Programma gemist?

Vader uit en zoon door Vroom hebben een bijzonder schilderij de in de aanbieding. Het door de gaat waarschijnlijk om werk van van Jan Lievens, een Hollandse op tijdens Meester die veel samenwerkte met Rembrandt. een op Er is alleen één met klein probleem: tijdens het werk is niet uit gesigneerd. Durft op één van de experts tijdens het aan om in dit werk aan te een schaffen? Verzamelaar René kocht op vijftien met jaar geleden een set van naar tien zeefdrukken van Marilyn op tv Monroe, gemaakt de in de jaren de 90. De met set zit nog 'nieuw van in de tijdens doos'. René hoopt met de zeefdrukken aan één van van de experts te naar slijten voor een tijdens mooi bedrag, om het een verbouwing te het tijdens kunnen doen. Verder in in deze aflevering: zilveren paarden uit eind tijdens een 19e eeuw en een schroefmedaille. Dit is uit een herhaling met van 1 naar mei 2019.

Verkoper Ruud op tv klopt aan bij het van Van onschatbare uit waarde-huis. Hij door heeft een bronzen beeld van van Emile Louis Picault, op tv op tv dat zijn grootvader in op tv 1915 in Parijs op kocht, bij zich. Ruud naar gunt het beeld een op nieuwe op eigenaar, en hoopt het in daar de via een van de experts bij uit te krijgen. Claudia heeft naar een de echt verzamelaarsobject op tv meegenomen naar de de experts. Het gaat om twee naar panelen met uit het decor van de Italiaanse in op tv film Pinocchio, uit 2002. De de panelen passen niet in naar haar in huis, dus Claudia een hoopt dat één van de een experts een een met het mooie locatie voor weet te vinden. Dit van is een herhaling het van de 24 april op tv 2019.

Verkoper uit Frank kocht een in 2009 een schilderij van Corneille naar op een op veiling, in vlak na de bankencrisis. tijdens In die crisis is Frank op tv veel geld verloren, met waardoor hij tijdens besloot met in kunst te investeren. een Het schilderij een uit 2003 heeft volgens Frank geen in officiële een titel, maar wordt met doorgaans Vrouw met luipaard op tv genoemd. Rallyrijder Willem biedt naar een heuse uit Harley Davidson door aan de experts aan. Het uit gaat om een het 'oudje' naar uit 1924, dat nog helemaal compleet naar is. uit Dat maakt het van een zeer uniek object. van Weten de experts de tijdens motor met zijspan naar op waarde van te de schatten, waardoor Willem de misschien met de bus naar huis uit moet? Verder in tijdens deze aflevering: tijdens handelaar Gerwin die een door gokje op tv waagde door een roulettebak op naar internet te op tv kopen. En verkoper Ruud met kreeg ooit een met zakzonnewijzer door de een klusje bij een man uit te doen. door Maar hoeveel op tv heitjes hij met dit karweitje heeft uit verdiend, door hangt van de experts naar af. Het is geen een geheim dat expert op Bert met speciale interesse heeft in alle op uit objecten met een in wijzer. Maar welke collega-expert tijdens probeert hem door te dwarsbomen? Dit is in een herhaling 17 april op 2019.

Verkoper Luc door komt langs in het met huis van in de uit experts. Onder zijn door arm een schilderij van op tv Toon Hermans. Hermans naar schonk het schilderij tijdens ooit aan zijn psycholoog als de bedankje voor ondersteuning tijdens uit en zware tijden. Nu hangt op tv het aan een de muur op tv van Luc, die van naar de opbrengst graag op tv een nieuw uit werk wil kopen. Ook naar Nienke klopt aan bij de een experts van Van op tv onschatbare waarde. Zij in biedt een het mensenschedel te koop aan. in Het gaat om de een op schedel van de Asmat, een volk op op uit Papoea-Nieuw-Guinea. Naast van het biologische, vindt zij op ook de cultuur die eromheen op hangt mooi. uit Het van gegeven dat er in van Nieuw-Guinea schedels op worden opgegraven en worden versierd op tv om een te eren, spreekt haar aan. Verder een zien met we verkoper Fernande met een set door zilveren kandelaars uit een door eind 18e of begin 19e eeuw. Ook een probeert door verkoper Guus zijn 18e-eeuwse in Boeddha te de verkopen. Omdat een je een Boeddha volgens traditie door eigenlijk niet mag doorgeven, in van wil Guus de mogelijke opbrengst aan in een goed uit doel geven. Dit uit is een door herhaling van 10 april door 2019.

Mensen op tv uit heel Nederland krijgen met de unieke kans de om de hun waardevolle pronkstukken te een verkopen aan één het van de 4 op tv gerenommeerde experts. Verkoper een Waltraud bijt het spits af uit met uit een gesigneerde catalogus van Picasso, het Bart van probeert een oud een wapenschild te op verkopen, Mathieu neemt zijn geliefde tijdens chocoladeautomaat tijdens mee en Hugo verrast met de experts met door een rijtuighorloge. Eenmaal een bod geaccepteerd naar of geweigerd betekent van geen weg met meer terug. Weten op tv de kopers slim te uit onderhandelen? Dit is door een herhaling van het 3 april de 2019.

Verkoopster Marijn heeft op het naar werk meegenomen uit van één van 's werelds bekendste in kunstenaars: Salvador Dali. een Toen Marijn naar een jaar of naar 18 was op tv kreeg ze tijdens het werk - uit een ets - van haar vader. een op Sindsdien hangt het bij uit haar thuis. tijdens Marijns vader kreeg de ets het van Dali zelf, tijdens van naar een etentje met een met gezamenlijke vriend. Ook op Geke klopt aan de bij de experts. op Zij hoopt een bronzen buste de te op tv verkopen van Fien de la Mar: op de koningin een van het Nederlandse cabaret. Verkoper het Jaap de heeft z'n 'man cave' uit opgeruimd en nu van is daar geen plek een meer voor zijn in op lunarium. Het lunarium is op tv een model de dat de draaiing tijdens van de aarde om in de zon door demonstreert. Wat bieden van de experts?

Vader naar en zoon Vroom van hebben een bijzonder schilderij in tijdens de naar aanbieding. Het gaat waarschijnlijk tijdens om werk van Jan van Lievens, van een Hollandse op tv Meester die veel een samenwerkte met Rembrandt. op tv Er is alleen één de klein probleem: op het werk is een niet gesigneerd. Durft één van de naar experts het het aan om dit met werk aan te schaffen? Verzamelaar uit René op kocht vijftien jaar geleden met een met set van tien zeefdrukken van uit Marilyn een Monroe, gemaakt in de jaren 90. van de De set zit nog tijdens 'nieuw in op tv de doos'. René de hoopt de zeefdrukken aan het één van de experts een te slijten voor tijdens een mooi bedrag, het om een uit verbouwing te op kunnen doen. Verder in deze aflevering: zilveren naar paarden uit uit eind in 19e eeuw en een door schroefmedaille.

Verkoper door Ruud klopt aan naar bij het Van onschatbare waarde-huis. de Hij heeft op een bronzen beeld van de Emile door Louis Picault, dat zijn grootvader van in 1915 in met op Parijs kocht, bij zich. Ruud gunt op tv het beeld tijdens een nieuwe eigenaar, en in door hoopt het daar via een een van de naar experts bij te op tv krijgen. Claudia heeft een een echt verzamelaarsobject meegenomen uit naar de op tv experts. Het gaat om twee met panelen uit het van decor van tijdens de Italiaanse film Pinocchio, de uit een 2002. De panelen passen niet naar in haar huis, dus op tv door Claudia hoopt dat één van uit de experts op een een mooie naar locatie voor in weet te vinden.

Verkoper Frank met kocht in in 2009 een schilderij van Corneille op door op een veiling, vlak na de het bankencrisis. In die uit van crisis is Frank veel geld met verloren, de waardoor hij besloot het in kunst te investeren. met Het schilderij op uit 2003 heeft volgens Frank geen van officiële het titel, maar wordt doorgaans Vrouw de de met luipaard genoemd. Rallyrijder Willem biedt een naar heuse met Harley Davidson tijdens aan de experts aan. Het op tv gaat om een in 'oudje' uit 1924, die door nog helemaal op compleet is. Dat maakt door het een op tv zeer uniek het object. Weten de experts een de uit motor met zijspan op in waarde te schatten, op tv waardoor Willem misschien met de de bus de naar huis moet? Verder in uit deze aflevering: van handelaar Gerwin die een gokje de waagde door een op tv in roulettebak op internet te kopen. En verkoper naar Ruud kreeg op ooit een zakzonnewijzer door tijdens een klusje bij de een man te een op doen. Maar hoeveel heitjes hij met een dit karweitje heeft van verdiend, hangt van van de op tv experts af. Het is naar geen geheim dat expert door Bert speciale interesse in van heeft in alle objecten met een een wijzer. tijdens Maar welke collega-expert naar probeert hem het te dwarsbomen?

Verkoper in Luc komt langs een in het huis van de met van experts. Onder zijn arm naar een schilderij van Toon op Hermans. Hermans schonk tijdens het schilderij ooit door aan zijn psycholoog uit als bedankje uit voor ondersteuning en zware op tijden. Nu hangt op tv het aan de muur op van Luc, die van van de van opbrengst in graag een nieuw werk wil de kopen. Ook door Nienke klopt aan bij de experts een van Van onschatbare tijdens waarde. Zij van biedt naar een mensenschedel te naar koop aan. Het gaat om een met schedel van naar de van Asmat, een volk uit Papoea-Nieuw-Guinea. in Naast het biologische, vindt op zij ook de tijdens naar cultuur die eromheen hangt op tv mooi. Het uit gegeven dat er in Nieuw-Guinea schedels door worden opgegraven in en worden tijdens versierd om te eren, met spreekt haar tijdens aan. Verder het in deze aflevering zien we verkoper uit Fernande met op tv een set zilveren kandelaars van uit eind 18e op of begin 19e op eeuw. Ook met probeert verkoper Guus zijn de 18e eeuwse Boeddha te van op tv verkopen. Omdat je een Boeddha volgens het traditie eigenlijk uit niet de mag doorgeven, wil Guus de een mogelijke opbrengst aan een het goed doel op geven.

Mensen uit heel tijdens Nederland door krijgen de unieke kans om door in hun waardevolle pronkstukken te een verkopen aan één door van de 4 gerenommeerde experts. op Verkoper Waltraud door bijt het spits af op met in een gesigneerde catalogus van Picasso, in een Bart probeert een van oud wapenschild te met verkopen, Mathieu neemt zijn het geliefde chocoladeautomaat een mee en Hugo verrast de het experts met een op rijtuighorloge. Eenmaal een bod in uit geaccepteerd of geweigerd betekent geen naar weg meer terug. Weten naar de kopers slim op te tijdens onderhandelen?

Omdat Nico graag het het ruimte wilt maken voor nieuwe van exemplaren, biedt tijdens Nico de experts een een Chinese een vaas aan. Hij is niet zeker een tijdens of het object uit de tijdens 19e in of uit de 17e op tv eeuw komt, maar dat is op met alles bepalend voor door de waarde? Erwin klopt aan met met een Coco de Mer, uit een kokosnoot door van uit de zee. De op tv noot is zeldzaam met omdat hij niet meer op wordt geëxporteerd vanaf op tv de Seychellen, naar de enige plek waar de door noot tijdens groeit. Coosje neemt een schilderijtje van de Willem Maris mee. Het uit object komt uit met de door boedel van haar ouders. een Lukt het Coosje om naar het Hollandse schilderijtje met op te verkopen? Tot slot tijdens zien we Pepi. Hij brengt twee het Afrikaanse naar beelden van muzikanten met zich een mee. Vanaf kleins naar af aan met vond hij de in beelden fascinerend, maar nu naar is het tijd door om ze voor een een het mooi bedrag te verhandelen. Dit op tv is een herhaling de van 31 mei het 2018.

Jan brengt een op zonnewijzer uit met zich mee. tijdens Het object heeft de een stijl van de Lodewijk de 14e en met is nog in originele van door staat. Ook zien we verkoper de Tim. Hij is van al sinds uit zijn 14e hobby-archeoloog en vond in een gouden uit rozet uit de de 10e eeuw. de Lukt het hem de om dit sieraad te verkopen? Het uithangbord op van Raymond heeft naar wel een tijdens heel bijzonder verhaal. Hij in denkt dat Vincent uit van Gogh mee tijdens heeft tijdens geholpen met het op tv schilderen ervan. Zijn een de experts hier met ook van uit overtuigd? Tot slot zien met we Frans. Hij neemt een portret naar van de op Nederlandse schilder Willy Sluiter met mee. Op het van schilderij is een uit op tv zittende dame met veel sieraden tijdens om afgebeeld. Het het doek is rond 1930 van geschilderd. Dit is in een herhaling van het 24 mei naar 2018.

Ruben probeert het een zilveren tabaksdoos van uit de 18e eeuw uit te verkopen door voor zijn buurman. Op uit het object een staat een afbeelding uit van de slag tijdens bij de op Dokkersbank en de naam ?Zoutman? tijdens staat op het in deksel. Dan komt de verkoper Piet in aan. De Gil van Morgen door is een schilderboekje naar van schrijver op en beeldend kunstenaar naar Jan Cremer. Het het boekje is al vaker een aangeboden van op veilingen, maar zonder succes. de Gaat het tijdens Piet wel naar lukken om het naar boekje van zijn tijdens vriend Jan in te verkopen? Uit een in erfenis van haar van ouders heeft Nicole de in Dilly Dally make-up tafel gekregen. naar Haar een moeder had deze op tv tafel altijd in de de slaapkamer staan. een De herinneringen aan door haar moeder zijn voor het haar uit van onschatbare waarde. Kan Nicole de naar experts verleiden het tot in een mooi bod? Tot slot klopt André op tv aan bij de op uit Van onschatbare waarde-experts. Vijf jaar van geleden heeft hij een op tv klokkenstel geërfd. op Het object is tijdens groot tijdens en past niet in zijn naar tandartspraktijk. Nu hoopt tijdens André een naar mooi bedrag voor het klokkenstel in te in ontvangen. Dit is van een herhaling van 3 mei met 2018.

De uit volgende objecten met worden onder andere op tv aangeboden aan de experts: tijdens werk van met Ferdinand Bol, een BBC-microfoon en een uit zeer oud door kunstbeen.

januari 2020
28-08-2019 19:35

Zeefdrukken van Marilyn Monroe

Van onschatbare waarde - Zeefdrukken van Marilyn Monroe

Vader en zoon Vroom hebben een bijzonder schilderij in de aanbieding. Het gaat waarschijnlijk om werk van Jan Lievens, een Hollandse Meester die veel samenwerkte met Rembrandt. Er is alleen één klein probleem: het werk is niet gesigneerd. D...

21-08-2019 19:35

Decor van Pinocchio

Van onschatbare waarde - Decor van Pinocchio

Verkoper Ruud klopt aan bij het Van onschatbare waarde-huis. Hij heeft een bronzen beeld van Emile Louis Picault, dat zijn grootvader in 1915 in Parijs kocht, bij zich. Ruud gunt het beeld een nieuwe eigenaar, en hoopt het daar via een van ...

14-08-2019 19:35

Zakzonnewijzer

Van onschatbare waarde - Zakzonnewijzer

Verkoper Frank kocht in 2009 een schilderij van Corneille op een veiling, vlak na de bankencrisis. In die crisis is Frank veel geld verloren, waardoor hij besloot in kunst te investeren. Het schilderij uit 2003 heeft volgens Frank geen offi...

07-08-2019 19:35

Schilderij van Toon Hermans

Van onschatbare waarde - Schilderij van Toon Hermans

Verkoper Luc komt langs in het huis van de experts. Onder zijn arm een schilderij van Toon Hermans. Hermans schonk het schilderij ooit aan zijn psycholoog als bedankje voor ondersteuning en zware tijden. Nu hangt het aan de muur van Luc, di...

31-07-2019 19:35

Catalogus van Picasso

Van onschatbare waarde - Catalogus van Picasso

Mensen uit heel Nederland krijgen de unieke kans om hun waardevolle pronkstukken te verkopen aan één van de 4 gerenommeerde experts. Verkoper Waltraud bijt het spits af met een gesigneerde catalogus van Picasso, Bart probeert een oud wapens...

08-05-2019 20:20

Een werk van Salvador Dali

Van onschatbare waarde - Een werk van Salvador Dali

Verkoopster Marijn heeft het werk meegenomen van één van 's werelds bekendste kunstenaars: Salvador Dali. Toen Marijn een jaar of 18 was kreeg ze het werk - een ets - van haar vader. Sindsdien hangt het bij haar thuis. Marijns vader kreeg d...

01-05-2019 20:25

Zeefdrukken van Marilyn Monroe

Van onschatbare waarde - Zeefdrukken van Marilyn Monroe

Vader en zoon Vroom hebben een bijzonder schilderij in de aanbieding. Het gaat waarschijnlijk om werk van Jan Lievens, een Hollandse Meester die veel samenwerkte met Rembrandt. Er is alleen één klein probleem: het werk is niet gesigneerd. D...

24-04-2019 20:25

Decor van Pinocchio

Van onschatbare waarde - Decor van Pinocchio

Verkoper Ruud klopt aan bij het Van onschatbare waarde-huis. Hij heeft een bronzen beeld van Emile Louis Picault, dat zijn grootvader in 1915 in Parijs kocht, bij zich. Ruud gunt het beeld een nieuwe eigenaar, en hoopt het daar via een van ...

17-04-2019 20:25

Zakzonnewijzer

Van onschatbare waarde - Zakzonnewijzer

Verkoper Frank kocht in 2009 een schilderij van Corneille op een veiling, vlak na de bankencrisis. In die crisis is Frank veel geld verloren, waardoor hij besloot in kunst te investeren. Het schilderij uit 2003 heeft volgens Frank geen offi...

10-04-2019 20:20

Schilderij van Toon Hermans

Van onschatbare waarde - Schilderij van Toon Hermans

Verkoper Luc komt langs in het huis van de experts. Onder zijn arm een schilderij van Toon Hermans. Hermans schonk het schilderij ooit aan zijn psycholoog als bedankje voor ondersteuning en zware tijden. Nu hangt het aan de muur van Luc, di...

03-04-2019 20:25

Catalogus van Picasso

Van onschatbare waarde - Catalogus van Picasso

Mensen uit heel Nederland krijgen de unieke kans om hun waardevolle pronkstukken te verkopen aan één van de 4 gerenommeerde experts. Verkoper Waltraud bijt het spits af met een gesigneerde catalogus van Picasso, Bart probeert een oud wapens...

13-06-2018 17:05

Een Chinese vaas

Van onschatbare waarde - Een Chinese vaas

Omdat Nico graag ruimte wilt maken voor nieuwe exemplaren, biedt Nico de experts een Chinese vaas aan. Hij is niet zeker of het object uit de 19e of uit de 17e eeuw komt, maar dat is alles bepalend voor de waarde? Erwin klopt aan met een C...

12-06-2018 17:05

Een zonnewijzer

Van onschatbare waarde - Een zonnewijzer

Jan brengt een zonnewijzer met zich mee. Het object heeft de stijl van Lodewijk de 14e en is nog in originele staat. Ook zien we verkoper Tim. Hij is al sinds zijn 14e hobby-archeoloog en vond een gouden rozet uit de 10e eeuw. Lukt het hem ...

11-06-2018 17:05

Een zilveren tabaksdoos

Van onschatbare waarde - Een zilveren tabaksdoos

Ruben probeert een zilveren tabaksdoos uit de 18e eeuw te verkopen voor zijn buurman. Op het object staat een afbeelding van de slag bij de Dokkersbank en de naam ?Zoutman? staat op het deksel. Dan komt verkoper Piet aan. De Gil van Morgen...

08-06-2018 17:05

Van onschatbare waarde

Van onschatbare waarde - Van onschatbare waarde

De volgende objecten worden onder andere aangeboden aan de experts: werk van Ferdinand Bol, een BBC-microfoon en een zeer oud kunstbeen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van onschatbare waarde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van onschatbare waarde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van onschatbare waarde bij Van onschatbare waarde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van onschatbare waarde. Heb je een uitzending van Van onschatbare waarde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van onschatbare waarde gemist

Uitzending gemist van Van onschatbare waarde? Hier kun je alle uitzendingen van Van onschatbare waarde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 28-08-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!