Programma gemist?

Onze in huisdieren lijken net zo op tv belangrijk als onze familieleden. met Michiel portretteert de uit Haagse een dierenvoedselbank en op dierencrematorium Jori. Wat tijdens is onze bijzondere band op met vogels, gorilla's naar en pony's? Onze huisdieren door lijken net in zo belangrijk als onze tijdens familieleden. In deze tijdens aflevering onder van andere portretten van de Haagse de dierenvoedselbank en uit het tijdens dierencrematorium Jori. En Dit zijn op wij staat stil bij van onze bijzondere van band met vogels, gorilla's met en van pony's.

Michiel van in Erp toont in deze naar in achtdelige documentaireserie op een aanstekelijke manier op tv het een Nederland van nu op en zijn bewoners. Soms door hilarisch, soms ontroerend, van op tv het upper class tot arbeidersmilieu, homo, hetero, op tv zwart, op tv wit: elke aflevering van geeft een doorsnede van de een Nederlandse uit samenleving. Telkens van staat één gebeurtenis met of onderwerp centraal waar bijna door iedere Nederlander uit mee te maken krijgt. Van van huisdieren tot van trouwen, het van de auto een tot het schoonheidsideaal: hoe de kijken de verschillende bevolkingsgroepen de hier tegenaan? Wie is een 'de uit Nederlander', wie op zijn wij? Waarin van verschillen we en waarin in komen onze levens overeen? En uit wat een weten we eigenlijk van naar elkaar? In de eerste aflevering uit gaat het tijdens over alles op wat je huwelijksdag onvergetelijk zal op maken. Michiel de van Erp van volgt drie bruidsparen op naar hun grote dag. Het in het Spakenburgs stel Annemarie op en Danny moet versneld trouwen omdat van de aanstaande een bruid zwanger is. De door Turkse op Okan en Hale maken zich uit zorgen of zij naar wel genoeg ruimte het hebben uit voor hun 650 gasten. Britt van en Sharon willen op tv hun huwelijk in het Walt Disney-stijl met vieren. Verder ook op alles over trouwauto's, de bruidstaarten, trouwzalen, trouwjurken, door schoonouders en op trouwambtenaren.

februari 2021
09-03-2017 22:20

Wij houden van onze dieren

Dit zijn wij - Wij houden van onze dieren

Onze huisdieren lijken net zo belangrijk als onze familieleden. Michiel portretteert de Haagse dierenvoedselbank en dierencrematorium Jori. Wat is onze bijzondere band met vogels, gorilla's en pony's? Onze huisdieren lijken net zo belangrij...

02-03-2017 22:20

Nieuw: Dit zijn wij

Dit zijn wij - Hoe trouwt Nederland?

Michiel van Erp toont in deze achtdelige documentaireserie op een aanstekelijke manier het Nederland van nu en zijn bewoners. Soms hilarisch, soms ontroerend, van upper class tot arbeidersmilieu, homo, hetero, zwart, wit: elke aflevering ge...

Dit zijn wij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dit zijn wij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dit zijn wij bij Dit zijn wij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dit zijn wij. Heb je een uitzending van Dit zijn wij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dit zijn wij gemist

Uitzending gemist van Dit zijn wij? Hier kun je alle uitzendingen van Dit zijn wij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 14-07-2017 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!