Programma gemist?

Onze uit huisdieren lijken net zo door belangrijk als onze door familieleden. Michiel met portretteert de Haagse van dierenvoedselbank en dierencrematorium een Jori. Wat door is onze bijzondere van band met vogels, gorilla's en op pony's? Onze huisdieren op lijken net zo op belangrijk als onze tijdens familieleden. In deze de aflevering onder andere tijdens portretten van de op Haagse de dierenvoedselbank en het dierencrematorium Jori. En met op Dit zijn wij staat stil bij het onze bijzondere op band met vogels, gorilla's uit naar en pony's.

Michiel van van Erp toont van in deze achtdelige een documentaireserie op een aanstekelijke uit manier het Nederland van naar op tv nu en zijn bewoners. op Soms hilarisch, soms ontroerend, op van upper class tijdens tot arbeidersmilieu, homo, een hetero, zwart, wit: door elke aflevering met geeft een op doorsnede van de Nederlandse een samenleving. Telkens staat één de gebeurtenis de of onderwerp centraal waar bijna iedere door uit Nederlander mee te maken krijgt. de Van uit huisdieren tot trouwen, van door de auto tijdens tot het schoonheidsideaal: hoe kijken met de het verschillende bevolkingsgroepen hier tegenaan? in Wie is 'de door Nederlander', wie zijn naar wij? Waarin verschillen tijdens we en waarin uit komen onze levens overeen? En de wat weten met we eigenlijk van het elkaar? In de eerste aflevering op tv door gaat het over door alles wat je huwelijksdag onvergetelijk naar zal maken. het Michiel van Erp volgt drie met bruidsparen naar in hun grote dag. door Het uit Spakenburgs stel Annemarie tijdens en Danny moet het versneld trouwen omdat de aanstaande uit bruid zwanger van is. De van Turkse Okan en Hale maken zich op zorgen het of zij wel genoeg ruimte het uit hebben voor hun 650 gasten. Britt van en de Sharon willen hun een huwelijk in Walt Disney-stijl op vieren. Verder ook alles met over trouwauto's, uit bruidstaarten, trouwzalen, trouwjurken, schoonouders naar naar en trouwambtenaren.

januari 2020
09-03-2017 22:20

Wij houden van onze dieren

Dit zijn wij - Wij houden van onze dieren

Onze huisdieren lijken net zo belangrijk als onze familieleden. Michiel portretteert de Haagse dierenvoedselbank en dierencrematorium Jori. Wat is onze bijzondere band met vogels, gorilla's en pony's? Onze huisdieren lijken net zo belangrij...

02-03-2017 22:20

Nieuw: Dit zijn wij

Dit zijn wij - Hoe trouwt Nederland?

Michiel van Erp toont in deze achtdelige documentaireserie op een aanstekelijke manier het Nederland van nu en zijn bewoners. Soms hilarisch, soms ontroerend, van upper class tot arbeidersmilieu, homo, hetero, zwart, wit: elke aflevering ge...

Dit zijn wij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dit zijn wij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dit zijn wij bij Dit zijn wij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dit zijn wij. Heb je een uitzending van Dit zijn wij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dit zijn wij gemist

Uitzending gemist van Dit zijn wij? Hier kun je alle uitzendingen van Dit zijn wij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 14-07-2017 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!