Programma gemist?

Hoe van vieren we in de Nederland een feestje? De naar laatste aflevering van tijdens Dit zijn op tv wij draait om een uit bonte stoet aan jarigen naar en jubilea. uit Met o.a. een met Turkse op babyshower, achter de een schermen bij het vierhonderdjarig verjaardagsfeest naar van het stadhuis op van door Gennep en zeven Limburgse echtparen op tv die door allemaal vijftig jaar getrouwd zijn. op In alle op gevallen is er taart de en zijn er bloemen. Deze van achtdelige documentaireserie naar van tijdens Michiel van Erp toont met op een door aanstekelijke manier het Nederland van van nu en op zijn bewoners. Soms tijdens hilarisch, soms ontroerend, van naar upper class tot arbeidersmilieu, van homo, hetero, zwart, uit wit: elke op aflevering geeft een doorsnede van van de Nederlandse op in samenleving. Telkens met staat één gebeurtenis of naar onderwerp centraal waar bijna iedere de Nederlander door mee te maken krijgt. Van de huisdieren door tot trouwen, van van de auto tot het schoonheidsideaal: op tv hoe kijken door de naar verschillende bevolkingsgroepen hier tegenaan? Wie een is van ‘de Nederlander’, wie zijn wij? Waarin het verschillen we en het waarin door komen onze levens overeen? En een wat weten we uit eigenlijk van op elkaar?

Hoe uit gaan wij in Nederland met naar elkaar om de in de wijk? het Een tijdens gevlucht echtpaar uit Syrië op tv woont in op tv de straat Klompskamp in Hellendoorn. met In een zorgcentrum Vivium wonen in demente bewoners optimaal tezamen rond de de Dorpsstraat en in de de op Vruchtenbuurt in naar Den Haag zorgen straatcoördinatoren ervoor de dat het leven in op de wijk het optimaal door verloopt.

Alles naar over het op tv kopen, onderhouden, rijden en showen van het de bolide. met 'Dit zijn wij' op is op tv aanwezig bij Concours d'Elégance, het volgt autoverkopers en kijkt achter in de schermen van van een een autorijschool. Met name de Nederlandse de man is het trots op zijn naar auto. Alles met over het kopen, onderhouden, rijden een en showen van op de bolide. 'Dit het zijn met wij' brengt een bezoek aan door tijdens het Concours d'Élégance waar oldtimers tijdens worden gekeurd, volgt in autoverkopers naar tijdens een opfriscursus en neemt een naar kijkje tijdens achter de schermen van een een op tv autorijschool.

We volgen in in deze aflevering van op tv 'Dit zijn tijdens wij' verschillende stellen die tijdens toeleven naar de in geboorte van hun naar kind. Zoals Carlo op en van Caroline die zich verheugen op door op tv een onderwaterbevalling, Kay van en Mandy die hopen dat in Mandy op tv in hun woonwagen kan in bevallen en taxichauffeur Hamid, tijdens die probeert zo met lief mogelijk te zijn door voor zijn strenge op tv vrouw Arzu. Deze naar achtdelige documentaireserie uit van Michiel van Erp een toont op een in aanstekelijke een manier het Nederland door van nu en van zijn bewoners. Soms hilarisch, soms ontroerend, een van upper class op tv van tot arbeidersmilieu, homo, hetero, zwart, in wit: elke aflevering geeft door een doorsnede de van de door Nederlandse samenleving. naar Telkens staat één gebeurtenis of door in onderwerp centraal waar naar bijna iedere Nederlander met mee te maken van krijgt. Van huisdieren tot van trouwen, van de auto op tv tot op het schoonheidsideaal: hoe kijken de het verschillende in bevolkingsgroepen hier tegenaan? van Wie is ‘de Nederlander’, door wie zijn met wij? Waarin verschillen we en van waarin door komen onze levens overeen? En het wat weten een we eigenlijk van door elkaar?

Michiel van Erp naar volgt een verschillende Nederlanders die hard op tv werken naar aan het perfecte lichaam. Een van kijkje achter de op tv schermen bij van de Miss Beauty-verkiezingen en uit het Groningse op tv Modehuis Heije Wubs. Michiel op tv van Erp volgt verschillende in uit Nederlanders die hard werken aan de het perfecte lichaam. Een naar kijkje met achter de op tv schermen bij de Miss Beauty-verkiezingen in en het naar Groningse Modehuis Heije Wubs, dat op tv is gespecialiseerd op tv in alle maten en de alle kleuren. Verder uit een uit portret van voormalig sterkste op tv vrouw op van Nederland: Ilona een Smeets.

Michiel van tijdens Erp volgt drie een bruidsparen in door de aanloop naar hun grote de dag. In door deze een aflevering alles over trouwauto's, bruidstaarten, trouwzalen, de tijdens trouwjurken, schoonouders en een trouwambtenaren. 'Dit zijn een wij' staat stil op tv bij alles wat de je huwelijksdag onvergetelijk zal van maken en volgt drie een bruidsparen tijdens naar hun grote dag. Het uit Spakenburgse stel het Annemarie en Danny een dat versneld uit moet trouwen, omdat de in aanstaande bruid zwanger is. De uit Turkse Okan en een Hale een die zich zorgen maken of met van zij wel genoeg ruimte hebben voor een hun 650 door gasten en in Britt en een Sharon, die hun op huwelijk in de stijl van Walt op tv Disney van willen vieren. In deze aflevering naar naar alles over trouwauto's, bruidstaarten, trouwzalen, de trouwjurken, schoonouders en een trouwambtenaren.

Deze naar achtdelige documentaireserie van naar Michiel van Erp toont op uit door een aanstekelijke manier het door Nederland van nu in en zijn door bewoners. Soms hilarisch, soms het ontroerend, van door upper class tot een arbeidersmilieu, homo, hetero, een zwart, wit: elke op aflevering geeft een doorsnede naar van de Nederlandse van samenleving. Telkens staat met één een gebeurtenis of onderwerp centraal waar naar bijna op iedere Nederlander mee te een maken krijgt. Van huisdieren tot een trouwen, het van de auto tot op het schoonheidsideaal: hoe kijken de de verschillende bevolkingsgroepen tijdens op tv hier tegenaan? Wie is op ‘de Nederlander’, wie een zijn wij? Waarin verschillen we een de en waarin komen onze door levens overeen? tijdens En wat weten tijdens we eigenlijk van elkaar? Aflevering 1 de en 2 op van Dit zijn wij zijn de het op donderdag 2 en 9 maart van uitgezonden naar op NPO 1. Omdat in dit tijdslot het niet goed beviel, zullen aflevering de 3 t/m 8 met vanaf vanavond wekelijks van worden tijdens uitgezonden op een NPO 2.

mei 2020
14-07-2017 21:20

Slot: Dit zijn wij

Dit zijn wij - Slot: Dit zijn wij

Hoe vieren we in Nederland een feestje? De laatste aflevering van Dit zijn wij draait om een bonte stoet aan jarigen en jubilea. Met o.a. een Turkse babyshower, achter de schermen bij het vierhonderdjarig verjaardagsfeest van het stadhuis v...

07-07-2017 21:15

Leven in de buurt

Dit zijn wij - Leven in de buurt

Hoe gaan wij in Nederland met elkaar om in de wijk? Een gevlucht echtpaar uit Syrië woont in de straat Klompskamp in Hellendoorn. In zorgcentrum Vivium wonen demente bewoners optimaal tezamen rond de Dorpsstraat en in de Vruchtenbuurt in De...

30-06-2017 21:10

De Nederlander en zijn auto

Dit zijn wij - De Nederlander en zijn auto

Alles over het kopen, onderhouden, rijden en showen van de bolide. 'Dit zijn wij' is aanwezig bij Concours d'Elégance, volgt autoverkopers en kijkt achter de schermen van een autorijschool. Met name de Nederlandse man is trots op zijn auto....

23-06-2017 21:10

Hoe bevalt Nederland?

Dit zijn wij - Hoe bevalt Nederland?

We volgen in deze aflevering van 'Dit zijn wij' verschillende stellen die toeleven naar de geboorte van hun kind. Zoals Carlo en Caroline die zich verheugen op een onderwaterbevalling, Kay en Mandy die hopen dat Mandy in hun woonwagen kan b...

16-06-2017 21:10

Wij houden van ons lichaam

Dit zijn wij - Wij houden van ons lichaam

Michiel van Erp volgt verschillende Nederlanders die hard werken aan het perfecte lichaam. Een kijkje achter de schermen bij de Miss Beauty-verkiezingen en het Groningse Modehuis Heije Wubs. Michiel van Erp volgt verschillende Nederlanders ...

09-06-2017 21:10

Hoe trouwt Nederland?

Dit zijn wij - Hoe trouwt Nederland?

Michiel van Erp volgt drie bruidsparen in de aanloop naar hun grote dag. In deze aflevering alles over trouwauto's, bruidstaarten, trouwzalen, trouwjurken, schoonouders en trouwambtenaren. 'Dit zijn wij' staat stil bij alles wat je huwelijk...

02-06-2017 21:10

Nederland en de dood

Dit zijn wij - Nederland en de dood

Deze achtdelige documentaireserie van Michiel van Erp toont op een aanstekelijke manier het Nederland van nu en zijn bewoners. Soms hilarisch, soms ontroerend, van upper class tot arbeidersmilieu, homo, hetero, zwart, wit: elke aflevering g...

Dit zijn wij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dit zijn wij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dit zijn wij bij Dit zijn wij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dit zijn wij. Heb je een uitzending van Dit zijn wij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dit zijn wij gemist

Uitzending gemist van Dit zijn wij? Hier kun je alle uitzendingen van Dit zijn wij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 14-07-2017 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!