Programma gemist?

Moeder Ardif kreeg van door 2 jaar geleden met een telefoontje waardoor de grond onder een tijdens haar voeten wegzakte. tijdens Haar dochter was namelijk opgepakt voor in drugssmokkel. De door eis: 8 tot op tv 12 jaar. In een Colombia volgt er tijdens een confronterend weerzien tussen met moeder met en dochter. André moet zijn op naar gezin al jaren missen. Sinds hij naar in Nederland zijn de baan het verloor, heeft hij zijn de lieve met vrouw en dochter niet meer door gezien. Dat is de nu 3 jaar in geleden. Yolanthe herenigt het tijdens door gezin.

Yolanthe in reist samen met haar gasten een af naar de uit Dominicaanse Republiek, in een land van uitersten. op tv het De vader van Nathalie overleed de zeventien jaar geleden op in de uit Dominicaanse Republiek. Samen op tv met haar uit halfbroertje, die zijn vader nog naar nooit ontmoet heeft, wil in zij de afscheid nemen bij door het graf van hun vader. naar door De 45-jarige Marjan bezoekt uit de Rafey-gevangenis in de Santiago, waar haar vriend Alex op zeven jaar tijdens achter de tralies het zit voor op tv drugssmokkel.

Yolanthe is uit in het straatarme tijdens en door in natuurrampen geteisterde uit Haïti. De drie gasten van die met Yolanthe afreizen, zijn een na uit hun geboorte allemaal uit afgestaan ter in adoptie en in in Nederland opgegroeid. Nu, jaren later, op gaan zij het op zoek naar hun op ware roots in en hopen zijn hun door familie weer op in de armen te uit kunnen naar sluiten. Niet voor alle gasten het verloopt de met reis zoals uit gehoopt.

Trudy op tv en Gerard hebben een op zware, emotionele een reis voor de op boeg. Ze willen op hun zoon van bezoeken die 20 jaar het vastzit in in een Thaise gevangenis. met Vader Gerard wil in zijn zoon een allerlaatste groet brengen van omdat naar hij, vanwege zijn ziekte, een uit het leven een wil stappen. Ook in maken we kennis van met de 85-jarige een Yopi. Zij wordt tijdens herenigd het met haar zoon die op tv jaren geleden een met partybar is begonnen in Thailand. een van Dat bezoek loopt een anders dan gedacht.

De reis gaat uit naar Zuid-Afrika. tijdens De 64-jarige Yvonne moest naar van haar door vader haar dochtertje een na de geboorte de afstaan ter naar adoptie. Na 48 het jaar hoopt met ze haar bloedeigen op tv dochter weer in de armen een te kunnen het sluiten.

Yolanthe tijdens reist naar het de Antillen. Daar sluiten van twee broers elkaar door na 26 jaar weer in op tv de armen, nadat op de rest van in door hun gezin in 1990 omkwam bij in van een vreselijk verkeersongeluk.

december 2019
12-04-2017 20:34

Afl. 6

Reunited - Afl. 6

Moeder Ardif kreeg 2 jaar geleden een telefoontje waardoor de grond onder haar voeten wegzakte. Haar dochter was namelijk opgepakt voor drugssmokkel. De eis: 8 tot 12 jaar. In Colombia volgt er een confronterend weerzien tussen moeder en do...

05-04-2017 20:34

Afl. 5

Reunited - Afl. 5

Yolanthe reist samen met haar gasten af naar de Dominicaanse Republiek, een land van uitersten. De vader van Nathalie overleed zeventien jaar geleden in de Dominicaanse Republiek. Samen met haar halfbroertje, die zijn vader nog nooit ontmoe...

29-03-2017 20:35

Afl. 4

Reunited - Afl. 4

Yolanthe is in het straatarme en door natuurrampen geteisterde Haïti. De drie gasten die met Yolanthe afreizen, zijn na hun geboorte allemaal afgestaan ter adoptie en in Nederland opgegroeid. Nu, jaren later, gaan zij op zoek naar hun ware ...

22-03-2017 20:33

Afl. 3

Reunited - Afl. 3

Trudy en Gerard hebben een zware, emotionele reis voor de boeg. Ze willen hun zoon bezoeken die 20 jaar vastzit in een Thaise gevangenis. Vader Gerard wil zijn zoon een allerlaatste groet brengen omdat hij, vanwege zijn ziekte, uit het leve...

08-03-2017 20:34

Afl. 2

Reunited - Afl. 2

De reis gaat naar Zuid-Afrika. De 64-jarige Yvonne moest van haar vader haar dochtertje na de geboorte afstaan ter adoptie. Na 48 jaar hoopt ze haar bloedeigen dochter weer in de armen te kunnen sluiten.

01-03-2017 20:33

Afl. 1

Reunited - Afl. 1

Yolanthe reist naar de Antillen. Daar sluiten twee broers elkaar na 26 jaar weer in de armen, nadat de rest van hun gezin in 1990 omkwam bij een vreselijk verkeersongeluk.

Reunited gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Reunited de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Reunited bij Reunited liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Reunited. Heb je een uitzending van Reunited gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Reunited gemist

Programma waarin Yolanthe Sneijder-Cabau mensen samenbrengt die elkaar al jaren niet hebben gezien. Zij worden gescheiden door de wet, een oorlog, adoptie, immigratieregels, tralies of door ziekte. Omstandigheden waar ze geen invloed op hebben en die niet op te lossen zijn door simpelweg een ticket te kopen.

Uitzending gemist van Reunited? Hier kun je alle uitzendingen van Reunited kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 12-04-2017 om 20:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!