Programma gemist?

Ben tijdens beschuldigt Jess de van de verdwijning op van zijn jongste naar dochter, Eva, waarop zij hem beticht tijdens van aanranding. Ben in wordt het gedwongen te vluchten, met maar stuit dan plotseling tijdens op het een belangrijk bewijsstuk om de uit moordenaar te in identificeren.

Ben uit treft een mysterieuze man en op een bebloed jasje een aan in met een leegstaand van huis, dicht bij de tijdens vindplaats van tijdens de vermoorde Thom. uit Als hij het jasje de aan op tv rechercheur Corneille wil tonen, op tv is het plotseling verdwenen. Ben naar naar is diep geschokt als hij een uit mogelijke op tv aanwijzing vindt in de in slaapkamer van de Jess.

Ben ontdekt het dat zijn buurvrouw uit Vanessa een duister geheim tijdens verbergt in dat Thoms moordzaak op een zijn tijdens kop zou kunnen naar zetten. Ondertussen probeert hij het moordwapen de ongezien een in de rivier te tijdens dumpen, maar deze poging een mislukt. uit Rechercheur Cornielle blijft Ben nauwlettend een de in de gaten op tv houden.

Na een gewelddadige in confrontatie het met Paul doet tijdens Ben een op schokkende bekentenis die de zijn gezin voorgoed uit elkaar kan het drijven. uit Bens wanhoop stijgt de tot ongekende hoogte als hij op het moordwapen in van uit zijn eigen auto met aantreft.

Jess door komt met overtuigend uit bewijs dat haar ex-man op tv Paul de door moord op Thom het op zijn geweten heeft. met Ben met kaart dat bij de politie aan, op tv maar zijn door beweringen worden genegeerd. het Daarop besluit Ben door zelf op een onderzoek uit in te gaan. Ondertussen vertoont zijn op zestienjarige dochter Tasha een vreemd in gedrag.

Familieman Ben het Gundelach vindt naar het levenloze lichaam door van zijn 4-jarige buurtgenootje Thom. in Rechercheur met Ian Cornielle van start een onderzoek naar de tijdens moord en Ben wordt met gelijk op tv als hoofdverdachte gezien. Hierdoor het staat de op tv relatie met zijn vrouw het op springen en ontvangt de zijn dochter Tasha door haatberichten. in Zelf wordt naar hij constant in de met gaten gehouden door op tv de politie en tijdens journalisten.

april 2021
10-04-2017 00:27

Afl. 6

Secrets & Lies - Afl. 6

Ben beschuldigt Jess van de verdwijning van zijn jongste dochter, Eva, waarop zij hem beticht van aanranding. Ben wordt gedwongen te vluchten, maar stuit dan plotseling op een belangrijk bewijsstuk om de moordenaar te identificeren.

03-04-2017 00:29

Afl. 5

Secrets & Lies - Afl. 5

Ben treft een mysterieuze man en een bebloed jasje aan in een leegstaand huis, dicht bij de vindplaats van de vermoorde Thom. Als hij het jasje aan rechercheur Corneille wil tonen, is het plotseling verdwenen. Ben is diep geschokt als hij e...

27-03-2017 00:23

Afl. 4

Secrets & Lies - Afl. 4

Ben ontdekt dat zijn buurvrouw Vanessa een duister geheim verbergt dat Thoms moordzaak op zijn kop zou kunnen zetten. Ondertussen probeert hij het moordwapen ongezien in de rivier te dumpen, maar deze poging mislukt. Rechercheur Cornielle b...

20-03-2017 00:23

Afl. 3

Secrets & Lies - Afl. 3

Na een gewelddadige confrontatie met Paul doet Ben een schokkende bekentenis die zijn gezin voorgoed uit elkaar kan drijven. Bens wanhoop stijgt tot ongekende hoogte als hij het moordwapen in zijn eigen auto aantreft.

13-03-2017 00:15

Afl. 2

Secrets & Lies - Afl. 2

Jess komt met overtuigend bewijs dat haar ex-man Paul de moord op Thom op zijn geweten heeft. Ben kaart dat bij de politie aan, maar zijn beweringen worden genegeerd. Daarop besluit Ben zelf op onderzoek uit te gaan. Ondertussen vertoont zi...

06-03-2017 00:37

Afl. 1

Secrets & Lies - Afl. 1

Familieman Ben Gundelach vindt het levenloze lichaam van zijn 4-jarige buurtgenootje Thom. Rechercheur Ian Cornielle start een onderzoek naar de moord en Ben wordt gelijk als hoofdverdachte gezien. Hierdoor staat de relatie met zijn vrouw o...

Secrets & Lies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Secrets & Lies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Secrets & Lies bij Secrets & Lies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Secrets & Lies. Heb je een uitzending van Secrets & Lies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Secrets & Lies gemist

Australische dramaserie over de alledaagse familieman Ben Gundelach, wiens leven overhoop wordt gegooid na het vinden van het levenloze lichaam van een vierjarig jongetje. Ben wordt al snel als hoofdverdachte in deze moordzaak bestempeld en ziet daardoor zijn wereld instorten. Hij heeft geen andere keuze dan zelf op zoek te gaan naar de werkelijke dader om zijn onschuld te bewijzen.

Uitzending gemist van Secrets & Lies? Hier kun je alle uitzendingen van Secrets & Lies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-04-2017 om 00:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!