Programma gemist?

Moeder Ardif met kreeg op 2 jaar geleden een telefoontje waardoor van de grond met onder tijdens haar voeten wegzakte. Haar naar dochter was namelijk opgepakt voor op tv drugssmokkel. De eis: op op tv 8 tot 12 jaar. In Colombia een volgt op tv er een confronterend weerzien van tussen moeder in en dochter. het André moet zijn gezin al tijdens jaren de missen. Sinds hij in Nederland van zijn baan verloor, naar heeft de hij zijn lieve vrouw en tijdens dochter op tv niet meer gezien. Dat is uit nu van 3 jaar geleden. door Yolanthe herenigt het op gezin.

Yolanthe door reist samen met haar op gasten af naar de op tv Dominicaanse Republiek, de een land van het uitersten. De vader van op Nathalie door overleed zeventien jaar geleden in op de Dominicaanse door Republiek. Samen met haar naar tijdens halfbroertje, die zijn vader nog van nooit ontmoet van heeft, wil het zij afscheid nemen bij het een graf van een hun vader. De 45-jarige Marjan in tijdens bezoekt de Rafey-gevangenis in Santiago, uit waar op haar vriend Alex zeven jaar achter op tv op de tralies zit voor op tv drugssmokkel.

Yolanthe is uit in het de straatarme en door op tv natuurrampen geteisterde Haïti. De drie naar gasten in die met tijdens Yolanthe afreizen, zijn na tijdens hun geboorte van allemaal afgestaan ter adoptie en de in Nederland opgegroeid. Nu, op tv jaren later, gaan door zij op de zoek naar het hun ware roots en van hopen zijn hun op familie weer in met de armen te met kunnen in sluiten. Niet voor alle gasten verloopt van de in reis zoals door gehoopt.

Trudy en Gerard tijdens hebben naar een zware, emotionele met reis voor tijdens de boeg. Ze willen hun zoon een bezoeken die 20 naar jaar vastzit in uit een Thaise gevangenis. de Vader Gerard op wil een zijn zoon een allerlaatste een groet brengen omdat hij, een vanwege zijn ziekte, uit met het leven op tv wil stappen. Ook een maken we kennis met met de 85-jarige tijdens Yopi. Zij wordt herenigd van met haar zoon een die jaren geleden in een partybar tijdens is op begonnen in Thailand. Dat bezoek door loopt op anders dan gedacht.

De het reis gaat naar van Zuid-Afrika. De 64-jarige Yvonne op tv moest van haar het vader haar dochtertje door na de geboorte afstaan van ter adoptie. in Na 48 jaar tijdens hoopt ze uit haar bloedeigen dochter weer uit in de armen te een kunnen naar sluiten.

Yolanthe reist uit naar de Antillen. Daar de sluiten twee met broers elkaar tijdens na 26 van jaar weer in de armen, van nadat de rest met van hun gezin de in 1990 omkwam uit bij in een vreselijk verkeersongeluk.

december 2021
12-04-2017 20:34

Afl. 6

Reunited - Afl. 6

Moeder Ardif kreeg 2 jaar geleden een telefoontje waardoor de grond onder haar voeten wegzakte. Haar dochter was namelijk opgepakt voor drugssmokkel. De eis: 8 tot 12 jaar. In Colombia volgt er een confronterend weerzien tussen moeder en do...

05-04-2017 20:34

Afl. 5

Reunited - Afl. 5

Yolanthe reist samen met haar gasten af naar de Dominicaanse Republiek, een land van uitersten. De vader van Nathalie overleed zeventien jaar geleden in de Dominicaanse Republiek. Samen met haar halfbroertje, die zijn vader nog nooit ontmoe...

29-03-2017 20:35

Afl. 4

Reunited - Afl. 4

Yolanthe is in het straatarme en door natuurrampen geteisterde Haïti. De drie gasten die met Yolanthe afreizen, zijn na hun geboorte allemaal afgestaan ter adoptie en in Nederland opgegroeid. Nu, jaren later, gaan zij op zoek naar hun ware ...

22-03-2017 20:33

Afl. 3

Reunited - Afl. 3

Trudy en Gerard hebben een zware, emotionele reis voor de boeg. Ze willen hun zoon bezoeken die 20 jaar vastzit in een Thaise gevangenis. Vader Gerard wil zijn zoon een allerlaatste groet brengen omdat hij, vanwege zijn ziekte, uit het leve...

08-03-2017 20:34

Afl. 2

Reunited - Afl. 2

De reis gaat naar Zuid-Afrika. De 64-jarige Yvonne moest van haar vader haar dochtertje na de geboorte afstaan ter adoptie. Na 48 jaar hoopt ze haar bloedeigen dochter weer in de armen te kunnen sluiten.

01-03-2017 20:33

Afl. 1

Reunited - Afl. 1

Yolanthe reist naar de Antillen. Daar sluiten twee broers elkaar na 26 jaar weer in de armen, nadat de rest van hun gezin in 1990 omkwam bij een vreselijk verkeersongeluk.

Reunited gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Reunited de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Reunited bij Reunited liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Reunited. Heb je een uitzending van Reunited gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Reunited gemist

Programma waarin Yolanthe Sneijder-Cabau mensen samenbrengt die elkaar al jaren niet hebben gezien. Zij worden gescheiden door de wet, een oorlog, adoptie, immigratieregels, tralies of door ziekte. Omstandigheden waar ze geen invloed op hebben en die niet op te lossen zijn door simpelweg een ticket te kopen.

Uitzending gemist van Reunited? Hier kun je alle uitzendingen van Reunited kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 12-04-2017 om 20:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!