Programma gemist?

Liveregistratie op van het met 'Carré-debat' met acht lijsttrekkers. tijdens Voor de derde door keer organiseren BNR Nieuwsradio, op tv RTL door Nieuws en Elsevier in aanloop naar naar de Tweede Kamerverkiezingen een het Carré-debat. naar Acht lijsttrekkers kruisen naar de degens over het tal van onderwerpen. Marianne de Thieme, lijsttrekker met van de Partij voor op de van Dieren, vult de plek op op van met PVV-leider Geert Wilders. Hij trok zich op terug nadat het RTL het Nieuws een interview met zijn het broer met had gepubliceerd, die op kritiek uitte op de op PVV’er. Het debat zou gaan de de tussen de acht grootste partijen in op de peilingen. van Op die basis zou op de ChristenUnie in door aanmerking op tv komen voor uit een plek in Carré. Maar omdat naar tijdens het debat op met zondag wordt gehouden, wil met lijsttrekker Gert-Jan Segers uit niet meedoen. uit De zondagsrust weegt in voor de partij in zwaar.

augustus 2020
05-03-2017 21:00

Live: Het Carré-debat

Het Carré-debat - Afl. 1

Liveregistratie van het 'Carré-debat' met acht lijsttrekkers. Voor de derde keer organiseren BNR Nieuwsradio, RTL Nieuws en Elsevier in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen het Carré-debat. Acht lijsttrekkers kruisen de degens over tal ...

Het Carré-debat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Carré-debat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Carré-debat bij Het Carré-debat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Carré-debat. Heb je een uitzending van Het Carré-debat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Carré-debat gemist

Liveregistratie van het 'Carré-debat', waarin acht lijsttrekkers in een vol Koninklijk Theater Carré onder leiding van 'RTL Nieuws'-anchor Antoin Peeters over de belangrijkste onderwerpen van de verkiezingen debatteren.

Uitzending gemist van Het Carré-debat? Hier kun je alle uitzendingen van Het Carré-debat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-03-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!