niet in de de op zaal aanwezig zijn.

juni 2020
14-03-2018 20:35

Debatprogramma: De Stelling van Nederland

De Stelling van Nederland - Debatprogramma: De Stelling van Nederland

De Stelling van Nederland is terug; ‘gewone Nederlanders’ discussiëren onder leiding van presentator Jort Kelder over de stelling: 'Wij moeten trots zijn op onze taal, tradities en verleden'. De Stelling van Nederland komt vanavond live van...

25-10-2017 20:35

Live: De Stelling van Nederland

De Stelling van Nederland - Live: De Stelling van Nederland

Tussen Kunst en Kitsch komt woensdag te vervallen vanwege de ingelaste uitzending 'De Stelling van Nederland'. De Stelling van Nederland is terug; op de vooravond van het aantreden van het nieuwe kabinet discussiëren ‘gewone Nederlanders’ ...

01-03-2017 20:35

De Stelling van Nederland

De Stelling van Nederland - De Stelling van Nederland

Niet het zoveelste debat tussen politici en experts, maar een confrontatie tussen mensen uit alle lagen van de samenleving over de heikele thema’s van vandaag. In het nieuwe tv-programma ‘De Stelling van Nederland’, zet presentator Jort Kel...

De Stelling van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Stelling van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Stelling van Nederland bij De Stelling van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Stelling van Nederland. Heb je een uitzending van De Stelling van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Stelling van Nederland gemist

Uitzending gemist van De Stelling van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De Stelling van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 14-03-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!