Programma gemist?

Wat als een op ludieke in wraakactie op een de docent was bedoeld, van mondt uit in grote met chaos voor Vanessa en met haar vrienden. Hun tijdens nepbommelding heeft de van school op tv op zijn kop gezet en de vijandigheden tussen verschillende van groepen op tv op school op de spits het een gedreven. Als zij naar niet naar voren komen op en hun daad niet uit bekennen, zullen onschuldigen de boeten voor op hun actie. De drie met vrienden naar komen tegenover elkaar te door staan en door worden tot het uiterste door gedreven.

Vince heeft de een taakstraf uit gekregen in een van bejaardentehuis. Hij is een op tv niet erg communicatieve rebel met van zeventien jaar. in het Tijdens zijn taakstraf ontmoet hij in een bewoner, meneer van Glastra, een nogal naar onaangepaste rebel van van in een de zeventig in een op tv rolstoel. Eerst ontstaan er vijandigheden uit naar tussen de twee, maar een gaandeweg ontwikkelt zich een onwaarschijnlijke tijdens naar vriendschap.

Bastiaan tijdens probeert aan de op wereld te verhullen dat hij een de uit zorg heeft voor zijn bipolaire met vader, totdat in hij de zorg op niet langer aan op tv kan en door om hulp moet uit vragen.

Aanval van is de met beste verdediging. Om zich staande te het een houden op haar nieuwe school neemt uit Kato van de rol op zich van het een pestkop, maar dat kost haar meer met dan met het oplevert.

Jeffrey van wil in de smaak vallen een bij een paar met stoere op tv jongens uit de op tv klas. Hij zet daarbij in echter zijn vriendschap tijdens met zijn beste op tv vriend het Sven op het spel. Hij maakt de een met keuze die hem nieuwe vrienden een oplevert, maar met waardoor hij Sven het verliest.

Een tijdens leuke, populaire een jongen wordt geconfronteerd met uit een donkere met kant van zijn karakter op als zijn vriendin het het uitmaakt. Haar loslaten de gaat niet naar vanzelf.

Elif laat zich de de les lezen door de door haar beste vriendin. uit Ze mag alleen nog met maar gezond naar voedsel (zonder e-nummers en op tv smaakversterkers) eten en uit promoten het op hun gezamenlijke kookvlog. Hoe van ver gaat Elif mee door het in de bijna religieuze strijd door van haar op vriendin tegen 'ongezonde voeding' de en wanneer durft de ze uit te spreken op dat in haar grens is op tv bereikt?

Onuitgesproken naar en verwarrende de gevoelens leiden ertoe dat met een vrijpartij tijdens een klassenavond een verkeerd afloopt. uit Er wordt aangifte gedaan met bij met de schoolleiding wegens in aanranding. Beide kanten van de het verhaal worden door in de van rector en op tv een psychologe gehoord. naar Wie heeft er schuld met in deze in situatie?

Megan besluit om uit vegetarisch te met worden. een Ze vindt het het zo zielig voor met de dieren dat ze geen vleeshap door meer door in haar door keel krijgt. Alleen heeft op haar vader net een op tv grote reclamecampagne binnengesleept, voor een een vlees!

Anna de heeft totaal geen zin tijdens in kerst. Mooie versiering, door lekker eten, goede op tv cadeaus, maar bij op een haar thuis is het crisis. uit Ze verwacht op tv hoogstens een nieuw met paar sokken. Maar dit door jaar pikt ze het een niet meer: op Anna wil naar meer!

Jacky de vindt zichzelf het een nerd. Als ze opeens de haar op eerste zoen krijgt van van de leukste jongen van de op tv klas een is ze met dan ook behoorlijk in een de war. van Kan het echt dat hij haar op tijdens leuk vindt? Of is tijdens er toch iets van anders aan de het hand?

Als Jeska het stiekem naar voor haar webcam in danst, voelt ze zich een naar ster! In de roes tijdens van likes uit en complimenten laat uit ze één keer teveel naar naar zien. Maar dan duiken in die naaktbeelden ook in haar tijdens op echte leven op.

november 2019
24-02-2019 14:55

Vanessa

Verborgen Verhalen - Vanessa

Wat als een ludieke wraakactie op een docent was bedoeld, mondt uit in grote chaos voor Vanessa en haar vrienden. Hun nepbommelding heeft de school op zijn kop gezet en vijandigheden tussen verschillende groepen op school op de spits gedrev...

17-02-2019 14:40

Vince

Verborgen Verhalen - Vince

Vince heeft een taakstraf gekregen in een bejaardentehuis. Hij is een niet erg communicatieve rebel van zeventien jaar. Tijdens zijn taakstraf ontmoet hij een bewoner, meneer Glastra, een nogal onaangepaste rebel van in de zeventig in een r...

10-02-2019 14:45

Bastiaan

Verborgen Verhalen - Bastiaan

Bastiaan probeert aan de wereld te verhullen dat hij de zorg heeft voor zijn bipolaire vader, totdat hij de zorg niet langer aan kan en om hulp moet vragen.

03-02-2019 14:50

Kato

Verborgen Verhalen - Kato

Aanval is de beste verdediging. Om zich staande te houden op haar nieuwe school neemt Kato de rol op zich van pestkop, maar dat kost haar meer dan het oplevert.

27-01-2019 14:45

Jeffrey

Verborgen Verhalen - Jeffrey

Jeffrey wil in de smaak vallen bij een paar stoere jongens uit de klas. Hij zet daarbij echter zijn vriendschap met zijn beste vriend Sven op het spel. Hij maakt een keuze die hem nieuwe vrienden oplevert, maar waardoor hij Sven verliest.

20-01-2019 15:05

Luuk

Verborgen Verhalen - Luuk

Een leuke, populaire jongen wordt geconfronteerd met een donkere kant van zijn karakter als zijn vriendin het uitmaakt. Haar loslaten gaat niet vanzelf.

13-01-2019 14:45

Elif

Verborgen Verhalen - Elif

Elif laat zich de les lezen door haar beste vriendin. Ze mag alleen nog maar gezond voedsel (zonder e-nummers en smaakversterkers) eten en promoten op hun gezamenlijke kookvlog. Hoe ver gaat Elif mee in de bijna religieuze strijd van haar v...

06-01-2019 14:45

Nigel/Lena

Verborgen Verhalen - Nigel/Lena

Onuitgesproken en verwarrende gevoelens leiden ertoe dat een vrijpartij tijdens een klassenavond verkeerd afloopt. Er wordt aangifte gedaan bij de schoolleiding wegens aanranding. Beide kanten van het verhaal worden door de rector en een ps...

30-12-2018 14:40

Megan

Verborgen Verhalen - Megan

Megan besluit om vegetarisch te worden. Ze vindt het zo zielig voor de dieren dat ze geen vleeshap meer door haar keel krijgt. Alleen heeft haar vader net een grote reclamecampagne binnengesleept, voor vlees!

23-12-2018 14:50

Anna

Verborgen Verhalen - Anna

Anna heeft totaal geen zin in kerst. Mooie versiering, lekker eten, goede cadeaus, maar bij haar thuis is het crisis. Ze verwacht hoogstens een nieuw paar sokken. Maar dit jaar pikt ze het niet meer: Anna wil meer!

16-12-2018 14:50

Jacky

Verborgen Verhalen - Jacky

Jacky vindt zichzelf een nerd. Als ze opeens haar eerste zoen krijgt van de leukste jongen van de klas is ze dan ook behoorlijk in de war. Kan het echt dat hij haar leuk vindt? Of is er toch iets anders aan de hand?

09-12-2018 14:50

Jeska

Verborgen Verhalen - Jeska

Als Jeska stiekem voor haar webcam danst, voelt ze zich een ster! In de roes van likes en complimenten laat ze één keer teveel zien. Maar dan duiken die naaktbeelden ook in haar echte leven op.

Verborgen Verhalen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verborgen Verhalen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verborgen Verhalen bij Verborgen Verhalen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verborgen Verhalen. Heb je een uitzending van Verborgen Verhalen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verborgen Verhalen gemist

De tv-serie 'Verborgen Verhalen' is gebaseerd op waargebeurde verhalen van kinderen, nagespeeld door acteurs. Bij iederverhaal hoort een wijze bijbelspreuk die ook nu nog actueel is.

Uitzending gemist van Verborgen Verhalen? Hier kun je alle uitzendingen van Verborgen Verhalen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 24-02-2019 om 14:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!