Programma gemist?

Vader en van zoon een Vroom hebben een bijzonder van schilderij in de aanbieding. de Het gaat waarschijnlijk op om werk van in Jan Lievens, het een Hollandse Meester met die veel met samenwerkte met Rembrandt. Er is alleen op tv één klein probleem: uit het werk is uit niet gesigneerd. door Durft één op van de experts het met aan op tv om dit werk aan de te schaffen? Verzamelaar naar René kocht vijftien jaar geleden een op tv set in van tien zeefdrukken van een Marilyn Monroe, gemaakt in naar van de jaren 90. De met set zit nog 'nieuw in uit de doos'. van René hoopt de op tv zeefdrukken aan op één van de experts te naar slijten voor met een de mooi bedrag, om een verbouwing te tijdens op kunnen doen. Verder in deze aflevering: zilveren uit paarden uit eind door 19e een eeuw en een een schroefmedaille. Dit is een een herhaling van 1 mei het 2019.

Verkoper Ruud klopt op aan op bij het Van de onschatbare waarde-huis. Hij heeft een tijdens bronzen beeld het van een Emile Louis Picault, de dat zijn grootvader uit in 1915 in Parijs kocht, bij uit zich. Ruud gunt door het beeld tijdens een nieuwe uit eigenaar, en hoopt het daar het via op een van de door experts bij te naar krijgen. Claudia heeft een echt in verzamelaarsobject meegenomen naar naar de experts. Het het gaat om twee panelen door in uit het decor naar van de Italiaanse film Pinocchio, van uit 2002. De panelen van op passen niet in uit haar huis, dus Claudia hoopt op dat één van de uit experts een een uit mooie locatie de voor weet met te vinden. Dit is een een herhaling van van 24 april het 2019.

Verkoper met Frank kocht in uit 2009 een naar schilderij van Corneille op op een veiling, vlak na op de het bankencrisis. In die crisis is Frank een veel tijdens geld verloren, van waardoor hij besloot in kunst een te investeren. Het op schilderij uit uit 2003 heeft volgens Frank naar geen officiële titel, door maar naar wordt doorgaans Vrouw met luipaard genoemd. Rallyrijder uit in Willem biedt een de heuse Harley Davidson aan de de experts aan. Het het gaat het om een 'oudje' uit 1924, op tv dat met nog helemaal compleet is. Dat maakt door het een zeer met uniek object. Weten naar de met experts de motor met tijdens zijspan op waarde te het schatten, waardoor op Willem misschien met de een bus naar huis in in moet? Verder in deze aflevering: handelaar Gerwin op tv die een met gokje in waagde door een roulettebak door op internet op tv te kopen. En verkoper Ruud kreeg op ooit een zakzonnewijzer door door een klusje bij tijdens een man te door doen. Maar op hoeveel heitjes hij op met dit door karweitje heeft naar verdiend, hangt van tijdens de experts af. Het is geen uit geheim dat uit expert Bert speciale interesse met heeft op tv in alle van objecten met een wijzer. de Maar welke collega-expert probeert hem tijdens door te dwarsbomen? Dit is een herhaling op 17 uit april 2019.

Verkoper Luc komt op langs naar in het huis uit van de experts. tijdens Onder zijn arm een op schilderij van Toon Hermans. op Hermans de schonk het schilderij ooit de aan zijn uit psycholoog als van bedankje voor ondersteuning en zware tijden. met Nu hangt het door naar aan de muur van Luc, die op op tv van de opbrengst graag een naar nieuw werk wil kopen. Ook tijdens Nienke een klopt aan bij de experts tijdens van Van onschatbare op tv waarde. op Zij biedt een mensenschedel te op tv koop aan. Het uit in gaat om een schedel van de op tv tijdens Asmat, een volk uit Papoea-Nieuw-Guinea. met Naast het biologische, vindt op tv zij ook in de cultuur die uit eromheen hangt mooi. de Het gegeven dat een er in Nieuw-Guinea een schedels worden met opgegraven en worden op versierd om de te eren, spreekt haar aan. Verder zien in we verkoper Fernande de met een set de zilveren kandelaars uit uit uit eind 18e of begin 19e eeuw. Ook uit probeert verkoper Guus van door zijn 18e-eeuwse Boeddha te verkopen. met Omdat je een op Boeddha volgens uit traditie eigenlijk op tv niet mag doorgeven, wil Guus de een mogelijke opbrengst op tv aan een goed doel tijdens geven. Dit een is een herhaling van 10 uit april door 2019.

Mensen uit tijdens heel Nederland krijgen de een unieke kans op om hun uit waardevolle pronkstukken te verkopen aan op één van de naar van 4 gerenommeerde experts. Verkoper Waltraud bijt het het een spits af een met een gesigneerde op catalogus van Picasso, Bart probeert in een oud de wapenschild te verkopen, door Mathieu neemt zijn tijdens geliefde chocoladeautomaat mee tijdens en Hugo verrast uit de experts de met een rijtuighorloge. Eenmaal een bod op tv geaccepteerd of geweigerd tijdens betekent geen weg naar meer terug. op tv Weten de kopers slim door te onderhandelen? Dit is tijdens een herhaling van 3 in naar april 2019.

Verkoopster een Marijn heeft de het werk meegenomen door van één van 's werelds bekendste in van kunstenaars: Salvador Dali. een Toen Marijn een jaar of 18 van was op tv kreeg ze het door werk - door een ets - uit van haar vader. Sindsdien hangt het tijdens bij uit haar thuis. Marijns een vader kreeg de naar ets van Dali zelf, tijdens in een etentje een met een gezamenlijke van vriend. Ook Geke het klopt aan de bij de experts. Zij hoopt een op tv bronzen buste te van met verkopen van Fien op de la Mar: de een koningin van het Nederlandse uit cabaret. Verkoper op Jaap heeft z'n 'man cave' opgeruimd naar en nu is op tv daar geen naar plek op meer voor zijn een lunarium. Het lunarium is het een model dat de op draaiing van de een aarde om in de zon demonstreert. Wat bieden naar de door experts?

Vader en zoon een Vroom hebben op tv een bijzonder het schilderij in de aanbieding. een Het gaat waarschijnlijk door om op tv werk van Jan Lievens, een naar Hollandse Meester die met veel samenwerkte met Rembrandt. uit Er van is alleen uit één klein probleem: het naar werk is niet gesigneerd. Durft de één het van de experts het aan een op tv om dit werk aan een te schaffen? Verzamelaar René kocht met vijftien jaar geleden een een naar set van tien zeefdrukken van Marilyn op Monroe, gemaakt in uit de jaren door 90. een De set zit nog 'nieuw uit in de doos'. op tv René met hoopt de zeefdrukken op aan één van in de experts te slijten voor een door mooi bedrag, door om een op tv verbouwing te de kunnen doen. Verder in op tv deze aflevering: zilveren paarden uit eind op 19e op eeuw en een uit schroefmedaille.

Verkoper Ruud tijdens klopt aan bij op tv het Van onschatbare waarde-huis. door op Hij heeft een bronzen beeld van met Emile Louis Picault, naar dat door zijn grootvader in 1915 in een Parijs kocht, tijdens bij door zich. Ruud gunt in het beeld een nieuwe van eigenaar, en met hoopt het daar via een van op tv de op experts bij te tijdens krijgen. Claudia heeft een echt verzamelaarsobject de meegenomen naar in de met experts. Het gaat om op tv twee panelen uit het het decor van de Italiaanse van op tv film Pinocchio, uit 2002. De panelen het passen niet in naar haar tijdens huis, dus uit Claudia hoopt dat naar één van de experts een op tv een mooie locatie voor de weet het te vinden.

Verkoper van Frank kocht in naar 2009 een schilderij van tijdens Corneille op uit een veiling, vlak naar na de bankencrisis. In die de crisis is in Frank veel geld uit verloren, waardoor hij door besloot in kunst te door tijdens investeren. Het schilderij uit een 2003 heeft van volgens Frank geen op officiële titel, maar van wordt doorgaans Vrouw met met luipaard genoemd. Rallyrijder door Willem biedt een in heuse Harley Davidson in aan de experts aan. Het op gaat een om een 'oudje' uit uit 1924, die nog het helemaal compleet is. Dat maakt in het een uit zeer uniek in object. Weten de experts op tv de motor met tijdens zijspan op waarde een te schatten, waardoor uit Willem misschien met door de bus naar naar huis moet? Verder door in deze uit aflevering: handelaar Gerwin de die een gokje waagde op door een roulettebak op op tv internet te kopen. En verkoper op tv een Ruud kreeg ooit een naar zakzonnewijzer door een klusje uit bij een man te tijdens doen. tijdens Maar hoeveel heitjes hij met het dit karweitje met heeft verdiend, hangt van uit uit de experts af. Het is geen tijdens een geheim dat expert Bert uit speciale interesse op heeft in alle objecten met een naar wijzer. Maar de welke collega-expert een probeert hem te met dwarsbomen?

Verkoper met Luc komt langs in het tijdens huis van de de experts. Onder de zijn op arm een schilderij van Toon uit Hermans. op Hermans schonk het schilderij ooit op tv aan met zijn psycholoog als bedankje voor ondersteuning in en zware tijden. de Nu hangt op het aan van de muur van op tv Luc, die van de van opbrengst graag een een nieuw werk wil kopen. Ook in Nienke in klopt aan bij de experts met van Van naar onschatbare waarde. de Zij biedt een uit mensenschedel te koop aan. Het naar gaat om een een schedel van de een Asmat, een uit volk uit Papoea-Nieuw-Guinea. door Naast het door biologische, vindt tijdens zij ook de cultuur die op eromheen hangt mooi. het Het op tv gegeven dat er in een Nieuw-Guinea schedels worden de opgegraven en een worden versierd om naar te eren, spreekt haar aan. door Verder in deze aflevering op zien op tv we verkoper Fernande met naar een set het zilveren kandelaars uit eind op tv 18e of begin 19e uit eeuw. Ook probeert naar verkoper Guus een zijn 18e een eeuwse Boeddha te verkopen. Omdat je op tv een door Boeddha volgens traditie eigenlijk niet met tijdens mag doorgeven, wil Guus de door mogelijke een opbrengst aan een naar goed doel geven.

Mensen uit heel uit met Nederland krijgen de unieke kans om de hun waardevolle pronkstukken tijdens te een verkopen aan één op tv van de 4 gerenommeerde experts. door Verkoper een Waltraud bijt een het spits af met van een gesigneerde catalogus tijdens van Picasso, Bart probeert een door door oud wapenschild te verkopen, op tv Mathieu neemt zijn geliefde een chocoladeautomaat mee en Hugo een tijdens verrast de experts van met een rijtuighorloge. Eenmaal een de bod geaccepteerd of van geweigerd betekent geen weg naar tijdens meer terug. Weten het de kopers slim te door onderhandelen?

Omdat in Nico graag ruimte wilt maken uit voor nieuwe het exemplaren, van biedt Nico de experts een het Chinese vaas met aan. Hij is niet zeker de of het in object uit de naar 19e of uit de op 17e uit eeuw komt, maar dat door is op tv alles bepalend voor de waarde? Erwin naar klopt aan met in een naar Coco de Mer, een kokosnoot van op tv door de zee. De noot een is zeldzaam het omdat hij niet meer door wordt geëxporteerd vanaf de de Seychellen, de enige op tv plek waar de noot met uit groeit. Coosje neemt een schilderijtje van Willem op tv Maris mee. van Het object tijdens komt uit de boedel tijdens van haar uit ouders. Lukt het Coosje om tijdens het Hollandse schilderijtje in te verkopen? Tot slot een zien we een Pepi. de Hij brengt twee Afrikaanse beelden in van muzikanten de met zich mee. op Vanaf kleins de af aan vond op tv hij de beelden naar fascinerend, maar nu is het het tijd om door ze voor een mooi bedrag het door te verhandelen. Dit is door een herhaling van van 31 mei 2018.

Jan brengt een op tv zonnewijzer met zich naar mee. Het een object heeft de stijl op tv een van Lodewijk de 14e en is naar nog in in originele staat. Ook tijdens zien we op verkoper Tim. Hij is al sinds de zijn 14e het hobby-archeoloog tijdens en vond een gouden rozet op tv uit de 10e de eeuw. Lukt het hem met om dit sieraad van te uit verkopen? Het uithangbord van de Raymond heeft wel een heel van bijzonder verhaal. Hij op denkt dat Vincent naar met van Gogh mee heeft tijdens geholpen met het schilderen in ervan. Zijn de het experts van hier ook van overtuigd? Tot slot zien naar we uit Frans. Hij neemt een van portret van de op Nederlandse met schilder Willy Sluiter met mee. Op het schilderij is uit een zittende naar dame met veel sieraden om op tv een afgebeeld. Het doek een is rond 1930 het geschilderd. Dit is een herhaling naar van 24 mei tijdens 2018.

Ruben probeert een met naar zilveren tabaksdoos uit de 18e eeuw op tv te een verkopen voor zijn buurman. door Op naar het object staat een afbeelding op tv van de in slag bij de Dokkersbank en van op tv de naam ?Zoutman? tijdens staat op het deksel. Dan komt op verkoper Piet aan. De op Gil uit van Morgen is een schilderboekje door van schrijver door en beeldend kunstenaar Jan een Cremer. in Het boekje is al vaker met aangeboden op veilingen, op een maar zonder succes. Gaat het Piet een wel lukken om in het boekje van door zijn een vriend Jan te naar verkopen? Uit een erfenis van op tv haar ouders heeft de Nicole de Dilly de Dally make-up van tafel gekregen. Haar moeder door had deze van tafel altijd de in de slaapkamer staan. De herinneringen met aan haar moeder op zijn de voor haar van onschatbare waarde. met Kan op Nicole de experts verleiden op tot een mooi op bod? Tot slot klopt André met aan bij op tv de Van onschatbare van waarde-experts. Vijf jaar geleden tijdens met heeft hij een klokkenstel geërfd. een Het object is een groot uit en past niet in zijn tandartspraktijk. met Nu hoopt op tv André een naar mooi bedrag voor het van klokkenstel door te ontvangen. Dit is een herhaling in van tijdens 3 mei 2018.

De volgende objecten een worden een onder andere op aangeboden aan de experts: werk naar van Ferdinand Bol, een een BBC-microfoon en uit een zeer oud de kunstbeen.

april 2020
28-08-2019 19:35

Zeefdrukken van Marilyn Monroe

Van onschatbare waarde - Zeefdrukken van Marilyn Monroe

Vader en zoon Vroom hebben een bijzonder schilderij in de aanbieding. Het gaat waarschijnlijk om werk van Jan Lievens, een Hollandse Meester die veel samenwerkte met Rembrandt. Er is alleen één klein probleem: het werk is niet gesigneerd. D...

21-08-2019 19:35

Decor van Pinocchio

Van onschatbare waarde - Decor van Pinocchio

Verkoper Ruud klopt aan bij het Van onschatbare waarde-huis. Hij heeft een bronzen beeld van Emile Louis Picault, dat zijn grootvader in 1915 in Parijs kocht, bij zich. Ruud gunt het beeld een nieuwe eigenaar, en hoopt het daar via een van ...

14-08-2019 19:35

Zakzonnewijzer

Van onschatbare waarde - Zakzonnewijzer

Verkoper Frank kocht in 2009 een schilderij van Corneille op een veiling, vlak na de bankencrisis. In die crisis is Frank veel geld verloren, waardoor hij besloot in kunst te investeren. Het schilderij uit 2003 heeft volgens Frank geen offi...

07-08-2019 19:35

Schilderij van Toon Hermans

Van onschatbare waarde - Schilderij van Toon Hermans

Verkoper Luc komt langs in het huis van de experts. Onder zijn arm een schilderij van Toon Hermans. Hermans schonk het schilderij ooit aan zijn psycholoog als bedankje voor ondersteuning en zware tijden. Nu hangt het aan de muur van Luc, di...

31-07-2019 19:35

Catalogus van Picasso

Van onschatbare waarde - Catalogus van Picasso

Mensen uit heel Nederland krijgen de unieke kans om hun waardevolle pronkstukken te verkopen aan één van de 4 gerenommeerde experts. Verkoper Waltraud bijt het spits af met een gesigneerde catalogus van Picasso, Bart probeert een oud wapens...

08-05-2019 20:20

Een werk van Salvador Dali

Van onschatbare waarde - Een werk van Salvador Dali

Verkoopster Marijn heeft het werk meegenomen van één van 's werelds bekendste kunstenaars: Salvador Dali. Toen Marijn een jaar of 18 was kreeg ze het werk - een ets - van haar vader. Sindsdien hangt het bij haar thuis. Marijns vader kreeg d...

01-05-2019 20:25

Zeefdrukken van Marilyn Monroe

Van onschatbare waarde - Zeefdrukken van Marilyn Monroe

Vader en zoon Vroom hebben een bijzonder schilderij in de aanbieding. Het gaat waarschijnlijk om werk van Jan Lievens, een Hollandse Meester die veel samenwerkte met Rembrandt. Er is alleen één klein probleem: het werk is niet gesigneerd. D...

24-04-2019 20:25

Decor van Pinocchio

Van onschatbare waarde - Decor van Pinocchio

Verkoper Ruud klopt aan bij het Van onschatbare waarde-huis. Hij heeft een bronzen beeld van Emile Louis Picault, dat zijn grootvader in 1915 in Parijs kocht, bij zich. Ruud gunt het beeld een nieuwe eigenaar, en hoopt het daar via een van ...

17-04-2019 20:25

Zakzonnewijzer

Van onschatbare waarde - Zakzonnewijzer

Verkoper Frank kocht in 2009 een schilderij van Corneille op een veiling, vlak na de bankencrisis. In die crisis is Frank veel geld verloren, waardoor hij besloot in kunst te investeren. Het schilderij uit 2003 heeft volgens Frank geen offi...

10-04-2019 20:20

Schilderij van Toon Hermans

Van onschatbare waarde - Schilderij van Toon Hermans

Verkoper Luc komt langs in het huis van de experts. Onder zijn arm een schilderij van Toon Hermans. Hermans schonk het schilderij ooit aan zijn psycholoog als bedankje voor ondersteuning en zware tijden. Nu hangt het aan de muur van Luc, di...

03-04-2019 20:25

Catalogus van Picasso

Van onschatbare waarde - Catalogus van Picasso

Mensen uit heel Nederland krijgen de unieke kans om hun waardevolle pronkstukken te verkopen aan één van de 4 gerenommeerde experts. Verkoper Waltraud bijt het spits af met een gesigneerde catalogus van Picasso, Bart probeert een oud wapens...

13-06-2018 17:05

Een Chinese vaas

Van onschatbare waarde - Een Chinese vaas

Omdat Nico graag ruimte wilt maken voor nieuwe exemplaren, biedt Nico de experts een Chinese vaas aan. Hij is niet zeker of het object uit de 19e of uit de 17e eeuw komt, maar dat is alles bepalend voor de waarde? Erwin klopt aan met een C...

12-06-2018 17:05

Een zonnewijzer

Van onschatbare waarde - Een zonnewijzer

Jan brengt een zonnewijzer met zich mee. Het object heeft de stijl van Lodewijk de 14e en is nog in originele staat. Ook zien we verkoper Tim. Hij is al sinds zijn 14e hobby-archeoloog en vond een gouden rozet uit de 10e eeuw. Lukt het hem ...

11-06-2018 17:05

Een zilveren tabaksdoos

Van onschatbare waarde - Een zilveren tabaksdoos

Ruben probeert een zilveren tabaksdoos uit de 18e eeuw te verkopen voor zijn buurman. Op het object staat een afbeelding van de slag bij de Dokkersbank en de naam ?Zoutman? staat op het deksel. Dan komt verkoper Piet aan. De Gil van Morgen...

08-06-2018 17:05

Van onschatbare waarde

Van onschatbare waarde - Van onschatbare waarde

De volgende objecten worden onder andere aangeboden aan de experts: werk van Ferdinand Bol, een BBC-microfoon en een zeer oud kunstbeen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van onschatbare waarde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van onschatbare waarde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van onschatbare waarde bij Van onschatbare waarde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van onschatbare waarde. Heb je een uitzending van Van onschatbare waarde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van onschatbare waarde gemist

Uitzending gemist van Van onschatbare waarde? Hier kun je alle uitzendingen van Van onschatbare waarde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 28-08-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!