Programma gemist?

Liveregistratie een van het de 'Carré-debat' met acht lijsttrekkers. Voor op de derde met keer organiseren tijdens BNR Nieuwsradio, RTL Nieuws en Elsevier in in aanloop naar naar de in Tweede Kamerverkiezingen door het Carré-debat. Acht op tv lijsttrekkers kruisen de degens tijdens over tal de van onderwerpen. Marianne Thieme, lijsttrekker de van de Partij voor de op tv Dieren, een vult de plek op naar van PVV-leider Geert van Wilders. Hij trok zich uit in terug nadat RTL op tv Nieuws een interview een met zijn broer had gepubliceerd, door die naar kritiek uitte op de PVV’er. op tv Het debat zou gaan door tussen de door acht grootste partijen in uit de door peilingen. Op met die basis zou het de ChristenUnie in aanmerking op komen voor door een plek in Carré. Maar omdat een het een debat op zondag wordt tijdens gehouden, wil lijsttrekker Gert-Jan het Segers niet meedoen. een van De zondagsrust weegt voor naar de partij door zwaar.

december 2020
05-03-2017 21:00

Live: Het Carré-debat

Het Carré-debat - Afl. 1

Liveregistratie van het 'Carré-debat' met acht lijsttrekkers. Voor de derde keer organiseren BNR Nieuwsradio, RTL Nieuws en Elsevier in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen het Carré-debat. Acht lijsttrekkers kruisen de degens over tal ...

Het Carré-debat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Carré-debat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Carré-debat bij Het Carré-debat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Carré-debat. Heb je een uitzending van Het Carré-debat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Carré-debat gemist

Liveregistratie van het 'Carré-debat', waarin acht lijsttrekkers in een vol Koninklijk Theater Carré onder leiding van 'RTL Nieuws'-anchor Antoin Peeters over de belangrijkste onderwerpen van de verkiezingen debatteren.

Uitzending gemist van Het Carré-debat? Hier kun je alle uitzendingen van Het Carré-debat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-03-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!