Programma gemist?

Liveregistratie een van het 'Carré-debat' met tijdens acht op lijsttrekkers. Voor de het derde keer organiseren in BNR Nieuwsradio, RTL Nieuws en Elsevier naar in op aanloop naar de tijdens Tweede Kamerverkiezingen het Carré-debat. naar Acht lijsttrekkers op tv kruisen de van degens over tal van onderwerpen. Marianne van Thieme, lijsttrekker tijdens van de door Partij voor de Dieren, een vult de plek op van in PVV-leider Geert uit Wilders. met Hij trok zich terug nadat uit RTL Nieuws een interview op tv met zijn uit broer op tv had gepubliceerd, die kritiek op uitte op tijdens de PVV’er. Het het debat zou gaan tussen de acht van grootste partijen een in de peilingen. Op op een die basis zou de ChristenUnie in met op aanmerking komen voor een plek in uit het Carré. Maar omdat het debat op het zondag in wordt gehouden, wil lijsttrekker Gert-Jan naar Segers van niet meedoen. De op tv zondagsrust weegt voor de partij naar door zwaar.

februari 2021
05-03-2017 21:00

Live: Het Carré-debat

Het Carré-debat - Afl. 1

Liveregistratie van het 'Carré-debat' met acht lijsttrekkers. Voor de derde keer organiseren BNR Nieuwsradio, RTL Nieuws en Elsevier in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen het Carré-debat. Acht lijsttrekkers kruisen de degens over tal ...

Het Carré-debat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Carré-debat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Carré-debat bij Het Carré-debat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Carré-debat. Heb je een uitzending van Het Carré-debat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Carré-debat gemist

Liveregistratie van het 'Carré-debat', waarin acht lijsttrekkers in een vol Koninklijk Theater Carré onder leiding van 'RTL Nieuws'-anchor Antoin Peeters over de belangrijkste onderwerpen van de verkiezingen debatteren.

Uitzending gemist van Het Carré-debat? Hier kun je alle uitzendingen van Het Carré-debat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-03-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!