Programma gemist?

In Groningen zijn met in in en rond de monumentale met kop-hals-rompboerderij op uit 1837 van de op tv familie Heite vierentwintig camera’s de geplaatst. Dag in en nacht werden kleine uit en grotere van aardbevingen geregistreerd. De tijdens schade aan de met boerderij stapelde zich scheur voor door scheur op, het en met elke nieuwe een verzakking nam uit voor de bewoners de van onveiligheid in en onzekerheid toe. Deze met gebeurtenissen, gevolg met van jarenlange gaswinning, door vormen het de hart van de een documentaire De Stille Beving van Piet in Hein van van der Hoek. Sommige rampen op tv voltrekken zich zo geleidelijk, in dat het in voor op de buitenwereld moeilijk is om een de impact ervan te op bevatten. Doel op van de maker is door uit om in deze de film de gevolgen een van de bevingen uit op de Groningers, het landschap en tijdens het culturele met erfgoed inzichtelijk op te maken. Hoe voelt het de de als de grond onder je voeten het trilt? Wat voor een effect heeft op het op op je gezinsleven, hoe veilig voel met je je van nog? Wat als je in gedwongen wordt je van in huis te verlaten? het Is je huis nog van verkoopbaar en hoe gaat het op tv met het afhandelen op van tijdens de schade? Hoe is het van als op een aardbeving je leven tijdens helemaal gaat beheersen? Annemarie met Heite ondervindt het, van tijdens samen met haar man en in twee tienerdochters, in aan den van lijve. "Die stress gaat onder door je huid zitten. Je naar een zit gevangen in een gevaarlijke gevangenis. van Ik voel me naar zó in van de steek gelaten door op tijdens de overheid. Dat gevoel door raak ik ook niet meer in kwijt." Gedurende haar met eigen strijd in met de NAM, bestuurders tijdens en de tijdens politiek ontpopt Annemarie zich tijdens als naar spreekbuis van uit de vele lotgenoten in het haar buurt. Langzaam door tekent de enorme omvang naar van de ramp zich met af. Bij op tv de Groningers tijdens groeit het besef met dat ze in opstand moeten tijdens komen. Intussen van blijft de grond op trillen.

In Groningen naar zijn naar in en rond de door monumentale kop-hals-rompboerderij uit 1837 naar van de familie uit Heite het twee jaar geleden van vierentwintig camera's geplaatst. naar Dag en nacht werden kleine op tv en grotere tijdens aardbevingen geregistreerd. De schade op tv aan de in boerderij stapelde zich scheur voor naar scheur op uit en met elke met nieuwe door verzakking nam voor de de bewoners de onveiligheid in en onzekerheid toe. in Deze gebeurtenissen, gevolgd uit van jarenlange gaswinning, vormen het het hart van op deze naar documentaire van Piet Hein van met der Hoek. Sommige rampen met voltrekken zich door zo met geleidelijk, dat het voor de buitenwereld tijdens moeilijk uit is om de impact een ervan te naar bevatten. Doel van de in maker is om uit in deze van film de gevolgen van naar de bevingen op in de Groningers, het uit landschap en het op culturele erfgoed inzichtelijk te van maken. het Hoe voelt het als de de door grond onder je voeten trilt? naar Wat van voor effect heeft het op je naar gezinsleven, hoe met veilig uit voel je je nog? Wat op als je gedwongen op tv wordt je huis het te tijdens verlaten? Is je huis op nog verkoopbaar en in hoe gaat het met op tv het afhandelen op van de schade? naar Hoe is het als een van aardbeving de je leven helemaal gaat met beheersen? Annemarie Heite de ondervindt het, samen met in haar tijdens man en twee tienerdochters, het aan den lijve. op tv 'Die stress de gaat onder je op huid zitten. Je zit uit gevangen in een gevaarlijke in gevangenis. Ik voel door me de zó in de het steek gelaten door de door overheid. het Dat gevoel raak met ik ook niet tijdens meer kwijt.' Gedurende haar eigen tijdens strijd door met de NAM, de bestuurders en de politiek ontpopt de Annemarie zich als het spreekbuis van de vele de met lotgenoten in haar met buurt. Langzaam tekent naar de enorme omvang van de ramp het zich af. Bij van de Groningers een groeit het naar besef dat ze tijdens in opstand moeten komen. Intussen uit blijft de grond een naar trillen.

januari 2021
31-01-2018 21:00

Docu: De Stille Beving

2Doc: De Stille Beving - Docu: De Stille Beving

In Groningen zijn in en rond de monumentale kop-hals-rompboerderij uit 1837 van de familie Heite vierentwintig camera’s geplaatst. Dag en nacht werden kleine en grotere aardbevingen geregistreerd. De schade aan de boerderij stapelde zich sc...

04-03-2017 20:20

Docu: De Stille Beving

2Doc: De Stille Beving - 2Doc: De Stille Beving

In Groningen zijn in en rond de monumentale kop-hals-rompboerderij uit 1837 van de familie Heite twee jaar geleden vierentwintig camera's geplaatst. Dag en nacht werden kleine en grotere aardbevingen geregistreerd. De schade aan de boerderi...

2Doc: De Stille Beving gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De Stille Beving de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De Stille Beving bij 2Doc: De Stille Beving liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De Stille Beving. Heb je een uitzending van 2Doc: De Stille Beving gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De Stille Beving gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De Stille Beving? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De Stille Beving kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 31-01-2018 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!