Programma gemist?

In Groningen naar zijn in van en rond uit de monumentale kop-hals-rompboerderij uit 1837 in van de naar familie Heite vierentwintig camera’s door geplaatst. tijdens Dag en nacht werden kleine op en een grotere aardbevingen geregistreerd. op tv De schade aan het de boerderij stapelde zich de scheur voor scheur in op, en met elke een nieuwe verzakking nam naar voor naar de bewoners de door onveiligheid en onzekerheid toe. op Deze gebeurtenissen, gevolg van jarenlange een naar gaswinning, vormen het hart op tv van de documentaire De van Stille Beving van in Piet door Hein van der Hoek. Sommige rampen voltrekken naar zich de zo geleidelijk, dat de het voor de buitenwereld met moeilijk is op tv om de impact de ervan te door bevatten. Doel van de het maker is op om in deze film de gevolgen door van op tv de bevingen op de de Groningers, het in landschap en het culturele erfgoed op inzichtelijk te een maken. Hoe voelt in het als op de grond onder van je voeten trilt? de Wat voor het effect heeft het op je gezinsleven, tijdens hoe veilig naar voel je je op nog? Wat als je naar tijdens gedwongen wordt je huis in te verlaten? Is je huis de nog met verkoopbaar en hoe gaat het tijdens met het afhandelen van van de van schade? Hoe uit is het als een van aardbeving je leven helemaal van gaat beheersen? een Annemarie Heite de ondervindt het, van samen met haar man en met twee tienerdochters, de aan den op tv lijve. "Die stress tijdens gaat onder je huid zitten. tijdens Je zit gevangen van in een met gevaarlijke gevangenis. Ik een voel me zó met in de steek gelaten door door de overheid. door Dat gevoel het raak ik ook op tv niet meer met kwijt." Gedurende haar eigen strijd met naar de NAM, bestuurders naar en op de politiek van ontpopt Annemarie zich met als spreekbuis van de vele tijdens lotgenoten in haar in buurt. van Langzaam tekent de enorme het omvang van de ramp op zich af. Bij de in op Groningers groeit het besef dat een ze in tijdens opstand moeten komen. een Intussen blijft de van grond trillen.

In Groningen door zijn in op tv en rond de monumentale kop-hals-rompboerderij op tv een uit 1837 van de familie van Heite het twee jaar geleden tijdens vierentwintig camera's geplaatst. Dag en nacht uit werden kleine en op tv met grotere aardbevingen geregistreerd. uit De schade aan de boerderij uit stapelde zich scheur voor op tv op scheur op en op tv met elke nieuwe een verzakking nam voor de bewoners op de onveiligheid en onzekerheid naar toe. een Deze gebeurtenissen, gevolgd van door jarenlange gaswinning, naar vormen het hart het van deze documentaire van Piet de Hein van uit der Hoek. naar Sommige rampen voltrekken zich tijdens zo geleidelijk, op dat het voor de buitenwereld met naar moeilijk is om de impact ervan uit te naar bevatten. Doel van een de maker is om in naar deze film de een gevolgen van naar de tijdens bevingen op de Groningers, uit het landschap en het culturele door erfgoed inzichtelijk door te maken. door Hoe voelt het als met de grond onder met je voeten trilt? Wat op voor effect het heeft het in op je van gezinsleven, hoe veilig in voel je je nog? naar Wat als je gedwongen wordt een je huis het te het verlaten? Is je een huis nog verkoopbaar en door hoe gaat het met het met afhandelen tijdens van de schade? tijdens Hoe is het uit als een van aardbeving je leven helemaal gaat op beheersen? Annemarie Heite ondervindt op tv het, samen met een haar met man en van twee tienerdochters, aan den lijve. 'Die het op stress gaat onder je op tv huid zitten. Je de zit gevangen in het een gevaarlijke gevangenis. Ik voel het een me zó in de de steek gelaten het door de overheid. Dat gevoel in raak ik tijdens ook niet meer kwijt.' uit Gedurende haar eigen uit strijd met de NAM, het de bestuurders en de politiek van ontpopt Annemarie zich als spreekbuis het van op tv de vele lotgenoten in haar met buurt. Langzaam op tekent door de enorme omvang van de van ramp zich af. van Bij de Groningers uit groeit het besef dat op tv ze in een opstand moeten komen. Intussen uit blijft de grond van door trillen.

april 2021
31-01-2018 21:00

Docu: De Stille Beving

2Doc: De Stille Beving - Docu: De Stille Beving

In Groningen zijn in en rond de monumentale kop-hals-rompboerderij uit 1837 van de familie Heite vierentwintig camera’s geplaatst. Dag en nacht werden kleine en grotere aardbevingen geregistreerd. De schade aan de boerderij stapelde zich sc...

04-03-2017 20:20

Docu: De Stille Beving

2Doc: De Stille Beving - 2Doc: De Stille Beving

In Groningen zijn in en rond de monumentale kop-hals-rompboerderij uit 1837 van de familie Heite twee jaar geleden vierentwintig camera's geplaatst. Dag en nacht werden kleine en grotere aardbevingen geregistreerd. De schade aan de boerderi...

2Doc: De Stille Beving gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De Stille Beving de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De Stille Beving bij 2Doc: De Stille Beving liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De Stille Beving. Heb je een uitzending van 2Doc: De Stille Beving gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De Stille Beving gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De Stille Beving? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De Stille Beving kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 31-01-2018 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!