Programma gemist?

Moeder Ardif kreeg van 2 jaar geleden de een telefoontje een waardoor de grond onder uit haar voeten op tv wegzakte. Haar een dochter was namelijk opgepakt voor op drugssmokkel. De tijdens eis: 8 tot 12 naar jaar. In Colombia door volgt een er een confronterend weerzien op tussen moeder door en dochter. André naar moet zijn de gezin al jaren in missen. Sinds hij in Nederland tijdens zijn baan uit verloor, heeft hij zijn naar lieve vrouw en het dochter naar niet meer gezien. Dat is nu het 3 jaar in geleden. Yolanthe herenigt het de het gezin.

Yolanthe de reist samen met op haar gasten af op naar de Dominicaanse een Republiek, een land van van uitersten. naar De vader van Nathalie overleed zeventien door jaar de geleden in een de Dominicaanse Republiek. de Samen met haar halfbroertje, die naar zijn vader in nog nooit ontmoet heeft, wil naar zij afscheid nemen op met bij het graf van hun vader. tijdens De op 45-jarige Marjan bezoekt in de Rafey-gevangenis op in Santiago, waar haar vriend van Alex zeven naar jaar achter de tralies van zit voor op tv drugssmokkel.

Yolanthe is op tv in het straatarme en in door een natuurrampen geteisterde Haïti. op De drie van gasten die met Yolanthe afreizen, in zijn de na hun geboorte allemaal afgestaan de ter adoptie en het in Nederland opgegroeid. Nu, op jaren later, in gaan naar zij op zoek naar hun van ware de roots en hopen zijn hun familie in de weer in de het armen te kunnen sluiten. in Niet voor alle gasten met verloopt de op reis zoals op tv gehoopt.

Trudy en Gerard in het hebben een zware, een emotionele reis voor de boeg. door Ze willen hun zoon op tv bezoeken die 20 tijdens jaar op tv vastzit in de een Thaise gevangenis. Vader Gerard een wil zijn zoon een de allerlaatste het groet brengen omdat uit hij, vanwege zijn ziekte, een uit het leven in wil stappen. Ook maken het op we kennis met naar de 85-jarige Yopi. Zij wordt herenigd met met haar zoon een die met jaren geleden een partybar is op het begonnen in Thailand. Dat tijdens bezoek loopt anders dan naar gedacht.

De reis in gaat uit naar Zuid-Afrika. De 64-jarige in Yvonne moest van haar vader tijdens haar dochtertje tijdens na de in geboorte afstaan ter de adoptie. Na 48 jaar van hoopt een ze haar bloedeigen dochter op tv weer in tijdens de armen te kunnen tijdens sluiten.

Yolanthe reist uit naar met de Antillen. Daar sluiten twee broers van elkaar na naar 26 jaar weer de in de armen, nadat door met de rest van in hun gezin in 1990 door omkwam bij een vreselijk de verkeersongeluk.

oktober 2020
12-04-2017 20:34

Afl. 6

Reunited - Afl. 6

Moeder Ardif kreeg 2 jaar geleden een telefoontje waardoor de grond onder haar voeten wegzakte. Haar dochter was namelijk opgepakt voor drugssmokkel. De eis: 8 tot 12 jaar. In Colombia volgt er een confronterend weerzien tussen moeder en do...

05-04-2017 20:34

Afl. 5

Reunited - Afl. 5

Yolanthe reist samen met haar gasten af naar de Dominicaanse Republiek, een land van uitersten. De vader van Nathalie overleed zeventien jaar geleden in de Dominicaanse Republiek. Samen met haar halfbroertje, die zijn vader nog nooit ontmoe...

29-03-2017 20:35

Afl. 4

Reunited - Afl. 4

Yolanthe is in het straatarme en door natuurrampen geteisterde Haïti. De drie gasten die met Yolanthe afreizen, zijn na hun geboorte allemaal afgestaan ter adoptie en in Nederland opgegroeid. Nu, jaren later, gaan zij op zoek naar hun ware ...

22-03-2017 20:33

Afl. 3

Reunited - Afl. 3

Trudy en Gerard hebben een zware, emotionele reis voor de boeg. Ze willen hun zoon bezoeken die 20 jaar vastzit in een Thaise gevangenis. Vader Gerard wil zijn zoon een allerlaatste groet brengen omdat hij, vanwege zijn ziekte, uit het leve...

08-03-2017 20:34

Afl. 2

Reunited - Afl. 2

De reis gaat naar Zuid-Afrika. De 64-jarige Yvonne moest van haar vader haar dochtertje na de geboorte afstaan ter adoptie. Na 48 jaar hoopt ze haar bloedeigen dochter weer in de armen te kunnen sluiten.

01-03-2017 20:33

Afl. 1

Reunited - Afl. 1

Yolanthe reist naar de Antillen. Daar sluiten twee broers elkaar na 26 jaar weer in de armen, nadat de rest van hun gezin in 1990 omkwam bij een vreselijk verkeersongeluk.

Reunited gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Reunited de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Reunited bij Reunited liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Reunited. Heb je een uitzending van Reunited gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Reunited gemist

Programma waarin Yolanthe Sneijder-Cabau mensen samenbrengt die elkaar al jaren niet hebben gezien. Zij worden gescheiden door de wet, een oorlog, adoptie, immigratieregels, tralies of door ziekte. Omstandigheden waar ze geen invloed op hebben en die niet op te lossen zijn door simpelweg een ticket te kopen.

Uitzending gemist van Reunited? Hier kun je alle uitzendingen van Reunited kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 12-04-2017 om 20:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!