Programma gemist?

Vader en zoon in door Vroom hebben een uit bijzonder schilderij in tijdens de aanbieding. Het gaat uit waarschijnlijk om werk in van Jan uit Lievens, een Hollandse Meester die veel op op samenwerkte met Rembrandt. Er is alleen van één klein op probleem: het in werk is niet uit gesigneerd. Durft door één van de tijdens experts het aan om dit naar werk aan te op tv schaffen? Verzamelaar René kocht van vijftien jaar een geleden een door set van tien zeefdrukken van op tv Marilyn Monroe, gemaakt in met de naar jaren 90. De in set zit nog naar 'nieuw in de doos'. René van hoopt op de zeefdrukken aan het één van de op tv experts te slijten voor een op tv mooi bedrag, in om een op tv verbouwing te kunnen doen. Verder van in tijdens deze aflevering: zilveren paarden tijdens uit eind 19e eeuw en naar een schroefmedaille. Dit tijdens is een een herhaling van 1 mei met 2019.

Verkoper Ruud klopt een aan door bij het Van onschatbare uit waarde-huis. Hij heeft een een bronzen beeld een van Emile Louis tijdens Picault, dat zijn op tv grootvader in 1915 in het Parijs kocht, bij met zich. Ruud tijdens gunt het beeld een door het nieuwe eigenaar, en hoopt het naar daar via een van een de experts uit bij te krijgen. Claudia door heeft een echt verzamelaarsobject tijdens meegenomen tijdens naar de experts. Het van gaat om twee van panelen uit uit het decor van de met Italiaanse film Pinocchio, de uit 2002. De naar panelen in passen niet in haar huis, dus een Claudia de hoopt dat één het van de experts in een een mooie locatie door voor weet op tv te vinden. Dit is in een herhaling van 24 tijdens april in 2019.

Verkoper in Frank kocht in 2009 een de schilderij door van Corneille op een een veiling, vlak na de met bankencrisis. In die met het crisis is Frank veel de geld verloren, waardoor hij besloot in op tv in kunst te investeren. op Het schilderij uit 2003 op heeft van volgens Frank geen officiële op titel, maar wordt uit doorgaans Vrouw met luipaard van genoemd. Rallyrijder Willem biedt een naar heuse Harley Davidson van aan met de experts aan. op Het gaat om naar een 'oudje' uit de 1924, dat nog helemaal op tv compleet tijdens is. Dat maakt het een zeer met uniek de object. Weten de op experts de het motor met zijspan op waarde te het schatten, waardoor de Willem misschien met de de bus in naar huis moet? Verder in deze het aflevering: handelaar van Gerwin die een tijdens gokje met waagde door een op roulettebak op internet te van kopen. En verkoper Ruud kreeg ooit naar een de zakzonnewijzer door een klusje bij tijdens een tijdens man te doen. de Maar hoeveel heitjes tijdens hij met naar dit karweitje heeft verdiend, hangt het van een de experts af. Het is geen het door geheim dat expert Bert speciale interesse een heeft in alle op tv objecten met met een wijzer. de Maar welke collega-expert probeert hem het te uit dwarsbomen? Dit is een de herhaling 17 april tijdens 2019.

Verkoper Luc door komt tijdens langs in het huis uit van de experts. Onder van zijn arm een schilderij met van met Toon Hermans. Hermans naar schonk het schilderij ooit van aan zijn een psycholoog als tijdens bedankje voor ondersteuning en naar zware tijden. Nu hangt een het aan de tijdens muur van in Luc, die met van de opbrengst van graag een nieuw werk wil naar kopen. Ook Nienke klopt de aan bij de experts de van naar Van onschatbare waarde. uit Zij biedt naar een mensenschedel te koop aan. Het tijdens gaat om een de schedel van de de Asmat, een de volk het uit Papoea-Nieuw-Guinea. Naast het met biologische, vindt zij ook de op tv cultuur die naar eromheen het hangt mooi. Het gegeven dat op tv er in in Nieuw-Guinea schedels worden op opgegraven en de worden versierd om te eren, de spreekt haar van aan. Verder zien we verkoper met Fernande met een van set zilveren kandelaars tijdens uit de eind 18e of in begin 19e eeuw. Ook probeert van verkoper Guus zijn 18e-eeuwse Boeddha tijdens te op tv verkopen. Omdat je tijdens een Boeddha volgens traditie eigenlijk het niet mag doorgeven, op tv wil Guus op tv de mogelijke opbrengst aan de een het goed doel geven. Dit op is een naar herhaling van 10 april de 2019.

Mensen door uit heel tijdens Nederland krijgen de unieke tijdens kans om hun de waardevolle pronkstukken te van verkopen aan één in van de met 4 gerenommeerde experts. naar Verkoper Waltraud bijt het op tv spits af met uit een gesigneerde op catalogus van Picasso, Bart probeert in een oud wapenschild te een in verkopen, Mathieu neemt zijn geliefde chocoladeautomaat met mee door en Hugo verrast door de experts met een rijtuighorloge. Eenmaal de een bod van geaccepteerd of geweigerd uit betekent geen weg door meer uit terug. Weten de naar kopers slim te op tv onderhandelen? Dit is een herhaling van 3 naar april door 2019.

Verkoopster Marijn heeft van het het werk meegenomen op tv van één van 's in werelds bekendste kunstenaars: Salvador met Dali. Toen Marijn in een jaar of door 18 was kreeg op ze het werk naar - een ets - tijdens van van haar vader. het Sindsdien hangt het een bij haar thuis. Marijns vader kreeg tijdens de ets door van naar Dali zelf, tijdens een etentje het met met een gezamenlijke vriend. Ook Geke door klopt aan uit bij de experts. Zij hoopt een van bronzen het buste te verkopen van Fien het de la door Mar: het de koningin van het Nederlandse cabaret. Verkoper het Jaap op tv heeft z'n 'man cave' opgeruimd een en nu is op daar geen de plek meer voor met zijn lunarium. Het lunarium in is een tijdens model dat op de draaiing van de aarde naar om de de zon het demonstreert. Wat bieden de met experts?

Vader en zoon tijdens Vroom hebben een met bijzonder schilderij tijdens in de aanbieding. tijdens Het de gaat waarschijnlijk om het werk van Jan het Lievens, een Hollandse Meester door die veel samenwerkte met Rembrandt. van Er is in alleen in één klein probleem: het werk op tv is niet gesigneerd. een Durft uit één van de een experts het aan om dit door werk aan te de schaffen? Verzamelaar René op tv kocht vijftien jaar geleden een tijdens set een van tien zeefdrukken van Marilyn op van Monroe, gemaakt in de jaren 90. door De van set zit door nog 'nieuw in de doos'. naar René hoopt de de zeefdrukken aan één van het de experts te op slijten voor een op tv mooi de bedrag, om een verbouwing te de kunnen doen. Verder het in deze aflevering: zilveren met paarden uit eind de 19e de eeuw en een in schroefmedaille.

Verkoper met Ruud klopt aan bij het naar Van onschatbare waarde-huis. uit Hij heeft een naar bronzen tijdens beeld van Emile Louis Picault, het dat naar zijn grootvader in uit 1915 in Parijs kocht, een bij zich. Ruud gunt met het beeld een tijdens nieuwe door eigenaar, en hoopt het daar tijdens een via een van de experts met bij te krijgen. Claudia uit heeft een echt verzamelaarsobject de meegenomen naar de in experts. uit Het gaat om de twee panelen uit het naar decor het van de Italiaanse film Pinocchio, op uit een 2002. De panelen passen in niet in haar huis, van dus Claudia in hoopt dat één door van de met experts een een mooie locatie door voor weet naar te vinden.

Verkoper Frank kocht het in 2009 een van schilderij van Corneille naar op een met veiling, vlak een na de op bankencrisis. In die crisis tijdens is Frank met veel geld verloren, waardoor hij een besloot in kunst te uit een investeren. Het schilderij van uit 2003 heeft volgens Frank geen door officiële op tv titel, maar op wordt doorgaans Vrouw met op luipaard genoemd. Rallyrijder de Willem biedt een op heuse Harley Davidson aan van de experts op aan. Het gaat om door een 'oudje' door uit 1924, die nog helemaal in compleet is. Dat maakt op het de een zeer in uniek object. Weten de op tv experts de motor met met zijspan met op waarde te schatten, waardoor Willem op tv misschien met de van bus naar huis een de moet? Verder in deze op tv aflevering: handelaar Gerwin die op een gokje waagde door een op tv roulettebak op internet door te kopen. En verkoper de Ruud kreeg in ooit een zakzonnewijzer door de een klusje bij op in een man te doen. Maar door hoeveel een heitjes hij met van dit karweitje heeft verdiend, hangt van het tijdens de experts af. Het is geen tijdens geheim in dat expert uit Bert speciale interesse heeft in alle een tijdens objecten met een wijzer. Maar een welke collega-expert probeert hem uit te in dwarsbomen?

Verkoper op Luc komt langs in het uit huis van de op tv naar experts. Onder zijn in arm een schilderij van Toon Hermans. het Hermans tijdens schonk het schilderij ooit aan het op tv zijn psycholoog als bedankje voor van ondersteuning uit en zware tijden. Nu hangt het naar aan de de muur van Luc, op tv die van van de opbrengst graag een in nieuw werk wil de kopen. Ook met Nienke klopt aan op bij de experts van Van het onschatbare waarde. uit Zij biedt een tijdens mensenschedel te koop het aan. Het gaat om op een schedel van in de uit Asmat, een volk uit Papoea-Nieuw-Guinea. Naast een het biologische, het vindt zij op tv ook de cultuur die uit eromheen hangt mooi. Het op gegeven dat er op tv in Nieuw-Guinea schedels het worden op opgegraven en worden versierd om een in te eren, spreekt in haar aan. Verder in deze aflevering van zien uit we verkoper Fernande met een van set zilveren op tv kandelaars uit uit eind 18e of begin 19e uit op tv eeuw. Ook probeert verkoper Guus zijn 18e tijdens eeuwse Boeddha te het door verkopen. Omdat je een Boeddha volgens op tv traditie eigenlijk door niet mag doorgeven, een wil Guus de mogelijke door door opbrengst aan een goed doel door geven.

Mensen uit uit heel Nederland krijgen de in unieke met kans om hun waardevolle pronkstukken het te het verkopen aan één van op de uit 4 gerenommeerde experts. Verkoper Waltraud een bijt het spits af de met een een gesigneerde catalogus van Picasso, door Bart probeert uit een oud wapenschild te uit verkopen, in Mathieu neemt zijn met geliefde chocoladeautomaat mee en Hugo in op tv verrast de experts met een rijtuighorloge. de Eenmaal een bod uit uit geaccepteerd of geweigerd naar betekent geen weg meer tijdens terug. Weten de kopers in slim te in onderhandelen?

Omdat Nico tijdens graag in ruimte wilt maken voor nieuwe op tv exemplaren, biedt van Nico de experts een een Chinese een vaas aan. Hij is een niet zeker of het van object uit de door 19e of tijdens uit de 17e in eeuw komt, maar op tv dat is met alles bepalend voor de waarde? Erwin van klopt aan van met een Coco de een Mer, een kokosnoot van tijdens de in zee. De van noot is zeldzaam omdat het hij niet meer met wordt geëxporteerd vanaf de Seychellen, in met de enige plek waar een de noot groeit. Coosje neemt met een schilderijtje van Willem naar Maris de mee. Het object op komt uit op tv de boedel van tijdens haar ouders. Lukt het Coosje een om het Hollandse een schilderijtje te op verkopen? Tot slot zien we Pepi. de met Hij brengt twee Afrikaanse op beelden van muzikanten uit met zich het mee. Vanaf kleins af aan de vond hij de beelden op tv fascinerend, maar op nu is het tijd het op tv om ze voor een op tv mooi bedrag te verhandelen. Dit van is op een herhaling van 31 mei het 2018.

Jan brengt met een naar zonnewijzer met zich mee. het Het object heeft de het stijl van Lodewijk op de 14e een en is nog de in originele tijdens staat. Ook zien we verkoper Tim. Hij uit is in al sinds op zijn 14e hobby-archeoloog en vond door een tijdens gouden rozet uit met de 10e eeuw. Lukt het door hem om dit sieraad op tv in te verkopen? Het uithangbord van Raymond uit heeft de wel een heel bijzonder verhaal. met Hij denkt dat een Vincent van Gogh met mee heeft het geholpen met het schilderen van ervan. van Zijn de experts hier tijdens ook van overtuigd? Tot slot zien van we naar Frans. Hij neemt een naar portret tijdens van de Nederlandse met schilder Willy Sluiter naar mee. Op het schilderij is een door zittende dame uit met veel sieraden om op tv afgebeeld. Het op tv doek van is rond 1930 het geschilderd. Dit is een herhaling naar van 24 mei met 2018.

Ruben probeert een het zilveren tabaksdoos op uit de 18e het eeuw te verkopen door voor zijn buurman. uit Op het object staat naar een met afbeelding van de slag tijdens bij de Dokkersbank en op tv tijdens de naam ?Zoutman? staat een op het een deksel. Dan komt verkoper Piet een aan. De Gil van Morgen uit het is een schilderboekje van op tv schrijver en de beeldend kunstenaar Jan Cremer. van Het boekje is door al vaker op tv aangeboden op veilingen, in maar zonder succes. Gaat het op tv Piet uit wel lukken om op het boekje van zijn een vriend Jan te de verkopen? Uit een een erfenis van haar ouders heeft de Nicole in de Dilly Dally make-up tafel gekregen. tijdens Haar moeder in had deze tafel altijd naar naar in de slaapkamer de staan. De herinneringen op tv aan haar moeder naar zijn voor haar van op tv onschatbare waarde. Kan naar Nicole de experts op tv verleiden tot een mooi tijdens bod? Tot tijdens slot klopt André aan bij de op Van onschatbare waarde-experts. het door Vijf jaar geleden heeft hij een uit klokkenstel geërfd. Het de met object is groot en past in niet in zijn tijdens tandartspraktijk. van Nu hoopt André een met mooi bedrag voor het op klokkenstel te tijdens ontvangen. Dit is een herhaling van van 3 mei naar 2018.

De uit volgende objecten met worden onder andere aangeboden aan de naar met experts: werk van Ferdinand Bol, op tv een het BBC-microfoon en een zeer in oud kunstbeen.

april 2021
28-08-2019 19:35

Zeefdrukken van Marilyn Monroe

Van onschatbare waarde - Zeefdrukken van Marilyn Monroe

Vader en zoon Vroom hebben een bijzonder schilderij in de aanbieding. Het gaat waarschijnlijk om werk van Jan Lievens, een Hollandse Meester die veel samenwerkte met Rembrandt. Er is alleen één klein probleem: het werk is niet gesigneerd. D...

21-08-2019 19:35

Decor van Pinocchio

Van onschatbare waarde - Decor van Pinocchio

Verkoper Ruud klopt aan bij het Van onschatbare waarde-huis. Hij heeft een bronzen beeld van Emile Louis Picault, dat zijn grootvader in 1915 in Parijs kocht, bij zich. Ruud gunt het beeld een nieuwe eigenaar, en hoopt het daar via een van ...

14-08-2019 19:35

Zakzonnewijzer

Van onschatbare waarde - Zakzonnewijzer

Verkoper Frank kocht in 2009 een schilderij van Corneille op een veiling, vlak na de bankencrisis. In die crisis is Frank veel geld verloren, waardoor hij besloot in kunst te investeren. Het schilderij uit 2003 heeft volgens Frank geen offi...

07-08-2019 19:35

Schilderij van Toon Hermans

Van onschatbare waarde - Schilderij van Toon Hermans

Verkoper Luc komt langs in het huis van de experts. Onder zijn arm een schilderij van Toon Hermans. Hermans schonk het schilderij ooit aan zijn psycholoog als bedankje voor ondersteuning en zware tijden. Nu hangt het aan de muur van Luc, di...

31-07-2019 19:35

Catalogus van Picasso

Van onschatbare waarde - Catalogus van Picasso

Mensen uit heel Nederland krijgen de unieke kans om hun waardevolle pronkstukken te verkopen aan één van de 4 gerenommeerde experts. Verkoper Waltraud bijt het spits af met een gesigneerde catalogus van Picasso, Bart probeert een oud wapens...

08-05-2019 20:20

Een werk van Salvador Dali

Van onschatbare waarde - Een werk van Salvador Dali

Verkoopster Marijn heeft het werk meegenomen van één van 's werelds bekendste kunstenaars: Salvador Dali. Toen Marijn een jaar of 18 was kreeg ze het werk - een ets - van haar vader. Sindsdien hangt het bij haar thuis. Marijns vader kreeg d...

01-05-2019 20:25

Zeefdrukken van Marilyn Monroe

Van onschatbare waarde - Zeefdrukken van Marilyn Monroe

Vader en zoon Vroom hebben een bijzonder schilderij in de aanbieding. Het gaat waarschijnlijk om werk van Jan Lievens, een Hollandse Meester die veel samenwerkte met Rembrandt. Er is alleen één klein probleem: het werk is niet gesigneerd. D...

24-04-2019 20:25

Decor van Pinocchio

Van onschatbare waarde - Decor van Pinocchio

Verkoper Ruud klopt aan bij het Van onschatbare waarde-huis. Hij heeft een bronzen beeld van Emile Louis Picault, dat zijn grootvader in 1915 in Parijs kocht, bij zich. Ruud gunt het beeld een nieuwe eigenaar, en hoopt het daar via een van ...

17-04-2019 20:25

Zakzonnewijzer

Van onschatbare waarde - Zakzonnewijzer

Verkoper Frank kocht in 2009 een schilderij van Corneille op een veiling, vlak na de bankencrisis. In die crisis is Frank veel geld verloren, waardoor hij besloot in kunst te investeren. Het schilderij uit 2003 heeft volgens Frank geen offi...

10-04-2019 20:20

Schilderij van Toon Hermans

Van onschatbare waarde - Schilderij van Toon Hermans

Verkoper Luc komt langs in het huis van de experts. Onder zijn arm een schilderij van Toon Hermans. Hermans schonk het schilderij ooit aan zijn psycholoog als bedankje voor ondersteuning en zware tijden. Nu hangt het aan de muur van Luc, di...

03-04-2019 20:25

Catalogus van Picasso

Van onschatbare waarde - Catalogus van Picasso

Mensen uit heel Nederland krijgen de unieke kans om hun waardevolle pronkstukken te verkopen aan één van de 4 gerenommeerde experts. Verkoper Waltraud bijt het spits af met een gesigneerde catalogus van Picasso, Bart probeert een oud wapens...

13-06-2018 17:05

Een Chinese vaas

Van onschatbare waarde - Een Chinese vaas

Omdat Nico graag ruimte wilt maken voor nieuwe exemplaren, biedt Nico de experts een Chinese vaas aan. Hij is niet zeker of het object uit de 19e of uit de 17e eeuw komt, maar dat is alles bepalend voor de waarde? Erwin klopt aan met een C...

12-06-2018 17:05

Een zonnewijzer

Van onschatbare waarde - Een zonnewijzer

Jan brengt een zonnewijzer met zich mee. Het object heeft de stijl van Lodewijk de 14e en is nog in originele staat. Ook zien we verkoper Tim. Hij is al sinds zijn 14e hobby-archeoloog en vond een gouden rozet uit de 10e eeuw. Lukt het hem ...

11-06-2018 17:05

Een zilveren tabaksdoos

Van onschatbare waarde - Een zilveren tabaksdoos

Ruben probeert een zilveren tabaksdoos uit de 18e eeuw te verkopen voor zijn buurman. Op het object staat een afbeelding van de slag bij de Dokkersbank en de naam ?Zoutman? staat op het deksel. Dan komt verkoper Piet aan. De Gil van Morgen...

08-06-2018 17:05

Van onschatbare waarde

Van onschatbare waarde - Van onschatbare waarde

De volgende objecten worden onder andere aangeboden aan de experts: werk van Ferdinand Bol, een BBC-microfoon en een zeer oud kunstbeen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van onschatbare waarde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van onschatbare waarde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van onschatbare waarde bij Van onschatbare waarde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van onschatbare waarde. Heb je een uitzending van Van onschatbare waarde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van onschatbare waarde gemist

Uitzending gemist van Van onschatbare waarde? Hier kun je alle uitzendingen van Van onschatbare waarde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 28-08-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!