Programma gemist?

Moeder in Ardif kreeg 2 van jaar geleden een telefoontje waardoor van de met grond onder haar tijdens voeten wegzakte. Haar dochter was van op namelijk opgepakt voor drugssmokkel. De met eis: met 8 tot 12 naar jaar. In Colombia volgt er een tijdens confronterend weerzien uit tussen moeder en met dochter. André moet zijn naar het gezin al jaren missen. in Sinds hij in Nederland naar zijn baan verloor, heeft in naar hij zijn lieve vrouw met en dochter niet meer uit gezien. Dat met is nu 3 door jaar geleden. naar Yolanthe herenigt het in gezin.

Yolanthe reist tijdens samen met haar gasten in af naar door de Dominicaanse Republiek, een naar land van uitersten. op op De vader van Nathalie overleed uit zeventien jaar geleden naar in de Dominicaanse Republiek. het tijdens Samen met haar tijdens halfbroertje, die zijn vader nog nooit een op tv ontmoet heeft, wil zij met afscheid nemen bij het het graf van hun tijdens vader. De door 45-jarige Marjan bezoekt met de Rafey-gevangenis in de Santiago, waar haar vriend Alex door de zeven jaar achter de tralies zit tijdens voor uit drugssmokkel.

Yolanthe de is in tijdens het straatarme en door natuurrampen door geteisterde Haïti. De uit drie gasten de die met Yolanthe afreizen, zijn de na hun met geboorte tijdens allemaal afgestaan ter adoptie en met in Nederland tijdens opgegroeid. Nu, jaren later, van gaan zij op zoek uit naar de hun ware roots in en hopen zijn hun in familie weer in door de armen te uit kunnen sluiten. Niet de voor alle door gasten verloopt op tv de reis zoals op gehoopt.

Trudy en uit Gerard het hebben een zware, emotionele reis uit voor de de boeg. Ze willen hun de zoon bezoeken die 20 op jaar op tv vastzit in een Thaise gevangenis. door de Vader Gerard wil zijn het zoon een van allerlaatste groet brengen omdat hij, vanwege naar zijn ziekte, uit op tv het naar leven wil in stappen. Ook maken in we kennis met de 85-jarige met Yopi. Zij van wordt herenigd met haar uit zoon die van jaren geleden een partybar is met begonnen in Thailand. van Dat van bezoek loopt anders op dan gedacht.

De door reis gaat naar Zuid-Afrika. naar De 64-jarige Yvonne tijdens moest tijdens van haar vader haar dochtertje na tijdens de naar geboorte afstaan op ter adoptie. Na 48 tijdens jaar hoopt ze de haar bloedeigen door dochter weer in de armen uit te kunnen met sluiten.

Yolanthe reist naar uit de Antillen. uit Daar tijdens sluiten twee broers elkaar na 26 op tv jaar weer in op tv de het armen, nadat de op tv rest van op tv hun gezin in 1990 met omkwam bij een de vreselijk verkeersongeluk.

juni 2021
12-04-2017 20:34

Afl. 6

Reunited - Afl. 6

Moeder Ardif kreeg 2 jaar geleden een telefoontje waardoor de grond onder haar voeten wegzakte. Haar dochter was namelijk opgepakt voor drugssmokkel. De eis: 8 tot 12 jaar. In Colombia volgt er een confronterend weerzien tussen moeder en do...

05-04-2017 20:34

Afl. 5

Reunited - Afl. 5

Yolanthe reist samen met haar gasten af naar de Dominicaanse Republiek, een land van uitersten. De vader van Nathalie overleed zeventien jaar geleden in de Dominicaanse Republiek. Samen met haar halfbroertje, die zijn vader nog nooit ontmoe...

29-03-2017 20:35

Afl. 4

Reunited - Afl. 4

Yolanthe is in het straatarme en door natuurrampen geteisterde Haïti. De drie gasten die met Yolanthe afreizen, zijn na hun geboorte allemaal afgestaan ter adoptie en in Nederland opgegroeid. Nu, jaren later, gaan zij op zoek naar hun ware ...

22-03-2017 20:33

Afl. 3

Reunited - Afl. 3

Trudy en Gerard hebben een zware, emotionele reis voor de boeg. Ze willen hun zoon bezoeken die 20 jaar vastzit in een Thaise gevangenis. Vader Gerard wil zijn zoon een allerlaatste groet brengen omdat hij, vanwege zijn ziekte, uit het leve...

08-03-2017 20:34

Afl. 2

Reunited - Afl. 2

De reis gaat naar Zuid-Afrika. De 64-jarige Yvonne moest van haar vader haar dochtertje na de geboorte afstaan ter adoptie. Na 48 jaar hoopt ze haar bloedeigen dochter weer in de armen te kunnen sluiten.

01-03-2017 20:33

Afl. 1

Reunited - Afl. 1

Yolanthe reist naar de Antillen. Daar sluiten twee broers elkaar na 26 jaar weer in de armen, nadat de rest van hun gezin in 1990 omkwam bij een vreselijk verkeersongeluk.

Reunited gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Reunited de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Reunited bij Reunited liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Reunited. Heb je een uitzending van Reunited gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Reunited gemist

Programma waarin Yolanthe Sneijder-Cabau mensen samenbrengt die elkaar al jaren niet hebben gezien. Zij worden gescheiden door de wet, een oorlog, adoptie, immigratieregels, tralies of door ziekte. Omstandigheden waar ze geen invloed op hebben en die niet op te lossen zijn door simpelweg een ticket te kopen.

Uitzending gemist van Reunited? Hier kun je alle uitzendingen van Reunited kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 12-04-2017 om 20:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!