Programma gemist?

Vader van en zoon op Vroom hebben een bijzonder tijdens schilderij in een de aanbieding. Het gaat op tv waarschijnlijk om werk van Jan het Lievens, een Hollandse uit Meester die veel met samenwerkte met Rembrandt. de Er is van alleen het één klein probleem: het werk is een niet gesigneerd. Durft tijdens één van de het experts het aan de om dit naar werk aan te schaffen? Verzamelaar door René kocht vijftien in jaar het geleden een set een van tien uit zeefdrukken van Marilyn Monroe, gemaakt in de de de jaren 90. de De set zit nog de 'nieuw in de van doos'. René hoopt de met zeefdrukken aan één op tv van de experts uit te slijten voor in een mooi bedrag, op om een verbouwing naar te kunnen tijdens doen. Verder in op deze aflevering: zilveren paarden uit eind een het 19e eeuw en een schroefmedaille. Dit een is een het herhaling van 1 mei op tv 2019.

Verkoper Ruud klopt uit aan van bij het in Van onschatbare waarde-huis. Hij heeft van een van bronzen beeld van Emile door Louis Picault, dat de zijn grootvader een in 1915 in Parijs kocht, bij een zich. op Ruud gunt het beeld door een nieuwe eigenaar, en naar hoopt het daar uit tijdens via een van de de experts bij te met krijgen. Claudia heeft een echt het verzamelaarsobject meegenomen naar de de experts. Het in gaat om op tv twee panelen uit door het decor het van de Italiaanse film Pinocchio, naar uit met 2002. De panelen passen uit niet in het haar huis, dus Claudia hoopt uit dat één van de naar tijdens experts een een het mooie locatie voor weet naar te vinden. Dit met is een herhaling de van 24 april met 2019.

Verkoper van Frank kocht in naar 2009 een schilderij op van Corneille op op een veiling, op tv vlak na de bankencrisis. uit In die crisis is van Frank veel geld verloren, op een waardoor hij besloot in kunst de te in investeren. Het schilderij uit op 2003 heeft volgens de Frank geen officiële titel, op maar met wordt doorgaans Vrouw met luipaard genoemd. Rallyrijder de Willem biedt een in heuse een Harley Davidson in aan de experts op tv aan. Het gaat om een de 'oudje' uit 1924, van dat nog helemaal compleet de een is. Dat maakt het een door zeer uniek object. Weten tijdens de met experts de motor met zijspan het op waarde een te schatten, door waardoor Willem misschien met in de bus op tv naar huis moet? Verder in uit deze aflevering: handelaar het Gerwin die op tv een gokje waagde door met een roulettebak op internet van te door kopen. En verkoper Ruud kreeg ooit in een in zakzonnewijzer door een klusje in bij het een man te doen. Maar met hoeveel heitjes een hij met dit karweitje op tv heeft verdiend, hangt tijdens van de experts af. de op tv Het is geen geheim dat expert een Bert de speciale interesse heeft in door alle objecten met uit een van wijzer. Maar welke collega-expert probeert uit hem in te dwarsbomen? Dit is een een herhaling 17 april op 2019.

Verkoper uit Luc komt van langs in het naar huis van de experts. Onder zijn van arm een schilderij tijdens van uit Toon Hermans. Hermans schonk op het schilderij ooit het aan in zijn psycholoog als uit bedankje voor ondersteuning en zware tijden. de het Nu hangt het aan het de muur een van Luc, die van de opbrengst naar graag een nieuw de werk het wil kopen. Ook tijdens Nienke klopt aan bij op de experts van op Van onschatbare waarde. Zij een biedt een mensenschedel een te koop door aan. Het gaat om op een schedel van de tijdens Asmat, een een volk uit Papoea-Nieuw-Guinea. het Naast het biologische, een vindt zij ook naar de cultuur die eromheen op in hangt mooi. Het gegeven dat er een het in Nieuw-Guinea schedels naar worden opgegraven en worden versierd om door te eren, spreekt met haar aan. Verder op tv zien we verkoper Fernande met met tijdens een set zilveren op tv kandelaars uit eind 18e door of begin 19e eeuw. Ook de probeert verkoper met Guus zijn 18e-eeuwse Boeddha in te door verkopen. Omdat je een op tv Boeddha een volgens traditie eigenlijk niet met mag doorgeven, wil naar Guus de een mogelijke opbrengst aan een goed in doel geven. Dit is een op herhaling van 10 op april de 2019.

Mensen uit heel met Nederland krijgen de van unieke kans om een hun waardevolle pronkstukken met te verkopen op tv aan één van de de 4 tijdens gerenommeerde experts. op tv Verkoper Waltraud bijt het spits af op met een een gesigneerde catalogus op van Picasso, Bart probeert een de oud op tv wapenschild te verkopen, het Mathieu neemt zijn naar geliefde chocoladeautomaat mee uit en Hugo verrast de naar experts met een van rijtuighorloge. Eenmaal een bod geaccepteerd in van of geweigerd betekent geen weg tijdens meer naar terug. Weten de kopers slim te een het onderhandelen? Dit is een herhaling van op 3 van april 2019.

Verkoopster Marijn heeft door het werk een meegenomen op van één van 's werelds uit bekendste kunstenaars: Salvador op tv Dali. van Toen Marijn een een jaar of 18 was kreeg ze in het werk - met een ets in - van haar van vader. Sindsdien op tv hangt het naar bij haar thuis. Marijns door vader kreeg de ets van op tv Dali zelf, tijdens naar een etentje met de een tijdens gezamenlijke vriend. Ook Geke klopt met aan bij de door experts. Zij hoopt een van bronzen buste op te verkopen door van Fien de van la Mar: de door koningin van met het Nederlandse cabaret. Verkoper Jaap de heeft z'n een 'man cave' opgeruimd en nu tijdens is daar door geen plek meer voor zijn uit lunarium. naar Het lunarium is een model de dat op tv de draaiing van de aarde van om de zon van demonstreert. Wat bieden in op de experts?

Vader en zoon met Vroom naar hebben een bijzonder schilderij in de de aanbieding. Het op gaat waarschijnlijk door om tijdens werk van Jan Lievens, van een Hollandse Meester in die veel samenwerkte met op tv Rembrandt. Er is alleen door één klein probleem: uit met het werk is niet gesigneerd. de Durft van één van de experts een het aan om op tv dit werk op tv aan te schaffen? Verzamelaar met René kocht vijftien jaar op tv geleden een tijdens set van tien zeefdrukken van uit Marilyn Monroe, gemaakt op tv in de jaren door 90. De het set zit nog 'nieuw door in de doos'. op René hoopt met de zeefdrukken aan één tijdens van de experts te naar het slijten voor een mooi bedrag, om tijdens door een verbouwing te kunnen doen. Verder in naar deze aflevering: op tv zilveren paarden uit een eind de 19e eeuw en een door schroefmedaille.

Verkoper Ruud uit klopt aan met bij het Van onschatbare waarde-huis. op Hij op heeft een in bronzen beeld van Emile van Louis Picault, dat zijn grootvader door in 1915 het in op tv Parijs kocht, bij uit zich. Ruud gunt het beeld een door nieuwe met eigenaar, en hoopt het daar naar op tv via een van de experts naar bij te krijgen. Claudia van heeft een echt verzamelaarsobject van meegenomen naar de door experts. uit Het gaat om door twee panelen uit het in decor een van de Italiaanse film uit Pinocchio, uit op 2002. De panelen passen niet in tijdens haar met huis, dus door Claudia hoopt dat één op tv van de experts op een een mooie locatie een voor weet te op vinden.

Verkoper door Frank kocht in 2009 een in schilderij naar van Corneille op een veiling, tijdens vlak na de het bankencrisis. In op die crisis is Frank op tv van veel geld verloren, waardoor hij besloot naar in in kunst te investeren. Het door schilderij uit 2003 naar heeft volgens Frank een geen officiële van titel, maar wordt door doorgaans Vrouw met luipaard naar genoemd. Rallyrijder door Willem biedt een heuse Harley in Davidson aan uit de experts aan. Het gaat door om een van 'oudje' uit tijdens 1924, die nog met helemaal compleet is. Dat door maakt het de een zeer uniek object. Weten door de experts van de motor met zijspan naar op waarde door te uit schatten, waardoor Willem tijdens misschien met de bus in naar huis moet? Verder in deze in aflevering: handelaar een Gerwin uit die een gokje waagde tijdens door een het roulettebak op internet tijdens te kopen. En verkoper Ruud op kreeg ooit een zakzonnewijzer het door een klusje uit bij een man met te doen. Maar hoeveel tijdens van heitjes hij met dit karweitje naar heeft verdiend, door hangt van de door experts af. een Het is geen geheim dat een expert Bert speciale uit interesse heeft in alle uit door objecten met een wijzer. Maar in welke collega-expert probeert van hem te uit dwarsbomen?

Verkoper Luc komt op tv langs in in het huis in van de experts. Onder zijn door arm een schilderij uit van door Toon Hermans. een Hermans schonk het schilderij ooit aan de zijn psycholoog als uit bedankje in voor ondersteuning en zware tijden. op tv Nu hangt het tijdens aan de met muur van van Luc, die van de de opbrengst graag een op nieuw werk wil kopen. Ook op Nienke een klopt aan bij de experts op tv van Van de onschatbare waarde. tijdens Zij biedt een een mensenschedel te koop naar aan. Het gaat om een naar schedel van een de door Asmat, een volk uit Papoea-Nieuw-Guinea. Naast de het door biologische, vindt zij ook de het cultuur die het eromheen hangt mooi. Het op tv gegeven door dat er naar in Nieuw-Guinea schedels worden opgegraven een en worden op versierd om te met eren, spreekt haar op tv aan. Verder in uit deze aflevering zien we naar verkoper Fernande in met een op set zilveren kandelaars uit eind 18e tijdens of begin 19e in eeuw. Ook het probeert verkoper Guus zijn door 18e eeuwse Boeddha te op tv verkopen. Omdat je het een Boeddha volgens op traditie eigenlijk naar niet van mag doorgeven, wil Guus een de mogelijke opbrengst naar aan een goed met doel geven.

Mensen uit naar heel tijdens Nederland krijgen de unieke kans om met een hun waardevolle pronkstukken te op tv verkopen aan één van de op in 4 gerenommeerde experts. Verkoper het Waltraud bijt het spits af het tijdens met een gesigneerde tijdens catalogus van Picasso, Bart op probeert een oud wapenschild te het verkopen, het Mathieu neemt uit zijn geliefde chocoladeautomaat mee en uit Hugo de verrast de experts met een rijtuighorloge. op tv Eenmaal met een bod geaccepteerd of geweigerd de betekent geen met weg meer terug. het Weten de in kopers slim te op tv onderhandelen?

Omdat op tv Nico graag met ruimte wilt maken voor tijdens nieuwe exemplaren, biedt de Nico de experts tijdens een Chinese vaas uit aan. Hij is niet zeker tijdens of naar het object uit een de 19e of uit op de 17e van eeuw komt, maar dat van is alles door bepalend voor de waarde? Erwin een klopt aan met op een Coco uit de Mer, een kokosnoot de van met de zee. De noot is naar zeldzaam omdat hij niet door meer wordt geëxporteerd van vanaf de Seychellen, met door de enige plek waar de op noot groeit. Coosje neemt op een schilderijtje van Willem het Maris tijdens mee. Het object komt uit in de boedel op tv van haar ouders. Lukt de door het Coosje om het Hollandse schilderijtje met te verkopen? Tot slot tijdens zien we naar Pepi. Hij brengt door twee Afrikaanse beelden van uit muzikanten met het zich mee. Vanaf van kleins af aan naar vond hij de beelden op tv fascinerend, maar van nu naar is het tijd door om ze voor een mooi bedrag het te verhandelen. Dit van is een in herhaling van de 31 mei 2018.

Jan de brengt een de zonnewijzer met zich op mee. Het object heeft de stijl de van Lodewijk de tijdens de 14e en is nog in in originele tijdens staat. Ook zien we verkoper Tim. Hij op tv is al sinds met zijn 14e op hobby-archeoloog het en vond een gouden door rozet uit de 10e het eeuw. op Lukt het hem om dit met sieraad een te verkopen? Het uithangbord de van Raymond heeft wel een naar heel met bijzonder verhaal. Hij denkt dat Vincent door van Gogh de mee van heeft geholpen met een het schilderen ervan. Zijn de experts op hier ook van in overtuigd? Tot van slot zien in we Frans. Hij neemt een in portret een van de Nederlandse op tv schilder Willy Sluiter mee. Op het met met schilderij is een zittende dame met tijdens veel sieraden uit om afgebeeld. Het door doek op is rond 1930 geschilderd. Dit is een door herhaling van 24 tijdens mei op tv 2018.

Ruben probeert een op zilveren met tabaksdoos uit de naar 18e eeuw naar te verkopen voor zijn buurman. in Op het object staat door een afbeelding een van de slag in bij op de Dokkersbank en de naam op ?Zoutman? staat op op het deksel. Dan komt verkoper de het Piet aan. De Gil van Morgen van op tv is een schilderboekje van een schrijver en beeldend op kunstenaar Jan Cremer. in Het boekje is al vaker met aangeboden op het veilingen, maar zonder succes. in Gaat het Piet het een wel lukken om het boekje een van zijn vriend Jan de met te verkopen? Uit een erfenis van van haar ouders heeft door Nicole de Dilly Dally door make-up tafel gekregen. de Haar met moeder had deze tafel op altijd in in de slaapkamer staan. De de herinneringen aan haar met moeder zijn voor haar uit van onschatbare waarde. op Kan op Nicole de experts verleiden naar tot een een mooi bod? Tot slot klopt André de aan bij de het Van onschatbare waarde-experts. het Vijf jaar het geleden op tv heeft hij een klokkenstel geërfd. tijdens Het in object is groot en past van niet naar in zijn tandartspraktijk. Nu hoopt André van een op mooi bedrag voor het klokkenstel met te ontvangen. Dit is naar een herhaling van van 3 mei door 2018.

De volgende de objecten worden onder op tv andere aangeboden uit aan de experts: werk van uit Ferdinand Bol, een van BBC-microfoon een en een zeer op oud kunstbeen.

januari 2021
28-08-2019 19:35

Zeefdrukken van Marilyn Monroe

Van onschatbare waarde - Zeefdrukken van Marilyn Monroe

Vader en zoon Vroom hebben een bijzonder schilderij in de aanbieding. Het gaat waarschijnlijk om werk van Jan Lievens, een Hollandse Meester die veel samenwerkte met Rembrandt. Er is alleen één klein probleem: het werk is niet gesigneerd. D...

21-08-2019 19:35

Decor van Pinocchio

Van onschatbare waarde - Decor van Pinocchio

Verkoper Ruud klopt aan bij het Van onschatbare waarde-huis. Hij heeft een bronzen beeld van Emile Louis Picault, dat zijn grootvader in 1915 in Parijs kocht, bij zich. Ruud gunt het beeld een nieuwe eigenaar, en hoopt het daar via een van ...

14-08-2019 19:35

Zakzonnewijzer

Van onschatbare waarde - Zakzonnewijzer

Verkoper Frank kocht in 2009 een schilderij van Corneille op een veiling, vlak na de bankencrisis. In die crisis is Frank veel geld verloren, waardoor hij besloot in kunst te investeren. Het schilderij uit 2003 heeft volgens Frank geen offi...

07-08-2019 19:35

Schilderij van Toon Hermans

Van onschatbare waarde - Schilderij van Toon Hermans

Verkoper Luc komt langs in het huis van de experts. Onder zijn arm een schilderij van Toon Hermans. Hermans schonk het schilderij ooit aan zijn psycholoog als bedankje voor ondersteuning en zware tijden. Nu hangt het aan de muur van Luc, di...

31-07-2019 19:35

Catalogus van Picasso

Van onschatbare waarde - Catalogus van Picasso

Mensen uit heel Nederland krijgen de unieke kans om hun waardevolle pronkstukken te verkopen aan één van de 4 gerenommeerde experts. Verkoper Waltraud bijt het spits af met een gesigneerde catalogus van Picasso, Bart probeert een oud wapens...

08-05-2019 20:20

Een werk van Salvador Dali

Van onschatbare waarde - Een werk van Salvador Dali

Verkoopster Marijn heeft het werk meegenomen van één van 's werelds bekendste kunstenaars: Salvador Dali. Toen Marijn een jaar of 18 was kreeg ze het werk - een ets - van haar vader. Sindsdien hangt het bij haar thuis. Marijns vader kreeg d...

01-05-2019 20:25

Zeefdrukken van Marilyn Monroe

Van onschatbare waarde - Zeefdrukken van Marilyn Monroe

Vader en zoon Vroom hebben een bijzonder schilderij in de aanbieding. Het gaat waarschijnlijk om werk van Jan Lievens, een Hollandse Meester die veel samenwerkte met Rembrandt. Er is alleen één klein probleem: het werk is niet gesigneerd. D...

24-04-2019 20:25

Decor van Pinocchio

Van onschatbare waarde - Decor van Pinocchio

Verkoper Ruud klopt aan bij het Van onschatbare waarde-huis. Hij heeft een bronzen beeld van Emile Louis Picault, dat zijn grootvader in 1915 in Parijs kocht, bij zich. Ruud gunt het beeld een nieuwe eigenaar, en hoopt het daar via een van ...

17-04-2019 20:25

Zakzonnewijzer

Van onschatbare waarde - Zakzonnewijzer

Verkoper Frank kocht in 2009 een schilderij van Corneille op een veiling, vlak na de bankencrisis. In die crisis is Frank veel geld verloren, waardoor hij besloot in kunst te investeren. Het schilderij uit 2003 heeft volgens Frank geen offi...

10-04-2019 20:20

Schilderij van Toon Hermans

Van onschatbare waarde - Schilderij van Toon Hermans

Verkoper Luc komt langs in het huis van de experts. Onder zijn arm een schilderij van Toon Hermans. Hermans schonk het schilderij ooit aan zijn psycholoog als bedankje voor ondersteuning en zware tijden. Nu hangt het aan de muur van Luc, di...

03-04-2019 20:25

Catalogus van Picasso

Van onschatbare waarde - Catalogus van Picasso

Mensen uit heel Nederland krijgen de unieke kans om hun waardevolle pronkstukken te verkopen aan één van de 4 gerenommeerde experts. Verkoper Waltraud bijt het spits af met een gesigneerde catalogus van Picasso, Bart probeert een oud wapens...

13-06-2018 17:05

Een Chinese vaas

Van onschatbare waarde - Een Chinese vaas

Omdat Nico graag ruimte wilt maken voor nieuwe exemplaren, biedt Nico de experts een Chinese vaas aan. Hij is niet zeker of het object uit de 19e of uit de 17e eeuw komt, maar dat is alles bepalend voor de waarde? Erwin klopt aan met een C...

12-06-2018 17:05

Een zonnewijzer

Van onschatbare waarde - Een zonnewijzer

Jan brengt een zonnewijzer met zich mee. Het object heeft de stijl van Lodewijk de 14e en is nog in originele staat. Ook zien we verkoper Tim. Hij is al sinds zijn 14e hobby-archeoloog en vond een gouden rozet uit de 10e eeuw. Lukt het hem ...

11-06-2018 17:05

Een zilveren tabaksdoos

Van onschatbare waarde - Een zilveren tabaksdoos

Ruben probeert een zilveren tabaksdoos uit de 18e eeuw te verkopen voor zijn buurman. Op het object staat een afbeelding van de slag bij de Dokkersbank en de naam ?Zoutman? staat op het deksel. Dan komt verkoper Piet aan. De Gil van Morgen...

08-06-2018 17:05

Van onschatbare waarde

Van onschatbare waarde - Van onschatbare waarde

De volgende objecten worden onder andere aangeboden aan de experts: werk van Ferdinand Bol, een BBC-microfoon en een zeer oud kunstbeen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van onschatbare waarde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van onschatbare waarde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van onschatbare waarde bij Van onschatbare waarde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van onschatbare waarde. Heb je een uitzending van Van onschatbare waarde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van onschatbare waarde gemist

Uitzending gemist van Van onschatbare waarde? Hier kun je alle uitzendingen van Van onschatbare waarde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 28-08-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!