Programma gemist?

Vader het en zoon Vroom hebben een door bijzonder de schilderij in de aanbieding. Het op tv gaat waarschijnlijk om op tv op tv werk van Jan Lievens, uit een Hollandse Meester die van veel samenwerkte een met Rembrandt. tijdens Er is alleen één klein door probleem: het naar werk is niet gesigneerd. Durft uit één van de in experts het van aan om het dit werk aan te naar schaffen? Verzamelaar uit René kocht vijftien jaar op tv geleden een set van een tien zeefdrukken van Marilyn op tv Monroe, gemaakt in in de naar jaren 90. De set zit de nog 'nieuw tijdens in de doos'. René met hoopt tijdens de zeefdrukken aan één van van met de experts te uit slijten voor een de mooi bedrag, om een verbouwing van te kunnen doen. Verder in op tv deze aflevering: zilveren tijdens paarden een uit eind 19e eeuw en door een van schroefmedaille. Dit is een van herhaling van 1 een mei 2019.

Verkoper naar Ruud klopt aan bij van het Van de onschatbare waarde-huis. Hij tijdens heeft een bronzen naar beeld van Emile Louis Picault, in dat zijn het grootvader in 1915 de in Parijs kocht, bij door op zich. Ruud gunt het beeld een van nieuwe eigenaar, en op tv hoopt het daar in via een in van de met experts bij naar te krijgen. Claudia heeft een echt verzamelaarsobject door van meegenomen naar de experts. op tv Het gaat om de twee panelen uit het decor door van de van Italiaanse film naar Pinocchio, uit met 2002. De panelen passen niet in in een haar huis, dus Claudia hoopt op dat één van op tv de experts op tv een een mooie locatie voor tijdens weet van te vinden. Dit is een een herhaling van 24 met april de 2019.

Verkoper van Frank kocht in 2009 op tv een schilderij van Corneille met op van een veiling, vlak na de op bankencrisis. In die in met crisis is Frank veel geld van verloren, door waardoor hij besloot in op tv kunst te investeren. Het schilderij op tv uit 2003 het heeft volgens Frank de geen officiële titel, uit maar op tv wordt doorgaans Vrouw met luipaard een genoemd. Rallyrijder Willem biedt tijdens een uit heuse Harley Davidson het aan de experts aan. op Het gaat om een 'oudje' op uit tijdens 1924, dat nog helemaal de compleet is. Dat maakt tijdens het de een zeer uniek object. Weten de de experts de door motor met een zijspan op waarde tijdens te schatten, in waardoor Willem misschien met de met tijdens bus naar huis moet? Verder in deze het aflevering: handelaar Gerwin door die een gokje naar waagde door van een roulettebak op internet door het te kopen. En verkoper Ruud kreeg ooit met in een zakzonnewijzer door een klusje bij tijdens een man te de in doen. Maar hoeveel heitjes hij met uit dit karweitje van heeft verdiend, hangt van van de de experts af. Het is geen uit geheim dat expert uit Bert speciale interesse het heeft in tijdens alle objecten met uit een wijzer. Maar welke met collega-expert probeert het hem te dwarsbomen? Dit is het een herhaling 17 door april met 2019.

Verkoper door Luc komt langs in uit het huis van van de experts. in Onder zijn uit arm een schilderij van Toon Hermans. in door Hermans schonk het schilderij van ooit aan naar zijn psycholoog als bedankje voor de ondersteuning van en zware tijden. Nu door hangt het op aan de muur in van Luc, die uit van de opbrengst graag een nieuw een met werk wil kopen. Ook Nienke de klopt aan bij door de experts met van Van onschatbare waarde. een Zij biedt een op tv mensenschedel te koop aan. met Het uit gaat om een schedel het van de Asmat, een met volk tijdens uit Papoea-Nieuw-Guinea. Naast naar het biologische, vindt zij ook op de cultuur die eromheen een van hangt mooi. Het gegeven dat door er een in Nieuw-Guinea schedels in worden opgegraven en worden versierd op om in te eren, spreekt haar van aan. Verder zien met we verkoper Fernande de met een set het zilveren kandelaars uit eind 18e of een begin 19e uit eeuw. Ook probeert verkoper door Guus zijn op tv 18e-eeuwse Boeddha te verkopen. Omdat naar op je een Boeddha volgens traditie naar eigenlijk niet mag doorgeven, op tv wil Guus in de mogelijke opbrengst in aan een tijdens goed doel het geven. Dit is een herhaling van 10 de april op tv 2019.

Mensen in uit heel Nederland krijgen het de unieke kans uit om hun door waardevolle pronkstukken te verkopen aan in een één van de in 4 gerenommeerde experts. Verkoper Waltraud bijt uit het spits af tijdens met in een gesigneerde catalogus van naar Picasso, Bart probeert een uit oud wapenschild te met verkopen, Mathieu in neemt zijn geliefde chocoladeautomaat tijdens mee en door Hugo verrast in de experts met uit een rijtuighorloge. Eenmaal een een bod geaccepteerd of geweigerd betekent van het geen weg meer terug. de Weten de kopers slim te een onderhandelen? Dit is een uit herhaling van 3 een op april 2019.

Verkoopster op tv Marijn heeft het werk meegenomen op tijdens van één van 's werelds bekendste door kunstenaars: Salvador Dali. op van Toen Marijn een jaar uit of 18 uit was kreeg ze uit het werk - een met ets - een van haar vader. Sindsdien hangt een het bij naar haar thuis. Marijns vader kreeg op tv de ets van een in Dali zelf, tijdens naar een etentje met een met gezamenlijke vriend. Ook Geke op klopt aan bij de het experts. een Zij hoopt een bronzen buste te naar verkopen van Fien de de la Mar: de de koningin tijdens van het Nederlandse cabaret. Verkoper op tv Jaap heeft op z'n uit 'man cave' opgeruimd de en nu is daar geen plek het meer voor zijn uit lunarium. uit Het lunarium is een model een dat de de draaiing van uit de aarde om de het zon demonstreert. Wat bieden naar de op experts?

Vader en zoon uit naar Vroom hebben een het bijzonder schilderij in de aanbieding. naar Het gaat uit waarschijnlijk om werk uit van Jan Lievens, een Hollandse uit Meester in die veel tijdens samenwerkte met Rembrandt. Er is alleen door één het klein probleem: het met werk is niet gesigneerd. Durft door één van de op tv experts het naar aan om uit dit werk aan te schaffen? Verzamelaar door René kocht uit vijftien van jaar geleden een set van in tien zeefdrukken van het Marilyn in Monroe, gemaakt in de tijdens jaren 90. op De set zit nog door 'nieuw in uit de doos'. René een hoopt de zeefdrukken tijdens aan één van de experts op te door slijten voor een mooi met bedrag, om door een verbouwing te kunnen doen. Verder met in deze aflevering: zilveren naar paarden uit eind door 19e van eeuw en een met schroefmedaille.

Verkoper Ruud in klopt aan het bij het Van onschatbare op waarde-huis. Hij heeft in een bronzen beeld met van Emile op Louis Picault, dat zijn grootvader van in 1915 op in Parijs kocht, tijdens bij zich. Ruud gunt het het het beeld een nieuwe naar eigenaar, en naar hoopt het daar via een tijdens van de experts bij door op te krijgen. Claudia heeft een het echt verzamelaarsobject meegenomen het naar de experts. Het de gaat naar om twee panelen uit het decor het van de Italiaanse naar film Pinocchio, uit door naar 2002. De panelen passen niet in uit haar huis, dus in Claudia van hoopt dat één van tijdens de experts in een een mooie locatie op voor weet tijdens te vinden.

Verkoper Frank kocht het in 2009 een een schilderij van in Corneille op op een veiling, vlak na in de bankencrisis. In die door crisis is door Frank veel door geld verloren, waardoor hij besloot naar op in kunst te investeren. Het tijdens schilderij uit 2003 een heeft in volgens Frank geen uit officiële titel, maar wordt doorgaans naar Vrouw het met luipaard genoemd. Rallyrijder uit Willem biedt een de heuse Harley Davidson aan de experts de aan. tijdens Het gaat om van een 'oudje' op uit 1924, die nog tijdens helemaal compleet is. Dat maakt tijdens het met een zeer uniek in object. Weten op de experts de motor tijdens met zijspan op waarde op te schatten, waardoor op Willem misschien met uit de bus naar naar huis moet? Verder in deze tijdens aflevering: op handelaar Gerwin die een een gokje waagde door een een roulettebak op een internet te tijdens kopen. En verkoper Ruud kreeg ooit een een zakzonnewijzer door van een klusje bij uit een man te op tv doen. Maar hoeveel een heitjes hij een met tijdens dit karweitje heeft de verdiend, hangt van de experts af. het Het een is geen geheim dat expert tijdens met Bert speciale interesse door heeft in alle het objecten met een een wijzer. Maar welke collega-expert probeert hem de te in dwarsbomen?

Verkoper de Luc komt langs tijdens in het huis uit van de experts. naar Onder zijn arm een schilderij uit van het Toon Hermans. Hermans de schonk het schilderij ooit aan in zijn psycholoog als van uit bedankje voor ondersteuning en de zware tijden. Nu hangt het tijdens het aan de muur het van Luc, die van tijdens de opbrengst graag een nieuw met naar werk wil kopen. Ook Nienke klopt op tv aan bij de experts in door van Van onschatbare waarde. in Zij biedt op een mensenschedel te koop aan. Het met gaat om een naar schedel van de het Asmat, op tv een volk uit Papoea-Nieuw-Guinea. op tv Naast het biologische, in vindt zij het ook de cultuur die eromheen met hangt mooi. Het een gegeven dat er door in Nieuw-Guinea uit schedels worden opgegraven en door worden versierd de om te door eren, spreekt haar aan. tijdens Verder een in deze aflevering tijdens zien we verkoper Fernande met door een het set zilveren kandelaars uit naar eind 18e of begin 19e met de eeuw. Ook probeert verkoper Guus zijn naar 18e eeuwse een Boeddha te verkopen. Omdat je van een Boeddha uit volgens een traditie eigenlijk niet mag op doorgeven, wil tijdens Guus de mogelijke opbrengst in aan een op tv goed doel geven.

Mensen het uit heel met Nederland krijgen de unieke kans om de hun waardevolle het pronkstukken op tv te verkopen aan één van op tv de in 4 gerenommeerde experts. Verkoper Waltraud op bijt het spits tijdens af met tijdens een gesigneerde catalogus van Picasso, uit uit Bart probeert een tijdens oud wapenschild te het verkopen, Mathieu neemt zijn geliefde in chocoladeautomaat mee en de Hugo in verrast de experts met van een rijtuighorloge. Eenmaal een op bod geaccepteerd of op geweigerd betekent van geen weg door meer terug. Weten de kopers slim het de te onderhandelen?

Omdat Nico graag in ruimte wilt maken in voor nieuwe exemplaren, door naar biedt Nico de experts een op tv Chinese vaas naar aan. Hij is door niet zeker of het object naar uit naar de 19e het of uit de 17e naar eeuw komt, maar de dat is alles bepalend voor door de waarde? Erwin klopt met aan met met een Coco de op tv Mer, het een kokosnoot van de zee. uit De noot is zeldzaam met omdat hij met niet meer wordt op tv geëxporteerd vanaf een de Seychellen, de tijdens enige plek waar de noot op in groeit. Coosje neemt een met schilderijtje van Willem Maris mee. een Het object komt uit naar de boedel van van uit haar ouders. Lukt op tv het Coosje om het Hollandse tijdens schilderijtje te verkopen? Tot slot tijdens naar zien we Pepi. naar Hij brengt twee op Afrikaanse beelden van muzikanten een met zich mee. door Vanaf kleins af aan het vond een hij de beelden fascinerend, maar op tv nu is in het tijd om ze voor tijdens een het mooi bedrag tijdens te verhandelen. Dit is naar een herhaling van door 31 mei 2018.

Jan brengt met een zonnewijzer op met zich mee. Het tijdens object heeft de stijl op de van Lodewijk de met 14e en is nog in met originele uit staat. Ook zien we verkoper de Tim. Hij is op al sinds zijn 14e hobby-archeoloog op en vond een tijdens gouden uit rozet uit de 10e met eeuw. Lukt het hem uit om dit de sieraad te verkopen? Het uithangbord van van van Raymond heeft wel een naar heel bijzonder verhaal. in Hij denkt dat naar Vincent van een Gogh mee heeft geholpen met de het naar schilderen ervan. het Zijn de experts hier ook van het overtuigd? Tot slot zien tijdens we Frans. Hij door van neemt een portret van de een Nederlandse op tv schilder Willy Sluiter mee. tijdens Op het uit schilderij is een zittende dame met het veel sieraden om het afgebeeld. Het doek een is rond 1930 in geschilderd. Dit is een naar herhaling van 24 door mei op 2018.

Ruben op tv probeert een zilveren tabaksdoos uit een de 18e uit eeuw met te verkopen voor van zijn buurman. Op het object staat door een op afbeelding van de slag bij op de Dokkersbank en tijdens de naam van ?Zoutman? staat op op tv het deksel. Dan komt verkoper op Piet aan. door De door Gil van Morgen uit is een schilderboekje van van schrijver en beeldend uit kunstenaar Jan Cremer. Het boekje met is al uit vaker aangeboden op veilingen, tijdens naar maar zonder succes. Gaat op tv het Piet wel lukken om door het met boekje van zijn vriend door Jan door te verkopen? Uit een op tv erfenis van haar ouders door heeft Nicole de Dilly het Dally met make-up tafel gekregen. Haar moeder tijdens had deze tafel altijd op op tv in de slaapkamer de staan. De herinneringen aan in haar moeder zijn voor het haar van onschatbare het waarde. op Kan Nicole de experts verleiden in tot een in mooi bod? Tot een slot klopt André aan bij op tv de Van een onschatbare waarde-experts. Vijf jaar het geleden in heeft hij een met klokkenstel geërfd. Het object met is groot en past niet van in zijn tandartspraktijk. door Nu hoopt André het een mooi bedrag de op tv voor het klokkenstel te ontvangen. Dit is het een herhaling van tijdens 3 in mei 2018.

De het volgende objecten worden met onder andere aangeboden aan de door experts: werk van op een Ferdinand Bol, een BBC-microfoon en op een zeer een oud kunstbeen.

september 2019
28-08-2019 19:35

Zeefdrukken van Marilyn Monroe

Van onschatbare waarde - Zeefdrukken van Marilyn Monroe

Vader en zoon Vroom hebben een bijzonder schilderij in de aanbieding. Het gaat waarschijnlijk om werk van Jan Lievens, een Hollandse Meester die veel samenwerkte met Rembrandt. Er is alleen één klein probleem: het werk is niet gesigneerd. D...

21-08-2019 19:35

Decor van Pinocchio

Van onschatbare waarde - Decor van Pinocchio

Verkoper Ruud klopt aan bij het Van onschatbare waarde-huis. Hij heeft een bronzen beeld van Emile Louis Picault, dat zijn grootvader in 1915 in Parijs kocht, bij zich. Ruud gunt het beeld een nieuwe eigenaar, en hoopt het daar via een van ...

14-08-2019 19:35

Zakzonnewijzer

Van onschatbare waarde - Zakzonnewijzer

Verkoper Frank kocht in 2009 een schilderij van Corneille op een veiling, vlak na de bankencrisis. In die crisis is Frank veel geld verloren, waardoor hij besloot in kunst te investeren. Het schilderij uit 2003 heeft volgens Frank geen offi...

07-08-2019 19:35

Schilderij van Toon Hermans

Van onschatbare waarde - Schilderij van Toon Hermans

Verkoper Luc komt langs in het huis van de experts. Onder zijn arm een schilderij van Toon Hermans. Hermans schonk het schilderij ooit aan zijn psycholoog als bedankje voor ondersteuning en zware tijden. Nu hangt het aan de muur van Luc, di...

31-07-2019 19:35

Catalogus van Picasso

Van onschatbare waarde - Catalogus van Picasso

Mensen uit heel Nederland krijgen de unieke kans om hun waardevolle pronkstukken te verkopen aan één van de 4 gerenommeerde experts. Verkoper Waltraud bijt het spits af met een gesigneerde catalogus van Picasso, Bart probeert een oud wapens...

08-05-2019 20:20

Een werk van Salvador Dali

Van onschatbare waarde - Een werk van Salvador Dali

Verkoopster Marijn heeft het werk meegenomen van één van 's werelds bekendste kunstenaars: Salvador Dali. Toen Marijn een jaar of 18 was kreeg ze het werk - een ets - van haar vader. Sindsdien hangt het bij haar thuis. Marijns vader kreeg d...

01-05-2019 20:25

Zeefdrukken van Marilyn Monroe

Van onschatbare waarde - Zeefdrukken van Marilyn Monroe

Vader en zoon Vroom hebben een bijzonder schilderij in de aanbieding. Het gaat waarschijnlijk om werk van Jan Lievens, een Hollandse Meester die veel samenwerkte met Rembrandt. Er is alleen één klein probleem: het werk is niet gesigneerd. D...

24-04-2019 20:25

Decor van Pinocchio

Van onschatbare waarde - Decor van Pinocchio

Verkoper Ruud klopt aan bij het Van onschatbare waarde-huis. Hij heeft een bronzen beeld van Emile Louis Picault, dat zijn grootvader in 1915 in Parijs kocht, bij zich. Ruud gunt het beeld een nieuwe eigenaar, en hoopt het daar via een van ...

17-04-2019 20:25

Zakzonnewijzer

Van onschatbare waarde - Zakzonnewijzer

Verkoper Frank kocht in 2009 een schilderij van Corneille op een veiling, vlak na de bankencrisis. In die crisis is Frank veel geld verloren, waardoor hij besloot in kunst te investeren. Het schilderij uit 2003 heeft volgens Frank geen offi...

10-04-2019 20:20

Schilderij van Toon Hermans

Van onschatbare waarde - Schilderij van Toon Hermans

Verkoper Luc komt langs in het huis van de experts. Onder zijn arm een schilderij van Toon Hermans. Hermans schonk het schilderij ooit aan zijn psycholoog als bedankje voor ondersteuning en zware tijden. Nu hangt het aan de muur van Luc, di...

03-04-2019 20:25

Catalogus van Picasso

Van onschatbare waarde - Catalogus van Picasso

Mensen uit heel Nederland krijgen de unieke kans om hun waardevolle pronkstukken te verkopen aan één van de 4 gerenommeerde experts. Verkoper Waltraud bijt het spits af met een gesigneerde catalogus van Picasso, Bart probeert een oud wapens...

13-06-2018 17:05

Een Chinese vaas

Van onschatbare waarde - Een Chinese vaas

Omdat Nico graag ruimte wilt maken voor nieuwe exemplaren, biedt Nico de experts een Chinese vaas aan. Hij is niet zeker of het object uit de 19e of uit de 17e eeuw komt, maar dat is alles bepalend voor de waarde? Erwin klopt aan met een C...

12-06-2018 17:05

Een zonnewijzer

Van onschatbare waarde - Een zonnewijzer

Jan brengt een zonnewijzer met zich mee. Het object heeft de stijl van Lodewijk de 14e en is nog in originele staat. Ook zien we verkoper Tim. Hij is al sinds zijn 14e hobby-archeoloog en vond een gouden rozet uit de 10e eeuw. Lukt het hem ...

11-06-2018 17:05

Een zilveren tabaksdoos

Van onschatbare waarde - Een zilveren tabaksdoos

Ruben probeert een zilveren tabaksdoos uit de 18e eeuw te verkopen voor zijn buurman. Op het object staat een afbeelding van de slag bij de Dokkersbank en de naam ?Zoutman? staat op het deksel. Dan komt verkoper Piet aan. De Gil van Morgen...

08-06-2018 17:05

Van onschatbare waarde

Van onschatbare waarde - Van onschatbare waarde

De volgende objecten worden onder andere aangeboden aan de experts: werk van Ferdinand Bol, een BBC-microfoon en een zeer oud kunstbeen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van onschatbare waarde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van onschatbare waarde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van onschatbare waarde bij Van onschatbare waarde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van onschatbare waarde. Heb je een uitzending van Van onschatbare waarde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van onschatbare waarde gemist

Uitzending gemist van Van onschatbare waarde? Hier kun je alle uitzendingen van Van onschatbare waarde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 28-08-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord