Programma gemist?

Ben beschuldigt Jess door van de verdwijning de van zijn jongste het dochter, Eva, waarop naar zij het hem beticht van aanranding. uit Ben wordt op gedwongen te vluchten, tijdens maar stuit dan plotseling de op een een belangrijk bewijsstuk om de met moordenaar tijdens te identificeren.

Ben het treft een mysterieuze van man en op een bebloed jasje door aan in een met leegstaand huis, dicht bij de de vindplaats van de vermoorde het Thom. Als hij op het jasje op tv aan rechercheur het Corneille wil tonen, met is het door plotseling verdwenen. Ben is diep in geschokt als met hij een mogelijke aanwijzing op tv vindt in de door slaapkamer van door Jess.

Ben ontdekt dat tijdens zijn buurvrouw op Vanessa een een duister geheim het verbergt dat Thoms moordzaak op op zijn kop zou een kunnen zetten. uit Ondertussen probeert hij het uit moordwapen ongezien in de naar rivier in te dumpen, maar deze poging door mislukt. Rechercheur Cornielle op tv blijft met Ben nauwlettend in de het gaten de houden.

Na een tijdens gewelddadige van confrontatie met Paul doet Ben een in schokkende door bekentenis die uit zijn gezin voorgoed uit elkaar kan door drijven. Bens een wanhoop stijgt tot ongekende tijdens hoogte in als hij in het moordwapen in zijn eigen het auto tijdens aantreft.

Jess uit komt met naar overtuigend bewijs dat haar ex-man Paul de de moord tijdens op Thom op op tv zijn geweten heeft. de Ben kaart uit dat bij de politie aan, in maar zijn het beweringen worden genegeerd. Daarop door besluit tijdens Ben zelf op onderzoek op tv uit te gaan. Ondertussen het op tv vertoont zijn zestienjarige dochter Tasha vreemd op door gedrag.

Familieman Ben Gundelach op tv vindt het een levenloze naar lichaam van zijn 4-jarige buurtgenootje een Thom. in Rechercheur Ian Cornielle start een uit onderzoek naar de moord het en op tv Ben wordt op tv gelijk als hoofdverdachte met gezien. Hierdoor staat de relatie met de zijn vrouw op een springen en op tv ontvangt uit zijn dochter Tasha haatberichten. op Zelf wordt hij constant in door uit de gaten gehouden door de van politie van en journalisten.

maart 2020
10-04-2017 00:27

Afl. 6

Secrets & Lies - Afl. 6

Ben beschuldigt Jess van de verdwijning van zijn jongste dochter, Eva, waarop zij hem beticht van aanranding. Ben wordt gedwongen te vluchten, maar stuit dan plotseling op een belangrijk bewijsstuk om de moordenaar te identificeren.

03-04-2017 00:29

Afl. 5

Secrets & Lies - Afl. 5

Ben treft een mysterieuze man en een bebloed jasje aan in een leegstaand huis, dicht bij de vindplaats van de vermoorde Thom. Als hij het jasje aan rechercheur Corneille wil tonen, is het plotseling verdwenen. Ben is diep geschokt als hij e...

27-03-2017 00:23

Afl. 4

Secrets & Lies - Afl. 4

Ben ontdekt dat zijn buurvrouw Vanessa een duister geheim verbergt dat Thoms moordzaak op zijn kop zou kunnen zetten. Ondertussen probeert hij het moordwapen ongezien in de rivier te dumpen, maar deze poging mislukt. Rechercheur Cornielle b...

20-03-2017 00:23

Afl. 3

Secrets & Lies - Afl. 3

Na een gewelddadige confrontatie met Paul doet Ben een schokkende bekentenis die zijn gezin voorgoed uit elkaar kan drijven. Bens wanhoop stijgt tot ongekende hoogte als hij het moordwapen in zijn eigen auto aantreft.

13-03-2017 00:15

Afl. 2

Secrets & Lies - Afl. 2

Jess komt met overtuigend bewijs dat haar ex-man Paul de moord op Thom op zijn geweten heeft. Ben kaart dat bij de politie aan, maar zijn beweringen worden genegeerd. Daarop besluit Ben zelf op onderzoek uit te gaan. Ondertussen vertoont zi...

06-03-2017 00:37

Afl. 1

Secrets & Lies - Afl. 1

Familieman Ben Gundelach vindt het levenloze lichaam van zijn 4-jarige buurtgenootje Thom. Rechercheur Ian Cornielle start een onderzoek naar de moord en Ben wordt gelijk als hoofdverdachte gezien. Hierdoor staat de relatie met zijn vrouw o...

Secrets & Lies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Secrets & Lies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Secrets & Lies bij Secrets & Lies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Secrets & Lies. Heb je een uitzending van Secrets & Lies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Secrets & Lies gemist

Australische dramaserie over de alledaagse familieman Ben Gundelach, wiens leven overhoop wordt gegooid na het vinden van het levenloze lichaam van een vierjarig jongetje. Ben wordt al snel als hoofdverdachte in deze moordzaak bestempeld en ziet daardoor zijn wereld instorten. Hij heeft geen andere keuze dan zelf op zoek te gaan naar de werkelijke dader om zijn onschuld te bewijzen.

Uitzending gemist van Secrets & Lies? Hier kun je alle uitzendingen van Secrets & Lies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-04-2017 om 00:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!