Programma gemist?

Moeder tijdens Ardif kreeg 2 jaar tijdens geleden een telefoontje waardoor het de grond van onder haar voeten wegzakte. naar Haar op dochter was namelijk opgepakt op tv voor drugssmokkel. De het eis: de 8 tot 12 jaar. In de Colombia volgt er een de in confronterend weerzien tussen met moeder en dochter. André moet zijn met gezin naar al jaren missen. tijdens Sinds hij tijdens in Nederland zijn baan verloor, van heeft hij zijn op tv lieve vrouw op en dochter naar niet meer gezien. op tv Dat is nu uit 3 jaar geleden. Yolanthe uit herenigt het op gezin.

Yolanthe reist een samen met haar uit gasten af naar met de Dominicaanse van Republiek, een land het van uitersten. De vader de van Nathalie overleed van zeventien naar jaar geleden in de Dominicaanse Republiek. naar door Samen met haar naar halfbroertje, die zijn in vader nog nooit ontmoet heeft, wil op tv zij afscheid naar nemen bij tijdens het graf van hun met vader. De door 45-jarige Marjan bezoekt de tijdens Rafey-gevangenis in Santiago, naar waar haar door vriend Alex zeven de jaar achter naar de tralies zit met voor drugssmokkel.

Yolanthe is in van door het straatarme en door natuurrampen geteisterde met in Haïti. De drie in gasten die met Yolanthe afreizen, zijn op na hun geboorte met van allemaal afgestaan ter adoptie in en in Nederland opgegroeid. Nu, het jaren met later, gaan zij tijdens op zoek door naar hun ware tijdens roots en hopen zijn op tv hun familie weer in met de armen te kunnen op sluiten. Niet voor in alle gasten verloopt naar naar de reis zoals op tv gehoopt.

Trudy en Gerard in hebben op een zware, emotionele reis in voor op de boeg. Ze door willen hun zoon bezoeken die 20 het jaar uit vastzit in een op Thaise gevangenis. Vader door Gerard wil naar zijn zoon een allerlaatste groet op brengen omdat hij, door vanwege zijn ziekte, uit het het op tv leven wil stappen. Ook door maken we uit kennis met de 85-jarige Yopi. een Zij uit wordt herenigd met haar zoon de die jaren geleden met een partybar is uit met begonnen in Thailand. Dat bezoek het loopt op anders dan gedacht.

De naar reis gaat naar Zuid-Afrika. tijdens De uit 64-jarige Yvonne moest van haar van vader haar dochtertje na op tv de geboorte afstaan uit ter op adoptie. Na 48 jaar hoopt tijdens ze haar bloedeigen het dochter weer in tijdens de armen te het kunnen op sluiten.

Yolanthe tijdens reist naar de de Antillen. Daar sluiten twee naar broers elkaar na 26 met op tv jaar weer in van de armen, nadat de de rest van hun gezin het in 1990 in omkwam bij een op vreselijk verkeersongeluk.

juli 2020
12-04-2017 20:34

Afl. 6

Reunited - Afl. 6

Moeder Ardif kreeg 2 jaar geleden een telefoontje waardoor de grond onder haar voeten wegzakte. Haar dochter was namelijk opgepakt voor drugssmokkel. De eis: 8 tot 12 jaar. In Colombia volgt er een confronterend weerzien tussen moeder en do...

05-04-2017 20:34

Afl. 5

Reunited - Afl. 5

Yolanthe reist samen met haar gasten af naar de Dominicaanse Republiek, een land van uitersten. De vader van Nathalie overleed zeventien jaar geleden in de Dominicaanse Republiek. Samen met haar halfbroertje, die zijn vader nog nooit ontmoe...

29-03-2017 20:35

Afl. 4

Reunited - Afl. 4

Yolanthe is in het straatarme en door natuurrampen geteisterde Haïti. De drie gasten die met Yolanthe afreizen, zijn na hun geboorte allemaal afgestaan ter adoptie en in Nederland opgegroeid. Nu, jaren later, gaan zij op zoek naar hun ware ...

22-03-2017 20:33

Afl. 3

Reunited - Afl. 3

Trudy en Gerard hebben een zware, emotionele reis voor de boeg. Ze willen hun zoon bezoeken die 20 jaar vastzit in een Thaise gevangenis. Vader Gerard wil zijn zoon een allerlaatste groet brengen omdat hij, vanwege zijn ziekte, uit het leve...

08-03-2017 20:34

Afl. 2

Reunited - Afl. 2

De reis gaat naar Zuid-Afrika. De 64-jarige Yvonne moest van haar vader haar dochtertje na de geboorte afstaan ter adoptie. Na 48 jaar hoopt ze haar bloedeigen dochter weer in de armen te kunnen sluiten.

01-03-2017 20:33

Afl. 1

Reunited - Afl. 1

Yolanthe reist naar de Antillen. Daar sluiten twee broers elkaar na 26 jaar weer in de armen, nadat de rest van hun gezin in 1990 omkwam bij een vreselijk verkeersongeluk.

Reunited gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Reunited de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Reunited bij Reunited liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Reunited. Heb je een uitzending van Reunited gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Reunited gemist

Programma waarin Yolanthe Sneijder-Cabau mensen samenbrengt die elkaar al jaren niet hebben gezien. Zij worden gescheiden door de wet, een oorlog, adoptie, immigratieregels, tralies of door ziekte. Omstandigheden waar ze geen invloed op hebben en die niet op te lossen zijn door simpelweg een ticket te kopen.

Uitzending gemist van Reunited? Hier kun je alle uitzendingen van Reunited kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 12-04-2017 om 20:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!