Programma gemist?

In Groningen van zijn in en in rond de monumentale op kop-hals-rompboerderij op uit 1837 van de familie Heite van vierentwintig het camera’s geplaatst. tijdens Dag en nacht werden kleine en van naar grotere aardbevingen geregistreerd. De schade een aan de boerderij stapelde door zich scheur voor tijdens scheur op op, en naar met elke nieuwe verzakking nam op tv voor met de bewoners de naar onveiligheid en onzekerheid toe. Deze het gebeurtenissen, gevolg van in jarenlange de gaswinning, vormen het hart van in de documentaire een De Stille Beving van het Piet Hein van der in Hoek. Sommige rampen met voltrekken zich zo uit geleidelijk, dat van het voor naar de buitenwereld moeilijk is in om de impact ervan de te bevatten. Doel van tijdens de maker in is om in deze met film de de gevolgen de van de bevingen op de Groningers, op tv het van landschap en het culturele erfgoed met uit inzichtelijk te maken. Hoe voelt op tv het door als de grond onder naar je voeten naar trilt? Wat voor effect met heeft het van op je gezinsleven, hoe veilig het voel je door je nog? een Wat als je door gedwongen wordt je huis een te verlaten? Is je huis op door nog verkoopbaar en hoe gaat het de met het door afhandelen van de van schade? Hoe is het op tv als een aardbeving uit je in leven helemaal gaat beheersen? in Annemarie Heite ondervindt het, op tv samen in met haar man en in twee tienerdochters, aan op tv den lijve. een "Die stress gaat onder je door huid zitten. op Je zit een gevangen in een gevaarlijke gevangenis. met de Ik voel me zó in de van de steek gelaten door de overheid. Dat een gevoel raak uit ik ook door niet meer kwijt." uit Gedurende haar de eigen strijd met de NAM, de bestuurders en van de politiek ontpopt Annemarie door zich als spreekbuis van van uit de vele lotgenoten in haar buurt. op Langzaam tekent de de enorme omvang in van de ramp zich in door af. Bij de Groningers groeit de het naar besef dat ze in opstand moeten in van komen. Intussen blijft de grond door trillen.

In van Groningen zijn in en tijdens rond de monumentale met kop-hals-rompboerderij uit 1837 uit van de familie Heite op twee jaar geleden het vierentwintig camera's door geplaatst. Dag door en nacht werden kleine en uit grotere aardbevingen geregistreerd. uit De schade aan met de boerderij met stapelde zich scheur tijdens voor het scheur op en met elke nieuwe de verzakking nam voor naar de bewoners met de onveiligheid en onzekerheid in het toe. Deze gebeurtenissen, gevolgd van jarenlange een gaswinning, uit vormen het hart een van deze documentaire van Piet uit Hein van naar der Hoek. Sommige rampen op voltrekken zich het zo geleidelijk, met dat het voor met de buitenwereld moeilijk is om door de de impact ervan te bevatten. Doel de van de maker door op is om in deze film de van gevolgen van van de door bevingen op de het Groningers, het landschap en tijdens het culturele erfgoed het inzichtelijk te op maken. Hoe voelt het als naar de grond onder tijdens je voeten trilt? van Wat op tv voor effect heeft het op van je gezinsleven, uit hoe veilig voel het je je nog? Wat van als je gedwongen wordt een je huis op te verlaten? Is in je huis nog tijdens verkoopbaar in en hoe gaat het met door het door afhandelen van de schade? Hoe is in het als een met aardbeving de je leven helemaal op gaat beheersen? Annemarie Heite met ondervindt het, een samen met uit haar man en twee tienerdochters, aan van den lijve. het 'Die stress een gaat onder uit je huid zitten. Je zit gevangen op het in een gevaarlijke gevangenis. Ik voel tijdens me zó in in op tv de steek gelaten door van de overheid. Dat de gevoel raak ik de ook niet meer kwijt.' Gedurende een haar eigen strijd uit met de NAM, tijdens bestuurders en in de van politiek ontpopt Annemarie uit zich als spreekbuis uit van de vele lotgenoten uit in haar buurt. door Langzaam tekent naar de enorme omvang van naar de ramp zich tijdens af. Bij de de Groningers groeit het besef op dat ze in opstand op met moeten komen. Intussen blijft naar de grond naar trillen.

september 2020
31-01-2018 21:00

Docu: De Stille Beving

2Doc: De Stille Beving - Docu: De Stille Beving

In Groningen zijn in en rond de monumentale kop-hals-rompboerderij uit 1837 van de familie Heite vierentwintig camera’s geplaatst. Dag en nacht werden kleine en grotere aardbevingen geregistreerd. De schade aan de boerderij stapelde zich sc...

04-03-2017 20:20

Docu: De Stille Beving

2Doc: De Stille Beving - 2Doc: De Stille Beving

In Groningen zijn in en rond de monumentale kop-hals-rompboerderij uit 1837 van de familie Heite twee jaar geleden vierentwintig camera's geplaatst. Dag en nacht werden kleine en grotere aardbevingen geregistreerd. De schade aan de boerderi...

2Doc: De Stille Beving gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De Stille Beving de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De Stille Beving bij 2Doc: De Stille Beving liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De Stille Beving. Heb je een uitzending van 2Doc: De Stille Beving gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De Stille Beving gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De Stille Beving? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De Stille Beving kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 31-01-2018 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!