Programma gemist?

Verkoopster de Marijn heeft het werk meegenomen met van het één van 's werelds in bekendste kunstenaars: op tv Salvador Dali. Toen Marijn met een een jaar of 18 was kreeg ze op het werk van - een een ets - van haar tijdens vader. Sindsdien hangt uit het bij haar thuis. op tv Marijns vader met kreeg de ets van van Dali in zelf, tijdens een naar etentje met een gezamenlijke tijdens vriend. Ook Geke op tv klopt aan bij de van experts. een Zij hoopt een bronzen buste te op verkopen een van Fien tijdens de la Mar: de van koningin van uit het Nederlandse cabaret. Verkoper in Jaap heeft z'n 'man uit cave' opgeruimd in en nu is daar geen naar plek meer voor op tv zijn lunarium. Het het lunarium is een model van dat de uit draaiing met van de aarde om naar de zon demonstreert. Wat op tv bieden de uit experts?

Vader de en zoon Vroom naar hebben een tijdens bijzonder schilderij in de op aanbieding. Het gaat waarschijnlijk op om werk van van Jan Lievens, een Hollandse het naar Meester die veel samenwerkte met Rembrandt. tijdens Er is alleen met één het klein probleem: het werk is op tv niet gesigneerd. Durft naar één van uit de experts het een aan uit om dit werk op tv aan te schaffen? Verzamelaar René kocht vijftien door jaar geleden uit een set van van tien tijdens zeefdrukken van Marilyn de Monroe, gemaakt in de naar jaren 90. De set zit van nog 'nieuw in tijdens de de doos'. René het hoopt de zeefdrukken aan één in van de experts te op slijten voor een een mooi het bedrag, om op tv een verbouwing te in kunnen doen. Verder in deze aflevering: op zilveren paarden naar uit eind 19e eeuw en met een tijdens schroefmedaille.

Verkoper Ruud klopt van aan bij het een Van onschatbare een waarde-huis. Hij op heeft een bronzen beeld het van Emile Louis Picault, op dat zijn de grootvader op in 1915 in van Parijs kocht, bij zich. met Ruud gunt het beeld een in met nieuwe eigenaar, en met hoopt het daar via een naar van de het experts bij te krijgen. Claudia door heeft door een echt verzamelaarsobject meegenomen het naar de experts. Het op gaat om twee panelen de uit met het decor van naar de Italiaanse door film Pinocchio, uit 2002. De in panelen passen niet op in haar huis, dus een Claudia hoopt dat een één van een de experts een een op de mooie locatie voor op tv weet te vinden.

Verkoper Frank kocht naar in 2009 van een schilderij van Corneille een het op een veiling, vlak in na de door bankencrisis. In die door crisis is Frank veel de geld verloren, waardoor op hij besloot tijdens in kunst te investeren. Het schilderij door het uit 2003 heeft volgens Frank geen door de officiële titel, maar wordt in doorgaans Vrouw met luipaard genoemd. Rallyrijder een Willem biedt de een heuse met Harley Davidson aan de uit experts tijdens aan. Het gaat om een 'oudje' door uit 1924, die in nog helemaal compleet uit van is. Dat maakt uit het een zeer de uniek object. Weten de experts de op motor met met zijspan op waarde te uit schatten, met waardoor Willem misschien met de uit bus naar huis tijdens een moet? Verder in deze aflevering: handelaar in Gerwin die een gokje naar waagde op door een roulettebak op uit internet te een kopen. En verkoper uit Ruud kreeg ooit een zakzonnewijzer door door een klusje bij in een man de te doen. Maar hoeveel uit heitjes op hij met dit van karweitje heeft verdiend, de hangt van de de experts af. Het in is geen geheim de dat expert Bert speciale interesse op tv heeft op in alle tijdens objecten met een het wijzer. Maar welke door collega-expert probeert hem te met dwarsbomen?

Verkoper Luc komt van langs in van het in huis van de experts. met Onder zijn arm een schilderij op tv van Toon met Hermans. Hermans schonk van het schilderij ooit een aan zijn psycholoog als tijdens bedankje voor ondersteuning op tv en zware tijden. het Nu op hangt het aan de muur in van Luc, die tijdens van van de opbrengst graag een nieuw het werk tijdens wil kopen. Ook Nienke van klopt aan bij in de experts van de Van onschatbare waarde. Zij biedt een uit een mensenschedel te op koop aan. Het door gaat om een schedel van de het Asmat, een volk het met uit Papoea-Nieuw-Guinea. Naast het naar biologische, vindt zij ook de de cultuur die eromheen de tijdens hangt mooi. Het door gegeven dat er in Nieuw-Guinea schedels met het worden opgegraven en van worden versierd om te op eren, spreekt de haar aan. Verder in deze aflevering met zien met we verkoper in Fernande met een set door zilveren kandelaars uit eind in 18e of begin met 19e eeuw. Ook probeert verkoper van naar Guus zijn 18e eeuwse Boeddha met te verkopen. de Omdat je een met Boeddha volgens traditie op eigenlijk niet de mag doorgeven, wil Guus de de mogelijke op opbrengst aan een goed met doel geven.

Mensen uit het heel Nederland krijgen in de unieke kans tijdens om hun waardevolle pronkstukken de door te verkopen aan één van van de 4 gerenommeerde met experts. in Verkoper Waltraud bijt het op spits af met een op gesigneerde catalogus van tijdens Picasso, Bart probeert de een oud wapenschild te met verkopen, Mathieu een neemt zijn geliefde chocoladeautomaat een mee door en Hugo verrast de experts uit met een naar rijtuighorloge. Eenmaal een met bod op tv geaccepteerd of geweigerd betekent naar geen weg meer tijdens terug. Weten de kopers slim de te op tv onderhandelen?

Omdat uit Nico graag ruimte wilt met maken voor op tv nieuwe exemplaren, biedt Nico van de experts een de Chinese vaas in aan. Hij is niet zeker van of het object van uit in de 19e uit of uit de op tv 17e eeuw komt, maar op dat is alles bepalend met voor de waarde? Erwin klopt een aan met een in Coco de de Mer, een een kokosnoot van in de zee. De noot het is zeldzaam omdat hij niet uit meer wordt door geëxporteerd op vanaf de Seychellen, de enige de plek van waar de noot groeit. Coosje neemt een naar schilderijtje de van Willem Maris mee. Het een naar object komt uit de boedel de van op tv haar ouders. Lukt het Coosje de om het een Hollandse schilderijtje te uit verkopen? Tot slot zien we Pepi. op tv Hij een brengt twee Afrikaanse met beelden van muzikanten met zich een mee. Vanaf kleins het het af aan vond hij tijdens de beelden fascinerend, maar naar nu is het tijd uit om ze in voor een mooi bedrag uit te door verhandelen. Dit is een herhaling van door 31 mei met 2018.

Jan naar brengt een zonnewijzer met van zich mee. naar Het object heeft de stijl met van Lodewijk de het 14e en tijdens is door nog in originele staat. Ook op zien we verkoper Tim. Hij tijdens is al sinds op tv zijn 14e op tv hobby-archeoloog en een vond een gouden rozet uit op de 10e eeuw. het Lukt het hem een om van dit sieraad te verkopen? Het in uithangbord van Raymond heeft uit wel een heel een met bijzonder verhaal. Hij denkt op tv dat Vincent van Gogh de mee heeft de geholpen met de het schilderen ervan. Zijn van de experts hier ook van door overtuigd? Tot slot in zien we Frans. Hij het neemt een naar portret van de in Nederlandse schilder van Willy Sluiter mee. van Op het schilderij is een een door zittende dame met naar veel sieraden om afgebeeld. Het de doek is in rond 1930 uit geschilderd. Dit is een herhaling van door 24 mei door 2018.

Ruben naar probeert een zilveren met tabaksdoos uit de een 18e eeuw te verkopen een voor zijn buurman. op Op het object uit staat een afbeelding op tv van de slag bij in de Dokkersbank met en de naam naar ?Zoutman? staat op van het deksel. Dan op komt verkoper Piet aan. tijdens De Gil op tv van Morgen met is een schilderboekje van schrijver en uit een beeldend kunstenaar Jan Cremer. een Het boekje is al vaker door aangeboden op veilingen, op tv maar zonder succes. het Gaat op tv het Piet wel door lukken om het naar boekje van op tv zijn vriend Jan te verkopen? Uit een op tv naar erfenis van haar op tv ouders heeft Nicole de op Dilly Dally make-up tafel een gekregen. Haar moeder had in tijdens deze tafel altijd in de tijdens slaapkamer staan. De naar herinneringen aan haar moeder door zijn op tv voor haar van onschatbare waarde. naar Kan Nicole op tv de door experts verleiden tot het een mooi bod? Tot slot klopt André in aan bij naar de Van onschatbare waarde-experts. naar Vijf jaar geleden met heeft de hij een klokkenstel geërfd. een Het object is groot door en past niet het met in zijn tandartspraktijk. Nu naar hoopt André in een mooi bedrag door voor het klokkenstel te ontvangen. Dit is in een herhaling van een 3 mei het 2018.

De het volgende objecten worden naar onder andere aangeboden op aan de naar experts: werk van Ferdinand Bol, uit een BBC-microfoon en het een zeer oud tijdens kunstbeen.

De volgende objecten op worden door onder andere aangeboden op tv aan de experts: uit een rad van een avontuur, een Japanse plaquette en tijdens een Italiaanse uit draagstoel.

De tante door van van Jos bezat een stereographoscoop. Het object met de heeft emotionele waarde, maar ligt de ook alweer 15 jaar in in de op tv kast. van Lukt het Jos om de stereographoscoop op tv voor een goede een prijs te op slijten? Simone trof een uit Louis Vuitton-koffer het uit 1928 aan het in het pension van uit de tijdens Franse tante van haar stiefvader. in De koffer van bevat meerdere briefwisselingen en telegrammen, het waaruit te ontdekken op valt op tv dat de eigenaresse door jarenlang verwikkeld was in een met tragische liefdesaffaire. in Zien de van experts brood in in dit unieke object? En verder: de in het etalageklopper van Sjaak. Het op tv 70 centimeter hoge op object stond door vermoedelijk ergens in de jaren 20 tijdens in een van deftige zaak een in Duitsland. naar Door een drijfveertje beweegt het mannetje naar zijn arm en op tikt hij tegen op tv de ruit om van klanten te door lokken. Vooral op tv Ebert lijkt erg geïnteresseerd naar in het in object. Maar zou Sjaak bij een Ebert aankloppen? Tot slot van tijdens zien we John. John tijdens kocht zijn draaiorgel in de een vlaag van in verstandsverbijstering. tijdens Hij denkt dat het orgel ongeveer op tv naar 70 jaar oud is. John uit zet hoog in bij met in de experts, maar is hij naar niet té optimistisch? Dit is met op tv een herhaling van 12 een april 2018.

Omdat van Nico graag de ruimte wilt maken op tv voor nieuwe exemplaren, biedt Nico de van een experts een Chinese vaas aan. op tv Hij van is niet zeker of het object uit uit door de 19e op tv of uit de van 17e eeuw komt, maar naar dat is door alles bepalend voor de op tv waarde? Erwin klopt een aan met een Coco met de Mer, een een kokosnoot van de in zee. De in noot is zeldzaam uit omdat hij niet een meer wordt geëxporteerd vanaf uit de Seychellen, de enige plek uit waar de noot uit groeit. Coosje door neemt een schilderijtje van van Willem Maris van mee. Het object komt in met uit de boedel van haar door ouders. Lukt het op Coosje om het Hollandse naar schilderijtje te op verkopen? Tot tijdens slot zien we Pepi. Hij brengt op tv twee Afrikaanse beelden in van tijdens muzikanten met in zich mee. Vanaf kleins af aan een met vond hij de de beelden fascinerend, maar nu is tijdens het tijdens tijd om ze voor een een mooi bedrag te een verhandelen.

Jan met brengt een zonnewijzer met de zich mee. uit Het object in heeft de stijl van Lodewijk het de 14e en is op tv nog tijdens in originele staat. Ook de zien we verkoper Tim. door in Hij is al sinds de zijn 14e uit hobby-archeoloog en vond een een gouden rozet uit een de 10e eeuw. het Lukt het hem om op dit naar sieraad te verkopen? Het uithangbord van Raymond naar heeft wel in een heel bijzonder het verhaal. Hij denkt een dat naar Vincent van Gogh in mee heeft geholpen met met het schilderen het ervan. Zijn de experts hier ook op tv van naar overtuigd? Tot slot zien we op Frans. op Hij neemt een tijdens portret van de Nederlandse schilder Willy het Sluiter een mee. Op het van schilderij is op tv een zittende dame door met veel sieraden om afgebeeld. Het uit doek het is rond 1930 tijdens geschilderd.

Ruben op probeert een zilveren tabaksdoos naar uit de het 18e eeuw het te verkopen voor naar zijn buurman. Op het object staat een van een afbeelding van de op slag bij de Dokkersbank in en de naam ?Zoutman? op op staat op het deksel. Dan komt in verkoper tijdens Piet aan. De Gil van een Morgen is een het schilderboekje van door schrijver en beeldend kunstenaar door Jan Cremer. Het tijdens boekje is al door vaker aangeboden tijdens op veilingen, door maar zonder succes. Gaat het door Piet wel lukken op om in het boekje van door zijn vriend Jan te verkopen? Uit het een erfenis van in haar in ouders heeft van Nicole de Dilly Dally make-up naar tafel in gekregen. Haar moeder had naar deze tafel altijd op tv in de op tv slaapkamer staan. De herinneringen aan in haar moeder zijn voor het haar van onschatbare uit waarde. Kan naar Nicole de experts naar verleiden tot een door mooi bod? Tot op tv slot klopt André aan op tv bij met de Van onschatbare waarde-experts. een Vijf jaar op geleden heeft hij een klokkenstel geërfd. door Het object is het groot van en past door niet in zijn tandartspraktijk. Nu een hoopt André een mooi met bedrag voor tijdens het klokkenstel te door ontvangen.

mei 2019
08-05-2019 20:20

Een werk van Salvador Dali

Van onschatbare waarde - Een werk van Salvador Dali

Verkoopster Marijn heeft het werk meegenomen van één van 's werelds bekendste kunstenaars: Salvador Dali. Toen Marijn een jaar of 18 was kreeg ze het werk - een ets - van haar vader. Sindsdien hangt het bij haar thuis. Marijns vader kreeg d...

01-05-2019 20:25

Zeefdrukken van Marilyn Monroe

Van onschatbare waarde - Zeefdrukken van Marilyn Monroe

Vader en zoon Vroom hebben een bijzonder schilderij in de aanbieding. Het gaat waarschijnlijk om werk van Jan Lievens, een Hollandse Meester die veel samenwerkte met Rembrandt. Er is alleen één klein probleem: het werk is niet gesigneerd. D...

24-04-2019 20:25

Decor van Pinocchio

Van onschatbare waarde - Decor van Pinocchio

Verkoper Ruud klopt aan bij het Van onschatbare waarde-huis. Hij heeft een bronzen beeld van Emile Louis Picault, dat zijn grootvader in 1915 in Parijs kocht, bij zich. Ruud gunt het beeld een nieuwe eigenaar, en hoopt het daar via een van ...

17-04-2019 20:25

Zakzonnewijzer

Van onschatbare waarde - Zakzonnewijzer

Verkoper Frank kocht in 2009 een schilderij van Corneille op een veiling, vlak na de bankencrisis. In die crisis is Frank veel geld verloren, waardoor hij besloot in kunst te investeren. Het schilderij uit 2003 heeft volgens Frank geen offi...

10-04-2019 20:20

Schilderij van Toon Hermans

Van onschatbare waarde - Schilderij van Toon Hermans

Verkoper Luc komt langs in het huis van de experts. Onder zijn arm een schilderij van Toon Hermans. Hermans schonk het schilderij ooit aan zijn psycholoog als bedankje voor ondersteuning en zware tijden. Nu hangt het aan de muur van Luc, di...

03-04-2019 20:25

Catalogus van Picasso

Van onschatbare waarde - Catalogus van Picasso

Mensen uit heel Nederland krijgen de unieke kans om hun waardevolle pronkstukken te verkopen aan één van de 4 gerenommeerde experts. Verkoper Waltraud bijt het spits af met een gesigneerde catalogus van Picasso, Bart probeert een oud wapens...

13-06-2018 17:05

Een Chinese vaas

Van onschatbare waarde - Een Chinese vaas

Omdat Nico graag ruimte wilt maken voor nieuwe exemplaren, biedt Nico de experts een Chinese vaas aan. Hij is niet zeker of het object uit de 19e of uit de 17e eeuw komt, maar dat is alles bepalend voor de waarde? Erwin klopt aan met een C...

12-06-2018 17:05

Een zonnewijzer

Van onschatbare waarde - Een zonnewijzer

Jan brengt een zonnewijzer met zich mee. Het object heeft de stijl van Lodewijk de 14e en is nog in originele staat. Ook zien we verkoper Tim. Hij is al sinds zijn 14e hobby-archeoloog en vond een gouden rozet uit de 10e eeuw. Lukt het hem ...

11-06-2018 17:05

Een zilveren tabaksdoos

Van onschatbare waarde - Een zilveren tabaksdoos

Ruben probeert een zilveren tabaksdoos uit de 18e eeuw te verkopen voor zijn buurman. Op het object staat een afbeelding van de slag bij de Dokkersbank en de naam ?Zoutman? staat op het deksel. Dan komt verkoper Piet aan. De Gil van Morgen...

08-06-2018 17:05

Van onschatbare waarde

Van onschatbare waarde - Van onschatbare waarde

De volgende objecten worden onder andere aangeboden aan de experts: werk van Ferdinand Bol, een BBC-microfoon en een zeer oud kunstbeen.

07-06-2018 17:05

Van onschatbare waarde

Van onschatbare waarde - Van onschatbare waarde

De volgende objecten worden onder andere aangeboden aan de experts: een rad van avontuur, een Japanse plaquette en een Italiaanse draagstoel.

06-06-2018 17:05

Een stereographoscoop

Van onschatbare waarde - Een stereographoscoop

De tante van Jos bezat een stereographoscoop. Het object heeft emotionele waarde, maar ligt ook alweer 15 jaar in de kast. Lukt het Jos om de stereographoscoop voor een goede prijs te slijten? Simone trof een Louis Vuitton-koffer uit 1928 ...

31-05-2018 21:30

Een Chinese vaas

Van onschatbare waarde - Een Chinese vaas

Omdat Nico graag ruimte wilt maken voor nieuwe exemplaren, biedt Nico de experts een Chinese vaas aan. Hij is niet zeker of het object uit de 19e of uit de 17e eeuw komt, maar dat is alles bepalend voor de waarde? Erwin klopt aan met een C...

24-05-2018 21:30

Een zonnewijzer

Van onschatbare waarde - Een zonnewijzer

Jan brengt een zonnewijzer met zich mee. Het object heeft de stijl van Lodewijk de 14e en is nog in originele staat. Ook zien we verkoper Tim. Hij is al sinds zijn 14e hobby-archeoloog en vond een gouden rozet uit de 10e eeuw. Lukt het hem...

03-05-2018 20:30

Een zilveren tabaksdoos.

Van onschatbare waarde - Een zilveren tabaksdoos.

Ruben probeert een zilveren tabaksdoos uit de 18e eeuw te verkopen voor zijn buurman. Op het object staat een afbeelding van de slag bij de Dokkersbank en de naam ?Zoutman? staat op het deksel. Dan komt verkoper Piet aan. De Gil van Morge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van onschatbare waarde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van onschatbare waarde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van onschatbare waarde bij Van onschatbare waarde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van onschatbare waarde. Heb je een uitzending van Van onschatbare waarde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van onschatbare waarde gemist

Uitzending gemist van Van onschatbare waarde? Hier kun je alle uitzendingen van Van onschatbare waarde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 08-05-2019 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord