Programma gemist?

Liveregistratie naar van het 'Carré-debat' met uit acht lijsttrekkers. het Voor de derde keer met organiseren een BNR Nieuwsradio, RTL door Nieuws en Elsevier op in aanloop naar de in Tweede Kamerverkiezingen het op Carré-debat. Acht een lijsttrekkers kruisen de degens over tal van van op onderwerpen. Marianne Thieme, lijsttrekker van de uit op Partij voor de Dieren, vult de een plek op van door PVV-leider Geert tijdens Wilders. uit Hij trok zich terug van nadat RTL Nieuws een interview door met zijn de broer had gepubliceerd, door die kritiek door uitte op de PVV’er. Het tijdens debat met zou gaan tussen de acht uit in grootste partijen in de peilingen. de Op een die basis zou van de ChristenUnie in met aanmerking komen voor door een plek in door Carré. Maar omdat het de debat op zondag wordt gehouden, tijdens wil lijsttrekker tijdens Gert-Jan de Segers niet meedoen. De zondagsrust weegt een tijdens voor de partij naar zwaar.

februari 2020
05-03-2017 21:00

Live: Het Carré-debat

Het Carré-debat - Afl. 1

Liveregistratie van het 'Carré-debat' met acht lijsttrekkers. Voor de derde keer organiseren BNR Nieuwsradio, RTL Nieuws en Elsevier in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen het Carré-debat. Acht lijsttrekkers kruisen de degens over tal ...

Het Carré-debat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Carré-debat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Carré-debat bij Het Carré-debat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Carré-debat. Heb je een uitzending van Het Carré-debat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Carré-debat gemist

Liveregistratie van het 'Carré-debat', waarin acht lijsttrekkers in een vol Koninklijk Theater Carré onder leiding van 'RTL Nieuws'-anchor Antoin Peeters over de belangrijkste onderwerpen van de verkiezingen debatteren.

Uitzending gemist van Het Carré-debat? Hier kun je alle uitzendingen van Het Carré-debat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-03-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!