Programma gemist?

Hoe door vieren we in Nederland een op tv feestje? een De laatste aflevering van Dit met zijn wij draait op om een naar bonte stoet aan naar jarigen en jubilea. Met op een o.a. een Turkse babyshower, achter een de schermen bij met het vierhonderdjarig verjaardagsfeest van een het het stadhuis van Gennep en in zeven Limburgse echtparen tijdens die allemaal een vijftig jaar getrouwd het zijn. In alle gevallen is in er op taart en met zijn er bloemen. Deze achtdelige documentaireserie van op tv Michiel naar van Erp toont naar op een het aanstekelijke manier het op Nederland van nu van en zijn bewoners. Soms met hilarisch, soms ontroerend, van upper met class tot arbeidersmilieu, naar homo, hetero, zwart, op wit: het elke aflevering geeft een naar doorsnede van van de Nederlandse samenleving. op tv Telkens staat één uit gebeurtenis van of onderwerp centraal waar bijna iedere op tv Nederlander mee te het maken van krijgt. Van huisdieren tot trouwen, uit van de auto uit tot het uit schoonheidsideaal: op hoe kijken de verschillende bevolkingsgroepen in hier tegenaan? Wie is van ‘de Nederlander’, de wie zijn wij? naar Waarin verschillen we en het waarin komen van onze levens overeen? En op wat weten uit we in eigenlijk van elkaar?

Hoe gaan wij van in Nederland op tv met elkaar om naar in de wijk? tijdens Een gevlucht echtpaar uit het de Syrië woont in de straat Klompskamp tijdens in Hellendoorn. In door zorgcentrum Vivium wonen op demente bewoners in optimaal tezamen op tv rond de Dorpsstraat en tijdens in de de Vruchtenbuurt in het Den Haag zorgen de straatcoördinatoren ervoor dat naar het leven in op tv de wijk optimaal de verloopt.

Alles over het het kopen, onderhouden, een rijden het en showen van met de bolide. 'Dit zijn wij' een is aanwezig in bij Concours d'Elégance, volgt autoverkopers op van en kijkt achter de schermen op tv van een op tv autorijschool. Met name de Nederlandse tijdens van man is trots op door zijn auto. Alles over het het kopen, onderhouden, rijden in van en showen van de op tv bolide. 'Dit in zijn wij' brengt een in bezoek aan het Concours naar d'Élégance waar met oldtimers worden gekeurd, volgt autoverkopers naar tijdens een opfriscursus van en neemt op tv een kijkje achter de door de schermen van een op tv autorijschool.

We volgen tijdens in de deze aflevering van 'Dit zijn wij' in verschillende stellen het die toeleven de naar de geboorte van hun in kind. Zoals Carlo in en Caroline die met zich verheugen uit op een onderwaterbevalling, uit Kay en Mandy met die hopen uit dat Mandy in hun woonwagen de kan van bevallen en taxichauffeur Hamid, uit die met probeert zo lief door mogelijk te zijn door voor zijn strenge in vrouw Arzu. Deze achtdelige documentaireserie naar van Michiel door van Erp toont op naar een aanstekelijke manier het naar Nederland van op nu en het zijn bewoners. Soms een hilarisch, soms ontroerend, van de upper class door tot arbeidersmilieu, homo, hetero, zwart, uit wit: elke aflevering geeft uit een doorsnede van uit de Nederlandse een samenleving. Telkens tijdens staat één met gebeurtenis of naar onderwerp centraal waar bijna iedere het Nederlander mee het te maken krijgt. met Van huisdieren tot met trouwen, van van de auto tot op tv het schoonheidsideaal: hoe kijken de op verschillende bevolkingsgroepen een hier tegenaan? Wie het is ‘de met Nederlander’, wie zijn wij? Waarin verschillen in we de en waarin komen onze levens met overeen? En wat een weten een we eigenlijk van uit elkaar?

Michiel een van Erp volgt verschillende Nederlanders de die hard de werken aan van het perfecte lichaam. in Een kijkje achter de de schermen tijdens bij de Miss Beauty-verkiezingen en het het Groningse Modehuis naar Heije Wubs. Michiel van tijdens op tv Erp volgt verschillende Nederlanders naar die hard werken aan het uit perfecte lichaam. door Een op kijkje achter de schermen van bij de Miss Beauty-verkiezingen het en het op Groningse Modehuis Heije Wubs, dat van is met gespecialiseerd in alle maten het en alle in kleuren. Verder een portret van door voormalig sterkste vrouw naar met van Nederland: Ilona op tv Smeets.

Michiel van tijdens Erp volgt op drie bruidsparen van in de aanloop naar op tv hun grote uit dag. In deze aflevering alles tijdens over trouwauto's, bruidstaarten, trouwzalen, naar trouwjurken, met schoonouders en trouwambtenaren. op tv 'Dit zijn wij' staat een stil bij tijdens alles wat je huwelijksdag in onvergetelijk zal uit maken en volgt het drie bruidsparen naar met hun grote een dag. Het Spakenburgse stel Annemarie en het Danny uit dat versneld moet van trouwen, omdat de aanstaande uit bruid zwanger is. tijdens De Turkse Okan en de Hale die zich het tijdens zorgen maken of tijdens zij wel genoeg ruimte van hebben voor door hun 650 gasten en met Britt en Sharon, die hun tijdens huwelijk in de in stijl van Walt tijdens Disney willen vieren. het In deze met aflevering alles over trouwauto's, uit bruidstaarten, in trouwzalen, trouwjurken, op schoonouders en trouwambtenaren.

Deze achtdelige documentaireserie een de van Michiel van Erp toont tijdens op een aanstekelijke manier een het Nederland van op van nu en zijn een bewoners. Soms hilarisch, soms ontroerend, van een upper het class tot arbeidersmilieu, de homo, hetero, zwart, wit: op elke op aflevering geeft een doorsnede van van de Nederlandse samenleving. met uit Telkens staat één gebeurtenis of onderwerp door centraal een waar bijna iedere Nederlander naar mee te maken van krijgt. Van huisdieren met tot trouwen, met van de auto tot het in op tv schoonheidsideaal: hoe kijken de verschillende bevolkingsgroepen van hier tegenaan? Wie op tv is op ‘de Nederlander’, de wie zijn wij? met Waarin verschillen we op tv en waarin komen in onze levens overeen? En wat weten een we eigenlijk door van elkaar? Aflevering tijdens 1 en 2 de van Dit zijn tijdens wij zijn op van donderdag 2 de en 9 maart de uitgezonden op NPO 1. Omdat naar dit tijdslot niet goed op beviel, de zullen aflevering 3 t/m 8 tijdens op tv vanaf vanavond wekelijks worden uit uitgezonden op van NPO 2.

oktober 2020
14-07-2017 21:20

Slot: Dit zijn wij

Dit zijn wij - Slot: Dit zijn wij

Hoe vieren we in Nederland een feestje? De laatste aflevering van Dit zijn wij draait om een bonte stoet aan jarigen en jubilea. Met o.a. een Turkse babyshower, achter de schermen bij het vierhonderdjarig verjaardagsfeest van het stadhuis v...

07-07-2017 21:15

Leven in de buurt

Dit zijn wij - Leven in de buurt

Hoe gaan wij in Nederland met elkaar om in de wijk? Een gevlucht echtpaar uit Syrië woont in de straat Klompskamp in Hellendoorn. In zorgcentrum Vivium wonen demente bewoners optimaal tezamen rond de Dorpsstraat en in de Vruchtenbuurt in De...

30-06-2017 21:10

De Nederlander en zijn auto

Dit zijn wij - De Nederlander en zijn auto

Alles over het kopen, onderhouden, rijden en showen van de bolide. 'Dit zijn wij' is aanwezig bij Concours d'Elégance, volgt autoverkopers en kijkt achter de schermen van een autorijschool. Met name de Nederlandse man is trots op zijn auto....

23-06-2017 21:10

Hoe bevalt Nederland?

Dit zijn wij - Hoe bevalt Nederland?

We volgen in deze aflevering van 'Dit zijn wij' verschillende stellen die toeleven naar de geboorte van hun kind. Zoals Carlo en Caroline die zich verheugen op een onderwaterbevalling, Kay en Mandy die hopen dat Mandy in hun woonwagen kan b...

16-06-2017 21:10

Wij houden van ons lichaam

Dit zijn wij - Wij houden van ons lichaam

Michiel van Erp volgt verschillende Nederlanders die hard werken aan het perfecte lichaam. Een kijkje achter de schermen bij de Miss Beauty-verkiezingen en het Groningse Modehuis Heije Wubs. Michiel van Erp volgt verschillende Nederlanders ...

09-06-2017 21:10

Hoe trouwt Nederland?

Dit zijn wij - Hoe trouwt Nederland?

Michiel van Erp volgt drie bruidsparen in de aanloop naar hun grote dag. In deze aflevering alles over trouwauto's, bruidstaarten, trouwzalen, trouwjurken, schoonouders en trouwambtenaren. 'Dit zijn wij' staat stil bij alles wat je huwelijk...

02-06-2017 21:10

Nederland en de dood

Dit zijn wij - Nederland en de dood

Deze achtdelige documentaireserie van Michiel van Erp toont op een aanstekelijke manier het Nederland van nu en zijn bewoners. Soms hilarisch, soms ontroerend, van upper class tot arbeidersmilieu, homo, hetero, zwart, wit: elke aflevering g...

Dit zijn wij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dit zijn wij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dit zijn wij bij Dit zijn wij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dit zijn wij. Heb je een uitzending van Dit zijn wij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dit zijn wij gemist

Uitzending gemist van Dit zijn wij? Hier kun je alle uitzendingen van Dit zijn wij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 14-07-2017 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!