Programma gemist?

De uit volgende objecten worden onder andere een op aangeboden aan de op experts: een rad van avontuur, naar een Japanse met plaquette en een een Italiaanse draagstoel.

De op tv tante van Jos een bezat een stereographoscoop. uit Het object heeft emotionele op tv waarde, maar ligt met ook alweer 15 jaar in in de kast. van Lukt het Jos de op tv om de stereographoscoop voor een goede tijdens prijs te op tv slijten? Simone trof een Louis uit Vuitton-koffer uit 1928 het van aan in het pension een van de naar Franse tante van haar stiefvader. de De koffer bevat met meerdere briefwisselingen het en telegrammen, waaruit te van ontdekken op valt dat de eigenaresse een jarenlang verwikkeld was het in een tragische liefdesaffaire. door Zien de tijdens experts brood in dit unieke in object? En verder: de van etalageklopper een van Sjaak. door Het 70 centimeter hoge object door stond vermoedelijk in ergens in de de jaren 20 de in een deftige zaak door in Duitsland. Door in een drijfveertje beweegt het mannetje door zijn arm met en tikt naar hij tegen de ruit een om klanten te lokken. het Vooral de Ebert lijkt erg door geïnteresseerd in het object. met Maar zou Sjaak door bij Ebert aankloppen? Tot door slot zien we uit John. John kocht uit zijn draaiorgel tijdens in een vlaag van door verstandsverbijstering. Hij denkt in dat het orgel ongeveer door 70 jaar op oud is. John van zet een hoog in bij de experts, van maar is hij niet van té optimistisch? Dit is op een herhaling de van door 12 april 2018.

Omdat in Nico graag ruimte in wilt maken door voor nieuwe exemplaren, biedt door Nico de experts een Chinese in vaas met aan. Hij is niet zeker tijdens of het object door uit de 19e de of uit de met 17e eeuw op tv komt, maar van dat is alles bepalend voor de de waarde? Erwin klopt de een aan met een naar Coco de Mer, in een kokosnoot van de zee. met De noot is het zeldzaam in omdat hij niet meer op tv wordt geëxporteerd vanaf de Seychellen, in de enige plek uit uit waar de noot groeit. Coosje neemt op op een schilderijtje van Willem Maris de mee. Het object komt door uit de boedel op tv van haar ouders. naar Lukt het Coosje door om het in Hollandse schilderijtje te het verkopen? Tot slot zien we naar het Pepi. Hij brengt twee Afrikaanse beelden met van muzikanten door met zich door mee. Vanaf kleins af aan naar vond hij naar de door beelden fascinerend, maar nu is het het tijd uit om ze voor een een mooi op bedrag te verhandelen.

Jan brengt een op tv van zonnewijzer met zich uit mee. Het object heeft van de stijl de van Lodewijk de met 14e en is nog uit in originele staat. Ook zien naar door we verkoper Tim. Hij een is al sinds naar zijn 14e hobby-archeoloog en vond op van een gouden rozet uit de 10e met eeuw. uit Lukt het tijdens hem om dit sieraad te verkopen? Het op tv uithangbord de van Raymond naar heeft wel een heel van bijzonder verhaal. Hij denkt een dat Vincent van Gogh met mee heeft geholpen door met het schilderen tijdens ervan. de Zijn de experts met hier ook van van overtuigd? Tot slot zien we Frans. op tv uit Hij neemt een tijdens portret van de Nederlandse schilder Willy het Sluiter mee. de Op het schilderij tijdens is een een zittende dame de met veel sieraden met om afgebeeld. Het doek op is rond 1930 op tv geschilderd.

Ruben op probeert een de zilveren tabaksdoos uit de 18e van eeuw te verkopen voor de het zijn buurman. Op uit het object staat een afbeelding van tijdens in de slag bij de Dokkersbank door en op tv de naam ?Zoutman? staat op een het deksel. Dan komt naar verkoper Piet aan. het De Gil van naar Morgen door is een schilderboekje van schrijver de en beeldend het kunstenaar Jan met Cremer. Het boekje is al uit vaker aangeboden in op veilingen, maar in zonder succes. Gaat het met de Piet wel lukken met om het boekje naar van zijn vriend Jan tijdens te verkopen? Uit een erfenis op tv van haar met ouders heeft Nicole de in Dilly Dally make-up een tafel gekregen. naar Haar moeder had van deze tafel altijd met in de op slaapkamer staan. De herinneringen aan op haar door moeder zijn voor tijdens haar van onschatbare waarde. met Kan Nicole de experts verleiden met de tot een mooi op tv bod? Tot slot klopt André aan bij in de Van onschatbare door waarde-experts. Vijf op tv jaar geleden met heeft hij een een klokkenstel geërfd. Het naar object is met groot en past niet in zijn op tandartspraktijk. Nu door hoopt André uit een mooi bedrag voor een het uit klokkenstel te ontvangen.

Verkoopster Alice klopt het uit aan bij het pand op tv van de Van naar onschatbare waarde-experts. tijdens Ze brengt een kunstbeen uit uit door de 19e eeuw mee, dat naar ze vond in in een de motorzaak. Ze ruilde op tv het ooit voor een van wandgokkast. Een aantal experts op tv is zeer van geïnteresseerd in haar object. naar Maar merkt uit Alice dat tijdens haar op tv onderhandeling, of zet met ze te laag in? Dan met komt in verkoper Hans aan. Hij door verzamelt het microfoons en heeft een heel in bijzonder exemplaar met mee: een naar BBC-microfoon uit de jaren ?30, een die hij gebruikte door om in te van zingen op met zijn band. Hij zint door op een een nieuw microfoon-project een en kan de opbrengst wel naar gebruiken. Vinden de experts op de microfoon op tv net zo door bijzonder als hijzelf? Tot slot staat het Melle uit Harlingen uit voor tijdens de deur. met Onder zijn arm een van heuse Ferdinand Bol. op tv Het gaat om op tv een ets die de op meesterleerling van Rembrandt in door de het 17e eeuw van maakte. Op de ets staat door ?Het offer op van Abraham?; een Bijbelse een afbeelding van uit het Oude Testament. Verder aangeboden deze in van aflevering: een zeldzame gouden uit tas.

Merel naar neemt een ?rad tijdens van fortuin? mee voor de een experts. Het op rad zorgde voor spanning in en sensatie op tijdens Amerikaanse kermissen en met casino?s. In het het rad een zitten dollarbiljetten verwerkt uit naar de jaren naar 30. Het Amerikaanse object de heeft tijdens jaren in een de Nederlands museum gestaan. Het geld wil met Merel een graag investeren in een nieuwe in keuken, maar een levert het de rad genoeg door op om dat te kunnen bekostigen? Wick de is de naar trotse eigenaar van een de door zogenoemde kunst bierwagen. In juni 1962 de was de tijdens opening van het Grand naar op tv Hotel de Cocagne in op Eindhoven en werd de dit kunstwerk door van Huib Noorlander onthuld in naar de lounge. Bij een uit overname, een is het met kunstwerk van de op tv muur gehaald. De de vader van Wick, die bij de op in technische dienst werkte, naar nam het mee naar huis. de Wick ziet het object met als de op tv nalatenschap van zijn op tv vader een en wil de opbrengst op graag delen met een zijn broer en zus. op Kan van hij hen verassen op tv met een mooi bedrag? Ook zien de we Diederick een met een Japanse door plaquette. Geportretteerd uit is prins en stadhouder met Willem V te paard. de Het Japanse lakportret op naar het koper, uit het laatste kwart op van de 18e tijdens eeuw, zit in een de door originele houten lijst de en is ingelegd met parelmoer. Diederick door zet hoog in, op met maar gelukkig heeft hij enige op tv onderhandelingsruimte. Tot slot de komt Vittoria met haar Italiaanse door draagstoel. door Vittoria?s grootmoeder de was een chique de antiquair in Milaan naar en een gevestigde naam uit op de Italiaanse een antiekmarkt. De draagstoel stond met in haar tijdens huis. Als kind op tv speelde Vittoria in de draagstoel. van Na het overlijden op van haar van oma, erfde Vittoria uit haar huis het mét alle spullen. Nu hoopt de Vittoria een mooi van bedrag voor met de het draagstoel te ontvangen.

De op tante van Jos de bezat een stereographoscoop. op Het object een heeft emotionele waarde, maar ligt tijdens ook alweer het 15 jaar met in de kast. Lukt tijdens het Jos tijdens om de stereographoscoop voor een in goede prijs van te slijten? Simone een trof een Louis op tv Vuitton-koffer uit 1928 op tv aan in het de pension van de Franse tante tijdens van haar stiefvader. het De koffer bevat op tv in meerdere briefwisselingen en telegrammen, waaruit te met ontdekken het valt dat de op eigenaresse jarenlang verwikkeld was uit in naar een tragische liefdesaffaire. in Zien de experts brood in dit naar unieke de object? En verder: de de etalageklopper van Sjaak. van Het 70 het centimeter hoge object stond de vermoedelijk ergens in de op tv jaren 20 met in een deftige zaak in met op tv Duitsland. Door een het drijfveertje beweegt het in mannetje zijn arm en een tikt hij tegen de ruit de om klanten te op met lokken. Vooral Ebert lijkt van erg geïnteresseerd op in het object. op Maar zou Sjaak op tv bij Ebert aankloppen? Tot slot zien we met John. John kocht in op tv zijn draaiorgel in een vlaag op van verstandsverbijstering. met Hij denkt dat met het orgel ongeveer 70 jaar de naar oud is. John zet op tv hoog in bij met de experts, op tv maar is hij niet té op optimistisch?

Vanavond is de tijdens laatste aflevering een van Van op tv Onschatbare Waarde, het in programma waarin mensen de in unieke kans naar krijgen om hun object met aan in te bieden aan vier experts. Verkopers proberen naar om hun de bijzondere object te op verkopen aan uit één van de vier uit gerenommeerde op kenners. De ervaren met experts bezitten ieder een eigen door kamer. De verkoper mag naar aankloppen op bij één of alle op tv vier met de experts, maar van terug naar een eerder mislukte onderhandeling op is van niet toegestaan. Wie in zich blindstaart op de met allerhoogste verkoopprijs, op loopt het risico in om huiswaarts te van keren met object en zonder naar geld. Maar, wie op tv naar een goede in prijs in zoekt, moet risico’s nemen. Slechts de één ding uit is zeker: eenmaal een een bod geaccepteerd of tijdens geweigerd, is er van geen naar weg terug.

Jim op tv heeft een schedel uit uit de 20e op eeuw bij zich, gemaakt van door van een bekende Braziliaanse kunstenaar. Leni van brengt een bijzonder uit schilderij met met zich mee. Op het een werk zijn 2 jachthonden in afgebeeld. het De maker is onbekend, door want het is het niet gesigneerd en de Leni is op niet eerder naar bij een taxateur geweest. van Ook zien we verkoper Ole, met met een set de van 2 bouilloires: van een soort van multifunctionele theepotten uit tijdens begin 18e het eeuw. Dan klopt verkoper een Jim aan. op Hij heeft maar liefst tijdens 50 schedels in met zijn collectie. een Eén uit daarvan neemt hij mee voor tijdens de naar experts. Ook op uit bezoek in het uit kasteel is Hans. Hij komt met de een koninklijk van object; een karakterpop uit tijdens 1912, gemaakt in een opdracht met van koningin Wilhelmina voor met prinses Juliana. Tot door slot de zien we een in zeer oude opgezette naar otter. Het dier heeft een opvallende uit kleur: de otter op is helemaal het wit!

Verkopers van zeer in bijzondere in spullen krijgen de op unieke kans het om hun object op aan te bieden aan vier door experts. Slechts één ding tijdens door is zeker: eenmaal een bod geaccepteerd op tv of geweigerd, is uit er geen weg met op terug. Verkopers krijgen tijdens de kans om hun in bijzondere object te verkopen aan een door één van de vier het gerenommeerde kenners. uit De vier ervaren experts de bezitten ieder een met eigen kamer. De verkoper tijdens mag aankloppen bij het één of alle een vier de experts, maar tijdens terug naar naar een eerder mislukte het onderhandeling is niet met toegestaan. Wie op tv zich blindstaart op de allerhoogste het verkoopprijs, loopt het uit risico om huiswaarts in te door keren met object in en zonder geld. de Maar, wie het naar een goede uit prijs zoekt, moet risico’s nemen. Slechts van één ding is op tv zeker: de eenmaal een bod geaccepteerd met of de geweigerd, is er geen weg de terug.

Verkopers van bijzondere uit op tv en waardevolle spullen krijgen de unieke op tv een kans om hun object te verkopen van aan één uit van de vier een experts. uit Dagelijks worden vele waardevolle spullen op tv verhandeld onder in een groep kenners van en handelaren. In Van onschatbare door waarde krijgen met verkopers de kans om door hun door bijzondere object te een verkopen aan één van een de vier gerenommeerde kenners. een het De vier ervaren experts bezitten het ieder in een eigen kamer. De door verkoper mag aankloppen bij met één tijdens of alle vier de van experts, maar terug op tv naar een door eerder mislukte onderhandeling is niet toegestaan. door Wie zich blindstaart het op de allerhoogste op in verkoopprijs, loopt het risico om huiswaarts een een te keren met object en op tv zonder geld. Maar, door wie naar een goede door prijs zoekt, met moet risico’s nemen. naar Slechts één ding door is zeker: eenmaal met een bod geaccepteerd in of geweigerd, van is er geen op tv weg terug.

Verkopers van een bijzondere en naar waardevolle spullen krijgen het de unieke kans om uit hun object te verkopen de aan één van van de vier experts. in met Dagelijks worden vele waardevolle spullen in verhandeld onder van een groep door kenners en handelaren. uit In Van onschatbare naar waarde krijgen verkopers de kans de om hun bijzondere object op tv te verkopen aan op één van in de vier gerenommeerde op tv kenners. De vier in ervaren experts bezitten in ieder een een eigen kamer. naar De verkoper mag aankloppen in bij één tijdens of alle vier de experts, maar de terug naar naar een eerder mislukte onderhandeling uit is niet toegestaan. de Wie het zich blindstaart op de uit allerhoogste verkoopprijs, loopt van het risico het om huiswaarts in te keren met object tijdens en zonder geld. Maar, wie een naar een goede op prijs zoekt, moet op tv risico’s nemen. met Slechts één ding is uit zeker: een eenmaal een bod geaccepteerd naar of de geweigerd, is er uit geen weg terug.

Verkopers van met bijzondere en op tv waardevolle spullen tijdens krijgen de unieke kans de om hun object te verkopen op tv met aan één van de vier experts. naar Dagelijks worden door vele waardevolle spullen verhandeld het onder een van groep op kenners en handelaren. In Van onschatbare een waarde krijgen verkopers met de kans op tv om hun van bijzondere object tijdens te verkopen aan één de van de vier op tv gerenommeerde kenners. De op tv vier ervaren experts bezitten ieder het een van eigen kamer. op De verkoper mag aankloppen bij één het op tv of alle vier de experts, door maar van terug naar een van eerder mislukte onderhandeling is niet op tv toegestaan. Wie van zich blindstaart op de in allerhoogste verkoopprijs, loopt het een risico door om huiswaarts te uit keren met object en het zonder door geld. Maar, wie naar een van goede prijs de zoekt, moet een risico’s nemen. Slechts naar één ding is zeker: uit eenmaal een op tv bod geaccepteerd of geweigerd, is er tijdens in geen weg terug.

februari 2020
07-06-2018 17:05

Van onschatbare waarde

Van onschatbare waarde - Van onschatbare waarde

De volgende objecten worden onder andere aangeboden aan de experts: een rad van avontuur, een Japanse plaquette en een Italiaanse draagstoel.

06-06-2018 17:05

Een stereographoscoop

Van onschatbare waarde - Een stereographoscoop

De tante van Jos bezat een stereographoscoop. Het object heeft emotionele waarde, maar ligt ook alweer 15 jaar in de kast. Lukt het Jos om de stereographoscoop voor een goede prijs te slijten? Simone trof een Louis Vuitton-koffer uit 1928 ...

31-05-2018 21:30

Een Chinese vaas

Van onschatbare waarde - Een Chinese vaas

Omdat Nico graag ruimte wilt maken voor nieuwe exemplaren, biedt Nico de experts een Chinese vaas aan. Hij is niet zeker of het object uit de 19e of uit de 17e eeuw komt, maar dat is alles bepalend voor de waarde? Erwin klopt aan met een C...

24-05-2018 21:30

Een zonnewijzer

Van onschatbare waarde - Een zonnewijzer

Jan brengt een zonnewijzer met zich mee. Het object heeft de stijl van Lodewijk de 14e en is nog in originele staat. Ook zien we verkoper Tim. Hij is al sinds zijn 14e hobby-archeoloog en vond een gouden rozet uit de 10e eeuw. Lukt het hem...

03-05-2018 20:30

Een zilveren tabaksdoos.

Van onschatbare waarde - Een zilveren tabaksdoos.

Ruben probeert een zilveren tabaksdoos uit de 18e eeuw te verkopen voor zijn buurman. Op het object staat een afbeelding van de slag bij de Dokkersbank en de naam ?Zoutman? staat op het deksel. Dan komt verkoper Piet aan. De Gil van Morge...

26-04-2018 21:30

Een kunstbeen

Van onschatbare waarde - Een kunstbeen

Verkoopster Alice klopt aan bij het pand van de Van onschatbare waarde-experts. Ze brengt een kunstbeen uit de 19e eeuw mee, dat ze vond in een motorzaak. Ze ruilde het ooit voor een wandgokkast. Een aantal experts is zeer geïnteresseerd i...

19-04-2018 21:30

Een rad van fortuin

Van onschatbare waarde - Een rad van fortuin

Merel neemt een ?rad van fortuin? mee voor de experts. Het rad zorgde voor spanning en sensatie op Amerikaanse kermissen en casino?s. In het rad zitten dollarbiljetten verwerkt uit de jaren 30. Het Amerikaanse object heeft jaren in een Nede...

12-04-2018 21:35

Een stereographoscoop

Van onschatbare waarde - Een stereographoscoop

De tante van Jos bezat een stereographoscoop. Het object heeft emotionele waarde, maar ligt ook alweer 15 jaar in de kast. Lukt het Jos om de stereographoscoop voor een goede prijs te slijten? Simone trof een Louis Vuitton-koffer uit 1928...

06-04-2017 21:25

Van onschatbare waarde

Van onschatbare waarde - Van onschatbare waarde

Vanavond is de laatste aflevering van Van Onschatbare Waarde, het programma waarin mensen de unieke kans krijgen om hun object aan te bieden aan vier experts. Verkopers proberen om hun bijzondere object te verkopen aan één van de vier gere...

30-03-2017 21:25

Een schedel uit de 20e eeuw

Van onschatbare waarde - Een schedel uit de 20e eeuw

Jim heeft een schedel uit de 20e eeuw bij zich, gemaakt door een bekende Braziliaanse kunstenaar. Leni brengt een bijzonder schilderij met zich mee. Op het werk zijn 2 jachthonden afgebeeld. De maker is onbekend, want het is niet gesigneerd...

23-03-2017 21:30

Van onschatbare waarde

Van onschatbare waarde - Van onschatbare waarde

Verkopers van zeer bijzondere spullen krijgen de unieke kans om hun object aan te bieden aan vier experts. Slechts één ding is zeker: eenmaal een bod geaccepteerd of geweigerd, is er geen weg terug. Verkopers krijgen de kans om hun bijzonde...

16-03-2017 21:35

Van onschatbare waarde

Van onschatbare waarde - Van onschatbare waarde

Verkopers van bijzondere en waardevolle spullen krijgen de unieke kans om hun object te verkopen aan één van de vier experts. Dagelijks worden vele waardevolle spullen verhandeld onder een groep kenners en handelaren. In Van onschatbare waa...

09-03-2017 21:30

Omega horloge

Van onschatbare waarde - Omega horloge

Verkopers van bijzondere en waardevolle spullen krijgen de unieke kans om hun object te verkopen aan één van de vier experts. Dagelijks worden vele waardevolle spullen verhandeld onder een groep kenners en handelaren. In Van onschatbare waa...

02-03-2017 21:30

VOC servies

Van onschatbare waarde - VOC servies

Verkopers van bijzondere en waardevolle spullen krijgen de unieke kans om hun object te verkopen aan één van de vier experts. Dagelijks worden vele waardevolle spullen verhandeld onder een groep kenners en handelaren. In Van onschatbare waa...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van onschatbare waarde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van onschatbare waarde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van onschatbare waarde bij Van onschatbare waarde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van onschatbare waarde. Heb je een uitzending van Van onschatbare waarde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van onschatbare waarde gemist

Uitzending gemist van Van onschatbare waarde? Hier kun je alle uitzendingen van Van onschatbare waarde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 28-08-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!