Programma gemist?

Liveregistratie van uit het 'Carré-debat' met met acht lijsttrekkers. van Voor de derde keer organiseren in naar BNR Nieuwsradio, RTL Nieuws en een Elsevier tijdens in aanloop naar de de Tweede Kamerverkiezingen een het Carré-debat. Acht lijsttrekkers kruisen uit de degens over naar tal van onderwerpen. Marianne Thieme, uit naar lijsttrekker van de Partij voor in de een Dieren, vult de plek de op van PVV-leider in Geert Wilders. Hij trok van zich terug nadat uit RTL tijdens Nieuws een interview met zijn door broer had gepubliceerd, door die kritiek een uitte op de uit PVV’er. Het debat zou naar gaan in tussen de acht grootste van partijen in een de peilingen. Op die met basis zou de de ChristenUnie in aanmerking uit komen voor een plek een in Carré. Maar omdat op het tijdens debat op zondag uit wordt gehouden, wil lijsttrekker naar Gert-Jan in Segers niet meedoen. De zondagsrust een weegt voor de partij naar van zwaar.

maart 2020
05-03-2017 21:00

Live: Het Carré-debat

Het Carré-debat - Afl. 1

Liveregistratie van het 'Carré-debat' met acht lijsttrekkers. Voor de derde keer organiseren BNR Nieuwsradio, RTL Nieuws en Elsevier in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen het Carré-debat. Acht lijsttrekkers kruisen de degens over tal ...

Het Carré-debat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Carré-debat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Carré-debat bij Het Carré-debat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Carré-debat. Heb je een uitzending van Het Carré-debat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Carré-debat gemist

Liveregistratie van het 'Carré-debat', waarin acht lijsttrekkers in een vol Koninklijk Theater Carré onder leiding van 'RTL Nieuws'-anchor Antoin Peeters over de belangrijkste onderwerpen van de verkiezingen debatteren.

Uitzending gemist van Het Carré-debat? Hier kun je alle uitzendingen van Het Carré-debat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-03-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!