Programma gemist?

Omdat Nico het graag het ruimte wilt maken voor nieuwe naar exemplaren, biedt Nico naar de experts een door Chinese vaas aan. Hij van is niet tijdens zeker of het object tijdens uit de in 19e of uit de van 17e uit eeuw komt, het maar dat is alles bepalend met voor de waarde? Erwin van klopt aan met een door Coco naar de Mer, een kokosnoot een van de zee. het De in noot is zeldzaam omdat hij in niet op tv meer wordt geëxporteerd vanaf de uit Seychellen, de enige met plek waar de door noot groeit. Coosje door neemt een tijdens schilderijtje van Willem van Maris mee. Het object het komt uit de boedel een van haar ouders. Lukt op in het Coosje om het Hollandse schilderijtje van te verkopen? Tot het slot zien we in Pepi. Hij brengt van twee in Afrikaanse beelden van door muzikanten met zich een mee. Vanaf kleins op af aan vond hij de een beelden fascinerend, maar nu in is het tijd de om ze op tv voor op een mooi bedrag te verhandelen. Dit is op een een herhaling van tijdens 31 mei 2018.

Jan het brengt een zonnewijzer met naar zich mee. Het object van heeft de tijdens stijl van Lodewijk met de 14e en is de nog in op tv originele door staat. Ook zien we verkoper Tim. uit Hij is al de sinds op tv zijn 14e hobby-archeoloog een en vond een gouden de rozet uit met de 10e eeuw. tijdens Lukt het hem naar om dit sieraad tijdens te verkopen? Het uithangbord van in Raymond heeft wel een heel op bijzonder verhaal. met Hij denkt dat met Vincent door van Gogh mee heeft door geholpen met het schilderen van ervan. Zijn de experts naar hier ook de van overtuigd? Tot slot naar zien op tv we Frans. Hij neemt door een portret van de Nederlandse naar schilder Willy Sluiter uit naar mee. Op het het schilderij is een zittende dame door met veel sieraden een om afgebeeld. Het met doek naar is rond 1930 geschilderd. Dit de is een herhaling het van 24 mei met 2018.

Ruben probeert een met zilveren tabaksdoos uit uit de uit 18e eeuw te verkopen door voor zijn buurman. Op tijdens het object door staat van een afbeelding van uit de slag bij de uit Dokkersbank en de een naam ?Zoutman? het staat op het door deksel. Dan komt verkoper de Piet aan. De Gil van door Morgen is een op schilderboekje van schrijver en in beeldend kunstenaar tijdens Jan op tv Cremer. Het boekje op is al vaker aangeboden op veilingen, door maar zonder succes. in Gaat het op tv Piet wel lukken door om het boekje op van zijn vriend Jan in te verkopen? Uit een een uit erfenis van haar ouders van heeft Nicole de Dilly in Dally op make-up tafel gekregen. uit Haar moeder had deze op tafel altijd in de van slaapkamer door staan. De herinneringen aan haar van moeder van zijn voor haar op tv van onschatbare waarde. Kan Nicole de het experts uit verleiden tot een uit mooi bod? Tot slot naar klopt André aan met bij de Van onschatbare waarde-experts. in Vijf jaar geleden in heeft hij een uit klokkenstel uit geërfd. Het object is groot de een en past niet in zijn het tandartspraktijk. Nu hoopt André het tijdens een mooi bedrag van voor het klokkenstel te de ontvangen. Dit is uit een herhaling van 3 op tv mei 2018.

De op tv volgende objecten door worden onder andere aangeboden aan door de de experts: werk van Ferdinand Bol, het een BBC-microfoon en op tv een zeer oud het kunstbeen.

De in volgende objecten worden in onder andere aangeboden aan de de experts: een op tv rad van avontuur, naar een Japanse tijdens plaquette en in een Italiaanse draagstoel.

De van tante van Jos bezat naar een van stereographoscoop. Het object de heeft emotionele waarde, maar ligt naar ook alweer 15 het jaar in de kast. op Lukt op tv het Jos met om de stereographoscoop voor van een goede prijs te van slijten? Simone trof een Louis naar Vuitton-koffer uit 1928 de aan in op tv het pension van van de een Franse tante van haar een stiefvader. De tijdens koffer bevat meerdere briefwisselingen op en telegrammen, in waaruit te ontdekken valt dat tijdens de eigenaresse jarenlang het verwikkeld uit was in een van tragische liefdesaffaire. Zien het de experts brood in dit tijdens unieke van object? En verder: de etalageklopper tijdens van Sjaak. Het naar 70 centimeter hoge de object stond vermoedelijk ergens in van de tijdens jaren 20 in met een deftige door zaak in Duitsland. op tv Door een drijfveertje beweegt de het mannetje zijn arm de en met tikt hij tegen de ruit om op tv klanten te op tv lokken. tijdens Vooral Ebert lijkt naar erg geïnteresseerd in het object. Maar in zou Sjaak bij in Ebert aankloppen? Tot slot naar op zien we John. John kocht zijn in draaiorgel in met een vlaag van verstandsverbijstering. tijdens Hij denkt op tv dat het een orgel ongeveer 70 jaar oud op is. John een zet met hoog in bij een de experts, maar door is hij niet van té optimistisch? Dit is een herhaling van op tijdens 12 april 2018.

Omdat een Nico graag ruimte uit wilt maken met voor nieuwe exemplaren, biedt van Nico de een experts een Chinese op tv vaas aan. Hij in is niet zeker of het op object uit de op tv 19e of uit van de 17e eeuw naar komt, maar dat is met een alles bepalend voor de het waarde? Erwin klopt aan met een in Coco in de Mer, tijdens een kokosnoot van de zee. De met noot is op tv zeldzaam omdat hij niet van van meer wordt geëxporteerd vanaf de tijdens Seychellen, de de enige plek waar de noot door met groeit. Coosje neemt een de schilderijtje van op tv Willem Maris mee. Het de object komt uit de uit boedel van haar ouders. de Lukt uit het Coosje om het Hollandse het schilderijtje te met verkopen? Tot slot het zien we Pepi. Hij brengt van twee Afrikaanse op tv beelden van muzikanten het met van zich mee. Vanaf kleins naar af aan op vond hij de beelden op tv fascinerend, maar nu is tijdens het tijd de om ze voor een op tv mooi bedrag te het verhandelen.

Jan brengt de een zonnewijzer met met zich mee. Het op tv object op tv heeft de stijl van naar Lodewijk de 14e en is een nog in op originele staat. Ook op zien we in verkoper Tim. uit Hij is al sinds zijn 14e het hobby-archeoloog en van vond een door gouden rozet uit de een 10e eeuw. Lukt het op tv op tv hem om dit door sieraad te verkopen? Het uithangbord van met Raymond heeft een wel een heel bijzonder verhaal. de Hij denkt dat met door Vincent van Gogh mee heeft geholpen tijdens met het schilderen de het ervan. Zijn de experts hier ook naar van overtuigd? Tot op tv slot de zien we Frans. met Hij neemt een portret tijdens van de Nederlandse schilder in Willy Sluiter mee. Op met een het schilderij is een zittende dame de met veel het sieraden om afgebeeld. tijdens Het op tv doek is rond 1930 op geschilderd.

Ruben probeert een naar naar zilveren tabaksdoos uit op de 18e eeuw te verkopen voor het van zijn buurman. Op het object staat met op een afbeelding van de in slag bij uit de Dokkersbank en de naam de ?Zoutman? staat naar op het deksel. Dan komt naar verkoper Piet aan. van van De Gil van tijdens Morgen is een schilderboekje de van schrijver en op beeldend kunstenaar Jan Cremer. tijdens Het met boekje is al vaker in aangeboden op veilingen, op tv maar zonder succes. Gaat tijdens het Piet wel lukken in om het boekje door van zijn uit vriend Jan te verkopen? Uit met een op erfenis van haar met ouders heeft Nicole uit de Dilly Dally make-up de tafel gekregen. uit Haar moeder had deze tafel uit altijd naar in de slaapkamer tijdens staan. De herinneringen aan haar op moeder zijn voor tijdens haar van onschatbare op op waarde. Kan Nicole de de experts verleiden tot een mooi het bod? Tot slot de klopt met André aan bij de Van onschatbare met waarde-experts. Vijf jaar door geleden door heeft hij van een klokkenstel geërfd. Het object uit is groot en door past niet in van zijn tandartspraktijk. Nu op hoopt in André een mooi bedrag voor van het klokkenstel te met ontvangen.

Verkoopster met Alice klopt door aan bij het met pand van de Van naar onschatbare waarde-experts. Ze brengt op een kunstbeen uit met de naar 19e eeuw mee, naar dat ze vond uit in een door motorzaak. Ze ruilde in het ooit voor een een wandgokkast. Een een aantal experts is zeer op geïnteresseerd in haar object. Maar met merkt Alice dat op op tijdens haar onderhandeling, of zet het ze op tv te laag in? Dan komt verkoper met Hans de aan. Hij verzamelt microfoons en heeft een door een heel bijzonder exemplaar mee: een het BBC-microfoon uit de met uit jaren ?30, die hij gebruikte op om in te een zingen met zijn op tv band. uit Hij zint op een nieuw op tv microfoon-project en kan de de in opbrengst wel gebruiken. Vinden met de experts de op tv microfoon net zo bijzonder het als uit hijzelf? Tot slot staat Melle uit Harlingen het voor de een deur. Onder naar zijn arm een heuse met Ferdinand met Bol. Het gaat de om een ets het die de meesterleerling naar van Rembrandt in de een 17e eeuw tijdens maakte. Op de in ets staat ?Het offer van met Abraham?; uit een Bijbelse afbeelding van uit het Oude Testament. Verder het aangeboden deze aflevering: op tv een zeldzame de gouden tas.

Merel neemt een het ?rad naar van fortuin? mee voor de het experts. Het in rad zorgde voor de spanning en sensatie een op Amerikaanse door kermissen en casino?s. In het het rad zitten dollarbiljetten een verwerkt uit door de op tv jaren 30. Het Amerikaanse object heeft in van jaren in een Nederlands museum gestaan. de Het geld wil het Merel graag investeren op in in een nieuwe keuken, van maar levert het in rad genoeg op om uit dat te kunnen naar bekostigen? Wick het is de trotse eigenaar van een in zogenoemde kunst bierwagen. op van In juni 1962 was de de opening van het uit Grand Hotel de Cocagne tijdens de in Eindhoven en werd dit kunstwerk het van tijdens Huib Noorlander de onthuld in de lounge. Bij op tv een overname, is het op tv in kunstwerk van de muur gehaald. De tijdens vader in van Wick, die bij met de technische dienst werkte, de nam op tv het mee de naar huis. Wick ziet het object uit door als de nalatenschap van zijn het vader door en wil de opbrengst in graag delen met het zijn broer en zus. Kan in tijdens hij hen verassen de met een mooi de bedrag? Ook zien we Diederick met een naar Japanse plaquette. door Geportretteerd is prins en het de stadhouder Willem V te paard. Het op Japanse lakportret tijdens op koper, van uit het laatste kwart van de de 18e een eeuw, zit in de in de originele houten lijst en tijdens is ingelegd de met parelmoer. Diederick zet hoog in, op maar gelukkig het heeft een hij enige onderhandelingsruimte. Tot een slot komt Vittoria met haar op tv Italiaanse draagstoel. van Vittoria?s grootmoeder was een tijdens chique antiquair in Milaan tijdens en door een gevestigde naam op de op Italiaanse antiekmarkt. De in van draagstoel stond in haar huis. op Als tijdens kind speelde Vittoria in de draagstoel. uit op Na het overlijden van haar oma, tijdens erfde uit Vittoria haar huis mét alle tijdens spullen. Nu hoopt van Vittoria een tijdens mooi bedrag voor de door draagstoel te het ontvangen.

De het tante van Jos bezat een het stereographoscoop. Het object een heeft naar emotionele waarde, maar ligt ook een alweer 15 jaar naar in uit de kast. Lukt op tv het Jos om uit de stereographoscoop de voor een goede prijs uit te slijten? Simone trof het een Louis Vuitton-koffer door uit 1928 met aan in het pension met van de Franse een tante op tv van haar stiefvader. door De koffer bevat meerdere briefwisselingen een en telegrammen, de waaruit te ontdekken valt de dat de het eigenaresse jarenlang verwikkeld in was in een van tragische liefdesaffaire. Zien de van experts brood op in dit het unieke object? En verder: de etalageklopper van op tv van Sjaak. Het 70 op tv centimeter hoge object stond van vermoedelijk ergens op in de jaren 20 van in een deftige zaak in tijdens in Duitsland. Door een drijfveertje beweegt het de mannetje zijn de arm het en tikt hij tegen tijdens de ruit om van klanten te lokken. Vooral de Ebert lijkt erg op tv geïnteresseerd in van het object. tijdens Maar zou Sjaak bij Ebert aankloppen? Tot een slot zien we in John. John kocht in zijn draaiorgel tijdens in door een vlaag van verstandsverbijstering. door Hij denkt op dat het orgel ongeveer door 70 jaar oud op tv is. John zet hoog op tv in bij de een experts, maar is in hij niet té tijdens optimistisch?

Vanavond is de de laatste naar aflevering van van Van Onschatbare Waarde, het programma door waarin mensen de unieke naar kans krijgen om een hun object op tv aan te een bieden aan vier experts. Verkopers proberen door om tijdens hun bijzondere object te verkopen een een aan één van de vier gerenommeerde naar met kenners. De ervaren experts op tv bezitten ieder een eigen op tv kamer. door De verkoper mag het aankloppen bij één of alle van vier de experts, maar de terug met naar een eerder mislukte een onderhandeling in is niet toegestaan. Wie zich blindstaart op naar het de allerhoogste verkoopprijs, loopt uit het risico om huiswaarts uit te keren met op tv object en zonder door geld. Maar, wie van naar een goede van prijs zoekt, moet risico’s uit nemen. Slechts door één ding is het zeker: eenmaal op een bod geaccepteerd uit of geweigerd, is met er geen weg in terug.

Jim heeft een een schedel uit de het 20e tijdens eeuw bij zich, een gemaakt door een de bekende Braziliaanse kunstenaar. Leni brengt van op een bijzonder schilderij op tv met zich mee. Op het werk door zijn tijdens 2 jachthonden afgebeeld. De de maker is onbekend, want tijdens het een is niet gesigneerd van en Leni de is niet eerder bij een taxateur door geweest. Ook het zien uit we verkoper Ole, met met een set op tv van 2 bouilloires: een soort multifunctionele door theepotten uit van begin 18e eeuw. de Dan op tv klopt verkoper Jim op tv aan. Hij heeft maar tijdens liefst 50 schedels in in het zijn collectie. Eén naar daarvan neemt hij door mee voor de in experts. Ook op bezoek in op het kasteel is de Hans. Hij uit komt met een koninklijk naar object; een karakterpop naar uit 1912, gemaakt in in opdracht van door koningin Wilhelmina met voor prinses Juliana. Tot met slot zien we van een naar zeer oude opgezette otter. een Het dier heeft een tijdens opvallende kleur: het de otter in is helemaal wit!

Verkopers naar van zeer bijzondere met spullen krijgen de unieke op tv kans om hun object een het aan te bieden aan vier experts. tijdens Slechts op één ding is zeker: eenmaal in een bod geaccepteerd een of geweigerd, is tijdens in er geen weg terug. Verkopers in krijgen door de kans om hun bijzondere een object te verkopen de aan één van de tijdens op tv vier gerenommeerde kenners. De vier tijdens ervaren experts bezitten de ieder van een eigen kamer. met De verkoper mag aankloppen bij uit één of alle het vier in de experts, maar de terug naar een eerder mislukte door onderhandeling is niet toegestaan. in Wie zich het blindstaart op de allerhoogste uit op tv verkoopprijs, loopt het risico tijdens om huiswaarts te in keren met object en zonder uit door geld. Maar, wie naar een goede met prijs naar zoekt, moet risico’s nemen. met Slechts één met ding is zeker: eenmaal met een bod geaccepteerd met of geweigerd, de is er een geen weg terug.

januari 2019
13-06-2018 17:05

Een Chinese vaas

Van onschatbare waarde - Een Chinese vaas

Omdat Nico graag ruimte wilt maken voor nieuwe exemplaren, biedt Nico de experts een Chinese vaas aan. Hij is niet zeker of het object uit de 19e of uit de 17e eeuw komt, maar dat is alles bepalend voor de waarde? Erwin klopt aan met een C...

12-06-2018 17:05

Een zonnewijzer

Van onschatbare waarde - Een zonnewijzer

Jan brengt een zonnewijzer met zich mee. Het object heeft de stijl van Lodewijk de 14e en is nog in originele staat. Ook zien we verkoper Tim. Hij is al sinds zijn 14e hobby-archeoloog en vond een gouden rozet uit de 10e eeuw. Lukt het hem ...

11-06-2018 17:05

Een zilveren tabaksdoos

Van onschatbare waarde - Een zilveren tabaksdoos

Ruben probeert een zilveren tabaksdoos uit de 18e eeuw te verkopen voor zijn buurman. Op het object staat een afbeelding van de slag bij de Dokkersbank en de naam ?Zoutman? staat op het deksel. Dan komt verkoper Piet aan. De Gil van Morgen...

08-06-2018 17:05

Van onschatbare waarde

Van onschatbare waarde - Van onschatbare waarde

De volgende objecten worden onder andere aangeboden aan de experts: werk van Ferdinand Bol, een BBC-microfoon en een zeer oud kunstbeen.

07-06-2018 17:05

Van onschatbare waarde

Van onschatbare waarde - Van onschatbare waarde

De volgende objecten worden onder andere aangeboden aan de experts: een rad van avontuur, een Japanse plaquette en een Italiaanse draagstoel.

06-06-2018 17:05

Een stereographoscoop

Van onschatbare waarde - Een stereographoscoop

De tante van Jos bezat een stereographoscoop. Het object heeft emotionele waarde, maar ligt ook alweer 15 jaar in de kast. Lukt het Jos om de stereographoscoop voor een goede prijs te slijten? Simone trof een Louis Vuitton-koffer uit 1928 ...

31-05-2018 21:30

Een Chinese vaas

Van onschatbare waarde - Een Chinese vaas

Omdat Nico graag ruimte wilt maken voor nieuwe exemplaren, biedt Nico de experts een Chinese vaas aan. Hij is niet zeker of het object uit de 19e of uit de 17e eeuw komt, maar dat is alles bepalend voor de waarde? Erwin klopt aan met een C...

24-05-2018 21:30

Een zonnewijzer

Van onschatbare waarde - Een zonnewijzer

Jan brengt een zonnewijzer met zich mee. Het object heeft de stijl van Lodewijk de 14e en is nog in originele staat. Ook zien we verkoper Tim. Hij is al sinds zijn 14e hobby-archeoloog en vond een gouden rozet uit de 10e eeuw. Lukt het hem...

03-05-2018 20:30

Een zilveren tabaksdoos.

Van onschatbare waarde - Een zilveren tabaksdoos.

Ruben probeert een zilveren tabaksdoos uit de 18e eeuw te verkopen voor zijn buurman. Op het object staat een afbeelding van de slag bij de Dokkersbank en de naam ?Zoutman? staat op het deksel. Dan komt verkoper Piet aan. De Gil van Morge...

26-04-2018 21:30

Een kunstbeen

Van onschatbare waarde - Een kunstbeen

Verkoopster Alice klopt aan bij het pand van de Van onschatbare waarde-experts. Ze brengt een kunstbeen uit de 19e eeuw mee, dat ze vond in een motorzaak. Ze ruilde het ooit voor een wandgokkast. Een aantal experts is zeer geïnteresseerd i...

19-04-2018 21:30

Een rad van fortuin

Van onschatbare waarde - Een rad van fortuin

Merel neemt een ?rad van fortuin? mee voor de experts. Het rad zorgde voor spanning en sensatie op Amerikaanse kermissen en casino?s. In het rad zitten dollarbiljetten verwerkt uit de jaren 30. Het Amerikaanse object heeft jaren in een Nede...

12-04-2018 21:35

Een stereographoscoop

Van onschatbare waarde - Een stereographoscoop

De tante van Jos bezat een stereographoscoop. Het object heeft emotionele waarde, maar ligt ook alweer 15 jaar in de kast. Lukt het Jos om de stereographoscoop voor een goede prijs te slijten? Simone trof een Louis Vuitton-koffer uit 1928...

06-04-2017 21:25

Van onschatbare waarde

Van onschatbare waarde - Van onschatbare waarde

Vanavond is de laatste aflevering van Van Onschatbare Waarde, het programma waarin mensen de unieke kans krijgen om hun object aan te bieden aan vier experts. Verkopers proberen om hun bijzondere object te verkopen aan één van de vier gere...

30-03-2017 21:25

Een schedel uit de 20e eeuw

Van onschatbare waarde - Een schedel uit de 20e eeuw

Jim heeft een schedel uit de 20e eeuw bij zich, gemaakt door een bekende Braziliaanse kunstenaar. Leni brengt een bijzonder schilderij met zich mee. Op het werk zijn 2 jachthonden afgebeeld. De maker is onbekend, want het is niet gesigneerd...

23-03-2017 21:30

Van onschatbare waarde

Van onschatbare waarde - Van onschatbare waarde

Verkopers van zeer bijzondere spullen krijgen de unieke kans om hun object aan te bieden aan vier experts. Slechts één ding is zeker: eenmaal een bod geaccepteerd of geweigerd, is er geen weg terug. Verkopers krijgen de kans om hun bijzonde...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van onschatbare waarde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van onschatbare waarde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van onschatbare waarde bij Van onschatbare waarde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van onschatbare waarde. Heb je een uitzending van Van onschatbare waarde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van onschatbare waarde gemist

Uitzending gemist van Van onschatbare waarde? Hier kun je alle uitzendingen van Van onschatbare waarde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 13-06-2018 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord