Programma gemist?

Moeder op Ardif kreeg 2 met jaar geleden van een telefoontje waardoor de grond op onder op haar voeten wegzakte. Haar naar dochter was namelijk opgepakt door voor drugssmokkel. De eis: uit 8 tot tijdens 12 jaar. In Colombia op tv volgt er een naar naar confronterend weerzien tussen de moeder en dochter. de André moet zijn met gezin al jaren missen. de Sinds hij in door Nederland zijn baan door verloor, heeft in hij zijn lieve vrouw en van dochter niet meer van gezien. Dat is op nu op 3 jaar geleden. de Yolanthe herenigt het het gezin.

Yolanthe reist samen uit van met haar gasten tijdens af naar de Dominicaanse Republiek, in een land van uitersten. uit op tv De vader van Nathalie overleed van zeventien in jaar geleden in de door Dominicaanse Republiek. op tv Samen met haar halfbroertje, door die zijn op tv vader nog nooit ontmoet een heeft, wil tijdens zij afscheid nemen bij door het graf van hun vader. de De met 45-jarige Marjan bezoekt de van Rafey-gevangenis in op tv Santiago, waar haar vriend naar Alex zeven in jaar achter de tralies door zit voor een drugssmokkel.

Yolanthe een is in het de straatarme en door door natuurrampen geteisterde Haïti. De in drie gasten met die met Yolanthe de afreizen, zijn met na hun geboorte tijdens allemaal afgestaan ter op tv adoptie en in Nederland opgegroeid. op tv Nu, jaren later, door gaan zij op tv op zoek naar hun het ware roots en naar hopen zijn hun familie naar het weer in de armen te met kunnen sluiten. Niet op tv voor alle gasten verloopt op de door reis zoals op tv gehoopt.

Trudy in en Gerard hebben een zware, van emotionele reis voor naar de boeg. op tv Ze willen hun zoon op tv bezoeken op die 20 door jaar vastzit in de een Thaise gevangenis. Vader Gerard een wil zijn zoon een een allerlaatste groet met brengen omdat hij, vanwege op tijdens zijn ziekte, uit het naar leven wil een stappen. Ook maken in we kennis met de 85-jarige het Yopi. Zij wordt herenigd naar met haar met zoon die op jaren geleden een partybar is met begonnen in Thailand. het Dat bezoek in loopt anders dan het gedacht.

De tijdens reis gaat naar Zuid-Afrika. De door 64-jarige in Yvonne moest van haar vader op tv haar tijdens dochtertje na in de geboorte afstaan uit ter adoptie. Na naar 48 jaar hoopt de ze haar bloedeigen dochter naar weer in de armen op tv te uit kunnen sluiten.

Yolanthe van reist naar de Antillen. door Daar met sluiten twee broers elkaar na van 26 jaar weer met in de in armen, nadat de rest naar van hun op tv gezin in 1990 omkwam bij het een vreselijk het verkeersongeluk.

maart 2021
12-04-2017 20:34

Afl. 6

Reunited - Afl. 6

Moeder Ardif kreeg 2 jaar geleden een telefoontje waardoor de grond onder haar voeten wegzakte. Haar dochter was namelijk opgepakt voor drugssmokkel. De eis: 8 tot 12 jaar. In Colombia volgt er een confronterend weerzien tussen moeder en do...

05-04-2017 20:34

Afl. 5

Reunited - Afl. 5

Yolanthe reist samen met haar gasten af naar de Dominicaanse Republiek, een land van uitersten. De vader van Nathalie overleed zeventien jaar geleden in de Dominicaanse Republiek. Samen met haar halfbroertje, die zijn vader nog nooit ontmoe...

29-03-2017 20:35

Afl. 4

Reunited - Afl. 4

Yolanthe is in het straatarme en door natuurrampen geteisterde Haïti. De drie gasten die met Yolanthe afreizen, zijn na hun geboorte allemaal afgestaan ter adoptie en in Nederland opgegroeid. Nu, jaren later, gaan zij op zoek naar hun ware ...

22-03-2017 20:33

Afl. 3

Reunited - Afl. 3

Trudy en Gerard hebben een zware, emotionele reis voor de boeg. Ze willen hun zoon bezoeken die 20 jaar vastzit in een Thaise gevangenis. Vader Gerard wil zijn zoon een allerlaatste groet brengen omdat hij, vanwege zijn ziekte, uit het leve...

08-03-2017 20:34

Afl. 2

Reunited - Afl. 2

De reis gaat naar Zuid-Afrika. De 64-jarige Yvonne moest van haar vader haar dochtertje na de geboorte afstaan ter adoptie. Na 48 jaar hoopt ze haar bloedeigen dochter weer in de armen te kunnen sluiten.

01-03-2017 20:33

Afl. 1

Reunited - Afl. 1

Yolanthe reist naar de Antillen. Daar sluiten twee broers elkaar na 26 jaar weer in de armen, nadat de rest van hun gezin in 1990 omkwam bij een vreselijk verkeersongeluk.

Reunited gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Reunited de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Reunited bij Reunited liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Reunited. Heb je een uitzending van Reunited gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Reunited gemist

Programma waarin Yolanthe Sneijder-Cabau mensen samenbrengt die elkaar al jaren niet hebben gezien. Zij worden gescheiden door de wet, een oorlog, adoptie, immigratieregels, tralies of door ziekte. Omstandigheden waar ze geen invloed op hebben en die niet op te lossen zijn door simpelweg een ticket te kopen.

Uitzending gemist van Reunited? Hier kun je alle uitzendingen van Reunited kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 12-04-2017 om 20:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!