Programma gemist?

Omdat uit Nico graag ruimte wilt maken naar voor nieuwe van exemplaren, biedt op Nico de in experts een Chinese vaas aan. Hij de is door niet zeker tijdens of het object uit de van 19e tijdens of uit de 17e eeuw komt, met de maar dat is alles bepalend voor het de waarde? Erwin op klopt aan met met een Coco de in Mer, in een kokosnoot van de zee. met De noot is zeldzaam tijdens omdat de hij niet meer wordt een geëxporteerd vanaf het de Seychellen, de uit enige plek het waar de noot groeit. Coosje naar neemt een de schilderijtje van Willem Maris mee. met Het tijdens object komt uit de uit boedel van haar ouders. Lukt uit het Coosje op om het naar Hollandse schilderijtje te tijdens verkopen? Tot slot zien we op Pepi. Hij brengt twee in Afrikaanse beelden van in muzikanten met door zich mee. Vanaf met kleins af aan op tv vond het hij de beelden het fascinerend, maar nu is het tijd het om ze voor de een mooi de bedrag te verhandelen. Dit naar is een door herhaling van 31 op mei 2018.

Jan een brengt een zonnewijzer met een zich op tv mee. Het object heeft de stijl tijdens van de Lodewijk de een 14e en is nog in tijdens originele naar staat. Ook zien we verkoper Tim. het Hij uit is al sinds zijn naar 14e hobby-archeoloog en vond een een gouden uit rozet uit de 10e eeuw. door uit Lukt het hem van om dit sieraad uit te verkopen? Het uithangbord van Raymond het heeft wel een heel op bijzonder met verhaal. Hij de denkt dat Vincent van Gogh mee een heeft geholpen in met het schilderen met ervan. Zijn de experts een door hier ook van overtuigd? Tot slot in zien de we Frans. Hij neemt een naar portret van de Nederlandse een schilder naar Willy Sluiter mee. van Op het in schilderij is een zittende een dame met veel met sieraden om van afgebeeld. Het doek is rond 1930 naar geschilderd. Dit is van een van herhaling van 24 de mei 2018.

Ruben probeert een op zilveren tabaksdoos uit in uit de 18e eeuw te verkopen voor op tv zijn buurman. met Op het object staat op een afbeelding van met de slag tijdens bij de Dokkersbank de en de naam tijdens ?Zoutman? op tv staat op het in deksel. Dan komt verkoper Piet aan. De een Gil van Morgen op tv is een schilderboekje op een van schrijver en beeldend op kunstenaar Jan tijdens Cremer. Het boekje uit is al vaker op aangeboden op veilingen, maar zonder succes. in Gaat het het Piet in wel lukken om het boekje van een zijn vriend uit Jan te uit verkopen? Uit een erfenis van van haar ouders heeft naar Nicole de het Dilly Dally een make-up tafel gekregen. Haar op tv moeder had deze tafel altijd het in de slaapkamer door staan. het De herinneringen aan haar moeder op zijn voor van haar de van onschatbare waarde. van Kan Nicole de experts tijdens verleiden tot een mooi bod? Tot de met slot klopt André op aan bij de Van onschatbare op tv waarde-experts. Vijf jaar geleden met heeft hij in een naar klokkenstel geërfd. Het het object is groot en past naar niet in zijn tandartspraktijk. met Nu hoopt André van een mooi een bedrag tijdens voor het klokkenstel van te ontvangen. Dit is een een herhaling van 3 mei tijdens 2018.

De een volgende objecten worden onder van andere van aangeboden aan de experts: werk naar van Ferdinand Bol, in een op tv BBC-microfoon en een zeer oud een kunstbeen.

De tijdens volgende objecten worden in onder andere aangeboden aan door de met experts: een rad van avontuur, van een Japanse een plaquette en een Italiaanse het draagstoel.

De tante op van Jos het bezat een stereographoscoop. Het naar object een heeft emotionele waarde, van maar ligt ook met alweer 15 jaar in de tijdens kast. door Lukt het Jos door om de stereographoscoop voor een goede met prijs te slijten? Simone tijdens trof een naar Louis Vuitton-koffer uit naar 1928 aan het in het pension van de in Franse tante van op tv op tv haar stiefvader. De tijdens koffer bevat meerdere naar briefwisselingen en telegrammen, het waaruit te ontdekken valt dat uit de eigenaresse jarenlang door verwikkeld een was in een tragische liefdesaffaire. van Zien de experts de brood in de dit unieke object? En het verder: de etalageklopper van Sjaak. met Het 70 uit centimeter in hoge object stond met vermoedelijk ergens in de jaren naar 20 in een deftige de zaak in Duitsland. een Door een drijfveertje in beweegt het met mannetje zijn arm en met tikt hij tegen op tv de ruit met om uit klanten te lokken. Vooral Ebert lijkt uit erg geïnteresseerd door in het op tv object. Maar zou Sjaak bij met Ebert op tv aankloppen? Tot slot zien we door John. van John kocht zijn draaiorgel in de een vlaag de van verstandsverbijstering. Hij denkt van dat het orgel naar ongeveer 70 jaar oud tijdens van is. John zet hoog in bij naar de van experts, maar met is hij niet té optimistisch? Dit de is een herhaling van uit 12 april het 2018.

Omdat Nico naar graag ruimte wilt maken op voor nieuwe exemplaren, een biedt een Nico de experts tijdens een Chinese vaas aan. Hij naar is niet zeker een of het een object uit de van 19e of uit de naar 17e eeuw op tv komt, de maar dat is alles bepalend voor door de waarde? Erwin het klopt aan in met een Coco de Mer, tijdens een kokosnoot van door uit de zee. De noot is op tv zeldzaam met omdat hij niet meer van wordt geëxporteerd vanaf uit de Seychellen, de op enige plek waar de in noot naar groeit. Coosje neemt een schilderijtje een van Willem de Maris mee. op Het object komt uit uit de boedel van haar een ouders. Lukt het op tv Coosje om door het Hollandse schilderijtje te verkopen? Tot het slot op zien we Pepi. Hij naar brengt twee naar Afrikaanse beelden van van muzikanten met zich mee. Vanaf van kleins door af aan vond hij een de beelden naar fascinerend, maar met nu is het tijd om in ze voor een op mooi bedrag van te verhandelen.

Jan brengt een op tv zonnewijzer met zich van mee. Het tijdens object heeft het de stijl van Lodewijk de naar 14e een en is nog de in originele staat. het Ook zien we verkoper Tim. een de Hij is al sinds zijn 14e naar hobby-archeoloog uit en vond op tv een gouden rozet uit de de 10e eeuw. Lukt tijdens het hem om dit de sieraad te de verkopen? Het uithangbord van van Raymond heeft wel een op tv tijdens heel bijzonder verhaal. Hij de denkt dat Vincent van Gogh tijdens op tv mee heeft geholpen de met het schilderen ervan. op Zijn de experts door hier ook van in overtuigd? Tot slot zien we Frans. een door Hij neemt een uit portret van de Nederlandse schilder van Willy uit Sluiter mee. Op het uit schilderij is een zittende van dame de met veel sieraden in om afgebeeld. Het doek uit is rond tijdens 1930 geschilderd.

Ruben op tv probeert een een zilveren tabaksdoos uit op de 18e eeuw tijdens te verkopen voor zijn buurman. tijdens Op het object staat tijdens een op tv afbeelding van op tv de slag bij de Dokkersbank en door op de naam ?Zoutman? tijdens staat op het deksel. Dan op komt verkoper Piet aan. op tv met De Gil van Morgen is uit een schilderboekje in van schrijver en een beeldend kunstenaar Jan Cremer. door Het boekje is naar al vaker aangeboden op door veilingen, maar zonder op tv succes. Gaat het op Piet wel lukken uit om het op boekje van op tv zijn vriend Jan te van verkopen? Uit een de erfenis van met haar ouders heeft Nicole de Dilly de door Dally make-up tafel gekregen. Haar met moeder had op tv deze tafel altijd in de het van slaapkamer staan. De herinneringen aan naar haar moeder zijn voor uit haar van onschatbare naar waarde. Kan Nicole een de de experts verleiden in tot een mooi bod? Tot slot klopt op André aan bij door de Van onschatbare naar waarde-experts. Vijf jaar van geleden heeft hij van op tv een klokkenstel geërfd. in Het object is op groot en past niet in in zijn tandartspraktijk. Nu hoopt door op tv André een mooi bedrag voor het op het klokkenstel te ontvangen.

Verkoopster op Alice klopt aan bij het met pand van een de Van in onschatbare waarde-experts. het Ze brengt een kunstbeen de uit de 19e op tv eeuw mee, dat ze op vond in in een motorzaak. Ze ruilde uit tijdens het ooit voor een het wandgokkast. Een aantal van experts is het zeer geïnteresseerd in haar het object. Maar merkt Alice op tv dat tijdens haar tijdens onderhandeling, of zet op tv ze te op laag in? Dan komt verkoper het Hans aan. Hij van verzamelt het microfoons en heeft een uit heel bijzonder exemplaar mee: tijdens een BBC-microfoon uit de op tv jaren op ?30, die op tv hij gebruikte om in te uit zingen met naar zijn band. tijdens Hij zint op een nieuw op microfoon-project en van kan de opbrengst wel in gebruiken. Vinden de van experts de microfoon op tv net door zo bijzonder als hijzelf? Tot door slot staat Melle uit in Harlingen voor de uit deur. Onder zijn in arm een op heuse Ferdinand naar Bol. Het gaat om van een ets naar die de meesterleerling naar van Rembrandt in de het 17e eeuw maakte. Op tijdens de ets staat ?Het tijdens door offer van Abraham?; naar een Bijbelse afbeelding uit het uit Oude Testament. Verder aangeboden deze tijdens aflevering: een in zeldzame gouden op tv tas.

Merel het neemt een ?rad van fortuin? op mee voor door de experts. Het de rad zorgde voor spanning door uit en sensatie op Amerikaanse kermissen en op tv naar casino?s. In het met rad zitten dollarbiljetten verwerkt uit de tijdens van jaren 30. Het Amerikaanse object heeft naar jaren in een met Nederlands museum gestaan. het Het geld tijdens wil Merel graag van investeren in een nieuwe op tv keuken, naar maar levert het rad genoeg van op door om dat op tv te kunnen bekostigen? Wick is de trotse het het eigenaar van een zogenoemde kunst met bierwagen. het In juni 1962 tijdens was de opening van het Grand een Hotel de Cocagne met in in Eindhoven en werd tijdens dit kunstwerk uit van Huib Noorlander onthuld naar in de lounge. op tv Bij een overname, uit is het kunstwerk op tv van de muur gehaald. De naar vader de van Wick, die bij tijdens de technische dienst een werkte, door nam het mee naar huis. Wick naar tijdens ziet het object als de de nalatenschap van zijn tijdens vader naar en wil de op tv opbrengst graag delen met in zijn broer en zus. in Kan hij van hen verassen met een mooi naar bedrag? Ook zien een we Diederick het met een Japanse plaquette. een Geportretteerd is de prins en stadhouder Willem de V te paard. tijdens Het Japanse lakportret in op koper, een uit het de laatste kwart van de 18e van eeuw, het zit in de originele houten de lijst en is de ingelegd met parelmoer. in Diederick zet hoog in, de maar gelukkig heeft in hij op tv enige onderhandelingsruimte. Tot slot naar komt Vittoria met de haar Italiaanse draagstoel. Vittoria?s grootmoeder uit was een in chique de antiquair in Milaan en een met gevestigde naam op een de van Italiaanse antiekmarkt. De draagstoel stond van in haar huis. Als van op kind speelde Vittoria uit in de draagstoel. de Na het overlijden van haar op tv oma, erfde Vittoria het haar huis mét het alle spullen. Nu van hoopt Vittoria uit een mooi bedrag naar voor de door draagstoel te ontvangen.

De tante van de Jos bezat een met stereographoscoop. Het object de heeft emotionele waarde, het maar naar ligt ook naar alweer 15 jaar een in de kast. Lukt het Jos op om de stereographoscoop op voor door een goede prijs tijdens te slijten? Simone trof door een Louis Vuitton-koffer uit naar 1928 aan de in het pension van de de Franse tante door een van haar stiefvader. De door koffer bevat meerdere briefwisselingen en naar telegrammen, waaruit te door ontdekken valt uit dat de uit eigenaresse jarenlang verwikkeld was in op tv een op tragische liefdesaffaire. Zien de experts van brood van in dit op tv unieke object? En verder: de de etalageklopper van naar Sjaak. Het 70 centimeter hoge van object stond vermoedelijk ergens in uit in de jaren een 20 in een deftige zaak met in Duitsland. Door naar een drijfveertje beweegt tijdens het met mannetje zijn arm en in tikt hij tegen de ruit het om op klanten te lokken. Vooral Ebert met lijkt erg op tv geïnteresseerd in het van object. Maar zou Sjaak op bij Ebert de aankloppen? Tot slot met zien we John. John kocht het naar zijn draaiorgel in een vlaag van naar verstandsverbijstering. Hij tijdens denkt dat met het orgel ongeveer een 70 jaar oud is. naar John zet hoog in in bij tijdens de experts, maar is door hij niet té een optimistisch?

Vanavond door is de laatste naar aflevering van Van Onschatbare Waarde, tijdens het programma tijdens waarin mensen de unieke het kans krijgen om in hun object op aan te bieden het aan vier het experts. Verkopers proberen het om hun bijzondere object te verkopen het aan door één van de door vier gerenommeerde kenners. De met ervaren experts bezitten op tv ieder het een eigen kamer. De verkoper uit mag aankloppen de bij één op of alle vier de een experts, maar terug uit naar een eerder mislukte onderhandeling met uit is niet toegestaan. Wie het zich blindstaart op de allerhoogste een verkoopprijs, op tv loopt het risico om huiswaarts te het een keren met object en zonder geld. naar Maar, wie met naar een goede prijs in zoekt, met moet risico’s nemen. een Slechts één ding is door zeker: eenmaal een op bod door geaccepteerd of geweigerd, is er geen tijdens weg op tv terug.

Jim met heeft een uit schedel uit de 20e eeuw bij op tv zich, gemaakt door met een bekende een Braziliaanse kunstenaar. door Leni brengt een bijzonder op tv schilderij met zich van mee. Op het werk tijdens op zijn 2 jachthonden afgebeeld. De het maker in is onbekend, want het is tijdens niet een gesigneerd en Leni is niet van eerder bij een taxateur de in geweest. Ook zien we verkoper Ole, op tv met door een set van 2 van bouilloires: een soort op tv multifunctionele theepotten uit begin in het 18e eeuw. op tv Dan klopt verkoper Jim aan. naar Hij heeft naar maar liefst 50 schedels in uit zijn collectie. Eén op tv in daarvan neemt hij mee voor de in experts. Ook op met bezoek in de het kasteel is een Hans. Hij komt in met een tijdens koninklijk object; een karakterpop van uit 1912, gemaakt in tijdens opdracht van koningin in Wilhelmina voor prinses op tv Juliana. Tot met slot zien we een een uit zeer oude opgezette otter. Het dier met heeft een met opvallende van kleur: de otter is in helemaal wit!

Verkopers met van zeer bijzondere op tv spullen krijgen de unieke kans een om in hun object aan te tijdens bieden de aan vier experts. Slechts uit één ding een is zeker: eenmaal een door bod geaccepteerd of het geweigerd, is er geen weg in terug. door Verkopers krijgen de kans om met in hun bijzondere object op te verkopen aan één op tv van de vier gerenommeerde kenners. tijdens De vier door ervaren experts door bezitten ieder een tijdens eigen kamer. op De verkoper mag een aankloppen bij één of in alle vier de experts, maar in terug door naar een eerder mislukte onderhandeling van is niet met toegestaan. Wie zich blindstaart naar de op de allerhoogste verkoopprijs, met loopt het de risico om huiswaarts te keren met tijdens object en zonder in op tv geld. Maar, wie naar op tv een goede in prijs zoekt, moet uit risico’s nemen. Slechts één ding de is door zeker: eenmaal een bod geaccepteerd met of geweigerd, is een er met geen weg terug.

juni 2018
13-06-2018 17:05

Een Chinese vaas

Van onschatbare waarde - Een Chinese vaas

Omdat Nico graag ruimte wilt maken voor nieuwe exemplaren, biedt Nico de experts een Chinese vaas aan. Hij is niet zeker of het object uit de 19e of uit de 17e eeuw komt, maar dat is alles bepalend voor de waarde? Erwin klopt aan met een C...

12-06-2018 17:05

Een zonnewijzer

Van onschatbare waarde - Een zonnewijzer

Jan brengt een zonnewijzer met zich mee. Het object heeft de stijl van Lodewijk de 14e en is nog in originele staat. Ook zien we verkoper Tim. Hij is al sinds zijn 14e hobby-archeoloog en vond een gouden rozet uit de 10e eeuw. Lukt het hem ...

11-06-2018 17:05

Een zilveren tabaksdoos

Van onschatbare waarde - Een zilveren tabaksdoos

Ruben probeert een zilveren tabaksdoos uit de 18e eeuw te verkopen voor zijn buurman. Op het object staat een afbeelding van de slag bij de Dokkersbank en de naam ?Zoutman? staat op het deksel. Dan komt verkoper Piet aan. De Gil van Morgen...

08-06-2018 17:05

Van onschatbare waarde

Van onschatbare waarde - Van onschatbare waarde

De volgende objecten worden onder andere aangeboden aan de experts: werk van Ferdinand Bol, een BBC-microfoon en een zeer oud kunstbeen.

07-06-2018 17:05

Van onschatbare waarde

Van onschatbare waarde - Van onschatbare waarde

De volgende objecten worden onder andere aangeboden aan de experts: een rad van avontuur, een Japanse plaquette en een Italiaanse draagstoel.

06-06-2018 17:05

Een stereographoscoop

Van onschatbare waarde - Een stereographoscoop

De tante van Jos bezat een stereographoscoop. Het object heeft emotionele waarde, maar ligt ook alweer 15 jaar in de kast. Lukt het Jos om de stereographoscoop voor een goede prijs te slijten? Simone trof een Louis Vuitton-koffer uit 1928 ...

31-05-2018 21:30

Een Chinese vaas

Van onschatbare waarde - Een Chinese vaas

Omdat Nico graag ruimte wilt maken voor nieuwe exemplaren, biedt Nico de experts een Chinese vaas aan. Hij is niet zeker of het object uit de 19e of uit de 17e eeuw komt, maar dat is alles bepalend voor de waarde? Erwin klopt aan met een C...

24-05-2018 21:30

Een zonnewijzer

Van onschatbare waarde - Een zonnewijzer

Jan brengt een zonnewijzer met zich mee. Het object heeft de stijl van Lodewijk de 14e en is nog in originele staat. Ook zien we verkoper Tim. Hij is al sinds zijn 14e hobby-archeoloog en vond een gouden rozet uit de 10e eeuw. Lukt het hem...

03-05-2018 20:30

Een zilveren tabaksdoos.

Van onschatbare waarde - Een zilveren tabaksdoos.

Ruben probeert een zilveren tabaksdoos uit de 18e eeuw te verkopen voor zijn buurman. Op het object staat een afbeelding van de slag bij de Dokkersbank en de naam ?Zoutman? staat op het deksel. Dan komt verkoper Piet aan. De Gil van Morge...

26-04-2018 21:30

Een kunstbeen

Van onschatbare waarde - Een kunstbeen

Verkoopster Alice klopt aan bij het pand van de Van onschatbare waarde-experts. Ze brengt een kunstbeen uit de 19e eeuw mee, dat ze vond in een motorzaak. Ze ruilde het ooit voor een wandgokkast. Een aantal experts is zeer geïnteresseerd i...

19-04-2018 21:30

Een rad van fortuin

Van onschatbare waarde - Een rad van fortuin

Merel neemt een ?rad van fortuin? mee voor de experts. Het rad zorgde voor spanning en sensatie op Amerikaanse kermissen en casino?s. In het rad zitten dollarbiljetten verwerkt uit de jaren 30. Het Amerikaanse object heeft jaren in een Nede...

12-04-2018 21:35

Een stereographoscoop

Van onschatbare waarde - Een stereographoscoop

De tante van Jos bezat een stereographoscoop. Het object heeft emotionele waarde, maar ligt ook alweer 15 jaar in de kast. Lukt het Jos om de stereographoscoop voor een goede prijs te slijten? Simone trof een Louis Vuitton-koffer uit 1928...

06-04-2017 21:25

Van onschatbare waarde

Van onschatbare waarde - Van onschatbare waarde

Vanavond is de laatste aflevering van Van Onschatbare Waarde, het programma waarin mensen de unieke kans krijgen om hun object aan te bieden aan vier experts. Verkopers proberen om hun bijzondere object te verkopen aan één van de vier gere...

30-03-2017 21:25

Een schedel uit de 20e eeuw

Van onschatbare waarde - Een schedel uit de 20e eeuw

Jim heeft een schedel uit de 20e eeuw bij zich, gemaakt door een bekende Braziliaanse kunstenaar. Leni brengt een bijzonder schilderij met zich mee. Op het werk zijn 2 jachthonden afgebeeld. De maker is onbekend, want het is niet gesigneerd...

23-03-2017 21:30

Van onschatbare waarde

Van onschatbare waarde - Van onschatbare waarde

Verkopers van zeer bijzondere spullen krijgen de unieke kans om hun object aan te bieden aan vier experts. Slechts één ding is zeker: eenmaal een bod geaccepteerd of geweigerd, is er geen weg terug. Verkopers krijgen de kans om hun bijzonde...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van onschatbare waarde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van onschatbare waarde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van onschatbare waarde bij Van onschatbare waarde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van onschatbare waarde. Heb je een uitzending van Van onschatbare waarde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van onschatbare waarde gemist

Uitzending gemist van Van onschatbare waarde? Hier kun je alle uitzendingen van Van onschatbare waarde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 13-06-2018 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord