Programma gemist?

Ben beschuldigt naar Jess van uit de verdwijning van zijn tijdens jongste dochter, Eva, naar waarop zij door hem beticht van aanranding. het Ben het wordt gedwongen te vluchten, maar stuit naar dan plotseling de op een naar belangrijk bewijsstuk om de moordenaar tijdens uit te identificeren.

Ben treft naar een uit mysterieuze man en een van bebloed jasje aan in naar een in leegstaand huis, dicht bij de op vindplaats van de van vermoorde Thom. Als hij in de het jasje aan rechercheur met Corneille wil met tonen, is het plotseling verdwenen. het Ben is tijdens diep geschokt als op hij een van mogelijke aanwijzing vindt in de slaapkamer tijdens van een Jess.

Ben ontdekt naar dat het zijn buurvrouw Vanessa een tijdens duister geheim verbergt op tv dat Thoms moordzaak op tijdens zijn kop een zou kunnen zetten. naar Ondertussen probeert in hij het moordwapen ongezien in van de rivier te dumpen, uit maar deze poging een mislukt. Rechercheur op tv Cornielle blijft Ben door nauwlettend in naar de gaten op houden.

Na met een gewelddadige confrontatie met met Paul doet uit Ben een schokkende bekentenis naar die zijn de gezin voorgoed uit van elkaar kan een drijven. Bens wanhoop stijgt tot op tv ongekende hoogte als door hij het moordwapen in op tv zijn eigen de auto uit aantreft.

Jess in komt met overtuigend bewijs dat tijdens haar een ex-man Paul de door moord op Thom op het zijn geweten heeft. Ben uit kaart dat bij het tijdens de politie aan, in maar zijn beweringen worden van genegeerd. Daarop besluit tijdens Ben zelf op op onderzoek uit te gaan. Ondertussen tijdens vertoont zijn zestienjarige tijdens dochter naar Tasha vreemd het gedrag.

Familieman op tv Ben Gundelach vindt het het levenloze van lichaam van zijn 4-jarige op buurtgenootje Thom. Rechercheur Ian tijdens Cornielle start een onderzoek door naar een de moord en Ben tijdens wordt gelijk op als hoofdverdachte gezien. Hierdoor staat door de op relatie met naar zijn vrouw op springen en ontvangt de zijn dochter van Tasha haatberichten. tijdens Zelf wordt in hij constant in de gaten door gehouden door uit de politie op tv en journalisten.

juli 2021
10-04-2017 00:27

Afl. 6

Secrets & Lies - Afl. 6

Ben beschuldigt Jess van de verdwijning van zijn jongste dochter, Eva, waarop zij hem beticht van aanranding. Ben wordt gedwongen te vluchten, maar stuit dan plotseling op een belangrijk bewijsstuk om de moordenaar te identificeren.

03-04-2017 00:29

Afl. 5

Secrets & Lies - Afl. 5

Ben treft een mysterieuze man en een bebloed jasje aan in een leegstaand huis, dicht bij de vindplaats van de vermoorde Thom. Als hij het jasje aan rechercheur Corneille wil tonen, is het plotseling verdwenen. Ben is diep geschokt als hij e...

27-03-2017 00:23

Afl. 4

Secrets & Lies - Afl. 4

Ben ontdekt dat zijn buurvrouw Vanessa een duister geheim verbergt dat Thoms moordzaak op zijn kop zou kunnen zetten. Ondertussen probeert hij het moordwapen ongezien in de rivier te dumpen, maar deze poging mislukt. Rechercheur Cornielle b...

20-03-2017 00:23

Afl. 3

Secrets & Lies - Afl. 3

Na een gewelddadige confrontatie met Paul doet Ben een schokkende bekentenis die zijn gezin voorgoed uit elkaar kan drijven. Bens wanhoop stijgt tot ongekende hoogte als hij het moordwapen in zijn eigen auto aantreft.

13-03-2017 00:15

Afl. 2

Secrets & Lies - Afl. 2

Jess komt met overtuigend bewijs dat haar ex-man Paul de moord op Thom op zijn geweten heeft. Ben kaart dat bij de politie aan, maar zijn beweringen worden genegeerd. Daarop besluit Ben zelf op onderzoek uit te gaan. Ondertussen vertoont zi...

06-03-2017 00:37

Afl. 1

Secrets & Lies - Afl. 1

Familieman Ben Gundelach vindt het levenloze lichaam van zijn 4-jarige buurtgenootje Thom. Rechercheur Ian Cornielle start een onderzoek naar de moord en Ben wordt gelijk als hoofdverdachte gezien. Hierdoor staat de relatie met zijn vrouw o...

Secrets & Lies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Secrets & Lies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Secrets & Lies bij Secrets & Lies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Secrets & Lies. Heb je een uitzending van Secrets & Lies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Secrets & Lies gemist

Australische dramaserie over de alledaagse familieman Ben Gundelach, wiens leven overhoop wordt gegooid na het vinden van het levenloze lichaam van een vierjarig jongetje. Ben wordt al snel als hoofdverdachte in deze moordzaak bestempeld en ziet daardoor zijn wereld instorten. Hij heeft geen andere keuze dan zelf op zoek te gaan naar de werkelijke dader om zijn onschuld te bewijzen.

Uitzending gemist van Secrets & Lies? Hier kun je alle uitzendingen van Secrets & Lies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-04-2017 om 00:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!