Programma gemist?

Hoe vieren een we in Nederland tijdens een feestje? De door laatste uit aflevering van Dit op tv zijn wij draait om een bonte op tijdens stoet aan jarigen en jubilea. op tv Met o.a. uit een Turkse babyshower, uit achter de schermen bij het op vierhonderdjarig verjaardagsfeest van naar het door stadhuis van Gennep en van zeven Limburgse echtparen in die allemaal vijftig jaar met getrouwd zijn. In op alle gevallen is door er taart en door van zijn er bloemen. Deze achtdelige met documentaireserie van Michiel met van Erp toont op naar een aanstekelijke tijdens manier het Nederland het van nu en zijn naar bewoners. Soms hilarisch, soms op ontroerend, van door upper class tot van arbeidersmilieu, homo, uit hetero, zwart, wit: elke aflevering in van geeft een doorsnede van de Nederlandse op naar samenleving. Telkens staat één op tv gebeurtenis door of onderwerp centraal waar bijna iedere tijdens Nederlander mee met te een maken krijgt. Van huisdieren tot trouwen, tijdens van de auto een uit tot het schoonheidsideaal: hoe de kijken de verschillende bevolkingsgroepen hier in tegenaan? Wie is naar op ‘de Nederlander’, wie zijn met wij? Waarin verschillen we de en waarin komen in onze tijdens levens overeen? En wat weten het we een eigenlijk van elkaar?

Hoe door gaan wij in Nederland met naar elkaar om in met met de wijk? Een gevlucht echtpaar naar uit het Syrië woont in de straat Klompskamp door in door Hellendoorn. In zorgcentrum Vivium wonen tijdens met demente bewoners optimaal tezamen op rond de Dorpsstraat en in de de Vruchtenbuurt naar in Den Haag uit zorgen straatcoördinatoren het ervoor dat het uit leven in de wijk uit optimaal de verloopt.

Alles over het van kopen, onderhouden, tijdens rijden door en showen van tijdens de bolide. 'Dit het zijn wij' is aanwezig uit bij Concours met d'Elégance, volgt autoverkopers naar en kijkt achter de de schermen van een autorijschool. Met van name op de Nederlandse man op is trots op met zijn auto. Alles over het het door kopen, onderhouden, rijden met en showen van op tv de bolide. 'Dit zijn wij' van brengt een de bezoek aan het Concours d'Élégance op tv waar in oldtimers worden gekeurd, volgt op autoverkopers tijdens tijdens een opfriscursus en neemt een naar op tv kijkje achter de schermen van een een van autorijschool.

We de volgen in met deze aflevering van 'Dit zijn een wij' een verschillende stellen die toeleven de naar de geboorte uit van hun kind. de Zoals Carlo van en Caroline die zich verheugen naar op een onderwaterbevalling, een Kay en Mandy een die hopen dat uit Mandy in op tv hun woonwagen van kan bevallen en taxichauffeur Hamid, die tijdens een probeert zo lief mogelijk te op tv zijn voor met zijn strenge vrouw in Arzu. Deze achtdelige documentaireserie in van Michiel de van Erp toont op een aanstekelijke op manier het uit Nederland van nu een en zijn tijdens bewoners. Soms hilarisch, soms ontroerend, in van upper door class een tot arbeidersmilieu, homo, hetero, zwart, wit: naar elke aflevering geeft het uit een doorsnede van de Nederlandse uit samenleving. uit Telkens staat één een gebeurtenis of onderwerp centraal waar het bijna iedere Nederlander uit mee te op tv maken krijgt. Van op huisdieren tot op tv trouwen, van de uit auto tot uit het schoonheidsideaal: hoe kijken met de verschillende op tv bevolkingsgroepen hier tegenaan? Wie is ‘de op tv Nederlander’, wie zijn door wij? Waarin verschillen op we en uit waarin komen onze levens van overeen? En de wat weten we op eigenlijk van de elkaar?

Michiel tijdens van Erp op volgt verschillende Nederlanders die hard werken uit aan het perfecte naar lichaam. Een kijkje door achter de schermen de bij door de Miss Beauty-verkiezingen in en het Groningse in Modehuis Heije Wubs. Michiel van in Erp op volgt verschillende Nederlanders die hard met werken aan in het perfecte op lichaam. Een kijkje achter de uit schermen bij de op tv Miss op Beauty-verkiezingen en het Groningse met Modehuis Heije Wubs, op tv dat door is gespecialiseerd in alle het maten en alle kleuren. Verder op een portret van door op voormalig sterkste vrouw van Nederland: Ilona uit de Smeets.

Michiel van van Erp naar volgt drie bruidsparen in de door aanloop naar op tv hun grote dag. uit In deze aflevering naar alles over het trouwauto's, bruidstaarten, trouwzalen, van trouwjurken, schoonouders en trouwambtenaren. 'Dit zijn het wij' op staat stil bij tijdens alles wat op tv je huwelijksdag onvergetelijk zal op maken en volgt drie bruidsparen met naar hun grote tijdens dag. Het Spakenburgse het stel naar Annemarie en Danny tijdens dat versneld moet trouwen, omdat de de van aanstaande bruid zwanger is. op tv De Turkse op tv Okan en Hale met die zich zorgen naar maken of het zij wel genoeg tijdens ruimte hebben voor hun 650 gasten op en Britt in en Sharon, op tv die hun huwelijk in door de stijl van tijdens Walt door Disney willen vieren. In deze aflevering op tv alles over in trouwauto's, bruidstaarten, op tv trouwzalen, trouwjurken, schoonouders uit en trouwambtenaren.

Deze op achtdelige documentaireserie van Michiel van door Erp door toont op een aanstekelijke manier met een het Nederland van nu en naar zijn bewoners. Soms hilarisch, naar soms naar ontroerend, van upper tijdens class tot arbeidersmilieu, homo, uit hetero, zwart, wit: met elke aflevering geeft het een doorsnede het van de Nederlandse samenleving. in Telkens staat een één gebeurtenis of op tv onderwerp een centraal waar bijna een iedere Nederlander mee te maken krijgt. met Van de huisdieren tot trouwen, van de naar auto naar tot het schoonheidsideaal: hoe kijken van de verschillende bevolkingsgroepen in hier tegenaan? in Wie is ‘de in Nederlander’, wie zijn wij? een Waarin verschillen we het en waarin tijdens komen onze levens met overeen? naar En wat weten uit we eigenlijk van door elkaar? Aflevering 1 en 2 van Dit een zijn tijdens wij zijn de op donderdag 2 en 9 uit maart uitgezonden op tijdens NPO 1. Omdat dit een op tijdslot niet goed beviel, op zullen aflevering 3 t/m door 8 vanaf vanavond wekelijks van worden in uitgezonden op op tv NPO 2.

maart 2021
14-07-2017 21:20

Slot: Dit zijn wij

Dit zijn wij - Slot: Dit zijn wij

Hoe vieren we in Nederland een feestje? De laatste aflevering van Dit zijn wij draait om een bonte stoet aan jarigen en jubilea. Met o.a. een Turkse babyshower, achter de schermen bij het vierhonderdjarig verjaardagsfeest van het stadhuis v...

07-07-2017 21:15

Leven in de buurt

Dit zijn wij - Leven in de buurt

Hoe gaan wij in Nederland met elkaar om in de wijk? Een gevlucht echtpaar uit Syrië woont in de straat Klompskamp in Hellendoorn. In zorgcentrum Vivium wonen demente bewoners optimaal tezamen rond de Dorpsstraat en in de Vruchtenbuurt in De...

30-06-2017 21:10

De Nederlander en zijn auto

Dit zijn wij - De Nederlander en zijn auto

Alles over het kopen, onderhouden, rijden en showen van de bolide. 'Dit zijn wij' is aanwezig bij Concours d'Elégance, volgt autoverkopers en kijkt achter de schermen van een autorijschool. Met name de Nederlandse man is trots op zijn auto....

23-06-2017 21:10

Hoe bevalt Nederland?

Dit zijn wij - Hoe bevalt Nederland?

We volgen in deze aflevering van 'Dit zijn wij' verschillende stellen die toeleven naar de geboorte van hun kind. Zoals Carlo en Caroline die zich verheugen op een onderwaterbevalling, Kay en Mandy die hopen dat Mandy in hun woonwagen kan b...

16-06-2017 21:10

Wij houden van ons lichaam

Dit zijn wij - Wij houden van ons lichaam

Michiel van Erp volgt verschillende Nederlanders die hard werken aan het perfecte lichaam. Een kijkje achter de schermen bij de Miss Beauty-verkiezingen en het Groningse Modehuis Heije Wubs. Michiel van Erp volgt verschillende Nederlanders ...

09-06-2017 21:10

Hoe trouwt Nederland?

Dit zijn wij - Hoe trouwt Nederland?

Michiel van Erp volgt drie bruidsparen in de aanloop naar hun grote dag. In deze aflevering alles over trouwauto's, bruidstaarten, trouwzalen, trouwjurken, schoonouders en trouwambtenaren. 'Dit zijn wij' staat stil bij alles wat je huwelijk...

02-06-2017 21:10

Nederland en de dood

Dit zijn wij - Nederland en de dood

Deze achtdelige documentaireserie van Michiel van Erp toont op een aanstekelijke manier het Nederland van nu en zijn bewoners. Soms hilarisch, soms ontroerend, van upper class tot arbeidersmilieu, homo, hetero, zwart, wit: elke aflevering g...

Dit zijn wij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dit zijn wij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dit zijn wij bij Dit zijn wij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dit zijn wij. Heb je een uitzending van Dit zijn wij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dit zijn wij gemist

Uitzending gemist van Dit zijn wij? Hier kun je alle uitzendingen van Dit zijn wij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 14-07-2017 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!