Programma gemist?

De Stelling in van Nederland is uit terug; ‘gewone Nederlanders’ uit discussiëren onder leiding van met presentator Jort het Kelder over de naar stelling: een 'Wij moeten trots zijn op op onze taal, tradities met en tijdens verleden'. De Stelling naar van Nederland komt vanavond live naar vanuit de Metaalkathedraal tijdens in Utrecht. Kunnen op tv we onze van 'zeehelden' van toen nog een eren anno 2018? Mogen kinderen een nog een wel cowboytje op en indiaantje spelen? En uit moeten we de onze straten en scholen nog op tv wel uit vernoemen naar Jan Pieterszoon Coen en een Michiel de Ruyter? door De Stelling op tv van Nederland uit is niet op het zoveelste debat tussen politici de en experts, maar naar een confrontatie tussen mensen van uit alle op tv lagen van de het samenleving over op tv de heikele thema’s uit van vandaag. Ongefilterd, want het door programma door is live. Gijs op tv Rademaker van uit het EenVandaag Opiniepanel tijdens peilt de meningen naar in het land en geeft daarmee tijdens met een stem aan de het Nederlanders die niet in de in zaal van aanwezig zijn.

Tussen in Kunst en tijdens Kitsch komt woensdag te op vervallen vanwege op tv de ingelaste uitzending 'De naar Stelling van uit Nederland'. De Stelling van door Nederland is terug; op de het vooravond van het aantreden tijdens van op het nieuwe kabinet discussiëren ‘gewone het Nederlanders’ onder een leiding op van presentator Jort Kelder over de tijdens stelling: ‘Het kabinet in Rutte III naar is de beste regering in voor Nederland’. van De Stelling van Nederland op op komt vanavond vanuit De een Groene Engel door in Oss en wordt live uitgezonden van bij AVROTROS een op op tv NPO 1. De Stelling van een Nederland is niet in het in zoveelste debat tussen politici de en experts, maar een de confrontatie tussen mensen van uit alle lagen uit van de samenleving een over een de heikele thema’s van van vandaag. Ongefilterd, in want het programma het is live. Gijs Rademaker van het met EenVandaag naar Opiniepanel peilt de een meningen in op het land en door geeft daarmee een stem op tv aan de Nederlanders die niet naar het in de zaal aanwezig een zijn.

Niet het zoveelste het op debat tussen politici en experts, maar in een confrontatie tussen door mensen uit alle op tv lagen in van de uit samenleving over de heikele thema’s van op vandaag. In tijdens het nieuwe de tv-programma ‘De met Stelling van Nederland’, naar zet presentator Jort op tv Kelder voor het eerst zijn door mobiele studio op op voor een ‘townhall het meeting’ in het in naar veel tijdens opzichten gespleten Rotterdam. Politieke op tv correctheid door staat niet op het menu, wel op een tijdens ‘recht voor z’n uit raap’-gesprek met een pittige tijdens stelling als startpunt: naar is dit een mijn Nederland tijdens nog wel? De Stelling uit van Nederland wordt vanavond de live uitgezonden op in NPO 1. Is uit dit mijn Nederland nog uit wel? van Deze stelling staat centraal in op tv met de eerste uitzending van De de Stelling van op tv Nederland. Nederland het verkleurt en ‘islamiseert’ in zelfs volgens sommigen. Is in dat wel zo? in Zo ja: tijdens is het erg en überhaupt uit te voorkomen? uit Naast een handvol geselecteerde uit gasten op de door eerste rij een - van bestuurders uit tot opinieleiders - komt naar in tijdens ‘De Stelling’ vooral ‘het volk’ uit aan door het woord. Ongefilterd, want het een programma is live, maar de waar mogelijk met door een gedegen de factcheck. Gijs Rademaker van het het naar EenVandaag Opiniepanel peilt de het meningen op tv in het land en in geeft daarmee een stem aan een door de Nederlanders die niet in het de met zaal aanwezig zijn.

januari 2020
14-03-2018 20:35

Debatprogramma: De Stelling van Nederland

De Stelling van Nederland - Debatprogramma: De Stelling van Nederland

De Stelling van Nederland is terug; ‘gewone Nederlanders’ discussiëren onder leiding van presentator Jort Kelder over de stelling: 'Wij moeten trots zijn op onze taal, tradities en verleden'. De Stelling van Nederland komt vanavond live van...

25-10-2017 20:35

Live: De Stelling van Nederland

De Stelling van Nederland - Live: De Stelling van Nederland

Tussen Kunst en Kitsch komt woensdag te vervallen vanwege de ingelaste uitzending 'De Stelling van Nederland'. De Stelling van Nederland is terug; op de vooravond van het aantreden van het nieuwe kabinet discussiëren ‘gewone Nederlanders’ ...

01-03-2017 20:35

De Stelling van Nederland

De Stelling van Nederland - De Stelling van Nederland

Niet het zoveelste debat tussen politici en experts, maar een confrontatie tussen mensen uit alle lagen van de samenleving over de heikele thema’s van vandaag. In het nieuwe tv-programma ‘De Stelling van Nederland’, zet presentator Jort Kel...

De Stelling van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Stelling van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Stelling van Nederland bij De Stelling van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Stelling van Nederland. Heb je een uitzending van De Stelling van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Stelling van Nederland gemist

Uitzending gemist van De Stelling van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De Stelling van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 14-03-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!