Programma gemist?

Ben met beschuldigt Jess van de naar verdwijning van zijn een jongste dochter, Eva, waarop door uit zij hem beticht van een aanranding. Ben wordt gedwongen te uit vluchten, maar de stuit naar dan plotseling op een belangrijk met bewijsstuk om de moordenaar tijdens op te identificeren.

Ben met treft een mysterieuze man en op tv een bebloed door jasje aan in met een leegstaand op tv huis, dicht bij door de vindplaats van op tv de vermoorde Thom. Als op tv hij het jasje in aan rechercheur Corneille wil uit tonen, is met het plotseling verdwenen. Ben op door is diep geschokt als hij een van mogelijke naar aanwijzing vindt in de tijdens slaapkamer van op Jess.

Ben ontdekt dat in op tv zijn buurvrouw Vanessa een duister in geheim verbergt in dat Thoms moordzaak op het zijn kop zou met kunnen op zetten. Ondertussen probeert hij op het moordwapen een ongezien in de rivier te op tv dumpen, van maar deze poging mislukt. Rechercheur Cornielle het blijft Ben nauwlettend op in met de gaten een houden.

Na een gewelddadige van confrontatie van met Paul doet Ben een op tv schokkende bekentenis van die het zijn gezin voorgoed uit uit elkaar kan drijven. Bens een wanhoop stijgt tot ongekende het hoogte als een hij het moordwapen in tijdens zijn eigen auto naar de aantreft.

Jess met komt met overtuigend bewijs op tv dat haar ex-man met Paul de de moord op Thom op zijn door geweten heeft. Ben het kaart dat bij met de politie aan, naar maar het zijn beweringen worden genegeerd. met Daarop besluit Ben door zelf op onderzoek van uit te door gaan. Ondertussen vertoont zijn door zestienjarige dochter Tasha vreemd een het gedrag.

Familieman in Ben Gundelach vindt het levenloze tijdens lichaam van zijn een op tv 4-jarige buurtgenootje Thom. met Rechercheur Ian Cornielle start een onderzoek tijdens uit naar de moord en Ben wordt op tv gelijk de als hoofdverdachte gezien. Hierdoor staat op de een relatie met zijn vrouw uit op op springen en ontvangt zijn dochter Tasha in haatberichten. Zelf op tv wordt hij op tv constant in de gaten door gehouden door de politie op en van journalisten.

november 2020
10-04-2017 00:27

Afl. 6

Secrets & Lies - Afl. 6

Ben beschuldigt Jess van de verdwijning van zijn jongste dochter, Eva, waarop zij hem beticht van aanranding. Ben wordt gedwongen te vluchten, maar stuit dan plotseling op een belangrijk bewijsstuk om de moordenaar te identificeren.

03-04-2017 00:29

Afl. 5

Secrets & Lies - Afl. 5

Ben treft een mysterieuze man en een bebloed jasje aan in een leegstaand huis, dicht bij de vindplaats van de vermoorde Thom. Als hij het jasje aan rechercheur Corneille wil tonen, is het plotseling verdwenen. Ben is diep geschokt als hij e...

27-03-2017 00:23

Afl. 4

Secrets & Lies - Afl. 4

Ben ontdekt dat zijn buurvrouw Vanessa een duister geheim verbergt dat Thoms moordzaak op zijn kop zou kunnen zetten. Ondertussen probeert hij het moordwapen ongezien in de rivier te dumpen, maar deze poging mislukt. Rechercheur Cornielle b...

20-03-2017 00:23

Afl. 3

Secrets & Lies - Afl. 3

Na een gewelddadige confrontatie met Paul doet Ben een schokkende bekentenis die zijn gezin voorgoed uit elkaar kan drijven. Bens wanhoop stijgt tot ongekende hoogte als hij het moordwapen in zijn eigen auto aantreft.

13-03-2017 00:15

Afl. 2

Secrets & Lies - Afl. 2

Jess komt met overtuigend bewijs dat haar ex-man Paul de moord op Thom op zijn geweten heeft. Ben kaart dat bij de politie aan, maar zijn beweringen worden genegeerd. Daarop besluit Ben zelf op onderzoek uit te gaan. Ondertussen vertoont zi...

06-03-2017 00:37

Afl. 1

Secrets & Lies - Afl. 1

Familieman Ben Gundelach vindt het levenloze lichaam van zijn 4-jarige buurtgenootje Thom. Rechercheur Ian Cornielle start een onderzoek naar de moord en Ben wordt gelijk als hoofdverdachte gezien. Hierdoor staat de relatie met zijn vrouw o...

Secrets & Lies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Secrets & Lies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Secrets & Lies bij Secrets & Lies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Secrets & Lies. Heb je een uitzending van Secrets & Lies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Secrets & Lies gemist

Australische dramaserie over de alledaagse familieman Ben Gundelach, wiens leven overhoop wordt gegooid na het vinden van het levenloze lichaam van een vierjarig jongetje. Ben wordt al snel als hoofdverdachte in deze moordzaak bestempeld en ziet daardoor zijn wereld instorten. Hij heeft geen andere keuze dan zelf op zoek te gaan naar de werkelijke dader om zijn onschuld te bewijzen.

Uitzending gemist van Secrets & Lies? Hier kun je alle uitzendingen van Secrets & Lies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-04-2017 om 00:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!