Programma gemist?

Ben met beschuldigt Jess van de verdwijning in van op zijn jongste dochter, door Eva, waarop zij een hem beticht van aanranding. Ben op in wordt gedwongen te het vluchten, maar stuit dan met plotseling op een uit belangrijk bewijsstuk om door de moordenaar te door identificeren.

Ben treft een op tv mysterieuze man en van een naar bebloed jasje in aan in een leegstaand huis, tijdens dicht uit bij de vindplaats van de op tv vermoorde Thom. Als hij op tv het jasje aan door rechercheur op Corneille wil tonen, is het met plotseling verdwenen. naar Ben is diep geschokt in als hij een uit mogelijke aanwijzing het vindt in de door slaapkamer van tijdens Jess.

Ben tijdens ontdekt dat zijn buurvrouw Vanessa van door een duister geheim verbergt dat naar Thoms moordzaak op zijn naar kop uit zou kunnen zetten. een Ondertussen probeert hij op het moordwapen tijdens ongezien in de rivier te naar dumpen, maar deze het poging mislukt. Rechercheur Cornielle het blijft Ben het nauwlettend met in de gaten van houden.

Na een gewelddadige tijdens confrontatie met uit Paul doet Ben op een schokkende in bekentenis die in zijn gezin voorgoed uit van elkaar kan tijdens drijven. Bens wanhoop de stijgt tot ongekende met hoogte als hij het moordwapen in in het zijn eigen auto uit aantreft.

Jess komt met met overtuigend bewijs naar dat met haar ex-man Paul de moord het op Thom de op zijn geweten naar heeft. Ben kaart het dat bij naar de politie aan, maar op tv zijn beweringen worden de genegeerd. Daarop besluit een Ben zelf op de onderzoek uit uit te gaan. Ondertussen vertoont een zijn zestienjarige de dochter Tasha vreemd een gedrag.

Familieman Ben Gundelach een in vindt het levenloze lichaam met van zijn 4-jarige buurtgenootje in Thom. naar Rechercheur Ian Cornielle start op een onderzoek naar de moord een en Ben tijdens wordt het gelijk als hoofdverdachte gezien. Hierdoor staat een op tv de relatie met zijn vrouw op op springen op en ontvangt zijn dochter Tasha de op haatberichten. Zelf wordt hij constant op in de gaten uit gehouden door de politie op tv en tijdens journalisten.

augustus 2020
10-04-2017 00:27

Afl. 6

Secrets & Lies - Afl. 6

Ben beschuldigt Jess van de verdwijning van zijn jongste dochter, Eva, waarop zij hem beticht van aanranding. Ben wordt gedwongen te vluchten, maar stuit dan plotseling op een belangrijk bewijsstuk om de moordenaar te identificeren.

03-04-2017 00:29

Afl. 5

Secrets & Lies - Afl. 5

Ben treft een mysterieuze man en een bebloed jasje aan in een leegstaand huis, dicht bij de vindplaats van de vermoorde Thom. Als hij het jasje aan rechercheur Corneille wil tonen, is het plotseling verdwenen. Ben is diep geschokt als hij e...

27-03-2017 00:23

Afl. 4

Secrets & Lies - Afl. 4

Ben ontdekt dat zijn buurvrouw Vanessa een duister geheim verbergt dat Thoms moordzaak op zijn kop zou kunnen zetten. Ondertussen probeert hij het moordwapen ongezien in de rivier te dumpen, maar deze poging mislukt. Rechercheur Cornielle b...

20-03-2017 00:23

Afl. 3

Secrets & Lies - Afl. 3

Na een gewelddadige confrontatie met Paul doet Ben een schokkende bekentenis die zijn gezin voorgoed uit elkaar kan drijven. Bens wanhoop stijgt tot ongekende hoogte als hij het moordwapen in zijn eigen auto aantreft.

13-03-2017 00:15

Afl. 2

Secrets & Lies - Afl. 2

Jess komt met overtuigend bewijs dat haar ex-man Paul de moord op Thom op zijn geweten heeft. Ben kaart dat bij de politie aan, maar zijn beweringen worden genegeerd. Daarop besluit Ben zelf op onderzoek uit te gaan. Ondertussen vertoont zi...

06-03-2017 00:37

Afl. 1

Secrets & Lies - Afl. 1

Familieman Ben Gundelach vindt het levenloze lichaam van zijn 4-jarige buurtgenootje Thom. Rechercheur Ian Cornielle start een onderzoek naar de moord en Ben wordt gelijk als hoofdverdachte gezien. Hierdoor staat de relatie met zijn vrouw o...

Secrets & Lies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Secrets & Lies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Secrets & Lies bij Secrets & Lies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Secrets & Lies. Heb je een uitzending van Secrets & Lies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Secrets & Lies gemist

Australische dramaserie over de alledaagse familieman Ben Gundelach, wiens leven overhoop wordt gegooid na het vinden van het levenloze lichaam van een vierjarig jongetje. Ben wordt al snel als hoofdverdachte in deze moordzaak bestempeld en ziet daardoor zijn wereld instorten. Hij heeft geen andere keuze dan zelf op zoek te gaan naar de werkelijke dader om zijn onschuld te bewijzen.

Uitzending gemist van Secrets & Lies? Hier kun je alle uitzendingen van Secrets & Lies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-04-2017 om 00:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!