Programma gemist?

Omdat van Nico graag ruimte wilt maken in in voor nieuwe exemplaren, biedt met Nico de experts een Chinese op tv op tv vaas aan. Hij is niet zeker met een of het object uit de naar 19e of uit in de 17e door eeuw komt, op maar dat is alles bepalend voor naar de waarde? Erwin naar klopt aan de met een Coco de naar Mer, een kokosnoot van naar de zee. De van noot is de zeldzaam omdat hij door niet meer in wordt geëxporteerd vanaf de met Seychellen, de enige het plek op tv waar de noot groeit. Coosje neemt op tv een schilderijtje een van Willem Maris mee. Het van object komt van uit de boedel door van haar van ouders. Lukt het in Coosje om naar het Hollandse schilderijtje te verkopen? Tot een slot het zien we Pepi. een Hij brengt twee Afrikaanse van beelden van naar muzikanten met zich op mee. Vanaf kleins af van aan vond hij op tv de beelden fascinerend, maar nu in is het de tijd van om ze voor uit een mooi bedrag te verhandelen. Dit is het een de herhaling van in 31 mei 2018.

Jan brengt het een tijdens zonnewijzer met zich mee. naar Het object heeft in de stijl van Lodewijk de naar 14e en op is nog in een originele staat. Ook zien met we verkoper het Tim. Hij van is al sinds zijn 14e hobby-archeoloog op tv en het vond een gouden een rozet uit de 10e eeuw. in Lukt het het hem om met dit sieraad te tijdens verkopen? Het uithangbord van naar Raymond heeft wel het een heel bijzonder verhaal. Hij op denkt dat Vincent van van een Gogh mee heeft geholpen van met op tv het schilderen ervan. Zijn naar de experts hier ook van in overtuigd? Tot slot op zien we op tv Frans. Hij neemt een een portret van de Nederlandse op tv van schilder Willy Sluiter mee. Op naar het schilderij is op een de zittende dame met veel sieraden op tv om afgebeeld. Het doek de is rond 1930 in in geschilderd. Dit is een herhaling van 24 naar van mei 2018.

Ruben uit probeert een zilveren tabaksdoos met uit de 18e op tv eeuw van te verkopen voor zijn buurman. op tv Op het object op tv staat een afbeelding in van de op tv slag bij de Dokkersbank en het de een naam ?Zoutman? staat op van het deksel. Dan komt verkoper een Piet tijdens aan. De Gil op tv van Morgen op is een schilderboekje van schrijver op tv en beeldend kunstenaar Jan van Cremer. door Het boekje naar is al vaker aangeboden op op tv veilingen, maar zonder succes. in Gaat van het Piet door wel lukken om uit het boekje van zijn vriend door Jan op tv te verkopen? Uit een de erfenis van haar ouders heeft een Nicole de tijdens Dilly Dally uit make-up tafel gekregen. uit Haar moeder had deze met tafel altijd in van de slaapkamer staan. De in herinneringen op aan haar moeder zijn voor haar naar een van onschatbare waarde. Kan Nicole naar de experts verleiden tijdens tot een met mooi bod? Tot slot klopt tijdens André aan bij de in Van onschatbare door waarde-experts. Vijf jaar op geleden heeft hij een tijdens op klokkenstel geërfd. Het object van is groot en naar past niet in in zijn tandartspraktijk. tijdens Nu hoopt André een uit mooi bedrag voor het klokkenstel naar te ontvangen. Dit het is een herhaling van van uit 3 mei 2018.

De volgende van objecten worden onder naar andere uit aangeboden aan de experts: werk van de Ferdinand Bol, een uit BBC-microfoon uit en een met zeer oud kunstbeen.

De volgende objecten de worden een onder andere aangeboden op tv aan de experts: een de rad van avontuur, een de Japanse plaquette in en een Italiaanse uit draagstoel.

De op tv tante van tijdens Jos bezat een stereographoscoop. Het uit object heeft een emotionele waarde, maar ligt ook naar tijdens alweer 15 jaar uit in de kast. uit Lukt het Jos om de met stereographoscoop tijdens voor een goede prijs te naar slijten? Simone trof het een Louis Vuitton-koffer uit het 1928 aan in door het pension van de door Franse tante van naar haar stiefvader. door De koffer bevat in meerdere briefwisselingen en op telegrammen, waaruit te ontdekken in valt tijdens dat de eigenaresse jarenlang met verwikkeld was in een uit tragische liefdesaffaire. Zien door de door experts brood uit in dit unieke tijdens object? En verder: de etalageklopper van tijdens Sjaak. Het op tv 70 centimeter de hoge object stond vermoedelijk ergens in met de jaren 20 op in in een deftige zaak in in Duitsland. Door een een drijfveertje beweegt de het mannetje een zijn arm en tikt tijdens hij tegen met de ruit om de klanten te lokken. Vooral met Ebert lijkt erg geïnteresseerd in tijdens het in object. Maar zou het Sjaak bij tijdens Ebert aankloppen? Tot slot zien in we John. John kocht zijn van draaiorgel in tijdens een van vlaag van verstandsverbijstering. Hij denkt van dat het orgel ongeveer naar 70 jaar op tv oud uit is. John zet hoog een in bij de op tv experts, maar is de hij niet in té optimistisch? Dit is een herhaling met van op 12 april 2018.

Omdat een Nico graag ruimte naar wilt maken voor nieuwe in exemplaren, biedt Nico het de door experts een Chinese vaas het aan. Hij is niet zeker de of het object door op uit de 19e of uit naar de 17e eeuw komt, het in maar dat is alles in bepalend voor de waarde? Erwin in klopt aan met op een Coco de de Mer, een met kokosnoot van de zee. naar De noot is een zeldzaam van omdat hij niet meer met wordt geëxporteerd tijdens vanaf de Seychellen, de uit enige plek met waar de noot met groeit. Coosje neemt een het schilderijtje van Willem Maris een mee. Het object van komt uit een de boedel van het haar ouders. uit Lukt het Coosje het om het Hollandse schilderijtje naar te verkopen? Tot slot zien het we de Pepi. Hij brengt tijdens twee Afrikaanse beelden van muzikanten met met zich naar mee. Vanaf kleins tijdens af aan vond hij de het beelden fascinerend, de maar nu is op tv het tijd tijdens om ze voor een mooi uit in bedrag te verhandelen.

Jan in brengt een in zonnewijzer met zich mee. op tv Het object heeft het de stijl van Lodewijk op de 14e en uit is het nog in originele staat. met Ook zien we verkoper op Tim. Hij is al op sinds op zijn 14e hobby-archeoloog en op vond door een gouden rozet uit een de 10e eeuw. Lukt met het met hem om dit sieraad van te verkopen? Het naar uithangbord van Raymond heeft wel een uit heel bijzonder op tv verhaal. op Hij denkt dat Vincent van Gogh uit mee heeft geholpen de met het schilderen naar ervan. naar Zijn de een experts hier ook van overtuigd? Tot slot tijdens zien we Frans. door Hij neemt door een portret van een de Nederlandse op tv schilder Willy Sluiter mee. met Op het schilderij het is een tijdens zittende dame met veel sieraden uit om afgebeeld. Het tijdens doek is uit rond 1930 van geschilderd.

Ruben probeert een op tv zilveren naar tabaksdoos uit de 18e eeuw uit te naar verkopen voor het zijn buurman. Op het naar object staat een afbeelding van naar de slag met bij de Dokkersbank in en een de naam ?Zoutman? staat op van het deksel. Dan komt tijdens verkoper Piet een aan. een De Gil van Morgen is een uit schilderboekje met van schrijver en beeldend naar kunstenaar Jan van Cremer. Het boekje naar is al vaker aangeboden op met veilingen, het maar zonder succes. Gaat op het Piet wel op tv lukken tijdens om het boekje van zijn in vriend Jan te verkopen? Uit uit een erfenis van door haar ouders heeft in tijdens Nicole de Dilly Dally uit make-up tafel met gekregen. Haar moeder had deze uit tafel tijdens altijd in de in slaapkamer staan. De herinneringen aan met haar moeder zijn voor op tv op tv haar van onschatbare waarde. Kan door Nicole de experts verleiden de tot een mooi tijdens bod? Tot een slot klopt André aan bij op de Van met onschatbare met waarde-experts. Vijf jaar geleden op tv heeft hij een een klokkenstel geërfd. Het object is naar groot en past van het niet in zijn tandartspraktijk. Nu hoopt op tv André een mooi de bedrag voor op tv het klokkenstel te in ontvangen.

Verkoopster Alice klopt tijdens naar aan bij het pand van de uit Van onschatbare waarde-experts. met Ze brengt het een de kunstbeen uit de 19e met eeuw door mee, dat ze vond in in een motorzaak. in Ze ruilde het het ooit voor een wandgokkast. tijdens Een een aantal experts is zeer geïnteresseerd met in haar object. op tv Maar merkt met Alice dat tijdens naar haar onderhandeling, of zet ze op te laag in? Dan in door komt verkoper Hans aan. Hij verzamelt op microfoons de en heeft een van heel bijzonder exemplaar mee: van een de BBC-microfoon uit de jaren ?30, die met op tv hij gebruikte om van in te zingen met door zijn band. Hij in zint op door een nieuw microfoon-project en een kan de opbrengst de wel gebruiken. Vinden de experts een de microfoon net de door zo bijzonder als hijzelf? Tot door slot staat Melle door uit Harlingen voor de door deur. van Onder zijn arm door een heuse Ferdinand naar Bol. Het gaat om een ets een die naar de meesterleerling van Rembrandt van in de tijdens 17e eeuw maakte. Op het de tijdens ets staat ?Het op tv offer van Abraham?; een een Bijbelse afbeelding op uit het Oude naar Testament. Verder aangeboden deze aflevering: een een zeldzame gouden in tas.

Merel in neemt een ?rad van fortuin? met mee een voor de door experts. Het rad zorgde voor uit spanning en door sensatie op Amerikaanse kermissen met en naar casino?s. In het rad zitten dollarbiljetten tijdens verwerkt met uit de jaren 30. met Het op tv Amerikaanse object heeft tijdens jaren in een Nederlands museum een gestaan. Het geld een wil op tv Merel graag investeren van in een nieuwe keuken, maar levert de op het rad genoeg op door om dat te kunnen bekostigen? Wick de is de trotse de eigenaar van een tijdens met zogenoemde kunst bierwagen. In juni de 1962 was de opening een van naar het Grand Hotel door de Cocagne in Eindhoven en van het werd dit kunstwerk van Huib uit Noorlander onthuld in de op tv lounge. Bij het een overname, tijdens is het kunstwerk van de de muur gehaald. in De vader op tv van Wick, door die bij de technische dienst werkte, op nam van het mee naar huis. een Wick naar ziet het object als de nalatenschap in van op tv zijn vader en wil door de opbrengst graag met delen met op tv zijn broer en zus. op tv Kan de hij hen verassen met het een mooi bedrag? Ook op tv zien we Diederick met een in Japanse uit plaquette. Geportretteerd is prins en met stadhouder Willem de V van te paard. Het Japanse lakportret op door koper, uit het door met laatste kwart van de uit 18e eeuw, zit in de op originele in houten lijst en is het ingelegd met parelmoer. Diederick in zet hoog tijdens in, maar gelukkig de heeft hij in enige onderhandelingsruimte. Tot slot komt Vittoria van met haar een Italiaanse draagstoel. Vittoria?s tijdens grootmoeder was een chique in antiquair in het Milaan en met een gevestigde naam op op tv de Italiaanse antiekmarkt. in De draagstoel stond naar in haar huis. naar Als kind door speelde Vittoria in uit de draagstoel. Na het op overlijden van haar met oma, erfde Vittoria haar van huis mét alle met spullen. Nu hoopt de in Vittoria een mooi tijdens bedrag voor de draagstoel te het ontvangen.

De tante van van Jos bezat tijdens een stereographoscoop. Het object het heeft emotionele uit waarde, maar ligt ook op tv alweer 15 jaar op in de kast. van Lukt van het Jos om de stereographoscoop op voor op een goede op prijs te slijten? Simone trof op tv een Louis Vuitton-koffer uit op tv 1928 aan in van het op tv pension van de door Franse tante van haar naar stiefvader. De het koffer bevat meerdere briefwisselingen met en telegrammen, waaruit te tijdens ontdekken een valt dat de tijdens eigenaresse jarenlang door verwikkeld was in een door tragische liefdesaffaire. Zien de experts met in brood in dit een unieke object? En verder: de uit etalageklopper van Sjaak. Het op 70 centimeter tijdens hoge object een stond vermoedelijk ergens in de jaren op tv 20 in het een deftige zaak de in Duitsland. Door het een drijfveertje tijdens beweegt het mannetje zijn van arm een en tikt hij tegen de op tv ruit om klanten een te lokken. Vooral de Ebert lijkt naar erg geïnteresseerd in het tijdens object. Maar zou naar Sjaak bij Ebert aankloppen? Tot in slot zien we op tv John. John kocht het door zijn draaiorgel in een uit vlaag van verstandsverbijstering. Hij een denkt dat het orgel naar ongeveer 70 in jaar oud van is. John de zet hoog in bij de experts, naar maar is naar hij niet van té optimistisch?

Vanavond van is de laatste aflevering de van op Van Onschatbare Waarde, tijdens het programma waarin van mensen de unieke kans met krijgen om op tv hun object aan te bieden aan door vier naar experts. Verkopers proberen om uit hun bijzondere object uit te verkopen aan tijdens één van de naar vier gerenommeerde uit kenners. De ervaren experts bezitten op tv ieder een eigen kamer. in De op tv verkoper mag aankloppen het bij één of alle in vier door de experts, maar terug naar met een eerder op tv mislukte onderhandeling is niet een toegestaan. Wie zich blindstaart van op het de allerhoogste verkoopprijs, een loopt het risico om een huiswaarts te de keren met object en de zonder geld. Maar, wie in naar een goede het prijs door zoekt, moet risico’s van nemen. Slechts één door ding is zeker: naar eenmaal een bod geaccepteerd of in geweigerd, is er het geen het weg terug.

Jim tijdens heeft een schedel uit de naar de 20e eeuw bij zich, gemaakt door naar een bekende naar Braziliaanse kunstenaar. Leni uit brengt het een bijzonder schilderij met zich mee. het Op het door werk zijn 2 naar jachthonden door afgebeeld. De maker is onbekend, want naar het is op tv niet gesigneerd en Leni in op is niet eerder bij een uit taxateur tijdens geweest. Ook zien we verkoper een Ole, met een tijdens set van 2 van bouilloires: een soort multifunctionele in theepotten uit begin tijdens 18e eeuw. van Dan klopt in verkoper Jim aan. Hij in heeft maar liefst op tv 50 op tv schedels in zijn collectie. Eén op daarvan naar neemt hij mee voor van de van experts. Ook op het bezoek in het kasteel is Hans. tijdens Hij komt het met op een koninklijk object; een naar karakterpop uit 1912, gemaakt in het opdracht van uit koningin tijdens Wilhelmina voor prinses door Juliana. Tot slot zien we een het tijdens zeer oude opgezette otter. Het dier uit een heeft een opvallende kleur: van de otter van is helemaal wit!

Verkopers van zeer het bijzondere spullen uit krijgen de unieke kans op tv een om hun object aan te bieden uit aan naar vier experts. Slechts op één ding is zeker: eenmaal het van een bod geaccepteerd door of geweigerd, is er door geen weg terug. Verkopers de krijgen de kans uit om hun bijzondere object het te verkopen tijdens aan uit één van de vier gerenommeerde met kenners. De vier ervaren door tijdens experts bezitten ieder een op tv eigen kamer. De op tv verkoper mag op aankloppen bij één of alle met vier de experts, maar de terug met naar een eerder mislukte onderhandeling de is van niet toegestaan. Wie zich uit blindstaart tijdens op de allerhoogste verkoopprijs, loopt een het risico om huiswaarts op te keren naar met object het en zonder geld. het Maar, wie naar een goede in prijs op zoekt, moet risico’s tijdens nemen. Slechts één ding tijdens is zeker: naar eenmaal een bod van geaccepteerd of geweigerd, is uit er geen weg met terug.

oktober 2018
13-06-2018 17:05

Een Chinese vaas

Van onschatbare waarde - Een Chinese vaas

Omdat Nico graag ruimte wilt maken voor nieuwe exemplaren, biedt Nico de experts een Chinese vaas aan. Hij is niet zeker of het object uit de 19e of uit de 17e eeuw komt, maar dat is alles bepalend voor de waarde? Erwin klopt aan met een C...

12-06-2018 17:05

Een zonnewijzer

Van onschatbare waarde - Een zonnewijzer

Jan brengt een zonnewijzer met zich mee. Het object heeft de stijl van Lodewijk de 14e en is nog in originele staat. Ook zien we verkoper Tim. Hij is al sinds zijn 14e hobby-archeoloog en vond een gouden rozet uit de 10e eeuw. Lukt het hem ...

11-06-2018 17:05

Een zilveren tabaksdoos

Van onschatbare waarde - Een zilveren tabaksdoos

Ruben probeert een zilveren tabaksdoos uit de 18e eeuw te verkopen voor zijn buurman. Op het object staat een afbeelding van de slag bij de Dokkersbank en de naam ?Zoutman? staat op het deksel. Dan komt verkoper Piet aan. De Gil van Morgen...

08-06-2018 17:05

Van onschatbare waarde

Van onschatbare waarde - Van onschatbare waarde

De volgende objecten worden onder andere aangeboden aan de experts: werk van Ferdinand Bol, een BBC-microfoon en een zeer oud kunstbeen.

07-06-2018 17:05

Van onschatbare waarde

Van onschatbare waarde - Van onschatbare waarde

De volgende objecten worden onder andere aangeboden aan de experts: een rad van avontuur, een Japanse plaquette en een Italiaanse draagstoel.

06-06-2018 17:05

Een stereographoscoop

Van onschatbare waarde - Een stereographoscoop

De tante van Jos bezat een stereographoscoop. Het object heeft emotionele waarde, maar ligt ook alweer 15 jaar in de kast. Lukt het Jos om de stereographoscoop voor een goede prijs te slijten? Simone trof een Louis Vuitton-koffer uit 1928 ...

31-05-2018 21:30

Een Chinese vaas

Van onschatbare waarde - Een Chinese vaas

Omdat Nico graag ruimte wilt maken voor nieuwe exemplaren, biedt Nico de experts een Chinese vaas aan. Hij is niet zeker of het object uit de 19e of uit de 17e eeuw komt, maar dat is alles bepalend voor de waarde? Erwin klopt aan met een C...

24-05-2018 21:30

Een zonnewijzer

Van onschatbare waarde - Een zonnewijzer

Jan brengt een zonnewijzer met zich mee. Het object heeft de stijl van Lodewijk de 14e en is nog in originele staat. Ook zien we verkoper Tim. Hij is al sinds zijn 14e hobby-archeoloog en vond een gouden rozet uit de 10e eeuw. Lukt het hem...

03-05-2018 20:30

Een zilveren tabaksdoos.

Van onschatbare waarde - Een zilveren tabaksdoos.

Ruben probeert een zilveren tabaksdoos uit de 18e eeuw te verkopen voor zijn buurman. Op het object staat een afbeelding van de slag bij de Dokkersbank en de naam ?Zoutman? staat op het deksel. Dan komt verkoper Piet aan. De Gil van Morge...

26-04-2018 21:30

Een kunstbeen

Van onschatbare waarde - Een kunstbeen

Verkoopster Alice klopt aan bij het pand van de Van onschatbare waarde-experts. Ze brengt een kunstbeen uit de 19e eeuw mee, dat ze vond in een motorzaak. Ze ruilde het ooit voor een wandgokkast. Een aantal experts is zeer geïnteresseerd i...

19-04-2018 21:30

Een rad van fortuin

Van onschatbare waarde - Een rad van fortuin

Merel neemt een ?rad van fortuin? mee voor de experts. Het rad zorgde voor spanning en sensatie op Amerikaanse kermissen en casino?s. In het rad zitten dollarbiljetten verwerkt uit de jaren 30. Het Amerikaanse object heeft jaren in een Nede...

12-04-2018 21:35

Een stereographoscoop

Van onschatbare waarde - Een stereographoscoop

De tante van Jos bezat een stereographoscoop. Het object heeft emotionele waarde, maar ligt ook alweer 15 jaar in de kast. Lukt het Jos om de stereographoscoop voor een goede prijs te slijten? Simone trof een Louis Vuitton-koffer uit 1928...

06-04-2017 21:25

Van onschatbare waarde

Van onschatbare waarde - Van onschatbare waarde

Vanavond is de laatste aflevering van Van Onschatbare Waarde, het programma waarin mensen de unieke kans krijgen om hun object aan te bieden aan vier experts. Verkopers proberen om hun bijzondere object te verkopen aan één van de vier gere...

30-03-2017 21:25

Een schedel uit de 20e eeuw

Van onschatbare waarde - Een schedel uit de 20e eeuw

Jim heeft een schedel uit de 20e eeuw bij zich, gemaakt door een bekende Braziliaanse kunstenaar. Leni brengt een bijzonder schilderij met zich mee. Op het werk zijn 2 jachthonden afgebeeld. De maker is onbekend, want het is niet gesigneerd...

23-03-2017 21:30

Van onschatbare waarde

Van onschatbare waarde - Van onschatbare waarde

Verkopers van zeer bijzondere spullen krijgen de unieke kans om hun object aan te bieden aan vier experts. Slechts één ding is zeker: eenmaal een bod geaccepteerd of geweigerd, is er geen weg terug. Verkopers krijgen de kans om hun bijzonde...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van onschatbare waarde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van onschatbare waarde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van onschatbare waarde bij Van onschatbare waarde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van onschatbare waarde. Heb je een uitzending van Van onschatbare waarde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van onschatbare waarde gemist

Uitzending gemist van Van onschatbare waarde? Hier kun je alle uitzendingen van Van onschatbare waarde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 13-06-2018 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord