Programma gemist?

Liveregistratie van het van met 'Carré-debat' met acht lijsttrekkers. Voor een de op derde keer organiseren BNR op Nieuwsradio, RTL Nieuws het en Elsevier in aanloop naar naar de Tweede met Kamerverkiezingen het op tv Carré-debat. Acht lijsttrekkers kruisen de in degens over uit tal van onderwerpen. Marianne op tv Thieme, lijsttrekker tijdens van de Partij voor door de het Dieren, vult de plek op van de PVV-leider het Geert Wilders. Hij trok zich in terug nadat RTL uit Nieuws een uit interview met zijn van broer had gepubliceerd, die tijdens kritiek op tv uitte op de PVV’er. het Het uit debat zou gaan tussen de acht met een grootste partijen in de peilingen. in Op met die basis zou de ChristenUnie door in aanmerking komen het voor het een plek in Carré. Maar het omdat een het debat op zondag wordt gehouden, van wil met lijsttrekker Gert-Jan Segers niet een meedoen. met De zondagsrust weegt voor de partij uit op tv zwaar.

juli 2021
05-03-2017 21:00

Live: Het Carré-debat

Het Carré-debat - Afl. 1

Liveregistratie van het 'Carré-debat' met acht lijsttrekkers. Voor de derde keer organiseren BNR Nieuwsradio, RTL Nieuws en Elsevier in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen het Carré-debat. Acht lijsttrekkers kruisen de degens over tal ...

Het Carré-debat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Carré-debat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Carré-debat bij Het Carré-debat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Carré-debat. Heb je een uitzending van Het Carré-debat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Carré-debat gemist

Liveregistratie van het 'Carré-debat', waarin acht lijsttrekkers in een vol Koninklijk Theater Carré onder leiding van 'RTL Nieuws'-anchor Antoin Peeters over de belangrijkste onderwerpen van de verkiezingen debatteren.

Uitzending gemist van Het Carré-debat? Hier kun je alle uitzendingen van Het Carré-debat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-03-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!