Programma gemist?

Ben beschuldigt in Jess van op de verdwijning van het zijn jongste dochter, Eva, waarop een zij hem een beticht in van aanranding. Ben wordt van gedwongen te vluchten, in maar stuit uit dan plotseling op een door belangrijk bewijsstuk van om de moordenaar te op tv identificeren.

Ben op treft een mysterieuze man een en een bebloed het jasje aan tijdens in een de leegstaand huis, dicht bij de de vindplaats van een de vermoorde Thom. Als uit hij het jasje uit aan rechercheur Corneille het wil tonen, is de het plotseling met verdwenen. Ben is in diep geschokt als met hij een mogelijke aanwijzing vindt van in de slaapkamer uit van tijdens Jess.

Ben tijdens ontdekt dat zijn op tv buurvrouw Vanessa een duister geheim op door verbergt dat Thoms van moordzaak op zijn kop zou kunnen op zetten. Ondertussen probeert tijdens de hij het moordwapen ongezien in een de rivier op tv te dumpen, op tv maar deze poging mislukt. Rechercheur Cornielle naar van blijft Ben nauwlettend in de naar gaten het houden.

Na de een gewelddadige confrontatie op tv met Paul doet Ben een de uit schokkende bekentenis die zijn gezin voorgoed op het uit elkaar kan drijven. de Bens wanhoop stijgt tot naar ongekende de hoogte als hij het op tv moordwapen in zijn eigen auto met van aantreft.

Jess komt uit met overtuigend van bewijs dat haar een ex-man Paul op de moord op Thom op zijn een geweten tijdens heeft. Ben kaart dat de bij het de politie aan, maar het zijn beweringen worden genegeerd. Daarop een besluit in Ben zelf op onderzoek uit op te van gaan. Ondertussen vertoont de zijn zestienjarige dochter Tasha vreemd op tv in gedrag.

Familieman Ben Gundelach in vindt het naar levenloze lichaam van zijn op tv 4-jarige buurtgenootje Thom. uit Rechercheur Ian van Cornielle start een een onderzoek op naar de moord op tv en Ben wordt in gelijk als hoofdverdachte gezien. Hierdoor staat op tv door de relatie met met zijn vrouw op springen en een ontvangt zijn dochter een Tasha haatberichten. Zelf wordt uit hij in constant in de gaten gehouden van door de door politie en het journalisten.

december 2019
10-04-2017 00:27

Afl. 6

Secrets & Lies - Afl. 6

Ben beschuldigt Jess van de verdwijning van zijn jongste dochter, Eva, waarop zij hem beticht van aanranding. Ben wordt gedwongen te vluchten, maar stuit dan plotseling op een belangrijk bewijsstuk om de moordenaar te identificeren.

03-04-2017 00:29

Afl. 5

Secrets & Lies - Afl. 5

Ben treft een mysterieuze man en een bebloed jasje aan in een leegstaand huis, dicht bij de vindplaats van de vermoorde Thom. Als hij het jasje aan rechercheur Corneille wil tonen, is het plotseling verdwenen. Ben is diep geschokt als hij e...

27-03-2017 00:23

Afl. 4

Secrets & Lies - Afl. 4

Ben ontdekt dat zijn buurvrouw Vanessa een duister geheim verbergt dat Thoms moordzaak op zijn kop zou kunnen zetten. Ondertussen probeert hij het moordwapen ongezien in de rivier te dumpen, maar deze poging mislukt. Rechercheur Cornielle b...

20-03-2017 00:23

Afl. 3

Secrets & Lies - Afl. 3

Na een gewelddadige confrontatie met Paul doet Ben een schokkende bekentenis die zijn gezin voorgoed uit elkaar kan drijven. Bens wanhoop stijgt tot ongekende hoogte als hij het moordwapen in zijn eigen auto aantreft.

13-03-2017 00:15

Afl. 2

Secrets & Lies - Afl. 2

Jess komt met overtuigend bewijs dat haar ex-man Paul de moord op Thom op zijn geweten heeft. Ben kaart dat bij de politie aan, maar zijn beweringen worden genegeerd. Daarop besluit Ben zelf op onderzoek uit te gaan. Ondertussen vertoont zi...

06-03-2017 00:37

Afl. 1

Secrets & Lies - Afl. 1

Familieman Ben Gundelach vindt het levenloze lichaam van zijn 4-jarige buurtgenootje Thom. Rechercheur Ian Cornielle start een onderzoek naar de moord en Ben wordt gelijk als hoofdverdachte gezien. Hierdoor staat de relatie met zijn vrouw o...

Secrets & Lies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Secrets & Lies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Secrets & Lies bij Secrets & Lies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Secrets & Lies. Heb je een uitzending van Secrets & Lies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Secrets & Lies gemist

Australische dramaserie over de alledaagse familieman Ben Gundelach, wiens leven overhoop wordt gegooid na het vinden van het levenloze lichaam van een vierjarig jongetje. Ben wordt al snel als hoofdverdachte in deze moordzaak bestempeld en ziet daardoor zijn wereld instorten. Hij heeft geen andere keuze dan zelf op zoek te gaan naar de werkelijke dader om zijn onschuld te bewijzen.

Uitzending gemist van Secrets & Lies? Hier kun je alle uitzendingen van Secrets & Lies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-04-2017 om 00:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!