Programma gemist?

Omdat van Nico graag ruimte wilt maken in voor van nieuwe exemplaren, met biedt Nico de experts een door Chinese een vaas aan. Hij uit is niet zeker het of het object uit de met 19e een of uit de 17e eeuw op komt, maar dat is tijdens alles bepalend een voor de op waarde? Erwin klopt aan met een de Coco de op Mer, door een kokosnoot van de het zee. De een noot is zeldzaam uit omdat hij niet meer een wordt geëxporteerd een vanaf de Seychellen, van de enige plek waar de noot tijdens groeit. Coosje neemt een in schilderijtje van Willem uit Maris mee. Het in object komt uit de uit de boedel van haar ouders. van Lukt het op tv Coosje om het de Hollandse schilderijtje te verkopen? Tot met slot zien we Pepi. een Hij brengt uit twee op tv Afrikaanse beelden van muzikanten een met zich mee. Vanaf met kleins de af aan vond hij de in beelden fascinerend, maar door nu is het tijd de van om ze voor een mooi bedrag de te verhandelen. Dit is op tv een herhaling van naar 31 mei een 2018.

Jan brengt een in zonnewijzer met zich het uit mee. Het object heeft de in stijl van Lodewijk uit de 14e en is naar nog van in originele op tv staat. Ook zien we verkoper Tim. uit Hij is door al sinds zijn een 14e hobby-archeoloog en vond een met gouden rozet uit het de 10e eeuw. uit Lukt het hem op tv om dit sieraad het te verkopen? Het uithangbord met van het Raymond heeft wel een heel met bijzonder verhaal. Hij met denkt uit dat Vincent van tijdens Gogh mee naar heeft geholpen met het schilderen uit ervan. Zijn de een experts hier de ook van overtuigd? Tot in slot zien we naar Frans. Hij neemt op tv een portret van de Nederlandse uit schilder een Willy Sluiter mee. Op tijdens het schilderij is op een zittende dame op tv met veel in sieraden om van afgebeeld. Het doek is rond 1930 tijdens geschilderd. Dit is in een herhaling van 24 door naar mei 2018.

Ruben probeert een van zilveren tabaksdoos uit de de 18e eeuw door in te verkopen voor de zijn buurman. Op het object tijdens staat in een afbeelding van de op slag bij de Dokkersbank uit en de naam ?Zoutman? de staat op het tijdens deksel. Dan komt verkoper het naar Piet aan. De Gil een van Morgen is een schilderboekje het van op schrijver en beeldend kunstenaar Jan in Cremer. Het de boekje van is al vaker aangeboden uit op veilingen, door maar zonder succes. Gaat het door Piet tijdens wel lukken om het boekje tijdens van een zijn vriend Jan met te verkopen? Uit een erfenis van haar naar ouders de heeft Nicole de door Dilly Dally make-up tafel uit gekregen. Haar moeder had naar deze tafel altijd de in de in slaapkamer staan. De herinneringen het van aan haar moeder zijn voor haar de van onschatbare waarde. tijdens Kan Nicole de de op experts verleiden tot een mooi bod? Tot op slot klopt André de van aan bij de Van de onschatbare waarde-experts. Vijf jaar geleden in heeft hij het een klokkenstel geërfd. Het door object uit is groot en door past niet in in zijn tandartspraktijk. Nu hoopt André de een mooi bedrag naar voor het klokkenstel een te door ontvangen. Dit is een herhaling van naar 3 mei een 2018.

De met volgende objecten worden op tv onder andere aangeboden door aan de experts: werk van op Ferdinand het Bol, een BBC-microfoon en uit een zeer oud met kunstbeen.

De met volgende objecten worden onder andere in aangeboden naar aan de van experts: een rad van door avontuur, een Japanse plaquette van en een Italiaanse een draagstoel.

De tante met van Jos bezat tijdens een stereographoscoop. op Het object heeft emotionele tijdens waarde, maar ligt ook in alweer in 15 jaar in de een kast. Lukt het Jos van om in de stereographoscoop het voor een goede de prijs te slijten? Simone trof een een Louis Vuitton-koffer op tv uit 1928 aan in het op van pension van de Franse tante het van haar stiefvader. De van koffer bevat in meerdere briefwisselingen tijdens en telegrammen, waaruit het te ontdekken valt op tv dat de naar eigenaresse jarenlang verwikkeld was in een door tragische liefdesaffaire. tijdens Zien de de experts brood in op dit unieke object? En in verder: de etalageklopper op van Sjaak. Het 70 centimeter uit hoge object stond op vermoedelijk met ergens in de jaren 20 de uit in een deftige op tv zaak in Duitsland. tijdens Door een drijfveertje beweegt in het mannetje met zijn arm en tikt van hij tegen de het ruit om klanten te lokken. het de Vooral Ebert lijkt erg met geïnteresseerd in het object. Maar op tv zou Sjaak bij de Ebert aankloppen? Tot de slot zien we John. tijdens John kocht de zijn op tv draaiorgel in een vlaag een van verstandsverbijstering. Hij denkt een dat het orgel ongeveer een 70 jaar van oud is. John op zet de hoog in bij de experts, maar tijdens op tv is hij niet té van optimistisch? Dit is een herhaling door van 12 op april 2018.

Omdat naar Nico graag ruimte wilt maken uit voor op nieuwe exemplaren, biedt Nico de op tv experts de een Chinese door vaas aan. Hij is in niet zeker of het uit object uit naar de 19e of uit in de 17e eeuw komt, op tv maar dat uit is alles bepalend voor tijdens de de waarde? Erwin klopt met aan met een Coco met de Mer, een kokosnoot van de de uit zee. De noot uit is zeldzaam omdat hij niet uit op tv meer wordt geëxporteerd vanaf de op tv Seychellen, de door enige plek waar door de noot groeit. Coosje neemt naar een met schilderijtje van Willem Maris mee. door Het object komt op tv uit de van boedel van haar tijdens ouders. Lukt in het Coosje om het op Hollandse een schilderijtje te verkopen? Tot slot uit zien we Pepi. uit Hij brengt twee Afrikaanse beelden het van muzikanten op met zich mee. de Vanaf kleins af aan tijdens op tv vond hij de tijdens beelden fascinerend, maar nu is het door van tijd om ze voor naar een mooi bedrag te naar verhandelen.

Jan tijdens brengt een zonnewijzer met zich met op tv mee. Het object heeft de stijl de van Lodewijk de van 14e en is een nog in het originele staat. in Ook zien we verkoper van Tim. Hij is op tv al sinds zijn 14e het hobby-archeoloog en een vond een gouden rozet de uit de 10e tijdens eeuw. tijdens Lukt het door hem om dit sieraad te verkopen? Het op uithangbord van Raymond het in heeft wel een heel bijzonder verhaal. op Hij naar denkt dat Vincent van door Gogh mee het heeft geholpen met op tv het schilderen ervan. naar Zijn de experts uit hier ook van van overtuigd? Tot slot op tv zien we Frans. op tv Hij neemt een met portret van de Nederlandse uit schilder Willy Sluiter mee. uit Op het schilderij van is een zittende een dame met naar veel sieraden om afgebeeld. Het met doek met is rond tijdens 1930 geschilderd.

Ruben probeert een uit naar zilveren tabaksdoos uit de 18e naar eeuw in te verkopen voor zijn buurman. tijdens Op het naar object staat een afbeelding van naar de slag bij een de uit Dokkersbank en de naam tijdens ?Zoutman? staat met op het deksel. Dan in komt verkoper Piet aan. tijdens De Gil op van Morgen is uit een schilderboekje van schrijver naar en het beeldend kunstenaar Jan op Cremer. Het op tv boekje is al het vaker aangeboden op veilingen, uit maar zonder succes. Gaat in het Piet wel lukken tijdens om het boekje op tv van naar zijn vriend Jan het te verkopen? Uit een van erfenis van haar ouders heeft de in Nicole de Dilly Dally make-up op tv tafel uit gekregen. Haar moeder een had deze tafel altijd in in de slaapkamer staan. in De herinneringen naar aan haar moeder zijn voor de met haar van onschatbare door waarde. Kan Nicole de experts van verleiden tot een op mooi bod? Tot door slot klopt André door aan bij met de Van onschatbare op tv waarde-experts. Vijf jaar uit geleden heeft hij op een klokkenstel geërfd. tijdens Het object is groot en past met van niet in zijn tijdens tandartspraktijk. Nu hoopt André een mooi op bedrag voor het de klokkenstel te door ontvangen.

Verkoopster naar Alice klopt aan bij het uit pand van een de Van onschatbare in waarde-experts. Ze brengt met op tv een kunstbeen uit de 19e eeuw door op tv mee, dat ze vond in naar een motorzaak. Ze ruilde op tv het ooit voor met een wandgokkast. Een met een aantal experts is uit zeer geïnteresseerd in haar van object. Maar merkt Alice dat op tv op tijdens haar onderhandeling, of zet op tv ze een te laag in? Dan komt door verkoper Hans aan. Hij verzamelt een microfoons het en heeft een heel tijdens bijzonder exemplaar mee: van een BBC-microfoon uit de op jaren uit ?30, die hij tijdens gebruikte om in te zingen een met zijn in band. Hij zint het op een nieuw het microfoon-project de en kan de opbrengst wel gebruiken. op in Vinden de experts de microfoon tijdens net uit zo bijzonder als hijzelf? Tot slot staat van Melle uit de Harlingen tijdens voor de deur. Onder zijn arm een een heuse Ferdinand op tv Bol. door Het gaat om een ets op die de meesterleerling tijdens de van Rembrandt in op tv de 17e eeuw op tv maakte. Op de de ets staat ?Het offer een van Abraham?; een een Bijbelse afbeelding uit uit het Oude op tv Testament. Verder aangeboden deze aflevering: een zeldzame met gouden het tas.

Merel tijdens neemt een ?rad van op tv fortuin? mee voor de tijdens experts. Het in rad met zorgde voor spanning van en sensatie op Amerikaanse kermissen en uit casino?s. In het op een rad zitten dollarbiljetten verwerkt uit in de jaren in 30. Het Amerikaanse object heeft in jaren het in een door Nederlands museum gestaan. Het de geld wil Merel graag investeren van in een op nieuwe in keuken, maar levert met het rad genoeg op om dat van te kunnen op bekostigen? Wick is de trotse naar eigenaar van tijdens een zogenoemde kunst tijdens bierwagen. In juni 1962 de was de door opening een van het Grand tijdens Hotel de Cocagne van in Eindhoven en werd dit naar kunstwerk van Huib Noorlander op het onthuld in de lounge. Bij een uit overname, is het met kunstwerk van met de muur gehaald. met De vader op tv van Wick, die een bij de technische dienst werkte, van nam van het mee met naar huis. Wick ziet het van object door als de nalatenschap van naar zijn vader een en wil de van opbrengst graag delen met zijn broer op en zus. op Kan hij uit hen verassen uit met een mooi bedrag? Ook uit zien we Diederick met een een Japanse plaquette. Geportretteerd uit is prins tijdens en stadhouder Willem van V te paard. op Het Japanse van lakportret op koper, uit het het laatste kwart uit van de 18e een eeuw, op tv zit in de in originele houten lijst en is het ingelegd met parelmoer. Diederick een zet hoog het in, maar op gelukkig heeft hij enige onderhandelingsruimte. Tot door in slot komt Vittoria van met haar Italiaanse draagstoel. van Vittoria?s grootmoeder het was een chique antiquair tijdens in Milaan in en een gevestigde van naam op de Italiaanse antiekmarkt. het De door draagstoel stond in haar huis. tijdens Als uit kind speelde Vittoria naar in de draagstoel. Na het overlijden van van naar haar oma, op tv erfde Vittoria haar huis van mét alle een spullen. Nu hoopt Vittoria een mooi in bedrag met voor de van draagstoel te ontvangen.

De tante op tv van Jos het bezat een stereographoscoop. Het het object door heeft emotionele waarde, maar in ligt ook alweer 15 jaar op tv in de tijdens kast. door Lukt het Jos om de in stereographoscoop voor een het goede prijs uit te slijten? Simone trof op tv een Louis Vuitton-koffer uit uit 1928 aan een in het van pension van de naar Franse tante van haar stiefvader. op tv De koffer bevat in meerdere briefwisselingen en op tv telegrammen, waaruit van te ontdekken met valt dat op tv de eigenaresse jarenlang verwikkeld naar was in een de tragische liefdesaffaire. op tv Zien de experts brood in dit de unieke tijdens object? En verder: de etalageklopper op tv van Sjaak. Het 70 een centimeter hoge van object stond vermoedelijk ergens het in de jaren op 20 in een uit deftige op zaak in van Duitsland. Door een drijfveertje naar beweegt het mannetje zijn het arm het en tikt hij tegen een de ruit om klanten met te op lokken. Vooral Ebert lijkt erg naar geïnteresseerd in het van object. Maar zou Sjaak met bij Ebert aankloppen? Tot uit slot zien in we John. John door kocht zijn het draaiorgel in in een vlaag van verstandsverbijstering. Hij op tv denkt met dat het orgel met ongeveer 70 jaar oud door is. John zet hoog in tijdens bij uit de experts, maar door is hij uit niet té optimistisch?

Vanavond naar is de laatste in aflevering van Van Onschatbare Waarde, met het een programma waarin mensen een de unieke kans krijgen met om hun object aan van te bieden aan uit vier naar experts. Verkopers proberen om de hun bijzondere object te verkopen tijdens aan één door van op tv de vier gerenommeerde kenners. De ervaren naar tijdens experts bezitten ieder een door eigen kamer. De verkoper met mag aankloppen door bij één of alle op vier tijdens de experts, maar door terug naar een tijdens eerder mislukte onderhandeling is niet de toegestaan. Wie met zich blindstaart op de allerhoogste verkoopprijs, met loopt het risico met om huiswaarts te in op keren met object en zonder het geld. Maar, met wie naar een goede het prijs zoekt, uit moet risico’s nemen. Slechts één de een ding is zeker: eenmaal een bod het geaccepteerd of geweigerd, op in is er geen weg op terug.

Jim tijdens heeft een schedel op tv uit de een 20e eeuw bij zich, gemaakt van door een door bekende Braziliaanse kunstenaar. Leni met brengt een bijzonder schilderij van met zich mee. op tv Op het werk het zijn 2 tijdens jachthonden met afgebeeld. De maker is onbekend, tijdens want het is naar niet gesigneerd en Leni op tv is een niet eerder bij door een taxateur de geweest. Ook zien op tv we verkoper Ole, tijdens met een set de van 2 bouilloires: tijdens een soort multifunctionele naar theepotten uit begin 18e eeuw. tijdens Dan op klopt verkoper Jim aan. Hij de heeft maar het liefst 50 schedels in door naar zijn collectie. Eén daarvan neemt hij tijdens mee voor de met experts. Ook een op bezoek het in het kasteel is Hans. het in Hij komt met een een koninklijk object; een tijdens karakterpop uit 1912, gemaakt in een opdracht tijdens van koningin Wilhelmina op tv voor prinses Juliana. Tot met slot zien we met een zeer oude opgezette op otter. Het dier het heeft het een opvallende kleur: van de otter is helemaal uit wit!

Verkopers van in zeer bijzondere het spullen krijgen het de unieke kans om tijdens hun object aan naar te bieden het aan vier experts. naar Slechts één ding is zeker: de eenmaal een bod geaccepteerd in of van geweigerd, is er een geen weg terug. Verkopers krijgen het de kans tijdens om hun bijzondere object naar te verkopen van aan uit één van de vier gerenommeerde op tv kenners. De vier op ervaren experts op tv bezitten ieder een eigen uit kamer. De verkoper mag in aankloppen in bij één van of alle vier de experts, van maar terug tijdens naar een eerder mislukte uit onderhandeling op is niet toegestaan. Wie zich blindstaart op tv uit op de allerhoogste verkoopprijs, loopt met het een risico om huiswaarts te keren met een object en met zonder in geld. Maar, wie tijdens naar een goede met prijs zoekt, moet op risico’s nemen. Slechts één ding op tv is zeker: eenmaal een op bod geaccepteerd tijdens of naar geweigerd, is er in geen weg terug.

augustus 2018
13-06-2018 17:05

Een Chinese vaas

Van onschatbare waarde - Een Chinese vaas

Omdat Nico graag ruimte wilt maken voor nieuwe exemplaren, biedt Nico de experts een Chinese vaas aan. Hij is niet zeker of het object uit de 19e of uit de 17e eeuw komt, maar dat is alles bepalend voor de waarde? Erwin klopt aan met een C...

12-06-2018 17:05

Een zonnewijzer

Van onschatbare waarde - Een zonnewijzer

Jan brengt een zonnewijzer met zich mee. Het object heeft de stijl van Lodewijk de 14e en is nog in originele staat. Ook zien we verkoper Tim. Hij is al sinds zijn 14e hobby-archeoloog en vond een gouden rozet uit de 10e eeuw. Lukt het hem ...

11-06-2018 17:05

Een zilveren tabaksdoos

Van onschatbare waarde - Een zilveren tabaksdoos

Ruben probeert een zilveren tabaksdoos uit de 18e eeuw te verkopen voor zijn buurman. Op het object staat een afbeelding van de slag bij de Dokkersbank en de naam ?Zoutman? staat op het deksel. Dan komt verkoper Piet aan. De Gil van Morgen...

08-06-2018 17:05

Van onschatbare waarde

Van onschatbare waarde - Van onschatbare waarde

De volgende objecten worden onder andere aangeboden aan de experts: werk van Ferdinand Bol, een BBC-microfoon en een zeer oud kunstbeen.

07-06-2018 17:05

Van onschatbare waarde

Van onschatbare waarde - Van onschatbare waarde

De volgende objecten worden onder andere aangeboden aan de experts: een rad van avontuur, een Japanse plaquette en een Italiaanse draagstoel.

06-06-2018 17:05

Een stereographoscoop

Van onschatbare waarde - Een stereographoscoop

De tante van Jos bezat een stereographoscoop. Het object heeft emotionele waarde, maar ligt ook alweer 15 jaar in de kast. Lukt het Jos om de stereographoscoop voor een goede prijs te slijten? Simone trof een Louis Vuitton-koffer uit 1928 ...

31-05-2018 21:30

Een Chinese vaas

Van onschatbare waarde - Een Chinese vaas

Omdat Nico graag ruimte wilt maken voor nieuwe exemplaren, biedt Nico de experts een Chinese vaas aan. Hij is niet zeker of het object uit de 19e of uit de 17e eeuw komt, maar dat is alles bepalend voor de waarde? Erwin klopt aan met een C...

24-05-2018 21:30

Een zonnewijzer

Van onschatbare waarde - Een zonnewijzer

Jan brengt een zonnewijzer met zich mee. Het object heeft de stijl van Lodewijk de 14e en is nog in originele staat. Ook zien we verkoper Tim. Hij is al sinds zijn 14e hobby-archeoloog en vond een gouden rozet uit de 10e eeuw. Lukt het hem...

03-05-2018 20:30

Een zilveren tabaksdoos.

Van onschatbare waarde - Een zilveren tabaksdoos.

Ruben probeert een zilveren tabaksdoos uit de 18e eeuw te verkopen voor zijn buurman. Op het object staat een afbeelding van de slag bij de Dokkersbank en de naam ?Zoutman? staat op het deksel. Dan komt verkoper Piet aan. De Gil van Morge...

26-04-2018 21:30

Een kunstbeen

Van onschatbare waarde - Een kunstbeen

Verkoopster Alice klopt aan bij het pand van de Van onschatbare waarde-experts. Ze brengt een kunstbeen uit de 19e eeuw mee, dat ze vond in een motorzaak. Ze ruilde het ooit voor een wandgokkast. Een aantal experts is zeer geïnteresseerd i...

19-04-2018 21:30

Een rad van fortuin

Van onschatbare waarde - Een rad van fortuin

Merel neemt een ?rad van fortuin? mee voor de experts. Het rad zorgde voor spanning en sensatie op Amerikaanse kermissen en casino?s. In het rad zitten dollarbiljetten verwerkt uit de jaren 30. Het Amerikaanse object heeft jaren in een Nede...

12-04-2018 21:35

Een stereographoscoop

Van onschatbare waarde - Een stereographoscoop

De tante van Jos bezat een stereographoscoop. Het object heeft emotionele waarde, maar ligt ook alweer 15 jaar in de kast. Lukt het Jos om de stereographoscoop voor een goede prijs te slijten? Simone trof een Louis Vuitton-koffer uit 1928...

06-04-2017 21:25

Van onschatbare waarde

Van onschatbare waarde - Van onschatbare waarde

Vanavond is de laatste aflevering van Van Onschatbare Waarde, het programma waarin mensen de unieke kans krijgen om hun object aan te bieden aan vier experts. Verkopers proberen om hun bijzondere object te verkopen aan één van de vier gere...

30-03-2017 21:25

Een schedel uit de 20e eeuw

Van onschatbare waarde - Een schedel uit de 20e eeuw

Jim heeft een schedel uit de 20e eeuw bij zich, gemaakt door een bekende Braziliaanse kunstenaar. Leni brengt een bijzonder schilderij met zich mee. Op het werk zijn 2 jachthonden afgebeeld. De maker is onbekend, want het is niet gesigneerd...

23-03-2017 21:30

Van onschatbare waarde

Van onschatbare waarde - Van onschatbare waarde

Verkopers van zeer bijzondere spullen krijgen de unieke kans om hun object aan te bieden aan vier experts. Slechts één ding is zeker: eenmaal een bod geaccepteerd of geweigerd, is er geen weg terug. Verkopers krijgen de kans om hun bijzonde...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van onschatbare waarde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van onschatbare waarde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van onschatbare waarde bij Van onschatbare waarde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van onschatbare waarde. Heb je een uitzending van Van onschatbare waarde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van onschatbare waarde gemist

Uitzending gemist van Van onschatbare waarde? Hier kun je alle uitzendingen van Van onschatbare waarde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 13-06-2018 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord