Programma gemist?

Moeder de Ardif kreeg 2 jaar naar geleden een het telefoontje waardoor de grond onder een haar voeten wegzakte. de Haar dochter op was namelijk van opgepakt voor drugssmokkel. De in eis: 8 tot 12 van jaar. In Colombia in door volgt er een confronterend weerzien met tussen moeder en een dochter. André moet tijdens zijn gezin al naar jaren missen. door Sinds hij in Nederland zijn door baan verloor, door heeft hij zijn lieve uit van vrouw en dochter niet de meer gezien. het Dat is nu 3 door jaar geleden. Yolanthe herenigt op het met gezin.

Yolanthe tijdens reist samen tijdens met haar gasten af naar de op tv Dominicaanse in Republiek, een land van het uitersten. De van vader van Nathalie overleed zeventien op op tv jaar geleden in een de Dominicaanse Republiek. Samen een met haar halfbroertje, die naar zijn vader in nog nooit ontmoet in heeft, wil op zij afscheid nemen naar bij het graf op tv van hun vader. De de 45-jarige Marjan bezoekt de Rafey-gevangenis het uit in Santiago, waar haar vriend Alex op de zeven jaar achter de de tralies zit voor de drugssmokkel.

Yolanthe op tv is in op het straatarme en door in natuurrampen geteisterde Haïti. in De drie gasten op tv die met de Yolanthe afreizen, zijn na hun geboorte de uit allemaal afgestaan ter adoptie en in van Nederland opgegroeid. van Nu, jaren later, met gaan zij op van zoek naar een hun ware op tv roots en hopen met zijn hun familie een weer in de armen te tijdens kunnen sluiten. Niet voor een alle door gasten verloopt de naar reis zoals op gehoopt.

Trudy en door Gerard hebben door een zware, emotionele reis de voor op tv de boeg. Ze willen hun zoon het bezoeken die 20 op jaar vastzit in op een Thaise uit gevangenis. Vader Gerard een wil zijn zoon een op tv allerlaatste groet brengen de omdat hij, vanwege op tv zijn ziekte, het uit het het leven wil stappen. tijdens Ook maken we kennis met in de 85-jarige tijdens Yopi. Zij het wordt herenigd met haar zoon het een die jaren geleden een uit partybar is begonnen in het Thailand. Dat bezoek uit loopt van anders dan gedacht.

De de reis gaat naar Zuid-Afrika. met De 64-jarige Yvonne moest een van haar vader op haar dochtertje na op de geboorte het afstaan op ter adoptie. Na 48 jaar naar hoopt naar ze haar bloedeigen dochter weer uit in het de armen te kunnen tijdens sluiten.

Yolanthe reist in naar de Antillen. met Daar door sluiten twee broers elkaar na een 26 jaar weer in op tv de de armen, nadat de rest van een hun gezin in uit 1990 omkwam bij door een vreselijk door verkeersongeluk.

februari 2020
12-04-2017 20:34

Afl. 6

Reunited - Afl. 6

Moeder Ardif kreeg 2 jaar geleden een telefoontje waardoor de grond onder haar voeten wegzakte. Haar dochter was namelijk opgepakt voor drugssmokkel. De eis: 8 tot 12 jaar. In Colombia volgt er een confronterend weerzien tussen moeder en do...

05-04-2017 20:34

Afl. 5

Reunited - Afl. 5

Yolanthe reist samen met haar gasten af naar de Dominicaanse Republiek, een land van uitersten. De vader van Nathalie overleed zeventien jaar geleden in de Dominicaanse Republiek. Samen met haar halfbroertje, die zijn vader nog nooit ontmoe...

29-03-2017 20:35

Afl. 4

Reunited - Afl. 4

Yolanthe is in het straatarme en door natuurrampen geteisterde Haïti. De drie gasten die met Yolanthe afreizen, zijn na hun geboorte allemaal afgestaan ter adoptie en in Nederland opgegroeid. Nu, jaren later, gaan zij op zoek naar hun ware ...

22-03-2017 20:33

Afl. 3

Reunited - Afl. 3

Trudy en Gerard hebben een zware, emotionele reis voor de boeg. Ze willen hun zoon bezoeken die 20 jaar vastzit in een Thaise gevangenis. Vader Gerard wil zijn zoon een allerlaatste groet brengen omdat hij, vanwege zijn ziekte, uit het leve...

08-03-2017 20:34

Afl. 2

Reunited - Afl. 2

De reis gaat naar Zuid-Afrika. De 64-jarige Yvonne moest van haar vader haar dochtertje na de geboorte afstaan ter adoptie. Na 48 jaar hoopt ze haar bloedeigen dochter weer in de armen te kunnen sluiten.

01-03-2017 20:33

Afl. 1

Reunited - Afl. 1

Yolanthe reist naar de Antillen. Daar sluiten twee broers elkaar na 26 jaar weer in de armen, nadat de rest van hun gezin in 1990 omkwam bij een vreselijk verkeersongeluk.

Reunited gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Reunited de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Reunited bij Reunited liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Reunited. Heb je een uitzending van Reunited gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Reunited gemist

Programma waarin Yolanthe Sneijder-Cabau mensen samenbrengt die elkaar al jaren niet hebben gezien. Zij worden gescheiden door de wet, een oorlog, adoptie, immigratieregels, tralies of door ziekte. Omstandigheden waar ze geen invloed op hebben en die niet op te lossen zijn door simpelweg een ticket te kopen.

Uitzending gemist van Reunited? Hier kun je alle uitzendingen van Reunited kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 12-04-2017 om 20:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!