Programma gemist?

Liveregistratie een van het 'Carré-debat' met acht door lijsttrekkers. Voor de in derde keer een organiseren BNR Nieuwsradio, van RTL door Nieuws en Elsevier in aanloop naar op tv de Tweede van Kamerverkiezingen het Carré-debat. Acht naar van lijsttrekkers kruisen de op degens over tal van onderwerpen. Marianne in Thieme, lijsttrekker van de in Partij voor de met Dieren, vult de op plek door op van het PVV-leider Geert Wilders. Hij trok zich in terug nadat RTL van Nieuws een uit interview tijdens met zijn broer met had gepubliceerd, die kritiek uitte op het de PVV’er. Het op tv debat zou gaan met uit tussen de acht grootste partijen tijdens in de peilingen. op Op die op tv basis zou de ChristenUnie op in het aanmerking komen voor een de plek in Carré. Maar omdat op het het debat op het zondag wordt gehouden, wil de lijsttrekker Gert-Jan Segers niet meedoen. van De zondagsrust weegt op tv voor de tijdens partij op tv zwaar.

december 2019
05-03-2017 21:00

Live: Het Carré-debat

Het Carré-debat - Afl. 1

Liveregistratie van het 'Carré-debat' met acht lijsttrekkers. Voor de derde keer organiseren BNR Nieuwsradio, RTL Nieuws en Elsevier in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen het Carré-debat. Acht lijsttrekkers kruisen de degens over tal ...

Het Carré-debat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Carré-debat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Carré-debat bij Het Carré-debat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Carré-debat. Heb je een uitzending van Het Carré-debat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Carré-debat gemist

Liveregistratie van het 'Carré-debat', waarin acht lijsttrekkers in een vol Koninklijk Theater Carré onder leiding van 'RTL Nieuws'-anchor Antoin Peeters over de belangrijkste onderwerpen van de verkiezingen debatteren.

Uitzending gemist van Het Carré-debat? Hier kun je alle uitzendingen van Het Carré-debat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-03-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!