Programma gemist?

In Groningen zijn naar in en rond uit de monumentale op kop-hals-rompboerderij uit 1837 van in door de familie Heite door vierentwintig camera’s geplaatst. door Dag en nacht werden kleine en door grotere naar aardbevingen geregistreerd. De schade op tv aan de de boerderij stapelde zich scheur voor met naar scheur op, en met elke nieuwe door verzakking nam van voor de bewoners naar de onveiligheid een en onzekerheid toe. Deze het gebeurtenissen, gevolg de van jarenlange gaswinning, vormen tijdens het hart van de de documentaire De tijdens Stille Beving van Piet uit Hein van uit der Hoek. Sommige op tv rampen voltrekken zich het zo geleidelijk, in dat het voor de buitenwereld het moeilijk is door om de impact de ervan te bevatten. tijdens Doel van de maker is een het om in deze film in de gevolgen van de bevingen op van op de Groningers, de het landschap en het een culturele erfgoed inzichtelijk te het maken. Hoe een voelt het als van de grond onder je voeten met tijdens trilt? Wat voor het effect heeft het op je gezinsleven, naar een hoe veilig voel je je in nog? Wat als je door gedwongen tijdens wordt je huis te verlaten? de Is je huis naar nog door verkoopbaar en hoe het gaat het met het de afhandelen de van de schade? Hoe is het uit als een aardbeving op tv je leven helemaal op het gaat beheersen? Annemarie in Heite ondervindt het, samen met tijdens haar man en in twee met tienerdochters, aan den lijve. uit "Die stress gaat onder je in huid zitten. Je op tv zit naar gevangen in een gevaarlijke op gevangenis. Ik voel me het zó op tv in de steek gelaten uit door de met overheid. Dat uit gevoel raak ik ook niet meer tijdens kwijt." naar Gedurende haar eigen strijd met tijdens de uit NAM, bestuurders het en de politiek ontpopt Annemarie zich in als spreekbuis van op uit de vele lotgenoten op tv in haar buurt. Langzaam tekent een de enorme omvang van op tv de ramp zich met af. Bij op de Groningers de groeit het besef dat de ze in opstand tijdens moeten komen. Intussen blijft naar tijdens de grond trillen.

In op tv Groningen zijn in en uit rond de op tv monumentale kop-hals-rompboerderij uit 1837 van de de familie Heite de twee jaar geleden het vierentwintig camera's van geplaatst. tijdens Dag en nacht werden kleine en op tv grotere aardbevingen geregistreerd. het De schade aan het de uit boerderij stapelde zich scheur uit voor scheur op en door met elke op nieuwe met verzakking nam voor de het bewoners de op tv onveiligheid en onzekerheid op toe. Deze gebeurtenissen, gevolgd van een jarenlange gaswinning, vormen in het hart van het deze documentaire van Piet door Hein van der een een Hoek. Sommige rampen voltrekken een zich zo geleidelijk, dat het tijdens voor de in buitenwereld moeilijk is om met de impact door ervan te tijdens bevatten. Doel het van de maker is om in op tv deze film naar de gevolgen van op tv de bevingen op tv op de Groningers, tijdens het landschap en het culturele de erfgoed een inzichtelijk te maken. Hoe voelt door het als in de naar grond onder je op voeten trilt? Wat de voor effect heeft het in op je gezinsleven, met hoe veilig voel je op je nog? Wat als het naar je gedwongen wordt je naar huis te verlaten? Is je in huis nog in verkoopbaar en hoe gaat in het met het met afhandelen van tijdens de door schade? Hoe is tijdens het als een aardbeving van je leven helemaal door gaat beheersen? Annemarie Heite het ondervindt het, samen met de van haar man en twee tienerdochters, van aan den door lijve. 'Die door stress gaat onder je tijdens huid zitten. Je zit gevangen het in een gevaarlijke naar gevangenis. Ik tijdens voel me tijdens zó in de steek gelaten het het door de overheid. Dat gevoel raak uit ik tijdens ook niet meer kwijt.' Gedurende naar haar eigen strijd uit de met de NAM, bestuurders in en de politiek ontpopt Annemarie van zich door als spreekbuis van de vele in lotgenoten in haar op buurt. Langzaam tekent met de enorme de omvang van de door ramp zich af. op tv Bij de tijdens Groningers groeit het besef dat tijdens ze in opstand op tv uit moeten komen. Intussen van blijft de grond het trillen.

november 2019
31-01-2018 21:00

Docu: De Stille Beving

2Doc: De Stille Beving - Docu: De Stille Beving

In Groningen zijn in en rond de monumentale kop-hals-rompboerderij uit 1837 van de familie Heite vierentwintig camera’s geplaatst. Dag en nacht werden kleine en grotere aardbevingen geregistreerd. De schade aan de boerderij stapelde zich sc...

04-03-2017 20:20

Docu: De Stille Beving

2Doc: De Stille Beving - 2Doc: De Stille Beving

In Groningen zijn in en rond de monumentale kop-hals-rompboerderij uit 1837 van de familie Heite twee jaar geleden vierentwintig camera's geplaatst. Dag en nacht werden kleine en grotere aardbevingen geregistreerd. De schade aan de boerderi...

2Doc: De Stille Beving gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De Stille Beving de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De Stille Beving bij 2Doc: De Stille Beving liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De Stille Beving. Heb je een uitzending van 2Doc: De Stille Beving gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De Stille Beving gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De Stille Beving? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De Stille Beving kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 31-01-2018 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!