Programma gemist?

Liveregistratie van van het 'Carré-debat' met acht in de lijsttrekkers. Voor de derde keer op tv organiseren BNR Nieuwsradio, tijdens RTL Nieuws en het Elsevier in aanloop naar uit de een Tweede Kamerverkiezingen de het Carré-debat. Acht lijsttrekkers in kruisen de degens van over tal van onderwerpen. Marianne Thieme, uit lijsttrekker van de in Partij voor de door Dieren, uit vult de plek uit op van PVV-leider Geert de Wilders. Hij van trok zich de terug nadat RTL Nieuws een interview een met zijn broer naar had in gepubliceerd, die naar kritiek uitte op de PVV’er. Het de debat van zou gaan in tussen de acht grootste partijen in het de de peilingen. Op die op tv basis zou een de ChristenUnie in in aanmerking komen voor een een plek in de Carré. Maar omdat het debat uit op de zondag wordt gehouden, een wil lijsttrekker Gert-Jan met Segers niet meedoen. De zondagsrust weegt uit voor de in partij van zwaar.

november 2021
05-03-2017 21:00

Live: Het Carré-debat

Het Carré-debat - Afl. 1

Liveregistratie van het 'Carré-debat' met acht lijsttrekkers. Voor de derde keer organiseren BNR Nieuwsradio, RTL Nieuws en Elsevier in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen het Carré-debat. Acht lijsttrekkers kruisen de degens over tal ...

Het Carré-debat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Carré-debat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Carré-debat bij Het Carré-debat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Carré-debat. Heb je een uitzending van Het Carré-debat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Carré-debat gemist

Liveregistratie van het 'Carré-debat', waarin acht lijsttrekkers in een vol Koninklijk Theater Carré onder leiding van 'RTL Nieuws'-anchor Antoin Peeters over de belangrijkste onderwerpen van de verkiezingen debatteren.

Uitzending gemist van Het Carré-debat? Hier kun je alle uitzendingen van Het Carré-debat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-03-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!