Programma gemist?

De met Stelling van naar Nederland is terug; op tv ‘gewone Nederlanders’ discussiëren onder een leiding van presentator Jort Kelder het de over de stelling: 'Wij moeten tijdens trots zijn op in onze taal, tradities op en verleden'. De Stelling op tv van Nederland komt de vanavond live vanuit met de Metaalkathedraal de in uit Utrecht. Kunnen we onze 'zeehelden' van tijdens toen nog eren anno op tv 2018? op Mogen kinderen uit nog wel cowboytje en door indiaantje spelen? En moeten de we met onze straten en uit scholen nog wel naar vernoemen naar Jan Pieterszoon naar Coen en Michiel de op Ruyter? De Stelling een van Nederland van is niet het zoveelste debat met tussen politici en van op tv experts, maar een tijdens confrontatie tussen mensen uit alle lagen uit van uit de samenleving van over de heikele thema’s van vandaag. op Ongefilterd, want het op tv programma is live. de in Gijs Rademaker van het EenVandaag Opiniepanel met peilt de op tv meningen van in het land en het geeft daarmee een stem tijdens aan de Nederlanders die op tv niet in met de zaal door aanwezig zijn.

Tussen Kunst op tv en Kitsch met komt woensdag te de vervallen vanwege de ingelaste uitzending tijdens 'De Stelling van van op tv Nederland'. De Stelling van de Nederland is terug; op de op vooravond van het aantreden op tv van het nieuwe op tv kabinet discussiëren ‘gewone tijdens uit Nederlanders’ onder leiding van presentator Jort in Kelder over de uit stelling: met ‘Het kabinet van Rutte III is de beste regering door door voor Nederland’. De Stelling van van Nederland komt vanavond uit vanuit De Groene Engel tijdens in Oss tijdens en wordt tijdens live uitgezonden in bij AVROTROS op van NPO 1. De op tv Stelling van Nederland is niet van het zoveelste debat de tussen een politici en experts, maar de een confrontatie tussen het mensen uit tijdens alle lagen van de samenleving op over in de heikele thema’s van vandaag. Ongefilterd, de want het programma op tv van is live. Gijs Rademaker van het op tv EenVandaag Opiniepanel peilt in de met meningen in naar het land en door geeft daarmee een op stem aan de Nederlanders van die niet in tijdens de zaal aanwezig op tv zijn.

Niet het naar zoveelste debat op tv tussen politici en experts, een maar een het confrontatie tussen mensen uit alle een lagen van met de samenleving over de in met heikele thema’s van vandaag. van In het het nieuwe tv-programma ‘De Stelling met van Nederland’, zet in presentator Jort een Kelder voor het eerst zijn mobiele naar studio op voor een een ‘townhall van meeting’ op in het in veel uit opzichten gespleten Rotterdam. Politieke correctheid in staat niet een op het menu, tijdens wel uit een ‘recht voor z’n op tv raap’-gesprek met een pittige het stelling tijdens als startpunt: is dit mijn Nederland uit nog op tv wel? De van Stelling van Nederland wordt vanavond live een uit uitgezonden op NPO met 1. Is dit mijn Nederland nog tijdens wel? Deze stelling met staat van centraal in de op eerste uitzending van De Stelling de van op tv Nederland. Nederland op verkleurt en ‘islamiseert’ zelfs volgens sommigen. door uit Is dat wel op zo? Zo ja: uit is het erg met en überhaupt te voorkomen? Naast een naar van handvol geselecteerde gasten op de eerste de rij - naar van bestuurders met tot opinieleiders een - komt in ‘De Stelling’ vooral op tv ‘het volk’ aan de van het woord. Ongefilterd, want het programma een is live, maar door waar mogelijk met met een gedegen de factcheck. Gijs Rademaker van op het EenVandaag Opiniepanel naar peilt de van meningen in het land op tv en uit geeft daarmee een stem aan door de Nederlanders die tijdens niet in naar de zaal door aanwezig zijn.

mei 2021
14-03-2018 20:35

Debatprogramma: De Stelling van Nederland

De Stelling van Nederland - Debatprogramma: De Stelling van Nederland

De Stelling van Nederland is terug; ‘gewone Nederlanders’ discussiëren onder leiding van presentator Jort Kelder over de stelling: 'Wij moeten trots zijn op onze taal, tradities en verleden'. De Stelling van Nederland komt vanavond live van...

25-10-2017 20:35

Live: De Stelling van Nederland

De Stelling van Nederland - Live: De Stelling van Nederland

Tussen Kunst en Kitsch komt woensdag te vervallen vanwege de ingelaste uitzending 'De Stelling van Nederland'. De Stelling van Nederland is terug; op de vooravond van het aantreden van het nieuwe kabinet discussiëren ‘gewone Nederlanders’ ...

01-03-2017 20:35

De Stelling van Nederland

De Stelling van Nederland - De Stelling van Nederland

Niet het zoveelste debat tussen politici en experts, maar een confrontatie tussen mensen uit alle lagen van de samenleving over de heikele thema’s van vandaag. In het nieuwe tv-programma ‘De Stelling van Nederland’, zet presentator Jort Kel...

De Stelling van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Stelling van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Stelling van Nederland bij De Stelling van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Stelling van Nederland. Heb je een uitzending van De Stelling van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Stelling van Nederland gemist

Uitzending gemist van De Stelling van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De Stelling van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 14-03-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!