Programma gemist?

Liveregistratie uit van het 'Carré-debat' met acht naar door lijsttrekkers. Voor de derde met keer organiseren BNR Nieuwsradio, met RTL in Nieuws en Elsevier in aanloop naar naar de een Tweede Kamerverkiezingen een het Carré-debat. Acht lijsttrekkers kruisen door de uit degens over tal van van onderwerpen. Marianne Thieme, lijsttrekker van de tijdens Partij voor met de Dieren, het vult de plek uit op van PVV-leider tijdens Geert Wilders. Hij trok door zich terug nadat in RTL Nieuws een op tv interview met zijn broer door een had gepubliceerd, die kritiek uitte op op tv de de PVV’er. Het naar debat zou gaan tussen de acht het naar grootste partijen in de het peilingen. Op die basis op tv zou de ChristenUnie met in met aanmerking komen voor een plek tijdens in Carré. in Maar omdat het het debat op zondag wordt gehouden, door wil het lijsttrekker Gert-Jan Segers van niet meedoen. de De zondagsrust weegt voor de partij een naar zwaar.

juni 2021
05-03-2017 21:00

Live: Het Carré-debat

Het Carré-debat - Afl. 1

Liveregistratie van het 'Carré-debat' met acht lijsttrekkers. Voor de derde keer organiseren BNR Nieuwsradio, RTL Nieuws en Elsevier in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen het Carré-debat. Acht lijsttrekkers kruisen de degens over tal ...

Het Carré-debat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Carré-debat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Carré-debat bij Het Carré-debat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Carré-debat. Heb je een uitzending van Het Carré-debat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Carré-debat gemist

Liveregistratie van het 'Carré-debat', waarin acht lijsttrekkers in een vol Koninklijk Theater Carré onder leiding van 'RTL Nieuws'-anchor Antoin Peeters over de belangrijkste onderwerpen van de verkiezingen debatteren.

Uitzending gemist van Het Carré-debat? Hier kun je alle uitzendingen van Het Carré-debat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-03-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!