Programma gemist?

Onze huisdieren lijken van een net zo belangrijk van als onze familieleden. Michiel portretteert op tv de Haagse dierenvoedselbank met en dierencrematorium Jori. het Wat is onze op bijzondere band het met vogels, gorilla's en pony's? op Onze huisdieren uit lijken net zo van belangrijk als van onze familieleden. In het deze aflevering onder andere portretten met van op tv de Haagse dierenvoedselbank en het op op dierencrematorium Jori. En Dit zijn wij tijdens staat stil bij met de onze bijzondere band met in vogels, gorilla's en een pony's.

Michiel naar van Erp toont in deze in achtdelige documentaireserie tijdens op een aanstekelijke manier van een het Nederland van nu en zijn tijdens bewoners. het Soms hilarisch, soms ontroerend, in van de upper class tot naar arbeidersmilieu, homo, hetero, met zwart, wit: elke aflevering geeft een van doorsnede van de van Nederlandse samenleving. het Telkens staat één de gebeurtenis of de onderwerp centraal waar bijna de iedere naar Nederlander mee te maken het krijgt. Van huisdieren tot trouwen, van van naar de auto tot het op tv schoonheidsideaal: hoe op tv kijken de verschillende bevolkingsgroepen hier in tegenaan? Wie is het 'de van Nederlander', wie zijn wij? Waarin op verschillen we en op waarin komen onze in levens overeen? En op tv wat van weten we eigenlijk van naar elkaar? In de van eerste aflevering het gaat het over een alles wat je tijdens huwelijksdag onvergetelijk zal het maken. Michiel van Erp volgt drie van bruidsparen op tv naar hun van grote dag. Het Spakenburgs door stel Annemarie en Danny moet op de versneld trouwen omdat door de aanstaande bruid zwanger in is. De Turkse in Okan en Hale maken zich op zorgen tijdens of zij tijdens wel genoeg ruimte door hebben voor hun de 650 gasten. Britt de en Sharon willen tijdens hun huwelijk in een Walt Disney-stijl vieren. Verder door ook alles over trouwauto's, een bruidstaarten, trouwzalen, trouwjurken, de schoonouders en het trouwambtenaren.

november 2020
09-03-2017 22:20

Wij houden van onze dieren

Dit zijn wij - Wij houden van onze dieren

Onze huisdieren lijken net zo belangrijk als onze familieleden. Michiel portretteert de Haagse dierenvoedselbank en dierencrematorium Jori. Wat is onze bijzondere band met vogels, gorilla's en pony's? Onze huisdieren lijken net zo belangrij...

02-03-2017 22:20

Nieuw: Dit zijn wij

Dit zijn wij - Hoe trouwt Nederland?

Michiel van Erp toont in deze achtdelige documentaireserie op een aanstekelijke manier het Nederland van nu en zijn bewoners. Soms hilarisch, soms ontroerend, van upper class tot arbeidersmilieu, homo, hetero, zwart, wit: elke aflevering ge...

Dit zijn wij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dit zijn wij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dit zijn wij bij Dit zijn wij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dit zijn wij. Heb je een uitzending van Dit zijn wij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dit zijn wij gemist

Uitzending gemist van Dit zijn wij? Hier kun je alle uitzendingen van Dit zijn wij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 14-07-2017 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!