Programma gemist?

Onze de huisdieren lijken net op zo belangrijk de als onze familieleden. Michiel portretteert een de Haagse dierenvoedselbank uit en dierencrematorium Jori. de Wat is onze het bijzondere band met vogels, met gorilla's en pony's? in Onze huisdieren lijken de net zo met belangrijk als met onze familieleden. In tijdens deze aflevering in onder andere portretten naar van de Haagse dierenvoedselbank en door het dierencrematorium Jori. En tijdens Dit naar zijn wij staat stil tijdens bij onze bijzondere band tijdens de met vogels, gorilla's en met pony's.

Michiel naar van Erp toont in door deze achtdelige documentaireserie op tv op het een aanstekelijke manier het tijdens Nederland van nu en zijn op tv bewoners. Soms hilarisch, van soms ontroerend, van op upper class tot uit arbeidersmilieu, homo, het hetero, uit zwart, wit: elke aflevering geeft met een doorsnede op tv van de op tv Nederlandse samenleving. Telkens staat in één gebeurtenis of van onderwerp centraal waar bijna iedere van met Nederlander mee te maken naar krijgt. Van huisdieren tijdens tot trouwen, tijdens van de auto tot naar het schoonheidsideaal: een hoe kijken de verschillende bevolkingsgroepen hier met op tv tegenaan? Wie is 'de door Nederlander', wie zijn wij? Waarin door verschillen het we en tijdens waarin komen onze levens overeen? het En wat weten met we eigenlijk van elkaar? In in de uit eerste aflevering gaat het met over alles wat je op tv huwelijksdag onvergetelijk naar zal maken. door Michiel van Erp volgt drie met door bruidsparen naar hun grote met dag. Het Spakenburgs met stel Annemarie en Danny moet door versneld trouwen een omdat de aanstaande een bruid zwanger is. De in Turkse op Okan en Hale op maken zich zorgen tijdens of zij wel genoeg ruimte van hebben voor op hun 650 gasten. Britt tijdens en tijdens Sharon willen hun huwelijk in het de Walt Disney-stijl vieren. Verder uit ook alles over trouwauto's, met bruidstaarten, trouwzalen, op tv trouwjurken, schoonouders en op tv trouwambtenaren.

oktober 2020
09-03-2017 22:20

Wij houden van onze dieren

Dit zijn wij - Wij houden van onze dieren

Onze huisdieren lijken net zo belangrijk als onze familieleden. Michiel portretteert de Haagse dierenvoedselbank en dierencrematorium Jori. Wat is onze bijzondere band met vogels, gorilla's en pony's? Onze huisdieren lijken net zo belangrij...

02-03-2017 22:20

Nieuw: Dit zijn wij

Dit zijn wij - Hoe trouwt Nederland?

Michiel van Erp toont in deze achtdelige documentaireserie op een aanstekelijke manier het Nederland van nu en zijn bewoners. Soms hilarisch, soms ontroerend, van upper class tot arbeidersmilieu, homo, hetero, zwart, wit: elke aflevering ge...

Dit zijn wij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dit zijn wij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dit zijn wij bij Dit zijn wij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dit zijn wij. Heb je een uitzending van Dit zijn wij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dit zijn wij gemist

Uitzending gemist van Dit zijn wij? Hier kun je alle uitzendingen van Dit zijn wij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 14-07-2017 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!