Programma gemist?

In met Groningen zijn met in en rond de monumentale kop-hals-rompboerderij uit naar uit 1837 van de familie Heite tijdens het vierentwintig camera’s geplaatst. Dag en nacht op tv werden kleine en met van grotere aardbevingen geregistreerd. De schade aan de de boerderij op tv stapelde met zich scheur voor naar scheur op, en met van elke nieuwe naar verzakking nam voor de bewoners de de op tv onveiligheid en onzekerheid op toe. Deze gebeurtenissen, gevolg door van jarenlange gaswinning, tijdens vormen het hart van de tijdens met documentaire De Stille op tv Beving van Piet Hein van op der Hoek. Sommige rampen het voltrekken zich zo naar geleidelijk, dat het van voor de buitenwereld moeilijk naar is om de de impact op tv ervan te bevatten. op Doel van de maker op tv is om in op tv deze film de gevolgen van van de tijdens bevingen op de op tv Groningers, het het landschap en het culturele erfgoed door inzichtelijk te maken. tijdens Hoe voelt naar het als de op tv grond uit onder je voeten trilt? Wat voor van op effect heeft het op je een gezinsleven, door hoe veilig voel je je tijdens nog? Wat als naar je met gedwongen wordt je huis te verlaten? met een Is je huis nog op tv verkoopbaar en hoe gaat uit het met het afhandelen in op tv van de schade? Hoe is naar het met als een aardbeving je leven door helemaal gaat van beheersen? Annemarie van Heite ondervindt het, samen door met haar man en twee met tienerdochters, in aan den lijve. "Die uit stress van gaat onder je huid de zitten. Je zit gevangen in tijdens een gevaarlijke gevangenis. op tv Ik voel op me zó in in de steek het gelaten door door de overheid. Dat gevoel uit raak ik ook niet met meer kwijt." met Gedurende haar uit eigen strijd met op de NAM, bestuurders en de door politiek ontpopt Annemarie zich naar als spreekbuis van in de van vele lotgenoten in haar buurt. het naar Langzaam tekent de enorme omvang de van de op tv ramp zich af. Bij de op tv uit Groningers groeit het besef dat van ze in van opstand moeten komen. Intussen blijft op tv de grond een trillen.

In op tv Groningen zijn in uit en rond de monumentale kop-hals-rompboerderij het uit 1837 het van de familie Heite naar twee jaar door geleden vierentwintig camera's op tv geplaatst. Dag op tv en nacht door werden kleine en grotere uit aardbevingen geregistreerd. De schade aan uit het de boerderij stapelde een zich scheur voor scheur op en naar met elke nieuwe uit verzakking nam naar voor de uit bewoners de onveiligheid van en onzekerheid toe. Deze tijdens gebeurtenissen, in gevolgd van jarenlange met gaswinning, vormen het hart van uit deze documentaire van het Piet een Hein van der Hoek. Sommige rampen het voltrekken zich een zo geleidelijk, dat in het voor van de buitenwereld moeilijk is om met de impact ervan tijdens naar te bevatten. Doel van van de maker is om in uit deze film de naar gevolgen van de tijdens bevingen het op de Groningers, het landschap het en het uit culturele erfgoed op inzichtelijk te maken. Hoe voelt met het als naar de grond op tv onder je voeten trilt? Wat uit de voor effect heeft het het op je een gezinsleven, hoe veilig voel van je je nog? het Wat als met je gedwongen wordt op je huis te van verlaten? Is je huis nog van verkoopbaar en hoe gaat het het met naar het afhandelen van de op tv schade? Hoe is in het een als een aardbeving je het leven helemaal gaat beheersen? in Annemarie Heite ondervindt op tv het, samen met door haar man en het twee met tienerdochters, aan door den lijve. 'Die stress tijdens gaat onder je huid zitten. door Je zit gevangen naar in een tijdens gevaarlijke gevangenis. Ik op tv voel me zó het in een de steek gelaten door de overheid. op tv tijdens Dat gevoel raak ik ook naar niet meer op kwijt.' Gedurende haar eigen een strijd van met de NAM, bestuurders een en de politiek ontpopt naar Annemarie zich de als spreekbuis van de vele op tv lotgenoten in het haar buurt. Langzaam uit tekent met de enorme omvang van de ramp uit zich af. Bij naar de het Groningers groeit het op besef dat ze met in opstand moeten komen. naar Intussen op tv blijft de grond op tv trillen.

augustus 2021
31-01-2018 21:00

Docu: De Stille Beving

2Doc: De Stille Beving - Docu: De Stille Beving

In Groningen zijn in en rond de monumentale kop-hals-rompboerderij uit 1837 van de familie Heite vierentwintig camera’s geplaatst. Dag en nacht werden kleine en grotere aardbevingen geregistreerd. De schade aan de boerderij stapelde zich sc...

04-03-2017 20:20

Docu: De Stille Beving

2Doc: De Stille Beving - 2Doc: De Stille Beving

In Groningen zijn in en rond de monumentale kop-hals-rompboerderij uit 1837 van de familie Heite twee jaar geleden vierentwintig camera's geplaatst. Dag en nacht werden kleine en grotere aardbevingen geregistreerd. De schade aan de boerderi...

2Doc: De Stille Beving gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De Stille Beving de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De Stille Beving bij 2Doc: De Stille Beving liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De Stille Beving. Heb je een uitzending van 2Doc: De Stille Beving gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De Stille Beving gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De Stille Beving? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De Stille Beving kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 31-01-2018 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!