Programma gemist?

Liveregistratie door van het 'Carré-debat' met acht met lijsttrekkers. Voor uit de het derde keer organiseren BNR uit Nieuwsradio, RTL op tv Nieuws en Elsevier in het aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen op tv naar het Carré-debat. Acht lijsttrekkers op tv kruisen de degens over tijdens tal van de onderwerpen. Marianne Thieme, lijsttrekker van van de door Partij voor de Dieren, vult de de plek op van in PVV-leider Geert op tv Wilders. Hij trok het zich de terug nadat RTL Nieuws een het interview met zijn broer een had gepubliceerd, een die kritiek uitte van op op de PVV’er. Het debat het zou gaan tijdens tussen de acht grootste partijen een in de in peilingen. Op die door basis zou de de ChristenUnie in aanmerking op komen voor door een plek in Carré. van Maar omdat het debat uit op zondag met wordt gehouden, wil lijsttrekker Gert-Jan in Segers niet meedoen. tijdens De uit zondagsrust weegt voor de partij op op zwaar.

juli 2020
05-03-2017 21:00

Live: Het Carré-debat

Het Carré-debat - Afl. 1

Liveregistratie van het 'Carré-debat' met acht lijsttrekkers. Voor de derde keer organiseren BNR Nieuwsradio, RTL Nieuws en Elsevier in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen het Carré-debat. Acht lijsttrekkers kruisen de degens over tal ...

Het Carré-debat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Carré-debat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Carré-debat bij Het Carré-debat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Carré-debat. Heb je een uitzending van Het Carré-debat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Carré-debat gemist

Liveregistratie van het 'Carré-debat', waarin acht lijsttrekkers in een vol Koninklijk Theater Carré onder leiding van 'RTL Nieuws'-anchor Antoin Peeters over de belangrijkste onderwerpen van de verkiezingen debatteren.

Uitzending gemist van Het Carré-debat? Hier kun je alle uitzendingen van Het Carré-debat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-03-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!