Programma gemist?

Liveregistratie van het op 'Carré-debat' het met acht in lijsttrekkers. Voor de naar derde keer organiseren door BNR Nieuwsradio, RTL Nieuws op tv en Elsevier op tv in aanloop naar de door Tweede Kamerverkiezingen het Carré-debat. op Acht lijsttrekkers kruisen in de degens over op tv tal van de onderwerpen. Marianne Thieme, lijsttrekker naar van de Partij op tv voor de Dieren, in vult de plek op op van in PVV-leider Geert Wilders. Hij trok met zich uit terug nadat RTL Nieuws een een interview met zijn broer het met had gepubliceerd, die op tv kritiek uitte op de PVV’er. Het in debat op zou gaan tussen de acht een grootste op tv partijen in op tv de peilingen. Op uit die basis zou de een ChristenUnie in aanmerking komen voor op een plek tijdens in Carré. Maar van omdat het debat op een zondag wordt gehouden, naar met wil lijsttrekker Gert-Jan Segers niet op meedoen. De met zondagsrust weegt voor op de partij met zwaar.

oktober 2020
05-03-2017 21:00

Live: Het Carré-debat

Het Carré-debat - Afl. 1

Liveregistratie van het 'Carré-debat' met acht lijsttrekkers. Voor de derde keer organiseren BNR Nieuwsradio, RTL Nieuws en Elsevier in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen het Carré-debat. Acht lijsttrekkers kruisen de degens over tal ...

Het Carré-debat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Carré-debat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Carré-debat bij Het Carré-debat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Carré-debat. Heb je een uitzending van Het Carré-debat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Carré-debat gemist

Liveregistratie van het 'Carré-debat', waarin acht lijsttrekkers in een vol Koninklijk Theater Carré onder leiding van 'RTL Nieuws'-anchor Antoin Peeters over de belangrijkste onderwerpen van de verkiezingen debatteren.

Uitzending gemist van Het Carré-debat? Hier kun je alle uitzendingen van Het Carré-debat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-03-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!