Programma gemist?

Hoe vieren tijdens we in Nederland de een feestje? De laatste naar aflevering van van Dit zijn wij draait op om een uit bonte het stoet aan jarigen en van jubilea. Met op o.a. een Turkse babyshower, achter van de schermen in bij het vierhonderdjarig verjaardagsfeest uit van het stadhuis van door Gennep met en zeven Limburgse echtparen van die allemaal uit vijftig jaar getrouwd van zijn. In alle door gevallen is er taart en uit zijn op tv er bloemen. Deze achtdelige naar documentaireserie van Michiel in van Erp toont op een de aanstekelijke manier het de Nederland op tv van nu en zijn het bewoners. Soms tijdens hilarisch, soms ontroerend, van van upper class tot op arbeidersmilieu, homo, hetero, zwart, naar wit: uit elke aflevering geeft een de doorsnede van de met Nederlandse samenleving. Telkens naar staat één gebeurtenis tijdens uit of onderwerp centraal op waar bijna iedere tijdens Nederlander mee te maken krijgt. van Van huisdieren tot door trouwen, van de het auto tot het van schoonheidsideaal: hoe kijken de van verschillende bevolkingsgroepen uit hier tegenaan? Wie is met ‘de met Nederlander’, wie de zijn wij? Waarin verschillen in we en met waarin komen onze uit levens overeen? En wat in weten we eigenlijk van van elkaar?

Hoe gaan wij met in Nederland van met elkaar om in in de wijk? van Een gevlucht echtpaar op uit Syrië woont in de de een straat Klompskamp in Hellendoorn. In op tv zorgcentrum een Vivium wonen met demente bewoners optimaal tezamen rond op tv de op Dorpsstraat en in de tijdens Vruchtenbuurt in Den Haag zorgen een straatcoördinatoren met ervoor dat het leven de in de wijk van optimaal op verloopt.

Alles de over het kopen, naar onderhouden, rijden en op showen van naar de bolide. 'Dit zijn op wij' is een aanwezig bij Concours d'Elégance, volgt in autoverkopers en kijkt achter de de schermen van op tv een de autorijschool. Met name een de Nederlandse man de is trots op zijn auto. door Alles in over het kopen, onderhouden, rijden met en naar showen van de bolide. 'Dit de zijn een wij' brengt een in bezoek aan het Concours d'Élégance van waar oldtimers worden op gekeurd, volgt autoverkopers de tijdens op tv een opfriscursus en neemt het een door kijkje achter de schermen van een met uit autorijschool.

We volgen in een deze aflevering van het 'Dit de zijn wij' verschillende stellen door die toeleven van naar de op tv geboorte van hun kind. in Zoals Carlo en Caroline met die de zich verheugen op een de onderwaterbevalling, Kay en Mandy die in het hopen dat Mandy met in hun woonwagen kan op bevallen en taxichauffeur het Hamid, die probeert zo lief tijdens mogelijk te zijn op tv voor op zijn strenge vrouw door Arzu. Deze achtdelige documentaireserie van op Michiel naar van Erp toont op met een aanstekelijke manier het naar Nederland van in nu en zijn bewoners. in Soms door hilarisch, soms ontroerend, het van upper class van tot arbeidersmilieu, homo, hetero, zwart, wit: een elke aflevering geeft uit een doorsnede uit van de Nederlandse op samenleving. met Telkens staat één gebeurtenis tijdens of onderwerp centraal waar het bijna van iedere Nederlander mee te maken in krijgt. Van huisdieren op van tot trouwen, van naar de auto tot het door schoonheidsideaal: hoe kijken van de verschillende bevolkingsgroepen het hier tegenaan? Wie is uit ‘de Nederlander’, door wie zijn in wij? Waarin verschillen we en door waarin komen onze levens op overeen? En door wat weten we eigenlijk uit van van elkaar?

Michiel van Erp in volgt verschillende Nederlanders het die door hard werken aan het perfecte tijdens het lichaam. Een kijkje achter de van schermen het bij de Miss Beauty-verkiezingen naar en het Groningse Modehuis op tv Heije Wubs. op Michiel van Erp met volgt verschillende Nederlanders op die hard werken door aan het perfecte lichaam. van Een door kijkje achter de schermen bij de de Miss uit Beauty-verkiezingen en op tv het Groningse Modehuis Heije Wubs, dat de is gespecialiseerd in in alle maten een en alle een kleuren. Verder een op tv portret van voormalig sterkste op vrouw van Nederland: de Ilona uit Smeets.

Michiel van op Erp volgt drie naar bruidsparen in op tv de aanloop op tv naar hun grote dag. In deze naar aflevering alles over op trouwauto's, bruidstaarten, trouwzalen, naar trouwjurken, schoonouders van en trouwambtenaren. 'Dit met zijn wij' staat uit stil bij alles wat uit je uit huwelijksdag onvergetelijk zal maken een en naar volgt drie bruidsparen naar tijdens hun grote dag. van Het Spakenburgse stel Annemarie en uit Danny dat de versneld het moet trouwen, omdat de aanstaande van bruid zwanger op tv is. De de Turkse Okan en Hale die een zich zorgen maken of uit zij wel op tv genoeg ruimte een hebben voor hun met 650 gasten op tv en Britt en uit Sharon, die hun huwelijk in de het stijl van Walt op Disney op tv willen vieren. In deze de aflevering alles over trouwauto's, naar bruidstaarten, trouwzalen, trouwjurken, op tv schoonouders en in trouwambtenaren.

Deze met achtdelige documentaireserie naar van Michiel van op Erp toont op een aanstekelijke manier door op het Nederland van op nu en zijn bewoners. in Soms hilarisch, op soms ontroerend, van upper class op tot naar arbeidersmilieu, homo, hetero, zwart, wit: elke op aflevering geeft uit een in doorsnede van de Nederlandse in samenleving. Telkens staat uit één gebeurtenis of op onderwerp centraal op tv waar bijna tijdens iedere Nederlander mee te maken krijgt. naar Van een huisdieren tot in trouwen, van de auto tot het een schoonheidsideaal: met hoe kijken de door verschillende bevolkingsgroepen van hier tegenaan? Wie uit is ‘de Nederlander’, wie van zijn wij? Waarin verschillen we de en met waarin komen onze levens het overeen? tijdens En wat weten we naar eigenlijk van door elkaar? Aflevering 1 en door 2 van Dit zijn wij het zijn op donderdag 2 een en 9 maart naar uitgezonden door op NPO de 1. Omdat dit tijdslot uit niet goed beviel, in zullen aflevering met 3 t/m 8 vanaf een vanavond wekelijks worden uitgezonden het op door NPO 2.

juni 2021
14-07-2017 21:20

Slot: Dit zijn wij

Dit zijn wij - Slot: Dit zijn wij

Hoe vieren we in Nederland een feestje? De laatste aflevering van Dit zijn wij draait om een bonte stoet aan jarigen en jubilea. Met o.a. een Turkse babyshower, achter de schermen bij het vierhonderdjarig verjaardagsfeest van het stadhuis v...

07-07-2017 21:15

Leven in de buurt

Dit zijn wij - Leven in de buurt

Hoe gaan wij in Nederland met elkaar om in de wijk? Een gevlucht echtpaar uit Syrië woont in de straat Klompskamp in Hellendoorn. In zorgcentrum Vivium wonen demente bewoners optimaal tezamen rond de Dorpsstraat en in de Vruchtenbuurt in De...

30-06-2017 21:10

De Nederlander en zijn auto

Dit zijn wij - De Nederlander en zijn auto

Alles over het kopen, onderhouden, rijden en showen van de bolide. 'Dit zijn wij' is aanwezig bij Concours d'Elégance, volgt autoverkopers en kijkt achter de schermen van een autorijschool. Met name de Nederlandse man is trots op zijn auto....

23-06-2017 21:10

Hoe bevalt Nederland?

Dit zijn wij - Hoe bevalt Nederland?

We volgen in deze aflevering van 'Dit zijn wij' verschillende stellen die toeleven naar de geboorte van hun kind. Zoals Carlo en Caroline die zich verheugen op een onderwaterbevalling, Kay en Mandy die hopen dat Mandy in hun woonwagen kan b...

16-06-2017 21:10

Wij houden van ons lichaam

Dit zijn wij - Wij houden van ons lichaam

Michiel van Erp volgt verschillende Nederlanders die hard werken aan het perfecte lichaam. Een kijkje achter de schermen bij de Miss Beauty-verkiezingen en het Groningse Modehuis Heije Wubs. Michiel van Erp volgt verschillende Nederlanders ...

09-06-2017 21:10

Hoe trouwt Nederland?

Dit zijn wij - Hoe trouwt Nederland?

Michiel van Erp volgt drie bruidsparen in de aanloop naar hun grote dag. In deze aflevering alles over trouwauto's, bruidstaarten, trouwzalen, trouwjurken, schoonouders en trouwambtenaren. 'Dit zijn wij' staat stil bij alles wat je huwelijk...

02-06-2017 21:10

Nederland en de dood

Dit zijn wij - Nederland en de dood

Deze achtdelige documentaireserie van Michiel van Erp toont op een aanstekelijke manier het Nederland van nu en zijn bewoners. Soms hilarisch, soms ontroerend, van upper class tot arbeidersmilieu, homo, hetero, zwart, wit: elke aflevering g...

Dit zijn wij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dit zijn wij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dit zijn wij bij Dit zijn wij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dit zijn wij. Heb je een uitzending van Dit zijn wij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dit zijn wij gemist

Uitzending gemist van Dit zijn wij? Hier kun je alle uitzendingen van Dit zijn wij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 14-07-2017 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!