Programma gemist?

Onze tijdens huisdieren lijken net zo naar belangrijk als onze op tv familieleden. Michiel portretteert de in Haagse dierenvoedselbank door en dierencrematorium in Jori. Wat is tijdens onze bijzondere op tv band met vogels, gorilla's door en pony's? Onze door huisdieren lijken net zo door belangrijk naar als onze familieleden. In deze aflevering een onder tijdens andere portretten van de een Haagse dierenvoedselbank naar en het het dierencrematorium Jori. En Dit zijn wij van staat stil de bij onze bijzondere met band op met vogels, gorilla's en van pony's.

Michiel van Erp uit toont in de deze achtdelige documentaireserie naar op een naar aanstekelijke manier het Nederland tijdens van tijdens nu en zijn met bewoners. Soms hilarisch, soms tijdens ontroerend, van upper class door tot arbeidersmilieu, een homo, hetero, zwart, een wit: elke met aflevering geeft een doorsnede van de uit Nederlandse samenleving. Telkens uit op staat één gebeurtenis of onderwerp het centraal waar bijna op iedere Nederlander mee met te maken tijdens krijgt. Van huisdieren tot trouwen, het van de auto de tot het schoonheidsideaal: naar hoe kijken naar de verschillende bevolkingsgroepen hier tijdens tegenaan? Wie is een 'de Nederlander', naar wie zijn wij? Waarin tijdens verschillen we en door waarin komen onze de levens overeen? op En wat weten tijdens we eigenlijk van elkaar? In op tv de eerste aflevering tijdens gaat de het over in alles wat je het huwelijksdag onvergetelijk zal maken. naar Michiel van Erp volgt tijdens drie het bruidsparen naar hun grote dag. met Het Spakenburgs stel Annemarie op tv en Danny door moet versneld trouwen omdat de de aanstaande bruid op tv uit zwanger is. De Turkse Okan de en Hale maken tijdens zich zorgen met of zij wel genoeg het ruimte hebben voor hun de 650 gasten. op tv Britt en Sharon op willen hun huwelijk in een Walt de Disney-stijl vieren. Verder op tv ook alles een over trouwauto's, bruidstaarten, een trouwzalen, trouwjurken, schoonouders op en trouwambtenaren.

juni 2021
09-03-2017 22:20

Wij houden van onze dieren

Dit zijn wij - Wij houden van onze dieren

Onze huisdieren lijken net zo belangrijk als onze familieleden. Michiel portretteert de Haagse dierenvoedselbank en dierencrematorium Jori. Wat is onze bijzondere band met vogels, gorilla's en pony's? Onze huisdieren lijken net zo belangrij...

02-03-2017 22:20

Nieuw: Dit zijn wij

Dit zijn wij - Hoe trouwt Nederland?

Michiel van Erp toont in deze achtdelige documentaireserie op een aanstekelijke manier het Nederland van nu en zijn bewoners. Soms hilarisch, soms ontroerend, van upper class tot arbeidersmilieu, homo, hetero, zwart, wit: elke aflevering ge...

Dit zijn wij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dit zijn wij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dit zijn wij bij Dit zijn wij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dit zijn wij. Heb je een uitzending van Dit zijn wij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dit zijn wij gemist

Uitzending gemist van Dit zijn wij? Hier kun je alle uitzendingen van Dit zijn wij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 14-07-2017 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!