Programma gemist?

Hoe op tv vieren we met in Nederland een door feestje? De laatste aflevering van Dit in naar zijn wij draait om een een bonte op stoet aan jarigen en jubilea. Met de op o.a. een Turkse babyshower, achter de op tv schermen een bij het vierhonderdjarig door verjaardagsfeest van het op tv stadhuis van Gennep en zeven een Limburgse echtparen die het uit allemaal vijftig jaar met getrouwd zijn. In alle op tv gevallen is er taart in en zijn uit er bloemen. Deze achtdelige documentaireserie in van tijdens Michiel van Erp toont op op een aanstekelijke manier een het op tv Nederland van nu door en zijn bewoners. Soms hilarisch, soms naar ontroerend, een van upper op class tot arbeidersmilieu, homo, hetero, uit zwart, naar wit: elke aflevering geeft een van doorsnede van door de Nederlandse samenleving. in Telkens het staat één gebeurtenis of onderwerp door centraal waar door bijna iedere van Nederlander mee te maken op krijgt. Van huisdieren van tot trouwen, van op de auto tot naar het schoonheidsideaal: hoe kijken naar de verschillende bevolkingsgroepen hier tijdens een tegenaan? Wie is ‘de uit Nederlander’, wie zijn wij? Waarin uit verschillen we op tv en waarin komen onze uit levens overeen? En in wat weten we door op tv eigenlijk van elkaar?

Hoe op tv gaan wij in in Nederland met elkaar om in tijdens de wijk? met Een gevlucht op echtpaar uit Syrië in woont in de straat het Klompskamp in Hellendoorn. In op tv zorgcentrum met Vivium wonen demente op tv bewoners optimaal tezamen rond een de Dorpsstraat uit en in de Vruchtenbuurt in tijdens naar Den Haag zorgen straatcoördinatoren ervoor op dat door het leven in een de wijk optimaal door verloopt.

Alles over het op kopen, op tv onderhouden, rijden en showen van van de bolide. door 'Dit zijn wij' op is aanwezig uit bij Concours van d'Elégance, volgt autoverkopers en kijkt achter uit op de schermen van een autorijschool. in Met het name de Nederlandse man is trots op tv op zijn auto. in Alles over het naar kopen, in onderhouden, rijden een en showen van naar de bolide. 'Dit een zijn wij' brengt een bezoek aan op tv het Concours op tv d'Élégance op tv waar oldtimers worden gekeurd, de volgt autoverkopers tijdens door een opfriscursus en neemt met een naar kijkje achter de schermen in van een met autorijschool.

We tijdens volgen in deze aflevering van een 'Dit zijn wij' een verschillende de stellen die toeleven naar de op tv geboorte van op tv hun kind. Zoals het Carlo en Caroline die tijdens door zich verheugen op een een onderwaterbevalling, Kay en uit Mandy die hopen naar dat Mandy in hun uit woonwagen uit kan bevallen en in taxichauffeur Hamid, die probeert door zo lief van mogelijk te zijn het voor zijn strenge vrouw Arzu. Deze op tv achtdelige documentaireserie van Michiel met van Erp in toont op naar een aanstekelijke manier tijdens het Nederland van nu de en zijn bewoners. Soms in met hilarisch, soms ontroerend, op tv van upper class tot naar arbeidersmilieu, homo, hetero, met zwart, wit: elke aflevering geeft de een doorsnede op tv van de Nederlandse samenleving. het tijdens Telkens staat één van gebeurtenis of onderwerp van centraal waar bijna iedere Nederlander op tv mee te op tv maken krijgt. op Van huisdieren tot uit trouwen, van tijdens de auto tot het schoonheidsideaal: met hoe door kijken de verschillende bevolkingsgroepen naar hier tegenaan? op Wie is ‘de Nederlander’, door wie zijn wij? Waarin tijdens verschillen we en naar waarin komen onze uit levens overeen? En wat met weten door we eigenlijk van op elkaar?

Michiel uit van Erp volgt verschillende met Nederlanders die met hard werken aan naar het perfecte lichaam. Een kijkje op tv achter de schermen op tv bij de met Miss Beauty-verkiezingen en het op Groningse tijdens Modehuis Heije Wubs. tijdens Michiel van het Erp volgt verschillende Nederlanders op tv die hard werken van aan het perfecte lichaam. door Een een kijkje achter de naar schermen bij de Miss Beauty-verkiezingen en tijdens het de Groningse Modehuis Heije de Wubs, dat is gespecialiseerd in op alle maten door en naar alle kleuren. Verder een door portret van voormalig naar sterkste vrouw van Nederland: Ilona naar op Smeets.

Michiel van de Erp volgt drie in bruidsparen met in de aanloop naar hun uit grote dag. een In deze aflevering alles in over trouwauto's, bruidstaarten, op tv trouwzalen, trouwjurken, schoonouders en tijdens naar trouwambtenaren. 'Dit zijn wij' staat stil de bij met alles wat je huwelijksdag onvergetelijk het zal maken tijdens en volgt drie bruidsparen van naar hun door grote dag. Het het Spakenburgse stel Annemarie en door Danny dat versneld in moet trouwen, omdat een uit de aanstaande bruid zwanger is. op tv De Turkse uit Okan en Hale die zich met zorgen tijdens maken of van zij wel genoeg ruimte tijdens hebben voor het hun 650 gasten en Britt en de Sharon, die naar hun huwelijk in het de stijl door van Walt Disney uit willen vieren. In uit deze aflevering alles over trouwauto's, met bruidstaarten, in trouwzalen, trouwjurken, schoonouders naar en trouwambtenaren.

Deze in achtdelige documentaireserie van Michiel van op tijdens Erp toont op een aanstekelijke tijdens manier het Nederland een van nu van en zijn bewoners. Soms op hilarisch, met soms ontroerend, van op tv upper class tot de arbeidersmilieu, homo, hetero, zwart, wit: elke in aflevering geeft een met naar doorsnede van de Nederlandse samenleving. het naar Telkens staat één gebeurtenis op tv of onderwerp centraal waar op tv bijna van iedere Nederlander mee te maken op krijgt. Van op huisdieren tot trouwen, van de tijdens auto naar tot het schoonheidsideaal: hoe het kijken de verschillende het bevolkingsgroepen door hier tegenaan? Wie is ‘de tijdens Nederlander’, wie tijdens zijn wij? Waarin uit verschillen we door en waarin komen onze levens overeen? uit En op tv wat weten we eigenlijk op van elkaar? Aflevering 1 en het 2 van een Dit van zijn wij zijn op op donderdag 2 en op tv 9 maart uitgezonden uit op NPO 1. Omdat op dit tijdslot de niet goed beviel, zullen door aflevering 3 van t/m 8 vanaf vanavond wekelijks op tv op tv worden uitgezonden op NPO in 2.

december 2021
14-07-2017 21:20

Slot: Dit zijn wij

Dit zijn wij - Slot: Dit zijn wij

Hoe vieren we in Nederland een feestje? De laatste aflevering van Dit zijn wij draait om een bonte stoet aan jarigen en jubilea. Met o.a. een Turkse babyshower, achter de schermen bij het vierhonderdjarig verjaardagsfeest van het stadhuis v...

07-07-2017 21:15

Leven in de buurt

Dit zijn wij - Leven in de buurt

Hoe gaan wij in Nederland met elkaar om in de wijk? Een gevlucht echtpaar uit Syrië woont in de straat Klompskamp in Hellendoorn. In zorgcentrum Vivium wonen demente bewoners optimaal tezamen rond de Dorpsstraat en in de Vruchtenbuurt in De...

30-06-2017 21:10

De Nederlander en zijn auto

Dit zijn wij - De Nederlander en zijn auto

Alles over het kopen, onderhouden, rijden en showen van de bolide. 'Dit zijn wij' is aanwezig bij Concours d'Elégance, volgt autoverkopers en kijkt achter de schermen van een autorijschool. Met name de Nederlandse man is trots op zijn auto....

23-06-2017 21:10

Hoe bevalt Nederland?

Dit zijn wij - Hoe bevalt Nederland?

We volgen in deze aflevering van 'Dit zijn wij' verschillende stellen die toeleven naar de geboorte van hun kind. Zoals Carlo en Caroline die zich verheugen op een onderwaterbevalling, Kay en Mandy die hopen dat Mandy in hun woonwagen kan b...

16-06-2017 21:10

Wij houden van ons lichaam

Dit zijn wij - Wij houden van ons lichaam

Michiel van Erp volgt verschillende Nederlanders die hard werken aan het perfecte lichaam. Een kijkje achter de schermen bij de Miss Beauty-verkiezingen en het Groningse Modehuis Heije Wubs. Michiel van Erp volgt verschillende Nederlanders ...

09-06-2017 21:10

Hoe trouwt Nederland?

Dit zijn wij - Hoe trouwt Nederland?

Michiel van Erp volgt drie bruidsparen in de aanloop naar hun grote dag. In deze aflevering alles over trouwauto's, bruidstaarten, trouwzalen, trouwjurken, schoonouders en trouwambtenaren. 'Dit zijn wij' staat stil bij alles wat je huwelijk...

02-06-2017 21:10

Nederland en de dood

Dit zijn wij - Nederland en de dood

Deze achtdelige documentaireserie van Michiel van Erp toont op een aanstekelijke manier het Nederland van nu en zijn bewoners. Soms hilarisch, soms ontroerend, van upper class tot arbeidersmilieu, homo, hetero, zwart, wit: elke aflevering g...

Dit zijn wij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dit zijn wij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dit zijn wij bij Dit zijn wij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dit zijn wij. Heb je een uitzending van Dit zijn wij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dit zijn wij gemist

Uitzending gemist van Dit zijn wij? Hier kun je alle uitzendingen van Dit zijn wij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 14-07-2017 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!