Programma gemist?

In Groningen zijn uit in en rond op de monumentale kop-hals-rompboerderij het op uit 1837 van de op familie Heite vierentwintig camera’s op geplaatst. het Dag en nacht tijdens werden kleine en grotere op tv aardbevingen geregistreerd. De schade aan op de op boerderij stapelde zich op tv scheur voor scheur op, en met met elke in nieuwe op verzakking nam voor de bewoners het de onveiligheid en naar onzekerheid toe. Deze gebeurtenissen, het gevolg van jarenlange het gaswinning, vormen het in hart van de op tv documentaire De Stille uit Beving van in Piet Hein op tv van der Hoek. Sommige rampen voltrekken door een zich zo geleidelijk, dat het voor in door de buitenwereld moeilijk is in om de de impact ervan te bevatten. Doel op tv van de maker door is om in deze uit film de gevolgen met van de bevingen met op de op Groningers, het landschap en tijdens het in culturele erfgoed inzichtelijk te maken. van Hoe met voelt het als de grond in onder je het voeten trilt? de Wat voor effect heeft het met op je tijdens gezinsleven, met hoe veilig voel je je nog? naar Wat als je in gedwongen wordt je uit huis met te verlaten? Is je in huis naar nog verkoopbaar en hoe gaat tijdens het met uit het afhandelen van de naar schade? Hoe is het het als een naar aardbeving je leven helemaal de tijdens gaat beheersen? Annemarie Heite ondervindt het, een op samen met haar man met en twee tienerdochters, aan naar den lijve. "Die van stress de gaat onder je een huid zitten. Je van zit gevangen in een gevaarlijke het gevangenis. Ik op tv voel me zó op in de steek naar gelaten door op tv de overheid. Dat uit gevoel raak ik ook met niet meer kwijt." op Gedurende haar op tv eigen strijd met de NAM, de bestuurders en het de politiek ontpopt met Annemarie zich als de spreekbuis van de vele lotgenoten op in naar haar buurt. Langzaam op tv tekent de enorme omvang met van de ramp op tv zich af. Bij de in Groningers groeit het naar de besef dat ze in opstand moeten de komen. naar Intussen blijft door de grond trillen.

In uit Groningen zijn in door en rond de tijdens monumentale kop-hals-rompboerderij uit 1837 in van in de familie Heite uit twee jaar geleden door vierentwintig camera's geplaatst. Dag en nacht op werden naar kleine en door grotere aardbevingen geregistreerd. De schade aan tijdens de uit boerderij stapelde zich scheur op tv voor door scheur op en de met elke nieuwe verzakking naar nam voor van de bewoners de tijdens onveiligheid en onzekerheid toe. Deze gebeurtenissen, op tv gevolgd een van jarenlange gaswinning, vormen op tv het naar hart van deze documentaire van Piet van Hein in van der Hoek. van Sommige rampen de voltrekken zich zo geleidelijk, dat het in naar voor de buitenwereld in moeilijk is om de impact op ervan te bevatten. tijdens Doel van de in maker is om het in deze film uit de gevolgen van de de bevingen op de uit Groningers, het naar landschap en het culturele een erfgoed inzichtelijk de te maken. Hoe voelt van met het als de uit grond onder je voeten op tv trilt? Wat voor effect heeft door het op naar je gezinsleven, hoe veilig een op voel je je in nog? Wat als je van gedwongen wordt je huis op te verlaten? Is de je huis nog uit verkoopbaar en hoe op gaat het met het uit naar afhandelen van de schade? op tv Hoe is op tv het als een aardbeving van je leven in helemaal gaat beheersen? uit Annemarie Heite ondervindt naar het, samen met haar door man en twee tienerdochters, aan tijdens tijdens den lijve. 'Die stress met gaat onder je huid in zitten. met Je zit gevangen de in een gevaarlijke gevangenis. Ik een voel me op tv zó in de steek op gelaten door de overheid. met Dat gevoel raak naar op tv ik ook niet meer kwijt.' op Gedurende haar tijdens eigen strijd het met de NAM, tijdens bestuurders en de politiek in ontpopt Annemarie tijdens zich als spreekbuis van de tijdens vele lotgenoten in een haar op tv buurt. Langzaam tekent de uit enorme omvang van van de ramp zich af. Bij een de op Groningers groeit het besef met dat ze in opstand van moeten met komen. Intussen blijft de grond tijdens naar trillen.

mei 2020
31-01-2018 21:00

Docu: De Stille Beving

2Doc: De Stille Beving - Docu: De Stille Beving

In Groningen zijn in en rond de monumentale kop-hals-rompboerderij uit 1837 van de familie Heite vierentwintig camera’s geplaatst. Dag en nacht werden kleine en grotere aardbevingen geregistreerd. De schade aan de boerderij stapelde zich sc...

04-03-2017 20:20

Docu: De Stille Beving

2Doc: De Stille Beving - 2Doc: De Stille Beving

In Groningen zijn in en rond de monumentale kop-hals-rompboerderij uit 1837 van de familie Heite twee jaar geleden vierentwintig camera's geplaatst. Dag en nacht werden kleine en grotere aardbevingen geregistreerd. De schade aan de boerderi...

2Doc: De Stille Beving gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De Stille Beving de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De Stille Beving bij 2Doc: De Stille Beving liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De Stille Beving. Heb je een uitzending van 2Doc: De Stille Beving gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De Stille Beving gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De Stille Beving? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De Stille Beving kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 31-01-2018 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!